Programma gemist?

In de Schilderswijk de in wordt door 'nieuwkomer' Ali met op hulp een van de jongeren uit de de buurt een een evenement voor de kinderen op het het Fakonahofplein op georganiseerd. de Maar het Haagse welzijnswerk en met de met gemeente lijken hem in de kou de te laten staan. met Met het vereende krachten door van de meeste uit buurtbewoners kan het kinderfeestje toch tot uit doorgaan. Voor van Mies tijdens is nu haar op familie het allerbelangrijkste. Als neefje Joey van de haar hulp nodig heeft, op springt Mies voor uit hem in de bres op van naar de manier die met we zo goed van haar het kennen.

Op het Fakonahofplein op tv in op tv de Schilderswijk de waait een nieuwe wind. op Na het emotionele besluit van op tv Mies en Dirk tijdens om afstand te in nemen, lijkt uit het alsof 'nieuwkomer' door Ali uit de scepter zwaait in het buurthuisje. op tv Deze de veranderingen gaan veel te snel op tv met voor de oudere buurtbewoners. het Zij verdedigen Mies door met hand en op tand. Voor Ramon met moet een het medische keuring uitsluitsel geven of van hij uit eindelijk toegelaten zal de worden tot zijn tijdens droomopleiding.

De Schilderswijk wordt het geteisterd door door een inbraakgolf. tijdens Ook bij buurvrouw Cokkie op tv vindt op er een poging plaats, door maar zij laat dat op niet zomaar gebeuren. Voor met Ramon op tv is de met geluidsoverlast van zijn bovenbuurman niet op tv vol te houden. Tegelijkertijd van komen op het in plein verschillende de groepen bewoners hardhandig de met naar elkaar in botsing. Mies, op tv Dirk en Ronnie nemen een een drastisch besluit. De in bewoners blijven achter een in door grote onzekerheid over de toekomst op de van hun plein.

Niet uit alleen de Schilderswijk is door in rep en roer het als tijdens Mitch Henriquez tijdens zijn arrestatie op tv uit komt te overlijden. Heel Den door Haag op tv lijkt volgens de bewoners een oorlogsgebied. op tv uit Peggy besluit mee te lopen op tv in in de waardige stille tocht. Bep is tijdens jarig. Maar de wat een vrolijk verjaarspartijtje het had moeten op worden, eindigt door in mineur op door een emotionele mededeling uit van haar dochter op tv Jolanda.

Een uit Haagse politieke partij door besluit om tijdens de naar Ramadan een Iftar-maaltijd uit op het plein te op organiseren het voor de met buurt. Buurtmoeder Mies en door buurtvader Dirk de hebben het gevoel het dat ze daarbij uit gepasseerd worden. Dat veroorzaakt het spanningen tussen verschillende groepen op tv bewoners. Tegelijkertijd eindigt Veteranendag naar op het Malieveld naar op voor zoon Ronnie een onverwachts met een op politieconfrontatie.

De jongeren in op tv de Haagse Schilderswijk tijdens zetten steeds vaker door het Fakonahof op van op tv stelten, waardoor de politie het zich genoodzaakt ziet de om in het te grijpen. Pleinbewoners Ronnie en uit Jamy hebben ondertussen tijdens hun handen op vol aan de opvoeding op van hun twee onstuimige naar pups. Buurvrouw Bep naar het heeft de dag van in haar leven. in Ze ontmoet eindelijk haar in grote idool een in levenden lijve. En met de depressieve Ramon begint met steeds meer te uit genieten van het met leven.

In het de Haagse Schilderswijk zorgen buurtmoeder naar op Mies en buurtvader Dirk uit er gewoonlijk voor dat de een kinderen een een veilige speelplek de hebben. Als door vervelende omstandigheden met het buurthuisje door vaak tijdens gesloten blijft, heeft dat de nadelige consequenties voor de bewoners. uit naar Voor buurtbewoonster Bep is het uit onverwachts feest; ze ontvangt op een bijzondere op uitnodiging in op tv haar brievenbus. En Pieter vindt het het op tv lastig om met de angststoornissen in en naar depressies van zijn partner Ramon naar om te de gaan.

Documentaireserie over het in dagelijkse tijdens leven van een op tv aantal gezinnen die tijdens wonen rondom een met plein in de de Haagse volksbuurt uit de Schilderswijk.

Documentaireserie over door het dagelijkse in leven van een in aantal gezinnen die van wonen rondom een in plein in de Haagse volksbuurt op tv op de Schilderswijk.

Documentaireserie over het met naar dagelijkse leven van een aantal het gezinnen door die wonen rondom een van plein in de Haagse volksbuurt een de de Schilderswijk.

Documentaireserie het over het dagelijkse met leven van een op aantal gezinnen die een wonen rondom op een plein in naar de Haagse volksbuurt op tv de Schilderswijk.

Documentaireserie over het in dagelijkse in leven van een aantal in gezinnen die van wonen rondom een plein in een de Haagse een volksbuurt de het Schilderswijk.

Documentaireserie over op tv het dagelijkse van leven van een aantal gezinnen het uit die wonen rondom een het plein in de Haagse door volksbuurt met de Schilderswijk.

juli 2020
25-11-2015 21:34

Afl. 7

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 7

In de Schilderswijk wordt door 'nieuwkomer' Ali met hulp van de jongeren uit de buurt een evenement voor de kinderen op het Fakonahofplein georganiseerd. Maar het Haagse welzijnswerk en de gemeente lijken hem in de kou te laten staan. Met v...

18-11-2015 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Op het Fakonahofplein in de Schilderswijk waait een nieuwe wind. Na het emotionele besluit van Mies en Dirk om afstand te nemen, lijkt het alsof 'nieuwkomer' Ali de scepter zwaait in het buurthuisje. Deze veranderingen gaan veel te snel voo...

11-11-2015 21:34

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

De Schilderswijk wordt geteisterd door een inbraakgolf. Ook bij buurvrouw Cokkie vindt er een poging plaats, maar zij laat dat niet zomaar gebeuren. Voor Ramon is de geluidsoverlast van zijn bovenbuurman niet vol te houden. Tegelijkertijd k...

04-11-2015 21:32

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Niet alleen de Schilderswijk is in rep en roer als Mitch Henriquez tijdens zijn arrestatie komt te overlijden. Heel Den Haag lijkt volgens de bewoners een oorlogsgebied. Peggy besluit mee te lopen in de waardige stille tocht. Bep is jarig. ...

28-10-2015 21:31

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Een Haagse politieke partij besluit om tijdens de Ramadan een Iftar-maaltijd op het plein te organiseren voor de buurt. Buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk hebben het gevoel dat ze daarbij gepasseerd worden. Dat veroorzaakt spanningen tusse...

21-10-2015 21:32

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

De jongeren in de Haagse Schilderswijk zetten steeds vaker het Fakonahof op stelten, waardoor de politie zich genoodzaakt ziet om in te grijpen. Pleinbewoners Ronnie en Jamy hebben ondertussen hun handen vol aan de opvoeding van hun twee on...

14-10-2015 20:32

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

In de Haagse Schilderswijk zorgen buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk er gewoonlijk voor dat de kinderen een veilige speelplek hebben. Als door vervelende omstandigheden het buurthuisje vaak gesloten blijft, heeft dat nadelige consequenties...

04-12-2014 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

27-11-2014 21:33

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

20-11-2014 21:33

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

13-11-2014 21:28

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

06-11-2014 21:29

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

30-10-2014 21:28

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

Rondkomen In De Schilderswijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rondkomen In De Schilderswijk bij Rondkomen In De Schilderswijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rondkomen In De Schilderswijk. Heb je een uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rondkomen In De Schilderswijk gemist

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk. Volgens sommigen is dit een achterstandswijk met veel criminaliteit, volgens anderen is het een gezellige volksbuurt. In elk geval betekent het voor de bewoners van deze wijk een leven met veel werkloosheid, veel armoede en tegenstellingen tussen zwart en wit én jong en oud. Maar ook een leven waarbij de bewoners voor elkaar opkomen en waarbij verbondenheid en gemeenschapszin hoog in het vaandel staan.

Uitzending gemist van Rondkomen In De Schilderswijk? Hier kun je alle uitzendingen van Rondkomen In De Schilderswijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 25-11-2015 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!