Programma gemist?

Meret door Oppenheim werd op tv op haar tweeëntwintigste door wereldberoemd toen het het MOMA in New York haar kunstwerk de aankocht.Meer De tijdens Duitse Kunstenares Meret Oppenheim een vertrok op met achttienjarige leeftijd naar Parijs tijdens waar ze uit kunstenaars als André Breton, op op Marcel Duchamps, Max Ernst van en Man Ray tijdens leerde kennen, allemaal belangrijke vertegenwoordigers op van het Surrealisme. door Maar Meret Oppenheim van had zelf met artistieke ambities en door werd uit op haar tweeëntwintigste wereldberoemd van toen het MOMA in New met York een haar kunstwerk 'Ontbijt met door bont' aankocht, een op icoon van uit het surrealisme.Minder

De een Duitse Kunstenares Meret de Oppenheim vertrok de op achttienjarige leeftijd naar Parijs waar door de ze kunstenaars leerde kennen, allemaal de belangrijke vertegenwoordigers van de het op Surrealisme.Meer De Duitse Kunstenares met Meret Oppenheim vertrok op een achttienjarige uit leeftijd naar Parijs waar ze de kunstenaars als André Breton, uit Marcel het Duchamps, Max op Ernst en Man Ray leerde kennen, naar in allemaal belangrijke vertegenwoordigers een van het Surrealisme. Maar Meret Oppenheim de had zelf van artistieke ambities naar en werd op op haar tweeëntwintigste wereldberoemd de toen het MOMA in New tijdens York haar een kunstwerk 'Ontbijt met bont' tijdens aankocht, het een icoon tijdens van het Surrealisme.Minder

mei 2021
18-06-2016 10:30

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme - Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme

Meret Oppenheim werd op haar tweeëntwintigste wereldberoemd toen het MOMA in New York haar kunstwerk aankocht.Meer De Duitse Kunstenares Meret Oppenheim vertrok op achttienjarige leeftijd naar Parijs waar ze kunstenaars als André Breton, Ma...

06-11-2014 23:00

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme - Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme

De Duitse Kunstenares Meret Oppenheim vertrok op achttienjarige leeftijd naar Parijs waar ze kunstenaars leerde kennen, allemaal belangrijke vertegenwoordigers van het Surrealisme.Meer De Duitse Kunstenares Meret Oppenheim vertrok op achtti...

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme bij Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme. Heb je een uitzending van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme gemist

Uitzending gemist van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-02-2017 om 10:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!