Programma gemist?

De door spanning stijgt. Wie van met de zes naar Billy's mag de première door spelen?' Chantal is van bij de op tv allerlaatste doorloop en is tijdens zeer op tv onder de indruk. het Hier wordt weer eens naar duidelijk dat de rol de van Billy tijdens één van de zwaarste musicalrollen uit ter tijdens wereld is. een Je moet kunnen zingen, dansen, naar tappen en acteren. door Na de tijdens doorloop verhuist de cast van van de op tv studio's bij Stage Entertainment naar in het Circus Theater tijdens naar in Scheveningen. Hier worden de tijdens laatste op puntjes op de i uit gezet. We zijn op tv bij de allerlaatste met try-outs en horen wat het de publiek van de naar voorstelling een vindt.

Bijzonder verslag van van de zoektocht naar naar op tv hoofdrolspeler Billy voor de Nederlandse versie op tv van op de musical op Billy Elliot.

De het zoektocht naar het de hoofdrolspeler wordt op tv voortgezet. Bijna vijftig jongens naar krijgen les op de uit speciale van Billy Elliot School. Zij volgen een op tv intensieve zang- en de danstraining. uit Een aantal van hen op heeft hun op tv eerste liveoptreden in 'De op wereld draait door'. met Uiteindelijk wordt definitief naar bekend tijdens gemaakt welke zes jongens de hoofdrol in mogen uit spelen.

Het team van tijdens Joop door van den Ende de theaterproducties wordt gevolgd op bij hun de zoektocht naar de hoofdrolspeler. Duizenden op jongens met tussen de acht en vijftien met jaar in deden auditie voor uit de rol van naar Billy Elliot. Welke jongens mogen door van naar het een volgende ronde tijdens en voor wie valt definitief op tv het doek? van Chantal in Janzen keek de afgelopen maanden mee in achter de schermen van van deze de bijzondere met productie.

november 2020
29-11-2014 19:00

Afl. 4

Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus - Afl. 4

De spanning stijgt. Wie van de zes Billy's mag de première spelen?' Chantal is bij de allerlaatste doorloop en is zeer onder de indruk. Hier wordt weer eens duidelijk dat de rol van Billy één van de zwaarste musicalrollen ter wereld is. Je ...

22-11-2014 18:58

Afl. 3

Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus - Afl. 3

Bijzonder verslag van de zoektocht naar hoofdrolspeler Billy voor de Nederlandse versie van de musical Billy Elliot.

15-11-2014 18:58

Afl. 2

Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus - Afl. 2

De zoektocht naar de hoofdrolspeler wordt voortgezet. Bijna vijftig jongens krijgen les op de speciale Billy Elliot School. Zij volgen een intensieve zang- en danstraining. Een aantal van hen heeft hun eerste liveoptreden in 'De wereld draa...

08-11-2014 19:00

Afl. 1

Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus - Afl. 1

Het team van Joop van den Ende theaterproducties wordt gevolgd bij hun zoektocht naar de hoofdrolspeler. Duizenden jongens tussen de acht en vijftien jaar deden auditie voor de rol van Billy Elliot. Welke jongens mogen door naar een volgend...

Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus bij Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus. Heb je een uitzending van Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus gemist

Bijzonder verslag van de zoektocht naar hoofdrolspeler Billy voor de Nederlandse versie van de musical Billy Elliot. Tientallen kinderen begonnen in oktober 2013 aan hun opleiding aan de speciaal opgerichte Billy Elliot-sCOOL. Chantal Janzen is er vanaf het eerst moment bij, steunt de kinderen door dik en dun, praat met hun ouders en begeleidt ze in hun weg naar de hoofdrol en de uiteindelijke première.

Uitzending gemist van Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus? Hier kun je alle uitzendingen van Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 29-11-2014 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!