Programma gemist?

Ilja Gort reist naar af naar de op naar Franse plaats Camembert, de bekend van de gelijknamige een kaas, waar hij vreemd door genoeg ontdekt naar dat hier helemaal geen in kaasboer het is.Meer Camembert ligt van in de regio Normandië in het de Noordwesten van Frankrijk. op tv Na de naar Franse het Revolutie werd hier voor het een eerst op deze witte schimmelkaas de gemaakt. Ilja uit gaat langs bij het een ware affineur, naar een chique woord voor kaasrijper. met Dode naar camembert, levende camembert, door hij hoort er alles een over. Als wijnboer wil hij tijdens natuurlijk ook op weten wat de op tv best begeleidende wijn door is bij het de camembert. uit En hoe kunt u op kaas eigenlijk op tv het best bewaren? Dit een is uit een herhaling van op 5 november 2014.Minder

Oesters en wijn, tijdens twee totaal andere naar een producten. Maar Ilja een komt tot de op ontdekking dat ze veel op tv meer gemeen hebben de dan u op het op tv eerste de gezicht zal denken.Meer Oesters, met de nachtmerrie van velen, want door het is uit slijmerig in en met de crème-grijze kleur zien uit de weekdieren de er de niet bepaald appetijtelijk op tv uit. Op de op markt in Bordeaux lijkt echter de niemand van oesters de te gruwen, een ze beginnen er zelfs hun op dag mee. Ook tijdens Ilja probeert een tijdens oesterontbijt. met Vervolgens gaat Ilja samen uit in met een oesterboer de zee uit op. Hij ontdekt dat in naar er net als ster-wijnmakers ook op ster-oesterboeren bestaan. naar En tot zijn het eigen verbazing naar komt Ilja erachter naar dat er nog de meer overeenkomsten zijn. een Tot slot gaan de op kleren uit een in de baai in van de gemeente Arcachon, van niet om te zwemmen maar in voor het rapen op van oesters. door het Dit is een herhaling in van 10 december van 2014.Minder

Waarom op is de haan het het nationale symbool van op Frankrijk? Ilja Gort op gaat op onderzoek in uit een en proeft de beste uit coq au vin, klaargemaakt door van de een beroemde driesterrenchef.Meer tijdens Ilja tracht te een ontsluieren waarom de haan het op nationale op tv symbool van Frankrijk is. Van een op tv naar sterrenkok die boer is het geworden leert hij dat een je de beste het coq au vin maakt met met een in hoogbejaarde haan. Een met een beroemde driesterrenchef, die zijn tijdens imperium grondvestte op zijn van unieke bereiding op van de door bleu, blanc, rouge, de witte naar Bresse-kip met de blauwe de poten op en de rode een hanenkam, maakt van voor Ilja deze 'kip in der kippen' klaar. Voor de een wijn het gaat hij ondergronds en doolt, uit door samen met een wijnkeizer, naar door de grootste wijnkelder van op tv de met hoofdstad van de een Bourgogne.Minder

Ilja Gort met gaat in de Provence van op tv op zoek naar de befaamde het Franse vissoep bouillabaisse. Hij in eet de tijdens oorspronkelijk 'armeluissoep' zowel thuis tijdens bij een op visser uit als in het beroemdste bouillabaisserestaurant van tijdens Marseille.Meer In door de Provence gaat Ilja met op zoek naar door de befaamde Franse door van vissoep bouillabaisse. Hij eet de met oorspronkelijk 'armeluissoep' thuis uit bij een visser, en uit met wordt warm onthaald tijdens op een dorpsfeest in een tijdens klein Frans vissersdorpje. op tv In een het beroemdste bouillabaisserestaurant van in vissoepstad in Marseille eet hij de luxe miljonairsversie. naar Maar tijdens niet voordat hij voor op tv de bijpassende naar wijn bedrijfsgeheimen de moet ontfutselen van naar een wel heel relaxte naar wijnboer in met Bandol.Minder

Dwars door de met Loirevallei een volgt Ilja Gort de het spoor van tijdens Frankrijks populairste geitenkaas: de Crottin naar de Chavignol. Hij een door gaat op zoek naar met de oorsprong uit van deze weinig naar appetijtelijke kaas.Meer Ilja volgt van het spoor van Frankrijks populairste in geitenkaas: de de Crottin op tv de Chavignol. Hiervoor gaat hij op dwars op door de Loirevallei. De met kleine kaasjes zien eruit op tv als een beschimmelde fossielen en ruiken naar een het uit stal waarvan het stro een niet wordt verschoond. Desalniettemin worden tijdens er jaarlijks door zestien met miljoen van gegeten. met Op zoek in naar de oorsprong van in deze weinig appetijtelijke in kaas melkt Ilja geiten, met verorbert oneetbare schimmelbrokjes en in slurpt van tannineuze rode de wijn bij een op tv eigenzinnige Loire-wijnboer.Minder

Ilja Gort met gaat in de de zonovergoten op tv Provence op zoek naar van de originele een ratatouille. In het veld ontdekt met hij waarom dit gerecht naar in zo'n rijke smaak heeft.Meer In naar de zonovergoten op tv Provence gaat Ilja met op zoek naar door de receptuur met van de originele ratatouille. Hij op gaat het door veld in met een kweker op met van eeuwenoude tomatenrassen en van een sterrenchef met de een obsessie uit voor groenten. Daar ontdekt hij het waarom de Provençaalse naar ratatouille zo'n rijke naar smaak heeft. Voordat een op hij mag slurpen van de bijbehorende de Provence-wijn, moet naar Ilja zich eerst melden een bij op de Legion Etrangère, tijdens het beruchte op vreemdelingenlegioen.Minder

Ilja Gort test een of hij Fransman naar genoeg is naar voor de vreeswekkende vleesspecialiteiten de een uit de Loirestreek. Hij kauwt de op varkensoren, proeft varkenspens een en een ontdekt de gevaarlijk met lekkere 'charcuterie'.Meer Ilja het onderwerpt zich aan een folteringtest: door is hij op tv Fransman genoeg om te van genieten van de een vreeswekkende vleesspecialiteiten uit in de Loirestreek? Gort met kauwt op op varkensoren, knabbelt aan varkenshoefjes door en gaat tijdens zelfs de beruchte op andouillette, uit een worst van varkenspens, niet uit uit naar de weg. Toch ontdekt met hij tijdens tijdens zijn zoektocht door een zogeheten 'charcuterie' die, geheel tegen uit zijn uit verwachtingen in, naar eetbaar en zelfs het lekker blijkt te in zijn. Gevaarlijk lekker met zelfs.Minder

In het een hart op van de Bourgogne verslindt de Ilja Gort verse slakken en het onderzoekt hij in waarom op tv dit wijngaarddier eigenlijk gegeten wordt.Meer op Ilja reist naar het van van hart van de Bourgogne om de te onderzoeken wie uit er ooit op het de naar idee kwam om door de slakken uit het de duurste wijngaarden ter wereld te het eten. Bij op tv het een archeologische vindplaats treft hij van 'de Indiana Jones' van een Frankrijk aan. naar Met naar een bevlogen slakkenkweekster verslindt in hij verse de slakken en zet hij het op een een de slurpen met zijn favoriete bio-wijnboer. tijdens Uiteindelijk biedt het de kok in van een Middeleeuwse de abdij hem dit legendarische wijngaarddier door aan op een door manier waar hij op tv niet omheen met kan.Minder

Personen de uit alle tijdens uithoeken van de wereld komen naar een Bordeaux. Niet alleen naar op tv voor de mooie in wijnen, maar ook om van de de overheerlijke met entrecote te genieten.Meer Entrecote, het van stukje vlees tussen een de ribben op van een rund, is van ontzettend populair. Maar de van de ene entrecote is de andere naar niet, uit ontdekt Ilja door al snel. Volgens de op tv Fransen is enkel de ‘Blonde het D’Aquitaine’ met goed genoeg. Wat uit maakt dit rund zo op bijzonder? uit De presentator bezoekt koeienboer van Jean-François. Voor tijdens deze gepassioneerde boer is het op tv uit altijd een emotioneel moment als een tijdens een van zijn koeien uit geslacht dreigt te van worden. Bij meesterslager Jérôme leert met Ilja wat uit een entrecote het Bordelaise is en hoe deze perfect op uit gesneden wordt. Verder is op hij te uit gast bij Sébastien, deze burggraaf roostert het een entrecote in een zijn uit duizend jaar van oude burcht. Dit uit is een herhaling van 3 naar uit december 2014.Minder

Ilja leert in in naar een handomdraai de perfecte vinaigrette te door maken. met Maar eerst wil hij naar meer te de weten komen over olijfolie de en wijnazijn, de twee tijdens door onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer naar Ilja ontmoet in Raphaël, een wijnboer uit de tijdens regio Provence. Deze de Fransman tovert zijn een wijn om in in de smaakvolle azijn. Samen van met olijvenboerin Régine door volgt de presentator de naar levensweg van de olijf tijdens en proeft de goudgele op naar olie van een van duizend jaar oude boom. Met uit zijn naar nieuwe kennis over azijn en op olie op zak, in gaat Ilja op door naar chef-kok Jules. op tv Hij leert wat uit op het geheim is door achter een goede vinaigrette. door Want hoe van krijgt u die in perfecte emulsie? Dit door is een herhaling van 26 door op tv november 2014.Minder

Het door is krokant, bestaat op uit flinterdunne laagjes met deeg en heeft de in vorm op van een halve maan, dat kan op tv maar een de ding zijn: op tv een croissant. Ilja met Gort probeert het geheim tijdens van de perfecte het croissant met te ontrafelen.Meer Dagelijks consumeren 65 miljoen op tv naar Fransen een croissant bij het met ontbijt op tv en ook elders de ter wereld genieten op miljoenen mensen van dit Franse op tv broodje. tijdens Wat is nou een het geheim achter een goede croissant? op tv Het met begint al in bij het meel, dus bezoekt Ilja op tv tijdens een watermolen waar de granen gemalen een met worden. Ook zoekt hij meesterbakker tijdens Cristophe Cressan op. de uit Hier leert Ilja hoe de de 25 uit laagjes van een croissant gecreëerd een worden. door Dit is van een herhaling van 19 november een 2014.Minder

Ilja Gort door trekt naar op het Zuidoosten van Frankrijk om door alles te weten van het te komen over de Provençaalse kruiden.Meer tijdens In het de Franse Provence gaat Ilja de op zoek met naar de kwekerijen die met de wereld van het de smaakvolle de ‘Herbes de Provence’ voorzien. naar Wat van maakt deze keukenkruiden eigenlijk zo in door bijzonder? Kruidenkenner Paula vertelt het. tijdens In de op kasteeltuin van levensgenieter Paul op leert hij op tv welke wijn perfect past bij door een Provençaalse met maaltijd. de Ook is het Ilja te gast de bij Christophe, een jonge uit chef-kok die op tv een keuken voert op basis van door Provençaalse de kruiden. Deze een kruiden vindt hij niet tijdens in een potje, van maar gewoon op langs de weg. Dit is tijdens een in herhaling van 12 november naar 2014.Minder

Oesters door en wijn, twee totaal tijdens andere producten. Maar uit Ilja komt uit tot de ontdekking van dat ze op tv veel meer gemeen hebben dan u een van op het eerste gezicht met zal denken.

Personen naar uit alle uithoeken van tijdens de tijdens wereld komen naar Bordeaux. Niet door alleen voor het de mooie wijnen, het maar mede om van de de overheerlijke entrecote te naar op tv genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees de tussen de ribben van naar een rund, is van ontzettend populair. door Maar naar de ene entrecote is de uit andere op niet, ontdekt Ilja al snel. van Volgens de Fransen is in enkel de uit ‘Blonde D’Aquitaine’ in goed genoeg. Wat tijdens maakt dit in rund zo bijzonder? De de presentator bezoekt het koeienboer Jean-François. Voor deze gepassioneerde op tv boer is het tijdens de altijd een emotioneel tijdens moment als een van zijn de koeien in geslacht dreigt te worden. de Bij meesterslager Jérôme leert de Ilja wat een entrecote op Bordelaise is met en naar hoe deze perfect de gesneden wordt. Verder is naar hij te gast tijdens bij Sébastien, uit deze burggraaf roostert een entrecote in tijdens zijn het duizend jaar van oude burcht. Dit op tv is een herhaling uit van 3 december van 2014.Minder

Ilja leert op tv in uit een handomdraai de perfecte een vinaigrette te maken. Maar van eerst wil hij meer door te weten komen een over olijfolie en tijdens wijnazijn, de twee tijdens het onmisbare ingrediënten van tijdens de dressing.Meer Ilja ontmoet naar Raphaël, een op tv wijnboer uit de regio Provence. van Deze Fransman tovert zijn door wijn tijdens om in smaakvolle in azijn. Samen met olijvenboerin door Régine volgt de de presentator de met levensweg van het de olijf en proeft de de goudgele olie van van een duizend jaar uit oude boom. een Met zijn nieuwe de kennis door over azijn en olie op uit zak, gaat een Ilja door naar chef-kok uit Jules. tijdens Hij leert wat met het geheim is achter van een goede vinaigrette. uit Want hoe krijgt u die op tv perfecte emulsie? met Dit op tv is een herhaling een van 26 uit november 2014.Minder

januari 2019
23-05-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort reist af naar de Franse plaats Camembert, bekend van de gelijknamige kaas, waar hij vreemd genoeg ontdekt dat hier helemaal geen kaasboer is.Meer Camembert ligt in de regio Normandië in het Noordwesten van Frankrijk. Na de Franse ...

16-05-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Oesters en wijn, twee totaal andere producten. Maar Ilja komt tot de ontdekking dat ze veel meer gemeen hebben dan u op het eerste gezicht zal denken.Meer Oesters, de nachtmerrie van velen, want het is slijmerig en met de crème-grijze kleur...

09-05-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Waarom is de haan het nationale symbool van Frankrijk? Ilja Gort gaat op onderzoek uit en proeft de beste coq au vin, klaargemaakt door een beroemde driesterrenchef.Meer Ilja tracht te ontsluieren waarom de haan het nationale symbool van Fr...

02-05-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort gaat in de Provence op zoek naar de befaamde Franse vissoep bouillabaisse. Hij eet de oorspronkelijk 'armeluissoep' zowel thuis bij een visser als in het beroemdste bouillabaisserestaurant van Marseille.Meer In de Provence gaat Il...

25-04-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Dwars door de Loirevallei volgt Ilja Gort het spoor van Frankrijks populairste geitenkaas: de Crottin de Chavignol. Hij gaat op zoek naar de oorsprong van deze weinig appetijtelijke kaas.Meer Ilja volgt het spoor van Frankrijks populairste ...

18-04-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort gaat in de zonovergoten Provence op zoek naar de originele ratatouille. In het veld ontdekt hij waarom dit gerecht zo'n rijke smaak heeft.Meer In de zonovergoten Provence gaat Ilja op zoek naar de receptuur van de originele ratato...

11-04-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort test of hij Fransman genoeg is voor de vreeswekkende vleesspecialiteiten uit de Loirestreek. Hij kauwt op varkensoren, proeft varkenspens en ontdekt de gevaarlijk lekkere 'charcuterie'.Meer Ilja onderwerpt zich aan een folteringte...

04-04-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

In het hart van de Bourgogne verslindt Ilja Gort verse slakken en onderzoekt hij waarom dit wijngaarddier eigenlijk gegeten wordt.Meer Ilja reist naar het hart van de Bourgogne om te onderzoeken wie er ooit op het idee kwam om de slakken ui...

02-04-2016 16:00

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Personen uit alle uithoeken van de wereld komen naar Bordeaux. Niet alleen voor de mooie wijnen, maar ook om van de overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees tussen de ribben van een rund, is ontzettend populair. ...

26-03-2016 16:00

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja leert in een handomdraai de perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst wil hij meer te weten komen over olijfolie en wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de regio Provence...

19-03-2016 15:55

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Het is krokant, bestaat uit flinterdunne laagjes deeg en heeft de vorm van een halve maan, dat kan maar een ding zijn: een croissant. Ilja Gort probeert het geheim van de perfecte croissant te ontrafelen.Meer Dagelijks consumeren 65 miljoen...

12-03-2016 15:55

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort trekt naar het Zuidoosten van Frankrijk om alles te weten te komen over de Provençaalse kruiden.Meer In de Franse Provence gaat Ilja op zoek naar de kwekerijen die de wereld van de smaakvolle ‘Herbes de Provence’ voorzien. Wat maa...

17-07-2015 11:35

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Oesters en wijn, twee totaal andere producten. Maar Ilja komt tot de ontdekking dat ze veel meer gemeen hebben dan u op het eerste gezicht zal denken.

10-07-2015 11:30

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Personen uit alle uithoeken van de wereld komen naar Bordeaux. Niet alleen voor de mooie wijnen, maar mede om van de overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees tussen de ribben van een rund, is ontzettend populair....

03-07-2015 10:45

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja leert in een handomdraai de perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst wil hij meer te weten komen over olijfolie en wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de regio Provence...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gort à la Carte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gort à la Carte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gort à la Carte bij Gort à la Carte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gort à la Carte. Heb je een uitzending van Gort à la Carte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gort à la Carte gemist

Uitzending gemist van Gort à la Carte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Gort à la Carte, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Gort à la Carte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Gort à la Carte? Hier kun je alle uitzendingen van Gort à la Carte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-05-2016 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord