Programma gemist?

een kunstenaar naar met humor,Sempé - een Een op kunstenaar met humor (her naar van 14-05-2013) De het Franse kunstenaar Sempé geldt in het internationaal als een klassieker. In Frankrijk naar de werd hij beroemd dankzij met de 'Petit Nicolas' boekjes, het op tv begin in van een lange reeks successen. door In naar Amerika maakte hij naam met door covers uit voor het tijdschrift van The New Yorker. Met op zijn een humoristische tekeningen tijdens geeft hij als geen ander op uitdrukking aan de de abs...Meer Sempé - de Een op tv kunstenaar met humor (her van op uit 14-05-2013) De Franse kunstenaar Sempé op geldt internationaal de als een klassieker. In Frankrijk door werd hij beroemd op tv dankzij in de 'Petit Nicolas' boekjes, de het begin de van een lange reeks de successen. In Amerika maakte tijdens hij naam een met covers voor op het tijdschrift The New op in Yorker. Met zijn humoristische tijdens tekeningen van geeft hij als van geen ander uitdrukking aan de in absurditeit van het menselijk uit in bestaan.Minder

De Franse kunstenaar in Sempé geldt van internationaal door als een klassieker. In van Frankrijk werd hij beroemd dankzij de de naar 'Petit Nicolas' boekjes, uit het begin van van een lange uit reeks successen.Meer De Franse kunstenaar Sempé naar geldt internationaal als een tijdens een klassieker. In Frankrijk werd op tv hij beroemd dankzij de met 'Petit uit Nicolas' boekjes, het begin op van een lange een reeks successen. op tv In Amerika maakte hij van naam met covers voor in het tijdens tijdschrift The New Yorker. Met de zijn humoristische tekeningen op met geeft hij als geen ander uitdrukking de aan de absurditeit het van het menselijk uit de bestaan.Minder

juli 2020
11-01-2015 14:15

Close Up: Sempe

Close Up: Sempe - Een kunstenaar met humor - Close Up: Sempe

een kunstenaar met humor,Sempé - Een kunstenaar met humor (her van 14-05-2013) De Franse kunstenaar Sempé geldt internationaal als een klassieker. In Frankrijk werd hij beroemd dankzij de 'Petit Nicolas' boekjes, het begin van een lange re...

08-11-2014 11:18

Close Up: Sempe - Een kunstenaar met humor

Close Up: Sempe - Een kunstenaar met humor - Close Up: Sempe - Een kunstenaar met humor

De Franse kunstenaar Sempé geldt internationaal als een klassieker. In Frankrijk werd hij beroemd dankzij de 'Petit Nicolas' boekjes, het begin van een lange reeks successen.Meer De Franse kunstenaar Sempé geldt internationaal als een klass...

Close Up: Sempe - Een kunstenaar met humor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Sempe - Een kunstenaar met humor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Sempe - Een kunstenaar met humor bij Close Up: Sempe - Een kunstenaar met humor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Sempe - Een kunstenaar met humor. Heb je een uitzending van Close Up: Sempe - Een kunstenaar met humor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Sempe - Een kunstenaar met humor gemist

Uitzending gemist van Close Up: Sempe - Een kunstenaar met humor? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Sempe - Een kunstenaar met humor, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Close Up: Sempe - Een kunstenaar met humor gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Sempe - Een kunstenaar met humor? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Sempe - Een kunstenaar met humor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-01-2015 om 14:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!