Programma gemist?

Doug door maakt schade aan de auto uit in van Kelly en Deacon. Carrie door en Doug willen de uit verzekering erbuiten het houden en de de schade betalen. Als op de rekening twaalfhonderd dollar op blijkt de te zijn, ontstaat er oneingheid naar tussen de op tv vrienden.

Doug staat op de het punt uit om het 'onbreekbare' de record van oud-collega Iggy op Stenkowski een te breken. Iggy kreeg het met achttien jaar uit geleden de voor elkaar om 951 dagen door achter elkaar geen op tv pakketje te met breken.

Op tijdens de receptie van Arthurs op bruiloft kibbelen Doug in en Carrie verder. op tv Ze vragen op tv zich af een of hun relatie met nog wel zin met heeft.

Doug uit en Carrie vragen door zich af of ze hun van door hele leven bij elkaar zullen naar blijven.

Doug en een Carrie lopen een op tv bevriend stel tegen tijdens het lijf dat net met een kind van heeft gekregen. Daarna in bespreken ze de uit mogelijkheid naar om een kind te door adopteren.

Carrie in heeft haar op tv oog laten vallen op in een prachtig appartement in het de centrum tijdens van New York. Doug het peinst er niet over tijdens om zijn de huis te van verlaten.

Doug, Danny van en door Spence gaan naar in een reünie. Ondertussen organiseren Arthur en door Carrie naar een filmavondje.

Carrie door wordt gek van door Dougs nieuwe door leefstijl nu hij vegetariër is uit geworden.

Carrie door is ervan overtuigd uit dat Deacon en het Kelly zich in alleen een vakantiehuis de kunnen permitteren als ze op de tijdens centen letten. Intussen door probeert de Arthur Spence aan een nieuwe door baan tijdens te helpen.

Arthur op voelt zich niet in op zijn gemak nadat hij op tv een onflatteuze foto van van zichzelf met heeft gezien. Voor een naar beugel roept op hij de hulp naar in van Doug een en Carrie. Intussen heeft op tv Kelly de tijdens werkloze Spence een ingehuurd om tijdens te helpen in en op tv om het door huis.

Doug voelt zich op gekwetst door omdat hij niet naar is uitgenodigd op in een feestje. Hij op tv adopteert een hond de om aan te tonen dat een hij een uit goed mens naar is. Hier krijgt hij al naar snel spijt uit van.

De vakantieplannen van van de Palmers worden tijdens verstoord als op tv Doug weigert op de de het kleine te passen. Intussen het begint Arthur op tv met het verhuren met van zichzelf en een zijn vrienden om op eenzame weggebruikers te naar vergezellen, zodat ze de van carpoolstrook kunnen op tv gebruiken.

Doug en Deacon op op tv nemen de werkzaamheden over van hun door leidinggevende. een Carrie heeft spijt van tijdens een op tv beslissing die ze heeft genomen op van uit haar werk.

Doug raakt in de paniek een wanneer hij seksueel getinte een berichtjes via zijn telefoon het ontvangt naar voor een andere op tv Doug.

Doug de besluit om zijn van geld te op tv spenderen aan een naar ijscokar.

april 2021
16-06-2016 17:31

Friender bender

The King Of Queens - Friender bender

Doug maakt schade aan de auto van Kelly en Deacon. Carrie en Doug willen de verzekering erbuiten houden en de schade betalen. Als de rekening twaalfhonderd dollar blijkt te zijn, ontstaat er oneingheid tussen de vrienden.

15-06-2016 17:58

Mean streak

The King Of Queens - Mean streak

Doug staat op het punt om het 'onbreekbare' record van oud-collega Iggy Stenkowski te breken. Iggy kreeg het achttien jaar geleden voor elkaar om 951 dagen achter elkaar geen pakketje te breken.

21-04-2016 18:00

China syndrome (part 2)

The King Of Queens - China syndrome (part 2)

Op de receptie van Arthurs bruiloft kibbelen Doug en Carrie verder. Ze vragen zich af of hun relatie nog wel zin heeft.

21-04-2016 17:33

China syndrome (part 1)

The King Of Queens - China syndrome (part 1)

Doug en Carrie vragen zich af of ze hun hele leven bij elkaar zullen blijven.

20-04-2016 18:04

Single spaced

The King Of Queens - Single spaced

Doug en Carrie lopen een bevriend stel tegen het lijf dat net een kind heeft gekregen. Daarna bespreken ze de mogelijkheid om een kind te adopteren.

20-04-2016 17:37

Manhattan project

The King Of Queens - Manhattan project

Carrie heeft haar oog laten vallen op een prachtig appartement in het centrum van New York. Doug peinst er niet over om zijn huis te verlaten.

19-04-2016 18:08

Mild bunch

The King Of Queens - Mild bunch

Doug, Danny en Spence gaan naar een reünie. Ondertussen organiseren Arthur en Carrie een filmavondje.

19-04-2016 17:40

Offensive fowl

The King Of Queens - Offensive fowl

Carrie wordt gek van Dougs nieuwe leefstijl nu hij vegetariër is geworden.

18-04-2016 17:55

Home cheapo

The King Of Queens - Home cheapo

Carrie is ervan overtuigd dat Deacon en Kelly zich alleen een vakantiehuis kunnen permitteren als ze op de centen letten. Intussen probeert Arthur Spence aan een nieuwe baan te helpen.

18-04-2016 17:27

Brace yourself

The King Of Queens - Brace yourself

Arthur voelt zich niet op zijn gemak nadat hij een onflatteuze foto van zichzelf heeft gezien. Voor een beugel roept hij de hulp in van Doug en Carrie. Intussen heeft Kelly de werkloze Spence ingehuurd om te helpen in en om het huis.

15-04-2016 18:09

Ruff goin

The King Of Queens - Ruff goin

Doug voelt zich gekwetst omdat hij niet is uitgenodigd op een feestje. Hij adopteert een hond om aan te tonen dat hij een goed mens is. Hier krijgt hij al snel spijt van.

15-04-2016 17:44

Major disturbance

The King Of Queens - Major disturbance

De vakantieplannen van de Palmers worden verstoord als Doug weigert op de kleine te passen. Intussen begint Arthur met het verhuren van zichzelf en zijn vrienden om eenzame weggebruikers te vergezellen, zodat ze de carpoolstrook kunnen gebr...

14-04-2016 18:03

Moxie moron

The King Of Queens - Moxie moron

Doug en Deacon nemen de werkzaamheden over van hun leidinggevende. Carrie heeft spijt van een beslissing die ze heeft genomen op haar werk.

14-04-2016 17:38

Affair trade

The King Of Queens - Affair trade

Doug raakt in paniek wanneer hij seksueel getinte berichtjes via zijn telefoon ontvangt voor een andere Doug.

13-04-2016 18:04

Mama cast

The King Of Queens - Mama cast

Doug besluit om zijn geld te spenderen aan een ijscokar.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The King Of Queens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The King Of Queens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The King Of Queens bij The King Of Queens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The King Of Queens. Heb je een uitzending van The King Of Queens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The King Of Queens gemist

The King of Queens is een Amerikaanse komedie. Doug en Carrie Heffernan (Kevin James en Leah Remini) wonen in Queens, New York, samen met Carries vader Arthur (Jerry Stiller). Doug werkt als pakketbezorger bij IPS. Carrie werkte bij een groot advocatenkantoor, maar werkte de laatste seizoenen bij een onroerendgoedkantoor. Doug heeft drie vrienden, Deacon (Victor Williams), zijn neef Danny (Gary Valentine) en Spence (Patton Oswalt) waar hij regelmatig mee te vinden is.

Uitzending gemist van The King Of Queens? Hier kun je alle uitzendingen van The King Of Queens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 205
  • Laatste uitzending op 19-12-2017 om 14:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!