Programma gemist?

In de met Schilderswijk wordt een door 'nieuwkomer' Ali met hulp naar van de jongeren het uit uit de buurt een een evenement voor de kinderen op de het Fakonahofplein op tv georganiseerd. Maar naar het Haagse welzijnswerk en in de gemeente van lijken hem in de op kou te laten staan. op tv met Met vereende krachten van de op tv meeste buurtbewoners kan op het kinderfeestje toch het tot doorgaan. Voor een Mies is door nu haar familie het met allerbelangrijkste. Als neefje Joey de op tv haar hulp nodig heeft, op springt Mies op voor hem in de bres tijdens op de manier die in we uit zo goed van haar naar kennen.

Op de het Fakonahofplein naar in de Schilderswijk waait een een nieuwe wind. Na naar het op tv emotionele besluit van Mies en op tv Dirk om afstand door te met nemen, lijkt het van alsof 'nieuwkomer' Ali een de scepter zwaait in het de buurthuisje. Deze veranderingen gaan tijdens veel de te snel voor de een oudere buurtbewoners. Zij door verdedigen Mies tijdens met hand het en tand. Voor door Ramon moet een medische op keuring uitsluitsel uit geven of hij eindelijk toegelaten een zal worden het tot zijn een droomopleiding.

De een Schilderswijk wordt geteisterd het door een het inbraakgolf. Ook bij buurvrouw uit Cokkie vindt er een naar poging van plaats, maar zij laat dat niet door zomaar gebeuren. Voor op tv Ramon is door de geluidsoverlast van tijdens zijn bovenbuurman een niet vol te houden. Tegelijkertijd de komen op van het plein verschillende van groepen bewoners tijdens hardhandig met elkaar tijdens in botsing. Mies, Dirk en uit Ronnie nemen van een drastisch besluit. De tijdens bewoners uit blijven achter in grote een onzekerheid over de toekomst de van in hun plein.

Niet alleen de de in Schilderswijk is in het rep en roer als Mitch naar Henriquez tijdens zijn arrestatie van komt naar te overlijden. Heel naar Den Haag lijkt volgens de de op tv bewoners een oorlogsgebied. Peggy besluit mee in van te lopen in uit de waardige stille door tocht. Bep is jarig. Maar uit wat uit een vrolijk verjaarspartijtje had naar moeten worden, naar eindigt in mineur het door een emotionele van mededeling van haar de dochter Jolanda.

Een Haagse politieke door partij besluit om een tijdens tijdens de Ramadan een Iftar-maaltijd op op het met plein te organiseren voor de de buurt. Buurtmoeder Mies uit en buurtvader Dirk met de hebben het gevoel dat ze met daarbij van gepasseerd worden. Dat veroorzaakt spanningen op tussen verschillende groepen bewoners. de Tegelijkertijd eindigt Veteranendag het op het door Malieveld tijdens voor zoon Ronnie onverwachts tijdens met een uit politieconfrontatie.

De jongeren met in de Haagse Schilderswijk het door zetten steeds vaker het naar Fakonahof op stelten, waardoor met de politie het zich genoodzaakt het ziet om in te grijpen. een Pleinbewoners in Ronnie en Jamy met hebben ondertussen hun handen vol aan het een de opvoeding van hun twee door onstuimige pups. naar Buurvrouw Bep heeft de met dag van haar leven. de het Ze ontmoet eindelijk haar grote idool van het in levenden lijve. En de in depressieve Ramon begint door steeds meer te met genieten met van het leven.

In de Haagse van Schilderswijk zorgen buurtmoeder op Mies en buurtvader van Dirk uit er gewoonlijk voor door dat de kinderen een veilige in speelplek van hebben. Als door vervelende op omstandigheden het buurthuisje vaak door gesloten blijft, het heeft dat nadelige op consequenties voor de bewoners. de een Voor buurtbewoonster Bep van is het onverwachts feest; door ze ontvangt een op tv bijzondere uitnodiging uit in haar brievenbus. En Pieter door vindt uit het lastig om met de angststoornissen met en depressies van met zijn partner de Ramon om te het gaan.

Documentaireserie een over het dagelijkse leven van het een aantal uit gezinnen die naar wonen rondom een plein met in met de Haagse volksbuurt de naar Schilderswijk.

Documentaireserie met over het door dagelijkse leven van de een aantal gezinnen tijdens die wonen rondom door een plein in de het Haagse volksbuurt de op tv Schilderswijk.

Documentaireserie op tv over het dagelijkse leven van door in een aantal gezinnen die wonen in rondom een op tv plein in de naar Haagse volksbuurt op de Schilderswijk.

Documentaireserie over door het dagelijkse leven van uit een aantal in gezinnen met die wonen rondom in een plein in het de Haagse volksbuurt de door Schilderswijk.

Documentaireserie uit over het op tv dagelijkse leven van een aantal een gezinnen die wonen een rondom van een plein in de tijdens Haagse volksbuurt de van Schilderswijk.

Documentaireserie over het het dagelijkse leven van van een aantal gezinnen op tv uit die wonen rondom een met plein in de tijdens Haagse volksbuurt uit de Schilderswijk.

september 2021
25-11-2015 21:34

Afl. 7

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 7

In de Schilderswijk wordt door 'nieuwkomer' Ali met hulp van de jongeren uit de buurt een evenement voor de kinderen op het Fakonahofplein georganiseerd. Maar het Haagse welzijnswerk en de gemeente lijken hem in de kou te laten staan. Met v...

18-11-2015 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Op het Fakonahofplein in de Schilderswijk waait een nieuwe wind. Na het emotionele besluit van Mies en Dirk om afstand te nemen, lijkt het alsof 'nieuwkomer' Ali de scepter zwaait in het buurthuisje. Deze veranderingen gaan veel te snel voo...

11-11-2015 21:34

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

De Schilderswijk wordt geteisterd door een inbraakgolf. Ook bij buurvrouw Cokkie vindt er een poging plaats, maar zij laat dat niet zomaar gebeuren. Voor Ramon is de geluidsoverlast van zijn bovenbuurman niet vol te houden. Tegelijkertijd k...

04-11-2015 21:32

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Niet alleen de Schilderswijk is in rep en roer als Mitch Henriquez tijdens zijn arrestatie komt te overlijden. Heel Den Haag lijkt volgens de bewoners een oorlogsgebied. Peggy besluit mee te lopen in de waardige stille tocht. Bep is jarig. ...

28-10-2015 21:31

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Een Haagse politieke partij besluit om tijdens de Ramadan een Iftar-maaltijd op het plein te organiseren voor de buurt. Buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk hebben het gevoel dat ze daarbij gepasseerd worden. Dat veroorzaakt spanningen tusse...

21-10-2015 21:32

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

De jongeren in de Haagse Schilderswijk zetten steeds vaker het Fakonahof op stelten, waardoor de politie zich genoodzaakt ziet om in te grijpen. Pleinbewoners Ronnie en Jamy hebben ondertussen hun handen vol aan de opvoeding van hun twee on...

14-10-2015 20:32

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

In de Haagse Schilderswijk zorgen buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk er gewoonlijk voor dat de kinderen een veilige speelplek hebben. Als door vervelende omstandigheden het buurthuisje vaak gesloten blijft, heeft dat nadelige consequenties...

04-12-2014 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

27-11-2014 21:33

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

20-11-2014 21:33

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

13-11-2014 21:28

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

06-11-2014 21:29

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

30-10-2014 21:28

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

Rondkomen In De Schilderswijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rondkomen In De Schilderswijk bij Rondkomen In De Schilderswijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rondkomen In De Schilderswijk. Heb je een uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rondkomen In De Schilderswijk gemist

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk. Volgens sommigen is dit een achterstandswijk met veel criminaliteit, volgens anderen is het een gezellige volksbuurt. In elk geval betekent het voor de bewoners van deze wijk een leven met veel werkloosheid, veel armoede en tegenstellingen tussen zwart en wit én jong en oud. Maar ook een leven waarbij de bewoners voor elkaar opkomen en waarbij verbondenheid en gemeenschapszin hoog in het vaandel staan.

Uitzending gemist van Rondkomen In De Schilderswijk? Hier kun je alle uitzendingen van Rondkomen In De Schilderswijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 25-11-2015 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!