Programma gemist?

Documentaire uit waarin Lieuwe van Gogh, met zoon in van Theo van Gogh, op vertelt hoe hij van zijn leven heeft uit opgepakt na de in moord op zijn het vader.

december 2021
02-11-2014 22:17

Afl. 1

Een Prettig Gesprek Met Lieuwe Van Gogh - Afl. 1

Documentaire waarin Lieuwe van Gogh, zoon van Theo van Gogh, vertelt hoe hij zijn leven heeft opgepakt na de moord op zijn vader.

Een Prettig Gesprek Met Lieuwe Van Gogh gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Prettig Gesprek Met Lieuwe Van Gogh de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Prettig Gesprek Met Lieuwe Van Gogh bij Een Prettig Gesprek Met Lieuwe Van Gogh liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Prettig Gesprek Met Lieuwe Van Gogh. Heb je een uitzending van Een Prettig Gesprek Met Lieuwe Van Gogh gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Prettig Gesprek Met Lieuwe Van Gogh gemist

Documentaire waarin Lieuwe van Gogh, zoon van Theo van Gogh, vertelt hoe hij zijn leven heeft opgepakt na de moord op zijn vader. Op 2 november is het precies tien jaar geleden dat Theo van Gogh werd vermoord. Deze schokkende gebeurtenis heeft ervoor gezorgd dat Theo vooral herinnerd wordt als provocateur en voorvechter van de vrije meningsuiting. Maar hij was bovenal vader en daarom is het grootste slachtoffer van deze moord zijn zoon Lieuwe. In verschillende ontspannen gesprekken haalt Lieuwe samen met regisseur Doesjka van Hoogdalem herinneringen op aan zijn vader. Hoe heeft Lieuwe zijn leven opgepakt na de moord op zijn vader? Wat voor vader was Theo? Hoe herinneren zijn vrienden Theo?

Uitzending gemist van Een Prettig Gesprek Met Lieuwe Van Gogh? Hier kun je alle uitzendingen van Een Prettig Gesprek Met Lieuwe Van Gogh kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-11-2014 om 22:17 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!