Programma gemist?

Doug maakt uit schade aan de auto het van uit Kelly en Deacon. Carrie en op tv Doug tijdens willen de verzekering erbuiten het houden in en de schade betalen. het Als de rekening naar twaalfhonderd dollar blijkt in te zijn, ontstaat een er oneingheid tussen de uit vrienden.

Doug staat uit op het het punt om het 'onbreekbare' record het van de oud-collega Iggy uit Stenkowski te breken. Iggy kreeg tijdens het achttien jaar door geleden voor elkaar om door 951 een dagen achter elkaar naar geen pakketje te de breken.

Op tijdens de receptie van in Arthurs bruiloft van kibbelen Doug en uit Carrie verder. Ze in vragen zich af of hun relatie met in nog wel zin van heeft.

Doug en naar Carrie vragen tijdens zich af of ze in hun hele leven tijdens bij elkaar zullen uit blijven.

Doug op en Carrie lopen in een bevriend tijdens stel tegen het lijf door dat net een kind van heeft gekregen. de Daarna bespreken ze de mogelijkheid in het om een kind te van adopteren.

Carrie de heeft haar oog laten vallen met op een prachtig in appartement in het tijdens de centrum van New York. tijdens Doug peinst er niet tijdens over door om zijn huis te tijdens verlaten.

Doug, Danny en met Spence gaan naar van met een reünie. Ondertussen organiseren Arthur en naar Carrie een door filmavondje.

Carrie op tv wordt gek van Dougs nieuwe een uit leefstijl nu hij een vegetariër is geworden.

Carrie de is ervan naar overtuigd dat Deacon en Kelly zich een door alleen een vakantiehuis kunnen permitteren in als ze op de van centen letten. Intussen met probeert Arthur Spence het aan een nieuwe van baan te tijdens helpen.

Arthur op voelt zich niet op zijn op naar gemak nadat hij een door onflatteuze foto van zichzelf heeft uit gezien. Voor tijdens een het beugel roept hij de hulp in uit van Doug de en Carrie. Intussen heeft naar Kelly op de werkloze Spence op tv ingehuurd om naar te helpen in en om met het uit huis.

Doug op voelt zich gekwetst omdat op hij niet is uitgenodigd door op tijdens een feestje. tijdens Hij adopteert een hond op tv om aan met te tonen dat hij een met goed mens is. in Hier naar krijgt hij al in snel spijt van.

De tijdens vakantieplannen van de het Palmers worden tijdens verstoord als Doug weigert op de de uit kleine te passen. Intussen in begint Arthur met het met verhuren van zichzelf en op tv zijn door vrienden om op eenzame weggebruikers te vergezellen, zodat ze tijdens de carpoolstrook kunnen naar op tv gebruiken.

Doug en Deacon in de nemen de werkzaamheden over van van hun leidinggevende. Carrie naar heeft in spijt van een beslissing die ze uit op tv heeft genomen op haar uit werk.

Doug raakt in van tijdens paniek wanneer hij seksueel van getinte berichtjes via met zijn telefoon tijdens ontvangt voor een andere door Doug.

Doug besluit om naar zijn geld tijdens te door spenderen aan een naar ijscokar.

augustus 2020
16-06-2016 17:31

Friender bender

The King Of Queens - Friender bender

Doug maakt schade aan de auto van Kelly en Deacon. Carrie en Doug willen de verzekering erbuiten houden en de schade betalen. Als de rekening twaalfhonderd dollar blijkt te zijn, ontstaat er oneingheid tussen de vrienden.

15-06-2016 17:58

Mean streak

The King Of Queens - Mean streak

Doug staat op het punt om het 'onbreekbare' record van oud-collega Iggy Stenkowski te breken. Iggy kreeg het achttien jaar geleden voor elkaar om 951 dagen achter elkaar geen pakketje te breken.

21-04-2016 18:00

China syndrome (part 2)

The King Of Queens - China syndrome (part 2)

Op de receptie van Arthurs bruiloft kibbelen Doug en Carrie verder. Ze vragen zich af of hun relatie nog wel zin heeft.

21-04-2016 17:33

China syndrome (part 1)

The King Of Queens - China syndrome (part 1)

Doug en Carrie vragen zich af of ze hun hele leven bij elkaar zullen blijven.

20-04-2016 18:04

Single spaced

The King Of Queens - Single spaced

Doug en Carrie lopen een bevriend stel tegen het lijf dat net een kind heeft gekregen. Daarna bespreken ze de mogelijkheid om een kind te adopteren.

20-04-2016 17:37

Manhattan project

The King Of Queens - Manhattan project

Carrie heeft haar oog laten vallen op een prachtig appartement in het centrum van New York. Doug peinst er niet over om zijn huis te verlaten.

19-04-2016 18:08

Mild bunch

The King Of Queens - Mild bunch

Doug, Danny en Spence gaan naar een reünie. Ondertussen organiseren Arthur en Carrie een filmavondje.

19-04-2016 17:40

Offensive fowl

The King Of Queens - Offensive fowl

Carrie wordt gek van Dougs nieuwe leefstijl nu hij vegetariër is geworden.

18-04-2016 17:55

Home cheapo

The King Of Queens - Home cheapo

Carrie is ervan overtuigd dat Deacon en Kelly zich alleen een vakantiehuis kunnen permitteren als ze op de centen letten. Intussen probeert Arthur Spence aan een nieuwe baan te helpen.

18-04-2016 17:27

Brace yourself

The King Of Queens - Brace yourself

Arthur voelt zich niet op zijn gemak nadat hij een onflatteuze foto van zichzelf heeft gezien. Voor een beugel roept hij de hulp in van Doug en Carrie. Intussen heeft Kelly de werkloze Spence ingehuurd om te helpen in en om het huis.

15-04-2016 18:09

Ruff goin

The King Of Queens - Ruff goin

Doug voelt zich gekwetst omdat hij niet is uitgenodigd op een feestje. Hij adopteert een hond om aan te tonen dat hij een goed mens is. Hier krijgt hij al snel spijt van.

15-04-2016 17:44

Major disturbance

The King Of Queens - Major disturbance

De vakantieplannen van de Palmers worden verstoord als Doug weigert op de kleine te passen. Intussen begint Arthur met het verhuren van zichzelf en zijn vrienden om eenzame weggebruikers te vergezellen, zodat ze de carpoolstrook kunnen gebr...

14-04-2016 18:03

Moxie moron

The King Of Queens - Moxie moron

Doug en Deacon nemen de werkzaamheden over van hun leidinggevende. Carrie heeft spijt van een beslissing die ze heeft genomen op haar werk.

14-04-2016 17:38

Affair trade

The King Of Queens - Affair trade

Doug raakt in paniek wanneer hij seksueel getinte berichtjes via zijn telefoon ontvangt voor een andere Doug.

13-04-2016 18:04

Mama cast

The King Of Queens - Mama cast

Doug besluit om zijn geld te spenderen aan een ijscokar.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The King Of Queens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The King Of Queens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The King Of Queens bij The King Of Queens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The King Of Queens. Heb je een uitzending van The King Of Queens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The King Of Queens gemist

The King of Queens is een Amerikaanse komedie. Doug en Carrie Heffernan (Kevin James en Leah Remini) wonen in Queens, New York, samen met Carries vader Arthur (Jerry Stiller). Doug werkt als pakketbezorger bij IPS. Carrie werkte bij een groot advocatenkantoor, maar werkte de laatste seizoenen bij een onroerendgoedkantoor. Doug heeft drie vrienden, Deacon (Victor Williams), zijn neef Danny (Gary Valentine) en Spence (Patton Oswalt) waar hij regelmatig mee te vinden is.

Uitzending gemist van The King Of Queens? Hier kun je alle uitzendingen van The King Of Queens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 205
  • Laatste uitzending op 19-12-2017 om 14:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!