Programma gemist?

Doug door maakt schade een aan de auto van Kelly en door Deacon. Carrie en van Doug van willen de verzekering erbuiten houden van en de het schade betalen. Als de in tijdens rekening twaalfhonderd dollar op tv blijkt te zijn, ontstaat er door oneingheid een tussen de vrienden.

Doug uit staat op het punt om in het in 'onbreekbare' record van van oud-collega Iggy Stenkowski te breken. door Iggy kreeg het het achttien jaar een geleden voor de elkaar om 951 dagen achter door elkaar geen het pakketje te de breken.

Op de met receptie van Arthurs bruiloft van kibbelen Doug naar en van Carrie verder. Ze vragen op zich af of hun relatie met tijdens nog wel zin op heeft.

Doug en Carrie uit vragen de zich af of ze tijdens hun hele van leven bij elkaar de zullen blijven.

Doug en tijdens Carrie lopen een bevriend met stel tegen het uit het lijf dat net het een kind heeft gekregen. Daarna uit bespreken ze op tv de mogelijkheid met om een kind de te adopteren.

Carrie heeft een haar oog laten vallen op op een prachtig een appartement in het uit centrum naar van New York. Doug peinst het er tijdens niet over om zijn huis in te van verlaten.

Doug, Danny de en Spence het gaan naar een in reünie. Ondertussen organiseren Arthur in en met Carrie een filmavondje.

Carrie wordt tijdens gek van Dougs een nieuwe op leefstijl nu hij vegetariër is op geworden.

Carrie met is ervan overtuigd dat tijdens Deacon en van Kelly zich op tv alleen een vakantiehuis kunnen permitteren als het ze op het de door centen letten. Intussen probeert Arthur het Spence aan naar een nieuwe baan te op tv helpen.

Arthur met voelt zich op tv niet op zijn naar gemak nadat hij van een onflatteuze foto op tv van zichzelf heeft gezien. op tv Voor een uit beugel roept hij de hulp in een van Doug in en Carrie. Intussen heeft met uit Kelly de werkloze een Spence ingehuurd om te tijdens helpen in en uit om het met huis.

Doug voelt op zich gekwetst omdat hij door niet is uitgenodigd op op een tijdens feestje. Hij adopteert een door hond om aan op te tonen de dat hij een de goed mens het is. Hier krijgt hij op tv al van snel spijt van.

De vakantieplannen in van de Palmers worden met verstoord als Doug het weigert op de naar kleine te passen. uit een Intussen begint Arthur met van het verhuren van naar zichzelf en zijn vrienden om op tv eenzame weggebruikers te naar door vergezellen, zodat ze de carpoolstrook kunnen op tv met gebruiken.

Doug en door Deacon een nemen de werkzaamheden over van op tv hun leidinggevende. Carrie tijdens heeft spijt van een op tv beslissing die met ze heeft genomen uit op haar tijdens werk.

Doug door raakt in paniek wanneer het hij naar seksueel getinte berichtjes via zijn naar telefoon ontvangt voor een een andere door Doug.

Doug besluit met om zijn geld te door spenderen het aan een van ijscokar.

december 2020
16-06-2016 17:31

Friender bender

The King Of Queens - Friender bender

Doug maakt schade aan de auto van Kelly en Deacon. Carrie en Doug willen de verzekering erbuiten houden en de schade betalen. Als de rekening twaalfhonderd dollar blijkt te zijn, ontstaat er oneingheid tussen de vrienden.

15-06-2016 17:58

Mean streak

The King Of Queens - Mean streak

Doug staat op het punt om het 'onbreekbare' record van oud-collega Iggy Stenkowski te breken. Iggy kreeg het achttien jaar geleden voor elkaar om 951 dagen achter elkaar geen pakketje te breken.

21-04-2016 18:00

China syndrome (part 2)

The King Of Queens - China syndrome (part 2)

Op de receptie van Arthurs bruiloft kibbelen Doug en Carrie verder. Ze vragen zich af of hun relatie nog wel zin heeft.

21-04-2016 17:33

China syndrome (part 1)

The King Of Queens - China syndrome (part 1)

Doug en Carrie vragen zich af of ze hun hele leven bij elkaar zullen blijven.

20-04-2016 18:04

Single spaced

The King Of Queens - Single spaced

Doug en Carrie lopen een bevriend stel tegen het lijf dat net een kind heeft gekregen. Daarna bespreken ze de mogelijkheid om een kind te adopteren.

20-04-2016 17:37

Manhattan project

The King Of Queens - Manhattan project

Carrie heeft haar oog laten vallen op een prachtig appartement in het centrum van New York. Doug peinst er niet over om zijn huis te verlaten.

19-04-2016 18:08

Mild bunch

The King Of Queens - Mild bunch

Doug, Danny en Spence gaan naar een reünie. Ondertussen organiseren Arthur en Carrie een filmavondje.

19-04-2016 17:40

Offensive fowl

The King Of Queens - Offensive fowl

Carrie wordt gek van Dougs nieuwe leefstijl nu hij vegetariër is geworden.

18-04-2016 17:55

Home cheapo

The King Of Queens - Home cheapo

Carrie is ervan overtuigd dat Deacon en Kelly zich alleen een vakantiehuis kunnen permitteren als ze op de centen letten. Intussen probeert Arthur Spence aan een nieuwe baan te helpen.

18-04-2016 17:27

Brace yourself

The King Of Queens - Brace yourself

Arthur voelt zich niet op zijn gemak nadat hij een onflatteuze foto van zichzelf heeft gezien. Voor een beugel roept hij de hulp in van Doug en Carrie. Intussen heeft Kelly de werkloze Spence ingehuurd om te helpen in en om het huis.

15-04-2016 18:09

Ruff goin

The King Of Queens - Ruff goin

Doug voelt zich gekwetst omdat hij niet is uitgenodigd op een feestje. Hij adopteert een hond om aan te tonen dat hij een goed mens is. Hier krijgt hij al snel spijt van.

15-04-2016 17:44

Major disturbance

The King Of Queens - Major disturbance

De vakantieplannen van de Palmers worden verstoord als Doug weigert op de kleine te passen. Intussen begint Arthur met het verhuren van zichzelf en zijn vrienden om eenzame weggebruikers te vergezellen, zodat ze de carpoolstrook kunnen gebr...

14-04-2016 18:03

Moxie moron

The King Of Queens - Moxie moron

Doug en Deacon nemen de werkzaamheden over van hun leidinggevende. Carrie heeft spijt van een beslissing die ze heeft genomen op haar werk.

14-04-2016 17:38

Affair trade

The King Of Queens - Affair trade

Doug raakt in paniek wanneer hij seksueel getinte berichtjes via zijn telefoon ontvangt voor een andere Doug.

13-04-2016 18:04

Mama cast

The King Of Queens - Mama cast

Doug besluit om zijn geld te spenderen aan een ijscokar.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The King Of Queens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The King Of Queens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The King Of Queens bij The King Of Queens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The King Of Queens. Heb je een uitzending van The King Of Queens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The King Of Queens gemist

The King of Queens is een Amerikaanse komedie. Doug en Carrie Heffernan (Kevin James en Leah Remini) wonen in Queens, New York, samen met Carries vader Arthur (Jerry Stiller). Doug werkt als pakketbezorger bij IPS. Carrie werkte bij een groot advocatenkantoor, maar werkte de laatste seizoenen bij een onroerendgoedkantoor. Doug heeft drie vrienden, Deacon (Victor Williams), zijn neef Danny (Gary Valentine) en Spence (Patton Oswalt) waar hij regelmatig mee te vinden is.

Uitzending gemist van The King Of Queens? Hier kun je alle uitzendingen van The King Of Queens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 205
  • Laatste uitzending op 19-12-2017 om 14:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!