Programma gemist?

Rechtstreekse van uitzending van het officiële gedeelte naar van de Nationale uit Herdenking MH 17 tijdens in de de Amsterdamse door RAI.Meer Rechtstreekse uitzending door van het officiële gedeelte van de op in Nationale Herdenking MH 17 in de op Amsterdamse RAI. het Alle 298 slachtoffers uit van vlucht op tv MH17 worden herdacht tijdens op een een plechtige bijeenkomst waarbij ook koning Willem-Alexander tijdens uit en koningin Máxima in aanwezig zullen zijn. De verwachting door is dat meer de dan tweeduizend de nabestaanden de herdenking een zullen bijwonen. De het thema's van een de ceremonie zijn geborgenheid en tijdens verbinding. Na het officiële naar deel volgt het nog een een informeel, besloten programma op waar nabestaanden elkaar de kunnen ontmoeten. de Tijdens de officiële plechtigheid een worden alle 298 het slachtoffers van van vlucht MH17 herdacht. De bijeenkomst de in tijdens de Amsterdamse RAI in is alleen toegankelijk voor nabestaanden van van slachtoffers en uit direct betrokkenen. Onder de van aanwezigen in zijn ook koning Willem-Alexander en een koningin Máxima, prinses de Beatrix een en prinses Margriet en in Pieter van op Vollenhoven. Tijdens de door herdenkingsceremonie noemen circa een dertig nabestaanden de namen op tv van naar alle 298 slachtoffers. Vier nabestaanden tijdens voeren persoonlijk door het woord of dragen op tv een een gedicht voor. Namens de regering van spreekt minister-president Mark met Rutte. Ook het wordt een op minuut stilte in acht de genomen. De muzikale omlijsting van op de herdenking wordt van op verzorgd door het Radio Filharmonisch Orkest, het het van Groot Omroepkoor en het Nationaal van uit Kinderkoor. Tevens zijn op tv er muzikale bijdragen van Marco tijdens Borsato, uit Lenette van Dongen, Douwe Bob en tijdens Glennis in Grace.Minder

januari 2020
10-11-2014 12:50

Nationale Herdenking MH17

Nationale Herdenking MH17 - Nationale Herdenking MH17

Rechtstreekse uitzending van het officiële gedeelte van de Nationale Herdenking MH 17 in de Amsterdamse RAI.Meer Rechtstreekse uitzending van het officiële gedeelte van de Nationale Herdenking MH 17 in de Amsterdamse RAI. Alle 298 slachtoff...

Nationale Herdenking MH17 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nationale Herdenking MH17 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nationale Herdenking MH17 bij Nationale Herdenking MH17 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nationale Herdenking MH17. Heb je een uitzending van Nationale Herdenking MH17 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nationale Herdenking MH17 gemist

Uitzending gemist van Nationale Herdenking MH17? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Nationale Herdenking MH17, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Nationale Herdenking MH17 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Nationale Herdenking MH17? Hier kun je alle uitzendingen van Nationale Herdenking MH17 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-11-2014 om 12:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!