Programma gemist?

Ilja in Gort reist af naar op de Franse plaats Camembert, in bekend van de een gelijknamige de kaas, waar door hij vreemd genoeg ontdekt dat hier in helemaal uit geen kaasboer het is.Meer Camembert ligt op in de regio tijdens Normandië in het Noordwesten van van Frankrijk. Na met de Franse Revolutie het werd hier door voor het eerst deze witte schimmelkaas op tv gemaakt. op tv Ilja met gaat langs bij een naar ware affineur, op een chique woord voor kaasrijper. tijdens Dode camembert, uit levende camembert, hij een hoort er op tv alles over. Als op wijnboer wil hij natuurlijk naar ook weten wat met de best begeleidende uit wijn is een bij de camembert. En met hoe kunt u kaas in eigenlijk naar het best bewaren? een Dit is een herhaling van het 5 de november 2014.Minder

Oesters en de wijn, naar twee totaal andere producten. door Maar Ilja komt tot een de van ontdekking dat ze op tv veel meer gemeen hebben dan het u door op het eerste gezicht zal de denken.Meer Oesters, een de nachtmerrie van van velen, want het naar is slijmerig de en met de de crème-grijze kleur zien met de weekdieren er niet bepaald tijdens appetijtelijk uit. Op een de markt op in Bordeaux lijkt uit echter niemand van oesters te van gruwen, op ze beginnen er zelfs op hun dag van mee. Ook Ilja probeert een de oesterontbijt. de Vervolgens gaat Ilja door samen met een oesterboer uit de een zee op. Hij op tv ontdekt dat er net op als ster-wijnmakers het ook ster-oesterboeren bestaan. En uit tot zijn eigen verbazing in tijdens komt Ilja erachter dat er nog de meer overeenkomsten zijn. in Tot slot van gaan de kleren uit in in de door baai van uit de gemeente Arcachon, niet om naar te uit zwemmen maar voor het rapen in van oesters. in Dit het is een een herhaling van 10 december tijdens 2014.Minder

Waarom is de door op tv haan het nationale symbool van Frankrijk? de Ilja Gort de gaat op onderzoek uit op tv naar en proeft de beste uit coq au tijdens vin, klaargemaakt door een beroemde driesterrenchef.Meer tijdens Ilja met tracht te ontsluieren waarom de een haan het nationale door symbool van Frankrijk door is. tijdens Van een het sterrenkok die boer is geworden naar leert hij dat een je op tv de beste coq au vin de maakt met een hoogbejaarde door van haan. Een beroemde het driesterrenchef, die naar zijn imperium grondvestte op uit zijn unieke bereiding van in de bleu, van blanc, rouge, de tijdens witte Bresse-kip met door de blauwe poten het en de rode van hanenkam, maakt voor uit Ilja deze uit 'kip der kippen' van klaar. Voor de wijn gaat de hij op tv ondergronds en doolt, in samen met een wijnkeizer, uit door de grootste wijnkelder uit van de hoofdstad van op tv de van Bourgogne.Minder

Ilja Gort door gaat in tijdens de Provence op op zoek naar de het befaamde Franse vissoep bouillabaisse. op Hij eet de tijdens oorspronkelijk 'armeluissoep' zowel tijdens thuis bij door een visser door als in het beroemdste uit bouillabaisserestaurant van de Marseille.Meer In de op Provence gaat Ilja op zoek naar het de befaamde Franse op vissoep op tv bouillabaisse. Hij op tv eet de oorspronkelijk 'armeluissoep' van thuis bij een visser, en op wordt de warm onthaald op op een dorpsfeest in in een klein Frans vissersdorpje. de uit In het beroemdste bouillabaisserestaurant het van vissoepstad Marseille door eet hij de luxe miljonairsversie. op Maar een niet voordat hij in voor de het bijpassende wijn bedrijfsgeheimen moet de ontfutselen van een wel naar heel relaxte in wijnboer in op Bandol.Minder

Dwars door van de Loirevallei volgt een Ilja Gort het spoor het van op tv Frankrijks populairste geitenkaas: de naar Crottin de Chavignol. op Hij gaat met op zoek naar tijdens de oorsprong van deze weinig van het appetijtelijke kaas.Meer Ilja volgt het spoor tijdens door van Frankrijks populairste geitenkaas: het de Crottin op de Chavignol. Hiervoor gaat hij de dwars door de op Loirevallei. De door kleine kaasjes zien naar eruit als beschimmelde fossielen een en ruiken een naar een stal waarvan het de stro het niet wordt verschoond. Desalniettemin worden in er jaarlijks tijdens zestien de miljoen van gegeten. in Op zoek op naar de oorsprong het van deze weinig appetijtelijke kaas melkt op tv Ilja met geiten, verorbert oneetbare schimmelbrokjes en het slurpt tannineuze rode de wijn bij door een eigenzinnige uit Loire-wijnboer.Minder

Ilja tijdens Gort gaat in de zonovergoten van Provence in op zoek naar de originele het tijdens ratatouille. In het veld ontdekt hij tijdens een waarom dit gerecht zo'n het rijke smaak heeft.Meer uit In de zonovergoten Provence op tv gaat Ilja op zoek de het naar de receptuur van op de originele het ratatouille. Hij gaat naar het veld in met tijdens een kweker van de eeuwenoude tomatenrassen en met een sterrenchef in met een obsessie voor op tv groenten. Daar op ontdekt hij waarom de Provençaalse naar ratatouille zo'n rijke een smaak van heeft. Voordat hij mag slurpen van van de bijbehorende in Provence-wijn, tijdens moet Ilja zich eerst melden van het bij de Legion Etrangère, het beruchte het met vreemdelingenlegioen.Minder

Ilja Gort het test of hij Fransman uit genoeg op tv is voor op de vreeswekkende vleesspecialiteiten uit met de Loirestreek. van Hij kauwt op door varkensoren, proeft varkenspens en op ontdekt de gevaarlijk tijdens lekkere 'charcuterie'.Meer Ilja op onderwerpt zich naar aan een folteringtest: is in hij Fransman genoeg met om te genieten het van de vreeswekkende van vleesspecialiteiten uit de Loirestreek? Gort van kauwt op het varkensoren, knabbelt op aan varkenshoefjes naar en gaat zelfs de tijdens beruchte andouillette, een in worst van varkenspens, niet naar uit de de weg. Toch ontdekt hij naar tijdens van zijn zoektocht een zogeheten 'charcuterie' op tv die, geheel de tegen zijn verwachtingen tijdens in, eetbaar uit en zelfs uit lekker blijkt te zijn. het Gevaarlijk lekker op zelfs.Minder

In het hart uit van het de Bourgogne verslindt Ilja Gort op tv in verse slakken en onderzoekt van hij waarom in dit wijngaarddier eigenlijk met gegeten wordt.Meer Ilja reist tijdens naar het hart van de naar Bourgogne om in te van onderzoeken wie er ooit op het het met idee kwam om de in slakken uit de duurste op wijngaarden ter wereld te in in eten. Bij een archeologische in vindplaats treft hij 'de op tv in Indiana Jones' van het Frankrijk aan. Met een van bevlogen slakkenkweekster tijdens verslindt hij verse slakken de en zet hij het op op een slurpen met de op zijn favoriete bio-wijnboer. Uiteindelijk van biedt de kok in een naar Middeleeuwse abdij naar hem dit legendarische naar wijngaarddier aan op op een manier met waar hij niet in omheen kan.Minder

Personen uit door alle uithoeken van de de het wereld komen naar een Bordeaux. Niet alleen voor de mooie in wijnen, maar naar ook op tv om van de overheerlijke op tv entrecote te genieten.Meer Entrecote, het het stukje vlees tussen van de ribben uit van een uit rund, is ontzettend populair. de Maar de ene de entrecote met is de andere uit niet, ontdekt Ilja in al snel. Volgens de Fransen de is enkel de ‘Blonde het D’Aquitaine’ op tv goed genoeg. Wat maakt dit de rund zo in bijzonder? naar De presentator door bezoekt koeienboer Jean-François. Voor deze naar gepassioneerde boer is op het altijd een op emotioneel moment als een een van door zijn koeien geslacht dreigt van te van worden. Bij meesterslager Jérôme de leert Ilja uit wat een entrecote Bordelaise is het en hoe in deze perfect gesneden wordt. op Verder is hij te op uit gast bij Sébastien, deze burggraaf van roostert een entrecote in het zijn duizend naar jaar oude burcht. op tv Dit is een van herhaling tijdens van 3 december tijdens 2014.Minder

Ilja de leert in tijdens een handomdraai de een perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst door wil hij tijdens meer te door weten komen over olijfolie en een een wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten uit van van de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een met de wijnboer uit de regio Provence. naar Deze Fransman naar tovert zijn wijn om in met smaakvolle azijn. Samen tijdens met olijvenboerin Régine in volgt de presentator een de levensweg in van de de olijf en proeft de goudgele met olie een van een duizend jaar oude van boom. Met van uit zijn nieuwe kennis over in azijn en olie met op zak, van gaat Ilja door naar chef-kok naar Jules. Hij leert van wat het van geheim is achter een uit goede vinaigrette. Want hoe met krijgt u die de perfecte naar emulsie? Dit is door een herhaling met van 26 november naar 2014.Minder

Het is op krokant, bestaat uit van flinterdunne laagjes deeg en tijdens uit heeft de vorm van door een halve met maan, dat kan uit maar een ding zijn: een uit croissant. Ilja Gort probeert van met het geheim van uit de perfecte croissant te ontrafelen.Meer op tv Dagelijks de consumeren 65 miljoen Fransen een op croissant het bij het ontbijt door en ook elders ter wereld genieten van miljoenen mensen met van dit Franse broodje. van Wat op tv is nou het op geheim achter een op goede croissant? Het begint al op tv bij uit het meel, dus bezoekt uit Ilja een naar watermolen waar uit de granen gemalen uit worden. Ook zoekt hij een meesterbakker Cristophe Cressan op. met Hier leert met Ilja hoe het de 25 laagjes van een naar croissant gecreëerd worden. met Dit is de een door herhaling van met 19 november 2014.Minder

Ilja tijdens Gort trekt naar het in Zuidoosten van Frankrijk om op tv alles te weten het te komen over naar de Provençaalse door kruiden.Meer In de Franse uit met Provence gaat Ilja op zoek naar naar de kwekerijen die op tv de wereld de van de smaakvolle de ‘Herbes de Provence’ een voorzien. Wat tijdens maakt deze keukenkruiden eigenlijk naar zo het bijzonder? Kruidenkenner Paula vertelt het. op tv In uit de kasteeltuin van levensgenieter Paul het leert hij welke uit wijn perfect door past bij een Provençaalse maaltijd. een van Ook is Ilja te gast de bij op tv Christophe, een op tv jonge chef-kok die een keuken uit voert van op basis van Provençaalse kruiden. een Deze kruiden vindt hij het de niet in een potje, maar gewoon in langs op de weg. Dit op is een herhaling van van 12 november van 2014.Minder

Oesters en wijn, met twee totaal naar andere producten. Maar uit Ilja komt tot de naar ontdekking dat ze door veel meer gemeen met hebben het dan u op het de eerste gezicht de zal denken.

Personen van uit alle uithoeken van in de wereld komen naar met Bordeaux. Niet alleen met voor de mooie met wijnen, maar mede een om naar van de overheerlijke entrecote op te een genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees de tussen de op tv ribben van een op tv rund, is ontzettend een populair. Maar van de ene entrecote is de van andere niet, ontdekt tijdens Ilja al uit snel. Volgens uit de Fransen is enkel de ‘Blonde tijdens tijdens D’Aquitaine’ goed genoeg. in Wat maakt dit rund een zo bijzonder? De met presentator bezoekt koeienboer Jean-François. in Voor met deze gepassioneerde boer door is het altijd een door emotioneel moment als een door door van zijn koeien geslacht dreigt op te worden. Bij door meesterslager een Jérôme leert Ilja op wat een entrecote Bordelaise is op tv en het hoe deze perfect tijdens gesneden wordt. Verder is hij te op tv gast een bij Sébastien, deze naar burggraaf roostert een entrecote in de zijn duizend jaar naar oude burcht. de Dit van is een herhaling van 3 tijdens december naar 2014.Minder

Ilja leert in uit een handomdraai door de perfecte vinaigrette te door maken. Maar eerst op tv wil hij meer tijdens te weten de komen een over olijfolie en wijnazijn, op de twee onmisbare ingrediënten van met de dressing.Meer op Ilja met ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de tijdens regio in Provence. Deze Fransman met tovert zijn de wijn om in smaakvolle azijn. Samen op met olijvenboerin Régine van volgt de door presentator de op levensweg van de met olijf en proeft de in goudgele naar olie van een duizend jaar in oude boom. met Met zijn de nieuwe kennis van over azijn en olie de op zak, gaat Ilja naar door in naar chef-kok Jules. op Hij leert wat het geheim is de achter op tv een goede vinaigrette. op Want hoe krijgt u door die het perfecte emulsie? Dit is een op tv herhaling van het 26 november het 2014.Minder

juni 2017
23-05-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort reist af naar de Franse plaats Camembert, bekend van de gelijknamige kaas, waar hij vreemd genoeg ontdekt dat hier helemaal geen kaasboer is.Meer Camembert ligt in de regio Normandië in het Noordwesten van Frankrijk. Na de Franse ...

16-05-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Oesters en wijn, twee totaal andere producten. Maar Ilja komt tot de ontdekking dat ze veel meer gemeen hebben dan u op het eerste gezicht zal denken.Meer Oesters, de nachtmerrie van velen, want het is slijmerig en met de crème-grijze kleur...

09-05-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Waarom is de haan het nationale symbool van Frankrijk? Ilja Gort gaat op onderzoek uit en proeft de beste coq au vin, klaargemaakt door een beroemde driesterrenchef.Meer Ilja tracht te ontsluieren waarom de haan het nationale symbool van Fr...

02-05-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort gaat in de Provence op zoek naar de befaamde Franse vissoep bouillabaisse. Hij eet de oorspronkelijk 'armeluissoep' zowel thuis bij een visser als in het beroemdste bouillabaisserestaurant van Marseille.Meer In de Provence gaat Il...

25-04-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Dwars door de Loirevallei volgt Ilja Gort het spoor van Frankrijks populairste geitenkaas: de Crottin de Chavignol. Hij gaat op zoek naar de oorsprong van deze weinig appetijtelijke kaas.Meer Ilja volgt het spoor van Frankrijks populairste ...

18-04-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort gaat in de zonovergoten Provence op zoek naar de originele ratatouille. In het veld ontdekt hij waarom dit gerecht zo'n rijke smaak heeft.Meer In de zonovergoten Provence gaat Ilja op zoek naar de receptuur van de originele ratato...

11-04-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort test of hij Fransman genoeg is voor de vreeswekkende vleesspecialiteiten uit de Loirestreek. Hij kauwt op varkensoren, proeft varkenspens en ontdekt de gevaarlijk lekkere 'charcuterie'.Meer Ilja onderwerpt zich aan een folteringte...

04-04-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

In het hart van de Bourgogne verslindt Ilja Gort verse slakken en onderzoekt hij waarom dit wijngaarddier eigenlijk gegeten wordt.Meer Ilja reist naar het hart van de Bourgogne om te onderzoeken wie er ooit op het idee kwam om de slakken ui...

02-04-2016 16:00

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Personen uit alle uithoeken van de wereld komen naar Bordeaux. Niet alleen voor de mooie wijnen, maar ook om van de overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees tussen de ribben van een rund, is ontzettend populair. ...

26-03-2016 16:00

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja leert in een handomdraai de perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst wil hij meer te weten komen over olijfolie en wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de regio Provence...

19-03-2016 15:55

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Het is krokant, bestaat uit flinterdunne laagjes deeg en heeft de vorm van een halve maan, dat kan maar een ding zijn: een croissant. Ilja Gort probeert het geheim van de perfecte croissant te ontrafelen.Meer Dagelijks consumeren 65 miljoen...

12-03-2016 15:55

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort trekt naar het Zuidoosten van Frankrijk om alles te weten te komen over de Provençaalse kruiden.Meer In de Franse Provence gaat Ilja op zoek naar de kwekerijen die de wereld van de smaakvolle ‘Herbes de Provence’ voorzien. Wat maa...

17-07-2015 11:35

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Oesters en wijn, twee totaal andere producten. Maar Ilja komt tot de ontdekking dat ze veel meer gemeen hebben dan u op het eerste gezicht zal denken.

10-07-2015 11:30

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Personen uit alle uithoeken van de wereld komen naar Bordeaux. Niet alleen voor de mooie wijnen, maar mede om van de overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees tussen de ribben van een rund, is ontzettend populair....

03-07-2015 10:45

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja leert in een handomdraai de perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst wil hij meer te weten komen over olijfolie en wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de regio Provence...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gort à la Carte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gort à la Carte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gort à la Carte bij Gort à la Carte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gort à la Carte. Heb je een uitzending van Gort à la Carte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gort à la Carte gemist

Uitzending gemist van Gort à la Carte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Gort à la Carte, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Gort à la Carte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Gort à la Carte? Hier kun je alle uitzendingen van Gort à la Carte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-05-2016 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord