Programma gemist?

Verslag van het het eerste televisietoernooi na door het WK Darts. met een De spelers die in de top van met 16 van de wereld staan, op tv krijgen een uitnodiging. Daarbij uit zit natuurlijk Michael van van Gerwen, de het nummer op één van de op wereld.

Verslag op van het eerste televisietoernooi uit na het WK van Darts. De op tv spelers die in de van top met 16 van de wereld staan, tijdens krijgen een door uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk naar Michael van uit Gerwen, de nummer op tv één van de op tv wereld.

Verslag van het het eerste op televisietoernooi na het WK Darts: de The in Masters. De spelers tijdens die in het de top 16 van van de wereld staan, krijgen met een uitnodiging. op tv Daarbij zit natuurlijk Michael van uit op tv Gerwen, de nummer één tijdens van de een wereld. Verder bestaat in het veld uit onder meer met kersvers door wereldkampioen Rob Cross en de op tv publiekslievelingen Peter Wright en een Raymond van Barneveld. Het de toernooi wordt van een vrijdag door tot en met zondag op tv gespeeld. Michael van naar Gerwen is de met titelverdediger, hij op won de de laatste drie edities op rij. In uit de eerste ronde staan een tijdens vanavond de volgende partijen op het met programma: - Dave Chisnall de - uit Raymond van Barneveld - op Mensur Suljovic - Michael met Smith - Rob van Cross - op tv Ian White - Peter Wright in - Alan Norris Michael van Gerwen met komt zaterdag voor van het eerst in het actie. Op zondag een staan zowel naar de kwartfinales als in de halve een finales en op de finale op tijdens het programma.

Verslag van dit op dartstoernooi dat het op eerste naar televisietoernooi is na het WK. op De tijdens spelers die in in de top tijdens 16 van de wereld staan, de krijgen een uitnodiging op en daar staan van dit jaar maar liefst van uit vier Nederlanders tussen.

Na een spectaculaire in afsluiting van vorig het seizoen met een door grandioze de Michael van Gerwen, gaat het op tv nieuwe dartsseizoen dit op tv weekend van in start met The op Masters. Op donderdag 2 het op tv februari start de prestigieuze Premier League van of in Darts met uit dit jaar drie Nederlanders; Michael van het Gerwen, een Raymond van Barneveld én uit Jelle Klaasen. Beide toernooien met tijdens en alle andere grote majors dit op tv seizoen zijn te de volgen bij RTL naar tijdens 7. De partijen van deze zaterdagavond: Mensur Suljovic met (8) v Jelle met uit Klaasen (9) James Wade de (5) v Robert Thornton (12) Michael van van op tv Gerwen (1) v op Simon Whitlock (16) Adrian Lewis in (4) v Kim Huybrechts een (13) Dit weekend strijden op de zestien beste spelers naar van de wereld de tijdens The een Masters om door de felbegeerde titel in in de Arena MK in in Milton Keynes met (Engeland). het Michael van Gerwen won de door vorige twee edities de van van dit toernooi en komt in een de eerste ronde op uit tegen Simon Whitlock. van Raymond van van Barneveld opent het op toernooi met zijn wedstrijd een tegen op Dave Chisnall. Benito tijdens van de Pas tijdens krijgt het op tv zwaar voor de kiezen. Hij op speelt van tegen Gary Anderson, een rematch van de de op tv kwartfinale van op tv het afgelopen WK. Jelle van Klaasen speelt tegen Mensur op tv Suljovic. Meer info de over The Masters in is hier te met vinden Donderdag 2 februari het maken op de tien beste spelers van van de wereld zich op tijdens voor de eerste de tijdens speelronde in de Premier League. De uit wekelijkse competitie wordt op geopend in op de Metro een Radio Arena een in Newcastle. Michael met van Gerwen kan meteen het aan de het bak met de thriller tegen met Gary de Anderson. De laatste op keer dat deze twee naar titanen tegenover elkaar het stonden was naar in de finale van het afgelopen van op tv WK. Toen kroonde Van met Gerwen zich op tv tot wereldkampioen. Raymond van Barneveld neemt op het op tegen tijdens van Adrian Lewis en Jelle Klaasen de krijgt te maken van met ‘Snakebite’ Peter Wright. op naar In de zevende speelronde (donderdag 16 met maart) doet naar het Premier League-circus weer een Rotterdam aan en in kunnen naar meer dan op tv 10.000 dartsliefhebbers genieten van onder andere op tv de wedstrijd op tv tussen Michael het van Gerwen en Phil naar Taylor.

Na een tijdens spectaculaire met afsluiting van vorig seizoen door met een grandioze Michael van in tijdens Gerwen, gaat het de nieuwe dartsseizoen vanaf vanavond van van start met met The Masters. op Op donderdag 2 februari start op de prestigieuze Premier uit League of een Darts met dit in jaar drie Nederlanders; Michael door van de Gerwen, Raymond van Barneveld én tijdens Jelle tijdens Klaasen. Beide toernooien op en alle andere grote majors uit dit seizoen het zijn te volgen de bij RTL 7. Van vrijdag 27 uit op tv tot en met 29 januari met strijden de een zestien beste spelers van de een wereld tijdens het The tijdens Masters om de op felbegeerde titel in de Arena op MK in Milton een Keynes (Engeland). Michael een van op tv Gerwen won de vorige twee een edities van dit het toernooi en komt in uit de met eerste ronde een uit tegen Simon Whitlock. Raymond van van het Barneveld opent het toernooi tijdens met zijn wedstrijd tegen op tv Dave uit Chisnall. Benito van de Pas krijgt in uit het zwaar voor de kiezen. Hij in speelt tegen uit Gary uit Anderson, een rematch van door de kwartfinale van van het afgelopen WK. Jelle uit Klaasen speelt tegen naar Mensur Suljovic. Meer info tijdens over tijdens The Masters uit is hier te met vinden Donderdag 2 februari maken de een tien het beste spelers van de wereld door zich op voor de uit eerste speelronde in naar op tv de Premier League. De wekelijkse competitie uit wordt geopend in in de Metro Radio met door Arena in Newcastle. Michael van Gerwen een van kan meteen aan de bak met een op tv de thriller tegen het Gary Anderson. De uit laatste keer dat deze twee naar titanen tegenover elkaar stonden uit de was in de finale van van het afgelopen WK. Toen de op tv kroonde Van Gerwen naar zich tot wereldkampioen. Raymond van Barneveld in neemt het op op tegen Adrian Lewis uit en tijdens Jelle Klaasen krijgt te van maken met het ‘Snakebite’ Peter Wright. In naar de zevende speelronde (donderdag een 16 uit maart) doet het uit Premier League-circus weer Rotterdam de aan en met kunnen meer dan 10.000 dartsliefhebbers uit genieten van onder op tv naar andere de wedstrijd tussen uit Michael van Gerwen en Phil op Taylor. De partijen het van deze met vrijdagavond: Dave Chisnall (7) v een Raymond van naar Barneveld (10) Phil Taylor (6) v tijdens Michael Smith (11) Gary op de Anderson (2) v Benito het van de Pas (15) Peter naar Wright (3) met v Ian in White (14)

Verslag van dit door uit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is het na het het WK. De spelers op die in van de top 16 uit van de wereld de staan, krijgen een uitnodiging een en daar staan uit dit jaar maar een liefst vier een Nederlanders tussen.

Verslag tijdens van dit het dartstoernooi dat het eerste door televisietoernooi is na het naar WK. tijdens De spelers die in de uit top 16 van met de wereld tijdens staan, krijgen een uitnodiging van en daar staan dit naar jaar maar een liefst vier door Nederlanders tussen.

Verslag van op tv dit dartstoernooi dat het door een eerste televisietoernooi is na het tijdens WK. De spelers die met door in de top 16 van de het wereld staan, het krijgen een op uitnodiging en daar staan in dit jaar op maar liefst vier Nederlanders de tussen.

Alleen op tv de zestien met beste spelers van de naar wereld krijgen toegang op tv tot dit exclusieve toernooi de met een naar prijzenpot van bijna in twee ton. in De titelhouder is James op tv Wade. Hij wist in 2014 van Mervyn King van op tv de eerste de plaats van af te houden.

Alleen de uit zestien beste spelers tijdens van de wereld krijgen met toegang tot dit in exclusieve toernooi de met een door prijzenpot van bijna twee op tv ton. De titelhouder is tijdens een James Wade. Hij wist in op 2014 Mervyn King met van tijdens de eerste plaats af te tijdens houden.

januari 2019
28-01-2018 17:58

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld.

27-01-2018 19:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld.

26-01-2018 21:59

Live Darts: The Masters

RTL 7 Darts: The Masters - Live Darts: The Masters

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts: The Masters. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld. Verder bestaat het veld...

29-01-2017 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

28-01-2017 19:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Na een spectaculaire afsluiting van vorig seizoen met een grandioze Michael van Gerwen, gaat het nieuwe dartsseizoen dit weekend van start met The Masters. Op donderdag 2 februari start de prestigieuze Premier League of Darts met dit jaar d...

27-01-2017 22:00

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

Na een spectaculaire afsluiting van vorig seizoen met een grandioze Michael van Gerwen, gaat het nieuwe dartsseizoen vanaf vanavond van start met The Masters. Op donderdag 2 februari start de prestigieuze Premier League of Darts met dit jaa...

31-01-2016 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

30-01-2016 20:00

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

30-01-2016 17:59

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

01-02-2015 17:58

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Alleen de zestien beste spelers van de wereld krijgen toegang tot dit exclusieve toernooi met een prijzenpot van bijna twee ton. De titelhouder is James Wade. Hij wist in 2014 Mervyn King van de eerste plaats af te houden.

31-01-2015 18:00

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

Alleen de zestien beste spelers van de wereld krijgen toegang tot dit exclusieve toernooi met een prijzenpot van bijna twee ton. De titelhouder is James Wade. Hij wist in 2014 Mervyn King van de eerste plaats af te houden.

02-11-2014 17:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

01-11-2014 17:58

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: The Masters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: The Masters bij RTL 7 Darts: The Masters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: The Masters. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: The Masters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: The Masters gemist

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: The Masters? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: The Masters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 28-01-2018 om 17:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord