Programma gemist?

Doug maakt het schade tijdens aan de auto van Kelly tijdens en Deacon. tijdens Carrie en Doug willen de tijdens verzekering op tv erbuiten houden en van de schade betalen. tijdens Als de in rekening twaalfhonderd dollar blijkt te de zijn, ontstaat er naar oneingheid tijdens tussen de vrienden.

Doug van staat op het uit punt om het de 'onbreekbare' record met van oud-collega Iggy Stenkowski te tijdens breken. Iggy met kreeg het achttien met jaar geleden voor elkaar uit om 951 uit dagen achter in elkaar geen pakketje te op breken.

Op door de receptie van Arthurs van bruiloft kibbelen uit Doug en op tv Carrie verder. Ze vragen zich af het of hun relatie op tv nog wel zin met door heeft.

Doug de en Carrie het vragen zich af of ze van hun hele op leven bij elkaar door zullen blijven.

Doug en Carrie tijdens lopen uit een bevriend door stel tegen het lijf met dat net een kind van heeft gekregen. uit Daarna bespreken ze uit de mogelijkheid om een in kind te op adopteren.

Carrie het heeft haar oog tijdens laten vallen op op een prachtig appartement door in het centrum van New naar York. Doug peinst uit er niet het over om zijn huis door te een verlaten.

Doug, Danny en een Spence uit gaan naar een van reünie. Ondertussen organiseren Arthur en een Carrie een in filmavondje.

Carrie het wordt gek met van Dougs nieuwe uit leefstijl nu hij vegetariër met is geworden.

Carrie is van ervan overtuigd dat de Deacon en Kelly met zich alleen een vakantiehuis in naar kunnen permitteren als ze op naar de in centen letten. Intussen probeert op Arthur Spence aan een een nieuwe baan in te helpen.

Arthur in voelt zich niet op de zijn gemak nadat het hij een een onflatteuze foto van in zichzelf heeft op gezien. Voor een beugel een roept hij de hulp in naar uit van Doug en Carrie. Intussen tijdens heeft Kelly de werkloze naar met Spence ingehuurd om te helpen in in en om het naar door huis.

Doug voelt op tv zich gekwetst omdat hij door niet met is uitgenodigd op een in feestje. Hij adopteert een van hond om in aan te tonen in dat hij op een goed mens is. een Hier met krijgt hij al snel spijt met van.

De vakantieplannen op van de Palmers worden een de verstoord als Doug weigert op tv op de in kleine te passen. Intussen begint Arthur door met het verhuren van van in zichzelf en een zijn vrienden om uit eenzame weggebruikers te vergezellen, zodat ze met de carpoolstrook kunnen naar van gebruiken.

Doug en Deacon in op nemen de werkzaamheden over van van hun met leidinggevende. Carrie heeft naar spijt van een beslissing op tv die ze heeft genomen op met haar op tv werk.

Doug raakt de in paniek wanneer op hij seksueel getinte berichtjes in van via zijn telefoon ontvangt voor naar een andere naar Doug.

Doug door besluit om zijn geld het te spenderen aan een uit op ijscokar.

oktober 2019
16-06-2016 17:31

Friender bender

The King Of Queens - Friender bender

Doug maakt schade aan de auto van Kelly en Deacon. Carrie en Doug willen de verzekering erbuiten houden en de schade betalen. Als de rekening twaalfhonderd dollar blijkt te zijn, ontstaat er oneingheid tussen de vrienden.

15-06-2016 17:58

Mean streak

The King Of Queens - Mean streak

Doug staat op het punt om het 'onbreekbare' record van oud-collega Iggy Stenkowski te breken. Iggy kreeg het achttien jaar geleden voor elkaar om 951 dagen achter elkaar geen pakketje te breken.

21-04-2016 18:00

China syndrome (part 2)

The King Of Queens - China syndrome (part 2)

Op de receptie van Arthurs bruiloft kibbelen Doug en Carrie verder. Ze vragen zich af of hun relatie nog wel zin heeft.

21-04-2016 17:33

China syndrome (part 1)

The King Of Queens - China syndrome (part 1)

Doug en Carrie vragen zich af of ze hun hele leven bij elkaar zullen blijven.

20-04-2016 18:04

Single spaced

The King Of Queens - Single spaced

Doug en Carrie lopen een bevriend stel tegen het lijf dat net een kind heeft gekregen. Daarna bespreken ze de mogelijkheid om een kind te adopteren.

20-04-2016 17:37

Manhattan project

The King Of Queens - Manhattan project

Carrie heeft haar oog laten vallen op een prachtig appartement in het centrum van New York. Doug peinst er niet over om zijn huis te verlaten.

19-04-2016 18:08

Mild bunch

The King Of Queens - Mild bunch

Doug, Danny en Spence gaan naar een reünie. Ondertussen organiseren Arthur en Carrie een filmavondje.

19-04-2016 17:40

Offensive fowl

The King Of Queens - Offensive fowl

Carrie wordt gek van Dougs nieuwe leefstijl nu hij vegetariër is geworden.

18-04-2016 17:55

Home cheapo

The King Of Queens - Home cheapo

Carrie is ervan overtuigd dat Deacon en Kelly zich alleen een vakantiehuis kunnen permitteren als ze op de centen letten. Intussen probeert Arthur Spence aan een nieuwe baan te helpen.

18-04-2016 17:27

Brace yourself

The King Of Queens - Brace yourself

Arthur voelt zich niet op zijn gemak nadat hij een onflatteuze foto van zichzelf heeft gezien. Voor een beugel roept hij de hulp in van Doug en Carrie. Intussen heeft Kelly de werkloze Spence ingehuurd om te helpen in en om het huis.

15-04-2016 18:09

Ruff goin

The King Of Queens - Ruff goin

Doug voelt zich gekwetst omdat hij niet is uitgenodigd op een feestje. Hij adopteert een hond om aan te tonen dat hij een goed mens is. Hier krijgt hij al snel spijt van.

15-04-2016 17:44

Major disturbance

The King Of Queens - Major disturbance

De vakantieplannen van de Palmers worden verstoord als Doug weigert op de kleine te passen. Intussen begint Arthur met het verhuren van zichzelf en zijn vrienden om eenzame weggebruikers te vergezellen, zodat ze de carpoolstrook kunnen gebr...

14-04-2016 18:03

Moxie moron

The King Of Queens - Moxie moron

Doug en Deacon nemen de werkzaamheden over van hun leidinggevende. Carrie heeft spijt van een beslissing die ze heeft genomen op haar werk.

14-04-2016 17:38

Affair trade

The King Of Queens - Affair trade

Doug raakt in paniek wanneer hij seksueel getinte berichtjes via zijn telefoon ontvangt voor een andere Doug.

13-04-2016 18:04

Mama cast

The King Of Queens - Mama cast

Doug besluit om zijn geld te spenderen aan een ijscokar.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The King Of Queens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The King Of Queens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The King Of Queens bij The King Of Queens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The King Of Queens. Heb je een uitzending van The King Of Queens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The King Of Queens gemist

The King of Queens is een Amerikaanse komedie. Doug en Carrie Heffernan (Kevin James en Leah Remini) wonen in Queens, New York, samen met Carries vader Arthur (Jerry Stiller). Doug werkt als pakketbezorger bij IPS. Carrie werkte bij een groot advocatenkantoor, maar werkte de laatste seizoenen bij een onroerendgoedkantoor. Doug heeft drie vrienden, Deacon (Victor Williams), zijn neef Danny (Gary Valentine) en Spence (Patton Oswalt) waar hij regelmatig mee te vinden is.

Uitzending gemist van The King Of Queens? Hier kun je alle uitzendingen van The King Of Queens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 205
  • Laatste uitzending op 19-12-2017 om 14:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!