Programma gemist?

De in 85-jarige Cor twijfelt al op tv 70 jaar over naar haar afkomst. De in kinderen tijdens van Cor vinden het hoog tijd naar dat op hun moeder eindelijk antwoorden op krijgt. Esther is naar van van een kindertehuis gebracht toen het ze nog maar een tijdens maand oud was. van Uiteindelijk kwam ze bij de de haar pleegouders terecht. Esther met heeft een met fijne jeugd gehad, maar op tv wil wel graag het weten wie een haar vader en moeder zijn. door Petra van heeft vanaf haar veertiende twijfels wie tijdens haar vader van is. Dit wordt van grotendeels veroorzaakt met door een herinnering op tv aan vroeger. Ze ging regelmatig op tv tijdens zogenaamd met haar moeder naar de naar stad. In in werkelijkheid gingen ze van samen naar tijdens een huis door waar altijd dezelfde man opendeed. een Petra wil naar antwoorden.

Hanneke twijfelt van met jongs af aan met of met haar vader wel het haar echte vader is. op tv Ze zijn thuis naar met drie minderen, in maar in een boze uit bui met heeft haar vader het over op tv twee echte in kinderen. Hermans het moeder Annigje tijdens heeft hem eens verteld in dat zijn vader naar niet zijn biologische vader is. op Ook al uit ontkende ze die uit uitspraak in later weer, toch is door de twijfel bij van Herman blijven bestaan. met Brenda is opgegroeid naar met een vader die het er niet veel voor het haar was. de Haar moeder zaaide tijdens vroeger van al twijfel of het wel echt tijdens haar in biologische vader was. een Later blijkt dat op tv ze een affaire heeft gehad op tv rond de met tijd dat op tv Brenda is in verwekt. Hanneke, Herman en Brenda willen door op na jaren van onzekerheid nu eindelijk op tv duidelijkheid van krijgen.

Toen John aan in in zijn beste vriend naar Michael vertelde wie zijn de opa was, keek hij in hem stomverbaasd van aan, want een dat was ook tijdens zijn opa! Omdat Michael in plotseling ernstig uit ziek werd en overleed, wil op tv John nu het een DNA-test laten doen. De van ouders tijdens van enig kind Piet hebben een met een goede vriend, Jan, die op tv tijdens vakanties altijd een langskomt. Piet ziet naar op een door gegeven moment een foto van uit Jan waar door hij naast hem zit een en vindt het dat hij bizar door veel op op tv hem lijkt. van Esther wordt geboren en van groeit op met een het idee dat haar stiefvader een haar vader is. door de Van haar oma hoort ze dat naar dit niet het het geval is. het Moeder Greet naar vertelt later dat van haar vader een man genaamd het Dick is. Esther in wil zeker weten een of uit Dick haar vader tijdens is.

De ouders van in Amanda hebben uit via spermadonatie hun op dochter en zoon gekregen. door Dochter Amanda denkt uit te weten wie naar op tv haar donorvader is. naar Als er plots op allemaal berichten verschijnen over misstanden met in de vruchtbaarheidskliniek twijfelt het Amanda het of haar vader en tijdens broertje wel haar echte naar familie door zijn. Loes is de opgegroeid zonder biologische ouders. Twee door met jaar geleden kwam Loes erachter met dat haar afwezige op vader helemaal niet haar met echte een vader is. Loes gaat op met zoek met naar haar biologische het moeder om te op tv achterhalen wie dan wel haar het vader uit is. Gerda het is alleen door haar tijdens moeder groot tijdens gebracht. Na het overlijden van haar uit moeder vindt Gerda het documenten de over de alimentatie met de het naam van naar haar mogelijke vader met erop. van Nance Coolen gaat op door zoek naar antwoorden om in de onzekerheid van Amanda, in Loes en de Gerda met voorgoed te beƫindigen.

Mylene in verliest op driejarige leeftijd haar tijdens moeder van door kanker. Ze groeit van op bij haar het vader Dick en zijn met nieuwe vrouw. Op door in latere leeftijd krijgt met Mylene een kist op met spullen van haar moeder met uit naar daarin een brief een van Rama Polderman. Ze naar wil meer in over haar moeder weten een en besluit hem op te door uit zoeken. Hij vertelt haar dat de Mylene op wel eens zijn op dochter zou kunnen een zijn. De twee besluiten samen een naar DNA-test op te doen. Net voordat zij op tv dit op in werking de kunnen stellen, gebeurt er iets het vreselijks. van Johan en Sanne reizen uit in 2004 samen op tv met hun adoptieouders op naar hun geboorteland Sri Lanka. tijdens naar De gids die ze tijdens daar hebben, wijst ze de op de tijdens mogelijkheid om hun een biologische moeder op tv te zoeken. Wanneer ze in tijdens het ziekenhuis terechtkomen waar uit tijdens ze zijn geboren een en bij de directeur mogen het komen, gebeurt er door iets vreemds. in Lenie is opgegroeid zonder op tv vader, maar ze heeft tijdens wel in altijd geweten wie haar vader een was. Totdat ze op tv van op een gegeven moment een naar telefoontje een krijgt van een op tv andere man die oppert haar vader tijdens te op tv zijn.

augustus 2020
30-11-2014 20:08

Afl. 5

Familie Gezocht - Afl. 5

De 85-jarige Cor twijfelt al 70 jaar over haar afkomst. De kinderen van Cor vinden het hoog tijd dat hun moeder eindelijk antwoorden krijgt. Esther is naar een kindertehuis gebracht toen ze nog maar een maand oud was. Uiteindelijk kwam ze b...

23-11-2014 20:07

Afl. 4

Familie Gezocht - Afl. 4

Hanneke twijfelt van jongs af aan of haar vader wel haar echte vader is. Ze zijn thuis met drie minderen, maar in een boze bui heeft haar vader het over twee echte kinderen. Hermans moeder Annigje heeft hem eens verteld dat zijn vader niet ...

16-11-2014 20:08

Afl. 3

Familie Gezocht - Afl. 3

Toen John aan zijn beste vriend Michael vertelde wie zijn opa was, keek hij hem stomverbaasd aan, want dat was ook zijn opa! Omdat Michael plotseling ernstig ziek werd en overleed, wil John nu een DNA-test laten doen. De ouders van enig kin...

09-11-2014 20:08

Afl. 2

Familie Gezocht - Afl. 2

De ouders van Amanda hebben via spermadonatie hun dochter en zoon gekregen. Dochter Amanda denkt te weten wie haar donorvader is. Als er plots allemaal berichten verschijnen over misstanden in de vruchtbaarheidskliniek twijfelt Amanda of ha...

02-11-2014 20:03

Afl. 1

Familie Gezocht - Afl. 1

Mylene verliest op driejarige leeftijd haar moeder door kanker. Ze groeit op bij haar vader Dick en zijn nieuwe vrouw. Op latere leeftijd krijgt Mylene een kist met spullen van haar moeder met daarin een brief van Rama Polderman. Ze wil mee...

Familie Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie Gezocht bij Familie Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie Gezocht. Heb je een uitzending van Familie Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie Gezocht gemist

Ontroerend programma waarin met behulp van DNA-onderzoek antwoord wordt gegeven op vragen die deelnemers hebben over hun afkomst en familiebanden. Familie is voor de meeste mensen de veilige thuisbasis waar je kan zijn wie je bent en waarbij je je vertrouwd voelt. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommigen voelen zich juist helemaal niet thuis of hebben het idee dat er iets niet klopt met hun familie.

Uitzending gemist van Familie Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 30-11-2014 om 20:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!