Programma gemist?

Ilja op Gort reist af op tv naar de naar Franse plaats Camembert, bekend naar van de met gelijknamige kaas, waar op tv hij vreemd genoeg ontdekt dat hier door helemaal tijdens geen kaasboer met is.Meer Camembert ligt in op tv de regio Normandië naar in het Noordwesten van van Frankrijk. Na de de Franse naar Revolutie werd hier voor het eerst de deze op witte schimmelkaas van gemaakt. Ilja door gaat langs bij een ware uit affineur, een op tv chique woord voor kaasrijper. van Dode camembert, door levende camembert, hij hoort er met alles over. het Als op wijnboer wil hij natuurlijk met ook weten wat de naar best een begeleidende wijn is bij de het camembert. naar En hoe kunt u kaas op eigenlijk het best bewaren? uit op tv Dit is een herhaling van tijdens 5 november een 2014.Minder

Oesters en wijn, naar twee totaal op andere producten. Maar Ilja door komt tot tijdens de ontdekking dat op tv ze met veel meer gemeen uit hebben dan u de op het eerste gezicht zal denken.Meer het Oesters, de in nachtmerrie van velen, uit want het is slijmerig op en met de de crème-grijze kleur zien een de in weekdieren er niet bepaald appetijtelijk het uit. Op de tijdens het markt in Bordeaux de lijkt echter niemand van door oesters te in gruwen, ze beginnen er op tv zelfs hun dag mee. uit Ook Ilja probeert een in oesterontbijt. Vervolgens tijdens gaat Ilja een samen in met een oesterboer op de zee op. Hij naar ontdekt dat er de net als ster-wijnmakers op tv ook ster-oesterboeren bestaan. met En tot in zijn eigen verbazing komt naar Ilja erachter met dat er nog meer overeenkomsten zijn. op Tot de slot gaan de kleren een uit in tijdens de baai van de in gemeente van Arcachon, niet om te zwemmen maar een voor het rapen een van tijdens oesters. Dit met is een herhaling van 10 op tv december op tv 2014.Minder

Waarom is de van haan het door nationale symbool van Frankrijk? het Ilja Gort op gaat uit op onderzoek uit in en proeft de beste coq uit au vin, klaargemaakt door door een beroemde driesterrenchef.Meer op Ilja tracht te van ontsluieren waarom de in haan het nationale een symbool van naar Frankrijk is. Van een op tv sterrenkok die boer tijdens is geworden met leert naar hij dat je de beste tijdens coq au vin maakt in uit met een hoogbejaarde haan. met Een tijdens beroemde driesterrenchef, die zijn imperium het grondvestte op uit zijn unieke bereiding van een de naar bleu, blanc, rouge, de de witte Bresse-kip met de blauwe een poten en op tv de met rode hanenkam, maakt in voor Ilja deze 'kip tijdens der kippen' klaar. door Voor de wijn naar gaat hij op tv ondergronds en doolt, samen met een een wijnkeizer, door uit de grootste wijnkelder van van de het hoofdstad van de van Bourgogne.Minder

Ilja Gort gaat naar in de naar Provence op de zoek naar de befaamde door Franse vissoep bouillabaisse. Hij van eet de op tv oorspronkelijk naar 'armeluissoep' zowel thuis op tv bij een visser als in op het beroemdste bouillabaisserestaurant van van Marseille.Meer een In de Provence gaat van Ilja op zoek naar met de befaamde een Franse vissoep naar bouillabaisse. Hij eet tijdens de oorspronkelijk 'armeluissoep' thuis van bij een op tv visser, en wordt warm het onthaald op een dorpsfeest op in een met klein Frans door vissersdorpje. In op tv het beroemdste bouillabaisserestaurant van vissoepstad door Marseille eet tijdens hij de luxe miljonairsversie. op Maar niet met voordat hij een voor de bijpassende uit wijn bedrijfsgeheimen moet ontfutselen van naar een wel met heel relaxte uit wijnboer in het Bandol.Minder

Dwars naar door de een Loirevallei volgt Ilja Gort het van spoor van in Frankrijks populairste geitenkaas: de Crottin in uit de Chavignol. Hij door gaat op zoek naar op de oorsprong van deze weinig van appetijtelijke op kaas.Meer Ilja volgt het spoor door van Frankrijks populairste met geitenkaas: de Crottin uit de Chavignol. Hiervoor op tv gaat hij van dwars op door de Loirevallei. naar De kleine kaasjes zien eruit tijdens als beschimmelde fossielen met en ruiken naar van een stal waarvan naar het stro niet op wordt verschoond. op tv Desalniettemin worden er de jaarlijks zestien van miljoen van gegeten. uit Op zoek naar de uit oorsprong van een deze weinig appetijtelijke van kaas melkt Ilja geiten, tijdens verorbert oneetbare schimmelbrokjes door en slurpt naar tannineuze rode wijn tijdens bij een eigenzinnige een Loire-wijnboer.Minder

Ilja Gort op gaat in de een zonovergoten Provence een op zoek naar de door originele tijdens ratatouille. In het veld ontdekt hij door van waarom dit gerecht zo'n rijke smaak met heeft.Meer tijdens In de zonovergoten Provence gaat met uit Ilja op zoek naar de receptuur een van op de originele ratatouille. tijdens Hij gaat het veld naar in met een tijdens kweker van eeuwenoude tijdens tomatenrassen met en een sterrenchef met een obsessie een voor groenten. uit Daar ontdekt hij het waarom de Provençaalse de ratatouille door zo'n rijke smaak heeft. Voordat uit hij mag van slurpen van de bijbehorende uit Provence-wijn, moet Ilja op zich eerst melden met bij de een Legion met Etrangère, het beruchte op vreemdelingenlegioen.Minder

Ilja op Gort test of hij Fransman door tijdens genoeg is voor de vreeswekkende door vleesspecialiteiten uit de een Loirestreek. Hij kauwt op van varkensoren, proeft een varkenspens en ontdekt de op tv gevaarlijk lekkere door 'charcuterie'.Meer Ilja onderwerpt op zich aan een naar folteringtest: op tv is hij Fransman genoeg om in te genieten van op tv de vreeswekkende vleesspecialiteiten uit tijdens de Loirestreek? door Gort het kauwt op varkensoren, knabbelt aan varkenshoefjes van de en gaat zelfs de beruchte andouillette, in een het worst van de varkenspens, niet uit de weg. van Toch een ontdekt hij naar tijdens zijn zoektocht een uit zogeheten 'charcuterie' die, geheel een tegen zijn verwachtingen in, naar eetbaar en van zelfs lekker blijkt in te zijn. door Gevaarlijk lekker een zelfs.Minder

In het met hart van de Bourgogne de tijdens verslindt Ilja Gort verse slakken en op onderzoekt hij in waarom dit wijngaarddier van eigenlijk uit gegeten wordt.Meer Ilja reist het naar het hart van de door Bourgogne om te op onderzoeken wie er op ooit op het de idee kwam naar om de slakken op uit een de duurste wijngaarden in ter wereld te eten. tijdens Bij een tijdens archeologische vindplaats treft hij 'de tijdens Indiana Jones' van de Frankrijk aan. Met naar een een bevlogen slakkenkweekster verslindt de hij verse slakken en tijdens zet hij het in op een tijdens slurpen met zijn het favoriete bio-wijnboer. op tv Uiteindelijk biedt de kok in tijdens een op Middeleeuwse abdij hem dit legendarische tijdens wijngaarddier aan op van een manier het waar hij niet omheen op tv kan.Minder

Personen tijdens uit alle het uithoeken van de wereld komen tijdens naar Bordeaux. Niet op alleen naar voor de mooie naar wijnen, maar ook om van de door overheerlijke een entrecote te genieten.Meer Entrecote, het de stukje met vlees tussen een de ribben van een naar rund, is ontzettend populair. in Maar de met ene entrecote door is de andere op tv niet, ontdekt Ilja het al snel. Volgens de Fransen tijdens is enkel door de ‘Blonde D’Aquitaine’ goed genoeg. op Wat de maakt dit rund naar zo bijzonder? door De presentator op tv bezoekt koeienboer Jean-François. Voor deze gepassioneerde naar boer tijdens is het op tv altijd een emotioneel moment als een een van zijn het koeien door geslacht dreigt te het worden. Bij meesterslager Jérôme leert op Ilja op tv wat een entrecote op Bordelaise is en hoe deze op tv perfect gesneden van wordt. Verder is hij te door gast van bij Sébastien, deze burggraaf roostert op tv een entrecote in met de zijn duizend jaar met oude burcht. met Dit is een door herhaling van 3 december de 2014.Minder

Ilja leert in in een handomdraai een de perfecte vinaigrette te de maken. Maar eerst door op wil hij meer te weten het komen over van olijfolie en wijnazijn, de twee naar onmisbare ingrediënten van naar de dressing.Meer Ilja naar van ontmoet Raphaël, een de wijnboer uit de regio Provence. Deze op door Fransman tovert zijn wijn tijdens om in smaakvolle de azijn. Samen met door olijvenboerin Régine volgt de de presentator de levensweg van de de tijdens olijf en proeft de op goudgele olie naar van een met duizend jaar oude boom. door Met zijn nieuwe een kennis over azijn op en olie op zak, uit gaat Ilja door naar naar in chef-kok Jules. Hij de leert wat het geheim is een achter een goede het vinaigrette. Want in hoe krijgt u die met perfecte emulsie? door Dit uit is een herhaling van 26 van november op tv 2014.Minder

Het op tv is krokant, bestaat het uit flinterdunne laagjes deeg door en heeft de met vorm de van een halve maan, door dat kan maar een ding met naar zijn: een croissant. Ilja Gort op tv probeert het geheim van uit op tv de perfecte croissant te een ontrafelen.Meer Dagelijks met consumeren 65 miljoen Fransen een croissant met met bij het ontbijt en ook door elders ter wereld genieten tijdens miljoenen mensen de van dit Franse broodje. van Wat is op nou het naar geheim achter uit een goede croissant? Het tijdens begint al bij op tv het meel, dus tijdens bezoekt Ilja een watermolen waar uit de granen gemalen het worden. naar Ook de zoekt hij meesterbakker in Cristophe Cressan op. in Hier leert Ilja hoe de 25 een laagjes van de een croissant gecreëerd worden. op tv Dit het is een op tv herhaling van 19 november tijdens 2014.Minder

Ilja naar Gort trekt de naar het Zuidoosten van door Frankrijk om uit alles te weten te komen over door de Provençaalse kruiden.Meer op tv In met de Franse Provence gaat Ilja van op zoek naar een de uit kwekerijen die de wereld het van de smaakvolle ‘Herbes een in de Provence’ voorzien. Wat maakt het deze keukenkruiden op tv eigenlijk zo bijzonder? een Kruidenkenner Paula vertelt het. In op tv de kasteeltuin op tv van levensgenieter Paul naar leert hij welke uit wijn perfect past bij door een Provençaalse naar maaltijd. van Ook is Ilja met te gast bij Christophe, van een jonge op tv chef-kok die een keuken voert op tv op naar basis van Provençaalse kruiden. Deze de kruiden vindt hij op tv tijdens niet in een door potje, maar gewoon langs de weg. van Dit is in een herhaling op tv van 12 november een 2014.Minder

Oesters het en wijn, twee totaal in andere producten. een Maar Ilja komt door tot de tijdens ontdekking dat ze veel meer gemeen op tijdens hebben dan u op het eerste tijdens gezicht zal de denken.

Personen op uit alle de uithoeken van de wereld komen in naar van Bordeaux. Niet alleen op voor de mooie wijnen, in maar mede op tv om van de overheerlijke de entrecote te naar genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees een tussen de ribben van in door een rund, is tijdens ontzettend populair. Maar de ene van entrecote is de andere naar uit niet, ontdekt Ilja al snel. Volgens een de Fransen de is enkel de van ‘Blonde D’Aquitaine’ goed een genoeg. Wat maakt het dit rund zo uit bijzonder? De uit presentator bezoekt koeienboer Jean-François. uit Voor deze gepassioneerde een boer is het op tv altijd een emotioneel van moment naar als een van zijn koeien met uit geslacht dreigt te worden. Bij meesterslager uit Jérôme van leert Ilja van wat een entrecote op Bordelaise is en hoe deze perfect op gesneden wordt. naar Verder is hij door te gast het bij Sébastien, deze burggraaf in roostert een entrecote met in zijn door duizend jaar oude een burcht. Dit is door een herhaling door van 3 de december 2014.Minder

Ilja leert met in uit een handomdraai de perfecte vinaigrette van te maken. Maar op eerst wil hij meer uit te weten op tv komen het over olijfolie en wijnazijn, met de twee onmisbare ingrediënten van uit de dressing.Meer Ilja door ontmoet uit Raphaël, een wijnboer uit de naar regio Provence. door Deze Fransman een tovert zijn wijn om in op smaakvolle op tv azijn. Samen met op olijvenboerin Régine volgt de door presentator de levensweg van uit de olijf tijdens en proeft de goudgele met olie van een door duizend jaar naar oude door boom. Met zijn door nieuwe kennis over azijn de en olie het op zak, gaat Ilja door door naar chef-kok Jules. naar Hij leert de wat het geheim van is in achter een goede vinaigrette. Want van hoe krijgt u tijdens die perfecte emulsie? een Dit is van een herhaling van 26 op tv november een 2014.Minder

oktober 2017
23-05-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort reist af naar de Franse plaats Camembert, bekend van de gelijknamige kaas, waar hij vreemd genoeg ontdekt dat hier helemaal geen kaasboer is.Meer Camembert ligt in de regio Normandië in het Noordwesten van Frankrijk. Na de Franse ...

16-05-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Oesters en wijn, twee totaal andere producten. Maar Ilja komt tot de ontdekking dat ze veel meer gemeen hebben dan u op het eerste gezicht zal denken.Meer Oesters, de nachtmerrie van velen, want het is slijmerig en met de crème-grijze kleur...

09-05-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Waarom is de haan het nationale symbool van Frankrijk? Ilja Gort gaat op onderzoek uit en proeft de beste coq au vin, klaargemaakt door een beroemde driesterrenchef.Meer Ilja tracht te ontsluieren waarom de haan het nationale symbool van Fr...

02-05-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort gaat in de Provence op zoek naar de befaamde Franse vissoep bouillabaisse. Hij eet de oorspronkelijk 'armeluissoep' zowel thuis bij een visser als in het beroemdste bouillabaisserestaurant van Marseille.Meer In de Provence gaat Il...

25-04-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Dwars door de Loirevallei volgt Ilja Gort het spoor van Frankrijks populairste geitenkaas: de Crottin de Chavignol. Hij gaat op zoek naar de oorsprong van deze weinig appetijtelijke kaas.Meer Ilja volgt het spoor van Frankrijks populairste ...

18-04-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort gaat in de zonovergoten Provence op zoek naar de originele ratatouille. In het veld ontdekt hij waarom dit gerecht zo'n rijke smaak heeft.Meer In de zonovergoten Provence gaat Ilja op zoek naar de receptuur van de originele ratato...

11-04-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort test of hij Fransman genoeg is voor de vreeswekkende vleesspecialiteiten uit de Loirestreek. Hij kauwt op varkensoren, proeft varkenspens en ontdekt de gevaarlijk lekkere 'charcuterie'.Meer Ilja onderwerpt zich aan een folteringte...

04-04-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

In het hart van de Bourgogne verslindt Ilja Gort verse slakken en onderzoekt hij waarom dit wijngaarddier eigenlijk gegeten wordt.Meer Ilja reist naar het hart van de Bourgogne om te onderzoeken wie er ooit op het idee kwam om de slakken ui...

02-04-2016 16:00

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Personen uit alle uithoeken van de wereld komen naar Bordeaux. Niet alleen voor de mooie wijnen, maar ook om van de overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees tussen de ribben van een rund, is ontzettend populair. ...

26-03-2016 16:00

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja leert in een handomdraai de perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst wil hij meer te weten komen over olijfolie en wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de regio Provence...

19-03-2016 15:55

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Het is krokant, bestaat uit flinterdunne laagjes deeg en heeft de vorm van een halve maan, dat kan maar een ding zijn: een croissant. Ilja Gort probeert het geheim van de perfecte croissant te ontrafelen.Meer Dagelijks consumeren 65 miljoen...

12-03-2016 15:55

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort trekt naar het Zuidoosten van Frankrijk om alles te weten te komen over de Provençaalse kruiden.Meer In de Franse Provence gaat Ilja op zoek naar de kwekerijen die de wereld van de smaakvolle ‘Herbes de Provence’ voorzien. Wat maa...

17-07-2015 11:35

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Oesters en wijn, twee totaal andere producten. Maar Ilja komt tot de ontdekking dat ze veel meer gemeen hebben dan u op het eerste gezicht zal denken.

10-07-2015 11:30

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Personen uit alle uithoeken van de wereld komen naar Bordeaux. Niet alleen voor de mooie wijnen, maar mede om van de overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees tussen de ribben van een rund, is ontzettend populair....

03-07-2015 10:45

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja leert in een handomdraai de perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst wil hij meer te weten komen over olijfolie en wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de regio Provence...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gort à la Carte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gort à la Carte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gort à la Carte bij Gort à la Carte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gort à la Carte. Heb je een uitzending van Gort à la Carte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gort à la Carte gemist

Uitzending gemist van Gort à la Carte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Gort à la Carte, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Gort à la Carte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Gort à la Carte? Hier kun je alle uitzendingen van Gort à la Carte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-05-2016 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord