Programma gemist?

Ilja de Gort reist in af naar de Franse van plaats Camembert, bekend van naar de gelijknamige kaas, waar door in hij vreemd genoeg ontdekt dat hier de helemaal geen kaasboer een is.Meer een Camembert ligt in op tv de regio Normandië in het op tijdens Noordwesten van Frankrijk. Na de Franse in Revolutie werd hier een voor het uit eerst de deze witte schimmelkaas op gemaakt. Ilja gaat van langs bij een ware affineur, van een van chique woord op tv voor kaasrijper. Dode camembert, levende camembert, het hij hoort door er alles het over. Als van wijnboer wil hij natuurlijk met ook weten uit wat de best begeleidende wijn het is bij de camembert. de tijdens En hoe kunt u een kaas eigenlijk de het best bewaren? Dit op is een het herhaling van 5 november van 2014.Minder

Oesters een en wijn, twee totaal andere in op tv producten. Maar Ilja komt tot in de ontdekking dat ze met veel meer gemeen door hebben van dan u op het eerste op gezicht zal op denken.Meer Oesters, de in nachtmerrie van velen, want van het is slijmerig op tv en met de met crème-grijze kleur de zien de weekdieren het er niet de bepaald appetijtelijk uit. op tv Op de markt in van Bordeaux lijkt echter niemand een van oesters tijdens te gruwen, ze door beginnen er zelfs hun het dag door mee. Ook Ilja tijdens probeert een oesterontbijt. met Vervolgens het gaat Ilja samen met van een oesterboer de zee uit op. in Hij ontdekt dat er net op als op tv ster-wijnmakers ook ster-oesterboeren op bestaan. En tot zijn door eigen verbazing komt Ilja erachter met dat met er nog meer overeenkomsten een zijn. Tot slot van gaan de kleren uit uit in de naar baai van op de gemeente uit Arcachon, niet om door te zwemmen maar uit voor het rapen van oesters. in Dit uit is een op herhaling van 10 door december 2014.Minder

Waarom uit is de haan het nationale de symbool van Frankrijk? uit Ilja Gort gaat het op onderzoek uit van en proeft de met door beste coq au het vin, klaargemaakt door een tijdens beroemde driesterrenchef.Meer Ilja tracht met te ontsluieren waarom een de haan het nationale in symbool van uit Frankrijk is. Van op tv een sterrenkok die boer in is geworden leert uit hij dat het je de van beste coq door au vin maakt uit met een hoogbejaarde in haan. Een beroemde driesterrenchef, op die zijn naar imperium grondvestte op zijn unieke tijdens bereiding het van de de bleu, blanc, rouge, de witte tijdens Bresse-kip met de uit blauwe poten in en de rode naar hanenkam, maakt voor Ilja door deze het 'kip der kippen' klaar. de Voor de door wijn gaat hij ondergronds en een doolt, samen op tv met een wijnkeizer, in door de grootste wijnkelder op van de naar hoofdstad van de op tv Bourgogne.Minder

Ilja Gort gaat op in een de Provence op zoek naar met het de befaamde Franse vissoep van bouillabaisse. Hij een eet de oorspronkelijk 'armeluissoep' zowel in thuis bij met een visser als in met het van beroemdste bouillabaisserestaurant van het Marseille.Meer In de Provence gaat Ilja door op zoek van naar op tv de befaamde Franse de vissoep bouillabaisse. Hij eet door de oorspronkelijk 'armeluissoep' thuis van bij een met visser, en op tv wordt warm onthaald op tijdens een dorpsfeest een in een klein op tv Frans vissersdorpje. van In het beroemdste op tv bouillabaisserestaurant van vissoepstad Marseille tijdens eet hij de met luxe miljonairsversie. Maar niet voordat in hij op tv voor de bijpassende wijn het bedrijfsgeheimen de moet ontfutselen van een wel heel tijdens relaxte de wijnboer in op Bandol.Minder

Dwars door de op tv de Loirevallei volgt Ilja door Gort het spoor van van Frankrijks populairste geitenkaas: de Crottin uit de uit Chavignol. Hij gaat op door zoek in naar de oorsprong van deze op tv weinig appetijtelijke kaas.Meer Ilja het volgt het op tv spoor van Frankrijks populairste het geitenkaas: de een Crottin de uit Chavignol. Hiervoor gaat hij dwars in in door de Loirevallei. De kleine op kaasjes zien op tv eruit als beschimmelde uit fossielen en op ruiken naar een het stal waarvan het stro niet tijdens wordt tijdens verschoond. Desalniettemin worden van er jaarlijks zestien miljoen het van gegeten. Op zoek op in naar de oorsprong van deze met weinig appetijtelijke kaas melkt met Ilja van geiten, verorbert oneetbare schimmelbrokjes met en slurpt tannineuze rode de wijn bij door een eigenzinnige in Loire-wijnboer.Minder

Ilja tijdens Gort gaat in in de zonovergoten naar Provence op zoek van naar de originele de ratatouille. In het veld een ontdekt hij waarom op tv dit gerecht zo'n van rijke smaak een heeft.Meer In de zonovergoten Provence gaat het Ilja op tv op zoek naar naar de receptuur van met de originele ratatouille. met Hij gaat het veld in het met een kweker tijdens van van eeuwenoude tomatenrassen en een een sterrenchef met een obsessie door voor een groenten. Daar ontdekt hij een in waarom de Provençaalse ratatouille zo'n rijke met smaak heeft. Voordat van hij met mag slurpen met van de bijbehorende naar Provence-wijn, moet Ilja zich eerst melden door bij de op Legion Etrangère, een het beruchte het vreemdelingenlegioen.Minder

Ilja Gort test het of hij naar Fransman genoeg is voor tijdens van de vreeswekkende vleesspecialiteiten met uit de Loirestreek. Hij kauwt op uit op varkensoren, proeft varkenspens en op tv ontdekt de op gevaarlijk lekkere 'charcuterie'.Meer Ilja tijdens onderwerpt zich aan de een folteringtest: uit is hij Fransman genoeg om te van genieten van met de de vreeswekkende vleesspecialiteiten uit de Loirestreek? Gort door kauwt op varkensoren, door knabbelt aan uit varkenshoefjes en gaat zelfs uit de beruchte in andouillette, een worst van in in varkenspens, niet uit de weg. op Toch het ontdekt hij tijdens zijn zoektocht een een zogeheten 'charcuterie' met die, de geheel tegen op zijn verwachtingen in, eetbaar en de zelfs naar lekker blijkt te zijn. Gevaarlijk het lekker in zelfs.Minder

In een het hart van in de Bourgogne verslindt Ilja Gort uit verse slakken in en onderzoekt in hij waarom dit wijngaarddier door eigenlijk gegeten door wordt.Meer Ilja reist uit naar het hart van van de Bourgogne op om te onderzoeken wie in er op tv ooit op het idee op tv kwam om de slakken door uit de van duurste wijngaarden ter wereld tijdens te eten. de Bij een archeologische vindplaats op tv treft hij naar 'de Indiana Jones' een van Frankrijk naar aan. Met een bevlogen slakkenkweekster met verslindt hij verse het het slakken en zet hij door het op een slurpen de met zijn favoriete bio-wijnboer. de de Uiteindelijk biedt de kok op tv in een Middeleeuwse abdij op tv hem dit legendarische wijngaarddier het aan in op een van manier waar hij niet omheen uit kan.Minder

Personen uit een alle uithoeken van de de een wereld komen naar met Bordeaux. Niet alleen op voor de mooie wijnen, de maar ook om op van de overheerlijke entrecote te uit van genieten.Meer Entrecote, het stukje in vlees tussen op de ribben van een rund, is op in ontzettend populair. Maar de ene entrecote uit is de andere op niet, de ontdekt Ilja al snel. Volgens naar de Fransen door is enkel de door ‘Blonde D’Aquitaine’ goed genoeg. van Wat maakt een dit rund in zo bijzonder? op tv De presentator bezoekt koeienboer Jean-François. op van Voor deze gepassioneerde boer is de het altijd een emotioneel naar moment als de een door van zijn koeien op geslacht dreigt te worden. op tv Bij meesterslager Jérôme leert Ilja het wat een entrecote het Bordelaise is de en hoe deze perfect van gesneden met wordt. Verder is door hij te in gast bij Sébastien, het deze burggraaf roostert een een entrecote in zijn duizend het jaar oude burcht. met Dit is een het van herhaling van 3 december de 2014.Minder

Ilja op leert in een handomdraai de op perfecte vinaigrette te het tijdens maken. Maar eerst wil hij met meer met te weten komen tijdens over olijfolie en van wijnazijn, de twee onmisbare op ingrediënten van de dressing.Meer Ilja op ontmoet een Raphaël, een wijnboer uit de met regio Provence. Deze het op tv Fransman tovert zijn wijn uit om in smaakvolle azijn. Samen op met naar olijvenboerin Régine volgt het de presentator de levensweg van tijdens de olijf tijdens en proeft door de goudgele olie van een op tv duizend jaar oude op tv op tv boom. Met zijn nieuwe een kennis over azijn van en olie tijdens op zak, gaat Ilja door de van naar chef-kok Jules. Hij leert wat met het naar geheim is van achter een goede op vinaigrette. Want hoe krijgt u door die perfecte door emulsie? Dit is met een van herhaling van 26 november het 2014.Minder

Het uit is krokant, bestaat uit flinterdunne uit laagjes deeg en op tv heeft de op tv vorm van een halve een maan, dat kan het maar een ding op in zijn: een croissant. door Ilja Gort probeert het door geheim van de perfecte tijdens croissant te ontrafelen.Meer Dagelijks uit consumeren 65 van miljoen Fransen een tijdens croissant bij het tijdens ontbijt van en ook elders ter wereld genieten naar miljoenen mensen door van dit naar Franse broodje. Wat uit is nou uit het geheim achter door een goede croissant? Het begint van al bij de het meel, dus het bezoekt Ilja een watermolen de waar de granen in gemalen naar worden. Ook zoekt hij in meesterbakker Cristophe Cressan de op. Hier leert Ilja op tv hoe de 25 een met laagjes van een de croissant gecreëerd worden. Dit is tijdens een herhaling van van 19 van november 2014.Minder

Ilja door Gort trekt naar naar het Zuidoosten door van Frankrijk om alles in te weten in te komen over de met Provençaalse kruiden.Meer in In de Franse Provence een gaat Ilja in op zoek naar de het kwekerijen die de wereld door van de smaakvolle naar ‘Herbes de van Provence’ voorzien. het Wat maakt deze van keukenkruiden eigenlijk zo bijzonder? met Kruidenkenner Paula vertelt het. de In de op tv kasteeltuin van in levensgenieter Paul leert hij welke wijn in perfect past op tv bij een Provençaalse door maaltijd. het Ook is Ilja te gast tijdens de bij Christophe, een jonge uit chef-kok die een keuken voert naar op de basis van op Provençaalse kruiden. Deze kruiden vindt hij in op niet in een potje, in maar gewoon langs de weg. van tijdens Dit is door een herhaling van 12 november de 2014.Minder

Oesters en uit wijn, van twee totaal andere producten. Maar Ilja tijdens komt tot de het in ontdekking dat ze uit veel meer gemeen hebben op dan u op het in eerste gezicht zal door denken.

Personen uit op alle uithoeken van de van wereld komen naar een Bordeaux. Niet het alleen voor de een mooie wijnen, maar een mede om van de op in overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, het naar stukje vlees een tussen een de ribben van het een rund, is tijdens ontzettend populair. Maar de ene entrecote een is de door andere niet, in ontdekt Ilja al snel. Volgens uit een de Fransen is enkel de de ‘Blonde D’Aquitaine’ op goed genoeg. op Wat maakt dit rund op zo bijzonder? door De presentator bezoekt koeienboer uit Jean-François. Voor van deze gepassioneerde boer is het van altijd een emotioneel op tv het moment als een van zijn op tv koeien geslacht dreigt op te naar worden. Bij meesterslager tijdens Jérôme leert Ilja wat op een entrecote Bordelaise is en in op tv hoe deze perfect op gesneden wordt. Verder is hij van te gast op bij Sébastien, deze in burggraaf roostert een entrecote in uit het zijn duizend jaar oude burcht. in tijdens Dit is een herhaling van 3 door december een 2014.Minder

Ilja door leert in een handomdraai door de een perfecte vinaigrette te maken. op tv Maar eerst wil hij meer van te het weten komen over uit olijfolie en wijnazijn, de twee de in onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer Ilja op het ontmoet Raphaël, een wijnboer met uit de regio uit Provence. Deze Fransman in tovert zijn het wijn om in smaakvolle azijn. Samen met met olijvenboerin Régine van volgt de presentator door de levensweg van op in de olijf en proeft de goudgele op tv olie uit van een duizend jaar oude het boom. Met in zijn nieuwe kennis door door over azijn en olie met op zak, gaat Ilja op door van naar chef-kok Jules. in Hij leert wat het geheim de is naar achter een goede het vinaigrette. Want hoe krijgt u die van perfecte emulsie? op tv Dit de is een herhaling van een 26 door november 2014.Minder

mei 2020
23-05-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort reist af naar de Franse plaats Camembert, bekend van de gelijknamige kaas, waar hij vreemd genoeg ontdekt dat hier helemaal geen kaasboer is.Meer Camembert ligt in de regio Normandië in het Noordwesten van Frankrijk. Na de Franse ...

16-05-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Oesters en wijn, twee totaal andere producten. Maar Ilja komt tot de ontdekking dat ze veel meer gemeen hebben dan u op het eerste gezicht zal denken.Meer Oesters, de nachtmerrie van velen, want het is slijmerig en met de crème-grijze kleur...

09-05-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Waarom is de haan het nationale symbool van Frankrijk? Ilja Gort gaat op onderzoek uit en proeft de beste coq au vin, klaargemaakt door een beroemde driesterrenchef.Meer Ilja tracht te ontsluieren waarom de haan het nationale symbool van Fr...

02-05-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort gaat in de Provence op zoek naar de befaamde Franse vissoep bouillabaisse. Hij eet de oorspronkelijk 'armeluissoep' zowel thuis bij een visser als in het beroemdste bouillabaisserestaurant van Marseille.Meer In de Provence gaat Il...

25-04-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Dwars door de Loirevallei volgt Ilja Gort het spoor van Frankrijks populairste geitenkaas: de Crottin de Chavignol. Hij gaat op zoek naar de oorsprong van deze weinig appetijtelijke kaas.Meer Ilja volgt het spoor van Frankrijks populairste ...

18-04-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort gaat in de zonovergoten Provence op zoek naar de originele ratatouille. In het veld ontdekt hij waarom dit gerecht zo'n rijke smaak heeft.Meer In de zonovergoten Provence gaat Ilja op zoek naar de receptuur van de originele ratato...

11-04-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort test of hij Fransman genoeg is voor de vreeswekkende vleesspecialiteiten uit de Loirestreek. Hij kauwt op varkensoren, proeft varkenspens en ontdekt de gevaarlijk lekkere 'charcuterie'.Meer Ilja onderwerpt zich aan een folteringte...

04-04-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

In het hart van de Bourgogne verslindt Ilja Gort verse slakken en onderzoekt hij waarom dit wijngaarddier eigenlijk gegeten wordt.Meer Ilja reist naar het hart van de Bourgogne om te onderzoeken wie er ooit op het idee kwam om de slakken ui...

02-04-2016 16:00

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Personen uit alle uithoeken van de wereld komen naar Bordeaux. Niet alleen voor de mooie wijnen, maar ook om van de overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees tussen de ribben van een rund, is ontzettend populair. ...

26-03-2016 16:00

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja leert in een handomdraai de perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst wil hij meer te weten komen over olijfolie en wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de regio Provence...

19-03-2016 15:55

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Het is krokant, bestaat uit flinterdunne laagjes deeg en heeft de vorm van een halve maan, dat kan maar een ding zijn: een croissant. Ilja Gort probeert het geheim van de perfecte croissant te ontrafelen.Meer Dagelijks consumeren 65 miljoen...

12-03-2016 15:55

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort trekt naar het Zuidoosten van Frankrijk om alles te weten te komen over de Provençaalse kruiden.Meer In de Franse Provence gaat Ilja op zoek naar de kwekerijen die de wereld van de smaakvolle ‘Herbes de Provence’ voorzien. Wat maa...

17-07-2015 11:35

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Oesters en wijn, twee totaal andere producten. Maar Ilja komt tot de ontdekking dat ze veel meer gemeen hebben dan u op het eerste gezicht zal denken.

10-07-2015 11:30

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Personen uit alle uithoeken van de wereld komen naar Bordeaux. Niet alleen voor de mooie wijnen, maar mede om van de overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees tussen de ribben van een rund, is ontzettend populair....

03-07-2015 10:45

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja leert in een handomdraai de perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst wil hij meer te weten komen over olijfolie en wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de regio Provence...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gort à la Carte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gort à la Carte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gort à la Carte bij Gort à la Carte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gort à la Carte. Heb je een uitzending van Gort à la Carte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gort à la Carte gemist

Uitzending gemist van Gort à la Carte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Gort à la Carte, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Gort à la Carte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Gort à la Carte? Hier kun je alle uitzendingen van Gort à la Carte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-05-2016 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!