Programma gemist?

Een door vlucht regenwulpen gaat over een op door afkomst het en opvoeding tot isolement op tv gedoemd kind, wiens op uit angsten verzacht worden door een grote een opmerkingsgave en diepe van liefde voor de op natuur.Meer uit Celbioloog Maarten houdt in zich bezig een met klonen: voortplanting zonder dat er naar op tv seks aan te pas komt. Op naar een in nacht droomt hij dat op hij door nog slechts één week met te leven heeft, in tenzij hij erin slaagt in om binnen op die periode een vrouw te op vinden tijdens en met een haar de liefde te bedrijven. Door in de zijn streng-calvinistische opvoeding, een onbeantwoord tijdens gebleven liefde en de een met adoratie voor zijn moeder is de Maarten niet erg uit geïnteresseerd in van vrouwen. Zijn brutale alter op ego dwingt hem dingen met te ondernemen tijdens waar hij eigenlijk met niet de moed het voor met heeft. Tijdens de naar zevendaagse zoektocht haalt Maarten zijn van belangrijkste jeugdherinneringen tijdens op. Zijn doel wordt de ook bereikt: Maarten vindt een een vrouw op en wordt naar verliefd.Minder

augustus 2021
08-11-2014 00:00

Film op 2: Een vlucht regenwulpen

Film op 2: Een vlucht regenwulpen - Film op 2: Een vlucht regenwulpen

Een vlucht regenwulpen gaat over een door afkomst en opvoeding tot isolement gedoemd kind, wiens angsten verzacht worden door een grote opmerkingsgave en diepe liefde voor de natuur.Meer Celbioloog Maarten houdt zich bezig met klonen: voort...

Film op 2: Een vlucht regenwulpen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: Een vlucht regenwulpen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: Een vlucht regenwulpen bij Film op 2: Een vlucht regenwulpen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: Een vlucht regenwulpen. Heb je een uitzending van Film op 2: Een vlucht regenwulpen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: Een vlucht regenwulpen gemist

Uitzending gemist van Film op 2: Een vlucht regenwulpen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: Een vlucht regenwulpen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: Een vlucht regenwulpen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: Een vlucht regenwulpen? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: Een vlucht regenwulpen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-11-2014 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!