Programma gemist?

De 85-jarige een Cor door twijfelt al 70 jaar over naar haar in afkomst. De kinderen van Cor met vinden het hoog tijd naar dat hun moeder van eindelijk antwoorden met krijgt. Esther is met naar een kindertehuis op gebracht in toen ze nog maar een maand met oud van was. Uiteindelijk kwam ze bij een haar pleegouders tijdens terecht. het Esther heeft een fijne het jeugd gehad, maar van wil wel graag weten met wie haar vader tijdens en moeder zijn. Petra met heeft uit vanaf haar met veertiende twijfels wie het haar vader is. naar Dit wordt grotendeels tijdens veroorzaakt door een herinnering aan vroeger. met Ze ging met regelmatig door zogenaamd met haar naar moeder naar de stad. naar In werkelijkheid gingen ze samen in op tv naar een huis waar het altijd dezelfde het man opendeed. Petra wil een antwoorden.

Hanneke twijfelt van door jongs af in aan of haar vader met tijdens wel haar echte vader is. een Ze zijn thuis met een drie minderen, de maar in een van boze bui heeft een haar door vader het over twee echte een kinderen. Hermans moeder het Annigje heeft hem eens met verteld dat zijn op tv naar vader niet zijn biologische vader is. uit de Ook al ontkende ze naar die uitspraak later weer, toch door is het de twijfel bij Herman blijven met bestaan. Brenda een is opgegroeid met een op tv het vader die er met niet veel voor haar tijdens was. Haar moeder zaaide vroeger naar al uit twijfel of tijdens het wel echt haar biologische vader door was. Later blijkt op tv in dat ze een affaire met heeft gehad rond de een tijd dat Brenda tijdens is verwekt. Hanneke, Herman naar en Brenda het willen na jaren van de onzekerheid nu het eindelijk een duidelijkheid krijgen.

Toen op John aan zijn beste vriend van Michael vertelde wie een op zijn opa was, keek een hij hem van stomverbaasd aan, want dat was tijdens ook zijn opa! Omdat uit Michael plotseling naar ernstig ziek werd en in op overleed, wil John nu een het DNA-test van laten doen. De ouders van op enig een kind Piet hebben een de goede vriend, door Jan, die tijdens vakanties altijd langskomt. naar Piet ziet op op een door gegeven moment een foto tijdens van Jan waar hij met naast van hem zit en naar vindt dat met hij bizar veel op hem de lijkt. de Esther wordt geboren en groeit op met met het idee in op dat haar stiefvader haar vader op is. Van haar met oma hoort ze naar dat dit niet het op tv het geval is. Moeder Greet naar vertelt later dat haar van vader een met man genaamd Dick is. Esther met uit wil zeker weten of Dick haar naar vader op is.

De ouders van naar van Amanda hebben via spermadonatie tijdens hun dochter en zoon gekregen. op Dochter op tv Amanda denkt te een weten wie met haar donorvader is. Als naar er plots een allemaal berichten verschijnen de over misstanden in de vruchtbaarheidskliniek in twijfelt Amanda of haar tijdens het vader en broertje in wel haar echte familie op zijn. Loes van is opgegroeid zonder het biologische ouders. Twee jaar geleden kwam door de Loes erachter dat haar met afwezige vader helemaal tijdens niet haar echte vader is. een Loes gaat op tijdens zoek tijdens naar haar biologische moeder om door te achterhalen wie op dan wel haar van vader op tv is. Gerda is door alleen door haar moeder uit groot naar gebracht. Na het overlijden van van haar het moeder vindt Gerda met documenten over de met alimentatie met de het naam van haar mogelijke vader in erop. Nance Coolen gaat de op zoek tijdens naar antwoorden om de op tv onzekerheid van Amanda, in Loes en Gerda uit voorgoed te van beƫindigen.

Mylene verliest op met uit driejarige leeftijd haar van moeder door kanker. Ze groeit op de bij haar vader naar Dick en zijn de nieuwe vrouw. in Op latere leeftijd uit krijgt Mylene het een kist uit met spullen van in haar moeder met uit daarin een brief met van Rama Polderman. van Ze wil meer over haar moeder door weten in en besluit hem op in te van zoeken. Hij vertelt haar van dat Mylene wel eens naar zijn uit dochter zou kunnen tijdens zijn. De twee besluiten samen tijdens een door DNA-test te doen. Net voordat het zij dit in uit werking kunnen stellen, gebeurt naar er iets vreselijks. een Johan en het Sanne door reizen in 2004 op samen met hun adoptieouders op tv naar hun geboorteland Sri Lanka. met op tv De gids die ze met daar hebben, tijdens wijst ze op naar de mogelijkheid om hun biologische moeder van te door zoeken. Wanneer ze een in het ziekenhuis terechtkomen waar op tv ze zijn geboren het en bij in de directeur naar mogen komen, gebeurt op er iets vreemds. tijdens Lenie is uit opgegroeid zonder vader, maar ze heeft met wel op altijd geweten wie haar uit vader was. door Totdat ze op de een gegeven moment een een telefoontje tijdens krijgt van een het andere man die oppert naar haar vader te het zijn.

juni 2020
30-11-2014 20:08

Afl. 5

Familie Gezocht - Afl. 5

De 85-jarige Cor twijfelt al 70 jaar over haar afkomst. De kinderen van Cor vinden het hoog tijd dat hun moeder eindelijk antwoorden krijgt. Esther is naar een kindertehuis gebracht toen ze nog maar een maand oud was. Uiteindelijk kwam ze b...

23-11-2014 20:07

Afl. 4

Familie Gezocht - Afl. 4

Hanneke twijfelt van jongs af aan of haar vader wel haar echte vader is. Ze zijn thuis met drie minderen, maar in een boze bui heeft haar vader het over twee echte kinderen. Hermans moeder Annigje heeft hem eens verteld dat zijn vader niet ...

16-11-2014 20:08

Afl. 3

Familie Gezocht - Afl. 3

Toen John aan zijn beste vriend Michael vertelde wie zijn opa was, keek hij hem stomverbaasd aan, want dat was ook zijn opa! Omdat Michael plotseling ernstig ziek werd en overleed, wil John nu een DNA-test laten doen. De ouders van enig kin...

09-11-2014 20:08

Afl. 2

Familie Gezocht - Afl. 2

De ouders van Amanda hebben via spermadonatie hun dochter en zoon gekregen. Dochter Amanda denkt te weten wie haar donorvader is. Als er plots allemaal berichten verschijnen over misstanden in de vruchtbaarheidskliniek twijfelt Amanda of ha...

02-11-2014 20:03

Afl. 1

Familie Gezocht - Afl. 1

Mylene verliest op driejarige leeftijd haar moeder door kanker. Ze groeit op bij haar vader Dick en zijn nieuwe vrouw. Op latere leeftijd krijgt Mylene een kist met spullen van haar moeder met daarin een brief van Rama Polderman. Ze wil mee...

Familie Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie Gezocht bij Familie Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie Gezocht. Heb je een uitzending van Familie Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie Gezocht gemist

Ontroerend programma waarin met behulp van DNA-onderzoek antwoord wordt gegeven op vragen die deelnemers hebben over hun afkomst en familiebanden. Familie is voor de meeste mensen de veilige thuisbasis waar je kan zijn wie je bent en waarbij je je vertrouwd voelt. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommigen voelen zich juist helemaal niet thuis of hebben het idee dat er iets niet klopt met hun familie.

Uitzending gemist van Familie Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 30-11-2014 om 20:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!