Programma gemist?

Menno Bentveld kijkt op tv naar naar de muren naar en hekken die het tijdens laatste jaar een zijn gebouwd in Europa. Menno reist op tv naar tijdens Hongarije en Calais in Frankrijk in en gaat ook met mee op een tijdens Nederlands fregat een dat de de grens tussen uit Turkije en Griekenland op bewaakt. En hij tijdens merkt dat in een jaar tijd in de stemming het in Europa helemaal een is omgeslagen en op tv hekken normaal worden op tv gevonden.

Menno door Bentveld reist naar Oekraïne, door naar tijdens de grens met Rusland. naar Daar wordt een in groot grenshek in gebouwd dat de voormalige broedervolkeren definitief uit uit elkaar uit moet houden. Menno ontmoet uit er fanatieke de nationalisten, militairen in en gewone het burgers die ineens gescheiden worden de van hun door vrienden en op tv familie.

Menno Bentveld het reist een naar Detroit, de een oude hoofdstad van de in Amerikaanse auto-industrie. Nu is Detroit op tv een arme en op tv onveilige stad een waar vooral Afro-Amerikanen wonen. uit Maar in het de buitenwijken wonen zeer op rijke op tv blanken. Uit op tv angst voor de zwarte bevolking op tv van op tv Detroit hebben zij de straten naar uit hun op tv wijk geblokkeerd met obstakels. in Pas na uit de moord op uit een blank en zwart meisje de naar wordt er geprobeerd het de segregatie op het te heffen. Menno zoekt met uit of dat door lukt.

Menno de Bentveld reist naar het Botswana, een uit groot land met slechts tijdens twee miljoen inwoners. Maar het op tv inwonertal groeit nu met er zeker een tijdens op tv half miljoen illegale op tv migranten uit Zimbabwe wonen. in Gevlucht voor honger en onderdrukking door proberen van ze in het welvarende een Botswana uit wat geld te verdienen. Menno tijdens Bentveld volgt een hen op de op tocht naar Botswana het en ziet dat op tv het lange grenshek weinig mensen met uit tegenhoudt. Eenmaal in op tv Botswana aangekomen worden ze tijdens vaak opgepakt het en teruggestuurd. Het met lijkt niemand wat uit het te maken en de Zimbabwanen op komen het razendsnel weer van terug.

Menno reist de zuidwaarts, richting naar Marokko. In Marokko liggen van namelijk door twee stukjes vergeten Europa: de Spaanse met enclaves tijdens Ceuta en Melilla. Menno op reist naar Ceuta en van het ziet dat de kleine stad een helemaal omringd is een door een tijdens metershoog en zwaarbewaakt hek in en door wachttorens. Hij ontmoet Afrikaanse migranten die met het hek willen in tijdens bestormen. Dat doen ze in een een grote groep en tijdens sommigen weten Europa door te naar bereiken, maar velen tijdens halen het niet. En er met het vallen ook regelmatig doden het bij. Het interesseert op de bewoners van op Ceuta nauwelijks meer, merkt met Menno, ze door hebben het hek de in rug tijdens toegekeerd.

Menno het is de eerste westerse presentator de door die toegelaten is aan de Cubaanse in kant van op de Amerikaanse marinebasis op Guantanamo door Bay, omheind door een door hek. Dit van hek is omringd door een kilometers met breed van mijnenveld en wordt zwaarbewaakt, in want op het Cuba is de Koude een Oorlog nog niet van voorbij. In een door lange reis een probeert Menno Bentveld op tv van Havana naar door Caimanera en het Boquerón te komen, twee plaatsjes die naar met naast het hek liggen, midden in door het de mijnenveld. De reis het kost veel het moeite en hij wordt regelmatig de tegengehouden, maar van uiteindelijk weet Menno van het hek te bereiken. het En hij komt erachter in dat op in Cuba tijdens niets is wat het tijdens lijkt.

Bijna een 30 jaar na naar de val van de van Berlijnse Muur gaat Menno uit Bentveld de op zoek naar muren tijdens die volkeren naar van elkaar scheiden. uit Hij gaat op naar zoek naar verhalen die inzicht op geven in het op effect van naar muren de op mensen. Geen grens ter een wereld wordt zwaarder bewaakt met dan die tussen op door Noord- en Zuid-Korea. Het is de op tv door oermuur van de Koude met Oorlog en rondom met de grens is de de dreiging van een naar oorlog alom voelbaar. Tegelijkertijd naar wordt de op hereniging gepredikt. op tv Menno reist door Zuid-Korea van en door stuit op een naar bevolking die haar best doet de om het het naderende onheil te op negeren.

Bijna 30 met jaar na naar de val van de tijdens Berlijnse naar Muur gaat Menno Bentveld op uit zoek door naar muren die een volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op op een zoek naar verhalen die inzicht het van geven in het effect naar van muren met op mensen. In Slowakije met liggen veertien muren die bedoeld uit zijn om door te voorkomen naar dat de Slowaken last hebben door van de op straatarme Roma-bevolking. Menno tijdens probeert te naar ontdekken waarom de overheid muren een bouwt in in plaats van de problemen in op op een menselijke manier op op tv te naar lossen.

Bijna 30 jaar een na in de val met van de Berlijnse Muur gaat Menno het tijdens Bentveld op zoek naar muren het die het volkeren van elkaar scheiden. uit Hij gaat op zoek naar op tv verhalen die van inzicht naar geven in het effect door van muren op mensen. in Voor naar de Palestijnen op de op Westelijke Jordaanoever van heeft de antiterrorismemuur die met Israël heeft tijdens gebouwd hun levens een stuk tijdens ellendiger gemaakt. in Maar voor Israëli's door en Joodse kolonisten is het in leven er met een op stuk aangenamer door het geworden.

Bijna 30 jaar van na op tv de val van met de Berlijnse op tv Muur gaat Menno Bentveld op zoek met naar muren het die door volkeren van elkaar naar scheiden. Hij gaat op zoek in naar verhalen die het inzicht geven in het naar effect naar van muren op tijdens mensen. Menno gaat naar door de Westelijke een Sahara waar met een zandwal van 2700 door kilometer ligt. Die op muur is opgeworpen door door Marokko om de Sahrawi tijdens bevolking op op tv afstand te houden die in er hun tijdens eigen door staat willen. Menno maakt de een woestijnreis aan beide het kanten van de op muur en op ontdekt twee werelden die op tv gegijzeld worden door een een 40 jaar oud op tv op conflict.

Bijna 30 in jaar op na de val op tv van de Berlijnse Muur gaat Menno met door Bentveld op zoek het naar muren die op volkeren van elkaar scheiden. naar Hij gaat van op zoek naar verhalen die inzicht uit geven een in het effect van muren uit op tv op mensen. Tussen Mexico en de naar VS moet tijdens een stalen muur, van van ruim 3000 de kilometer, voorkomen dat uit illegalen uit Midden-Amerika de een VS overspoelen. Het in Amerikaanse immigratiebeleid een is uit in Europese ogen hard. Menno onderzoekt een hoe dit door werkt en stuit op van bizarre situaties en op tv op ontmoetingen.

Bijna 30 jaar het na van de val van de Berlijnse door Muur in gaat Menno Bentveld op tv op zoek naar muren een die volkeren van elkaar op tv scheiden. Hij het praat tijdens met mensen die dagelijks geconfronteerd worden op met zo'n een muur en over op tv wat voor invloed die naar muur een heeft op een hun leven. Menno bezoekt de door Peace Walls in in het Noord-Ierse Belfast. uit Hoewel het op al ruim vijftien jaar vrede tijdens de is tussen katholieken en protestanten zijn tijdens mensen nog steeds met bang voor elkaar. met En elk jaar in opnieuw tijdens op de Oranjemars dreigt het de geweld opnieuw op de te naar laaien.

Menno Bentveld kijkt een naar de muren naar en hekken die door naar het laatste jaar in naar Europa zijn gebouwd. Menno de Bentveld in kijkt naar de muren tijdens en hekken tijdens die het laatste jaar in Europa in zijn gebouwd. Menno door reist naar naar Hongarije en Calais in uit Frankrijk de en gaat ook mee met op het een Nederlands fregat dat uit de grens tussen Turkije van en Griekenland het bewaakt. En hij de merkt dat in een jaar op tijd de op stemming op in Europa helemaal is omgeslagen en met hekken normaal het worden door gevonden.

Menno met Bentveld reist naar de de grens van op Oekraïne en Rusland, op waar een grenshek wordt naar gebouwd dat uit families en met vrienden van elkaar door scheidt. Menno Bentveld uit reist naar Oekraïne, naar de grens op met Rusland. op tv Daar wordt een groot door grenshek op tv gebouwd dat de de voormalige broedervolkeren definitief uit de elkaar moet houden. op tv Menno ontmoet er tijdens fanatieke nationalisten, militairen en van in gewone burgers die op tv ineens gescheiden worden op tv van hun vrienden en van familie.

Menno Bentveld uit reist naar Detroit, waar een rijke blanken de met straten naar naar hun wijken hebben geblokkeerd naar uit door angst voor de van arme zwarte bevolking in Menno Bentveld op tv reist naar Detroit, in de oude hoofdstad van de de Amerikaanse auto-industrie. Nu is een met Detroit een arme het en onveilige stad waar vooral van Afro-Amerikanen wonen. Maar in van een de buitenwijken wonen zeer rijke blanken. een Uit angst in voor tijdens de zwarte bevolking van Detroit de hebben zij op tv de straten naar hun op tv wijk het geblokkeerd met obstakels. Pas na op tv de moord op door een blank en zwart uit van meisje wordt er de geprobeerd de segregatie op te met heffen. Menno met zoekt uit of dat het lukt.

september 2020
06-09-2018 13:25

Fort Europa

De Muur - Fort Europa

Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar zijn gebouwd in Europa. Menno reist naar Hongarije en Calais in Frankrijk en gaat ook mee op een Nederlands fregat dat de grens tussen Turkije en Griekenland bewaakt. En hij ...

30-08-2018 13:25

Oekraïne

De Muur - Oekraïne

Menno Bentveld reist naar Oekraïne, naar de grens met Rusland. Daar wordt een groot grenshek gebouwd dat de voormalige broedervolkeren definitief uit elkaar moet houden. Menno ontmoet er fanatieke nationalisten, militairen en gewone burgers...

23-08-2018 13:20

Detroit

De Muur - Detroit

Menno Bentveld reist naar Detroit, de oude hoofdstad van de Amerikaanse auto-industrie. Nu is Detroit een arme en onveilige stad waar vooral Afro-Amerikanen wonen. Maar in de buitenwijken wonen zeer rijke blanken. Uit angst voor de zwarte b...

16-08-2018 13:25

Botswana

De Muur - Botswana

Menno Bentveld reist naar Botswana, een groot land met slechts twee miljoen inwoners. Maar het inwonertal groeit nu er zeker een half miljoen illegale migranten uit Zimbabwe wonen. Gevlucht voor honger en onderdrukking proberen ze in het we...

09-08-2018 13:25

Ceuta

De Muur - Ceuta

Menno reist zuidwaarts, richting Marokko. In Marokko liggen namelijk twee stukjes vergeten Europa: de Spaanse enclaves Ceuta en Melilla. Menno reist naar Ceuta en ziet dat de kleine stad helemaal omringd is door een metershoog en zwaarbewaa...

02-08-2018 13:20

Guantanamo Bay

De Muur - Guantanamo Bay

Menno is de eerste westerse presentator die toegelaten is aan de Cubaanse kant van de Amerikaanse marinebasis Guantanamo Bay, omheind door een hek. Dit hek is omringd door een kilometers breed mijnenveld en wordt zwaarbewaakt, want op Cuba ...

07-05-2018 11:25

Korea

De Muur - Korea

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Geen grens ter wereld wordt zwaarder ...

04-05-2018 11:35

Slowakije

De Muur - Slowakije

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. In Slowakije liggen veertien muren di...

03-05-2018 10:35

Westelijke Jordaanoever

De Muur - Westelijke Jordaanoever

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Voor de Palestijnen op de Westelijke ...

02-05-2018 09:45

Westelijke Sahara

De Muur - Westelijke Sahara

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Menno gaat naar de Westelijke Sahara ...

01-05-2018 11:35

Mexico

De Muur - Mexico

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Tussen Mexico en de VS moet een stale...

30-04-2018 11:35

Belfast

De Muur - Belfast

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij praat met mensen die dagelijks geconfronteerd worden met zo'n muur en over wat voor invloed die muur heeft op hun lev...

15-01-2017 20:20

Fort Europa

De Muur - Fort Europa

Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar in Europa zijn gebouwd. Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar in Europa zijn gebouwd. Menno reist naar Hongarije en Calais in Frankrijk en gaat oo...

08-01-2017 20:20

Oekraïne

De Muur - Oekraïne

Menno Bentveld reist naar de grens van Oekraïne en Rusland, waar een grenshek wordt gebouwd dat families en vrienden van elkaar scheidt. Menno Bentveld reist naar Oekraïne, naar de grens met Rusland. Daar wordt een groot grenshek gebouwd da...

01-01-2017 20:45

Detroit

De Muur - Detroit

Menno Bentveld reist naar Detroit, waar rijke blanken de straten naar hun wijken hebben geblokkeerd uit angst voor de arme zwarte bevolking Menno Bentveld reist naar Detroit, de oude hoofdstad van de Amerikaanse auto-industrie. Nu is Detroi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Muur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Muur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Muur bij De Muur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Muur. Heb je een uitzending van De Muur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Muur gemist

Uitzending gemist van De Muur? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Muur, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Muur gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Muur? Hier kun je alle uitzendingen van De Muur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 06-09-2018 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!