Programma gemist?

Menno Bentveld op tv kijkt naar de op muren en naar hekken die het van laatste jaar zijn gebouwd met in Europa. Menno reist de tijdens naar Hongarije en Calais in op Frankrijk en gaat ook uit mee een op een naar Nederlands fregat dat op de grens tussen Turkije in en Griekenland bewaakt. En hij naar een merkt dat in een jaar een tijd de stemming het in Europa helemaal tijdens is omgeslagen en naar hekken in normaal worden gevonden.

Menno Bentveld reist een naar van Oekraïne, naar naar de grens met op Rusland. Daar wordt tijdens een groot grenshek van gebouwd dat de voormalige broedervolkeren door definitief uit door elkaar moet door houden. Menno ontmoet er fanatieke met nationalisten, militairen en in gewone burgers in die ineens gescheiden worden van met hun vrienden en in op tv familie.

Menno tijdens Bentveld reist op naar Detroit, de oude op tv hoofdstad van de Amerikaanse tijdens auto-industrie. Nu is Detroit in een met arme en onveilige stad waar in vooral de Afro-Amerikanen wonen. Maar in de van buitenwijken wonen zeer het rijke blanken. tijdens Uit angst voor de naar tijdens zwarte bevolking van Detroit hebben tijdens zij op tv de straten naar hun wijk in geblokkeerd met tijdens obstakels. Pas na de moord door op het een blank met en zwart meisje de wordt er geprobeerd de een segregatie op te heffen. uit Menno van zoekt uit of dat door lukt.

Menno naar Bentveld reist naar Botswana, een met groot door land met slechts met twee miljoen inwoners. Maar het met inwonertal groeit nu door met er zeker een op tv half miljoen illegale op tv migranten uit Zimbabwe naar wonen. Gevlucht voor honger de en onderdrukking proberen ze in naar het tijdens welvarende Botswana wat geld te door verdienen. tijdens Menno Bentveld volgt hen de op de tocht in naar Botswana het en ziet dat het in lange naar grenshek weinig mensen tegenhoudt. Eenmaal naar in Botswana aangekomen worden van ze vaak opgepakt van en teruggestuurd. Het uit lijkt niemand wat op tv uit het te maken en de Zimbabwanen uit komen razendsnel weer naar van terug.

Menno reist een zuidwaarts, richting Marokko. In in Marokko door liggen namelijk twee stukjes vergeten van Europa: de van Spaanse enclaves Ceuta in en Melilla. door Menno reist naar naar Ceuta en ziet dat in de kleine stad helemaal het omringd is door naar in een metershoog en zwaarbewaakt hek en de wachttorens. Hij ontmoet op het Afrikaanse migranten die het door hek willen bestormen. van Dat doen ze in de een tijdens grote groep en sommigen weten Europa met te van bereiken, maar velen halen het het niet. En een er vallen van ook regelmatig doden naar bij. Het interesseert de tijdens bewoners van Ceuta nauwelijks de meer, merkt Menno, van ze hebben het in door hek de rug van toegekeerd.

Menno is uit de eerste tijdens westerse presentator die door toegelaten is aan de uit Cubaanse kant van tijdens de Amerikaanse marinebasis Guantanamo naar Bay, omheind door een in een hek. Dit op tv hek is omringd door een de kilometers in breed mijnenveld en een wordt zwaarbewaakt, want op Cuba op tv is de Koude Oorlog uit nog met niet voorbij. In de een lange reis probeert Menno op Bentveld een van Havana naar Caimanera en tijdens Boquerón te met komen, twee plaatsjes het die naast het het hek liggen, midden van in het het mijnenveld. De reis kost veel met van moeite en hij op tv wordt regelmatig tegengehouden, het maar uiteindelijk weet Menno het hek het te met bereiken. En van hij komt erachter dat op het Cuba niets is door wat het met lijkt.

Bijna 30 jaar uit na naar de val van de tijdens Berlijnse Muur gaat Menno in Bentveld op tijdens zoek een naar muren die volkeren van in elkaar naar scheiden. Hij gaat op zoek met naar verhalen op die inzicht geven in het door effect van op tv muren een op mensen. Geen grens ter wereld het de wordt zwaarder bewaakt op dan die tussen het Noord- en Zuid-Korea. Het de is de op oermuur van de Koude Oorlog van en rondom op tv de grens is op de dreiging van een oorlog een alom op tv voelbaar. Tegelijkertijd naar wordt de hereniging tijdens gepredikt. Menno reist door Zuid-Korea op tv en stuit op een uit bevolking die haar door best doet naar om het van naderende onheil te met negeren.

Bijna 30 jaar op door na de val van op tv de Berlijnse naar Muur gaat Menno Bentveld uit op zoek de naar muren die volkeren het van elkaar een scheiden. Hij gaat op een zoek naar verhalen naar die inzicht geven tijdens in het effect van het muren op mensen. In op tv Slowakije een liggen veertien muren die tijdens bedoeld zijn uit om te voorkomen dat de uit Slowaken last hebben in van van de straatarme Roma-bevolking. op Menno probeert te ontdekken op tv waarom de tijdens overheid muren bouwt in in plaats het van de problemen op een menselijke van manier op de te naar lossen.

Bijna 30 de jaar na de op tv val van de op Berlijnse Muur gaat een Menno Bentveld tijdens op zoek naar op tv muren die volkeren van elkaar in scheiden. Hij een gaat tijdens op zoek naar op verhalen die inzicht geven in het met effect van muren op op met mensen. Voor van de Palestijnen op uit de Westelijke Jordaanoever heeft op tv de antiterrorismemuur die de Israël heeft gebouwd hun levens het tijdens een stuk ellendiger gemaakt. Maar voor uit Israëli's in en Joodse tijdens kolonisten is het leven er een een naar stuk aangenamer door uit geworden.

Bijna naar 30 jaar na de uit val van de Berlijnse door Muur een gaat Menno Bentveld op in zoek tijdens naar muren die volkeren van door elkaar scheiden. Hij gaat de op zoek naar tijdens een verhalen die inzicht geven in het in effect van tijdens muren op mensen. naar Menno gaat naar in de van Westelijke Sahara waar een zandwal tijdens van 2700 kilometer ligt. met Die muur is van opgeworpen door Marokko met om de Sahrawi het bevolking op afstand uit te houden met die tijdens er hun eigen staat willen. op Menno maakt een een woestijnreis met aan beide kanten van van de muur en ontdekt een twee in werelden die gegijzeld het worden door een een 40 jaar oud de conflict.

Bijna op tv 30 jaar na de val de van op tv de Berlijnse Muur tijdens gaat Menno Bentveld met op zoek het naar muren die volkeren van elkaar tijdens scheiden. Hij in gaat op zoek het naar tijdens verhalen die inzicht van geven in het de effect van muren van op mensen. Tussen Mexico op en de de VS moet een van stalen muur, van ruim uit 3000 kilometer, voorkomen dat een illegalen uit Midden-Amerika in de VS overspoelen. Het van Amerikaanse immigratiebeleid is uit in naar Europese ogen hard. op tv Menno onderzoekt hoe dit werkt uit en op tv stuit op bizarre situaties en op tv de ontmoetingen.

Bijna de 30 jaar na een de val naar van de Berlijnse Muur naar gaat Menno in Bentveld op zoek naar muren van die door volkeren van elkaar naar scheiden. Hij praat met mensen die op tv dagelijks het geconfronteerd worden met met zo'n muur en over uit wat voor door invloed die in muur heeft op hun leven. Menno tijdens bezoekt uit de Peace op Walls in het de Noord-Ierse Belfast. Hoewel het tijdens al ruim een vijftien jaar vrede is tussen door katholieken en het protestanten zijn mensen nog steeds op tv bang voor elkaar. op naar En elk jaar op opnieuw tijdens de Oranjemars met dreigt het geweld opnieuw op tijdens op tv te laaien.

Menno het Bentveld kijkt naar de muren van en hekken die van het het laatste jaar in een Europa zijn gebouwd. tijdens Menno Bentveld kijkt naar de de met muren en hekken die het laatste het jaar in Europa de zijn gebouwd. Menno van reist naar Hongarije van een en Calais in Frankrijk een en gaat ook naar mee op uit een Nederlands fregat dat op tv de grens tussen Turkije naar en Griekenland in bewaakt. En hij uit merkt dat in een jaar de naar tijd de stemming naar in Europa helemaal is omgeslagen naar en hekken normaal worden in met gevonden.

Menno Bentveld reist een naar de grens van van een Oekraïne en Rusland, waar een een uit grenshek wordt gebouwd uit dat families en vrienden van tijdens elkaar scheidt. Menno op Bentveld reist naar op Oekraïne, naar de grens tijdens met Rusland. Daar een wordt een groot van tijdens grenshek gebouwd dat op de voormalige broedervolkeren definitief uit met elkaar moet naar houden. Menno ontmoet door er fanatieke nationalisten, militairen en op door gewone burgers die ineens van gescheiden worden van hun vrienden van een en familie.

Menno Bentveld reist in naar Detroit, waar door rijke blanken met de straten in naar hun wijken door hebben geblokkeerd door uit angst voor de arme door zwarte bevolking Menno Bentveld de reist door naar Detroit, de oude een hoofdstad op tv van de Amerikaanse auto-industrie. van Nu is Detroit een een arme en naar onveilige stad waar in vooral Afro-Amerikanen wonen. Maar in tijdens de in buitenwijken wonen zeer in rijke blanken. Uit angst op voor de in zwarte bevolking van naar Detroit hebben in zij de straten een naar hun wijk van geblokkeerd met obstakels. Pas na een de moord op een op tv blank en op tv zwart meisje met wordt er van geprobeerd de segregatie op op te heffen. Menno naar zoekt uit uit of dat lukt.

oktober 2018
06-09-2018 13:25

Fort Europa

De Muur - Fort Europa

Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar zijn gebouwd in Europa. Menno reist naar Hongarije en Calais in Frankrijk en gaat ook mee op een Nederlands fregat dat de grens tussen Turkije en Griekenland bewaakt. En hij ...

30-08-2018 13:25

Oekraïne

De Muur - Oekraïne

Menno Bentveld reist naar Oekraïne, naar de grens met Rusland. Daar wordt een groot grenshek gebouwd dat de voormalige broedervolkeren definitief uit elkaar moet houden. Menno ontmoet er fanatieke nationalisten, militairen en gewone burgers...

23-08-2018 13:20

Detroit

De Muur - Detroit

Menno Bentveld reist naar Detroit, de oude hoofdstad van de Amerikaanse auto-industrie. Nu is Detroit een arme en onveilige stad waar vooral Afro-Amerikanen wonen. Maar in de buitenwijken wonen zeer rijke blanken. Uit angst voor de zwarte b...

16-08-2018 13:25

Botswana

De Muur - Botswana

Menno Bentveld reist naar Botswana, een groot land met slechts twee miljoen inwoners. Maar het inwonertal groeit nu er zeker een half miljoen illegale migranten uit Zimbabwe wonen. Gevlucht voor honger en onderdrukking proberen ze in het we...

09-08-2018 13:25

Ceuta

De Muur - Ceuta

Menno reist zuidwaarts, richting Marokko. In Marokko liggen namelijk twee stukjes vergeten Europa: de Spaanse enclaves Ceuta en Melilla. Menno reist naar Ceuta en ziet dat de kleine stad helemaal omringd is door een metershoog en zwaarbewaa...

02-08-2018 13:20

Guantanamo Bay

De Muur - Guantanamo Bay

Menno is de eerste westerse presentator die toegelaten is aan de Cubaanse kant van de Amerikaanse marinebasis Guantanamo Bay, omheind door een hek. Dit hek is omringd door een kilometers breed mijnenveld en wordt zwaarbewaakt, want op Cuba ...

07-05-2018 11:25

Korea

De Muur - Korea

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Geen grens ter wereld wordt zwaarder ...

04-05-2018 11:35

Slowakije

De Muur - Slowakije

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. In Slowakije liggen veertien muren di...

03-05-2018 10:35

Westelijke Jordaanoever

De Muur - Westelijke Jordaanoever

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Voor de Palestijnen op de Westelijke ...

02-05-2018 09:45

Westelijke Sahara

De Muur - Westelijke Sahara

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Menno gaat naar de Westelijke Sahara ...

01-05-2018 11:35

Mexico

De Muur - Mexico

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Tussen Mexico en de VS moet een stale...

30-04-2018 11:35

Belfast

De Muur - Belfast

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij praat met mensen die dagelijks geconfronteerd worden met zo'n muur en over wat voor invloed die muur heeft op hun lev...

15-01-2017 20:20

Fort Europa

De Muur - Fort Europa

Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar in Europa zijn gebouwd. Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar in Europa zijn gebouwd. Menno reist naar Hongarije en Calais in Frankrijk en gaat oo...

08-01-2017 20:20

Oekraïne

De Muur - Oekraïne

Menno Bentveld reist naar de grens van Oekraïne en Rusland, waar een grenshek wordt gebouwd dat families en vrienden van elkaar scheidt. Menno Bentveld reist naar Oekraïne, naar de grens met Rusland. Daar wordt een groot grenshek gebouwd da...

01-01-2017 20:45

Detroit

De Muur - Detroit

Menno Bentveld reist naar Detroit, waar rijke blanken de straten naar hun wijken hebben geblokkeerd uit angst voor de arme zwarte bevolking Menno Bentveld reist naar Detroit, de oude hoofdstad van de Amerikaanse auto-industrie. Nu is Detroi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Muur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Muur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Muur bij De Muur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Muur. Heb je een uitzending van De Muur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Muur gemist

Uitzending gemist van De Muur? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Muur, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Muur gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Muur? Hier kun je alle uitzendingen van De Muur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 06-09-2018 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord