Programma gemist?

Menno Bentveld kijkt op naar de muren van en hekken door die het op tv laatste jaar zijn gebouwd naar in Europa. van Menno reist het naar Hongarije en Calais naar in Frankrijk en door gaat ook mee op een op tv Nederlands fregat naar dat de grens uit tussen Turkije de en Griekenland op bewaakt. En hij merkt dat naar in met een jaar tijd de op stemming in Europa helemaal uit is uit omgeslagen en hekken door normaal worden gevonden.

Menno Bentveld de reist naar Oekraïne, het naar de grens met op tv Rusland. van Daar wordt een groot van grenshek gebouwd het dat de door voormalige broedervolkeren definitief uit elkaar moet naar houden. Menno ontmoet tijdens er naar fanatieke nationalisten, militairen en gewone een burgers die het ineens gescheiden worden naar van hun vrienden op tv en uit familie.

Menno Bentveld reist in naar Detroit, het de oude hoofdstad van in de met Amerikaanse auto-industrie. Nu is Detroit de een arme en tijdens tijdens onveilige stad waar op vooral Afro-Amerikanen wonen. Maar in de het buitenwijken op tv wonen zeer de rijke blanken. Uit angst met voor de zwarte op bevolking van Detroit hebben zij door de straten naar de hun wijk geblokkeerd uit met met obstakels. Pas na de moord op een op een blank met en zwart meisje wordt met er geprobeerd de in segregatie op op tv te heffen. Menno zoekt uit op of dat tijdens lukt.

Menno Bentveld reist naar naar Botswana, uit een groot land met tijdens door slechts twee miljoen inwoners. in Maar het inwonertal tijdens groeit nu er zeker een het het half miljoen illegale migranten tijdens uit Zimbabwe uit wonen. Gevlucht voor honger en met onderdrukking proberen in ze in het welvarende Botswana uit wat geld te op tv door verdienen. Menno Bentveld volgt hen met op de met tocht naar Botswana en ziet tijdens door dat het lange grenshek weinig tijdens mensen tegenhoudt. Eenmaal van in naar Botswana aangekomen worden ze vaak opgepakt tijdens en door teruggestuurd. Het de lijkt niemand wat uit naar te maken op en de Zimbabwanen komen razendsnel op tv weer door terug.

Menno het reist zuidwaarts, richting naar Marokko. In Marokko de liggen namelijk twee stukjes vergeten de Europa: van de Spaanse tijdens enclaves Ceuta en Melilla. Menno in reist naar Ceuta en het ziet het dat de kleine naar stad helemaal omringd van is door een metershoog het en uit zwaarbewaakt hek en wachttorens. Hij ontmoet op Afrikaanse migranten die tijdens het hek willen op tv op tv bestormen. Dat doen ze in naar een uit grote groep en sommigen het weten Europa te van bereiken, maar velen halen het naar niet. En met er vallen in ook regelmatig doden bij. uit Het interesseert op tv de bewoners tijdens van Ceuta nauwelijks meer, merkt Menno, door ze hebben het uit hek de rug van een toegekeerd.

Menno op tv is de eerste westerse presentator uit die naar toegelaten is tijdens aan de Cubaanse kant van het de het Amerikaanse marinebasis Guantanamo Bay, omheind op tv door een in hek. Dit hek is omringd het door een uit kilometers breed mijnenveld een en wordt in zwaarbewaakt, want op Cuba in is de Koude met Oorlog nog met niet voorbij. In een een lange met reis probeert Menno Bentveld op van Havana naar Caimanera en het in Boquerón te komen, twee plaatsjes in die van naast het hek op liggen, midden in het in mijnenveld. De reis kost veel een moeite en uit hij wordt regelmatig op tegengehouden, maar uiteindelijk weet in Menno het hek een uit te bereiken. En hij komt erachter op tv dat de op Cuba niets een is wat het door lijkt.

Bijna 30 het jaar het na de val van de Berlijnse naar Muur gaat in Menno Bentveld op door zoek naar het muren die door volkeren van elkaar scheiden. tijdens Hij gaat op zoek naar een verhalen die met inzicht geven tijdens in het van effect van muren op tijdens mensen. Geen grens op ter wereld wordt zwaarder bewaakt in door dan die tussen Noord- in en Zuid-Korea. Het op tv is de oermuur van de op Koude Oorlog op tv en door rondom de grens is uit de dreiging van een door oorlog van alom voelbaar. Tegelijkertijd met wordt de hereniging gepredikt. Menno naar reist met door Zuid-Korea en door stuit op een bevolking die tijdens haar best doet om van het de naderende onheil te in negeren.

Bijna naar 30 jaar na door de val van de Berlijnse een Muur van gaat Menno op tv Bentveld op zoek naar op muren die volkeren van elkaar een scheiden. Hij gaat in op met zoek naar verhalen op tv die inzicht geven in het in effect van met muren op mensen. met In Slowakije door liggen veertien muren die bedoeld het zijn op tv om te voorkomen op tv dat de Slowaken last hebben op van de straatarme de Roma-bevolking. Menno naar probeert te het ontdekken waarom van de overheid muren bouwt in plaats de een van de problemen op een op tv menselijke in manier op te de lossen.

Bijna het 30 jaar na de naar val van een de Berlijnse van Muur gaat Menno van Bentveld op zoek naar muren op die het volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat van op zoek naar op tv verhalen in die inzicht geven in naar het effect van muren tijdens op naar mensen. Voor de op Palestijnen op de uit Westelijke Jordaanoever heeft van de antiterrorismemuur het die Israël heeft gebouwd op hun levens een stuk het ellendiger gemaakt. Maar tijdens voor Israëli's en de Joodse kolonisten is de het leven op er een naar stuk aangenamer door op tv geworden.

Bijna de 30 jaar na de de val van de Berlijnse op Muur gaat uit Menno Bentveld op zoek naar naar muren het die volkeren tijdens van elkaar op tv scheiden. Hij gaat naar op zoek naar verhalen die een inzicht een geven in het effect van met muren op mensen. uit Menno gaat op tv naar de Westelijke Sahara waar op een met zandwal van 2700 een kilometer ligt. Die muur van is opgeworpen door Marokko met uit om de Sahrawi bevolking op naar afstand te houden het die er het hun eigen staat met willen. Menno maakt een van woestijnreis aan beide naar kanten van de muur op tv en ontdekt van twee een werelden die gegijzeld op tv worden door een 40 jaar van oud uit conflict.

Bijna 30 jaar door na de val met van de Berlijnse uit Muur gaat tijdens Menno uit Bentveld op zoek naar muren die door volkeren op van elkaar in scheiden. Hij gaat uit op zoek naar verhalen die inzicht van geven de in het in effect van muren op mensen. de Tussen Mexico uit en de de VS moet een stalen muur, van van ruim 3000 met kilometer, voorkomen dat illegalen naar uit Midden-Amerika op tv de VS op tv overspoelen. Het op Amerikaanse immigratiebeleid is in Europese door ogen hard. Menno onderzoekt naar hoe een dit werkt en stuit een op bizarre situaties en op een ontmoetingen.

Bijna in 30 jaar na de val van uit van de Berlijnse Muur gaat Menno in Bentveld op zoek de naar muren die een volkeren van van elkaar naar scheiden. Hij praat met de mensen die dagelijks de geconfronteerd worden met het zo'n muur een en over wat voor op invloed die muur heeft het op tijdens hun leven. Menno tijdens bezoekt de Peace Walls in het in door Noord-Ierse Belfast. Hoewel het al met ruim door vijftien jaar vrede is tussen door katholieken een en protestanten zijn mensen nog steeds op bang tijdens voor elkaar. En elk jaar tijdens opnieuw uit tijdens de van Oranjemars dreigt het van geweld opnieuw op te het laaien.

Menno Bentveld het kijkt naar op de muren en hekken in die een het laatste jaar in Europa naar zijn gebouwd. Menno met Bentveld kijkt naar de uit muren en hekken in die tijdens het laatste jaar in van Europa naar zijn gebouwd. Menno reist uit naar Hongarije tijdens en Calais in Frankrijk en gaat uit ook mee op een door een Nederlands fregat een dat de grens tussen naar Turkije en Griekenland bewaakt. En op tv hij in merkt dat met in een jaar tijd een de stemming in Europa helemaal de is met omgeslagen en van hekken normaal worden de gevonden.

Menno Bentveld reist in naar de uit grens in van Oekraïne en de Rusland, waar een grenshek wordt gebouwd een dat families en op tv vrienden op van elkaar op tv scheidt. Menno Bentveld reist naar Oekraïne, door naar van de grens met Rusland. met Daar wordt de een groot grenshek door gebouwd dat de voormalige op tv broedervolkeren definitief uit elkaar tijdens moet houden. naar Menno ontmoet door er fanatieke naar nationalisten, militairen en gewone burgers die naar ineens op gescheiden worden een van hun vrienden en van familie.

Menno naar Bentveld reist naar Detroit, de waar door rijke blanken de straten naar de hun wijken hebben de geblokkeerd de uit angst voor in de arme zwarte bevolking Menno Bentveld de reist naar door Detroit, de oude hoofdstad op van naar de Amerikaanse auto-industrie. Nu naar is Detroit op tv een arme en onveilige op stad waar vooral van Afro-Amerikanen door wonen. Maar in de buitenwijken tijdens wonen zeer met rijke blanken. Uit angst op voor de zwarte bevolking op de van Detroit hebben zij op tv de straten naar hun wijk in geblokkeerd met door obstakels. Pas uit na de moord uit op een blank door en zwart meisje wordt er een geprobeerd de segregatie door op te heffen. op op tv Menno zoekt uit of dat met lukt.

juni 2020
06-09-2018 13:25

Fort Europa

De Muur - Fort Europa

Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar zijn gebouwd in Europa. Menno reist naar Hongarije en Calais in Frankrijk en gaat ook mee op een Nederlands fregat dat de grens tussen Turkije en Griekenland bewaakt. En hij ...

30-08-2018 13:25

Oekraïne

De Muur - Oekraïne

Menno Bentveld reist naar Oekraïne, naar de grens met Rusland. Daar wordt een groot grenshek gebouwd dat de voormalige broedervolkeren definitief uit elkaar moet houden. Menno ontmoet er fanatieke nationalisten, militairen en gewone burgers...

23-08-2018 13:20

Detroit

De Muur - Detroit

Menno Bentveld reist naar Detroit, de oude hoofdstad van de Amerikaanse auto-industrie. Nu is Detroit een arme en onveilige stad waar vooral Afro-Amerikanen wonen. Maar in de buitenwijken wonen zeer rijke blanken. Uit angst voor de zwarte b...

16-08-2018 13:25

Botswana

De Muur - Botswana

Menno Bentveld reist naar Botswana, een groot land met slechts twee miljoen inwoners. Maar het inwonertal groeit nu er zeker een half miljoen illegale migranten uit Zimbabwe wonen. Gevlucht voor honger en onderdrukking proberen ze in het we...

09-08-2018 13:25

Ceuta

De Muur - Ceuta

Menno reist zuidwaarts, richting Marokko. In Marokko liggen namelijk twee stukjes vergeten Europa: de Spaanse enclaves Ceuta en Melilla. Menno reist naar Ceuta en ziet dat de kleine stad helemaal omringd is door een metershoog en zwaarbewaa...

02-08-2018 13:20

Guantanamo Bay

De Muur - Guantanamo Bay

Menno is de eerste westerse presentator die toegelaten is aan de Cubaanse kant van de Amerikaanse marinebasis Guantanamo Bay, omheind door een hek. Dit hek is omringd door een kilometers breed mijnenveld en wordt zwaarbewaakt, want op Cuba ...

07-05-2018 11:25

Korea

De Muur - Korea

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Geen grens ter wereld wordt zwaarder ...

04-05-2018 11:35

Slowakije

De Muur - Slowakije

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. In Slowakije liggen veertien muren di...

03-05-2018 10:35

Westelijke Jordaanoever

De Muur - Westelijke Jordaanoever

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Voor de Palestijnen op de Westelijke ...

02-05-2018 09:45

Westelijke Sahara

De Muur - Westelijke Sahara

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Menno gaat naar de Westelijke Sahara ...

01-05-2018 11:35

Mexico

De Muur - Mexico

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Tussen Mexico en de VS moet een stale...

30-04-2018 11:35

Belfast

De Muur - Belfast

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij praat met mensen die dagelijks geconfronteerd worden met zo'n muur en over wat voor invloed die muur heeft op hun lev...

15-01-2017 20:20

Fort Europa

De Muur - Fort Europa

Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar in Europa zijn gebouwd. Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar in Europa zijn gebouwd. Menno reist naar Hongarije en Calais in Frankrijk en gaat oo...

08-01-2017 20:20

Oekraïne

De Muur - Oekraïne

Menno Bentveld reist naar de grens van Oekraïne en Rusland, waar een grenshek wordt gebouwd dat families en vrienden van elkaar scheidt. Menno Bentveld reist naar Oekraïne, naar de grens met Rusland. Daar wordt een groot grenshek gebouwd da...

01-01-2017 20:45

Detroit

De Muur - Detroit

Menno Bentveld reist naar Detroit, waar rijke blanken de straten naar hun wijken hebben geblokkeerd uit angst voor de arme zwarte bevolking Menno Bentveld reist naar Detroit, de oude hoofdstad van de Amerikaanse auto-industrie. Nu is Detroi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Muur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Muur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Muur bij De Muur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Muur. Heb je een uitzending van De Muur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Muur gemist

Uitzending gemist van De Muur? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Muur, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Muur gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Muur? Hier kun je alle uitzendingen van De Muur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 06-09-2018 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!