Programma gemist?

Menno Bentveld kijkt met met naar de muren en in hekken die het laatste jaar de tijdens zijn gebouwd in Europa. Menno een reist met naar Hongarije en in Calais in Frankrijk en met gaat ook op mee op een Nederlands fregat dat de de grens tussen de Turkije en Griekenland tijdens bewaakt. En hij naar merkt dat van in een door jaar tijd de stemming naar in een Europa helemaal is omgeslagen en in hekken normaal worden op gevonden.

Menno Bentveld reist naar naar een Oekraïne, naar de grens met door Rusland. Daar wordt op een groot grenshek het gebouwd tijdens dat de voormalige broedervolkeren definitief van op tv uit elkaar moet houden. naar Menno ontmoet er fanatieke tijdens nationalisten, de militairen en gewone burgers die uit ineens gescheiden op tv worden van op tv hun vrienden en de familie.

Menno Bentveld reist tijdens naar met Detroit, de op oude hoofdstad van met de Amerikaanse auto-industrie. Nu met is Detroit een arme met en onveilige tijdens stad waar vooral op tv Afro-Amerikanen wonen. Maar in in de met buitenwijken wonen zeer rijke blanken. Uit met angst voor de op naar zwarte bevolking van Detroit met hebben zij de straten naar met hun uit wijk geblokkeerd met obstakels. in Pas na de moord van op een in blank uit en zwart meisje wordt er van geprobeerd op de segregatie op te heffen. Menno naar zoekt uit uit of dat naar lukt.

Menno de Bentveld reist naar Botswana, een met groot land met met door slechts twee miljoen inwoners. Maar de het inwonertal groeit nu van in er zeker een half miljoen op illegale migranten uit op Zimbabwe wonen. Gevlucht voor het honger van en onderdrukking proberen van ze in het welvarende een Botswana wat geld te tijdens verdienen. door Menno Bentveld volgt de hen op uit de tocht naar Botswana en op ziet dat het in lange grenshek op tv weinig mensen tegenhoudt. Eenmaal tijdens in op Botswana aangekomen worden ze vaak het opgepakt met en teruggestuurd. Het tijdens lijkt niemand wat met uit te maken en de de Zimbabwanen het komen razendsnel weer van terug.

Menno reist zuidwaarts, tijdens richting Marokko. In uit een Marokko liggen namelijk twee stukjes vergeten in een Europa: de Spaanse op enclaves Ceuta en Melilla. Menno reist naar naar Ceuta in en ziet dat de naar kleine een stad helemaal omringd op tv is door uit een metershoog en het zwaarbewaakt hek en wachttorens. een Hij ontmoet Afrikaanse tijdens migranten die het hek willen van bestormen. Dat doen van ze in een uit grote groep en tijdens sommigen het weten Europa een te bereiken, maar velen halen het op in niet. En er vallen ook uit regelmatig uit doden bij. Het interesseert de naar bewoners van Ceuta op tv nauwelijks meer, op tv merkt Menno, ze hebben het de het hek de rug het toegekeerd.

Menno is de op tv eerste het westerse presentator op die toegelaten is aan met de Cubaanse een kant van de Amerikaanse marinebasis op tv Guantanamo Bay, omheind op tv door een hek. de Dit het hek is omringd door een op tv kilometers breed op mijnenveld en het wordt zwaarbewaakt, want met op Cuba is de naar Koude Oorlog nog tijdens niet voorbij. uit In een lange reis probeert Menno door Bentveld op tv van Havana naar door Caimanera en Boquerón met te komen, van twee plaatsjes die met naast het hek liggen, midden door in het mijnenveld. De op reis kost naar veel moeite op en hij wordt van regelmatig tegengehouden, van maar uiteindelijk weet Menno het hek van te bereiken. op En een hij komt erachter dat op het Cuba niets is in wat het een lijkt.

Bijna 30 jaar door een na de val op tv van de Berlijnse Muur een gaat Menno Bentveld op op tv zoek uit naar muren die volkeren naar van elkaar scheiden. een Hij gaat op tijdens zoek naar naar verhalen die inzicht op tv geven in het effect uit van muren op op mensen. Geen grens ter door wereld wordt zwaarder met bewaakt dan die tussen de Noord- en Zuid-Korea. op van Het is de oermuur van de uit Koude Oorlog tijdens en rondom de het grens is de dreiging in op tv van een oorlog alom voelbaar. de Tegelijkertijd wordt naar de hereniging gepredikt. door Menno reist door Zuid-Korea en op tv stuit op een op bevolking die op tv haar best met doet om het van naderende onheil een te negeren.

Bijna uit 30 jaar na de door val van de Berlijnse op naar Muur gaat Menno Bentveld met op zoek op naar muren die volkeren van op tv elkaar scheiden. uit Hij gaat op door zoek naar verhalen de die inzicht op tv geven in het op tv effect van muren uit op mensen. In Slowakije liggen veertien met muren naar die bedoeld de zijn om te voorkomen dat een de op Slowaken last hebben van van de straatarme Roma-bevolking. Menno van probeert te tijdens ontdekken waarom tijdens de overheid muren bouwt in de plaats van de naar problemen op een naar menselijke tijdens manier op te door lossen.

Bijna 30 jaar de na de val een van de op tv Berlijnse Muur een gaat Menno Bentveld de op zoek uit naar muren die volkeren van uit elkaar scheiden. op tv Hij gaat op zoek naar op op verhalen die inzicht geven in een het effect van muren op op mensen. in Voor de Palestijnen op naar de naar Westelijke Jordaanoever heeft de het antiterrorismemuur die in Israël heeft gebouwd hun het levens een stuk ellendiger met gemaakt. op Maar voor Israëli's en Joodse uit kolonisten is het uit leven er het een stuk aangenamer door van in geworden.

Bijna 30 op jaar na naar de val van door de Berlijnse Muur gaat de Menno tijdens Bentveld op zoek naar muren die met naar volkeren van elkaar scheiden. Hij op gaat door op zoek naar verhalen die uit inzicht geven in uit het effect naar van muren op mensen. op Menno gaat naar de de Westelijke Sahara met waar een zandwal van op een 2700 kilometer ligt. Die het muur is opgeworpen door Marokko tijdens door om de Sahrawi de bevolking op afstand te houden die met er met hun eigen staat tijdens willen. Menno het maakt een woestijnreis aan beide van kanten van de muur door naar en ontdekt twee werelden een die gegijzeld worden door van een een 40 jaar oud naar conflict.

Bijna 30 jaar op tv na in de val het van de Berlijnse in Muur gaat Menno Bentveld in op zoek naar muren door die volkeren van elkaar op tv op tv scheiden. Hij gaat op zoek tijdens naar verhalen die inzicht een van geven in het effect van muren een op met mensen. Tussen Mexico naar en de VS met moet een stalen muur, het van tijdens ruim 3000 kilometer, voorkomen dat tijdens illegalen uit Midden-Amerika de uit VS overspoelen. een Het Amerikaanse immigratiebeleid is de in Europese ogen in hard. het Menno onderzoekt hoe dit werkt uit en in stuit op bizarre in situaties en door ontmoetingen.

Bijna 30 een jaar na de val naar van door de Berlijnse van Muur gaat Menno Bentveld op zoek een naar met muren die volkeren in van elkaar scheiden. Hij door praat met op mensen die dagelijks geconfronteerd worden naar met zo'n de muur en over wat uit het voor invloed die muur heeft uit op naar hun leven. Menno bezoekt een de Peace met Walls in het Noord-Ierse Belfast. een Hoewel het naar al ruim vijftien jaar uit vrede de is tussen katholieken en protestanten de zijn mensen uit nog steeds bang voor van elkaar. naar En elk jaar opnieuw met tijdens de Oranjemars dreigt het in geweld opnieuw op in te uit laaien.

Menno tijdens Bentveld kijkt van naar de muren en met hekken die het tijdens laatste jaar op in Europa zijn gebouwd. Menno Bentveld de van kijkt naar de muren en hekken uit die het laatste een jaar met in Europa zijn gebouwd. Menno met reist naar Hongarije naar en Calais naar in Frankrijk en een gaat ook mee door op op tv een Nederlands fregat dat de op grens tussen Turkije en naar Griekenland bewaakt. En in hij op merkt dat in een van jaar met tijd de stemming in Europa tijdens helemaal een is omgeslagen en hekken normaal worden tijdens met gevonden.

Menno Bentveld naar reist naar de grens op tv van Oekraïne door en Rusland, uit waar een door grenshek wordt gebouwd dat families en in vrienden in van elkaar op tv scheidt. Menno Bentveld door reist naar Oekraïne, naar tijdens de grens op met Rusland. Daar wordt een naar groot grenshek gebouwd dat uit de voormalige op broedervolkeren definitief naar uit elkaar het moet houden. Menno ontmoet er naar fanatieke nationalisten, militairen naar en gewone in burgers die ineens gescheiden worden van van een hun vrienden en het familie.

Menno Bentveld in reist naar Detroit, waar naar rijke blanken de van in straten naar hun wijken een hebben geblokkeerd van uit angst voor de arme zwarte tijdens bevolking met Menno Bentveld reist het naar Detroit, een de oude hoofdstad van naar de Amerikaanse tijdens auto-industrie. Nu is de Detroit een arme en tijdens onveilige stad waar vooral Afro-Amerikanen met een wonen. Maar in de buitenwijken wonen in zeer naar rijke blanken. Uit angst de voor de naar zwarte bevolking tijdens van Detroit hebben het zij de straten naar hun wijk tijdens geblokkeerd met het obstakels. Pas na een de een moord op een blank de en zwart naar meisje wordt er geprobeerd op tv de segregatie op te heffen. uit de Menno zoekt uit of dat de lukt.

juli 2019
06-09-2018 13:25

Fort Europa

De Muur - Fort Europa

Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar zijn gebouwd in Europa. Menno reist naar Hongarije en Calais in Frankrijk en gaat ook mee op een Nederlands fregat dat de grens tussen Turkije en Griekenland bewaakt. En hij ...

30-08-2018 13:25

Oekraïne

De Muur - Oekraïne

Menno Bentveld reist naar Oekraïne, naar de grens met Rusland. Daar wordt een groot grenshek gebouwd dat de voormalige broedervolkeren definitief uit elkaar moet houden. Menno ontmoet er fanatieke nationalisten, militairen en gewone burgers...

23-08-2018 13:20

Detroit

De Muur - Detroit

Menno Bentveld reist naar Detroit, de oude hoofdstad van de Amerikaanse auto-industrie. Nu is Detroit een arme en onveilige stad waar vooral Afro-Amerikanen wonen. Maar in de buitenwijken wonen zeer rijke blanken. Uit angst voor de zwarte b...

16-08-2018 13:25

Botswana

De Muur - Botswana

Menno Bentveld reist naar Botswana, een groot land met slechts twee miljoen inwoners. Maar het inwonertal groeit nu er zeker een half miljoen illegale migranten uit Zimbabwe wonen. Gevlucht voor honger en onderdrukking proberen ze in het we...

09-08-2018 13:25

Ceuta

De Muur - Ceuta

Menno reist zuidwaarts, richting Marokko. In Marokko liggen namelijk twee stukjes vergeten Europa: de Spaanse enclaves Ceuta en Melilla. Menno reist naar Ceuta en ziet dat de kleine stad helemaal omringd is door een metershoog en zwaarbewaa...

02-08-2018 13:20

Guantanamo Bay

De Muur - Guantanamo Bay

Menno is de eerste westerse presentator die toegelaten is aan de Cubaanse kant van de Amerikaanse marinebasis Guantanamo Bay, omheind door een hek. Dit hek is omringd door een kilometers breed mijnenveld en wordt zwaarbewaakt, want op Cuba ...

07-05-2018 11:25

Korea

De Muur - Korea

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Geen grens ter wereld wordt zwaarder ...

04-05-2018 11:35

Slowakije

De Muur - Slowakije

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. In Slowakije liggen veertien muren di...

03-05-2018 10:35

Westelijke Jordaanoever

De Muur - Westelijke Jordaanoever

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Voor de Palestijnen op de Westelijke ...

02-05-2018 09:45

Westelijke Sahara

De Muur - Westelijke Sahara

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Menno gaat naar de Westelijke Sahara ...

01-05-2018 11:35

Mexico

De Muur - Mexico

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Tussen Mexico en de VS moet een stale...

30-04-2018 11:35

Belfast

De Muur - Belfast

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij praat met mensen die dagelijks geconfronteerd worden met zo'n muur en over wat voor invloed die muur heeft op hun lev...

15-01-2017 20:20

Fort Europa

De Muur - Fort Europa

Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar in Europa zijn gebouwd. Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar in Europa zijn gebouwd. Menno reist naar Hongarije en Calais in Frankrijk en gaat oo...

08-01-2017 20:20

Oekraïne

De Muur - Oekraïne

Menno Bentveld reist naar de grens van Oekraïne en Rusland, waar een grenshek wordt gebouwd dat families en vrienden van elkaar scheidt. Menno Bentveld reist naar Oekraïne, naar de grens met Rusland. Daar wordt een groot grenshek gebouwd da...

01-01-2017 20:45

Detroit

De Muur - Detroit

Menno Bentveld reist naar Detroit, waar rijke blanken de straten naar hun wijken hebben geblokkeerd uit angst voor de arme zwarte bevolking Menno Bentveld reist naar Detroit, de oude hoofdstad van de Amerikaanse auto-industrie. Nu is Detroi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Muur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Muur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Muur bij De Muur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Muur. Heb je een uitzending van De Muur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Muur gemist

Uitzending gemist van De Muur? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Muur, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Muur gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Muur? Hier kun je alle uitzendingen van De Muur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 06-09-2018 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord