Programma gemist?

In de een Schilderswijk wordt uit door 'nieuwkomer' Ali met hulp met van met de jongeren uit de op tv buurt met een evenement voor de kinderen het op het Fakonahofplein georganiseerd. met Maar op tv het Haagse welzijnswerk en de door gemeente naar lijken hem in de naar kou te laten met staan. Met vereende de krachten van de van meeste van buurtbewoners kan het kinderfeestje toch de tot met doorgaan. Voor Mies is tijdens nu haar familie het met allerbelangrijkste. Als neefje op tv Joey haar door hulp nodig door heeft, springt Mies voor uit hem in de tijdens bres op de het manier die tijdens we zo goed van haar in kennen.

Op met het Fakonahofplein in de Schilderswijk met in waait een nieuwe wind. de Na het emotionele besluit naar van een Mies en Dirk om afstand te een nemen, lijkt met het alsof 'nieuwkomer' naar Ali de scepter zwaait de in met het buurthuisje. Deze in veranderingen gaan veel te snel op tv voor de oudere een buurtbewoners. Zij verdedigen in Mies met met hand en de tand. Voor Ramon moet een op tv medische keuring in uitsluitsel uit geven of hij van eindelijk toegelaten zal op worden tot zijn naar droomopleiding.

De uit Schilderswijk wordt geteisterd de door een inbraakgolf. Ook van bij buurvrouw naar Cokkie vindt er een door poging plaats, maar een zij laat dat niet het op tv zomaar gebeuren. Voor Ramon is de op met geluidsoverlast van zijn bovenbuurman niet vol in te houden. Tegelijkertijd naar komen op het van plein verschillende groepen naar bewoners hardhandig op met op tv elkaar in botsing. op Mies, Dirk en Ronnie nemen een de de drastisch besluit. De bewoners blijven op tv achter naar in grote onzekerheid uit over de toekomst van op tv hun plein.

Niet alleen de uit Schilderswijk is van in rep uit en roer als Mitch van Henriquez tijdens zijn het arrestatie naar komt te overlijden. op tv Heel Den Haag lijkt op volgens de bewoners op tv een oorlogsgebied. Peggy besluit mee in te lopen in van de waardige stille op tv tocht. Bep is met jarig. met Maar wat een naar vrolijk verjaarspartijtje naar had moeten worden, eindigt in de mineur door tijdens een emotionele op mededeling van haar het dochter Jolanda.

Een in Haagse politieke met partij besluit om tijdens de Ramadan op een Iftar-maaltijd in op het plein te uit het organiseren voor de uit buurt. Buurtmoeder Mies op en buurtvader Dirk in hebben het gevoel dat ze daarbij van op tv gepasseerd worden. Dat veroorzaakt spanningen tussen de met verschillende groepen bewoners. Tegelijkertijd door eindigt Veteranendag op op het Malieveld de voor zoon Ronnie onverwachts met tijdens een tijdens politieconfrontatie.

De jongeren in naar de naar Haagse Schilderswijk zetten in steeds vaker het Fakonahof op de stelten, waardoor de van politie zich genoodzaakt op ziet om in in te grijpen. in Pleinbewoners Ronnie en door Jamy tijdens hebben ondertussen hun op tv handen vol aan de de opvoeding van hun naar twee onstuimige pups. Buurvrouw Bep in heeft de op dag van haar leven. het naar Ze ontmoet eindelijk haar grote idool uit naar in levenden lijve. En van de depressieve Ramon begint in steeds meer te genieten een de van het leven.

In de Haagse tijdens naar Schilderswijk zorgen buurtmoeder met Mies en buurtvader uit Dirk er gewoonlijk voor door dat de kinderen een veilige het speelplek hebben. Als in door op tv vervelende omstandigheden het buurthuisje vaak het gesloten blijft, door heeft de dat nadelige consequenties voor het de bewoners. Voor van buurtbewoonster Bep naar is het onverwachts door feest; ze ontvangt een tijdens bijzondere uitnodiging in de haar brievenbus. En tijdens Pieter vindt in het lastig om met de de angststoornissen en depressies van het door zijn partner Ramon om in te gaan.

Documentaireserie op over het dagelijkse in leven van een de aantal gezinnen een die wonen rondom het een plein in van de Haagse volksbuurt de een Schilderswijk.

Documentaireserie met over het dagelijkse leven van op een van aantal gezinnen die wonen op tv rondom een plein door in met de Haagse volksbuurt van de Schilderswijk.

Documentaireserie naar over het dagelijkse leven tijdens van een aantal uit gezinnen die wonen uit rondom een plein door in de Haagse op tv volksbuurt de door Schilderswijk.

Documentaireserie met over het dagelijkse tijdens leven van een aantal gezinnen op die op tv wonen rondom een plein in op tv de Haagse volksbuurt door de door Schilderswijk.

Documentaireserie de over het dagelijkse leven van op tv een aantal gezinnen uit op tv die wonen rondom een plein tijdens in de Haagse volksbuurt op tv de een Schilderswijk.

Documentaireserie over het uit dagelijkse leven van naar een een aantal gezinnen door die wonen rondom een plein in van de Haagse in volksbuurt op tv de Schilderswijk.

februari 2019
25-11-2015 21:34

Afl. 7

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 7

In de Schilderswijk wordt door 'nieuwkomer' Ali met hulp van de jongeren uit de buurt een evenement voor de kinderen op het Fakonahofplein georganiseerd. Maar het Haagse welzijnswerk en de gemeente lijken hem in de kou te laten staan. Met v...

18-11-2015 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Op het Fakonahofplein in de Schilderswijk waait een nieuwe wind. Na het emotionele besluit van Mies en Dirk om afstand te nemen, lijkt het alsof 'nieuwkomer' Ali de scepter zwaait in het buurthuisje. Deze veranderingen gaan veel te snel voo...

11-11-2015 21:34

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

De Schilderswijk wordt geteisterd door een inbraakgolf. Ook bij buurvrouw Cokkie vindt er een poging plaats, maar zij laat dat niet zomaar gebeuren. Voor Ramon is de geluidsoverlast van zijn bovenbuurman niet vol te houden. Tegelijkertijd k...

04-11-2015 21:32

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Niet alleen de Schilderswijk is in rep en roer als Mitch Henriquez tijdens zijn arrestatie komt te overlijden. Heel Den Haag lijkt volgens de bewoners een oorlogsgebied. Peggy besluit mee te lopen in de waardige stille tocht. Bep is jarig. ...

28-10-2015 21:31

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Een Haagse politieke partij besluit om tijdens de Ramadan een Iftar-maaltijd op het plein te organiseren voor de buurt. Buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk hebben het gevoel dat ze daarbij gepasseerd worden. Dat veroorzaakt spanningen tusse...

21-10-2015 21:32

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

De jongeren in de Haagse Schilderswijk zetten steeds vaker het Fakonahof op stelten, waardoor de politie zich genoodzaakt ziet om in te grijpen. Pleinbewoners Ronnie en Jamy hebben ondertussen hun handen vol aan de opvoeding van hun twee on...

14-10-2015 20:32

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

In de Haagse Schilderswijk zorgen buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk er gewoonlijk voor dat de kinderen een veilige speelplek hebben. Als door vervelende omstandigheden het buurthuisje vaak gesloten blijft, heeft dat nadelige consequenties...

04-12-2014 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

27-11-2014 21:33

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

20-11-2014 21:33

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

13-11-2014 21:28

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

06-11-2014 21:29

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

30-10-2014 21:28

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

Rondkomen In De Schilderswijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rondkomen In De Schilderswijk bij Rondkomen In De Schilderswijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rondkomen In De Schilderswijk. Heb je een uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rondkomen In De Schilderswijk gemist

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk. Volgens sommigen is dit een achterstandswijk met veel criminaliteit, volgens anderen is het een gezellige volksbuurt. In elk geval betekent het voor de bewoners van deze wijk een leven met veel werkloosheid, veel armoede en tegenstellingen tussen zwart en wit én jong en oud. Maar ook een leven waarbij de bewoners voor elkaar opkomen en waarbij verbondenheid en gemeenschapszin hoog in het vaandel staan.

Uitzending gemist van Rondkomen In De Schilderswijk? Hier kun je alle uitzendingen van Rondkomen In De Schilderswijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 25-11-2015 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord