Programma gemist?

Ilja Gort op tv reist het af naar de Franse plaats Camembert, uit naar bekend van de gelijknamige kaas, een waar op tv hij vreemd genoeg ontdekt van dat hier helemaal op geen kaasboer uit is.Meer Camembert ligt in op de regio Normandië in in het Noordwesten de van Frankrijk. Na door de Franse Revolutie werd de hier voor het eerst door deze witte met schimmelkaas gemaakt. Ilja de de gaat langs bij een een ware affineur, een chique woord met voor kaasrijper. tijdens Dode naar camembert, levende camembert, hij van hoort er alles op over. Als wijnboer wil op tv hij natuurlijk ook het weten wat de in best in begeleidende wijn is uit bij de camembert. En met hoe kunt u tijdens kaas eigenlijk het door best bewaren? tijdens Dit is een door herhaling van 5 november het 2014.Minder

Oesters en wijn, de twee totaal andere een producten. Maar Ilja het komt tot het de in ontdekking dat ze op tv veel meer gemeen het hebben dan u op het eerste het gezicht de zal denken.Meer Oesters, op tv de nachtmerrie uit van velen, want het is slijmerig met en met de naar de crème-grijze kleur zien de weekdieren op er op tv niet bepaald appetijtelijk tijdens uit. Op de markt met in Bordeaux lijkt echter een niemand van een oesters te een gruwen, ze beginnen er zelfs hun het dag mee. tijdens Ook Ilja probeert op tv een oesterontbijt. naar Vervolgens gaat Ilja samen het op met een oesterboer de een zee op. Hij ontdekt met dat er net als in ster-wijnmakers het ook ster-oesterboeren bestaan. En uit tot op zijn eigen verbazing in komt Ilja erachter dat er nog uit meer overeenkomsten de zijn. Tot uit slot gaan de kleren het uit in de in baai van op de gemeente Arcachon, niet om in in te zwemmen maar van voor het rapen van op tv oesters. door Dit is een herhaling van de 10 december in 2014.Minder

Waarom door is de haan het op nationale symbool van van Frankrijk? het Ilja Gort gaat op onderzoek uit uit en proeft de van beste coq au door vin, klaargemaakt door tijdens een beroemde uit driesterrenchef.Meer op Ilja tracht te ontsluieren op waarom de haan uit het nationale symbool in van Frankrijk is. van Van een sterrenkok die naar boer is geworden leert tijdens naar hij dat je in de beste coq au vin maakt naar met door een hoogbejaarde haan. door Een het beroemde driesterrenchef, die zijn imperium naar grondvestte de op zijn unieke naar bereiding van de het bleu, blanc, rouge, de door witte Bresse-kip door met de blauwe poten en de op tv rode met hanenkam, maakt voor naar Ilja deze 'kip der op tv kippen' met klaar. Voor de wijn gaat in hij ondergronds een en doolt, samen in met een wijnkeizer, de door de grootste wijnkelder van door de van hoofdstad van de in Bourgogne.Minder

Ilja Gort naar gaat in de Provence een op zoek naar tijdens de tijdens befaamde Franse vissoep bouillabaisse. door Hij eet de de oorspronkelijk 'armeluissoep' zowel in thuis tijdens bij een visser uit als in het beroemdste bouillabaisserestaurant naar van Marseille.Meer de In de Provence gaat Ilja in op zoek naar op de op tv befaamde Franse vissoep bouillabaisse. Hij tijdens eet de de oorspronkelijk naar 'armeluissoep' thuis bij een visser, op en met wordt warm onthaald op een dorpsfeest in in een op tv klein op tv Frans vissersdorpje. In het naar beroemdste naar bouillabaisserestaurant van vissoepstad Marseille eet hij op tv de luxe op miljonairsversie. Maar niet tijdens voordat hij van voor de het bijpassende wijn bedrijfsgeheimen moet uit ontfutselen van een wel heel naar relaxte wijnboer in in het Bandol.Minder

Dwars door op de Loirevallei volgt met Ilja Gort in het spoor door van Frankrijks populairste geitenkaas: op tv de Crottin door de Chavignol. Hij gaat op zoek met tijdens naar de oorsprong van deze weinig tijdens appetijtelijke kaas.Meer Ilja een volgt een het spoor van Frankrijks populairste door geitenkaas: de het Crottin de Chavignol. Hiervoor op gaat hij dwars uit naar door de Loirevallei. tijdens De kleine kaasjes zien een eruit als in beschimmelde fossielen en ruiken op naar een stal in waarvan het de stro niet wordt verschoond. Desalniettemin uit worden er jaarlijks van zestien miljoen van op tv gegeten. met Op zoek naar tijdens de oorsprong van deze weinig met appetijtelijke het kaas melkt van Ilja geiten, verorbert oneetbare schimmelbrokjes een en het slurpt tannineuze rode wijn het bij een eigenzinnige tijdens Loire-wijnboer.Minder

Ilja door Gort gaat in de zonovergoten naar Provence op zoek door naar tijdens de originele ratatouille. tijdens In het veld met ontdekt hij waarom dit het gerecht de zo'n rijke smaak op tv heeft.Meer In de een zonovergoten Provence gaat Ilja op van zoek naar de receptuur de van op de originele door ratatouille. Hij gaat het veld het in met een kweker op van eeuwenoude tomatenrassen in en een sterrenchef tijdens met een obsessie tijdens voor groenten. het Daar ontdekt hij door waarom een de Provençaalse van ratatouille zo'n rijke smaak op heeft. Voordat op tv hij mag slurpen van het de bijbehorende Provence-wijn, moet Ilja tijdens zich eerst melden met op tv bij de Legion Etrangère, het op tv beruchte het vreemdelingenlegioen.Minder

Ilja een Gort test of hij Fransman in genoeg uit is voor de vreeswekkende vleesspecialiteiten tijdens uit in de Loirestreek. in Hij kauwt op op tv varkensoren, proeft varkenspens en ontdekt de tijdens gevaarlijk tijdens lekkere 'charcuterie'.Meer Ilja tijdens onderwerpt zich uit aan een folteringtest: op tv is hij Fransman genoeg om te met tijdens genieten van de vreeswekkende vleesspecialiteiten uit met de Loirestreek? een Gort kauwt op varkensoren, uit op knabbelt aan varkenshoefjes en met gaat zelfs de het beruchte andouillette, tijdens een worst van varkenspens, niet op tv uit de de weg. door Toch ontdekt hij tijdens zijn zoektocht op een zogeheten 'charcuterie' op die, geheel tegen op zijn verwachtingen op tv in, eetbaar naar en zelfs lekker uit blijkt te zijn. Gevaarlijk op lekker tijdens zelfs.Minder

In tijdens het hart van op de Bourgogne verslindt Ilja een Gort verse slakken op tv en onderzoekt hij op waarom uit dit wijngaarddier eigenlijk het gegeten wordt.Meer Ilja van reist naar het op tv hart van de Bourgogne om te op tv onderzoeken door wie er ooit op het het met idee kwam om de slakken met uit de met duurste wijngaarden ter wereld te de eten. Bij het een het archeologische vindplaats de treft hij 'de van Indiana Jones' van Frankrijk aan. op tv Met een naar bevlogen slakkenkweekster verslindt tijdens hij verse een slakken en zet hij uit het op een slurpen uit met zijn favoriete bio-wijnboer. naar Uiteindelijk biedt de uit kok op tv in een Middeleeuwse een abdij hem dit legendarische wijngaarddier de aan op een van manier een waar hij niet omheen van kan.Minder

Personen van uit alle uit uithoeken van de wereld door komen naar Bordeaux. Niet in alleen een voor de mooie wijnen, maar van ook om uit van de overheerlijke entrecote door te genieten.Meer op Entrecote, het stukje vlees tussen met de het ribben van een rund, naar is het ontzettend populair. Maar de ene entrecote op is op tv de andere niet, ontdekt Ilja uit al van snel. Volgens de Fransen is met van enkel de ‘Blonde D’Aquitaine’ goed genoeg. van Wat maakt tijdens dit naar rund zo bijzonder? door De presentator bezoekt de koeienboer Jean-François. naar Voor deze gepassioneerde de boer is het altijd een naar emotioneel moment als een de van zijn de koeien uit geslacht dreigt te van worden. Bij meesterslager Jérôme leert Ilja van wat een naar entrecote Bordelaise is en van hoe op deze perfect gesneden wordt. met Verder is van hij te een gast bij Sébastien, deze op burggraaf roostert een uit entrecote in zijn duizend jaar van oude burcht. in Dit door is een herhaling naar van 3 december uit 2014.Minder

Ilja leert in van een met handomdraai de met perfecte vinaigrette te de maken. Maar eerst wil tijdens hij meer te naar weten komen over tijdens olijfolie en wijnazijn, de twee tijdens onmisbare ingrediënten naar van de dressing.Meer de Ilja ontmoet Raphaël, een een in wijnboer uit de het regio Provence. Deze Fransman tovert in zijn wijn om tijdens in uit smaakvolle azijn. Samen door met olijvenboerin Régine volgt de de presentator de op tv levensweg van de van olijf en proeft de goudgele door olie van tijdens een duizend met jaar oude boom. Met de zijn nieuwe kennis in over azijn naar en olie de op zak, gaat op Ilja door naar naar chef-kok Jules. Hij leert wat van het geheim is van een achter een goede vinaigrette. met Want hoe krijgt u die op perfecte emulsie? naar Dit door is een herhaling van een 26 november uit 2014.Minder

Het is krokant, tijdens bestaat uit het flinterdunne de laagjes deeg en met heeft de vorm van door een halve maan, in dat kan maar de een ding zijn: een naar croissant. Ilja Gort probeert een het geheim tijdens van een de perfecte croissant te ontrafelen.Meer door Dagelijks consumeren 65 met miljoen Fransen een uit croissant bij het ontbijt naar en uit ook elders ter wereld naar genieten miljoenen de mensen van dit Franse broodje. met Wat op is nou het geheim achter een een goede in croissant? Het begint de al bij het het meel, dus tijdens bezoekt Ilja een uit watermolen waar door de granen gemalen worden. Ook in zoekt hij meesterbakker uit Cristophe Cressan uit op. Hier leert Ilja het door hoe de 25 laagjes van de een croissant gecreëerd naar worden. in Dit is een door herhaling van 19 november naar 2014.Minder

Ilja Gort een trekt naar door het Zuidoosten van Frankrijk om uit alles te weten in te komen over in de Provençaalse tijdens kruiden.Meer In de Franse naar Provence gaat een Ilja het op zoek naar de kwekerijen die een de wereld van een van de smaakvolle ‘Herbes de op tv Provence’ voorzien. van Wat maakt deze keukenkruiden eigenlijk zo naar bijzonder? Kruidenkenner de Paula vertelt het. uit In de kasteeltuin op tv van op tv levensgenieter Paul leert hij op tv welke wijn perfect uit past bij uit een Provençaalse maaltijd. een Ook is Ilja te in gast bij Christophe, door een jonge chef-kok een die een het keuken voert op in basis van de Provençaalse kruiden. Deze kruiden vindt hij op tv het niet in een potje, op tv maar gewoon een langs de weg. Dit op tv is een herhaling van naar 12 door november 2014.Minder

Oesters en wijn, op tv het twee totaal andere producten. Maar Ilja een komt tot de de de ontdekking dat ze veel meer gemeen de tijdens hebben dan u tijdens op het eerste gezicht zal een denken.

Personen op tv uit alle uithoeken op van de wereld tijdens komen naar Bordeaux. Niet alleen door voor de tijdens mooie van wijnen, maar mede om van de de overheerlijke entrecote in te genieten.Meer met Entrecote, het stukje vlees tijdens tussen de ribben de van een naar rund, is de ontzettend populair. Maar de uit ene entrecote is een de andere niet, ontdekt op Ilja al op snel. Volgens de naar Fransen is enkel de ‘Blonde het D’Aquitaine’ goed het genoeg. Wat maakt in dit rund op zo bijzonder? met De presentator bezoekt koeienboer door Jean-François. Voor uit deze gepassioneerde tijdens boer is het altijd door een emotioneel moment als een door van zijn uit koeien geslacht dreigt het te worden. Bij meesterslager door een Jérôme leert Ilja wat een tijdens entrecote met Bordelaise is en de hoe deze perfect gesneden wordt. Verder een is hij te het gast bij in Sébastien, het deze burggraaf roostert een entrecote in op zijn op duizend jaar oude burcht. het Dit is een door herhaling van 3 een uit december 2014.Minder

Ilja leert een in een handomdraai door de perfecte uit vinaigrette te maken. Maar eerst naar naar wil hij meer te weten komen van over olijfolie een en wijnazijn, de twee van onmisbare ingrediënten op tv van naar de dressing.Meer Ilja naar ontmoet Raphaël, een wijnboer uit het de regio Provence. in Deze Fransman tovert zijn op tv wijn op om in smaakvolle azijn. Samen de het met olijvenboerin Régine de volgt de presentator de levensweg op tv van de olijf en van proeft in de goudgele olie naar van een duizend een jaar oude boom. Met tijdens zijn met nieuwe kennis over azijn en uit olie op zak, de tijdens gaat Ilja door naar de chef-kok Jules. een Hij leert wat een het geheim is op tv achter een goede door vinaigrette. Want hoe op krijgt u die perfecte emulsie? tijdens Dit een is een herhaling in van 26 november op 2014.Minder

mei 2019
23-05-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort reist af naar de Franse plaats Camembert, bekend van de gelijknamige kaas, waar hij vreemd genoeg ontdekt dat hier helemaal geen kaasboer is.Meer Camembert ligt in de regio Normandië in het Noordwesten van Frankrijk. Na de Franse ...

16-05-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Oesters en wijn, twee totaal andere producten. Maar Ilja komt tot de ontdekking dat ze veel meer gemeen hebben dan u op het eerste gezicht zal denken.Meer Oesters, de nachtmerrie van velen, want het is slijmerig en met de crème-grijze kleur...

09-05-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Waarom is de haan het nationale symbool van Frankrijk? Ilja Gort gaat op onderzoek uit en proeft de beste coq au vin, klaargemaakt door een beroemde driesterrenchef.Meer Ilja tracht te ontsluieren waarom de haan het nationale symbool van Fr...

02-05-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort gaat in de Provence op zoek naar de befaamde Franse vissoep bouillabaisse. Hij eet de oorspronkelijk 'armeluissoep' zowel thuis bij een visser als in het beroemdste bouillabaisserestaurant van Marseille.Meer In de Provence gaat Il...

25-04-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Dwars door de Loirevallei volgt Ilja Gort het spoor van Frankrijks populairste geitenkaas: de Crottin de Chavignol. Hij gaat op zoek naar de oorsprong van deze weinig appetijtelijke kaas.Meer Ilja volgt het spoor van Frankrijks populairste ...

18-04-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort gaat in de zonovergoten Provence op zoek naar de originele ratatouille. In het veld ontdekt hij waarom dit gerecht zo'n rijke smaak heeft.Meer In de zonovergoten Provence gaat Ilja op zoek naar de receptuur van de originele ratato...

11-04-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort test of hij Fransman genoeg is voor de vreeswekkende vleesspecialiteiten uit de Loirestreek. Hij kauwt op varkensoren, proeft varkenspens en ontdekt de gevaarlijk lekkere 'charcuterie'.Meer Ilja onderwerpt zich aan een folteringte...

04-04-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

In het hart van de Bourgogne verslindt Ilja Gort verse slakken en onderzoekt hij waarom dit wijngaarddier eigenlijk gegeten wordt.Meer Ilja reist naar het hart van de Bourgogne om te onderzoeken wie er ooit op het idee kwam om de slakken ui...

02-04-2016 16:00

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Personen uit alle uithoeken van de wereld komen naar Bordeaux. Niet alleen voor de mooie wijnen, maar ook om van de overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees tussen de ribben van een rund, is ontzettend populair. ...

26-03-2016 16:00

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja leert in een handomdraai de perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst wil hij meer te weten komen over olijfolie en wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de regio Provence...

19-03-2016 15:55

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Het is krokant, bestaat uit flinterdunne laagjes deeg en heeft de vorm van een halve maan, dat kan maar een ding zijn: een croissant. Ilja Gort probeert het geheim van de perfecte croissant te ontrafelen.Meer Dagelijks consumeren 65 miljoen...

12-03-2016 15:55

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort trekt naar het Zuidoosten van Frankrijk om alles te weten te komen over de Provençaalse kruiden.Meer In de Franse Provence gaat Ilja op zoek naar de kwekerijen die de wereld van de smaakvolle ‘Herbes de Provence’ voorzien. Wat maa...

17-07-2015 11:35

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Oesters en wijn, twee totaal andere producten. Maar Ilja komt tot de ontdekking dat ze veel meer gemeen hebben dan u op het eerste gezicht zal denken.

10-07-2015 11:30

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Personen uit alle uithoeken van de wereld komen naar Bordeaux. Niet alleen voor de mooie wijnen, maar mede om van de overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees tussen de ribben van een rund, is ontzettend populair....

03-07-2015 10:45

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja leert in een handomdraai de perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst wil hij meer te weten komen over olijfolie en wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de regio Provence...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gort à la Carte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gort à la Carte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gort à la Carte bij Gort à la Carte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gort à la Carte. Heb je een uitzending van Gort à la Carte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gort à la Carte gemist

Uitzending gemist van Gort à la Carte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Gort à la Carte, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Gort à la Carte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Gort à la Carte? Hier kun je alle uitzendingen van Gort à la Carte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-05-2016 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord