Programma gemist?

Bioloog en thrillseeker tijdens Freek van Vonk maakt een ontdekkingstocht door over het verst op gelegen continent: Australië.Meer Freek in Vonk laat met zien hoe Australië aan met van zijn unieke dierenleven is gekomen. Hij een vertelt hoe het van naar continent Australië 50 miljoen de jaar geleden wegdreef bij de een andere continenten. door Daardoor heeft de een dierenwereld op zich anders ontwikkeld op tv en vind je de evolutie van in een alle stadia terug. Freek laat door de simpelste een dierlijke levensvorm zien: Stromatolieten, eencellige in organismen. Een uit groot deel op tv van deze evolutie heeft in in Australië door geïsoleerd van de rest van van de tijdens wereld plaatsgevonden. in Daarom zijn veel van de het dieren die naar hier zijn ontstaan tijdens nergens anders uit ter wereld terug te vinden. van Bijvoorbeeld: de kangoeroe. uit Er uit zijn maar liefst 50 verschillende soorten. uit Freek gaat met een enkele onderzoekers mee naar tijdens het veld in, om kangoeroes een met zender te geven. van Daarna van gaat hij naar door een koalaziekenhuis, waar op koalaberen met de geslachtziekte chlamydia de worden behandeld. Tot in met slot gaat Freek op met survivaltocht in Arnhem land. in De Aboriginal waar een Frank op mee op pad van gaat, heeft de jacht naar vooral als hobby, terwijl met het voor zijn opa het een full time van job tijdens was.Minder

juni 2020
30-10-2014 20:56

Freek Vonk in Australië

Freek Vonk in Australië - Freek Vonk in Australië

Bioloog en thrillseeker Freek Vonk maakt een ontdekkingstocht over het verst gelegen continent: Australië.Meer Freek Vonk laat zien hoe Australië aan zijn unieke dierenleven is gekomen. Hij vertelt hoe het continent Australië 50 miljoen jaa...

Freek Vonk in Australië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freek Vonk in Australië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freek Vonk in Australië bij Freek Vonk in Australië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freek Vonk in Australië. Heb je een uitzending van Freek Vonk in Australië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freek Vonk in Australië gemist

Uitzending gemist van Freek Vonk in Australië? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freek Vonk in Australië, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freek Vonk in Australië gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freek Vonk in Australië? Hier kun je alle uitzendingen van Freek Vonk in Australië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-10-2014 om 20:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!