Programma gemist?

Meret tijdens Oppenheim werd op haar met tweeëntwintigste wereldberoemd uit toen het MOMA in van New York tijdens haar kunstwerk aankocht.Meer De Duitse op Kunstenares op tv Meret Oppenheim op vertrok op achttienjarige leeftijd naar met Parijs waar het ze kunstenaars in als André Breton, Marcel Duchamps, Max het Ernst en op tv Man Ray tijdens leerde kennen, allemaal belangrijke met vertegenwoordigers van het op tv Surrealisme. Maar Meret tijdens Oppenheim had zelf op artistieke ambities en de werd op uit haar tweeëntwintigste wereldberoemd toen het op MOMA in door New in York haar kunstwerk 'Ontbijt met met bont' aankocht, een met icoon van de het surrealisme.Minder

De van Duitse Kunstenares door Meret Oppenheim vertrok een op achttienjarige leeftijd op tv naar Parijs waar ze de kunstenaars leerde kennen, allemaal belangrijke van vertegenwoordigers de van het Surrealisme.Meer De uit Duitse uit Kunstenares Meret Oppenheim vertrok op achttienjarige op leeftijd naar het Parijs waar ze door kunstenaars als André Breton, door Marcel Duchamps, de Max Ernst en Man op Ray leerde kennen, een naar allemaal belangrijke vertegenwoordigers van door het Surrealisme. van Maar Meret Oppenheim had zelf het artistieke op ambities en werd op haar het tweeëntwintigste de wereldberoemd toen het MOMA tijdens in New York haar kunstwerk van uit 'Ontbijt met bont' aankocht, een met icoon van met het Surrealisme.Minder

januari 2020
18-06-2016 10:30

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme - Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme

Meret Oppenheim werd op haar tweeëntwintigste wereldberoemd toen het MOMA in New York haar kunstwerk aankocht.Meer De Duitse Kunstenares Meret Oppenheim vertrok op achttienjarige leeftijd naar Parijs waar ze kunstenaars als André Breton, Ma...

06-11-2014 23:00

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme - Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme

De Duitse Kunstenares Meret Oppenheim vertrok op achttienjarige leeftijd naar Parijs waar ze kunstenaars leerde kennen, allemaal belangrijke vertegenwoordigers van het Surrealisme.Meer De Duitse Kunstenares Meret Oppenheim vertrok op achtti...

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme bij Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme. Heb je een uitzending van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme gemist

Uitzending gemist van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Meret Oppenheim - Icoon van het Surrealisme kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-02-2017 om 10:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!