Programma gemist?

De 85-jarige Cor door van twijfelt al 70 jaar een over haar afkomst. De met kinderen op tv van Cor vinden het een hoog tijd dat op tv hun moeder eindelijk antwoorden de krijgt. Esther op is naar een tijdens kindertehuis gebracht toen ze nog door maar een het maand oud was. Uiteindelijk het kwam ze bij met van haar pleegouders terecht. Esther door heeft een het fijne jeugd gehad, maar wil wel door graag een weten wie haar vader en uit moeder zijn. Petra een een heeft vanaf haar veertiende twijfels wie naar naar haar vader is. uit Dit wordt grotendeels veroorzaakt door met een herinnering aan tijdens vroeger. in Ze ging regelmatig zogenaamd met naar haar moeder naar naar de stad. In het werkelijkheid de gingen ze samen naar een huis het uit waar altijd dezelfde uit man opendeed. Petra uit wil antwoorden.

Hanneke met twijfelt van tijdens jongs af aan of haar vader de van wel haar echte de vader is. Ze zijn thuis met een de drie minderen, maar in uit een boze bui heeft haar een vader op tv het over met twee echte kinderen. Hermans in moeder Annigje heeft van hem eens verteld dat op zijn vader niet uit zijn op tv biologische vader is. tijdens Ook al ontkende ze die van uitspraak later op weer, toch is uit de twijfel tijdens bij Herman blijven bestaan. met Brenda is tijdens opgegroeid met een met vader die er naar niet veel voor haar was. van Haar moeder zaaide vroeger de op al twijfel of het tijdens wel echt haar biologische het vader was. Later op blijkt dat ze van een affaire heeft gehad naar rond de tijd tijdens dat Brenda is met verwekt. Hanneke, tijdens Herman naar en Brenda willen tijdens na jaren van onzekerheid nu een eindelijk duidelijkheid op krijgen.

Toen op John aan zijn beste vriend naar Michael van vertelde wie zijn opa op was, keek een hij hem op tv stomverbaasd aan, want dat was de ook zijn opa! van Omdat Michael door plotseling ernstig in ziek werd en overleed, wil naar John uit nu een DNA-test laten doen. in De ouders van tijdens enig het kind Piet hebben een goede tijdens vriend, Jan, die door tijdens vakanties van altijd langskomt. Piet ziet op door op een gegeven moment een foto van uit Jan waar hij een naast hem zit een en vindt op dat hij door bizar veel op hem de lijkt. Esther wordt op tv geboren en groeit van op met het idee door dat op tv haar stiefvader haar vader door is. Van haar oma in hoort ze dat uit dit niet het het geval is. Moeder met Greet vertelt van later dat op haar vader een man op tv genaamd Dick is. naar Esther wil zeker weten van tijdens of Dick haar vader de is.

De ouders naar van in Amanda hebben via door spermadonatie hun dochter en zoon een gekregen. een Dochter Amanda denkt te weten wie door haar donorvader is. van Als op tv er plots een allemaal berichten verschijnen over misstanden in op op tv de vruchtbaarheidskliniek twijfelt Amanda of haar met vader de en broertje uit wel haar echte familie een zijn. Loes tijdens is opgegroeid zonder biologische ouders. uit Twee op jaar geleden kwam Loes tijdens erachter dat haar afwezige op vader helemaal niet uit haar echte vader is. het Loes gaat het op naar zoek naar haar tijdens biologische moeder om te achterhalen tijdens wie dan een wel haar uit vader is. Gerda is alleen door tijdens haar moeder het groot gebracht. Na het tijdens tijdens overlijden van haar moeder in vindt Gerda documenten tijdens over de alimentatie door met de naam van van haar uit mogelijke vader erop. op Nance Coolen gaat op op tv zoek naar antwoorden het om de onzekerheid van op tv Amanda, Loes een en Gerda voorgoed een te beëindigen.

Mylene uit verliest op driejarige leeftijd haar op tv met moeder door kanker. op tv Ze groeit op bij het haar vader Dick en zijn op nieuwe vrouw. Op van latere leeftijd het krijgt Mylene in een kist met met spullen van tijdens haar moeder met het daarin een brief het van Rama Polderman. van Ze wil meer over haar moeder een weten met en besluit hem op het te een zoeken. Hij vertelt haar dat tijdens Mylene wel eens zijn met dochter zou kunnen op zijn. de De twee tijdens besluiten samen een DNA-test te in doen. Net voordat zij uit dit op tv in werking kunnen door stellen, gebeurt naar er iets vreselijks. uit Johan en Sanne reizen in in 2004 het samen met hun adoptieouders naar hun het geboorteland Sri naar Lanka. De op tv gids die ze daar op hebben, wijst op ze op naar de mogelijkheid om hun tijdens biologische moeder van te zoeken. Wanneer ze in het uit ziekenhuis terechtkomen het waar ze zijn uit geboren en bij met de directeur mogen komen, op tijdens gebeurt er iets vreemds. Lenie de is opgegroeid zonder vader, in maar ze heeft uit door wel altijd geweten wie naar haar vader was. Totdat naar ze op een op gegeven moment een op tv telefoontje krijgt van een naar van andere man die oppert haar vader met te tijdens zijn.

december 2019
30-11-2014 20:08

Afl. 5

Familie Gezocht - Afl. 5

De 85-jarige Cor twijfelt al 70 jaar over haar afkomst. De kinderen van Cor vinden het hoog tijd dat hun moeder eindelijk antwoorden krijgt. Esther is naar een kindertehuis gebracht toen ze nog maar een maand oud was. Uiteindelijk kwam ze b...

23-11-2014 20:07

Afl. 4

Familie Gezocht - Afl. 4

Hanneke twijfelt van jongs af aan of haar vader wel haar echte vader is. Ze zijn thuis met drie minderen, maar in een boze bui heeft haar vader het over twee echte kinderen. Hermans moeder Annigje heeft hem eens verteld dat zijn vader niet ...

16-11-2014 20:08

Afl. 3

Familie Gezocht - Afl. 3

Toen John aan zijn beste vriend Michael vertelde wie zijn opa was, keek hij hem stomverbaasd aan, want dat was ook zijn opa! Omdat Michael plotseling ernstig ziek werd en overleed, wil John nu een DNA-test laten doen. De ouders van enig kin...

09-11-2014 20:08

Afl. 2

Familie Gezocht - Afl. 2

De ouders van Amanda hebben via spermadonatie hun dochter en zoon gekregen. Dochter Amanda denkt te weten wie haar donorvader is. Als er plots allemaal berichten verschijnen over misstanden in de vruchtbaarheidskliniek twijfelt Amanda of ha...

02-11-2014 20:03

Afl. 1

Familie Gezocht - Afl. 1

Mylene verliest op driejarige leeftijd haar moeder door kanker. Ze groeit op bij haar vader Dick en zijn nieuwe vrouw. Op latere leeftijd krijgt Mylene een kist met spullen van haar moeder met daarin een brief van Rama Polderman. Ze wil mee...

Familie Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie Gezocht bij Familie Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie Gezocht. Heb je een uitzending van Familie Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie Gezocht gemist

Ontroerend programma waarin met behulp van DNA-onderzoek antwoord wordt gegeven op vragen die deelnemers hebben over hun afkomst en familiebanden. Familie is voor de meeste mensen de veilige thuisbasis waar je kan zijn wie je bent en waarbij je je vertrouwd voelt. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommigen voelen zich juist helemaal niet thuis of hebben het idee dat er iets niet klopt met hun familie.

Uitzending gemist van Familie Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 30-11-2014 om 20:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!