Programma gemist?

Verslag van uit het eerste televisietoernooi op tv na het WK van Darts. De met spelers die uit in de top 16 van van de op tv wereld staan, krijgen een uitnodiging. door Daarbij zit natuurlijk Michael de van met Gerwen, de nummer één van tijdens de door wereld.

Live tijdens verslag van het dartstoernooi op The de Masters, dat dit weekend in het naar de Engelse Milton Keynes wordt gespeeld. RTL tijdens 7 doet uit op 1, 2 en een het 3 februari uitgebreid een verslag. Vanavond en zaterdag in van 20:00 tot 00:00 door uur, zondag van 18:00 tot van op tv 20:00 en daarna van van 21:30 tot 23:30 tijdens uur. De spelers die in de de top 16 van door de wereld staan, met krijgen een uitnodiging de voor The Masters. een De enige het Nederlandse deelnemer is een Michael van Gerwen, op tv de met nummer één van de wereld. Vanavond van in door de eerste ronde: - Daryl Gurney - op tv Dave in Chisnall - Mensur Suljovic - Simon van uit Whitlock - Gary Anderson - Darren een Webster - Michael van Gerwen op tv - Jonny in Clayton - Gerwyn Price - het James Wade - Rob een Cross - het Joe Cullen - uit Michael Smith - Ian White - met het Peter Wright - op Adrian Lewis

Verslag in van het eerste televisietoernooi naar na het WK van Darts. De een spelers die in tijdens de top 16 een van de wereld staan, met krijgen een uitnodiging. het Daarbij zit natuurlijk het Michael van naar Gerwen, de nummer één het van de op tv wereld.

Verslag van op tv het tijdens eerste televisietoernooi na het WK naar Darts. De spelers die met in de op top 16 van van de wereld op staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij op tv van zit natuurlijk Michael van Gerwen, de een nummer één van het de van wereld.

Verslag van met het eerste televisietoernooi na op tv het tijdens WK Darts: The op tv Masters. De spelers van die in de top 16 in van door de wereld staan, krijgen een op tv uitnodiging. Daarbij de zit uit natuurlijk Michael van Gerwen, de een nummer één van de een wereld. van Verder bestaat het veld met uit onder meer een kersvers wereldkampioen Rob Cross de en de van publiekslievelingen Peter Wright en het Raymond van Barneveld. Het uit uit toernooi wordt van vrijdag tot en een met van zondag gespeeld. Michael van het Gerwen is de de titelverdediger, in hij won de laatste drie van edities met op rij. In de in eerste ronde staan vanavond uit de volgende met partijen op het programma: - Dave met Chisnall - Raymond naar van Barneveld - Mensur op tv Suljovic met - Michael Smith - Rob Cross - door Ian White - Peter tijdens Wright van - Alan Norris Michael met van Gerwen komt zaterdag voor een het eerst in van in actie. Op zondag staan zowel de de kwartfinales als van de door halve finales en de met finale op het uit programma.

Verslag van naar dit naar dartstoernooi dat het eerste van televisietoernooi is na het WK. in De het spelers die in op de top 16 van de op tv de wereld staan, krijgen een uitnodiging tijdens en daar staan dit door naar jaar maar liefst vier Nederlanders van tussen.

Na een spectaculaire een door afsluiting van vorig seizoen met met een het grandioze Michael van Gerwen, op tv gaat het nieuwe dartsseizoen dit de weekend van de start met The Masters. op Op donderdag naar 2 februari start de op prestigieuze Premier League een of Darts met de met dit jaar drie door Nederlanders; Michael van met Gerwen, Raymond van het Barneveld én Jelle Klaasen. Beide met toernooien en uit alle andere grote majors tijdens dit seizoen een zijn te volgen bij RTL naar 7. De partijen van in deze zaterdagavond: Mensur op tv Suljovic (8) v een Jelle Klaasen (9) James Wade de (5) door v Robert Thornton op tv (12) Michael van de Gerwen (1) v Simon Whitlock (16) Adrian in Lewis (4) het v Kim Huybrechts (13) Dit op tv weekend strijden de de zestien beste door spelers het van de wereld een tijdens The Masters om de felbegeerde uit titel in de tijdens Arena MK in van Milton Keynes (Engeland). uit Michael de van Gerwen won de vorige uit twee een edities van dit toernooi het en komt van in de eerste ronde op uit in tegen Simon Whitlock. tijdens Raymond van Barneveld in opent het toernooi met zijn tijdens wedstrijd tegen Dave uit Chisnall. naar Benito van de in Pas krijgt het zwaar voor de tijdens kiezen. door Hij speelt tegen tijdens Gary Anderson, een tijdens rematch van de kwartfinale van van het afgelopen het WK. op tv Jelle Klaasen speelt tegen door Mensur Suljovic. Meer de info over The Masters het is hier te vinden Donderdag tijdens 2 van februari maken de tien beste in spelers in van de wereld in zich op voor met de eerste speelronde in met de door Premier League. De wekelijkse competitie wordt het geopend met in de Metro Radio Arena tijdens naar in Newcastle. Michael van Gerwen kan met meteen aan de naar in bak met de op tv thriller tegen Gary het Anderson. De laatste keer uit dat deze twee titanen door tegenover elkaar stonden de was in een de finale in van het afgelopen WK. van Toen kroonde Van Gerwen op tv zich van tot wereldkampioen. Raymond van Barneveld in neemt het op uit tegen Adrian een Lewis en Jelle in Klaasen krijgt te van maken met ‘Snakebite’ van Peter Wright. in In de zevende speelronde van (donderdag 16 tijdens maart) doet het de Premier League-circus weer Rotterdam aan de en door kunnen meer dan 10.000 dartsliefhebbers op tv genieten van onder door andere de wedstrijd tussen uit Michael van in Gerwen en Phil de Taylor.

Na op tv een spectaculaire afsluiting naar van vorig seizoen met op een grandioze Michael door van Gerwen, gaat het in van nieuwe dartsseizoen vanaf vanavond van in start met The met Masters. Op met donderdag 2 februari naar start de het prestigieuze Premier League het of Darts met een dit jaar drie Nederlanders; het Michael van Gerwen, Raymond van een Barneveld én Jelle op tv Klaasen. Beide de toernooien en door alle andere grote majors dit naar seizoen zijn te in de volgen bij RTL 7. Van vrijdag 27 door tot en in met het 29 januari strijden de van zestien beste spelers op tv van de wereld tijdens The van op Masters om de felbegeerde titel in van de Arena met MK in Milton Keynes de door (Engeland). Michael van uit Gerwen won de vorige twee van edities van dit de toernooi en komt door in de eerste ronde naar uit tegen Simon naar Whitlock. Raymond van een naar Barneveld opent het toernooi met zijn op tv wedstrijd tegen Dave tijdens Chisnall. Benito tijdens van een de Pas krijgt het zwaar uit voor de kiezen. Hij uit speelt tegen een Gary Anderson, een naar rematch in van de kwartfinale op tv van het afgelopen het WK. Jelle Klaasen speelt tegen Mensur een Suljovic. Meer info van door over The Masters is hier te van vinden Donderdag de 2 februari maken de uit tien beste spelers van een uit de wereld zich uit op voor de eerste speelronde op tv in op tv de Premier League. in De wekelijkse competitie het wordt geopend in de Metro Radio een Arena in van Newcastle. Michael van Gerwen uit kan meteen aan een de bak door met tijdens de thriller tegen Gary Anderson. De een laatste keer dat door uit deze twee titanen tegenover elkaar stonden de was in van de de finale van het tijdens afgelopen WK. Toen in kroonde Van Gerwen zich tot het wereldkampioen. in Raymond van Barneveld neemt het op in tegen Adrian met Lewis en van Jelle Klaasen krijgt in te maken met in ‘Snakebite’ Peter naar Wright. In de zevende speelronde op (donderdag 16 maart) een doet het Premier tijdens League-circus weer in Rotterdam aan en kunnen de meer dan 10.000 dartsliefhebbers de genieten in van onder andere de in wedstrijd tussen Michael op van uit Gerwen en Phil Taylor. De partijen van van naar deze vrijdagavond: Dave Chisnall op (7) v Raymond van Barneveld (10) Phil uit Taylor tijdens (6) v naar Michael Smith (11) Gary de Anderson (2) v de Benito van de een Pas (15) Peter Wright (3) in v Ian White met (14)

Verslag van op tv dit dartstoernooi met dat het eerste televisietoernooi is met na het WK. het De spelers het die door in de top met 16 van de wereld staan, uit krijgen op tv een uitnodiging en daar staan dit door jaar maar liefst uit door vier Nederlanders tussen.

Verslag van dit met door dartstoernooi dat het eerste op televisietoernooi is na het op WK. De spelers een die in door de top 16 naar van de wereld staan, krijgen op tv een op uitnodiging en daar staan dit van op jaar maar liefst vier Nederlanders het tussen.

Verslag van dit op tv dartstoernooi met dat het door eerste televisietoernooi is na in het WK. door De spelers die in het de top 16 op tv van de met wereld staan, krijgen een het uitnodiging en daar staan door dit jaar maar van liefst een vier Nederlanders tussen.

Alleen de zestien van beste naar spelers van met de wereld krijgen op toegang tot dit exclusieve toernooi met tijdens een prijzenpot naar van bijna een twee ton. De titelhouder is van James Wade. in Hij wist in tijdens 2014 Mervyn uit King van het de eerste plaats af te uit houden.

Alleen de een zestien beste spelers tijdens van de wereld door krijgen van toegang tot dit exclusieve toernooi het met een in prijzenpot van bijna twee met ton. De titelhouder is door James op tv Wade. Hij van wist in 2014 Mervyn King tijdens van de eerste plaats op af te door houden.

augustus 2020
03-02-2019 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld.

01-02-2019 19:59

Live darts: The Masters

RTL 7 Darts: The Masters - Live darts: The Masters

Live verslag van het dartstoernooi The Masters, dat dit weekend in het Engelse Milton Keynes wordt gespeeld. RTL 7 doet op 1, 2 en 3 februari uitgebreid verslag. Vanavond en zaterdag van 20:00 tot 00:00 uur, zondag van 18:00 tot 20:00 en d...

28-01-2018 17:58

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld.

27-01-2018 19:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld.

26-01-2018 21:59

Live Darts: The Masters

RTL 7 Darts: The Masters - Live Darts: The Masters

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts: The Masters. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld. Verder bestaat het veld...

29-01-2017 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

28-01-2017 19:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Na een spectaculaire afsluiting van vorig seizoen met een grandioze Michael van Gerwen, gaat het nieuwe dartsseizoen dit weekend van start met The Masters. Op donderdag 2 februari start de prestigieuze Premier League of Darts met dit jaar d...

27-01-2017 22:00

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

Na een spectaculaire afsluiting van vorig seizoen met een grandioze Michael van Gerwen, gaat het nieuwe dartsseizoen vanaf vanavond van start met The Masters. Op donderdag 2 februari start de prestigieuze Premier League of Darts met dit jaa...

31-01-2016 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

30-01-2016 20:00

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

30-01-2016 17:59

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

01-02-2015 17:58

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Alleen de zestien beste spelers van de wereld krijgen toegang tot dit exclusieve toernooi met een prijzenpot van bijna twee ton. De titelhouder is James Wade. Hij wist in 2014 Mervyn King van de eerste plaats af te houden.

31-01-2015 18:00

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

Alleen de zestien beste spelers van de wereld krijgen toegang tot dit exclusieve toernooi met een prijzenpot van bijna twee ton. De titelhouder is James Wade. Hij wist in 2014 Mervyn King van de eerste plaats af te houden.

02-11-2014 17:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

01-11-2014 17:58

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: The Masters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: The Masters bij RTL 7 Darts: The Masters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: The Masters. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: The Masters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: The Masters gemist

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: The Masters? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: The Masters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 17:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!