Programma gemist?

Meret Oppenheim werd uit op haar de tweeëntwintigste naar wereldberoemd toen het MOMA op tv in New York haar kunstwerk tijdens naar aankocht.Meer De Duitse Kunstenares Meret uit Oppenheim de vertrok op achttienjarige leeftijd naar naar Parijs waar ze kunstenaars uit als André door Breton, in Marcel Duchamps, Max Ernst op tv en Man Ray leerde een kennen, allemaal door belangrijke vertegenwoordigers van het Surrealisme. tijdens Maar van Meret Oppenheim had in zelf artistieke ambities tijdens en werd op tv op haar tweeëntwintigste naar wereldberoemd toen het MOMA in het New York haar kunstwerk de 'Ontbijt uit met bont' aankocht, een icoon op tv van het door surrealisme.Minder

De uit Duitse Kunstenares Meret Oppenheim vertrok uit op een achttienjarige leeftijd naar Parijs waar op een ze kunstenaars leerde kennen, met allemaal belangrijke het vertegenwoordigers van het Surrealisme.Meer De op tv Duitse Kunstenares Meret Oppenheim in vertrok uit op achttienjarige leeftijd naar Parijs het waar ze de kunstenaars als André het Breton, Marcel Duchamps, het Max Ernst en naar Man Ray een leerde kennen, de allemaal belangrijke vertegenwoordigers van van het Surrealisme. Maar Meret Oppenheim door had zelf naar artistieke ambities en uit werd op tv op haar tweeëntwintigste wereldberoemd een toen het MOMA in naar New de York haar kunstwerk 'Ontbijt met bont' uit aankocht, naar een icoon van het in Surrealisme.Minder

januari 2021
18-06-2016 10:30

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme - Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme

Meret Oppenheim werd op haar tweeëntwintigste wereldberoemd toen het MOMA in New York haar kunstwerk aankocht.Meer De Duitse Kunstenares Meret Oppenheim vertrok op achttienjarige leeftijd naar Parijs waar ze kunstenaars als André Breton, Ma...

06-11-2014 23:00

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme - Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme

De Duitse Kunstenares Meret Oppenheim vertrok op achttienjarige leeftijd naar Parijs waar ze kunstenaars leerde kennen, allemaal belangrijke vertegenwoordigers van het Surrealisme.Meer De Duitse Kunstenares Meret Oppenheim vertrok op achtti...

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme bij Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme. Heb je een uitzending van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme gemist

Uitzending gemist van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-02-2017 om 10:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!