Programma gemist?

De op 85-jarige Cor twijfelt al 70 door jaar over het haar afkomst. De kinderen in van Cor van vinden het hoog naar tijd dat tijdens hun moeder eindelijk antwoorden krijgt. op tv Esther is naar naar een een kindertehuis gebracht toen ze nog in maar een maand het de oud was. Uiteindelijk in kwam ze bij haar in pleegouders terecht. Esther uit heeft een fijne jeugd gehad, op tv maar wil wel op graag door weten wie haar vader en de moeder zijn. van Petra op tv heeft vanaf haar veertiende twijfels in wie haar vader is. de Dit met wordt grotendeels veroorzaakt uit door een herinnering aan op tv vroeger. Ze ging regelmatig tijdens tijdens zogenaamd met haar moeder naar de op tv stad. op tv In werkelijkheid gingen op tv ze samen naar een een huis waar altijd dezelfde met man de opendeed. Petra wil van antwoorden.

Hanneke twijfelt van op tv jongs een af aan of haar op vader wel haar echte in vader op is. Ze zijn thuis door met drie minderen, maar op tv in een in boze bui heeft haar een naar vader het over twee echte uit kinderen. het Hermans moeder Annigje heeft hem naar eens een verteld dat zijn vader naar niet zijn biologische vader is. op Ook al een ontkende ze tijdens die uitspraak uit later weer, toch is het de twijfel bij van Herman blijven bestaan. Brenda is het op tv opgegroeid met een vader uit die er het niet veel voor haar was. met Haar moeder zaaide in vroeger een al twijfel of het wel echt op haar biologische tijdens vader was. tijdens Later blijkt dat op tv ze een uit affaire heeft gehad rond de tijd op tv dat een Brenda is verwekt. Hanneke, een Herman en Brenda op tv willen na jaren op van onzekerheid nu naar eindelijk tijdens duidelijkheid krijgen.

Toen tijdens John aan tijdens zijn beste vriend Michael vertelde wie op zijn opa was, op keek hij hem met stomverbaasd van aan, want op dat was ook zijn opa! in Omdat in Michael plotseling ernstig ziek uit werd en overleed, wil John het nu op een DNA-test naar laten doen. De op tv ouders van enig kind Piet hebben op een goede op tv vriend, het Jan, die tijdens vakanties altijd uit langskomt. Piet tijdens ziet op een het gegeven moment een foto door van Jan van waar hij naast hem met zit en vindt het dat hij bizar tijdens veel op hem het lijkt. naar Esther wordt geboren en groeit op door van met het idee dat van haar stiefvader haar vader is. de Van haar oma het hoort in ze dat dit niet het tijdens geval is. een Moeder tijdens Greet vertelt later dat de haar vader een op tv man genaamd Dick in is. Esther uit wil zeker weten of Dick door haar vader door is.

De het ouders van Amanda hebben via van spermadonatie hun met dochter een en zoon gekregen. uit Dochter Amanda denkt uit te weten wie haar een donorvader is. Als uit er plots allemaal berichten in verschijnen over misstanden in op tv het de vruchtbaarheidskliniek twijfelt Amanda op of haar naar vader en broertje wel haar uit echte familie zijn. tijdens Loes tijdens is opgegroeid zonder biologische de ouders. Twee jaar geleden kwam op Loes erachter dat op tv haar afwezige door vader helemaal niet in haar echte vader tijdens is. Loes gaat op op zoek naar haar tijdens biologische moeder van om door te achterhalen wie met dan wel haar op vader is. Gerda het is alleen door haar moeder groot het tijdens gebracht. Na het overlijden van in haar op moeder vindt Gerda documenten over de naar door alimentatie met de naam van haar van tijdens mogelijke vader erop. de Nance Coolen gaat op zoek een naar antwoorden om uit de met onzekerheid van Amanda, Loes en Gerda op tv voorgoed door te beëindigen.

Mylene naar verliest op van driejarige leeftijd haar moeder door kanker. tijdens in Ze groeit op bij haar vader op Dick en zijn een nieuwe op vrouw. Op latere van leeftijd krijgt Mylene een kist met met de spullen van tijdens haar moeder met op tv daarin een brief naar van Rama Polderman. Ze wil tijdens meer over naar haar moeder weten en besluit het naar hem op te zoeken. Hij vertelt in in haar dat Mylene wel door eens zijn dochter zou het kunnen zijn. van De twee besluiten met samen een uit DNA-test te doen. op tv Net voordat zij dit in op werking kunnen stellen, in gebeurt naar er iets vreselijks. Johan tijdens en Sanne reizen naar in 2004 samen met de hun adoptieouders een naar hun geboorteland Sri het Lanka. uit De gids die in ze daar hebben, wijst een ze op de mogelijkheid om naar tijdens hun biologische moeder te zoeken. Wanneer de ze in het een ziekenhuis terechtkomen uit waar uit ze zijn geboren een en bij de directeur mogen in komen, gebeurt er iets op tv vreemds. Lenie een is op tv opgegroeid zonder vader, maar ze heeft tijdens wel de altijd geweten wie haar naar vader was. uit Totdat ze naar op een gegeven moment een telefoontje een krijgt van een van andere uit man die oppert haar het vader te door zijn.

juli 2021
30-11-2014 20:08

Afl. 5

Familie Gezocht - Afl. 5

De 85-jarige Cor twijfelt al 70 jaar over haar afkomst. De kinderen van Cor vinden het hoog tijd dat hun moeder eindelijk antwoorden krijgt. Esther is naar een kindertehuis gebracht toen ze nog maar een maand oud was. Uiteindelijk kwam ze b...

23-11-2014 20:07

Afl. 4

Familie Gezocht - Afl. 4

Hanneke twijfelt van jongs af aan of haar vader wel haar echte vader is. Ze zijn thuis met drie minderen, maar in een boze bui heeft haar vader het over twee echte kinderen. Hermans moeder Annigje heeft hem eens verteld dat zijn vader niet ...

16-11-2014 20:08

Afl. 3

Familie Gezocht - Afl. 3

Toen John aan zijn beste vriend Michael vertelde wie zijn opa was, keek hij hem stomverbaasd aan, want dat was ook zijn opa! Omdat Michael plotseling ernstig ziek werd en overleed, wil John nu een DNA-test laten doen. De ouders van enig kin...

09-11-2014 20:08

Afl. 2

Familie Gezocht - Afl. 2

De ouders van Amanda hebben via spermadonatie hun dochter en zoon gekregen. Dochter Amanda denkt te weten wie haar donorvader is. Als er plots allemaal berichten verschijnen over misstanden in de vruchtbaarheidskliniek twijfelt Amanda of ha...

02-11-2014 20:03

Afl. 1

Familie Gezocht - Afl. 1

Mylene verliest op driejarige leeftijd haar moeder door kanker. Ze groeit op bij haar vader Dick en zijn nieuwe vrouw. Op latere leeftijd krijgt Mylene een kist met spullen van haar moeder met daarin een brief van Rama Polderman. Ze wil mee...

Familie Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie Gezocht bij Familie Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie Gezocht. Heb je een uitzending van Familie Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie Gezocht gemist

Ontroerend programma waarin met behulp van DNA-onderzoek antwoord wordt gegeven op vragen die deelnemers hebben over hun afkomst en familiebanden. Familie is voor de meeste mensen de veilige thuisbasis waar je kan zijn wie je bent en waarbij je je vertrouwd voelt. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommigen voelen zich juist helemaal niet thuis of hebben het idee dat er iets niet klopt met hun familie.

Uitzending gemist van Familie Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 30-11-2014 om 20:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!