Programma gemist?

Doug maakt schade met aan naar de auto van Kelly in en van Deacon. Carrie en Doug willen het de verzekering tijdens erbuiten houden en de schade op tv betalen. Als de een op rekening twaalfhonderd dollar blijkt naar te zijn, door ontstaat er oneingheid op tv tussen de vrienden.

Doug staat van op op het punt om het de 'onbreekbare' record van oud-collega Iggy op Stenkowski het te breken. Iggy het kreeg het achttien jaar uit geleden voor elkaar om een op 951 dagen achter elkaar een geen pakketje te tijdens breken.

Op een de receptie van door Arthurs bruiloft kibbelen Doug en tijdens Carrie van verder. Ze in vragen zich af of hun relatie op nog wel in zin uit heeft.

Doug en Carrie van vragen zich af van of een ze hun hele leven in bij elkaar zullen naar blijven.

Doug in en Carrie lopen tijdens een bevriend stel de tegen het door lijf dat net een kind heeft op gekregen. Daarna bespreken de ze de een mogelijkheid om op tv een kind te de adopteren.

Carrie tijdens heeft haar oog tijdens laten vallen op een in prachtig appartement met in het centrum van naar New York. met Doug peinst er met niet over het om zijn huis te een verlaten.

Doug, de Danny en Spence gaan van naar een reünie. Ondertussen de organiseren uit Arthur en Carrie een van filmavondje.

Carrie door wordt gek van Dougs tijdens nieuwe leefstijl nu hij van vegetariër is tijdens geworden.

Carrie door is ervan overtuigd op dat Deacon en op tv Kelly zich alleen een de vakantiehuis kunnen permitteren met als ze van op de centen letten. van Intussen probeert Arthur Spence een aan een door nieuwe naar baan te helpen.

Arthur het voelt zich niet op zijn naar in gemak nadat hij een tijdens onflatteuze foto van zichzelf heeft naar gezien. Voor in een in beugel roept hij de op tv hulp in van Doug en met Carrie. Intussen heeft met de Kelly de werkloze van Spence ingehuurd om te helpen in in de en om het een huis.

Doug naar voelt zich gekwetst omdat van hij niet is uitgenodigd op op een tijdens feestje. Hij adopteert een het hond in om aan te tonen dat een hij een de goed van mens is. Hier krijgt hij al de snel spijt door van.

De de vakantieplannen van op de Palmers worden verstoord tijdens als Doug weigert op door de kleine uit te passen. Intussen begint de Arthur met het verhuren tijdens uit van zichzelf en zijn vrienden een om eenzame van weggebruikers te van vergezellen, zodat ze de carpoolstrook door kunnen van gebruiken.

Doug uit en Deacon nemen het de werkzaamheden over van hun uit leidinggevende. tijdens Carrie heeft spijt van de een beslissing die het ze heeft een genomen op haar in werk.

Doug raakt op tv in paniek wanneer met hij seksueel getinte op tv berichtjes via zijn telefoon door ontvangt de voor een andere door Doug.

Doug het besluit om zijn geld uit te spenderen aan een tijdens uit ijscokar.

oktober 2019
16-06-2016 17:31

Friender bender

The King Of Queens - Friender bender

Doug maakt schade aan de auto van Kelly en Deacon. Carrie en Doug willen de verzekering erbuiten houden en de schade betalen. Als de rekening twaalfhonderd dollar blijkt te zijn, ontstaat er oneingheid tussen de vrienden.

15-06-2016 17:58

Mean streak

The King Of Queens - Mean streak

Doug staat op het punt om het 'onbreekbare' record van oud-collega Iggy Stenkowski te breken. Iggy kreeg het achttien jaar geleden voor elkaar om 951 dagen achter elkaar geen pakketje te breken.

21-04-2016 18:00

China syndrome (part 2)

The King Of Queens - China syndrome (part 2)

Op de receptie van Arthurs bruiloft kibbelen Doug en Carrie verder. Ze vragen zich af of hun relatie nog wel zin heeft.

21-04-2016 17:33

China syndrome (part 1)

The King Of Queens - China syndrome (part 1)

Doug en Carrie vragen zich af of ze hun hele leven bij elkaar zullen blijven.

20-04-2016 18:04

Single spaced

The King Of Queens - Single spaced

Doug en Carrie lopen een bevriend stel tegen het lijf dat net een kind heeft gekregen. Daarna bespreken ze de mogelijkheid om een kind te adopteren.

20-04-2016 17:37

Manhattan project

The King Of Queens - Manhattan project

Carrie heeft haar oog laten vallen op een prachtig appartement in het centrum van New York. Doug peinst er niet over om zijn huis te verlaten.

19-04-2016 18:08

Mild bunch

The King Of Queens - Mild bunch

Doug, Danny en Spence gaan naar een reünie. Ondertussen organiseren Arthur en Carrie een filmavondje.

19-04-2016 17:40

Offensive fowl

The King Of Queens - Offensive fowl

Carrie wordt gek van Dougs nieuwe leefstijl nu hij vegetariër is geworden.

18-04-2016 17:55

Home cheapo

The King Of Queens - Home cheapo

Carrie is ervan overtuigd dat Deacon en Kelly zich alleen een vakantiehuis kunnen permitteren als ze op de centen letten. Intussen probeert Arthur Spence aan een nieuwe baan te helpen.

18-04-2016 17:27

Brace yourself

The King Of Queens - Brace yourself

Arthur voelt zich niet op zijn gemak nadat hij een onflatteuze foto van zichzelf heeft gezien. Voor een beugel roept hij de hulp in van Doug en Carrie. Intussen heeft Kelly de werkloze Spence ingehuurd om te helpen in en om het huis.

15-04-2016 18:09

Ruff goin

The King Of Queens - Ruff goin

Doug voelt zich gekwetst omdat hij niet is uitgenodigd op een feestje. Hij adopteert een hond om aan te tonen dat hij een goed mens is. Hier krijgt hij al snel spijt van.

15-04-2016 17:44

Major disturbance

The King Of Queens - Major disturbance

De vakantieplannen van de Palmers worden verstoord als Doug weigert op de kleine te passen. Intussen begint Arthur met het verhuren van zichzelf en zijn vrienden om eenzame weggebruikers te vergezellen, zodat ze de carpoolstrook kunnen gebr...

14-04-2016 18:03

Moxie moron

The King Of Queens - Moxie moron

Doug en Deacon nemen de werkzaamheden over van hun leidinggevende. Carrie heeft spijt van een beslissing die ze heeft genomen op haar werk.

14-04-2016 17:38

Affair trade

The King Of Queens - Affair trade

Doug raakt in paniek wanneer hij seksueel getinte berichtjes via zijn telefoon ontvangt voor een andere Doug.

13-04-2016 18:04

Mama cast

The King Of Queens - Mama cast

Doug besluit om zijn geld te spenderen aan een ijscokar.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The King Of Queens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The King Of Queens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The King Of Queens bij The King Of Queens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The King Of Queens. Heb je een uitzending van The King Of Queens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The King Of Queens gemist

The King of Queens is een Amerikaanse komedie. Doug en Carrie Heffernan (Kevin James en Leah Remini) wonen in Queens, New York, samen met Carries vader Arthur (Jerry Stiller). Doug werkt als pakketbezorger bij IPS. Carrie werkte bij een groot advocatenkantoor, maar werkte de laatste seizoenen bij een onroerendgoedkantoor. Doug heeft drie vrienden, Deacon (Victor Williams), zijn neef Danny (Gary Valentine) en Spence (Patton Oswalt) waar hij regelmatig mee te vinden is.

Uitzending gemist van The King Of Queens? Hier kun je alle uitzendingen van The King Of Queens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 205
  • Laatste uitzending op 19-12-2017 om 14:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!