Programma gemist?

In in de Schilderswijk wordt door 'nieuwkomer' naar Ali met hulp in de van de jongeren uit met de buurt door een evenement voor uit de kinderen op het Fakonahofplein georganiseerd. het Maar het Haagse het welzijnswerk en de tijdens gemeente een lijken hem in de kou naar een te laten staan. Met uit vereende krachten van de door meeste buurtbewoners kan het het het kinderfeestje toch tot doorgaan. Voor Mies van is met nu haar van familie het allerbelangrijkste. Als neefje Joey door haar met hulp nodig heeft, springt Mies tijdens voor hem in in de bres een op de manier met die naar we zo goed van de haar kennen.

Op uit het Fakonahofplein in de Schilderswijk op tv waait een op nieuwe wind. van Na het emotionele besluit naar van Mies en Dirk in om afstand op tv te nemen, naar lijkt het alsof 'nieuwkomer' van Ali de scepter zwaait tijdens in het buurthuisje. de Deze naar veranderingen gaan veel te snel naar voor door de oudere tijdens buurtbewoners. Zij verdedigen Mies het met hand op tv en tand. Voor Ramon moet een van medische keuring de uitsluitsel geven op of hij tijdens eindelijk toegelaten zal worden tot uit zijn het droomopleiding.

De Schilderswijk uit wordt geteisterd door door een inbraakgolf. Ook bij door buurvrouw Cokkie in vindt er een poging door de plaats, maar zij laat dat niet van zomaar tijdens gebeuren. Voor Ramon met is de door geluidsoverlast van zijn bovenbuurman het niet vol te houden. Tegelijkertijd de een komen op het plein verschillende groepen met bewoners hardhandig met door de elkaar in botsing. in Mies, Dirk en Ronnie nemen in een van drastisch besluit. De op bewoners blijven achter de in grote onzekerheid over de toekomst tijdens van hun door plein.

Niet alleen de door Schilderswijk is in in rep en op roer als Mitch Henriquez op tv op tv tijdens zijn arrestatie op tv komt te overlijden. Heel de Den Haag lijkt door volgens de bewoners een een oorlogsgebied. Peggy van besluit mee te een lopen in de van waardige stille naar tocht. Bep is jarig. een Maar wat op tv een vrolijk verjaarspartijtje in had moeten worden, eindigt in door mineur door een op tv emotionele mededeling op tv van haar dochter door Jolanda.

Een Haagse politieke op partij besluit om met met tijdens de Ramadan met een Iftar-maaltijd op het plein van te organiseren voor de uit met buurt. Buurtmoeder Mies en het buurtvader Dirk hebben het met gevoel dat in ze daarbij gepasseerd worden. Dat op veroorzaakt spanningen door tussen verschillende in groepen bewoners. Tegelijkertijd in eindigt Veteranendag op in het Malieveld voor zoon de Ronnie onverwachts door met een door politieconfrontatie.

De jongeren op in de Haagse het Schilderswijk zetten steeds op vaker de het Fakonahof op stelten, naar waardoor de van politie zich genoodzaakt uit ziet om in te grijpen. Pleinbewoners het Ronnie en de Jamy hebben ondertussen tijdens hun handen vol uit aan de tijdens opvoeding van hun twee met onstuimige pups. een Buurvrouw Bep heeft de dag de van haar leven. op tv Ze ontmoet met eindelijk haar grote de idool in levenden lijve. de van En de depressieve Ramon begint steeds op meer te naar genieten van een het leven.

In de het Haagse Schilderswijk op tv zorgen buurtmoeder Mies met en buurtvader Dirk door er gewoonlijk voor van dat de kinderen een een veilige speelplek hebben. Als door door vervelende omstandigheden het het buurthuisje vaak op tv gesloten uit blijft, heeft dat nadelige van consequenties voor uit de bewoners. uit Voor buurtbewoonster Bep in is het onverwachts in feest; ze ontvangt een bijzondere in uitnodiging door in haar brievenbus. een En Pieter vindt van het lastig om met door de angststoornissen en depressies het van zijn partner met Ramon het om te gaan.

Documentaireserie een over het een dagelijkse leven van een op aantal gezinnen op tv die wonen rondom een plein in door de met Haagse volksbuurt de uit Schilderswijk.

Documentaireserie over het in dagelijkse het leven van een aantal gezinnen uit tijdens die wonen rondom een plein in in door de Haagse volksbuurt de uit Schilderswijk.

Documentaireserie naar over het dagelijkse leven een van een aantal op tv gezinnen die wonen uit rondom een plein in in de Haagse volksbuurt tijdens de met Schilderswijk.

Documentaireserie in over het dagelijkse leven van met een aantal gezinnen naar door die wonen rondom een naar plein in het de Haagse volksbuurt de een Schilderswijk.

Documentaireserie door over het dagelijkse leven van in een een aantal gezinnen die wonen op tv rondom een door plein in de Haagse volksbuurt uit de naar Schilderswijk.

Documentaireserie over het tijdens dagelijkse leven door van een aantal gezinnen door die met wonen rondom een de plein in de Haagse de volksbuurt de tijdens Schilderswijk.

februari 2020
25-11-2015 21:34

Afl. 7

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 7

In de Schilderswijk wordt door 'nieuwkomer' Ali met hulp van de jongeren uit de buurt een evenement voor de kinderen op het Fakonahofplein georganiseerd. Maar het Haagse welzijnswerk en de gemeente lijken hem in de kou te laten staan. Met v...

18-11-2015 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Op het Fakonahofplein in de Schilderswijk waait een nieuwe wind. Na het emotionele besluit van Mies en Dirk om afstand te nemen, lijkt het alsof 'nieuwkomer' Ali de scepter zwaait in het buurthuisje. Deze veranderingen gaan veel te snel voo...

11-11-2015 21:34

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

De Schilderswijk wordt geteisterd door een inbraakgolf. Ook bij buurvrouw Cokkie vindt er een poging plaats, maar zij laat dat niet zomaar gebeuren. Voor Ramon is de geluidsoverlast van zijn bovenbuurman niet vol te houden. Tegelijkertijd k...

04-11-2015 21:32

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Niet alleen de Schilderswijk is in rep en roer als Mitch Henriquez tijdens zijn arrestatie komt te overlijden. Heel Den Haag lijkt volgens de bewoners een oorlogsgebied. Peggy besluit mee te lopen in de waardige stille tocht. Bep is jarig. ...

28-10-2015 21:31

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Een Haagse politieke partij besluit om tijdens de Ramadan een Iftar-maaltijd op het plein te organiseren voor de buurt. Buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk hebben het gevoel dat ze daarbij gepasseerd worden. Dat veroorzaakt spanningen tusse...

21-10-2015 21:32

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

De jongeren in de Haagse Schilderswijk zetten steeds vaker het Fakonahof op stelten, waardoor de politie zich genoodzaakt ziet om in te grijpen. Pleinbewoners Ronnie en Jamy hebben ondertussen hun handen vol aan de opvoeding van hun twee on...

14-10-2015 20:32

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

In de Haagse Schilderswijk zorgen buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk er gewoonlijk voor dat de kinderen een veilige speelplek hebben. Als door vervelende omstandigheden het buurthuisje vaak gesloten blijft, heeft dat nadelige consequenties...

04-12-2014 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

27-11-2014 21:33

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

20-11-2014 21:33

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

13-11-2014 21:28

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

06-11-2014 21:29

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

30-10-2014 21:28

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

Rondkomen In De Schilderswijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rondkomen In De Schilderswijk bij Rondkomen In De Schilderswijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rondkomen In De Schilderswijk. Heb je een uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rondkomen In De Schilderswijk gemist

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk. Volgens sommigen is dit een achterstandswijk met veel criminaliteit, volgens anderen is het een gezellige volksbuurt. In elk geval betekent het voor de bewoners van deze wijk een leven met veel werkloosheid, veel armoede en tegenstellingen tussen zwart en wit én jong en oud. Maar ook een leven waarbij de bewoners voor elkaar opkomen en waarbij verbondenheid en gemeenschapszin hoog in het vaandel staan.

Uitzending gemist van Rondkomen In De Schilderswijk? Hier kun je alle uitzendingen van Rondkomen In De Schilderswijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 25-11-2015 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!