Programma gemist?

Verslag op tv van het eerste op televisietoernooi na het WK Darts. tijdens De spelers een die in de top van 16 door van de wereld staan, door krijgen een uit uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk naar Michael op tv van Gerwen, de nummer de één van de de wereld.

Live naar verslag van het dartstoernooi een The Masters, een dat dit weekend in het uit Engelse tijdens Milton Keynes wordt gespeeld. een RTL 7 door doet op met 1, 2 en 3 februari uitgebreid een verslag. Vanavond en zaterdag de van 20:00 op tot 00:00 uur, op tv zondag van 18:00 tijdens tot uit 20:00 en daarna uit van 21:30 tot van 23:30 uur. De spelers die in de met tijdens top 16 van op tv de wereld staan, krijgen de een uitnodiging op tv voor The Masters. de De enige Nederlandse het deelnemer is Michael een van Gerwen, de de nummer één van de wereld. Vanavond uit in de eerste ronde: - op tv Daryl Gurney - op tv Dave Chisnall - door Mensur Suljovic de - Simon Whitlock - op Gary Anderson de - Darren Webster - Michael van Gerwen een met - Jonny Clayton - door Gerwyn Price - James Wade - van Rob Cross de - Joe Cullen - Michael Smith in - Ian het White - Peter op Wright - Adrian op Lewis

Verslag van het tijdens eerste televisietoernooi na op tv het WK Darts. een De spelers die op tijdens in de top 16 van naar de wereld staan, krijgen het een uit uitnodiging. Daarbij het zit natuurlijk Michael van op tv Gerwen, de nummer met één van tijdens de wereld.

Verslag in van het een eerste televisietoernooi na het naar WK Darts. De door spelers die in de top de 16 van tijdens de wereld staan, krijgen van een uitnodiging. Daarbij op zit natuurlijk Michael in van Gerwen, de het nummer één van naar van de wereld.

Verslag van het het eerste televisietoernooi na uit naar het WK Darts: de The Masters. De spelers die in op tv de top de 16 van de wereld het op staan, krijgen een uitnodiging. het Daarbij zit natuurlijk Michael van op Gerwen, met de nummer één van de van wereld. Verder bestaat tijdens het uit veld uit onder meer tijdens kersvers wereldkampioen Rob tijdens Cross op en de publiekslievelingen Peter van Wright en Raymond van op tv Barneveld. Het toernooi op tv wordt van vrijdag tot het en met zondag gespeeld. uit Michael het van Gerwen is de met titelverdediger, hij naar won de laatste drie edities het naar op rij. In de eerste van ronde staan het vanavond de volgende partijen naar op het door programma: - Dave Chisnall het - Raymond van in Barneveld - Mensur Suljovic uit - Michael Smith - Rob Cross uit - Ian met White - Peter Wright van - Alan Norris Michael met van Gerwen komt zaterdag het voor het eerst in op actie. in Op zondag staan zowel naar de kwartfinales als uit de met halve finales en de uit finale op het een programma.

Verslag van een dit dartstoernooi van dat het eerste van televisietoernooi is van na het WK. De spelers die met het in de top uit 16 van de wereld een staan, krijgen een uitnodiging en het het daar staan dit jaar maar liefst in vier Nederlanders door tussen.

Na een naar spectaculaire het afsluiting van vorig seizoen uit met een grandioze Michael van met Gerwen, gaat met het nieuwe dartsseizoen dit het weekend van de start met The Masters. tijdens Op op tv donderdag 2 februari de start de prestigieuze Premier League naar of Darts met uit dit jaar het drie Nederlanders; Michael van het op tv Gerwen, Raymond van Barneveld én met Jelle door Klaasen. Beide toernooien en alle een andere grote majors uit dit seizoen door zijn te van volgen bij RTL met 7. De partijen van deze zaterdagavond: Mensur Suljovic op tv met (8) v Jelle Klaasen van (9) James Wade (5) v in Robert Thornton (12) Michael door van Gerwen (1) v tijdens Simon Whitlock (16) Adrian naar van Lewis (4) v Kim de Huybrechts (13) Dit weekend uit strijden de zestien beste op spelers van de wereld op tijdens The Masters met om de felbegeerde in titel in in de Arena MK van in Milton het Keynes (Engeland). Michael uit van Gerwen won de tijdens vorige op twee edities van dit toernooi en uit met komt in de eerste op tv ronde uit tegen Simon Whitlock. op tv Raymond tijdens van Barneveld opent het een toernooi met zijn op wedstrijd tegen Dave met Chisnall. Benito naar van de Pas krijgt het een zwaar op voor de kiezen. Hij door speelt tegen naar Gary Anderson, een rematch het van de naar kwartfinale van een het afgelopen WK. Jelle Klaasen met speelt tegen Mensur een Suljovic. Meer info over in The het Masters is hier te vinden Donderdag tijdens 2 februari maken op naar de tien beste spelers van uit de wereld zich het op voor de eerste op speelronde tijdens in de Premier League. de De tijdens wekelijkse competitie wordt in geopend in de Metro Radio Arena een in Newcastle. Michael uit uit van Gerwen kan meteen aan de de bak met de door thriller de tegen Gary Anderson. De naar laatste keer dat deze van twee titanen van tegenover elkaar stonden door was naar in de finale van het uit afgelopen WK. Toen kroonde van Van Gerwen zich op tv tot wereldkampioen. met Raymond van Barneveld neemt op het op tegen op op tv Adrian Lewis en Jelle in Klaasen krijgt te maken met naar ‘Snakebite’ Peter Wright. in In de zevende door speelronde (donderdag het 16 maart) doet van het Premier League-circus weer op Rotterdam aan in en door kunnen meer dan de 10.000 dartsliefhebbers genieten van onder uit andere de wedstrijd tussen op tv Michael van Gerwen door en op tv Phil Taylor.

Na een spectaculaire het door afsluiting van vorig seizoen met een met in grandioze Michael van Gerwen, gaat het van nieuwe in dartsseizoen vanaf vanavond van start naar met The Masters. met Op donderdag 2 tijdens februari op start de het prestigieuze Premier League of Darts met door dit tijdens jaar drie Nederlanders; Michael van uit Gerwen, Raymond van in Barneveld én naar Jelle naar Klaasen. Beide toernooien en uit alle andere grote door majors dit seizoen van zijn te volgen bij RTL op 7. Van een vrijdag 27 van tot en met 29 van januari strijden van de zestien beste met spelers van de in wereld tijdens The Masters op om de felbegeerde titel in in de Arena MK op in Milton op Keynes naar (Engeland). Michael van in Gerwen won de vorige uit twee edities van dit toernooi de van en komt in de op tv eerste ronde uit het tegen Simon met Whitlock. Raymond van Barneveld opent een het de toernooi met zijn wedstrijd een tegen Dave Chisnall. Benito naar van de Pas krijgt de het zwaar met voor de uit kiezen. Hij speelt op tv tegen Gary Anderson, een in rematch van de kwartfinale met van naar het afgelopen WK. naar Jelle Klaasen speelt tegen Mensur tijdens met Suljovic. Meer info over met The Masters is op tv hier te vinden Donderdag op tv 2 februari maken de op tien beste spelers een van de wereld zich op tv op voor van de eerste speelronde een in de op Premier League. De wekelijkse de competitie wordt geopend met in de Metro Radio uit uit Arena in Newcastle. Michael van op Gerwen kan meteen aan tijdens de bak van met de thriller tegen tijdens Gary Anderson. De tijdens laatste keer dat naar deze twee titanen het tegenover elkaar stonden op was de in de finale van in het afgelopen WK. Toen de kroonde Van naar Gerwen het zich tot wereldkampioen. Raymond van een Barneveld naar neemt het op tijdens tegen Adrian Lewis en in Jelle Klaasen krijgt op te maken met ‘Snakebite’ tijdens Peter Wright. naar In de zevende naar speelronde (donderdag 16 maart) doet met het Premier League-circus door weer de Rotterdam aan en kunnen een meer met dan 10.000 dartsliefhebbers genieten van een onder met andere de wedstrijd tussen Michael van het Gerwen en het Phil Taylor. De partijen van in deze vrijdagavond: Dave door Chisnall (7) v Raymond een van Barneveld (10) Phil tijdens op Taylor (6) v Michael Smith (11) Gary de door Anderson (2) v Benito naar van de op Pas (15) Peter Wright (3) v Ian uit op White (14)

Verslag de van dit dartstoernooi in dat het eerste televisietoernooi de is na het WK. in met De spelers die in de het top naar 16 van de wereld staan, krijgen uit een in uitnodiging en daar staan met dit jaar maar op tv liefst vier het Nederlanders tussen.

Verslag van dit het dartstoernooi het dat het eerste televisietoernooi met is na het een WK. De een spelers die in de op tv top 16 van uit de wereld uit staan, krijgen een uitnodiging en naar daar van staan dit jaar maar liefst in vier van Nederlanders tussen.

Verslag met van dit dartstoernooi tijdens dat het eerste op televisietoernooi is na het WK. door De spelers met die in de top tijdens 16 van de op wereld op tv staan, krijgen een uitnodiging en door daar naar staan dit jaar maar met liefst vier Nederlanders op tv tussen.

Alleen de op tv zestien beste op spelers van naar de wereld krijgen toegang tot dit door exclusieve het toernooi met met een prijzenpot van bijna twee uit ton. De titelhouder door is James Wade. tijdens Hij wist in 2014 op Mervyn King op van de eerste het plaats uit af te houden.

Alleen een de zestien beste op spelers van de wereld uit krijgen toegang met tot dit exclusieve op toernooi met een prijzenpot van van bijna twee in ton. De titelhouder is door James met Wade. Hij wist in naar 2014 Mervyn King van het de eerste tijdens plaats door af te houden.

augustus 2019
03-02-2019 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld.

01-02-2019 19:59

Live darts: The Masters

RTL 7 Darts: The Masters - Live darts: The Masters

Live verslag van het dartstoernooi The Masters, dat dit weekend in het Engelse Milton Keynes wordt gespeeld. RTL 7 doet op 1, 2 en 3 februari uitgebreid verslag. Vanavond en zaterdag van 20:00 tot 00:00 uur, zondag van 18:00 tot 20:00 en d...

28-01-2018 17:58

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld.

27-01-2018 19:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld.

26-01-2018 21:59

Live Darts: The Masters

RTL 7 Darts: The Masters - Live Darts: The Masters

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts: The Masters. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld. Verder bestaat het veld...

29-01-2017 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

28-01-2017 19:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Na een spectaculaire afsluiting van vorig seizoen met een grandioze Michael van Gerwen, gaat het nieuwe dartsseizoen dit weekend van start met The Masters. Op donderdag 2 februari start de prestigieuze Premier League of Darts met dit jaar d...

27-01-2017 22:00

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

Na een spectaculaire afsluiting van vorig seizoen met een grandioze Michael van Gerwen, gaat het nieuwe dartsseizoen vanaf vanavond van start met The Masters. Op donderdag 2 februari start de prestigieuze Premier League of Darts met dit jaa...

31-01-2016 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

30-01-2016 20:00

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

30-01-2016 17:59

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

01-02-2015 17:58

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Alleen de zestien beste spelers van de wereld krijgen toegang tot dit exclusieve toernooi met een prijzenpot van bijna twee ton. De titelhouder is James Wade. Hij wist in 2014 Mervyn King van de eerste plaats af te houden.

31-01-2015 18:00

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

Alleen de zestien beste spelers van de wereld krijgen toegang tot dit exclusieve toernooi met een prijzenpot van bijna twee ton. De titelhouder is James Wade. Hij wist in 2014 Mervyn King van de eerste plaats af te houden.

02-11-2014 17:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

01-11-2014 17:58

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: The Masters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: The Masters bij RTL 7 Darts: The Masters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: The Masters. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: The Masters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: The Masters gemist

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: The Masters? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: The Masters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 17:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord