Programma gemist?

In de op tv Schilderswijk wordt van door 'nieuwkomer' Ali met hulp op van een de jongeren uit de buurt op een evenement uit voor de het kinderen op het Fakonahofplein door georganiseerd. van Maar het Haagse welzijnswerk en van de gemeente lijken een hem in op tv de kou door te laten staan. Met vereende krachten de van de meeste een buurtbewoners kan in het kinderfeestje naar toch tot doorgaan. Voor Mies een is nu op haar familie door het allerbelangrijkste. Als neefje een Joey in haar hulp nodig uit heeft, springt Mies voor hem in naar naar de bres op de door manier die we in zo goed van haar door kennen.

Op het Fakonahofplein met in de Schilderswijk de waait een een nieuwe wind. Na met het door emotionele besluit van Mies en Dirk op een om afstand te nemen, lijkt het naar alsof 'nieuwkomer' Ali op tv de scepter het zwaait in het buurthuisje. naar op tv Deze veranderingen gaan naar veel te snel voor de in oudere van buurtbewoners. Zij verdedigen naar Mies met hand en tand. Voor op Ramon moet op tv een medische naar keuring uitsluitsel uit geven of hij eindelijk toegelaten op tv zal worden uit tot zijn een droomopleiding.

De op tv Schilderswijk wordt met geteisterd door een inbraakgolf. van Ook bij buurvrouw Cokkie vindt tijdens de er een poging plaats, maar zij tijdens laat op tv dat niet zomaar gebeuren. Voor door in Ramon is de van geluidsoverlast van zijn op bovenbuurman niet vol te houden. Tegelijkertijd op tv komen op het de een plein verschillende groepen bewoners hardhandig van met op elkaar in botsing. Mies, Dirk uit en Ronnie een nemen een het drastisch besluit. De bewoners blijven achter van tijdens in grote onzekerheid op over de toekomst van hun op tv plein.

Niet van alleen de Schilderswijk van is in rep en naar roer als Mitch Henriquez naar tijdens zijn arrestatie uit komt te het overlijden. Heel Den Haag met lijkt volgens de uit bewoners het een oorlogsgebied. met Peggy besluit mee te op tv lopen in de waardige het stille tocht. Bep is een in jarig. Maar wat een de vrolijk verjaarspartijtje had moeten in worden, eindigt in uit mineur door een in emotionele mededeling van door haar dochter op tv Jolanda.

Een op Haagse politieke partij in besluit om van tijdens de Ramadan een Iftar-maaltijd op de het een plein te met organiseren voor de buurt. Buurtmoeder Mies een en buurtvader een Dirk hebben naar het gevoel dat op tv ze daarbij gepasseerd worden. met Dat veroorzaakt spanningen door tussen verschillende groepen met bewoners. Tegelijkertijd eindigt Veteranendag door met op het Malieveld op tv voor zoon Ronnie onverwachts met een naar met politieconfrontatie.

De naar jongeren in de uit Haagse Schilderswijk zetten steeds vaker van het Fakonahof op de stelten, waardoor de van politie zich in genoodzaakt ziet om op in het te grijpen. Pleinbewoners het Ronnie en Jamy hebben door ondertussen hun een handen vol aan de een opvoeding van hun op tv twee onstuimige pups. Buurvrouw Bep tijdens uit heeft de dag van het haar leven. Ze ontmoet het eindelijk haar grote van idool uit in levenden lijve. En de depressieve het Ramon het begint steeds meer te genieten van van het een leven.

In tijdens de Haagse Schilderswijk van zorgen buurtmoeder Mies en uit buurtvader het Dirk er gewoonlijk voor op tv dat de op kinderen een veilige van speelplek hebben. Als door vervelende het omstandigheden het buurthuisje tijdens vaak op tv gesloten blijft, heeft dat nadelige consequenties het voor de in bewoners. Voor buurtbewoonster met Bep is het onverwachts een feest; ze ontvangt uit een met bijzondere uitnodiging in de haar brievenbus. een En Pieter vindt het uit lastig om met met de angststoornissen en depressies op van zijn partner de Ramon om te van gaan.

Documentaireserie op over het dagelijkse leven van op op een aantal gezinnen uit die wonen rondom een plein in van de de Haagse volksbuurt de naar Schilderswijk.

Documentaireserie over van het dagelijkse naar leven van een aantal op tv gezinnen die wonen in rondom een in plein in uit de Haagse volksbuurt de in Schilderswijk.

Documentaireserie op tv over het dagelijkse leven van naar een aantal gezinnen de die wonen op rondom een naar plein in de in Haagse volksbuurt de tijdens Schilderswijk.

Documentaireserie in over het dagelijkse leven van met een aantal de gezinnen die op tv wonen rondom een plein in in de Haagse volksbuurt door de door Schilderswijk.

Documentaireserie over het het naar dagelijkse leven van een aantal gezinnen het van die wonen rondom door een plein in tijdens de Haagse volksbuurt de door Schilderswijk.

Documentaireserie de over het dagelijkse leven van een tijdens een aantal gezinnen die wonen rondom met een op tv plein in de met Haagse volksbuurt met de Schilderswijk.

januari 2021
25-11-2015 21:34

Afl. 7

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 7

In de Schilderswijk wordt door 'nieuwkomer' Ali met hulp van de jongeren uit de buurt een evenement voor de kinderen op het Fakonahofplein georganiseerd. Maar het Haagse welzijnswerk en de gemeente lijken hem in de kou te laten staan. Met v...

18-11-2015 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Op het Fakonahofplein in de Schilderswijk waait een nieuwe wind. Na het emotionele besluit van Mies en Dirk om afstand te nemen, lijkt het alsof 'nieuwkomer' Ali de scepter zwaait in het buurthuisje. Deze veranderingen gaan veel te snel voo...

11-11-2015 21:34

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

De Schilderswijk wordt geteisterd door een inbraakgolf. Ook bij buurvrouw Cokkie vindt er een poging plaats, maar zij laat dat niet zomaar gebeuren. Voor Ramon is de geluidsoverlast van zijn bovenbuurman niet vol te houden. Tegelijkertijd k...

04-11-2015 21:32

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Niet alleen de Schilderswijk is in rep en roer als Mitch Henriquez tijdens zijn arrestatie komt te overlijden. Heel Den Haag lijkt volgens de bewoners een oorlogsgebied. Peggy besluit mee te lopen in de waardige stille tocht. Bep is jarig. ...

28-10-2015 21:31

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Een Haagse politieke partij besluit om tijdens de Ramadan een Iftar-maaltijd op het plein te organiseren voor de buurt. Buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk hebben het gevoel dat ze daarbij gepasseerd worden. Dat veroorzaakt spanningen tusse...

21-10-2015 21:32

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

De jongeren in de Haagse Schilderswijk zetten steeds vaker het Fakonahof op stelten, waardoor de politie zich genoodzaakt ziet om in te grijpen. Pleinbewoners Ronnie en Jamy hebben ondertussen hun handen vol aan de opvoeding van hun twee on...

14-10-2015 20:32

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

In de Haagse Schilderswijk zorgen buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk er gewoonlijk voor dat de kinderen een veilige speelplek hebben. Als door vervelende omstandigheden het buurthuisje vaak gesloten blijft, heeft dat nadelige consequenties...

04-12-2014 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

27-11-2014 21:33

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

20-11-2014 21:33

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

13-11-2014 21:28

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

06-11-2014 21:29

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

30-10-2014 21:28

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

Rondkomen In De Schilderswijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rondkomen In De Schilderswijk bij Rondkomen In De Schilderswijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rondkomen In De Schilderswijk. Heb je een uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rondkomen In De Schilderswijk gemist

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk. Volgens sommigen is dit een achterstandswijk met veel criminaliteit, volgens anderen is het een gezellige volksbuurt. In elk geval betekent het voor de bewoners van deze wijk een leven met veel werkloosheid, veel armoede en tegenstellingen tussen zwart en wit én jong en oud. Maar ook een leven waarbij de bewoners voor elkaar opkomen en waarbij verbondenheid en gemeenschapszin hoog in het vaandel staan.

Uitzending gemist van Rondkomen In De Schilderswijk? Hier kun je alle uitzendingen van Rondkomen In De Schilderswijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 25-11-2015 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!