Programma gemist?

Verslag de van het eerste televisietoernooi in na het op tv WK Darts. De spelers van die in de top uit 16 in van de wereld staan, in krijgen een uitnodiging. een Daarbij zit op tv natuurlijk Michael de van Gerwen, de tijdens nummer één van de met wereld.

Live in verslag van het uit dartstoernooi The Masters, dat in dit weekend in het tijdens Engelse Milton van Keynes wordt gespeeld. RTL met 7 een doet op 1, een 2 en de 3 februari uitgebreid verslag. Vanavond en op zaterdag van 20:00 op tv tot 00:00 uur, het zondag van op 18:00 tot 20:00 het en daarna van in 21:30 tot 23:30 uur. De van spelers die in de op met top 16 van de wereld in staan, op tv krijgen een uitnodiging een voor The Masters. op De enige Nederlandse deelnemer is Michael naar van Gerwen, de tijdens in nummer één van naar de wereld. Vanavond in de tijdens eerste ronde: - Daryl Gurney - op Dave Chisnall - in Mensur naar Suljovic - Simon Whitlock - Gary met Anderson de - Darren Webster - Michael uit van Gerwen - Jonny het Clayton - Gerwyn uit Price - James op tv Wade - Rob uit Cross - Joe Cullen - op Michael Smith het - Ian White - een Peter Wright - Adrian met Lewis

Verslag van op tv het eerste een televisietoernooi na het uit WK Darts. De spelers op tv die in de uit top 16 van de de wereld staan, van krijgen een uitnodiging. een Daarbij zit natuurlijk Michael met met van Gerwen, de nummer één uit van de naar wereld.

Verslag in van het eerste televisietoernooi na in het WK Darts. een De door spelers die in de top op tv van 16 van de wereld staan, op krijgen een een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk de Michael van Gerwen, de de nummer op tv één van de de wereld.

Verslag door van het eerste televisietoernooi op na het WK Darts: met The Masters. door De spelers uit die in de top tijdens 16 van naar de wereld naar staan, krijgen een een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael op tv van door Gerwen, de nummer één van de naar wereld. Verder bestaat de het veld uit uit naar onder meer kersvers wereldkampioen Rob Cross naar en tijdens de publiekslievelingen met Peter Wright en Raymond van Barneveld. Het door toernooi wordt door van vrijdag naar tot en met van zondag gespeeld. met Michael van Gerwen is de op tv titelverdediger, hij won op de laatste drie edities van op de rij. In de eerste in ronde staan vanavond de het volgende partijen op tv op het programma: - tijdens Dave Chisnall tijdens - Raymond van Barneveld - Mensur op Suljovic - Michael door Smith - Rob door Cross - Ian in White - Peter Wright uit - Alan Norris Michael van tijdens Gerwen komt het zaterdag voor het van eerst in actie. Op zondag door staan zowel de de kwartfinales op als de halve finales op en de finale op het het de programma.

Verslag van naar dit dartstoernooi dat het naar eerste naar televisietoernooi is in na het WK. De spelers op die in de van top 16 van door de wereld staan, tijdens krijgen het een uitnodiging en daar van staan dit jaar op maar liefst vier Nederlanders van tussen.

Na in een spectaculaire afsluiting van van vorig seizoen met een in grandioze Michael op tv van Gerwen, in gaat het nieuwe dartsseizoen met dit weekend van door start het met The Masters. Op donderdag 2 naar februari start de op prestigieuze naar Premier League of Darts met naar dit jaar naar drie Nederlanders; op Michael van Gerwen, tijdens Raymond van tijdens Barneveld én Jelle Klaasen. op tv Beide toernooien en de alle andere grote tijdens majors dit met seizoen zijn te volgen bij op RTL 7. De partijen van van deze van zaterdagavond: Mensur Suljovic een (8) v Jelle Klaasen (9) James Wade op tv (5) de v Robert Thornton (12) Michael tijdens van Gerwen (1) v op tv Simon Whitlock het (16) Adrian Lewis (4) het v Kim de Huybrechts (13) Dit een weekend strijden de zestien beste spelers een van de wereld op tijdens tijdens The Masters door om de felbegeerde titel in op tv de Arena MK in op Milton tijdens Keynes (Engeland). Michael van het Gerwen won het de vorige op twee edities van het dit toernooi en komt op tv in de eerste ronde met uit tegen Simon Whitlock. een Raymond van door Barneveld opent het toernooi tijdens het met zijn wedstrijd tegen Dave Chisnall. in Benito tijdens van de Pas in krijgt het zwaar op tv voor de kiezen. met Hij speelt tegen Gary Anderson, tijdens een rematch een van de kwartfinale van in het het afgelopen WK. Jelle Klaasen speelt van tegen Mensur Suljovic. de in Meer info over The Masters met is hier te vinden Donderdag met 2 naar februari maken op tv de tien beste spelers van de uit wereld naar zich op voor de eerste een speelronde in een de Premier League. De door wekelijkse uit competitie wordt geopend in de op tv in Metro Radio Arena in door Newcastle. Michael naar van Gerwen kan meteen aan de de bak met een de de thriller tegen Gary Anderson. De op laatste keer dat deze de het twee titanen tegenover elkaar stonden op was in de in finale van het afgelopen op tv WK. Toen kroonde het Van Gerwen in zich naar tot wereldkampioen. Raymond van tijdens Barneveld neemt door het op tegen Adrian Lewis het en Jelle Klaasen op krijgt met te maken met ‘Snakebite’ door Peter Wright. tijdens In de zevende met speelronde (donderdag 16 naar maart) doet het naar Premier League-circus weer Rotterdam het aan en kunnen meer dan uit 10.000 dartsliefhebbers met genieten van onder andere uit de wedstrijd de tussen Michael van Gerwen in en Phil de Taylor.

Na een naar spectaculaire door afsluiting van vorig seizoen met op een grandioze Michael met van in Gerwen, gaat het nieuwe het dartsseizoen vanaf vanavond van start door met The Masters. op van Op donderdag 2 februari op start de prestigieuze Premier het League een of Darts met dit jaar de drie een Nederlanders; Michael van Gerwen, Raymond het van Barneveld én Jelle op tv Klaasen. Beide van toernooien uit en alle andere grote majors dit door seizoen op tv zijn te volgen op tv bij RTL uit 7. Van vrijdag 27 door tot en met tijdens 29 januari strijden op tv de zestien beste spelers van de de uit wereld tijdens The Masters om de de in felbegeerde titel in de naar Arena MK in op Milton Keynes (Engeland). op Michael van Gerwen won door de vorige door twee edities van dit een toernooi en komt van in op de eerste ronde uit tegen Simon de Whitlock. het Raymond van Barneveld door opent het door toernooi met zijn in wedstrijd tegen Dave Chisnall. Benito met van de Pas op krijgt het zwaar een voor de kiezen. met Hij speelt tegen van Gary uit Anderson, een rematch met van de kwartfinale op tv van het afgelopen WK. Jelle in Klaasen speelt tegen Mensur uit Suljovic. Meer in info op tv over The Masters is hier te tijdens vinden Donderdag 2 februari een maken de de tien beste spelers van uit de wereld zich met tijdens op voor de eerste speelronde van in de de Premier League. De wekelijkse competitie in wordt op tv geopend in de Metro door Radio Arena in van Newcastle. Michael tijdens van Gerwen kan meteen in aan de de bak met de thriller uit tegen Gary tijdens Anderson. De laatste keer dat met deze met twee titanen tegenover tijdens elkaar stonden was tijdens in de finale van het uit op afgelopen WK. Toen kroonde een Van Gerwen zich tot wereldkampioen. een Raymond van Barneveld uit naar neemt het op in tegen Adrian Lewis op en Jelle Klaasen krijgt met te maken met ‘Snakebite’ een Peter Wright. met In de zevende uit speelronde (donderdag het 16 maart) doet het op tv Premier League-circus weer de Rotterdam aan en op tv kunnen meer het dan 10.000 dartsliefhebbers genieten van het onder andere de uit wedstrijd tussen met Michael van op Gerwen en Phil Taylor. De van partijen van de deze vrijdagavond: Dave Chisnall op (7) v Raymond van Barneveld (10) Phil op tv Taylor (6) v de Michael Smith (11) Gary in Anderson (2) v uit Benito van in de Pas (15) Peter Wright met (3) een v Ian White uit (14)

Verslag van dit van dartstoernooi door dat het eerste televisietoernooi is in het na het WK. De spelers die in het in de top 16 met van de wereld in staan, krijgen een uitnodiging tijdens en daar staan dit een jaar maar liefst tijdens vier de Nederlanders tussen.

Verslag van dit het dartstoernooi dat het met eerste televisietoernooi op tv is de na het WK. in De spelers die in de top het 16 van door de door wereld staan, krijgen een uitnodiging en een daar staan naar dit jaar maar door liefst vier Nederlanders uit tussen.

Verslag naar van dit het dartstoernooi dat het naar eerste televisietoernooi is door na het WK. De het spelers die in de op tv top 16 van de op op wereld staan, krijgen een op tv uitnodiging en in daar staan dit jaar naar maar liefst vier Nederlanders de tussen.

Alleen de in zestien beste spelers van van de wereld in krijgen toegang op tv tot dit op tv exclusieve toernooi met een prijzenpot in van bijna op twee ton. De met titelhouder is James Wade. Hij naar wist in naar 2014 in Mervyn King van de eerste plaats van af te het houden.

Alleen de het zestien beste spelers van met de wereld door krijgen toegang tot dit tijdens exclusieve tijdens toernooi met een prijzenpot van het bijna twee de ton. De de titelhouder is James op Wade. Hij wist de in 2014 Mervyn King van met op tv de eerste plaats af te in houden.

november 2020
03-02-2019 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld.

01-02-2019 19:59

Live darts: The Masters

RTL 7 Darts: The Masters - Live darts: The Masters

Live verslag van het dartstoernooi The Masters, dat dit weekend in het Engelse Milton Keynes wordt gespeeld. RTL 7 doet op 1, 2 en 3 februari uitgebreid verslag. Vanavond en zaterdag van 20:00 tot 00:00 uur, zondag van 18:00 tot 20:00 en d...

28-01-2018 17:58

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld.

27-01-2018 19:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld.

26-01-2018 21:59

Live Darts: The Masters

RTL 7 Darts: The Masters - Live Darts: The Masters

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts: The Masters. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld. Verder bestaat het veld...

29-01-2017 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

28-01-2017 19:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Na een spectaculaire afsluiting van vorig seizoen met een grandioze Michael van Gerwen, gaat het nieuwe dartsseizoen dit weekend van start met The Masters. Op donderdag 2 februari start de prestigieuze Premier League of Darts met dit jaar d...

27-01-2017 22:00

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

Na een spectaculaire afsluiting van vorig seizoen met een grandioze Michael van Gerwen, gaat het nieuwe dartsseizoen vanaf vanavond van start met The Masters. Op donderdag 2 februari start de prestigieuze Premier League of Darts met dit jaa...

31-01-2016 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

30-01-2016 20:00

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

30-01-2016 17:59

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

01-02-2015 17:58

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Alleen de zestien beste spelers van de wereld krijgen toegang tot dit exclusieve toernooi met een prijzenpot van bijna twee ton. De titelhouder is James Wade. Hij wist in 2014 Mervyn King van de eerste plaats af te houden.

31-01-2015 18:00

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

Alleen de zestien beste spelers van de wereld krijgen toegang tot dit exclusieve toernooi met een prijzenpot van bijna twee ton. De titelhouder is James Wade. Hij wist in 2014 Mervyn King van de eerste plaats af te houden.

02-11-2014 17:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

01-11-2014 17:58

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: The Masters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: The Masters bij RTL 7 Darts: The Masters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: The Masters. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: The Masters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: The Masters gemist

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: The Masters? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: The Masters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 17:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!