Programma gemist?

Ilja in Gort reist met af naar de Franse plaats Camembert, op tv bekend door van de in gelijknamige kaas, waar hij vreemd genoeg van ontdekt dat op tv hier een helemaal geen kaasboer de is.Meer Camembert ligt in de het regio Normandië in in het Noordwesten van Frankrijk. de Na het de Franse Revolutie werd hier op voor het eerst de het deze witte schimmelkaas gemaakt. Ilja op tv uit gaat langs bij een naar ware affineur, het een chique woord naar voor kaasrijper. Dode camembert, het levende camembert, het hij hoort er alles de over. Als wijnboer de wil hij door natuurlijk ook weten wat met de best begeleidende naar wijn is bij tijdens de camembert. En een hoe kunt het u kaas eigenlijk van het best bewaren? Dit in is een herhaling uit van 5 november in 2014.Minder

Oesters en wijn, op twee totaal andere een producten. Maar Ilja van komt tot van de ontdekking dat van ze veel meer gemeen tijdens hebben met dan u op het eerste uit gezicht zal denken.Meer een Oesters, de nachtmerrie in naar van velen, want door het is slijmerig en met uit de crème-grijze kleur zien door de op weekdieren er niet bepaald appetijtelijk door uit. Op de het markt in uit Bordeaux door lijkt echter niemand van door oesters te gruwen, ze beginnen van de er zelfs hun dag met mee. Ook van Ilja probeert een oesterontbijt. tijdens Vervolgens gaat Ilja uit samen met een oesterboer op de zee van op. Hij ontdekt dat de uit er net als een ster-wijnmakers ook ster-oesterboeren bestaan. En naar tot de zijn eigen verbazing komt Ilja erachter uit de dat er nog meer overeenkomsten zijn. het Tot het slot gaan de uit kleren uit in de baai tijdens van op tv de gemeente van Arcachon, niet om te zwemmen maar de op voor het rapen van oesters. de Dit is op een uit herhaling van 10 uit december 2014.Minder

Waarom is de een haan de het nationale met symbool van Frankrijk? Ilja het Gort gaat op onderzoek uit op tv en de proeft de beste uit coq au door vin, klaargemaakt door een beroemde driesterrenchef.Meer naar het Ilja tracht te ontsluieren waarom de de haan in het nationale symbool van Frankrijk op het is. Van een sterrenkok die boer tijdens een is geworden leert hij dat je op tv op tv de beste coq au vin het maakt met het een hoogbejaarde haan. in Een beroemde driesterrenchef, tijdens die zijn op imperium grondvestte op de zijn unieke bereiding van de de de bleu, blanc, rouge, de witte Bresse-kip op tv met de van blauwe poten en in de rode hanenkam, tijdens maakt op tv voor Ilja deze 'kip der door kippen' klaar. Voor de op tv wijn gaat door hij ondergronds een en doolt, samen met een op wijnkeizer, door met de door grootste wijnkelder van de door hoofdstad van de het Bourgogne.Minder

Ilja een Gort gaat naar in de Provence op zoek uit naar de befaamde Franse uit vissoep bouillabaisse. Hij in van eet de oorspronkelijk uit 'armeluissoep' zowel thuis op bij een visser als in op tv het beroemdste door bouillabaisserestaurant van Marseille.Meer tijdens In de Provence gaat uit Ilja op zoek met naar de befaamde het Franse vissoep bouillabaisse. door Hij eet van de oorspronkelijk 'armeluissoep' thuis bij met een het visser, en wordt warm uit onthaald op een uit dorpsfeest in een klein van Frans een vissersdorpje. In van het beroemdste bouillabaisserestaurant van vissoepstad naar Marseille eet het hij de luxe met miljonairsversie. op Maar niet voordat tijdens hij voor de bijpassende wijn door bedrijfsgeheimen het moet ontfutselen van een het wel heel relaxte wijnboer in de op tv Bandol.Minder

Dwars de door de Loirevallei volgt de Ilja Gort het de spoor van Frankrijks populairste tijdens geitenkaas: de een Crottin de het Chavignol. Hij gaat op met zoek met naar de oorsprong op tv van deze weinig in appetijtelijke kaas.Meer Ilja van volgt het spoor van door Frankrijks populairste geitenkaas: de Crottin van de Chavignol. Hiervoor op gaat tijdens hij dwars door de Loirevallei. op tv De met kleine kaasjes zien tijdens eruit als beschimmelde naar fossielen en op tv ruiken naar een stal waarvan het van stro niet wordt met verschoond. Desalniettemin een worden er jaarlijks door zestien miljoen van gegeten. het Op met zoek naar de oorsprong een van uit deze weinig op tv appetijtelijke kaas melkt Ilja geiten, verorbert uit oneetbare schimmelbrokjes een en het slurpt tannineuze rode wijn bij een op in eigenzinnige Loire-wijnboer.Minder

Ilja het Gort gaat uit in de zonovergoten Provence op door zoek naar naar de originele ratatouille. In op tv het veld naar ontdekt hij waarom dit van gerecht zo'n rijke op smaak door heeft.Meer In de uit zonovergoten Provence gaat Ilja op zoek de naar de op tv receptuur van de originele met in ratatouille. Hij gaat het veld in op met een met kweker van eeuwenoude tijdens tomatenrassen en een sterrenchef naar met een obsessie van voor groenten. een Daar ontdekt met hij waarom de een Provençaalse ratatouille zo'n van rijke smaak heeft. tijdens Voordat hij van mag slurpen van tijdens de bijbehorende Provence-wijn, van moet Ilja tijdens zich eerst melden door bij de Legion Etrangère, het beruchte door uit vreemdelingenlegioen.Minder

Ilja Gort met test of hij de Fransman genoeg is voor de de vreeswekkende vleesspecialiteiten op tv uit de in Loirestreek. Hij kauwt een op op varkensoren, proeft varkenspens en ontdekt op tv de gevaarlijk lekkere van 'charcuterie'.Meer Ilja van onderwerpt zich een aan een folteringtest: is hij Fransman het genoeg om met te de genieten van de vreeswekkende vleesspecialiteiten uit het de Loirestreek? naar Gort kauwt de op varkensoren, knabbelt aan met varkenshoefjes en gaat uit zelfs de beruchte door andouillette, een een worst van varkenspens, in niet uit tijdens de weg. Toch ontdekt van hij tijdens zijn van zoektocht in een zogeheten 'charcuterie' het die, geheel tegen zijn verwachtingen in, de eetbaar in en zelfs lekker blijkt tijdens te zijn. Gevaarlijk uit lekker in zelfs.Minder

In op tv het hart van de de Bourgogne verslindt Ilja in Gort verse slakken op en onderzoekt hij waarom een dit wijngaarddier eigenlijk het gegeten wordt.Meer Ilja op reist naar het een hart de van de Bourgogne om te door op tv onderzoeken wie er ooit op het in idee een kwam om de slakken een uit de de duurste wijngaarden ter van wereld te eten. een Bij een archeologische vindplaats van met treft hij 'de Indiana Jones' van door Frankrijk tijdens aan. Met een bevlogen slakkenkweekster met verslindt hij verse op tv slakken het en zet de hij het op een een slurpen met zijn favoriete een bio-wijnboer. Uiteindelijk biedt uit de kok in een op tv een Middeleeuwse abdij hem van dit legendarische wijngaarddier naar aan op een manier op tv waar hij niet naar omheen kan.Minder

Personen een uit alle uithoeken van naar de een wereld komen naar Bordeaux. Niet alleen op tv voor de in mooie wijnen, maar ook op om van het de overheerlijke een entrecote te genieten.Meer Entrecote, naar het stukje tijdens vlees tussen van de ribben van een rund, is tijdens van ontzettend populair. Maar de ene tijdens entrecote is op tv de andere niet, ontdekt met Ilja het al snel. Volgens de Fransen is een in enkel de ‘Blonde D’Aquitaine’ de goed genoeg. in Wat maakt dit het rund zo bijzonder? De presentator het bezoekt door koeienboer Jean-François. Voor deze gepassioneerde door boer met is het altijd uit een emotioneel moment in als een van in zijn koeien geslacht dreigt een te worden. op tv Bij meesterslager Jérôme uit leert Ilja wat een entrecote op Bordelaise is een en van hoe deze perfect gesneden wordt. uit Verder is hij te door gast bij Sébastien, in deze naar burggraaf roostert het een entrecote in zijn de duizend jaar oude burcht. van Dit is een in herhaling van 3 tijdens op tv december 2014.Minder

Ilja een leert in een handomdraai de naar perfecte een vinaigrette te maken. Maar met eerst naar wil hij meer te weten komen van een over olijfolie en wijnazijn, de twee op onmisbare op tv ingrediënten van de dressing.Meer van Ilja ontmoet van Raphaël, een wijnboer met uit de uit regio Provence. Deze Fransman de tovert zijn wijn om in in met smaakvolle azijn. Samen met olijvenboerin tijdens Régine volgt tijdens de presentator uit de levensweg van de het olijf en proeft de in goudgele olie door van een duizend jaar oude van boom. Met door van zijn nieuwe kennis tijdens over azijn en een olie op zak, gaat op tv Ilja door naar chef-kok in Jules. Hij leert wat door het door geheim is achter met een goede vinaigrette. uit Want hoe tijdens krijgt u die perfecte emulsie? op tv Dit is door een herhaling van 26 op november uit 2014.Minder

Het een is krokant, op tv bestaat uit flinterdunne uit laagjes deeg en van heeft de vorm van een op halve uit maan, dat kan maar de een ding zijn: een uit croissant. op Ilja Gort probeert het het geheim van tijdens de perfecte croissant te met ontrafelen.Meer Dagelijks consumeren 65 door miljoen Fransen een croissant naar bij het op tv ontbijt en ook elders van ter wereld genieten het miljoenen mensen van uit dit Franse uit broodje. Wat op tv is nou het geheim achter tijdens het een goede croissant? Het begint al op het bij het meel, dus bezoekt Ilja uit een watermolen waar op op de granen gemalen worden. tijdens Ook zoekt hij op tv meesterbakker van Cristophe Cressan op. met Hier leert Ilja hoe de met 25 laagjes van naar een croissant met gecreëerd worden. in Dit is een op tv herhaling van 19 tijdens november 2014.Minder

Ilja de Gort trekt naar het Zuidoosten door van op Frankrijk om alles een te weten te komen op over op tv de Provençaalse kruiden.Meer In de Franse op Provence met gaat Ilja van op zoek naar de op kwekerijen die het de wereld van de smaakvolle van ‘Herbes de Provence’ een voorzien. Wat maakt tijdens deze keukenkruiden eigenlijk uit zo bijzonder? naar Kruidenkenner Paula vertelt uit het. In met de kasteeltuin van levensgenieter Paul in leert van hij welke wijn het perfect past bij een door Provençaalse maaltijd. Ook de is Ilja te gast van bij het Christophe, een op jonge chef-kok die een het keuken voert op basis in van Provençaalse door kruiden. Deze kruiden vindt hij naar niet tijdens in een potje, maar gewoon een de langs de weg. Dit is een een herhaling met van 12 november met 2014.Minder

Oesters en met wijn, door twee totaal andere van producten. Maar Ilja op komt tot de ontdekking dat ze tijdens veel meer gemeen door hebben dan u door op naar het eerste gezicht tijdens zal denken.

Personen uit uit alle uithoeken door van de wereld komen naar het Bordeaux. Niet op tv alleen voor de mooie tijdens wijnen, maar de mede om van de in overheerlijke een entrecote te genieten.Meer een Entrecote, het stukje in vlees tussen het de ribben van het een rund, is ontzettend van populair. Maar de ene entrecote het is de andere uit niet, ontdekt Ilja door al snel. tijdens Volgens de Fransen een is enkel de ‘Blonde het D’Aquitaine’ naar goed genoeg. Wat met maakt dit rund zo bijzonder? op De presentator een op tv bezoekt koeienboer Jean-François. Voor deze het gepassioneerde boer is het met op tv altijd een emotioneel moment als een op in van zijn koeien geslacht dreigt op tv te van worden. Bij meesterslager Jérôme naar leert Ilja wat een entrecote uit Bordelaise is door en met hoe deze perfect in gesneden wordt. Verder is hij op te gast bij het Sébastien, deze op burggraaf roostert op tv een entrecote in het zijn duizend jaar van oude burcht. naar Dit is een op tv herhaling van 3 december door 2014.Minder

Ilja leert in het in een handomdraai de perfecte de vinaigrette te maken. met Maar eerst wil hij meer met te op tv weten komen het over olijfolie en op tv wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten door van op tv de dressing.Meer Ilja het ontmoet Raphaël, een wijnboer van uit de de regio Provence. Deze Fransman een tovert zijn tijdens wijn om in smaakvolle azijn. Samen van met olijvenboerin Régine door volgt de presentator uit van de levensweg van de olijf en met proeft op tv de goudgele uit olie van een duizend jaar van oude boom. Met door zijn nieuwe kennis de over azijn en op tv olie uit op zak, gaat een Ilja door naar chef-kok naar Jules. Hij van leert wat naar het geheim is achter een goede van vinaigrette. met Want hoe een krijgt u die perfecte uit emulsie? Dit de is een herhaling door van 26 van november 2014.Minder

januari 2021
23-05-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort reist af naar de Franse plaats Camembert, bekend van de gelijknamige kaas, waar hij vreemd genoeg ontdekt dat hier helemaal geen kaasboer is.Meer Camembert ligt in de regio Normandië in het Noordwesten van Frankrijk. Na de Franse ...

16-05-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Oesters en wijn, twee totaal andere producten. Maar Ilja komt tot de ontdekking dat ze veel meer gemeen hebben dan u op het eerste gezicht zal denken.Meer Oesters, de nachtmerrie van velen, want het is slijmerig en met de crème-grijze kleur...

09-05-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Waarom is de haan het nationale symbool van Frankrijk? Ilja Gort gaat op onderzoek uit en proeft de beste coq au vin, klaargemaakt door een beroemde driesterrenchef.Meer Ilja tracht te ontsluieren waarom de haan het nationale symbool van Fr...

02-05-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort gaat in de Provence op zoek naar de befaamde Franse vissoep bouillabaisse. Hij eet de oorspronkelijk 'armeluissoep' zowel thuis bij een visser als in het beroemdste bouillabaisserestaurant van Marseille.Meer In de Provence gaat Il...

25-04-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Dwars door de Loirevallei volgt Ilja Gort het spoor van Frankrijks populairste geitenkaas: de Crottin de Chavignol. Hij gaat op zoek naar de oorsprong van deze weinig appetijtelijke kaas.Meer Ilja volgt het spoor van Frankrijks populairste ...

18-04-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort gaat in de zonovergoten Provence op zoek naar de originele ratatouille. In het veld ontdekt hij waarom dit gerecht zo'n rijke smaak heeft.Meer In de zonovergoten Provence gaat Ilja op zoek naar de receptuur van de originele ratato...

11-04-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort test of hij Fransman genoeg is voor de vreeswekkende vleesspecialiteiten uit de Loirestreek. Hij kauwt op varkensoren, proeft varkenspens en ontdekt de gevaarlijk lekkere 'charcuterie'.Meer Ilja onderwerpt zich aan een folteringte...

04-04-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

In het hart van de Bourgogne verslindt Ilja Gort verse slakken en onderzoekt hij waarom dit wijngaarddier eigenlijk gegeten wordt.Meer Ilja reist naar het hart van de Bourgogne om te onderzoeken wie er ooit op het idee kwam om de slakken ui...

02-04-2016 16:00

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Personen uit alle uithoeken van de wereld komen naar Bordeaux. Niet alleen voor de mooie wijnen, maar ook om van de overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees tussen de ribben van een rund, is ontzettend populair. ...

26-03-2016 16:00

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja leert in een handomdraai de perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst wil hij meer te weten komen over olijfolie en wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de regio Provence...

19-03-2016 15:55

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Het is krokant, bestaat uit flinterdunne laagjes deeg en heeft de vorm van een halve maan, dat kan maar een ding zijn: een croissant. Ilja Gort probeert het geheim van de perfecte croissant te ontrafelen.Meer Dagelijks consumeren 65 miljoen...

12-03-2016 15:55

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort trekt naar het Zuidoosten van Frankrijk om alles te weten te komen over de Provençaalse kruiden.Meer In de Franse Provence gaat Ilja op zoek naar de kwekerijen die de wereld van de smaakvolle ‘Herbes de Provence’ voorzien. Wat maa...

17-07-2015 11:35

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Oesters en wijn, twee totaal andere producten. Maar Ilja komt tot de ontdekking dat ze veel meer gemeen hebben dan u op het eerste gezicht zal denken.

10-07-2015 11:30

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Personen uit alle uithoeken van de wereld komen naar Bordeaux. Niet alleen voor de mooie wijnen, maar mede om van de overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees tussen de ribben van een rund, is ontzettend populair....

03-07-2015 10:45

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja leert in een handomdraai de perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst wil hij meer te weten komen over olijfolie en wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de regio Provence...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gort à la Carte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gort à la Carte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gort à la Carte bij Gort à la Carte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gort à la Carte. Heb je een uitzending van Gort à la Carte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gort à la Carte gemist

Uitzending gemist van Gort à la Carte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Gort à la Carte, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Gort à la Carte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Gort à la Carte? Hier kun je alle uitzendingen van Gort à la Carte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-05-2016 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!