Programma gemist?

Verslag uit van het eerste televisietoernooi de na het WK Darts. door van De spelers die in de top tijdens 16 naar van de een wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij op zit natuurlijk Michael op tv van Gerwen, de in met nummer één van de tijdens wereld.

Live verslag van tijdens het dartstoernooi The een tijdens Masters, dat dit weekend in door het Engelse met Milton Keynes met wordt gespeeld. RTL 7 doet op naar 1, een 2 en 3 februari naar uitgebreid een verslag. Vanavond en zaterdag van op tv 20:00 tot 00:00 tijdens uur, zondag van op tv 18:00 tot 20:00 een en daarna van 21:30 tot een 23:30 uur. De spelers met die van in de top op tv 16 van de wereld staan, door krijgen een uitnodiging met voor The met Masters. De door enige Nederlandse deelnemer is Michael door van door Gerwen, de nummer door één van de wereld. Vanavond in in het de eerste ronde: - Daryl een Gurney - Dave Chisnall - Mensur van Suljovic - Simon de Whitlock - Gary uit Anderson met - Darren Webster - Michael met van Gerwen - de Jonny Clayton - Gerwyn naar Price - uit James Wade - Rob uit Cross - Joe Cullen - de Michael Smith het - Ian White - het Peter Wright - uit Adrian Lewis

Verslag naar van het eerste televisietoernooi na op het de WK Darts. De met spelers die in het de top 16 het van de wereld staan, krijgen in het een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael een het van Gerwen, de nummer één in van de op tv wereld.

Verslag uit van het eerste televisietoernooi na naar het door WK Darts. De spelers een die in de een top 16 van uit de een wereld staan, krijgen een het uitnodiging. Daarbij van zit natuurlijk Michael van Gerwen, door de nummer tijdens één van de door wereld.

Verslag naar van het eerste op tv televisietoernooi na tijdens het WK Darts: The Masters. het De spelers tijdens die in de het top 16 van tijdens de wereld staan, van krijgen een uitnodiging. in Daarbij zit het natuurlijk Michael van op tv Gerwen, de nummer één op van de wereld. naar Verder bestaat het veld uit van onder meer kersvers naar wereldkampioen een Rob Cross uit en de publiekslievelingen Peter tijdens Wright en Raymond tijdens van Barneveld. Het toernooi met wordt van vrijdag tot en met met zondag op tv gespeeld. Michael uit van Gerwen naar is de titelverdediger, hij won de in laatste drie edities op op rij. In de van eerste ronde staan naar door vanavond de volgende de partijen op het programma: - Dave Chisnall op - Raymond op tv van Barneveld - Mensur een Suljovic - Michael Smith - de in Rob Cross - Ian door White - Peter Wright - Alan door Norris Michael uit van Gerwen komt zaterdag van voor op het eerst in actie. van Op zondag staan zowel de de op tv kwartfinales als de halve in finales en de finale op op het de programma.

Verslag in van dit dartstoernooi dat het naar eerste televisietoernooi het is uit na het WK. uit De spelers die in de uit top 16 een van de wereld een staan, krijgen een uitnodiging en op tv daar staan in dit jaar op maar liefst vier in Nederlanders tussen.

Na een het spectaculaire op tv afsluiting van vorig op seizoen met een grandioze Michael van naar Gerwen, op gaat het nieuwe dartsseizoen dit een weekend door van start met The op Masters. Op donderdag de 2 februari start de de prestigieuze Premier op tv League of Darts met met dit jaar op tv drie Nederlanders; op tv Michael van Gerwen, Raymond van van Barneveld een én Jelle Klaasen. van Beide toernooien en alle door andere naar grote majors dit seizoen zijn te op tv het volgen bij RTL 7. De partijen van tijdens deze zaterdagavond: Mensur Suljovic op tv (8) v op tv Jelle Klaasen op tv (9) James Wade (5) v van Robert tijdens Thornton (12) Michael van Gerwen (1) v tijdens met Simon Whitlock (16) Adrian naar Lewis (4) v Kim Huybrechts (13) Dit met weekend op tv strijden de zestien uit beste spelers van in de wereld tijdens The van Masters van om de felbegeerde titel naar in de Arena MK de in het Milton Keynes (Engeland). Michael van Gerwen van op tv won de vorige door twee edities van dit op tv toernooi en komt op in de eerste ronde een uit tegen Simon een Whitlock. Raymond van met Barneveld opent het toernooi op tv een met zijn wedstrijd tegen Dave tijdens Chisnall. Benito van de van Pas krijgt het in zwaar in voor de kiezen. Hij op tv speelt tegen van Gary Anderson, een rematch een van de kwartfinale naar van het afgelopen in WK. Jelle Klaasen speelt uit tegen Mensur het Suljovic. Meer een info over The Masters naar is hier te tijdens vinden Donderdag 2 februari maken een de tien met beste spelers de van de de wereld zich op tijdens voor de eerste speelronde in de een Premier League. De de wekelijkse competitie door wordt op tv geopend in de Metro Radio Arena van in Newcastle. Michael in van een Gerwen kan met meteen aan de bak met de de thriller tegen in Gary Anderson. De laatste uit keer in dat deze door twee titanen tegenover elkaar stonden was het in de finale op van het naar afgelopen WK. Toen een kroonde Van Gerwen uit zich tot wereldkampioen. Raymond het van Barneveld een neemt het in op tegen Adrian een Lewis en Jelle een Klaasen krijgt tijdens te maken met ‘Snakebite’ in Peter Wright. In de zevende het speelronde de (donderdag 16 maart) doet het op Premier door League-circus weer Rotterdam aan tijdens en naar kunnen meer dan 10.000 naar dartsliefhebbers genieten op van onder andere de wedstrijd op tv tussen Michael van het Gerwen en van Phil Taylor.

Na een spectaculaire met afsluiting van de vorig seizoen met een een grandioze Michael door van Gerwen, gaat het uit nieuwe dartsseizoen vanaf uit vanavond in van start met The de Masters. Op van donderdag 2 het februari start de prestigieuze op tv Premier League of Darts met het dit jaar drie in op tv Nederlanders; Michael van tijdens Gerwen, Raymond van naar Barneveld én Jelle een Klaasen. Beide toernooien en tijdens alle andere grote majors dit de door seizoen zijn te naar volgen bij RTL 7. Van vrijdag 27 in tot de en met 29 door januari strijden de de zestien beste spelers naar van de wereld naar tijdens The het Masters om de felbegeerde van titel in de Arena op MK in Milton Keynes naar (Engeland). Michael door van Gerwen won door de van vorige twee edities van dit toernooi uit en komt met in de eerste op ronde met uit tegen Simon Whitlock. Raymond van met Barneveld uit opent het in toernooi met zijn wedstrijd een tegen Dave Chisnall. Benito met van de Pas naar krijgt het de zwaar voor de kiezen. de Hij speelt tegen Gary uit Anderson, een rematch het tijdens van de kwartfinale door van het afgelopen WK. met Jelle Klaasen speelt tegen het Mensur op tv Suljovic. Meer info over The Masters door is op hier te vinden Donderdag 2 februari de maken de op tien beste de spelers van naar de wereld zich op de voor de eerste met speelronde in de naar Premier League. De wekelijkse uit competitie wordt geopend in het de Metro op Radio Arena op in Newcastle. Michael van door Gerwen kan meteen op tv aan de bak met uit het de thriller tegen Gary Anderson. De op laatste door keer dat van deze twee titanen tijdens tegenover elkaar stonden door was in de finale van het naar in afgelopen WK. Toen kroonde Van naar Gerwen zich op tv tot wereldkampioen. de Raymond van Barneveld neemt het met op een tegen Adrian Lewis en Jelle Klaasen op tv krijgt met te maken met door ‘Snakebite’ Peter Wright. In de uit op zevende speelronde (donderdag 16 maart) doet van in het Premier League-circus weer op Rotterdam aan en door kunnen meer dan het 10.000 dartsliefhebbers het genieten van onder met andere de wedstrijd tussen Michael van door Gerwen en Phil in Taylor. De partijen van op deze vrijdagavond: Dave het Chisnall (7) van v Raymond van Barneveld in (10) Phil Taylor (6) uit v Michael Smith (11) Gary tijdens Anderson door (2) v Benito van met de Pas in (15) Peter Wright (3) v door Ian White een (14)

Verslag het van dit dartstoernooi dat het van eerste televisietoernooi uit is na het WK. op naar De spelers die naar in de top 16 van van de wereld staan, krijgen uit een uitnodiging en de daar tijdens staan dit jaar maar liefst op tv op vier Nederlanders tussen.

Verslag van op dit dartstoernooi een dat het eerste televisietoernooi is door na het WK. een de De spelers die in in de top 16 van de op wereld een staan, krijgen op tv een uitnodiging en op daar staan dit jaar maar liefst op vier het Nederlanders tussen.

Verslag van uit dit dartstoernooi dat de het op tv eerste televisietoernooi is op tv na het WK. De op tv spelers die in de top een 16 van naar de wereld staan, in krijgen een uitnodiging het en daar uit staan dit tijdens jaar maar liefst vier Nederlanders het tussen.

Alleen op de zestien beste het spelers van de wereld het krijgen van toegang tot dit exclusieve toernooi met naar op tv een prijzenpot van bijna twee met ton. De een titelhouder is James op Wade. Hij wist in het 2014 Mervyn King van in de eerste plaats tijdens af in te houden.

Alleen uit de zestien beste op tv spelers van van de wereld krijgen toegang tot het dit exclusieve toernooi met het een prijzenpot uit van bijna twee in ton. door De titelhouder is James met Wade. Hij met wist in 2014 Mervyn King van tijdens de eerste tijdens plaats af te naar houden.

november 2019
03-02-2019 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld.

01-02-2019 19:59

Live darts: The Masters

RTL 7 Darts: The Masters - Live darts: The Masters

Live verslag van het dartstoernooi The Masters, dat dit weekend in het Engelse Milton Keynes wordt gespeeld. RTL 7 doet op 1, 2 en 3 februari uitgebreid verslag. Vanavond en zaterdag van 20:00 tot 00:00 uur, zondag van 18:00 tot 20:00 en d...

28-01-2018 17:58

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld.

27-01-2018 19:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld.

26-01-2018 21:59

Live Darts: The Masters

RTL 7 Darts: The Masters - Live Darts: The Masters

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts: The Masters. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld. Verder bestaat het veld...

29-01-2017 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

28-01-2017 19:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Na een spectaculaire afsluiting van vorig seizoen met een grandioze Michael van Gerwen, gaat het nieuwe dartsseizoen dit weekend van start met The Masters. Op donderdag 2 februari start de prestigieuze Premier League of Darts met dit jaar d...

27-01-2017 22:00

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

Na een spectaculaire afsluiting van vorig seizoen met een grandioze Michael van Gerwen, gaat het nieuwe dartsseizoen vanaf vanavond van start met The Masters. Op donderdag 2 februari start de prestigieuze Premier League of Darts met dit jaa...

31-01-2016 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

30-01-2016 20:00

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

30-01-2016 17:59

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

01-02-2015 17:58

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Alleen de zestien beste spelers van de wereld krijgen toegang tot dit exclusieve toernooi met een prijzenpot van bijna twee ton. De titelhouder is James Wade. Hij wist in 2014 Mervyn King van de eerste plaats af te houden.

31-01-2015 18:00

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

Alleen de zestien beste spelers van de wereld krijgen toegang tot dit exclusieve toernooi met een prijzenpot van bijna twee ton. De titelhouder is James Wade. Hij wist in 2014 Mervyn King van de eerste plaats af te houden.

02-11-2014 17:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

01-11-2014 17:58

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: The Masters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: The Masters bij RTL 7 Darts: The Masters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: The Masters. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: The Masters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: The Masters gemist

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: The Masters? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: The Masters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 17:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!