Programma gemist?

In de Schilderswijk in wordt door door 'nieuwkomer' Ali met uit hulp van de uit jongeren uit de buurt met een evenement voor door op tv de kinderen op de het Fakonahofplein georganiseerd. met Maar het Haagse uit welzijnswerk en de gemeente lijken hem naar in de kou op uit te laten staan. Met vereende tijdens krachten een van de meeste buurtbewoners kan het het kinderfeestje toch het tot doorgaan. tijdens Voor Mies is op tv nu haar familie het allerbelangrijkste. het Als neefje Joey in haar hulp nodig uit heeft, springt de Mies door voor hem in de bres met op de tijdens manier die met we zo goed van haar het kennen.

Op het Fakonahofplein uit in de Schilderswijk door waait een tijdens nieuwe op wind. Na het met emotionele besluit van Mies tijdens en Dirk om afstand in te nemen, tijdens lijkt het alsof 'nieuwkomer' Ali door de scepter naar zwaait in het uit buurthuisje. Deze de veranderingen gaan veel te uit snel voor uit de oudere buurtbewoners. met Zij verdedigen Mies de met hand en tand. Voor naar Ramon moet uit een medische keuring uitsluitsel in geven of hij uit eindelijk toegelaten zal tijdens worden tot zijn op tv de droomopleiding.

De op tv Schilderswijk wordt geteisterd door door een inbraakgolf. op tv Ook bij buurvrouw een Cokkie vindt het er een poging op plaats, maar zij laat dat niet door zomaar gebeuren. tijdens Voor Ramon is uit de geluidsoverlast van op tv zijn bovenbuurman niet vol met te houden. van Tegelijkertijd komen op het het plein verschillende het groepen bewoners hardhandig met met elkaar in botsing. van Mies, Dirk en met Ronnie nemen uit een drastisch besluit. De van bewoners op tv blijven achter in grote het onzekerheid over de toekomst de van een hun plein.

Niet van alleen de Schilderswijk tijdens is in op rep en roer als een Mitch Henriquez tijdens zijn arrestatie tijdens komt een te overlijden. Heel van Den Haag tijdens lijkt volgens de bewoners een van oorlogsgebied. met Peggy besluit mee te lopen in de de waardige stille met naar tocht. Bep is jarig. Maar in wat van een vrolijk verjaarspartijtje de had moeten worden, eindigt in in mineur door op een emotionele mededeling van haar naar dochter het Jolanda.

Een op Haagse politieke partij met besluit om met tijdens de Ramadan door een Iftar-maaltijd op het het plein te organiseren voor de een buurt. Buurtmoeder Mies het en de buurtvader Dirk op tv hebben het gevoel dat ze daarbij in gepasseerd tijdens worden. Dat veroorzaakt van spanningen tussen verschillende het groepen bewoners. Tegelijkertijd eindigt Veteranendag door op het Malieveld door voor zoon het Ronnie op onverwachts met een door politieconfrontatie.

De op jongeren in de in Haagse Schilderswijk zetten steeds vaker in in het Fakonahof op stelten, waardoor van de politie zich naar genoodzaakt ziet op om in te naar grijpen. Pleinbewoners Ronnie en op Jamy hebben het ondertussen hun van handen vol aan de opvoeding van met van hun twee onstuimige pups. Buurvrouw Bep in heeft de dag van van door haar leven. op Ze ontmoet eindelijk haar een grote idool in naar levenden lijve. En van de depressieve Ramon met begint steeds meer tijdens te genieten van het het leven.

In op de Haagse de Schilderswijk zorgen buurtmoeder Mies op tv en buurtvader Dirk door er gewoonlijk voor dat de naar uit kinderen een veilige speelplek door hebben. Als door vervelende omstandigheden een het buurthuisje vaak van gesloten blijft, uit heeft dat nadelige consequenties met voor naar de bewoners. Voor buurtbewoonster Bep de is het het onverwachts feest; ze door ontvangt een bijzondere uitnodiging door in haar op tv brievenbus. van En Pieter vindt het lastig om een met de angststoornissen door en depressies van door zijn partner op Ramon om te van gaan.

Documentaireserie met over het dagelijkse leven het van in een aantal gezinnen die wonen een rondom van een plein in de Haagse tijdens volksbuurt de door Schilderswijk.

Documentaireserie over op het dagelijkse op leven van een aantal een gezinnen die wonen rondom het een met plein in de Haagse met volksbuurt de op tv Schilderswijk.

Documentaireserie door over het door dagelijkse leven van een op aantal gezinnen die met wonen rondom tijdens een plein in een de Haagse volksbuurt de het Schilderswijk.

Documentaireserie een over het dagelijkse leven op van door een aantal gezinnen die wonen door rondom een plein het in de Haagse volksbuurt het de een Schilderswijk.

Documentaireserie door over het dagelijkse leven naar van een aantal gezinnen in uit die wonen rondom een van plein in de een Haagse volksbuurt de naar Schilderswijk.

Documentaireserie op tv over het dagelijkse leven van van een aantal van gezinnen die wonen rondom het een plein in op tv de Haagse op tv volksbuurt met de Schilderswijk.

juli 2017
25-11-2015 21:34

Afl. 7

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 7

In de Schilderswijk wordt door 'nieuwkomer' Ali met hulp van de jongeren uit de buurt een evenement voor de kinderen op het Fakonahofplein georganiseerd. Maar het Haagse welzijnswerk en de gemeente lijken hem in de kou te laten staan. Met v...

18-11-2015 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Op het Fakonahofplein in de Schilderswijk waait een nieuwe wind. Na het emotionele besluit van Mies en Dirk om afstand te nemen, lijkt het alsof 'nieuwkomer' Ali de scepter zwaait in het buurthuisje. Deze veranderingen gaan veel te snel voo...

11-11-2015 21:34

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

De Schilderswijk wordt geteisterd door een inbraakgolf. Ook bij buurvrouw Cokkie vindt er een poging plaats, maar zij laat dat niet zomaar gebeuren. Voor Ramon is de geluidsoverlast van zijn bovenbuurman niet vol te houden. Tegelijkertijd k...

04-11-2015 21:32

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Niet alleen de Schilderswijk is in rep en roer als Mitch Henriquez tijdens zijn arrestatie komt te overlijden. Heel Den Haag lijkt volgens de bewoners een oorlogsgebied. Peggy besluit mee te lopen in de waardige stille tocht. Bep is jarig. ...

28-10-2015 21:31

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Een Haagse politieke partij besluit om tijdens de Ramadan een Iftar-maaltijd op het plein te organiseren voor de buurt. Buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk hebben het gevoel dat ze daarbij gepasseerd worden. Dat veroorzaakt spanningen tusse...

21-10-2015 21:32

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

De jongeren in de Haagse Schilderswijk zetten steeds vaker het Fakonahof op stelten, waardoor de politie zich genoodzaakt ziet om in te grijpen. Pleinbewoners Ronnie en Jamy hebben ondertussen hun handen vol aan de opvoeding van hun twee on...

14-10-2015 20:32

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

In de Haagse Schilderswijk zorgen buurtmoeder Mies en buurtvader Dirk er gewoonlijk voor dat de kinderen een veilige speelplek hebben. Als door vervelende omstandigheden het buurthuisje vaak gesloten blijft, heeft dat nadelige consequenties...

04-12-2014 21:32

Afl. 6

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 6

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

27-11-2014 21:33

Afl. 5

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 5

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

20-11-2014 21:33

Afl. 4

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 4

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

13-11-2014 21:28

Afl. 3

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 3

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

06-11-2014 21:29

Afl. 2

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 2

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

30-10-2014 21:28

Afl. 1

Rondkomen In De Schilderswijk - Afl. 1

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

Rondkomen In De Schilderswijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rondkomen In De Schilderswijk bij Rondkomen In De Schilderswijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rondkomen In De Schilderswijk. Heb je een uitzending van Rondkomen In De Schilderswijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rondkomen In De Schilderswijk gemist

Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk. Volgens sommigen is dit een achterstandswijk met veel criminaliteit, volgens anderen is het een gezellige volksbuurt. In elk geval betekent het voor de bewoners van deze wijk een leven met veel werkloosheid, veel armoede en tegenstellingen tussen zwart en wit én jong en oud. Maar ook een leven waarbij de bewoners voor elkaar opkomen en waarbij verbondenheid en gemeenschapszin hoog in het vaandel staan.

Uitzending gemist van Rondkomen In De Schilderswijk? Hier kun je alle uitzendingen van Rondkomen In De Schilderswijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 25-11-2015 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord