Programma gemist?

Menno Bentveld in kijkt naar de de muren en hekken die met het laatste in jaar zijn gebouwd in uit door Europa. Menno reist naar uit Hongarije en Calais in Frankrijk uit in en gaat ook mee op een door Nederlands fregat een dat de naar grens tussen Turkije en Griekenland van naar bewaakt. En hij van merkt dat in een jaar op tv tijd op de stemming in naar Europa helemaal is omgeslagen de en hekken normaal worden uit gevonden.

Menno het Bentveld reist naar Oekraïne, naar de een de grens met Rusland. Daar op wordt een groot in grenshek gebouwd op dat de voormalige broedervolkeren definitief van uit elkaar moet het houden. Menno uit ontmoet er fanatieke nationalisten, een met militairen en gewone de burgers die ineens gescheiden van worden van hun vrienden en in een familie.

Menno door Bentveld reist naar Detroit, de tijdens op tv oude hoofdstad van door de Amerikaanse auto-industrie. Nu een is Detroit een arme en met onveilige stad waar van vooral Afro-Amerikanen tijdens wonen. het Maar in de buitenwijken wonen zeer van rijke blanken. Uit een angst voor de in zwarte het bevolking van Detroit in hebben zij de naar straten naar hun wijk geblokkeerd uit met met obstakels. Pas na de naar moord op de een blank en zwart uit meisje wordt er een geprobeerd de segregatie op op tv te met heffen. Menno zoekt uit het of dat met lukt.

Menno Bentveld reist tijdens naar op Botswana, een tijdens groot land met op slechts twee miljoen door inwoners. Maar het door inwonertal groeit nu er zeker een de half door miljoen illegale migranten met uit Zimbabwe het wonen. Gevlucht voor honger en uit onderdrukking proberen ze in een het welvarende Botswana naar wat geld tijdens te verdienen. op Menno Bentveld volgt hen op de de tocht in naar Botswana tijdens en ziet de dat het lange grenshek weinig in mensen de tegenhoudt. Eenmaal in Botswana aangekomen de worden met ze vaak opgepakt en teruggestuurd. naar Het een lijkt niemand wat in uit te maken en de op Zimbabwanen komen in razendsnel weer een terug.

Menno naar reist zuidwaarts, op richting Marokko. In in Marokko liggen namelijk twee stukjes vergeten de Europa: de met Spaanse de enclaves Ceuta en Melilla. Menno reist het naar Ceuta en naar ziet de dat de kleine stad op tv helemaal omringd naar is door een metershoog en door zwaarbewaakt hek de en het wachttorens. Hij ontmoet Afrikaanse migranten uit die het hek willen een in bestormen. Dat doen ze in een in grote groep het en sommigen weten uit Europa naar te bereiken, maar velen halen het op tv met niet. En er vallen ook regelmatig het doden bij. Het in het interesseert de bewoners op tv van Ceuta nauwelijks meer, in merkt Menno, ze hebben het uit hek de rug uit uit toegekeerd.

Menno met is de eerste door westerse presentator op tv die toegelaten is aan met de Cubaanse kant van van de Amerikaanse marinebasis het Guantanamo Bay, de omheind door een hek. Dit het hek is door omringd door een kilometers op van breed mijnenveld en wordt de zwaarbewaakt, want met op Cuba is met de Koude Oorlog nog een niet voorbij. In een lange uit reis een probeert Menno Bentveld tijdens van Havana naar Caimanera uit en uit Boquerón te komen, twee plaatsjes die uit uit naast het hek liggen, midden in met het mijnenveld. De uit reis kost veel in moeite en naar hij wordt regelmatig naar tegengehouden, naar maar uiteindelijk weet door Menno het hek te bereiken. En met hij tijdens komt erachter met dat op Cuba niets is wat het het door lijkt.

Bijna in 30 jaar na de met val in van de Berlijnse met Muur gaat Menno Bentveld op zoek met door naar muren die volkeren van elkaar het scheiden. op Hij gaat op op zoek naar naar verhalen die inzicht geven de in het effect van muren in op mensen. op Geen grens ter met wereld wordt tijdens zwaarder bewaakt dan uit die tussen Noord- en Zuid-Korea. op Het tijdens is de een oermuur van de Koude Oorlog tijdens en rondom het de grens is de een dreiging van een in oorlog alom op tv voelbaar. Tegelijkertijd wordt van de hereniging gepredikt. een Menno reist op door Zuid-Korea en stuit op op een bevolking die haar uit best doet om een naar het naderende onheil van te negeren.

Bijna op 30 jaar na de val uit van de Berlijnse met tijdens Muur gaat Menno Bentveld op op zoek naar met muren die volkeren van elkaar naar scheiden. op Hij gaat op zoek van naar verhalen die inzicht de geven naar in het effect van op muren de op mensen. In op Slowakije liggen veertien muren die bedoeld van zijn om te van uit voorkomen dat de Slowaken last hebben een van de naar straatarme Roma-bevolking. Menno probeert tijdens te een ontdekken waarom de overheid een muren op tv bouwt in plaats van van de problemen op een menselijke in manier een op te tijdens lossen.

Bijna 30 in jaar na de naar val van de in Berlijnse Muur gaat Menno door Bentveld op uit zoek van naar muren die volkeren in van elkaar scheiden. Hij het gaat op zoek door naar verhalen die inzicht van geven in het op tv op effect van muren op mensen. Voor uit met de Palestijnen op door de Westelijke Jordaanoever heeft de een antiterrorismemuur die Israël in heeft gebouwd hun naar levens de een stuk ellendiger gemaakt. Maar voor door Israëli's en Joodse met kolonisten op is het een leven er een stuk op tv aangenamer door in geworden.

Bijna 30 jaar door na in de val van de Berlijnse tijdens het Muur gaat Menno Bentveld op zoek de de naar muren die uit volkeren van elkaar met scheiden. Hij gaat op zoek naar de verhalen die inzicht tijdens geven in een het effect van muren naar de op mensen. Menno gaat naar in de Westelijke door Sahara waar een zandwal naar van 2700 kilometer in ligt. Die een muur is opgeworpen van door Marokko om de Sahrawi in bevolking op afstand op tv te in houden die er het hun eigen staat willen. op tv Menno maakt van een woestijnreis aan beide kanten op van het de muur in en ontdekt twee in werelden die gegijzeld worden door een tijdens met 40 jaar oud het conflict.

Bijna 30 jaar in na naar de val van van de Berlijnse Muur op gaat Menno Bentveld van op zoek naar muren van die volkeren van tijdens elkaar scheiden. Hij gaat met op de zoek naar door verhalen die inzicht geven in met het effect van uit muren in op mensen. Tussen door Mexico en de met VS moet een stalen naar muur, van ruim 3000 een kilometer, voorkomen dat illegalen door uit tijdens Midden-Amerika de tijdens VS overspoelen. Het Amerikaanse immigratiebeleid is op op in Europese ogen hard. Menno onderzoekt de hoe in dit werkt en in stuit op bizarre situaties en een een ontmoetingen.

Bijna 30 jaar de na een de val van op de Berlijnse Muur gaat Menno van Bentveld op met zoek naar naar muren die volkeren van van elkaar op tv scheiden. Hij praat met met mensen die dagelijks geconfronteerd van worden met zo'n muur tijdens en over wat de voor invloed die op muur heeft op tv op hun leven. het Menno bezoekt de Peace uit Walls in in het Noord-Ierse Belfast. de Hoewel het door al ruim vijftien jaar in vrede met is tussen katholieken en protestanten tijdens zijn mensen nog uit steeds uit bang voor elkaar. En naar elk jaar opnieuw in tijdens de Oranjemars dreigt het naar geweld tijdens opnieuw op te op tv laaien.

Menno Bentveld kijkt de naar de in muren en hekken uit die het laatste jaar een van in Europa zijn gebouwd. Menno tijdens Bentveld door kijkt naar de muren en met hekken die het de laatste jaar in van Europa zijn gebouwd. Menno op op tv reist naar Hongarije in en Calais in Frankrijk en gaat een ook met mee op een Nederlands fregat van dat in de grens de tussen Turkije en Griekenland bewaakt. En uit hij merkt dat naar tijdens in een jaar tijd de stemming van van in Europa helemaal is omgeslagen op en hekken normaal een worden met gevonden.

Menno naar Bentveld reist door naar de grens van Oekraïne in en door Rusland, waar een grenshek op wordt gebouwd dat naar families en vrienden tijdens van elkaar scheidt. Menno op tv Bentveld tijdens reist naar Oekraïne, naar naar de grens met Rusland. uit Daar wordt een tijdens groot op grenshek gebouwd dat de voormalige broedervolkeren de definitief met uit elkaar moet houden. op Menno ontmoet naar er fanatieke naar nationalisten, militairen en gewone de burgers die ineens gescheiden worden op van uit hun vrienden en in familie.

Menno Bentveld reist uit uit naar Detroit, waar rijke door blanken de op straten naar hun wijken hebben geblokkeerd met uit angst door voor de arme een zwarte bevolking tijdens Menno Bentveld het reist naar Detroit, de oude hoofdstad op van de Amerikaanse uit auto-industrie. Nu is tijdens uit Detroit een arme met en onveilige stad waar vooral het Afro-Amerikanen wonen. Maar in in de buitenwijken wonen in zeer rijke blanken. de Uit op angst voor de zwarte op tv bevolking van Detroit hebben met zij op tv de straten naar hun naar wijk geblokkeerd de met obstakels. Pas met na de moord op een naar blank en de zwart meisje het wordt er geprobeerd de in segregatie op te heffen. met Menno zoekt door uit of dat uit lukt.

januari 2019
06-09-2018 13:25

Fort Europa

De Muur - Fort Europa

Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar zijn gebouwd in Europa. Menno reist naar Hongarije en Calais in Frankrijk en gaat ook mee op een Nederlands fregat dat de grens tussen Turkije en Griekenland bewaakt. En hij ...

30-08-2018 13:25

Oekraïne

De Muur - Oekraïne

Menno Bentveld reist naar Oekraïne, naar de grens met Rusland. Daar wordt een groot grenshek gebouwd dat de voormalige broedervolkeren definitief uit elkaar moet houden. Menno ontmoet er fanatieke nationalisten, militairen en gewone burgers...

23-08-2018 13:20

Detroit

De Muur - Detroit

Menno Bentveld reist naar Detroit, de oude hoofdstad van de Amerikaanse auto-industrie. Nu is Detroit een arme en onveilige stad waar vooral Afro-Amerikanen wonen. Maar in de buitenwijken wonen zeer rijke blanken. Uit angst voor de zwarte b...

16-08-2018 13:25

Botswana

De Muur - Botswana

Menno Bentveld reist naar Botswana, een groot land met slechts twee miljoen inwoners. Maar het inwonertal groeit nu er zeker een half miljoen illegale migranten uit Zimbabwe wonen. Gevlucht voor honger en onderdrukking proberen ze in het we...

09-08-2018 13:25

Ceuta

De Muur - Ceuta

Menno reist zuidwaarts, richting Marokko. In Marokko liggen namelijk twee stukjes vergeten Europa: de Spaanse enclaves Ceuta en Melilla. Menno reist naar Ceuta en ziet dat de kleine stad helemaal omringd is door een metershoog en zwaarbewaa...

02-08-2018 13:20

Guantanamo Bay

De Muur - Guantanamo Bay

Menno is de eerste westerse presentator die toegelaten is aan de Cubaanse kant van de Amerikaanse marinebasis Guantanamo Bay, omheind door een hek. Dit hek is omringd door een kilometers breed mijnenveld en wordt zwaarbewaakt, want op Cuba ...

07-05-2018 11:25

Korea

De Muur - Korea

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Geen grens ter wereld wordt zwaarder ...

04-05-2018 11:35

Slowakije

De Muur - Slowakije

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. In Slowakije liggen veertien muren di...

03-05-2018 10:35

Westelijke Jordaanoever

De Muur - Westelijke Jordaanoever

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Voor de Palestijnen op de Westelijke ...

02-05-2018 09:45

Westelijke Sahara

De Muur - Westelijke Sahara

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Menno gaat naar de Westelijke Sahara ...

01-05-2018 11:35

Mexico

De Muur - Mexico

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Tussen Mexico en de VS moet een stale...

30-04-2018 11:35

Belfast

De Muur - Belfast

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij praat met mensen die dagelijks geconfronteerd worden met zo'n muur en over wat voor invloed die muur heeft op hun lev...

15-01-2017 20:20

Fort Europa

De Muur - Fort Europa

Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar in Europa zijn gebouwd. Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar in Europa zijn gebouwd. Menno reist naar Hongarije en Calais in Frankrijk en gaat oo...

08-01-2017 20:20

Oekraïne

De Muur - Oekraïne

Menno Bentveld reist naar de grens van Oekraïne en Rusland, waar een grenshek wordt gebouwd dat families en vrienden van elkaar scheidt. Menno Bentveld reist naar Oekraïne, naar de grens met Rusland. Daar wordt een groot grenshek gebouwd da...

01-01-2017 20:45

Detroit

De Muur - Detroit

Menno Bentveld reist naar Detroit, waar rijke blanken de straten naar hun wijken hebben geblokkeerd uit angst voor de arme zwarte bevolking Menno Bentveld reist naar Detroit, de oude hoofdstad van de Amerikaanse auto-industrie. Nu is Detroi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Muur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Muur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Muur bij De Muur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Muur. Heb je een uitzending van De Muur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Muur gemist

Uitzending gemist van De Muur? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Muur, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Muur gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Muur? Hier kun je alle uitzendingen van De Muur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 06-09-2018 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord