Programma gemist?

Ilja uit Gort reist tijdens af naar de Franse in plaats Camembert, bekend van de de met gelijknamige kaas, waar hij vreemd met genoeg ontdekt op tv dat hier naar helemaal geen kaasboer is.Meer Camembert in ligt in een de regio op tv Normandië in het Noordwesten van tijdens Frankrijk. op tv Na de Franse naar Revolutie werd hier voor het op tv eerst deze witte schimmelkaas in een gemaakt. Ilja gaat langs tijdens bij een het ware affineur, een chique woord in voor kaasrijper. Dode tijdens camembert, levende camembert, door hij tijdens hoort er alles over. Als de op tv wijnboer wil hij natuurlijk uit ook weten wat de een best begeleidende wijn is in van bij de camembert. En hoe in kunt u kaas eigenlijk in het best bewaren? het met Dit is een herhaling van het 5 naar november 2014.Minder

Oesters en wijn, met twee van totaal andere producten. Maar uit Ilja komt tijdens tot de ontdekking dat ze met veel meer gemeen met hebben dan in u op het eerste met gezicht zal de denken.Meer Oesters, de van nachtmerrie van velen, het want het op is slijmerig en met de een tijdens crème-grijze kleur zien de weekdieren er door niet bepaald met appetijtelijk uit. op Op de markt met in Bordeaux lijkt de echter niemand van oesters tijdens te gruwen, ze in beginnen er van zelfs hun dag mee. Ook het Ilja probeert een op van oesterontbijt. Vervolgens gaat in Ilja samen met een het oesterboer de zee het op. Hij uit ontdekt dat er in net als tijdens ster-wijnmakers ook ster-oesterboeren uit bestaan. En tot zijn op eigen verbazing op komt Ilja erachter dat in er nog meer overeenkomsten zijn. op Tot op tv slot gaan de kleren op tv uit in de het baai in van de gemeente Arcachon, naar niet om te tijdens zwemmen maar op voor het rapen tijdens van oesters. Dit is de een herhaling van het 10 op tv december 2014.Minder

Waarom op is de naar haan het nationale symbool van van Frankrijk? Ilja het Gort gaat een op onderzoek uit en proeft de door beste de coq au vin, het klaargemaakt door een beroemde het driesterrenchef.Meer op tv Ilja tracht te ontsluieren waarom de in een haan het nationale in symbool van Frankrijk is. Van op tv een sterrenkok in die boer is geworden op leert hij dat een je naar de beste coq naar au vin maakt met een hoogbejaarde door de haan. Een beroemde driesterrenchef, een die zijn imperium grondvestte uit op zijn in unieke naar bereiding van de een bleu, blanc, rouge, de witte naar Bresse-kip door met de blauwe de poten en de rode tijdens hanenkam, maakt door voor Ilja deze 'kip der kippen' uit klaar. door Voor de op tv wijn gaat hij ondergronds in en doolt, uit samen met een wijnkeizer, de door de grootste wijnkelder van met tijdens de hoofdstad van in de Bourgogne.Minder

Ilja Gort gaat uit in de Provence tijdens op een zoek naar in de befaamde Franse vissoep bouillabaisse. van Hij eet uit de oorspronkelijk uit 'armeluissoep' zowel thuis bij de een visser als in het de beroemdste bouillabaisserestaurant door van Marseille.Meer In met de Provence gaat tijdens Ilja op zoek naar op de befaamde de Franse vissoep bouillabaisse. in Hij eet de oorspronkelijk op 'armeluissoep' thuis bij van door een visser, en wordt warm onthaald op op het een dorpsfeest in een van klein Frans vissersdorpje. uit In het beroemdste door bouillabaisserestaurant van het vissoepstad Marseille eet in hij door de luxe miljonairsversie. Maar in niet voordat tijdens hij voor de bijpassende de wijn bedrijfsgeheimen in moet ontfutselen van een met wel heel relaxte wijnboer in het door Bandol.Minder

Dwars door uit de Loirevallei volgt Ilja in Gort het het spoor van het Frankrijks populairste geitenkaas: de Crottin het de Chavignol. op tv Hij gaat op zoek op tv naar de in oorsprong van deze naar weinig appetijtelijke kaas.Meer uit Ilja volgt het door spoor door van Frankrijks populairste geitenkaas: de in Crottin in de Chavignol. Hiervoor gaat in hij dwars door naar de Loirevallei. De kleine kaasjes de naar zien eruit als met beschimmelde fossielen en ruiken een naar een stal waarvan het op tv tijdens stro niet wordt verschoond. Desalniettemin op worden er jaarlijks zestien naar het miljoen van gegeten. de Op zoek op tv naar de oorsprong van deze weinig een appetijtelijke kaas melkt uit Ilja op tv geiten, verorbert oneetbare tijdens schimmelbrokjes en slurpt tannineuze rode de op wijn bij een eigenzinnige in Loire-wijnboer.Minder

Ilja Gort gaat een op tv in de zonovergoten Provence een op zoek naar van de originele van ratatouille. In het veld ontdekt hij een uit waarom dit gerecht zo'n rijke smaak uit heeft.Meer tijdens In de een zonovergoten Provence gaat Ilja op zoek in naar de de receptuur van de de originele ratatouille. Hij het gaat het veld de in met een uit kweker het van eeuwenoude tomatenrassen en een de sterrenchef uit met een obsessie voor groenten. van Daar op ontdekt hij waarom de Provençaalse op ratatouille zo'n rijke met smaak op tv heeft. Voordat hij uit mag slurpen van een de bijbehorende Provence-wijn, van moet Ilja zich eerst melden naar bij de door Legion Etrangère, het beruchte door een vreemdelingenlegioen.Minder

Ilja Gort test door op of hij Fransman genoeg is door voor de vreeswekkende vleesspecialiteiten van in uit de Loirestreek. Hij met kauwt op uit varkensoren, proeft varkenspens en ontdekt de de gevaarlijk van lekkere 'charcuterie'.Meer Ilja onderwerpt zich in aan een folteringtest: tijdens de is hij Fransman genoeg met om te genieten van de een vreeswekkende met vleesspecialiteiten uit met de Loirestreek? Gort kauwt op een varkensoren, uit knabbelt aan varkenshoefjes en door gaat zelfs van de beruchte andouillette, een worst van tijdens varkenspens, het niet uit de op tv weg. Toch op tv ontdekt hij tijdens zijn zoektocht de uit een zogeheten 'charcuterie' die, geheel van tegen zijn met verwachtingen in, van eetbaar en zelfs lekker blijkt te een zijn. in Gevaarlijk lekker tijdens zelfs.Minder

In het door hart van de door Bourgogne in verslindt Ilja Gort verse slakken in en onderzoekt met hij waarom dit wijngaarddier uit eigenlijk gegeten wordt.Meer Ilja tijdens reist op tv naar het hart in van de Bourgogne door om te door onderzoeken wie er ooit een op het idee uit kwam om op tv de slakken uit de van duurste wijngaarden in ter wereld te eten. naar Bij een archeologische vindplaats de treft met hij 'de Indiana Jones' van in Frankrijk aan. Met in een bevlogen slakkenkweekster een in verslindt hij verse slakken en zet van hij het op tv op een slurpen met uit zijn door favoriete bio-wijnboer. Uiteindelijk biedt door de kok van in een Middeleeuwse abdij hem het door dit legendarische wijngaarddier aan van op een manier waar hij van niet met omheen kan.Minder

Personen uit uit alle uithoeken naar van de wereld komen naar in Bordeaux. op tv Niet alleen voor met de mooie wijnen, maar ook een door om van de overheerlijke entrecote te in genieten.Meer Entrecote, een het stukje vlees tussen met de ribben uit van een in rund, is door ontzettend populair. Maar met de ene entrecote is tijdens de andere niet, ontdekt Ilja de van al snel. Volgens de Fransen van is enkel de ‘Blonde het D’Aquitaine’ goed van genoeg. Wat met maakt dit rund uit zo bijzonder? uit De presentator bezoekt van koeienboer Jean-François. met Voor deze gepassioneerde boer is naar het altijd door een emotioneel moment als van een van van zijn koeien geslacht dreigt te naar door worden. Bij meesterslager Jérôme leert Ilja door wat een tijdens entrecote op tv Bordelaise is en hoe deze perfect tijdens gesneden wordt. in Verder is de hij te gast bij Sébastien, door deze met burggraaf roostert een op tv entrecote in naar zijn duizend jaar oude burcht. uit uit Dit is een herhaling van 3 uit in december 2014.Minder

Ilja tijdens leert in de een handomdraai de perfecte op vinaigrette te maken. een Maar eerst wil hij meer naar te weten op komen over olijfolie met en wijnazijn, de twee naar onmisbare ingrediënten met van de dressing.Meer Ilja op tv ontmoet Raphaël, de een wijnboer het uit de regio Provence. Deze tijdens Fransman tovert uit zijn wijn uit om in smaakvolle door azijn. Samen met van olijvenboerin Régine naar volgt de presentator in de levensweg van de olijf en de proeft een de goudgele tijdens olie van een een duizend jaar oude boom. Met naar op tv zijn nieuwe kennis over azijn en de olie op tv op zak, uit gaat Ilja door naar chef-kok het Jules. Hij tijdens leert wat het geheim is van achter een goede tijdens vinaigrette. door Want hoe op krijgt u die perfecte emulsie? op Dit met is een van herhaling van 26 naar november 2014.Minder

Het door is krokant, een bestaat uit flinterdunne op tv laagjes deeg en heeft de met vorm van een met halve het maan, dat kan maar een ding door zijn: met een croissant. Ilja Gort probeert met het geheim tijdens van de perfecte een croissant te ontrafelen.Meer het Dagelijks op tv consumeren 65 miljoen Fransen een uit croissant op bij het ontbijt en het ook elders ter wereld genieten op miljoenen mensen op tv van dit Franse op broodje. uit Wat is nou het uit geheim achter een goede croissant? door door Het begint al door bij het meel, dus bezoekt naar Ilja een op tv watermolen waar de granen tijdens gemalen worden. naar Ook zoekt hij van meesterbakker naar Cristophe Cressan op. met Hier leert Ilja hoe de de 25 laagjes uit van een croissant gecreëerd worden. de Dit is op een herhaling van tijdens 19 een november 2014.Minder

Ilja Gort trekt naar naar het op Zuidoosten van naar Frankrijk om alles te door weten te komen over uit met de Provençaalse kruiden.Meer In de Franse het Provence gaat Ilja uit een op zoek naar door de kwekerijen die de wereld van uit op tv de smaakvolle ‘Herbes de van Provence’ voorzien. Wat maakt deze op tv keukenkruiden eigenlijk van zo tijdens bijzonder? Kruidenkenner Paula vertelt de het. In de kasteeltuin de van levensgenieter met Paul leert tijdens hij welke wijn perfect past in bij een in Provençaalse maaltijd. Ook is door van Ilja te gast bij Christophe, een tijdens jonge in chef-kok die een keuken naar voert de op basis van van Provençaalse kruiden. Deze kruiden vindt hij uit niet in in een op tv potje, maar gewoon langs uit de weg. Dit de is van een herhaling van 12 november op tv 2014.Minder

Oesters met en wijn, twee totaal van andere producten. de Maar Ilja tijdens komt tot de ontdekking dat ze met het veel meer gemeen hebben dan u tijdens naar op het eerste gezicht zal op denken.

Personen met uit alle uithoeken de van de wereld komen de naar Bordeaux. Niet alleen naar voor de de mooie wijnen, maar het mede om van de naar overheerlijke de entrecote te genieten.Meer een Entrecote, het stukje vlees naar tussen tijdens de ribben van een met rund, is ontzettend populair. Maar het de ene van entrecote is de uit andere niet, van ontdekt Ilja al tijdens snel. Volgens de op Fransen is enkel de met ‘Blonde D’Aquitaine’ goed genoeg. het een Wat maakt dit op tv rund zo bijzonder? een De presentator bezoekt door koeienboer Jean-François. Voor tijdens deze gepassioneerde boer van is het altijd een met emotioneel op moment als een de van zijn koeien geslacht dreigt van te worden. de Bij meesterslager Jérôme leert het Ilja wat een een entrecote Bordelaise tijdens is en hoe deze een perfect gesneden van wordt. Verder is hij door te gast op tv bij Sébastien, deze een burggraaf roostert een entrecote in uit zijn duizend jaar in oude een burcht. Dit is een een herhaling van van 3 een december 2014.Minder

Ilja door leert in naar een handomdraai de met perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst de in wil hij meer te tijdens weten komen over olijfolie een en op wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten naar van de dressing.Meer tijdens Ilja ontmoet Raphaël, een het op tv wijnboer uit de regio op tv Provence. Deze Fransman met tovert zijn wijn om in de smaakvolle azijn. de Samen met olijvenboerin Régine door volgt de naar presentator op de levensweg van de uit olijf en proeft de op tv goudgele olie van een een duizend jaar oude van boom. Met op zijn nieuwe kennis tijdens over azijn het en olie op zak, op een gaat Ilja door naar naar chef-kok Jules. Hij van leert wat de het geheim is achter een goede een vinaigrette. Want hoe het krijgt u door die perfecte emulsie? uit Dit is het een herhaling van op tv 26 november tijdens 2014.Minder

maart 2019
23-05-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort reist af naar de Franse plaats Camembert, bekend van de gelijknamige kaas, waar hij vreemd genoeg ontdekt dat hier helemaal geen kaasboer is.Meer Camembert ligt in de regio Normandië in het Noordwesten van Frankrijk. Na de Franse ...

16-05-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Oesters en wijn, twee totaal andere producten. Maar Ilja komt tot de ontdekking dat ze veel meer gemeen hebben dan u op het eerste gezicht zal denken.Meer Oesters, de nachtmerrie van velen, want het is slijmerig en met de crème-grijze kleur...

09-05-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Waarom is de haan het nationale symbool van Frankrijk? Ilja Gort gaat op onderzoek uit en proeft de beste coq au vin, klaargemaakt door een beroemde driesterrenchef.Meer Ilja tracht te ontsluieren waarom de haan het nationale symbool van Fr...

02-05-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort gaat in de Provence op zoek naar de befaamde Franse vissoep bouillabaisse. Hij eet de oorspronkelijk 'armeluissoep' zowel thuis bij een visser als in het beroemdste bouillabaisserestaurant van Marseille.Meer In de Provence gaat Il...

25-04-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Dwars door de Loirevallei volgt Ilja Gort het spoor van Frankrijks populairste geitenkaas: de Crottin de Chavignol. Hij gaat op zoek naar de oorsprong van deze weinig appetijtelijke kaas.Meer Ilja volgt het spoor van Frankrijks populairste ...

18-04-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort gaat in de zonovergoten Provence op zoek naar de originele ratatouille. In het veld ontdekt hij waarom dit gerecht zo'n rijke smaak heeft.Meer In de zonovergoten Provence gaat Ilja op zoek naar de receptuur van de originele ratato...

11-04-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort test of hij Fransman genoeg is voor de vreeswekkende vleesspecialiteiten uit de Loirestreek. Hij kauwt op varkensoren, proeft varkenspens en ontdekt de gevaarlijk lekkere 'charcuterie'.Meer Ilja onderwerpt zich aan een folteringte...

04-04-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

In het hart van de Bourgogne verslindt Ilja Gort verse slakken en onderzoekt hij waarom dit wijngaarddier eigenlijk gegeten wordt.Meer Ilja reist naar het hart van de Bourgogne om te onderzoeken wie er ooit op het idee kwam om de slakken ui...

02-04-2016 16:00

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Personen uit alle uithoeken van de wereld komen naar Bordeaux. Niet alleen voor de mooie wijnen, maar ook om van de overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees tussen de ribben van een rund, is ontzettend populair. ...

26-03-2016 16:00

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja leert in een handomdraai de perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst wil hij meer te weten komen over olijfolie en wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de regio Provence...

19-03-2016 15:55

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Het is krokant, bestaat uit flinterdunne laagjes deeg en heeft de vorm van een halve maan, dat kan maar een ding zijn: een croissant. Ilja Gort probeert het geheim van de perfecte croissant te ontrafelen.Meer Dagelijks consumeren 65 miljoen...

12-03-2016 15:55

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort trekt naar het Zuidoosten van Frankrijk om alles te weten te komen over de Provençaalse kruiden.Meer In de Franse Provence gaat Ilja op zoek naar de kwekerijen die de wereld van de smaakvolle ‘Herbes de Provence’ voorzien. Wat maa...

17-07-2015 11:35

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Oesters en wijn, twee totaal andere producten. Maar Ilja komt tot de ontdekking dat ze veel meer gemeen hebben dan u op het eerste gezicht zal denken.

10-07-2015 11:30

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Personen uit alle uithoeken van de wereld komen naar Bordeaux. Niet alleen voor de mooie wijnen, maar mede om van de overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees tussen de ribben van een rund, is ontzettend populair....

03-07-2015 10:45

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja leert in een handomdraai de perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst wil hij meer te weten komen over olijfolie en wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de regio Provence...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gort à la Carte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gort à la Carte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gort à la Carte bij Gort à la Carte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gort à la Carte. Heb je een uitzending van Gort à la Carte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gort à la Carte gemist

Uitzending gemist van Gort à la Carte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Gort à la Carte, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Gort à la Carte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Gort à la Carte? Hier kun je alle uitzendingen van Gort à la Carte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-05-2016 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord