Programma gemist?

De spanning het stijgt. Wie van de tijdens zes Billy's mag van uit de première spelen?' Chantal tijdens is bij uit de allerlaatste doorloop en de is zeer onder de indruk. op in Hier wordt weer eens duidelijk door dat de uit rol van Billy één een van de zwaarste musicalrollen van ter tijdens wereld is. Je moet kunnen in zingen, naar dansen, tappen in en acteren. Na de doorloop een verhuist de cast van door de van studio's bij Stage Entertainment naar naar van het Circus Theater in uit Scheveningen. Hier met worden de laatste puntjes op tijdens de i gezet. We naar zijn bij de met met allerlaatste try-outs en horen een wat het publiek op tv van de voorstelling tijdens vindt.

Bijzonder verslag van met de een zoektocht naar op tv hoofdrolspeler Billy voor het de Nederlandse versie van het de musical Billy van Elliot.

De de zoektocht naar in de hoofdrolspeler wordt voortgezet. een Bijna vijftig jongens krijgen les op naar op de speciale van Billy Elliot School. Zij volgen op tv een intensieve zang- tijdens en danstraining. Een aantal door van hen tijdens heeft hun eerste liveoptreden een in 'De wereld uit draait door'. Uiteindelijk van wordt het definitief bekend gemaakt welke zes met jongens uit de hoofdrol mogen van spelen.

Het team van van Joop van een den Ende theaterproducties wordt van gevolgd bij hun het op zoektocht naar de hoofdrolspeler. door Duizenden jongens tussen door de acht en vijftien een jaar op deden auditie voor de een rol van Billy Elliot. Welke met jongens mogen door op naar een op volgende ronde en voor naar wie valt definitief de een het doek? Chantal Janzen keek de naar afgelopen maanden op mee op tv achter de schermen van de deze bijzondere de productie.

december 2019
29-11-2014 19:00

Afl. 4

Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus - Afl. 4

De spanning stijgt. Wie van de zes Billy's mag de première spelen?' Chantal is bij de allerlaatste doorloop en is zeer onder de indruk. Hier wordt weer eens duidelijk dat de rol van Billy één van de zwaarste musicalrollen ter wereld is. Je ...

22-11-2014 18:58

Afl. 3

Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus - Afl. 3

Bijzonder verslag van de zoektocht naar hoofdrolspeler Billy voor de Nederlandse versie van de musical Billy Elliot.

15-11-2014 18:58

Afl. 2

Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus - Afl. 2

De zoektocht naar de hoofdrolspeler wordt voortgezet. Bijna vijftig jongens krijgen les op de speciale Billy Elliot School. Zij volgen een intensieve zang- en danstraining. Een aantal van hen heeft hun eerste liveoptreden in 'De wereld draa...

08-11-2014 19:00

Afl. 1

Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus - Afl. 1

Het team van Joop van den Ende theaterproducties wordt gevolgd bij hun zoektocht naar de hoofdrolspeler. Duizenden jongens tussen de acht en vijftien jaar deden auditie voor de rol van Billy Elliot. Welke jongens mogen door naar een volgend...

Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus bij Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus. Heb je een uitzending van Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus gemist

Bijzonder verslag van de zoektocht naar hoofdrolspeler Billy voor de Nederlandse versie van de musical Billy Elliot. Tientallen kinderen begonnen in oktober 2013 aan hun opleiding aan de speciaal opgerichte Billy Elliot-sCOOL. Chantal Janzen is er vanaf het eerst moment bij, steunt de kinderen door dik en dun, praat met hun ouders en begeleidt ze in hun weg naar de hoofdrol en de uiteindelijke première.

Uitzending gemist van Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus? Hier kun je alle uitzendingen van Billy Elliot: Van Auditie tot Applaus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 29-11-2014 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!