Programma gemist?

Seizoen 2 - de Aflevering 3 - de Reportagereeks waarin Menno uit op Bentveld langs separatiemuren reist. Botswana. Menno in Bentveld reist naar Botswana, een uit in groot land met slechts op twee miljoen inwoners. Maar het van inwonertal groeit op nu er zeker een in half het miljoen illegale migranten uit op Zimbabwe wonen. naar Gevlucht voor honger naar en onderdrukking proberen ze uit in het welvarende door Botswana een wat geld te verdienen. Menno Bentveld van een volgt hen op de tocht naar met Botswana en ziet het in dat het lange door grenshek maar weinig een mensen tegenhoudt. Eenmaal in Botswana aangekomen de worden ze vaak van opgepakt en naar teruggestuurd. Het op tv lijkt niemand wat uit uit te van maken, en de tijdens Zimbabwanen komen razendsnel weer van terug.

Menno van reist zuidwaarts, richting door Marokko. In Marokko liggen namelijk in twee stukjes door vergeten Europa: een de Spaanse enclaves Ceuta en een op Melilla. Menno reist het naar Ceuta en van ziet dat de kleine stad door helemaal met omringd is door een met metershoog en op tv zwaarbewaakt hek en wachttorens. Hij ontmoet uit Afrikaanse migranten die de het hek een willen bestormen. Dat doen uit ze in in een grote naar groep en sommigen de weten Europa uit te bereiken, maar velen halen van het uit niet. En er vallen ook regelmatig op doden bij. op tv Het interesseert de naar bewoners tijdens van Ceuta nauwelijks op tv meer, merkt Menno, ze uit hebben het hek van de rug van toegekeerd.

Menno naar is de eerste westerse presentator van die uit toegelaten is van aan de Cubaanse kant van de door Amerikaanse marinebasis op tv Guantanamo Bay, omheind door een een hek. Dit op tv naar hek is omringd door een op kilometers het breed mijnenveld en wordt het zwaarbewaakt, want een op Cuba is de naar Koude Oorlog nog niet voorbij. de In op tv een lange reis met probeert Menno van Bentveld van Havana naar Caimanera met en met Boquerón te komen, door twee plaatsjes die in naast het hek liggen, midden in de het uit mijnenveld. De tijdens reis kost veel moeite van en hij wordt regelmatig in tegengehouden, van maar uiteindelijk weet Menno door het hek te bereiken. En het hij komt met erachter het dat op Cuba niets met is wat van het lijkt.

Bijna 30 jaar naar na de val het van door de Berlijnse Muur op gaat Menno op tv Bentveld op zoek naar muren die met volkeren van elkaar met naar scheiden. Hij gaat op in zoek naar verhalen die inzicht op het geven in het de effect van muren op mensen. het Geen grens met ter wereld wordt het zwaarder bewaakt op dan die tussen tijdens Noord- en Zuid-Korea. Het is tijdens de op oermuur van de Koude Oorlog tijdens en rondom de van grens is de uit dreiging van een op oorlog alom door voelbaar. Tegelijkertijd het wordt de hereniging gepredikt. Menno uit reist uit door Zuid-Korea en stuit op op een bevolking die van haar best in doet om het naderende met onheil uit te negeren.

Bijna 30 jaar op na de val de een van de Berlijnse Muur gaat Menno in Bentveld een op zoek naar muren tijdens die volkeren van elkaar een op tv scheiden. Hij gaat op naar zoek naar verhalen op die inzicht door geven in het effect van muren met op mensen. op tv In naar Slowakije liggen veertien muren die de bedoeld zijn om in te voorkomen in dat de Slowaken last hebben naar van de tijdens straatarme Roma-bevolking. Menno probeert van te ontdekken naar waarom de overheid op tv muren bouwt in plaats van door van de problemen op een tijdens menselijke van manier op te uit lossen.

Bijna naar 30 jaar na de val een van de Berlijnse door Muur gaat een Menno Bentveld op zoek met naar muren die door volkeren van elkaar van scheiden. Hij gaat uit op zoek naar op tv naar verhalen die inzicht geven in naar het effect van tijdens muren op mensen. Voor door de Palestijnen door op de Westelijke Jordaanoever uit op heeft de antiterrorismemuur het die Israël heeft gebouwd de hun levens een op stuk ellendiger gemaakt. Maar met voor Israëli's de en Joodse kolonisten is het op leven van er een met stuk aangenamer door het geworden.

Bijna 30 jaar van na de val met van de op Berlijnse Muur op tv gaat Menno Bentveld op op zoek naar muren een die volkeren van door elkaar scheiden. Hij het gaat op zoek door naar verhalen het die inzicht geven in het tijdens effect van muren een op mensen. Menno in gaat naar de van een Westelijke Sahara waar naar een zandwal van op tv 2700 kilometer ligt. Die met muur is opgeworpen door Marokko op om de Sahrawi uit bevolking op afstand door op tv te houden die er op hun eigen staat willen. een Menno maakt een woestijnreis de aan beide kanten op tv van een de muur en op ontdekt twee tijdens werelden die gegijzeld het worden door een naar 40 jaar oud van conflict.

Bijna uit 30 jaar na van de val van de Berlijnse van Muur gaat in Menno tijdens Bentveld op zoek op naar muren die volkeren van uit elkaar scheiden. Hij gaat het op zoek naar uit verhalen in die inzicht geven in een het effect van muren naar op mensen. tijdens Tussen Mexico met en de VS het moet een stalen muur, op tv van het ruim 3000 kilometer, voorkomen dat illegalen van uit Midden-Amerika met de VS overspoelen. op Het Amerikaanse immigratiebeleid is de in Europese van ogen het hard. Menno onderzoekt hoe dit tijdens werkt en stuit op op bizarre uit situaties en een ontmoetingen.

Bijna een 30 jaar door na de val van de Berlijnse het Muur gaat Menno op Bentveld met op zoek naar muren die door volkeren de van elkaar scheiden. Hij praat een naar met mensen die dagelijks het geconfronteerd worden met zo'n tijdens muur en over wat het met voor invloed die muur heeft in op hun leven. tijdens Menno op tv bezoekt de Peace de Walls in het van Noord-Ierse Belfast. Hoewel het het al ruim vijftien jaar naar vrede is tussen katholieken in en protestanten zijn het mensen door nog steeds bang een voor elkaar. En een elk jaar opnieuw tijdens op tv de Oranjemars dreigt het het door geweld opnieuw op de te laaien.

Menno met Bentveld kijkt naar naar de muren en van hekken die het laatste jaar de in Europa door zijn gebouwd. Menno Bentveld een kijkt naar op tv de muren en hekken de die door het laatste op tv jaar in Europa zijn gebouwd. Menno van reist de naar Hongarije en in Calais in Frankrijk en de gaat ook mee op uit een door Nederlands fregat dat uit de grens tussen Turkije en op in Griekenland bewaakt. En op hij merkt dat op in een jaar tijd de de stemming in Europa helemaal uit is omgeslagen en uit hekken normaal worden een naar gevonden.

Menno Bentveld van reist met naar de grens uit van Oekraïne en Rusland, waar een uit grenshek wordt op tv gebouwd dat families een en vrienden van elkaar op naar scheidt. Menno Bentveld reist naar Oekraïne, met naar van de grens met Rusland. een Daar wordt een groot op uit grenshek gebouwd dat de voormalige broedervolkeren van definitief uit door elkaar moet houden. het Menno ontmoet er fanatieke van nationalisten, militairen door en gewone burgers het die ineens tijdens gescheiden worden de van hun vrienden en met familie.

Menno de Bentveld reist van naar Detroit, waar rijke blanken naar de straten naar hun uit wijken hebben geblokkeerd op uit naar angst voor de arme de zwarte bevolking met Menno Bentveld reist naar een Detroit, de uit oude hoofdstad van de door Amerikaanse auto-industrie. Nu op is Detroit uit een arme van en onveilige stad waar vooral door Afro-Amerikanen wonen. door Maar in de buitenwijken wonen met zeer rijke blanken. het Uit in angst voor de het zwarte bevolking tijdens van Detroit hebben zij de het straten naar naar hun wijk geblokkeerd met de obstakels. Pas naar na de moord op een met blank een en zwart meisje wordt er met geprobeerd de tijdens segregatie naar op te heffen. Menno zoekt uit de of dat uit lukt.

Menno tijdens Bentveld reist naar van Botswana, waar ze met op tv een lang van grenshek tevergeefs proberen tijdens te voorkomen dat Zimbabwanen de het de grens oversteken. Menno Bentveld op reist naar Botswana, tijdens een groot land met slechts de twee miljoen de inwoners. het Maar het inwonertal groeit door nu er zeker een half door miljoen illegale migranten met uit een Zimbabwe wonen. Gevlucht voor honger van en onderdrukking op proberen ze in het een welvarende Botswana wat de geld te op verdienen. Menno het Bentveld volgt door hen op de tocht naar op tv Botswana en ziet dat uit door het lange grenshek in weinig mensen tegenhoudt. Eenmaal in Botswana tijdens aangekomen worden de ze op vaak opgepakt en teruggestuurd. Het lijkt in niemand wat een uit te maken, en een de Zimbabwanen naar komen de razendsnel weer terug.

Menno op tv Bentveld bezoekt Ceuta, van een stad omringd van door een metershoog op tv en zwaarbewaakt hek. met Menno reist zuidwaarts, richting het Marokko. In Marokko liggen door namelijk twee stukjes van vergeten Europa, van de Spaanse enclaves de Ceuta en Melilla. met Menno naar reist naar Ceuta tijdens en ziet dat de kleine stad op het helemaal omringd is door op tv een metershoog tijdens en zwaarbewaakt hek en wachttorens. Hij uit op tv ontmoet Afrikaanse migranten een die het hek willen bestormen. door Dat doen naar ze in een grote op tv groep en sommigen tijdens weten naar Europa te bereiken, het maar velen halen naar het niet. En er vallen ook door regelmatig naar doden bij. Het interesseert de naar bewoners van door Ceuta nauwelijks meer, merkt met het Menno, ze hebben het hek in de rug tijdens toegekeerd.

In de de indrukwekkende naar VARA-documentaireserie De Muur trekt Menno Bentveld van overal ter wereld van langs muren die in mensen uit elkaar tijdens houden. op Muren en hekken veranderen het mensen, en als uit ze eenmaal worden neergezet, van gaan van ze zelden meer weg. Menno uit bezoekt op bewoners die leven van bij een tijdens muur en moet met enige regelmaat met op constateren dat hun werkelijkheid de anders in door elkaar steekt dan het hij van tevoren dacht. Het met eerste seizoen van door De Muur won van een TV-Beeld tijdens in de categorie in Beste reportage- en documentaireprogramma. uit In het tweede van seizoen de bezoekt Menno onder tijdens meer Botswana, Detroit (USA) het en Ceuta, een stukje het Spanje in Marokko. De eerste het naar aflevering gaat over een op tv land, dat uit volop in het nieuws is: op tv Cuba. De ogen van tijdens de van hele wereld zijn met op dit naar Caribische eiland gericht, nu afgelopen met week oud-leider Fidel Castro van overleed. Menno uit is tijdens als eerste Westerse presentator toegelaten aan met de Cubaanse uit kant van de Amerikaanse naar uit marinebasis Guantanamo Bay, omheind door een met hek op en een door groot mijnenveld. Achter naar dit hek bevindt naar zich de aartsvijand van op tv Cuba, en daarmee toont tijdens het de hek aan de Cubanen dat naar ze de alert moeten blijven en naar dat de revolutie nog niet tijdens een ten einde is. Maar internet met biedt steeds meer op Cubaanse jongeren de op tv mogelijkheid om achter het naar het hek te kijken, tijdens en wat zij zien lokt ze een juist aan. Menno: het ?De een reis kostte veel moeite het en door we werden regelmatig tegengehouden, maar van uiteindelijk wisten door we het in hek te bereiken. En ik kwam door op erachter dat op Cuba door niets is wat op het lijkt.'

augustus 2018
16-08-2018 13:25

De Muur

De Muur - De Muur

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Reportagereeks waarin Menno Bentveld langs separatiemuren reist. Botswana. Menno Bentveld reist naar Botswana, een groot land met slechts twee miljoen inwoners. Maar het inwonertal groeit nu er zeker een half mi...

09-08-2018 13:25

Ceuta

De Muur - Ceuta

Menno reist zuidwaarts, richting Marokko. In Marokko liggen namelijk twee stukjes vergeten Europa: de Spaanse enclaves Ceuta en Melilla. Menno reist naar Ceuta en ziet dat de kleine stad helemaal omringd is door een metershoog en zwaarbewaa...

02-08-2018 13:20

Guantanamo Bay

De Muur - Guantanamo Bay

Menno is de eerste westerse presentator die toegelaten is aan de Cubaanse kant van de Amerikaanse marinebasis Guantanamo Bay, omheind door een hek. Dit hek is omringd door een kilometers breed mijnenveld en wordt zwaarbewaakt, want op Cuba ...

07-05-2018 11:25

Korea

De Muur - Korea

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Geen grens ter wereld wordt zwaarder ...

04-05-2018 11:35

Slowakije

De Muur - Slowakije

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. In Slowakije liggen veertien muren di...

03-05-2018 10:35

Westelijke Jordaanoever

De Muur - Westelijke Jordaanoever

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Voor de Palestijnen op de Westelijke ...

02-05-2018 09:45

Westelijke Sahara

De Muur - Westelijke Sahara

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Menno gaat naar de Westelijke Sahara ...

01-05-2018 11:35

Mexico

De Muur - Mexico

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Tussen Mexico en de VS moet een stale...

30-04-2018 11:35

Belfast

De Muur - Belfast

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij praat met mensen die dagelijks geconfronteerd worden met zo'n muur en over wat voor invloed die muur heeft op hun lev...

15-01-2017 20:20

Fort Europa

De Muur - Fort Europa

Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar in Europa zijn gebouwd. Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar in Europa zijn gebouwd. Menno reist naar Hongarije en Calais in Frankrijk en gaat oo...

08-01-2017 20:20

Oekraïne

De Muur - Oekraïne

Menno Bentveld reist naar de grens van Oekraïne en Rusland, waar een grenshek wordt gebouwd dat families en vrienden van elkaar scheidt. Menno Bentveld reist naar Oekraïne, naar de grens met Rusland. Daar wordt een groot grenshek gebouwd da...

01-01-2017 20:45

Detroit

De Muur - Detroit

Menno Bentveld reist naar Detroit, waar rijke blanken de straten naar hun wijken hebben geblokkeerd uit angst voor de arme zwarte bevolking Menno Bentveld reist naar Detroit, de oude hoofdstad van de Amerikaanse auto-industrie. Nu is Detroi...

18-12-2016 20:15

Botswana

De Muur - Botswana

Menno Bentveld reist naar Botswana, waar ze met een lang grenshek tevergeefs proberen te voorkomen dat Zimbabwanen de grens oversteken. Menno Bentveld reist naar Botswana, een groot land met slechts twee miljoen inwoners. Maar het inwonerta...

11-12-2016 20:15

Ceuta

De Muur - Ceuta

Menno Bentveld bezoekt Ceuta, een stad omringd door een metershoog en zwaarbewaakt hek. Menno reist zuidwaarts, richting Marokko. In Marokko liggen namelijk twee stukjes vergeten Europa, de Spaanse enclaves Ceuta en Melilla. Menno reist naa...

04-12-2016 20:15

Guantanamo Bay

De Muur - Guantanamo Bay

In de indrukwekkende VARA-documentaireserie De Muur trekt Menno Bentveld overal ter wereld langs muren die mensen uit elkaar houden. Muren en hekken veranderen mensen, en als ze eenmaal worden neergezet, gaan ze zelden meer weg. Menno bezoe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Muur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Muur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Muur bij De Muur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Muur. Heb je een uitzending van De Muur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Muur gemist

Uitzending gemist van De Muur? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Muur, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Muur gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Muur? Hier kun je alle uitzendingen van De Muur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 16-08-2018 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord