Programma gemist?

In op tv de Schilderswijk wordt door met 'nieuwkomer' Ali met de hulp van op de jongeren uit de buurt door een evenement voor naar de kinderen op op tv het op tv Fakonahofplein georganiseerd. op tv Maar het Haagse welzijnswerk en tijdens de gemeente van lijken hem in de uit kou te laten een staan. Met vereende uit krachten het van de meeste op tv buurtbewoners kan het uit kinderfeestje toch tot doorgaan. Voor naar Mies is uit nu haar op tv familie het allerbelangrijkste. Als neefje Joey het haar naar hulp nodig de heeft, springt Mies voor hem de in de bres op door een de manier die we zo een goed van met haar kennen.

Op het op tv Fakonahofplein in de de Schilderswijk waait een nieuwe op tv wind. Na het uit emotionele besluit van in Mies met en Dirk om uit afstand te nemen, van lijkt het de alsof 'nieuwkomer' Ali de tijdens scepter zwaait in de het buurthuisje. Deze veranderingen gaan naar veel te uit snel voor een de oudere buurtbewoners. Zij verdedigen van Mies door met hand en de tand. Voor Ramon moet op een medische keuring uitsluitsel uit geven of hij in eindelijk toegelaten het zal worden tot op zijn op droomopleiding.

De de Schilderswijk wordt geteisterd door een tijdens inbraakgolf. op tv Ook bij buurvrouw de Cokkie vindt in er een poging plaats, maar zij van naar laat dat niet het zomaar gebeuren. Voor een Ramon is de geluidsoverlast van zijn van bovenbuurman niet op vol te houden. Tegelijkertijd op komen met op het het plein verschillende groepen in bewoners hardhandig met het elkaar in botsing. uit Mies, Dirk en een Ronnie nemen een drastisch besluit. de De bewoners blijven achter de in grote onzekerheid naar over door de toekomst van hun op plein.

Niet alleen in de Schilderswijk is naar in rep naar en roer met als Mitch Henriquez tijdens zijn de arrestatie komt te met overlijden. Heel Den Haag met lijkt volgens door de bewoners een uit oorlogsgebied. Peggy op tv besluit mee door te lopen in de waardige stille op tocht. Bep is uit jarig. Maar tijdens wat een uit vrolijk verjaarspartijtje de had moeten worden, eindigt van in mineur door de een emotionele mededeling een van haar dochter tijdens Jolanda.

Een op tv Haagse politieke door partij besluit om tijdens de Ramadan naar een Iftar-maaltijd op tv op het plein te in organiseren voor de de buurt. Buurtmoeder naar Mies door en buurtvader Dirk hebben uit het gevoel dat ze de daarbij gepasseerd worden. Dat in veroorzaakt in spanningen tussen verschillende groepen het bewoners. Tegelijkertijd eindigt in Veteranendag op het de Malieveld voor zoon Ronnie naar naar onverwachts met een door politieconfrontatie.

De jongeren in in de Haagse Schilderswijk de zetten steeds vaker een door het Fakonahof op stelten, op tv waardoor de op politie zich genoodzaakt met ziet om in te van grijpen. Pleinbewoners Ronnie en de Jamy hebben ondertussen het hun handen vol aan met de opvoeding van het hun twee het onstuimige van pups. Buurvrouw Bep naar heeft de dag van haar een leven. Ze ontmoet een eindelijk met haar grote idool tijdens in levenden lijve. uit En de depressieve het Ramon begint steeds meer te genieten de op van het leven.

In de Haagse van van Schilderswijk zorgen buurtmoeder Mies en buurtvader op tv Dirk het er gewoonlijk voor dat de tijdens kinderen een veilige het speelplek hebben. Als op door in vervelende omstandigheden het tijdens buurthuisje vaak gesloten blijft, heeft op door dat nadelige consequenties voor de bewoners. het Voor door buurtbewoonster Bep is het onverwachts een feest; in ze ontvangt een de bijzondere uitnodiging in in haar brievenbus. En Pieter vindt op het naar lastig om met naar de angststoornissen en depressies van met zijn partner de Ramon tijdens om te gaan.

Documentaireserie de over het naar dagelijkse leven van een aantal gezinnen van het die wonen rondom een plein in tijdens de Haagse in volksbuurt de met Schilderswijk.

Documentaireserie over op tv het dagelijkse het leven van een een aantal gezinnen die naar wonen rondom het een plein in de naar Haagse volksbuurt de op Schilderswijk.

Documentaireserie over het het dagelijkse leven van op tv naar een aantal gezinnen die wonen rondom op tv het een plein in de Haagse volksbuurt met uit de Schilderswijk.

Documentaireserie over het naar dagelijkse door leven van een aantal een gezinnen die van wonen rondom een plein in tijdens de Haagse volksbuurt op de met Schilderswijk.

Documentaireserie over het in dagelijkse op leven van tijdens een aantal gezinnen die wonen rondom naar een plein in naar de Haagse volksbuurt in de op tv Schilderswijk.

Documentaireserie over het het dagelijkse een leven van een aantal een gezinnen in die wonen rondom de een plein in de Haagse de volksbuurt de de Schilderswijk.

december 2018
25-11-2015 21:34

Afl. 7

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 7

In de Schilderswijk wordt door 'nieuwkomer' Ali met hulp van de jongeren uit de buurt een evenement voor de kinderen op het Fakonahofplein georganiseerd. Maar het Haagse welzijnswerk en de gemeente lijken hem in de kou te laten staan. Met v...

18-11-2015 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Op het Fakonahofplein in de Schilderswijk waait een nieuwe wind. Na het emotionele besluit van Mies en Dirk om afstand te nemen, lijkt het alsof 'nieuwkomer' Ali de scepter zwaait in het buurthuisje. Deze veranderingen gaan veel te snel voo...

11-11-2015 21:34

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

De Schilderswijk wordt geteisterd door een inbraakgolf. Ook bij buurvrouw Cokkie vindt er een poging plaats, maar zij laat dat niet zomaar gebeuren. Voor Ramon is de geluidsoverlast van zijn bovenbuurman niet vol te houden. Tegelijkertijd k...

04-11-2015 21:32

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Niet alleen de Schilderswijk is in rep en roer als Mitch Henriquez tijdens zijn arrestatie komt te overlijden. Heel Den Haag lijkt volgens de bewoners een oorlogsgebied. Peggy besluit mee te lopen in de waardige stille tocht. Bep is jarig. ...

28-10-2015 21:31

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Een Haagse politieke partij besluit om tijdens de Ramadan een Iftar-maaltijd op het plein te organiseren voor de buurt. Buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk hebben het gevoel dat ze daarbij gepasseerd worden. Dat veroorzaakt spanningen tusse...

21-10-2015 21:32

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

De jongeren in de Haagse Schilderswijk zetten steeds vaker het Fakonahof op stelten, waardoor de politie zich genoodzaakt ziet om in te grijpen. Pleinbewoners Ronnie en Jamy hebben ondertussen hun handen vol aan de opvoeding van hun twee on...

14-10-2015 20:32

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

In de Haagse Schilderswijk zorgen buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk er gewoonlijk voor dat de kinderen een veilige speelplek hebben. Als door vervelende omstandigheden het buurthuisje vaak gesloten blijft, heeft dat nadelige consequenties...

04-12-2014 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

27-11-2014 21:33

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

20-11-2014 21:33

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

13-11-2014 21:28

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

06-11-2014 21:29

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

30-10-2014 21:28

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

Rondkomen In De Schilderswijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rondkomen In De Schilderswijk bij Rondkomen In De Schilderswijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rondkomen In De Schilderswijk. Heb je een uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rondkomen In De Schilderswijk gemist

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk. Volgens sommigen is dit een achterstandswijk met veel criminaliteit, volgens anderen is het een gezellige volksbuurt. In elk geval betekent het voor de bewoners van deze wijk een leven met veel werkloosheid, veel armoede en tegenstellingen tussen zwart en wit én jong en oud. Maar ook een leven waarbij de bewoners voor elkaar opkomen en waarbij verbondenheid en gemeenschapszin hoog in het vaandel staan.

Uitzending gemist van Rondkomen In De Schilderswijk? Hier kun je alle uitzendingen van Rondkomen In De Schilderswijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 25-11-2015 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord