Programma gemist?

Ilja Gort door reist af naar met de van Franse plaats Camembert, bekend het van de op tv gelijknamige kaas, waar hij vreemd genoeg het ontdekt dat tijdens hier helemaal geen de kaasboer is.Meer uit Camembert ligt in de regio tijdens tijdens Normandië in het Noordwesten de van Frankrijk. Na de uit Franse Revolutie werd hier naar voor het eerst uit deze witte schimmelkaas uit gemaakt. Ilja naar gaat langs het bij een ware affineur, de tijdens een chique woord uit voor kaasrijper. Dode camembert, een levende camembert, hij tijdens hoort er alles over. het Als op tv wijnboer wil hij natuurlijk ook het weten wat de tijdens best begeleidende met wijn is uit bij de camembert. in En hoe kunt u kaas eigenlijk het het best bewaren? op Dit uit is uit een herhaling van 5 het november 2014.Minder

Oesters door en wijn, twee met totaal andere producten. Maar de Ilja komt op tv tot de ontdekking met dat ze veel de meer gemeen uit hebben dan u op uit het eerste door gezicht zal denken.Meer Oesters, de nachtmerrie de van van velen, want het door is slijmerig en met de tijdens crème-grijze tijdens kleur zien de weekdieren de er niet op tv bepaald appetijtelijk uit. Op de van door markt in Bordeaux op lijkt echter niemand van oesters een te gruwen, de ze beginnen er zelfs op hun dag een mee. Ook Ilja probeert een van oesterontbijt. Vervolgens met op gaat Ilja samen uit met een oesterboer de op zee op. Hij ontdekt van dat er net als uit ster-wijnmakers ook ster-oesterboeren tijdens bestaan. En tot op tv zijn eigen verbazing tijdens komt Ilja op erachter dat er met nog meer een overeenkomsten zijn. Tot een slot gaan de kleren uit op tv in in de baai het van de gemeente Arcachon, niet door om met te zwemmen maar voor het rapen uit de van oesters. met Dit is een herhaling van het 10 van december 2014.Minder

Waarom is naar de haan het nationale de symbool van het Frankrijk? Ilja Gort met gaat de op onderzoek uit en proeft de een uit beste coq au vin, klaargemaakt door op tv de een beroemde driesterrenchef.Meer op tv Ilja tracht te ontsluieren waarom de met haan het nationale de symbool van Frankrijk een is. Van een een sterrenkok die het boer is geworden naar leert hij dat je in de beste op tv coq au de vin maakt met door een hoogbejaarde haan. op Een beroemde driesterrenchef, een die zijn op tv imperium grondvestte naar op zijn unieke bereiding van in de bleu, blanc, rouge, met op tv de witte Bresse-kip met de blauwe van naar poten en de in rode hanenkam, maakt voor Ilja van deze uit 'kip der kippen' een klaar. Voor de wijn gaat een hij ondergronds en de doolt, samen met een in wijnkeizer, door in de grootste een wijnkelder van de met hoofdstad van de een Bourgogne.Minder

Ilja in Gort gaat in de met Provence op zoek door naar tijdens de befaamde Franse vissoep bouillabaisse. tijdens Hij met eet de oorspronkelijk het 'armeluissoep' zowel thuis bij een met visser met als in het de beroemdste bouillabaisserestaurant van Marseille.Meer een In de Provence gaat Ilja naar op zoek in naar de uit befaamde Franse vissoep bouillabaisse. het Hij eet de het oorspronkelijk 'armeluissoep' thuis bij de met een visser, en wordt de warm onthaald op met een dorpsfeest in een klein tijdens Frans vissersdorpje. het In het beroemdste op tv bouillabaisserestaurant van met vissoepstad Marseille eet een hij de de luxe miljonairsversie. uit Maar niet voordat hij voor de met bijpassende wijn bedrijfsgeheimen met moet ontfutselen door van een in wel heel op relaxte wijnboer in door Bandol.Minder

Dwars het door de Loirevallei een volgt Ilja Gort het spoor naar van Frankrijks de populairste geitenkaas: op de Crottin de Chavignol. in Hij gaat op de zoek naar het de oorsprong van deze weinig naar appetijtelijke met kaas.Meer Ilja volgt het spoor door van Frankrijks populairste op tv door geitenkaas: de Crottin van de Chavignol. Hiervoor gaat op hij dwars door de de Loirevallei. De kleine op tv kaasjes de zien eruit als op beschimmelde fossielen en naar ruiken naar een stal waarvan het van in stro niet wordt verschoond. Desalniettemin worden door er jaarlijks zestien de in miljoen van gegeten. Op een zoek naar de oorsprong door van deze weinig op appetijtelijke het kaas melkt Ilja naar geiten, verorbert oneetbare de schimmelbrokjes en slurpt tannineuze van rode wijn bij een op eigenzinnige op tv Loire-wijnboer.Minder

Ilja een Gort gaat met in de zonovergoten Provence op zoek in naar de originele het de ratatouille. In het veld ontdekt hij naar waarom tijdens dit gerecht naar zo'n rijke smaak heeft.Meer op In de zonovergoten Provence het gaat Ilja een op zoek naar de receptuur van van de originele het het ratatouille. Hij gaat het veld in uit met een van kweker tijdens van eeuwenoude tomatenrassen in en een sterrenchef met een obsessie van voor groenten. door Daar ontdekt tijdens hij waarom de naar Provençaalse de ratatouille zo'n rijke door smaak heeft. Voordat op hij mag slurpen uit van de bijbehorende Provence-wijn, moet Ilja uit de zich eerst melden bij de Legion in Etrangère, op het beruchte de vreemdelingenlegioen.Minder

Ilja een Gort test of door hij Fransman genoeg is naar voor met de vreeswekkende vleesspecialiteiten uit de op tv Loirestreek. Hij kauwt een op varkensoren, op proeft varkenspens een en ontdekt de gevaarlijk lekkere 'charcuterie'.Meer door Ilja onderwerpt de zich aan door een folteringtest: is het hij Fransman genoeg de om te genieten op tv van de op tv vreeswekkende vleesspecialiteiten uit de een Loirestreek? Gort kauwt de op varkensoren, knabbelt met aan varkenshoefjes en gaat door zelfs de een beruchte andouillette, een worst op van varkenspens, niet uit van het de weg. Toch ontdekt met hij tijdens zijn door zoektocht een het zogeheten 'charcuterie' die, het geheel tegen zijn verwachtingen in, een eetbaar en zelfs van lekker blijkt te naar zijn. Gevaarlijk lekker een tijdens zelfs.Minder

In het het hart van de naar Bourgogne verslindt Ilja Gort het verse slakken van en onderzoekt hij waarom een dit wijngaarddier op eigenlijk gegeten wordt.Meer op Ilja een reist naar het hart van naar de Bourgogne om uit te onderzoeken wie er uit ooit op het een van idee kwam om uit de slakken uit de naar duurste wijngaarden ter naar wereld te eten. tijdens Bij een tijdens archeologische vindplaats treft hij van 'de Indiana Jones' tijdens van op Frankrijk aan. Met een bevlogen slakkenkweekster de verslindt de hij verse slakken de en zet in hij het op een slurpen een met een zijn favoriete bio-wijnboer. Uiteindelijk biedt de van kok de in een Middeleeuwse op abdij hem dit legendarische op wijngaarddier aan op een het manier waar op hij niet op tv omheen kan.Minder

Personen uit door alle uithoeken van de door wereld komen naar uit een Bordeaux. Niet alleen voor de door mooie wijnen, maar ook in om op tv van de overheerlijke entrecote te naar genieten.Meer Entrecote, het tijdens stukje vlees de tussen in de ribben van een rund, is uit ontzettend populair. in Maar de tijdens ene entrecote is de op tv andere niet, op ontdekt Ilja de al snel. Volgens de Fransen is van enkel de ‘Blonde tijdens D’Aquitaine’ van goed genoeg. Wat met maakt dit rund zo bijzonder? de De presentator uit op tv bezoekt koeienboer Jean-François. tijdens Voor deze gepassioneerde boer is het tijdens altijd een een emotioneel moment op tv als een van zijn koeien de de geslacht dreigt te in worden. Bij meesterslager Jérôme leert op Ilja wat op tv een entrecote Bordelaise is en met hoe deze door perfect de gesneden wordt. Verder is een hij te gast bij Sébastien, naar deze burggraaf tijdens roostert een entrecote in een de zijn duizend jaar oude door burcht. Dit is een tijdens herhaling van van 3 december op 2014.Minder

Ilja leert in met een handomdraai de uit perfecte vinaigrette te het van maken. Maar eerst wil hij meer de te van weten komen over olijfolie op tv en in wijnazijn, de twee onmisbare van ingrediënten van de dressing.Meer in Ilja ontmoet op tv Raphaël, een het wijnboer uit de regio Provence. op Deze Fransman tovert zijn door wijn tijdens om in smaakvolle van azijn. Samen met olijvenboerin Régine met volgt de presentator een de levensweg op van de olijf en op van proeft de goudgele olie van tijdens een duizend jaar in oude boom. Met op zijn in nieuwe kennis uit over azijn en olie op door zak, gaat Ilja door op tv uit naar chef-kok Jules. Hij uit leert wat van het geheim is achter een op goede naar vinaigrette. Want hoe in krijgt u die perfecte in emulsie? Dit is een met herhaling van 26 een november een 2014.Minder

Het het is krokant, bestaat uit met flinterdunne van laagjes deeg en in heeft de vorm van een halve van maan, dat kan op tv maar een door ding op zijn: een croissant. met Ilja Gort probeert het geheim van door de in perfecte croissant te naar ontrafelen.Meer Dagelijks op tv consumeren 65 miljoen van Fransen een croissant bij het ontbijt de en ook op tv elders ter tijdens wereld genieten miljoenen tijdens mensen van dit Franse broodje. het Wat is de nou op het geheim achter een goede croissant? naar Het begint tijdens al bij van het meel, dus door bezoekt Ilja tijdens een watermolen waar de granen tijdens gemalen worden. van Ook zoekt uit hij meesterbakker Cristophe uit Cressan op. Hier leert Ilja tijdens hoe de met 25 laagjes van een een croissant gecreëerd uit worden. op Dit is een herhaling van op 19 november in 2014.Minder

Ilja met Gort trekt naar het op Zuidoosten van Frankrijk om tijdens alles te weten een te komen over uit de Provençaalse kruiden.Meer de In de in Franse uit Provence gaat Ilja in op zoek naar tijdens de kwekerijen die met de wereld van de smaakvolle ‘Herbes van de Provence’ uit voorzien. een Wat maakt deze keukenkruiden eigenlijk naar zo bijzonder? Kruidenkenner door Paula vertelt het. In in de de kasteeltuin van levensgenieter op Paul leert de hij welke wijn perfect past bij van een Provençaalse maaltijd. het in Ook is Ilja naar te gast bij op Christophe, een jonge chef-kok door die een keuken een voert op een basis van Provençaalse kruiden. Deze tijdens kruiden vindt in hij niet op in een potje, op tv maar gewoon langs op de weg. uit Dit is een herhaling op tv van 12 november met 2014.Minder

Oesters en uit wijn, twee op tv totaal andere producten. Maar in Ilja komt tot met de van ontdekking dat ze veel de meer gemeen met hebben dan u op het het eerste door gezicht zal denken.

Personen uit uit alle uithoeken van van de met wereld komen naar het Bordeaux. Niet alleen voor tijdens de mooie uit wijnen, maar mede om van de de overheerlijke entrecote te op door genieten.Meer Entrecote, het met stukje vlees tussen de naar ribben van een rund, is op tv ontzettend naar populair. Maar de ene entrecote tijdens is de met andere uit niet, ontdekt Ilja het al snel. Volgens de de Fransen is enkel de ‘Blonde tijdens D’Aquitaine’ goed genoeg. door Wat maakt dit door rund zo op bijzonder? uit De presentator uit bezoekt koeienboer Jean-François. Voor op tv deze gepassioneerde boer met is het altijd een op tv emotioneel moment het als een van zijn van koeien geslacht dreigt te op in worden. Bij meesterslager met Jérôme leert Ilja wat naar een entrecote Bordelaise tijdens is en hoe deze in perfect gesneden met wordt. Verder is hij te in gast naar bij Sébastien, deze burggraaf een roostert een entrecote uit in zijn door duizend jaar oude burcht. de Dit is tijdens een herhaling naar van 3 december van 2014.Minder

Ilja naar leert in in een handomdraai de perfecte vinaigrette te een maken. Maar eerst met wil op hij meer een te weten komen over in olijfolie en wijnazijn, de twee van onmisbare ingrediënten naar van de dressing.Meer van Ilja ontmoet naar Raphaël, een op wijnboer uit de regio Provence. Deze naar Fransman tovert zijn uit wijn om tijdens in smaakvolle tijdens azijn. Samen uit met olijvenboerin Régine volgt de op presentator op de levensweg van een de olijf en proeft de goudgele van olie van een van duizend jaar oude tijdens met boom. Met zijn op tv nieuwe kennis op tv over azijn en olie op naar zak, gaat Ilja door uit naar chef-kok Jules. uit Hij leert van wat het geheim is het achter een een goede vinaigrette. Want door hoe krijgt u die in perfecte het emulsie? Dit is een een herhaling van 26 uit een november 2014.Minder

juli 2021
23-05-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort reist af naar de Franse plaats Camembert, bekend van de gelijknamige kaas, waar hij vreemd genoeg ontdekt dat hier helemaal geen kaasboer is.Meer Camembert ligt in de regio Normandië in het Noordwesten van Frankrijk. Na de Franse ...

16-05-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Oesters en wijn, twee totaal andere producten. Maar Ilja komt tot de ontdekking dat ze veel meer gemeen hebben dan u op het eerste gezicht zal denken.Meer Oesters, de nachtmerrie van velen, want het is slijmerig en met de crème-grijze kleur...

09-05-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Waarom is de haan het nationale symbool van Frankrijk? Ilja Gort gaat op onderzoek uit en proeft de beste coq au vin, klaargemaakt door een beroemde driesterrenchef.Meer Ilja tracht te ontsluieren waarom de haan het nationale symbool van Fr...

02-05-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort gaat in de Provence op zoek naar de befaamde Franse vissoep bouillabaisse. Hij eet de oorspronkelijk 'armeluissoep' zowel thuis bij een visser als in het beroemdste bouillabaisserestaurant van Marseille.Meer In de Provence gaat Il...

25-04-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Dwars door de Loirevallei volgt Ilja Gort het spoor van Frankrijks populairste geitenkaas: de Crottin de Chavignol. Hij gaat op zoek naar de oorsprong van deze weinig appetijtelijke kaas.Meer Ilja volgt het spoor van Frankrijks populairste ...

18-04-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort gaat in de zonovergoten Provence op zoek naar de originele ratatouille. In het veld ontdekt hij waarom dit gerecht zo'n rijke smaak heeft.Meer In de zonovergoten Provence gaat Ilja op zoek naar de receptuur van de originele ratato...

11-04-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort test of hij Fransman genoeg is voor de vreeswekkende vleesspecialiteiten uit de Loirestreek. Hij kauwt op varkensoren, proeft varkenspens en ontdekt de gevaarlijk lekkere 'charcuterie'.Meer Ilja onderwerpt zich aan een folteringte...

04-04-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

In het hart van de Bourgogne verslindt Ilja Gort verse slakken en onderzoekt hij waarom dit wijngaarddier eigenlijk gegeten wordt.Meer Ilja reist naar het hart van de Bourgogne om te onderzoeken wie er ooit op het idee kwam om de slakken ui...

02-04-2016 16:00

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Personen uit alle uithoeken van de wereld komen naar Bordeaux. Niet alleen voor de mooie wijnen, maar ook om van de overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees tussen de ribben van een rund, is ontzettend populair. ...

26-03-2016 16:00

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja leert in een handomdraai de perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst wil hij meer te weten komen over olijfolie en wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de regio Provence...

19-03-2016 15:55

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Het is krokant, bestaat uit flinterdunne laagjes deeg en heeft de vorm van een halve maan, dat kan maar een ding zijn: een croissant. Ilja Gort probeert het geheim van de perfecte croissant te ontrafelen.Meer Dagelijks consumeren 65 miljoen...

12-03-2016 15:55

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort trekt naar het Zuidoosten van Frankrijk om alles te weten te komen over de Provençaalse kruiden.Meer In de Franse Provence gaat Ilja op zoek naar de kwekerijen die de wereld van de smaakvolle ‘Herbes de Provence’ voorzien. Wat maa...

17-07-2015 11:35

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Oesters en wijn, twee totaal andere producten. Maar Ilja komt tot de ontdekking dat ze veel meer gemeen hebben dan u op het eerste gezicht zal denken.

10-07-2015 11:30

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Personen uit alle uithoeken van de wereld komen naar Bordeaux. Niet alleen voor de mooie wijnen, maar mede om van de overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees tussen de ribben van een rund, is ontzettend populair....

03-07-2015 10:45

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja leert in een handomdraai de perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst wil hij meer te weten komen over olijfolie en wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de regio Provence...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gort à la Carte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gort à la Carte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gort à la Carte bij Gort à la Carte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gort à la Carte. Heb je een uitzending van Gort à la Carte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gort à la Carte gemist

Uitzending gemist van Gort à la Carte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Gort à la Carte, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Gort à la Carte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Gort à la Carte? Hier kun je alle uitzendingen van Gort à la Carte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-05-2016 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!