Programma gemist?

Verslag van van het eerste televisietoernooi het na het WK Darts. op tv De spelers die de tijdens in de top met 16 van de het wereld staan, krijgen in een uitnodiging. Daarbij zit een natuurlijk Michael van de Gerwen, de nummer één van het naar de wereld.

Live de verslag van het dartstoernooi The op met Masters, dat dit weekend in uit het de Engelse Milton Keynes wordt gespeeld. RTL in 7 de doet op 1, 2 in en 3 februari op tv uitgebreid verslag. Vanavond op tv en zaterdag van van 20:00 tot 00:00 een uur, zondag van met 18:00 tot tijdens 20:00 en daarna de van 21:30 tot 23:30 op tv uur. De spelers die het in de top 16 met van op tv de wereld staan, krijgen een uitnodiging door voor de The Masters. De de enige Nederlandse deelnemer in is Michael op van Gerwen, de nummer één van door de wereld. Vanavond tijdens in de het eerste ronde: - Daryl Gurney de - Dave Chisnall - het Mensur Suljovic van - Simon Whitlock - tijdens Gary Anderson - de Darren Webster - Michael van het Gerwen - Jonny op tv Clayton - Gerwyn Price - de James Wade - uit Rob Cross - door Joe Cullen - Michael Smith tijdens uit - Ian White - Peter Wright - door op Adrian Lewis

Verslag van het het eerste televisietoernooi na op van het WK Darts. De op tv spelers die in de het top 16 uit van de wereld staan, op krijgen een uitnodiging. het Daarbij op tv zit natuurlijk Michael van in Gerwen, de naar nummer één van de met wereld.

Verslag tijdens van het eerste televisietoernooi uit na het WK Darts. een De spelers die op in op tv de top 16 van het de wereld staan, krijgen een een uitnodiging. Daarbij van zit op tv natuurlijk Michael van Gerwen, een de nummer naar één van de een wereld.

Verslag van met het eerste uit televisietoernooi na het WK door Darts: The Masters. een De spelers die in de de top 16 op van het de wereld van staan, krijgen een uitnodiging. op Daarbij zit van natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer het één in van de wereld. het Verder bestaat het veld de uit onder meer kersvers van wereldkampioen Rob tijdens Cross en de publiekslievelingen naar Peter met Wright en Raymond met van Barneveld. Het toernooi tijdens wordt van vrijdag tot en naar met zondag gespeeld. naar het Michael van Gerwen is de titelverdediger, een op tv hij won de in laatste drie edities op rij. In de naar eerste uit ronde staan vanavond de uit volgende de partijen op het op tv programma: - Dave Chisnall - Raymond uit van in Barneveld - Mensur Suljovic - op tv Michael Smith - Rob Cross - uit Ian White - met Peter Wright door - Alan Norris Michael van door Gerwen komt zaterdag met voor tijdens het eerst in in actie. Op zondag staan zowel naar de kwartfinales als de een halve finales en op tv de finale door op het de programma.

Verslag het van dit dartstoernooi dat het tijdens eerste televisietoernooi is naar na door het WK. De het spelers die het in de top 16 van de door wereld een staan, krijgen op tv een uitnodiging en daar de staan dit jaar een maar liefst vier Nederlanders tijdens tussen.

Na een een spectaculaire afsluiting in van vorig seizoen met de een grandioze het Michael van Gerwen, het gaat het de nieuwe dartsseizoen dit weekend het van start met een The Masters. van Op donderdag 2 februari start een de prestigieuze Premier in League naar of Darts met een dit jaar drie Nederlanders; Michael van op Gerwen, Raymond van het Barneveld én Jelle met Klaasen. uit Beide toernooien en alle andere tijdens grote met majors dit seizoen van zijn te volgen bij het RTL 7. De partijen van van in deze zaterdagavond: Mensur Suljovic (8) uit v Jelle Klaasen (9) James in Wade (5) met v Robert Thornton (12) Michael de van Gerwen (1) tijdens v Simon het Whitlock (16) Adrian Lewis naar (4) v Kim Huybrechts (13) Dit de weekend tijdens strijden de zestien tijdens beste spelers van de op wereld naar tijdens The Masters om de felbegeerde op titel in de door Arena naar MK in Milton Keynes tijdens (Engeland). tijdens Michael van Gerwen van won de vorige twee edities van uit een dit toernooi en komt op tv in de eerste ronde uit naar tegen Simon een Whitlock. Raymond van de Barneveld opent door het toernooi met zijn op wedstrijd tegen een Dave Chisnall. Benito van de de van Pas krijgt het uit zwaar voor de kiezen. Hij speelt door tegen Gary Anderson, met van een rematch van de kwartfinale een van de het afgelopen WK. Jelle op tv Klaasen speelt tijdens tegen Mensur Suljovic. Meer info in over de The Masters is hier naar te vinden Donderdag 2 februari naar maken de tien door beste spelers van de van wereld in zich op voor de door eerste speelronde in op de Premier League. op De wekelijkse competitie wordt uit geopend in door de Metro in Radio Arena in in Newcastle. Michael op tv van Gerwen kan meteen aan het de bak met door de door thriller tegen Gary Anderson. De de laatste in keer dat deze twee titanen tegenover van elkaar stonden uit was in op de finale op tv van het afgelopen door WK. Toen kroonde Van uit Gerwen zich tot wereldkampioen. Raymond op van Barneveld van neemt door het op tegen Adrian Lewis op tv en Jelle Klaasen krijgt in te maken met tijdens door ‘Snakebite’ Peter Wright. In met de zevende speelronde (donderdag 16 het maart) doet het door van Premier League-circus weer Rotterdam naar aan en kunnen in meer dan 10.000 dartsliefhebbers de genieten door van onder andere de wedstrijd de tussen Michael van Gerwen op en Phil uit Taylor.

Na een spectaculaire op tv het afsluiting van vorig seizoen met naar een grandioze uit Michael van naar Gerwen, gaat het nieuwe dartsseizoen op tv vanaf met vanavond van start met The Masters. op Op donderdag naar 2 februari start de door prestigieuze Premier League op of Darts de met dit jaar drie tijdens Nederlanders; Michael het van Gerwen, Raymond van van Barneveld én uit Jelle Klaasen. Beide toernooien op en alle andere de de grote majors dit seizoen zijn uit te volgen uit bij RTL naar 7. Van vrijdag 27 tot en met op 29 januari strijden met de zestien op tv beste spelers van de tijdens wereld tijdens The een Masters naar om de tijdens felbegeerde titel in de Arena MK door in het Milton Keynes op tv (Engeland). Michael van Gerwen won de door vorige het twee edities van dit toernooi in en de komt in de het eerste ronde uit tegen een Simon Whitlock. Raymond van de Barneveld opent het de toernooi door met zijn wedstrijd op tegen Dave Chisnall. Benito van op tv de Pas naar krijgt het met zwaar voor van de kiezen. Hij speelt tegen Gary tijdens Anderson, een rematch met naar van de kwartfinale naar van het afgelopen WK. Jelle Klaasen naar speelt tegen Mensur op tv van Suljovic. Meer info over The Masters naar is het hier te vinden Donderdag een 2 februari maken de uit tien beste spelers in van de wereld met zich een op voor de eerste speelronde in een de Premier League. op tv De wekelijkse competitie door wordt geopend uit in de Metro Radio uit Arena op tv in Newcastle. Michael naar van Gerwen met kan meteen aan de bak op met een de thriller tegen Gary Anderson. op tv De op tv laatste keer dat deze twee een titanen tegenover uit elkaar stonden was in de door finale van van het afgelopen tijdens WK. Toen kroonde Van tijdens Gerwen zich naar tot wereldkampioen. Raymond van het Barneveld neemt het op op tegen van Adrian Lewis en Jelle van Klaasen krijgt op te maken met ‘Snakebite’ tijdens Peter Wright. het In de zevende speelronde in (donderdag 16 maart) doet in het Premier League-circus een weer door Rotterdam aan in en kunnen meer dan 10.000 dartsliefhebbers naar genieten van onder met tijdens andere de wedstrijd naar tussen Michael van in Gerwen en Phil Taylor. De partijen de van deze vrijdagavond: Dave met Chisnall (7) v uit Raymond van Barneveld (10) Phil naar Taylor (6) v op tv Michael Smith de (11) Gary Anderson (2) uit v Benito van op de Pas (15) Peter Wright uit (3) v Ian het White het (14)

Verslag tijdens van dit dartstoernooi dat tijdens het eerste televisietoernooi is uit na het WK. in door De spelers die in naar de top 16 van naar de tijdens wereld staan, krijgen een uitnodiging en op daar staan dit in jaar naar maar liefst vier Nederlanders tijdens tussen.

Verslag uit van dit van dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi op is na uit het WK. met De spelers die in de de top 16 uit van de wereld de staan, krijgen naar een uitnodiging en daar staan uit dit jaar maar liefst tijdens vier Nederlanders naar tussen.

Verslag van dit naar dartstoernooi dat het op eerste televisietoernooi is naar na het WK. van de De spelers die in de top van het 16 van de op wereld staan, krijgen een de uitnodiging en daar staan op dit jaar maar de liefst het vier Nederlanders tussen.

Alleen de zestien de met beste spelers van op tv de wereld krijgen op toegang tot dit exclusieve toernooi naar met een door prijzenpot van bijna een twee ton. De in titelhouder is James Wade. door Hij wist in 2014 op tv Mervyn King in van de door eerste plaats het af te houden.

Alleen het de zestien beste door spelers van de naar wereld krijgen toegang tot dit in exclusieve het toernooi met een prijzenpot uit van bijna twee uit ton. De titelhouder op is James op Wade. Hij wist in in 2014 Mervyn King van tijdens de eerste plaats uit af door te houden.

april 2021
03-02-2019 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld.

01-02-2019 19:59

Live darts: The Masters

RTL 7 Darts: The Masters - Live darts: The Masters

Live verslag van het dartstoernooi The Masters, dat dit weekend in het Engelse Milton Keynes wordt gespeeld. RTL 7 doet op 1, 2 en 3 februari uitgebreid verslag. Vanavond en zaterdag van 20:00 tot 00:00 uur, zondag van 18:00 tot 20:00 en d...

28-01-2018 17:58

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld.

27-01-2018 19:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld.

26-01-2018 21:59

Live Darts: The Masters

RTL 7 Darts: The Masters - Live Darts: The Masters

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts: The Masters. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld. Verder bestaat het veld...

29-01-2017 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

28-01-2017 19:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Na een spectaculaire afsluiting van vorig seizoen met een grandioze Michael van Gerwen, gaat het nieuwe dartsseizoen dit weekend van start met The Masters. Op donderdag 2 februari start de prestigieuze Premier League of Darts met dit jaar d...

27-01-2017 22:00

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

Na een spectaculaire afsluiting van vorig seizoen met een grandioze Michael van Gerwen, gaat het nieuwe dartsseizoen vanaf vanavond van start met The Masters. Op donderdag 2 februari start de prestigieuze Premier League of Darts met dit jaa...

31-01-2016 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

30-01-2016 20:00

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

30-01-2016 17:59

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

01-02-2015 17:58

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Alleen de zestien beste spelers van de wereld krijgen toegang tot dit exclusieve toernooi met een prijzenpot van bijna twee ton. De titelhouder is James Wade. Hij wist in 2014 Mervyn King van de eerste plaats af te houden.

31-01-2015 18:00

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

Alleen de zestien beste spelers van de wereld krijgen toegang tot dit exclusieve toernooi met een prijzenpot van bijna twee ton. De titelhouder is James Wade. Hij wist in 2014 Mervyn King van de eerste plaats af te houden.

02-11-2014 17:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

01-11-2014 17:58

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: The Masters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: The Masters bij RTL 7 Darts: The Masters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: The Masters. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: The Masters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: The Masters gemist

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: The Masters? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: The Masters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 17:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!