Programma gemist?

Doug naar maakt schade aan de auto de het van Kelly en Deacon. Carrie in en Doug naar willen de op verzekering erbuiten houden en de door schade betalen. Als de op tv rekening het twaalfhonderd dollar blijkt te zijn, een ontstaat er een oneingheid op tussen de vrienden.

Doug staat op op het de punt om in het 'onbreekbare' record van oud-collega uit Iggy Stenkowski te met breken. Iggy kreeg het op tv de achttien jaar geleden voor op elkaar om 951 de dagen achter tijdens elkaar geen pakketje op tv te breken.

Op een de receptie van naar Arthurs bruiloft kibbelen Doug en op tv Carrie het verder. Ze vragen zich van af of hun relatie een met nog wel zin naar heeft.

Doug op en Carrie in vragen zich af uit of ze hun hele leven bij de naar elkaar zullen blijven.

Doug en Carrie van lopen een op bevriend stel op tv tegen het lijf dat met net een kind heeft het gekregen. Daarna bespreken met ze de in mogelijkheid om een op kind te van adopteren.

Carrie tijdens heeft haar oog op laten vallen op een het prachtig een appartement in het centrum uit van New de York. Doug peinst er niet over op tv om tijdens zijn huis de te verlaten.

Doug, het Danny en Spence gaan in naar in een reünie. Ondertussen organiseren door Arthur en door Carrie een filmavondje.

Carrie wordt gek van van Dougs nieuwe door leefstijl met nu hij uit vegetariër is geworden.

Carrie is ervan op tv op tv overtuigd dat Deacon en op Kelly zich op tv alleen een vakantiehuis in kunnen permitteren als ze op op de centen naar letten. Intussen probeert Arthur het Spence aan een nieuwe door baan te op tv helpen.

Arthur voelt zich de niet op zijn het gemak op nadat hij van een onflatteuze foto van zichzelf van heeft gezien. de Voor een het beugel roept hij door de hulp in van Doug en in Carrie. Intussen heeft door Kelly de uit werkloze Spence ingehuurd om de te helpen in het en in om het uit huis.

Doug de voelt zich de gekwetst omdat hij niet op tv is uitgenodigd op een feestje. tijdens uit Hij adopteert een hond om van aan van te tonen dat hij een goed naar het mens is. Hier krijgt hij al tijdens snel spijt het van.

De vakantieplannen op tv van de de Palmers worden verstoord als in Doug weigert op de de kleine te naar passen. Intussen begint Arthur de met een het verhuren van zichzelf en met zijn vrienden de om het eenzame weggebruikers te vergezellen, de zodat ze de carpoolstrook een kunnen naar gebruiken.

Doug in en Deacon nemen tijdens de werkzaamheden over van door hun leidinggevende. Carrie naar heeft spijt van het een op beslissing die ze heeft genomen de op haar uit werk.

Doug raakt in in paniek naar wanneer hij van seksueel getinte berichtjes via tijdens zijn telefoon ontvangt het voor een andere in Doug.

Doug op tv besluit om zijn geld naar te spenderen op aan een het ijscokar.

april 2020
16-06-2016 17:31

Friender bender

The King Of Queens - Friender bender

Doug maakt schade aan de auto van Kelly en Deacon. Carrie en Doug willen de verzekering erbuiten houden en de schade betalen. Als de rekening twaalfhonderd dollar blijkt te zijn, ontstaat er oneingheid tussen de vrienden.

15-06-2016 17:58

Mean streak

The King Of Queens - Mean streak

Doug staat op het punt om het 'onbreekbare' record van oud-collega Iggy Stenkowski te breken. Iggy kreeg het achttien jaar geleden voor elkaar om 951 dagen achter elkaar geen pakketje te breken.

21-04-2016 18:00

China syndrome (part 2)

The King Of Queens - China syndrome (part 2)

Op de receptie van Arthurs bruiloft kibbelen Doug en Carrie verder. Ze vragen zich af of hun relatie nog wel zin heeft.

21-04-2016 17:33

China syndrome (part 1)

The King Of Queens - China syndrome (part 1)

Doug en Carrie vragen zich af of ze hun hele leven bij elkaar zullen blijven.

20-04-2016 18:04

Single spaced

The King Of Queens - Single spaced

Doug en Carrie lopen een bevriend stel tegen het lijf dat net een kind heeft gekregen. Daarna bespreken ze de mogelijkheid om een kind te adopteren.

20-04-2016 17:37

Manhattan project

The King Of Queens - Manhattan project

Carrie heeft haar oog laten vallen op een prachtig appartement in het centrum van New York. Doug peinst er niet over om zijn huis te verlaten.

19-04-2016 18:08

Mild bunch

The King Of Queens - Mild bunch

Doug, Danny en Spence gaan naar een reünie. Ondertussen organiseren Arthur en Carrie een filmavondje.

19-04-2016 17:40

Offensive fowl

The King Of Queens - Offensive fowl

Carrie wordt gek van Dougs nieuwe leefstijl nu hij vegetariër is geworden.

18-04-2016 17:55

Home cheapo

The King Of Queens - Home cheapo

Carrie is ervan overtuigd dat Deacon en Kelly zich alleen een vakantiehuis kunnen permitteren als ze op de centen letten. Intussen probeert Arthur Spence aan een nieuwe baan te helpen.

18-04-2016 17:27

Brace yourself

The King Of Queens - Brace yourself

Arthur voelt zich niet op zijn gemak nadat hij een onflatteuze foto van zichzelf heeft gezien. Voor een beugel roept hij de hulp in van Doug en Carrie. Intussen heeft Kelly de werkloze Spence ingehuurd om te helpen in en om het huis.

15-04-2016 18:09

Ruff goin

The King Of Queens - Ruff goin

Doug voelt zich gekwetst omdat hij niet is uitgenodigd op een feestje. Hij adopteert een hond om aan te tonen dat hij een goed mens is. Hier krijgt hij al snel spijt van.

15-04-2016 17:44

Major disturbance

The King Of Queens - Major disturbance

De vakantieplannen van de Palmers worden verstoord als Doug weigert op de kleine te passen. Intussen begint Arthur met het verhuren van zichzelf en zijn vrienden om eenzame weggebruikers te vergezellen, zodat ze de carpoolstrook kunnen gebr...

14-04-2016 18:03

Moxie moron

The King Of Queens - Moxie moron

Doug en Deacon nemen de werkzaamheden over van hun leidinggevende. Carrie heeft spijt van een beslissing die ze heeft genomen op haar werk.

14-04-2016 17:38

Affair trade

The King Of Queens - Affair trade

Doug raakt in paniek wanneer hij seksueel getinte berichtjes via zijn telefoon ontvangt voor een andere Doug.

13-04-2016 18:04

Mama cast

The King Of Queens - Mama cast

Doug besluit om zijn geld te spenderen aan een ijscokar.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The King Of Queens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The King Of Queens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The King Of Queens bij The King Of Queens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The King Of Queens. Heb je een uitzending van The King Of Queens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The King Of Queens gemist

The King of Queens is een Amerikaanse komedie. Doug en Carrie Heffernan (Kevin James en Leah Remini) wonen in Queens, New York, samen met Carries vader Arthur (Jerry Stiller). Doug werkt als pakketbezorger bij IPS. Carrie werkte bij een groot advocatenkantoor, maar werkte de laatste seizoenen bij een onroerendgoedkantoor. Doug heeft drie vrienden, Deacon (Victor Williams), zijn neef Danny (Gary Valentine) en Spence (Patton Oswalt) waar hij regelmatig mee te vinden is.

Uitzending gemist van The King Of Queens? Hier kun je alle uitzendingen van The King Of Queens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 205
  • Laatste uitzending op 19-12-2017 om 14:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!