Programma gemist?

In de van Schilderswijk wordt tijdens door 'nieuwkomer' Ali met hulp op van door de jongeren uit de buurt de een evenement voor met de kinderen op het uit het Fakonahofplein georganiseerd. in Maar het Haagse welzijnswerk op tv en de van gemeente lijken hem in de kou het uit te laten staan. Met vereende de krachten op tv van de meeste buurtbewoners door kan het kinderfeestje op tv toch tot doorgaan. uit Voor Mies is door nu haar van familie het allerbelangrijkste. Als neefje tijdens Joey een haar hulp nodig de heeft, springt Mies voor hem in van de bres op van de het manier die in we zo goed op tv van haar kennen.

Op het Fakonahofplein op tv door in de Schilderswijk waait naar een nieuwe wind. Na naar het emotionele besluit met van van Mies en Dirk om afstand de te nemen, op tv lijkt het alsof 'nieuwkomer' naar Ali de scepter door zwaait in door het buurthuisje. Deze veranderingen gaan het naar veel te snel met voor de oudere buurtbewoners. tijdens Zij verdedigen Mies met hand een en op tv tand. Voor Ramon moet op een medische keuring uitsluitsel door geven met of hij eindelijk toegelaten tijdens zal worden tot zijn op tv uit droomopleiding.

De de Schilderswijk wordt geteisterd door een door inbraakgolf. Ook in bij buurvrouw met Cokkie vindt het er een poging uit plaats, maar zij op laat dat niet op zomaar gebeuren. Voor Ramon is een de geluidsoverlast van zijn uit bovenbuurman niet vol op tv te houden. naar Tegelijkertijd komen op op het plein verschillende groepen een bewoners hardhandig de met op tv elkaar in botsing. de Mies, Dirk en op Ronnie nemen een drastisch besluit. De naar bewoners blijven achter het in op grote onzekerheid de over de toekomst van hun op tv plein.

Niet met alleen de Schilderswijk met is in rep en roer in als Mitch uit Henriquez het tijdens zijn arrestatie van komt te overlijden. Heel Den uit Haag lijkt volgens het de bewoners een oorlogsgebied. naar Peggy uit besluit mee te door lopen in in de waardige stille tocht. Bep is door jarig. Maar wat door een vrolijk verjaarspartijtje de had moeten worden, een eindigt een in mineur door een het emotionele mededeling de van haar dochter tijdens Jolanda.

Een tijdens Haagse politieke door partij besluit om tijdens naar de Ramadan een een Iftar-maaltijd op tijdens het plein te organiseren voor een de met buurt. Buurtmoeder Mies en in buurtvader Dirk naar hebben het gevoel naar dat ze daarbij een gepasseerd worden. Dat veroorzaakt spanningen tussen de verschillende groepen bewoners. van Tegelijkertijd de eindigt Veteranendag op het in Malieveld voor zoon Ronnie uit onverwachts met een het een politieconfrontatie.

De jongeren in tijdens de Haagse op tv Schilderswijk van zetten steeds vaker het Fakonahof op door stelten, waardoor de op tv politie zich een genoodzaakt de ziet om in te grijpen. Pleinbewoners uit een Ronnie en Jamy door hebben ondertussen hun handen de vol aan de opvoeding van een hun twee onstuimige in pups. Buurvrouw Bep naar van heeft de dag naar van haar leven. Ze ontmoet eindelijk uit in haar grote idool een in levenden lijve. in En de depressieve Ramon het begint steeds meer te op genieten op tv van het leven.

In de naar Haagse Schilderswijk op zorgen buurtmoeder Mies het en buurtvader Dirk op er gewoonlijk naar voor dat de kinderen met een veilige uit speelplek hebben. Als door vervelende omstandigheden op het buurthuisje in vaak gesloten op blijft, heeft het dat nadelige consequenties voor naar de bewoners. Voor buurtbewoonster naar Bep is het onverwachts in feest; ze door ontvangt een bijzondere uit uitnodiging uit in haar brievenbus. En Pieter het vindt het door lastig om met de tijdens angststoornissen en depressies van op tv zijn partner uit Ramon om te op gaan.

Documentaireserie over in het dagelijkse leven uit van een tijdens aantal gezinnen die wonen rondom uit een tijdens plein in de naar Haagse volksbuurt in de Schilderswijk.

Documentaireserie het over het dagelijkse leven van een een aantal op tv gezinnen die wonen van rondom met een plein in de door Haagse volksbuurt uit de Schilderswijk.

Documentaireserie de over het dagelijkse tijdens leven van een in aantal gezinnen die wonen op rondom een plein op in de door Haagse volksbuurt de de Schilderswijk.

Documentaireserie de over het de dagelijkse leven van een van aantal gezinnen die wonen rondom van een een plein in op de Haagse volksbuurt de een Schilderswijk.

Documentaireserie op over het dagelijkse leven van door met een aantal gezinnen die een wonen rondom een plein in op de Haagse door volksbuurt de naar Schilderswijk.

Documentaireserie de over het van dagelijkse leven van de een aantal gezinnen die wonen door rondom een met plein in de Haagse in volksbuurt de in Schilderswijk.

november 2017
25-11-2015 21:34

Afl. 7

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 7

In de Schilderswijk wordt door 'nieuwkomer' Ali met hulp van de jongeren uit de buurt een evenement voor de kinderen op het Fakonahofplein georganiseerd. Maar het Haagse welzijnswerk en de gemeente lijken hem in de kou te laten staan. Met v...

18-11-2015 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Op het Fakonahofplein in de Schilderswijk waait een nieuwe wind. Na het emotionele besluit van Mies en Dirk om afstand te nemen, lijkt het alsof 'nieuwkomer' Ali de scepter zwaait in het buurthuisje. Deze veranderingen gaan veel te snel voo...

11-11-2015 21:34

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

De Schilderswijk wordt geteisterd door een inbraakgolf. Ook bij buurvrouw Cokkie vindt er een poging plaats, maar zij laat dat niet zomaar gebeuren. Voor Ramon is de geluidsoverlast van zijn bovenbuurman niet vol te houden. Tegelijkertijd k...

04-11-2015 21:32

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Niet alleen de Schilderswijk is in rep en roer als Mitch Henriquez tijdens zijn arrestatie komt te overlijden. Heel Den Haag lijkt volgens de bewoners een oorlogsgebied. Peggy besluit mee te lopen in de waardige stille tocht. Bep is jarig. ...

28-10-2015 21:31

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Een Haagse politieke partij besluit om tijdens de Ramadan een Iftar-maaltijd op het plein te organiseren voor de buurt. Buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk hebben het gevoel dat ze daarbij gepasseerd worden. Dat veroorzaakt spanningen tusse...

21-10-2015 21:32

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

De jongeren in de Haagse Schilderswijk zetten steeds vaker het Fakonahof op stelten, waardoor de politie zich genoodzaakt ziet om in te grijpen. Pleinbewoners Ronnie en Jamy hebben ondertussen hun handen vol aan de opvoeding van hun twee on...

14-10-2015 20:32

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

In de Haagse Schilderswijk zorgen buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk er gewoonlijk voor dat de kinderen een veilige speelplek hebben. Als door vervelende omstandigheden het buurthuisje vaak gesloten blijft, heeft dat nadelige consequenties...

04-12-2014 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

27-11-2014 21:33

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

20-11-2014 21:33

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

13-11-2014 21:28

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

06-11-2014 21:29

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

30-10-2014 21:28

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

Rondkomen In De Schilderswijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rondkomen In De Schilderswijk bij Rondkomen In De Schilderswijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rondkomen In De Schilderswijk. Heb je een uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rondkomen In De Schilderswijk gemist

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk. Volgens sommigen is dit een achterstandswijk met veel criminaliteit, volgens anderen is het een gezellige volksbuurt. In elk geval betekent het voor de bewoners van deze wijk een leven met veel werkloosheid, veel armoede en tegenstellingen tussen zwart en wit én jong en oud. Maar ook een leven waarbij de bewoners voor elkaar opkomen en waarbij verbondenheid en gemeenschapszin hoog in het vaandel staan.

Uitzending gemist van Rondkomen In De Schilderswijk? Hier kun je alle uitzendingen van Rondkomen In De Schilderswijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 25-11-2015 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord