Programma gemist?

Ilja op Gort reist af naar in de Franse op tv plaats Camembert, bekend van de uit van gelijknamige kaas, waar tijdens hij vreemd genoeg naar ontdekt dat hier helemaal geen kaasboer op is.Meer van Camembert ligt in de regio de Normandië een in het naar Noordwesten van Frankrijk. Na naar de Franse een Revolutie werd hier voor op het eerst deze witte schimmelkaas op tv gemaakt. op tv Ilja uit gaat langs bij een ware de affineur, een chique met woord op tv voor kaasrijper. Dode naar camembert, levende camembert, in hij hoort er alles in over. Als wijnboer wil hij uit natuurlijk de ook weten wat uit de best begeleidende wijn met is op tv bij de camembert. de En hoe kunt u kaas het eigenlijk het best bewaren? op Dit is tijdens een van herhaling van 5 november naar 2014.Minder

Oesters en met wijn, twee uit totaal andere naar producten. Maar Ilja van komt tot de de ontdekking dat ze op veel meer gemeen uit hebben dan u op door het eerste gezicht zal een denken.Meer Oesters, uit de nachtmerrie van met velen, want het het is slijmerig en met door de crème-grijze kleur zien van de weekdieren een er niet in bepaald appetijtelijk uit. op tv Op de markt in een Bordeaux lijkt een echter niemand van van oesters te gruwen, ze op tv beginnen naar er zelfs hun een dag mee. Ook Ilja naar probeert een oesterontbijt. het Vervolgens gaat Ilja samen op met van een oesterboer de zee op op. Hij de ontdekt dat er net tijdens als ster-wijnmakers de ook ster-oesterboeren bestaan. En tot van zijn eigen verbazing op komt een Ilja erachter dat er het nog het meer overeenkomsten zijn. Tot op slot gaan de kleren tijdens uit uit in de baai van uit de gemeente Arcachon, niet uit om te zwemmen maar de voor met het rapen van oesters. een Dit in is een herhaling met van 10 december door 2014.Minder

Waarom is de een haan het nationale van symbool van van Frankrijk? Ilja Gort gaat tijdens op onderzoek uit door en van proeft de op beste coq au vin, klaargemaakt door uit een beroemde driesterrenchef.Meer een Ilja tracht op tv te met ontsluieren waarom de een haan het nationale symbool op tv van Frankrijk is. met Van een sterrenkok die boer van is met geworden leert hij dat met je tijdens de beste coq met au vin maakt met een met hoogbejaarde uit haan. Een beroemde driesterrenchef, in die de zijn imperium grondvestte op de zijn unieke bereiding van de een een bleu, blanc, rouge, de witte Bresse-kip door op tv met de blauwe op poten en de rode hanenkam, maakt de voor Ilja deze met een 'kip der kippen' uit klaar. Voor de wijn gaat hij een ondergronds en tijdens doolt, op samen met een wijnkeizer, door naar de grootste wijnkelder door van door de hoofdstad van de met Bourgogne.Minder

Ilja Gort gaat naar in de door Provence op zoek naar in de befaamde op tv Franse vissoep bouillabaisse. naar Hij naar eet de oorspronkelijk uit 'armeluissoep' zowel thuis bij een een visser als in het op van beroemdste bouillabaisserestaurant van met Marseille.Meer In de Provence gaat naar Ilja op zoek op tv naar de befaamde op tv Franse vissoep bouillabaisse. Hij een eet tijdens de oorspronkelijk 'armeluissoep' thuis bij het een een visser, en wordt warm op tv onthaald op tijdens een dorpsfeest in met een klein door Frans vissersdorpje. In het de beroemdste bouillabaisserestaurant van van vissoepstad Marseille in eet hij de op tv luxe miljonairsversie. Maar niet naar voordat hij voor op tv de bijpassende het wijn bedrijfsgeheimen moet naar ontfutselen van een wel heel tijdens relaxte op tv wijnboer in tijdens Bandol.Minder

Dwars door de met Loirevallei volgt Ilja de op tv Gort het spoor van het Frankrijks populairste geitenkaas: de in Crottin de Chavignol. Hij met gaat op zoek in een naar de oorsprong van deze door weinig appetijtelijke kaas.Meer op Ilja volgt met het spoor met van Frankrijks populairste geitenkaas: de Crottin een de Chavignol. Hiervoor uit gaat hij dwars uit door de Loirevallei. uit uit De kleine kaasjes zien eruit naar als beschimmelde fossielen en de ruiken naar een uit stal waarvan het in stro niet uit wordt verschoond. op tv Desalniettemin worden er jaarlijks zestien door miljoen de van gegeten. tijdens Op zoek naar de op tv oorsprong van door deze weinig de appetijtelijke kaas melkt Ilja in geiten, verorbert oneetbare tijdens schimmelbrokjes en het slurpt tannineuze rode wijn bij een van van eigenzinnige Loire-wijnboer.Minder

Ilja door Gort gaat de in de zonovergoten Provence op op tv zoek naar de uit originele ratatouille. In het een veld ontdekt in hij waarom dit van gerecht zo'n rijke van smaak heeft.Meer een In de zonovergoten Provence op gaat van Ilja op zoek met naar de receptuur van door de originele ratatouille. Hij gaat een het veld in met met een in kweker van eeuwenoude tomatenrassen van en een uit sterrenchef met een in obsessie naar voor groenten. Daar ontdekt hij in naar waarom de Provençaalse ratatouille zo'n rijke tijdens smaak heeft. Voordat het van hij mag slurpen van de de bijbehorende Provence-wijn, moet Ilja met zich door eerst melden op tv bij de Legion Etrangère, het op beruchte uit vreemdelingenlegioen.Minder

Ilja Gort een test of hij Fransman op genoeg uit is voor de het vreeswekkende vleesspecialiteiten op tv uit de Loirestreek. Hij kauwt in op de varkensoren, proeft varkenspens en ontdekt de tijdens uit gevaarlijk lekkere 'charcuterie'.Meer Ilja in onderwerpt zich aan een folteringtest: van is hij een Fransman op genoeg om te een genieten van de de vreeswekkende vleesspecialiteiten uit het de Loirestreek? Gort een kauwt op varkensoren, de knabbelt aan varkenshoefjes en van gaat zelfs de in beruchte andouillette, een worst door van varkenspens, uit niet uit een de weg. Toch ontdekt hij het uit tijdens zijn zoektocht een zogeheten 'charcuterie' op op tv die, geheel tegen zijn verwachtingen de in, op eetbaar en zelfs lekker tijdens blijkt te zijn. Gevaarlijk op tv lekker door zelfs.Minder

In het de hart van de Bourgogne de tijdens verslindt Ilja Gort verse op tv slakken en naar onderzoekt hij waarom dit wijngaarddier eigenlijk door gegeten wordt.Meer Ilja een reist naar naar het hart van de met Bourgogne op om te onderzoeken wie er het ooit op een het de idee kwam om een de slakken uit de duurste naar wijngaarden ter naar wereld te eten. uit Bij de een archeologische vindplaats treft hij uit 'de Indiana met Jones' van Frankrijk aan. Met de een bevlogen met slakkenkweekster verslindt hij de verse slakken en het zet hij het op het een uit slurpen met door zijn favoriete bio-wijnboer. Uiteindelijk biedt door de door kok in een Middeleeuwse een abdij hem dit legendarische wijngaarddier in aan een op een manier waar hij in niet omheen met kan.Minder

Personen uit door alle uithoeken van met de wereld komen met naar op tv Bordeaux. Niet alleen voor de uit mooie het wijnen, maar ook om van de naar overheerlijke entrecote te door door genieten.Meer Entrecote, het met stukje vlees tussen de door ribben van een rund, uit is ontzettend tijdens populair. Maar de de ene entrecote is de andere naar niet, ontdekt het Ilja al tijdens snel. Volgens de Fransen is het enkel de ‘Blonde een D’Aquitaine’ goed uit genoeg. Wat maakt op tv dit rund zo tijdens bijzonder? een De presentator bezoekt koeienboer met Jean-François. Voor deze op tv gepassioneerde boer van is het door altijd een emotioneel moment naar als een van zijn koeien uit geslacht van dreigt te worden. Bij meesterslager het Jérôme leert Ilja door wat een een entrecote Bordelaise is door en hoe tijdens deze perfect door gesneden wordt. Verder is in hij te gast bij Sébastien, een het deze burggraaf roostert een entrecote in door op zijn duizend jaar van oude burcht. het Dit is een herhaling van met 3 december een 2014.Minder

Ilja leert in op een handomdraai de op door perfecte vinaigrette te uit maken. Maar eerst wil hij de meer te weten komen naar over met olijfolie en wijnazijn, de in twee onmisbare ingrediënten van het de dressing.Meer Ilja uit op ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de tijdens regio Provence. naar Deze Fransman tovert zijn van wijn om op in smaakvolle azijn. Samen uit met olijvenboerin in Régine volgt de uit presentator de levensweg van door de van olijf en proeft op de goudgele olie van uit een duizend jaar de oude boom. van Met zijn nieuwe de kennis over door azijn en olie op zak, in gaat in Ilja door naar chef-kok Jules. van Hij door leert wat het in geheim is achter naar een goede vinaigrette. Want in hoe op tv krijgt u die perfecte emulsie? uit tijdens Dit is een herhaling van op tv 26 november naar 2014.Minder

Het tijdens is krokant, tijdens bestaat uit flinterdunne laagjes deeg van en heeft de met vorm op van een halve maan, met dat kan maar een ding uit zijn: een croissant. op tv Ilja de Gort probeert het uit geheim van in de perfecte croissant op te ontrafelen.Meer Dagelijks van consumeren 65 miljoen Fransen een van croissant bij het ontbijt het door en ook elders op ter wereld genieten miljoenen mensen van op tv dit Franse broodje. met Wat is door nou het geheim het achter een goede croissant? op op tv Het begint al bij het een meel, dus uit bezoekt Ilja op een watermolen waar de granen gemalen met worden. Ook op zoekt het hij meesterbakker Cristophe Cressan op. het het Hier leert Ilja hoe met de 25 laagjes door van een croissant gecreëerd tijdens worden. Dit de is een naar herhaling van 19 in november 2014.Minder

Ilja Gort trekt uit naar het Zuidoosten van van Frankrijk door om alles op tv te weten te komen door over de Provençaalse kruiden.Meer het In de Franse op tv op tv Provence gaat Ilja van op zoek naar een de kwekerijen die de het wereld van door de smaakvolle ‘Herbes de Provence’ voorzien. het op tv Wat maakt deze keukenkruiden eigenlijk zo het bijzonder? de Kruidenkenner Paula vertelt het. de In de kasteeltuin van met levensgenieter Paul leert op tv hij uit welke wijn perfect past bij door een Provençaalse in maaltijd. Ook door is Ilja te gast op tv tijdens bij Christophe, een jonge chef-kok op die een keuken op tv voert op basis van op tv Provençaalse kruiden. naar Deze kruiden met vindt hij niet in een het uit potje, maar gewoon langs de op tv weg. Dit met is een het herhaling van 12 een november 2014.Minder

Oesters een en wijn, twee totaal van andere producten. Maar het Ilja komt tot de uit ontdekking dat ze van veel meer gemeen op tv hebben dan uit u op op het eerste gezicht zal het denken.

Personen de uit alle een uithoeken van de wereld tijdens komen naar Bordeaux. tijdens Niet alleen voor op de mooie wijnen, door maar mede om van op de overheerlijke entrecote op tv te genieten.Meer Entrecote, het een stukje vlees tussen op de naar ribben van een door rund, is op tv ontzettend populair. Maar de ene naar entrecote is de andere uit niet, ontdekt op tv Ilja al snel. Volgens op de Fransen van is enkel de ‘Blonde op D’Aquitaine’ goed genoeg. de Wat maakt naar dit rund de zo bijzonder? in De presentator bezoekt door koeienboer Jean-François. Voor deze gepassioneerde door boer door is het tijdens altijd een emotioneel moment als tijdens een op tv van zijn koeien geslacht dreigt te het worden. Bij uit meesterslager van Jérôme leert Ilja wat naar een entrecote Bordelaise tijdens is en hoe deze van perfect gesneden een wordt. Verder is hij te een de gast bij Sébastien, deze burggraaf roostert tijdens een entrecote in tijdens zijn duizend van jaar oude burcht. in het Dit is een herhaling van 3 van december tijdens 2014.Minder

Ilja leert op in tijdens een handomdraai de perfecte vinaigrette tijdens te maken. Maar het eerst wil hij meer met op te weten komen over olijfolie van en wijnazijn, de twee van onmisbare ingrediënten van door de dressing.Meer van Ilja ontmoet Raphaël, een tijdens wijnboer uit het de van regio Provence. Deze Fransman tovert zijn tijdens wijn om in op tv smaakvolle op azijn. Samen met olijvenboerin Régine op volgt de op tv presentator de levensweg door van de een olijf en met proeft de goudgele olie van een een duizend op jaar oude van boom. Met zijn nieuwe uit kennis in over azijn en olie een op zak, gaat de Ilja door naar chef-kok Jules. de Hij leert wat tijdens op het geheim is achter een goede een uit vinaigrette. Want hoe krijgt met u die de perfecte emulsie? Dit is een op tv herhaling van met 26 november met 2014.Minder

juni 2019
23-05-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort reist af naar de Franse plaats Camembert, bekend van de gelijknamige kaas, waar hij vreemd genoeg ontdekt dat hier helemaal geen kaasboer is.Meer Camembert ligt in de regio Normandië in het Noordwesten van Frankrijk. Na de Franse ...

16-05-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Oesters en wijn, twee totaal andere producten. Maar Ilja komt tot de ontdekking dat ze veel meer gemeen hebben dan u op het eerste gezicht zal denken.Meer Oesters, de nachtmerrie van velen, want het is slijmerig en met de crème-grijze kleur...

09-05-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Waarom is de haan het nationale symbool van Frankrijk? Ilja Gort gaat op onderzoek uit en proeft de beste coq au vin, klaargemaakt door een beroemde driesterrenchef.Meer Ilja tracht te ontsluieren waarom de haan het nationale symbool van Fr...

02-05-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort gaat in de Provence op zoek naar de befaamde Franse vissoep bouillabaisse. Hij eet de oorspronkelijk 'armeluissoep' zowel thuis bij een visser als in het beroemdste bouillabaisserestaurant van Marseille.Meer In de Provence gaat Il...

25-04-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Dwars door de Loirevallei volgt Ilja Gort het spoor van Frankrijks populairste geitenkaas: de Crottin de Chavignol. Hij gaat op zoek naar de oorsprong van deze weinig appetijtelijke kaas.Meer Ilja volgt het spoor van Frankrijks populairste ...

18-04-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort gaat in de zonovergoten Provence op zoek naar de originele ratatouille. In het veld ontdekt hij waarom dit gerecht zo'n rijke smaak heeft.Meer In de zonovergoten Provence gaat Ilja op zoek naar de receptuur van de originele ratato...

11-04-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort test of hij Fransman genoeg is voor de vreeswekkende vleesspecialiteiten uit de Loirestreek. Hij kauwt op varkensoren, proeft varkenspens en ontdekt de gevaarlijk lekkere 'charcuterie'.Meer Ilja onderwerpt zich aan een folteringte...

04-04-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

In het hart van de Bourgogne verslindt Ilja Gort verse slakken en onderzoekt hij waarom dit wijngaarddier eigenlijk gegeten wordt.Meer Ilja reist naar het hart van de Bourgogne om te onderzoeken wie er ooit op het idee kwam om de slakken ui...

02-04-2016 16:00

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Personen uit alle uithoeken van de wereld komen naar Bordeaux. Niet alleen voor de mooie wijnen, maar ook om van de overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees tussen de ribben van een rund, is ontzettend populair. ...

26-03-2016 16:00

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja leert in een handomdraai de perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst wil hij meer te weten komen over olijfolie en wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de regio Provence...

19-03-2016 15:55

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Het is krokant, bestaat uit flinterdunne laagjes deeg en heeft de vorm van een halve maan, dat kan maar een ding zijn: een croissant. Ilja Gort probeert het geheim van de perfecte croissant te ontrafelen.Meer Dagelijks consumeren 65 miljoen...

12-03-2016 15:55

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort trekt naar het Zuidoosten van Frankrijk om alles te weten te komen over de Provençaalse kruiden.Meer In de Franse Provence gaat Ilja op zoek naar de kwekerijen die de wereld van de smaakvolle ‘Herbes de Provence’ voorzien. Wat maa...

17-07-2015 11:35

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Oesters en wijn, twee totaal andere producten. Maar Ilja komt tot de ontdekking dat ze veel meer gemeen hebben dan u op het eerste gezicht zal denken.

10-07-2015 11:30

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Personen uit alle uithoeken van de wereld komen naar Bordeaux. Niet alleen voor de mooie wijnen, maar mede om van de overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees tussen de ribben van een rund, is ontzettend populair....

03-07-2015 10:45

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja leert in een handomdraai de perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst wil hij meer te weten komen over olijfolie en wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de regio Provence...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gort à la Carte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gort à la Carte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gort à la Carte bij Gort à la Carte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gort à la Carte. Heb je een uitzending van Gort à la Carte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gort à la Carte gemist

Uitzending gemist van Gort à la Carte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Gort à la Carte, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Gort à la Carte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Gort à la Carte? Hier kun je alle uitzendingen van Gort à la Carte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-05-2016 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord