Programma gemist?

Menno uit Bentveld kijkt naar de op tv muren en hekken die op tv het op laatste jaar zijn op gebouwd in Europa. Menno reist een naar een Hongarije en Calais in in Frankrijk en gaat ook uit mee op de een Nederlands op fregat dat de grens op tussen Turkije en in Griekenland de bewaakt. En hij merkt door dat in door een jaar tijd de uit stemming in door Europa helemaal is omgeslagen en een hekken op tv normaal worden gevonden.

Menno Bentveld reist door naar Oekraïne, naar in de grens naar met Rusland. Daar wordt naar een groot van grenshek gebouwd dat in de op tv voormalige broedervolkeren definitief uit elkaar moet uit houden. Menno ontmoet met op tv er fanatieke nationalisten, militairen van en gewone burgers het die ineens naar gescheiden worden van hun op vrienden en op tv familie.

Menno tijdens Bentveld reist naar een Detroit, de met oude hoofdstad van de in Amerikaanse auto-industrie. Nu naar is Detroit een arme en tijdens op tv onveilige stad waar vooral Afro-Amerikanen door wonen. Maar in in de buitenwijken in wonen zeer rijke in blanken. Uit angst voor op de op zwarte bevolking van Detroit hebben zij uit met de straten naar hun het wijk geblokkeerd op tv met obstakels. Pas na de het moord op een een blank en zwart de meisje met wordt er geprobeerd de van segregatie op te heffen. met Menno zoekt uit of op op tv dat lukt.

Menno op tv Bentveld reist naar een Botswana, een met groot land met tijdens slechts twee miljoen inwoners. Maar het het inwonertal groeit nu uit er zeker een tijdens half op miljoen illegale migranten het uit Zimbabwe wonen. Gevlucht uit voor honger het en onderdrukking proberen ze naar in het welvarende het Botswana wat geld van te de verdienen. Menno Bentveld volgt het hen op het de tocht naar Botswana in en ziet met dat het lange grenshek weinig door mensen tegenhoudt. Eenmaal het in met Botswana aangekomen worden op ze vaak opgepakt op en teruggestuurd. Het lijkt niemand wat van het uit te maken tijdens en de Zimbabwanen komen razendsnel weer met van terug.

Menno reist uit zuidwaarts, richting door Marokko. In naar Marokko liggen namelijk twee stukjes tijdens vergeten tijdens Europa: de Spaanse enclaves het Ceuta en Melilla. Menno uit reist naar de Ceuta en met ziet dat de kleine op tv stad helemaal omringd is het door een metershoog van en zwaarbewaakt hek van en van wachttorens. Hij ontmoet Afrikaanse migranten die een op het hek willen bestormen. in Dat doen ze door in een grote van groep en sommigen weten met Europa te bereiken, maar uit velen halen het het uit niet. En er op vallen ook regelmatig doden naar bij. Het interesseert de door bewoners van Ceuta het nauwelijks meer, merkt uit Menno, ze hebben naar het hek de rug op tv op tv toegekeerd.

Menno is de de naar eerste westerse presentator die toegelaten de is uit aan de Cubaanse kant het van de Amerikaanse de marinebasis Guantanamo Bay, op tv omheind door op tv een hek. Dit hek is op omringd door een in kilometers breed mijnenveld en een wordt zwaarbewaakt, tijdens want op Cuba het is de een Koude Oorlog nog niet van voorbij. In een de lange reis probeert op tv Menno op tv Bentveld van Havana met naar Caimanera en uit Boquerón te komen, naar twee plaatsjes die naast het op hek liggen, midden in met het mijnenveld. naar De reis de kost veel moeite en hij tijdens wordt een regelmatig tegengehouden, maar op uiteindelijk weet Menno van het hek van te bereiken. En op hij komt erachter dat op Cuba op niets is een wat het de lijkt.

Bijna op tv 30 jaar na naar de val een van de Berlijnse Muur gaat Menno met naar Bentveld op zoek naar muren door die volkeren van een elkaar tijdens scheiden. Hij gaat op van zoek naar verhalen tijdens die inzicht geven in het het effect van muren een tijdens op mensen. Geen door grens ter wereld wordt zwaarder bewaakt uit uit dan die tussen tijdens Noord- en Zuid-Korea. Het is door de oermuur van met de Koude in Oorlog en rondom de in grens is de de dreiging van een oorlog naar tijdens alom voelbaar. Tegelijkertijd naar wordt de hereniging gepredikt. Menno reist naar door tijdens Zuid-Korea en stuit op op een bevolking op die haar best doet om een het naderende een onheil te met negeren.

Bijna van 30 jaar na de val naar van de op Berlijnse Muur gaat Menno door naar Bentveld op zoek uit naar muren die volkeren van elkaar uit scheiden. Hij met gaat op het zoek naar verhalen die naar inzicht geven in het van in effect van muren op mensen. In het Slowakije liggen veertien met muren van die bedoeld zijn om de te voorkomen dat een de Slowaken last door hebben van naar de straatarme Roma-bevolking. Menno probeert het te naar ontdekken waarom de overheid muren door bouwt in tijdens plaats door van de problemen op tijdens een menselijke op tv manier op te het lossen.

Bijna 30 jaar een het na de val van met de Berlijnse van Muur gaat Menno het Bentveld op zoek naar muren die naar volkeren van van elkaar scheiden. op Hij gaat op zoek naar een verhalen uit die inzicht geven in het uit effect van met muren op mensen. op Voor de tijdens Palestijnen op naar de Westelijke Jordaanoever heeft de het antiterrorismemuur die Israël op tv heeft gebouwd hun met levens een stuk ellendiger tijdens gemaakt. Maar voor door Israëli's en Joodse op tv kolonisten is het in de leven er een stuk aangenamer door met de geworden.

Bijna 30 van jaar na de door val van de Berlijnse de Muur in gaat Menno Bentveld op zoek op naar muren de die volkeren van het elkaar scheiden. Hij gaat met op in zoek naar door verhalen die inzicht geven met in het uit effect van muren op de mensen. Menno gaat naar de in Westelijke uit Sahara waar een zandwal van van door 2700 kilometer ligt. Die muur op is uit opgeworpen door Marokko om het de Sahrawi bevolking op afstand in te houden het die er hun de eigen staat op tv willen. Menno maakt een met woestijnreis aan een beide kanten van het de muur en ontdekt twee op werelden die het gegijzeld worden van door een 40 jaar oud op tv in conflict.

Bijna tijdens 30 jaar naar na de val met van de Berlijnse Muur gaat naar Menno Bentveld op zoek door naar muren die op tv volkeren uit van elkaar scheiden. de Hij gaat op op zoek naar verhalen die inzicht naar op geven in het het effect van muren op door mensen. Tussen door Mexico en de VS moet een tijdens stalen naar muur, van ruim 3000 door kilometer, voorkomen met dat illegalen uit Midden-Amerika de uit VS overspoelen. Het het Amerikaanse van immigratiebeleid is in in Europese ogen in hard. Menno onderzoekt hoe van dit werkt het en stuit op bizarre door situaties en van ontmoetingen.

Bijna 30 jaar het na de val op tv van de Berlijnse op tv Muur gaat Menno met Bentveld van op zoek naar het muren die volkeren van elkaar door scheiden. tijdens Hij praat door met mensen die dagelijks geconfronteerd worden naar met zo'n tijdens muur en over uit wat voor een invloed die tijdens muur heeft op hun naar leven. Menno bezoekt naar de Peace Walls in met het Noord-Ierse Belfast. een Hoewel het tijdens al ruim vijftien jaar vrede door naar is tussen katholieken en protestanten het zijn mensen nog steeds door bang voor op tv elkaar. En in elk jaar een opnieuw tijdens de Oranjemars dreigt door het geweld opnieuw op het te door laaien.

Menno Bentveld kijkt op van naar de muren op en hekken die het laatste naar jaar in Europa in zijn gebouwd. op tv Menno Bentveld kijkt op tv naar de muren en tijdens hekken die het een laatste jaar in uit Europa zijn het gebouwd. Menno op tv reist naar Hongarije en op tv Calais in Frankrijk in en gaat ook mee op door een Nederlands naar fregat dat de grens uit tussen Turkije met en Griekenland bewaakt. in En hij met merkt dat in een door jaar tijd de een stemming in Europa een helemaal is omgeslagen en een naar hekken normaal worden met gevonden.

Menno uit Bentveld reist naar de grens uit van Oekraïne en de tijdens Rusland, waar een met grenshek wordt gebouwd dat op tv families en vrienden van op tv elkaar uit scheidt. Menno Bentveld reist naar het Oekraïne, naar uit de grens met Rusland. een Daar wordt een door groot grenshek het gebouwd dat de het voormalige broedervolkeren definitief uit elkaar het moet houden. Menno de ontmoet er van fanatieke in nationalisten, militairen en gewone burgers die uit tijdens ineens gescheiden worden op tv van hun vrienden en door familie.

Menno Bentveld het reist naar naar Detroit, waar rijke blanken de een straten naar in hun de wijken hebben geblokkeerd van uit angst voor de arme uit zwarte bevolking een Menno Bentveld reist het naar Detroit, de tijdens oude hoofdstad van de Amerikaanse tijdens auto-industrie. naar Nu is Detroit een door arme en met onveilige stad waar vooral Afro-Amerikanen in wonen. op tv Maar in de buitenwijken naar wonen een zeer rijke blanken. tijdens Uit angst voor de zwarte tijdens bevolking van Detroit naar hebben zij de straten een naar hun de wijk geblokkeerd met met obstakels. Pas na de op moord op een door blank en met zwart in meisje wordt er naar geprobeerd de segregatie op te heffen. van op tv Menno zoekt uit tijdens of dat lukt.

maart 2019
06-09-2018 13:25

Fort Europa

De Muur - Fort Europa

Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar zijn gebouwd in Europa. Menno reist naar Hongarije en Calais in Frankrijk en gaat ook mee op een Nederlands fregat dat de grens tussen Turkije en Griekenland bewaakt. En hij ...

30-08-2018 13:25

Oekraïne

De Muur - Oekraïne

Menno Bentveld reist naar Oekraïne, naar de grens met Rusland. Daar wordt een groot grenshek gebouwd dat de voormalige broedervolkeren definitief uit elkaar moet houden. Menno ontmoet er fanatieke nationalisten, militairen en gewone burgers...

23-08-2018 13:20

Detroit

De Muur - Detroit

Menno Bentveld reist naar Detroit, de oude hoofdstad van de Amerikaanse auto-industrie. Nu is Detroit een arme en onveilige stad waar vooral Afro-Amerikanen wonen. Maar in de buitenwijken wonen zeer rijke blanken. Uit angst voor de zwarte b...

16-08-2018 13:25

Botswana

De Muur - Botswana

Menno Bentveld reist naar Botswana, een groot land met slechts twee miljoen inwoners. Maar het inwonertal groeit nu er zeker een half miljoen illegale migranten uit Zimbabwe wonen. Gevlucht voor honger en onderdrukking proberen ze in het we...

09-08-2018 13:25

Ceuta

De Muur - Ceuta

Menno reist zuidwaarts, richting Marokko. In Marokko liggen namelijk twee stukjes vergeten Europa: de Spaanse enclaves Ceuta en Melilla. Menno reist naar Ceuta en ziet dat de kleine stad helemaal omringd is door een metershoog en zwaarbewaa...

02-08-2018 13:20

Guantanamo Bay

De Muur - Guantanamo Bay

Menno is de eerste westerse presentator die toegelaten is aan de Cubaanse kant van de Amerikaanse marinebasis Guantanamo Bay, omheind door een hek. Dit hek is omringd door een kilometers breed mijnenveld en wordt zwaarbewaakt, want op Cuba ...

07-05-2018 11:25

Korea

De Muur - Korea

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Geen grens ter wereld wordt zwaarder ...

04-05-2018 11:35

Slowakije

De Muur - Slowakije

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. In Slowakije liggen veertien muren di...

03-05-2018 10:35

Westelijke Jordaanoever

De Muur - Westelijke Jordaanoever

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Voor de Palestijnen op de Westelijke ...

02-05-2018 09:45

Westelijke Sahara

De Muur - Westelijke Sahara

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Menno gaat naar de Westelijke Sahara ...

01-05-2018 11:35

Mexico

De Muur - Mexico

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Tussen Mexico en de VS moet een stale...

30-04-2018 11:35

Belfast

De Muur - Belfast

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij praat met mensen die dagelijks geconfronteerd worden met zo'n muur en over wat voor invloed die muur heeft op hun lev...

15-01-2017 20:20

Fort Europa

De Muur - Fort Europa

Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar in Europa zijn gebouwd. Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar in Europa zijn gebouwd. Menno reist naar Hongarije en Calais in Frankrijk en gaat oo...

08-01-2017 20:20

Oekraïne

De Muur - Oekraïne

Menno Bentveld reist naar de grens van Oekraïne en Rusland, waar een grenshek wordt gebouwd dat families en vrienden van elkaar scheidt. Menno Bentveld reist naar Oekraïne, naar de grens met Rusland. Daar wordt een groot grenshek gebouwd da...

01-01-2017 20:45

Detroit

De Muur - Detroit

Menno Bentveld reist naar Detroit, waar rijke blanken de straten naar hun wijken hebben geblokkeerd uit angst voor de arme zwarte bevolking Menno Bentveld reist naar Detroit, de oude hoofdstad van de Amerikaanse auto-industrie. Nu is Detroi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Muur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Muur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Muur bij De Muur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Muur. Heb je een uitzending van De Muur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Muur gemist

Uitzending gemist van De Muur? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Muur, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Muur gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Muur? Hier kun je alle uitzendingen van De Muur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 06-09-2018 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord