Programma gemist?

De spanning stijgt. door Wie de van de zes Billy's de mag de première spelen?' naar Chantal is bij op tv het de allerlaatste doorloop en een is zeer onder de indruk. de naar Hier wordt weer eens duidelijk dat naar de rol op van Billy één uit van de zwaarste musicalrollen tijdens tijdens ter wereld is. Je moet op kunnen zingen, dansen, op tappen op en acteren. Na de doorloop van verhuist de cast van een uit de studio's bij Stage Entertainment naar het het van Circus Theater in op tv Scheveningen. Hier worden de op tv laatste puntjes op op de een i gezet. We zijn bij de op tijdens allerlaatste try-outs en horen een wat het publiek van naar de voorstelling de vindt.

Bijzonder op tv verslag van de zoektocht de naar hoofdrolspeler Billy het voor de de Nederlandse versie van de van musical Billy van Elliot.

De zoektocht een naar de met hoofdrolspeler wordt voortgezet. Bijna vijftig naar jongens naar krijgen les een op de speciale Billy Elliot op School. uit Zij volgen een intensieve zang- en uit danstraining. uit Een aantal van op tv hen heeft hun eerste liveoptreden van in 'De wereld naar draait door'. Uiteindelijk met wordt definitief bekend op gemaakt tijdens welke zes jongens de hoofdrol op tv in mogen spelen.

Het team naar van Joop van in den Ende theaterproducties het wordt een gevolgd bij hun zoektocht naar de een hoofdrolspeler. in Duizenden jongens tussen de van acht en vijftien jaar door deden auditie door voor de in rol van Billy Elliot. een Welke door jongens mogen door uit naar een volgende ronde op en voor wie tijdens valt definitief het doek? uit Chantal Janzen tijdens keek de op afgelopen maanden mee achter tijdens de schermen van deze bijzondere van het productie.

april 2020
29-11-2014 19:00

Afl. 4

Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus - Afl. 4

De spanning stijgt. Wie van de zes Billy's mag de première spelen?' Chantal is bij de allerlaatste doorloop en is zeer onder de indruk. Hier wordt weer eens duidelijk dat de rol van Billy één van de zwaarste musicalrollen ter wereld is. Je ...

22-11-2014 18:58

Afl. 3

Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus - Afl. 3

Bijzonder verslag van de zoektocht naar hoofdrolspeler Billy voor de Nederlandse versie van de musical Billy Elliot.

15-11-2014 18:58

Afl. 2

Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus - Afl. 2

De zoektocht naar de hoofdrolspeler wordt voortgezet. Bijna vijftig jongens krijgen les op de speciale Billy Elliot School. Zij volgen een intensieve zang- en danstraining. Een aantal van hen heeft hun eerste liveoptreden in 'De wereld draa...

08-11-2014 19:00

Afl. 1

Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus - Afl. 1

Het team van Joop van den Ende theaterproducties wordt gevolgd bij hun zoektocht naar de hoofdrolspeler. Duizenden jongens tussen de acht en vijftien jaar deden auditie voor de rol van Billy Elliot. Welke jongens mogen door naar een volgend...

Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus bij Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus. Heb je een uitzending van Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus gemist

Bijzonder verslag van de zoektocht naar hoofdrolspeler Billy voor de Nederlandse versie van de musical Billy Elliot. Tientallen kinderen begonnen in oktober 2013 aan hun opleiding aan de speciaal opgerichte Billy Elliot-sCOOL. Chantal Janzen is er vanaf het eerst moment bij, steunt de kinderen door dik en dun, praat met hun ouders en begeleidt ze in hun weg naar de hoofdrol en de uiteindelijke première.

Uitzending gemist van Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus? Hier kun je alle uitzendingen van Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 29-11-2014 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!