Programma gemist?

De spanning uit stijgt. Wie van de in zes op tv Billy's mag de première spelen?' op tv uit Chantal is bij de allerlaatste doorloop van van en is zeer onder de een indruk. Hier uit wordt weer eens tijdens duidelijk dat een de rol van Billy op één van de in zwaarste musicalrollen de ter wereld is. uit Je moet kunnen zingen, dansen, tappen naar en acteren. van Na met de doorloop verhuist door de cast van de door studio's bij een Stage Entertainment naar door het Circus Theater het in Scheveningen. Hier door worden de laatste tijdens puntjes op de i gezet. tijdens We zijn een bij de allerlaatste try-outs het en horen uit wat het op tv publiek van de voorstelling uit vindt.

Bijzonder op verslag van de zoektocht naar het hoofdrolspeler een Billy voor de Nederlandse het versie van uit de musical Billy in Elliot.

De naar zoektocht naar de hoofdrolspeler met wordt voortgezet. Bijna naar vijftig jongens krijgen les op op de op speciale Billy op tv Elliot School. Zij tijdens volgen een intensieve zang- met en danstraining. Een het aantal van de hen heeft hun naar eerste liveoptreden in 'De wereld van draait tijdens door'. Uiteindelijk wordt naar definitief bekend gemaakt welke een zes jongens de de hoofdrol mogen uit spelen.

Het een team van Joop van den naar het Ende theaterproducties wordt gevolgd bij van hun zoektocht naar een de hoofdrolspeler. Duizenden in jongens tussen tijdens de acht een en vijftien jaar op tv deden auditie voor de op tv rol van met Billy Elliot. Welke jongens mogen het door naar tijdens een volgende ronde en met voor wie valt definitief naar het uit doek? Chantal Janzen keek de de afgelopen een maanden mee op tv achter de schermen van deze bijzondere uit op tv productie.

juli 2021
29-11-2014 19:00

Afl. 4

Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus - Afl. 4

De spanning stijgt. Wie van de zes Billy's mag de première spelen?' Chantal is bij de allerlaatste doorloop en is zeer onder de indruk. Hier wordt weer eens duidelijk dat de rol van Billy één van de zwaarste musicalrollen ter wereld is. Je ...

22-11-2014 18:58

Afl. 3

Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus - Afl. 3

Bijzonder verslag van de zoektocht naar hoofdrolspeler Billy voor de Nederlandse versie van de musical Billy Elliot.

15-11-2014 18:58

Afl. 2

Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus - Afl. 2

De zoektocht naar de hoofdrolspeler wordt voortgezet. Bijna vijftig jongens krijgen les op de speciale Billy Elliot School. Zij volgen een intensieve zang- en danstraining. Een aantal van hen heeft hun eerste liveoptreden in 'De wereld draa...

08-11-2014 19:00

Afl. 1

Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus - Afl. 1

Het team van Joop van den Ende theaterproducties wordt gevolgd bij hun zoektocht naar de hoofdrolspeler. Duizenden jongens tussen de acht en vijftien jaar deden auditie voor de rol van Billy Elliot. Welke jongens mogen door naar een volgend...

Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus bij Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus. Heb je een uitzending van Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus gemist

Bijzonder verslag van de zoektocht naar hoofdrolspeler Billy voor de Nederlandse versie van de musical Billy Elliot. Tientallen kinderen begonnen in oktober 2013 aan hun opleiding aan de speciaal opgerichte Billy Elliot-sCOOL. Chantal Janzen is er vanaf het eerst moment bij, steunt de kinderen door dik en dun, praat met hun ouders en begeleidt ze in hun weg naar de hoofdrol en de uiteindelijke première.

Uitzending gemist van Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus? Hier kun je alle uitzendingen van Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 29-11-2014 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!