Programma gemist?

Een vlucht regenwulpen met van gaat over een uit door afkomst en opvoeding het tot isolement de gedoemd kind, wiens tijdens angsten verzacht worden op door een grote met opmerkingsgave en diepe liefde de voor de natuur.Meer Celbioloog naar Maarten houdt zich bezig door met klonen: voortplanting op zonder dat de er seks een aan te pas komt. Op tijdens een nacht droomt naar hij dat op tv hij nog een slechts één week te leven uit een heeft, tenzij hij erin een slaagt om binnen de die periode tijdens een vrouw te in vinden en met haar de uit liefde te op tv bedrijven. Door zijn streng-calvinistische het opvoeding, een het onbeantwoord gebleven liefde en door de in adoratie voor zijn moeder is het Maarten niet erg het geïnteresseerd in vrouwen. tijdens Zijn brutale alter ego uit dwingt uit hem dingen te ondernemen op tv waar hij eigenlijk het niet de moed voor de heeft. Tijdens in de van zevendaagse zoektocht haalt Maarten zijn op tv belangrijkste op tv jeugdherinneringen op. Zijn doel wordt ook van op bereikt: Maarten vindt een vrouw naar en wordt tijdens verliefd.Minder

mei 2020
08-11-2014 00:00

Film op 2: Een vlucht regenwulpen

Film op 2: Een vlucht regenwulpen - Film op 2: Een vlucht regenwulpen

Een vlucht regenwulpen gaat over een door afkomst en opvoeding tot isolement gedoemd kind, wiens angsten verzacht worden door een grote opmerkingsgave en diepe liefde voor de natuur.Meer Celbioloog Maarten houdt zich bezig met klonen: voort...

Film op 2: Een vlucht regenwulpen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: Een vlucht regenwulpen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: Een vlucht regenwulpen bij Film op 2: Een vlucht regenwulpen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: Een vlucht regenwulpen. Heb je een uitzending van Film op 2: Een vlucht regenwulpen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: Een vlucht regenwulpen gemist

Uitzending gemist van Film op 2: Een vlucht regenwulpen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: Een vlucht regenwulpen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: Een vlucht regenwulpen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: Een vlucht regenwulpen? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: Een vlucht regenwulpen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-11-2014 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!