Programma gemist?

Lil' Kleine in laat de het breed hangen op tv als Chantal komt. de Op een superjacht knallen op 's middags van de eerste kurken uit met de fles. En met dat gaat de tot diep in de nacht op door. Het tijdens is maar de vraag of op tv op Chantal dat kan volhouden. een Samen met een Caroline Tensen vertrekt Chantal naar de naar camping in door Zandvoort. Reuzegezellig natuurlijk, maar op de een wandjes in de caravan het zijn heel dun en van je op hoort alles!

Lil' een Kleine laat het breed hangen van met als Chantal komt. Op een een superjacht knallen tijdens 's middags de eerste in kurken uit de fles. met En naar dat gaat tot diep in de van de nacht door. Het is maar op de vraag van of Chantal dat kan tijdens volhouden. Samen met uit Caroline Tensen vertrekt door Chantal naar met de camping in Zandvoort. een Reuzegezellig natuurlijk, maar uit de tijdens wandjes in de caravan de zijn heel dun en in uit je hoort alles!

Victor van Mids neemt Chantal mee in naar in een high tea met zijn twee met zussen. Daarna tijdens leert de hij Chantal een paar door geheime trucs, van want ze mag assisteren in bij een tijdens magisch optreden! Als kers door op de taart op logeren ze in een van in de op tv chicste hotels van Nederland. tijdens Alleen gaat er uit wat mis in de op privébioscoop. Patty in Brard ontvangt Chantal in een haar villa het boven op een op berg op op tv het altijd het zonnige Ibiza. Ze laat op Chantal kennismaken met de een pracht en praal op tv van dit eiland. Maar in ook met op tv yoga, want uit dat doet bijna iedereen hier. met Patty laat door Chantal in een op indianentent slapen, maar het bij het naar bed de gaan, blijkt tijdens ze niet de enige de logee door te zijn!

Victor Mids neemt uit in Chantal mee naar een high het tea met zijn in twee zussen. Daarna leert het hij in Chantal een paar van geheime trucs, want ze een mag op tv assisteren bij een magisch optreden! Als het tijdens kers op de taart logeren de ze in een met van de chicste hotels door van Nederland. door Alleen van gaat er wat mis een in de privébioscoop. in Patty Brard ontvangt Chantal in de haar door villa boven op de een berg tijdens op het altijd zonnige Ibiza. Ze in laat Chantal kennismaken op tv met de pracht uit en praal van uit dit eiland. op Maar ook met yoga, uit want dat doet door bijna iedereen de hier. op tv Patty laat Chantal in met een indianentent slapen, maar tijdens bij het naar tijdens bed gaan, door blijkt ze niet de enige een logee te op zijn!

Gerard Ekdom neemt in Chantal mee op naar een wijnproeverij van en geeft haar een uit de kijkje in zijn 'man cave'. de Als Chantal 's de nachts wakker de wordt, weet van ze wel waar ze het stiekem een feestje tijdens gaat vieren! De de volgende ochtend gaan ze uit weer vroeg uit een de veren voor naar Gerards op ochtendshow op de radio. Kim op Feenstra de sleept Chantal mee naar de supermarkt van en verovert het haar hart door lekker tijdens voor haar de te door koken. En als Chantal Kims geheime met kamer ontdekt, in dan op tv is het echt eeuwige uit liefde!

Chantal het blijft slapen bij de de wereldberoemde een illusionist Hans Klok en de goedlachse op 'RTL tijdens Late Night'-presentator Humberto het Tan.

Albert met Verlinde geeft Chantal een kijkje naar uit in zijn Amsterdamse appartement waar ze naar onder een een tijgervelletje mag slapen. Verder op tv loopt in ze mee met een de van zijn de laatste opnames in bij 'RTL Boulevard'. een In Denemarken heeft Chantal een sportief op logeerpartijtje. Ze met slaapt namelijk een in het nieuwe stulpje van het tophandbalster Estavana op tv en uit haar vriend Rafael van der op tv Vaart. van Het belooft een spannende wedstrijd in te naar worden!

Albert Verlinde geeft uit Chantal een kijkje uit een in zijn Amsterdamse appartement waar door ze onder een tijgervelletje met mag slapen. Verder op een loopt ze mee met een uit van zijn op tv laatste opnames bij 'RTL in Boulevard'. de In Denemarken heeft Chantal een in sportief logeerpartijtje. Ze slaapt naar namelijk in op tv het nieuwe stulpje van een tophandbalster een Estavana en in haar vriend Rafael van der Vaart. het Het de belooft een op spannende wedstrijd te met worden!

Albert Verlinde geeft op Chantal een kijkje uit op tv in zijn Amsterdamse appartement op tv waar ze naar onder een tijgervelletje door mag slapen. Verder loopt ze mee van met een door van met zijn laatste opnames bij 'RTL met Boulevard'. In Denemarken door heeft tijdens Chantal een sportief van logeerpartijtje. Ze slaapt het namelijk in het nieuwe stulpje op tv van tophandbalster Estavana een en haar vriend Rafael een van een der Vaart. Het van belooft een spannende op tv wedstrijd te naar worden!

Chantal op tv gaat met Jelka tijdens van Houten mee op het tournee. Ze uit speelt namelijk in de met musical 'De Marathon'. in Dolle avonturen in Doetinchem! tijdens De uit volgende dag gaan ze doen op op tv wat Jelka het liefste op tv doet: zilversmeden. op tv Henk Westbroek krijgt uit Chantal te logeren een op het moment dat hij moet het oppassen op op zijn een kleinzoon. Als de met hele familie thuis met is, kunnen ze een even naar zijn café in in Utrecht. Chantal neemt daar naar achter de in biertap uit plaats. Die nacht kijkt ze te een diep in door het glaasje met Henk, tijdens die de zijn eigen limoncello door maakt.

Chantal gaat met met Jelka van een Houten door mee op tournee. Ze speelt door namelijk in het de musical 'De Marathon'. uit Dolle avonturen de in Doetinchem! De volgende dag van gaan ze doen de wat in Jelka het liefste doet: zilversmeden. de tijdens Henk Westbroek krijgt Chantal te logeren op van op het moment dat de hij moet oppassen op een zijn kleinzoon. Als naar de hele familie thuis de is, kunnen een ze even naar op tv zijn het café in Utrecht. Chantal neemt van daar achter door de biertap het plaats. Die nacht een kijkt ze te naar diep in het in glaasje met Henk, die zijn eigen met limoncello tijdens maakt.

Glennis Grace met neemt Chantal mee het naar de door plek waar zij het is opgegroeid: naar de Jordaan! En daar de weten de voorbijgangers het nog precies hoe Glennis als naar door klein meisje was. in Chantal wordt verder tijdens de PA van in Glennis, want ze tijdens moeten naar Brabant voor met een optreden. uit John Heitinga heeft een echte verrassing op voor Chantal als uit het ze komt logeren: op ze mag samen met op het gezin Heitinga mee van fietsen voor de tijdens Alpe d'HuZes. En het hoog op de Alpe in d'Huez leert het Chantal een belangrijke het les: opgeven is geen van tijdens optie!

Glennis Grace neemt van op Chantal mee naar de plek naar waar door zij is opgegroeid: de Jordaan! van En daar met weten de voorbijgangers nog precies op uit hoe Glennis als klein meisje was. de Chantal wordt verder de de PA van een Glennis, want ze uit moeten naar Brabant met voor een optreden. door John tijdens Heitinga heeft een een echte verrassing voor Chantal als het ze door komt logeren: ze door mag samen met het gezin op Heitinga mee fietsen met voor de door Alpe een d'HuZes. En hoog op de Alpe een d'Huez leert Chantal het een tijdens belangrijke les: in opgeven is geen een optie!

Met naar Fred van Leer is het een dikke naar pret! Midden in Rotterdam, tijdens op het van schouwburgplein, houdt Chantal met samen met een hem een echte hakkenrace. het Bij Jan Versteegh blijkt op tv dat naar zijn kat, Rob, met naar de dierenarts tijdens moet. En daarnaast moet een kat Rob ook wennen aan het de op baby die gaat komen. Chantal een ontpopt zich tot uit een ware door kattentherapeut.

Met met Fred van Leer een is het tijdens dikke pret! Midden uit in Rotterdam, op het schouwburgplein, door houdt Chantal het samen met naar hem een echte hakkenrace. het Bij Jan Versteegh blijkt dat door van zijn kat, Rob, naar op tv de dierenarts moet. uit En daarnaast moet kat uit Rob ook wennen een aan de baby die op gaat komen. Chantal op tv ontpopt naar zich tot tijdens een ware kattentherapeut.

juli 2018
13-07-2018 16:01

Afl. 4

Chantal Blijft Slapen - Afl. 4

Lil' Kleine laat het breed hangen als Chantal komt. Op een superjacht knallen 's middags de eerste kurken uit de fles. En dat gaat tot diep in de nacht door. Het is maar de vraag of Chantal dat kan volhouden. Samen met Caroline Tensen vertr...

12-07-2018 20:37

Afl. 4

Chantal Blijft Slapen - Afl. 4

Lil' Kleine laat het breed hangen als Chantal komt. Op een superjacht knallen 's middags de eerste kurken uit de fles. En dat gaat tot diep in de nacht door. Het is maar de vraag of Chantal dat kan volhouden. Samen met Caroline Tensen vertr...

06-07-2018 16:01

Afl. 3

Chantal Blijft Slapen - Afl. 3

Victor Mids neemt Chantal mee naar een high tea met zijn twee zussen. Daarna leert hij Chantal een paar geheime trucs, want ze mag assisteren bij een magisch optreden! Als kers op de taart logeren ze in een van de chicste hotels van Nederla...

05-07-2018 20:34

Afl. 3

Chantal Blijft Slapen - Afl. 3

Victor Mids neemt Chantal mee naar een high tea met zijn twee zussen. Daarna leert hij Chantal een paar geheime trucs, want ze mag assisteren bij een magisch optreden! Als kers op de taart logeren ze in een van de chicste hotels van Nederla...

24-12-2017 23:18

Afl. 1

Chantal Blijft Slapen - Afl. 1

Gerard Ekdom neemt Chantal mee naar een wijnproeverij en geeft haar een kijkje in zijn 'man cave'. Als Chantal 's nachts wakker wordt, weet ze wel waar ze stiekem een feestje gaat vieren! De volgende ochtend gaan ze weer vroeg uit de veren ...

21-12-2017 20:33

Afl. 1

Chantal Blijft Slapen - Afl. 1

Chantal blijft slapen bij de wereldberoemde illusionist Hans Klok en de goedlachse 'RTL Late Night'-presentator Humberto Tan.

18-12-2017 00:12

Afl. 2

Chantal Blijft Slapen - Afl. 2

Albert Verlinde geeft Chantal een kijkje in zijn Amsterdamse appartement waar ze onder een tijgervelletje mag slapen. Verder loopt ze mee met een van zijn laatste opnames bij 'RTL Boulevard'. In Denemarken heeft Chantal een sportief logeerp...

15-12-2017 15:01

Afl. 2

Chantal Blijft Slapen - Afl. 2

Albert Verlinde geeft Chantal een kijkje in zijn Amsterdamse appartement waar ze onder een tijgervelletje mag slapen. Verder loopt ze mee met een van zijn laatste opnames bij 'RTL Boulevard'. In Denemarken heeft Chantal een sportief logeerp...

14-12-2017 20:32

Afl. 2

Chantal Blijft Slapen - Afl. 2

Albert Verlinde geeft Chantal een kijkje in zijn Amsterdamse appartement waar ze onder een tijgervelletje mag slapen. Verder loopt ze mee met een van zijn laatste opnames bij 'RTL Boulevard'. In Denemarken heeft Chantal een sportief logeerp...

08-12-2017 15:03

Afl. 7

Chantal Blijft Slapen - Afl. 7

Chantal gaat met Jelka van Houten mee op tournee. Ze speelt namelijk in de musical 'De Marathon'. Dolle avonturen in Doetinchem! De volgende dag gaan ze doen wat Jelka het liefste doet: zilversmeden. Henk Westbroek krijgt Chantal te logeren...

07-12-2017 20:33

Afl. 7

Chantal Blijft Slapen - Afl. 7

Chantal gaat met Jelka van Houten mee op tournee. Ze speelt namelijk in de musical 'De Marathon'. Dolle avonturen in Doetinchem! De volgende dag gaan ze doen wat Jelka het liefste doet: zilversmeden. Henk Westbroek krijgt Chantal te logeren...

01-12-2017 15:01

Afl. 6

Chantal Blijft Slapen - Afl. 6

Glennis Grace neemt Chantal mee naar de plek waar zij is opgegroeid: de Jordaan! En daar weten de voorbijgangers nog precies hoe Glennis als klein meisje was. Chantal wordt verder de PA van Glennis, want ze moeten naar Brabant voor een optr...

30-11-2017 20:30

Afl. 6

Chantal Blijft Slapen - Afl. 6

Glennis Grace neemt Chantal mee naar de plek waar zij is opgegroeid: de Jordaan! En daar weten de voorbijgangers nog precies hoe Glennis als klein meisje was. Chantal wordt verder de PA van Glennis, want ze moeten naar Brabant voor een optr...

24-11-2017 14:59

Afl. 5

Chantal Blijft Slapen - Afl. 5

Met Fred van Leer is het dikke pret! Midden in Rotterdam, op het schouwburgplein, houdt Chantal samen met hem een echte hakkenrace. Bij Jan Versteegh blijkt dat zijn kat, Rob, naar de dierenarts moet. En daarnaast moet kat Rob ook wennen aa...

23-11-2017 20:30

Afl. 5

Chantal Blijft Slapen - Afl. 5

Met Fred van Leer is het dikke pret! Midden in Rotterdam, op het schouwburgplein, houdt Chantal samen met hem een echte hakkenrace. Bij Jan Versteegh blijkt dat zijn kat, Rob, naar de dierenarts moet. En daarnaast moet kat Rob ook wennen aa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chantal Blijft Slapen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chantal Blijft Slapen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chantal Blijft Slapen bij Chantal Blijft Slapen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chantal Blijft Slapen. Heb je een uitzending van Chantal Blijft Slapen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chantal Blijft Slapen gemist

Uitzending gemist van Chantal Blijft Slapen? Hier kun je alle uitzendingen van Chantal Blijft Slapen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 61
  • Laatste uitzending op 13-07-2018 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord