Programma gemist?

Menno Bentveld door kijkt naar door de muren en hekken op tv die het laatste met jaar zijn gebouwd in de Europa. het Menno reist naar naar Hongarije en op tv Calais in Frankrijk en gaat ook de mee naar op een Nederlands fregat tijdens dat de grens tussen uit Turkije en op Griekenland bewaakt. En uit hij merkt het dat in een jaar met tijd van de stemming in het Europa helemaal is omgeslagen en door hekken normaal worden met gevonden.

Menno Bentveld reist op naar tijdens Oekraïne, naar de grens met een op Rusland. Daar wordt een groot van grenshek gebouwd met dat de op tv voormalige broedervolkeren definitief uit elkaar moet de houden. Menno op ontmoet door er fanatieke nationalisten, militairen en gewone op het burgers die ineens gescheiden naar worden van hun vrienden en van naar familie.

Menno Bentveld met reist naar Detroit, de van oude naar hoofdstad van door de Amerikaanse auto-industrie. Nu is Detroit het een arme in en onveilige het stad waar vooral Afro-Amerikanen wonen. in door Maar in de buitenwijken naar wonen zeer rijke blanken. Uit uit angst voor de in zwarte bevolking van met Detroit hebben zij in de straten het naar hun wijk geblokkeerd van met in obstakels. Pas na de moord met op een blank door en het zwart meisje wordt er geprobeerd uit de de segregatie op te heffen. het Menno zoekt uit op tv of dat de lukt.

Menno Bentveld reist in naar Botswana, door een op groot land met slechts twee met miljoen inwoners. Maar het uit met inwonertal groeit nu er zeker een met half miljoen in illegale migranten uit Zimbabwe uit wonen. Gevlucht voor het honger en onderdrukking een uit proberen ze in het welvarende Botswana de wat op tv geld te verdienen. Menno Bentveld op tv van volgt hen op op tv de tocht naar Botswana naar en ziet dat van het lange grenshek weinig een mensen tegenhoudt. Eenmaal in in de Botswana aangekomen worden ze vaak op tv opgepakt in en teruggestuurd. Het uit lijkt niemand wat het uit te maken en de Zimbabwanen in komen de razendsnel weer van terug.

Menno reist zuidwaarts, op tv met richting Marokko. In Marokko op tv liggen namelijk twee stukjes vergeten in Europa: van de Spaanse enclaves Ceuta tijdens en Melilla. Menno uit reist naar Ceuta en op ziet dat de op kleine stad van helemaal omringd is door door uit een metershoog en zwaarbewaakt hek naar en wachttorens. tijdens Hij ontmoet Afrikaanse uit migranten die het hek door willen bestormen. Dat tijdens doen ze in een naar grote op groep en sommigen weten de Europa te naar bereiken, maar velen halen het op op niet. En er vallen ook regelmatig tijdens de doden bij. Het interesseert de bewoners uit naar van Ceuta nauwelijks in meer, merkt Menno, ze hebben het het tijdens hek de rug de toegekeerd.

Menno is de het eerste westerse presentator uit die toegelaten is het aan de van Cubaanse kant van de door Amerikaanse marinebasis met Guantanamo Bay, omheind door door een hek. de Dit hek door is omringd door een kilometers met breed door mijnenveld en tijdens wordt zwaarbewaakt, want de op Cuba is de tijdens Koude Oorlog nog niet voorbij. uit In een tijdens lange reis van probeert Menno Bentveld naar van Havana naar op Caimanera en Boquerón te komen, uit twee plaatsjes in die naast het op hek het liggen, midden in het mijnenveld. De door reis kost uit veel moeite en hij op wordt de regelmatig tegengehouden, maar uiteindelijk in weet Menno het hek op te bereiken. En op het hij komt erachter dat door op Cuba niets op tv is wat het naar lijkt.

Bijna 30 de jaar na de val met met van de Berlijnse Muur gaat Menno uit Bentveld op in zoek naar muren die door volkeren van elkaar uit scheiden. Hij gaat op tv op zoek naar naar verhalen die van inzicht geven op in het effect van met muren op mensen. uit Geen grens ter het wereld wordt zwaarder bewaakt de dan die tussen door Noord- en Zuid-Korea. op een Het is de op oermuur van de Koude Oorlog en de rondom de uit grens tijdens is de dreiging van een naar oorlog alom voelbaar. Tegelijkertijd het wordt de hereniging op gepredikt. door Menno reist door Zuid-Korea en naar stuit op een de door bevolking die haar best met doet om het naderende op tv onheil met te negeren.

Bijna een 30 jaar na de op val in van de Berlijnse Muur op tv gaat Menno Bentveld een op zoek op naar muren die een volkeren van elkaar een scheiden. Hij gaat op uit zoek naar verhalen een die inzicht het geven in het effect van muren uit een op mensen. In Slowakije liggen naar veertien muren die bedoeld een zijn om te op de voorkomen dat de Slowaken last met hebben van de straatarme van met Roma-bevolking. Menno probeert te ontdekken met waarom de overheid tijdens muren bouwt met in plaats van de problemen het door op een menselijke het manier op te tijdens lossen.

Bijna 30 jaar met na de de val van de Berlijnse het Muur gaat op tv Menno Bentveld een op zoek op naar muren die volkeren van elkaar uit scheiden. Hij gaat de op zoek met naar verhalen die inzicht tijdens geven in in het een effect van muren op mensen. Voor uit de Palestijnen op op tv de Westelijke een Jordaanoever door heeft de antiterrorismemuur die met Israël heeft een gebouwd hun levens met een stuk ellendiger op gemaakt. Maar voor uit Israëli's en Joodse een kolonisten is het leven uit er een stuk aangenamer van door naar geworden.

Bijna 30 uit jaar tijdens na de val van de Berlijnse tijdens tijdens Muur gaat Menno Bentveld op zoek het naar de muren die volkeren van door elkaar scheiden. Hij in gaat op tv op zoek naar verhalen het die inzicht geven in het het de effect van muren tijdens op mensen. Menno gaat op naar de Westelijke in Sahara waar een zandwal van van 2700 tijdens kilometer ligt. Die muur de is opgeworpen door Marokko een om in de Sahrawi bevolking op afstand tijdens het te houden die er hun van eigen staat op tv willen. Menno maakt een woestijnreis op het aan beide kanten van de de muur en ontdekt twee het werelden naar die gegijzeld worden door op tv een 40 jaar oud door met conflict.

Bijna door 30 jaar na op de val het van de Berlijnse Muur gaat op Menno Bentveld op zoek met naar op tv muren die volkeren door van elkaar scheiden. de Hij gaat op zoek het naar verhalen die de inzicht een geven in het in effect van muren op mensen. het Tussen Mexico en de op tv op VS moet een stalen op tv muur, van ruim 3000 een kilometer, voorkomen een dat illegalen tijdens uit Midden-Amerika de VS overspoelen. Het een Amerikaanse immigratiebeleid is een in Europese ogen op hard. Menno in onderzoekt hoe dit werkt met door en stuit op bizarre situaties tijdens en van ontmoetingen.

Bijna 30 jaar uit na de val tijdens in van de Berlijnse Muur met gaat Menno Bentveld uit op zoek naar tijdens muren die naar volkeren van elkaar scheiden. Hij praat een tijdens met mensen die dagelijks geconfronteerd worden op tv met het zo'n muur uit en over wat door voor invloed die muur heeft op door door hun leven. Menno het bezoekt de Peace Walls een in het Noord-Ierse Belfast. Hoewel een het al op tv ruim een vijftien jaar vrede is tussen het katholieken de en protestanten zijn mensen de nog steeds bang voor elkaar. van En naar elk jaar opnieuw door tijdens de Oranjemars dreigt tijdens het geweld opnieuw op de te uit laaien.

Menno Bentveld tijdens kijkt naar op de muren en hekken die een het laatste jaar naar in Europa naar zijn gebouwd. Menno op tv Bentveld kijkt van naar de muren en hekken het die het laatste met jaar in in Europa zijn gebouwd. tijdens Menno reist naar het Hongarije en Calais in tijdens een Frankrijk en gaat ook mee op op een Nederlands van fregat dat de grens door tussen Turkije een en Griekenland bewaakt. tijdens En hij merkt dat uit in een op tv jaar tijd de de stemming in een Europa helemaal is omgeslagen en het van hekken normaal worden van gevonden.

Menno Bentveld tijdens reist naar de een grens van een Oekraïne en Rusland, op tv waar een grenshek op wordt gebouwd dat families het en tijdens vrienden van elkaar met scheidt. Menno Bentveld reist op naar Oekraïne, naar de grens naar met Rusland. van Daar wordt een groot op tv grenshek gebouwd een dat de het voormalige broedervolkeren het definitief uit elkaar moet door houden. Menno ontmoet er van fanatieke nationalisten, militairen en naar gewone burgers die uit ineens gescheiden met worden door van hun vrienden en van familie.

Menno Bentveld naar reist op tv naar Detroit, waar rijke blanken op de straten in naar hun op tv wijken hebben geblokkeerd met uit angst voor de arme zwarte naar bevolking Menno tijdens Bentveld reist een naar Detroit, de tijdens oude hoofdstad op tv van de Amerikaanse auto-industrie. uit Nu is naar Detroit een arme op tv en onveilige stad op tv waar vooral Afro-Amerikanen van wonen. Maar in de naar buitenwijken wonen zeer rijke naar blanken. op Uit angst voor van de zwarte bevolking van tijdens Detroit hebben tijdens zij de straten naar in hun wijk geblokkeerd met door obstakels. Pas na op tv de moord tijdens op een blank en zwart tijdens meisje wordt van er geprobeerd de het segregatie uit op te heffen. Menno zoekt uit op op of dat lukt.

januari 2021
06-09-2018 13:25

Fort Europa

De Muur - Fort Europa

Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar zijn gebouwd in Europa. Menno reist naar Hongarije en Calais in Frankrijk en gaat ook mee op een Nederlands fregat dat de grens tussen Turkije en Griekenland bewaakt. En hij ...

30-08-2018 13:25

Oekraïne

De Muur - Oekraïne

Menno Bentveld reist naar Oekraïne, naar de grens met Rusland. Daar wordt een groot grenshek gebouwd dat de voormalige broedervolkeren definitief uit elkaar moet houden. Menno ontmoet er fanatieke nationalisten, militairen en gewone burgers...

23-08-2018 13:20

Detroit

De Muur - Detroit

Menno Bentveld reist naar Detroit, de oude hoofdstad van de Amerikaanse auto-industrie. Nu is Detroit een arme en onveilige stad waar vooral Afro-Amerikanen wonen. Maar in de buitenwijken wonen zeer rijke blanken. Uit angst voor de zwarte b...

16-08-2018 13:25

Botswana

De Muur - Botswana

Menno Bentveld reist naar Botswana, een groot land met slechts twee miljoen inwoners. Maar het inwonertal groeit nu er zeker een half miljoen illegale migranten uit Zimbabwe wonen. Gevlucht voor honger en onderdrukking proberen ze in het we...

09-08-2018 13:25

Ceuta

De Muur - Ceuta

Menno reist zuidwaarts, richting Marokko. In Marokko liggen namelijk twee stukjes vergeten Europa: de Spaanse enclaves Ceuta en Melilla. Menno reist naar Ceuta en ziet dat de kleine stad helemaal omringd is door een metershoog en zwaarbewaa...

02-08-2018 13:20

Guantanamo Bay

De Muur - Guantanamo Bay

Menno is de eerste westerse presentator die toegelaten is aan de Cubaanse kant van de Amerikaanse marinebasis Guantanamo Bay, omheind door een hek. Dit hek is omringd door een kilometers breed mijnenveld en wordt zwaarbewaakt, want op Cuba ...

07-05-2018 11:25

Korea

De Muur - Korea

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Geen grens ter wereld wordt zwaarder ...

04-05-2018 11:35

Slowakije

De Muur - Slowakije

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. In Slowakije liggen veertien muren di...

03-05-2018 10:35

Westelijke Jordaanoever

De Muur - Westelijke Jordaanoever

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Voor de Palestijnen op de Westelijke ...

02-05-2018 09:45

Westelijke Sahara

De Muur - Westelijke Sahara

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Menno gaat naar de Westelijke Sahara ...

01-05-2018 11:35

Mexico

De Muur - Mexico

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Tussen Mexico en de VS moet een stale...

30-04-2018 11:35

Belfast

De Muur - Belfast

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij praat met mensen die dagelijks geconfronteerd worden met zo'n muur en over wat voor invloed die muur heeft op hun lev...

15-01-2017 20:20

Fort Europa

De Muur - Fort Europa

Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar in Europa zijn gebouwd. Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar in Europa zijn gebouwd. Menno reist naar Hongarije en Calais in Frankrijk en gaat oo...

08-01-2017 20:20

Oekraïne

De Muur - Oekraïne

Menno Bentveld reist naar de grens van Oekraïne en Rusland, waar een grenshek wordt gebouwd dat families en vrienden van elkaar scheidt. Menno Bentveld reist naar Oekraïne, naar de grens met Rusland. Daar wordt een groot grenshek gebouwd da...

01-01-2017 20:45

Detroit

De Muur - Detroit

Menno Bentveld reist naar Detroit, waar rijke blanken de straten naar hun wijken hebben geblokkeerd uit angst voor de arme zwarte bevolking Menno Bentveld reist naar Detroit, de oude hoofdstad van de Amerikaanse auto-industrie. Nu is Detroi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Muur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Muur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Muur bij De Muur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Muur. Heb je een uitzending van De Muur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Muur gemist

Uitzending gemist van De Muur? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Muur, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Muur gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Muur? Hier kun je alle uitzendingen van De Muur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 06-09-2018 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!