Programma gemist?

De 85-jarige op Cor door twijfelt al 70 naar jaar over haar afkomst. De tijdens kinderen van Cor vinden uit het hoog tijd uit het dat hun moeder eindelijk het antwoorden krijgt. Esther is naar van een kindertehuis tijdens gebracht toen ze nog tijdens op tv maar een maand oud was. Uiteindelijk door tijdens kwam ze bij haar pleegouders terecht. een Esther door heeft een fijne jeugd gehad, door maar naar wil wel graag op weten wie in haar vader en moeder op tv zijn. Petra heeft vanaf haar in de veertiende twijfels wie haar vader is. naar Dit met wordt grotendeels veroorzaakt door in een het herinnering aan vroeger. Ze ging uit regelmatig zogenaamd met haar met moeder naar in de het stad. In werkelijkheid gingen ze uit samen naar een een huis op tv waar altijd dezelfde op man opendeed. Petra wil uit antwoorden.

Hanneke uit twijfelt van jongs af op tv aan tijdens of haar vader wel haar de echte vader is. Ze van zijn thuis met uit drie de minderen, maar in naar een boze bui heeft tijdens haar uit vader het over twee de echte kinderen. Hermans in moeder Annigje heeft hem eens met verteld dat zijn het vader niet een zijn biologische door vader is. Ook al ontkende het tijdens ze die uitspraak later weer, toch op tv door is de twijfel bij Herman op tv blijven tijdens bestaan. Brenda is op opgegroeid met een vader die er op tv niet veel voor met haar was. Haar tijdens moeder zaaide de vroeger al naar twijfel of het wel echt uit naar haar biologische vader was. op tv Later blijkt naar dat ze een in affaire heeft gehad rond op de tijd dat Brenda is naar verwekt. naar Hanneke, Herman en van Brenda willen in na jaren van onzekerheid nu eindelijk van duidelijkheid van krijgen.

Toen met John aan zijn beste tijdens vriend Michael vertelde de wie door zijn opa was, naar keek hij hem stomverbaasd tijdens aan, want uit dat was ook zijn op opa! Omdat een Michael plotseling ernstig ziek werd en van overleed, wil John een nu een uit DNA-test laten doen. De met ouders een van enig kind Piet hebben naar een naar goede vriend, Jan, die op tv tijdens vakanties het altijd langskomt. in Piet ziet op een gegeven een moment een foto van op tv Jan waar uit hij naast hem zit in en vindt het dat hij bizar veel naar op op hem lijkt. Esther wordt geboren naar en uit groeit op met het de idee dat uit haar stiefvader naar haar vader is. Van haar op oma de hoort ze dat naar dit niet het geval is. de Moeder in Greet vertelt later dat uit haar vader een man genaamd het Dick is. Esther de wil zeker een weten of in Dick haar vader de is.

De tijdens ouders van het Amanda hebben via spermadonatie hun dochter een en zoon gekregen. van Dochter op tv Amanda denkt te op tv weten wie haar donorvader is. het Als er op tv plots allemaal berichten naar verschijnen over misstanden in de de vruchtbaarheidskliniek twijfelt een Amanda of een haar vader naar en broertje wel haar het echte uit familie zijn. Loes een is opgegroeid zonder biologische naar ouders. Twee jaar geleden kwam door Loes erachter het dat uit haar afwezige vader helemaal naar niet haar tijdens echte vader is. Loes gaat met op naar zoek naar haar biologische uit moeder om te achterhalen de wie in dan wel haar vader is. Gerda van is alleen door het haar moeder groot uit gebracht. met Na het overlijden van de haar moeder vindt Gerda een documenten op tv over de het alimentatie met de naam van op haar mogelijke van vader erop. van Nance Coolen gaat op zoek van naar antwoorden om met de onzekerheid op van Amanda, Loes en van Gerda voorgoed te tijdens beëindigen.

Mylene verliest tijdens op driejarige leeftijd op haar moeder door kanker. op tv Ze van groeit op bij haar vader door Dick en zijn naar op nieuwe vrouw. Op door latere leeftijd krijgt Mylene een de kist met spullen van op tv haar uit moeder met daarin een naar brief van het Rama Polderman. Ze wil meer op een over haar moeder door weten en besluit hem op te het zoeken. Hij een vertelt met haar dat Mylene de wel eens zijn dochter zou kunnen op zijn. De twee door met besluiten samen een DNA-test te doen. door Net voordat van zij het dit in werking naar kunnen stellen, gebeurt het er iets vreselijks. Johan door en Sanne reizen in 2004 op samen met een hun adoptieouders het naar hun geboorteland door Sri Lanka. De gids met die ze daar hebben, door een wijst ze op de op mogelijkheid om hun biologische moeder op tv in te zoeken. Wanneer ze op tv in het de ziekenhuis terechtkomen waar ze het zijn geboren in en bij de door directeur mogen komen, gebeurt er iets uit op vreemds. Lenie is opgegroeid uit zonder vader, maar ze op tv heeft wel tijdens altijd geweten op tv wie haar vader was. Totdat ze op op door een gegeven moment in een telefoontje krijgt uit van een andere man die naar op tv oppert haar vader te in zijn.

november 2019
30-11-2014 20:08

Afl. 5

Familie Gezocht - Afl. 5

De 85-jarige Cor twijfelt al 70 jaar over haar afkomst. De kinderen van Cor vinden het hoog tijd dat hun moeder eindelijk antwoorden krijgt. Esther is naar een kindertehuis gebracht toen ze nog maar een maand oud was. Uiteindelijk kwam ze b...

23-11-2014 20:07

Afl. 4

Familie Gezocht - Afl. 4

Hanneke twijfelt van jongs af aan of haar vader wel haar echte vader is. Ze zijn thuis met drie minderen, maar in een boze bui heeft haar vader het over twee echte kinderen. Hermans moeder Annigje heeft hem eens verteld dat zijn vader niet ...

16-11-2014 20:08

Afl. 3

Familie Gezocht - Afl. 3

Toen John aan zijn beste vriend Michael vertelde wie zijn opa was, keek hij hem stomverbaasd aan, want dat was ook zijn opa! Omdat Michael plotseling ernstig ziek werd en overleed, wil John nu een DNA-test laten doen. De ouders van enig kin...

09-11-2014 20:08

Afl. 2

Familie Gezocht - Afl. 2

De ouders van Amanda hebben via spermadonatie hun dochter en zoon gekregen. Dochter Amanda denkt te weten wie haar donorvader is. Als er plots allemaal berichten verschijnen over misstanden in de vruchtbaarheidskliniek twijfelt Amanda of ha...

02-11-2014 20:03

Afl. 1

Familie Gezocht - Afl. 1

Mylene verliest op driejarige leeftijd haar moeder door kanker. Ze groeit op bij haar vader Dick en zijn nieuwe vrouw. Op latere leeftijd krijgt Mylene een kist met spullen van haar moeder met daarin een brief van Rama Polderman. Ze wil mee...

Familie Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie Gezocht bij Familie Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie Gezocht. Heb je een uitzending van Familie Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie Gezocht gemist

Ontroerend programma waarin met behulp van DNA-onderzoek antwoord wordt gegeven op vragen die deelnemers hebben over hun afkomst en familiebanden. Familie is voor de meeste mensen de veilige thuisbasis waar je kan zijn wie je bent en waarbij je je vertrouwd voelt. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommigen voelen zich juist helemaal niet thuis of hebben het idee dat er iets niet klopt met hun familie.

Uitzending gemist van Familie Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 30-11-2014 om 20:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!