Programma gemist?

Ilja Gort reist een het af naar de Franse plaats Camembert, het het bekend van de gelijknamige kaas, de waar van hij vreemd genoeg ontdekt dat hier op helemaal geen een kaasboer de is.Meer Camembert ligt in naar de regio door Normandië in het Noordwesten de van Frankrijk. Na de Franse het Revolutie werd hier van in voor het eerst deze uit witte schimmelkaas naar gemaakt. Ilja gaat met langs bij een uit ware affineur, een chique woord een voor kaasrijper. Dode uit camembert, levende van camembert, hij met hoort er alles over. in Als wijnboer op tv wil hij natuurlijk ook weten van wat de door best begeleidende wijn is naar naar bij de camembert. tijdens En hoe kunt naar u kaas eigenlijk het best op bewaren? een Dit is tijdens een herhaling van 5 november op tv 2014.Minder

Oesters en wijn, in twee uit totaal andere producten. Maar Ilja naar komt tot het de ontdekking dat ze op tv veel meer gemeen uit hebben dan u het op een het eerste gezicht zal denken.Meer tijdens Oesters, de door nachtmerrie van velen, in want het is slijmerig naar en uit met de crème-grijze uit kleur zien de weekdieren naar er niet uit bepaald appetijtelijk uit. Op met de markt in Bordeaux tijdens lijkt echter de niemand tijdens van oesters te door gruwen, ze beginnen er zelfs van hun dag mee. op Ook Ilja probeert op een oesterontbijt. Vervolgens het gaat uit Ilja samen tijdens met een oesterboer de zee op. tijdens met Hij ontdekt dat er net als de ster-wijnmakers ook ster-oesterboeren een tijdens bestaan. En tot zijn op eigen verbazing komt een Ilja erachter dat in er nog meer overeenkomsten het zijn. Tot tijdens slot gaan de in kleren uit in de baai in van van de gemeente Arcachon, uit niet om te zwemmen de maar voor het rapen het van oesters. op tv door Dit is een herhaling een van 10 december op 2014.Minder

Waarom het is de haan het de nationale door symbool van Frankrijk? Ilja Gort van gaat op door onderzoek uit met en proeft de beste naar coq au het vin, klaargemaakt door uit een beroemde driesterrenchef.Meer Ilja tracht te naar naar ontsluieren waarom de haan door het nationale symbool van Frankrijk het het is. Van een sterrenkok uit die boer is geworden leert het met hij dat je de tijdens beste coq au vin maakt de met een hoogbejaarde met haan. Een een op beroemde driesterrenchef, die het zijn imperium grondvestte op naar zijn unieke bereiding van door de bleu, blanc, op tv rouge, de witte Bresse-kip een op tv met de blauwe naar poten en de rode door hanenkam, maakt voor op tv Ilja deze 'kip der de kippen' met klaar. Voor de met wijn gaat hij de ondergronds en doolt, samen met van een wijnkeizer, door de in een grootste wijnkelder van de de hoofdstad van de op Bourgogne.Minder

Ilja met Gort gaat in de Provence tijdens op zoek tijdens naar de naar befaamde Franse vissoep op bouillabaisse. Hij eet de oorspronkelijk in 'armeluissoep' een zowel thuis bij een visser door als op tv in het beroemdste uit bouillabaisserestaurant van Marseille.Meer in In de Provence gaat van Ilja op zoek naar het de van befaamde Franse vissoep bouillabaisse. Hij van een eet de oorspronkelijk het 'armeluissoep' thuis bij een visser, en van wordt naar warm onthaald op een de dorpsfeest in in een klein Frans met vissersdorpje. met In het beroemdste uit bouillabaisserestaurant van vissoepstad uit Marseille eet hij de luxe miljonairsversie. door Maar op niet voordat hij voor in de de bijpassende wijn bedrijfsgeheimen moet ontfutselen in van een wel uit heel relaxte wijnboer in van op tv Bandol.Minder

Dwars door uit de Loirevallei volgt op Ilja Gort het een spoor van Frankrijks met populairste geitenkaas: uit de Crottin de in Chavignol. Hij gaat op een zoek naar de oorsprong naar van deze naar weinig appetijtelijke kaas.Meer op tv Ilja volgt het spoor in uit van Frankrijks populairste het geitenkaas: de Crottin de in Chavignol. Hiervoor gaat hij naar dwars door de Loirevallei. in het De kleine kaasjes zien eruit als tijdens op beschimmelde fossielen en ruiken naar een door stal op waarvan het stro op tv niet wordt verschoond. tijdens Desalniettemin worden met er jaarlijks zestien miljoen tijdens van gegeten. met Op zoek naar tijdens de oorsprong met van deze weinig appetijtelijke kaas melkt op Ilja geiten, verorbert een oneetbare op tv schimmelbrokjes en slurpt op tannineuze rode wijn bij in een eigenzinnige het Loire-wijnboer.Minder

Ilja een Gort gaat in in de zonovergoten op tv Provence op zoek naar het de originele ratatouille. op tv In het veld ontdekt hij in het waarom dit gerecht zo'n rijke smaak tijdens heeft.Meer In naar de zonovergoten tijdens Provence gaat Ilja op tijdens zoek naar de door receptuur van de uit originele ratatouille. van Hij gaat het veld in de uit met een kweker van eeuwenoude tomatenrassen naar en een op tv sterrenchef met een door obsessie voor de groenten. Daar ontdekt door hij de waarom de Provençaalse ratatouille zo'n van rijke smaak heeft. een Voordat hij op tv mag slurpen van de een bijbehorende het Provence-wijn, moet Ilja zich eerst melden tijdens bij de Legion de Etrangère, naar het beruchte door vreemdelingenlegioen.Minder

Ilja Gort uit test of hij in Fransman genoeg is naar voor in de vreeswekkende vleesspecialiteiten uit de Loirestreek. tijdens Hij op kauwt op naar varkensoren, proeft varkenspens en het ontdekt de van gevaarlijk lekkere 'charcuterie'.Meer Ilja door onderwerpt zich aan in een folteringtest: is hij door Fransman genoeg een om te genieten van het de vreeswekkende vleesspecialiteiten uit de de tijdens Loirestreek? Gort kauwt op varkensoren, met knabbelt aan in varkenshoefjes en in gaat zelfs de de beruchte andouillette, een op worst van varkenspens, niet van uit de weg. op tv Toch het ontdekt hij naar tijdens zijn zoektocht met een zogeheten 'charcuterie' die, geheel uit tegen zijn verwachtingen in, uit eetbaar en het zelfs lekker blijkt het te zijn. Gevaarlijk lekker het tijdens zelfs.Minder

In door het hart een van de Bourgogne verslindt Ilja Gort de verse slakken en tijdens onderzoekt hij een waarom dit wijngaarddier met eigenlijk gegeten wordt.Meer naar Ilja reist naar het tijdens door hart van de Bourgogne om door te onderzoeken wie met er ooit met op het tijdens idee kwam om de door slakken uit de duurste wijngaarden met ter wereld uit te eten. van Bij op een archeologische vindplaats treft hij met 'de Indiana tijdens Jones' van Frankrijk het aan. Met een bevlogen slakkenkweekster op verslindt van hij verse slakken en zet op hij het op met een slurpen naar met zijn favoriete naar bio-wijnboer. in Uiteindelijk biedt de op tv kok in een met Middeleeuwse abdij hem door dit legendarische wijngaarddier aan het op een manier waar in hij niet omheen in kan.Minder

Personen uit alle het uithoeken van uit de wereld komen naar de Bordeaux. Niet uit alleen voor de naar mooie wijnen, maar ook de om van de de overheerlijke op tv entrecote te genieten.Meer met Entrecote, het stukje vlees de tussen de uit ribben van een tijdens rund, is ontzettend populair. door Maar de ene entrecote op is op de andere niet, het ontdekt Ilja met al snel. Volgens de Fransen is op enkel de het ‘Blonde D’Aquitaine’ goed genoeg. tijdens Wat tijdens maakt dit rund zo bijzonder? het naar De presentator het bezoekt koeienboer Jean-François. Voor deze door gepassioneerde boer is de het naar altijd een emotioneel van moment als een van zijn koeien naar geslacht dreigt een te naar worden. Bij meesterslager Jérôme leert Ilja een wat een entrecote van Bordelaise is en door hoe de deze perfect gesneden in wordt. Verder het is hij te de gast bij Sébastien, deze op burggraaf roostert een entrecote in naar in zijn duizend jaar oude burcht. van Dit is tijdens een herhaling van 3 met december uit 2014.Minder

Ilja op tv leert in een handomdraai de de perfecte vinaigrette te door maken. Maar de eerst wil tijdens hij meer te weten op komen over op olijfolie en tijdens wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van in het de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een naar in wijnboer uit de regio op Provence. Deze Fransman tovert zijn van de wijn om in een smaakvolle azijn. Samen het met olijvenboerin Régine volgt de presentator met de de levensweg van de tijdens olijf en proeft door de goudgele olie van een op duizend jaar oude in boom. met Met zijn nieuwe het kennis over azijn op en in olie op zak, tijdens gaat Ilja door uit naar chef-kok Jules. Hij leert wat door het de geheim is achter een op goede de vinaigrette. Want hoe krijgt u van die perfecte emulsie? een Dit is in een herhaling van op tv 26 november van 2014.Minder

Het naar is krokant, bestaat uit van flinterdunne laagjes deeg op tv en heeft tijdens de vorm van op tv een halve maan, dat de kan maar een tijdens ding de zijn: een croissant. Ilja Gort probeert het naar het geheim van naar de perfecte croissant te ontrafelen.Meer de Dagelijks consumeren het 65 miljoen Fransen door een croissant bij op het ontbijt en met ook elders in ter wereld genieten miljoenen mensen van van dit Franse uit broodje. Wat is met nou uit het geheim achter door een goede croissant? Het door begint al bij het uit meel, dus tijdens bezoekt Ilja een watermolen met waar door de granen gemalen worden. Ook door op tv zoekt hij meesterbakker Cristophe Cressan uit op. Hier in leert Ilja hoe de het 25 laagjes van het een croissant gecreëerd naar worden. Dit met is een op tv herhaling van uit 19 november 2014.Minder

Ilja met Gort trekt naar het in Zuidoosten uit van Frankrijk om alles te weten op tv te door komen over de Provençaalse kruiden.Meer op In op de Franse uit Provence gaat Ilja van op zoek naar naar de kwekerijen die de wereld van van de smaakvolle ‘Herbes op de Provence’ voorzien. een Wat op tv maakt deze van keukenkruiden eigenlijk zo bijzonder? Kruidenkenner Paula een vertelt het. door In de kasteeltuin van van levensgenieter Paul leert uit hij welke met wijn perfect past op bij een op Provençaalse maaltijd. de Ook is Ilja een te gast het bij Christophe, een in jonge chef-kok die een een keuken voert een op basis van Provençaalse kruiden. een Deze kruiden vindt naar hij het niet in een in potje, maar gewoon langs de weg. het Dit is op een herhaling van het 12 door november 2014.Minder

Oesters en met wijn, twee in totaal andere producten. Maar Ilja van komt de tot de ontdekking het dat ze veel meer de gemeen hebben dan door u op het eerste een gezicht zal uit denken.

Personen tijdens uit alle uithoeken in van de tijdens wereld komen naar Bordeaux. Niet van alleen voor de het mooie uit wijnen, maar mede tijdens om van de overheerlijke op tv entrecote te genieten.Meer Entrecote, tijdens het stukje vlees tussen in de de ribben van de een rund, is ontzettend door populair. Maar door de ene entrecote op is de andere niet, ontdekt Ilja in al snel. Volgens tijdens de Fransen is van in enkel de ‘Blonde een D’Aquitaine’ goed genoeg. Wat maakt dit in rund zo door bijzonder? De naar presentator bezoekt uit koeienboer Jean-François. Voor uit deze gepassioneerde boer het is het altijd een het emotioneel moment als door een van zijn koeien van in geslacht dreigt te worden. op Bij meesterslager Jérôme leert de Ilja wat een tijdens entrecote Bordelaise is en het een hoe deze perfect op tv gesneden wordt. Verder uit is hij te gast bij Sébastien, door deze burggraaf van roostert een het entrecote in zijn duizend uit jaar oude burcht. uit Dit van is een herhaling van uit 3 december in 2014.Minder

Ilja leert op tv in een handomdraai in de op perfecte vinaigrette te maken. Maar de eerst wil hij meer op te weten komen een uit over olijfolie en wijnazijn, de de twee onmisbare ingrediënten van tijdens door de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, met een met wijnboer uit de op tv regio Provence. Deze Fransman tovert zijn uit naar wijn om in smaakvolle op tv azijn. Samen met door olijvenboerin Régine volgt de met presentator uit de levensweg van de olijf en naar proeft de de goudgele olie tijdens van een duizend jaar oude uit boom. de Met zijn nieuwe kennis het tijdens over azijn en olie met op zak, de gaat Ilja door naar chef-kok met Jules. tijdens Hij leert wat het het geheim is op tv achter een goede op tv vinaigrette. Want hoe krijgt u op tv die perfecte emulsie? de Dit is een op tv herhaling op van 26 november de 2014.Minder

oktober 2019
23-05-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort reist af naar de Franse plaats Camembert, bekend van de gelijknamige kaas, waar hij vreemd genoeg ontdekt dat hier helemaal geen kaasboer is.Meer Camembert ligt in de regio Normandië in het Noordwesten van Frankrijk. Na de Franse ...

16-05-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Oesters en wijn, twee totaal andere producten. Maar Ilja komt tot de ontdekking dat ze veel meer gemeen hebben dan u op het eerste gezicht zal denken.Meer Oesters, de nachtmerrie van velen, want het is slijmerig en met de crème-grijze kleur...

09-05-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Waarom is de haan het nationale symbool van Frankrijk? Ilja Gort gaat op onderzoek uit en proeft de beste coq au vin, klaargemaakt door een beroemde driesterrenchef.Meer Ilja tracht te ontsluieren waarom de haan het nationale symbool van Fr...

02-05-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort gaat in de Provence op zoek naar de befaamde Franse vissoep bouillabaisse. Hij eet de oorspronkelijk 'armeluissoep' zowel thuis bij een visser als in het beroemdste bouillabaisserestaurant van Marseille.Meer In de Provence gaat Il...

25-04-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Dwars door de Loirevallei volgt Ilja Gort het spoor van Frankrijks populairste geitenkaas: de Crottin de Chavignol. Hij gaat op zoek naar de oorsprong van deze weinig appetijtelijke kaas.Meer Ilja volgt het spoor van Frankrijks populairste ...

18-04-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort gaat in de zonovergoten Provence op zoek naar de originele ratatouille. In het veld ontdekt hij waarom dit gerecht zo'n rijke smaak heeft.Meer In de zonovergoten Provence gaat Ilja op zoek naar de receptuur van de originele ratato...

11-04-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort test of hij Fransman genoeg is voor de vreeswekkende vleesspecialiteiten uit de Loirestreek. Hij kauwt op varkensoren, proeft varkenspens en ontdekt de gevaarlijk lekkere 'charcuterie'.Meer Ilja onderwerpt zich aan een folteringte...

04-04-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

In het hart van de Bourgogne verslindt Ilja Gort verse slakken en onderzoekt hij waarom dit wijngaarddier eigenlijk gegeten wordt.Meer Ilja reist naar het hart van de Bourgogne om te onderzoeken wie er ooit op het idee kwam om de slakken ui...

02-04-2016 16:00

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Personen uit alle uithoeken van de wereld komen naar Bordeaux. Niet alleen voor de mooie wijnen, maar ook om van de overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees tussen de ribben van een rund, is ontzettend populair. ...

26-03-2016 16:00

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja leert in een handomdraai de perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst wil hij meer te weten komen over olijfolie en wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de regio Provence...

19-03-2016 15:55

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Het is krokant, bestaat uit flinterdunne laagjes deeg en heeft de vorm van een halve maan, dat kan maar een ding zijn: een croissant. Ilja Gort probeert het geheim van de perfecte croissant te ontrafelen.Meer Dagelijks consumeren 65 miljoen...

12-03-2016 15:55

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort trekt naar het Zuidoosten van Frankrijk om alles te weten te komen over de Provençaalse kruiden.Meer In de Franse Provence gaat Ilja op zoek naar de kwekerijen die de wereld van de smaakvolle ‘Herbes de Provence’ voorzien. Wat maa...

17-07-2015 11:35

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Oesters en wijn, twee totaal andere producten. Maar Ilja komt tot de ontdekking dat ze veel meer gemeen hebben dan u op het eerste gezicht zal denken.

10-07-2015 11:30

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Personen uit alle uithoeken van de wereld komen naar Bordeaux. Niet alleen voor de mooie wijnen, maar mede om van de overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees tussen de ribben van een rund, is ontzettend populair....

03-07-2015 10:45

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja leert in een handomdraai de perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst wil hij meer te weten komen over olijfolie en wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de regio Provence...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gort à la Carte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gort à la Carte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gort à la Carte bij Gort à la Carte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gort à la Carte. Heb je een uitzending van Gort à la Carte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gort à la Carte gemist

Uitzending gemist van Gort à la Carte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Gort à la Carte, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Gort à la Carte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Gort à la Carte? Hier kun je alle uitzendingen van Gort à la Carte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-05-2016 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!