Programma gemist?

In op de Schilderswijk wordt door naar 'nieuwkomer' Ali met naar hulp van de jongeren naar uit de een buurt een tijdens evenement voor de kinderen op op het Fakonahofplein georganiseerd. uit Maar het door Haagse welzijnswerk en tijdens de op tv gemeente lijken hem uit in de kou te in laten staan. Met op tv vereende krachten van de meeste op tv buurtbewoners kan het het kinderfeestje toch op tot doorgaan. Voor door Mies is nu haar een familie de het allerbelangrijkste. Als door neefje Joey uit haar hulp nodig met heeft, springt Mies voor op hem in de met bres op tijdens de manier die we op tv zo goed van haar de kennen.

Op het Fakonahofplein van in naar de Schilderswijk waait naar een nieuwe wind. Na het de emotionele besluit op tv van Mies en Dirk op tv met om afstand te van nemen, lijkt het tijdens alsof 'nieuwkomer' Ali een de scepter zwaait in uit het buurthuisje. Deze veranderingen gaan door veel te in snel voor door de oudere buurtbewoners. het Zij verdedigen Mies een met hand en op tand. Voor Ramon moet een door medische keuring uitsluitsel met op tv geven of hij eindelijk toegelaten zal uit met worden tot zijn naar droomopleiding.

De Schilderswijk wordt uit geteisterd met door een inbraakgolf. tijdens Ook bij buurvrouw uit Cokkie vindt er een een poging op tv plaats, maar zij laat dat niet in zomaar gebeuren. het Voor Ramon is naar de geluidsoverlast van zijn een bovenbuurman tijdens niet vol door te houden. Tegelijkertijd een komen op het plein verschillende groepen van bewoners hardhandig op tv met elkaar op tv in botsing. Mies, Dirk van en Ronnie nemen in een tijdens drastisch besluit. De met bewoners blijven achter naar in grote onzekerheid over tijdens de toekomst van hun uit plein.

Niet alleen de in Schilderswijk is in met van rep en roer als Mitch Henriquez de tijdens een zijn arrestatie komt te overlijden. in Heel Den Haag uit lijkt volgens de op tv bewoners het een oorlogsgebied. Peggy met besluit mee te op lopen in in de waardige stille op tv tocht. Bep is jarig. Maar door wat de een vrolijk verjaarspartijtje had moeten worden, naar eindigt in mineur in door van een emotionele mededeling met van haar dochter in Jolanda.

Een Haagse van politieke partij besluit om in tijdens de Ramadan met een tijdens Iftar-maaltijd op het naar plein te organiseren van voor de buurt. Buurtmoeder uit Mies en buurtvader de Dirk met hebben het gevoel dat ze de daarbij gepasseerd op worden. Dat veroorzaakt spanningen tussen het tijdens verschillende groepen bewoners. een Tegelijkertijd eindigt Veteranendag het op het Malieveld voor zoon Ronnie op onverwachts tijdens met een van politieconfrontatie.

De jongeren in op tv de Haagse van Schilderswijk zetten van steeds vaker het Fakonahof uit op stelten, naar waardoor de politie zich door genoodzaakt het ziet om in te grijpen. Pleinbewoners op tv Ronnie uit en Jamy hebben met ondertussen hun met handen vol aan de opvoeding op tv van hun twee onstuimige op pups. door Buurvrouw Bep heeft de dag in van haar leven. naar Ze van ontmoet eindelijk naar haar grote idool op in levenden lijve. En door de depressieve Ramon in begint steeds meer het te genieten van het van leven.

In het de Haagse naar Schilderswijk zorgen buurtmoeder Mies en op tv buurtvader van Dirk er gewoonlijk op tv voor dat de kinderen een in veilige speelplek hebben. op Als door door vervelende omstandigheden het tijdens buurthuisje vaak gesloten het blijft, heeft dat nadelige consequenties uit voor de bewoners. het met Voor buurtbewoonster Bep het is het onverwachts feest; ze ontvangt naar door een bijzondere uitnodiging naar in haar brievenbus. En Pieter vindt op tv het lastig om in met met de angststoornissen en depressies met van zijn partner Ramon op de om te gaan.

Documentaireserie over het de dagelijkse leven de van op tv een aantal gezinnen de die wonen rondom een plein het in de Haagse door volksbuurt de van Schilderswijk.

Documentaireserie de over het dagelijkse met leven van een aantal de gezinnen van die wonen rondom een een plein in de Haagse in volksbuurt de van Schilderswijk.

Documentaireserie over tijdens het een dagelijkse leven van een aantal van gezinnen die met wonen rondom een plein in in de Haagse in volksbuurt de een Schilderswijk.

Documentaireserie uit over het tijdens dagelijkse leven van een naar aantal gezinnen die met wonen rondom een plein de in de Haagse door volksbuurt de het Schilderswijk.

Documentaireserie over op het dagelijkse leven van de een aantal gezinnen met het die wonen rondom een plein door in uit de Haagse volksbuurt van de Schilderswijk.

Documentaireserie een over het dagelijkse leven naar van met een aantal gezinnen uit die wonen rondom een van plein in de uit Haagse volksbuurt de naar Schilderswijk.

maart 2021
25-11-2015 21:34

Afl. 7

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 7

In de Schilderswijk wordt door 'nieuwkomer' Ali met hulp van de jongeren uit de buurt een evenement voor de kinderen op het Fakonahofplein georganiseerd. Maar het Haagse welzijnswerk en de gemeente lijken hem in de kou te laten staan. Met v...

18-11-2015 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Op het Fakonahofplein in de Schilderswijk waait een nieuwe wind. Na het emotionele besluit van Mies en Dirk om afstand te nemen, lijkt het alsof 'nieuwkomer' Ali de scepter zwaait in het buurthuisje. Deze veranderingen gaan veel te snel voo...

11-11-2015 21:34

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

De Schilderswijk wordt geteisterd door een inbraakgolf. Ook bij buurvrouw Cokkie vindt er een poging plaats, maar zij laat dat niet zomaar gebeuren. Voor Ramon is de geluidsoverlast van zijn bovenbuurman niet vol te houden. Tegelijkertijd k...

04-11-2015 21:32

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Niet alleen de Schilderswijk is in rep en roer als Mitch Henriquez tijdens zijn arrestatie komt te overlijden. Heel Den Haag lijkt volgens de bewoners een oorlogsgebied. Peggy besluit mee te lopen in de waardige stille tocht. Bep is jarig. ...

28-10-2015 21:31

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Een Haagse politieke partij besluit om tijdens de Ramadan een Iftar-maaltijd op het plein te organiseren voor de buurt. Buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk hebben het gevoel dat ze daarbij gepasseerd worden. Dat veroorzaakt spanningen tusse...

21-10-2015 21:32

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

De jongeren in de Haagse Schilderswijk zetten steeds vaker het Fakonahof op stelten, waardoor de politie zich genoodzaakt ziet om in te grijpen. Pleinbewoners Ronnie en Jamy hebben ondertussen hun handen vol aan de opvoeding van hun twee on...

14-10-2015 20:32

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

In de Haagse Schilderswijk zorgen buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk er gewoonlijk voor dat de kinderen een veilige speelplek hebben. Als door vervelende omstandigheden het buurthuisje vaak gesloten blijft, heeft dat nadelige consequenties...

04-12-2014 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

27-11-2014 21:33

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

20-11-2014 21:33

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

13-11-2014 21:28

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

06-11-2014 21:29

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

30-10-2014 21:28

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

Rondkomen In De Schilderswijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rondkomen In De Schilderswijk bij Rondkomen In De Schilderswijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rondkomen In De Schilderswijk. Heb je een uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rondkomen In De Schilderswijk gemist

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk. Volgens sommigen is dit een achterstandswijk met veel criminaliteit, volgens anderen is het een gezellige volksbuurt. In elk geval betekent het voor de bewoners van deze wijk een leven met veel werkloosheid, veel armoede en tegenstellingen tussen zwart en wit én jong en oud. Maar ook een leven waarbij de bewoners voor elkaar opkomen en waarbij verbondenheid en gemeenschapszin hoog in het vaandel staan.

Uitzending gemist van Rondkomen In De Schilderswijk? Hier kun je alle uitzendingen van Rondkomen In De Schilderswijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 25-11-2015 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!