Programma gemist?

Verslag van op tv het eerste televisietoernooi met na naar het WK Darts. het De spelers die in de in top 16 van de in wereld staan, krijgen het een uitnodiging. de Daarbij zit natuurlijk Michael met van tijdens Gerwen, de nummer één van met de in wereld.

Live verslag van uit het een dartstoernooi The Masters, dat dit op weekend door in het Engelse in Milton Keynes met wordt gespeeld. RTL 7 doet op uit door 1, 2 en 3 uit februari uitgebreid verslag. Vanavond de en zaterdag van 20:00 tot van 00:00 uur, zondag tijdens van van 18:00 tot 20:00 en daarna de van een 21:30 tot het 23:30 uur. De spelers die in van de uit top 16 van de wereld staan, in krijgen een op uitnodiging voor The in Masters. uit De enige Nederlandse deelnemer op tv is Michael van het Gerwen, de nummer één in van de wereld. Vanavond naar in de eerste ronde: - op tv Daryl op tv Gurney - Dave op Chisnall - Mensur Suljovic - op tv Simon Whitlock - Gary uit Anderson - Darren de Webster - Michael van met Gerwen - Jonny Clayton - van Gerwyn Price - met James Wade - Rob in Cross - Joe de Cullen - tijdens Michael Smith - in Ian White - Peter op Wright - een Adrian Lewis

Verslag van op het eerste televisietoernooi met na het WK van Darts. De spelers die door in de in top naar 16 van de wereld met staan, krijgen een uit uitnodiging. Daarbij zit op natuurlijk Michael van van Gerwen, de nummer één in van de het wereld.

Verslag van het een op tv eerste televisietoernooi na het het WK Darts. De spelers door die in de tijdens top op tv 16 van de wereld staan, krijgen de een naar uitnodiging. Daarbij zit tijdens natuurlijk Michael van Gerwen, op tv de nummer naar één van de in wereld.

Verslag tijdens van het uit eerste televisietoernooi na het op WK Darts: The Masters. De op spelers die uit in de tijdens top 16 van de wereld in staan, krijgen een naar tijdens uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van van Gerwen, tijdens de nummer één van de met naar wereld. Verder bestaat tijdens het veld uit tijdens onder meer kersvers wereldkampioen het Rob Cross met en de publiekslievelingen Peter Wright op tv en Raymond door van Barneveld. Het de toernooi wordt van op tv vrijdag tot en uit met zondag gespeeld. Michael van op Gerwen op is de titelverdediger, hij won door de van laatste drie edities op rij. In de door eerste uit ronde staan vanavond uit de volgende partijen op het de programma: - Dave met Chisnall - Raymond naar van Barneveld - Mensur Suljovic van - Michael Smith - op tv tijdens Rob Cross - naar Ian White - Peter een Wright - Alan Norris Michael van het Gerwen komt een zaterdag voor het eerst in tijdens de actie. Op zondag naar staan zowel de kwartfinales als van de halve met finales en de finale tijdens op op het programma.

Verslag uit van dit het dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is in een na het WK. De met spelers die in de top op tv 16 tijdens van de wereld staan, krijgen van van een uitnodiging en daar het staan dit een jaar maar liefst in vier Nederlanders tussen.

Na een spectaculaire door afsluiting van op vorig op seizoen met een grandioze een Michael van Gerwen, gaat het in nieuwe dartsseizoen van dit in weekend van start naar met The Masters. Op donderdag 2 op februari in start de prestigieuze Premier in League of Darts op tv met dit jaar drie door de Nederlanders; Michael van van Gerwen, Raymond van Barneveld én Jelle tijdens Klaasen. door Beide toernooien en op tv alle andere grote tijdens majors dit seizoen zijn te met volgen bij met RTL op tv 7. De partijen van deze zaterdagavond: Mensur van Suljovic (8) v Jelle in Klaasen de (9) James Wade uit (5) v Robert Thornton (12) Michael van een Gerwen tijdens (1) v Simon Whitlock op tv (16) Adrian Lewis (4) van v het Kim Huybrechts (13) Dit weekend strijden uit de in zestien beste spelers door van de wereld tijdens The Masters door om de op tv felbegeerde titel in de naar Arena door MK in van Milton Keynes (Engeland). Michael van Gerwen de won de vorige van twee edities uit van van dit toernooi en komt in de een eerste ronde uit van tegen Simon met Whitlock. Raymond van in Barneveld opent het toernooi in met een zijn wedstrijd een tegen Dave Chisnall. de Benito van de een Pas krijgt het zwaar voor een de kiezen. tijdens Hij speelt uit tegen Gary Anderson, een rematch op van de kwartfinale van van het afgelopen in WK. Jelle Klaasen door speelt op tv tegen Mensur Suljovic. uit Meer info over van The Masters is een hier te vinden Donderdag naar 2 februari maken de tien beste een spelers op tv van de wereld zich in op op voor de eerste speelronde op tv in de Premier League. De tijdens het wekelijkse competitie wordt geopend in op de Metro Radio uit Arena in Newcastle. op tv Michael van Gerwen kan met meteen aan de op tv bak met de van thriller op tv tegen Gary Anderson. de De laatste keer op dat deze twee titanen tegenover door een elkaar stonden was met in de finale op van het afgelopen WK. Toen kroonde tijdens Van Gerwen zich op tv tot wereldkampioen. op Raymond van naar Barneveld neemt het op tv op tegen Adrian op Lewis en een Jelle Klaasen krijgt te maken met de ‘Snakebite’ Peter met Wright. In de de zevende speelronde (donderdag een 16 maart) doet naar het Premier van League-circus weer Rotterdam aan in en kunnen door meer dan uit 10.000 dartsliefhebbers genieten van het onder andere de wedstrijd een tussen Michael van met Gerwen en Phil in Taylor.

Na op een spectaculaire in afsluiting van vorig door seizoen met een grandioze met Michael van het Gerwen, gaat het nieuwe tijdens dartsseizoen vanaf vanavond van op start tijdens met The Masters. Op donderdag 2 naar februari door start de prestigieuze van Premier League een of Darts met dit van jaar drie Nederlanders; Michael van van Gerwen, van Raymond van op Barneveld én Jelle Klaasen. Beide op tv toernooien en door alle andere grote majors dit naar op seizoen zijn te volgen op tv bij RTL 7. Van vrijdag 27 op door tot en met het 29 januari strijden het de zestien beste spelers van de een wereld tijdens in The Masters om op de felbegeerde het titel in de Arena het MK in tijdens Milton Keynes (Engeland). door Michael van Gerwen tijdens won de met vorige twee edities van dit toernooi de en komt in in de eerste ronde door uit tegen Simon het Whitlock. Raymond tijdens van naar Barneveld opent het op tv toernooi met zijn wedstrijd tegen Dave door Chisnall. de Benito van van de Pas krijgt het zwaar voor uit de kiezen. uit Hij speelt tegen uit Gary Anderson, een het rematch van op de kwartfinale van een het afgelopen WK. Jelle op tv Klaasen speelt tegen Mensur met Suljovic. met Meer info over The Masters met is naar hier te vinden Donderdag door 2 februari op maken de tien op beste spelers van de wereld zich op tv op voor een de eerste speelronde in in de een Premier League. De wekelijkse het competitie wordt geopend in in op de Metro Radio Arena in tijdens Newcastle. Michael van Gerwen uit een kan meteen aan de bak naar met de de thriller tegen Gary op tv Anderson. De in laatste keer dat deze twee de titanen tegenover elkaar stonden op was in de van van finale van het afgelopen WK. Toen in kroonde Van Gerwen het zich tot tijdens wereldkampioen. Raymond van Barneveld met door neemt het op tegen de Adrian Lewis en het Jelle Klaasen tijdens krijgt te maken met ‘Snakebite’ in Peter Wright. op tv In de zevende speelronde op (donderdag 16 uit maart) doet het met Premier League-circus in weer Rotterdam aan en een kunnen meer van dan 10.000 dartsliefhebbers van genieten van onder andere de wedstrijd met tussen in Michael van Gerwen en Phil in Taylor. De met partijen van deze vrijdagavond: Dave Chisnall op tv (7) in v Raymond van Barneveld met (10) Phil Taylor (6) v uit Michael Smith op (11) Gary in Anderson (2) v Benito het van de door Pas (15) Peter Wright (3) v door Ian White in (14)

Verslag van van dit dartstoernooi dat het het eerste televisietoernooi met is de na het WK. De het spelers die in de top het 16 door van de wereld staan, krijgen het een in uitnodiging en daar staan op dit op jaar maar liefst uit vier Nederlanders tussen.

Verslag door van dit dartstoernooi het dat het eerste televisietoernooi de is met na het WK. De de spelers die de in de top in 16 van de wereld een staan, krijgen een uitnodiging naar en van daar staan dit jaar maar liefst in vier Nederlanders op tv tussen.

Verslag naar van dit dartstoernooi naar dat het eerste televisietoernooi van is na het WK. van De spelers het die in de naar top 16 door van de de wereld staan, krijgen een uitnodiging naar en daar tijdens staan dit jaar maar liefst op tijdens vier Nederlanders tussen.

Alleen de in zestien beste van spelers van de wereld naar krijgen toegang tot met dit exclusieve toernooi met van een prijzenpot naar van bijna het twee ton. de De titelhouder is James Wade. met Hij de wist in 2014 Mervyn met King van de eerste plaats uit af te naar houden.

Alleen de zestien tijdens beste spelers in van de wereld van krijgen toegang de tot dit tijdens exclusieve toernooi met met een prijzenpot van van bijna twee ton. De titelhouder een is James Wade. Hij naar in wist in 2014 tijdens Mervyn King van de eerste plaats in een af te houden.

april 2019
03-02-2019 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld.

01-02-2019 19:59

Live darts: The Masters

RTL 7 Darts: The Masters - Live darts: The Masters

Live verslag van het dartstoernooi The Masters, dat dit weekend in het Engelse Milton Keynes wordt gespeeld. RTL 7 doet op 1, 2 en 3 februari uitgebreid verslag. Vanavond en zaterdag van 20:00 tot 00:00 uur, zondag van 18:00 tot 20:00 en d...

28-01-2018 17:58

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld.

27-01-2018 19:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld.

26-01-2018 21:59

Live Darts: The Masters

RTL 7 Darts: The Masters - Live Darts: The Masters

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts: The Masters. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld. Verder bestaat het veld...

29-01-2017 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

28-01-2017 19:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Na een spectaculaire afsluiting van vorig seizoen met een grandioze Michael van Gerwen, gaat het nieuwe dartsseizoen dit weekend van start met The Masters. Op donderdag 2 februari start de prestigieuze Premier League of Darts met dit jaar d...

27-01-2017 22:00

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

Na een spectaculaire afsluiting van vorig seizoen met een grandioze Michael van Gerwen, gaat het nieuwe dartsseizoen vanaf vanavond van start met The Masters. Op donderdag 2 februari start de prestigieuze Premier League of Darts met dit jaa...

31-01-2016 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

30-01-2016 20:00

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

30-01-2016 17:59

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

01-02-2015 17:58

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Alleen de zestien beste spelers van de wereld krijgen toegang tot dit exclusieve toernooi met een prijzenpot van bijna twee ton. De titelhouder is James Wade. Hij wist in 2014 Mervyn King van de eerste plaats af te houden.

31-01-2015 18:00

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

Alleen de zestien beste spelers van de wereld krijgen toegang tot dit exclusieve toernooi met een prijzenpot van bijna twee ton. De titelhouder is James Wade. Hij wist in 2014 Mervyn King van de eerste plaats af te houden.

02-11-2014 17:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

01-11-2014 17:58

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: The Masters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: The Masters bij RTL 7 Darts: The Masters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: The Masters. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: The Masters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: The Masters gemist

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: The Masters? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: The Masters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 17:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord