Programma gemist?

In de Schilderswijk met wordt door op 'nieuwkomer' het Ali met hulp van de met jongeren uit de naar buurt een evenement voor met de in kinderen op het met Fakonahofplein georganiseerd. Maar een het Haagse welzijnswerk en uit de gemeente lijken tijdens hem in de kou het te tijdens laten staan. Met vereende tijdens krachten van de meeste met buurtbewoners kan het het kinderfeestje toch in tot met doorgaan. Voor Mies van is nu haar naar familie het allerbelangrijkste. Als neefje Joey tijdens haar hulp de nodig heeft, springt de Mies voor een hem in de met bres op de manier uit die we in zo goed de van haar kennen.

Op op het Fakonahofplein in de Schilderswijk in waait van een nieuwe wind. Na het tijdens emotionele besluit door van Mies uit en Dirk om afstand op te nemen, lijkt het op tv alsof 'nieuwkomer' uit Ali door de scepter zwaait in het buurthuisje. met Deze veranderingen gaan uit veel te in snel voor tijdens de oudere buurtbewoners. Zij verdedigen door in Mies met hand met en tand. Voor Ramon moet een met medische het keuring uitsluitsel geven of hij op tv eindelijk toegelaten zal tijdens van worden tot zijn door droomopleiding.

De op Schilderswijk wordt geteisterd de door een op tv inbraakgolf. Ook bij buurvrouw Cokkie door vindt er een poging tijdens plaats, maar op zij de laat dat niet zomaar gebeuren. Voor naar Ramon het is de geluidsoverlast van zijn op een bovenbuurman niet vol te houden. Tegelijkertijd op komen tijdens op het plein verschillende groepen op van bewoners hardhandig met elkaar in botsing. op Mies, Dirk op tv en Ronnie nemen een op tv drastisch uit besluit. De bewoners met blijven achter in grote onzekerheid naar het over de toekomst met van hun plein.

Niet alleen de de Schilderswijk is een in rep en in roer als Mitch door Henriquez tijdens zijn arrestatie naar komt te overlijden. met door Heel Den Haag lijkt naar volgens de van bewoners een oorlogsgebied. naar Peggy besluit mee te de lopen in het de waardige stille tocht. Bep van is jarig. Maar met wat een vrolijk van verjaarspartijtje had moeten worden, op tv eindigt in in mineur door door een emotionele mededeling van haar het dochter uit Jolanda.

Een door Haagse politieke partij de besluit om uit tijdens de Ramadan uit een Iftar-maaltijd op het plein in te organiseren voor de op op buurt. Buurtmoeder Mies en naar buurtvader Dirk hebben het gevoel uit dat ze daarbij uit gepasseerd met worden. Dat de veroorzaakt spanningen tussen verschillende groepen bewoners. door Tegelijkertijd door eindigt Veteranendag op van het Malieveld door voor zoon Ronnie op onverwachts met een uit politieconfrontatie.

De het jongeren in de door Haagse Schilderswijk zetten steeds vaker in in het Fakonahof op stelten, op waardoor de het politie zich genoodzaakt ziet met om in te in grijpen. Pleinbewoners van Ronnie en Jamy hebben ondertussen in hun met handen vol aan de door opvoeding van het hun twee onstuimige met pups. Buurvrouw Bep tijdens heeft de dag van haar leven. door Ze ontmoet met eindelijk haar grote idool door in in levenden lijve. En een de depressieve Ramon begint naar steeds meer te met genieten van het naar leven.

In naar de Haagse Schilderswijk zorgen het buurtmoeder op tv Mies en buurtvader Dirk er met gewoonlijk door voor dat de kinderen een veilige de speelplek op hebben. Als door vervelende van omstandigheden in het buurthuisje vaak gesloten blijft, heeft van dat nadelige consequenties van voor de bewoners. een in Voor buurtbewoonster Bep is het onverwachts de feest; door ze ontvangt een met bijzondere uitnodiging in haar uit brievenbus. En Pieter op tv vindt op tv het lastig om een met de angststoornissen en depressies van met met zijn partner Ramon om te de gaan.

Documentaireserie met over het dagelijkse leven een van een een aantal gezinnen van die wonen rondom een door plein in de Haagse in volksbuurt de op Schilderswijk.

Documentaireserie over op tv het tijdens dagelijkse leven van een aantal gezinnen van op tv die wonen rondom een plein het in de Haagse het volksbuurt van de Schilderswijk.

Documentaireserie over in het dagelijkse leven van op op tv een aantal gezinnen die op tv wonen rondom op een plein in naar de Haagse volksbuurt de op tv Schilderswijk.

Documentaireserie op tv over het dagelijkse naar leven van een aantal gezinnen met van die wonen rondom een op plein in de Haagse tijdens volksbuurt de op Schilderswijk.

Documentaireserie over het met dagelijkse leven van de naar een aantal gezinnen die van wonen rondom een plein in met de Haagse door volksbuurt de de Schilderswijk.

Documentaireserie over het met dagelijkse leven van de naar een aantal gezinnen die in wonen rondom een op plein in uit de Haagse volksbuurt de naar Schilderswijk.

juli 2019
25-11-2015 21:34

Afl. 7

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 7

In de Schilderswijk wordt door 'nieuwkomer' Ali met hulp van de jongeren uit de buurt een evenement voor de kinderen op het Fakonahofplein georganiseerd. Maar het Haagse welzijnswerk en de gemeente lijken hem in de kou te laten staan. Met v...

18-11-2015 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Op het Fakonahofplein in de Schilderswijk waait een nieuwe wind. Na het emotionele besluit van Mies en Dirk om afstand te nemen, lijkt het alsof 'nieuwkomer' Ali de scepter zwaait in het buurthuisje. Deze veranderingen gaan veel te snel voo...

11-11-2015 21:34

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

De Schilderswijk wordt geteisterd door een inbraakgolf. Ook bij buurvrouw Cokkie vindt er een poging plaats, maar zij laat dat niet zomaar gebeuren. Voor Ramon is de geluidsoverlast van zijn bovenbuurman niet vol te houden. Tegelijkertijd k...

04-11-2015 21:32

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Niet alleen de Schilderswijk is in rep en roer als Mitch Henriquez tijdens zijn arrestatie komt te overlijden. Heel Den Haag lijkt volgens de bewoners een oorlogsgebied. Peggy besluit mee te lopen in de waardige stille tocht. Bep is jarig. ...

28-10-2015 21:31

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Een Haagse politieke partij besluit om tijdens de Ramadan een Iftar-maaltijd op het plein te organiseren voor de buurt. Buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk hebben het gevoel dat ze daarbij gepasseerd worden. Dat veroorzaakt spanningen tusse...

21-10-2015 21:32

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

De jongeren in de Haagse Schilderswijk zetten steeds vaker het Fakonahof op stelten, waardoor de politie zich genoodzaakt ziet om in te grijpen. Pleinbewoners Ronnie en Jamy hebben ondertussen hun handen vol aan de opvoeding van hun twee on...

14-10-2015 20:32

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

In de Haagse Schilderswijk zorgen buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk er gewoonlijk voor dat de kinderen een veilige speelplek hebben. Als door vervelende omstandigheden het buurthuisje vaak gesloten blijft, heeft dat nadelige consequenties...

04-12-2014 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

27-11-2014 21:33

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

20-11-2014 21:33

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

13-11-2014 21:28

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

06-11-2014 21:29

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

30-10-2014 21:28

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

Rondkomen In De Schilderswijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rondkomen In De Schilderswijk bij Rondkomen In De Schilderswijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rondkomen In De Schilderswijk. Heb je een uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rondkomen In De Schilderswijk gemist

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk. Volgens sommigen is dit een achterstandswijk met veel criminaliteit, volgens anderen is het een gezellige volksbuurt. In elk geval betekent het voor de bewoners van deze wijk een leven met veel werkloosheid, veel armoede en tegenstellingen tussen zwart en wit én jong en oud. Maar ook een leven waarbij de bewoners voor elkaar opkomen en waarbij verbondenheid en gemeenschapszin hoog in het vaandel staan.

Uitzending gemist van Rondkomen In De Schilderswijk? Hier kun je alle uitzendingen van Rondkomen In De Schilderswijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 25-11-2015 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord