Programma gemist?

Bioloog uit en thrillseeker Freek Vonk op tv maakt een een ontdekkingstocht over het het verst gelegen continent: Australië.Meer de Freek Vonk laat een zien hoe de Australië aan zijn tijdens unieke dierenleven is gekomen. Hij op vertelt hoe het uit continent Australië een 50 miljoen het jaar geleden de wegdreef bij de andere een continenten. Daardoor heeft de dierenwereld tijdens zich anders door ontwikkeld en door vind je de uit evolutie in alle door stadia terug. door Freek laat de simpelste dierlijke een levensvorm de zien: Stromatolieten, eencellige organismen. Een door groot deel van door deze evolutie tijdens heeft in Australië geïsoleerd een van de tijdens rest van in de wereld plaatsgevonden. Daarom zijn veel door van de dieren in die hier zijn naar ontstaan op tv nergens anders ter wereld door terug de te vinden. Bijvoorbeeld: de kangoeroe. Er door een zijn maar liefst van 50 verschillende soorten. Freek in gaat met enkele onderzoekers door mee het veld op in, het om kangoeroes een op zender te geven. Daarna gaat hij uit naar een koalaziekenhuis, in uit waar koalaberen met de met geslachtziekte chlamydia worden op behandeld. Tot slot gaat op tv Freek op de survivaltocht in Arnhem land. op tv De Aboriginal door waar Frank mee in op pad gaat, een heeft de op jacht vooral als hobby, van terwijl het voor zijn opa naar een full een time van job was.Minder

januari 2020
30-10-2014 20:56

Freek Vonk in Australië

Freek Vonk in Australië - Freek Vonk in Australië

Bioloog en thrillseeker Freek Vonk maakt een ontdekkingstocht over het verst gelegen continent: Australië.Meer Freek Vonk laat zien hoe Australië aan zijn unieke dierenleven is gekomen. Hij vertelt hoe het continent Australië 50 miljoen jaa...

Freek Vonk in Australië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freek Vonk in Australië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freek Vonk in Australië bij Freek Vonk in Australië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freek Vonk in Australië. Heb je een uitzending van Freek Vonk in Australië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freek Vonk in Australië gemist

Uitzending gemist van Freek Vonk in Australië? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freek Vonk in Australië, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freek Vonk in Australië gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freek Vonk in Australië? Hier kun je alle uitzendingen van Freek Vonk in Australië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-10-2014 om 20:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!