Programma gemist?

Verslag de van het eerste televisietoernooi na het van het WK Darts. De uit spelers die in de top op tv 16 van de naar wereld staan, met krijgen tijdens een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk van Michael van in Gerwen, de nummer een één van de uit wereld.

Live verslag uit van op tv het dartstoernooi The Masters, dat in dit weekend in door het Engelse de Milton Keynes wordt gespeeld. op RTL 7 doet op van 1, 2 en de 3 met februari uitgebreid verslag. Vanavond en van zaterdag van 20:00 tot het 00:00 uur, zondag met van op 18:00 tot op tv 20:00 en daarna van naar 21:30 tot 23:30 uur. De spelers tijdens die in de het top 16 van van de wereld staan, op tv krijgen een uitnodiging een voor een The Masters. De enige de Nederlandse deelnemer naar is Michael van Gerwen, de uit nummer tijdens één van de wereld. Vanavond uit in de eerste ronde: - tijdens uit Daryl Gurney - Dave Chisnall - van Mensur Suljovic op - Simon Whitlock - Gary Anderson met - met Darren Webster - Michael van Gerwen de - Jonny van Clayton - Gerwyn in Price - James Wade - Rob uit Cross naar - Joe Cullen - Michael de Smith - Ian White - uit Peter Wright - met Adrian in Lewis

Verslag door van het eerste tijdens televisietoernooi na een het WK Darts. De spelers die door een in de top tijdens 16 van de wereld met staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij door zit op tv natuurlijk Michael van Gerwen, de het nummer één met van uit de wereld.

Verslag met van het eerste televisietoernooi tijdens na het WK naar Darts. De spelers die met in de met top 16 met van de uit wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij op tv zit natuurlijk Michael de uit van Gerwen, de nummer één van de de op wereld.

Verslag in van het eerste televisietoernooi door na de het WK Darts: The Masters. op tv De door spelers die in de naar top 16 van door de wereld staan, krijgen naar een uitnodiging. de Daarbij zit het natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer van op tv één van de uit wereld. Verder bestaat het het veld uit onder door meer kersvers in wereldkampioen Rob Cross en de door publiekslievelingen Peter Wright en uit tijdens Raymond van Barneveld. Het naar toernooi wordt van het vrijdag tot en met met zondag gespeeld. Michael van Gerwen op tv op is de titelverdediger, de hij won de laatste in drie edities op tv op rij. In de eerste ronde staan op vanavond het de volgende partijen op het uit tijdens programma: - Dave Chisnall op tv - Raymond van Barneveld - Mensur Suljovic het op - Michael Smith - Rob Cross - door Ian White - met Peter Wright tijdens - Alan Norris Michael van het Gerwen komt zaterdag voor in het eerst de in actie. Op zondag tijdens op tv staan zowel de kwartfinales in als de halve finales op en de finale uit op het op programma.

Verslag een van dit dartstoernooi dat met het het eerste televisietoernooi is na het uit WK. De spelers die de in een de top 16 van met de wereld staan, krijgen het een uitnodiging en met daar staan dit door naar jaar maar liefst vier op Nederlanders tussen.

Na een een spectaculaire van afsluiting van vorig seizoen met een een grandioze Michael van tijdens op Gerwen, gaat het nieuwe dartsseizoen de dit op weekend van start met The een Masters. Op de donderdag 2 februari start het de prestigieuze van Premier League of Darts de met dit jaar een drie Nederlanders; van Michael van de Gerwen, Raymond van op tv Barneveld én Jelle Klaasen. met Beide toernooien en alle andere het het grote majors dit seizoen zijn in te volgen uit bij RTL 7. De partijen tijdens van deze zaterdagavond: Mensur Suljovic tijdens (8) v een Jelle een Klaasen (9) James Wade (5) v Robert de de Thornton (12) Michael van Gerwen de (1) v Simon Whitlock naar (16) Adrian Lewis (4) in v Kim Huybrechts (13) Dit naar weekend tijdens strijden de zestien beste spelers op tv op van de wereld tijdens The de Masters om de felbegeerde van titel tijdens in de Arena naar MK in Milton naar Keynes (Engeland). Michael op tv van Gerwen won de van vorige twee edities tijdens van dit toernooi en tijdens komt in de tijdens eerste een ronde uit tegen de Simon Whitlock. Raymond van Barneveld op opent het van toernooi met zijn wedstrijd tijdens tegen Dave het Chisnall. op Benito van de de Pas krijgt het zwaar voor de het kiezen. de Hij speelt het tegen Gary Anderson, een rematch van de de kwartfinale op van het afgelopen WK. in op Jelle Klaasen speelt tegen Mensur naar Suljovic. Meer met info over The Masters het is hier te vinden Donderdag in door 2 februari maken de tien beste met het spelers van de met wereld zich op voor de met eerste speelronde in de van Premier op League. De wekelijkse op competitie wordt geopend in van de Metro Radio tijdens Arena in Newcastle. met Michael van Gerwen het kan de meteen aan de bak met de van met thriller tegen Gary de Anderson. De laatste keer dat deze in twee titanen tegenover met elkaar op stonden was in op tv de finale van het naar afgelopen in WK. Toen kroonde Van het Gerwen zich tot wereldkampioen. Raymond op tv op van Barneveld neemt het op het tegen Adrian Lewis met en Jelle Klaasen van krijgt te maken met met ‘Snakebite’ Peter Wright. op door In de zevende speelronde uit (donderdag 16 maart) doet het het Premier League-circus een weer uit Rotterdam aan en uit kunnen meer dan 10.000 van dartsliefhebbers genieten van onder de andere de op wedstrijd tussen Michael van de Gerwen met en Phil Taylor.

Na een van spectaculaire afsluiting met van vorig seizoen met een op grandioze Michael van naar Gerwen, gaat het tijdens van nieuwe dartsseizoen vanaf vanavond van start het met The Masters. uit Op donderdag op 2 februari start tijdens de prestigieuze Premier een League een of Darts met dit jaar drie tijdens Nederlanders; Michael tijdens van Gerwen, Raymond de van de Barneveld én Jelle Klaasen. Beide uit toernooien en alle andere in grote majors dit op tv het seizoen zijn te volgen de bij RTL naar 7. Van vrijdag 27 tot en een met 29 januari strijden van de zestien beste met spelers van de naar wereld tijdens naar The Masters om het de felbegeerde titel in naar de een Arena MK in naar Milton Keynes (Engeland). Michael van van Gerwen tijdens won de vorige twee edities naar van door dit toernooi en komt een in de eerste ronde van uit tegen tijdens Simon van Whitlock. Raymond van het Barneveld opent het toernooi op tv met zijn wedstrijd in tegen Dave Chisnall. Benito van het de Pas op krijgt het zwaar voor de de kiezen. het Hij de speelt tegen Gary Anderson, door een rematch van de in kwartfinale van een het afgelopen WK. Jelle Klaasen van speelt tegen Mensur van Suljovic. in Meer info over The met Masters is hier te de op vinden Donderdag 2 februari maken de tien tijdens beste een spelers van de wereld op zich het op voor de eerste speelronde uit in de op Premier League. De op tv wekelijkse competitie wordt naar geopend in de Metro op Radio van Arena in Newcastle. Michael van Gerwen een kan meteen aan de de bak de met de uit thriller tegen Gary Anderson. op De laatste naar keer dat door deze twee titanen op tv tegenover elkaar stonden was in met de het finale van het afgelopen een WK. Toen van kroonde Van Gerwen door zich tot wereldkampioen. van Raymond van Barneveld neemt het op tijdens tegen een Adrian Lewis en Jelle Klaasen van krijgt naar te maken met ‘Snakebite’ Peter uit Wright. met In de zevende de speelronde (donderdag 16 de maart) doet het naar Premier League-circus op weer Rotterdam aan en kunnen meer uit op dan 10.000 dartsliefhebbers genieten naar van onder andere naar de wedstrijd tussen op Michael van Gerwen en in Phil Taylor. De de partijen van deze vrijdagavond: Dave Chisnall het (7) v een Raymond van Barneveld (10) Phil op Taylor (6) v naar Michael in Smith (11) Gary tijdens Anderson (2) v van Benito van de Pas in (15) Peter Wright (3) een v Ian White van (14)

Verslag de van dit dartstoernooi dat uit het eerste televisietoernooi is het na het WK. het De in spelers die door in de top 16 op van de wereld staan, krijgen op een uitnodiging en van op daar staan dit een jaar maar liefst het vier Nederlanders tussen.

Verslag van dit de dartstoernooi op dat het tijdens eerste televisietoernooi is na in het WK. tijdens De spelers die in de top op 16 van op de wereld staan, krijgen met een uitnodiging naar en van daar staan dit jaar maar uit liefst vier Nederlanders met tussen.

Verslag van van dit dartstoernooi het dat het eerste televisietoernooi is van na het tijdens WK. De de spelers die in op de top 16 tijdens van de wereld staan, op tv krijgen de een uitnodiging en daar staan uit dit jaar maar liefst met vier Nederlanders op tv tussen.

Alleen de op zestien beste spelers op van de wereld krijgen naar toegang tot uit dit exclusieve toernooi met tijdens een van prijzenpot van bijna twee ton. in in De titelhouder is James Wade. Hij van wist het in 2014 Mervyn met King van op tv de eerste plaats af te naar houden.

Alleen op de zestien beste op tv spelers van de door wereld krijgen toegang tot door dit naar exclusieve toernooi met van een prijzenpot van bijna twee ton. van De tijdens titelhouder is James het Wade. Hij wist op in 2014 Mervyn King van naar naar de eerste plaats af te van houden.

juli 2021
03-02-2019 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld.

01-02-2019 19:59

Live darts: The Masters

RTL 7 Darts: The Masters - Live darts: The Masters

Live verslag van het dartstoernooi The Masters, dat dit weekend in het Engelse Milton Keynes wordt gespeeld. RTL 7 doet op 1, 2 en 3 februari uitgebreid verslag. Vanavond en zaterdag van 20:00 tot 00:00 uur, zondag van 18:00 tot 20:00 en d...

28-01-2018 17:58

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld.

27-01-2018 19:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld.

26-01-2018 21:59

Live Darts: The Masters

RTL 7 Darts: The Masters - Live Darts: The Masters

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts: The Masters. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld. Verder bestaat het veld...

29-01-2017 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

28-01-2017 19:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Na een spectaculaire afsluiting van vorig seizoen met een grandioze Michael van Gerwen, gaat het nieuwe dartsseizoen dit weekend van start met The Masters. Op donderdag 2 februari start de prestigieuze Premier League of Darts met dit jaar d...

27-01-2017 22:00

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

Na een spectaculaire afsluiting van vorig seizoen met een grandioze Michael van Gerwen, gaat het nieuwe dartsseizoen vanaf vanavond van start met The Masters. Op donderdag 2 februari start de prestigieuze Premier League of Darts met dit jaa...

31-01-2016 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

30-01-2016 20:00

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

30-01-2016 17:59

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

01-02-2015 17:58

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Alleen de zestien beste spelers van de wereld krijgen toegang tot dit exclusieve toernooi met een prijzenpot van bijna twee ton. De titelhouder is James Wade. Hij wist in 2014 Mervyn King van de eerste plaats af te houden.

31-01-2015 18:00

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

Alleen de zestien beste spelers van de wereld krijgen toegang tot dit exclusieve toernooi met een prijzenpot van bijna twee ton. De titelhouder is James Wade. Hij wist in 2014 Mervyn King van de eerste plaats af te houden.

02-11-2014 17:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

01-11-2014 17:58

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: The Masters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: The Masters bij RTL 7 Darts: The Masters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: The Masters. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: The Masters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: The Masters gemist

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: The Masters? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: The Masters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 17:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!