Programma gemist?

Seizoen 3 - van in Aflevering 2 - Realityshow waarin Chantal op tv Janzen een een dag gaat logeren bij naar bekende Nederlanders: Albert met Verlinde geeft door Chantal uit Janzen een kijkje het in zijn Amsterdamse appartement waar ze naar naar onder een tijgervelletje mag naar slapen. Verder loopt het ze mee met een van door zijn laatste opnames met bij 'RTL Boulevard'. naar In Denemarken op heeft Chantal op tv een sportief logeerpartijtje. Ze door slaapt namelijk naar in het nieuwe stulpje op tv van tophandbalster Estavana en tijdens haar vriend Rafael op tv van van der Vaart. Het tijdens belooft een de spannende wedstrijd te naar worden!

Albert Verlinde geeft het Chantal een kijkje in in zijn op Amsterdamse appartement waar met ze een onder een tijgervelletje mag slapen. van Verder loopt ze mee van met met een van zijn laatste tijdens opnames bij van 'RTL Boulevard'. In Denemarken op heeft in Chantal een sportief op tv logeerpartijtje. Ze slaapt namelijk in het het nieuwe de stulpje van tophandbalster Estavana naar en haar vriend Rafael met van de der Vaart. Het tijdens belooft een spannende wedstrijd de te op worden!

Albert met Verlinde geeft Chantal een kijkje uit in zijn Amsterdamse door appartement waar ze van onder een tijgervelletje van uit mag slapen. Verder loopt ze mee de met tijdens een van in zijn laatste opnames bij 'RTL Boulevard'. uit In Denemarken heeft op tv Chantal met een sportief logeerpartijtje. in Ze slaapt namelijk in het het nieuwe stulpje van van tophandbalster in Estavana en door haar vriend Rafael van der van Vaart. Het belooft van een spannende wedstrijd op te door worden!

Chantal gaat een met Jelka van Houten van mee op door tournee. het Ze speelt namelijk de in de musical met 'De Marathon'. Dolle avonturen in van Doetinchem! het De volgende dag de gaan ze doen wat met Jelka het op liefste doet: zilversmeden. Henk op tv Westbroek krijgt Chantal te logeren tijdens op het naar moment dat in hij moet in oppassen op zijn op tv kleinzoon. Als de hele familie thuis tijdens is, kunnen ze tijdens even op naar zijn café naar in Utrecht. Chantal neemt naar daar achter op de biertap plaats. Die met nacht kijkt ze de te diep van in het glaasje met met Henk, die zijn eigen de van limoncello maakt.

Chantal gaat met door op Jelka van Houten naar mee op tournee. met Ze speelt namelijk in de door musical door 'De Marathon'. Dolle avonturen door in Doetinchem! van De volgende dag gaan ze doen op wat Jelka in het liefste doet: zilversmeden. tijdens het Henk Westbroek krijgt Chantal te logeren met in op het moment dat door hij moet oppassen op zijn de uit kleinzoon. Als de tijdens hele familie thuis is, kunnen ze naar even naar met zijn café in tijdens Utrecht. Chantal neemt daar uit met achter de biertap plaats. een Die nacht kijkt ze van te diep in het van glaasje met met Henk, die zijn eigen van met limoncello maakt.

Glennis het Grace neemt Chantal mee naar naar de plek waar door zij een is opgegroeid: de Jordaan! met En een daar weten de voorbijgangers nog op precies hoe het Glennis als klein meisje was. het Chantal van wordt verder de uit PA van met Glennis, want ze moeten naar tijdens Brabant het voor een optreden. John Heitinga heeft een een echte op verrassing voor op tv Chantal als ze komt naar logeren: met ze mag samen met naar het gezin Heitinga mee op tv fietsen voor de Alpe naar d'HuZes. En de hoog op de Alpe op d'Huez leert een Chantal een belangrijke les: van opgeven door is geen op optie!

Glennis tijdens Grace neemt Chantal het mee naar van de plek waar zij is opgegroeid: op een de Jordaan! En het daar weten de voorbijgangers nog door precies hoe Glennis als het klein meisje tijdens was. Chantal op tv wordt verder de op tv PA van uit Glennis, want ze moeten op tv naar Brabant met voor een optreden. John Heitinga heeft een een echte verrassing uit voor de Chantal als in ze komt logeren: ze mag samen een met het op tv gezin Heitinga mee naar fietsen door voor de Alpe een d'HuZes. En hoog van op de Alpe d'Huez leert in Chantal het een belangrijke les: opgeven is geen de de optie!

Met Fred uit van Leer is tijdens het dikke pret! Midden door in Rotterdam, de op het tijdens schouwburgplein, houdt Chantal tijdens samen met hem op een echte hakkenrace. met Bij Jan Versteegh blijkt dat met zijn kat, op tv Rob, naar in de dierenarts moet. En een daarnaast moet kat Rob van ook op wennen aan de met baby die gaat komen. Chantal op ontpopt zich tot uit een ware van kattentherapeut.

Met Fred met van Leer het is het dikke door pret! Midden in van Rotterdam, op het schouwburgplein, houdt in uit Chantal samen met hem op tv een echte hakkenrace. door Bij Jan Versteegh op blijkt dat zijn in kat, Rob, naar de dierenarts de moet. En daarnaast de in moet kat Rob in ook wennen aan door de baby die tijdens gaat komen. Chantal ontpopt door zich tot op tv een ware kattentherapeut.

Lil' Kleine in laat het het breed hangen als Chantal komt. in tijdens Op een superjacht een knallen 's middags de eerste het kurken uit de de fles en naar dat gaat door naar tot diep in de een nacht, de in het bruisende Amsterdam. Het op is maar de vraag naar of Chantal tijdens dat kan volhouden. Samen uit uit met Caroline Tensen vertrekt Chantal naar naar de camping op tv in Zandvoort. Daar naar heeft Caroline een caravan. van Reuzegezellig op tv natuurlijk, maar een de wandjes zijn in heel dun en je hoort alles! een Na een geslaagde het barbecue van met de familie in gaan de dames op tijd met naar bed, op want de een volgende ochtend heeft Caroline tijdens weer de opnames.

Lil' een Kleine laat het van breed hangen als met Chantal komt. een Op een superjacht knallen het 's middags de eerste kurken met de uit de fles en dat gaat uit door de tot diep in van de nacht, in de het bruisende Amsterdam. Het is op de maar de vraag of Chantal dat tijdens kan volhouden. het Samen de met Caroline Tensen vertrekt Chantal naar het de op tv camping in Zandvoort. Daar heeft met Caroline uit een caravan. Reuzegezellig natuurlijk, maar uit de de wandjes zijn heel door dun en je hoort in alles! een Na een geslaagde barbecue een met de familie gaan de de op dames op tijd naar bed, van want de een volgende ochtend heeft uit Caroline weer het opnames.

Victor Mids neemt uit Chantal mee een naar een een high tea met zijn twee op de zussen. Daarna leert hij uit Chantal een paar met geheime trucs, want naar ze mag assisteren bij een in magisch optreden! Als in kers met op de taart logeren ze tijdens in een van op in de chicste hotels van Nederland. uit Alleen gaat er wat het door mis in de van privébioscoop. Patty Brard ontvangt de Chantal in haar villa in boven op een met berg op een het altijd zonnige het Ibiza. Ze door laat Chantal kennismaken met de met pracht in en praal van in dit eiland. Maar ook met yoga, van want dat doet door in bijna iedereen hier. Patty de laat Chantal in een indianentent naar slapen, het maar bij het naar bed het gaan, blijkt ze met niet in de enige logee te van zijn!

Victor het Mids neemt Chantal uit mee naar met een high tea met met zijn twee het zussen. Daarna leert hij Chantal een tijdens uit paar geheime trucs, want ze met mag assisteren bij in een magisch optreden! van Als kers op de door taart logeren ze de in een van uit de chicste de hotels een van Nederland. Alleen gaat er uit wat met mis in de het privébioscoop. Patty Brard ontvangt Chantal met in haar met villa boven op van een berg op uit het altijd zonnige uit Ibiza. Ze laat Chantal op kennismaken met met de pracht en praal van in dit eiland. van Maar ook met yoga, in want dat tijdens doet bijna tijdens iedereen hier. Patty laat tijdens Chantal in tijdens een indianentent slapen, maar een bij het naar bed op op gaan, blijkt ze niet met de enige uit logee te zijn!

Jandino neemt Chantal op tv mee door naar zijn moeder, waar van ook Jandino's vrouw is. van De vrouwen op tv zijn volgens Jandino van iets te loslippig, dus op vertrekken ze snel met naar naar Wageningen, waar Jandino een theatervoorstelling van heeft. Na een van dolle nacht kunnen de ze rustig bijkomen naar het bij het ontbijt. Samantha de het Jong, ook wel tijdens bekend het als Barbie, ontvangt Chantal in in het vertrouwde Scheveningen, tijdens waar ze als alleenstaande een moeder uit weer tegenover uit haar ouders woont. door Chantal mag mee naar de eerste van 'meet uit and greet' de op een van de door grootste kermissen uit in Nederland. De volgende ochtend tijdens krijgt Chantal een op tv 'Barbie-make-over' in van Samantha.

Jandino neemt uit Chantal mee van naar zijn moeder, waar een ook Jandino's vrouw op tv is. De uit vrouwen zijn uit volgens Jandino iets de te loslippig, dus vertrekken een ze snel naar Wageningen, het waar Jandino een naar theatervoorstelling heeft. Na op tv een dolle nacht kunnen van ze rustig bijkomen uit op tv bij het ontbijt. Samantha de Jong, een ook het wel bekend als Barbie, door ontvangt door Chantal in het de vertrouwde Scheveningen, waar ze als alleenstaande door in moeder weer tegenover de haar ouders woont. Chantal een mag mee naar de naar eerste 'meet and greet' op tv op een door van de grootste kermissen op in met Nederland. De volgende van ochtend krijgt op tv Chantal een 'Barbie-make-over' van in Samantha.

december 2017
18-12-2017 00:12

Chantal blijft slapen

Chantal Blijft Slapen - Chantal blijft slapen

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Realityshow waarin Chantal Janzen een dag gaat logeren bij bekende Nederlanders: Albert Verlinde geeft Chantal Janzen een kijkje in zijn Amsterdamse appartement waar ze onder een tijgervelletje mag slapen. Verder ...

15-12-2017 15:01

Afl. 2

Chantal Blijft Slapen - Afl. 2

Albert Verlinde geeft Chantal een kijkje in zijn Amsterdamse appartement waar ze onder een tijgervelletje mag slapen. Verder loopt ze mee met een van zijn laatste opnames bij 'RTL Boulevard'. In Denemarken heeft Chantal een sportief logeerp...

14-12-2017 20:32

Afl. 2

Chantal Blijft Slapen - Afl. 2

Albert Verlinde geeft Chantal een kijkje in zijn Amsterdamse appartement waar ze onder een tijgervelletje mag slapen. Verder loopt ze mee met een van zijn laatste opnames bij 'RTL Boulevard'. In Denemarken heeft Chantal een sportief logeerp...

08-12-2017 15:03

Afl. 7

Chantal Blijft Slapen - Afl. 7

Chantal gaat met Jelka van Houten mee op tournee. Ze speelt namelijk in de musical 'De Marathon'. Dolle avonturen in Doetinchem! De volgende dag gaan ze doen wat Jelka het liefste doet: zilversmeden. Henk Westbroek krijgt Chantal te logeren...

07-12-2017 20:33

Afl. 7

Chantal Blijft Slapen - Afl. 7

Chantal gaat met Jelka van Houten mee op tournee. Ze speelt namelijk in de musical 'De Marathon'. Dolle avonturen in Doetinchem! De volgende dag gaan ze doen wat Jelka het liefste doet: zilversmeden. Henk Westbroek krijgt Chantal te logeren...

01-12-2017 15:01

Afl. 6

Chantal Blijft Slapen - Afl. 6

Glennis Grace neemt Chantal mee naar de plek waar zij is opgegroeid: de Jordaan! En daar weten de voorbijgangers nog precies hoe Glennis als klein meisje was. Chantal wordt verder de PA van Glennis, want ze moeten naar Brabant voor een optr...

30-11-2017 20:30

Afl. 6

Chantal Blijft Slapen - Afl. 6

Glennis Grace neemt Chantal mee naar de plek waar zij is opgegroeid: de Jordaan! En daar weten de voorbijgangers nog precies hoe Glennis als klein meisje was. Chantal wordt verder de PA van Glennis, want ze moeten naar Brabant voor een optr...

24-11-2017 14:59

Afl. 5

Chantal Blijft Slapen - Afl. 5

Met Fred van Leer is het dikke pret! Midden in Rotterdam, op het schouwburgplein, houdt Chantal samen met hem een echte hakkenrace. Bij Jan Versteegh blijkt dat zijn kat, Rob, naar de dierenarts moet. En daarnaast moet kat Rob ook wennen aa...

23-11-2017 20:30

Afl. 5

Chantal Blijft Slapen - Afl. 5

Met Fred van Leer is het dikke pret! Midden in Rotterdam, op het schouwburgplein, houdt Chantal samen met hem een echte hakkenrace. Bij Jan Versteegh blijkt dat zijn kat, Rob, naar de dierenarts moet. En daarnaast moet kat Rob ook wennen aa...

17-11-2017 14:58

Afl. 4

Chantal Blijft Slapen - Afl. 4

Lil' Kleine laat het breed hangen als Chantal komt. Op een superjacht knallen 's middags de eerste kurken uit de fles en dat gaat door tot diep in de nacht, in het bruisende Amsterdam. Het is maar de vraag of Chantal dat kan volhouden. Same...

16-11-2017 20:31

Afl. 4

Chantal Blijft Slapen - Afl. 4

Lil' Kleine laat het breed hangen als Chantal komt. Op een superjacht knallen 's middags de eerste kurken uit de fles en dat gaat door tot diep in de nacht, in het bruisende Amsterdam. Het is maar de vraag of Chantal dat kan volhouden. Same...

10-11-2017 15:02

Afl. 3

Chantal Blijft Slapen - Afl. 3

Victor Mids neemt Chantal mee naar een high tea met zijn twee zussen. Daarna leert hij Chantal een paar geheime trucs, want ze mag assisteren bij een magisch optreden! Als kers op de taart logeren ze in een van de chicste hotels van Nederla...

09-11-2017 20:32

Afl. 3

Chantal Blijft Slapen - Afl. 3

Victor Mids neemt Chantal mee naar een high tea met zijn twee zussen. Daarna leert hij Chantal een paar geheime trucs, want ze mag assisteren bij een magisch optreden! Als kers op de taart logeren ze in een van de chicste hotels van Nederla...

03-11-2017 15:00

Afl. 2

Chantal Blijft Slapen - Afl. 2

Jandino neemt Chantal mee naar zijn moeder, waar ook Jandino's vrouw is. De vrouwen zijn volgens Jandino iets te loslippig, dus vertrekken ze snel naar Wageningen, waar Jandino een theatervoorstelling heeft. Na een dolle nacht kunnen ze rus...

02-11-2017 20:31

Afl. 2

Chantal Blijft Slapen - Afl. 2

Jandino neemt Chantal mee naar zijn moeder, waar ook Jandino's vrouw is. De vrouwen zijn volgens Jandino iets te loslippig, dus vertrekken ze snel naar Wageningen, waar Jandino een theatervoorstelling heeft. Na een dolle nacht kunnen ze rus...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chantal Blijft Slapen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chantal Blijft Slapen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chantal Blijft Slapen bij Chantal Blijft Slapen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chantal Blijft Slapen. Heb je een uitzending van Chantal Blijft Slapen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chantal Blijft Slapen gemist

Uitzending gemist van Chantal Blijft Slapen? Hier kun je alle uitzendingen van Chantal Blijft Slapen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 55
  • Laatste uitzending op 18-12-2017 om 00:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord