Programma gemist?

Meret Oppenheim van werd op haar op tweeëntwintigste op wereldberoemd toen het op MOMA in New York uit haar kunstwerk aankocht.Meer De op Duitse Kunstenares in Meret Oppenheim vertrok door op achttienjarige leeftijd op naar Parijs waar ze kunstenaars van als met André Breton, Marcel Duchamps, Max tijdens Ernst en op Man Ray leerde kennen, door allemaal belangrijke vertegenwoordigers de van het Surrealisme. de van Maar Meret Oppenheim van had zelf artistieke ambities en werd een op haar tweeëntwintigste tijdens wereldberoemd toen de het MOMA in New op tv York haar kunstwerk een 'Ontbijt door met bont' aankocht, een icoon uit van het in surrealisme.Minder

De in Duitse Kunstenares Meret met Oppenheim vertrok op het achttienjarige leeftijd naar in Parijs waar ze kunstenaars leerde door kennen, allemaal belangrijke uit uit vertegenwoordigers van het Surrealisme.Meer met De Duitse Kunstenares door Meret Oppenheim vertrok op op tv achttienjarige leeftijd naar Parijs op waar ze met kunstenaars uit als André Breton, naar Marcel Duchamps, Max uit Ernst en Man Ray uit leerde kennen, op tv allemaal belangrijke vertegenwoordigers met van het Surrealisme. Maar de Meret Oppenheim had zelf naar artistieke ambities en het werd op haar door tweeëntwintigste wereldberoemd toen het met op tv MOMA in New York haar tijdens kunstwerk 'Ontbijt met bont' naar tijdens aankocht, een icoon tijdens van het Surrealisme.Minder

september 2020
18-06-2016 10:30

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme - Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme

Meret Oppenheim werd op haar tweeëntwintigste wereldberoemd toen het MOMA in New York haar kunstwerk aankocht.Meer De Duitse Kunstenares Meret Oppenheim vertrok op achttienjarige leeftijd naar Parijs waar ze kunstenaars als André Breton, Ma...

06-11-2014 23:00

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme - Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme

De Duitse Kunstenares Meret Oppenheim vertrok op achttienjarige leeftijd naar Parijs waar ze kunstenaars leerde kennen, allemaal belangrijke vertegenwoordigers van het Surrealisme.Meer De Duitse Kunstenares Meret Oppenheim vertrok op achtti...

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme bij Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme. Heb je een uitzending van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme gemist

Uitzending gemist van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-02-2017 om 10:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!