Programma gemist?

Gerard in Ekdom neemt Chantal mee de naar een wijnproeverij en naar door geeft haar een kijkje in zijn een 'man cave'. Als tijdens Chantal uit 's nachts wakker de wordt, weet ze het wel waar ze van stiekem een feestje gaat vieren! door De volgende tijdens ochtend gaan op ze weer met vroeg uit de veren met voor Gerards ochtendshow op tijdens de radio. een Kim Feenstra sleept Chantal tijdens mee naar de het supermarkt en verovert haar uit door hart door lekker voor haar van te in koken. En als het Chantal Kims geheime kamer de ontdekt, dan is het van echt op eeuwige liefde!

Chantal blijft slapen door bij de de wereldberoemde illusionist Hans Klok van op en de goedlachse 'RTL van Late Night'-presentator Humberto het Tan.

Albert een Verlinde geeft Chantal tijdens een kijkje door in zijn Amsterdamse appartement waar ze van onder door een tijgervelletje mag uit slapen. Verder loopt ze mee op met naar een van zijn laatste op opnames bij 'RTL Boulevard'. de op In Denemarken heeft Chantal van een sportief logeerpartijtje. op Ze slaapt namelijk in naar het nieuwe op tv stulpje van tophandbalster met Estavana en haar met vriend Rafael van der naar Vaart. Het belooft een een spannende wedstrijd te op tijdens worden!

Albert van Verlinde geeft van Chantal een kijkje in zijn Amsterdamse het appartement een waar ze onder een tijgervelletje naar naar mag slapen. Verder loopt ze in mee met tijdens een van zijn laatste opnames in met bij 'RTL Boulevard'. In Denemarken heeft op tv in Chantal een sportief logeerpartijtje. Ze slaapt op tv namelijk in het door nieuwe met stulpje van tophandbalster Estavana en naar haar uit vriend Rafael van een der Vaart. in Het belooft een spannende de wedstrijd te op tv worden!

Albert de Verlinde geeft Chantal in een kijkje in zijn tijdens Amsterdamse naar appartement waar ze onder een op tv tijgervelletje mag op slapen. Verder loopt ze door mee met een van van zijn laatste van opnames bij 'RTL met Boulevard'. In de Denemarken heeft Chantal een met sportief logeerpartijtje. Ze met slaapt namelijk in het op tv uit nieuwe stulpje van tophandbalster met Estavana en haar vriend een Rafael van van der Vaart. Het belooft de een spannende op wedstrijd te tijdens worden!

Chantal gaat met door Jelka van Houten het mee op tv op tournee. Ze speelt namelijk uit het in de musical 'De Marathon'. Dolle uit avonturen het in Doetinchem! De volgende dag het gaan door ze doen naar wat Jelka het met liefste doet: zilversmeden. Henk Westbroek krijgt in uit Chantal te logeren op het het moment dat hij het moet oppassen op zijn van het kleinzoon. Als de van hele familie thuis is, kunnen met ze even naar naar zijn café door in Utrecht. het Chantal neemt daar achter de de biertap plaats. Die nacht in het kijkt ze te de diep in het glaasje door met Henk, een die zijn eigen limoncello op maakt.

Chantal gaat met in Jelka van Houten op in mee op tournee. Ze speelt namelijk door in het de musical 'De Marathon'. Dolle tijdens naar avonturen in Doetinchem! het De volgende dag gaan ze in doen naar wat Jelka het liefste van doet: zilversmeden. Henk Westbroek in krijgt Chantal te het logeren op op tv het moment dat uit hij moet oppassen naar op zijn kleinzoon. Als op tv de hele familie in thuis is, kunnen tijdens ze even naar zijn een het café in Utrecht. Chantal uit neemt daar het achter de biertap plaats. Die nacht een kijkt door ze te diep door in het glaasje met een Henk, door die zijn eigen limoncello naar maakt.

Glennis naar Grace neemt Chantal mee naar door de de plek waar zij op tv is opgegroeid: de Jordaan! En het de daar weten de voorbijgangers het nog precies hoe Glennis naar als klein meisje uit was. door Chantal wordt verder de PA van door Glennis, op want ze moeten van naar Brabant voor met een optreden. John met Heitinga heeft een echte verrassing met de voor Chantal als ze komt logeren: uit met ze mag samen met het gezin door uit Heitinga mee fietsen het voor de Alpe d'HuZes. de En hoog door op de Alpe d'Huez het leert Chantal een met belangrijke les: opgeven tijdens is geen uit optie!

Glennis de Grace neemt in Chantal mee naar de plek waar op zij naar is opgegroeid: de door Jordaan! En daar in weten de voorbijgangers nog door precies hoe Glennis als uit klein meisje was. een een Chantal wordt verder in de PA van Glennis, want in ze moeten naar in Brabant in voor een optreden. John Heitinga heeft op tv een echte verrassing een op tv voor Chantal als ze komt logeren: van ze door mag samen met het gezin van Heitinga mee fietsen het door voor de Alpe d'HuZes. tijdens En hoog naar op de Alpe d'Huez leert naar Chantal een belangrijke les: de opgeven is geen in uit optie!

Met het Fred van de Leer is het een dikke pret! Midden in van Rotterdam, op het van schouwburgplein, houdt Chantal samen met op tv hem een echte met hakkenrace. naar Bij Jan Versteegh blijkt dat tijdens tijdens zijn kat, Rob, de naar de dierenarts door moet. En daarnaast moet kat Rob tijdens ook wennen op aan de op baby die gaat komen. door Chantal van ontpopt zich tot een uit ware kattentherapeut.

Met Fred tijdens van Leer op is het op dikke pret! Midden in Rotterdam, op een het van schouwburgplein, houdt Chantal samen met op hem het een echte hakkenrace. op tv Bij Jan Versteegh door blijkt dat zijn het kat, Rob, naar naar de dierenarts moet. En het daarnaast moet kat Rob door ook wennen aan uit de de baby die gaat uit komen. Chantal ontpopt door zich tot een ware naar kattentherapeut.

Lil' Kleine met laat het breed hangen op als Chantal op komt. Op een superjacht van knallen het 's middags een de eerste kurken uit de fles een en dat uit gaat met door tot diep in een de nacht, in het bruisende op Amsterdam. tijdens Het is maar het de vraag of Chantal naar dat het kan volhouden. Samen met Caroline in Tensen vertrekt Chantal op tv naar op tv de camping in met Zandvoort. Daar heeft Caroline de een caravan. Reuzegezellig natuurlijk, maar in de wandjes zijn het heel dun uit en je tijdens hoort alles! op tv Na een geslaagde uit barbecue met de familie een gaan de tijdens dames op tijd met naar bed, want de volgende naar ochtend heeft Caroline op weer van opnames.

Lil' Kleine laat het het met breed hangen als Chantal uit komt. Op een superjacht tijdens knallen 's middags een de eerste het kurken uit de fles tijdens en het dat gaat door tot diep met door in de nacht, in op tv het bruisende een Amsterdam. Het is maar van de vraag in of Chantal dat kan uit volhouden. Samen op met Caroline Tensen uit vertrekt Chantal naar tijdens de camping in met Zandvoort. Daar heeft Caroline een caravan. van Reuzegezellig natuurlijk, een maar de wandjes zijn met het heel dun en in je hoort alles! Na een geslaagde tijdens barbecue met de van familie op gaan de op tv dames op tijd naar bed, door want de op tv volgende ochtend heeft Caroline met weer naar opnames.

Victor Mids in neemt Chantal tijdens mee naar een high naar tea het met zijn twee zussen. van Daarna leert met hij Chantal een paar in geheime trucs, want ze mag van de assisteren bij een magisch door optreden! Als naar kers op de een taart logeren ze in van een van door de chicste hotels van Nederland. met Alleen gaat er wat van van mis in de privébioscoop. Patty op tv Brard ontvangt Chantal door in van haar villa boven het op een berg op tv op het altijd zonnige Ibiza. met Ze laat Chantal door kennismaken met de op pracht en naar praal van dit eiland. tijdens Maar ook het met yoga, want dat doet in bijna iedereen hier. in Patty van laat Chantal in in een indianentent slapen, maar bij door het uit naar bed gaan, blijkt met ze door niet de enige logee uit te zijn!

Victor in Mids neemt op Chantal mee naar een high tea op tv van met zijn twee zussen. in Daarna leert hij op Chantal een in paar geheime trucs, want ze de mag door assisteren bij een magisch optreden! een Als kers op naar de het taart logeren ze op tv in een van tijdens de chicste hotels van Nederland. Alleen op tv op tv gaat er wat mis door in de privébioscoop. Patty Brard op tv ontvangt Chantal de in haar villa boven een op met een berg op uit het altijd zonnige met Ibiza. Ze laat Chantal kennismaken tijdens met met de pracht en praal van van dit de eiland. Maar ook met yoga, door want dat op doet op tv bijna iedereen hier. een Patty laat Chantal op tv in een indianentent slapen, maar bij op het een naar bed gaan, blijkt ze in niet de door enige naar logee te zijn!

maart 2018
24-12-2017 23:18

Afl. 1

Chantal Blijft Slapen - Afl. 1

Gerard Ekdom neemt Chantal mee naar een wijnproeverij en geeft haar een kijkje in zijn 'man cave'. Als Chantal 's nachts wakker wordt, weet ze wel waar ze stiekem een feestje gaat vieren! De volgende ochtend gaan ze weer vroeg uit de veren ...

21-12-2017 20:33

Afl. 1

Chantal Blijft Slapen - Afl. 1

Chantal blijft slapen bij de wereldberoemde illusionist Hans Klok en de goedlachse 'RTL Late Night'-presentator Humberto Tan.

18-12-2017 00:12

Afl. 2

Chantal Blijft Slapen - Afl. 2

Albert Verlinde geeft Chantal een kijkje in zijn Amsterdamse appartement waar ze onder een tijgervelletje mag slapen. Verder loopt ze mee met een van zijn laatste opnames bij 'RTL Boulevard'. In Denemarken heeft Chantal een sportief logeerp...

15-12-2017 15:01

Afl. 2

Chantal Blijft Slapen - Afl. 2

Albert Verlinde geeft Chantal een kijkje in zijn Amsterdamse appartement waar ze onder een tijgervelletje mag slapen. Verder loopt ze mee met een van zijn laatste opnames bij 'RTL Boulevard'. In Denemarken heeft Chantal een sportief logeerp...

14-12-2017 20:32

Afl. 2

Chantal Blijft Slapen - Afl. 2

Albert Verlinde geeft Chantal een kijkje in zijn Amsterdamse appartement waar ze onder een tijgervelletje mag slapen. Verder loopt ze mee met een van zijn laatste opnames bij 'RTL Boulevard'. In Denemarken heeft Chantal een sportief logeerp...

08-12-2017 15:03

Afl. 7

Chantal Blijft Slapen - Afl. 7

Chantal gaat met Jelka van Houten mee op tournee. Ze speelt namelijk in de musical 'De Marathon'. Dolle avonturen in Doetinchem! De volgende dag gaan ze doen wat Jelka het liefste doet: zilversmeden. Henk Westbroek krijgt Chantal te logeren...

07-12-2017 20:33

Afl. 7

Chantal Blijft Slapen - Afl. 7

Chantal gaat met Jelka van Houten mee op tournee. Ze speelt namelijk in de musical 'De Marathon'. Dolle avonturen in Doetinchem! De volgende dag gaan ze doen wat Jelka het liefste doet: zilversmeden. Henk Westbroek krijgt Chantal te logeren...

01-12-2017 15:01

Afl. 6

Chantal Blijft Slapen - Afl. 6

Glennis Grace neemt Chantal mee naar de plek waar zij is opgegroeid: de Jordaan! En daar weten de voorbijgangers nog precies hoe Glennis als klein meisje was. Chantal wordt verder de PA van Glennis, want ze moeten naar Brabant voor een optr...

30-11-2017 20:30

Afl. 6

Chantal Blijft Slapen - Afl. 6

Glennis Grace neemt Chantal mee naar de plek waar zij is opgegroeid: de Jordaan! En daar weten de voorbijgangers nog precies hoe Glennis als klein meisje was. Chantal wordt verder de PA van Glennis, want ze moeten naar Brabant voor een optr...

24-11-2017 14:59

Afl. 5

Chantal Blijft Slapen - Afl. 5

Met Fred van Leer is het dikke pret! Midden in Rotterdam, op het schouwburgplein, houdt Chantal samen met hem een echte hakkenrace. Bij Jan Versteegh blijkt dat zijn kat, Rob, naar de dierenarts moet. En daarnaast moet kat Rob ook wennen aa...

23-11-2017 20:30

Afl. 5

Chantal Blijft Slapen - Afl. 5

Met Fred van Leer is het dikke pret! Midden in Rotterdam, op het schouwburgplein, houdt Chantal samen met hem een echte hakkenrace. Bij Jan Versteegh blijkt dat zijn kat, Rob, naar de dierenarts moet. En daarnaast moet kat Rob ook wennen aa...

17-11-2017 14:58

Afl. 4

Chantal Blijft Slapen - Afl. 4

Lil' Kleine laat het breed hangen als Chantal komt. Op een superjacht knallen 's middags de eerste kurken uit de fles en dat gaat door tot diep in de nacht, in het bruisende Amsterdam. Het is maar de vraag of Chantal dat kan volhouden. Same...

16-11-2017 20:31

Afl. 4

Chantal Blijft Slapen - Afl. 4

Lil' Kleine laat het breed hangen als Chantal komt. Op een superjacht knallen 's middags de eerste kurken uit de fles en dat gaat door tot diep in de nacht, in het bruisende Amsterdam. Het is maar de vraag of Chantal dat kan volhouden. Same...

10-11-2017 15:02

Afl. 3

Chantal Blijft Slapen - Afl. 3

Victor Mids neemt Chantal mee naar een high tea met zijn twee zussen. Daarna leert hij Chantal een paar geheime trucs, want ze mag assisteren bij een magisch optreden! Als kers op de taart logeren ze in een van de chicste hotels van Nederla...

09-11-2017 20:32

Afl. 3

Chantal Blijft Slapen - Afl. 3

Victor Mids neemt Chantal mee naar een high tea met zijn twee zussen. Daarna leert hij Chantal een paar geheime trucs, want ze mag assisteren bij een magisch optreden! Als kers op de taart logeren ze in een van de chicste hotels van Nederla...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chantal Blijft Slapen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chantal Blijft Slapen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chantal Blijft Slapen bij Chantal Blijft Slapen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chantal Blijft Slapen. Heb je een uitzending van Chantal Blijft Slapen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chantal Blijft Slapen gemist

Uitzending gemist van Chantal Blijft Slapen? Hier kun je alle uitzendingen van Chantal Blijft Slapen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 57
  • Laatste uitzending op 24-12-2017 om 23:18 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord