Programma gemist?

De 85-jarige Cor de op twijfelt al 70 jaar het over haar van afkomst. De kinderen van op tv Cor vinden het hoog op tv tijd tijdens dat hun moeder eindelijk antwoorden de krijgt. Esther is met naar een kindertehuis gebracht tijdens het toen ze nog maar van een maand oud was. door Uiteindelijk een kwam ze bij in haar pleegouders terecht. Esther heeft een tijdens fijne een jeugd gehad, maar wil wel in graag weten wie met haar vader en de moeder de zijn. Petra heeft vanaf haar van veertiende van twijfels wie haar vader is. het Dit wordt naar grotendeels veroorzaakt op door een herinnering in aan vroeger. met Ze ging regelmatig zogenaamd met een haar moeder naar de uit stad. In tijdens werkelijkheid op gingen ze samen van naar een huis waar tijdens altijd dezelfde man opendeed. in Petra door wil antwoorden.

Hanneke de twijfelt van op tv jongs af aan of de haar vader wel tijdens haar echte vader is. Ze door zijn thuis met uit drie minderen, maar door in een een boze bui heeft haar op vader het over op twee echte uit kinderen. Hermans moeder het Annigje heeft hem eens het verteld dat zijn een vader niet de zijn biologische vader uit is. Ook naar al ontkende ze naar die uitspraak later weer, de toch is de twijfel op bij Herman blijven uit bestaan. Brenda is een opgegroeid met op tv een vader in die er niet tijdens veel voor haar tijdens was. Haar moeder zaaide met vroeger al twijfel of in het wel op tv echt haar biologische het vader was. de Later blijkt dat ze op een affaire heeft gehad tijdens rond de tijd op dat Brenda op is verwekt. Hanneke, een Herman op tv en Brenda willen door na jaren van de onzekerheid nu eindelijk duidelijkheid in krijgen.

Toen John uit aan zijn van beste vriend door Michael vertelde wie zijn een opa was, keek uit hij hem stomverbaasd aan, want het dat met was ook zijn opa! de Omdat in Michael plotseling ernstig ziek werd en uit overleed, wil naar John op nu een DNA-test tijdens laten doen. De ouders van in enig kind Piet hebben van een tijdens goede vriend, op tv Jan, die tijdens vakanties altijd langskomt. het Piet ziet tijdens op een gegeven tijdens moment de een foto van Jan waar naar hij naast tijdens hem zit en vindt op dat door hij bizar veel op een hem lijkt. Esther wordt van geboren op en groeit op met van het idee dat haar een stiefvader haar vader is. door Van haar tijdens oma naar hoort ze dat dit niet het op naar geval is. Moeder door Greet vertelt later dat naar haar vader een man een genaamd Dick is. met Esther wil zeker weten een uit of Dick haar met vader is.

De ouders van de Amanda het hebben via spermadonatie hun de dochter op en zoon gekregen. Dochter Amanda op tv denkt door te weten wie haar door donorvader is. Als er van plots allemaal berichten met verschijnen over misstanden in van de vruchtbaarheidskliniek door twijfelt Amanda of haar naar vader en met broertje wel haar door echte een familie zijn. Loes is opgegroeid de zonder het biologische ouders. Twee jaar geleden met kwam Loes erachter met dat haar afwezige vader de helemaal niet haar de echte de vader is. Loes in gaat op zoek naar haar in in biologische moeder om te door achterhalen wie uit dan wel haar vader is. door Gerda is door alleen door haar moeder een groot van gebracht. Na het overlijden van haar uit een moeder vindt Gerda documenten over de van tijdens alimentatie met de naam van naar haar mogelijke met vader erop. Nance Coolen een gaat tijdens op zoek naar antwoorden om de door op tv onzekerheid van Amanda, Loes en Gerda tijdens op tv voorgoed te beëindigen.

Mylene op verliest op driejarige met leeftijd haar op tv moeder door kanker. Ze op tv groeit op bij haar in vader de Dick en zijn nieuwe door vrouw. Op latere leeftijd krijgt de Mylene een op kist met de spullen van naar haar moeder met op daarin een brief van op tv Rama Polderman. Ze uit wil meer naar over haar moeder weten en van besluit hem op te een zoeken. Hij vertelt naar haar een dat Mylene wel eens zijn het dochter de zou kunnen zijn. het De twee besluiten naar samen een DNA-test te naar doen. op tv Net voordat zij dit in werking op kunnen stellen, gebeurt in er iets vreselijks. uit Johan en door Sanne reizen in 2004 uit samen door met hun adoptieouders naar hun door geboorteland Sri uit Lanka. De het gids die ze daar hebben, van wijst ze een op door de mogelijkheid om hun biologische moeder in te zoeken. Wanneer het ze in het een ziekenhuis in terechtkomen waar ze zijn geboren in en bij met de directeur mogen komen, naar de gebeurt er iets vreemds. Lenie tijdens is opgegroeid zonder vader, op tv tijdens maar ze heeft wel altijd met geweten wie haar vader op tv was. van Totdat ze op een gegeven uit moment in een telefoontje krijgt een van een een andere man die tijdens oppert haar vader te van zijn.

april 2020
30-11-2014 20:08

Afl. 5

Familie Gezocht - Afl. 5

De 85-jarige Cor twijfelt al 70 jaar over haar afkomst. De kinderen van Cor vinden het hoog tijd dat hun moeder eindelijk antwoorden krijgt. Esther is naar een kindertehuis gebracht toen ze nog maar een maand oud was. Uiteindelijk kwam ze b...

23-11-2014 20:07

Afl. 4

Familie Gezocht - Afl. 4

Hanneke twijfelt van jongs af aan of haar vader wel haar echte vader is. Ze zijn thuis met drie minderen, maar in een boze bui heeft haar vader het over twee echte kinderen. Hermans moeder Annigje heeft hem eens verteld dat zijn vader niet ...

16-11-2014 20:08

Afl. 3

Familie Gezocht - Afl. 3

Toen John aan zijn beste vriend Michael vertelde wie zijn opa was, keek hij hem stomverbaasd aan, want dat was ook zijn opa! Omdat Michael plotseling ernstig ziek werd en overleed, wil John nu een DNA-test laten doen. De ouders van enig kin...

09-11-2014 20:08

Afl. 2

Familie Gezocht - Afl. 2

De ouders van Amanda hebben via spermadonatie hun dochter en zoon gekregen. Dochter Amanda denkt te weten wie haar donorvader is. Als er plots allemaal berichten verschijnen over misstanden in de vruchtbaarheidskliniek twijfelt Amanda of ha...

02-11-2014 20:03

Afl. 1

Familie Gezocht - Afl. 1

Mylene verliest op driejarige leeftijd haar moeder door kanker. Ze groeit op bij haar vader Dick en zijn nieuwe vrouw. Op latere leeftijd krijgt Mylene een kist met spullen van haar moeder met daarin een brief van Rama Polderman. Ze wil mee...

Familie Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie Gezocht bij Familie Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie Gezocht. Heb je een uitzending van Familie Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie Gezocht gemist

Ontroerend programma waarin met behulp van DNA-onderzoek antwoord wordt gegeven op vragen die deelnemers hebben over hun afkomst en familiebanden. Familie is voor de meeste mensen de veilige thuisbasis waar je kan zijn wie je bent en waarbij je je vertrouwd voelt. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommigen voelen zich juist helemaal niet thuis of hebben het idee dat er iets niet klopt met hun familie.

Uitzending gemist van Familie Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 30-11-2014 om 20:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!