Programma gemist?

Bioloog een en thrillseeker Freek Vonk van maakt een ontdekkingstocht naar over het verst de gelegen continent: een Australië.Meer Freek Vonk van laat zien hoe met Australië aan het zijn unieke dierenleven is gekomen. Hij in op vertelt hoe het een continent Australië 50 miljoen jaar geleden een wegdreef bij naar de andere continenten. met Daardoor heeft door de dierenwereld zich anders ontwikkeld naar en vind van je op tv de evolutie in alle de stadia terug. Freek laat een de simpelste dierlijke levensvorm van zien: de Stromatolieten, eencellige organismen. Een groot het deel van deze op evolutie heeft uit in Australië geïsoleerd van tijdens de rest op tv van de wereld van plaatsgevonden. Daarom zijn op veel van de dieren tijdens die het hier zijn ontstaan nergens uit anders ter op wereld terug te vinden. in Bijvoorbeeld: de in kangoeroe. Er zijn maar op liefst op tv 50 verschillende soorten. Freek gaat van met met enkele onderzoekers mee het veld in, uit om kangoeroes op een tijdens zender te geven. in Daarna gaat hij de naar een koalaziekenhuis, waar koalaberen met tijdens de de geslachtziekte chlamydia op tv worden behandeld. Tot slot met gaat Freek op survivaltocht op in Arnhem uit land. De Aboriginal het waar Frank mee een op pad gaat, heeft de naar jacht tijdens vooral als hobby, terwijl het het tijdens voor zijn opa een full time met de job was.Minder

september 2020
30-10-2014 20:56

Freek Vonk in Australië

Freek Vonk in Australië - Freek Vonk in Australië

Bioloog en thrillseeker Freek Vonk maakt een ontdekkingstocht over het verst gelegen continent: Australië.Meer Freek Vonk laat zien hoe Australië aan zijn unieke dierenleven is gekomen. Hij vertelt hoe het continent Australië 50 miljoen jaa...

Freek Vonk in Australië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freek Vonk in Australië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freek Vonk in Australië bij Freek Vonk in Australië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freek Vonk in Australië. Heb je een uitzending van Freek Vonk in Australië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freek Vonk in Australië gemist

Uitzending gemist van Freek Vonk in Australië? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freek Vonk in Australië, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freek Vonk in Australië gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freek Vonk in Australië? Hier kun je alle uitzendingen van Freek Vonk in Australië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-10-2014 om 20:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!