Programma gemist?

Bioloog tijdens en thrillseeker Freek door Vonk maakt een op tv ontdekkingstocht over het verst gelegen het continent: naar Australië.Meer Freek op Vonk laat zien met hoe Australië aan zijn unieke van dierenleven is gekomen. Hij naar vertelt hoe een het continent Australië 50 uit miljoen jaar in geleden wegdreef bij de de andere continenten. op tv Daardoor heeft de in dierenwereld zich een anders ontwikkeld en een vind je de evolutie de in alle stadia van terug. Freek laat van de simpelste van dierlijke levensvorm zien: op tv Stromatolieten, eencellige een organismen. Een groot met deel van deze naar evolutie heeft in de Australië geïsoleerd van de door rest van de wereld plaatsgevonden. naar door Daarom zijn veel van de de dieren die op tv hier zijn ontstaan nergens anders op ter wereld terug met een te vinden. Bijvoorbeeld: de een kangoeroe. Er zijn maar liefst van 50 verschillende het soorten. Freek gaat door met uit enkele onderzoekers mee het naar veld in, op om kangoeroes een zender te geven. door Daarna uit gaat hij naar een in koalaziekenhuis, waar tijdens koalaberen met in de geslachtziekte chlamydia worden behandeld. Tot tijdens slot gaat Freek tijdens op survivaltocht in in Arnhem in land. De tijdens Aboriginal waar Frank mee op het pad gaat, heeft de de jacht vooral uit als hobby, terwijl op het voor zijn een opa door een full time job tijdens was.Minder

mei 2020
30-10-2014 20:56

Freek Vonk in Australië

Freek Vonk in Australië - Freek Vonk in Australië

Bioloog en thrillseeker Freek Vonk maakt een ontdekkingstocht over het verst gelegen continent: Australië.Meer Freek Vonk laat zien hoe Australië aan zijn unieke dierenleven is gekomen. Hij vertelt hoe het continent Australië 50 miljoen jaa...

Freek Vonk in Australië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freek Vonk in Australië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freek Vonk in Australië bij Freek Vonk in Australië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freek Vonk in Australië. Heb je een uitzending van Freek Vonk in Australië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freek Vonk in Australië gemist

Uitzending gemist van Freek Vonk in Australië? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freek Vonk in Australië, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freek Vonk in Australië gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freek Vonk in Australië? Hier kun je alle uitzendingen van Freek Vonk in Australië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-10-2014 om 20:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!