Programma gemist?

In de Schilderswijk door het wordt door 'nieuwkomer' het Ali met hulp een van de jongeren uit de buurt door een door evenement voor de kinderen op van het naar Fakonahofplein georganiseerd. in Maar het Haagse welzijnswerk de en de gemeente lijken hem het in de kou een een te laten staan. met Met vereende krachten op tv van de meeste buurtbewoners het kan het een kinderfeestje toch tot naar doorgaan. Voor Mies is nu haar het in familie het allerbelangrijkste. Als in neefje Joey haar in hulp nodig heeft, springt uit Mies voor naar hem in de bres door op de manier die in op tv we zo goed een van haar kennen.

Op het naar Fakonahofplein in de tijdens Schilderswijk waait een nieuwe van wind. Na op tv het naar emotionele besluit van Mies en op tv Dirk om afstand te de het nemen, lijkt het alsof op tv 'nieuwkomer' Ali de scepter op zwaait in in het buurthuisje. Deze de veranderingen gaan naar veel te snel voor de van oudere buurtbewoners. Zij verdedigen naar Mies uit met hand en tand. Voor uit Ramon uit moet een medische keuring op uitsluitsel geven of met hij de eindelijk toegelaten zal op tv worden tot zijn op droomopleiding.

De de Schilderswijk wordt op geteisterd door een de inbraakgolf. Ook bij buurvrouw Cokkie vindt door er een poging naar plaats, maar zij een laat dat niet op zomaar gebeuren. in Voor Ramon in is de een geluidsoverlast van zijn bovenbuurman met niet vol te houden. Tegelijkertijd de komen door op het plein verschillende groepen een met bewoners hardhandig met elkaar in botsing. naar de Mies, Dirk en Ronnie nemen een van drastisch besluit. De uit bewoners blijven de achter in grote met onzekerheid over naar de toekomst van hun uit plein.

Niet alleen de de Schilderswijk is in op tv rep naar en roer als Mitch Henriquez met een tijdens zijn arrestatie komt te door overlijden. Heel Den Haag een lijkt volgens de door naar bewoners een oorlogsgebied. Peggy besluit mee door naar te lopen in de waardige een stille tocht. Bep het is jarig. uit Maar wat een in vrolijk verjaarspartijtje had het moeten worden, eindigt in mineur in door een emotionele met mededeling van in haar dochter uit Jolanda.

Een tijdens Haagse politieke partij besluit de om tijdens de Ramadan met een Iftar-maaltijd op tv op het plein te op organiseren voor de door buurt. Buurtmoeder Mies naar en buurtvader Dirk met hebben met het gevoel dat uit ze daarbij van gepasseerd worden. Dat veroorzaakt spanningen in tussen verschillende groepen uit bewoners. van Tegelijkertijd eindigt Veteranendag op het een Malieveld voor zoon het Ronnie op onverwachts met een een politieconfrontatie.

De jongeren op tv in de Haagse Schilderswijk in zetten uit steeds vaker het met Fakonahof op stelten, waardoor met de tijdens politie zich genoodzaakt ziet uit om in te grijpen. Pleinbewoners in Ronnie en uit Jamy hebben ondertussen hun de handen tijdens vol aan de opvoeding uit van de hun twee onstuimige een pups. Buurvrouw Bep uit heeft de dag van op tv haar leven. Ze van ontmoet eindelijk haar grote van idool in levenden lijve. door En de op tv depressieve Ramon begint het steeds meer te op genieten van het het leven.

In de Haagse uit Schilderswijk zorgen buurtmoeder tijdens naar Mies en buurtvader Dirk het er gewoonlijk het voor dat de kinderen een naar veilige speelplek hebben. het Als op tv door vervelende omstandigheden uit het buurthuisje vaak gesloten blijft, op tv heeft dat nadelige consequenties tijdens uit voor de bewoners. Voor naar buurtbewoonster Bep is het onverwachts uit feest; ze ontvangt van een bijzondere uitnodiging op tv in haar brievenbus. naar En Pieter in vindt het in lastig om met de met angststoornissen en depressies van een zijn een partner Ramon om op tv te gaan.

Documentaireserie naar over het dagelijkse van leven van een aantal gezinnen met die wonen met rondom het een plein in het de Haagse volksbuurt de met Schilderswijk.

Documentaireserie door over het dagelijkse leven van op een aantal in gezinnen die op tv wonen rondom een plein in op de Haagse met volksbuurt een de Schilderswijk.

Documentaireserie op over het dagelijkse leven van het een aantal de gezinnen naar die wonen rondom een naar plein in de Haagse de volksbuurt de een Schilderswijk.

Documentaireserie over uit het dagelijkse leven de van een een aantal gezinnen die wonen rondom uit een plein tijdens in de Haagse met volksbuurt de de Schilderswijk.

Documentaireserie op over het dagelijkse leven van van een met aantal gezinnen die wonen rondom tijdens een plein in in de Haagse door volksbuurt de het Schilderswijk.

Documentaireserie over het een dagelijkse leven uit van een op tv aantal gezinnen die naar wonen rondom het een plein in de Haagse volksbuurt op tv de een Schilderswijk.

november 2019
25-11-2015 21:34

Afl. 7

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 7

In de Schilderswijk wordt door 'nieuwkomer' Ali met hulp van de jongeren uit de buurt een evenement voor de kinderen op het Fakonahofplein georganiseerd. Maar het Haagse welzijnswerk en de gemeente lijken hem in de kou te laten staan. Met v...

18-11-2015 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Op het Fakonahofplein in de Schilderswijk waait een nieuwe wind. Na het emotionele besluit van Mies en Dirk om afstand te nemen, lijkt het alsof 'nieuwkomer' Ali de scepter zwaait in het buurthuisje. Deze veranderingen gaan veel te snel voo...

11-11-2015 21:34

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

De Schilderswijk wordt geteisterd door een inbraakgolf. Ook bij buurvrouw Cokkie vindt er een poging plaats, maar zij laat dat niet zomaar gebeuren. Voor Ramon is de geluidsoverlast van zijn bovenbuurman niet vol te houden. Tegelijkertijd k...

04-11-2015 21:32

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Niet alleen de Schilderswijk is in rep en roer als Mitch Henriquez tijdens zijn arrestatie komt te overlijden. Heel Den Haag lijkt volgens de bewoners een oorlogsgebied. Peggy besluit mee te lopen in de waardige stille tocht. Bep is jarig. ...

28-10-2015 21:31

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Een Haagse politieke partij besluit om tijdens de Ramadan een Iftar-maaltijd op het plein te organiseren voor de buurt. Buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk hebben het gevoel dat ze daarbij gepasseerd worden. Dat veroorzaakt spanningen tusse...

21-10-2015 21:32

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

De jongeren in de Haagse Schilderswijk zetten steeds vaker het Fakonahof op stelten, waardoor de politie zich genoodzaakt ziet om in te grijpen. Pleinbewoners Ronnie en Jamy hebben ondertussen hun handen vol aan de opvoeding van hun twee on...

14-10-2015 20:32

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

In de Haagse Schilderswijk zorgen buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk er gewoonlijk voor dat de kinderen een veilige speelplek hebben. Als door vervelende omstandigheden het buurthuisje vaak gesloten blijft, heeft dat nadelige consequenties...

04-12-2014 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

27-11-2014 21:33

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

20-11-2014 21:33

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

13-11-2014 21:28

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

06-11-2014 21:29

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

30-10-2014 21:28

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

Rondkomen In De Schilderswijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rondkomen In De Schilderswijk bij Rondkomen In De Schilderswijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rondkomen In De Schilderswijk. Heb je een uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rondkomen In De Schilderswijk gemist

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk. Volgens sommigen is dit een achterstandswijk met veel criminaliteit, volgens anderen is het een gezellige volksbuurt. In elk geval betekent het voor de bewoners van deze wijk een leven met veel werkloosheid, veel armoede en tegenstellingen tussen zwart en wit én jong en oud. Maar ook een leven waarbij de bewoners voor elkaar opkomen en waarbij verbondenheid en gemeenschapszin hoog in het vaandel staan.

Uitzending gemist van Rondkomen In De Schilderswijk? Hier kun je alle uitzendingen van Rondkomen In De Schilderswijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 25-11-2015 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!