Programma gemist?

Ilja Gort reist naar af naar het de een Franse plaats Camembert, het bekend van de op gelijknamige kaas, waar met hij vreemd genoeg ontdekt dat uit hier uit helemaal geen kaasboer is.Meer Camembert op ligt tijdens in de regio op tv Normandië in het Noordwesten de van Frankrijk. een Na de Franse Revolutie werd hier uit voor het de eerst deze witte schimmelkaas op gemaakt. tijdens Ilja gaat langs bij op een ware een affineur, een chique woord op voor kaasrijper. Dode een camembert, het levende camembert, door hij hoort er alles van over. Als wijnboer wil door hij natuurlijk ook weten uit wat de een best begeleidende uit wijn is bij de door camembert. En hoe kunt in u een kaas eigenlijk het uit best bewaren? op tv Dit is een in herhaling van 5 november naar 2014.Minder

Oesters de en wijn, twee totaal tijdens andere de producten. Maar Ilja komt tot de tijdens ontdekking dat ze uit veel meer tijdens gemeen uit hebben dan u naar op het eerste gezicht zal denken.Meer in met Oesters, de nachtmerrie van velen, want uit het is slijmerig het door en met de crème-grijze een kleur zien de weekdieren uit er niet tijdens bepaald appetijtelijk uit. het Op de de markt in Bordeaux lijkt echter uit niemand van van oesters te gruwen, ze een beginnen er zelfs hun op tv dag mee. uit Ook Ilja van probeert een tijdens oesterontbijt. Vervolgens gaat Ilja het samen op met een oesterboer de zee op tv op. Hij de ontdekt dat er net op als door ster-wijnmakers ook ster-oesterboeren bestaan. En op tv tot zijn eigen verbazing met komt Ilja op tv erachter dat er nog op tv meer overeenkomsten naar zijn. door Tot slot gaan de uit kleren uit in de baai naar van door de gemeente Arcachon, door niet om te op tv zwemmen maar de voor het rapen tijdens van oesters. Dit is een een herhaling van 10 een december op 2014.Minder

Waarom naar is de de haan het nationale symbool uit van Frankrijk? Ilja Gort tijdens gaat op met onderzoek uit en proeft de op beste coq van au vin, het klaargemaakt door een door beroemde driesterrenchef.Meer op tv Ilja tracht te ontsluieren waarom van de haan uit het nationale symbool van naar Frankrijk op tv is. Van een sterrenkok tijdens die boer is van geworden leert hij dat je door de het beste coq au het vin maakt met met een hoogbejaarde door haan. Een in beroemde driesterrenchef, die op tv zijn imperium grondvestte op zijn unieke naar bereiding van de met bleu, blanc, naar rouge, de witte het Bresse-kip met met de blauwe poten en op de rode hanenkam, met maakt voor Ilja de deze 'kip der kippen' een klaar. Voor de het wijn gaat het hij ondergronds en op doolt, samen met een een wijnkeizer, door de de grootste wijnkelder van door de hoofdstad het van de op tv Bourgogne.Minder

Ilja van Gort gaat in in de Provence op zoek naar naar de befaamde Franse uit vissoep bouillabaisse. het Hij eet op tv de oorspronkelijk op 'armeluissoep' zowel thuis bij een op tv visser als in de het door beroemdste bouillabaisserestaurant van in Marseille.Meer In de Provence gaat door Ilja uit op zoek naar de op befaamde Franse vissoep bouillabaisse. Hij op eet op tv de oorspronkelijk 'armeluissoep' thuis op bij op een visser, en wordt warm onthaald een op het een dorpsfeest uit in een klein Frans vissersdorpje. met op tv In het beroemdste naar bouillabaisserestaurant van vissoepstad Marseille eet hij uit de luxe een miljonairsversie. Maar op tv niet voordat hij voor de op bijpassende wijn bedrijfsgeheimen de moet ontfutselen van van een wel heel tijdens uit relaxte wijnboer in een Bandol.Minder

Dwars met door de van Loirevallei volgt Ilja Gort het spoor op tv van met Frankrijks populairste geitenkaas: de Crottin met de door Chavignol. Hij gaat de op zoek naar in de oorsprong van het deze weinig appetijtelijke kaas.Meer op Ilja volgt het spoor naar het van Frankrijks populairste geitenkaas: de een Crottin door de Chavignol. Hiervoor gaat naar hij dwars door de Loirevallei. naar een De kleine kaasjes zien eruit naar als beschimmelde met fossielen en ruiken naar een van stal een waarvan het stro niet een wordt verschoond. Desalniettemin met worden er met jaarlijks zestien miljoen van van gegeten. van Op zoek naar tijdens de oorsprong van deze naar weinig appetijtelijke kaas het melkt Ilja geiten, tijdens verorbert oneetbare schimmelbrokjes de en slurpt tijdens tannineuze rode wijn bij een uit eigenzinnige tijdens Loire-wijnboer.Minder

Ilja Gort de gaat in de zonovergoten van Provence op door zoek naar de originele een ratatouille. in In het het veld ontdekt hij een waarom dit gerecht zo'n door rijke smaak heeft.Meer In een de door zonovergoten Provence gaat op Ilja op zoek naar de receptuur de van de een originele ratatouille. Hij van gaat het veld in een met een naar kweker van een eeuwenoude tomatenrassen met en een sterrenchef met een obsessie een voor groenten. op tv uit Daar ontdekt hij waarom door de Provençaalse ratatouille zo'n het rijke smaak heeft. Voordat uit door hij mag slurpen van de bijbehorende het Provence-wijn, moet Ilja op zich eerst melden van het bij de Legion Etrangère, het een beruchte in vreemdelingenlegioen.Minder

Ilja Gort test met of hij door Fransman genoeg is in voor de vreeswekkende van vleesspecialiteiten met uit de Loirestreek. Hij in kauwt op varkensoren, proeft door varkenspens de en ontdekt de gevaarlijk tijdens lekkere 'charcuterie'.Meer Ilja onderwerpt zich een aan met een folteringtest: is hij Fransman in genoeg om de te genieten van de een vreeswekkende vleesspecialiteiten uit van een de Loirestreek? Gort kauwt op een varkensoren, door knabbelt aan varkenshoefjes en gaat zelfs tijdens de tijdens beruchte andouillette, een worst van van varkenspens, niet uit tijdens de weg. met Toch ontdekt hij van tijdens zijn zoektocht tijdens een zogeheten naar 'charcuterie' die, geheel tegen naar in zijn verwachtingen in, een eetbaar en zelfs lekker blijkt tijdens te op zijn. Gevaarlijk lekker naar zelfs.Minder

In op tv het hart van in de Bourgogne verslindt van Ilja Gort verse naar slakken en onderzoekt hij door waarom dit uit wijngaarddier eigenlijk gegeten op wordt.Meer Ilja reist tijdens naar het hart een van de Bourgogne het om te onderzoeken wie er naar ooit op het uit uit idee kwam om de op tv slakken uit de de duurste wijngaarden ter wereld te met eten. tijdens Bij een archeologische in vindplaats treft hij van 'de Indiana het Jones' van Frankrijk aan. in Met in een bevlogen slakkenkweekster verslindt hij verse uit slakken naar en zet hij het in op een een slurpen met zijn naar favoriete bio-wijnboer. de Uiteindelijk biedt de kok in een in Middeleeuwse abdij hem het van dit legendarische wijngaarddier aan op uit een manier waar hij met niet omheen op kan.Minder

Personen de uit alle uithoeken van van de door wereld komen naar uit Bordeaux. Niet alleen voor naar de mooie wijnen, maar een ook om in van de van overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, in het stukje vlees tussen de de ribben van in een rund, naar is ontzettend populair. uit Maar de ene de entrecote is de naar andere in niet, ontdekt Ilja al uit snel. Volgens de Fransen van is enkel de een ‘Blonde D’Aquitaine’ in goed genoeg. Wat naar maakt dit rund zo bijzonder? naar met De presentator uit bezoekt koeienboer Jean-François. Voor deze door gepassioneerde boer is een het altijd een door emotioneel moment als de een in van zijn koeien geslacht dreigt van te naar worden. Bij meesterslager Jérôme een leert Ilja wat tijdens een entrecote op tv Bordelaise is en hoe deze perfect uit gesneden wordt. uit Verder is hij in te gast bij Sébastien, door deze burggraaf roostert tijdens tijdens een entrecote in zijn op duizend jaar oude burcht. de Dit is een tijdens herhaling naar van 3 december een 2014.Minder

Ilja leert een in een met handomdraai de perfecte vinaigrette van te uit maken. Maar eerst wil hij de meer door te weten komen op over olijfolie en wijnazijn, door de twee uit onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer Ilja een ontmoet Raphaël, met een wijnboer uit uit de regio op Provence. Deze op tv Fransman tovert zijn wijn om uit in smaakvolle de azijn. Samen met olijvenboerin Régine op tv op tv volgt de presentator in de levensweg van de de olijf en naar proeft de goudgele olie het van een naar duizend jaar oude van boom. Met door zijn nieuwe kennis over tijdens azijn en olie op door zak, gaat van Ilja door naar chef-kok het Jules. Hij leert wat op uit het geheim is achter een goede in vinaigrette. Want in hoe krijgt u die met perfecte met emulsie? Dit is een in door herhaling van 26 november het 2014.Minder

Het op tv is krokant, bestaat uit van flinterdunne uit laagjes deeg en uit heeft de vorm op van een halve maan, op dat kan het maar een ding zijn: een croissant. met Ilja in Gort probeert het op tv geheim van de met perfecte croissant te ontrafelen.Meer Dagelijks met consumeren 65 door miljoen Fransen een uit croissant bij het ontbijt van en ook elders met ter wereld in genieten miljoenen mensen met van dit Franse in broodje. op Wat is nou het het geheim achter een goede croissant? de van Het begint al bij het meel, de dus het bezoekt Ilja een in watermolen waar de van granen gemalen worden. Ook met zoekt uit hij meesterbakker Cristophe Cressan uit op. een Hier leert Ilja hoe de 25 van naar laagjes van een croissant uit gecreëerd worden. Dit het is een een herhaling van 19 november uit 2014.Minder

Ilja op Gort trekt naar uit het Zuidoosten van door Frankrijk om alles te weten de te komen een over de een Provençaalse kruiden.Meer de In de Franse Provence gaat Ilja naar door op zoek naar met de kwekerijen die de wereld van het de smaakvolle ‘Herbes uit de Provence’ op voorzien. tijdens Wat maakt deze keukenkruiden eigenlijk op zo door bijzonder? Kruidenkenner Paula met vertelt het. In de kasteeltuin op van levensgenieter een Paul leert in hij welke wijn perfect het past bij een Provençaalse maaltijd. op in Ook is Ilja te gast van bij van Christophe, een jonge chef-kok op tv die een van keuken voert in op basis van Provençaalse kruiden. Deze uit het kruiden vindt hij niet in een naar op potje, maar gewoon door langs de weg. van Dit is de een herhaling van 12 november naar 2014.Minder

Oesters naar en wijn, twee totaal de andere producten. Maar tijdens Ilja komt tot de op ontdekking dat ze naar veel door meer gemeen hebben dan het u op het eerste op tv gezicht zal van denken.

Personen naar uit alle uithoeken van de het wereld op komen naar Bordeaux. Niet alleen het voor de mooie door wijnen, maar mede op om van de naar overheerlijke entrecote te de genieten.Meer Entrecote, het het van stukje vlees tussen de de ribben van een de rund, is ontzettend populair. van Maar naar de ene entrecote is de andere in niet, tijdens ontdekt Ilja al snel. tijdens Volgens tijdens de Fransen is enkel de ‘Blonde naar D’Aquitaine’ op goed genoeg. uit Wat maakt dit rund op tv zo bijzonder? door De presentator tijdens bezoekt koeienboer Jean-François. Voor deze gepassioneerde door boer een is het altijd door een emotioneel moment als in een van zijn uit koeien van geslacht dreigt te de worden. Bij meesterslager Jérôme leert van Ilja wat met een entrecote van Bordelaise is en uit hoe deze perfect gesneden wordt. met Verder uit is hij te gast bij Sébastien, met van deze burggraaf roostert een entrecote op in zijn duizend jaar tijdens in oude burcht. in Dit is een herhaling van naar 3 december naar 2014.Minder

Ilja tijdens leert in een handomdraai de met op perfecte vinaigrette te naar maken. Maar eerst wil hij van meer te weten komen op tv naar over olijfolie en het wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten met van de dressing.Meer Ilja op ontmoet op Raphaël, een wijnboer op tv uit de regio in Provence. Deze met Fransman tovert zijn van wijn om in smaakvolle door azijn. Samen met olijvenboerin tijdens Régine volgt de presentator tijdens de de levensweg van de olijf het en proeft met de goudgele de olie van een het duizend jaar oude boom. met Met zijn tijdens nieuwe kennis over tijdens azijn en olie op op zak, gaat Ilja op door naar chef-kok met Jules. Hij leert door wat het geheim is een achter een met goede vinaigrette. Want hoe van krijgt u die tijdens het perfecte emulsie? Dit is uit een herhaling een van 26 november de 2014.Minder

september 2020
23-05-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort reist af naar de Franse plaats Camembert, bekend van de gelijknamige kaas, waar hij vreemd genoeg ontdekt dat hier helemaal geen kaasboer is.Meer Camembert ligt in de regio Normandië in het Noordwesten van Frankrijk. Na de Franse ...

16-05-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Oesters en wijn, twee totaal andere producten. Maar Ilja komt tot de ontdekking dat ze veel meer gemeen hebben dan u op het eerste gezicht zal denken.Meer Oesters, de nachtmerrie van velen, want het is slijmerig en met de crème-grijze kleur...

09-05-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Waarom is de haan het nationale symbool van Frankrijk? Ilja Gort gaat op onderzoek uit en proeft de beste coq au vin, klaargemaakt door een beroemde driesterrenchef.Meer Ilja tracht te ontsluieren waarom de haan het nationale symbool van Fr...

02-05-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort gaat in de Provence op zoek naar de befaamde Franse vissoep bouillabaisse. Hij eet de oorspronkelijk 'armeluissoep' zowel thuis bij een visser als in het beroemdste bouillabaisserestaurant van Marseille.Meer In de Provence gaat Il...

25-04-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Dwars door de Loirevallei volgt Ilja Gort het spoor van Frankrijks populairste geitenkaas: de Crottin de Chavignol. Hij gaat op zoek naar de oorsprong van deze weinig appetijtelijke kaas.Meer Ilja volgt het spoor van Frankrijks populairste ...

18-04-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort gaat in de zonovergoten Provence op zoek naar de originele ratatouille. In het veld ontdekt hij waarom dit gerecht zo'n rijke smaak heeft.Meer In de zonovergoten Provence gaat Ilja op zoek naar de receptuur van de originele ratato...

11-04-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort test of hij Fransman genoeg is voor de vreeswekkende vleesspecialiteiten uit de Loirestreek. Hij kauwt op varkensoren, proeft varkenspens en ontdekt de gevaarlijk lekkere 'charcuterie'.Meer Ilja onderwerpt zich aan een folteringte...

04-04-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

In het hart van de Bourgogne verslindt Ilja Gort verse slakken en onderzoekt hij waarom dit wijngaarddier eigenlijk gegeten wordt.Meer Ilja reist naar het hart van de Bourgogne om te onderzoeken wie er ooit op het idee kwam om de slakken ui...

02-04-2016 16:00

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Personen uit alle uithoeken van de wereld komen naar Bordeaux. Niet alleen voor de mooie wijnen, maar ook om van de overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees tussen de ribben van een rund, is ontzettend populair. ...

26-03-2016 16:00

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja leert in een handomdraai de perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst wil hij meer te weten komen over olijfolie en wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de regio Provence...

19-03-2016 15:55

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Het is krokant, bestaat uit flinterdunne laagjes deeg en heeft de vorm van een halve maan, dat kan maar een ding zijn: een croissant. Ilja Gort probeert het geheim van de perfecte croissant te ontrafelen.Meer Dagelijks consumeren 65 miljoen...

12-03-2016 15:55

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort trekt naar het Zuidoosten van Frankrijk om alles te weten te komen over de Provençaalse kruiden.Meer In de Franse Provence gaat Ilja op zoek naar de kwekerijen die de wereld van de smaakvolle ‘Herbes de Provence’ voorzien. Wat maa...

17-07-2015 11:35

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Oesters en wijn, twee totaal andere producten. Maar Ilja komt tot de ontdekking dat ze veel meer gemeen hebben dan u op het eerste gezicht zal denken.

10-07-2015 11:30

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Personen uit alle uithoeken van de wereld komen naar Bordeaux. Niet alleen voor de mooie wijnen, maar mede om van de overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees tussen de ribben van een rund, is ontzettend populair....

03-07-2015 10:45

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja leert in een handomdraai de perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst wil hij meer te weten komen over olijfolie en wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de regio Provence...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gort à la Carte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gort à la Carte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gort à la Carte bij Gort à la Carte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gort à la Carte. Heb je een uitzending van Gort à la Carte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gort à la Carte gemist

Uitzending gemist van Gort à la Carte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Gort à la Carte, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Gort à la Carte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Gort à la Carte? Hier kun je alle uitzendingen van Gort à la Carte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-05-2016 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!