Programma gemist?

Ilja naar Gort reist af de naar de Franse plaats een Camembert, bekend van uit de een gelijknamige kaas, waar op tv hij vreemd genoeg tijdens ontdekt dat hier helemaal geen uit kaasboer is.Meer Camembert ligt tijdens in op tv de regio Normandië van in het naar Noordwesten van Frankrijk. door Na de Franse Revolutie in werd hier voor het uit eerst deze met witte schimmelkaas gemaakt. door Ilja gaat langs bij een door een ware affineur, een chique uit woord voor kaasrijper. Dode de camembert, levende de camembert, de hij hoort er het alles over. Als wijnboer wil hij tijdens natuurlijk ook een weten met wat de best de begeleidende wijn is bij op de camembert. door En hoe kunt u kaas van eigenlijk door het best bewaren? Dit is door op tv een herhaling van 5 het november 2014.Minder

Oesters en in wijn, twee totaal op tv andere producten. Maar Ilja een komt tot tijdens de ontdekking van dat ze van veel meer gemeen op tv hebben dan u de op het eerste gezicht zal op tv denken.Meer op Oesters, de nachtmerrie van velen, door want naar het is slijmerig door en met de crème-grijze kleur op tv zien de weekdieren van er niet bepaald appetijtelijk een in uit. Op de markt door in Bordeaux uit lijkt echter niemand van oesters te op tv in gruwen, ze beginnen er zelfs op hun op dag mee. Ook Ilja het probeert een oesterontbijt. tijdens Vervolgens gaat door Ilja samen tijdens met een oesterboer de zee op. tijdens Hij naar ontdekt dat er net tijdens als ster-wijnmakers ook het ster-oesterboeren bestaan. En tot het in zijn eigen verbazing komt op Ilja erachter met dat er nog meer overeenkomsten zijn. door naar Tot slot gaan de door kleren uit in de naar baai op van de gemeente Arcachon, niet om op tv te zwemmen maar door voor het rapen naar van oesters. door Dit is een op herhaling van een 10 een december 2014.Minder

Waarom is tijdens de haan uit het nationale symbool een van Frankrijk? in Ilja Gort gaat op van onderzoek uit en proeft de op beste op coq au op vin, klaargemaakt door op een beroemde driesterrenchef.Meer Ilja tracht te tijdens ontsluieren waarom het de op haan het nationale symbool van tijdens Frankrijk is. Van van een sterrenkok die tijdens boer tijdens is geworden leert hij dat je in de beste coq van au tijdens vin maakt met met een hoogbejaarde haan. in Een beroemde driesterrenchef, die op tv het zijn imperium grondvestte op zijn unieke een bereiding van uit de bleu, blanc, door rouge, de tijdens witte Bresse-kip met de blauwe op tv poten en de met rode hanenkam, op maakt met voor Ilja deze 'kip der van kippen' klaar. Voor de op wijn op tv gaat hij ondergronds uit en doolt, samen met een uit tijdens wijnkeizer, door de grootste wijnkelder van door de naar hoofdstad van de in Bourgogne.Minder

Ilja Gort gaat op in de Provence het op zoek naar op tv de befaamde Franse tijdens vissoep bouillabaisse. van Hij eet uit de oorspronkelijk 'armeluissoep' zowel thuis op bij een visser tijdens als in op tv het beroemdste bouillabaisserestaurant van het door Marseille.Meer In de Provence gaat tijdens Ilja op zoek naar tijdens de befaamde Franse een vissoep naar bouillabaisse. Hij eet met de oorspronkelijk 'armeluissoep' door thuis bij een visser, en tijdens wordt warm door onthaald door op een dorpsfeest in uit een klein Frans vissersdorpje. op tv In het beroemdste op bouillabaisserestaurant door van vissoepstad Marseille tijdens eet hij met de luxe miljonairsversie. Maar uit niet voordat hij de voor de bijpassende wijn bedrijfsgeheimen naar moet van ontfutselen van door een wel heel het relaxte wijnboer in naar Bandol.Minder

Dwars met door de Loirevallei volgt in Ilja Gort het in spoor in van Frankrijks populairste geitenkaas: de op tv Crottin de de Chavignol. Hij gaat naar op zoek in naar de oorsprong van van deze weinig appetijtelijke het kaas.Meer Ilja tijdens volgt het spoor van Frankrijks in populairste door geitenkaas: de Crottin de de Chavignol. Hiervoor gaat hij de dwars door de de Loirevallei. De kleine een kaasjes zien eruit als de beschimmelde fossielen het en ruiken op naar een stal waarvan van het het stro niet wordt verschoond. Desalniettemin in worden er jaarlijks zestien op tv miljoen een van gegeten. in Op zoek de naar de oorsprong van deze weinig naar appetijtelijke kaas een melkt Ilja in geiten, verorbert oneetbare schimmelbrokjes en door slurpt tannineuze rode met wijn bij in een uit eigenzinnige Loire-wijnboer.Minder

Ilja met Gort gaat in de de zonovergoten Provence van op zoek naar de een originele ratatouille. in In het veld tijdens ontdekt hij waarom dit gerecht op de zo'n rijke smaak heeft.Meer naar In de zonovergoten een Provence gaat uit Ilja op zoek naar de receptuur de van de op originele ratatouille. Hij gaat uit het veld een in het met een kweker van eeuwenoude tomatenrassen de op en een sterrenchef naar met een obsessie voor uit groenten. Daar op tv ontdekt hij tijdens waarom de Provençaalse op ratatouille zo'n rijke smaak heeft. Voordat tijdens hij met mag slurpen van de bijbehorende uit Provence-wijn, moet Ilja uit met zich eerst melden bij door de Legion Etrangère, het uit beruchte de vreemdelingenlegioen.Minder

Ilja uit Gort test de of hij Fransman naar genoeg is voor de vreeswekkende tijdens vleesspecialiteiten uit de op Loirestreek. op tv Hij kauwt op varkensoren, proeft een varkenspens en uit ontdekt de het gevaarlijk lekkere 'charcuterie'.Meer Ilja onderwerpt met zich aan naar een folteringtest: is hij op tv Fransman in genoeg om te genieten de van de vreeswekkende vleesspecialiteiten uit met de op Loirestreek? Gort kauwt op varkensoren, door knabbelt uit aan varkenshoefjes en op gaat zelfs de beruchte door andouillette, met een worst van varkenspens, niet van uit de weg. door door Toch ontdekt hij tijdens zijn in zoektocht een een zogeheten 'charcuterie' die, geheel het tegen zijn verwachtingen het in, uit eetbaar en zelfs lekker het blijkt te zijn. op tv Gevaarlijk lekker naar zelfs.Minder

In het het hart van met de Bourgogne met verslindt Ilja Gort door verse slakken en onderzoekt hij door waarom het dit wijngaarddier eigenlijk gegeten op wordt.Meer Ilja reist in naar het hart tijdens van de Bourgogne om te op tv een onderzoeken wie er ooit op het van idee kwam door om tijdens de slakken uit de het duurste wijngaarden het ter wereld te eten. van Bij een archeologische vindplaats de treft hij 'de het Indiana Jones' het van Frankrijk een aan. Met een bevlogen een slakkenkweekster verslindt de hij verse slakken naar en zet hij op tv het op een slurpen een met zijn favoriete in bio-wijnboer. de Uiteindelijk biedt de kok in een het tijdens Middeleeuwse abdij hem dit uit legendarische wijngaarddier aan op tijdens een de manier waar hij uit niet omheen kan.Minder

Personen door uit alle uithoeken van de de met wereld komen naar het Bordeaux. Niet alleen voor uit de mooie wijnen, maar tijdens ook op om van de overheerlijke op tv entrecote te genieten.Meer Entrecote, met het met stukje vlees tussen een de ribben van een rund, uit is de ontzettend populair. Maar de ene entrecote uit in is de andere niet, ontdekt Ilja door op al snel. Volgens naar de Fransen is enkel de met ‘Blonde tijdens D’Aquitaine’ goed genoeg. Wat maakt in dit rund met zo bijzonder? De met presentator bezoekt met koeienboer Jean-François. in Voor deze gepassioneerde boer is op het altijd op tv een emotioneel moment als de een op tv van zijn koeien de geslacht dreigt te worden. een Bij meesterslager Jérôme leert Ilja op tv wat op tv een entrecote Bordelaise uit is en hoe deze naar perfect van gesneden wordt. Verder is hij te in gast door bij Sébastien, deze burggraaf roostert uit op tv een entrecote in zijn uit duizend jaar oude burcht. uit in Dit is een herhaling van 3 in december in 2014.Minder

Ilja leert in op met een handomdraai de perfecte uit vinaigrette te naar maken. Maar eerst het wil hij meer een te weten komen over olijfolie en een wijnazijn, het de twee onmisbare ingrediënten van met tijdens de dressing.Meer Ilja ontmoet op tv Raphaël, een wijnboer tijdens uit de uit regio Provence. Deze Fransman het tovert zijn wijn om tijdens in smaakvolle azijn. Samen naar tijdens met olijvenboerin Régine een volgt de presentator een de levensweg van de olijf en door proeft de goudgele in olie van een een duizend uit jaar oude op boom. Met naar zijn nieuwe kennis uit over azijn en olie uit op zak, op tv gaat Ilja door op tv naar chef-kok Jules. Hij leert op tv wat het met geheim is achter een een goede vinaigrette. Want hoe een krijgt u die met perfecte emulsie? op tv Dit is naar een herhaling de van 26 tijdens november 2014.Minder

Het een is krokant, een bestaat uit flinterdunne laagjes deeg en van tijdens heeft de vorm van uit een halve een maan, dat kan maar een de ding zijn: een uit croissant. Ilja Gort naar probeert het geheim van door de perfecte met croissant op te ontrafelen.Meer Dagelijks op tv consumeren 65 miljoen Fransen de een croissant bij een het ontbijt en ook elders tijdens ter wereld de genieten miljoenen mensen van van de dit Franse broodje. Wat is het nou het geheim in achter een goede door croissant? Het begint een al bij het meel, door dus van bezoekt Ilja een watermolen waar van de het granen gemalen worden. Ook in op zoekt hij meesterbakker Cristophe uit Cressan op. Hier leert naar Ilja hoe de door 25 laagjes van een een croissant in gecreëerd worden. Dit is tijdens een van herhaling van het 19 november 2014.Minder

Ilja Gort de trekt naar het tijdens Zuidoosten van Frankrijk om in alles te weten op tv het te komen over naar de Provençaalse kruiden.Meer In op de Franse van Provence gaat Ilja op zoek naar tijdens op tv de kwekerijen die naar de wereld van in de smaakvolle ‘Herbes de Provence’ met voorzien. Wat van maakt deze naar keukenkruiden eigenlijk zo bijzonder? Kruidenkenner Paula in vertelt het. tijdens In de kasteeltuin een van levensgenieter Paul de leert naar hij welke wijn perfect past de bij tijdens een Provençaalse maaltijd. tijdens Ook is Ilja te gast de bij Christophe, een in jonge chef-kok die door een met keuken voert op door basis van Provençaalse kruiden. naar Deze met kruiden vindt hij niet in met een potje, maar door gewoon langs de weg. een het Dit is door een herhaling van op tv 12 november 2014.Minder

Oesters en wijn, een naar twee totaal andere een producten. Maar Ilja komt de tot de ontdekking dat ze door met veel meer gemeen door hebben dan u in op het eerste gezicht zal op denken.

Personen uit naar alle uithoeken van de met wereld komen door naar tijdens Bordeaux. Niet alleen voor de mooie tijdens wijnen, maar mede door naar om van de overheerlijke entrecote te met genieten.Meer Entrecote, het in naar stukje vlees tussen de ribben door van een rund, is naar uit ontzettend populair. Maar de ene entrecote uit is de andere door niet, ontdekt Ilja het al snel. Volgens het de Fransen een is enkel het de ‘Blonde D’Aquitaine’ goed op tv genoeg. uit Wat maakt dit rund naar zo bijzonder? op De presentator bezoekt van koeienboer Jean-François. uit Voor deze gepassioneerde boer tijdens is het altijd een van emotioneel moment als naar een van naar zijn koeien op geslacht dreigt te worden. Bij meesterslager naar Jérôme met leert Ilja wat een uit entrecote met Bordelaise is en hoe van deze perfect gesneden een wordt. Verder in is hij te gast bij Sébastien, van deze burggraaf roostert door een entrecote in uit zijn duizend naar jaar oude tijdens burcht. Dit is uit een herhaling door van 3 december door 2014.Minder

Ilja leert in door een handomdraai op tv de perfecte het vinaigrette te maken. Maar eerst uit wil hij met meer tijdens te weten komen over olijfolie en een wijnazijn, de twee met onmisbare de ingrediënten van de dressing.Meer uit Ilja ontmoet Raphaël, op tv een de wijnboer uit de regio Provence. op Deze Fransman tovert een zijn wijn om in een smaakvolle azijn. Samen van met olijvenboerin tijdens Régine volgt de presentator met een de levensweg van naar de olijf en proeft de goudgele naar een olie van een duizend jaar oude naar boom. door Met zijn nieuwe uit kennis in over azijn en olie op het zak, gaat het Ilja door naar chef-kok Jules. door Hij leert wat het het geheim naar is achter een door goede vinaigrette. Want hoe het krijgt u die naar perfecte emulsie? de Dit is een van van herhaling van 26 november van 2014.Minder

maart 2020
23-05-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort reist af naar de Franse plaats Camembert, bekend van de gelijknamige kaas, waar hij vreemd genoeg ontdekt dat hier helemaal geen kaasboer is.Meer Camembert ligt in de regio Normandië in het Noordwesten van Frankrijk. Na de Franse ...

16-05-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Oesters en wijn, twee totaal andere producten. Maar Ilja komt tot de ontdekking dat ze veel meer gemeen hebben dan u op het eerste gezicht zal denken.Meer Oesters, de nachtmerrie van velen, want het is slijmerig en met de crème-grijze kleur...

09-05-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Waarom is de haan het nationale symbool van Frankrijk? Ilja Gort gaat op onderzoek uit en proeft de beste coq au vin, klaargemaakt door een beroemde driesterrenchef.Meer Ilja tracht te ontsluieren waarom de haan het nationale symbool van Fr...

02-05-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort gaat in de Provence op zoek naar de befaamde Franse vissoep bouillabaisse. Hij eet de oorspronkelijk 'armeluissoep' zowel thuis bij een visser als in het beroemdste bouillabaisserestaurant van Marseille.Meer In de Provence gaat Il...

25-04-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Dwars door de Loirevallei volgt Ilja Gort het spoor van Frankrijks populairste geitenkaas: de Crottin de Chavignol. Hij gaat op zoek naar de oorsprong van deze weinig appetijtelijke kaas.Meer Ilja volgt het spoor van Frankrijks populairste ...

18-04-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort gaat in de zonovergoten Provence op zoek naar de originele ratatouille. In het veld ontdekt hij waarom dit gerecht zo'n rijke smaak heeft.Meer In de zonovergoten Provence gaat Ilja op zoek naar de receptuur van de originele ratato...

11-04-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort test of hij Fransman genoeg is voor de vreeswekkende vleesspecialiteiten uit de Loirestreek. Hij kauwt op varkensoren, proeft varkenspens en ontdekt de gevaarlijk lekkere 'charcuterie'.Meer Ilja onderwerpt zich aan een folteringte...

04-04-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

In het hart van de Bourgogne verslindt Ilja Gort verse slakken en onderzoekt hij waarom dit wijngaarddier eigenlijk gegeten wordt.Meer Ilja reist naar het hart van de Bourgogne om te onderzoeken wie er ooit op het idee kwam om de slakken ui...

02-04-2016 16:00

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Personen uit alle uithoeken van de wereld komen naar Bordeaux. Niet alleen voor de mooie wijnen, maar ook om van de overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees tussen de ribben van een rund, is ontzettend populair. ...

26-03-2016 16:00

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja leert in een handomdraai de perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst wil hij meer te weten komen over olijfolie en wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de regio Provence...

19-03-2016 15:55

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Het is krokant, bestaat uit flinterdunne laagjes deeg en heeft de vorm van een halve maan, dat kan maar een ding zijn: een croissant. Ilja Gort probeert het geheim van de perfecte croissant te ontrafelen.Meer Dagelijks consumeren 65 miljoen...

12-03-2016 15:55

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort trekt naar het Zuidoosten van Frankrijk om alles te weten te komen over de Provençaalse kruiden.Meer In de Franse Provence gaat Ilja op zoek naar de kwekerijen die de wereld van de smaakvolle ‘Herbes de Provence’ voorzien. Wat maa...

17-07-2015 11:35

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Oesters en wijn, twee totaal andere producten. Maar Ilja komt tot de ontdekking dat ze veel meer gemeen hebben dan u op het eerste gezicht zal denken.

10-07-2015 11:30

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Personen uit alle uithoeken van de wereld komen naar Bordeaux. Niet alleen voor de mooie wijnen, maar mede om van de overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees tussen de ribben van een rund, is ontzettend populair....

03-07-2015 10:45

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja leert in een handomdraai de perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst wil hij meer te weten komen over olijfolie en wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de regio Provence...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gort à la Carte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gort à la Carte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gort à la Carte bij Gort à la Carte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gort à la Carte. Heb je een uitzending van Gort à la Carte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gort à la Carte gemist

Uitzending gemist van Gort à la Carte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Gort à la Carte, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Gort à la Carte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Gort à la Carte? Hier kun je alle uitzendingen van Gort à la Carte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-05-2016 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!