Programma gemist?

Een samenwerking in tussen Dorantes door en het Taksim Trio op tv onder tijdens de gezamelijke naam Mediterranean van Gypsies en het door multidisciplinaire gezelschap door Graindelavoix, onder leiding van antropoloog in en etnomusicoloog Björn Schmelzer. in Vanuit TivoliVredenburg in van Utrecht, uit gepresenteerd door met Giovanca.

Op de zondag 12 november de presenteert Giovanca tijdens in Vrije Geluiden op NPO1 de met Europees-Afrikaanse op tv kruisbestuiving door het trio de Tamala, zangeres op ALA.NI en slagwerker Tatiana het Koleva. de Mola Sylla (zang, op tv kleine percussie), Bao met Sissoko (kora) en door Wouter Vandenabeele (viool) vonden elkaar de in het trio een Tamala - ?reizigers?. De in door drie musici balanceren tussen vernieuwing en op traditie, tussen op tv kracht en verfijning, tussen het droom met en realiteit. De chemie tussen de de tijdens drie beperkt zich niet naar tot het hun spel, maar op tv herken je ook in van gedeeld idealisme: ze steunen een uit schooltje op tv in Senegal. tijdens Zangeres ALA.NI heeft een volstrekt uit eigen een sound en is door daarmee trouw aan zichzelf. ?Ik het zocht op tv niet naar een bepaalde met stijl of trend?, zegt naar ze van zelf, ?I was just trying to tijdens be een me.? Kleine, een fijne muziek, maar ingebed in een uit een groot charisma, met de ruimte voor improvisatie in en zelfs voor liedjes tijdens die spontaan ter plekke, het met woorden met die het publiek in roept, ontstaan. In haar op muziek hoor je de een jaren ?30 tijdens van de vorige in eeuw weerklinken: pure op tv en oude tijdens soul en jazz. De uit oorspronkelijk uit Bulgarije afkomstige, een maar al door jaren in tijdens Nederland wonende en werkende Tatiana het Koleva wordt gezien de als van een van de beste door marimbaspelers ter wereld. Onlangs uit bracht met zij haar eerste eigen CD naar uit Songs tijdens for Marimba. Nieuwe het stukken en nieuwe bewerkingen het voor het marimba. In de uitzending neemt de ze ons mee de naar Bulgarije in met haar op eigen stuk naar Way Home, waarin naar ze de marimba strijkt. Of naar het verrassende Soleá, op waarin met de marimba zich laat op horen als een naar vurig flamenco-instrument, en speciaal voor in haar geschreven door in Florian door Magnus Maier.

De Italiaans-Amerikaanse ambient-artiest met het Suzanne Ciani had op tv al op jonge leeftijd het succes met haar elektronische het muziek. Ze naar richtte haar de eigen bedrijf op, naar waarmee ze met behulp uit van een op tv Buchla synthesizer muziekjes ontwierp voor televisiecommercials. naar Verder maakte ze met van muziek voor films en uit tal van platen met het elektronische muziek. Ze een heeft met haar in gebruik van synthesizers een nieuwe klanken uit ontworpen en in daarmee de oren geopend voor elektronische een muziek als naar een volwaardige kunstvorm. in Componist uit en pianist Bill Laurance naar laat horen hoe klassiek van en jazz van elkaar kunnen ontmoeten. naar Laurance is mede-oprichter van Snarky een met Puppy en verzamelaar van toetsenborden. Hij de is klassiek getraind, tijdens maar het is uit de 'soulfulness' waardoor uit hij een wordt aangetrokken, op niet alleen in de soul, maar door in alle tijdens muziek. Laurance maakte de drie solo-albums, van waarvan het meest recente 'Live door at Union op Chapel' op tv heet.

'The uit Secret Diary of Nora Plain' op is op tv een stuk van door Morris Kliphuis op teksten van een Lucky op Fonz III een met o.a. zangeres Nora Fischer. Een uit liedcyclus in over de verhoudingen tussen maatschappij, uit privacy, paranoia het en op tv erotiek, met de broeierige op klanken van het Ragazze Quartet naar en de onvoorspelbare naar ritmiek van op jazzdrummer Remco door Menting. Verder: op Farida Mohammed Ali is het zingende in boegbeeld door van de tijdens Iraakse klassieke muziek genoemd. tijdens De gracieus zingende met Farida brengt de 'maqam de al Iraqi' het met haar complexe melodieën met en diep filosofische het betekenis tot leven. En het het pianist Camiel Boomsma wordt gezien met als een gevoelig door musicus die met zijn in spel op tv een grote diepte op weet te bereiken. Als naar hij speelt, vertelt met hij een verhaal. op tv In door Vrije Geluiden speelt op hij een deel in uit de 21e Sonate, D 960, op tv van Franz een Schubert.

Het debuutalbum naar 'Blue' het van de 10-koppige band Camilla Blue naar van zangeres Joyce door Deijnen naar (23) werd opgenomen in Kytopia een met in Utrecht. Camilla de Blue maakt bluesy popsongs het met een jazzy door inslag, gezongen op een tijdens authentieke, geheel eigen op manier. Paolo op tv Angeli bespeelt naar een Sardijnse gitaar die de omgebouwd is uit tot een 'draagbaar orkest'. Zijn uit muziek tijdens is een fraaie combinatie van folklore de in en vernieuwing, van door eigen composities en traditionele songs. naar Met zijn eigenzinnige, tijdens enigszins nasale zangstem roept door hij door een sfeer op die van tegelijk dromerig de en meeslepend is. Jazzpianist tijdens Martin Joey met Dine begon met op zijn zesde een met pianospelen, en al tijdens snel bleek zijn enorme talent: van hij studeerde op aan het conservatorium op van Parijs en tijdens trad regelmatig op met in rapper uit Taïpan. Hij treedt op een met tenorist Nicolo Ricci, op tv contrabassist Pierre Balda, tijdens en drummer op tv Roope met Kantonen.

Cellist in Joachim Eijlander speelt naar op zijn soloalbum 'Sequentia!' uit muziek op tv van de relatief naar onbekende Italiaanse componisten Joseph Dall'Abaco en het Alfredo door Piatti. De stukken tijdens zijn zogeheten 'caprices': met expressieve, grillige, levendige de muziek die geen op vaste vorm heeft zoals door de sonate of uit suite. in Blues-, folk-, rock-, gospel-, americana en door soulzangeres Ruthie tijdens Foster werd op geboren in Texas door en was op haar veertiende van soliste in het de plaatselijke uit gospelkoor. Haar album 'Joy Comes het Back' in is een reflectie op een in moeilijke in periode in haar op tv leven. Hoewel de meeste op tv songs niet door Foster van zelf op zijn geschreven, op gaan ze over verlies, de helende de kracht van muziek, van en van hoop op betere tijden. Gitarist met op tv Jan-Wouter Oostenrijk liet zijn gitaar ombouwen op tv tot met quarter-tone guitar, van een uniek instrument waarmee hij een precies de van goeie noten kan naar spelen om de klankwereld van naar de Noord-Afrikaanse van muziek waarmee hij vergroeid met uit is te kunnen laten horen. Hij de ontwikkelde de crossover van 'Magreb jazz' en tijdens 'Sharqi Blues', geheel in eigen muzieksoorten een waarmee hij al bezig uit door is sinds zijn tijd de op het een conservatorium.

Driemansformatie My de Blue Van bracht tijdens in september 2017 hun met derde op tv album 'Robot' op tv uit. Met wortels in blues, van soul en underground hiphop uit op tv speelt My Blue op Van energieke songs, soms rauw, op soms melancholiek. Meesterklavecinist Pierre de Hantaï op tv kiest het liefst op ter plekke de werken uit de met ruim 500 klavecimbelsonates op tv die zijn favoriete componist tijdens Domenico Scarlatti (1685-1757) schreef. op tv Klavecimbelmuziek naar waarin je dans, een theater, volksmuziek, en natuurscenes hoort op tv doorklinken. Meridian Brothers van maakt muziek die van klinkt als op tv een bizar op sprookje in de jungle van uit Colombia: minimal op met psychedelische lo-fi elektronica, de met flarden het Peruaanse muziek, door cumbia, salsa, rock-'n-roll, op tv reggaeton, jazz en door nog veel meer.

Drie uiterst het verschillende artiesten in de Vrije Geluiden. De Noorse door op tv band Rohey (Arabisch voor door 'mijn ziel') speelt van nummers van het een debuutalbum 'A de Million Things'. Jazzband Phronesis tijdens is een Scandinavisch-Brits trio: uit piano, een bas en drums in een van steeds wisselende machtsverhouding. uit Drie los van met elkaar swingende musici door vormen het samen een eenheid in met een herkenbare, van eigen sound. Hun de album heet 'The Behemoth'. Het Ebony uit Quartet op tv is een onderdeel naar van de Ebony door Band, opgericht in 1990 door naar Werner Herbers, oud naar solo hoboïst de van het de Koninklijk Concertgebouworkest. uit De cd 'Unheard' bevat muziek van een componisten met die tussen de twee wereldoorlogen de monddood werden gemaakt naar door het naar Duitse de nationaalsocialisme.

Drie met keer vocalen: het Nederlands Kamerkoor de naar zingt de Vespers van Rachmaninov en in verder zijn tijdens folkzangeres Chris Pureka uit tijdens de Portland (VS) en van singer-songwriter Michael Chapman een uit Engeland te gast. Een een writersblock zorgde ervoor dat de Pureka's album in zes een jaar op zich liet wachten. naar In 2016 naar verscheen 'Back in met the Ring' van uit deze singer-songwriter die met als microbiologe werkte omdat ze van de eigenlijk te verlegen was met om te tijdens zingen.

Deel twee de van naar het festivalverslag van tijdens de negende editie met van Into The in Great Wide Open. VPRO Vrije op tv Geluiden en VPRO 3voor12 op tv met slaan de handen ineen om in verslag naar te doen van de Into The Great Wide Open 2017 naar door op Vlieland. In deze aflevering door een aantal uit mooie muzieksessies midden de op Vlieland. The door Mauskovic Dance Band - Analog Fruit Les uit Étoiles - het Sunset tijdens From The Ruins Baptiste W Hammon met - Le Temps Passe Kim op Janssen uit - Actor Mahalia een - Sober Ryley Walker tijdens - The Halfwit In op Me Nick Mulvey - naar Mountain to Move Marlon Williams - de Love Is A in Terrible Thing Marlon in Williams - Down met In The Garden Grandbrothers - door Long Forgotten op Future

VPRO Vrije het Geluiden en VPRO een 3voor12 slaan de handen van in ineen om verslag door te doen van de een negende editie van tijdens festival Into The de Great Wide Open op Vlieland. naar De door markante accordeonist op Mario Batkovic wordt gevolgd. het Hij staat geprogrammeerd op het tijdens festival en tot in op tv zijn optreden ontmoet hij een met aantal artiesten, die ook een optreden door tijdens het festival. De Bosnische in accordeonist was door in april tijdens 2017 te gast bij naar VPRO van Vrije Geluiden. Hij maakte diepe indruk op tv het vanwege zijn veelzijdige het accordeonspel, virtuoze speltechniek, eigenzinnigheid op tv en drang naar muziekavontuur. Verder een in dit op tv verslag in van Into The Great het Wide Open: muzieksessies midden in in de op mooie Vlielandse uit natuur en een aantal in concertregistraties.

Ensembles van het de afdeling op Wereldmuziek van de het Rotterdamse conservatorium Codarts de komen aan bod. Deze van enige studie het Wereldmuziek in Nederland het heeft vijf uit specialisaties en van door over de hele wereld een komen studenten om in zich daar in te laten bekwamen. in De optredende ensembles met daarin zowel op studenten als docenten, een komen door van alle op tv specialisaties. Banda Musica Brasileira vertegenwoordigt de het specialisatie Latin. op Gran op Orquesta Típica OTRA in speelt tango. Het van duo Flamenco a een Dos vertegenwoordigt de flamenco. Het Codarts op Raga Ensemble komt een namens de op specialisatie Indiase muziek. door Charis Laurijsen is op tv er met zijn van ensemble namens de Turkse op tv in muziek. Speellijst: João Bosco: Papel Maché Banda Musica op tv Brasileira: Pilar McCarthy op Belmonte van - zang, Rav de Sira - gitaar, Jeroen naar van der Ley door - elektrische bas, tijdens Diogo door Carvalho - percussie, Urvin Doornkamp door - drums, Daniel Vadillo het - piano   João van Bosco: Prêt-à-porter de Tafetá Banda op Musica Brasileira: Mose in in Franssen - zang, Rav Sira van - gitaar, tijdens Jeroen van tijdens der Ley - door elektrische bas, Diogo naar Carvalho - percussie, Urvin Doornkamp naar - drums, Daniel tijdens Vadillo - piano   Wim de Warman: Colores de tijdens Tango Gran Orquesta de Típica OTRA een o.l.v. Leo in Vervelde (bandoneon): de Leo Vervelde - bandoneons, Andreas de Rokseth - het bandoneons, Kaspar door Uljas - bandoneons, met Gert van Ruiswijk - in bandoneons, Radboud Post - naar viool, Gustavo Cabrera naar - viool, Nea-Maria Korpelainen tijdens van - viool, Guusje Hoogendoorn uit - viool, Djessy van den op tv Dreis tijdens - viool, Shauntell naar Baumgard - viool, het Wim Warman - piano, Kay van op tv Sleking - contrabass   Osvaldo Pugliese: La Yumba (tango) Gran de een Orquesta Típica OTRA door o.l.v. Leo Vervelde (bandoneon): op Leo Vervelde - bandoneons, Andreas naar Rokseth op - bandoneons, Kaspar het Uljas - bandoneons, Gert naar van op tv Ruiswijk - bandoneons, door Radboud Post ? viool, een Gustavo Cabrera - viool, Nea-Maria door Korpelainen ? in viool, Guusje Hoogendoorn - het viool, Djessy van de den Dreis ? het viool, Shauntell Baumgard ? viool, Wim tijdens Warman - met piano, Kay Sleking - op contrabas   Mariano Mores (arr. in Wim Warman): op tv Taquito Militar (milonga ciudadana) Gran op tv Orquesta door Típica OTRA o.l.v. Leo Vervelde (bandoneon): van Leo naar Vervelde - bandoneons, Andreas tijdens Rokseth - door bandoneons, Kaspar Uljas - op bandoneons, Gert van met Ruiswijk - met bandoneons, Radboud Post ? een viool, Gustavo Cabrera - viool, naar met Nea-Maria Korpelainen ? viool, het Guusje Hoogendoorn - naar viool, Djessy van met den Dreis ? viool, met Shauntell Baumgard ? viool, Frank Schumm naar - een gitaar, Robin el-Hage tijdens - piano, Kay met Sleking - contrabas, Julie Rokseth op - tijdens harp, Niti Ranjan uit Biswas - tabla   Matthieu Acosta: Bulerías Flamenco het a Dos: Matthieu Acosta van naar - gitaar, Ruven Ruppik - cajón   Half het of me Codarts Raga een het Ensemble: Niti Ranajn Biswas - van jugal-bandi table, , Chiranjib door Chakraborty - uit zang, Renske Wassink - het zang Composition een and improvisation in Jog Niti tijdens Ranajn Biswas - een jugal-bandi table, met Hamid Behzadian - slidegitaar    Short River met & Memories op from door Nadaf Charis Laurijsen

In dit door tweede op tv deel van het tweeluik over op tv het laboratorium voor muziekpioniers met 'Kytopia' een sessie op van DJ DNA in tijdens (Arjen de Vreede, oud-lid een van Urban Dance Squad) met op op tv onder anderen de het Marokkaanse rappers/zangers Walid Ben Selim het en Widad Broco. Verder tijdens een de bezoek aan door de zolder van door Sonar Traffic, waar zich een naar imponerende verzameling op tv oude synthesizers naar bevindt. Kytopia is op een initiatief van Colin tijdens Benders, bekend als uit Kyteman, en zijn vader een Erik Benders en is tijdens een gevestigd in de voormalige op tv Tivoli aan de Utrechtse de Oudegracht.

In de voormalige met naar Tivoli aan de Utrechtse Oudegracht van is op Kytopia gevestigd: een laboratorium voor tijdens muziekpioniers. in In de diverse studio's, van uit de garderobe, via de met voormalige de kassa tot de tijdens oud-kleedkamers, wordt nu nieuwe muziek uit ontwikkeld, door in zo ongeveer op alle genres. Kytopia is een op initiatief van Colin door Benders, de bekend als Kyteman, door en zijn vader Erik Benders. tijdens op tv In dit eerste deel van een de tweeluik een naar kennismaking met van percussionist Frank door Wienk (Binkbeats) in zijn studio, en het is er een op tv sessie met de een aanstormende zangeres Joyce tijdens Deijnen naar die als Camilla Blue van donkere op tv pop met jazzinvloeden maakt. Colin door Benders geeft een tijdens demonstratie op zijn de modulaire uit synthesizer: een analoog, uit zelfgebouwd instrument vol lampjes op tv en snoertjes.

Giovanca in presenteert Vrije Geluiden van vanuit TivoliVredenburg, met de Namibische een uit roots van zangeres van Shishani, met Club Classique die uit werk door speelt van Johannes naar Brahms, en met zangeres van Michelle David & The Gospel met Sessions, een zoektocht naar naar de oorsprong op tv uit van de gospelmuziek.

november 2017
19-11-2017 11:30

Dorantes + Taksim Trio, Graindelavoix

VPRO Vrije Geluiden - Dorantes + Taksim Trio, Graindelavoix

Een samenwerking tussen Dorantes en het Taksim Trio onder de gezamelijke naam Mediterranean Gypsies en het multidisciplinaire gezelschap Graindelavoix, onder leiding van antropoloog en etnomusicoloog Björn Schmelzer. Vanuit TivoliVredenburg...

12-11-2017 10:30

ALA.NI, Tamala, Tatiana Koleva

VPRO Vrije Geluiden - ALA.NI, Tamala, Tatiana Koleva

Op zondag 12 november presenteert Giovanca in Vrije Geluiden op NPO1 de Europees-Afrikaanse kruisbestuiving door het trio Tamala, zangeres ALA.NI en slagwerker Tatiana Koleva. Mola Sylla (zang, kleine percussie), Bao Sissoko (kora) en Woute...

05-11-2017 10:30

Bill Laurance, Suzanne Ciani

VPRO Vrije Geluiden - Bill Laurance, Suzanne Ciani

De Italiaans-Amerikaanse ambient-artiest Suzanne Ciani had al op jonge leeftijd succes met haar elektronische muziek. Ze richtte haar eigen bedrijf op, waarmee ze met behulp van een Buchla synthesizer muziekjes ontwierp voor televisiecommer...

29-10-2017 10:30

Nora Fischer, Farida Mohammed Ali, Camiel Boomsma

VPRO Vrije Geluiden - Nora Fischer, Farida Mohammed Ali, Camiel Boomsma

'The Secret Diary of Nora Plain' is een stuk van Morris Kliphuis op teksten van Lucky Fonz III met o.a. zangeres Nora Fischer. Een liedcyclus over de verhoudingen tussen maatschappij, privacy, paranoia en erotiek, met de broeierige klanken ...

22-10-2017 10:30

Camilla Blue, Paolo Angeli, Martin Joey Dine

VPRO Vrije Geluiden - Camilla Blue, Paolo Angeli, Martin Joey Dine

Het debuutalbum 'Blue' van de 10-koppige band Camilla Blue van zangeres Joyce Deijnen (23) werd opgenomen in Kytopia in Utrecht. Camilla Blue maakt bluesy popsongs met een jazzy inslag, gezongen op een authentieke, geheel eigen manier. Paol...

15-10-2017 10:30

Jan Wouter Oostenrijk, Ruthie Foster, Joachim Eijlander

VPRO Vrije Geluiden - Jan Wouter Oostenrijk, Ruthie Foster, Joachim Eijlander

Cellist Joachim Eijlander speelt op zijn soloalbum 'Sequentia!' muziek van de relatief onbekende Italiaanse componisten Joseph Dall'Abaco en Alfredo Piatti. De stukken zijn zogeheten 'caprices': expressieve, grillige, levendige muziek die g...

08-10-2017 10:30

My Blue Van, Pierre Hantaï, Meridian Brothers

VPRO Vrije Geluiden - My Blue Van, Pierre Hantaï, Meridian Brothers

Driemansformatie My Blue Van bracht in september 2017 hun derde album 'Robot' uit. Met wortels in blues, soul en underground hiphop speelt My Blue Van energieke songs, soms rauw, soms melancholiek. Meesterklavecinist Pierre Hantaï kiest het...

01-10-2017 10:30

Rohey, Ebony Quartet, Phronesis

VPRO Vrije Geluiden - Rohey, Ebony Quartet, Phronesis

Drie uiterst verschillende artiesten in Vrije Geluiden. De Noorse band Rohey (Arabisch voor 'mijn ziel') speelt nummers van het debuutalbum 'A Million Things'. Jazzband Phronesis is een Scandinavisch-Brits trio: piano, bas en drums in een s...

24-09-2017 10:30

Nederlands Kamerkoor, Chris Pureka, Michael Chapman

VPRO Vrije Geluiden - Nederlands Kamerkoor, Chris Pureka, Michael Chapman

Drie keer vocalen: het Nederlands Kamerkoor zingt de Vespers van Rachmaninov en verder zijn folkzangeres Chris Pureka uit Portland (VS) en singer-songwriter Michael Chapman uit Engeland te gast. Een writersblock zorgde ervoor dat Pureka's a...

17-09-2017 10:30

ITGWO - II

VPRO Vrije Geluiden - ITGWO - II

Deel twee van het festivalverslag van de negende editie van Into The Great Wide Open. VPRO Vrije Geluiden en VPRO 3voor12 slaan de handen ineen om verslag te doen van Into The Great Wide Open 2017 op Vlieland. In deze aflevering een aantal ...

10-09-2017 10:30

ITGWO - I

VPRO Vrije Geluiden - ITGWO - I

VPRO Vrije Geluiden en VPRO 3voor12 slaan de handen ineen om verslag te doen van de negende editie van festival Into The Great Wide Open op Vlieland. De markante accordeonist Mario Batkovic wordt gevolgd. Hij staat geprogrammeerd op het fes...

03-09-2017 10:30

Codarts

VPRO Vrije Geluiden - Codarts

Ensembles van de afdeling Wereldmuziek van het Rotterdamse conservatorium Codarts komen aan bod. Deze enige studie Wereldmuziek in Nederland heeft vijf specialisaties en van over de hele wereld komen studenten om zich daar te laten bekwamen...

20-08-2017 10:40

Special Kytopia-II

VPRO Vrije Geluiden - Special Kytopia-II

In dit tweede deel van het tweeluik over het laboratorium voor muziekpioniers 'Kytopia' een sessie van DJ DNA (Arjen de Vreede, oud-lid van Urban Dance Squad) met onder anderen de Marokkaanse rappers/zangers Walid Ben Selim en Widad Broco. ...

13-08-2017 10:30

Special Kytopia-I

VPRO Vrije Geluiden - Special Kytopia-I

In de voormalige Tivoli aan de Utrechtse Oudegracht is Kytopia gevestigd: een laboratorium voor muziekpioniers. In de diverse studio's, van de garderobe, via de voormalige kassa tot de oud-kleedkamers, wordt nu nieuwe muziek ontwikkeld, in ...

12-08-2017 09:00

Shishani, Club Classique, Michelle David & the Gospel Sessions

VPRO Vrije Geluiden - Shishani, Club Classique, Michelle David & the Gospel Sessions

Giovanca presenteert Vrije Geluiden vanuit TivoliVredenburg, met de Namibische roots van zangeres Shishani, met Club Classique die werk speelt van Johannes Brahms, en met zangeres Michelle David & The Gospel Sessions, een zoektocht naar de ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

VPRO Vrije Geluiden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van VPRO Vrije Geluiden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van VPRO Vrije Geluiden bij VPRO Vrije Geluiden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van VPRO Vrije Geluiden. Heb je een uitzending van VPRO Vrije Geluiden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

VPRO Vrije Geluiden gemist

Uitzending gemist van VPRO Vrije Geluiden? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van VPRO Vrije Geluiden, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van VPRO Vrije Geluiden gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van VPRO Vrije Geluiden? Hier kun je alle uitzendingen van VPRO Vrije Geluiden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 119
  • Laatste uitzending op 19-11-2017 om 11:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord