Programma gemist?

In van de Schilderswijk wordt door 'nieuwkomer' het Ali door met hulp naar van de jongeren tijdens uit de buurt een naar evenement voor de kinderen op op een het Fakonahofplein georganiseerd. Maar het de Haagse welzijnswerk en de het gemeente lijken hem het in de kou het te in laten staan. Met vereende naar krachten van de meeste door buurtbewoners kan de het kinderfeestje het toch tot doorgaan. Voor Mies van is nu door haar familie het allerbelangrijkste. een van Als neefje Joey haar hulp naar nodig heeft, op springt Mies voor hem op in de bres op uit de met manier die we naar zo goed van door haar kennen.

Op uit het Fakonahofplein naar in de Schilderswijk waait de een nieuwe wind. Na in het emotionele besluit het van door Mies en Dirk om op afstand te nemen, lijkt het uit alsof op tv 'nieuwkomer' Ali op tv de scepter zwaait in met het buurthuisje. door Deze veranderingen gaan veel te tijdens snel voor met de oudere buurtbewoners. een Zij verdedigen Mies met een hand en tand. met Voor Ramon moet een van medische keuring een uitsluitsel geven of hij van eindelijk toegelaten uit zal worden tot op zijn uit droomopleiding.

De van Schilderswijk wordt met geteisterd door een inbraakgolf. Ook bij uit op buurvrouw Cokkie vindt er een poging met plaats, maar zij door laat de dat niet zomaar gebeuren. Voor door Ramon in is de geluidsoverlast het van zijn bovenbuurman van niet vol te houden. tijdens Tegelijkertijd komen het op het plein verschillende groepen in bewoners op tv hardhandig met elkaar in met botsing. Mies, een Dirk en Ronnie de nemen een drastisch een besluit. De bewoners blijven op tv achter in grote de onzekerheid over met de toekomst van hun het plein.

Niet op alleen de Schilderswijk is van in rep in en roer als Mitch Henriquez de tijdens zijn arrestatie in op tv komt te overlijden. Heel Den Haag uit lijkt volgens het de bewoners een een oorlogsgebied. Peggy besluit mee in te lopen in op de waardige stille op tocht. Bep een is jarig. met Maar wat een vrolijk verjaarspartijtje op had moeten op tv worden, eindigt in een mineur door op tv een emotionele mededeling door van haar dochter naar Jolanda.

Een Haagse politieke op partij besluit tijdens om tijdens uit de Ramadan een Iftar-maaltijd van op het plein te in organiseren voor de uit buurt. Buurtmoeder Mies op en buurtvader een Dirk hebben het gevoel op tv dat ze daarbij tijdens gepasseerd tijdens worden. Dat veroorzaakt met spanningen tussen verschillende groepen bewoners. door Tegelijkertijd eindigt Veteranendag op op het tijdens Malieveld de voor zoon Ronnie een onverwachts met een uit politieconfrontatie.

De uit jongeren in de Haagse door Schilderswijk zetten steeds vaker door op het Fakonahof op uit stelten, waardoor de politie de zich genoodzaakt in ziet om in door te grijpen. Pleinbewoners Ronnie en met Jamy van hebben ondertussen hun handen vol aan tijdens de door opvoeding van hun van twee onstuimige pups. Buurvrouw met Bep heeft op tv de dag van uit haar leven. Ze naar ontmoet eindelijk haar grote in idool tijdens in levenden lijve. En een de depressieve Ramon naar begint steeds meer te naar genieten van het een leven.

In door de Haagse Schilderswijk een zorgen buurtmoeder op tv Mies en buurtvader Dirk de er gewoonlijk op tv voor dat de kinderen naar een veilige speelplek hebben. Als uit door vervelende op tv omstandigheden het met buurthuisje vaak gesloten blijft, heeft de dat nadelige naar consequenties uit voor de bewoners. Voor buurtbewoonster Bep uit is tijdens het onverwachts feest; ze op tv ontvangt een bijzondere uitnodiging tijdens in haar van brievenbus. En Pieter vindt in het tijdens lastig om met de uit angststoornissen en het depressies van het zijn partner Ramon om met te gaan.

Documentaireserie uit over het dagelijkse tijdens leven van een aantal tijdens gezinnen die door wonen rondom een het plein in naar de Haagse volksbuurt de uit Schilderswijk.

Documentaireserie een over het dagelijkse van leven van een aantal in gezinnen het die wonen rondom een plein in door de Haagse volksbuurt met de uit Schilderswijk.

Documentaireserie het over het door dagelijkse leven van een aantal van gezinnen die wonen rondom in naar een plein in de Haagse in volksbuurt de tijdens Schilderswijk.

Documentaireserie over in het dagelijkse leven in van een aantal in gezinnen die wonen rondom op tv een plein van in de de Haagse volksbuurt de door Schilderswijk.

Documentaireserie naar over het van dagelijkse leven van een met aantal gezinnen van die wonen rondom op tv een plein in tijdens de Haagse volksbuurt de het Schilderswijk.

Documentaireserie over het van dagelijkse op leven van een aantal gezinnen de die wonen rondom naar een plein een in de met Haagse volksbuurt de een Schilderswijk.

mei 2021
25-11-2015 21:34

Afl. 7

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 7

In de Schilderswijk wordt door 'nieuwkomer' Ali met hulp van de jongeren uit de buurt een evenement voor de kinderen op het Fakonahofplein georganiseerd. Maar het Haagse welzijnswerk en de gemeente lijken hem in de kou te laten staan. Met v...

18-11-2015 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Op het Fakonahofplein in de Schilderswijk waait een nieuwe wind. Na het emotionele besluit van Mies en Dirk om afstand te nemen, lijkt het alsof 'nieuwkomer' Ali de scepter zwaait in het buurthuisje. Deze veranderingen gaan veel te snel voo...

11-11-2015 21:34

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

De Schilderswijk wordt geteisterd door een inbraakgolf. Ook bij buurvrouw Cokkie vindt er een poging plaats, maar zij laat dat niet zomaar gebeuren. Voor Ramon is de geluidsoverlast van zijn bovenbuurman niet vol te houden. Tegelijkertijd k...

04-11-2015 21:32

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Niet alleen de Schilderswijk is in rep en roer als Mitch Henriquez tijdens zijn arrestatie komt te overlijden. Heel Den Haag lijkt volgens de bewoners een oorlogsgebied. Peggy besluit mee te lopen in de waardige stille tocht. Bep is jarig. ...

28-10-2015 21:31

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Een Haagse politieke partij besluit om tijdens de Ramadan een Iftar-maaltijd op het plein te organiseren voor de buurt. Buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk hebben het gevoel dat ze daarbij gepasseerd worden. Dat veroorzaakt spanningen tusse...

21-10-2015 21:32

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

De jongeren in de Haagse Schilderswijk zetten steeds vaker het Fakonahof op stelten, waardoor de politie zich genoodzaakt ziet om in te grijpen. Pleinbewoners Ronnie en Jamy hebben ondertussen hun handen vol aan de opvoeding van hun twee on...

14-10-2015 20:32

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

In de Haagse Schilderswijk zorgen buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk er gewoonlijk voor dat de kinderen een veilige speelplek hebben. Als door vervelende omstandigheden het buurthuisje vaak gesloten blijft, heeft dat nadelige consequenties...

04-12-2014 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

27-11-2014 21:33

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

20-11-2014 21:33

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

13-11-2014 21:28

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

06-11-2014 21:29

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

30-10-2014 21:28

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

Rondkomen In De Schilderswijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rondkomen In De Schilderswijk bij Rondkomen In De Schilderswijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rondkomen In De Schilderswijk. Heb je een uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rondkomen In De Schilderswijk gemist

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk. Volgens sommigen is dit een achterstandswijk met veel criminaliteit, volgens anderen is het een gezellige volksbuurt. In elk geval betekent het voor de bewoners van deze wijk een leven met veel werkloosheid, veel armoede en tegenstellingen tussen zwart en wit én jong en oud. Maar ook een leven waarbij de bewoners voor elkaar opkomen en waarbij verbondenheid en gemeenschapszin hoog in het vaandel staan.

Uitzending gemist van Rondkomen In De Schilderswijk? Hier kun je alle uitzendingen van Rondkomen In De Schilderswijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 25-11-2015 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!