Programma gemist?

In de Schilderswijk op tv wordt door 'nieuwkomer' in Ali met hulp uit van de in jongeren naar uit de buurt een evenement voor in de kinderen met op het Fakonahofplein georganiseerd. naar Maar uit het Haagse welzijnswerk in en de gemeente lijken hem uit in de de kou te het laten staan. Met vereende de krachten op tv van de meeste buurtbewoners op kan het kinderfeestje toch door tot door doorgaan. Voor Mies is nu de haar familie uit het allerbelangrijkste. Als neefje Joey op tv haar hulp in nodig heeft, tijdens springt Mies voor hem de in uit de bres op de manier die het het we zo goed van haar op tv kennen.

Op op het Fakonahofplein in naar de Schilderswijk in waait een nieuwe wind. op tv Na het emotionele besluit met van Mies op tv en Dirk om van afstand te nemen, tijdens lijkt het alsof 'nieuwkomer' Ali met de op tv scepter zwaait in het tijdens buurthuisje. Deze uit veranderingen gaan veel op te snel voor de van oudere buurtbewoners. Zij verdedigen met Mies uit met hand en door tand. Voor Ramon moet op tv een medische keuring op uitsluitsel geven of hij van eindelijk toegelaten door zal worden tot zijn de in droomopleiding.

De naar Schilderswijk wordt geteisterd door op een door inbraakgolf. Ook bij buurvrouw Cokkie vindt uit in er een poging een plaats, maar zij laat dat met niet zomaar gebeuren. de Voor Ramon van is de geluidsoverlast van zijn van tijdens bovenbuurman niet vol te houden. Tegelijkertijd het komen op tv op het plein verschillende groepen het bewoners een hardhandig met elkaar in de botsing. Mies, Dirk het en Ronnie nemen een een drastisch een besluit. De de bewoners blijven achter met in grote onzekerheid over de toekomst uit van hun op plein.

Niet alleen de op tv Schilderswijk is in van rep en roer op tv als door Mitch Henriquez tijdens zijn arrestatie op komt op te overlijden. Heel Den Haag de van lijkt volgens de bewoners een oorlogsgebied. een Peggy besluit mee naar te in lopen in de waardige stille uit tocht. het Bep is jarig. tijdens Maar wat een vrolijk naar verjaarspartijtje had uit moeten worden, eindigt in mineur met door van een emotionele mededeling van haar naar in dochter Jolanda.

Een op Haagse politieke partij besluit met om naar tijdens de Ramadan een Iftar-maaltijd door op het in plein te in organiseren voor de buurt. door Buurtmoeder Mies en uit buurtvader Dirk hebben uit het gevoel een dat ze daarbij gepasseerd op tv worden. Dat veroorzaakt spanningen tussen in verschillende groepen tijdens bewoners. Tegelijkertijd eindigt een Veteranendag op het in Malieveld voor zoon Ronnie van onverwachts het met een de politieconfrontatie.

De in jongeren in de Haagse de Schilderswijk zetten steeds vaker in het Fakonahof tijdens op stelten, op tv waardoor de met politie zich genoodzaakt tijdens ziet om in te in grijpen. Pleinbewoners Ronnie van en Jamy hebben op tv ondertussen hun uit handen vol aan de het opvoeding van hun twee op onstuimige van pups. Buurvrouw Bep op heeft de dag van haar met leven. Ze met ontmoet eindelijk haar grote idool een met in levenden lijve. En naar de depressieve Ramon begint op tv steeds meer te genieten het van het een leven.

In de de Haagse Schilderswijk het zorgen buurtmoeder Mies door en buurtvader Dirk er door gewoonlijk uit voor dat de het kinderen een veilige speelplek hebben. Als een door vervelende door omstandigheden het buurthuisje vaak door tijdens gesloten blijft, heeft met dat nadelige consequenties voor de de bewoners. Voor buurtbewoonster Bep op tv is het onverwachts uit in feest; ze ontvangt de een bijzondere uitnodiging in haar het brievenbus. de En Pieter vindt op tv het lastig om met de van angststoornissen en depressies uit van zijn partner met Ramon om te uit gaan.

Documentaireserie op over het op dagelijkse leven van een tijdens aantal gezinnen op tv die wonen rondom een in plein in de op tv Haagse volksbuurt de een Schilderswijk.

Documentaireserie van over het dagelijkse leven naar van een aantal gezinnen op tv die wonen naar rondom tijdens een plein in de Haagse volksbuurt op tv de op Schilderswijk.

Documentaireserie op over het dagelijkse naar leven van een aantal de gezinnen die tijdens wonen rondom een plein tijdens in de door Haagse volksbuurt de in Schilderswijk.

Documentaireserie over het naar dagelijkse leven naar van een aantal gezinnen met die wonen het rondom van een plein in de Haagse volksbuurt in de op tv Schilderswijk.

Documentaireserie door over het de dagelijkse leven van een tijdens aantal gezinnen die wonen rondom van een plein een in de door Haagse volksbuurt de de Schilderswijk.

Documentaireserie op over het dagelijkse leven van door tijdens een aantal gezinnen die wonen rondom het een in plein in door de Haagse volksbuurt de naar Schilderswijk.

april 2018
25-11-2015 21:34

Afl. 7

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 7

In de Schilderswijk wordt door 'nieuwkomer' Ali met hulp van de jongeren uit de buurt een evenement voor de kinderen op het Fakonahofplein georganiseerd. Maar het Haagse welzijnswerk en de gemeente lijken hem in de kou te laten staan. Met v...

18-11-2015 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Op het Fakonahofplein in de Schilderswijk waait een nieuwe wind. Na het emotionele besluit van Mies en Dirk om afstand te nemen, lijkt het alsof 'nieuwkomer' Ali de scepter zwaait in het buurthuisje. Deze veranderingen gaan veel te snel voo...

11-11-2015 21:34

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

De Schilderswijk wordt geteisterd door een inbraakgolf. Ook bij buurvrouw Cokkie vindt er een poging plaats, maar zij laat dat niet zomaar gebeuren. Voor Ramon is de geluidsoverlast van zijn bovenbuurman niet vol te houden. Tegelijkertijd k...

04-11-2015 21:32

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Niet alleen de Schilderswijk is in rep en roer als Mitch Henriquez tijdens zijn arrestatie komt te overlijden. Heel Den Haag lijkt volgens de bewoners een oorlogsgebied. Peggy besluit mee te lopen in de waardige stille tocht. Bep is jarig. ...

28-10-2015 21:31

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Een Haagse politieke partij besluit om tijdens de Ramadan een Iftar-maaltijd op het plein te organiseren voor de buurt. Buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk hebben het gevoel dat ze daarbij gepasseerd worden. Dat veroorzaakt spanningen tusse...

21-10-2015 21:32

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

De jongeren in de Haagse Schilderswijk zetten steeds vaker het Fakonahof op stelten, waardoor de politie zich genoodzaakt ziet om in te grijpen. Pleinbewoners Ronnie en Jamy hebben ondertussen hun handen vol aan de opvoeding van hun twee on...

14-10-2015 20:32

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

In de Haagse Schilderswijk zorgen buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk er gewoonlijk voor dat de kinderen een veilige speelplek hebben. Als door vervelende omstandigheden het buurthuisje vaak gesloten blijft, heeft dat nadelige consequenties...

04-12-2014 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

27-11-2014 21:33

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

20-11-2014 21:33

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

13-11-2014 21:28

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

06-11-2014 21:29

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

30-10-2014 21:28

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

Rondkomen In De Schilderswijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rondkomen In De Schilderswijk bij Rondkomen In De Schilderswijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rondkomen In De Schilderswijk. Heb je een uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rondkomen In De Schilderswijk gemist

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk. Volgens sommigen is dit een achterstandswijk met veel criminaliteit, volgens anderen is het een gezellige volksbuurt. In elk geval betekent het voor de bewoners van deze wijk een leven met veel werkloosheid, veel armoede en tegenstellingen tussen zwart en wit én jong en oud. Maar ook een leven waarbij de bewoners voor elkaar opkomen en waarbij verbondenheid en gemeenschapszin hoog in het vaandel staan.

Uitzending gemist van Rondkomen In De Schilderswijk? Hier kun je alle uitzendingen van Rondkomen In De Schilderswijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 25-11-2015 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord