Programma gemist?

Rechtstreekse naar uitzending van het officiële gedeelte naar van de Nationale door Herdenking in MH 17 in de op tv Amsterdamse RAI.Meer op tv Rechtstreekse uitzending van de het officiële gedeelte van de met Nationale naar Herdenking MH 17 naar in de Amsterdamse tijdens RAI. Alle 298 tijdens slachtoffers van vlucht op MH17 worden herdacht tijdens een in plechtige bijeenkomst waarbij naar op ook koning Willem-Alexander en koningin uit Máxima aanwezig zullen zijn. naar De op verwachting is dat de meer dan tweeduizend naar nabestaanden de herdenking zullen van bijwonen. De thema's van de de ceremonie zijn met geborgenheid en tijdens verbinding. Na het officiële naar deel tijdens volgt nog een informeel, besloten tijdens programma waar op tv nabestaanden elkaar kunnen ontmoeten. met Tijdens door de officiële op tv plechtigheid worden alle 298 slachtoffers van het vlucht MH17 herdacht. uit De bijeenkomst in uit de Amsterdamse RAI een is alleen naar toegankelijk voor nabestaanden door van met slachtoffers en direct betrokkenen. het Onder de aanwezigen een zijn ook koning Willem-Alexander een en koningin de Máxima, prinses Beatrix en op tv prinses Margriet en Pieter met van Vollenhoven. Tijdens op tv de herdenkingsceremonie noemen van circa dertig naar nabestaanden de namen van op alle 298 slachtoffers. de Vier het nabestaanden voeren in persoonlijk het woord met of dragen een gedicht het voor. Namens de regering spreekt het minister-president in Mark Rutte. een Ook wordt een minuut stilte in op naar acht genomen. De muzikale omlijsting in van de herdenking wordt de verzorgd door met het Radio Filharmonisch tijdens Orkest, het Groot op Omroepkoor en het Nationaal tijdens Kinderkoor. Tevens de zijn er muzikale door bijdragen van Marco Borsato, van van Lenette van Dongen, Douwe Bob en naar van Glennis Grace.Minder

maart 2021
10-11-2014 12:50

Nationale Herdenking MH17

Nationale Herdenking MH17 - Nationale Herdenking MH17

Rechtstreekse uitzending van het officiële gedeelte van de Nationale Herdenking MH 17 in de Amsterdamse RAI.Meer Rechtstreekse uitzending van het officiële gedeelte van de Nationale Herdenking MH 17 in de Amsterdamse RAI. Alle 298 slachtoff...

Nationale Herdenking MH17 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nationale Herdenking MH17 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nationale Herdenking MH17 bij Nationale Herdenking MH17 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nationale Herdenking MH17. Heb je een uitzending van Nationale Herdenking MH17 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nationale Herdenking MH17 gemist

Uitzending gemist van Nationale Herdenking MH17? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Nationale Herdenking MH17, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Nationale Herdenking MH17 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Nationale Herdenking MH17? Hier kun je alle uitzendingen van Nationale Herdenking MH17 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-11-2014 om 12:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!