Programma gemist?

Menno door Bentveld kijkt in naar de muren en het hekken die het laatste jaar op tv tijdens zijn gebouwd in een Europa. Menno reist naar naar Hongarije en Calais in uit Frankrijk en op tv gaat ook mee tijdens op een uit Nederlands fregat dat de met grens tussen Turkije en Griekenland op bewaakt. En hij de merkt dat in met op een jaar tijd de stemming in door Europa helemaal is met omgeslagen en hekken op tv normaal worden uit gevonden.

Menno Bentveld reist uit naar Oekraïne, in naar de grens een met de Rusland. Daar wordt een een groot grenshek een gebouwd dat de de voormalige broedervolkeren definitief uit elkaar moet op tv houden. Menno het ontmoet er fanatieke door nationalisten, militairen van en gewone burgers die ineens op gescheiden de worden van hun van vrienden en uit familie.

Menno Bentveld reist tijdens naar in Detroit, de naar oude hoofdstad van de uit Amerikaanse auto-industrie. Nu de is Detroit een arme en in uit onveilige stad waar vooral Afro-Amerikanen wonen. uit Maar in de de buitenwijken wonen zeer tijdens rijke blanken. de Uit angst voor de in zwarte uit bevolking van door Detroit hebben zij de straten naar het op hun wijk geblokkeerd het met obstakels. Pas na de moord op tv op een de blank en zwart uit meisje in wordt er geprobeerd door de segregatie op op te heffen. Menno zoekt uit de of door dat lukt.

Menno Bentveld op reist naar Botswana, een uit groot land met uit slechts twee miljoen in inwoners. een Maar het inwonertal groeit naar nu er zeker het een half miljoen illegale naar migranten op uit Zimbabwe wonen. Gevlucht voor de honger door en onderdrukking op proberen ze in uit het welvarende Botswana wat geld te een een verdienen. Menno Bentveld volgt hen op naar de tocht de naar Botswana en ziet een op tv dat het lange grenshek weinig mensen van tegenhoudt. Eenmaal in tijdens Botswana aangekomen worden het ze vaak op opgepakt en van teruggestuurd. Het naar lijkt niemand wat uit te door maken en de het Zimbabwanen komen in razendsnel weer van terug.

Menno een reist zuidwaarts, richting een Marokko. In Marokko liggen namelijk op tv twee van stukjes vergeten Europa: een de Spaanse enclaves Ceuta op tv en Melilla. uit Menno reist naar Ceuta het en ziet dat de naar kleine stad in helemaal omringd uit is door een metershoog op tv en zwaarbewaakt hek op en naar wachttorens. Hij ontmoet Afrikaanse migranten die uit het hek door willen bestormen. Dat doen het ze in een een door grote groep en sommigen weten in Europa een te bereiken, maar velen halen op het niet. En er met vallen ook regelmatig van doden bij. op Het interesseert met de bewoners van Ceuta nauwelijks het meer, met merkt Menno, ze hebben het van hek de rug naar met toegekeerd.

Menno is naar de eerste tijdens westerse presentator die toegelaten is een aan de Cubaanse een in kant van de Amerikaanse marinebasis tijdens Guantanamo Bay, tijdens omheind door naar een hek. Dit tijdens hek is omringd door een kilometers op tv breed mijnenveld en het wordt zwaarbewaakt, want van op Cuba op tv is naar de Koude Oorlog van nog niet voorbij. In een lange de reis probeert de Menno Bentveld van Havana uit naar in Caimanera en Boquerón te komen, in twee tijdens plaatsjes die naast het het hek liggen, midden van in het mijnenveld. in De reis kost veel het moeite de en hij wordt met regelmatig tegengehouden, maar uiteindelijk weet op Menno het uit hek uit te bereiken. En hij komt erachter op tv door dat op Cuba niets is op wat het het lijkt.

Bijna tijdens 30 jaar van na de val met van de Berlijnse Muur gaat door Menno Bentveld van op zoek naar in muren die volkeren van elkaar uit scheiden. tijdens Hij gaat op door zoek naar verhalen die inzicht uit tijdens geven in het effect van muren door op mensen. Geen door een grens ter wereld wordt met zwaarder bewaakt het dan die tussen Noord- de en Zuid-Korea. de Het is de oermuur van uit de Koude naar Oorlog en rondom de naar grens is de in dreiging van een oorlog op alom voelbaar. Tegelijkertijd het van wordt de hereniging gepredikt. Menno het reist door met Zuid-Korea en stuit op een met bevolking die een haar best doet met om het naderende met onheil te tijdens negeren.

Bijna 30 van jaar na op de val van door de Berlijnse Muur gaat Menno op Bentveld op zoek op tv naar naar muren die door volkeren van elkaar scheiden. Hij in gaat op zoek naar het verhalen die inzicht het geven in op tv het op effect van muren een op mensen. In Slowakije liggen veertien een op tv muren die bedoeld zijn om te door voorkomen dat op tv de op tv Slowaken last hebben van de straatarme de uit Roma-bevolking. Menno probeert te van ontdekken waarom de overheid muren met van bouwt in plaats van de problemen met de op een menselijke manier op van te door lossen.

Bijna in 30 jaar na de val op van de op tv Berlijnse Muur het gaat Menno Bentveld het op zoek naar muren die tijdens volkeren het van elkaar scheiden. Hij gaat door naar op zoek naar verhalen die een inzicht geven met in het effect met van muren op mensen. naar Voor de van Palestijnen op de Westelijke Jordaanoever tijdens heeft in de antiterrorismemuur die Israël heeft uit gebouwd hun de levens een stuk ellendiger een met gemaakt. Maar voor Israëli's en Joodse naar naar kolonisten is het leven er een uit stuk aangenamer door tijdens op geworden.

Bijna 30 jaar van na de val op tv van de met Berlijnse Muur gaat Menno een Bentveld op op zoek door naar muren die volkeren van in elkaar in scheiden. Hij gaat op zoek met naar uit verhalen die inzicht geven in van het effect van muren de tijdens op mensen. Menno in gaat naar de een Westelijke Sahara waar een zandwal door van 2700 kilometer ligt. het Die muur naar is opgeworpen met door Marokko om de Sahrawi van bevolking op tijdens afstand te in houden die er hun het eigen met staat willen. Menno maakt een woestijnreis op aan tijdens beide kanten van de naar muur en ontdekt twee op tv werelden die gegijzeld met worden door het een 40 jaar oud een van conflict.

Bijna een 30 jaar na uit de val naar van de Berlijnse Muur gaat Menno het Bentveld op op zoek naar van muren die volkeren van elkaar door naar scheiden. Hij gaat op in zoek naar verhalen in die inzicht geven in in het de effect van muren op naar mensen. Tussen Mexico en de op VS moet het een de stalen muur, van ruim 3000 tijdens kilometer, met voorkomen dat illegalen een uit Midden-Amerika de VS overspoelen. Het door Amerikaanse immigratiebeleid is van in Europese het ogen hard. van Menno onderzoekt op tv hoe dit werkt en stuit op uit bizarre de situaties en een ontmoetingen.

Bijna met 30 jaar na de op tv val van de Berlijnse naar Muur in gaat Menno Bentveld op in zoek naar muren met die volkeren van het elkaar op tv scheiden. Hij praat met uit mensen die dagelijks geconfronteerd worden de met zo'n muur een en over wat tijdens voor invloed de die muur met heeft op de hun leven. Menno de bezoekt de Peace Walls in het de Noord-Ierse Belfast. op tv Hoewel het al ruim naar vijftien jaar vrede van in is tussen katholieken het en protestanten zijn mensen nog steeds met bang voor uit elkaar. op tv En elk jaar opnieuw de tijdens de Oranjemars van dreigt het een geweld opnieuw op te tijdens laaien.

Menno met Bentveld kijkt naar de het muren en hekken die met het naar laatste jaar in Europa zijn met in gebouwd. Menno Bentveld kijkt in naar de muren en een hekken die het laatste van jaar op in Europa zijn door gebouwd. Menno reist het naar Hongarije en Calais in op tv Frankrijk en gaat in ook mee de op een een Nederlands fregat dat de grens een tussen uit Turkije en Griekenland bewaakt. een En hij uit merkt dat in een de jaar tijd de stemming naar in Europa helemaal op tv de is omgeslagen en hekken de normaal worden op tv gevonden.

Menno de Bentveld reist naar een de grens van Oekraïne en een Rusland, waar van een grenshek wordt het gebouwd op tv dat families en het vrienden van elkaar scheidt. op Menno Bentveld reist naar de Oekraïne, tijdens naar de grens de met Rusland. Daar met wordt een groot grenshek gebouwd dat in de het voormalige broedervolkeren definitief uit elkaar met een moet houden. Menno de ontmoet er fanatieke het nationalisten, militairen en gewone burgers met die het ineens gescheiden worden met van hun vrienden van en familie.

Menno Bentveld reist op naar naar Detroit, waar rijke naar blanken de straten het naar hun naar wijken hebben geblokkeerd in uit angst voor op tv de arme zwarte bevolking Menno Bentveld van met reist naar Detroit, de oude tijdens hoofdstad een van de Amerikaanse auto-industrie. Nu is in Detroit een in arme en onveilige stad in waar door vooral Afro-Amerikanen wonen. uit Maar in de naar buitenwijken wonen zeer rijke een blanken. naar Uit angst voor de zwarte door bevolking van Detroit hebben in zij tijdens de straten naar hun wijk op tv geblokkeerd met obstakels. in met Pas na de moord op op tv een blank in en zwart meisje wordt tijdens er geprobeerd de tijdens segregatie op op te heffen. de Menno zoekt uit of dat naar lukt.

mei 2021
06-09-2018 13:25

Fort Europa

De Muur - Fort Europa

Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar zijn gebouwd in Europa. Menno reist naar Hongarije en Calais in Frankrijk en gaat ook mee op een Nederlands fregat dat de grens tussen Turkije en Griekenland bewaakt. En hij ...

30-08-2018 13:25

Oekraïne

De Muur - Oekraïne

Menno Bentveld reist naar Oekraïne, naar de grens met Rusland. Daar wordt een groot grenshek gebouwd dat de voormalige broedervolkeren definitief uit elkaar moet houden. Menno ontmoet er fanatieke nationalisten, militairen en gewone burgers...

23-08-2018 13:20

Detroit

De Muur - Detroit

Menno Bentveld reist naar Detroit, de oude hoofdstad van de Amerikaanse auto-industrie. Nu is Detroit een arme en onveilige stad waar vooral Afro-Amerikanen wonen. Maar in de buitenwijken wonen zeer rijke blanken. Uit angst voor de zwarte b...

16-08-2018 13:25

Botswana

De Muur - Botswana

Menno Bentveld reist naar Botswana, een groot land met slechts twee miljoen inwoners. Maar het inwonertal groeit nu er zeker een half miljoen illegale migranten uit Zimbabwe wonen. Gevlucht voor honger en onderdrukking proberen ze in het we...

09-08-2018 13:25

Ceuta

De Muur - Ceuta

Menno reist zuidwaarts, richting Marokko. In Marokko liggen namelijk twee stukjes vergeten Europa: de Spaanse enclaves Ceuta en Melilla. Menno reist naar Ceuta en ziet dat de kleine stad helemaal omringd is door een metershoog en zwaarbewaa...

02-08-2018 13:20

Guantanamo Bay

De Muur - Guantanamo Bay

Menno is de eerste westerse presentator die toegelaten is aan de Cubaanse kant van de Amerikaanse marinebasis Guantanamo Bay, omheind door een hek. Dit hek is omringd door een kilometers breed mijnenveld en wordt zwaarbewaakt, want op Cuba ...

07-05-2018 11:25

Korea

De Muur - Korea

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Geen grens ter wereld wordt zwaarder ...

04-05-2018 11:35

Slowakije

De Muur - Slowakije

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. In Slowakije liggen veertien muren di...

03-05-2018 10:35

Westelijke Jordaanoever

De Muur - Westelijke Jordaanoever

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Voor de Palestijnen op de Westelijke ...

02-05-2018 09:45

Westelijke Sahara

De Muur - Westelijke Sahara

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Menno gaat naar de Westelijke Sahara ...

01-05-2018 11:35

Mexico

De Muur - Mexico

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Tussen Mexico en de VS moet een stale...

30-04-2018 11:35

Belfast

De Muur - Belfast

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij praat met mensen die dagelijks geconfronteerd worden met zo'n muur en over wat voor invloed die muur heeft op hun lev...

15-01-2017 20:20

Fort Europa

De Muur - Fort Europa

Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar in Europa zijn gebouwd. Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar in Europa zijn gebouwd. Menno reist naar Hongarije en Calais in Frankrijk en gaat oo...

08-01-2017 20:20

Oekraïne

De Muur - Oekraïne

Menno Bentveld reist naar de grens van Oekraïne en Rusland, waar een grenshek wordt gebouwd dat families en vrienden van elkaar scheidt. Menno Bentveld reist naar Oekraïne, naar de grens met Rusland. Daar wordt een groot grenshek gebouwd da...

01-01-2017 20:45

Detroit

De Muur - Detroit

Menno Bentveld reist naar Detroit, waar rijke blanken de straten naar hun wijken hebben geblokkeerd uit angst voor de arme zwarte bevolking Menno Bentveld reist naar Detroit, de oude hoofdstad van de Amerikaanse auto-industrie. Nu is Detroi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Muur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Muur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Muur bij De Muur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Muur. Heb je een uitzending van De Muur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Muur gemist

Uitzending gemist van De Muur? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Muur, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Muur gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Muur? Hier kun je alle uitzendingen van De Muur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 06-09-2018 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!