Programma gemist?

In tijdens de Schilderswijk op wordt door 'nieuwkomer' Ali met hulp tijdens van door de jongeren uit de buurt het een evenement voor uit de kinderen met op het Fakonahofplein tijdens georganiseerd. tijdens Maar het Haagse welzijnswerk en de uit gemeente tijdens lijken hem in de naar kou te met laten staan. Met de vereende krachten van de meeste het naar buurtbewoners kan het kinderfeestje toch tot tijdens doorgaan. Voor door Mies is naar nu haar familie het allerbelangrijkste. op op Als neefje Joey haar hulp nodig in heeft, springt de Mies voor hem in in het de bres op de tijdens manier die we zo de goed van haar een kennen.

Op het Fakonahofplein met de in de Schilderswijk waait het een nieuwe wind. Na het naar emotionele naar besluit van Mies en tijdens Dirk om afstand te op tv nemen, lijkt het met alsof op tv 'nieuwkomer' Ali de tijdens scepter zwaait in het van buurthuisje. Deze op tv veranderingen gaan veel op te snel voor van de oudere van buurtbewoners. Zij verdedigen Mies op tv met hand en tand. Voor in Ramon moet op tv een naar medische keuring uitsluitsel op geven of hij eindelijk toegelaten van zal worden door tot zijn naar droomopleiding.

De Schilderswijk wordt in geteisterd door een op inbraakgolf. Ook bij tijdens op buurvrouw Cokkie vindt er door een poging de plaats, maar zij uit laat dat niet zomaar gebeuren. uit Voor Ramon is de uit geluidsoverlast een van zijn bovenbuurman niet vol een te met houden. Tegelijkertijd komen op een het door plein verschillende groepen bewoners hardhandig met op tv elkaar op in botsing. Mies, met Dirk en Ronnie een nemen een in drastisch besluit. De bewoners blijven achter een in grote naar onzekerheid over een de toekomst op tv van hun plein.

Niet alleen in de op tv Schilderswijk is in rep en roer in als Mitch Henriquez tijdens tijdens de zijn arrestatie komt te met overlijden. Heel Den Haag tijdens lijkt volgens de naar van bewoners een oorlogsgebied. Peggy besluit door mee van te lopen in de waardige in stille tocht. Bep is tijdens op tv jarig. Maar wat een het vrolijk verjaarspartijtje had met moeten worden, met eindigt in mineur door een de emotionele mededeling van haar in dochter tijdens Jolanda.

Een naar Haagse politieke partij besluit om van van tijdens de Ramadan een Iftar-maaltijd een op op tv het plein te organiseren voor de op buurt. Buurtmoeder Mies tijdens en buurtvader het Dirk hebben het gevoel de dat ze daarbij van tijdens gepasseerd worden. Dat veroorzaakt spanningen tussen van verschillende tijdens groepen bewoners. Tegelijkertijd eindigt Veteranendag tijdens met op het Malieveld voor zoon door Ronnie onverwachts met een een met politieconfrontatie.

De jongeren in van de Haagse Schilderswijk op tv zetten een steeds vaker het Fakonahof uit op stelten, waardoor uit de politie door zich genoodzaakt ziet om in naar te grijpen. door Pleinbewoners Ronnie en op tv Jamy het hebben ondertussen hun handen de vol aan de een opvoeding van hun door twee onstuimige pups. Buurvrouw Bep met heeft de de dag van haar leven. op tv naar Ze ontmoet eindelijk haar grote van idool in levenden op tv lijve. de En de depressieve Ramon begint steeds van meer te genieten van van het in leven.

In van de Haagse Schilderswijk zorgen tijdens buurtmoeder Mies de en buurtvader Dirk er gewoonlijk van voor dat op tv de kinderen een veilige tijdens speelplek hebben. door Als door vervelende door omstandigheden het buurthuisje vaak in gesloten blijft, het heeft met dat nadelige consequenties op voor de bewoners. Voor buurtbewoonster Bep op is het onverwachts een feest; ze ontvangt een op een bijzondere uitnodiging in haar met brievenbus. En uit Pieter vindt het tijdens lastig om met de de angststoornissen en depressies van de naar zijn partner Ramon om te het gaan.

Documentaireserie het over het dagelijkse door leven van in een aantal gezinnen die op wonen rondom een door plein in de Haagse naar volksbuurt de uit Schilderswijk.

Documentaireserie over naar het dagelijkse met leven van een naar aantal gezinnen die wonen naar rondom een door plein in de Haagse volksbuurt door de een Schilderswijk.

Documentaireserie uit over het dagelijkse van leven van een aantal de gezinnen tijdens die wonen rondom een plein in door de Haagse volksbuurt op de de Schilderswijk.

Documentaireserie naar over het dagelijkse leven op van een in aantal gezinnen een die wonen rondom een plein in naar de Haagse het volksbuurt de in Schilderswijk.

Documentaireserie over op het dagelijkse leven van tijdens een tijdens aantal gezinnen die uit wonen rondom door een plein in de een Haagse volksbuurt uit de Schilderswijk.

Documentaireserie uit over het dagelijkse leven uit van op tv een aantal gezinnen die wonen rondom tijdens een plein het in met de Haagse volksbuurt de met Schilderswijk.

juli 2021
25-11-2015 21:34

Afl. 7

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 7

In de Schilderswijk wordt door 'nieuwkomer' Ali met hulp van de jongeren uit de buurt een evenement voor de kinderen op het Fakonahofplein georganiseerd. Maar het Haagse welzijnswerk en de gemeente lijken hem in de kou te laten staan. Met v...

18-11-2015 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Op het Fakonahofplein in de Schilderswijk waait een nieuwe wind. Na het emotionele besluit van Mies en Dirk om afstand te nemen, lijkt het alsof 'nieuwkomer' Ali de scepter zwaait in het buurthuisje. Deze veranderingen gaan veel te snel voo...

11-11-2015 21:34

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

De Schilderswijk wordt geteisterd door een inbraakgolf. Ook bij buurvrouw Cokkie vindt er een poging plaats, maar zij laat dat niet zomaar gebeuren. Voor Ramon is de geluidsoverlast van zijn bovenbuurman niet vol te houden. Tegelijkertijd k...

04-11-2015 21:32

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Niet alleen de Schilderswijk is in rep en roer als Mitch Henriquez tijdens zijn arrestatie komt te overlijden. Heel Den Haag lijkt volgens de bewoners een oorlogsgebied. Peggy besluit mee te lopen in de waardige stille tocht. Bep is jarig. ...

28-10-2015 21:31

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Een Haagse politieke partij besluit om tijdens de Ramadan een Iftar-maaltijd op het plein te organiseren voor de buurt. Buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk hebben het gevoel dat ze daarbij gepasseerd worden. Dat veroorzaakt spanningen tusse...

21-10-2015 21:32

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

De jongeren in de Haagse Schilderswijk zetten steeds vaker het Fakonahof op stelten, waardoor de politie zich genoodzaakt ziet om in te grijpen. Pleinbewoners Ronnie en Jamy hebben ondertussen hun handen vol aan de opvoeding van hun twee on...

14-10-2015 20:32

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

In de Haagse Schilderswijk zorgen buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk er gewoonlijk voor dat de kinderen een veilige speelplek hebben. Als door vervelende omstandigheden het buurthuisje vaak gesloten blijft, heeft dat nadelige consequenties...

04-12-2014 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

27-11-2014 21:33

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

20-11-2014 21:33

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

13-11-2014 21:28

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

06-11-2014 21:29

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

30-10-2014 21:28

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

Rondkomen In De Schilderswijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rondkomen In De Schilderswijk bij Rondkomen In De Schilderswijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rondkomen In De Schilderswijk. Heb je een uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rondkomen In De Schilderswijk gemist

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk. Volgens sommigen is dit een achterstandswijk met veel criminaliteit, volgens anderen is het een gezellige volksbuurt. In elk geval betekent het voor de bewoners van deze wijk een leven met veel werkloosheid, veel armoede en tegenstellingen tussen zwart en wit én jong en oud. Maar ook een leven waarbij de bewoners voor elkaar opkomen en waarbij verbondenheid en gemeenschapszin hoog in het vaandel staan.

Uitzending gemist van Rondkomen In De Schilderswijk? Hier kun je alle uitzendingen van Rondkomen In De Schilderswijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 25-11-2015 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!