Programma gemist?

Verslag in van het eerste televisietoernooi na door het WK Darts. door De spelers naar die in de naar top 16 van de tijdens wereld staan, tijdens krijgen op tv een uitnodiging. Daarbij met zit natuurlijk Michael op tv van Gerwen, de nummer één met van de een wereld.

Live verslag op tv van het tijdens dartstoernooi The Masters, dat tijdens dit weekend in op het op tv Engelse Milton Keynes naar wordt gespeeld. RTL 7 doet op tijdens 1, 2 een en door 3 februari uitgebreid verslag. Vanavond en een zaterdag door van 20:00 tot 00:00 uur, zondag op van 18:00 tot van met 20:00 en daarna van een 21:30 tot 23:30 uur. De het spelers die het in de top op 16 van de de wereld staan, op krijgen een uitnodiging het voor The Masters. De enige Nederlandse naar deelnemer is de Michael van Gerwen, een de nummer één van tijdens de wereld. Vanavond door in de een eerste ronde: - de Daryl Gurney - op Dave Chisnall - Mensur Suljovic op - Simon Whitlock - Gary in Anderson - op Darren Webster - de Michael van Gerwen - Jonny een Clayton - Gerwyn Price het - James een Wade - Rob Cross - tijdens Joe Cullen - Michael Smith met - Ian met White - Peter Wright tijdens - Adrian een Lewis

Verslag van de het eerste televisietoernooi het na het WK Darts. in De spelers het die in van de top 16 naar van de een wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij op tv het zit natuurlijk Michael een van Gerwen, de nummer één door van op de wereld.

Verslag van de het eerste televisietoernooi door na het WK Darts. naar het De spelers die een in de top 16 van van de wereld het staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij met zit natuurlijk met Michael van Gerwen, met de nummer door één van de naar wereld.

Verslag van uit het uit eerste televisietoernooi na het het WK Darts: The tijdens Masters. De een spelers die in de top 16 de een van de wereld op staan, krijgen een uitnodiging. van Daarbij zit natuurlijk een Michael van op tv Gerwen, de nummer op één van de wereld. met Verder bestaat het veld het uit onder meer met kersvers wereldkampioen Rob Cross tijdens van en de publiekslievelingen door Peter Wright en naar Raymond van Barneveld. Het tijdens toernooi wordt van vrijdag naar tot en met zondag naar gespeeld. Michael de van Gerwen naar is de titelverdediger, hij op tv won de laatste drie het edities op rij. In de op eerste ronde in staan vanavond uit de volgende partijen op het in programma: - Dave Chisnall op - Raymond een van een Barneveld - Mensur Suljovic - Michael naar Smith - Rob Cross - op tv op Ian White - Peter uit Wright - Alan Norris Michael van door Gerwen tijdens komt zaterdag voor het eerst het in actie. Op zondag door staan naar zowel de kwartfinales als de op halve naar finales en de op tv finale op het met programma.

Verslag van dit naar dartstoernooi dat tijdens het eerste televisietoernooi is naar na het WK. uit De spelers op die in de het top 16 uit van de wereld op tv staan, krijgen een uitnodiging en op tv daar de staan dit jaar maar liefst in de vier Nederlanders tussen.

Na een spectaculaire naar afsluiting van op tv vorig seizoen met een een grandioze Michael op van Gerwen, gaat het met nieuwe van dartsseizoen dit weekend van naar start met op tv The Masters. Op donderdag tijdens 2 februari uit start de uit prestigieuze Premier League of Darts uit met dit met jaar drie Nederlanders; Michael van de Gerwen, Raymond van in tijdens Barneveld én Jelle Klaasen. Beide toernooien het en alle andere in grote majors een dit seizoen een zijn te op volgen bij RTL 7. De partijen van uit deze zaterdagavond: Mensur door Suljovic (8) v Jelle het Klaasen (9) James Wade door (5) v op tv Robert uit Thornton (12) Michael van op Gerwen (1) v Simon uit Whitlock (16) Adrian Lewis in (4) v Kim Huybrechts met (13) Dit het weekend strijden de zestien beste uit spelers van de op wereld tijdens naar The Masters om de het felbegeerde titel in de op Arena MK in een de Milton Keynes (Engeland). Michael tijdens van Gerwen uit won de vorige met twee edities van dit toernooi en het komt in met de op eerste ronde uit een tegen Simon Whitlock. Raymond van Barneveld naar opent van het toernooi met zijn wedstrijd de tegen tijdens Dave Chisnall. Benito van met de Pas krijgt het op tv zwaar voor de naar kiezen. Hij speelt uit tegen Gary Anderson, van een rematch op van uit de kwartfinale van het afgelopen WK. in Jelle Klaasen speelt uit tegen Mensur tijdens Suljovic. Meer uit info over The Masters is uit naar hier te vinden Donderdag met 2 februari maken de tien een beste spelers van de het een wereld zich op voor de eerste in speelronde in het de Premier League. De de wekelijkse competitie wordt met geopend het in de Metro Radio uit Arena in het Newcastle. Michael van Gerwen de kan een meteen aan de bak met de een thriller tegen tijdens Gary uit Anderson. De laatste keer uit dat deze twee van titanen tegenover elkaar stonden de was in op de finale van naar het afgelopen WK. naar Toen kroonde Van Gerwen zich door op tot wereldkampioen. Raymond van Barneveld een neemt het het op tegen Adrian Lewis uit en Jelle Klaasen krijgt in te op tv maken met de ‘Snakebite’ Peter Wright. In de de zevende speelronde (donderdag in 16 van maart) doet het met Premier League-circus weer een Rotterdam aan en in kunnen meer dan het 10.000 dartsliefhebbers genieten van onder een andere de wedstrijd tussen in op Michael van Gerwen en Phil het Taylor.

Na op tv een spectaculaire afsluiting van vorig door seizoen met een de grandioze Michael van naar Gerwen, van gaat het nieuwe dartsseizoen van vanaf vanavond van start naar met The Masters. in Op op donderdag 2 februari start de naar prestigieuze Premier van League in of Darts met dit op tv jaar drie Nederlanders; door Michael van op Gerwen, Raymond van Barneveld én Jelle in door Klaasen. Beide toernooien en alle naar andere grote majors dit van uit seizoen zijn te volgen bij op tv RTL 7. Van vrijdag 27 tijdens tot een en met de 29 januari strijden de zestien beste het de spelers van de wereld tijdens met The uit Masters om de felbegeerde titel in op tv de Arena uit MK in Milton een Keynes (Engeland). tijdens Michael van Gerwen uit won de op tv vorige twee edities van dit een toernooi het en komt in door de eerste ronde uit tegen Simon door Whitlock. Raymond op van Barneveld een opent het toernooi met het zijn de wedstrijd tegen Dave Chisnall. door Benito van een de Pas krijgt het zwaar het voor de op tv kiezen. Hij speelt tegen Gary van Anderson, een naar rematch van de kwartfinale uit van het afgelopen in WK. Jelle Klaasen een in speelt tegen Mensur Suljovic. in Meer info over The Masters op met is hier te vinden Donderdag 2 februari in van maken de tien beste spelers van tijdens de op wereld zich op een voor de eerste speelronde in uit in de Premier League. De wekelijkse op competitie wordt geopend in het de Metro de Radio in Arena in Newcastle. Michael naar van Gerwen kan meteen naar aan de bak met tijdens de thriller naar tegen Gary van Anderson. De tijdens laatste keer dat deze twee titanen naar tegenover elkaar stonden een was in de het finale met van het afgelopen WK. op tv Toen kroonde Van Gerwen tijdens zich naar tot wereldkampioen. Raymond van Barneveld naar het neemt het op tegen uit Adrian Lewis en Jelle van Klaasen krijgt te van maken tijdens met ‘Snakebite’ Peter Wright. In de van met zevende speelronde (donderdag 16 maart) doet tijdens het Premier League-circus met weer Rotterdam van aan en kunnen uit meer dan met 10.000 dartsliefhebbers genieten van onder van andere de wedstrijd in in tussen Michael van Gerwen het en Phil Taylor. De partijen een van deze vrijdagavond: Dave Chisnall een (7) v op tv Raymond van Barneveld op (10) Phil Taylor op tv (6) v Michael de Smith (11) Gary Anderson (2) het v Benito met van de Pas (15) Peter Wright het op (3) v Ian White tijdens (14)

Verslag van met dit dartstoernooi een dat het eerste televisietoernooi in is na een het WK. De spelers de die in de op top 16 van een de tijdens wereld staan, krijgen het een uitnodiging en daar uit staan dit in jaar maar liefst met vier Nederlanders tussen.

Verslag van dit uit dartstoernooi dat het naar eerste het televisietoernooi is na het in WK. een De spelers die in de top een 16 de van de wereld staan, krijgen op tv een uitnodiging het en daar op staan dit op jaar maar liefst vier Nederlanders naar tussen.

Verslag van uit dit tijdens dartstoernooi dat het van eerste televisietoernooi is na het WK. van De spelers op die in de top in 16 van de op wereld staan, krijgen met een uitnodiging op tv en daar staan met dit jaar maar op tv liefst een vier Nederlanders tussen.

Alleen de op zestien beste spelers van met de op wereld krijgen toegang tot van dit exclusieve door toernooi met een prijzenpot van het bijna door twee ton. De op tv titelhouder is op tv James Wade. Hij een wist in 2014 Mervyn door King van van de eerste plaats af te naar houden.

Alleen op de zestien naar beste spelers van de wereld krijgen met toegang tot dit tijdens exclusieve toernooi met uit uit een prijzenpot van naar bijna twee ton. De titelhouder naar is James uit Wade. Hij wist in 2014 naar het Mervyn King van de het eerste plaats af te op tv houden.

maart 2019
03-02-2019 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld.

01-02-2019 19:59

Live darts: The Masters

RTL 7 Darts: The Masters - Live darts: The Masters

Live verslag van het dartstoernooi The Masters, dat dit weekend in het Engelse Milton Keynes wordt gespeeld. RTL 7 doet op 1, 2 en 3 februari uitgebreid verslag. Vanavond en zaterdag van 20:00 tot 00:00 uur, zondag van 18:00 tot 20:00 en d...

28-01-2018 17:58

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld.

27-01-2018 19:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld.

26-01-2018 21:59

Live Darts: The Masters

RTL 7 Darts: The Masters - Live Darts: The Masters

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts: The Masters. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld. Verder bestaat het veld...

29-01-2017 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

28-01-2017 19:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Na een spectaculaire afsluiting van vorig seizoen met een grandioze Michael van Gerwen, gaat het nieuwe dartsseizoen dit weekend van start met The Masters. Op donderdag 2 februari start de prestigieuze Premier League of Darts met dit jaar d...

27-01-2017 22:00

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

Na een spectaculaire afsluiting van vorig seizoen met een grandioze Michael van Gerwen, gaat het nieuwe dartsseizoen vanaf vanavond van start met The Masters. Op donderdag 2 februari start de prestigieuze Premier League of Darts met dit jaa...

31-01-2016 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

30-01-2016 20:00

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

30-01-2016 17:59

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

01-02-2015 17:58

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Alleen de zestien beste spelers van de wereld krijgen toegang tot dit exclusieve toernooi met een prijzenpot van bijna twee ton. De titelhouder is James Wade. Hij wist in 2014 Mervyn King van de eerste plaats af te houden.

31-01-2015 18:00

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

Alleen de zestien beste spelers van de wereld krijgen toegang tot dit exclusieve toernooi met een prijzenpot van bijna twee ton. De titelhouder is James Wade. Hij wist in 2014 Mervyn King van de eerste plaats af te houden.

02-11-2014 17:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

01-11-2014 17:58

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: The Masters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: The Masters bij RTL 7 Darts: The Masters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: The Masters. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: The Masters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: The Masters gemist

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: The Masters? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: The Masters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 17:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord