Programma gemist?

Rechtstreekse uitzending uit van de het officiële gedeelte van naar de Nationale van Herdenking MH 17 in de tijdens Amsterdamse RAI.Meer Rechtstreekse uitzending naar van het door officiële in gedeelte van de Nationale Herdenking MH tijdens 17 in op tv de Amsterdamse op tv RAI. Alle 298 op tv slachtoffers van vlucht MH17 tijdens worden herdacht tijdens een met de plechtige bijeenkomst waarbij tijdens ook koning Willem-Alexander en koningin naar Máxima aanwezig zullen zijn. met van De verwachting is dat meer dan op tv tweeduizend nabestaanden het de herdenking met zullen bijwonen. De thema's van de de het ceremonie zijn geborgenheid tijdens en verbinding. Na met het officiële de deel volgt nog tijdens een informeel, besloten programma naar waar nabestaanden elkaar uit kunnen ontmoeten. Tijdens de de officiële het plechtigheid worden alle 298 het slachtoffers van het vlucht MH17 herdacht. De op tv bijeenkomst in tijdens de Amsterdamse RAI is alleen naar toegankelijk met voor nabestaanden van slachtoffers een en direct betrokkenen. Onder tijdens de tijdens aanwezigen zijn ook koning Willem-Alexander en met een koningin Máxima, prinses Beatrix een en prinses Margriet op en Pieter van Vollenhoven. Tijdens van de de herdenkingsceremonie noemen door circa dertig nabestaanden de namen van het alle van 298 slachtoffers. Vier in nabestaanden voeren persoonlijk het woord uit of in dragen een gedicht op tv voor. Namens de op regering spreekt minister-president Mark Rutte. op Ook wordt een van minuut stilte in de acht genomen. De van muzikale naar omlijsting van de herdenking wordt tijdens in verzorgd door het Radio op Filharmonisch Orkest, het Groot een Omroepkoor en het een Nationaal Kinderkoor. Tevens zijn het er op tv muzikale bijdragen van het Marco Borsato, op Lenette van Dongen, Douwe de Bob en uit Glennis Grace.Minder

oktober 2021
10-11-2014 12:50

Nationale Herdenking MH17

Nationale Herdenking MH17 - Nationale Herdenking MH17

Rechtstreekse uitzending van het officiële gedeelte van de Nationale Herdenking MH 17 in de Amsterdamse RAI.Meer Rechtstreekse uitzending van het officiële gedeelte van de Nationale Herdenking MH 17 in de Amsterdamse RAI. Alle 298 slachtoff...

Nationale Herdenking MH17 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nationale Herdenking MH17 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nationale Herdenking MH17 bij Nationale Herdenking MH17 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nationale Herdenking MH17. Heb je een uitzending van Nationale Herdenking MH17 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nationale Herdenking MH17 gemist

Uitzending gemist van Nationale Herdenking MH17? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Nationale Herdenking MH17, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Nationale Herdenking MH17 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Nationale Herdenking MH17? Hier kun je alle uitzendingen van Nationale Herdenking MH17 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-11-2014 om 12:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!