Programma gemist?

Gerard Ekdom neemt in Chantal mee de naar met een wijnproeverij en geeft uit haar een met kijkje in zijn 'man het cave'. Als Chantal het 's nachts tijdens wakker wordt, weet ze een wel waar ze op stiekem een feestje gaat vieren! een in De volgende ochtend gaan met ze weer met vroeg uit de veren voor uit Gerards met ochtendshow op de radio. door Kim Feenstra sleept Chantal in mee naar de supermarkt op tv en verovert door haar het hart door lekker door voor haar te koken. in En als Chantal Kims geheime door op kamer ontdekt, dan is het tijdens echt eeuwige op liefde!

Chantal met blijft slapen bij de wereldberoemde door met illusionist Hans Klok en de goedlachse naar 'RTL Late Night'-presentator met Humberto uit Tan.

Albert Verlinde geeft de Chantal tijdens een kijkje in zijn Amsterdamse door op tv appartement waar ze onder op een tijgervelletje mag slapen. Verder de loopt ze een mee met een van tijdens de zijn laatste opnames bij 'RTL Boulevard'. met naar In Denemarken heeft Chantal een met sportief logeerpartijtje. Ze slaapt met namelijk in de het op nieuwe stulpje van tophandbalster door Estavana en haar vriend Rafael op tv met van der Vaart. Het de belooft een spannende van wedstrijd te het worden!

Albert Verlinde geeft van Chantal een tijdens kijkje in zijn Amsterdamse de het appartement waar ze uit onder een tijgervelletje mag slapen. Verder door loopt ze de mee tijdens met een van zijn laatste opnames op tv bij 'RTL door Boulevard'. In Denemarken heeft naar Chantal een uit sportief logeerpartijtje. uit Ze slaapt namelijk in het een nieuwe een stulpje van het tophandbalster Estavana en haar op tv vriend Rafael van door der Vaart. Het in belooft een spannende wedstrijd met te een worden!

Albert tijdens Verlinde geeft Chantal het een kijkje in zijn uit Amsterdamse appartement waar door ze onder een in tijgervelletje de mag slapen. Verder loopt ze uit mee tijdens met een van uit zijn laatste opnames bij 'RTL Boulevard'. naar In Denemarken heeft naar Chantal het een sportief logeerpartijtje. Ze op slaapt namelijk in uit het nieuwe stulpje door van tophandbalster de Estavana en haar op tv vriend Rafael door van der Vaart. met Het belooft een spannende wedstrijd op te op worden!

Chantal door gaat met Jelka van uit Houten mee van op tournee. een Ze speelt namelijk in de musical naar 'De Marathon'. uit Dolle door avonturen in Doetinchem! uit De volgende dag met gaan ze doen wat Jelka het met liefste doet: zilversmeden. de van Henk Westbroek krijgt in Chantal te logeren op het in moment uit dat hij moet oppassen op de zijn kleinzoon. Als met de hele naar familie thuis op tv is, kunnen ze even naar zijn de café in op tv Utrecht. Chantal neemt van daar achter de tijdens biertap plaats. Die een nacht met kijkt ze te door diep in het door glaasje met Henk, die zijn op tv eigen limoncello naar maakt.

Chantal gaat met tijdens Jelka van van Houten op mee op tournee. Ze speelt het namelijk op in de musical 'De Marathon'. Dolle tijdens avonturen in van Doetinchem! De op tv volgende dag gaan van ze doen wat Jelka het naar liefste doet: het zilversmeden. Henk het Westbroek krijgt Chantal te uit logeren op op het moment dat hij moet tijdens oppassen uit op zijn kleinzoon. Als de met hele familie een thuis is, op tv kunnen ze in even naar zijn café met in Utrecht. Chantal neemt met daar achter de biertap het plaats. door Die nacht kijkt ze te met tijdens diep in het glaasje met Henk, een tijdens die zijn eigen limoncello in maakt.

Glennis Grace neemt een Chantal mee uit naar uit de plek waar zij een is opgegroeid: de in Jordaan! En daar weten op tv de voorbijgangers uit nog precies hoe Glennis naar als klein meisje was. het Chantal naar wordt verder de PA in van Glennis, want ze de moeten naar Brabant van voor het een optreden. John Heitinga het heeft een echte een verrassing de voor Chantal als ze komt logeren: naar de ze mag samen met het naar gezin Heitinga mee fietsen een voor de Alpe in d'HuZes. En hoog tijdens op de uit Alpe d'Huez leert het Chantal een op belangrijke les: opgeven een is geen de optie!

Glennis met Grace neemt Chantal mee naar op tv de plek waar van van zij is opgegroeid: de uit Jordaan! En daar weten de het voorbijgangers nog precies door hoe uit Glennis als klein meisje de was. een Chantal wordt verder de de PA van Glennis, want ze een door moeten naar Brabant voor een optreden. met John Heitinga heeft naar op tv een echte verrassing voor Chantal de als in ze komt logeren: naar ze mag samen het met het gezin Heitinga mee fietsen op tv voor de op tv Alpe d'HuZes. En op tv hoog op de op Alpe d'Huez leert Chantal op tijdens een belangrijke les: opgeven naar is geen de optie!

Met Fred uit van op Leer is het dikke pret! Midden op in in Rotterdam, op het schouwburgplein, houdt in Chantal samen met naar hem een echte in de hakkenrace. Bij Jan Versteegh blijkt tijdens dat zijn kat, een Rob, naar op de dierenarts moet. En daarnaast een moet kat uit Rob het ook wennen aan de op tv baby die gaat in komen. Chantal ontpopt de zich tot een ware uit kattentherapeut.

Met Fred van de Leer door is het dikke pret! Midden van in Rotterdam, uit op een het schouwburgplein, houdt Chantal samen een met hem een echte uit het hakkenrace. Bij Jan de Versteegh blijkt dat een zijn kat, Rob, naar de dierenarts naar moet. En daarnaast tijdens uit moet kat Rob ook wennen de aan de van baby die gaat op tv komen. Chantal met ontpopt zich tot een ware op kattentherapeut.

Lil' de Kleine laat de het breed hangen als Chantal in komt. Op een superjacht op knallen een 's middags de eerste uit kurken uit de fles de en dat gaat door door de tot diep in een de nacht, op tv in het bruisende Amsterdam. op Het is maar de vraag op of Chantal van dat op tv kan volhouden. Samen van met Caroline Tensen vertrekt met Chantal naar de camping met in de Zandvoort. Daar heeft door Caroline een caravan. Reuzegezellig natuurlijk, maar de de wandjes op zijn heel dun met en door je hoort alles! Na op een geslaagde barbecue het met de familie uit gaan de op dames op tijd op tv naar bed, want een de volgende ochtend een heeft Caroline weer van opnames.

Lil' Kleine de laat het breed op hangen als Chantal een komt. Op het een superjacht knallen 's middags tijdens de eerste naar kurken in uit de fles en tijdens dat gaat door tot naar diep in de tijdens nacht, in het de bruisende Amsterdam. Het is naar maar door de vraag of Chantal dat uit op tv kan volhouden. Samen op tv met Caroline Tensen naar vertrekt Chantal naar de op tv camping in op Zandvoort. Daar heeft Caroline de een caravan. een Reuzegezellig natuurlijk, maar tijdens de wandjes zijn de heel dun en je hoort alles! door het Na een geslaagde barbecue met de van familie het gaan de dames een op tijd op tv naar bed, want de volgende ochtend tijdens heeft Caroline weer van op opnames.

Victor Mids naar neemt de Chantal mee naar door een high tea met zijn twee tijdens zussen. Daarna naar leert door hij Chantal een paar geheime op trucs, want ze op tv mag assisteren bij in een magisch optreden! uit Als kers op in de op taart logeren ze in een de van de chicste hotels de van Nederland. Alleen met met gaat er wat mis in op de privébioscoop. Patty naar Brard ontvangt Chantal met in het haar villa boven op op een berg het op het altijd zonnige met Ibiza. Ze laat in Chantal kennismaken met de pracht het en praal van op dit eiland. uit Maar ook met yoga, het want dat doet in bijna iedereen hier. uit Patty op laat Chantal in een indianentent door slapen, tijdens maar bij het naar bed van gaan, blijkt naar ze niet op de enige logee te door zijn!

Victor op tv Mids neemt Chantal mee de naar uit een high tea naar met zijn twee zussen. Daarna uit leert hij Chantal een de door paar geheime trucs, want ze het mag op tv assisteren bij een magisch optreden! Als uit kers op het de taart logeren een ze in een tijdens van de met chicste hotels van Nederland. in Alleen gaat er wat in het mis in de privébioscoop. naar Patty Brard ontvangt de Chantal in haar villa uit boven op uit een berg op het altijd op zonnige Ibiza. Ze in laat Chantal kennismaken naar het met de pracht en praal op van dit op tv eiland. Maar ook met yoga, met naar want dat doet bijna iedereen hier. tijdens Patty laat Chantal uit uit in een indianentent slapen, maar tijdens bij het naar op tv bed gaan, blijkt ze uit niet de enige door logee te door zijn!

april 2018
24-12-2017 23:18

Afl. 1

Chantal Blijft Slapen - Afl. 1

Gerard Ekdom neemt Chantal mee naar een wijnproeverij en geeft haar een kijkje in zijn 'man cave'. Als Chantal 's nachts wakker wordt, weet ze wel waar ze stiekem een feestje gaat vieren! De volgende ochtend gaan ze weer vroeg uit de veren ...

21-12-2017 20:33

Afl. 1

Chantal Blijft Slapen - Afl. 1

Chantal blijft slapen bij de wereldberoemde illusionist Hans Klok en de goedlachse 'RTL Late Night'-presentator Humberto Tan.

18-12-2017 00:12

Afl. 2

Chantal Blijft Slapen - Afl. 2

Albert Verlinde geeft Chantal een kijkje in zijn Amsterdamse appartement waar ze onder een tijgervelletje mag slapen. Verder loopt ze mee met een van zijn laatste opnames bij 'RTL Boulevard'. In Denemarken heeft Chantal een sportief logeerp...

15-12-2017 15:01

Afl. 2

Chantal Blijft Slapen - Afl. 2

Albert Verlinde geeft Chantal een kijkje in zijn Amsterdamse appartement waar ze onder een tijgervelletje mag slapen. Verder loopt ze mee met een van zijn laatste opnames bij 'RTL Boulevard'. In Denemarken heeft Chantal een sportief logeerp...

14-12-2017 20:32

Afl. 2

Chantal Blijft Slapen - Afl. 2

Albert Verlinde geeft Chantal een kijkje in zijn Amsterdamse appartement waar ze onder een tijgervelletje mag slapen. Verder loopt ze mee met een van zijn laatste opnames bij 'RTL Boulevard'. In Denemarken heeft Chantal een sportief logeerp...

08-12-2017 15:03

Afl. 7

Chantal Blijft Slapen - Afl. 7

Chantal gaat met Jelka van Houten mee op tournee. Ze speelt namelijk in de musical 'De Marathon'. Dolle avonturen in Doetinchem! De volgende dag gaan ze doen wat Jelka het liefste doet: zilversmeden. Henk Westbroek krijgt Chantal te logeren...

07-12-2017 20:33

Afl. 7

Chantal Blijft Slapen - Afl. 7

Chantal gaat met Jelka van Houten mee op tournee. Ze speelt namelijk in de musical 'De Marathon'. Dolle avonturen in Doetinchem! De volgende dag gaan ze doen wat Jelka het liefste doet: zilversmeden. Henk Westbroek krijgt Chantal te logeren...

01-12-2017 15:01

Afl. 6

Chantal Blijft Slapen - Afl. 6

Glennis Grace neemt Chantal mee naar de plek waar zij is opgegroeid: de Jordaan! En daar weten de voorbijgangers nog precies hoe Glennis als klein meisje was. Chantal wordt verder de PA van Glennis, want ze moeten naar Brabant voor een optr...

30-11-2017 20:30

Afl. 6

Chantal Blijft Slapen - Afl. 6

Glennis Grace neemt Chantal mee naar de plek waar zij is opgegroeid: de Jordaan! En daar weten de voorbijgangers nog precies hoe Glennis als klein meisje was. Chantal wordt verder de PA van Glennis, want ze moeten naar Brabant voor een optr...

24-11-2017 14:59

Afl. 5

Chantal Blijft Slapen - Afl. 5

Met Fred van Leer is het dikke pret! Midden in Rotterdam, op het schouwburgplein, houdt Chantal samen met hem een echte hakkenrace. Bij Jan Versteegh blijkt dat zijn kat, Rob, naar de dierenarts moet. En daarnaast moet kat Rob ook wennen aa...

23-11-2017 20:30

Afl. 5

Chantal Blijft Slapen - Afl. 5

Met Fred van Leer is het dikke pret! Midden in Rotterdam, op het schouwburgplein, houdt Chantal samen met hem een echte hakkenrace. Bij Jan Versteegh blijkt dat zijn kat, Rob, naar de dierenarts moet. En daarnaast moet kat Rob ook wennen aa...

17-11-2017 14:58

Afl. 4

Chantal Blijft Slapen - Afl. 4

Lil' Kleine laat het breed hangen als Chantal komt. Op een superjacht knallen 's middags de eerste kurken uit de fles en dat gaat door tot diep in de nacht, in het bruisende Amsterdam. Het is maar de vraag of Chantal dat kan volhouden. Same...

16-11-2017 20:31

Afl. 4

Chantal Blijft Slapen - Afl. 4

Lil' Kleine laat het breed hangen als Chantal komt. Op een superjacht knallen 's middags de eerste kurken uit de fles en dat gaat door tot diep in de nacht, in het bruisende Amsterdam. Het is maar de vraag of Chantal dat kan volhouden. Same...

10-11-2017 15:02

Afl. 3

Chantal Blijft Slapen - Afl. 3

Victor Mids neemt Chantal mee naar een high tea met zijn twee zussen. Daarna leert hij Chantal een paar geheime trucs, want ze mag assisteren bij een magisch optreden! Als kers op de taart logeren ze in een van de chicste hotels van Nederla...

09-11-2017 20:32

Afl. 3

Chantal Blijft Slapen - Afl. 3

Victor Mids neemt Chantal mee naar een high tea met zijn twee zussen. Daarna leert hij Chantal een paar geheime trucs, want ze mag assisteren bij een magisch optreden! Als kers op de taart logeren ze in een van de chicste hotels van Nederla...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chantal Blijft Slapen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chantal Blijft Slapen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chantal Blijft Slapen bij Chantal Blijft Slapen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chantal Blijft Slapen. Heb je een uitzending van Chantal Blijft Slapen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chantal Blijft Slapen gemist

Uitzending gemist van Chantal Blijft Slapen? Hier kun je alle uitzendingen van Chantal Blijft Slapen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 57
  • Laatste uitzending op 24-12-2017 om 23:18 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord