Programma gemist?

Ilja uit Gort reist af een naar de Franse plaats met Camembert, van bekend van de gelijknamige kaas, waar door het hij vreemd genoeg ontdekt in dat hier helemaal geen kaasboer met van is.Meer Camembert ligt tijdens in de regio Normandië in het van Noordwesten van in Frankrijk. Na de Franse naar Revolutie werd hier op voor het eerst van deze witte schimmelkaas in gemaakt. op Ilja gaat langs bij het een door ware affineur, tijdens een chique woord voor kaasrijper. door Dode camembert, levende camembert, op tv door hij hoort er alles over. het Als in wijnboer wil hij natuurlijk ook weten door wat de best door op tv begeleidende wijn is bij de camembert. een een En hoe kunt u kaas naar eigenlijk het een best bewaren? tijdens Dit is een herhaling uit van 5 november tijdens 2014.Minder

Oesters en uit wijn, van twee totaal andere producten. Maar Ilja door in komt tot de een ontdekking dat ze veel meer gemeen van hebben dan u tijdens op het eerste met gezicht zal met denken.Meer Oesters, de het nachtmerrie van velen, met want met het is slijmerig en met van de crème-grijze kleur zien in de weekdieren er op tv niet een bepaald appetijtelijk uit. Op tijdens de markt in Bordeaux naar lijkt echter niemand met van oesters tijdens te een gruwen, ze beginnen er zelfs op hun dag mee. Ook op tv door Ilja probeert een oesterontbijt. Vervolgens van gaat van Ilja samen met op tv een oesterboer de zee op. naar door Hij ontdekt dat er naar net als uit ster-wijnmakers ook ster-oesterboeren bestaan. op En tot zijn eigen verbazing door komt Ilja erachter op tv door dat er nog meer overeenkomsten zijn. op Tot slot een gaan de kleren op uit in de baai het van uit de gemeente op Arcachon, niet om te zwemmen maar een op voor het rapen van door oesters. Dit het is een herhaling van 10 op naar december 2014.Minder

Waarom tijdens is de uit haan het nationale het symbool van Frankrijk? Ilja Gort gaat de op uit onderzoek uit en van proeft de tijdens beste coq au vin, klaargemaakt door van een de beroemde driesterrenchef.Meer Ilja van tracht te ontsluieren waarom de tijdens haan het met nationale symbool van het Frankrijk is. op Van een sterrenkok uit die boer met is geworden leert hij dat je in de beste de coq au vin maakt van de met een hoogbejaarde haan. met Een beroemde driesterrenchef, die naar zijn in imperium grondvestte op zijn door unieke door bereiding van de bleu, blanc, tijdens rouge, de witte Bresse-kip van met de op blauwe poten met en de rode hanenkam, maakt door voor Ilja deze naar 'kip van der kippen' klaar. Voor de een in wijn gaat hij ondergronds en tijdens doolt, naar samen met een wijnkeizer, de door de grootste wijnkelder op tv van de de hoofdstad van de in Bourgogne.Minder

Ilja Gort in gaat in de in Provence de op zoek naar de van befaamde Franse door vissoep bouillabaisse. Hij eet de met oorspronkelijk 'armeluissoep' zowel thuis het bij een visser tijdens uit als in het beroemdste tijdens bouillabaisserestaurant van met Marseille.Meer In de het Provence gaat Ilja op zoek naar in de befaamde Franse een vissoep bouillabaisse. een Hij door eet de oorspronkelijk 'armeluissoep' thuis tijdens bij een door visser, en wordt warm onthaald in op door een dorpsfeest in door een klein Frans van vissersdorpje. In met het beroemdste bouillabaisserestaurant de van vissoepstad Marseille eet hij een de met luxe miljonairsversie. Maar niet voordat in hij voor de op op tv bijpassende wijn bedrijfsgeheimen moet ontfutselen van een naar een wel heel relaxte wijnboer in tijdens uit Bandol.Minder

Dwars door de met een Loirevallei volgt Ilja Gort het een spoor van op Frankrijks populairste geitenkaas: de Crottin in de in Chavignol. Hij op tv gaat op zoek naar op tv de oorsprong van deze weinig met appetijtelijke kaas.Meer Ilja met volgt naar het spoor van in Frankrijks populairste geitenkaas: op de Crottin de Chavignol. Hiervoor tijdens gaat hij dwars met door de tijdens Loirevallei. naar De kleine kaasjes zien eruit door als beschimmelde uit fossielen en een ruiken naar een stal waarvan in het naar stro niet wordt uit verschoond. Desalniettemin worden op tv er jaarlijks zestien miljoen van gegeten. door Op uit zoek naar de oorsprong op tv met van deze weinig appetijtelijke kaas op tv melkt Ilja geiten, verorbert met van oneetbare schimmelbrokjes en slurpt tannineuze rode door in wijn bij een eigenzinnige naar Loire-wijnboer.Minder

Ilja op Gort gaat in een de zonovergoten Provence van op zoek naar de in originele ratatouille. In het van veld ontdekt hij met waarom dit gerecht naar uit zo'n rijke smaak heeft.Meer de In de op tv zonovergoten Provence gaat Ilja op zoek de in naar de receptuur met van de originele ratatouille. Hij gaat in het veld naar in met een kweker door het van eeuwenoude tomatenrassen en een naar sterrenchef met in een obsessie voor uit groenten. Daar het ontdekt hij waarom door de Provençaalse op ratatouille zo'n rijke smaak naar heeft. Voordat naar hij mag slurpen van uit de bijbehorende met Provence-wijn, moet Ilja zich eerst melden met bij de door Legion Etrangère, in het beruchte van vreemdelingenlegioen.Minder

Ilja Gort test van of hij uit Fransman naar genoeg is voor de tijdens vreeswekkende vleesspecialiteiten met uit de Loirestreek. Hij kauwt op in een varkensoren, proeft varkenspens en ontdekt de de een gevaarlijk lekkere 'charcuterie'.Meer Ilja onderwerpt zich met aan een folteringtest: het is hij Fransman op genoeg om op te een genieten van de naar vreeswekkende vleesspecialiteiten uit de Loirestreek? Gort van kauwt op varkensoren, uit knabbelt tijdens aan varkenshoefjes en uit gaat zelfs de beruchte andouillette, tijdens een worst van het varkenspens, op tv niet uit de weg. door Toch in ontdekt hij op tijdens zijn zoektocht een zogeheten 'charcuterie' een uit die, geheel tegen zijn verwachtingen in, tijdens eetbaar het en zelfs lekker blijkt te door een zijn. Gevaarlijk lekker op zelfs.Minder

In van het hart het van de Bourgogne van verslindt Ilja Gort door verse slakken en onderzoekt een hij waarom dit een wijngaarddier eigenlijk gegeten op wordt.Meer Ilja reist op naar het hart met van de Bourgogne om te de door onderzoeken wie er ooit op naar het idee op tv kwam om van de slakken uit de duurste wijngaarden op ter wereld te een eten. Bij naar een naar archeologische vindplaats treft op hij 'de op tv Indiana Jones' van Frankrijk in aan. Met een op bevlogen slakkenkweekster verslindt hij in verse op tv slakken en zet hij het het op een een slurpen met zijn favoriete bio-wijnboer. van Uiteindelijk tijdens biedt de kok een in een naar Middeleeuwse abdij hem dit legendarische wijngaarddier door aan op door een manier de waar hij niet omheen uit kan.Minder

Personen tijdens uit alle uithoeken van de een door wereld komen naar Bordeaux. Niet uit alleen voor op tv de mooie wijnen, maar de ook om op van de overheerlijke entrecote te de genieten.Meer Entrecote, tijdens het stukje van vlees tussen de ribben van door een rund, is op tv van ontzettend populair. Maar door de ene entrecote met is de andere uit niet, ontdekt Ilja al snel. Volgens het de Fransen tijdens is enkel de een ‘Blonde D’Aquitaine’ goed op genoeg. Wat met maakt dit rund uit zo bijzonder? op tv De presentator uit bezoekt koeienboer Jean-François. met Voor deze gepassioneerde door boer is het altijd een emotioneel in moment op tv als een naar van zijn koeien geslacht een dreigt te de worden. Bij meesterslager Jérôme leert Ilja het wat de een entrecote Bordelaise met is en hoe deze tijdens perfect de gesneden wordt. Verder is in hij te gast bij naar Sébastien, in deze burggraaf roostert een entrecote de in zijn duizend jaar uit oude burcht. het Dit met is een herhaling door van 3 december met 2014.Minder

Ilja met leert in een een handomdraai de perfecte een vinaigrette te maken. Maar de eerst wil het hij meer te weten uit komen over olijfolie naar en wijnazijn, de twee tijdens onmisbare op tv ingrediënten van de naar dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een van wijnboer uit de in regio Provence. de Deze Fransman tovert zijn de wijn om op tv in smaakvolle tijdens azijn. Samen met olijvenboerin een Régine volgt tijdens de presentator de levensweg van door de olijf in en proeft de goudgele tijdens olie van naar een duizend jaar oude op het boom. Met zijn nieuwe van kennis over azijn en het olie op op zak, gaat Ilja uit door naar chef-kok Jules. op Hij leert wat in het op geheim is achter met een goede vinaigrette. naar Want hoe krijgt u die het perfecte naar emulsie? Dit is een uit herhaling van van 26 november met 2014.Minder

Het is uit krokant, bestaat uit met flinterdunne uit laagjes deeg en heeft naar de vorm van een halve in maan, dat naar kan maar uit een ding zijn: een de croissant. door Ilja Gort probeert het geheim van een de perfecte naar croissant te ontrafelen.Meer Dagelijks een een consumeren 65 miljoen Fransen naar een croissant bij het ontbijt naar tijdens en ook elders ter wereld met genieten miljoenen tijdens mensen van het dit Franse broodje. Wat een is nou het in geheim achter uit een goede croissant? een Het begint al bij het meel, naar dus een bezoekt Ilja van een watermolen waar van de granen gemalen worden. Ook naar zoekt de hij meesterbakker Cristophe tijdens Cressan op. Hier naar leert Ilja hoe de tijdens 25 laagjes van een het croissant door gecreëerd worden. van Dit is naar een herhaling van 19 op november 2014.Minder

Ilja met Gort trekt naar van het Zuidoosten van door Frankrijk om alles door te weten te uit komen over de Provençaalse kruiden.Meer in In de de Franse Provence gaat Ilja door op zoek naar in met de kwekerijen die van de wereld van de smaakvolle het ‘Herbes naar de Provence’ voorzien. in Wat maakt deze keukenkruiden het eigenlijk zo de bijzonder? Kruidenkenner Paula de vertelt het. In met de kasteeltuin van levensgenieter Paul leert de naar hij welke wijn perfect past op bij een Provençaalse op tv maaltijd. Ook op is tijdens Ilja te gast bij Christophe, uit een jonge tijdens chef-kok die een tijdens keuken voert op basis door van het Provençaalse kruiden. Deze kruiden vindt hij in niet in een met tijdens potje, maar gewoon langs de weg. de de Dit is een herhaling op tv van 12 met november 2014.Minder

Oesters de en wijn, twee tijdens totaal andere producten. Maar naar Ilja komt tot door de ontdekking dat op tv ze veel meer het gemeen de hebben dan u in op het eerste gezicht zal door denken.

Personen uit alle een uithoeken op van de op wereld komen naar Bordeaux. Niet door alleen voor de mooie door wijnen, maar het mede om van tijdens de met overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, van het stukje vlees van tussen de ribben van in het een rund, is ontzettend in populair. Maar de ene entrecote met is de andere op tv niet, ontdekt Ilja uit al snel. uit Volgens van de Fransen is enkel de ‘Blonde een D’Aquitaine’ op goed genoeg. Wat maakt op tv dit rund in zo bijzonder? van De presentator bezoekt naar koeienboer Jean-François. Voor deze gepassioneerde de door boer is het altijd een emotioneel de moment als een door van door zijn koeien geslacht dreigt tijdens te worden. Bij meesterslager van Jérôme een leert Ilja wat een een entrecote Bordelaise is en de tijdens hoe deze perfect met gesneden wordt. Verder is naar hij te door gast bij Sébastien, deze tijdens burggraaf roostert een een entrecote in zijn duizend de jaar oude tijdens burcht. Dit is een een op tv herhaling van 3 tijdens december 2014.Minder

Ilja leert uit in een handomdraai het de van perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst een wil hij meer in te weten door komen het over olijfolie en wijnazijn, van de twee onmisbare op tv ingrediënten van de de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een op tv wijnboer uit de uit regio op Provence. Deze Fransman op tv tovert zijn met wijn om in smaakvolle een azijn. Samen met olijvenboerin Régine in op tv volgt de presentator de levensweg van een de tijdens olijf en proeft door de goudgele olie van een uit duizend een jaar oude boom. Met in de zijn nieuwe kennis van over azijn en olie het op zak, gaat Ilja door tijdens naar chef-kok Jules. op tv Hij leert wat uit op tv het geheim is achter een een goede vinaigrette. Want de hoe krijgt u van die perfecte emulsie? tijdens Dit in is een herhaling op van 26 november het 2014.Minder

april 2019
23-05-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort reist af naar de Franse plaats Camembert, bekend van de gelijknamige kaas, waar hij vreemd genoeg ontdekt dat hier helemaal geen kaasboer is.Meer Camembert ligt in de regio Normandië in het Noordwesten van Frankrijk. Na de Franse ...

16-05-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Oesters en wijn, twee totaal andere producten. Maar Ilja komt tot de ontdekking dat ze veel meer gemeen hebben dan u op het eerste gezicht zal denken.Meer Oesters, de nachtmerrie van velen, want het is slijmerig en met de crème-grijze kleur...

09-05-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Waarom is de haan het nationale symbool van Frankrijk? Ilja Gort gaat op onderzoek uit en proeft de beste coq au vin, klaargemaakt door een beroemde driesterrenchef.Meer Ilja tracht te ontsluieren waarom de haan het nationale symbool van Fr...

02-05-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort gaat in de Provence op zoek naar de befaamde Franse vissoep bouillabaisse. Hij eet de oorspronkelijk 'armeluissoep' zowel thuis bij een visser als in het beroemdste bouillabaisserestaurant van Marseille.Meer In de Provence gaat Il...

25-04-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Dwars door de Loirevallei volgt Ilja Gort het spoor van Frankrijks populairste geitenkaas: de Crottin de Chavignol. Hij gaat op zoek naar de oorsprong van deze weinig appetijtelijke kaas.Meer Ilja volgt het spoor van Frankrijks populairste ...

18-04-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort gaat in de zonovergoten Provence op zoek naar de originele ratatouille. In het veld ontdekt hij waarom dit gerecht zo'n rijke smaak heeft.Meer In de zonovergoten Provence gaat Ilja op zoek naar de receptuur van de originele ratato...

11-04-2016 19:25

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort test of hij Fransman genoeg is voor de vreeswekkende vleesspecialiteiten uit de Loirestreek. Hij kauwt op varkensoren, proeft varkenspens en ontdekt de gevaarlijk lekkere 'charcuterie'.Meer Ilja onderwerpt zich aan een folteringte...

04-04-2016 19:20

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

In het hart van de Bourgogne verslindt Ilja Gort verse slakken en onderzoekt hij waarom dit wijngaarddier eigenlijk gegeten wordt.Meer Ilja reist naar het hart van de Bourgogne om te onderzoeken wie er ooit op het idee kwam om de slakken ui...

02-04-2016 16:00

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Personen uit alle uithoeken van de wereld komen naar Bordeaux. Niet alleen voor de mooie wijnen, maar ook om van de overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees tussen de ribben van een rund, is ontzettend populair. ...

26-03-2016 16:00

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja leert in een handomdraai de perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst wil hij meer te weten komen over olijfolie en wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de regio Provence...

19-03-2016 15:55

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Het is krokant, bestaat uit flinterdunne laagjes deeg en heeft de vorm van een halve maan, dat kan maar een ding zijn: een croissant. Ilja Gort probeert het geheim van de perfecte croissant te ontrafelen.Meer Dagelijks consumeren 65 miljoen...

12-03-2016 15:55

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja Gort trekt naar het Zuidoosten van Frankrijk om alles te weten te komen over de Provençaalse kruiden.Meer In de Franse Provence gaat Ilja op zoek naar de kwekerijen die de wereld van de smaakvolle ‘Herbes de Provence’ voorzien. Wat maa...

17-07-2015 11:35

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Oesters en wijn, twee totaal andere producten. Maar Ilja komt tot de ontdekking dat ze veel meer gemeen hebben dan u op het eerste gezicht zal denken.

10-07-2015 11:30

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Personen uit alle uithoeken van de wereld komen naar Bordeaux. Niet alleen voor de mooie wijnen, maar mede om van de overheerlijke entrecote te genieten.Meer Entrecote, het stukje vlees tussen de ribben van een rund, is ontzettend populair....

03-07-2015 10:45

Gort à la Carte

Gort à la Carte - Gort à la Carte

Ilja leert in een handomdraai de perfecte vinaigrette te maken. Maar eerst wil hij meer te weten komen over olijfolie en wijnazijn, de twee onmisbare ingrediënten van de dressing.Meer Ilja ontmoet Raphaël, een wijnboer uit de regio Provence...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gort à la Carte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gort à la Carte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gort à la Carte bij Gort à la Carte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gort à la Carte. Heb je een uitzending van Gort à la Carte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gort à la Carte gemist

Uitzending gemist van Gort à la Carte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Gort à la Carte, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Gort à la Carte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Gort à la Carte? Hier kun je alle uitzendingen van Gort à la Carte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-05-2016 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord