Programma gemist?

Meret tijdens Oppenheim werd op haar de tweeëntwintigste wereldberoemd toen een het MOMA met in New door York haar kunstwerk aankocht.Meer De Duitse een Kunstenares Meret Oppenheim een vertrok op het achttienjarige naar leeftijd naar Parijs waar ze kunstenaars het als André Breton, de door Marcel Duchamps, Max Ernst en tijdens Man Ray door leerde kennen, allemaal belangrijke vertegenwoordigers een van het een Surrealisme. Maar Meret een Oppenheim had zelf uit artistieke ambities en een werd op haar op tv tweeëntwintigste wereldberoemd toen een het MOMA in het New tijdens York haar kunstwerk naar 'Ontbijt met bont' aankocht, een op icoon van het op tv surrealisme.Minder

De naar Duitse Kunstenares Meret Oppenheim tijdens vertrok op met achttienjarige leeftijd naar door Parijs waar door ze kunstenaars leerde kennen, allemaal belangrijke op tv vertegenwoordigers van het op tv Surrealisme.Meer door De Duitse Kunstenares Meret op tv Oppenheim vertrok op door achttienjarige leeftijd de naar Parijs waar ze het kunstenaars als André op tv Breton, met Marcel Duchamps, Max Ernst met en Man Ray uit leerde kennen, van allemaal belangrijke vertegenwoordigers van van het Surrealisme. in Maar Meret Oppenheim had op zelf artistieke ambities en werd tijdens op haar in tweeëntwintigste wereldberoemd toen op tv het MOMA een in New York haar een kunstwerk naar 'Ontbijt met bont' het aankocht, een icoon van het op tv Surrealisme.Minder

september 2021
18-06-2016 10:30

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme - Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme

Meret Oppenheim werd op haar tweeëntwintigste wereldberoemd toen het MOMA in New York haar kunstwerk aankocht.Meer De Duitse Kunstenares Meret Oppenheim vertrok op achttienjarige leeftijd naar Parijs waar ze kunstenaars als André Breton, Ma...

06-11-2014 23:00

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme - Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme

De Duitse Kunstenares Meret Oppenheim vertrok op achttienjarige leeftijd naar Parijs waar ze kunstenaars leerde kennen, allemaal belangrijke vertegenwoordigers van het Surrealisme.Meer De Duitse Kunstenares Meret Oppenheim vertrok op achtti...

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme bij Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme. Heb je een uitzending van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme gemist

Uitzending gemist van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-02-2017 om 10:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!