Programma gemist?

Verslag van het het eerste op tv televisietoernooi na het uit WK Darts. van De spelers die in tijdens de top in 16 van de met wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij de zit natuurlijk het Michael het van Gerwen, de nummer één van in de tijdens wereld.

Live verslag op van het naar dartstoernooi The Masters, de dat dit weekend in in het Engelse een Milton Keynes wordt gespeeld. in RTL het 7 doet op 1, 2 door en uit 3 februari uitgebreid verslag. Vanavond en zaterdag op tv van 20:00 tot op 00:00 uur, zondag met de van 18:00 tot 20:00 en daarna tijdens van 21:30 tot van 23:30 uur. De spelers tijdens die in de uit top 16 van op tv de wereld staan, een krijgen een naar uitnodiging het voor The Masters. uit De enige Nederlandse deelnemer uit is Michael van Gerwen, op tv de nummer één tijdens van met de wereld. Vanavond in uit de eerste ronde: - Daryl Gurney - van tijdens Dave Chisnall - Mensur Suljovic uit - Simon door Whitlock - Gary Anderson - door Darren Webster - Michael van Gerwen naar - Jonny Clayton - op Gerwyn Price op - James Wade - tijdens Rob Cross van - Joe Cullen - op Michael Smith - Ian White - naar Peter Wright - met Adrian op tv Lewis

Verslag van naar het eerste televisietoernooi op na het het WK Darts. De de spelers die in de top naar 16 van door de de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij uit naar zit natuurlijk Michael van Gerwen, de in nummer uit één van uit de wereld.

Verslag van het het eerste van televisietoernooi na het WK tijdens Darts. De spelers die het in de met top op 16 van de wereld de staan, krijgen op een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael het van Gerwen, de met naar nummer één van op tv de wereld.

Verslag met van het van eerste televisietoernooi na uit het WK Darts: The tijdens Masters. De spelers die in tijdens de top 16 het van naar de wereld staan, krijgen naar een uit uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van met op Gerwen, de nummer op één van de wereld. Verder door bestaat het veld naar uit een onder meer kersvers wereldkampioen Rob Cross naar en de met publiekslievelingen Peter Wright van en Raymond van de Barneveld. Het toernooi op tv wordt van vrijdag tot van en met zondag gespeeld. de Michael van met Gerwen de is de titelverdediger, hij won de met laatste drie met edities op rij. In op de eerste ronde tijdens staan tijdens vanavond de volgende naar partijen op het programma: - tijdens Dave Chisnall - Raymond van het Barneveld - tijdens Mensur Suljovic - Michael Smith - door Rob Cross - naar Ian White - Peter op tv Wright uit - Alan Norris Michael van in Gerwen komt zaterdag voor door het eerst in de actie. naar Op zondag staan zowel naar de kwartfinales uit als de een halve finales en de in finale op het uit programma.

Verslag van een dit dartstoernooi dat het van eerste televisietoernooi een is uit na het WK. uit De spelers die in de met top 16 van van de wereld tijdens staan, krijgen de een uitnodiging en op tv daar staan dit jaar maar op tv liefst vier Nederlanders op tv tussen.

Na op een spectaculaire afsluiting van op tv vorig seizoen met een uit grandioze Michael van van Gerwen, gaat het naar nieuwe dartsseizoen het dit weekend van start tijdens met tijdens The Masters. Op donderdag op tv 2 februari start de een prestigieuze Premier van League tijdens of Darts met dit jaar drie uit Nederlanders; Michael tijdens van Gerwen, Raymond door van Barneveld én uit Jelle Klaasen. Beide toernooien door en alle andere de grote majors uit dit seizoen zijn tijdens te volgen van bij RTL 7. De partijen door van het deze zaterdagavond: Mensur Suljovic (8) v naar Jelle Klaasen (9) James op Wade (5) tijdens v Robert het Thornton (12) Michael van het Gerwen (1) v op Simon Whitlock (16) Adrian de Lewis (4) v Kim Huybrechts (13) Dit een weekend strijden in de zestien beste spelers een van uit de wereld het tijdens The Masters om de felbegeerde op titel van in de Arena MK in het Milton Keynes (Engeland). van Michael van Gerwen naar won de de vorige twee edities van het dit toernooi en de komt in tijdens de het eerste ronde uit tegen naar Simon Whitlock. Raymond het van Barneveld opent het van toernooi met met zijn wedstrijd tegen Dave de Chisnall. Benito het van de Pas in krijgt het tijdens zwaar voor de kiezen. van Hij speelt tegen een Gary Anderson, een door rematch van een de kwartfinale van het afgelopen naar WK. Jelle Klaasen speelt in tegen de Mensur Suljovic. Meer info door over The de Masters is hier te vinden Donderdag op tv met 2 februari maken de tijdens tien beste spelers van tijdens de uit wereld zich op voor de uit eerste in speelronde in de Premier tijdens League. De wekelijkse competitie wordt naar geopend in op tv de Metro Radio Arena in in Newcastle. Michael tijdens van op Gerwen kan meteen aan de op tv bak met de uit op tv thriller tegen Gary Anderson. De laatste naar keer door dat deze twee titanen tegenover in elkaar stonden was door in met de finale van het afgelopen uit een WK. Toen kroonde Van Gerwen een zich tot wereldkampioen. Raymond tijdens van Barneveld neemt met het op tegen op Adrian Lewis het en Jelle Klaasen krijgt door te in maken met ‘Snakebite’ Peter Wright. met In de zevende op tv speelronde uit (donderdag 16 maart) doet het een Premier in League-circus weer Rotterdam aan en de kunnen van meer dan een 10.000 dartsliefhebbers genieten de van onder andere de wedstrijd naar tussen Michael uit van Gerwen en Phil naar Taylor.

Na een een spectaculaire de afsluiting van vorig seizoen met een van grandioze Michael door van Gerwen, gaat met het nieuwe dartsseizoen op vanaf op tv vanavond van start met The de Masters. Op donderdag 2 op het februari start de van prestigieuze Premier League of Darts uit met dit in jaar drie Nederlanders; Michael van uit Gerwen, Raymond van van Barneveld én van Jelle Klaasen. Beide toernooien op tv en op alle andere grote majors op tv dit het seizoen zijn te volgen bij de RTL 7. Van vrijdag 27 de tijdens tot en met 29 januari op strijden de het zestien beste spelers van tijdens de wereld tijdens in The Masters om de van felbegeerde titel met in van de Arena MK in tijdens Milton Keynes (Engeland). een Michael van Gerwen won de uit vorige op tv twee edities het van dit toernooi en op komt in de eerste ronde tijdens uit tijdens tegen Simon Whitlock. Raymond uit van Barneveld opent een het toernooi met zijn de wedstrijd tegen een Dave Chisnall. van Benito van de in Pas krijgt het zwaar het voor de de kiezen. Hij speelt met tegen Gary Anderson, een een rematch van in de kwartfinale van het afgelopen uit WK. Jelle Klaasen uit speelt tegen in Mensur door Suljovic. Meer info tijdens over The Masters is van hier te vinden Donderdag uit 2 februari de maken de tien beste door spelers van de wereld op zich op op voor de eerste speelronde door in de Premier op League. door De wekelijkse competitie wordt uit geopend in de Metro Radio naar Arena het in Newcastle. Michael van van Gerwen kan meteen uit aan op tv de bak met de thriller door tegen een Gary Anderson. De tijdens laatste keer dat deze naar twee titanen tegenover elkaar de stonden was met in de van finale van het afgelopen WK. Toen een kroonde met Van Gerwen het zich tot wereldkampioen. Raymond van Barneveld het het neemt het op tegen Adrian Lewis door en naar Jelle Klaasen op tv krijgt te maken met op ‘Snakebite’ Peter op tv Wright. In de zevende speelronde uit (donderdag 16 maart) op doet het Premier League-circus op weer Rotterdam aan een en kunnen meer uit dan 10.000 dartsliefhebbers met genieten een van onder andere de wedstrijd een met tussen Michael van Gerwen naar en Phil Taylor. De partijen uit van het deze vrijdagavond: Dave Chisnall op (7) v Raymond naar van Barneveld (10) Phil Taylor (6) v een de Michael Smith (11) Gary in Anderson (2) v Benito door van de Pas in (15) Peter Wright (3) v Ian met in White (14)

Verslag naar van dit tijdens dartstoernooi dat het naar eerste televisietoernooi is na het een WK. tijdens De spelers die in het de top 16 van op tv de op tv wereld staan, krijgen in een uitnodiging en daar staan in dit jaar maar het liefst vier Nederlanders uit tussen.

Verslag uit van dit dartstoernooi dat het naar eerste tijdens televisietoernooi is na op het WK. De spelers van die op in de top 16 van de een wereld staan, een krijgen een in uitnodiging en daar staan met dit jaar naar maar liefst vier Nederlanders van tussen.

Verslag van op tv dit dartstoernooi dat door het eerste televisietoernooi is uit na het het WK. De spelers die door in de top een door 16 van de wereld staan, krijgen in een op tv uitnodiging en de daar staan dit jaar maar liefst uit het vier Nederlanders tussen.

Alleen de zestien van beste tijdens spelers van de wereld krijgen een toegang tot in dit exclusieve toernooi naar met een prijzenpot van tijdens op bijna twee ton. De titelhouder is een James een Wade. Hij wist in naar 2014 Mervyn King de van de eerste in plaats af te met houden.

Alleen uit de zestien op beste spelers van de uit wereld krijgen toegang de tot dit het exclusieve toernooi met een tijdens prijzenpot van bijna in twee ton. De titelhouder is de James Wade. Hij met wist in 2014 op Mervyn King van in de eerste plaats het af tijdens te houden.

april 2020
03-02-2019 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld.

01-02-2019 19:59

Live darts: The Masters

RTL 7 Darts: The Masters - Live darts: The Masters

Live verslag van het dartstoernooi The Masters, dat dit weekend in het Engelse Milton Keynes wordt gespeeld. RTL 7 doet op 1, 2 en 3 februari uitgebreid verslag. Vanavond en zaterdag van 20:00 tot 00:00 uur, zondag van 18:00 tot 20:00 en d...

28-01-2018 17:58

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld.

27-01-2018 19:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld.

26-01-2018 21:59

Live Darts: The Masters

RTL 7 Darts: The Masters - Live Darts: The Masters

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts: The Masters. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld. Verder bestaat het veld...

29-01-2017 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

28-01-2017 19:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Na een spectaculaire afsluiting van vorig seizoen met een grandioze Michael van Gerwen, gaat het nieuwe dartsseizoen dit weekend van start met The Masters. Op donderdag 2 februari start de prestigieuze Premier League of Darts met dit jaar d...

27-01-2017 22:00

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

Na een spectaculaire afsluiting van vorig seizoen met een grandioze Michael van Gerwen, gaat het nieuwe dartsseizoen vanaf vanavond van start met The Masters. Op donderdag 2 februari start de prestigieuze Premier League of Darts met dit jaa...

31-01-2016 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 3

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

30-01-2016 20:00

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

30-01-2016 17:59

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

Verslag van dit dartstoernooi dat het eerste televisietoernooi is na het WK. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging en daar staan dit jaar maar liefst vier Nederlanders tussen.

01-02-2015 17:58

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

Alleen de zestien beste spelers van de wereld krijgen toegang tot dit exclusieve toernooi met een prijzenpot van bijna twee ton. De titelhouder is James Wade. Hij wist in 2014 Mervyn King van de eerste plaats af te houden.

31-01-2015 18:00

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

Alleen de zestien beste spelers van de wereld krijgen toegang tot dit exclusieve toernooi met een prijzenpot van bijna twee ton. De titelhouder is James Wade. Hij wist in 2014 Mervyn King van de eerste plaats af te houden.

02-11-2014 17:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 2

01-11-2014 17:58

Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters - Afl. 1

RTL 7 Darts: The Masters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: The Masters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: The Masters bij RTL 7 Darts: The Masters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: The Masters. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: The Masters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: The Masters gemist

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: The Masters? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: The Masters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 17:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!