Programma gemist?

In met de Schilderswijk wordt door 'nieuwkomer' uit Ali met hulp uit van de met jongeren uit de het buurt een evenement op tv voor de kinderen door op het Fakonahofplein georganiseerd. door Maar het op Haagse welzijnswerk en op de gemeente lijken door hem in de de kou te laten tijdens staan. in Met vereende krachten van de meeste in buurtbewoners kan het de kinderfeestje met toch tot doorgaan. Voor het Mies is nu naar haar familie het in allerbelangrijkste. Als neefje uit Joey haar hulp op nodig heeft, op tv springt Mies voor hem in uit de bres van op de naar manier die we zo in goed van van haar kennen.

Op het het Fakonahofplein een in de Schilderswijk waait de een nieuwe wind. Na in het emotionele besluit naar van Mies en Dirk tijdens op tv om afstand te nemen, tijdens lijkt het alsof het 'nieuwkomer' Ali van de scepter zwaait het in het buurthuisje. Deze veranderingen de gaan veel op tv te snel de voor de oudere buurtbewoners. naar Zij verdedigen Mies in met hand en het tand. Voor Ramon in moet een medische de keuring uitsluitsel geven of van hij eindelijk in toegelaten zal in worden tot zijn in droomopleiding.

De met Schilderswijk wordt geteisterd door een op inbraakgolf. Ook door bij met buurvrouw Cokkie vindt er een de poging plaats, de maar zij laat van dat niet tijdens zomaar gebeuren. Voor Ramon is de de geluidsoverlast van zijn een bovenbuurman van niet vol te van houden. Tegelijkertijd komen een op het op tv plein verschillende groepen bewoners hardhandig met naar op tv elkaar in botsing. een Mies, Dirk en Ronnie de nemen een drastisch besluit. De het op tv bewoners blijven achter in grote onzekerheid op tv over door de toekomst de van hun plein.

Niet alleen de het Schilderswijk een is in rep en roer op tv als Mitch naar Henriquez tijdens zijn arrestatie op tv op tv komt te overlijden. Heel Den tijdens Haag lijkt uit volgens de bewoners een oorlogsgebied. van Peggy besluit het mee te lopen in een de in waardige stille tocht. Bep is op tv jarig. Maar wat in op een vrolijk verjaarspartijtje had moeten op worden, eindigt in mineur van tijdens door een emotionele mededeling van een haar dochter uit Jolanda.

Een Haagse politieke op tv partij besluit om op tijdens de Ramadan van door een Iftar-maaltijd op het plein het te met organiseren voor de buurt. Buurtmoeder door Mies en buurtvader de Dirk hebben het gevoel tijdens dat het ze daarbij gepasseerd worden. naar Dat veroorzaakt spanningen door tussen door verschillende groepen bewoners. Tegelijkertijd eindigt door Veteranendag met op het Malieveld voor zoon van Ronnie onverwachts het met een uit politieconfrontatie.

De door jongeren in in de Haagse Schilderswijk door zetten steeds vaker het Fakonahof op een stelten, waardoor de door politie zich met genoodzaakt uit ziet om in van te grijpen. Pleinbewoners Ronnie en Jamy door hebben ondertussen met hun handen tijdens vol aan naar de opvoeding van de hun twee onstuimige pups. Buurvrouw op Bep heeft de dag tijdens van haar leven. tijdens Ze ontmoet eindelijk een haar grote idool het in het levenden lijve. van En de depressieve Ramon begint op steeds meer in te genieten van het de leven.

In op tv de Haagse Schilderswijk zorgen buurtmoeder tijdens Mies en buurtvader op tv het Dirk er gewoonlijk voor met dat de kinderen een het veilige speelplek van hebben. Als door vervelende omstandigheden met het buurthuisje op tv vaak gesloten blijft, tijdens heeft dat nadelige met consequenties voor op de bewoners. Voor buurtbewoonster Bep tijdens is het onverwachts tijdens feest; ze op ontvangt een bijzondere op tv uitnodiging een in haar brievenbus. En Pieter vindt de het op lastig om uit met de angststoornissen het en depressies van tijdens zijn partner Ramon om te uit gaan.

Documentaireserie over door het dagelijkse het leven van een aantal gezinnen uit een die wonen rondom tijdens een plein in de Haagse volksbuurt het op de Schilderswijk.

Documentaireserie over het op dagelijkse leven op tv van een aantal tijdens gezinnen het die wonen rondom een plein uit in de Haagse volksbuurt door in de Schilderswijk.

Documentaireserie over het een op dagelijkse leven van een door aantal gezinnen die wonen rondom door de een plein in de Haagse naar volksbuurt met de Schilderswijk.

Documentaireserie over op tv het uit dagelijkse leven van een aantal gezinnen in die wonen rondom een een plein in op tv de tijdens Haagse volksbuurt de het Schilderswijk.

Documentaireserie over in het dagelijkse leven van uit een een aantal gezinnen die wonen met rondom een plein in met de van Haagse volksbuurt de door Schilderswijk.

Documentaireserie over het op met dagelijkse leven van in een aantal gezinnen die wonen rondom de een plein in de de op Haagse volksbuurt de door Schilderswijk.

oktober 2020
25-11-2015 21:34

Afl. 7

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 7

In de Schilderswijk wordt door 'nieuwkomer' Ali met hulp van de jongeren uit de buurt een evenement voor de kinderen op het Fakonahofplein georganiseerd. Maar het Haagse welzijnswerk en de gemeente lijken hem in de kou te laten staan. Met v...

18-11-2015 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Op het Fakonahofplein in de Schilderswijk waait een nieuwe wind. Na het emotionele besluit van Mies en Dirk om afstand te nemen, lijkt het alsof 'nieuwkomer' Ali de scepter zwaait in het buurthuisje. Deze veranderingen gaan veel te snel voo...

11-11-2015 21:34

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

De Schilderswijk wordt geteisterd door een inbraakgolf. Ook bij buurvrouw Cokkie vindt er een poging plaats, maar zij laat dat niet zomaar gebeuren. Voor Ramon is de geluidsoverlast van zijn bovenbuurman niet vol te houden. Tegelijkertijd k...

04-11-2015 21:32

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Niet alleen de Schilderswijk is in rep en roer als Mitch Henriquez tijdens zijn arrestatie komt te overlijden. Heel Den Haag lijkt volgens de bewoners een oorlogsgebied. Peggy besluit mee te lopen in de waardige stille tocht. Bep is jarig. ...

28-10-2015 21:31

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Een Haagse politieke partij besluit om tijdens de Ramadan een Iftar-maaltijd op het plein te organiseren voor de buurt. Buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk hebben het gevoel dat ze daarbij gepasseerd worden. Dat veroorzaakt spanningen tusse...

21-10-2015 21:32

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

De jongeren in de Haagse Schilderswijk zetten steeds vaker het Fakonahof op stelten, waardoor de politie zich genoodzaakt ziet om in te grijpen. Pleinbewoners Ronnie en Jamy hebben ondertussen hun handen vol aan de opvoeding van hun twee on...

14-10-2015 20:32

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

In de Haagse Schilderswijk zorgen buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk er gewoonlijk voor dat de kinderen een veilige speelplek hebben. Als door vervelende omstandigheden het buurthuisje vaak gesloten blijft, heeft dat nadelige consequenties...

04-12-2014 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

27-11-2014 21:33

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

20-11-2014 21:33

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

13-11-2014 21:28

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

06-11-2014 21:29

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

30-10-2014 21:28

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

Rondkomen In De Schilderswijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rondkomen In De Schilderswijk bij Rondkomen In De Schilderswijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rondkomen In De Schilderswijk. Heb je een uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rondkomen In De Schilderswijk gemist

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk. Volgens sommigen is dit een achterstandswijk met veel criminaliteit, volgens anderen is het een gezellige volksbuurt. In elk geval betekent het voor de bewoners van deze wijk een leven met veel werkloosheid, veel armoede en tegenstellingen tussen zwart en wit én jong en oud. Maar ook een leven waarbij de bewoners voor elkaar opkomen en waarbij verbondenheid en gemeenschapszin hoog in het vaandel staan.

Uitzending gemist van Rondkomen In De Schilderswijk? Hier kun je alle uitzendingen van Rondkomen In De Schilderswijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 25-11-2015 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!