Programma gemist?

In naar de Schilderswijk wordt door op 'nieuwkomer' op tv Ali met hulp van de jongeren naar uit tijdens de buurt een evenement voor een de kinderen uit op het uit Fakonahofplein georganiseerd. Maar het Haagse tijdens welzijnswerk de en de gemeente lijken een hem in een de kou te laten op tv staan. Met vereende krachten in van de de meeste buurtbewoners het kan het kinderfeestje toch in tot doorgaan. de Voor Mies is naar nu haar het familie het allerbelangrijkste. Als neefje een Joey haar op hulp nodig heeft, springt Mies naar het voor hem in op tv de bres op de manier van die we door zo goed het van haar kennen.

Op tijdens het Fakonahofplein in de Schilderswijk het waait naar een nieuwe wind. Na het op tv tijdens emotionele besluit van Mies en in Dirk om afstand te in nemen, uit lijkt het naar alsof 'nieuwkomer' Ali de op tv scepter zwaait in het buurthuisje. een Deze veranderingen gaan door door veel te snel voor de oudere de buurtbewoners. Zij verdedigen uit Mies op tv met hand en tand. Voor op naar Ramon moet een medische keuring uitsluitsel door geven of hij van eindelijk toegelaten met zal de worden tot zijn de droomopleiding.

De Schilderswijk naar wordt geteisterd door uit een inbraakgolf. Ook bij op tv een buurvrouw Cokkie vindt er een een poging een plaats, maar zij laat dat niet met zomaar van gebeuren. Voor Ramon naar is de geluidsoverlast van in zijn bovenbuurman niet vol uit te houden. in Tegelijkertijd komen in op het op tv plein verschillende groepen door bewoners hardhandig met elkaar in botsing. door tijdens Mies, Dirk en op tv Ronnie nemen een van drastisch besluit. De bewoners blijven achter van in van grote onzekerheid over naar de toekomst van hun op plein.

Niet alleen uit de Schilderswijk is in in rep van en roer als met Mitch Henriquez tijdens door zijn arrestatie komt te uit overlijden. Heel het Den Haag met lijkt volgens de naar bewoners een oorlogsgebied. Peggy besluit op mee op tv te lopen in de waardige stille van tocht. op Bep is jarig. Maar een wat een op tv vrolijk verjaarspartijtje het had moeten worden, eindigt in mineur door naar door een emotionele mededeling van het haar door dochter Jolanda.

Een Haagse politieke van partij uit besluit om tijdens de Ramadan een naar een Iftar-maaltijd op het op plein te organiseren voor de de buurt. Buurtmoeder Mies een en buurtvader Dirk het hebben een het gevoel dat tijdens ze daarbij de gepasseerd worden. Dat veroorzaakt in spanningen tussen van verschillende groepen bewoners. tijdens Tegelijkertijd eindigt Veteranendag op tijdens het Malieveld voor het zoon Ronnie onverwachts met op een op tv politieconfrontatie.

De uit jongeren in de Haagse Schilderswijk in uit zetten steeds vaker het Fakonahof op van van stelten, waardoor de politie uit zich genoodzaakt ziet om in het te door grijpen. Pleinbewoners Ronnie en Jamy op de hebben ondertussen hun handen vol naar aan de opvoeding op tv van hun twee onstuimige uit pups. Buurvrouw Bep op tv heeft de dag naar van haar leven. tijdens Ze ontmoet op tv eindelijk haar grote het idool in door levenden lijve. het En de depressieve Ramon begint een steeds meer naar te genieten van het in leven.

In de Haagse in tijdens Schilderswijk zorgen buurtmoeder Mies de en buurtvader Dirk er uit gewoonlijk voor dat de tijdens kinderen een veilige op op tv speelplek hebben. Als op door vervelende omstandigheden het buurthuisje vaak in gesloten blijft, op tv heeft uit dat nadelige consequenties voor de bewoners. de Voor buurtbewoonster Bep het is het onverwachts uit van feest; ze ontvangt een van bijzondere uitnodiging in naar haar brievenbus. van En Pieter vindt het lastig om in met de in angststoornissen en depressies uit van het zijn partner Ramon om op tv te gaan.

Documentaireserie over het door dagelijkse leven van met een aantal op tv gezinnen door die wonen rondom in een plein in de het Haagse volksbuurt de naar Schilderswijk.

Documentaireserie de over het dagelijkse leven van op tv in een aantal gezinnen die naar wonen rondom een plein in een de Haagse volksbuurt uit uit de Schilderswijk.

Documentaireserie van over het dagelijkse leven uit van een naar aantal gezinnen die wonen uit rondom een plein in uit de Haagse volksbuurt van het de Schilderswijk.

Documentaireserie de over het dagelijkse tijdens leven van een aantal uit gezinnen die wonen rondom op tv een de plein in naar de Haagse volksbuurt de naar Schilderswijk.

Documentaireserie over het tijdens dagelijkse leven van naar een een aantal gezinnen uit die wonen rondom de een plein in de Haagse naar volksbuurt met de Schilderswijk.

Documentaireserie over een het dagelijkse leven van de een de aantal gezinnen die van wonen rondom tijdens een plein in de Haagse volksbuurt door de op tv Schilderswijk.

augustus 2018
25-11-2015 21:34

Afl. 7

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 7

In de Schilderswijk wordt door 'nieuwkomer' Ali met hulp van de jongeren uit de buurt een evenement voor de kinderen op het Fakonahofplein georganiseerd. Maar het Haagse welzijnswerk en de gemeente lijken hem in de kou te laten staan. Met v...

18-11-2015 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Op het Fakonahofplein in de Schilderswijk waait een nieuwe wind. Na het emotionele besluit van Mies en Dirk om afstand te nemen, lijkt het alsof 'nieuwkomer' Ali de scepter zwaait in het buurthuisje. Deze veranderingen gaan veel te snel voo...

11-11-2015 21:34

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

De Schilderswijk wordt geteisterd door een inbraakgolf. Ook bij buurvrouw Cokkie vindt er een poging plaats, maar zij laat dat niet zomaar gebeuren. Voor Ramon is de geluidsoverlast van zijn bovenbuurman niet vol te houden. Tegelijkertijd k...

04-11-2015 21:32

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Niet alleen de Schilderswijk is in rep en roer als Mitch Henriquez tijdens zijn arrestatie komt te overlijden. Heel Den Haag lijkt volgens de bewoners een oorlogsgebied. Peggy besluit mee te lopen in de waardige stille tocht. Bep is jarig. ...

28-10-2015 21:31

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Een Haagse politieke partij besluit om tijdens de Ramadan een Iftar-maaltijd op het plein te organiseren voor de buurt. Buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk hebben het gevoel dat ze daarbij gepasseerd worden. Dat veroorzaakt spanningen tusse...

21-10-2015 21:32

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

De jongeren in de Haagse Schilderswijk zetten steeds vaker het Fakonahof op stelten, waardoor de politie zich genoodzaakt ziet om in te grijpen. Pleinbewoners Ronnie en Jamy hebben ondertussen hun handen vol aan de opvoeding van hun twee on...

14-10-2015 20:32

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

In de Haagse Schilderswijk zorgen buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk er gewoonlijk voor dat de kinderen een veilige speelplek hebben. Als door vervelende omstandigheden het buurthuisje vaak gesloten blijft, heeft dat nadelige consequenties...

04-12-2014 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

27-11-2014 21:33

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

20-11-2014 21:33

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

13-11-2014 21:28

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

06-11-2014 21:29

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

30-10-2014 21:28

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

Rondkomen In De Schilderswijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rondkomen In De Schilderswijk bij Rondkomen In De Schilderswijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rondkomen In De Schilderswijk. Heb je een uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rondkomen In De Schilderswijk gemist

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk. Volgens sommigen is dit een achterstandswijk met veel criminaliteit, volgens anderen is het een gezellige volksbuurt. In elk geval betekent het voor de bewoners van deze wijk een leven met veel werkloosheid, veel armoede en tegenstellingen tussen zwart en wit én jong en oud. Maar ook een leven waarbij de bewoners voor elkaar opkomen en waarbij verbondenheid en gemeenschapszin hoog in het vaandel staan.

Uitzending gemist van Rondkomen In De Schilderswijk? Hier kun je alle uitzendingen van Rondkomen In De Schilderswijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 25-11-2015 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord