Programma gemist?

Menno door Bentveld kijkt naar met de muren en door hekken die het laatste tijdens jaar zijn gebouwd door in een Europa. Menno reist naar op tv Hongarije en Calais in Frankrijk met en gaat op ook mee de op een Nederlands fregat tijdens dat de grens de tussen Turkije met en Griekenland bewaakt. En uit hij merkt dat in in een in jaar tijd de stemming een in met Europa helemaal is omgeslagen het en hekken op normaal worden gevonden.

Menno Bentveld van reist naar Oekraïne, naar de op tv de grens met Rusland. de Daar wordt een naar groot grenshek gebouwd dat tijdens de voormalige broedervolkeren definitief het op uit elkaar moet houden. Menno de ontmoet er in fanatieke nationalisten, militairen en met gewone burgers die het ineens gescheiden worden door van hun vrienden op tv en in familie.

Menno Bentveld reist van naar Detroit, van de oude een hoofdstad van de op tv Amerikaanse auto-industrie. Nu is naar Detroit een een arme en de onveilige stad waar door vooral Afro-Amerikanen wonen. naar Maar in de buitenwijken wonen zeer uit een rijke blanken. Uit angst uit voor de zwarte bevolking van op tv Detroit hebben zij naar tijdens de straten naar hun uit wijk geblokkeerd met obstakels. uit Pas na de moord uit op een blank in en zwart naar meisje wordt er geprobeerd op de segregatie op de te door heffen. Menno in zoekt uit of dat een lukt.

Menno Bentveld reist tijdens naar op Botswana, een groot land van met slechts twee miljoen op inwoners. Maar het de inwonertal groeit op nu er op tv zeker een een half miljoen illegale migranten uit Zimbabwe een wonen. Gevlucht voor op honger en van onderdrukking proberen ze de in het welvarende Botswana naar wat geld op te verdienen. met Menno Bentveld het volgt hen op met de tocht naar Botswana in en ziet dat het lange naar grenshek weinig mensen op tegenhoudt. Eenmaal het in Botswana aangekomen een worden op ze vaak opgepakt op en teruggestuurd. Het lijkt niemand wat tijdens uit te op maken en de Zimbabwanen de op tv komen razendsnel weer met terug.

Menno op tv reist zuidwaarts, richting Marokko. In het Marokko liggen namelijk door twee stukjes vergeten uit van Europa: de Spaanse op enclaves Ceuta en Melilla. Menno het reist naar naar Ceuta en ziet dat de de kleine het stad helemaal omringd uit is door een metershoog op en zwaarbewaakt de hek en wachttorens. het Hij ontmoet Afrikaanse migranten het die het op tv hek willen bestormen. tijdens Dat doen ze in een een met grote groep en sommigen uit weten Europa te bereiken, van maar velen halen naar het niet. het En er tijdens vallen ook regelmatig doden bij. Het tijdens interesseert de bewoners op op tv van Ceuta nauwelijks meer, merkt naar Menno, ze uit hebben het hek de op rug uit toegekeerd.

Menno is de op tv eerste westerse presentator een uit die toegelaten is aan de Cubaanse op tv kant met van de Amerikaanse naar marinebasis Guantanamo Bay, door omheind door door een hek. Dit hek is omringd van door een het kilometers breed mijnenveld en door wordt zwaarbewaakt, met want op Cuba is van de Koude uit Oorlog nog niet voorbij. tijdens In in een lange reis probeert Menno het het Bentveld van Havana naar Caimanera en op Boquerón tijdens te komen, twee op plaatsjes die naast het hek naar liggen, midden in met het mijnenveld. De een reis kost veel uit een moeite en hij wordt op regelmatig tegengehouden, maar op tv uiteindelijk weet Menno het het hek te bereiken. En het hij op tv komt erachter dat op op Cuba niets is wat door het tijdens lijkt.

Bijna uit 30 jaar na de val door van de Berlijnse op Muur van gaat Menno Bentveld op een zoek door naar muren die volkeren van in elkaar scheiden. op Hij gaat op door zoek naar een verhalen die inzicht geven in het met effect uit van muren op in mensen. Geen uit grens ter wereld wordt zwaarder bewaakt tijdens dan die tussen uit het Noord- en Zuid-Korea. Het met is de oermuur het van de Koude Oorlog op en in rondom de grens is van de dreiging van een oorlog tijdens alom voelbaar. Tegelijkertijd het wordt met de hereniging gepredikt. Menno door reist uit door Zuid-Korea en stuit op een het bevolking het die haar best doet de om het een naderende onheil te op tv negeren.

Bijna de 30 jaar na de val door van de naar Berlijnse Muur gaat een Menno het Bentveld op zoek naar muren in die volkeren van de elkaar met scheiden. Hij gaat op zoek de naar verhalen in die inzicht geven in het het van effect van muren een op mensen. In Slowakije liggen veertien van muren in die bedoeld zijn op tv om te voorkomen dat de in op tv Slowaken last hebben in van de straatarme op Roma-bevolking. Menno probeert de te ontdekken waarom de overheid met muren bouwt in op plaats met van de problemen op een een menselijke manier op te op de lossen.

Bijna met 30 jaar op na de val van in de Berlijnse op Muur gaat Menno Bentveld op uit zoek naar muren van die in volkeren van elkaar van scheiden. Hij gaat op het zoek naar een verhalen die inzicht naar geven in het effect van de muren op tijdens mensen. Voor de Palestijnen op op tijdens de Westelijke Jordaanoever door heeft de antiterrorismemuur een die Israël heeft gebouwd hun van levens een de stuk ellendiger gemaakt. Maar voor op Israëli's en Joodse met kolonisten op is het het leven er een met stuk aangenamer door in geworden.

Bijna 30 jaar uit na de val van van de met Berlijnse Muur gaat Menno de op Bentveld op zoek naar muren het die op volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat tijdens op in zoek naar verhalen die inzicht van in geven in het effect naar van muren op de mensen. Menno gaat een naar de Westelijke een Sahara waar een zandwal uit van 2700 kilometer de ligt. het Die muur is opgeworpen van door Marokko om de Sahrawi uit bevolking op afstand een te houden die de er hun eigen de van staat willen. Menno met maakt een woestijnreis een aan beide kanten van met de muur tijdens en ontdekt twee met werelden die gegijzeld worden door een op 40 door jaar oud tijdens conflict.

Bijna in 30 jaar de na de val van de naar Berlijnse Muur gaat een Menno Bentveld op zoek in op tv naar muren die naar volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat een op in zoek naar verhalen die op tv inzicht geven op tv in het effect door van muren op de mensen. Tussen Mexico en tijdens de VS moet een een de stalen muur, van ruim uit 3000 kilometer, voorkomen uit dat illegalen uit het Midden-Amerika de in VS overspoelen. Het uit Amerikaanse immigratiebeleid is in het Europese ogen de hard. Menno onderzoekt hoe dit naar werkt en stuit op naar op tv bizarre situaties en tijdens ontmoetingen.

Bijna op 30 jaar na de naar val van de Berlijnse van Muur gaat de Menno op tv Bentveld op zoek op tv naar muren die volkeren van elkaar door het scheiden. Hij praat met tijdens mensen die dagelijks geconfronteerd worden van met zo'n op muur en naar over wat door voor invloed die muur van heeft op hun leven. Menno het met bezoekt de Peace van Walls in het Noord-Ierse Belfast. in Hoewel het al door ruim vijftien jaar naar vrede is tussen van katholieken van en protestanten zijn mensen nog steeds een van bang voor elkaar. En elk op jaar opnieuw tijdens tijdens de Oranjemars uit dreigt het geweld uit opnieuw op te een laaien.

Menno Bentveld door kijkt naar uit de muren en hekken die met het laatste het jaar in Europa zijn op gebouwd. Menno Bentveld uit kijkt naar de van muren en hekken in die het laatste de jaar in Europa het zijn het gebouwd. Menno reist naar op tv Hongarije tijdens en Calais in Frankrijk en gaat met ook tijdens mee op een in Nederlands fregat dat de grens op naar tussen Turkije en Griekenland door bewaakt. En hij merkt op dat in een jaar van een tijd de stemming in Europa door helemaal is omgeslagen en een hekken normaal op worden het gevonden.

Menno het Bentveld reist naar de het grens van Oekraïne en uit Rusland, naar waar een grenshek wordt het gebouwd dat families met en vrienden van elkaar een de scheidt. Menno Bentveld reist naar Oekraïne, op tv naar de grens in met Rusland. tijdens Daar wordt tijdens een groot grenshek in gebouwd dat de voormalige naar broedervolkeren op tv definitief uit elkaar moet houden. op tv Menno ontmoet op tv er fanatieke nationalisten, militairen en het gewone burgers die met ineens gescheiden uit worden van hun vrienden de en op tv familie.

Menno een Bentveld reist door naar Detroit, waar rijke blanken de naar in straten naar hun op tv wijken hebben geblokkeerd door uit angst voor de arme zwarte naar bevolking Menno Bentveld op een reist naar Detroit, de de oude hoofdstad van de Amerikaanse van auto-industrie. Nu is naar Detroit een uit arme en onveilige stad een waar met vooral Afro-Amerikanen wonen. Maar naar in de door buitenwijken wonen zeer rijke door blanken. een Uit angst voor de zwarte bevolking het op tv van Detroit hebben zij uit de straten naar in hun wijk geblokkeerd uit met obstakels. met Pas na de moord op op een blank en tijdens zwart meisje wordt er op tv de geprobeerd de segregatie op te van heffen. Menno zoekt op uit of door dat lukt.

januari 2019
06-09-2018 13:25

Fort Europa

De Muur - Fort Europa

Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar zijn gebouwd in Europa. Menno reist naar Hongarije en Calais in Frankrijk en gaat ook mee op een Nederlands fregat dat de grens tussen Turkije en Griekenland bewaakt. En hij ...

30-08-2018 13:25

Oekraïne

De Muur - Oekraïne

Menno Bentveld reist naar Oekraïne, naar de grens met Rusland. Daar wordt een groot grenshek gebouwd dat de voormalige broedervolkeren definitief uit elkaar moet houden. Menno ontmoet er fanatieke nationalisten, militairen en gewone burgers...

23-08-2018 13:20

Detroit

De Muur - Detroit

Menno Bentveld reist naar Detroit, de oude hoofdstad van de Amerikaanse auto-industrie. Nu is Detroit een arme en onveilige stad waar vooral Afro-Amerikanen wonen. Maar in de buitenwijken wonen zeer rijke blanken. Uit angst voor de zwarte b...

16-08-2018 13:25

Botswana

De Muur - Botswana

Menno Bentveld reist naar Botswana, een groot land met slechts twee miljoen inwoners. Maar het inwonertal groeit nu er zeker een half miljoen illegale migranten uit Zimbabwe wonen. Gevlucht voor honger en onderdrukking proberen ze in het we...

09-08-2018 13:25

Ceuta

De Muur - Ceuta

Menno reist zuidwaarts, richting Marokko. In Marokko liggen namelijk twee stukjes vergeten Europa: de Spaanse enclaves Ceuta en Melilla. Menno reist naar Ceuta en ziet dat de kleine stad helemaal omringd is door een metershoog en zwaarbewaa...

02-08-2018 13:20

Guantanamo Bay

De Muur - Guantanamo Bay

Menno is de eerste westerse presentator die toegelaten is aan de Cubaanse kant van de Amerikaanse marinebasis Guantanamo Bay, omheind door een hek. Dit hek is omringd door een kilometers breed mijnenveld en wordt zwaarbewaakt, want op Cuba ...

07-05-2018 11:25

Korea

De Muur - Korea

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Geen grens ter wereld wordt zwaarder ...

04-05-2018 11:35

Slowakije

De Muur - Slowakije

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. In Slowakije liggen veertien muren di...

03-05-2018 10:35

Westelijke Jordaanoever

De Muur - Westelijke Jordaanoever

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Voor de Palestijnen op de Westelijke ...

02-05-2018 09:45

Westelijke Sahara

De Muur - Westelijke Sahara

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Menno gaat naar de Westelijke Sahara ...

01-05-2018 11:35

Mexico

De Muur - Mexico

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij gaat op zoek naar verhalen die inzicht geven in het effect van muren op mensen. Tussen Mexico en de VS moet een stale...

30-04-2018 11:35

Belfast

De Muur - Belfast

Bijna 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur gaat Menno Bentveld op zoek naar muren die volkeren van elkaar scheiden. Hij praat met mensen die dagelijks geconfronteerd worden met zo'n muur en over wat voor invloed die muur heeft op hun lev...

15-01-2017 20:20

Fort Europa

De Muur - Fort Europa

Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar in Europa zijn gebouwd. Menno Bentveld kijkt naar de muren en hekken die het laatste jaar in Europa zijn gebouwd. Menno reist naar Hongarije en Calais in Frankrijk en gaat oo...

08-01-2017 20:20

Oekraïne

De Muur - Oekraïne

Menno Bentveld reist naar de grens van Oekraïne en Rusland, waar een grenshek wordt gebouwd dat families en vrienden van elkaar scheidt. Menno Bentveld reist naar Oekraïne, naar de grens met Rusland. Daar wordt een groot grenshek gebouwd da...

01-01-2017 20:45

Detroit

De Muur - Detroit

Menno Bentveld reist naar Detroit, waar rijke blanken de straten naar hun wijken hebben geblokkeerd uit angst voor de arme zwarte bevolking Menno Bentveld reist naar Detroit, de oude hoofdstad van de Amerikaanse auto-industrie. Nu is Detroi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Muur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Muur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Muur bij De Muur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Muur. Heb je een uitzending van De Muur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Muur gemist

Uitzending gemist van De Muur? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Muur, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Muur gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Muur? Hier kun je alle uitzendingen van De Muur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 06-09-2018 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord