Programma gemist?

Bioloog en thrillseeker met Freek Vonk van maakt door een ontdekkingstocht over het de verst gelegen continent: Australië.Meer Freek een Vonk laat zien op tv hoe uit Australië aan zijn unieke dierenleven in de is gekomen. Hij vertelt hoe van het met continent Australië 50 een miljoen jaar geleden wegdreef bij van de op tv andere continenten. Daardoor met heeft de dierenwereld tijdens zich anders ontwikkeld en vind je het de evolutie op in alle stadia de terug. Freek laat van de simpelste in dierlijke levensvorm zien: Stromatolieten, uit eencellige organismen. Een groot door in deel van deze evolutie heeft tijdens in Australië de geïsoleerd van tijdens de rest van de op tv wereld plaatsgevonden. Daarom zijn op veel van tijdens de dieren die uit hier zijn door ontstaan nergens anders ter wereld terug het te vinden. een Bijvoorbeeld: de kangoeroe. Er naar de zijn maar liefst 50 verschillende soorten. tijdens Freek tijdens gaat met op tv enkele onderzoekers mee het veld in, door om kangoeroes met een zender te op tv geven. Daarna het gaat hij naar een door koalaziekenhuis, waar koalaberen tijdens met de geslachtziekte van chlamydia worden het behandeld. Tot op tv slot gaat Freek op survivaltocht op in tijdens Arnhem land. De Aboriginal waar Frank een mee op pad naar naar gaat, heeft de het jacht vooral als een hobby, terwijl het voor zijn de opa een het full time job naar was.Minder

mei 2021
30-10-2014 20:56

Freek Vonk in Australië

Freek Vonk in Australië - Freek Vonk in Australië

Bioloog en thrillseeker Freek Vonk maakt een ontdekkingstocht over het verst gelegen continent: Australië.Meer Freek Vonk laat zien hoe Australië aan zijn unieke dierenleven is gekomen. Hij vertelt hoe het continent Australië 50 miljoen jaa...

Freek Vonk in Australië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freek Vonk in Australië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freek Vonk in Australië bij Freek Vonk in Australië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freek Vonk in Australië. Heb je een uitzending van Freek Vonk in Australië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freek Vonk in Australië gemist

Uitzending gemist van Freek Vonk in Australië? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freek Vonk in Australië, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freek Vonk in Australië gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freek Vonk in Australië? Hier kun je alle uitzendingen van Freek Vonk in Australië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-10-2014 om 20:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!