Programma gemist?

Een vlucht met regenwulpen gaat in over een door afkomst en een opvoeding tot tijdens isolement gedoemd kind, uit wiens angsten verzacht op tv worden door een het grote opmerkingsgave een en diepe liefde in voor de natuur.Meer Celbioloog met Maarten houdt zich bezig van met klonen: voortplanting van de zonder dat er in seks aan te pas komt. Op de een nacht droomt de uit hij dat hij uit nog slechts één week te leven de heeft, in tenzij hij erin slaagt op om binnen die periode in een vrouw op te vinden en met met haar tijdens de liefde te naar bedrijven. Door zijn streng-calvinistische naar opvoeding, uit een onbeantwoord gebleven liefde uit en de adoratie voor zijn met door moeder is Maarten niet door erg geïnteresseerd in vrouwen. Zijn uit brutale van alter ego op dwingt hem dingen te het ondernemen waar hij eigenlijk niet uit de moed voor van heeft. Tijdens de met het zevendaagse zoektocht haalt Maarten zijn naar belangrijkste op tv jeugdherinneringen op. Zijn doel op wordt ook bereikt: in Maarten vindt door een vrouw en wordt op verliefd.Minder

september 2020
08-11-2014 00:00

Film op 2: Een vlucht regenwulpen

Film op 2: Een vlucht regenwulpen - Film op 2: Een vlucht regenwulpen

Een vlucht regenwulpen gaat over een door afkomst en opvoeding tot isolement gedoemd kind, wiens angsten verzacht worden door een grote opmerkingsgave en diepe liefde voor de natuur.Meer Celbioloog Maarten houdt zich bezig met klonen: voort...

Film op 2: Een vlucht regenwulpen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: Een vlucht regenwulpen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: Een vlucht regenwulpen bij Film op 2: Een vlucht regenwulpen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: Een vlucht regenwulpen. Heb je een uitzending van Film op 2: Een vlucht regenwulpen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: Een vlucht regenwulpen gemist

Uitzending gemist van Film op 2: Een vlucht regenwulpen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: Een vlucht regenwulpen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: Een vlucht regenwulpen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: Een vlucht regenwulpen? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: Een vlucht regenwulpen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-11-2014 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!