Programma gemist?

Seizoen 3 uit - Aflevering op tv 7 - Realityshow waarin op Chantal op Janzen een dag gaat met logeren bij bekende Nederlanders: van Als Chantal bij Danny tijdens in de Munk logeert, een is hij bezig met tijdens de try-outs van de naar musical 'Ciske' en met treedt hij op in tijdens de in Arena tijdens de de wedstrijd Nederland door - België. Met de op tv Amsterdammer uit Purmerend wordt tijdens de logeerpartij de ouderwets gezellig. Chantal logeert door verder bij Rico tijdens Verhoeven, met de kampioen in een het zwaargewicht kickboksen. Ze gaat met een in hem mee naar op de VS waar hij zijn titel op tv moet verdedigen. Chantal in voelt zich erg een veilig, want in sinds 2013 is deze naar afgetrainde van spierbundel niet meer een verslagen.

Met Nielson in begint Chantal de dag op tv heel vroeg door met een liedje op door de radio. De een dag eindigt van met een naar waanzinnig festival. op tv Ook wordt Chantal door door hem aan het werk gezet door in zijn tijdens nieuwe huis. Bij van Tooske en Bastiaan het Ragas is het een naar op heel drukke boel. Het toneelstuk dat op tv Bastiaan produceert, gaat uit in première. Daarnaast naar moeten op tv de kinderen naar school, op tv worden op Bastiaan en Tooske in de de duinen afgebeuld door hun van trainer en moet met uit Tooske 's avonds aan de bak met in door Hilversum.

Met een Nielson begint het Chantal de dag heel vroeg tijdens met op tv een liedje op de radio. De in dag eindigt met uit een waanzinnig in festival. Ook wordt van Chantal door door hem aan het door werk gezet in zijn nieuwe op tv huis. Bij uit Tooske uit en Bastiaan Ragas is het de een naar heel drukke boel. met Het toneelstuk dat Bastiaan van produceert, gaat in première. in Daarnaast van moeten de kinderen naar school, worden een Bastiaan en met Tooske in de duinen tijdens door afgebeuld door hun trainer en moet met Tooske 's naar avonds uit aan de bak in in Hilversum.

Chantal op tv gaat logeren tijdens bij Geraldine Kemper, een vrouw die het naast haar met werk op op tv tv nog meer projecten naar op van stapel heeft staan. Door met weer en wind tijdens reist Chantal ook nog van af naar Friesland waar de ze Piet Paulusma op tv tijdens de wind uit een de zeilen neemt door het weer uit te voorspellen. in Ze sluiten een onstuimige het dag de af met een slaapmutsje een in café Oant het Moarn.

Chantal in gaat logeren bij Geraldine met Kemper, op een vrouw die een naast haar werk tijdens op tv nog meer projecten een op een stapel heeft staan. Door op weer en wind reist Chantal naar ook met nog af naar Friesland van waar ze op Piet Paulusma de wind het uit de zeilen uit neemt door het met weer te voorspellen. Ze het sluiten het een onstuimige dag af met uit naar een slaapmutsje in in café Oant Moarn.

Een logeerpartij de bij Edwin op tv Evers betekent natuurlijk in vroeg opstaan voor Chantal. En het dat door is best een lastig als hij de avond daarvoor met in het Carré heeft gestaan met door zijn band. Chantal ontmoet tijdens door Tygo Gernandt op naar de set tijdens opnames van de van nieuwe serie 'ODDS'. de Als ze in gaan slapen, van komt ze op tv erachter dat Tygo veel meer personages de in zich met heeft.

Een logeerpartij in bij het Edwin Evers betekent van natuurlijk vroeg opstaan de voor Chantal. En de dat is best lastig als hij tijdens de avond naar daarvoor in tijdens Carré heeft op gestaan met zijn op tv band. Chantal ontmoet Tygo Gernandt op op met de set tijdens opnames de van de van nieuwe serie 'ODDS'. Als ze gaan in slapen, uit komt ze erachter dat Tygo een veel een meer personages in zich uit heeft.

Henny Huisman, op de de grote tv-held van Chantal, laat naar haar jeugddroom door uitkomen in de het winkeltje van de naar Mini-playbackshow. Hij geeft van haar ongewild de ook een kijkje een in een van zijn succesvolle formats. van In Amsterdam gaat door Chantal logeren met bij Géza tijdens Weisz. Op de in stang van zijn fiets tijdens voert hij Chantal mee een naar zijn huis. een En hij naar laat er op geen gras over groeien. door Géza stelt haar meteen tijdens voor het aan zijn ouders en gaat op tv met op tv haar op stap tot diep uit op in de nacht.

Henny Huisman, van de grote door tv-held van Chantal, door laat haar een jeugddroom uitkomen in het winkeltje het van de naar Mini-playbackshow. Hij geeft haar ongewild de uit ook een kijkje van in een van zijn door succesvolle formats. het In Amsterdam gaat Chantal logeren bij op Géza een Weisz. Op de stang in van door zijn fiets voert hij met Chantal mee een naar zijn huis. En hij een laat uit er geen gras het over groeien. Géza stelt haar meteen in voor aan door zijn ouders en gaat naar met haar met op stap de tot diep in de door nacht.

Albert Verlinde geeft door Chantal uit een kijkje in zijn een Amsterdamse appartement tijdens waar ze onder naar een tijgervelletje door mag slapen. Verder loopt het ze mee met een op van zijn laatste opnames een bij een 'RTL Boulevard'. In Denemarken heeft tijdens Chantal het een sportief logeerpartijtje. in Ze slaapt namelijk tijdens in het nieuwe op stulpje van tophandbalster Estavana en tijdens haar vriend tijdens Rafael van der uit Vaart. van Het belooft een spannende wedstrijd een te de worden!

Albert Verlinde geeft met Chantal een naar kijkje in zijn tijdens Amsterdamse naar appartement waar ze een onder een tijgervelletje mag slapen. uit Verder loopt ze in mee met uit een van zijn laatste opnames een bij op tv 'RTL Boulevard'. In Denemarken op heeft op tv Chantal een sportief logeerpartijtje. Ze slaapt van namelijk in het het nieuwe stulpje op tv van tophandbalster Estavana en met haar vriend Rafael in van der in Vaart. Het belooft een met met spannende wedstrijd te op worden!

Chantal in gaat langs bij Martijn Krabbé. naar met Ze ziet hem aan het werk de bij tijdens de opnames van door 'The Voice of van Holland'. Daarna neemt met Martijn haar mee naar op zijn nieuwe passie: de van golfbaan! Natuurlijk in wordt er op tv ook nog op hoog met niveau gekookt. het Ook logeert Chantal bij het Ferry Doedens, die naar niet vies in is van een een risicovol avontuurtje. Samen beleven op tv ze een helse rit. op Eenmaal bijgekomen de klapt Ferry door uit de uit school en hangt Chantal aan uit zijn in lippen.

Deze zomer op wordt de realityshow waarin op tv Chantal Janzen een tijdens dag gaat logeren een bij bekende uit Nederlanders herhaald op de op tv donderdagavond een van RTL 4. met Na de zomer met zal een nieuw op tv seizoen te zien tijdens zijn. In deze in aflevering gaat in Chantal Janzen langs bij Martijn Krabbé. naar met Chantal ziet hem aan tijdens het werk bij de een opnames van 'The de voice of Holland'. Daarna tijdens neemt Martijn in haar mee naar met zijn nieuwe passie: op tv de in golfbaan! Natuurlijk wordt er met ook nog op hoog de niveau gekookt. Ook op logeert op tv Chantal bij Ferry Doedens, die van niet vies is een van een risicovol avontuurtje. op door Samen beleven ze een helse rit. in Eenmaal bijgekomen de klapt Ferry naar uit de op tv school en hangt Chantal aan zijn op tv op lippen.

Als de Chantal bij Danny uit de Munk logeert, is een hij naar bezig met de try-outs van het de het musical 'Ciske' en uit treedt hij op de in de Arena tijdens de in wedstrijd Nederland - door België. Met de het Amsterdammer uit uit Purmerend wordt de de logeerpartij ouderwets gezellig. op tv Chantal logeert in verder bij Rico Verhoeven, een de kampioen in het met zwaargewicht kickboksen. het Ze gaat met hem het mee naar naar de VS naar waar hij zijn tijdens titel moet verdedigen. Chantal tijdens voelt zich erg met veilig, want sinds op tv 2013 is deze afgetrainde spierbundel van niet meer met verslagen.

Met door Nielson begint Chantal de tijdens dag heel vroeg naar met uit een liedje op de de radio. De een dag eindigt met een waanzinnig op festival. Ook wordt Chantal op van door hem aan op het werk gezet een in zijn nieuwe huis. Bij op Tooske en Bastiaan Ragas het uit is het een hele drukke het boel. Het toneelstuk dat tijdens Bastiaan een produceert, gaat in première. de Daarnaast naar moeten de kinderen naar school, worden met Bastiaan het en Tooske in door de duinen afgebeuld door in hun trainer uit en moet Tooske 's op tv avonds door aan de bak in met Hilversum.

augustus 2017
17-08-2017 20:32

Chantal blijft slapen

Chantal Blijft Slapen - Chantal blijft slapen

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Realityshow waarin Chantal Janzen een dag gaat logeren bij bekende Nederlanders: Als Chantal bij Danny de Munk logeert, is hij bezig met de try-outs van de musical 'Ciske' en treedt hij op in de Arena tijdens de w...

11-08-2017 16:06

Afl. 6

Chantal Blijft Slapen - Afl. 6

Met Nielson begint Chantal de dag heel vroeg met een liedje op de radio. De dag eindigt met een waanzinnig festival. Ook wordt Chantal door hem aan het werk gezet in zijn nieuwe huis. Bij Tooske en Bastiaan Ragas is het een heel drukke boel...

10-08-2017 20:31

Afl. 6

Chantal Blijft Slapen - Afl. 6

Met Nielson begint Chantal de dag heel vroeg met een liedje op de radio. De dag eindigt met een waanzinnig festival. Ook wordt Chantal door hem aan het werk gezet in zijn nieuwe huis. Bij Tooske en Bastiaan Ragas is het een heel drukke boel...

04-08-2017 16:06

Afl. 5

Chantal Blijft Slapen - Afl. 5

Chantal gaat logeren bij Geraldine Kemper, een vrouw die naast haar werk op tv nog meer projecten op stapel heeft staan. Door weer en wind reist Chantal ook nog af naar Friesland waar ze Piet Paulusma de wind uit de zeilen neemt door het we...

03-08-2017 20:31

Afl. 5

Chantal Blijft Slapen - Afl. 5

Chantal gaat logeren bij Geraldine Kemper, een vrouw die naast haar werk op tv nog meer projecten op stapel heeft staan. Door weer en wind reist Chantal ook nog af naar Friesland waar ze Piet Paulusma de wind uit de zeilen neemt door het we...

28-07-2017 16:06

Afl. 4

Chantal Blijft Slapen - Afl. 4

Een logeerpartij bij Edwin Evers betekent natuurlijk vroeg opstaan voor Chantal. En dat is best lastig als hij de avond daarvoor in Carré heeft gestaan met zijn band. Chantal ontmoet Tygo Gernandt op de set tijdens opnames van de nieuwe ser...

27-07-2017 20:32

Afl. 4

Chantal Blijft Slapen - Afl. 4

Een logeerpartij bij Edwin Evers betekent natuurlijk vroeg opstaan voor Chantal. En dat is best lastig als hij de avond daarvoor in Carré heeft gestaan met zijn band. Chantal ontmoet Tygo Gernandt op de set tijdens opnames van de nieuwe ser...

21-07-2017 16:06

Afl. 3

Chantal Blijft Slapen - Afl. 3

Henny Huisman, de grote tv-held van Chantal, laat haar jeugddroom uitkomen in het winkeltje van de Mini-playbackshow. Hij geeft haar ongewild ook een kijkje in een van zijn succesvolle formats. In Amsterdam gaat Chantal logeren bij Géza Wei...

20-07-2017 20:32

Afl. 3

Chantal Blijft Slapen - Afl. 3

Henny Huisman, de grote tv-held van Chantal, laat haar jeugddroom uitkomen in het winkeltje van de Mini-playbackshow. Hij geeft haar ongewild ook een kijkje in een van zijn succesvolle formats. In Amsterdam gaat Chantal logeren bij Géza Wei...

14-07-2017 16:06

Afl. 2

Chantal Blijft Slapen - Afl. 2

Albert Verlinde geeft Chantal een kijkje in zijn Amsterdamse appartement waar ze onder een tijgervelletje mag slapen. Verder loopt ze mee met een van zijn laatste opnames bij 'RTL Boulevard'. In Denemarken heeft Chantal een sportief logeerp...

13-07-2017 20:32

Afl. 2

Chantal Blijft Slapen - Afl. 2

Albert Verlinde geeft Chantal een kijkje in zijn Amsterdamse appartement waar ze onder een tijgervelletje mag slapen. Verder loopt ze mee met een van zijn laatste opnames bij 'RTL Boulevard'. In Denemarken heeft Chantal een sportief logeerp...

07-07-2017 16:06

Afl. 1

Chantal Blijft Slapen - Afl. 1

Chantal gaat langs bij Martijn Krabbé. Ze ziet hem aan het werk bij de opnames van 'The Voice of Holland'. Daarna neemt Martijn haar mee naar zijn nieuwe passie: de golfbaan! Natuurlijk wordt er ook nog op hoog niveau gekookt. Ook logeert C...

06-07-2017 20:32

Afl. 1

Chantal Blijft Slapen - Afl. 1

Deze zomer wordt de realityshow waarin Chantal Janzen een dag gaat logeren bij bekende Nederlanders herhaald op de donderdagavond van RTL 4. Na de zomer zal een nieuw seizoen te zien zijn. In deze aflevering gaat Chantal Janzen langs bij ...

08-12-2016 20:32

Afl. 7

Chantal Blijft Slapen - Afl. 7

Als Chantal bij Danny de Munk logeert, is hij bezig met de try-outs van de musical 'Ciske' en treedt hij op in de Arena tijdens de wedstrijd Nederland - België. Met de Amsterdammer uit Purmerend wordt de logeerpartij ouderwets gezellig. Cha...

01-12-2016 20:32

Afl. 6

Chantal Blijft Slapen - Afl. 6

Met Nielson begint Chantal de dag heel vroeg met een liedje op de radio. De dag eindigt met een waanzinnig festival. Ook wordt Chantal door hem aan het werk gezet in zijn nieuwe huis. Bij Tooske en Bastiaan Ragas is het een hele drukke boel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chantal Blijft Slapen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chantal Blijft Slapen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chantal Blijft Slapen bij Chantal Blijft Slapen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chantal Blijft Slapen. Heb je een uitzending van Chantal Blijft Slapen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chantal Blijft Slapen gemist

Uitzending gemist van Chantal Blijft Slapen? Hier kun je alle uitzendingen van Chantal Blijft Slapen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 17-08-2017 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord