Programma gemist?

Rechtstreekse naar uitzending van het officiële gedeelte door het van de Nationale Herdenking met MH 17 in een de Amsterdamse RAI.Meer Rechtstreekse de uitzending van naar het officiële naar gedeelte van de Nationale het Herdenking MH 17 op in de Amsterdamse RAI. in Alle 298 slachtoffers de van met vlucht MH17 worden herdacht uit tijdens een plechtige bijeenkomst waarbij door ook koning Willem-Alexander het door en koningin Máxima aanwezig zullen het zijn. De verwachting het is op dat meer dan tweeduizend nabestaanden een de herdenking zullen bijwonen. van De thema's van naar de tijdens ceremonie zijn geborgenheid en naar verbinding. Na het officiële het deel volgt nog naar op tv een informeel, besloten programma met waar nabestaanden elkaar kunnen ontmoeten. tijdens Tijdens de op tv officiële naar plechtigheid worden alle naar 298 slachtoffers van vlucht de MH17 herdacht. De bijeenkomst door in de Amsterdamse op tv RAI is alleen toegankelijk in voor nabestaanden op tv van slachtoffers en de direct betrokkenen. Onder de uit aanwezigen zijn uit ook koning tijdens Willem-Alexander en op koningin Máxima, prinses het Beatrix en prinses Margriet en Pieter de in van Vollenhoven. Tijdens de herdenkingsceremonie noemen op tv naar circa dertig nabestaanden de namen van tijdens alle 298 tijdens slachtoffers. Vier nabestaanden voeren van persoonlijk van het woord of dragen met een gedicht de voor. Namens de naar regering spreekt minister-president Mark naar Rutte. Ook wordt een van minuut stilte in naar acht genomen. op tv De muzikale omlijsting op van een de herdenking wordt verzorgd door op tv het uit Radio Filharmonisch Orkest, het Groot Omroepkoor in en naar het Nationaal Kinderkoor. door Tevens zijn er muzikale de bijdragen van Marco Borsato, van Lenette van Dongen, van Douwe Bob en tijdens Glennis van Grace.Minder

november 2021
10-11-2014 12:50

Nationale Herdenking MH17

Nationale Herdenking MH17 - Nationale Herdenking MH17

Rechtstreekse uitzending van het officiële gedeelte van de Nationale Herdenking MH 17 in de Amsterdamse RAI.Meer Rechtstreekse uitzending van het officiële gedeelte van de Nationale Herdenking MH 17 in de Amsterdamse RAI. Alle 298 slachtoff...

Nationale Herdenking MH17 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nationale Herdenking MH17 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nationale Herdenking MH17 bij Nationale Herdenking MH17 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nationale Herdenking MH17. Heb je een uitzending van Nationale Herdenking MH17 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nationale Herdenking MH17 gemist

Uitzending gemist van Nationale Herdenking MH17? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Nationale Herdenking MH17, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Nationale Herdenking MH17 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Nationale Herdenking MH17? Hier kun je alle uitzendingen van Nationale Herdenking MH17 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-11-2014 om 12:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!