Programma gemist?

Menno het Bentveld kijkt naar de de muren en in hekken die het naar laatste jaar door zijn gebouwd in Europa. Menno reist op naar Hongarije en met Calais tijdens in Frankrijk en gaat ook door mee op een een Nederlands fregat dat tijdens de grens op tv tussen uit Turkije en Griekenland tijdens bewaakt. En hij merkt dat in uit een een jaar tijd de de stemming in Europa door helemaal is omgeslagen en hekken op normaal met worden gevonden.

Menno door Bentveld reist tijdens naar Oekraïne, naar de grens door met Rusland. Daar uit wordt een groot een grenshek op tv gebouwd dat de het voormalige broedervolkeren definitief uit uit elkaar moet houden. Menno ontmoet op van er fanatieke nationalisten, militairen een en gewone burgers van die ineens gescheiden tijdens worden van naar hun vrienden en in familie.

Menno door Bentveld reist naar Detroit, een de door oude hoofdstad van de Amerikaanse in auto-industrie. Nu is de Detroit op tv een arme en onveilige stad het waar vooral Afro-Amerikanen wonen. met Maar in met de buitenwijken wonen tijdens zeer rijke blanken. Uit het met angst voor de zwarte bevolking door van Detroit hebben zij uit de straten op naar hun wijk geblokkeerd naar van met obstakels. Pas naar na de moord op een blank door en naar zwart meisje de wordt er geprobeerd de segregatie op door te heffen. op Menno zoekt uit van of tijdens dat lukt.

Menno Bentveld tijdens reist op tv naar Botswana, een groot met land met slechts met twee miljoen inwoners. door Maar het inwonertal in groeit nu er het zeker een half met miljoen illegale migranten van uit Zimbabwe wonen. Gevlucht het voor honger en met onderdrukking proberen ze in tijdens het welvarende Botswana uit wat geld te naar verdienen. met Menno Bentveld volgt hen op de door de tocht naar Botswana en uit ziet dat het naar lange uit grenshek weinig mensen tegenhoudt. de Eenmaal in Botswana aangekomen worden tijdens ze een vaak opgepakt en teruggestuurd. op tv Het door lijkt niemand wat op tv uit te maken en de op Zimbabwanen tijdens komen razendsnel weer een terug.

Menno reist zuidwaarts, op tijdens richting Marokko. In Marokko liggen op tv namelijk twee stukjes vergeten op tv Europa: op tv de Spaanse enclaves Ceuta tijdens en Melilla. Menno reist met naar Ceuta met en ziet het dat de kleine stad uit helemaal omringd is van door een in metershoog en de zwaarbewaakt hek en naar wachttorens. Hij ontmoet het Afrikaanse migranten die het hek naar willen bestormen. Dat doen de ze in een op grote groep en op tv sommigen weten op Europa te een bereiken, maar velen halen het in niet. tijdens En er vallen ook op tv regelmatig doden bij. met Het interesseert de bewoners naar op tv van Ceuta nauwelijks van meer, merkt Menno, ze hebben de het hek de de rug op tv toegekeerd.

Menno op tv is de eerste op tv westerse presentator die toegelaten met is aan de tijdens Cubaanse kant van uit de Amerikaanse marinebasis Guantanamo van Bay, omheind door op een uit hek. Dit hek is omringd met door een kilometers de op tv breed mijnenveld en wordt zwaarbewaakt, van want op Cuba is op tv de Koude door Oorlog nog niet voorbij. een In een het lange van reis probeert Menno naar Bentveld van Havana naar Caimanera uit en Boquerón te een komen, twee op plaatsjes die naast het hek op tv liggen, midden op tv in het mijnenveld. De op tv reis kost veel een moeite en hij tijdens wordt regelmatig uit tegengehouden, maar uiteindelijk het weet van Menno het hek te bereiken. En uit hij komt erachter naar dat op op tv Cuba naar niets is wat het naar lijkt.

Bijna naar 30 jaar na de val door door van de Berlijnse Muur een gaat Menno uit Bentveld op zoek naar een muren die naar volkeren van elkaar scheiden. naar Hij gaat op naar zoek naar verhalen die inzicht met van geven in het effect van muren in op mensen. Geen het grens op ter wereld wordt zwaarder bewaakt de dan die de tussen Noord- en van Zuid-Korea. tijdens Het is de oermuur uit van de Koude een Oorlog en door rondom de grens het is de dreiging het van een oorlog alom tijdens voelbaar. Tegelijkertijd van wordt de hereniging in gepredikt. Menno reist tijdens door Zuid-Korea en stuit op een een een bevolking die haar best doet op tv om het naderende in onheil te tijdens negeren.

Bijna 30 naar jaar na door de val van de Berlijnse uit Muur gaat Menno de Bentveld op zoek uit naar muren die door volkeren op tv van elkaar scheiden. Hij met gaat de op zoek naar verhalen die met inzicht de geven in het effect het van muren op het mensen. In Slowakije liggen in veertien muren die bedoeld op zijn om in te voorkomen dat de de Slowaken last hebben uit van de straatarme met in Roma-bevolking. Menno probeert te een ontdekken waarom de overheid op muren een bouwt in plaats van op de problemen op een in menselijke manier op op tv te door lossen.

Bijna de 30 jaar na de val van van de Berlijnse het Muur gaat Menno van Bentveld de op zoek naar muren een die volkeren tijdens van elkaar van scheiden. Hij gaat het op zoek naar verhalen van die inzicht geven in tijdens het effect van muren op tv op mensen. Voor naar de Palestijnen op tijdens de een Westelijke Jordaanoever heeft de antiterrorismemuur het die Israël van heeft uit gebouwd hun levens een stuk een ellendiger gemaakt. Maar naar voor Israëli's en tijdens Joodse kolonisten is van het leven er een tijdens stuk aangenamer uit door uit geworden.

Bijna naar 30 jaar na de val in van de uit Berlijnse Muur gaat Menno met in Bentveld op zoek naar in muren die volkeren op tv van elkaar scheiden. Hij op gaat op uit zoek naar tijdens verhalen die inzicht geven met in het effect van het muren op op mensen. Menno gaat naar de uit tijdens Westelijke Sahara waar een op zandwal van 2700 kilometer ligt. uit Die muur is op opgeworpen op door Marokko door om de Sahrawi in bevolking op afstand te houden het die in er hun eigen het staat willen. Menno maakt een naar woestijnreis op tv aan beide kanten van met de muur en ontdekt twee uit de werelden die gegijzeld worden door op een 40 de jaar oud door conflict.

Bijna door 30 jaar na de van val van de door Berlijnse Muur gaat Menno naar Bentveld door op zoek naar naar muren die volkeren van in elkaar scheiden. Hij gaat door op zoek op tv naar uit verhalen die inzicht geven op in het effect van muren tijdens op mensen. uit Tussen Mexico en een de VS moet een van stalen muur, van op ruim 3000 van kilometer, een voorkomen dat illegalen uit in Midden-Amerika de VS overspoelen. Het de Amerikaanse door immigratiebeleid is tijdens in Europese ogen hard. Menno van onderzoekt hoe dit van werkt op en stuit op bizarre tijdens situaties en uit ontmoetingen.

Bijna op 30 jaar na een de val van van de Berlijnse Muur tijdens gaat Menno op tv Bentveld op zoek naar muren die het volkeren een van elkaar scheiden. Hij met praat op met mensen die een dagelijks geconfronteerd worden met zo'n op tv muur naar en over wat voor invloed die het door muur heeft op hun leven. Menno het bezoekt de Peace op tv Walls in het in op tv Noord-Ierse Belfast. Hoewel het op al ruim vijftien jaar vrede op tv is tussen door katholieken en protestanten op tv zijn in mensen nog steeds bang voor op elkaar. En elk van jaar van opnieuw tijdens de Oranjemars door dreigt het van geweld opnieuw op in te laaien.

Menno Bentveld het kijkt door naar de muren en van hekken die het uit laatste jaar op tv in Europa zijn gebouwd. het Menno Bentveld kijkt naar de van op muren en hekken die op het laatste jaar uit in Europa in zijn gebouwd. Menno op tv reist naar Hongarije het en Calais in Frankrijk en gaat met ook mee op de een Nederlands in fregat dat de uit grens tussen Turkije en door Griekenland bewaakt. door En hij merkt dat tijdens in een een jaar tijd de stemming tijdens in Europa helemaal met is omgeslagen met en hekken normaal worden door naar gevonden.

Menno Bentveld met reist tijdens naar de grens van met Oekraïne en Rusland, waar een van grenshek wordt op tv gebouwd van dat families en vrienden van op elkaar scheidt. Menno de Bentveld reist naar Oekraïne, in op tv naar de grens met door Rusland. Daar wordt een het groot grenshek in gebouwd dat de een voormalige broedervolkeren door definitief uit elkaar moet uit houden. Menno ontmoet een er fanatieke een nationalisten, militairen en gewone uit burgers die ineens gescheiden naar worden uit van hun vrienden en met familie.

Menno Bentveld reist naar naar Detroit, waar naar rijke blanken naar de een straten naar hun wijken hebben van geblokkeerd uit angst voor op tv de arme van zwarte bevolking Menno tijdens Bentveld reist naar uit Detroit, de oude hoofdstad van van een de Amerikaanse op tv auto-industrie. Nu is Detroit een op tv arme uit en onveilige stad waar van vooral Afro-Amerikanen wonen. Maar op in de buitenwijken wonen een zeer rijke tijdens blanken. Uit angst een voor tijdens de zwarte bevolking van Detroit hebben op op zij de straten naar hun wijk in uit geblokkeerd met obstakels. Pas in na de moord met op een blank en zwart tijdens een meisje wordt er geprobeerd de segregatie de op tijdens te heffen. Menno tijdens zoekt uit of van dat lukt.

september 2021
06-09-2018 13:25

Fort Europa

De Muur - Fort Europa

Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar zijn gebouwd in Europa. Menno reist naar Hongarije en Calais in Frankrijk en gaat ook mee op een Nederlands fregat dat de grens tussen Turkije en Griekenland bewaakt. En hij ...

30-08-2018 13:25

Oekraïne

De Muur - Oekraïne

Menno Bentveld reist naar Oekraïne, naar de grens met Rusland. Daar wordt een groot grenshek gebouwd dat de voormalige broedervolkeren definitief uit elkaar moet houden. Menno ontmoet er fanatieke nationalisten, militairen en gewone burgers...

23-08-2018 13:20

Detroit

De Muur - Detroit

Menno Bentveld reist naar Detroit, de oude hoofdstad van de Amerikaanse auto-industrie. Nu is Detroit een arme en onveilige stad waar vooral Afro-Amerikanen wonen. Maar in de buitenwijken wonen zeer rijke blanken. Uit angst voor de zwarte b...

16-08-2018 13:25

Botswana

De Muur - Botswana

Menno Bentveld reist naar Botswana, een groot land met slechts twee miljoen inwoners. Maar het inwonertal groeit nu er zeker een half miljoen illegale migranten uit Zimbabwe wonen. Gevlucht voor honger en onderdrukking proberen ze in het we...

09-08-2018 13:25

Ceuta

De Muur - Ceuta

Menno reist zuidwaarts, richting Marokko. In Marokko liggen namelijk twee stukjes vergeten Europa: de Spaanse enclaves Ceuta en Melilla. Menno reist naar Ceuta en ziet dat de kleine stad helemaal omringd is door een metershoog en zwaarbewaa...

02-08-2018 13:20

Guantanamo Bay

De Muur - Guantanamo Bay

Menno is de eerste westerse presentator die toegelaten is aan de Cubaanse kant van de Amerikaanse marinebasis Guantanamo Bay, omheind door een hek. Dit hek is omringd door een kilometers breed mijnenveld en wordt zwaarbewaakt, want op Cuba ...

07-05-2018 11:25

Korea

De Muur - Korea

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Geen grens ter wereld wordt zwaarder ...

04-05-2018 11:35

Slowakije

De Muur - Slowakije

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. In Slowakije liggen veertien muren di...

03-05-2018 10:35

Westelijke Jordaanoever

De Muur - Westelijke Jordaanoever

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Voor de Palestijnen op de Westelijke ...

02-05-2018 09:45

Westelijke Sahara

De Muur - Westelijke Sahara

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Menno gaat naar de Westelijke Sahara ...

01-05-2018 11:35

Mexico

De Muur - Mexico

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Tussen Mexico en de VS moet een stale...

30-04-2018 11:35

Belfast

De Muur - Belfast

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij praat met mensen die dagelijks geconfronteerd worden met zo'n muur en over wat voor invloed die muur heeft op hun lev...

15-01-2017 20:20

Fort Europa

De Muur - Fort Europa

Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar in Europa zijn gebouwd. Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar in Europa zijn gebouwd. Menno reist naar Hongarije en Calais in Frankrijk en gaat oo...

08-01-2017 20:20

Oekraïne

De Muur - Oekraïne

Menno Bentveld reist naar de grens van Oekraïne en Rusland, waar een grenshek wordt gebouwd dat families en vrienden van elkaar scheidt. Menno Bentveld reist naar Oekraïne, naar de grens met Rusland. Daar wordt een groot grenshek gebouwd da...

01-01-2017 20:45

Detroit

De Muur - Detroit

Menno Bentveld reist naar Detroit, waar rijke blanken de straten naar hun wijken hebben geblokkeerd uit angst voor de arme zwarte bevolking Menno Bentveld reist naar Detroit, de oude hoofdstad van de Amerikaanse auto-industrie. Nu is Detroi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Muur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Muur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Muur bij De Muur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Muur. Heb je een uitzending van De Muur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Muur gemist

Uitzending gemist van De Muur? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Muur, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Muur gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Muur? Hier kun je alle uitzendingen van De Muur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 06-09-2018 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!