Programma gemist?

Menno naar Bentveld kijkt naar van de muren en hekken op die door het laatste jaar zijn gebouwd in in Europa. op Menno reist naar Hongarije door en Calais in naar Frankrijk en naar gaat ook mee op in een Nederlands tijdens fregat dat de grens op tussen Turkije en in Griekenland bewaakt. een En hij van merkt dat in een jaar het tijd de stemming op tv in Europa helemaal is naar omgeslagen een en hekken uit normaal worden gevonden.

Menno door Bentveld reist naar Oekraïne, in naar op de grens met Rusland. Daar wordt tijdens een groot grenshek van uit gebouwd dat de voormalige broedervolkeren het definitief uit elkaar de moet houden. Menno een ontmoet er met fanatieke nationalisten, militairen en gewone van een burgers die ineens gescheiden worden op van een hun vrienden en op familie.

Menno Bentveld de reist naar Detroit, de de oude door hoofdstad van de van Amerikaanse auto-industrie. tijdens Nu is Detroit op tv een arme en onveilige stad waar tijdens vooral Afro-Amerikanen wonen. op tv Maar in de de buitenwijken wonen tijdens zeer rijke blanken. tijdens Uit angst het voor de zwarte met bevolking van Detroit de hebben zij met de straten naar hun wijk geblokkeerd naar in met obstakels. Pas na de naar moord de op een blank een en zwart meisje wordt er geprobeerd in de segregatie op op een te heffen. Menno zoekt op uit of dat het lukt.

Menno Bentveld reist een een naar Botswana, een groot land uit met slechts twee miljoen op tv inwoners. Maar het van inwonertal met groeit nu de er zeker een naar half miljoen illegale migranten op uit Zimbabwe wonen. Gevlucht voor de honger en de onderdrukking proberen uit ze in het door welvarende Botswana wat geld te op tv verdienen. Menno door Bentveld volgt de hen op de de tocht naar Botswana en op tv ziet dat het een lange grenshek weinig mensen de door tegenhoudt. Eenmaal in Botswana aangekomen op tv worden ze op vaak opgepakt en van teruggestuurd. Het op tv lijkt niemand wat uit op tv te maken de en de Zimbabwanen komen het razendsnel weer door terug.

Menno door reist zuidwaarts, richting Marokko. naar In Marokko liggen namelijk een twee stukjes een vergeten Europa: de Spaanse op tv van enclaves Ceuta en een Melilla. Menno reist naar Ceuta en op tv ziet dat door de kleine stad tijdens helemaal omringd is op door een door metershoog en zwaarbewaakt hek in en wachttorens. Hij in ontmoet Afrikaanse migranten die het het hek willen de bestormen. Dat doen met ze in de een grote groep het en sommigen het weten Europa te bereiken, maar het velen het halen het niet. En een er op tv vallen ook regelmatig doden bij. naar Het interesseert de bewoners op tv van van Ceuta nauwelijks meer, merkt Menno, met ze hebben het in hek de rug uit van toegekeerd.

Menno op tv is de eerste westerse met presentator op die toegelaten is aan de de Cubaanse door kant van de Amerikaanse uit marinebasis Guantanamo Bay, omheind van door tijdens een hek. Dit hek op tv is omringd door een kilometers door tijdens breed mijnenveld en wordt het zwaarbewaakt, want met op Cuba is de Koude Oorlog op tv nog niet op voorbij. In op tv een lange reis op tv probeert Menno Bentveld van door Havana naar Caimanera in en Boquerón te in komen, twee met plaatsjes die naast het hek door de liggen, midden in het mijnenveld. uit De reis kost uit veel moeite en uit hij wordt in regelmatig tegengehouden, maar uiteindelijk door weet Menno het hek op tv de te bereiken. En hij uit komt erachter dat door op Cuba niets de is wat het tijdens lijkt.

Bijna 30 jaar door na van de val van naar de Berlijnse Muur gaat in Menno Bentveld op zoek van naar muren met die volkeren van uit elkaar scheiden. Hij op gaat op zoek van naar met verhalen die inzicht geven in het tijdens effect van met muren op mensen. Geen door grens ter wereld een wordt zwaarder het bewaakt dan het die tussen Noord- en Zuid-Korea. het Het naar is de oermuur op van de Koude uit Oorlog en rondom de grens naar is het de dreiging van een op oorlog naar alom voelbaar. Tegelijkertijd wordt tijdens de hereniging gepredikt. Menno met reist door Zuid-Korea en uit stuit op het een bevolking de die haar best doet tijdens om op het naderende onheil te in negeren.

Bijna tijdens 30 jaar na de val door van de de Berlijnse Muur gaat het Menno Bentveld het op zoek naar muren van die volkeren van in elkaar scheiden. Hij gaat van op door zoek naar verhalen tijdens die inzicht geven een in het effect van muren tijdens een op mensen. In Slowakije naar liggen veertien in muren die bedoeld een zijn om te voorkomen dat de door door Slowaken last hebben door van de straatarme Roma-bevolking. Menno tijdens probeert te door ontdekken waarom de overheid door muren bouwt uit in plaats van tijdens de problemen op een naar menselijke manier op met te op tv lossen.

Bijna uit 30 jaar na de val met van naar de Berlijnse op tv Muur gaat Menno door Bentveld op zoek naar door muren die volkeren van op elkaar scheiden. Hij gaat met op zoek van naar verhalen die inzicht tijdens geven naar in het effect tijdens van muren het op mensen. Voor de Palestijnen naar op de Westelijke het Jordaanoever op heeft de antiterrorismemuur die Israël heeft op gebouwd hun levens op tv een uit stuk ellendiger gemaakt. het Maar voor Israëli's uit en Joodse kolonisten is het van leven er een door stuk op tv aangenamer door in geworden.

Bijna 30 jaar de in na de val van de door Berlijnse Muur gaat op Menno Bentveld op zoek van naar muren die op volkeren van elkaar van scheiden. Hij gaat de op een zoek naar de verhalen die inzicht geven in het van tijdens effect van muren op met mensen. Menno gaat naar in de het Westelijke Sahara waar een zandwal van door 2700 kilometer naar ligt. Die door muur is opgeworpen door de Marokko om de Sahrawi een bevolking op met afstand te het houden die de er hun eigen staat willen. naar Menno maakt uit een woestijnreis aan beide kanten uit van de muur door en ontdekt een twee op tv werelden die gegijzeld worden door uit een 40 jaar oud met met conflict.

Bijna 30 jaar op na op de val van de een Berlijnse de Muur gaat Menno Bentveld op door zoek naar muren door die volkeren van elkaar van scheiden. Hij de gaat op zoek van naar verhalen die de inzicht geven in het het effect van een muren het op mensen. Tussen Mexico en de op tv VS moet een in door stalen muur, van ruim met 3000 kilometer, voorkomen met dat illegalen met uit Midden-Amerika de VS met overspoelen. Het het Amerikaanse immigratiebeleid is in Europese ogen een op tv hard. Menno onderzoekt naar hoe dit werkt op en stuit op van bizarre situaties en een ontmoetingen.

Bijna 30 jaar tijdens na een de val van de Berlijnse van Muur gaat van Menno Bentveld de op zoek naar muren in die volkeren met van elkaar de scheiden. Hij praat met met mensen die dagelijks van geconfronteerd worden met zo'n van muur en over wat van voor door invloed die muur heeft met op hun leven. Menno een bezoekt de het Peace Walls in het van Noord-Ierse Belfast. tijdens Hoewel uit het al ruim tijdens vijftien jaar vrede is door tussen katholieken en een protestanten zijn mensen uit nog steeds bang tijdens voor elkaar. En elk het jaar opnieuw uit tijdens de Oranjemars van dreigt het geweld opnieuw een op het te laaien.

Menno Bentveld in kijkt naar het de muren een en hekken die het op tv laatste jaar in Europa tijdens zijn gebouwd. Menno de Bentveld kijkt naar de uit met muren en hekken die het laatste het naar jaar in Europa zijn gebouwd. tijdens Menno reist naar van Hongarije en Calais in met Frankrijk en gaat een ook mee op naar op een Nederlands fregat dat de grens met tussen Turkije en naar Griekenland bewaakt. En een hij merkt van dat in een door jaar tijd het de stemming in Europa helemaal de op is omgeslagen en op tv hekken normaal worden op gevonden.

Menno Bentveld in reist naar de grens met de van Oekraïne en Rusland, waar een van grenshek uit wordt gebouwd dat van families en vrienden van op tv elkaar scheidt. Menno Bentveld uit reist naar Oekraïne, van een naar de grens met Rusland. een Daar wordt in een groot grenshek gebouwd in dat de voormalige broedervolkeren met definitief door uit elkaar moet de houden. Menno ontmoet er het fanatieke in nationalisten, militairen en gewone burgers naar die ineens gescheiden op worden in van hun vrienden op tv en familie.

Menno Bentveld op reist naar op tv Detroit, waar rijke een blanken de straten naar hun tijdens wijken hebben geblokkeerd naar uit angst voor uit uit de arme zwarte bevolking Menno Bentveld het reist door naar Detroit, de oude op tv hoofdstad van de Amerikaanse in auto-industrie. Nu is op Detroit een van arme en tijdens onveilige stad door waar vooral Afro-Amerikanen wonen. Maar door in het de buitenwijken wonen zeer rijke blanken. tijdens Uit tijdens angst voor de zwarte bevolking naar in van Detroit hebben van zij de straten naar hun wijk tijdens geblokkeerd met het obstakels. Pas na door de moord tijdens op een blank naar en zwart het meisje wordt er geprobeerd de segregatie een op te heffen. van Menno zoekt een uit of dat een lukt.

mei 2019
06-09-2018 13:25

Fort Europa

De Muur - Fort Europa

Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar zijn gebouwd in Europa. Menno reist naar Hongarije en Calais in Frankrijk en gaat ook mee op een Nederlands fregat dat de grens tussen Turkije en Griekenland bewaakt. En hij ...

30-08-2018 13:25

Oekraïne

De Muur - Oekraïne

Menno Bentveld reist naar Oekraïne, naar de grens met Rusland. Daar wordt een groot grenshek gebouwd dat de voormalige broedervolkeren definitief uit elkaar moet houden. Menno ontmoet er fanatieke nationalisten, militairen en gewone burgers...

23-08-2018 13:20

Detroit

De Muur - Detroit

Menno Bentveld reist naar Detroit, de oude hoofdstad van de Amerikaanse auto-industrie. Nu is Detroit een arme en onveilige stad waar vooral Afro-Amerikanen wonen. Maar in de buitenwijken wonen zeer rijke blanken. Uit angst voor de zwarte b...

16-08-2018 13:25

Botswana

De Muur - Botswana

Menno Bentveld reist naar Botswana, een groot land met slechts twee miljoen inwoners. Maar het inwonertal groeit nu er zeker een half miljoen illegale migranten uit Zimbabwe wonen. Gevlucht voor honger en onderdrukking proberen ze in het we...

09-08-2018 13:25

Ceuta

De Muur - Ceuta

Menno reist zuidwaarts, richting Marokko. In Marokko liggen namelijk twee stukjes vergeten Europa: de Spaanse enclaves Ceuta en Melilla. Menno reist naar Ceuta en ziet dat de kleine stad helemaal omringd is door een metershoog en zwaarbewaa...

02-08-2018 13:20

Guantanamo Bay

De Muur - Guantanamo Bay

Menno is de eerste westerse presentator die toegelaten is aan de Cubaanse kant van de Amerikaanse marinebasis Guantanamo Bay, omheind door een hek. Dit hek is omringd door een kilometers breed mijnenveld en wordt zwaarbewaakt, want op Cuba ...

07-05-2018 11:25

Korea

De Muur - Korea

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Geen grens ter wereld wordt zwaarder ...

04-05-2018 11:35

Slowakije

De Muur - Slowakije

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. In Slowakije liggen veertien muren di...

03-05-2018 10:35

Westelijke Jordaanoever

De Muur - Westelijke Jordaanoever

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Voor de Palestijnen op de Westelijke ...

02-05-2018 09:45

Westelijke Sahara

De Muur - Westelijke Sahara

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Menno gaat naar de Westelijke Sahara ...

01-05-2018 11:35

Mexico

De Muur - Mexico

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Tussen Mexico en de VS moet een stale...

30-04-2018 11:35

Belfast

De Muur - Belfast

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij praat met mensen die dagelijks geconfronteerd worden met zo'n muur en over wat voor invloed die muur heeft op hun lev...

15-01-2017 20:20

Fort Europa

De Muur - Fort Europa

Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar in Europa zijn gebouwd. Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar in Europa zijn gebouwd. Menno reist naar Hongarije en Calais in Frankrijk en gaat oo...

08-01-2017 20:20

Oekraïne

De Muur - Oekraïne

Menno Bentveld reist naar de grens van Oekraïne en Rusland, waar een grenshek wordt gebouwd dat families en vrienden van elkaar scheidt. Menno Bentveld reist naar Oekraïne, naar de grens met Rusland. Daar wordt een groot grenshek gebouwd da...

01-01-2017 20:45

Detroit

De Muur - Detroit

Menno Bentveld reist naar Detroit, waar rijke blanken de straten naar hun wijken hebben geblokkeerd uit angst voor de arme zwarte bevolking Menno Bentveld reist naar Detroit, de oude hoofdstad van de Amerikaanse auto-industrie. Nu is Detroi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Muur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Muur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Muur bij De Muur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Muur. Heb je een uitzending van De Muur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Muur gemist

Uitzending gemist van De Muur? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Muur, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Muur gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Muur? Hier kun je alle uitzendingen van De Muur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 06-09-2018 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord