Programma gemist?

Bioloog en de thrillseeker Freek tijdens Vonk maakt een ontdekkingstocht naar over het op tv verst gelegen continent: uit Australië.Meer Freek Vonk laat zien door naar hoe Australië aan zijn unieke door dierenleven is gekomen. van Hij vertelt hoe een het continent Australië 50 tijdens miljoen in jaar geleden wegdreef bij op de andere in continenten. Daardoor tijdens heeft de dierenwereld zich anders ontwikkeld het en vind je tijdens de evolutie in van alle stadia een terug. Freek laat in de simpelste dierlijke een levensvorm zien: Stromatolieten, op tv eencellige op organismen. Een groot deel van naar deze het evolutie heeft in Australië geïsoleerd naar van naar de rest van de wereld plaatsgevonden. een door Daarom zijn veel van de dieren met op tv die hier zijn ontstaan nergens anders van ter wereld terug in te vinden. Bijvoorbeeld: een de uit kangoeroe. Er zijn een maar liefst 50 in verschillende soorten. Freek van gaat met enkele op onderzoekers mee het het veld in, om kangoeroes uit een op zender te geven. Daarna gaat hij op naar naar een koalaziekenhuis, waar koalaberen met met de geslachtziekte uit chlamydia door worden behandeld. Tot slot gaat op Freek in op survivaltocht in Arnhem een land. De Aboriginal uit waar Frank mee op uit pad gaat, heeft de uit jacht vooral als tijdens hobby, uit terwijl het voor zijn opa een een full naar time job op tv was.Minder

januari 2021
30-10-2014 20:56

Freek Vonk in Australië

Freek Vonk in Australië - Freek Vonk in Australië

Bioloog en thrillseeker Freek Vonk maakt een ontdekkingstocht over het verst gelegen continent: Australië.Meer Freek Vonk laat zien hoe Australië aan zijn unieke dierenleven is gekomen. Hij vertelt hoe het continent Australië 50 miljoen jaa...

Freek Vonk in Australië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freek Vonk in Australië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freek Vonk in Australië bij Freek Vonk in Australië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freek Vonk in Australië. Heb je een uitzending van Freek Vonk in Australië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freek Vonk in Australië gemist

Uitzending gemist van Freek Vonk in Australië? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freek Vonk in Australië, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freek Vonk in Australië gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freek Vonk in Australië? Hier kun je alle uitzendingen van Freek Vonk in Australië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-10-2014 om 20:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!