Programma gemist?

De 85-jarige Cor met van twijfelt al 70 jaar van over haar afkomst. het De kinderen van Cor vinden uit het naar hoog tijd dat hun een moeder eindelijk naar antwoorden krijgt. Esther uit is naar een het kindertehuis gebracht toen uit ze nog maar een van maand oud met was. Uiteindelijk kwam tijdens ze bij haar pleegouders op tv terecht. met Esther heeft een fijne jeugd gehad, met maar wil wel de graag op tv weten wie haar met vader en moeder zijn. Petra het heeft vanaf in haar op veertiende twijfels wie haar uit vader is. Dit uit wordt grotendeels veroorzaakt door een een herinnering aan vroeger. naar Ze tijdens ging regelmatig in zogenaamd met haar moeder in naar de in stad. In werkelijkheid gingen ze op tv samen naar een met huis in waar altijd dezelfde een man opendeed. Petra van wil antwoorden.

Hanneke twijfelt op van jongs af aan tijdens of haar vader met wel haar in echte vader van is. Ze zijn thuis met het drie uit minderen, maar in een boze op bui heeft op tv haar vader naar het over twee echte kinderen. tijdens Hermans tijdens moeder Annigje heeft de hem eens verteld dat op tv zijn vader niet het zijn biologische vader is. op tv op tv Ook al ontkende uit ze die uitspraak later weer, toch met is de in twijfel in bij Herman blijven tijdens bestaan. Brenda is opgegroeid met een op vader die er tijdens niet uit veel voor haar door was. Haar moeder zaaide op vroeger al twijfel met of het wel de echt haar biologische vader het de was. Later blijkt met dat ze een affaire heeft gehad van met rond de tijd dat Brenda van is verwekt. Hanneke, het Herman uit en Brenda willen na jaren met van onzekerheid nu eindelijk in duidelijkheid het krijgen.

Toen John uit aan zijn beste uit vriend Michael tijdens vertelde wie zijn opa op tv was, keek hij hem met stomverbaasd aan, op tv want dat de was ook zijn opa! Omdat naar van Michael plotseling ernstig ziek werd van en overleed, de wil John nu door een DNA-test laten doen. in De uit ouders van enig in kind Piet hebben een een goede vriend, Jan, die van tijdens van vakanties altijd langskomt. Piet ziet op tijdens een in gegeven moment tijdens een foto van Jan waar hij naar naast het hem zit en vindt dat de een hij bizar veel op op hem lijkt. Esther wordt geboren naar en groeit het op met een het idee dat haar stiefvader met haar vader naar is. Van haar oma in hoort ze tijdens dat dit tijdens niet het op geval is. Moeder Greet met vertelt later dat haar vader naar een man genaamd uit Dick is. van Esther wil zeker de weten op of Dick haar vader in is.

De uit ouders van Amanda hebben op tv via spermadonatie hun uit dochter en zoon tijdens gekregen. Dochter Amanda denkt uit te weten wie in haar op donorvader is. Als tijdens er plots met allemaal berichten verschijnen over op tv misstanden in de vruchtbaarheidskliniek op twijfelt Amanda of haar van vader en broertje uit wel haar op echte de familie zijn. Loes is op tv opgegroeid zonder biologische van ouders. Twee op jaar geleden kwam op Loes erachter dat op tv haar afwezige vader helemaal niet op haar echte vader tijdens is. Loes gaat op in zoek het naar haar op biologische moeder om te achterhalen wie door dan van wel haar vader door is. Gerda is met alleen door haar moeder groot uit gebracht. Na het tijdens overlijden tijdens van haar tijdens moeder vindt Gerda documenten over op de alimentatie met de van naam van haar tijdens op mogelijke vader erop. Nance Coolen van gaat op zoek naar naar antwoorden om de met door onzekerheid van Amanda, Loes en in Gerda voorgoed te het beëindigen.

Mylene van verliest op driejarige leeftijd haar de moeder uit door kanker. Ze in groeit op in bij haar vader Dick en zijn de tijdens nieuwe vrouw. Op latere leeftijd op tv krijgt Mylene een een kist met door spullen van haar moeder uit met daarin op een brief van door Rama Polderman. Ze wil meer door over haar moeder tijdens een weten en besluit hem een op te zoeken. Hij vertelt een haar met dat Mylene wel eens zijn het dochter zou kunnen door zijn. van De twee besluiten op samen een van DNA-test te doen. met Net voordat zij dit van in werking kunnen stellen, gebeurt het er iets vreselijks. van Johan en op Sanne reizen in de 2004 met samen met hun adoptieouders naar tijdens hun geboorteland Sri op Lanka. een De gids die ze daar hebben, op tv het wijst ze op de het mogelijkheid om hun biologische van moeder te zoeken. door Wanneer een ze in het ziekenhuis terechtkomen waar van ze het zijn geboren en bij door de directeur in mogen komen, gebeurt op tv er iets vreemds. Lenie is uit opgegroeid in zonder vader, maar ze op tv heeft wel altijd tijdens geweten wie haar van vader was. Totdat een ze op een op gegeven op moment een telefoontje krijgt van een uit andere man met die oppert haar uit vader te uit zijn.

november 2020
30-11-2014 20:08

Afl. 5

Familie Gezocht - Afl. 5

De 85-jarige Cor twijfelt al 70 jaar over haar afkomst. De kinderen van Cor vinden het hoog tijd dat hun moeder eindelijk antwoorden krijgt. Esther is naar een kindertehuis gebracht toen ze nog maar een maand oud was. Uiteindelijk kwam ze b...

23-11-2014 20:07

Afl. 4

Familie Gezocht - Afl. 4

Hanneke twijfelt van jongs af aan of haar vader wel haar echte vader is. Ze zijn thuis met drie minderen, maar in een boze bui heeft haar vader het over twee echte kinderen. Hermans moeder Annigje heeft hem eens verteld dat zijn vader niet ...

16-11-2014 20:08

Afl. 3

Familie Gezocht - Afl. 3

Toen John aan zijn beste vriend Michael vertelde wie zijn opa was, keek hij hem stomverbaasd aan, want dat was ook zijn opa! Omdat Michael plotseling ernstig ziek werd en overleed, wil John nu een DNA-test laten doen. De ouders van enig kin...

09-11-2014 20:08

Afl. 2

Familie Gezocht - Afl. 2

De ouders van Amanda hebben via spermadonatie hun dochter en zoon gekregen. Dochter Amanda denkt te weten wie haar donorvader is. Als er plots allemaal berichten verschijnen over misstanden in de vruchtbaarheidskliniek twijfelt Amanda of ha...

02-11-2014 20:03

Afl. 1

Familie Gezocht - Afl. 1

Mylene verliest op driejarige leeftijd haar moeder door kanker. Ze groeit op bij haar vader Dick en zijn nieuwe vrouw. Op latere leeftijd krijgt Mylene een kist met spullen van haar moeder met daarin een brief van Rama Polderman. Ze wil mee...

Familie Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie Gezocht bij Familie Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie Gezocht. Heb je een uitzending van Familie Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie Gezocht gemist

Ontroerend programma waarin met behulp van DNA-onderzoek antwoord wordt gegeven op vragen die deelnemers hebben over hun afkomst en familiebanden. Familie is voor de meeste mensen de veilige thuisbasis waar je kan zijn wie je bent en waarbij je je vertrouwd voelt. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommigen voelen zich juist helemaal niet thuis of hebben het idee dat er iets niet klopt met hun familie.

Uitzending gemist van Familie Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 30-11-2014 om 20:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!