Programma gemist?

Ilja uit Gort reist af naar de uit Franse plaats Camembert, in bekend van de het gelijknamige kaas, waar door hij vreemd tijdens genoeg op ontdekt dat hier helemaal geen de kaasboer is.Meer op tv Camembert ligt in tijdens de regio Normandië op in het Noordwesten van een Frankrijk. Na de Franse een Revolutie werd hier het voor het eerst het deze witte schimmelkaas op tv in gemaakt. Ilja gaat langs op bij een ware op tv affineur, een chique woord op tv voor een kaasrijper. Dode camembert, levende met camembert, hij hoort er het alles over. tijdens Als wijnboer tijdens wil hij de natuurlijk ook weten wat de op tv best begeleidende wijn naar is bij de in camembert. door En hoe kunt u op tv kaas eigenlijk het best op bewaren? in Dit is een herhaling van door 5 het november 2014.Minder

Oesters naar en wijn, twee totaal op andere producten. Maar Ilja naar komt tot de de in ontdekking dat ze de veel meer gemeen met hebben dan u op het met eerste gezicht zal denken.Meer met Oesters, door de nachtmerrie van van velen, want het het is slijmerig en in met de tijdens crème-grijze kleur zien de weekdieren door er niet bepaald door appetijtelijk uit. naar Op de markt in van Bordeaux lijkt echter op niemand naar van oesters te gruwen, in ze beginnen er door zelfs hun dag mee. de Ook Ilja op probeert een oesterontbijt. op tv Vervolgens met gaat Ilja samen het met een oesterboer door de zee op. Hij ontdekt een dat er net op tv als ster-wijnmakers ook ster-oesterboeren het bestaan. En de tot tijdens zijn eigen verbazing komt Ilja het erachter met dat er nog meer overeenkomsten van zijn. Tot uit slot gaan de kleren uit in in op de baai van de de gemeente Arcachon, van niet om te zwemmen maar van voor naar het rapen van oesters. in Dit op tv is een herhaling van 10 in december op 2014.Minder

Waarom het is de haan het van nationale in symbool van Frankrijk? op Ilja Gort gaat uit op onderzoek uit en proeft de door beste de coq au vin, op klaargemaakt door een een beroemde driesterrenchef.Meer Ilja in tracht te ontsluieren waarom de in haan het op nationale in symbool van Frankrijk is. Van naar een sterrenkok een die boer een is geworden leert in hij dat je op tv de beste coq uit au vin maakt met van een hoogbejaarde haan. tijdens Een door beroemde driesterrenchef, die zijn imperium grondvestte de uit op zijn unieke bereiding naar van de bleu, blanc, rouge, het de door witte Bresse-kip met met de blauwe poten een en de naar rode hanenkam, maakt het voor Ilja deze 'kip in der kippen' klaar. Voor de een met wijn gaat hij ondergronds en doolt, naar samen met een in wijnkeizer, tijdens door de grootste wijnkelder van in de op hoofdstad van de met Bourgogne.Minder

Ilja in Gort gaat in de Provence door op zoek naar van de befaamde in Franse van vissoep bouillabaisse. Hij eet in de oorspronkelijk 'armeluissoep' zowel met thuis bij een visser het als in het het beroemdste bouillabaisserestaurant met van Marseille.Meer uit In de Provence gaat Ilja de op zoek naar in de befaamde een Franse vissoep bouillabaisse. een Hij eet in de oorspronkelijk 'armeluissoep' thuis door bij een visser, het en wordt warm onthaald naar op van een dorpsfeest in een in klein Frans vissersdorpje. een in In het beroemdste bouillabaisserestaurant van vissoepstad van Marseille op tv eet hij de luxe de miljonairsversie. Maar op tv niet voordat hij voor de de bijpassende met wijn bedrijfsgeheimen met moet ontfutselen van een wel heel de relaxte wijnboer in in op tv Bandol.Minder

Dwars door in de op Loirevallei volgt Ilja Gort het op spoor van van Frankrijks populairste geitenkaas: de Crottin het de van Chavignol. Hij de gaat op zoek naar op tv de oorsprong van deze het weinig tijdens appetijtelijke kaas.Meer Ilja volgt een het spoor van Frankrijks populairste naar geitenkaas: een de Crottin de Chavignol. op Hiervoor gaat hij uit dwars door de Loirevallei. uit met De kleine kaasjes zien naar eruit als beschimmelde fossielen tijdens en ruiken naar een in de stal waarvan het stro in niet wordt verschoond. Desalniettemin tijdens worden er op tv jaarlijks zestien miljoen van op tv gegeten. een Op zoek de naar de oorsprong van deze weinig tijdens appetijtelijke kaas melkt op tv door Ilja geiten, verorbert oneetbare schimmelbrokjes en met slurpt een tannineuze rode wijn bij uit een eigenzinnige tijdens Loire-wijnboer.Minder

Ilja op tv Gort gaat in de zonovergoten naar van Provence op zoek naar uit de originele tijdens ratatouille. In het veld ontdekt hij op in waarom dit gerecht zo'n rijke smaak de heeft.Meer In de uit zonovergoten Provence gaat de Ilja op het zoek naar de het receptuur van van de originele ratatouille. naar Hij gaat het een veld in een met een kweker van de eeuwenoude tomatenrassen en een naar sterrenchef met een het obsessie voor groenten. de Daar ontdekt door hij waarom de Provençaalse op tv ratatouille door zo'n rijke van smaak heeft. Voordat hij mag het slurpen van de met bijbehorende Provence-wijn, de moet Ilja zich eerst met melden bij de in Legion Etrangère, het beruchte tijdens op tv vreemdelingenlegioen.Minder

Ilja van Gort test de of hij Fransman van genoeg is voor naar de vreeswekkende vleesspecialiteiten naar uit de Loirestreek. Hij kauwt op op tv varkensoren, proeft varkenspens met en met ontdekt de gevaarlijk uit lekkere 'charcuterie'.Meer Ilja tijdens onderwerpt zich aan een met folteringtest: in is hij Fransman genoeg om in te genieten met van de door vreeswekkende vleesspecialiteiten uit de op Loirestreek? Gort kauwt op varkensoren, de knabbelt aan varkenshoefjes met door en gaat zelfs de beruchte door andouillette, met een worst van van varkenspens, niet uit de weg. tijdens Toch tijdens ontdekt hij tijdens naar zijn zoektocht een zogeheten 'charcuterie' tijdens die, tijdens geheel tegen zijn verwachtingen in, in eetbaar en zelfs op in lekker blijkt te zijn. Gevaarlijk een lekker het zelfs.Minder

In tijdens het hart van op de Bourgogne door verslindt Ilja Gort met verse slakken en onderzoekt hij waarom met het dit wijngaarddier eigenlijk gegeten wordt.Meer op Ilja het reist naar het hart naar van de uit Bourgogne om te onderzoeken door wie er door ooit op het idee kwam om naar de slakken uit door de duurste de wijngaarden ter wereld te in tijdens eten. Bij een archeologische op tv vindplaats treft uit hij 'de Indiana tijdens Jones' van Frankrijk van aan. Met een de bevlogen slakkenkweekster verslindt met hij verse slakken en van zet hij een het op een slurpen met tijdens op zijn favoriete bio-wijnboer. uit Uiteindelijk biedt de op tv kok in een Middeleeuwse naar abdij hem dit legendarische wijngaarddier een door aan op een manier waar hij door niet omheen op tv kan.Minder

Personen uit alle het uithoeken van van de met wereld komen naar Bordeaux. Niet een alleen voor de de mooie naar wijnen, maar ook om uit van de overheerlijke de entrecote te op tv genieten.Meer Entrecote, het een stukje vlees tussen de uit ribben van een rund, een is ontzettend op populair. Maar de ene entrecote uit de is de andere niet, ontdekt van Ilja op tv al snel. Volgens op tv de Fransen is enkel de ‘Blonde naar het D’Aquitaine’ goed genoeg. Wat maakt dit tijdens rund zo bijzonder? in De presentator de in bezoekt koeienboer Jean-François. Voor op tv deze gepassioneerde boer is het een altijd het een emotioneel uit moment als een van naar zijn koeien door geslacht dreigt te van worden. Bij meesterslager op Jérôme leert Ilja wat een entrecote in op tv Bordelaise is en hoe een deze perfect gesneden in wordt. Verder is op tv hij te gast met bij Sébastien, in deze burggraaf roostert een door entrecote in zijn duizend jaar door op oude burcht. Dit van is een herhaling van van 3 in december 2014.Minder

Ilja de leert in tijdens een handomdraai de perfecte van vinaigrette te maken. naar Maar eerst wil op hij meer te van weten komen over olijfolie en op tv wijnazijn, de uit twee onmisbare ingrediënten van de de dressing.Meer het Ilja uit ontmoet Raphaël, een in wijnboer uit de regio Provence. Deze de van Fransman tovert zijn wijn op om in smaakvolle azijn. Samen op met een olijvenboerin Régine uit volgt de presentator de levensweg van tijdens de olijf naar en proeft de tijdens goudgele olie van met een het duizend jaar oude boom. met Met zijn de nieuwe kennis over de azijn en olie op uit zak, tijdens gaat Ilja door naar chef-kok Jules. het Hij het leert wat tijdens het geheim is achter in een goede met vinaigrette. Want hoe krijgt u die op naar perfecte emulsie? Dit is op tv een naar herhaling van 26 november op 2014.Minder

Het is de krokant, bestaat uit flinterdunne met laagjes deeg en op de heeft de vorm van een halve in maan, het dat kan maar door een ding zijn: een door croissant. Ilja Gort op probeert het op geheim van de perfecte croissant een te ontrafelen.Meer Dagelijks uit consumeren het 65 miljoen Fransen een croissant met uit bij het ontbijt en een ook elders ter wereld genieten door miljoenen mensen van in dit Franse broodje. met Wat met is nou het het geheim achter uit een goede croissant? Het begint uit al bij het tijdens meel, de dus bezoekt Ilja een watermolen uit waar de granen op tv gemalen worden. in Ook zoekt hij naar meesterbakker Cristophe Cressan tijdens op. Hier leert op Ilja van hoe de 25 laagjes uit van een in croissant gecreëerd worden. Dit de is naar een herhaling van 19 met november 2014.Minder

Ilja op tv Gort trekt naar het tijdens Zuidoosten het van Frankrijk om alles een te weten te van komen over de van Provençaalse kruiden.Meer In de de Franse tijdens Provence gaat Ilja een op zoek naar tijdens de kwekerijen die de wereld van van de smaakvolle de ‘Herbes de Provence’ voorzien. met Wat maakt uit deze naar keukenkruiden eigenlijk zo bijzonder? de Kruidenkenner Paula vertelt het. In in de kasteeltuin van in levensgenieter op tv Paul leert hij welke wijn het uit perfect past bij een Provençaalse op tv maaltijd. de Ook is Ilja op te gast bij door Christophe, een de jonge chef-kok die een keuken voert door op op tv basis van Provençaalse kruiden. Deze door uit kruiden vindt hij niet in in een naar potje, maar gewoon langs de op weg. Dit tijdens is op een herhaling van 12 november een 2014.Minder

Oesters het en wijn, twee de totaal andere producten. Maar door Ilja komt de tot de ontdekking dat ze van veel meer naar gemeen hebben dan u door het op het eerste gezicht zal naar denken.

Personen uit alle door van uithoeken van de wereld komen naar door op tv Bordeaux. Niet alleen voor de mooie op wijnen, maar mede met om naar van de overheerlijke entrecote naar te genieten.Meer Entrecote, het op stukje vlees op tussen de op ribben van een rund, op is de ontzettend populair. Maar de ene de entrecote uit is de andere niet, ontdekt door Ilja een al snel. Volgens de de Fransen is in enkel de ‘Blonde D’Aquitaine’ in goed genoeg. door Wat maakt dit uit rund zo bijzonder? op tv De presentator een bezoekt koeienboer Jean-François. Voor deze op gepassioneerde boer een is het altijd een tijdens emotioneel moment als op tv een tijdens van zijn koeien op tv geslacht dreigt te worden. in Bij meesterslager Jérôme door leert Ilja wat een van entrecote Bordelaise is en met hoe deze tijdens perfect gesneden uit wordt. Verder naar is hij te gast tijdens bij Sébastien, deze burggraaf een roostert een entrecote in van zijn duizend met jaar oude in burcht. Dit is op een herhaling op tv van 3 december een 2014.Minder

Ilja leert de in een handomdraai van de perfecte in vinaigrette te door maken. Maar eerst wil hij meer de uit te weten komen het over olijfolie en op wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van de de dressing.Meer naar Ilja ontmoet naar Raphaël, een wijnboer het uit de de regio Provence. Deze de Fransman tovert zijn wijn met om in smaakvolle azijn. met Samen met door olijvenboerin Régine volgt de tijdens presentator de levensweg tijdens van in de olijf en proeft met de goudgele tijdens olie van een duizend jaar oude de boom. op Met zijn nieuwe van kennis over tijdens azijn en olie op zak, op tv gaat Ilja door het naar chef-kok een Jules. Hij op tv leert wat het geheim in is uit achter een goede op tv vinaigrette. Want hoe krijgt u in die op perfecte emulsie? Dit het is een herhaling van 26 uit november met 2014.Minder

september 2019
23-05-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort reist af naar de Franse plaats Camembert, bekend van de gelijknamige kaas, waar hij vreemd genoeg ontdekt dat hier helemaal geen kaasboer is.Meer Camembert ligt in de regio Normandië in het Noordwesten van Frankrijk. Na de Franse ...

16-05-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Oesters en wijn, twee totaal andere producten. Maar Ilja komt tot de ontdekking dat ze veel meer gemeen hebben dan u op het eerste gezicht zal denken.Meer Oesters, de nachtmerrie van velen, want het is slijmerig en met de crème-grijze kleur...

09-05-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Waarom is de haan het nationale symbool van Frankrijk? Ilja Gort gaat op onderzoek uit en proeft de beste coq au vin, klaargemaakt door een beroemde driesterrenchef.Meer Ilja tracht te ontsluieren waarom de haan het nationale symbool van Fr...

02-05-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort gaat in de Provence op zoek naar de befaamde Franse vissoep bouillabaisse. Hij eet de oorspronkelijk 'armeluissoep' zowel thuis bij een visser als in het beroemdste bouillabaisserestaurant van Marseille.Meer In de Provence gaat Il...

25-04-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Dwars door de Loirevallei volgt Ilja Gort het spoor van Frankrijks populairste geitenkaas: de Crottin de Chavignol. Hij gaat op zoek naar de oorsprong van deze weinig appetijtelijke kaas.Meer Ilja volgt het spoor van Frankrijks populairste ...

18-04-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort gaat in de zonovergoten Provence op zoek naar de originele ratatouille. In het veld ontdekt hij waarom dit gerecht zo'n rijke smaak heeft.Meer In de zonovergoten Provence gaat Ilja op zoek naar de receptuur van de originele ratato...

11-04-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort test of hij Fransman genoeg is voor de vreeswekkende vleesspecialiteiten uit de Loirestreek. Hij kauwt op varkensoren, proeft varkenspens en ontdekt de gevaarlijk lekkere 'charcuterie'.Meer Ilja onderwerpt zich aan een folteringte...

04-04-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

In het hart van de Bourgogne verslindt Ilja Gort verse slakken en onderzoekt hij waarom dit wijngaarddier eigenlijk gegeten wordt.Meer Ilja reist naar het hart van de Bourgogne om te onderzoeken wie er ooit op het idee kwam om de slakken ui...

02-04-2016 16:00

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Personen uit alle uithoeken van de wereld komen naar Bordeaux. Niet alleen voor de mooie wijnen, maar ook om van de overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees tussen de ribben van een rund, is ontzettend populair. ...

26-03-2016 16:00

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja leert in een handomdraai de perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst wil hij meer te weten komen over olijfolie en wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de regio Provence...

19-03-2016 15:55

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Het is krokant, bestaat uit flinterdunne laagjes deeg en heeft de vorm van een halve maan, dat kan maar een ding zijn: een croissant. Ilja Gort probeert het geheim van de perfecte croissant te ontrafelen.Meer Dagelijks consumeren 65 miljoen...

12-03-2016 15:55

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort trekt naar het Zuidoosten van Frankrijk om alles te weten te komen over de Provençaalse kruiden.Meer In de Franse Provence gaat Ilja op zoek naar de kwekerijen die de wereld van de smaakvolle ‘Herbes de Provence’ voorzien. Wat maa...

17-07-2015 11:35

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Oesters en wijn, twee totaal andere producten. Maar Ilja komt tot de ontdekking dat ze veel meer gemeen hebben dan u op het eerste gezicht zal denken.

10-07-2015 11:30

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Personen uit alle uithoeken van de wereld komen naar Bordeaux. Niet alleen voor de mooie wijnen, maar mede om van de overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees tussen de ribben van een rund, is ontzettend populair....

03-07-2015 10:45

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja leert in een handomdraai de perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst wil hij meer te weten komen over olijfolie en wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de regio Provence...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gort à la Carte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gort à la Carte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gort à la Carte bij Gort à la Carte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gort à la Carte. Heb je een uitzending van Gort à la Carte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gort à la Carte gemist

Uitzending gemist van Gort à la Carte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Gort à la Carte, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Gort à la Carte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Gort à la Carte? Hier kun je alle uitzendingen van Gort à la Carte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-05-2016 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord