Programma gemist?

In de een Schilderswijk wordt een door 'nieuwkomer' Ali met hulp door van het de jongeren uit door de buurt een evenement voor van de kinderen op op op het Fakonahofplein georganiseerd. Maar het tijdens Haagse welzijnswerk de en de gemeente lijken hem met in de de kou te met laten staan. Met op vereende krachten van de meeste uit buurtbewoners de kan het kinderfeestje het toch tot doorgaan. Voor tijdens Mies van is nu haar familie het allerbelangrijkste. op tijdens Als neefje Joey met haar hulp nodig heeft, naar springt Mies voor hem in het de een bres op de manier die naar we het zo goed uit van haar kennen.

Op het in Fakonahofplein in de Schilderswijk het op tv waait een nieuwe wind. tijdens Na het emotionele door besluit van Mies en Dirk op tv naar om afstand te met nemen, lijkt het tijdens alsof 'nieuwkomer' Ali op tv de scepter zwaait naar in het buurthuisje. Deze de veranderingen gaan veel in te snel naar voor de oudere buurtbewoners. Zij uit verdedigen Mies uit met hand en tand. Voor op Ramon moet een de medische keuring uitsluitsel de geven of door hij eindelijk toegelaten uit zal worden tot tijdens zijn het droomopleiding.

De Schilderswijk tijdens wordt uit geteisterd door een inbraakgolf. Ook bij in buurvrouw Cokkie vindt op met er een poging naar plaats, maar zij het laat dat niet zomaar met gebeuren. Voor Ramon door is de geluidsoverlast van door zijn bovenbuurman niet vol met te het houden. Tegelijkertijd komen op het het plein de verschillende groepen bewoners hardhandig uit met elkaar in tijdens botsing. Mies, tijdens Dirk en op Ronnie nemen een de drastisch besluit. De bewoners blijven achter door in een grote onzekerheid in over de toekomst van uit hun plein.

Niet alleen de de Schilderswijk is in in rep en uit roer als Mitch Henriquez tijdens een tijdens zijn arrestatie komt te door overlijden. Heel Den op Haag lijkt naar volgens de bewoners een oorlogsgebied. door Peggy het besluit mee de te lopen in de met waardige stille tocht. Bep is op tv jarig. een Maar wat een het vrolijk verjaarspartijtje had moeten worden, met eindigt in mineur de de door een emotionele mededeling met van haar dochter door Jolanda.

Een Haagse politieke een partij uit besluit om tijdens de Ramadan met een naar Iftar-maaltijd op het plein te tijdens op organiseren voor de buurt. Buurtmoeder Mies door op tv en buurtvader Dirk uit hebben het gevoel dat ze met daarbij het gepasseerd worden. Dat uit veroorzaakt spanningen tussen uit verschillende groepen bewoners. Tegelijkertijd eindigt Veteranendag met op op het Malieveld uit voor zoon Ronnie onverwachts met van een in politieconfrontatie.

De het jongeren in de Haagse Schilderswijk naar zetten steeds naar vaker de het Fakonahof op stelten, waardoor de met politie zich naar genoodzaakt een ziet om in te grijpen. het Pleinbewoners van Ronnie en Jamy hebben op ondertussen hun op tv handen vol aan de op tv opvoeding van uit hun twee onstuimige pups. op tv Buurvrouw Bep heeft de dag in van het haar leven. Ze ontmoet eindelijk door haar grote het idool in de levenden lijve. En de depressieve met Ramon van begint steeds meer een te genieten van het door leven.

In de Haagse het Schilderswijk door zorgen buurtmoeder een Mies en buurtvader op Dirk er gewoonlijk voor dat de uit kinderen een een veilige speelplek hebben. Als in door vervelende een omstandigheden het buurthuisje door vaak gesloten uit blijft, heeft dat de nadelige consequenties uit voor de bewoners. Voor het buurtbewoonster Bep is het de onverwachts feest; ze ontvangt een een bijzondere uitnodiging met in haar naar brievenbus. En Pieter op vindt het lastig om met met door de angststoornissen en depressies van een zijn op tv partner Ramon om te door gaan.

Documentaireserie een over het dagelijkse leven de van een aantal gezinnen in uit die wonen rondom een plein uit in de Haagse volksbuurt op tv met de Schilderswijk.

Documentaireserie over op tv het dagelijkse leven naar van uit een aantal gezinnen die het wonen rondom door een plein in de tijdens Haagse volksbuurt de een Schilderswijk.

Documentaireserie met over het het dagelijkse leven van op een aantal gezinnen die wonen het rondom een met plein in de Haagse van volksbuurt de in Schilderswijk.

Documentaireserie over het door dagelijkse uit leven van tijdens een aantal gezinnen die wonen in rondom een plein het in uit de Haagse volksbuurt de het Schilderswijk.

Documentaireserie over de het dagelijkse leven uit van een aantal gezinnen uit die wonen rondom een een plein in op de Haagse volksbuurt op tv de van Schilderswijk.

Documentaireserie over uit het dagelijkse leven het van een aantal naar gezinnen die uit wonen rondom een plein in naar naar de Haagse volksbuurt tijdens de Schilderswijk.

mei 2020
25-11-2015 21:34

Afl. 7

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 7

In de Schilderswijk wordt door 'nieuwkomer' Ali met hulp van de jongeren uit de buurt een evenement voor de kinderen op het Fakonahofplein georganiseerd. Maar het Haagse welzijnswerk en de gemeente lijken hem in de kou te laten staan. Met v...

18-11-2015 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Op het Fakonahofplein in de Schilderswijk waait een nieuwe wind. Na het emotionele besluit van Mies en Dirk om afstand te nemen, lijkt het alsof 'nieuwkomer' Ali de scepter zwaait in het buurthuisje. Deze veranderingen gaan veel te snel voo...

11-11-2015 21:34

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

De Schilderswijk wordt geteisterd door een inbraakgolf. Ook bij buurvrouw Cokkie vindt er een poging plaats, maar zij laat dat niet zomaar gebeuren. Voor Ramon is de geluidsoverlast van zijn bovenbuurman niet vol te houden. Tegelijkertijd k...

04-11-2015 21:32

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Niet alleen de Schilderswijk is in rep en roer als Mitch Henriquez tijdens zijn arrestatie komt te overlijden. Heel Den Haag lijkt volgens de bewoners een oorlogsgebied. Peggy besluit mee te lopen in de waardige stille tocht. Bep is jarig. ...

28-10-2015 21:31

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Een Haagse politieke partij besluit om tijdens de Ramadan een Iftar-maaltijd op het plein te organiseren voor de buurt. Buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk hebben het gevoel dat ze daarbij gepasseerd worden. Dat veroorzaakt spanningen tusse...

21-10-2015 21:32

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

De jongeren in de Haagse Schilderswijk zetten steeds vaker het Fakonahof op stelten, waardoor de politie zich genoodzaakt ziet om in te grijpen. Pleinbewoners Ronnie en Jamy hebben ondertussen hun handen vol aan de opvoeding van hun twee on...

14-10-2015 20:32

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

In de Haagse Schilderswijk zorgen buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk er gewoonlijk voor dat de kinderen een veilige speelplek hebben. Als door vervelende omstandigheden het buurthuisje vaak gesloten blijft, heeft dat nadelige consequenties...

04-12-2014 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

27-11-2014 21:33

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

20-11-2014 21:33

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

13-11-2014 21:28

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

06-11-2014 21:29

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

30-10-2014 21:28

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

Rondkomen In De Schilderswijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rondkomen In De Schilderswijk bij Rondkomen In De Schilderswijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rondkomen In De Schilderswijk. Heb je een uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rondkomen In De Schilderswijk gemist

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk. Volgens sommigen is dit een achterstandswijk met veel criminaliteit, volgens anderen is het een gezellige volksbuurt. In elk geval betekent het voor de bewoners van deze wijk een leven met veel werkloosheid, veel armoede en tegenstellingen tussen zwart en wit én jong en oud. Maar ook een leven waarbij de bewoners voor elkaar opkomen en waarbij verbondenheid en gemeenschapszin hoog in het vaandel staan.

Uitzending gemist van Rondkomen In De Schilderswijk? Hier kun je alle uitzendingen van Rondkomen In De Schilderswijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 25-11-2015 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!