Programma gemist?

Verslag uit van het eerste televisietoernooi na op het op tv WK Darts. De spelers op tv die in de top op tv op 16 van de op tv wereld staan, krijgen uit een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk uit Michael van van Gerwen, de nummer één tijdens van de het wereld.

Live verslag van in op het dartstoernooi The Masters, van dat dit weekend in naar het Engelse een Milton Keynes door wordt gespeeld. RTL 7 het doet op 1, 2 en in 3 tijdens februari uitgebreid verslag. Vanavond uit en zaterdag van een 20:00 tot 00:00 het uur, zondag van van 18:00 tot 20:00 met en daarna van 21:30 tot naar 23:30 uur. De het spelers die in met de tijdens top 16 van de wereld in staan, krijgen een uitnodiging het van voor The Masters. door De enige Nederlandse deelnemer is uit Michael van Gerwen, op de nummer één van het de de wereld. Vanavond in de eerste op tv ronde: - een Daryl Gurney - Dave door Chisnall - Mensur Suljovic het - Simon de Whitlock - Gary Anderson - tijdens Darren Webster - het Michael van Gerwen - Jonny Clayton - naar door Gerwyn Price - naar James Wade - Rob Cross - Joe in Cullen - door Michael Smith - Ian White - uit de Peter Wright - met Adrian Lewis

Verslag op van het eerste televisietoernooi na naar het tijdens WK Darts. tijdens De spelers die in de top op tv 16 van het de wereld staan, met krijgen een van uitnodiging. Daarbij zit uit natuurlijk Michael van Gerwen, de naar de nummer één van de van wereld.

Verslag van het in eerste televisietoernooi na tijdens het WK Darts. op een De spelers die de in de top naar 16 van de wereld staan, het krijgen een het uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk door Michael op tv van Gerwen, de in nummer één van de op wereld.

Verslag op tv van het de eerste televisietoernooi na het WK op tv Darts: The Masters. uit De spelers die door in de top 16 uit met van de wereld naar staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit de natuurlijk de Michael van Gerwen, van de nummer één van van de wereld. Verder bestaat een met het veld uit onder meer tijdens kersvers wereldkampioen het Rob Cross en de publiekslievelingen op Peter van Wright en Raymond de van Barneveld. Het toernooi wordt van tijdens vrijdag tot een en een met zondag gespeeld. Michael van Gerwen op tv door is de titelverdediger, hij won de de laatste de drie edities op op tv rij. In de eerste de ronde staan vanavond in de volgende partijen op het naar tijdens programma: - Dave Chisnall - Raymond van op Barneveld - Mensur Suljovic door - op tv Michael Smith - Rob een Cross - Ian White - Peter tijdens Wright - Alan in Norris Michael van Gerwen in een komt zaterdag voor het eerst door in een actie. Op zondag staan tijdens zowel de met kwartfinales als de halve met finales en in de finale op het uit programma.

Verslag uit van dit dartstoernooi de dat het eerste televisietoernooi is door na het van WK. De spelers die op in in de top 16 van de op tv wereld staan, in krijgen een door uitnodiging en daar staan van dit jaar naar maar liefst vier Nederlanders een tussen.

Na tijdens een spectaculaire afsluiting van het vorig seizoen de met een een grandioze Michael van een Gerwen, gaat het nieuwe dartsseizoen door dit weekend van start door met The Masters. in Op donderdag van 2 februari start op de prestigieuze op Premier League op tv of Darts met op tv dit jaar drie Nederlanders; op tv Michael van Gerwen, op tv Raymond van van Barneveld én Jelle Klaasen. Beide toernooien op tv naar en alle andere grote majors dit met seizoen op tv zijn te volgen bij met RTL 7. De partijen het van tijdens deze zaterdagavond: Mensur Suljovic (8) v Jelle naar Klaasen (9) James een Wade op tv (5) v Robert in Thornton (12) Michael van Gerwen naar (1) v Simon Whitlock (16) Adrian het Lewis (4) naar v Kim op Huybrechts (13) Dit weekend strijden een de zestien beste naar spelers van van de wereld tijdens uit The Masters om de van felbegeerde titel in in de Arena met MK in Milton Keynes uit (Engeland). Michael van in Gerwen won de van vorige twee met edities van dit uit toernooi en komt in in de eerste ronde uit op tv tegen Simon Whitlock. het het Raymond van Barneveld een opent het toernooi met zijn wedstrijd het tegen Dave Chisnall. met in Benito van de Pas krijgt het naar door zwaar voor de kiezen. Hij op tv speelt tegen Gary tijdens Anderson, een rematch van uit de uit kwartfinale van het tijdens afgelopen WK. Jelle van Klaasen speelt tegen Mensur Suljovic. in Meer van info over The Masters een is hier te vinden Donderdag van 2 februari maken een op tv de tien beste spelers van naar de wereld zich van op voor in de eerste speelronde in door de Premier League. door De wekelijkse competitie wordt een geopend uit in de op Metro Radio Arena in Newcastle. het Michael van Gerwen van kan meteen van aan de tijdens bak met de thriller tegen Gary een Anderson. de De laatste keer dat deze het twee van titanen tegenover elkaar stonden op was in een de finale naar van het afgelopen uit WK. Toen kroonde Van Gerwen door zich met tot wereldkampioen. Raymond van van Barneveld neemt het op naar tegen Adrian Lewis en van Jelle het Klaasen krijgt te maken op met ‘Snakebite’ Peter Wright. in In een de zevende speelronde van (donderdag 16 maart) het doet het Premier uit League-circus weer Rotterdam op aan en kunnen van meer dan 10.000 dartsliefhebbers genieten met van tijdens onder andere naar de wedstrijd tussen Michael van op Gerwen en Phil op tv Taylor.

Na van een spectaculaire afsluiting van vorig van de seizoen met een grandioze Michael op tv van Gerwen, op gaat het met nieuwe dartsseizoen vanaf vanavond van start van met The in Masters. Op naar donderdag 2 door februari start de prestigieuze Premier het League of naar Darts met dit jaar tijdens drie in Nederlanders; Michael van Gerwen, Raymond van van in Barneveld én Jelle Klaasen. door Beide toernooien en alle naar andere in grote majors dit seizoen zijn een te volgen bij naar RTL 7. Van vrijdag op tv 27 tot de en met 29 januari strijden uit de naar zestien beste spelers een van de uit wereld tijdens The door Masters om de felbegeerde titel in de de Arena MK het in Milton Keynes in (Engeland). met Michael van Gerwen won de met van vorige twee edities op tv van dit toernooi het en komt in door de eerste ronde uit tegen naar Simon Whitlock. Raymond door van Barneveld een opent het toernooi met zijn door naar wedstrijd tegen Dave Chisnall. Benito de van met de Pas krijgt door het zwaar voor de naar kiezen. Hij speelt tegen Gary met Anderson, een rematch naar van de het kwartfinale van een het afgelopen WK. een Jelle Klaasen speelt tegen de Mensur Suljovic. Meer info het over The Masters met is hier door te vinden Donderdag de 2 februari maken de met tien op beste spelers van de wereld de zich op voor van de eerste door speelronde in de Premier een League. De wekelijkse het competitie wordt geopend naar in de op Metro Radio van Arena in Newcastle. Michael van op Gerwen kan het meteen aan de uit bak met door de thriller tegen Gary uit Anderson. De laatste keer dat door het deze twee titanen tegenover elkaar op stonden was in door de finale door van het afgelopen WK. Toen tijdens het kroonde Van Gerwen zich tot wereldkampioen. het Raymond van op tv Barneveld neemt het op het een tegen Adrian Lewis en naar Jelle Klaasen krijgt te maken uit met van ‘Snakebite’ Peter op Wright. In de in zevende speelronde (donderdag van 16 maart) doet van het Premier League-circus weer Rotterdam aan door en kunnen meer in met dan 10.000 dartsliefhebbers genieten van een onder naar andere de wedstrijd tussen door Michael van Gerwen met en Phil Taylor. De op partijen van een deze vrijdagavond: Dave Chisnall (7) v Raymond uit van Barneveld van (10) Phil Taylor (6) het v Michael Smith tijdens (11) Gary Anderson de (2) v een Benito van de het Pas (15) Peter Wright (3) door v Ian tijdens White (14)

Verslag van dit naar dartstoernooi het dat het eerste naar televisietoernooi is het na het WK. De in spelers die in het de top 16 op tv van de wereld staan, krijgen door door een uitnodiging en daar met staan dit jaar maar het liefst vier Nederlanders een tussen.

Verslag van tijdens dit dartstoernooi dat tijdens het eerste televisietoernooi is uit na het WK. door De naar spelers die in naar de top 16 van met de wereld staan, krijgen naar een uitnodiging en tijdens daar staan op tv dit het jaar maar liefst naar vier Nederlanders tussen.

Verslag de van dit dartstoernooi het dat het eerste met televisietoernooi is na het de WK. De spelers door die in de top met op tv 16 van de wereld staan, van krijgen door een uitnodiging en daar van staan dit jaar uit maar liefst met vier Nederlanders tussen.

Alleen de de zestien door beste spelers van op tv de wereld krijgen toegang tot uit dit exclusieve toernooi naar met een prijzenpot van door bijna het twee ton. tijdens De titelhouder is tijdens James Wade. Hij uit wist in 2014 op tv Mervyn King van de eerste op tv plaats af te op houden.

Alleen met de zestien beste van spelers van de wereld krijgen naar toegang tot met dit exclusieve toernooi met naar een door prijzenpot van bijna twee uit ton. De titelhouder is van James Wade. Hij in wist naar in 2014 het Mervyn King van de de eerste plaats af met te houden.

juli 2019
03-02-2019 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld.

01-02-2019 19:59

Live darts: The Masters

RTL 7 Darts: The Masters - Live darts: The Masters

Live verslag van het dartstoernooi The Masters, dat dit weekend in het Engelse Milton Keynes wordt gespeeld. RTL 7 doet op 1, 2 en 3 februari uitgebreid verslag. Vanavond en zaterdag van 20:00 tot 00:00 uur, zondag van 18:00 tot 20:00 en d...

28-01-2018 17:58

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld.

27-01-2018 19:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld.

26-01-2018 21:59

Live Darts: The Masters

RTL 7 Darts: The Masters - Live Darts: The Masters

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts: The Masters. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld. Verder bestaat het veld...

29-01-2017 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

28-01-2017 19:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Na een spectaculaire afsluiting van vorig seizoen met een grandioze Michael van Gerwen, gaat het nieuwe dartsseizoen dit weekend van start met The Masters. Op donderdag 2 februari start de prestigieuze Premier League of Darts met dit jaar d...

27-01-2017 22:00

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

Na een spectaculaire afsluiting van vorig seizoen met een grandioze Michael van Gerwen, gaat het nieuwe dartsseizoen vanaf vanavond van start met The Masters. Op donderdag 2 februari start de prestigieuze Premier League of Darts met dit jaa...

31-01-2016 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

30-01-2016 20:00

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

30-01-2016 17:59

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

01-02-2015 17:58

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Alleen de zestien beste spelers van de wereld krijgen toegang tot dit exclusieve toernooi met een prijzenpot van bijna twee ton. De titelhouder is James Wade. Hij wist in 2014 Mervyn King van de eerste plaats af te houden.

31-01-2015 18:00

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

Alleen de zestien beste spelers van de wereld krijgen toegang tot dit exclusieve toernooi met een prijzenpot van bijna twee ton. De titelhouder is James Wade. Hij wist in 2014 Mervyn King van de eerste plaats af te houden.

02-11-2014 17:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

01-11-2014 17:58

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: The Masters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: The Masters bij RTL 7 Darts: The Masters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: The Masters. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: The Masters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: The Masters gemist

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: The Masters? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: The Masters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 17:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord