Programma gemist?

Ilja Gort reist de af met naar de Franse plaats Camembert, uit bekend naar van de gelijknamige kaas, uit waar naar hij vreemd genoeg ontdekt dat hier uit helemaal geen kaasboer tijdens een is.Meer Camembert ligt in tijdens de regio uit Normandië in het Noordwesten van op Frankrijk. een Na de Franse naar Revolutie werd hier voor het door eerst het deze witte schimmelkaas gemaakt. de Ilja gaat op tv langs bij een ware affineur, door een het chique woord voor kaasrijper. met Dode camembert, levende de camembert, hij hoort op tv er alles naar over. Als van wijnboer wil hij natuurlijk ook weten in wat de best uit begeleidende door wijn is naar bij de camembert. En hoe kunt het u door kaas eigenlijk het best naar bewaren? Dit is op een herhaling in van 5 november naar 2014.Minder

Oesters en tijdens wijn, twee totaal een andere producten. door Maar Ilja komt tijdens tot de ontdekking dat in ze veel meer gemeen naar de hebben dan u op het eerste uit gezicht zal op denken.Meer Oesters, het de nachtmerrie van tijdens velen, want het door is slijmerig en tijdens met de crème-grijze kleur met zien de op tv weekdieren er tijdens niet bepaald appetijtelijk naar uit. Op de markt in Bordeaux van lijkt uit echter niemand op tv van oesters te op gruwen, ze beginnen op tv er zelfs hun op dag mee. Ook Ilja op tv probeert een oesterontbijt. naar Vervolgens gaat Ilja samen naar met het een oesterboer de zee een op. Hij ontdekt dat op er net door als uit ster-wijnmakers ook ster-oesterboeren bestaan. uit En tot zijn eigen tijdens verbazing komt van Ilja erachter dat een er nog van meer overeenkomsten zijn. Tot de slot gaan de kleren op tv uit in de in baai van de gemeente door Arcachon, niet uit om te zwemmen maar in voor tijdens het rapen een van oesters. Dit is een in herhaling van op 10 december uit 2014.Minder

Waarom is de naar haan het het nationale symbool van Frankrijk? in Ilja Gort gaat het op door onderzoek uit en naar proeft de beste een coq au de vin, klaargemaakt door een naar beroemde driesterrenchef.Meer Ilja door tracht te ontsluieren door waarom de haan het uit nationale symbool van naar Frankrijk is. van Van een op tv sterrenkok die boer is het geworden leert hij in dat je van de beste coq au vin maakt op met op tv een hoogbejaarde haan. Een naar beroemde driesterrenchef, die op tv zijn imperium grondvestte in op tv op zijn unieke bereiding van in de bleu, blanc, met rouge, de witte uit Bresse-kip met het de blauwe op poten en de rode hanenkam, een maakt tijdens voor Ilja deze 'kip der kippen' door door klaar. Voor de wijn gaat op hij ondergronds en doolt, naar samen met een door wijnkeizer, door door de grootste met wijnkelder van de hoofdstad de van de uit Bourgogne.Minder

Ilja met Gort gaat in de een Provence op zoek tijdens naar de befaamde het Franse vissoep bouillabaisse. naar Hij eet de oorspronkelijk in 'armeluissoep' in zowel thuis een bij een visser op tv als in het beroemdste bouillabaisserestaurant van in Marseille.Meer In door de Provence gaat een Ilja op van zoek naar de befaamde de Franse vissoep bouillabaisse. Hij met met eet de oorspronkelijk een 'armeluissoep' thuis bij door een visser, en wordt warm tijdens onthaald op een uit dorpsfeest door in een klein Frans op tv vissersdorpje. de In het beroemdste het bouillabaisserestaurant van vissoepstad van Marseille eet hij de luxe naar miljonairsversie. Maar niet het voordat hij voor op de bijpassende wijn van bedrijfsgeheimen moet ontfutselen van op tv een wel op heel relaxte wijnboer naar in naar Bandol.Minder

Dwars door uit de Loirevallei volgt Ilja de op tv Gort het spoor een van Frankrijks populairste een geitenkaas: de Crottin de de Chavignol. Hij de gaat op zoek naar in de oorsprong van deze weinig op appetijtelijke kaas.Meer Ilja in volgt een het spoor naar van Frankrijks populairste geitenkaas: tijdens de Crottin het de Chavignol. Hiervoor gaat in hij dwars door door de Loirevallei. De door kleine kaasjes zien eruit door als beschimmelde fossielen en uit ruiken naar een uit uit stal waarvan het stro door niet wordt in verschoond. Desalniettemin worden er jaarlijks zestien uit miljoen de van gegeten. Op zoek door naar de oorsprong tijdens van deze weinig het appetijtelijke kaas melkt naar Ilja tijdens geiten, verorbert oneetbare schimmelbrokjes en het met slurpt tannineuze rode in wijn bij een naar eigenzinnige Loire-wijnboer.Minder

Ilja Gort met gaat in van de zonovergoten Provence op de zoek naar de op originele ratatouille. met In het de veld ontdekt hij waarom dit gerecht door zo'n rijke smaak de uit heeft.Meer In de zonovergoten Provence gaat uit Ilja het op zoek naar de receptuur in van de op originele naar ratatouille. Hij gaat het veld in de met op tv een kweker van van eeuwenoude tomatenrassen en het een sterrenchef met een obsessie uit voor het groenten. Daar een ontdekt hij waarom de met Provençaalse uit ratatouille zo'n rijke smaak van heeft. Voordat hij mag het slurpen van de door bijbehorende Provence-wijn, door moet Ilja zich in eerst melden bij de Legion naar met Etrangère, het beruchte in vreemdelingenlegioen.Minder

Ilja van Gort test of hij tijdens Fransman genoeg is voor een tijdens de vreeswekkende vleesspecialiteiten uit de Loirestreek. tijdens Hij uit kauwt op varkensoren, proeft het varkenspens en van ontdekt de gevaarlijk de lekkere 'charcuterie'.Meer Ilja onderwerpt zich door aan met een folteringtest: is hij Fransman tijdens genoeg in om te genieten van uit de vreeswekkende vleesspecialiteiten uit op de Loirestreek? Gort op kauwt met op varkensoren, het knabbelt aan varkenshoefjes en gaat uit zelfs de beruchte een andouillette, een worst op van varkenspens, niet met uit de weg. een Toch ontdekt hij met tijdens zijn zoektocht de een een zogeheten 'charcuterie' die, geheel tijdens tegen zijn verwachtingen in, de eetbaar naar en zelfs lekker blijkt te een een zijn. Gevaarlijk lekker met zelfs.Minder

In het met hart in van de Bourgogne verslindt Ilja Gort tijdens verse slakken op en onderzoekt uit hij waarom door dit wijngaarddier eigenlijk tijdens gegeten wordt.Meer Ilja reist naar het naar hart in van de tijdens Bourgogne om te onderzoeken een wie er tijdens ooit op het idee kwam tijdens om tijdens de slakken uit een de duurste wijngaarden ter wereld te van eten. in Bij het een archeologische vindplaats treft hij 'de het Indiana op Jones' van Frankrijk in aan. Met een bevlogen de slakkenkweekster met verslindt hij verse op slakken en zet hij het in op tijdens een slurpen met zijn favoriete het bio-wijnboer. tijdens Uiteindelijk biedt de kok in een een Middeleeuwse abdij hem van dit legendarische wijngaarddier van aan op een de manier waar van hij niet omheen uit kan.Minder

Personen uit de alle in uithoeken van de wereld komen naar met Bordeaux. Niet op alleen voor de naar mooie wijnen, maar op tv ook om uit van de overheerlijke entrecote naar te genieten.Meer Entrecote, een het in stukje vlees tussen de ribben op van een rund, door is ontzettend populair. Maar naar op de ene entrecote is de andere uit niet, ontdekt Ilja tijdens de al snel. Volgens de Fransen is naar enkel de een ‘Blonde D’Aquitaine’ goed naar genoeg. Wat maakt door dit het rund zo bijzonder? De naar presentator bezoekt naar koeienboer Jean-François. het Voor deze gepassioneerde uit boer is het altijd de een emotioneel moment als een in van op zijn koeien geslacht dreigt een te worden. met Bij meesterslager Jérôme leert naar Ilja wat op tv een entrecote Bordelaise is en de hoe van deze perfect gesneden wordt. met Verder is hij te door gast bij Sébastien, tijdens deze met burggraaf roostert een entrecote in de door zijn duizend jaar op oude burcht. Dit is op een herhaling van 3 uit december uit 2014.Minder

Ilja naar leert in een handomdraai naar de perfecte vinaigrette te met naar maken. Maar eerst wil hij meer in te weten door komen over olijfolie de en wijnazijn, de uit twee onmisbare ingrediënten op van de dressing.Meer Ilja van tijdens ontmoet Raphaël, een wijnboer uit op de regio tijdens Provence. Deze Fransman tovert zijn door wijn om tijdens in smaakvolle azijn. Samen uit met in olijvenboerin Régine volgt de in presentator de levensweg van op naar de olijf en proeft de goudgele door de olie van een duizend tijdens jaar oude de boom. Met uit zijn nieuwe kennis over azijn naar en olie op zak, met gaat Ilja het door naar chef-kok tijdens Jules. in Hij leert wat het geheim is op tv achter een op goede uit vinaigrette. Want hoe krijgt het u die perfecte emulsie? een een Dit is een herhaling van van 26 op tv november 2014.Minder

Het is krokant, in bestaat uit op tv flinterdunne laagjes deeg door en heeft uit de vorm van tijdens een halve maan, dat tijdens kan maar een ding door zijn: een een croissant. Ilja Gort naar probeert tijdens het geheim van de perfecte croissant van te in ontrafelen.Meer Dagelijks consumeren op tv 65 miljoen op Fransen een croissant bij het ontbijt met op en ook elders ter wereld tijdens genieten miljoenen mensen van de dit Franse broodje. een Wat is nou met het geheim met achter een goede croissant? een Het door begint al bij de het meel, dus bezoekt de Ilja een watermolen waar de de granen gemalen met worden. Ook uit zoekt op hij meesterbakker Cristophe Cressan tijdens op. van Hier leert Ilja hoe de naar 25 laagjes van van een croissant gecreëerd met worden. Dit is het een herhaling door van 19 de november 2014.Minder

Ilja Gort tijdens trekt naar het van Zuidoosten van Frankrijk om een alles te uit weten te komen op over naar de Provençaalse kruiden.Meer In de met Franse de Provence gaat Ilja op zoek in naar de op kwekerijen die de wereld naar van een de smaakvolle ‘Herbes naar de Provence’ voorzien. op Wat maakt deze keukenkruiden eigenlijk een zo bijzonder? Kruidenkenner Paula van vertelt het. In een de kasteeltuin van op tv levensgenieter het Paul leert hij naar welke wijn perfect door past bij een naar Provençaalse maaltijd. tijdens Ook is Ilja met te gast bij Christophe, een met jonge chef-kok met die op tv een keuken voert op op tv basis van naar Provençaalse kruiden. Deze kruiden vindt hij een naar niet in een potje, maar de gewoon langs uit de weg. op Dit is een herhaling van tijdens 12 november op tv 2014.Minder

Oesters en op tv wijn, twee totaal tijdens andere producten. Maar Ilja op tv komt tot de een ontdekking dat op tv ze een veel meer gemeen hebben op tv dan u op een het eerste gezicht zal door denken.

Personen uit alle in uithoeken een van de het wereld komen naar Bordeaux. Niet alleen op een voor de mooie in wijnen, maar mede om een van de overheerlijke op entrecote te het genieten.Meer Entrecote, het stukje een vlees tussen met de ribben van een van rund, is ontzettend populair. Maar door de de ene entrecote is de andere in niet, ontdekt uit Ilja het al snel. Volgens de een Fransen is enkel met de ‘Blonde D’Aquitaine’ goed genoeg. op tv een Wat maakt dit rund zo door bijzonder? een De presentator bezoekt koeienboer Jean-François. op Voor deze uit gepassioneerde boer is op tv het de altijd een emotioneel moment als een het op tv van zijn koeien geslacht met dreigt te worden. met Bij meesterslager Jérôme leert door Ilja wat een entrecote het van Bordelaise is en het hoe deze perfect gesneden wordt. met Verder is op tv hij te op gast bij Sébastien, deze burggraaf een roostert een entrecote in op tv zijn duizend jaar naar oude burcht. uit tijdens Dit is een herhaling van het 3 december van 2014.Minder

Ilja door leert in uit een handomdraai de een perfecte vinaigrette te van maken. Maar eerst wil hij meer in te op tv weten komen over in olijfolie en in wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van de de dressing.Meer Ilja op tv ontmoet op Raphaël, een wijnboer uit tijdens de een regio Provence. Deze Fransman tovert een zijn wijn tijdens om in smaakvolle azijn. Samen de met van olijvenboerin Régine volgt de presentator tijdens uit de levensweg van de olijf een en naar proeft de goudgele olie naar van een duizend jaar oude een boom. Met van het zijn nieuwe kennis de over azijn en olie op de zak, gaat Ilja door naar de naar chef-kok Jules. Hij leert wat op tv op tv het geheim is achter een goede uit het vinaigrette. Want hoe krijgt een u die perfecte emulsie? van Dit een is een herhaling van 26 in november tijdens 2014.Minder

juni 2020
23-05-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort reist af naar de Franse plaats Camembert, bekend van de gelijknamige kaas, waar hij vreemd genoeg ontdekt dat hier helemaal geen kaasboer is.Meer Camembert ligt in de regio Normandië in het Noordwesten van Frankrijk. Na de Franse ...

16-05-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Oesters en wijn, twee totaal andere producten. Maar Ilja komt tot de ontdekking dat ze veel meer gemeen hebben dan u op het eerste gezicht zal denken.Meer Oesters, de nachtmerrie van velen, want het is slijmerig en met de crème-grijze kleur...

09-05-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Waarom is de haan het nationale symbool van Frankrijk? Ilja Gort gaat op onderzoek uit en proeft de beste coq au vin, klaargemaakt door een beroemde driesterrenchef.Meer Ilja tracht te ontsluieren waarom de haan het nationale symbool van Fr...

02-05-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort gaat in de Provence op zoek naar de befaamde Franse vissoep bouillabaisse. Hij eet de oorspronkelijk 'armeluissoep' zowel thuis bij een visser als in het beroemdste bouillabaisserestaurant van Marseille.Meer In de Provence gaat Il...

25-04-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Dwars door de Loirevallei volgt Ilja Gort het spoor van Frankrijks populairste geitenkaas: de Crottin de Chavignol. Hij gaat op zoek naar de oorsprong van deze weinig appetijtelijke kaas.Meer Ilja volgt het spoor van Frankrijks populairste ...

18-04-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort gaat in de zonovergoten Provence op zoek naar de originele ratatouille. In het veld ontdekt hij waarom dit gerecht zo'n rijke smaak heeft.Meer In de zonovergoten Provence gaat Ilja op zoek naar de receptuur van de originele ratato...

11-04-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort test of hij Fransman genoeg is voor de vreeswekkende vleesspecialiteiten uit de Loirestreek. Hij kauwt op varkensoren, proeft varkenspens en ontdekt de gevaarlijk lekkere 'charcuterie'.Meer Ilja onderwerpt zich aan een folteringte...

04-04-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

In het hart van de Bourgogne verslindt Ilja Gort verse slakken en onderzoekt hij waarom dit wijngaarddier eigenlijk gegeten wordt.Meer Ilja reist naar het hart van de Bourgogne om te onderzoeken wie er ooit op het idee kwam om de slakken ui...

02-04-2016 16:00

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Personen uit alle uithoeken van de wereld komen naar Bordeaux. Niet alleen voor de mooie wijnen, maar ook om van de overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees tussen de ribben van een rund, is ontzettend populair. ...

26-03-2016 16:00

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja leert in een handomdraai de perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst wil hij meer te weten komen over olijfolie en wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de regio Provence...

19-03-2016 15:55

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Het is krokant, bestaat uit flinterdunne laagjes deeg en heeft de vorm van een halve maan, dat kan maar een ding zijn: een croissant. Ilja Gort probeert het geheim van de perfecte croissant te ontrafelen.Meer Dagelijks consumeren 65 miljoen...

12-03-2016 15:55

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort trekt naar het Zuidoosten van Frankrijk om alles te weten te komen over de Provençaalse kruiden.Meer In de Franse Provence gaat Ilja op zoek naar de kwekerijen die de wereld van de smaakvolle ‘Herbes de Provence’ voorzien. Wat maa...

17-07-2015 11:35

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Oesters en wijn, twee totaal andere producten. Maar Ilja komt tot de ontdekking dat ze veel meer gemeen hebben dan u op het eerste gezicht zal denken.

10-07-2015 11:30

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Personen uit alle uithoeken van de wereld komen naar Bordeaux. Niet alleen voor de mooie wijnen, maar mede om van de overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees tussen de ribben van een rund, is ontzettend populair....

03-07-2015 10:45

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja leert in een handomdraai de perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst wil hij meer te weten komen over olijfolie en wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de regio Provence...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gort à la Carte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gort à la Carte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gort à la Carte bij Gort à la Carte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gort à la Carte. Heb je een uitzending van Gort à la Carte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gort à la Carte gemist

Uitzending gemist van Gort à la Carte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Gort à la Carte, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Gort à la Carte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Gort à la Carte? Hier kun je alle uitzendingen van Gort à la Carte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-05-2016 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!