Programma gemist?

Bioloog en naar thrillseeker Freek Vonk maakt op tv een van ontdekkingstocht over het verst gelegen het continent: met Australië.Meer Freek op tv Vonk laat zien hoe Australië aan de het zijn unieke dierenleven naar is gekomen. Hij in vertelt hoe het continent uit Australië 50 miljoen het jaar geleden wegdreef bij een de andere continenten. uit Daardoor de heeft de dierenwereld zich anders op tv ontwikkeld en vind de je tijdens de evolutie in alle een stadia terug. Freek laat de de simpelste dierlijke levensvorm van naar zien: Stromatolieten, eencellige organismen. Een groot uit deel het van deze in evolutie heeft in Australië in geïsoleerd van tijdens de rest van de de wereld plaatsgevonden. Daarom zijn een veel tijdens van de dieren tijdens die hier zijn ontstaan nergens uit anders op ter wereld terug in te vinden. Bijvoorbeeld: de door kangoeroe. Er door zijn maar liefst 50 verschillende op tv soorten. Freek van gaat met enkele onderzoekers naar mee het veld de in, om kangoeroes een van zender in te geven. met Daarna gaat hij naar een door koalaziekenhuis, de waar koalaberen met de op tv geslachtziekte chlamydia worden behandeld. door Tot slot gaat Freek met op tv op survivaltocht in op tv Arnhem land. De door Aboriginal waar Frank op tv mee op pad gaat, de heeft de jacht vooral een als op tv hobby, terwijl het naar voor zijn opa een full met time job op tv was.Minder

oktober 2021
30-10-2014 20:56

Freek Vonk in Australië

Freek Vonk in Australië - Freek Vonk in Australië

Bioloog en thrillseeker Freek Vonk maakt een ontdekkingstocht over het verst gelegen continent: Australië.Meer Freek Vonk laat zien hoe Australië aan zijn unieke dierenleven is gekomen. Hij vertelt hoe het continent Australië 50 miljoen jaa...

Freek Vonk in Australië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freek Vonk in Australië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freek Vonk in Australië bij Freek Vonk in Australië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freek Vonk in Australië. Heb je een uitzending van Freek Vonk in Australië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freek Vonk in Australië gemist

Uitzending gemist van Freek Vonk in Australië? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freek Vonk in Australië, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freek Vonk in Australië gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freek Vonk in Australië? Hier kun je alle uitzendingen van Freek Vonk in Australië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-10-2014 om 20:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!