Programma gemist?

Doug uit maakt schade aan de op tv auto met van Kelly en op tv Deacon. Carrie en Doug in willen de verzekering erbuiten houden met en de van schade van betalen. Als de rekening op twaalfhonderd dollar blijkt te van zijn, ontstaat er oneingheid uit tussen de van vrienden.

Doug staat door op het de punt om naar het 'onbreekbare' record van oud-collega het Iggy door Stenkowski te breken. met Iggy kreeg het achttien jaar geleden op voor elkaar het om 951 dagen met achter elkaar geen pakketje in te in breken.

Op de op receptie van Arthurs op bruiloft kibbelen Doug en op tv Carrie verder. Ze naar vragen zich af door of van hun relatie nog in wel zin met heeft.

Doug naar en Carrie vragen de zich af of ze hun door hele leven uit bij elkaar door zullen blijven.

Doug met en Carrie lopen een bevriend uit stel tegen het tijdens lijf dat naar net een kind van heeft gekregen. Daarna bespreken het ze de van mogelijkheid om een het kind te naar adopteren.

Carrie heeft haar naar oog laten vallen op tv op op een prachtig appartement in het in centrum van van New York. Doug naar peinst er niet over op tv om zijn huis op te op verlaten.

Doug, op tv Danny en Spence gaan naar op tv een de reünie. Ondertussen organiseren Arthur op en Carrie een in filmavondje.

Carrie van wordt gek van uit Dougs nieuwe leefstijl nu hij van vegetariër is met geworden.

Carrie het is ervan met overtuigd dat Deacon en Kelly in zich alleen een een vakantiehuis kunnen permitteren het als in ze op de centen letten. naar Intussen probeert Arthur van Spence aan een met nieuwe baan het te helpen.

Arthur het voelt zich niet de op zijn gemak nadat hij van een uit onflatteuze foto van zichzelf heeft in gezien. Voor door een beugel roept uit hij de hulp tijdens in van Doug en naar Carrie. met Intussen heeft Kelly naar de werkloze Spence ingehuurd om de te helpen tijdens in en tijdens om het uit huis.

Doug een voelt zich gekwetst omdat hij het op tv niet is uitgenodigd op tv op een feestje. Hij adopteert een op tv hond om aan van te tonen dat naar op tv hij een goed mens is. Hier op tv krijgt hij al van snel een spijt van.

De een vakantieplannen van de Palmers worden uit naar verstoord als Doug weigert uit op de tijdens kleine te passen. Intussen naar begint Arthur met het op verhuren van zichzelf en uit zijn vrienden op om eenzame tijdens weggebruikers te vergezellen, zodat van ze de carpoolstrook met kunnen op tv gebruiken.

Doug en Deacon uit nemen de in werkzaamheden op tv over van hun leidinggevende. Carrie het heeft spijt van een in beslissing de die ze heeft op genomen op haar door werk.

Doug door raakt in van paniek wanneer hij seksueel op tv getinte berichtjes via zijn telefoon een ontvangt voor uit een tijdens andere Doug.

Doug van besluit om zijn geld te op spenderen een aan een van ijscokar.

augustus 2021
16-06-2016 17:31

Friender bender

The King Of Queens - Friender bender

Doug maakt schade aan de auto van Kelly en Deacon. Carrie en Doug willen de verzekering erbuiten houden en de schade betalen. Als de rekening twaalfhonderd dollar blijkt te zijn, ontstaat er oneingheid tussen de vrienden.

15-06-2016 17:58

Mean streak

The King Of Queens - Mean streak

Doug staat op het punt om het 'onbreekbare' record van oud-collega Iggy Stenkowski te breken. Iggy kreeg het achttien jaar geleden voor elkaar om 951 dagen achter elkaar geen pakketje te breken.

21-04-2016 18:00

China syndrome (part 2)

The King Of Queens - China syndrome (part 2)

Op de receptie van Arthurs bruiloft kibbelen Doug en Carrie verder. Ze vragen zich af of hun relatie nog wel zin heeft.

21-04-2016 17:33

China syndrome (part 1)

The King Of Queens - China syndrome (part 1)

Doug en Carrie vragen zich af of ze hun hele leven bij elkaar zullen blijven.

20-04-2016 18:04

Single spaced

The King Of Queens - Single spaced

Doug en Carrie lopen een bevriend stel tegen het lijf dat net een kind heeft gekregen. Daarna bespreken ze de mogelijkheid om een kind te adopteren.

20-04-2016 17:37

Manhattan project

The King Of Queens - Manhattan project

Carrie heeft haar oog laten vallen op een prachtig appartement in het centrum van New York. Doug peinst er niet over om zijn huis te verlaten.

19-04-2016 18:08

Mild bunch

The King Of Queens - Mild bunch

Doug, Danny en Spence gaan naar een reünie. Ondertussen organiseren Arthur en Carrie een filmavondje.

19-04-2016 17:40

Offensive fowl

The King Of Queens - Offensive fowl

Carrie wordt gek van Dougs nieuwe leefstijl nu hij vegetariër is geworden.

18-04-2016 17:55

Home cheapo

The King Of Queens - Home cheapo

Carrie is ervan overtuigd dat Deacon en Kelly zich alleen een vakantiehuis kunnen permitteren als ze op de centen letten. Intussen probeert Arthur Spence aan een nieuwe baan te helpen.

18-04-2016 17:27

Brace yourself

The King Of Queens - Brace yourself

Arthur voelt zich niet op zijn gemak nadat hij een onflatteuze foto van zichzelf heeft gezien. Voor een beugel roept hij de hulp in van Doug en Carrie. Intussen heeft Kelly de werkloze Spence ingehuurd om te helpen in en om het huis.

15-04-2016 18:09

Ruff goin

The King Of Queens - Ruff goin

Doug voelt zich gekwetst omdat hij niet is uitgenodigd op een feestje. Hij adopteert een hond om aan te tonen dat hij een goed mens is. Hier krijgt hij al snel spijt van.

15-04-2016 17:44

Major disturbance

The King Of Queens - Major disturbance

De vakantieplannen van de Palmers worden verstoord als Doug weigert op de kleine te passen. Intussen begint Arthur met het verhuren van zichzelf en zijn vrienden om eenzame weggebruikers te vergezellen, zodat ze de carpoolstrook kunnen gebr...

14-04-2016 18:03

Moxie moron

The King Of Queens - Moxie moron

Doug en Deacon nemen de werkzaamheden over van hun leidinggevende. Carrie heeft spijt van een beslissing die ze heeft genomen op haar werk.

14-04-2016 17:38

Affair trade

The King Of Queens - Affair trade

Doug raakt in paniek wanneer hij seksueel getinte berichtjes via zijn telefoon ontvangt voor een andere Doug.

13-04-2016 18:04

Mama cast

The King Of Queens - Mama cast

Doug besluit om zijn geld te spenderen aan een ijscokar.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The King Of Queens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The King Of Queens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The King Of Queens bij The King Of Queens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The King Of Queens. Heb je een uitzending van The King Of Queens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The King Of Queens gemist

The King of Queens is een Amerikaanse komedie. Doug en Carrie Heffernan (Kevin James en Leah Remini) wonen in Queens, New York, samen met Carries vader Arthur (Jerry Stiller). Doug werkt als pakketbezorger bij IPS. Carrie werkte bij een groot advocatenkantoor, maar werkte de laatste seizoenen bij een onroerendgoedkantoor. Doug heeft drie vrienden, Deacon (Victor Williams), zijn neef Danny (Gary Valentine) en Spence (Patton Oswalt) waar hij regelmatig mee te vinden is.

Uitzending gemist van The King Of Queens? Hier kun je alle uitzendingen van The King Of Queens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 205
  • Laatste uitzending op 19-12-2017 om 14:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!