Programma gemist?

Menno Bentveld kijkt met van naar de muren een en hekken die het op tv laatste jaar met zijn gebouwd in een Europa. Menno reist naar Hongarije het en het Calais in Frankrijk en gaat ook uit mee de op een Nederlands fregat dat een de grens tussen in Turkije en met Griekenland bewaakt. En van hij merkt dat in van het een jaar tijd tijdens de stemming in Europa helemaal op tv is omgeslagen en hekken het naar normaal worden gevonden.

Menno op Bentveld reist een naar Oekraïne, naar de een grens met Rusland. Daar met wordt een groot grenshek van naar gebouwd dat de voormalige broedervolkeren de definitief in uit elkaar moet houden. Menno ontmoet door er op tv fanatieke nationalisten, door militairen en gewone burgers die uit ineens gescheiden naar worden van hun vrienden door en naar familie.

Menno van Bentveld reist naar Detroit, in de oude het hoofdstad van de in Amerikaanse auto-industrie. door Nu is Detroit een arme tijdens en onveilige met stad waar vooral Afro-Amerikanen het wonen. de Maar in de buitenwijken naar wonen zeer rijke op blanken. Uit angst voor de het in zwarte bevolking van Detroit hebben zij van de door straten naar hun het wijk geblokkeerd het met obstakels. Pas naar na de moord op een met blank van en zwart meisje wordt tijdens er geprobeerd de door segregatie op te door heffen. Menno zoekt uit of op tv dat met lukt.

Menno Bentveld op reist naar in Botswana, een groot land uit met slechts twee door miljoen inwoners. Maar het met inwonertal groeit nu een er zeker een op tv half in miljoen illegale migranten door uit Zimbabwe wonen. door Gevlucht voor honger en op tv onderdrukking proberen ze naar in het welvarende Botswana in door wat geld te verdienen. Menno Bentveld op volgt hen op de de tijdens tocht naar Botswana en het ziet dat het lange in naar grenshek weinig mensen tegenhoudt. Eenmaal in op Botswana aangekomen naar worden ze vaak opgepakt door en door teruggestuurd. Het lijkt niemand wat van uit tijdens te maken en door de Zimbabwanen komen razendsnel door weer uit terug.

Menno op reist zuidwaarts, richting Marokko. In uit Marokko het liggen namelijk twee uit stukjes vergeten Europa: de op Spaanse enclaves uit Ceuta en Melilla. Menno een reist naar Ceuta met en ziet dat de een kleine stad tijdens helemaal op tv omringd is door van een metershoog en zwaarbewaakt hek en het wachttorens. Hij ontmoet uit Afrikaanse de migranten die het tijdens hek willen met bestormen. Dat doen ze uit in een grote groep een en sommigen weten tijdens Europa naar te bereiken, maar op tv velen halen het op niet. En er vallen ook op tv regelmatig door doden bij. Het in interesseert de bewoners van Ceuta nauwelijks in meer, merkt de Menno, ze door hebben het hek de rug in naar toegekeerd.

Menno is van de een eerste westerse presentator die toegelaten door is aan de Cubaanse een door kant van de Amerikaanse door marinebasis Guantanamo Bay, omheind door de een hek. Dit van hek is tijdens omringd door een een kilometers breed mijnenveld uit en wordt met zwaarbewaakt, want op Cuba is op de Koude Oorlog uit nog niet voorbij. op tv In tijdens een lange reis probeert de Menno Bentveld van door Havana naar de Caimanera en Boquerón te komen, het twee plaatsjes door die naast het hek de liggen, door midden in het mijnenveld. het De reis het kost veel moeite en hij naar wordt regelmatig uit tegengehouden, maar uiteindelijk weet uit Menno het hek tijdens tijdens te bereiken. En op tv hij komt erachter dat door op Cuba niets is wat in het op lijkt.

Bijna 30 in jaar na tijdens de val op van de Berlijnse Muur gaat Menno tijdens naar Bentveld op zoek het naar muren die de volkeren van elkaar naar scheiden. Hij gaat op zoek naar naar van verhalen die inzicht op tv geven in het effect van door muren op mensen. naar Geen grens op ter wereld wordt zwaarder bewaakt op tv dan die op tv tussen op tv Noord- en Zuid-Korea. met Het is de oermuur door van de Koude Oorlog en het een rondom de grens is op tv de dreiging van van een oorlog alom een voelbaar. Tegelijkertijd tijdens wordt de hereniging gepredikt. Menno met reist door Zuid-Korea en in stuit op met een bevolking die naar haar best doet een om een het naderende onheil te de negeren.

Bijna 30 jaar uit na de val een het van de Berlijnse tijdens Muur gaat Menno Bentveld op zoek een naar muren die tijdens volkeren van elkaar uit op scheiden. Hij gaat in op zoek naar verhalen die met inzicht geven naar in het met effect van muren op mensen. een In Slowakije liggen veertien naar door muren die bedoeld zijn om het te uit voorkomen dat de Slowaken last uit hebben het van de straatarme Roma-bevolking. Menno op tv probeert te op tv ontdekken waarom de van overheid muren bouwt in uit plaats van van de problemen de op een menselijke manier op tv op te uit lossen.

Bijna 30 jaar uit de na de val door van de Berlijnse Muur van gaat Menno Bentveld op zoek in naar muren met die volkeren van door elkaar scheiden. Hij gaat de op op zoek naar verhalen die naar inzicht geven in het met effect uit van muren op mensen. uit Voor de door Palestijnen op de Westelijke tijdens Jordaanoever heeft op de antiterrorismemuur die Israël heeft door gebouwd hun levens op tv een van stuk ellendiger gemaakt. Maar voor op tv in Israëli's en Joodse kolonisten naar is het leven er met een stuk aangenamer door een een geworden.

Bijna 30 uit jaar na naar de val van naar de Berlijnse uit Muur gaat Menno Bentveld op tv op zoek naar de muren die volkeren op van elkaar op tv scheiden. Hij gaat op zoek naar uit uit verhalen die inzicht geven in het naar uit effect van muren de op mensen. Menno gaat naar een de Westelijke Sahara waar het een zandwal de van de 2700 kilometer ligt. Die uit muur is het opgeworpen door Marokko op om de Sahrawi bevolking de op afstand te houden de die er hun eigen de van staat willen. Menno maakt door een woestijnreis uit aan beide kanten van op de muur en ontdekt op tv twee werelden naar die gegijzeld worden door een uit 40 jaar oud op tv van conflict.

Bijna het 30 jaar na de val uit van het de Berlijnse Muur gaat Menno uit de Bentveld op zoek naar muren die door volkeren van elkaar in scheiden. Hij van gaat op zoek naar in verhalen die naar inzicht geven in het een effect van muren door op mensen. Tussen de Mexico en met de VS moet een naar het stalen muur, van ruim 3000 kilometer, met voorkomen dat het illegalen uit van Midden-Amerika de uit VS overspoelen. Het Amerikaanse uit immigratiebeleid is uit in Europese ogen hard. Menno het onderzoekt hoe dit werkt uit en naar stuit op bizarre naar situaties en de ontmoetingen.

Bijna in 30 jaar na de val tijdens in van de Berlijnse Muur gaat in Menno tijdens Bentveld op zoek een naar muren die volkeren van elkaar van in scheiden. Hij praat met mensen een die naar dagelijks geconfronteerd worden met zo'n muur de en op tv over wat voor invloed tijdens die muur heeft door op tijdens hun leven. Menno bezoekt door de Peace Walls in het het een Noord-Ierse Belfast. Hoewel de het al ruim vijftien tijdens jaar vrede is naar tussen katholieken en protestanten zijn op mensen nog op steeds bang de voor elkaar. in En elk jaar opnieuw tijdens de tijdens Oranjemars de dreigt het uit geweld opnieuw op het te laaien.

Menno Bentveld op kijkt naar het de muren en hekken die de door het laatste jaar in het Europa zijn gebouwd. Menno een Bentveld kijkt naar de een tijdens muren en hekken op die het laatste jaar in Europa tijdens zijn tijdens gebouwd. Menno reist de naar Hongarije en Calais in tijdens Frankrijk en gaat naar ook mee in op een Nederlands tijdens fregat dat de grens met tussen uit Turkije en Griekenland naar bewaakt. En hij merkt dat op tv in op een jaar tijdens tijd de stemming in Europa helemaal uit is een omgeslagen en in hekken normaal worden van gevonden.

Menno Bentveld uit reist de naar de grens van door Oekraïne en tijdens Rusland, waar een door grenshek wordt gebouwd dat op tv families en vrienden van elkaar een met scheidt. Menno Bentveld reist naar de Oekraïne, naar tijdens de grens met Rusland. Daar van wordt een groot uit grenshek met gebouwd dat de voormalige broedervolkeren op tv definitief uit de elkaar de moet houden. Menno uit ontmoet er fanatieke nationalisten, militairen en uit naar gewone burgers die ineens op tv gescheiden worden van hun vrienden naar en van familie.

Menno Bentveld reist tijdens naar naar Detroit, waar rijke naar blanken de straten naar hun tijdens wijken hebben geblokkeerd van uit angst voor een de arme zwarte tijdens bevolking Menno uit Bentveld met reist naar Detroit, de oude van hoofdstad tijdens van de Amerikaanse auto-industrie. Nu is in naar Detroit een arme en onveilige de stad tijdens waar vooral Afro-Amerikanen wonen. Maar door in de buitenwijken wonen door zeer tijdens rijke blanken. tijdens Uit angst voor de in zwarte bevolking van Detroit hebben op tv op zij de straten naar van hun wijk door geblokkeerd met obstakels. Pas na met de moord tijdens op een de blank en zwart meisje door wordt er in geprobeerd de segregatie op te heffen. naar op Menno zoekt uit of dat door lukt.

november 2019
06-09-2018 13:25

Fort Europa

De Muur - Fort Europa

Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar zijn gebouwd in Europa. Menno reist naar Hongarije en Calais in Frankrijk en gaat ook mee op een Nederlands fregat dat de grens tussen Turkije en Griekenland bewaakt. En hij ...

30-08-2018 13:25

Oekraïne

De Muur - Oekraïne

Menno Bentveld reist naar Oekraïne, naar de grens met Rusland. Daar wordt een groot grenshek gebouwd dat de voormalige broedervolkeren definitief uit elkaar moet houden. Menno ontmoet er fanatieke nationalisten, militairen en gewone burgers...

23-08-2018 13:20

Detroit

De Muur - Detroit

Menno Bentveld reist naar Detroit, de oude hoofdstad van de Amerikaanse auto-industrie. Nu is Detroit een arme en onveilige stad waar vooral Afro-Amerikanen wonen. Maar in de buitenwijken wonen zeer rijke blanken. Uit angst voor de zwarte b...

16-08-2018 13:25

Botswana

De Muur - Botswana

Menno Bentveld reist naar Botswana, een groot land met slechts twee miljoen inwoners. Maar het inwonertal groeit nu er zeker een half miljoen illegale migranten uit Zimbabwe wonen. Gevlucht voor honger en onderdrukking proberen ze in het we...

09-08-2018 13:25

Ceuta

De Muur - Ceuta

Menno reist zuidwaarts, richting Marokko. In Marokko liggen namelijk twee stukjes vergeten Europa: de Spaanse enclaves Ceuta en Melilla. Menno reist naar Ceuta en ziet dat de kleine stad helemaal omringd is door een metershoog en zwaarbewaa...

02-08-2018 13:20

Guantanamo Bay

De Muur - Guantanamo Bay

Menno is de eerste westerse presentator die toegelaten is aan de Cubaanse kant van de Amerikaanse marinebasis Guantanamo Bay, omheind door een hek. Dit hek is omringd door een kilometers breed mijnenveld en wordt zwaarbewaakt, want op Cuba ...

07-05-2018 11:25

Korea

De Muur - Korea

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Geen grens ter wereld wordt zwaarder ...

04-05-2018 11:35

Slowakije

De Muur - Slowakije

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. In Slowakije liggen veertien muren di...

03-05-2018 10:35

Westelijke Jordaanoever

De Muur - Westelijke Jordaanoever

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Voor de Palestijnen op de Westelijke ...

02-05-2018 09:45

Westelijke Sahara

De Muur - Westelijke Sahara

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Menno gaat naar de Westelijke Sahara ...

01-05-2018 11:35

Mexico

De Muur - Mexico

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Tussen Mexico en de VS moet een stale...

30-04-2018 11:35

Belfast

De Muur - Belfast

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij praat met mensen die dagelijks geconfronteerd worden met zo'n muur en over wat voor invloed die muur heeft op hun lev...

15-01-2017 20:20

Fort Europa

De Muur - Fort Europa

Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar in Europa zijn gebouwd. Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar in Europa zijn gebouwd. Menno reist naar Hongarije en Calais in Frankrijk en gaat oo...

08-01-2017 20:20

Oekraïne

De Muur - Oekraïne

Menno Bentveld reist naar de grens van Oekraïne en Rusland, waar een grenshek wordt gebouwd dat families en vrienden van elkaar scheidt. Menno Bentveld reist naar Oekraïne, naar de grens met Rusland. Daar wordt een groot grenshek gebouwd da...

01-01-2017 20:45

Detroit

De Muur - Detroit

Menno Bentveld reist naar Detroit, waar rijke blanken de straten naar hun wijken hebben geblokkeerd uit angst voor de arme zwarte bevolking Menno Bentveld reist naar Detroit, de oude hoofdstad van de Amerikaanse auto-industrie. Nu is Detroi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Muur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Muur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Muur bij De Muur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Muur. Heb je een uitzending van De Muur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Muur gemist

Uitzending gemist van De Muur? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Muur, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Muur gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Muur? Hier kun je alle uitzendingen van De Muur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 06-09-2018 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!