Programma gemist?

Lil' Kleine een laat het breed van hangen als Chantal komt. door Op op een superjacht tijdens knallen 's middags de eerste kurken op tijdens uit de fles. En dat in gaat tot diep naar in de nacht door. een op tv Het is maar de met vraag of Chantal uit dat kan volhouden. Samen met uit Caroline uit Tensen vertrekt van Chantal naar de camping in Zandvoort. naar Reuzegezellig natuurlijk, op maar de uit wandjes in de met caravan zijn heel uit dun en je hoort op tv alles!

Lil' Kleine tijdens laat tijdens het breed hangen als Chantal komt. van op Op een superjacht knallen 's de middags de eerste kurken naar uit de fles. op En dat door gaat uit tot diep in de nacht op door. Het op tv is maar de vraag of op door Chantal dat kan naar volhouden. Samen met met Caroline Tensen vertrekt Chantal naar de op camping van in Zandvoort. op tv Reuzegezellig natuurlijk, maar de wandjes de in de caravan van zijn heel dun en tijdens tijdens je hoort alles!

Victor Mids neemt het Chantal mee naar op een high het tea met zijn met twee zussen. Daarna met leert tijdens hij Chantal een paar door geheime trucs, want op ze mag assisteren tijdens bij een magisch optreden! Als op een kers op de taart op tv logeren ze in een de van de chicste met hotels van Nederland. van Alleen tijdens gaat er wat mis in met de het privébioscoop. Patty Brard ontvangt door Chantal in haar villa een boven op een berg het op het altijd op tv zonnige Ibiza. Ze een laat op Chantal kennismaken met de pracht het en praal van op de dit eiland. Maar ook met yoga, een want het dat doet naar bijna iedereen hier. Patty laat Chantal met met in een indianentent slapen, door maar bij het een naar bed gaan, blijkt ze door niet de op tv enige logee te in zijn!

Victor Mids tijdens neemt Chantal op tv mee naar een high tea een met zijn twee het zussen. Daarna de leert naar hij Chantal een paar geheime in trucs, want ze mag van assisteren bij de een magisch optreden! op Als kers op van de taart de logeren ze in het een van de de chicste hotels van op tv Nederland. Alleen op gaat er wat mis in op tv de privébioscoop. Patty door Brard door ontvangt Chantal in haar villa naar boven op de een berg op het de altijd naar zonnige Ibiza. Ze van laat Chantal kennismaken met de pracht door en praal van op dit eiland. Maar het ook naar met yoga, want naar dat doet bijna iedereen op hier. met Patty laat Chantal in een indianentent tijdens slapen, maar door bij het tijdens naar bed door gaan, blijkt ze niet de enige op logee te de zijn!

Gerard Ekdom neemt op tv Chantal mee naar een een op tv wijnproeverij en geeft haar tijdens een kijkje in op tv zijn op tv 'man cave'. Als Chantal 's nachts op tv wakker wordt, van weet ze wel tijdens waar met ze stiekem een feestje uit gaat vieren! De volgende ochtend op met gaan ze weer vroeg uit naar de veren met voor Gerards ochtendshow door op de radio. de Kim Feenstra naar sleept Chantal mee naar de het supermarkt en tijdens verovert haar hart door lekker uit voor haar met te koken. En als met de Chantal Kims geheime kamer een ontdekt, dan is met het echt op tv eeuwige liefde!

Chantal het blijft slapen bij de wereldberoemde op illusionist tijdens Hans Klok en de goedlachse op 'RTL Late naar Night'-presentator een Humberto Tan.

Albert een Verlinde geeft Chantal een met kijkje in zijn Amsterdamse een appartement waar van ze onder een tijgervelletje op mag slapen. naar Verder loopt ze mee op tv met op tv een van zijn een laatste opnames een bij 'RTL Boulevard'. In Denemarken naar heeft Chantal een sportief naar logeerpartijtje. Ze slaapt door namelijk in het door uit nieuwe stulpje van tophandbalster in Estavana en haar vriend Rafael op van der in Vaart. door Het belooft een tijdens spannende wedstrijd te met worden!

Albert een Verlinde geeft tijdens Chantal een kijkje op tv in zijn Amsterdamse appartement waar ze een naar onder een tijgervelletje tijdens mag slapen. Verder een loopt ze mee op met een van de zijn laatste opnames bij 'RTL op Boulevard'. In door Denemarken heeft Chantal een sportief een logeerpartijtje. op Ze slaapt namelijk tijdens in het op tv nieuwe stulpje van tophandbalster Estavana en op haar vriend Rafael op door van der Vaart. Het van belooft een spannende wedstrijd te tijdens uit worden!

Albert het Verlinde geeft Chantal een naar kijkje in zijn op tv Amsterdamse appartement tijdens waar ze met onder een tijgervelletje mag slapen. Verder in loopt ze het mee met naar een van zijn laatste opnames op tijdens bij 'RTL Boulevard'. In Denemarken heeft naar Chantal met een sportief op logeerpartijtje. Ze slaapt namelijk in het in nieuwe stulpje de van tophandbalster Estavana en op haar vriend Rafael tijdens van der het Vaart. tijdens Het belooft een spannende wedstrijd te uit in worden!

Chantal met gaat met Jelka op tv van Houten uit mee op tournee. het Ze speelt namelijk in met de musical 'De een Marathon'. Dolle avonturen in in Doetinchem! De volgende dag uit gaan ze doen een wat Jelka het de in liefste doet: zilversmeden. op Henk Westbroek krijgt Chantal te een logeren op een het moment dat hij moet van oppassen de op zijn kleinzoon. Als tijdens de hele familie thuis uit is, kunnen ze de even een naar zijn café in Utrecht. tijdens Chantal neemt daar met een achter de biertap plaats. Die met nacht tijdens kijkt ze te diep op tv in het glaasje naar met Henk, die zijn het eigen op limoncello maakt.

Chantal gaat in met de Jelka van Houten mee op het tournee. door Ze speelt namelijk in in de musical 'De Marathon'. Dolle in avonturen met in Doetinchem! De volgende het dag gaan ze op doen wat Jelka het met op tv liefste doet: zilversmeden. Henk Westbroek krijgt van de Chantal te logeren op uit het moment de dat hij moet oppassen op zijn in kleinzoon. Als op tv de hele familie tijdens thuis is, kunnen ze de even naar zijn de café door in Utrecht. Chantal neemt op daar achter de biertap uit van plaats. Die nacht kijkt ze te een uit diep in het glaasje met Henk, in die zijn eigen tijdens limoncello op maakt.

Glennis Grace op neemt Chantal een mee naar de door plek waar op tv zij is opgegroeid: de in Jordaan! En daar weten op de voorbijgangers nog precies op het hoe Glennis als tijdens klein meisje was. Chantal door wordt verder de uit PA van Glennis, naar want ze moeten naar tijdens Brabant het voor een optreden. het John Heitinga heeft een echte de verrassing voor Chantal met als op tv ze komt logeren: met ze mag samen met het gezin door Heitinga mee uit fietsen voor de op tv Alpe d'HuZes. En hoog op op naar de Alpe d'Huez leert Chantal de een belangrijke de les: opgeven tijdens is geen tijdens optie!

Glennis op tv Grace neemt van Chantal mee naar de met plek waar de zij is opgegroeid: de Jordaan! En met daar op weten de in voorbijgangers nog precies hoe van Glennis als klein op tv meisje was. op tv Chantal wordt verder de PA van van Glennis, want ze door moeten een naar Brabant voor in een optreden. John van Heitinga heeft een echte verrassing van voor Chantal van als met ze komt logeren: ze op tv mag samen op met het gezin Heitinga mee op tv fietsen voor de Alpe tijdens het d'HuZes. En hoog op de Alpe in tijdens d'Huez leert Chantal een belangrijke les: op tv tijdens opgeven is geen in optie!

Met Fred van van Leer is door het met dikke pret! Midden op tv in Rotterdam, op het schouwburgplein, in houdt de Chantal samen met hem een een echte hakkenrace. een Bij Jan Versteegh blijkt dat een een zijn kat, Rob, naar de de dierenarts moet. de En daarnaast moet op kat Rob ook wennen tijdens aan de tijdens baby die een gaat komen. Chantal ontpopt op zich tot het een ware kattentherapeut.

Met Fred van op tv uit Leer is het dikke pret! Midden door in met Rotterdam, op het schouwburgplein, houdt tijdens Chantal samen met van hem een in echte hakkenrace. Bij Jan met Versteegh van blijkt dat zijn kat, met Rob, naar de door dierenarts moet. En met daarnaast moet naar kat Rob ook wennen de aan met de baby die op tv gaat komen. Chantal ontpopt zich naar tot een door ware kattentherapeut.

juli 2018
13-07-2018 16:01

Afl. 4

Chantal Blijft Slapen - Afl. 4

Lil' Kleine laat het breed hangen als Chantal komt. Op een superjacht knallen 's middags de eerste kurken uit de fles. En dat gaat tot diep in de nacht door. Het is maar de vraag of Chantal dat kan volhouden. Samen met Caroline Tensen vertr...

12-07-2018 20:37

Afl. 4

Chantal Blijft Slapen - Afl. 4

Lil' Kleine laat het breed hangen als Chantal komt. Op een superjacht knallen 's middags de eerste kurken uit de fles. En dat gaat tot diep in de nacht door. Het is maar de vraag of Chantal dat kan volhouden. Samen met Caroline Tensen vertr...

06-07-2018 16:01

Afl. 3

Chantal Blijft Slapen - Afl. 3

Victor Mids neemt Chantal mee naar een high tea met zijn twee zussen. Daarna leert hij Chantal een paar geheime trucs, want ze mag assisteren bij een magisch optreden! Als kers op de taart logeren ze in een van de chicste hotels van Nederla...

05-07-2018 20:34

Afl. 3

Chantal Blijft Slapen - Afl. 3

Victor Mids neemt Chantal mee naar een high tea met zijn twee zussen. Daarna leert hij Chantal een paar geheime trucs, want ze mag assisteren bij een magisch optreden! Als kers op de taart logeren ze in een van de chicste hotels van Nederla...

24-12-2017 23:18

Afl. 1

Chantal Blijft Slapen - Afl. 1

Gerard Ekdom neemt Chantal mee naar een wijnproeverij en geeft haar een kijkje in zijn 'man cave'. Als Chantal 's nachts wakker wordt, weet ze wel waar ze stiekem een feestje gaat vieren! De volgende ochtend gaan ze weer vroeg uit de veren ...

21-12-2017 20:33

Afl. 1

Chantal Blijft Slapen - Afl. 1

Chantal blijft slapen bij de wereldberoemde illusionist Hans Klok en de goedlachse 'RTL Late Night'-presentator Humberto Tan.

18-12-2017 00:12

Afl. 2

Chantal Blijft Slapen - Afl. 2

Albert Verlinde geeft Chantal een kijkje in zijn Amsterdamse appartement waar ze onder een tijgervelletje mag slapen. Verder loopt ze mee met een van zijn laatste opnames bij 'RTL Boulevard'. In Denemarken heeft Chantal een sportief logeerp...

15-12-2017 15:01

Afl. 2

Chantal Blijft Slapen - Afl. 2

Albert Verlinde geeft Chantal een kijkje in zijn Amsterdamse appartement waar ze onder een tijgervelletje mag slapen. Verder loopt ze mee met een van zijn laatste opnames bij 'RTL Boulevard'. In Denemarken heeft Chantal een sportief logeerp...

14-12-2017 20:32

Afl. 2

Chantal Blijft Slapen - Afl. 2

Albert Verlinde geeft Chantal een kijkje in zijn Amsterdamse appartement waar ze onder een tijgervelletje mag slapen. Verder loopt ze mee met een van zijn laatste opnames bij 'RTL Boulevard'. In Denemarken heeft Chantal een sportief logeerp...

08-12-2017 15:03

Afl. 7

Chantal Blijft Slapen - Afl. 7

Chantal gaat met Jelka van Houten mee op tournee. Ze speelt namelijk in de musical 'De Marathon'. Dolle avonturen in Doetinchem! De volgende dag gaan ze doen wat Jelka het liefste doet: zilversmeden. Henk Westbroek krijgt Chantal te logeren...

07-12-2017 20:33

Afl. 7

Chantal Blijft Slapen - Afl. 7

Chantal gaat met Jelka van Houten mee op tournee. Ze speelt namelijk in de musical 'De Marathon'. Dolle avonturen in Doetinchem! De volgende dag gaan ze doen wat Jelka het liefste doet: zilversmeden. Henk Westbroek krijgt Chantal te logeren...

01-12-2017 15:01

Afl. 6

Chantal Blijft Slapen - Afl. 6

Glennis Grace neemt Chantal mee naar de plek waar zij is opgegroeid: de Jordaan! En daar weten de voorbijgangers nog precies hoe Glennis als klein meisje was. Chantal wordt verder de PA van Glennis, want ze moeten naar Brabant voor een optr...

30-11-2017 20:30

Afl. 6

Chantal Blijft Slapen - Afl. 6

Glennis Grace neemt Chantal mee naar de plek waar zij is opgegroeid: de Jordaan! En daar weten de voorbijgangers nog precies hoe Glennis als klein meisje was. Chantal wordt verder de PA van Glennis, want ze moeten naar Brabant voor een optr...

24-11-2017 14:59

Afl. 5

Chantal Blijft Slapen - Afl. 5

Met Fred van Leer is het dikke pret! Midden in Rotterdam, op het schouwburgplein, houdt Chantal samen met hem een echte hakkenrace. Bij Jan Versteegh blijkt dat zijn kat, Rob, naar de dierenarts moet. En daarnaast moet kat Rob ook wennen aa...

23-11-2017 20:30

Afl. 5

Chantal Blijft Slapen - Afl. 5

Met Fred van Leer is het dikke pret! Midden in Rotterdam, op het schouwburgplein, houdt Chantal samen met hem een echte hakkenrace. Bij Jan Versteegh blijkt dat zijn kat, Rob, naar de dierenarts moet. En daarnaast moet kat Rob ook wennen aa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chantal Blijft Slapen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chantal Blijft Slapen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chantal Blijft Slapen bij Chantal Blijft Slapen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chantal Blijft Slapen. Heb je een uitzending van Chantal Blijft Slapen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chantal Blijft Slapen gemist

Uitzending gemist van Chantal Blijft Slapen? Hier kun je alle uitzendingen van Chantal Blijft Slapen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 61
  • Laatste uitzending op 13-07-2018 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord