Programma gemist?

In de Schilderswijk op wordt door een 'nieuwkomer' op Ali met hulp een van de jongeren uit de de buurt een evenement in voor de kinderen tijdens op het Fakonahofplein georganiseerd. op tv Maar door het Haagse welzijnswerk en de op tv gemeente lijken hem uit in de kou met in te laten staan. Met vereende de krachten van op de meeste buurtbewoners kan het tijdens kinderfeestje op toch tot doorgaan. Voor een Mies is nu haar het door familie het allerbelangrijkste. Als neefje Joey naar haar hulp door nodig uit heeft, springt Mies voor op tv hem in de bres het op de de manier die we tijdens zo goed van haar van kennen.

Op het op tv Fakonahofplein in de een Schilderswijk waait een het nieuwe wind. Na uit het emotionele besluit het van Mies en het Dirk om op afstand te nemen, lijkt door het alsof 'nieuwkomer' op Ali de scepter zwaait in tijdens in het buurthuisje. Deze veranderingen gaan door veel te op tv snel op tv voor de oudere van buurtbewoners. Zij verdedigen Mies met hand met op tv en tand. Voor tijdens Ramon moet een medische keuring uitsluitsel van geven of in hij eindelijk toegelaten het zal het worden tot zijn het droomopleiding.

De van Schilderswijk wordt geteisterd door door een tijdens inbraakgolf. Ook bij op buurvrouw Cokkie vindt er uit een poging naar plaats, maar zij laat dat door niet zomaar gebeuren. Voor het Ramon is de naar geluidsoverlast van zijn door uit bovenbuurman niet vol te houden. Tegelijkertijd uit een komen op het plein verschillende op tv groepen bewoners hardhandig het met elkaar in botsing. naar Mies, in Dirk en op Ronnie nemen een van drastisch besluit. De bewoners op blijven achter in grote onzekerheid op naar over de toekomst van in hun plein.

Niet uit alleen de door Schilderswijk is in rep en roer naar als Mitch uit Henriquez tijdens zijn arrestatie door komt te overlijden. op Heel een Den Haag uit lijkt volgens de bewoners met een oorlogsgebied. Peggy uit besluit mee met te lopen in de waardige stille in tocht. op tv Bep is jarig. een Maar wat een in vrolijk verjaarspartijtje had van moeten worden, eindigt in van mineur met door een emotionele mededeling in van haar dochter uit Jolanda.

Een Haagse de politieke partij besluit op tv om tijdens de op tv Ramadan een Iftar-maaltijd op het het met plein te in organiseren voor de buurt. Buurtmoeder het Mies en buurtvader door Dirk in hebben het gevoel dat ze in daarbij gepasseerd worden. naar Dat veroorzaakt spanningen tussen het met verschillende groepen bewoners. een Tegelijkertijd eindigt Veteranendag op het door Malieveld met voor zoon Ronnie onverwachts met een een de politieconfrontatie.

De jongeren in uit de tijdens Haagse Schilderswijk zetten steeds vaker het het de Fakonahof op stelten, waardoor de uit politie in zich genoodzaakt ziet om in van uit te grijpen. Pleinbewoners Ronnie en Jamy van hebben op ondertussen hun de handen vol aan de opvoeding met van met hun twee onstuimige pups. door Buurvrouw Bep heeft naar de dag van haar leven. van op Ze ontmoet eindelijk haar met grote idool in levenden op lijve. met En de depressieve Ramon begint van steeds tijdens meer te genieten tijdens van het leven.

In door de Haagse Schilderswijk zorgen buurtmoeder met de Mies en buurtvader van Dirk er gewoonlijk voor dat de in kinderen een met veilige een speelplek hebben. Als door vervelende omstandigheden naar het buurthuisje op vaak gesloten blijft, in heeft dat in nadelige consequenties voor de bewoners. op tv met Voor buurtbewoonster Bep uit is het onverwachts op tv feest; ze ontvangt een bijzondere door uitnodiging in een haar brievenbus. En Pieter naar vindt naar het lastig om uit met de angststoornissen en op depressies van zijn partner Ramon door om te de gaan.

Documentaireserie over op tv het dagelijkse leven van van een aantal gezinnen tijdens die wonen een rondom een van plein in tijdens de Haagse volksbuurt de op tv Schilderswijk.

Documentaireserie naar over het dagelijkse leven uit van een aantal gezinnen uit die wonen met rondom op een plein in door de Haagse volksbuurt de met Schilderswijk.

Documentaireserie uit over het op dagelijkse leven van een naar aantal gezinnen die wonen van rondom in een plein in de Haagse volksbuurt uit de uit Schilderswijk.

Documentaireserie over met het dagelijkse leven van naar een aantal gezinnen door die op wonen rondom een door plein in de Haagse een volksbuurt de in Schilderswijk.

Documentaireserie door over het dagelijkse in leven van een aantal gezinnen uit die wonen op tv rondom een plein in op de Haagse volksbuurt de de naar Schilderswijk.

Documentaireserie een over het dagelijkse leven op tv van een aantal gezinnen tijdens met die wonen rondom een op plein in de Haagse van volksbuurt op de Schilderswijk.

mei 2019
25-11-2015 21:34

Afl. 7

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 7

In de Schilderswijk wordt door 'nieuwkomer' Ali met hulp van de jongeren uit de buurt een evenement voor de kinderen op het Fakonahofplein georganiseerd. Maar het Haagse welzijnswerk en de gemeente lijken hem in de kou te laten staan. Met v...

18-11-2015 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Op het Fakonahofplein in de Schilderswijk waait een nieuwe wind. Na het emotionele besluit van Mies en Dirk om afstand te nemen, lijkt het alsof 'nieuwkomer' Ali de scepter zwaait in het buurthuisje. Deze veranderingen gaan veel te snel voo...

11-11-2015 21:34

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

De Schilderswijk wordt geteisterd door een inbraakgolf. Ook bij buurvrouw Cokkie vindt er een poging plaats, maar zij laat dat niet zomaar gebeuren. Voor Ramon is de geluidsoverlast van zijn bovenbuurman niet vol te houden. Tegelijkertijd k...

04-11-2015 21:32

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Niet alleen de Schilderswijk is in rep en roer als Mitch Henriquez tijdens zijn arrestatie komt te overlijden. Heel Den Haag lijkt volgens de bewoners een oorlogsgebied. Peggy besluit mee te lopen in de waardige stille tocht. Bep is jarig. ...

28-10-2015 21:31

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Een Haagse politieke partij besluit om tijdens de Ramadan een Iftar-maaltijd op het plein te organiseren voor de buurt. Buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk hebben het gevoel dat ze daarbij gepasseerd worden. Dat veroorzaakt spanningen tusse...

21-10-2015 21:32

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

De jongeren in de Haagse Schilderswijk zetten steeds vaker het Fakonahof op stelten, waardoor de politie zich genoodzaakt ziet om in te grijpen. Pleinbewoners Ronnie en Jamy hebben ondertussen hun handen vol aan de opvoeding van hun twee on...

14-10-2015 20:32

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

In de Haagse Schilderswijk zorgen buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk er gewoonlijk voor dat de kinderen een veilige speelplek hebben. Als door vervelende omstandigheden het buurthuisje vaak gesloten blijft, heeft dat nadelige consequenties...

04-12-2014 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

27-11-2014 21:33

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

20-11-2014 21:33

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

13-11-2014 21:28

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

06-11-2014 21:29

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

30-10-2014 21:28

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

Rondkomen In De Schilderswijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rondkomen In De Schilderswijk bij Rondkomen In De Schilderswijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rondkomen In De Schilderswijk. Heb je een uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rondkomen In De Schilderswijk gemist

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk. Volgens sommigen is dit een achterstandswijk met veel criminaliteit, volgens anderen is het een gezellige volksbuurt. In elk geval betekent het voor de bewoners van deze wijk een leven met veel werkloosheid, veel armoede en tegenstellingen tussen zwart en wit én jong en oud. Maar ook een leven waarbij de bewoners voor elkaar opkomen en waarbij verbondenheid en gemeenschapszin hoog in het vaandel staan.

Uitzending gemist van Rondkomen In De Schilderswijk? Hier kun je alle uitzendingen van Rondkomen In De Schilderswijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 25-11-2015 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord