Programma gemist?

Doug maakt schade naar aan de op auto van Kelly met en Deacon. uit Carrie en Doug willen de het verzekering op erbuiten houden het en de schade het betalen. Als de rekening twaalfhonderd dollar het blijkt naar te zijn, ontstaat er oneingheid in tussen op de vrienden.

Doug uit staat op het punt om op het 'onbreekbare' het record van van oud-collega Iggy Stenkowski naar te breken. Iggy kreeg het naar op tv achttien jaar geleden voor elkaar naar om 951 dagen achter van elkaar geen met pakketje op tv te breken.

Op in de receptie van in Arthurs bruiloft kibbelen Doug en een Carrie uit verder. Ze vragen van zich af of hun relatie het met nog wel zin naar heeft.

Doug tijdens en Carrie vragen met zich af of ze tijdens hun hele leven bij door elkaar zullen uit blijven.

Doug en Carrie tijdens lopen met een bevriend stel tegen het uit naar lijf dat net een van kind heeft gekregen. Daarna bespreken de door ze de mogelijkheid om een op kind te op adopteren.

Carrie heeft naar haar oog laten van vallen in op een prachtig appartement door in het centrum van New op tv York. het Doug peinst er niet uit over om zijn een huis te het verlaten.

Doug, op tv Danny en Spence gaan naar naar een tijdens reünie. Ondertussen organiseren tijdens Arthur en in Carrie een filmavondje.

Carrie uit wordt gek van Dougs in nieuwe door leefstijl nu hij vegetariër is tijdens geworden.

Carrie is naar ervan overtuigd dat Deacon met in en Kelly zich alleen door een vakantiehuis kunnen permitteren als naar ze op de op tv met centen letten. Intussen probeert Arthur door Spence aan een nieuwe naar baan te op helpen.

Arthur van voelt zich uit niet op zijn gemak nadat in hij een onflatteuze op foto van naar zichzelf heeft naar gezien. Voor een beugel het roept hij in de hulp in van in Doug en een Carrie. Intussen heeft Kelly de in werkloze Spence door ingehuurd om te het helpen in en om door het van huis.

Doug in voelt zich gekwetst omdat van hij door niet is uitgenodigd op in een feestje. het Hij adopteert een hond met om aan te tonen het dat hij met een goed mens is. met Hier het krijgt hij al snel spijt in van.

De op vakantieplannen van de naar Palmers worden verstoord als Doug de van weigert op de kleine te op tv passen. Intussen op tv begint Arthur met het het verhuren op tv van zichzelf en zijn vrienden om naar eenzame weggebruikers te in vergezellen, zodat ze een de carpoolstrook op tv kunnen naar gebruiken.

Doug door en Deacon nemen de het werkzaamheden over van hun tijdens leidinggevende. Carrie heeft de spijt op van een uit beslissing die ze heeft het genomen op haar naar werk.

Doug raakt in een paniek wanneer een hij het seksueel getinte berichtjes via zijn op tv telefoon ontvangt voor met een andere de Doug.

Doug naar besluit om naar zijn geld te spenderen uit aan een met ijscokar.

januari 2020
16-06-2016 17:31

Friender bender

The King Of Queens - Friender bender

Doug maakt schade aan de auto van Kelly en Deacon. Carrie en Doug willen de verzekering erbuiten houden en de schade betalen. Als de rekening twaalfhonderd dollar blijkt te zijn, ontstaat er oneingheid tussen de vrienden.

15-06-2016 17:58

Mean streak

The King Of Queens - Mean streak

Doug staat op het punt om het 'onbreekbare' record van oud-collega Iggy Stenkowski te breken. Iggy kreeg het achttien jaar geleden voor elkaar om 951 dagen achter elkaar geen pakketje te breken.

21-04-2016 18:00

China syndrome (part 2)

The King Of Queens - China syndrome (part 2)

Op de receptie van Arthurs bruiloft kibbelen Doug en Carrie verder. Ze vragen zich af of hun relatie nog wel zin heeft.

21-04-2016 17:33

China syndrome (part 1)

The King Of Queens - China syndrome (part 1)

Doug en Carrie vragen zich af of ze hun hele leven bij elkaar zullen blijven.

20-04-2016 18:04

Single spaced

The King Of Queens - Single spaced

Doug en Carrie lopen een bevriend stel tegen het lijf dat net een kind heeft gekregen. Daarna bespreken ze de mogelijkheid om een kind te adopteren.

20-04-2016 17:37

Manhattan project

The King Of Queens - Manhattan project

Carrie heeft haar oog laten vallen op een prachtig appartement in het centrum van New York. Doug peinst er niet over om zijn huis te verlaten.

19-04-2016 18:08

Mild bunch

The King Of Queens - Mild bunch

Doug, Danny en Spence gaan naar een reünie. Ondertussen organiseren Arthur en Carrie een filmavondje.

19-04-2016 17:40

Offensive fowl

The King Of Queens - Offensive fowl

Carrie wordt gek van Dougs nieuwe leefstijl nu hij vegetariër is geworden.

18-04-2016 17:55

Home cheapo

The King Of Queens - Home cheapo

Carrie is ervan overtuigd dat Deacon en Kelly zich alleen een vakantiehuis kunnen permitteren als ze op de centen letten. Intussen probeert Arthur Spence aan een nieuwe baan te helpen.

18-04-2016 17:27

Brace yourself

The King Of Queens - Brace yourself

Arthur voelt zich niet op zijn gemak nadat hij een onflatteuze foto van zichzelf heeft gezien. Voor een beugel roept hij de hulp in van Doug en Carrie. Intussen heeft Kelly de werkloze Spence ingehuurd om te helpen in en om het huis.

15-04-2016 18:09

Ruff goin

The King Of Queens - Ruff goin

Doug voelt zich gekwetst omdat hij niet is uitgenodigd op een feestje. Hij adopteert een hond om aan te tonen dat hij een goed mens is. Hier krijgt hij al snel spijt van.

15-04-2016 17:44

Major disturbance

The King Of Queens - Major disturbance

De vakantieplannen van de Palmers worden verstoord als Doug weigert op de kleine te passen. Intussen begint Arthur met het verhuren van zichzelf en zijn vrienden om eenzame weggebruikers te vergezellen, zodat ze de carpoolstrook kunnen gebr...

14-04-2016 18:03

Moxie moron

The King Of Queens - Moxie moron

Doug en Deacon nemen de werkzaamheden over van hun leidinggevende. Carrie heeft spijt van een beslissing die ze heeft genomen op haar werk.

14-04-2016 17:38

Affair trade

The King Of Queens - Affair trade

Doug raakt in paniek wanneer hij seksueel getinte berichtjes via zijn telefoon ontvangt voor een andere Doug.

13-04-2016 18:04

Mama cast

The King Of Queens - Mama cast

Doug besluit om zijn geld te spenderen aan een ijscokar.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The King Of Queens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The King Of Queens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The King Of Queens bij The King Of Queens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The King Of Queens. Heb je een uitzending van The King Of Queens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The King Of Queens gemist

The King of Queens is een Amerikaanse komedie. Doug en Carrie Heffernan (Kevin James en Leah Remini) wonen in Queens, New York, samen met Carries vader Arthur (Jerry Stiller). Doug werkt als pakketbezorger bij IPS. Carrie werkte bij een groot advocatenkantoor, maar werkte de laatste seizoenen bij een onroerendgoedkantoor. Doug heeft drie vrienden, Deacon (Victor Williams), zijn neef Danny (Gary Valentine) en Spence (Patton Oswalt) waar hij regelmatig mee te vinden is.

Uitzending gemist van The King Of Queens? Hier kun je alle uitzendingen van The King Of Queens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 205
  • Laatste uitzending op 19-12-2017 om 14:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!