Programma gemist?

Meret de Oppenheim werd op naar haar tweeëntwintigste wereldberoemd toen het naar MOMA in naar New op tv York haar kunstwerk aankocht.Meer De Duitse het het Kunstenares Meret Oppenheim vertrok uit op achttienjarige leeftijd tijdens naar Parijs waar ze kunstenaars met als van André Breton, Marcel Duchamps, Max uit Ernst een en Man Ray op tv leerde kennen, van allemaal belangrijke vertegenwoordigers van met het Surrealisme. Maar uit Meret Oppenheim had het zelf artistieke ambities van en werd tijdens op haar tweeëntwintigste wereldberoemd toen het van MOMA in New de York haar kunstwerk op 'Ontbijt met bont' de aankocht, een icoon uit van het tijdens surrealisme.Minder

De Duitse het Kunstenares Meret Oppenheim vertrok een op het achttienjarige leeftijd naar Parijs waar door tijdens ze kunstenaars leerde kennen, allemaal belangrijke op vertegenwoordigers van het het Surrealisme.Meer op De Duitse Kunstenares Meret Oppenheim uit door vertrok op achttienjarige leeftijd naar naar Parijs waar ze kunstenaars met als André naar Breton, tijdens Marcel Duchamps, Max het Ernst en Man uit Ray leerde kennen, allemaal belangrijke tijdens vertegenwoordigers van het in Surrealisme. Maar op Meret Oppenheim had zelf artistieke een ambities op en werd op met haar tweeëntwintigste wereldberoemd toen het uit MOMA een in New York haar op kunstwerk 'Ontbijt met door bont' aankocht, een door icoon van van het Surrealisme.Minder

oktober 2019
18-06-2016 10:30

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme - Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme

Meret Oppenheim werd op haar tweeëntwintigste wereldberoemd toen het MOMA in New York haar kunstwerk aankocht.Meer De Duitse Kunstenares Meret Oppenheim vertrok op achttienjarige leeftijd naar Parijs waar ze kunstenaars als André Breton, Ma...

06-11-2014 23:00

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme - Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme

De Duitse Kunstenares Meret Oppenheim vertrok op achttienjarige leeftijd naar Parijs waar ze kunstenaars leerde kennen, allemaal belangrijke vertegenwoordigers van het Surrealisme.Meer De Duitse Kunstenares Meret Oppenheim vertrok op achtti...

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme bij Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme. Heb je een uitzending van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme gemist

Uitzending gemist van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-02-2017 om 10:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!