Programma gemist?

De met spanning stijgt. Wie door van de zes tijdens Billy's mag de première spelen?' het tijdens Chantal is bij de uit allerlaatste doorloop en van is zeer onder de tijdens indruk. Hier wordt in weer eens op duidelijk dat de rol van met Billy één van in de in zwaarste musicalrollen op ter wereld is. op Je moet kunnen zingen, dansen, tappen de en acteren. Na op de doorloop verhuist op tv de het cast van de de studio's bij met Stage Entertainment naar tijdens het Circus Theater in Scheveningen. Hier door worden de uit laatste uit puntjes op de i gezet. tijdens We tijdens zijn bij de allerlaatste try-outs uit en naar horen wat het publiek van in de voorstelling op tv vindt.

Bijzonder de verslag van met de zoektocht naar naar hoofdrolspeler Billy voor de van Nederlandse versie van de op musical Billy door Elliot.

De van zoektocht naar de op tv hoofdrolspeler wordt voortgezet. Bijna naar vijftig jongens de krijgen les op de speciale het Billy Elliot School. door Zij volgen van een intensieve zang- door en danstraining. de Een aantal van hen heeft tijdens in hun eerste liveoptreden in 'De wereld op tv draait uit door'. Uiteindelijk wordt het definitief bekend op gemaakt welke zes jongens de hoofdrol het het mogen spelen.

Het tijdens team van Joop van van den Ende theaterproducties wordt in gevolgd bij hun uit zoektocht naar de in hoofdrolspeler. Duizenden van jongens tussen een de acht en vijftien door jaar deden auditie de voor in de rol van het Billy Elliot. Welke jongens mogen tijdens door met naar een volgende ronde en een voor wie valt naar definitief het doek? Chantal in Janzen keek de een afgelopen de maanden mee achter de schermen het van het deze bijzondere naar productie.

april 2021
29-11-2014 19:00

Afl. 4

Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus - Afl. 4

De spanning stijgt. Wie van de zes Billy's mag de première spelen?' Chantal is bij de allerlaatste doorloop en is zeer onder de indruk. Hier wordt weer eens duidelijk dat de rol van Billy één van de zwaarste musicalrollen ter wereld is. Je ...

22-11-2014 18:58

Afl. 3

Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus - Afl. 3

Bijzonder verslag van de zoektocht naar hoofdrolspeler Billy voor de Nederlandse versie van de musical Billy Elliot.

15-11-2014 18:58

Afl. 2

Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus - Afl. 2

De zoektocht naar de hoofdrolspeler wordt voortgezet. Bijna vijftig jongens krijgen les op de speciale Billy Elliot School. Zij volgen een intensieve zang- en danstraining. Een aantal van hen heeft hun eerste liveoptreden in 'De wereld draa...

08-11-2014 19:00

Afl. 1

Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus - Afl. 1

Het team van Joop van den Ende theaterproducties wordt gevolgd bij hun zoektocht naar de hoofdrolspeler. Duizenden jongens tussen de acht en vijftien jaar deden auditie voor de rol van Billy Elliot. Welke jongens mogen door naar een volgend...

Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus bij Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus. Heb je een uitzending van Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus gemist

Bijzonder verslag van de zoektocht naar hoofdrolspeler Billy voor de Nederlandse versie van de musical Billy Elliot. Tientallen kinderen begonnen in oktober 2013 aan hun opleiding aan de speciaal opgerichte Billy Elliot-sCOOL. Chantal Janzen is er vanaf het eerst moment bij, steunt de kinderen door dik en dun, praat met hun ouders en begeleidt ze in hun weg naar de hoofdrol en de uiteindelijke première.

Uitzending gemist van Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus? Hier kun je alle uitzendingen van Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 29-11-2014 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!