Programma gemist?

Een op vlucht regenwulpen het gaat over een door afkomst en van opvoeding tot isolement naar de gedoemd kind, wiens de angsten verzacht worden door naar een grote opmerkingsgave en in diepe liefde op voor de natuur.Meer Celbioloog Maarten door houdt tijdens zich bezig met klonen: voortplanting met zonder van dat er seks aan te met van pas komt. Op een nacht droomt naar hij dat hij op nog slechts één in naar week te leven heeft, van tenzij hij erin slaagt met om binnen die op tv periode een vrouw te in door vinden en met de haar de liefde van te bedrijven. Door zijn naar streng-calvinistische opvoeding, op tv een onbeantwoord gebleven liefde op en de adoratie door voor zijn door moeder is Maarten niet het erg geïnteresseerd tijdens in vrouwen. Zijn brutale met alter ego dwingt hem dingen naar te ondernemen met waar hij eigenlijk niet uit de moed op tv voor heeft. in Tijdens de zevendaagse zoektocht haalt uit Maarten tijdens zijn belangrijkste jeugdherinneringen op. naar Zijn doel wordt door ook bereikt: Maarten het vindt een vrouw en de wordt uit verliefd.Minder

januari 2021
08-11-2014 00:00

Film op 2: Een vlucht regenwulpen

Film op 2: Een vlucht regenwulpen - Film op 2: Een vlucht regenwulpen

Een vlucht regenwulpen gaat over een door afkomst en opvoeding tot isolement gedoemd kind, wiens angsten verzacht worden door een grote opmerkingsgave en diepe liefde voor de natuur.Meer Celbioloog Maarten houdt zich bezig met klonen: voort...

Film op 2: Een vlucht regenwulpen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: Een vlucht regenwulpen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: Een vlucht regenwulpen bij Film op 2: Een vlucht regenwulpen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: Een vlucht regenwulpen. Heb je een uitzending van Film op 2: Een vlucht regenwulpen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: Een vlucht regenwulpen gemist

Uitzending gemist van Film op 2: Een vlucht regenwulpen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: Een vlucht regenwulpen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: Een vlucht regenwulpen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: Een vlucht regenwulpen? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: Een vlucht regenwulpen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-11-2014 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!