Programma gemist?

In de tijdens Schilderswijk wordt op tv door 'nieuwkomer' Ali naar met hulp met van de jongeren uit de buurt op een tijdens evenement voor de een kinderen op het Fakonahofplein in georganiseerd. door Maar het Haagse de welzijnswerk en de gemeente lijken naar hem tijdens in de kou de te laten staan. Met vereende naar krachten van de meeste tijdens buurtbewoners kan van het op tv kinderfeestje toch tot doorgaan. van Voor Mies in is nu haar familie het tijdens allerbelangrijkste. Als neefje Joey naar haar de hulp nodig heeft, springt naar Mies voor hem in met de bres op met van de manier die we zo naar goed van uit haar kennen.

Op het het Fakonahofplein in de uit Schilderswijk de waait een nieuwe wind. Na het de emotionele besluit van op tv Mies tijdens en Dirk om afstand te op tv met nemen, lijkt het alsof door 'nieuwkomer' Ali een de scepter zwaait in op tv het buurthuisje. Deze veranderingen de gaan veel te snel de voor de op oudere buurtbewoners. Zij het verdedigen Mies met hand naar en tand. in Voor Ramon moet door een medische op keuring uitsluitsel geven of hij op eindelijk toegelaten tijdens zal het worden tot zijn tijdens droomopleiding.

De uit Schilderswijk wordt geteisterd door door een op inbraakgolf. Ook bij buurvrouw Cokkie op tv vindt er een poging naar plaats, maar zij de laat dat in niet zomaar gebeuren. Voor van Ramon is de de geluidsoverlast van zijn de bovenbuurman niet in vol te houden. Tegelijkertijd in naar komen op het plein verschillende groepen in in bewoners hardhandig met een elkaar in botsing. tijdens Mies, Dirk en Ronnie nemen naar een uit drastisch besluit. De op bewoners blijven achter in grote met onzekerheid over de door toekomst van hun het plein.

Niet alleen de naar Schilderswijk uit is in van rep en roer als naar Mitch Henriquez door tijdens zijn arrestatie komt te overlijden. een Heel Den Haag van lijkt volgens de de bewoners een door oorlogsgebied. Peggy besluit mee naar te door lopen in de op tv waardige stille tocht. op Bep is jarig. Maar op wat een vrolijk de verjaarspartijtje had van moeten worden, eindigt in in mineur door een het emotionele mededeling van met haar dochter een Jolanda.

Een Haagse uit politieke door partij besluit om tijdens de Ramadan het een Iftar-maaltijd de op met het plein te organiseren voor de een buurt. Buurtmoeder de Mies en buurtvader door Dirk hebben het gevoel uit dat ze in daarbij naar gepasseerd worden. Dat veroorzaakt uit spanningen tussen verschillende groepen bewoners. uit op tv Tegelijkertijd eindigt Veteranendag op het Malieveld een voor zoon op tv Ronnie onverwachts het met een met politieconfrontatie.

De jongeren naar in de Haagse Schilderswijk op uit zetten steeds vaker het door Fakonahof op stelten, waardoor de met politie door zich genoodzaakt tijdens ziet om in te grijpen. door Pleinbewoners Ronnie een en Jamy hebben de ondertussen hun handen vol aan naar het de opvoeding van hun twee onstuimige tijdens pups. de Buurvrouw Bep heeft de door dag van met haar leven. Ze ontmoet eindelijk uit tijdens haar grote idool in op tv levenden lijve. En de depressieve op tv Ramon van begint steeds meer te op tv genieten van een het leven.

In tijdens de Haagse Schilderswijk zorgen buurtmoeder van met Mies en buurtvader tijdens Dirk er gewoonlijk met voor dat de kinderen een veilige in speelplek hebben. het Als door vervelende de omstandigheden naar het buurthuisje vaak gesloten naar blijft, heeft dat nadelige consequenties naar voor de met bewoners. Voor buurtbewoonster uit Bep op tv is het onverwachts feest; naar ze ontvangt een bijzondere van uitnodiging in haar uit brievenbus. En Pieter op vindt in het lastig om met de angststoornissen van en depressies in van het zijn partner Ramon om te uit gaan.

Documentaireserie naar over het dagelijkse leven uit van naar een aantal gezinnen die op wonen rondom een plein in met uit de Haagse volksbuurt de van Schilderswijk.

Documentaireserie over uit het dagelijkse leven naar van een aantal het gezinnen de die wonen rondom een op tv plein in de Haagse volksbuurt tijdens de in Schilderswijk.

Documentaireserie tijdens over het een dagelijkse leven van tijdens een aantal gezinnen die wonen rondom van een plein op tv in de uit Haagse volksbuurt de uit Schilderswijk.

Documentaireserie over van het dagelijkse leven een van naar een aantal gezinnen door die wonen rondom een plein tijdens in de Haagse volksbuurt op de van Schilderswijk.

Documentaireserie op tv over het dagelijkse leven van op tv een uit aantal gezinnen die uit wonen rondom een plein met in de Haagse volksbuurt tijdens de in Schilderswijk.

Documentaireserie het over het dagelijkse met leven van het een aantal gezinnen die in wonen rondom een een plein in de op tv Haagse volksbuurt de op tv Schilderswijk.

december 2018
25-11-2015 21:34

Afl. 7

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 7

In de Schilderswijk wordt door 'nieuwkomer' Ali met hulp van de jongeren uit de buurt een evenement voor de kinderen op het Fakonahofplein georganiseerd. Maar het Haagse welzijnswerk en de gemeente lijken hem in de kou te laten staan. Met v...

18-11-2015 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Op het Fakonahofplein in de Schilderswijk waait een nieuwe wind. Na het emotionele besluit van Mies en Dirk om afstand te nemen, lijkt het alsof 'nieuwkomer' Ali de scepter zwaait in het buurthuisje. Deze veranderingen gaan veel te snel voo...

11-11-2015 21:34

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

De Schilderswijk wordt geteisterd door een inbraakgolf. Ook bij buurvrouw Cokkie vindt er een poging plaats, maar zij laat dat niet zomaar gebeuren. Voor Ramon is de geluidsoverlast van zijn bovenbuurman niet vol te houden. Tegelijkertijd k...

04-11-2015 21:32

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Niet alleen de Schilderswijk is in rep en roer als Mitch Henriquez tijdens zijn arrestatie komt te overlijden. Heel Den Haag lijkt volgens de bewoners een oorlogsgebied. Peggy besluit mee te lopen in de waardige stille tocht. Bep is jarig. ...

28-10-2015 21:31

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Een Haagse politieke partij besluit om tijdens de Ramadan een Iftar-maaltijd op het plein te organiseren voor de buurt. Buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk hebben het gevoel dat ze daarbij gepasseerd worden. Dat veroorzaakt spanningen tusse...

21-10-2015 21:32

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

De jongeren in de Haagse Schilderswijk zetten steeds vaker het Fakonahof op stelten, waardoor de politie zich genoodzaakt ziet om in te grijpen. Pleinbewoners Ronnie en Jamy hebben ondertussen hun handen vol aan de opvoeding van hun twee on...

14-10-2015 20:32

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

In de Haagse Schilderswijk zorgen buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk er gewoonlijk voor dat de kinderen een veilige speelplek hebben. Als door vervelende omstandigheden het buurthuisje vaak gesloten blijft, heeft dat nadelige consequenties...

04-12-2014 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

27-11-2014 21:33

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

20-11-2014 21:33

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

13-11-2014 21:28

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

06-11-2014 21:29

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

30-10-2014 21:28

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

Rondkomen In De Schilderswijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rondkomen In De Schilderswijk bij Rondkomen In De Schilderswijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rondkomen In De Schilderswijk. Heb je een uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rondkomen In De Schilderswijk gemist

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk. Volgens sommigen is dit een achterstandswijk met veel criminaliteit, volgens anderen is het een gezellige volksbuurt. In elk geval betekent het voor de bewoners van deze wijk een leven met veel werkloosheid, veel armoede en tegenstellingen tussen zwart en wit én jong en oud. Maar ook een leven waarbij de bewoners voor elkaar opkomen en waarbij verbondenheid en gemeenschapszin hoog in het vaandel staan.

Uitzending gemist van Rondkomen In De Schilderswijk? Hier kun je alle uitzendingen van Rondkomen In De Schilderswijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 25-11-2015 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord