Programma gemist?

De spanning op tv stijgt. met Wie van de zes Billy's mag op de première het spelen?' Chantal met is bij de allerlaatste doorloop de op tv en is zeer onder de van indruk. Hier wordt weer op eens op tv duidelijk dat de op rol van Billy één van een de naar zwaarste musicalrollen ter wereld een is. Je door moet kunnen door zingen, dansen, tappen van en acteren. Na door de doorloop verhuist een de cast van de een studio's bij Stage Entertainment uit naar het Circus Theater uit in Scheveningen. Hier op tv worden uit de laatste van puntjes op de i gezet. We op tv zijn bij naar de allerlaatste try-outs en naar horen naar wat het publiek van in de voorstelling door vindt.

Bijzonder uit verslag van op de zoektocht naar hoofdrolspeler Billy voor tijdens de naar Nederlandse versie met van de musical Billy uit Elliot.

De op zoektocht naar de hoofdrolspeler met wordt door voortgezet. Bijna vijftig jongens op tv krijgen les op de speciale in Billy Elliot School. naar Zij volgen op tv een intensieve op tv zang- en danstraining. Een aantal tijdens van hen door heeft op hun eerste liveoptreden in 'De wereld van draait in door'. Uiteindelijk door wordt definitief bekend gemaakt welke een zes uit jongens de hoofdrol mogen door spelen.

Het tijdens team van Joop van den op Ende theaterproducties wordt op gevolgd van bij hun zoektocht een naar de hoofdrolspeler. Duizenden jongens tijdens tussen de op acht en vijftien tijdens jaar deden auditie voor door de rol het van naar Billy Elliot. Welke jongens mogen het door naar door een volgende ronde en van voor wie valt op definitief het doek? Chantal een Janzen keek op tv de afgelopen de maanden mee achter de tijdens schermen van deze door bijzondere van productie.

augustus 2020
29-11-2014 19:00

Afl. 4

Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus - Afl. 4

De spanning stijgt. Wie van de zes Billy's mag de première spelen?' Chantal is bij de allerlaatste doorloop en is zeer onder de indruk. Hier wordt weer eens duidelijk dat de rol van Billy één van de zwaarste musicalrollen ter wereld is. Je ...

22-11-2014 18:58

Afl. 3

Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus - Afl. 3

Bijzonder verslag van de zoektocht naar hoofdrolspeler Billy voor de Nederlandse versie van de musical Billy Elliot.

15-11-2014 18:58

Afl. 2

Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus - Afl. 2

De zoektocht naar de hoofdrolspeler wordt voortgezet. Bijna vijftig jongens krijgen les op de speciale Billy Elliot School. Zij volgen een intensieve zang- en danstraining. Een aantal van hen heeft hun eerste liveoptreden in 'De wereld draa...

08-11-2014 19:00

Afl. 1

Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus - Afl. 1

Het team van Joop van den Ende theaterproducties wordt gevolgd bij hun zoektocht naar de hoofdrolspeler. Duizenden jongens tussen de acht en vijftien jaar deden auditie voor de rol van Billy Elliot. Welke jongens mogen door naar een volgend...

Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus bij Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus. Heb je een uitzending van Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus gemist

Bijzonder verslag van de zoektocht naar hoofdrolspeler Billy voor de Nederlandse versie van de musical Billy Elliot. Tientallen kinderen begonnen in oktober 2013 aan hun opleiding aan de speciaal opgerichte Billy Elliot-sCOOL. Chantal Janzen is er vanaf het eerst moment bij, steunt de kinderen door dik en dun, praat met hun ouders en begeleidt ze in hun weg naar de hoofdrol en de uiteindelijke première.

Uitzending gemist van Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus? Hier kun je alle uitzendingen van Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 29-11-2014 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!