Programma gemist?

Een vlucht regenwulpen een gaat door over een tijdens door afkomst en opvoeding het tot isolement gedoemd kind, tijdens wiens angsten door verzacht worden door een grote door opmerkingsgave en in diepe liefde tijdens voor de natuur.Meer Celbioloog Maarten tijdens houdt tijdens zich bezig met klonen: voortplanting op tv een zonder dat er tijdens seks aan te door pas komt. Op een nacht op tv droomt hij het dat hij nog slechts het één week te leven in heeft, tenzij hij de erin slaagt een om op tv binnen die periode een met vrouw te vinden en met uit haar de liefde uit te van bedrijven. Door zijn naar streng-calvinistische opvoeding, een uit onbeantwoord gebleven liefde en de uit adoratie tijdens voor zijn moeder is een Maarten niet een erg geïnteresseerd in vrouwen. de Zijn een brutale alter ego dwingt in hem dingen tijdens te ondernemen waar hij eigenlijk een niet de de moed voor heeft. Tijdens door de de zevendaagse zoektocht haalt Maarten het zijn belangrijkste de jeugdherinneringen op. Zijn doel wordt ook het van bereikt: Maarten vindt op een vrouw en wordt een verliefd.Minder

oktober 2019
08-11-2014 00:00

Film op 2: Een vlucht regenwulpen

Film op 2: Een vlucht regenwulpen - Film op 2: Een vlucht regenwulpen

Een vlucht regenwulpen gaat over een door afkomst en opvoeding tot isolement gedoemd kind, wiens angsten verzacht worden door een grote opmerkingsgave en diepe liefde voor de natuur.Meer Celbioloog Maarten houdt zich bezig met klonen: voort...

Film op 2: Een vlucht regenwulpen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: Een vlucht regenwulpen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: Een vlucht regenwulpen bij Film op 2: Een vlucht regenwulpen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: Een vlucht regenwulpen. Heb je een uitzending van Film op 2: Een vlucht regenwulpen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: Een vlucht regenwulpen gemist

Uitzending gemist van Film op 2: Een vlucht regenwulpen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: Een vlucht regenwulpen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: Een vlucht regenwulpen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: Een vlucht regenwulpen? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: Een vlucht regenwulpen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-11-2014 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!