Programma gemist?

Meret Oppenheim werd in op haar in tweeëntwintigste wereldberoemd toen tijdens het een MOMA in New York uit haar kunstwerk aankocht.Meer De van Duitse uit Kunstenares Meret Oppenheim met vertrok op achttienjarige leeftijd naar Parijs de waar ze op kunstenaars door als André Breton, op tv Marcel Duchamps, Max Ernst en op Man Ray met leerde kennen, allemaal belangrijke vertegenwoordigers uit van naar het Surrealisme. Maar Meret Oppenheim van uit had zelf artistieke ambities en een werd op haar tweeëntwintigste op tv tijdens wereldberoemd toen het MOMA in naar New York haar kunstwerk naar 'Ontbijt met bont' in in aankocht, een icoon van de het surrealisme.Minder

De naar Duitse Kunstenares Meret Oppenheim vertrok op tv in op achttienjarige leeftijd naar Parijs in waar ze kunstenaars leerde tijdens kennen, allemaal tijdens belangrijke vertegenwoordigers van het van Surrealisme.Meer De een Duitse Kunstenares Meret het Oppenheim vertrok op naar achttienjarige leeftijd naar Parijs de waar met ze kunstenaars als uit André Breton, Marcel Duchamps, Max op Ernst en op tv Man naar Ray leerde kennen, allemaal belangrijke het vertegenwoordigers van het Surrealisme. een Maar Meret tijdens Oppenheim een had zelf artistieke ambities en werd van op haar tweeëntwintigste van wereldberoemd toen een het MOMA in New op tv York haar de kunstwerk 'Ontbijt met het bont' aankocht, uit een icoon van het op tv Surrealisme.Minder

mei 2020
18-06-2016 10:30

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme - Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme

Meret Oppenheim werd op haar tweeëntwintigste wereldberoemd toen het MOMA in New York haar kunstwerk aankocht.Meer De Duitse Kunstenares Meret Oppenheim vertrok op achttienjarige leeftijd naar Parijs waar ze kunstenaars als André Breton, Ma...

06-11-2014 23:00

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme - Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme

De Duitse Kunstenares Meret Oppenheim vertrok op achttienjarige leeftijd naar Parijs waar ze kunstenaars leerde kennen, allemaal belangrijke vertegenwoordigers van het Surrealisme.Meer De Duitse Kunstenares Meret Oppenheim vertrok op achtti...

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme bij Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme. Heb je een uitzending van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme gemist

Uitzending gemist van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-02-2017 om 10:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!