Programma gemist?

De met 85-jarige Cor twijfelt al 70 het jaar van over haar een afkomst. De kinderen van met Cor vinden uit het hoog tijd dat hun moeder tijdens tijdens eindelijk antwoorden krijgt. een Esther is naar van een kindertehuis gebracht de toen ze nog het maar een maand uit oud was. Uiteindelijk met kwam ze bij haar pleegouders terecht. met Esther het heeft een fijne jeugd een gehad, maar in wil wel graag weten op tv wie door haar vader en moeder zijn. Petra op tv heeft naar vanaf haar naar veertiende twijfels wie haar met vader is. Dit wordt grotendeels het door veroorzaakt door een herinnering van aan vroeger. Ze ging regelmatig op tv zogenaamd met haar een op moeder naar de de stad. In werkelijkheid gingen een ze samen naar een een huis waar altijd op tv dezelfde man opendeed. Petra van wil op tv antwoorden.

Hanneke twijfelt op tv van naar jongs af aan of haar met vader wel door haar echte een vader is. Ze zijn thuis met uit drie minderen, maar naar in tijdens een boze bui heeft op tv haar vader door het over een twee echte kinderen. Hermans moeder naar Annigje heeft hem eens het verteld dat door zijn vader niet op zijn biologische vader een is. Ook op al ontkende ze die in uitspraak later een weer, toch is de twijfel van door bij Herman blijven bestaan. Brenda in is van opgegroeid met een uit vader die er niet veel met voor naar haar was. Haar moeder zaaide met vroeger al twijfel of uit het wel van echt haar biologische vader met was. Later de blijkt in dat ze een door affaire heeft gehad rond de tijd door door dat Brenda is verwekt. Hanneke, Herman in en naar Brenda willen de na jaren van onzekerheid van nu eindelijk duidelijkheid een krijgen.

Toen John een aan in zijn beste vriend Michael vertelde van wie het zijn opa was, keek hij van hem stomverbaasd aan, uit want dat was de ook zijn opa! Omdat tijdens Michael plotseling uit ernstig ziek werd op tv en overleed, uit wil John nu een DNA-test uit laten een doen. De het ouders van enig kind Piet uit hebben een uit goede vriend, op Jan, die tijdens vakanties naar altijd langskomt. Piet in ziet op van een gegeven moment een foto een van in Jan waar hij naast hem naar zit en vindt dat tijdens hij bizar veel uit van op hem lijkt. Esther wordt geboren op tv van en groeit op met uit het idee dat haar stiefvader met haar met vader is. op tv Van haar oma hoort ze dat van dit niet van het geval is. Moeder op Greet vertelt later naar een dat haar vader een door man genaamd op Dick is. Esther wil zeker weten van of Dick haar in vader op is.

De naar ouders van Amanda op tv hebben via spermadonatie hun dochter met van en zoon gekregen. Dochter Amanda de denkt te weten met wie haar donorvader uit is. Als er met plots allemaal berichten van verschijnen uit over misstanden in de vruchtbaarheidskliniek tijdens twijfelt Amanda of haar uit vader en broertje met wel de haar echte familie door zijn. Loes is het opgegroeid zonder biologische ouders. Twee tijdens jaar geleden door kwam Loes tijdens erachter dat haar van afwezige vader helemaal niet haar tijdens in echte vader is. de Loes gaat op zoek naar uit haar biologische in moeder om te tijdens achterhalen wie dan met wel haar vader tijdens is. Gerda is alleen met door haar met moeder groot gebracht. Na het een naar overlijden van haar moeder in vindt Gerda documenten over de door alimentatie met de op tv naam op van haar mogelijke vader erop. tijdens Nance Coolen door gaat op de zoek naar antwoorden om tijdens de onzekerheid in van Amanda, Loes en Gerda naar voorgoed door te beëindigen.

Mylene een verliest op driejarige uit leeftijd haar moeder in door kanker. Ze groeit tijdens op bij van haar vader op Dick en zijn nieuwe van vrouw. Op latere leeftijd het krijgt Mylene de een kist met spullen van van tijdens haar moeder met met daarin een brief van een Rama Polderman. het Ze wil meer door over haar moeder weten op en besluit hem het op te zoeken. Hij vertelt tijdens haar dat Mylene tijdens wel eens zijn in dochter zou een kunnen zijn. in De twee besluiten op tv samen een DNA-test te een doen. Net voordat uit zij dit in de werking kunnen uit stellen, gebeurt er iets vreselijks. tijdens Johan en Sanne in reizen in uit 2004 samen met naar hun adoptieouders naar hun in geboorteland Sri Lanka. van De met gids die ze daar in hebben, wijst ze op op de mogelijkheid om de hun biologische met moeder te de zoeken. Wanneer ze in op tv het ziekenhuis terechtkomen waar van ze zijn geboren uit en uit bij de directeur mogen het komen, gebeurt er in iets vreemds. de Lenie is opgegroeid zonder vader, het maar door ze heeft van wel altijd geweten wie haar vader van was. uit Totdat ze tijdens op een gegeven moment een een telefoontje krijgt op van een andere man die met oppert haar op vader te tijdens zijn.

april 2021
30-11-2014 20:08

Afl. 5

Familie Gezocht - Afl. 5

De 85-jarige Cor twijfelt al 70 jaar over haar afkomst. De kinderen van Cor vinden het hoog tijd dat hun moeder eindelijk antwoorden krijgt. Esther is naar een kindertehuis gebracht toen ze nog maar een maand oud was. Uiteindelijk kwam ze b...

23-11-2014 20:07

Afl. 4

Familie Gezocht - Afl. 4

Hanneke twijfelt van jongs af aan of haar vader wel haar echte vader is. Ze zijn thuis met drie minderen, maar in een boze bui heeft haar vader het over twee echte kinderen. Hermans moeder Annigje heeft hem eens verteld dat zijn vader niet ...

16-11-2014 20:08

Afl. 3

Familie Gezocht - Afl. 3

Toen John aan zijn beste vriend Michael vertelde wie zijn opa was, keek hij hem stomverbaasd aan, want dat was ook zijn opa! Omdat Michael plotseling ernstig ziek werd en overleed, wil John nu een DNA-test laten doen. De ouders van enig kin...

09-11-2014 20:08

Afl. 2

Familie Gezocht - Afl. 2

De ouders van Amanda hebben via spermadonatie hun dochter en zoon gekregen. Dochter Amanda denkt te weten wie haar donorvader is. Als er plots allemaal berichten verschijnen over misstanden in de vruchtbaarheidskliniek twijfelt Amanda of ha...

02-11-2014 20:03

Afl. 1

Familie Gezocht - Afl. 1

Mylene verliest op driejarige leeftijd haar moeder door kanker. Ze groeit op bij haar vader Dick en zijn nieuwe vrouw. Op latere leeftijd krijgt Mylene een kist met spullen van haar moeder met daarin een brief van Rama Polderman. Ze wil mee...

Familie Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie Gezocht bij Familie Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie Gezocht. Heb je een uitzending van Familie Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie Gezocht gemist

Ontroerend programma waarin met behulp van DNA-onderzoek antwoord wordt gegeven op vragen die deelnemers hebben over hun afkomst en familiebanden. Familie is voor de meeste mensen de veilige thuisbasis waar je kan zijn wie je bent en waarbij je je vertrouwd voelt. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommigen voelen zich juist helemaal niet thuis of hebben het idee dat er iets niet klopt met hun familie.

Uitzending gemist van Familie Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 30-11-2014 om 20:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!