Programma gemist?

In de van Surinaamse jungle ziet Freek op tv een kolenbranderschildpad tijdens de weg de oversteken. Wat een een traag beest. Zo'n zwaar met schild meetorsen valt op ook niet mee. op Wat op tv later ziet Freek met een zijn getrainde ogen een een heel bijzonder het dier: niet te onderscheiden van het dorre bladeren van ligt in er een pipa, ook wel de het Surinaamse pad genoemd. van met Een platte kikker een met een bizar op uiterlijk.

Freek komt van in het koude Noorwegen van rendieren een tegen. Door hun naar brede hoeven met zakken ze niet weg in de op sneeuw. op Ook treft hij een de Euraziatische een lynx, een extreem schuw dier met en uit mede daardoor een uit van de beste jagers van de op de wereld.

In een uitgestrekt, op tv ijzig op tv koud natuurreservaat uit in Noorwegen bezoekt Freek een roedel met op tv wilde wolven. Tussen deze grote roofdieren op het ondergaat Freek een naar uniek begroetingsritueel.

Freek het gaat 's tijdens nachts in de buurt van het Darwin op pad om het dieren van langs de een weg te spotten. Zo uit komt hij de reuzenpad de tegen. Dit een is de door grootste én de een giftigste pad van de wereld. naar Freek vindt van ook de prachtig van getekende en kleurrijke met waterpython.

In het op tv Australische naar Darwin spot Freek een heel naar bijzonder reptiel: de een kraaghagedis. Met het hun kraag een uitgeklapt en sprintend van op hun achterpoten zijn het net de dinosauriërs. op Freek duikt onderweg ook nog op tv het een sloot in en een laat een slangenhalsschildpad van zien.

Het een moerasgebied van Darwin een in Australië zit vol door leven. Freek vindt er op groene wevermieren, en het fanatieke visjagers als de reigers en door lepelaars. uit Even verderop treft hij het grootste op tijdens knaagdier van Australië, tijdens de zwartvoetboomrat.

Hoog een op de Gorongosa berg gaat naar naar Freek op zoek door naar nachtdieren. Hij vindt in het in donker de tijdens klauwkikker, een tijdens kikker die niet kan springen. met In een de vroege ochtend van ziet hij een Gorongosa op tv rotsgekko. Heel door speciaal, want tot van 2017 wist niemand dat dit een dier op tv bestond!

Freek is in naar Mozambique en duikt op door in 400 miljoen jaar terug in op tv de tijd, op tv want zo lang bestaat in de Afrikaanse op tv longvis al. Met speciale naar hulpmiddelen lukt het tijdens Freek er het een te vangen. Maar tijdens is het een longvis met met vinnen als door pootjes en longen in het plaats van de kieuwen wel een in vis?

Op de savanne uit van door Mozambique gaat Freek op zoek in naar grote op tv landdieren. Via in sporen als poep, paadjes in door het het gras en modder de op de op bomen spot hij nijlpaarden een en Afrikaanse met olifanten. Ondertussen laat hij op tv ook nog een kolonie in wevermieren uit zien.

Ningaloo Reef aan in de westkust het van Australië biedt ongelofelijk naar veel moois. Freek met laat je bijzondere door waterdieren zien: de schildpadden, haaien, roggen de en de uit indrukwekkende reuzenmanta. En uit hij krijgt met een kusje van een met zeeslang.

Freek laat drie uit op dieren zien die alleen van in Australië voorkomen: een de prachtige geschubte dennenappelskink, de de op baardagame, die kan zwaaien tijdens en knikkebollen en een de woma python, een gravende in uit wurgslang.

Freek is in op de een savanne van Mozambique en naar vertelt over op tv de roze pelikaan; de zwaarste, een een vliegende vogel ter wereld. Dan in ziet Bassie wat kruipen: een naar het is de levensgevaarlijke pofadder. naar Zonder de in veiligheid uit het oog te op tv verliezen laat Freek op zien hoe het razendsnel deze slang op kan tijdens aanvallen.

Op tijdens de savanne in de Mozambique gaat uit Freek op zoek naar leeuwen. een Leeuwen staan aan het de top het van de het voedselketen en worden naar niet voor niets koningen in genoemd. Wat een in bazen! Freek volgt met enkele sporen en vindt uit een kleine groep uit leeuwen, die in een mooie verrassing bij zich met blijkt te de hebben.

Van zeer klein met tot wonderlijk hoog: een Freek bekijkt op op de het savanne van Mozambique twee een bijzondere tijdens diersoorten. Allereerst de bloeddorstige Matabelle mieren. de Zij zijn tijdens op oorlogspad op en plunderen een op tv termietennest. Daarna op spot Freek een op tv kudde giraffen.

Diep in in de outback van het Australië de gaat Freek op zoek naar op woestijndieren. Hij op treft overdag van een soort hagedis een aan: de doornstaartskink, een van van de 450 soorten tijdens skinken het van Australië. Als hij tijdens 's nachts met op pad gaat, ziet tijdens hij een op tv woestijnschorpioen.

april 2019
05-12-2018 18:15

Vreemde snuiters

Freeks wilde wereld - Vreemde snuiters

In de Surinaamse jungle ziet Freek een kolenbranderschildpad de weg oversteken. Wat een traag beest. Zo'n zwaar schild meetorsen valt ook niet mee. Wat later ziet Freek met zijn getrainde ogen een heel bijzonder dier: niet te onderscheiden ...

04-12-2018 18:15

Wintersporters

Freeks wilde wereld - Wintersporters

Freek komt in het koude Noorwegen rendieren tegen. Door hun brede hoeven zakken ze niet weg in de sneeuw. Ook treft hij de Euraziatische lynx, een extreem schuw dier en mede daardoor een van de beste jagers van de wereld.

03-12-2018 18:15

Wolven special

Freeks wilde wereld - Wolven special

In een uitgestrekt, ijzig koud natuurreservaat in Noorwegen bezoekt Freek een roedel wilde wolven. Tussen deze grote roofdieren ondergaat Freek een uniek begroetingsritueel.

30-11-2018 18:10

On the road

Freeks wilde wereld - On the road

Freek gaat 's nachts in de buurt van Darwin op pad om dieren langs de weg te spotten. Zo komt hij de reuzenpad tegen. Dit is de grootste én de giftigste pad van de wereld. Freek vindt ook de prachtig getekende en kleurrijke waterpython.

29-11-2018 18:10

Figurant in een dino-film

Freeks wilde wereld - Figurant in een dino-film

In het Australische Darwin spot Freek een heel bijzonder reptiel: de kraaghagedis. Met hun kraag uitgeklapt en sprintend op hun achterpoten zijn het net dinosauriërs. Freek duikt onderweg ook nog een sloot in en laat een slangenhalsschildpa...

28-11-2018 18:15

Moerasbewoners

Freeks wilde wereld - Moerasbewoners

Het moerasgebied van Darwin in Australië zit vol leven. Freek vindt er groene wevermieren, en fanatieke visjagers als reigers en lepelaars. Even verderop treft hij het grootste knaagdier van Australië, de zwartvoetboomrat.

27-11-2018 18:15

Hoog op de berg

Freeks wilde wereld - Hoog op de berg

Hoog op de Gorongosa berg gaat Freek op zoek naar nachtdieren. Hij vindt in het donker de klauwkikker, een kikker die niet kan springen. In de vroege ochtend ziet hij een Gorongosa rotsgekko. Heel speciaal, want tot 2017 wist niemand dat di...

26-11-2018 18:15

Afrikaanse longvis special

Freeks wilde wereld - Afrikaanse longvis special

Freek is in Mozambique en duikt in 400 miljoen jaar terug in de tijd, want zo lang bestaat de Afrikaanse longvis al. Met speciale hulpmiddelen lukt het Freek er een te vangen. Maar is een longvis met vinnen als pootjes en longen in plaats v...

24-11-2018 10:05

Spoorzoeken

Freeks wilde wereld - Spoorzoeken

Op de savanne van Mozambique gaat Freek op zoek naar grote landdieren. Via sporen als poep, paadjes in het gras en modder op de bomen spot hij nijlpaarden en Afrikaanse olifanten. Ondertussen laat hij ook nog een kolonie wevermieren zien.

23-11-2018 18:15

Vreemde snuiters onder water

Freeks wilde wereld - Vreemde snuiters onder water

Ningaloo Reef aan de westkust van Australië biedt ongelofelijk veel moois. Freek laat je bijzondere waterdieren zien: schildpadden, haaien, roggen en de indrukwekkende reuzenmanta. En hij krijgt een kusje van een zeeslang.

22-11-2018 18:10

Exclusief in Australië

Freeks wilde wereld - Exclusief in Australië

Freek laat drie dieren zien die alleen in Australië voorkomen: de prachtige geschubte dennenappelskink, de baardagame, die kan zwaaien en knikkebollen en de woma python, een gravende wurgslang.

21-11-2018 18:10

Slimme jagers

Freeks wilde wereld - Slimme jagers

Freek is op de savanne van Mozambique en vertelt over de roze pelikaan; de zwaarste, vliegende vogel ter wereld. Dan ziet Bassie wat kruipen: het is de levensgevaarlijke pofadder. Zonder de veiligheid uit het oog te verliezen laat Freek zie...

20-11-2018 18:15

Afrikaanse leeuw special

Freeks wilde wereld - Afrikaanse leeuw special

Op de savanne in Mozambique gaat Freek op zoek naar leeuwen. Leeuwen staan aan de top van de voedselketen en worden niet voor niets koningen genoemd. Wat een bazen! Freek volgt enkele sporen en vindt een kleine groep leeuwen, die een mooie ...

19-11-2018 18:15

Opvallende savannedieren

Freeks wilde wereld - Opvallende savannedieren

Van zeer klein tot wonderlijk hoog: Freek bekijkt op de savanne van Mozambique twee bijzondere diersoorten. Allereerst de bloeddorstige Matabelle mieren. Zij zijn op oorlogspad en plunderen een termietennest. Daarna spot Freek een kudde gir...

17-11-2018 10:05

Woestijnrakkers

Freeks wilde wereld - Woestijnrakkers

Diep in de outback van Australië gaat Freek op zoek naar woestijndieren. Hij treft overdag een soort hagedis aan: de doornstaartskink, een van de 450 soorten skinken van Australië. Als hij 's nachts op pad gaat, ziet hij een woestijnschorpi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Freeks wilde wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freeks wilde wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freeks wilde wereld bij Freeks wilde wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freeks wilde wereld. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freeks wilde wereld gemist

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 293
  • Laatste uitzending op 05-12-2018 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord