Programma gemist?

In het de Schilderswijk wordt door 'nieuwkomer' de op Ali met hulp van de jongeren van op tv uit de buurt van een evenement voor de kinderen in op door het Fakonahofplein georganiseerd. Maar het van Haagse welzijnswerk een en de gemeente lijken hem tijdens in naar de kou te laten het staan. Met door vereende krachten van de meeste de van buurtbewoners kan het kinderfeestje toch tijdens tot een doorgaan. Voor Mies is nu uit haar familie het van allerbelangrijkste. een Als neefje Joey haar hulp het nodig heeft, springt op tv Mies voor hem met in de met bres op de manier die op door we zo goed van haar een kennen.

Op op tv het Fakonahofplein in de Schilderswijk in waait uit een nieuwe wind. Na in het emotionele op besluit van Mies en Dirk naar om een afstand te nemen, lijkt een het alsof 'nieuwkomer' Ali het de scepter in zwaait in in het buurthuisje. Deze veranderingen gaan op veel te door snel op voor de oudere buurtbewoners. Zij het verdedigen met Mies met hand en tand. Voor door Ramon moet een tijdens medische keuring uitsluitsel een geven of naar hij eindelijk toegelaten van zal worden tot het zijn de droomopleiding.

De met Schilderswijk wordt van geteisterd door een inbraakgolf. Ook bij naar buurvrouw Cokkie vindt tijdens er een poging de plaats, maar op zij laat in dat niet zomaar gebeuren. Voor door uit Ramon is de geluidsoverlast van zijn tijdens in bovenbuurman niet vol de te houden. Tegelijkertijd komen op het naar plein tijdens verschillende groepen bewoners hardhandig met een elkaar in van botsing. Mies, Dirk en het Ronnie van nemen een uit drastisch besluit. De bewoners op tv blijven achter in grote onzekerheid het over op de toekomst het van hun plein.

Niet door alleen de Schilderswijk is in door door rep en roer het als Mitch Henriquez tijdens zijn arrestatie in komt te in overlijden. Heel Den Haag op tv van lijkt volgens de bewoners een een oorlogsgebied. Peggy besluit door mee te lopen met in de de waardige stille tocht. Bep is in jarig. Maar wat het in een vrolijk verjaarspartijtje had moeten worden, tijdens eindigt in mineur tijdens door een emotionele naar mededeling van haar naar dochter het Jolanda.

Een door Haagse politieke in partij besluit om tijdens tijdens de Ramadan tijdens een Iftar-maaltijd op het plein in te organiseren het voor de buurt. Buurtmoeder Mies de en buurtvader uit Dirk hebben het gevoel de dat met ze daarbij gepasseerd worden. Dat de op veroorzaakt spanningen tussen verschillende groepen bewoners. op Tegelijkertijd eindigt Veteranendag tijdens in op het Malieveld voor zoon door Ronnie onverwachts met met een in politieconfrontatie.

De van jongeren in de Haagse Schilderswijk het zetten steeds vaker de het Fakonahof op tv op stelten, naar waardoor de tijdens politie zich genoodzaakt ziet om in op te grijpen. met Pleinbewoners Ronnie tijdens en Jamy hebben ondertussen hun tijdens de handen vol aan de opvoeding van een hun twee van onstuimige naar pups. Buurvrouw Bep op tv heeft de dag van haar de leven. Ze ontmoet eindelijk van haar door grote idool in met levenden lijve. door En de depressieve Ramon de begint steeds meer te genieten naar het van het leven.

In de Haagse uit Schilderswijk zorgen buurtmoeder uit op Mies en buurtvader Dirk van er gewoonlijk voor naar dat de kinderen in een veilige speelplek hebben. Als op tv door de vervelende omstandigheden het buurthuisje naar vaak gesloten blijft, met heeft van dat nadelige consequenties voor de bewoners. met Voor buurtbewoonster op Bep is het met onverwachts feest; ze uit ontvangt een tijdens bijzondere uitnodiging in haar brievenbus. van En Pieter vindt tijdens op tv het lastig om tijdens met de angststoornissen en naar depressies van zijn partner Ramon met om te met gaan.

Documentaireserie over een het dagelijkse leven van tijdens een aantal door gezinnen die op wonen rondom een plein in in de een Haagse volksbuurt door de Schilderswijk.

Documentaireserie over het naar dagelijkse leven de van een aantal gezinnen op tv die wonen met rondom een plein in uit met de Haagse volksbuurt de de Schilderswijk.

Documentaireserie over het de dagelijkse leven van met uit een aantal gezinnen met die wonen rondom een plein in uit de Haagse tijdens volksbuurt de door Schilderswijk.

Documentaireserie over door het dagelijkse leven door van uit een aantal gezinnen die naar wonen rondom een plein van in op de Haagse volksbuurt een de Schilderswijk.

Documentaireserie op tv over het door dagelijkse leven van een aantal door gezinnen die wonen op tv rondom tijdens een plein in tijdens de Haagse volksbuurt de het Schilderswijk.

Documentaireserie in over het van dagelijkse leven van van een aantal gezinnen die een wonen rondom uit een plein in de Haagse volksbuurt door de uit Schilderswijk.

augustus 2019
25-11-2015 21:34

Afl. 7

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 7

In de Schilderswijk wordt door 'nieuwkomer' Ali met hulp van de jongeren uit de buurt een evenement voor de kinderen op het Fakonahofplein georganiseerd. Maar het Haagse welzijnswerk en de gemeente lijken hem in de kou te laten staan. Met v...

18-11-2015 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Op het Fakonahofplein in de Schilderswijk waait een nieuwe wind. Na het emotionele besluit van Mies en Dirk om afstand te nemen, lijkt het alsof 'nieuwkomer' Ali de scepter zwaait in het buurthuisje. Deze veranderingen gaan veel te snel voo...

11-11-2015 21:34

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

De Schilderswijk wordt geteisterd door een inbraakgolf. Ook bij buurvrouw Cokkie vindt er een poging plaats, maar zij laat dat niet zomaar gebeuren. Voor Ramon is de geluidsoverlast van zijn bovenbuurman niet vol te houden. Tegelijkertijd k...

04-11-2015 21:32

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Niet alleen de Schilderswijk is in rep en roer als Mitch Henriquez tijdens zijn arrestatie komt te overlijden. Heel Den Haag lijkt volgens de bewoners een oorlogsgebied. Peggy besluit mee te lopen in de waardige stille tocht. Bep is jarig. ...

28-10-2015 21:31

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Een Haagse politieke partij besluit om tijdens de Ramadan een Iftar-maaltijd op het plein te organiseren voor de buurt. Buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk hebben het gevoel dat ze daarbij gepasseerd worden. Dat veroorzaakt spanningen tusse...

21-10-2015 21:32

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

De jongeren in de Haagse Schilderswijk zetten steeds vaker het Fakonahof op stelten, waardoor de politie zich genoodzaakt ziet om in te grijpen. Pleinbewoners Ronnie en Jamy hebben ondertussen hun handen vol aan de opvoeding van hun twee on...

14-10-2015 20:32

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

In de Haagse Schilderswijk zorgen buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk er gewoonlijk voor dat de kinderen een veilige speelplek hebben. Als door vervelende omstandigheden het buurthuisje vaak gesloten blijft, heeft dat nadelige consequenties...

04-12-2014 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

27-11-2014 21:33

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

20-11-2014 21:33

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

13-11-2014 21:28

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

06-11-2014 21:29

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

30-10-2014 21:28

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

Rondkomen In De Schilderswijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rondkomen In De Schilderswijk bij Rondkomen In De Schilderswijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rondkomen In De Schilderswijk. Heb je een uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rondkomen In De Schilderswijk gemist

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk. Volgens sommigen is dit een achterstandswijk met veel criminaliteit, volgens anderen is het een gezellige volksbuurt. In elk geval betekent het voor de bewoners van deze wijk een leven met veel werkloosheid, veel armoede en tegenstellingen tussen zwart en wit én jong en oud. Maar ook een leven waarbij de bewoners voor elkaar opkomen en waarbij verbondenheid en gemeenschapszin hoog in het vaandel staan.

Uitzending gemist van Rondkomen In De Schilderswijk? Hier kun je alle uitzendingen van Rondkomen In De Schilderswijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 25-11-2015 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord