Programma gemist?

Verslag het van het met eerste televisietoernooi na het op WK Darts. in De spelers die op tv in de top 16 in van de wereld staan, krijgen de een uitnodiging. Daarbij het zit een natuurlijk Michael van Gerwen, de tijdens op nummer één van de op wereld.

Live een verslag van het dartstoernooi van The Masters, dat dit het met weekend in het Engelse Milton Keynes op tv wordt gespeeld. op RTL 7 een doet op 1, op 2 en door 3 februari uitgebreid op tv verslag. Vanavond en zaterdag van 20:00 tot naar 00:00 uit uur, zondag met van 18:00 tot 20:00 en daarna door van van 21:30 tot 23:30 uur. De een spelers die in uit de top 16 van uit de wereld staan, een krijgen een een uitnodiging voor The de Masters. De op tv enige Nederlandse het deelnemer is Michael van Gerwen, het de nummer van één van de een wereld. Vanavond in de eerste het ronde: - Daryl een Gurney - naar Dave Chisnall - Mensur in Suljovic - Simon Whitlock - tijdens Gary Anderson - Darren een Webster - de Michael van Gerwen door - Jonny Clayton - Gerwyn naar Price - James van Wade - Rob de Cross - Joe Cullen - Michael van Smith - Ian White - op op Peter Wright - Adrian uit Lewis

Verslag tijdens van het eerste naar televisietoernooi na het WK Darts. tijdens De het spelers die een in de top 16 van de door wereld een staan, krijgen een van uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk naar Michael van Gerwen, de tijdens met nummer één van een de wereld.

Verslag in van het door eerste televisietoernooi na het WK Darts. in op De spelers die met in de top uit 16 van de het wereld staan, krijgen van een uitnodiging. Daarbij de zit natuurlijk Michael van Gerwen, op de nummer één van op de door wereld.

Verslag met van het eerste uit televisietoernooi na de het WK Darts: The Masters. De tijdens tijdens spelers die in de top op 16 met van de wereld staan, in krijgen een uitnodiging. Daarbij zit naar met natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer een tijdens één van de wereld. de Verder bestaat op tv het veld uit in onder meer kersvers wereldkampioen Rob op Cross met en de publiekslievelingen Peter Wright uit en Raymond van tijdens Barneveld. Het toernooi door wordt van vrijdag tot en met met zondag gespeeld. tijdens Michael op van Gerwen is de met titelverdediger, hij in won de laatste drie edities door op rij. In op de eerste op tv ronde staan vanavond door de volgende een partijen op het programma: - het Dave Chisnall - tijdens Raymond van Barneveld - Mensur een Suljovic - in Michael Smith - Rob van Cross - Ian White - Peter op Wright met - Alan Norris Michael van op tv Gerwen op komt zaterdag voor het eerst door in door actie. Op zondag staan zowel de op tv kwartfinales als de de halve finales op en het de finale op het in programma.

Verslag in van dit dartstoernooi dat een het door eerste televisietoernooi is na op het WK. De de spelers die in de door top uit 16 van de met wereld staan, krijgen een tijdens uitnodiging en daar de staan dit jaar maar door liefst vier Nederlanders met tussen.

Na op een spectaculaire een afsluiting van vorig seizoen met door een grandioze Michael op van Gerwen, gaat een het nieuwe naar dartsseizoen dit weekend van start naar met een The Masters. Op uit donderdag 2 op februari start de prestigieuze Premier een League het of Darts met dit jaar drie met Nederlanders; met Michael van Gerwen, naar Raymond van Barneveld én op Jelle op Klaasen. Beide toernooien en alle een andere grote majors een dit seizoen zijn met te door volgen bij RTL 7. De partijen van in deze op zaterdagavond: Mensur Suljovic van (8) v Jelle Klaasen (9) James Wade door (5) v de Robert Thornton in (12) Michael van Gerwen de (1) v het Simon Whitlock (16) Adrian op Lewis (4) v Kim Huybrechts (13) Dit naar de weekend strijden de zestien beste spelers door in van de wereld tijdens in The Masters met om de felbegeerde titel in uit de de Arena MK in Milton Keynes (Engeland). van Michael van een Gerwen won de vorige op tv twee met edities van dit toernooi en door komt van in de tijdens eerste ronde uit tegen Simon Whitlock. uit Raymond van naar Barneveld opent de het toernooi met zijn door wedstrijd tegen Dave Chisnall. op tv Benito van de tijdens van Pas krijgt het met zwaar voor de kiezen. Hij een speelt tegen Gary Anderson, het door een rematch van de kwartfinale van het het van afgelopen WK. Jelle naar Klaasen speelt door tegen Mensur Suljovic. Meer info over de op tv The Masters is hier te vinden Donderdag het 2 februari maken naar de uit tien beste spelers van de naar op tv wereld zich op een voor de eerste speelronde in een de tijdens Premier League. De wekelijkse competitie wordt naar geopend in uit de Metro Radio Arena uit op in Newcastle. Michael van uit Gerwen kan meteen aan een de bak met met de van thriller tegen Gary van Anderson. De laatste met keer dat deze twee titanen tegenover een elkaar het stonden was met in de finale uit van het afgelopen WK. Toen kroonde in naar Van Gerwen zich tot met wereldkampioen. Raymond naar van Barneveld neemt het van op tegen van Adrian Lewis en Jelle Klaasen krijgt een het te maken met ‘Snakebite’ Peter naar Wright. In de van zevende een speelronde (donderdag 16 maart) op doet het Premier League-circus weer naar Rotterdam aan een en kunnen de meer dan 10.000 naar dartsliefhebbers genieten van onder andere van in de wedstrijd tussen Michael in van Gerwen en een Phil Taylor.

Na uit een spectaculaire afsluiting van uit vorig uit seizoen met een grandioze Michael van tijdens van Gerwen, gaat het nieuwe van dartsseizoen vanaf vanavond naar van start met The Masters. tijdens Op het donderdag 2 februari door start de prestigieuze Premier in League naar of Darts met dit de jaar drie Nederlanders; Michael van op tv naar Gerwen, Raymond van Barneveld én tijdens Jelle Klaasen. in Beide toernooien en alle met andere grote majors dit het seizoen zijn te de volgen bij RTL de 7. Van vrijdag 27 op tv tot op tv en met 29 door januari strijden de zestien beste met spelers van de uit wereld tijdens The door Masters van om de felbegeerde titel in tijdens van de Arena MK in Milton naar Keynes in (Engeland). Michael van uit Gerwen won de van vorige twee edities tijdens van dit toernooi en op tv komt in de met eerste ronde uit van tegen Simon Whitlock. een Raymond van Barneveld opent het op tv toernooi met tijdens zijn wedstrijd tegen Dave uit Chisnall. tijdens Benito van de Pas krijgt naar het zwaar de voor de op tv kiezen. Hij speelt tegen Gary de Anderson, een rematch het van de met kwartfinale van een het afgelopen WK. Jelle naar Klaasen speelt tegen van Mensur Suljovic. Meer de info over de The Masters is hier te in vinden Donderdag 2 naar februari door maken de tien van beste spelers van de wereld zich de op voor een de van eerste speelronde in de Premier uit League. uit De wekelijkse competitie wordt geopend naar in de Metro van Radio Arena in Newcastle. uit het Michael van Gerwen kan meteen aan op de op bak met de door thriller tegen Gary Anderson. De uit het laatste keer dat deze twee titanen uit tegenover elkaar stonden naar was naar in de finale van een het afgelopen WK. Toen door kroonde Van Gerwen door zich tot wereldkampioen. naar Raymond van van Barneveld neemt het een op tegen Adrian Lewis door en met Jelle Klaasen krijgt te maken van met met ‘Snakebite’ Peter Wright. met In de naar zevende speelronde (donderdag 16 met maart) doet het Premier League-circus tijdens weer Rotterdam aan van en door kunnen meer tijdens dan 10.000 dartsliefhebbers genieten van in onder naar andere de wedstrijd van tussen Michael van door Gerwen en Phil Taylor. De partijen van op deze vrijdagavond: Dave Chisnall het (7) v met Raymond van Barneveld naar (10) Phil de Taylor (6) v Michael Smith naar (11) Gary het Anderson (2) v Benito in van de Pas (15) Peter Wright tijdens de (3) v Ian een White (14)

Verslag van van dit dartstoernooi dat op tv het eerste de televisietoernooi is na het van WK. De uit spelers die in de naar top op tv 16 van de wereld tijdens staan, krijgen een uitnodiging en uit het daar staan dit in jaar maar liefst vier van Nederlanders tussen.

Verslag de van dit een dartstoernooi dat het een eerste televisietoernooi is na het WK. tijdens De op tv spelers die in de top in 16 van de de in wereld staan, krijgen een van uitnodiging en uit daar staan dit jaar het maar liefst naar vier Nederlanders tussen.

Verslag van het dit dartstoernooi het dat het naar eerste televisietoernooi is tijdens na het WK. De spelers die op tv in een de top in 16 van de wereld staan, krijgen door een uitnodiging en uit daar staan dit op tv een jaar maar liefst vier Nederlanders door tussen.

Alleen de zestien de beste van spelers van de wereld van krijgen toegang op tv tot dit exclusieve toernooi met op een prijzenpot van door een bijna twee ton. De titelhouder is op tv op tv James Wade. Hij wist het in 2014 Mervyn op King van de eerste plaats uit af te op houden.

Alleen de zestien door tijdens beste spelers van de het wereld krijgen toegang tot op dit exclusieve van toernooi met een prijzenpot van het van bijna twee ton. De titelhouder de is James Wade. Hij van het wist in 2014 Mervyn King door van de eerste plaats naar af naar te houden.

februari 2020
03-02-2019 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld.

01-02-2019 19:59

Live darts: The Masters

RTL 7 Darts: The Masters - Live darts: The Masters

Live verslag van het dartstoernooi The Masters, dat dit weekend in het Engelse Milton Keynes wordt gespeeld. RTL 7 doet op 1, 2 en 3 februari uitgebreid verslag. Vanavond en zaterdag van 20:00 tot 00:00 uur, zondag van 18:00 tot 20:00 en d...

28-01-2018 17:58

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld.

27-01-2018 19:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld.

26-01-2018 21:59

Live Darts: The Masters

RTL 7 Darts: The Masters - Live Darts: The Masters

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts: The Masters. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld. Verder bestaat het veld...

29-01-2017 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

28-01-2017 19:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Na een spectaculaire afsluiting van vorig seizoen met een grandioze Michael van Gerwen, gaat het nieuwe dartsseizoen dit weekend van start met The Masters. Op donderdag 2 februari start de prestigieuze Premier League of Darts met dit jaar d...

27-01-2017 22:00

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

Na een spectaculaire afsluiting van vorig seizoen met een grandioze Michael van Gerwen, gaat het nieuwe dartsseizoen vanaf vanavond van start met The Masters. Op donderdag 2 februari start de prestigieuze Premier League of Darts met dit jaa...

31-01-2016 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

30-01-2016 20:00

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

30-01-2016 17:59

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

01-02-2015 17:58

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Alleen de zestien beste spelers van de wereld krijgen toegang tot dit exclusieve toernooi met een prijzenpot van bijna twee ton. De titelhouder is James Wade. Hij wist in 2014 Mervyn King van de eerste plaats af te houden.

31-01-2015 18:00

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

Alleen de zestien beste spelers van de wereld krijgen toegang tot dit exclusieve toernooi met een prijzenpot van bijna twee ton. De titelhouder is James Wade. Hij wist in 2014 Mervyn King van de eerste plaats af te houden.

02-11-2014 17:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

01-11-2014 17:58

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: The Masters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: The Masters bij RTL 7 Darts: The Masters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: The Masters. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: The Masters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: The Masters gemist

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: The Masters? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: The Masters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 17:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!