Programma gemist?

Rechtstreekse uitzending naar van het officiële van gedeelte op van de Nationale Herdenking van MH 17 in de Amsterdamse op RAI.Meer op tv Rechtstreekse uitzending van naar het officiële gedeelte van op tv de op tv Nationale Herdenking MH een 17 in de op tv Amsterdamse RAI. Alle een 298 slachtoffers van vlucht uit MH17 worden herdacht tijdens naar een door plechtige bijeenkomst waarbij ook koning Willem-Alexander de en koningin een Máxima aanwezig zullen zijn. uit De in verwachting is dat meer dan door op tv tweeduizend nabestaanden de herdenking een zullen bijwonen. van De thema's van de op ceremonie zijn geborgenheid door en verbinding. uit Na het officiële deel volgt nog van een een informeel, besloten door programma waar nabestaanden elkaar op kunnen ontmoeten. tijdens Tijdens de officiële plechtigheid uit worden alle 298 uit slachtoffers van vlucht naar MH17 herdacht. De bijeenkomst door in de Amsterdamse RAI de met is alleen toegankelijk het voor nabestaanden van slachtoffers door en direct betrokkenen. Onder uit de aanwezigen zijn het ook naar koning Willem-Alexander en koningin op Máxima, prinses Beatrix naar en prinses met Margriet en Pieter van Vollenhoven. tijdens Tijdens de herdenkingsceremonie op tv noemen uit circa dertig nabestaanden de namen op van alle 298 slachtoffers. op Vier nabestaanden door voeren persoonlijk uit het woord of tijdens dragen een gedicht voor. Namens een de in regering spreekt minister-president Mark op tv Rutte. naar Ook wordt een minuut van stilte in met acht genomen. De muzikale omlijsting van uit de herdenking wordt een verzorgd door het op Radio van Filharmonisch Orkest, het het Groot Omroepkoor uit en het Nationaal op tv Kinderkoor. Tevens zijn op er muzikale bijdragen van Marco Borsato, het Lenette van van Dongen, Douwe Bob het en Glennis het Grace.Minder

februari 2021
10-11-2014 12:50

Nationale Herdenking MH17

Nationale Herdenking MH17 - Nationale Herdenking MH17

Rechtstreekse uitzending van het officiële gedeelte van de Nationale Herdenking MH 17 in de Amsterdamse RAI.Meer Rechtstreekse uitzending van het officiële gedeelte van de Nationale Herdenking MH 17 in de Amsterdamse RAI. Alle 298 slachtoff...

Nationale Herdenking MH17 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nationale Herdenking MH17 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nationale Herdenking MH17 bij Nationale Herdenking MH17 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nationale Herdenking MH17. Heb je een uitzending van Nationale Herdenking MH17 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nationale Herdenking MH17 gemist

Uitzending gemist van Nationale Herdenking MH17? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Nationale Herdenking MH17, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Nationale Herdenking MH17 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Nationale Herdenking MH17? Hier kun je alle uitzendingen van Nationale Herdenking MH17 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-11-2014 om 12:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!