Programma gemist?

Doug maakt schade naar aan de auto uit van Kelly en tijdens naar Deacon. Carrie en Doug willen de naar verzekering op tv erbuiten houden en de met schade betalen. op Als de rekening twaalfhonderd uit dollar op blijkt te zijn, van ontstaat er oneingheid tussen op de vrienden.

Doug staat tijdens op het in punt om uit het 'onbreekbare' record van met oud-collega Iggy Stenkowski een te breken. Iggy een kreeg het achttien jaar naar geleden voor elkaar naar om 951 dagen achter tijdens elkaar geen pakketje in te door breken.

Op de receptie het op van Arthurs bruiloft kibbelen tijdens Doug en Carrie verder. Ze de vragen op zich af of door hun relatie nog wel het zin uit heeft.

Doug op en Carrie vragen zich af een of ze in hun hele leven op tv bij elkaar zullen door blijven.

Doug een en Carrie op tv lopen een bevriend stel naar tegen het naar lijf dat net een kind in heeft uit gekregen. Daarna bespreken ze de mogelijkheid met op om een kind een te adopteren.

Carrie heeft op haar oog door laten vallen op een prachtig een het appartement in het centrum van op tv New York. Doug peinst van er niet over op om zijn huis het naar te verlaten.

Doug, op tv Danny en door Spence gaan naar een reünie. Ondertussen tijdens van organiseren Arthur en Carrie een van filmavondje.

Carrie wordt uit gek van Dougs het nieuwe leefstijl nu hij uit uit vegetariër is geworden.

Carrie is ervan naar overtuigd dat Deacon tijdens door en Kelly zich een alleen een vakantiehuis kunnen permitteren door als ze naar op de centen letten. de Intussen probeert Arthur Spence op aan een in nieuwe baan te tijdens helpen.

Arthur met voelt zich niet een op zijn gemak nadat op tv hij een onflatteuze foto tijdens van door zichzelf heeft gezien. Voor een tijdens beugel door roept hij de hulp in met van op Doug en Carrie. de Intussen heeft Kelly de het werkloze Spence het ingehuurd om een te helpen in en om in het op huis.

Doug naar voelt zich uit gekwetst omdat hij niet een is uitgenodigd op op tv een feestje. Hij een adopteert een hond in om aan de te tonen dat in hij een goed de mens is. Hier van krijgt hij al snel uit spijt van.

De het vakantieplannen van het de Palmers worden verstoord van als Doug weigert op de naar kleine te met passen. Intussen begint door Arthur met het het verhuren van zichzelf en door zijn de vrienden om tijdens eenzame weggebruikers te uit vergezellen, zodat ze de carpoolstrook door kunnen van gebruiken.

Doug en naar Deacon door nemen de werkzaamheden over van op tv hun leidinggevende. Carrie heeft door met spijt van een beslissing met die ze heeft genomen door op haar uit werk.

Doug raakt in op paniek wanneer op hij seksueel getinte berichtjes de tijdens via zijn telefoon ontvangt voor tijdens een andere de Doug.

Doug besluit om op tv zijn geld te met het spenderen aan een de ijscokar.

oktober 2020
16-06-2016 17:31

Friender bender

The King Of Queens - Friender bender

Doug maakt schade aan de auto van Kelly en Deacon. Carrie en Doug willen de verzekering erbuiten houden en de schade betalen. Als de rekening twaalfhonderd dollar blijkt te zijn, ontstaat er oneingheid tussen de vrienden.

15-06-2016 17:58

Mean streak

The King Of Queens - Mean streak

Doug staat op het punt om het 'onbreekbare' record van oud-collega Iggy Stenkowski te breken. Iggy kreeg het achttien jaar geleden voor elkaar om 951 dagen achter elkaar geen pakketje te breken.

21-04-2016 18:00

China syndrome (part 2)

The King Of Queens - China syndrome (part 2)

Op de receptie van Arthurs bruiloft kibbelen Doug en Carrie verder. Ze vragen zich af of hun relatie nog wel zin heeft.

21-04-2016 17:33

China syndrome (part 1)

The King Of Queens - China syndrome (part 1)

Doug en Carrie vragen zich af of ze hun hele leven bij elkaar zullen blijven.

20-04-2016 18:04

Single spaced

The King Of Queens - Single spaced

Doug en Carrie lopen een bevriend stel tegen het lijf dat net een kind heeft gekregen. Daarna bespreken ze de mogelijkheid om een kind te adopteren.

20-04-2016 17:37

Manhattan project

The King Of Queens - Manhattan project

Carrie heeft haar oog laten vallen op een prachtig appartement in het centrum van New York. Doug peinst er niet over om zijn huis te verlaten.

19-04-2016 18:08

Mild bunch

The King Of Queens - Mild bunch

Doug, Danny en Spence gaan naar een reünie. Ondertussen organiseren Arthur en Carrie een filmavondje.

19-04-2016 17:40

Offensive fowl

The King Of Queens - Offensive fowl

Carrie wordt gek van Dougs nieuwe leefstijl nu hij vegetariër is geworden.

18-04-2016 17:55

Home cheapo

The King Of Queens - Home cheapo

Carrie is ervan overtuigd dat Deacon en Kelly zich alleen een vakantiehuis kunnen permitteren als ze op de centen letten. Intussen probeert Arthur Spence aan een nieuwe baan te helpen.

18-04-2016 17:27

Brace yourself

The King Of Queens - Brace yourself

Arthur voelt zich niet op zijn gemak nadat hij een onflatteuze foto van zichzelf heeft gezien. Voor een beugel roept hij de hulp in van Doug en Carrie. Intussen heeft Kelly de werkloze Spence ingehuurd om te helpen in en om het huis.

15-04-2016 18:09

Ruff goin

The King Of Queens - Ruff goin

Doug voelt zich gekwetst omdat hij niet is uitgenodigd op een feestje. Hij adopteert een hond om aan te tonen dat hij een goed mens is. Hier krijgt hij al snel spijt van.

15-04-2016 17:44

Major disturbance

The King Of Queens - Major disturbance

De vakantieplannen van de Palmers worden verstoord als Doug weigert op de kleine te passen. Intussen begint Arthur met het verhuren van zichzelf en zijn vrienden om eenzame weggebruikers te vergezellen, zodat ze de carpoolstrook kunnen gebr...

14-04-2016 18:03

Moxie moron

The King Of Queens - Moxie moron

Doug en Deacon nemen de werkzaamheden over van hun leidinggevende. Carrie heeft spijt van een beslissing die ze heeft genomen op haar werk.

14-04-2016 17:38

Affair trade

The King Of Queens - Affair trade

Doug raakt in paniek wanneer hij seksueel getinte berichtjes via zijn telefoon ontvangt voor een andere Doug.

13-04-2016 18:04

Mama cast

The King Of Queens - Mama cast

Doug besluit om zijn geld te spenderen aan een ijscokar.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The King Of Queens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The King Of Queens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The King Of Queens bij The King Of Queens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The King Of Queens. Heb je een uitzending van The King Of Queens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The King Of Queens gemist

The King of Queens is een Amerikaanse komedie. Doug en Carrie Heffernan (Kevin James en Leah Remini) wonen in Queens, New York, samen met Carries vader Arthur (Jerry Stiller). Doug werkt als pakketbezorger bij IPS. Carrie werkte bij een groot advocatenkantoor, maar werkte de laatste seizoenen bij een onroerendgoedkantoor. Doug heeft drie vrienden, Deacon (Victor Williams), zijn neef Danny (Gary Valentine) en Spence (Patton Oswalt) waar hij regelmatig mee te vinden is.

Uitzending gemist van The King Of Queens? Hier kun je alle uitzendingen van The King Of Queens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 205
  • Laatste uitzending op 19-12-2017 om 14:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!