Programma gemist?

Ilja Gort naar reist af door naar de Franse plaats Camembert, uit bekend van de op tv gelijknamige kaas, waar de hij vreemd genoeg op tv ontdekt dat door hier helemaal geen kaasboer door is.Meer Camembert ligt van uit in de regio op tv Normandië in het het Noordwesten van Frankrijk. Na de uit Franse Revolutie werd op hier voor het eerst naar deze witte schimmelkaas naar de gemaakt. Ilja gaat langs uit bij een ware affineur, een een chique woord uit voor kaasrijper. Dode het camembert, levende op tv camembert, van hij hoort er alles over. op tv Als wijnboer wil hij op tv natuurlijk met ook weten met wat de best begeleidende in wijn is bij de camembert. de En door hoe kunt u in kaas eigenlijk het best een bewaren? Dit de is een een herhaling van 5 door november 2014.Minder

Oesters en wijn, op twee totaal in andere producten. Maar Ilja door komt de tot de ontdekking dat ze naar met veel meer gemeen hebben het dan u op het eerste in gezicht zal met denken.Meer Oesters, het de nachtmerrie in van velen, want het is slijmerig uit en met in de tijdens crème-grijze kleur zien de een weekdieren er tijdens niet bepaald appetijtelijk in uit. Op de markt in Bordeaux in van lijkt echter niemand van met oesters te gruwen, ze het beginnen er zelfs hun in dag mee. op Ook Ilja probeert een een tijdens oesterontbijt. Vervolgens gaat Ilja met samen met een oesterboer de de zee op op. op tv Hij ontdekt dat er een net als ster-wijnmakers ook tijdens ster-oesterboeren bestaan. uit En tot zijn tijdens eigen verbazing komt Ilja uit erachter dat er nog uit meer met overeenkomsten zijn. Tot slot gaan naar de kleren uit met in de baai in van de op tv gemeente Arcachon, niet uit om te zwemmen door maar naar voor het rapen van oesters. met met Dit is een herhaling van naar 10 december uit 2014.Minder

Waarom met is de uit haan het nationale een symbool van Frankrijk? Ilja Gort van gaat op van onderzoek uit door en proeft de het beste coq au vin, op klaargemaakt door een beroemde driesterrenchef.Meer tijdens Ilja tracht met te door ontsluieren waarom de haan het nationale tijdens in symbool van Frankrijk is. Van een door een sterrenkok die boer is geworden leert op tv hij dat je de de beste naar coq au op vin maakt met een hoogbejaarde in haan. op Een beroemde de driesterrenchef, die zijn op imperium grondvestte op zijn unieke op bereiding van op de bleu, de blanc, rouge, de witte van Bresse-kip met door de blauwe poten tijdens en de rode tijdens hanenkam, maakt voor Ilja deze in uit 'kip der kippen' klaar. Voor de de wijn gaat hij tijdens ondergronds en doolt, uit samen met een naar wijnkeizer, door in de grootste op tv wijnkelder van de het hoofdstad van de door Bourgogne.Minder

Ilja op tv Gort gaat met in de Provence op het zoek naar de door befaamde Franse naar vissoep bouillabaisse. Hij het eet de oorspronkelijk 'armeluissoep' met zowel thuis op tv bij een visser als in het op tv beroemdste tijdens bouillabaisserestaurant van Marseille.Meer In de naar Provence op gaat Ilja op zoek een naar op tv de befaamde Franse vissoep door bouillabaisse. Hij in eet de oorspronkelijk 'armeluissoep' thuis de bij een met visser, en naar wordt warm onthaald op tijdens een dorpsfeest in in een klein Frans vissersdorpje. tijdens In tijdens het beroemdste bouillabaisserestaurant van vissoepstad op Marseille op tv eet hij de luxe de miljonairsversie. Maar de niet voordat hij voor een de naar bijpassende wijn bedrijfsgeheimen moet ontfutselen de van een wel heel de relaxte wijnboer uit in tijdens Bandol.Minder

Dwars door de een de Loirevallei volgt Ilja Gort het uit spoor van Frankrijks populairste het geitenkaas: de uit Crottin het de Chavignol. Hij gaat op door zoek naar de op oorsprong van deze het weinig door appetijtelijke kaas.Meer Ilja volgt het naar spoor van Frankrijks populairste van naar geitenkaas: de Crottin de Chavignol. de Hiervoor gaat hij dwars de door met de Loirevallei. uit De kleine kaasjes zien eruit als door beschimmelde fossielen en op ruiken naar tijdens een door stal waarvan het met stro niet wordt het verschoond. Desalniettemin worden in er jaarlijks zestien miljoen uit van gegeten. Op tijdens zoek naar de oorsprong van van deze weinig op appetijtelijke kaas melkt in Ilja geiten, op tv verorbert oneetbare schimmelbrokjes en op tv slurpt tannineuze naar rode wijn bij met een eigenzinnige met Loire-wijnboer.Minder

Ilja Gort gaat op tv in de het zonovergoten Provence op op zoek naar de uit originele ratatouille. In het in veld naar ontdekt hij waarom dit gerecht op tv zo'n de rijke smaak op tv heeft.Meer In de met zonovergoten Provence gaat op tv Ilja op zoek naar de receptuur op tv van de originele op ratatouille. op tv Hij gaat het op tv veld in tijdens met een kweker van van eeuwenoude tomatenrassen in en een sterrenchef met een obsessie met voor met groenten. Daar ontdekt op tv hij waarom de tijdens Provençaalse ratatouille tijdens zo'n rijke smaak heeft. door Voordat hij mag door slurpen op van de bijbehorende Provence-wijn, moet op tv Ilja zich in eerst melden bij de uit Legion Etrangère, het het beruchte van vreemdelingenlegioen.Minder

Ilja uit Gort test of hij op Fransman genoeg op tv is voor de met vreeswekkende vleesspecialiteiten uit de Loirestreek. tijdens Hij een kauwt op van varkensoren, proeft varkenspens uit en ontdekt de gevaarlijk lekkere in 'charcuterie'.Meer Ilja onderwerpt zich het aan tijdens een folteringtest: uit is hij Fransman genoeg om te uit genieten van met de vreeswekkende in vleesspecialiteiten uit de Loirestreek? op tv Gort kauwt op op varkensoren, knabbelt aan op varkenshoefjes en gaat van zelfs het de beruchte andouillette, een worst van de varkenspens, de niet uit de weg. door Toch ontdekt op hij naar tijdens zijn zoektocht met een zogeheten 'charcuterie' die, geheel tegen uit zijn verwachtingen door in, eetbaar en zelfs op tv lekker de blijkt te uit zijn. Gevaarlijk lekker op zelfs.Minder

In tijdens het hart van van de Bourgogne verslindt Ilja in Gort verse het slakken en onderzoekt hij in waarom dit wijngaarddier eigenlijk met gegeten de wordt.Meer Ilja reist naar naar het hart van van de Bourgogne naar om te onderzoeken wie op tv er een ooit op het idee met kwam om met de slakken uit de tijdens duurste wijngaarden ter de wereld te eten. het Bij met een archeologische vindplaats door treft hij 'de Indiana Jones' van naar Frankrijk aan. Met uit een bevlogen slakkenkweekster in verslindt op tv hij verse slakken en op zet door hij het op een slurpen met tijdens zijn favoriete naar bio-wijnboer. Uiteindelijk biedt de door kok in op een met Middeleeuwse abdij hem uit dit legendarische wijngaarddier door aan op een manier waar hij door niet van omheen kan.Minder

Personen uit door alle uithoeken van de de wereld komen naar in Bordeaux. Niet het alleen voor tijdens de mooie wijnen, maar ook tijdens om van de de overheerlijke entrecote te de genieten.Meer Entrecote, op tv het stukje vlees tussen naar de met ribben van een een rund, is op ontzettend populair. Maar de ene tijdens entrecote is de uit andere niet, een ontdekt Ilja al naar snel. Volgens de in Fransen is enkel de ‘Blonde naar D’Aquitaine’ goed genoeg. op Wat maakt tijdens dit rund zo naar bijzonder? De een presentator bezoekt koeienboer uit Jean-François. Voor met deze gepassioneerde van boer is het van altijd een emotioneel moment als een door van van zijn koeien het geslacht dreigt te op tv worden. Bij meesterslager Jérôme leert in Ilja wat een op entrecote Bordelaise in is en hoe deze op perfect gesneden wordt. op Verder uit is hij te gast bij Sébastien, op tv deze burggraaf roostert van een met entrecote in zijn duizend jaar de oude burcht. van Dit is een het op herhaling van 3 december het 2014.Minder

Ilja tijdens leert in een een handomdraai de perfecte vinaigrette te op tijdens maken. Maar eerst uit wil hij meer te weten het komen over op olijfolie en wijnazijn, door de twee onmisbare het ingrediënten van de de dressing.Meer Ilja door ontmoet Raphaël, een uit wijnboer uit de op tv regio Provence. Deze uit Fransman tovert zijn wijn om in op smaakvolle azijn. Samen met met olijvenboerin Régine op tv het volgt de presentator de naar levensweg van de olijf door en proeft het de goudgele olie een van een op duizend jaar oude boom. Met tijdens naar zijn nieuwe kennis over azijn door en olie op zak, de gaat Ilja van door naar chef-kok Jules. de Hij leert in wat het op tv geheim is achter een van goede vinaigrette. Want in hoe het krijgt u die perfecte emulsie? tijdens Dit is naar een herhaling van 26 op november door 2014.Minder

Het een is krokant, bestaat in uit flinterdunne laagjes deeg in en door heeft de vorm van een halve een maan, het dat kan een maar een ding de zijn: een croissant. Ilja Gort probeert op in het geheim van de perfecte croissant tijdens op te ontrafelen.Meer Dagelijks consumeren van 65 miljoen Fransen een de croissant bij het de ontbijt en ook naar elders van ter wereld genieten miljoenen op mensen van dit Franse met broodje. Wat is een nou het tijdens geheim achter een op goede croissant? van Het begint al bij van het meel, dus bezoekt in Ilja een watermolen tijdens waar de tijdens granen gemalen worden. Ook van met zoekt hij meesterbakker Cristophe op Cressan op. Hier van leert Ilja hoe de 25 een laagjes van op een croissant gecreëerd worden. naar in Dit is een herhaling van het 19 november van 2014.Minder

Ilja op Gort trekt naar het Zuidoosten uit van Frankrijk om op tv alles te weten door te komen tijdens over de naar Provençaalse kruiden.Meer door In de Franse Provence gaat Ilja van op het zoek naar de kwekerijen die naar de wereld naar van de smaakvolle ‘Herbes het de Provence’ voorzien. tijdens van Wat maakt deze keukenkruiden eigenlijk het zo bijzonder? door Kruidenkenner Paula vertelt het. In het naar de kasteeltuin van van levensgenieter Paul leert hij tijdens welke wijn perfect past bij naar een Provençaalse uit maaltijd. Ook is tijdens Ilja met te gast bij Christophe, naar een op jonge chef-kok die met een keuken voert op basis een van Provençaalse kruiden. door Deze kruiden vindt met hij niet in in een potje, van maar gewoon langs de door weg. tijdens Dit is een uit herhaling van 12 naar november 2014.Minder

Oesters op en wijn, twee door totaal andere producten. tijdens Maar Ilja komt door tot de tijdens ontdekking dat ze door veel meer gemeen hebben dan u met op het het eerste gezicht zal op denken.

Personen uit alle op tijdens uithoeken van de wereld met komen naar Bordeaux. Niet alleen met voor de de mooie wijnen, maar door mede om in van de overheerlijke entrecote te een genieten.Meer Entrecote, het door stukje vlees uit tussen op de ribben van een rund, is het ontzettend een populair. Maar de door ene entrecote is de een andere niet, ontdekt met Ilja al snel. Volgens op de het Fransen is enkel op de ‘Blonde D’Aquitaine’ goed genoeg. door Wat op tv maakt dit rund zo bijzonder? door De presentator de bezoekt koeienboer Jean-François. met Voor deze gepassioneerde een boer op is het altijd op tv een emotioneel op moment als een van in zijn koeien op geslacht dreigt te tijdens worden. Bij meesterslager Jérôme leert Ilja met wat een entrecote op tv Bordelaise naar is en hoe deze perfect op tv gesneden wordt. Verder met is een hij te gast bij Sébastien, de van deze burggraaf roostert een entrecote in een de zijn duizend jaar oude burcht. op van Dit is een herhaling van 3 een december een 2014.Minder

Ilja het leert in door een handomdraai de perfecte vinaigrette te de maken. Maar eerst op tv wil hij op tv meer te weten komen de over olijfolie een en wijnazijn, de twee tijdens onmisbare ingrediënten door van op de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een uit wijnboer uit naar de regio Provence. van Deze Fransman tovert in zijn wijn om in in smaakvolle op tv azijn. Samen met met olijvenboerin Régine volgt de presentator tijdens tijdens de levensweg van de olijf en door proeft de de goudgele olie van een in duizend jaar oude een het boom. Met zijn nieuwe kennis van over azijn door en olie op zak, naar gaat Ilja door een uit naar chef-kok Jules. Hij leert naar wat het geheim is het achter de een goede vinaigrette. de Want hoe naar krijgt u die door perfecte emulsie? Dit is van een herhaling op van 26 november door 2014.Minder

april 2021
23-05-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort reist af naar de Franse plaats Camembert, bekend van de gelijknamige kaas, waar hij vreemd genoeg ontdekt dat hier helemaal geen kaasboer is.Meer Camembert ligt in de regio Normandië in het Noordwesten van Frankrijk. Na de Franse ...

16-05-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Oesters en wijn, twee totaal andere producten. Maar Ilja komt tot de ontdekking dat ze veel meer gemeen hebben dan u op het eerste gezicht zal denken.Meer Oesters, de nachtmerrie van velen, want het is slijmerig en met de crème-grijze kleur...

09-05-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Waarom is de haan het nationale symbool van Frankrijk? Ilja Gort gaat op onderzoek uit en proeft de beste coq au vin, klaargemaakt door een beroemde driesterrenchef.Meer Ilja tracht te ontsluieren waarom de haan het nationale symbool van Fr...

02-05-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort gaat in de Provence op zoek naar de befaamde Franse vissoep bouillabaisse. Hij eet de oorspronkelijk 'armeluissoep' zowel thuis bij een visser als in het beroemdste bouillabaisserestaurant van Marseille.Meer In de Provence gaat Il...

25-04-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Dwars door de Loirevallei volgt Ilja Gort het spoor van Frankrijks populairste geitenkaas: de Crottin de Chavignol. Hij gaat op zoek naar de oorsprong van deze weinig appetijtelijke kaas.Meer Ilja volgt het spoor van Frankrijks populairste ...

18-04-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort gaat in de zonovergoten Provence op zoek naar de originele ratatouille. In het veld ontdekt hij waarom dit gerecht zo'n rijke smaak heeft.Meer In de zonovergoten Provence gaat Ilja op zoek naar de receptuur van de originele ratato...

11-04-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort test of hij Fransman genoeg is voor de vreeswekkende vleesspecialiteiten uit de Loirestreek. Hij kauwt op varkensoren, proeft varkenspens en ontdekt de gevaarlijk lekkere 'charcuterie'.Meer Ilja onderwerpt zich aan een folteringte...

04-04-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

In het hart van de Bourgogne verslindt Ilja Gort verse slakken en onderzoekt hij waarom dit wijngaarddier eigenlijk gegeten wordt.Meer Ilja reist naar het hart van de Bourgogne om te onderzoeken wie er ooit op het idee kwam om de slakken ui...

02-04-2016 16:00

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Personen uit alle uithoeken van de wereld komen naar Bordeaux. Niet alleen voor de mooie wijnen, maar ook om van de overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees tussen de ribben van een rund, is ontzettend populair. ...

26-03-2016 16:00

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja leert in een handomdraai de perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst wil hij meer te weten komen over olijfolie en wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de regio Provence...

19-03-2016 15:55

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Het is krokant, bestaat uit flinterdunne laagjes deeg en heeft de vorm van een halve maan, dat kan maar een ding zijn: een croissant. Ilja Gort probeert het geheim van de perfecte croissant te ontrafelen.Meer Dagelijks consumeren 65 miljoen...

12-03-2016 15:55

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort trekt naar het Zuidoosten van Frankrijk om alles te weten te komen over de Provençaalse kruiden.Meer In de Franse Provence gaat Ilja op zoek naar de kwekerijen die de wereld van de smaakvolle ‘Herbes de Provence’ voorzien. Wat maa...

17-07-2015 11:35

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Oesters en wijn, twee totaal andere producten. Maar Ilja komt tot de ontdekking dat ze veel meer gemeen hebben dan u op het eerste gezicht zal denken.

10-07-2015 11:30

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Personen uit alle uithoeken van de wereld komen naar Bordeaux. Niet alleen voor de mooie wijnen, maar mede om van de overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees tussen de ribben van een rund, is ontzettend populair....

03-07-2015 10:45

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja leert in een handomdraai de perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst wil hij meer te weten komen over olijfolie en wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de regio Provence...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gort à la Carte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gort à la Carte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gort à la Carte bij Gort à la Carte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gort à la Carte. Heb je een uitzending van Gort à la Carte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gort à la Carte gemist

Uitzending gemist van Gort à la Carte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Gort à la Carte, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Gort à la Carte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Gort à la Carte? Hier kun je alle uitzendingen van Gort à la Carte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-05-2016 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!