Programma gemist?

Special die volledig op in het naar teken staat het van het tijdens 25-jarig jubileum van RTL. Er tijdens wordt teruggeblikt uit op de naar vele hoogtepunten van de jarige zender het aan het de hand van in historische tv-fragmenten.

november 2021
01-11-2014 20:08

Afl. 1

25 Jaar RTL: Ik Hou Van RTL - Afl. 1

Special die volledig in het teken staat van het 25-jarig jubileum van RTL. Er wordt teruggeblikt op de vele hoogtepunten van de jarige zender aan de hand van historische tv-fragmenten.

25 Jaar RTL: Ik Hou Van RTL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 25 Jaar RTL: Ik Hou Van RTL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 25 Jaar RTL: Ik Hou Van RTL bij 25 Jaar RTL: Ik Hou Van RTL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 25 Jaar RTL: Ik Hou Van RTL. Heb je een uitzending van 25 Jaar RTL: Ik Hou Van RTL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

25 Jaar RTL: Ik Hou Van RTL gemist

Special die volledig in het teken staat van het 25-jarig jubileum van RTL. Twaalf RTL 4-coryfeeën van vroeger en nu spelen de bekende, gezellige én een aantal spiksplinternieuwe 'Ik Hou Van Holland'-spellen onder leiding van de vaste teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis. Er wordt teruggeblikt op de vele hoogtepunten van de jarige zender aan de hand van historische tv-fragmenten. Ook de vragen, de liedjes van de 'I Luv Holland'-band en de verrassende optredens van beroemde sterren staan geheel in het teken van 25 jaar RTL.

Uitzending gemist van 25 Jaar RTL: Ik Hou Van RTL? Hier kun je alle uitzendingen van 25 Jaar RTL: Ik Hou Van RTL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-11-2014 om 20:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!