Programma gemist?

Ilja de Gort reist af naar op tv de Franse plaats het Camembert, bekend van op tv de gelijknamige kaas, waar van hij vreemd genoeg naar ontdekt dat hier de helemaal geen kaasboer de is.Meer Camembert op tv ligt in de de regio Normandië in het op Noordwesten het van Frankrijk. naar Na de Franse Revolutie het werd hier voor het in eerst deze witte schimmelkaas in van gemaakt. Ilja gaat het langs bij een uit ware affineur, het een chique woord voor kaasrijper. Dode in camembert, levende met camembert, hij hoort er met alles door over. Als wijnboer op tv wil hij natuurlijk ook door weten in wat de best begeleidende wijn is door bij de op camembert. het En hoe kunt u kaas de eigenlijk het best een bewaren? de Dit is tijdens een herhaling van 5 november van 2014.Minder

Oesters en een wijn, het twee totaal andere producten. het Maar Ilja komt tot de de ontdekking dat ze de naar veel meer gemeen hebben dan uit u op het eerste naar gezicht zal van denken.Meer Oesters, met de nachtmerrie van door velen, want tijdens het is slijmerig en met op de crème-grijze kleur op tv zien de weekdieren in er niet bepaald appetijtelijk door naar uit. Op de het markt in Bordeaux in lijkt echter niemand van door oesters te gruwen, ze beginnen door op er zelfs hun dag mee. de Ook in Ilja probeert een een oesterontbijt. Vervolgens gaat Ilja samen in met uit een oesterboer de door zee op. Hij ontdekt dat op tv van er net als op tv ster-wijnmakers ook ster-oesterboeren met bestaan. En tot in zijn eigen verbazing komt Ilja erachter door dat er een nog in meer overeenkomsten zijn. Tot slot gaan naar de op tv kleren uit in de de baai het van de gemeente Arcachon, niet om in de te zwemmen maar voor het de rapen op tv van oesters. Dit is een met een herhaling van 10 december in 2014.Minder

Waarom naar is de haan het het nationale de symbool van Frankrijk? Ilja Gort door gaat op tijdens onderzoek uit en proeft van de beste uit coq au in vin, klaargemaakt door een tijdens beroemde driesterrenchef.Meer Ilja tracht te in ontsluieren naar waarom de naar haan het nationale symbool in van Frankrijk is. Van een een sterrenkok door die boer in is geworden leert hij een dat je het de beste coq tijdens au vin maakt met op tv een hoogbejaarde haan. Een de beroemde in driesterrenchef, die met zijn imperium grondvestte door op zijn unieke bereiding van de de bleu, blanc, op tv rouge, de door witte Bresse-kip in met de blauwe poten en de van rode een hanenkam, maakt voor Ilja van deze in 'kip der kippen' klaar. in Voor de in wijn gaat hij ondergronds een en doolt, samen met op een wijnkeizer, van door de grootste uit wijnkelder van het de hoofdstad van de op tv Bourgogne.Minder

Ilja Gort met gaat in van de Provence op zoek op naar de uit befaamde Franse vissoep bouillabaisse. Hij door tijdens eet de oorspronkelijk het 'armeluissoep' zowel thuis bij een visser naar als met in het beroemdste bouillabaisserestaurant naar van Marseille.Meer In de in Provence op gaat Ilja op zoek het naar de de befaamde Franse in vissoep bouillabaisse. Hij op tv eet de oorspronkelijk 'armeluissoep' thuis bij tijdens naar een visser, en op wordt warm onthaald op op een dorpsfeest de in een klein Frans met vissersdorpje. In het naar beroemdste van bouillabaisserestaurant van vissoepstad Marseille eet op hij de luxe uit miljonairsversie. op Maar niet voordat hij voor de met bijpassende wijn bedrijfsgeheimen naar door moet ontfutselen van een wel heel op tv relaxte wijnboer door in naar Bandol.Minder

Dwars door de met Loirevallei het volgt Ilja Gort op tv het spoor op van Frankrijks populairste geitenkaas: naar de Crottin de van Chavignol. Hij gaat op zoek het naar een de oorsprong van door deze weinig appetijtelijke kaas.Meer Ilja een volgt het uit spoor van Frankrijks populairste in geitenkaas: op de Crottin een de Chavignol. Hiervoor gaat hij dwars uit door de een Loirevallei. De kleine kaasjes door zien met eruit als beschimmelde op tv fossielen en in ruiken naar een stal met waarvan het stro niet op wordt verschoond. naar Desalniettemin worden er jaarlijks tijdens zestien miljoen van gegeten. door tijdens Op zoek naar de oorsprong het van deze weinig het appetijtelijke kaas melkt op Ilja het geiten, verorbert oneetbare schimmelbrokjes de en slurpt door tannineuze rode wijn bij een het eigenzinnige de Loire-wijnboer.Minder

Ilja Gort in gaat op tv in de zonovergoten Provence op zoek de op naar de originele tijdens ratatouille. In het het veld ontdekt hij waarom tijdens dit gerecht zo'n van rijke smaak heeft.Meer tijdens In de zonovergoten Provence naar gaat Ilja de op zoek naar de naar receptuur van op de originele ratatouille. Hij naar gaat uit het veld in met tijdens een kweker van eeuwenoude tomatenrassen met en tijdens een sterrenchef met een van obsessie voor groenten. de Daar ontdekt hij uit waarom de tijdens Provençaalse ratatouille zo'n een rijke smaak heeft. Voordat tijdens hij op mag slurpen de van de bijbehorende van Provence-wijn, moet Ilja zich eerst melden de bij de een Legion Etrangère, het op beruchte het vreemdelingenlegioen.Minder

Ilja op Gort test of hij Fransman met genoeg op tv is voor tijdens de vreeswekkende vleesspecialiteiten uit de het Loirestreek. Hij kauwt het op varkensoren, uit proeft varkenspens het en ontdekt de door gevaarlijk lekkere 'charcuterie'.Meer Ilja met onderwerpt zich van aan een folteringtest: naar is hij Fransman genoeg om een te genieten het van de vreeswekkende met vleesspecialiteiten uit met de Loirestreek? Gort kauwt op met varkensoren, knabbelt op aan varkenshoefjes en gaat van zelfs het de beruchte andouillette, op tv een worst van varkenspens, niet uit uit de de weg. een Toch ontdekt hij tijdens zijn van zoektocht een zogeheten naar 'charcuterie' de die, geheel tegen zijn verwachtingen het in, op tv eetbaar en zelfs lekker blijkt te het zijn. Gevaarlijk lekker de met zelfs.Minder

In het hart het in van de Bourgogne verslindt een Ilja Gort verse tijdens slakken en onderzoekt tijdens hij waarom dit wijngaarddier tijdens eigenlijk gegeten het wordt.Meer Ilja reist tijdens naar het hart het van de tijdens Bourgogne om te tijdens onderzoeken wie er ooit een op het idee kwam door om de slakken van uit de duurste op wijngaarden tijdens ter wereld te naar eten. Bij een archeologische het vindplaats treft hij uit 'de Indiana Jones' de van op Frankrijk aan. Met het een bevlogen slakkenkweekster verslindt hij verse met slakken en zet door hij het op naar een een slurpen met zijn favoriete tijdens bio-wijnboer. Uiteindelijk door biedt de kok in met een Middeleeuwse abdij hem naar dit legendarische van wijngaarddier aan op een het manier waar van hij door niet omheen kan.Minder

Personen uit op tv alle uithoeken naar van de naar wereld komen naar het Bordeaux. Niet alleen voor de mooie een in wijnen, maar ook om van de uit overheerlijke door entrecote te genieten.Meer op tv Entrecote, het stukje vlees tussen de de van ribben van een rund, is de ontzettend populair. van Maar de naar ene entrecote is uit de andere niet, ontdekt Ilja van al snel. uit Volgens de Fransen door is enkel de de ‘Blonde D’Aquitaine’ op goed genoeg. Wat met maakt dit op rund zo bijzonder? tijdens De presentator het bezoekt koeienboer Jean-François. Voor deze gepassioneerde uit boer is het met altijd een met emotioneel moment naar als een een van zijn koeien geslacht dreigt het te op worden. Bij meesterslager uit Jérôme leert Ilja wat een entrecote een Bordelaise de is en hoe deze perfect op gesneden wordt. met Verder is hij te naar gast bij met Sébastien, deze burggraaf roostert tijdens een entrecote de in zijn duizend een jaar naar oude burcht. Dit het is een herhaling van op 3 uit december 2014.Minder

Ilja leert in in op een handomdraai de perfecte met vinaigrette te met maken. Maar eerst wil in hij meer te weten komen naar over door olijfolie en wijnazijn, de op tv twee onmisbare ingrediënten van door de uit dressing.Meer Ilja tijdens ontmoet Raphaël, een wijnboer in uit de regio Provence. Deze de Fransman met tovert zijn naar wijn om in naar smaakvolle azijn. Samen met van olijvenboerin Régine volgt de presentator tijdens de levensweg van van de een olijf en in proeft de goudgele olie van naar een naar duizend jaar oude boom. door Met zijn nieuwe kennis op over azijn het en olie op zak, een in gaat Ilja door op tv naar chef-kok Jules. naar Hij leert wat met het geheim is achter een tijdens goede vinaigrette. Want tijdens hoe krijgt u die tijdens perfecte emulsie? op Dit is een door herhaling een van 26 met november 2014.Minder

Het een is krokant, bestaat uit flinterdunne het laagjes van deeg en heeft de tijdens vorm uit van een halve maan, dat op tv kan maar in een ding zijn: een van croissant. Ilja in Gort probeert het geheim in van de perfecte uit croissant te op tv ontrafelen.Meer Dagelijks van consumeren 65 miljoen met Fransen een croissant tijdens bij het ontbijt en tijdens ook elders ter uit wereld genieten miljoenen op mensen van tijdens dit Franse broodje. uit Wat is nou het geheim de achter een tijdens goede croissant? naar Het begint al bij het het meel, dus bezoekt uit Ilja een watermolen in waar de granen gemalen met met worden. Ook zoekt hij van meesterbakker Cristophe een Cressan op. door Hier leert Ilja hoe in de 25 het laagjes van een croissant gecreëerd uit worden. de Dit is naar een herhaling van 19 november door 2014.Minder

Ilja Gort trekt op naar van het Zuidoosten van Frankrijk het om alles te tijdens weten te komen over de de tijdens Provençaalse kruiden.Meer In de op Franse op Provence gaat Ilja op een zoek naar de uit kwekerijen die de tijdens wereld van de in smaakvolle ‘Herbes van de Provence’ voorzien. Wat maakt door deze keukenkruiden het eigenlijk zo bijzonder? Kruidenkenner Paula op tv vertelt het. In door de kasteeltuin van met uit levensgenieter Paul leert de hij welke wijn op tv perfect past bij een Provençaalse maaltijd. door door Ook is Ilja te naar gast een bij Christophe, een een jonge chef-kok die een op keuken voert op met basis van Provençaalse kruiden. van Deze kruiden vindt hij van van niet in een potje, maar gewoon naar langs het de weg. Dit de is een herhaling van op tv 12 november met 2014.Minder

Oesters naar en wijn, twee naar totaal andere producten. een Maar Ilja in komt tot de ontdekking dat ze op tv veel meer gemeen op hebben van dan u de op het eerste gezicht zal op denken.

Personen door uit alle uithoeken in van de wereld in komen naar op tv Bordeaux. Niet alleen van voor de mooie wijnen, in maar mede om van de tijdens overheerlijke entrecote van te de genieten.Meer Entrecote, het stukje naar vlees tussen de ribben van tijdens een rund, is van van ontzettend populair. Maar de tijdens ene entrecote is door de andere uit niet, ontdekt Ilja met al snel. Volgens met de Fransen is een enkel de ‘Blonde van D’Aquitaine’ goed genoeg. Wat van maakt dit rund zo bijzonder? op tv De presentator in bezoekt koeienboer Jean-François. de Voor deze gepassioneerde met boer door is het door altijd een emotioneel moment als in een van zijn koeien op geslacht dreigt te het worden. Bij meesterslager met Jérôme leert Ilja tijdens wat het een entrecote Bordelaise is en een hoe deze perfect op tv gesneden wordt. de Verder is hij te naar gast van bij Sébastien, deze van burggraaf roostert een het entrecote in zijn duizend jaar van oude in burcht. het Dit is een herhaling van 3 uit december met 2014.Minder

Ilja de leert in een handomdraai de tijdens perfecte naar vinaigrette te maken. op tv Maar eerst wil op tv hij meer te het weten komen over op olijfolie en wijnazijn, de de twee op onmisbare ingrediënten van uit de dressing.Meer Ilja het ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de het regio Provence. Deze het Fransman de tovert zijn naar wijn om in smaakvolle azijn. het Samen met olijvenboerin uit Régine volgt de presentator op een de levensweg van de door olijf en proeft de een goudgele op olie van een tijdens duizend jaar oude boom. het Met zijn nieuwe kennis op over azijn en tijdens olie in op zak, gaat van Ilja door naar in chef-kok Jules. met Hij leert wat in het geheim is achter een naar goede vinaigrette. Want op hoe krijgt u naar die perfecte emulsie? tijdens een Dit is een herhaling op van 26 november op 2014.Minder

september 2020
23-05-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort reist af naar de Franse plaats Camembert, bekend van de gelijknamige kaas, waar hij vreemd genoeg ontdekt dat hier helemaal geen kaasboer is.Meer Camembert ligt in de regio Normandië in het Noordwesten van Frankrijk. Na de Franse ...

16-05-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Oesters en wijn, twee totaal andere producten. Maar Ilja komt tot de ontdekking dat ze veel meer gemeen hebben dan u op het eerste gezicht zal denken.Meer Oesters, de nachtmerrie van velen, want het is slijmerig en met de crème-grijze kleur...

09-05-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Waarom is de haan het nationale symbool van Frankrijk? Ilja Gort gaat op onderzoek uit en proeft de beste coq au vin, klaargemaakt door een beroemde driesterrenchef.Meer Ilja tracht te ontsluieren waarom de haan het nationale symbool van Fr...

02-05-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort gaat in de Provence op zoek naar de befaamde Franse vissoep bouillabaisse. Hij eet de oorspronkelijk 'armeluissoep' zowel thuis bij een visser als in het beroemdste bouillabaisserestaurant van Marseille.Meer In de Provence gaat Il...

25-04-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Dwars door de Loirevallei volgt Ilja Gort het spoor van Frankrijks populairste geitenkaas: de Crottin de Chavignol. Hij gaat op zoek naar de oorsprong van deze weinig appetijtelijke kaas.Meer Ilja volgt het spoor van Frankrijks populairste ...

18-04-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort gaat in de zonovergoten Provence op zoek naar de originele ratatouille. In het veld ontdekt hij waarom dit gerecht zo'n rijke smaak heeft.Meer In de zonovergoten Provence gaat Ilja op zoek naar de receptuur van de originele ratato...

11-04-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort test of hij Fransman genoeg is voor de vreeswekkende vleesspecialiteiten uit de Loirestreek. Hij kauwt op varkensoren, proeft varkenspens en ontdekt de gevaarlijk lekkere 'charcuterie'.Meer Ilja onderwerpt zich aan een folteringte...

04-04-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

In het hart van de Bourgogne verslindt Ilja Gort verse slakken en onderzoekt hij waarom dit wijngaarddier eigenlijk gegeten wordt.Meer Ilja reist naar het hart van de Bourgogne om te onderzoeken wie er ooit op het idee kwam om de slakken ui...

02-04-2016 16:00

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Personen uit alle uithoeken van de wereld komen naar Bordeaux. Niet alleen voor de mooie wijnen, maar ook om van de overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees tussen de ribben van een rund, is ontzettend populair. ...

26-03-2016 16:00

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja leert in een handomdraai de perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst wil hij meer te weten komen over olijfolie en wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de regio Provence...

19-03-2016 15:55

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Het is krokant, bestaat uit flinterdunne laagjes deeg en heeft de vorm van een halve maan, dat kan maar een ding zijn: een croissant. Ilja Gort probeert het geheim van de perfecte croissant te ontrafelen.Meer Dagelijks consumeren 65 miljoen...

12-03-2016 15:55

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort trekt naar het Zuidoosten van Frankrijk om alles te weten te komen over de Provençaalse kruiden.Meer In de Franse Provence gaat Ilja op zoek naar de kwekerijen die de wereld van de smaakvolle ‘Herbes de Provence’ voorzien. Wat maa...

17-07-2015 11:35

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Oesters en wijn, twee totaal andere producten. Maar Ilja komt tot de ontdekking dat ze veel meer gemeen hebben dan u op het eerste gezicht zal denken.

10-07-2015 11:30

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Personen uit alle uithoeken van de wereld komen naar Bordeaux. Niet alleen voor de mooie wijnen, maar mede om van de overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees tussen de ribben van een rund, is ontzettend populair....

03-07-2015 10:45

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja leert in een handomdraai de perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst wil hij meer te weten komen over olijfolie en wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de regio Provence...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gort à la Carte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gort à la Carte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gort à la Carte bij Gort à la Carte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gort à la Carte. Heb je een uitzending van Gort à la Carte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gort à la Carte gemist

Uitzending gemist van Gort à la Carte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Gort à la Carte, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Gort à la Carte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Gort à la Carte? Hier kun je alle uitzendingen van Gort à la Carte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-05-2016 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!