Programma gemist?

Een door vlucht regenwulpen gaat over door een met door afkomst en tijdens opvoeding tot isolement met gedoemd kind, wiens tijdens angsten verzacht worden met door een grote opmerkingsgave naar en diepe liefde voor de op tv natuur.Meer op Celbioloog Maarten houdt zich bezig door tijdens met klonen: voortplanting op tv zonder dat er seks aan te uit met pas komt. Op een nacht droomt uit hij dat door hij tijdens nog slechts één van week te leven heeft, tenzij hij op tv naar erin slaagt om binnen met die periode een vrouw te tijdens vinden het en met haar de op liefde te het bedrijven. Door zijn streng-calvinistische opvoeding, in een onbeantwoord op tv gebleven liefde naar en de adoratie de voor zijn moeder is Maarten een niet erg de geïnteresseerd in vrouwen. uit Zijn op brutale alter ego tijdens dwingt hem dingen te ondernemen waar uit hij eigenlijk niet uit de op moed voor heeft. Tijdens een de uit zevendaagse zoektocht haalt Maarten zijn de belangrijkste jeugdherinneringen door op. Zijn doel wordt op ook bereikt: door Maarten vindt een het vrouw en wordt de verliefd.Minder

april 2021
08-11-2014 00:00

Film op 2: Een vlucht regenwulpen

Film op 2: Een vlucht regenwulpen - Film op 2: Een vlucht regenwulpen

Een vlucht regenwulpen gaat over een door afkomst en opvoeding tot isolement gedoemd kind, wiens angsten verzacht worden door een grote opmerkingsgave en diepe liefde voor de natuur.Meer Celbioloog Maarten houdt zich bezig met klonen: voort...

Film op 2: Een vlucht regenwulpen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: Een vlucht regenwulpen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: Een vlucht regenwulpen bij Film op 2: Een vlucht regenwulpen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: Een vlucht regenwulpen. Heb je een uitzending van Film op 2: Een vlucht regenwulpen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: Een vlucht regenwulpen gemist

Uitzending gemist van Film op 2: Een vlucht regenwulpen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: Een vlucht regenwulpen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: Een vlucht regenwulpen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: Een vlucht regenwulpen? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: Een vlucht regenwulpen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-11-2014 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!