Programma gemist?

Een met vlucht regenwulpen gaat over een in door de afkomst en op opvoeding tot isolement gedoemd kind, wiens uit angsten op tv verzacht worden door een op grote een opmerkingsgave en diepe liefde in voor de natuur.Meer Celbioloog Maarten met houdt zich bezig op tv met klonen: uit voortplanting zonder dat een er tijdens seks aan te pas in komt. Op een naar nacht droomt hij dat hij op tv nog slechts op tv één week tijdens te leven met heeft, tenzij hij erin slaagt om het binnen die periode uit door een vrouw te door vinden en met haar uit de liefde te bedrijven. Door het zijn streng-calvinistische opvoeding, op een van onbeantwoord gebleven liefde en de in adoratie voor naar zijn moeder tijdens is Maarten niet op tv erg geïnteresseerd in vrouwen. op Zijn brutale tijdens alter ego door dwingt hem dingen tijdens te ondernemen waar hij in eigenlijk niet van de moed voor heeft. Tijdens de tijdens zevendaagse uit zoektocht haalt Maarten zijn het belangrijkste jeugdherinneringen tijdens op. Zijn in doel wordt ook bereikt: naar Maarten vindt een vrouw op en wordt tijdens verliefd.Minder

januari 2020
08-11-2014 00:00

Film op 2: Een vlucht regenwulpen

Film op 2: Een vlucht regenwulpen - Film op 2: Een vlucht regenwulpen

Een vlucht regenwulpen gaat over een door afkomst en opvoeding tot isolement gedoemd kind, wiens angsten verzacht worden door een grote opmerkingsgave en diepe liefde voor de natuur.Meer Celbioloog Maarten houdt zich bezig met klonen: voort...

Film op 2: Een vlucht regenwulpen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: Een vlucht regenwulpen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: Een vlucht regenwulpen bij Film op 2: Een vlucht regenwulpen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: Een vlucht regenwulpen. Heb je een uitzending van Film op 2: Een vlucht regenwulpen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: Een vlucht regenwulpen gemist

Uitzending gemist van Film op 2: Een vlucht regenwulpen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: Een vlucht regenwulpen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: Een vlucht regenwulpen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: Een vlucht regenwulpen? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: Een vlucht regenwulpen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-11-2014 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!