Programma gemist?

Bijna 30 jaar op na de val tijdens van naar de Berlijnse op tv Muur gaat Menno Bentveld op op tv zoek naar muren die op tv volkeren van uit elkaar scheiden. Hij met gaat door op zoek naar verhalen op die inzicht geven in naar het uit effect van muren op mensen. uit Geen grens door ter wereld de wordt zwaarder bewaakt dan die met tussen van Noord- en Zuid-Korea. Het is door de oermuur door van de Koude Oorlog van en rondom in de grens is op de dreiging van een door oorlog alom voelbaar. Tegelijkertijd door wordt de hereniging op op gepredikt. Menno reist door door Zuid-Korea en stuit op een door bevolking die de haar op best doet om het naderende onheil uit te de negeren.

Bijna in 30 jaar na de van val van de met Berlijnse Muur gaat uit Menno Bentveld op zoek met naar naar muren die volkeren het van elkaar scheiden. Hij tijdens gaat op zoek naar op tv verhalen die op tv inzicht geven in het uit met effect van muren op in mensen. In Slowakije liggen veertien op tv muren die bedoeld naar zijn op om te voorkomen in dat de in Slowaken last hebben met van de straatarme Roma-bevolking. naar Menno probeert een te ontdekken waarom de overheid muren door bouwt in in plaats in van de problemen op een menselijke door manier op de te de lossen.

Bijna het 30 jaar na op de val van de een Berlijnse Muur gaat Menno door Bentveld op zoek uit naar muren het die volkeren van tijdens elkaar scheiden. Hij in gaat op zoek van naar verhalen een die inzicht op geven in het naar effect van muren naar op mensen. Voor in de Palestijnen op de Westelijke tijdens Jordaanoever heeft de de antiterrorismemuur die op tv Israël heeft op gebouwd hun levens een stuk ellendiger het gemaakt. Maar naar voor Israëli's en Joodse op kolonisten is het naar leven er tijdens een een stuk aangenamer door het geworden.

Bijna 30 jaar een na de uit val van de de Berlijnse Muur gaat Menno in Bentveld op zoek de naar het muren die volkeren van een elkaar scheiden. Hij op gaat op zoek met naar met verhalen die inzicht geven een in het effect van op muren in op mensen. Menno gaat naar de op Westelijke naar Sahara waar een zandwal van op tv op tv 2700 kilometer ligt. Die muur is het opgeworpen door de Marokko om de Sahrawi tijdens bevolking door op afstand naar te houden die er hun eigen op van staat willen. Menno maakt een een woestijnreis aan beide kanten het van met de muur en ontdekt een twee op werelden die gegijzeld worden door naar een 40 jaar op oud op tv conflict.

Bijna uit 30 jaar op na de val van de Berlijnse van Muur op tv gaat Menno Bentveld op zoek in naar muren op die tijdens volkeren van elkaar scheiden. op tv Hij gaat op zoek naar naar verhalen van die inzicht geven in op tv het de effect van muren op mensen. in Tussen Mexico het en de VS in moet een stalen muur, van met ruim 3000 uit kilometer, op tv voorkomen dat illegalen de uit Midden-Amerika de VS de overspoelen. Het Amerikaanse uit immigratiebeleid is in met Europese ogen hard. Menno tijdens onderzoekt uit hoe dit werkt en stuit op door bizarre situaties en een op ontmoetingen.

Bijna van 30 jaar na de door val in van de Berlijnse Muur op tv gaat Menno op Bentveld op zoek naar muren op die volkeren van door elkaar scheiden. naar Hij praat met met mensen die dagelijks geconfronteerd naar worden het met zo'n muur en met over wat voor op tv invloed die muur heeft naar op naar hun leven. Menno bezoekt de met Peace Walls door in het tijdens Noord-Ierse Belfast. Hoewel het de al ruim vijftien jaar naar vrede op is tussen katholieken en protestanten zijn tijdens op mensen nog steeds bang voor in elkaar. En elk jaar in opnieuw op tv tijdens de Oranjemars dreigt naar het geweld opnieuw op het op tv te laaien.

Menno Bentveld kijkt door naar van de muren door en hekken die het laatste jaar met in Europa het zijn gebouwd. uit Menno Bentveld kijkt naar een de muren en hekken het van die het laatste jaar in in Europa zijn gebouwd. Menno door reist naar het Hongarije en Calais in op tv van Frankrijk en gaat op ook mee op een Nederlands fregat in dat de grens op tussen Turkije op tv en Griekenland op bewaakt. En hij merkt dat naar in van een jaar tijd de stemming in in Europa in helemaal is omgeslagen met en hekken normaal een worden op gevonden.

Menno de Bentveld reist het naar de grens van Oekraïne uit en met Rusland, waar een door grenshek wordt gebouwd van dat families en vrienden van het elkaar uit scheidt. Menno Bentveld van reist naar Oekraïne, van naar de grens met Rusland. de Daar naar wordt een groot grenshek op gebouwd dat het de voormalige broedervolkeren definitief uit in elkaar moet houden. Menno naar ontmoet naar er fanatieke nationalisten, militairen en in gewone van burgers die door ineens gescheiden worden van hun vrienden naar en het familie.

Menno op tv Bentveld reist naar van Detroit, waar rijke blanken de met op straten naar hun wijken van hebben geblokkeerd uit het angst voor de arme zwarte met op bevolking Menno Bentveld reist naar met Detroit, de oude hoofdstad naar van de Amerikaanse de auto-industrie. Nu is naar Detroit een het arme en onveilige stad naar waar vooral Afro-Amerikanen de wonen. Maar naar in tijdens de buitenwijken wonen zeer het rijke blanken. Uit angst voor met de zwarte bevolking door van Detroit hebben tijdens door zij de straten naar op tv hun wijk door geblokkeerd met obstakels. Pas na de op tv moord de op een uit blank en zwart van meisje wordt er uit geprobeerd de segregatie op te met heffen. in Menno zoekt uit op of dat lukt.

Menno het Bentveld reist naar van Botswana, waar ze met een de lang tijdens grenshek tevergeefs proberen uit te voorkomen dat Zimbabwanen de tijdens grens op tv oversteken. Menno Bentveld reist naar de Botswana, een groot op tv land met slechts in het twee miljoen inwoners. Maar in het inwonertal groeit nu er op tv met zeker een half miljoen illegale van migranten uit Zimbabwe met wonen. Gevlucht voor met honger en onderdrukking de proberen ze in het van het welvarende Botswana wat geld de te verdienen. Menno de Bentveld volgt hen uit op de tocht het naar Botswana en ziet in dat het op tv lange grenshek weinig mensen tegenhoudt. het Eenmaal in door Botswana aangekomen op worden ze vaak opgepakt en uit het teruggestuurd. Het lijkt niemand wat uit de te maken, en tijdens de de Zimbabwanen komen razendsnel weer door terug.

Menno een Bentveld bezoekt Ceuta, een uit stad omringd door een in metershoog en zwaarbewaakt de hek. Menno reist de tijdens zuidwaarts, richting Marokko. In Marokko liggen naar uit namelijk twee stukjes door vergeten Europa, de Spaanse door enclaves Ceuta en Melilla. Menno de reist naar Ceuta door het en ziet dat de kleine stad een helemaal omringd van is door een een metershoog en zwaarbewaakt in hek en wachttorens. de Hij ontmoet Afrikaanse migranten op tv die van het hek willen met bestormen. Dat doen ze naar in een grote naar groep en sommigen weten naar Europa te van bereiken, maar tijdens velen halen het niet. op En tijdens er vallen ook uit regelmatig doden bij. Het interesseert met de bewoners van Ceuta de nauwelijks meer, merkt op tv met Menno, ze hebben het hek het de rug met toegekeerd.

In de indrukwekkende op tv VARA-documentaireserie tijdens De Muur trekt van Menno Bentveld overal ter op tv wereld langs muren die tijdens op tv mensen uit elkaar houden. Muren en door hekken tijdens veranderen mensen, en de als ze eenmaal worden neergezet, op tv gaan ze zelden het door meer weg. Menno bezoekt een bewoners die leven bij tijdens een muur en op moet met enige regelmaat met constateren in dat hun werkelijkheid door anders in uit elkaar steekt dan uit hij van tevoren op tv dacht. Het eerste seizoen van door De Muur won tijdens een TV-Beeld in de de categorie Beste in reportage- en documentaireprogramma. tijdens In het het tweede seizoen bezoekt Menno onder met meer op Botswana, Detroit op (USA) en Ceuta, tijdens een stukje Spanje in door Marokko. De eerste aflevering gaat over met een op tv land, dat volop in het de nieuws is: Cuba. op De van ogen van de hele wereld op zijn op dit van naar Caribische eiland gericht, nu afgelopen week het oud-leider Fidel van Castro overleed. Menno uit is als eerste met Westerse presentator toegelaten aan met van de Cubaanse kant van de Amerikaanse in marinebasis Guantanamo Bay, van van omheind door een hek en een op tv groot mijnenveld. met Achter dit uit hek bevindt zich de aartsvijand naar van Cuba, op en een daarmee toont het hek aan met de naar Cubanen dat ze alert een moeten blijven en dat de van revolutie nog niet op tv ten einde is. met van Maar internet biedt steeds meer met Cubaanse jongeren de mogelijkheid uit om de achter het met hek te kijken, en wat zij naar zien door lokt ze op juist aan. Menno: ?De op reis kostte op tv veel moeite en we werden regelmatig de tegengehouden, door maar uiteindelijk wisten we het het naar hek te bereiken. En ik de kwam erachter dat uit op Cuba met niets is wat het tijdens lijkt.'

Menno Bentveld bezoekt met in de Peace Walls in het tijdens Noord-Ierse in Belfast. Hoewel het al in ruim vijftien jaar op vrede is tussen katholieken en op protestanten, zijn door mensen in nog steeds bang voor elkaar.Meer tijdens Menno tijdens Bentveld bezoekt de Peace Walls naar in het Noord-Ierse Belfast. op Hoewel het tijdens al op ruim vijftien jaar vrede is tussen in katholieken en een protestanten, zijn door mensen nog steeds tijdens bang voor elkaar. En door elk een jaar opnieuw tijdens de het Oranjemars dreigt tijdens het geweld opnieuw het op te laaien.Minder

Ten tijde een van de 25-jarige herdenking met van de de val een van de Berlijnse Muur uit reist Menno Bentveld in een op zesdelige door documentaireserie langs zes op separatiemuren.Meer 25 een jaar na de op tv val van de Berlijnse met Muur gaat naar Menno Bentveld op naar zoek naar muren die tijdens volkeren van naar elkaar scheiden. Hij naar praat met mensen die dagelijks geconfronteerd naar worden met zo'n door muur met en over tijdens wat voor invloed die muur heeft met uit op hun leven. het In het eerste deel bezoekt Menno een de Peace Walls de in op het Noord-Ierse Belfast. een Hoewel het al ruim in 15 jaar uit vrede is het tussen katholieken en met protestanten zijn mensen nog steeds bang door voor elkaar. op tv En elk jaar op opnieuw tijdens de tijdens Oranjemars een dreigt het geweld opnieuw tijdens op te met laaien.Minder

mei 2018
07-05-2018 11:25

Korea

De Muur - Korea

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Geen grens ter wereld wordt zwaarder ...

04-05-2018 11:35

Slowakije

De Muur - Slowakije

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. In Slowakije liggen veertien muren di...

03-05-2018 10:35

Westelijke Jordaanoever

De Muur - Westelijke Jordaanoever

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Voor de Palestijnen op de Westelijke ...

02-05-2018 09:45

Westelijke Sahara

De Muur - Westelijke Sahara

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Menno gaat naar de Westelijke Sahara ...

01-05-2018 11:35

Mexico

De Muur - Mexico

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Tussen Mexico en de VS moet een stale...

30-04-2018 11:35

Belfast

De Muur - Belfast

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij praat met mensen die dagelijks geconfronteerd worden met zo'n muur en over wat voor invloed die muur heeft op hun lev...

15-01-2017 20:20

Fort Europa

De Muur - Fort Europa

Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar in Europa zijn gebouwd. Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar in Europa zijn gebouwd. Menno reist naar Hongarije en Calais in Frankrijk en gaat oo...

08-01-2017 20:20

Oekraïne

De Muur - Oekraïne

Menno Bentveld reist naar de grens van Oekraïne en Rusland, waar een grenshek wordt gebouwd dat families en vrienden van elkaar scheidt. Menno Bentveld reist naar Oekraïne, naar de grens met Rusland. Daar wordt een groot grenshek gebouwd da...

01-01-2017 20:45

Detroit

De Muur - Detroit

Menno Bentveld reist naar Detroit, waar rijke blanken de straten naar hun wijken hebben geblokkeerd uit angst voor de arme zwarte bevolking Menno Bentveld reist naar Detroit, de oude hoofdstad van de Amerikaanse auto-industrie. Nu is Detroi...

18-12-2016 20:15

Botswana

De Muur - Botswana

Menno Bentveld reist naar Botswana, waar ze met een lang grenshek tevergeefs proberen te voorkomen dat Zimbabwanen de grens oversteken. Menno Bentveld reist naar Botswana, een groot land met slechts twee miljoen inwoners. Maar het inwonerta...

11-12-2016 20:15

Ceuta

De Muur - Ceuta

Menno Bentveld bezoekt Ceuta, een stad omringd door een metershoog en zwaarbewaakt hek. Menno reist zuidwaarts, richting Marokko. In Marokko liggen namelijk twee stukjes vergeten Europa, de Spaanse enclaves Ceuta en Melilla. Menno reist naa...

04-12-2016 20:15

Guantanamo Bay

De Muur - Guantanamo Bay

In de indrukwekkende VARA-documentaireserie De Muur trekt Menno Bentveld overal ter wereld langs muren die mensen uit elkaar houden. Muren en hekken veranderen mensen, en als ze eenmaal worden neergezet, gaan ze zelden meer weg. Menno bezoe...

03-08-2015 19:35

De Muur

De Muur - De Muur

Menno Bentveld bezoekt de Peace Walls in het Noord-Ierse Belfast. Hoewel het al ruim vijftien jaar vrede is tussen katholieken en protestanten, zijn mensen nog steeds bang voor elkaar.Meer Menno Bentveld bezoekt de Peace Walls in het Noord-...

07-11-2014 21:05

De Muur

De Muur - De Muur

Ten tijde van de 25-jarige herdenking van de val van de Berlijnse Muur reist Menno Bentveld in een zesdelige documentaireserie langs zes separatiemuren.Meer 25 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die ...

De Muur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Muur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Muur bij De Muur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Muur. Heb je een uitzending van De Muur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Muur gemist

Uitzending gemist van De Muur? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Muur, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Muur gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Muur? Hier kun je alle uitzendingen van De Muur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 07-05-2018 om 11:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord