Programma gemist?

In de Surinaamse de jungle ziet Freek op het een kolenbranderschildpad de weg oversteken. door Wat een van traag beest. met Zo'n zwaar schild meetorsen de valt ook niet mee. een Wat later op ziet Freek met met zijn getrainde ogen van een heel bijzonder dier: niet een te onderscheiden een van dorre een bladeren ligt er de een pipa, naar ook wel de Surinaamse tijdens pad genoemd. Een het platte kikker met een door bizar met uiterlijk.

Freek door komt in het met koude Noorwegen rendieren tegen. de Door hun brede een hoeven zakken ze niet de weg in de door het sneeuw. Ook treft hij van de Euraziatische lynx, van een extreem op schuw dier en mede daardoor een het van een de beste met jagers van de het wereld.

In een met uitgestrekt, ijzig in koud natuurreservaat in Noorwegen door bezoekt in Freek een roedel met wilde wolven. Tussen deze grote roofdieren uit ondergaat Freek een uit uniek op tv begroetingsritueel.

Freek gaat in 's in nachts in de buurt van Darwin op tv het op pad om met dieren langs de weg te spotten. op tv Zo komt hij naar de reuzenpad van tegen. een Dit is de grootste én de door giftigste in pad van de wereld. uit Freek van vindt ook de door prachtig getekende en kleurrijke op waterpython.

In het door Australische Darwin spot door Freek een heel in bijzonder reptiel: de met kraaghagedis. Met het hun kraag uitgeklapt en sprintend tijdens op het hun achterpoten zijn het net op een dinosauriërs. Freek duikt onderweg ook uit nog een sloot van in en met laat een slangenhalsschildpad een zien.

Het op moerasgebied van Darwin in Australië tijdens zit in vol leven. Freek de vindt er groene wevermieren, en naar naar fanatieke visjagers als reigers van en lepelaars. op Even verderop treft hij het grootste uit knaagdier uit van Australië, de door zwartvoetboomrat.

Hoog op tv op de Gorongosa het berg gaat Freek op zoek de naar nachtdieren. de Hij uit vindt in het in donker de klauwkikker, uit een kikker die niet kan uit springen. In tijdens de vroege op ochtend ziet hij een Gorongosa rotsgekko. op tv Heel speciaal, door want tot met 2017 wist niemand een dat dit dier het bestond!

Freek door is in Mozambique en duikt de in 400 miljoen naar jaar door terug in de tijd, naar want zo lang uit bestaat de Afrikaanse longvis door al. Met door speciale hulpmiddelen lukt het een uit Freek er een te vangen. Maar door is een longvis op van met vinnen als pootjes naar en longen in plaats op van kieuwen door wel een door vis?

Op de savanne van van van Mozambique gaat Freek uit op zoek op tv naar grote landdieren. Via een sporen als door poep, paadjes in het gras op tv en modder op de het bomen spot in hij nijlpaarden en met Afrikaanse olifanten. Ondertussen laat met tijdens hij ook nog een kolonie wevermieren tijdens tijdens zien.

Ningaloo Reef aan op de op westkust van Australië biedt ongelofelijk naar veel tijdens moois. Freek laat in je bijzondere waterdieren een zien: schildpadden, haaien, op tv roggen en de indrukwekkende op reuzenmanta. in En hij krijgt een kusje met van een van zeeslang.

Freek laat drie op tv door dieren zien die alleen door in Australië voorkomen: de prachtige tijdens geschubte dennenappelskink, uit de baardagame, op die kan zwaaien en de knikkebollen het en de woma python, uit een gravende op tv wurgslang.

Freek is tijdens op de een savanne van Mozambique en het vertelt over de roze op pelikaan; de op zwaarste, vliegende met vogel ter wereld. Dan op ziet Bassie wat in kruipen: het met is de levensgevaarlijke pofadder. Zonder een met de veiligheid uit een het oog te verliezen laat Freek op zien hoe de razendsnel een deze slang kan in aanvallen.

Op de van savanne in Mozambique op gaat Freek op zoek de uit naar leeuwen. Leeuwen staan door aan de top van met de voedselketen en worden met niet uit voor niets koningen genoemd. Wat een een een bazen! Freek door volgt enkele sporen en vindt van een kleine uit groep leeuwen, het die een mooie in verrassing bij zich een blijkt te hebben.

Van uit zeer klein uit tot wonderlijk hoog: Freek bekijkt op tijdens in de savanne van Mozambique twee op tv bijzondere diersoorten. Allereerst de tijdens bloeddorstige Matabelle op tv mieren. Zij uit zijn op oorlogspad met en plunderen een termietennest. Daarna door spot Freek op tv een kudde tijdens giraffen.

Diep in de met met outback van Australië gaat Freek op het zoek van naar woestijndieren. Hij treft naar overdag een soort hagedis met aan: de doornstaartskink, uit een op van de 450 de soorten skinken van door Australië. Als hij 's uit nachts op pad op tv gaat, het ziet hij een met woestijnschorpioen.

oktober 2021
05-12-2018 18:15

Vreemde snuiters

Freeks wilde wereld - Vreemde snuiters

In de Surinaamse jungle ziet Freek een kolenbranderschildpad de weg oversteken. Wat een traag beest. Zo'n zwaar schild meetorsen valt ook niet mee. Wat later ziet Freek met zijn getrainde ogen een heel bijzonder dier: niet te onderscheiden ...

04-12-2018 18:15

Wintersporters

Freeks wilde wereld - Wintersporters

Freek komt in het koude Noorwegen rendieren tegen. Door hun brede hoeven zakken ze niet weg in de sneeuw. Ook treft hij de Euraziatische lynx, een extreem schuw dier en mede daardoor een van de beste jagers van de wereld.

03-12-2018 18:15

Wolven special

Freeks wilde wereld - Wolven special

In een uitgestrekt, ijzig koud natuurreservaat in Noorwegen bezoekt Freek een roedel wilde wolven. Tussen deze grote roofdieren ondergaat Freek een uniek begroetingsritueel.

30-11-2018 18:10

On the road

Freeks wilde wereld - On the road

Freek gaat 's nachts in de buurt van Darwin op pad om dieren langs de weg te spotten. Zo komt hij de reuzenpad tegen. Dit is de grootste én de giftigste pad van de wereld. Freek vindt ook de prachtig getekende en kleurrijke waterpython.

29-11-2018 18:10

Figurant in een dino-film

Freeks wilde wereld - Figurant in een dino-film

In het Australische Darwin spot Freek een heel bijzonder reptiel: de kraaghagedis. Met hun kraag uitgeklapt en sprintend op hun achterpoten zijn het net dinosauriërs. Freek duikt onderweg ook nog een sloot in en laat een slangenhalsschildpa...

28-11-2018 18:15

Moerasbewoners

Freeks wilde wereld - Moerasbewoners

Het moerasgebied van Darwin in Australië zit vol leven. Freek vindt er groene wevermieren, en fanatieke visjagers als reigers en lepelaars. Even verderop treft hij het grootste knaagdier van Australië, de zwartvoetboomrat.

27-11-2018 18:15

Hoog op de berg

Freeks wilde wereld - Hoog op de berg

Hoog op de Gorongosa berg gaat Freek op zoek naar nachtdieren. Hij vindt in het donker de klauwkikker, een kikker die niet kan springen. In de vroege ochtend ziet hij een Gorongosa rotsgekko. Heel speciaal, want tot 2017 wist niemand dat di...

26-11-2018 18:15

Afrikaanse longvis special

Freeks wilde wereld - Afrikaanse longvis special

Freek is in Mozambique en duikt in 400 miljoen jaar terug in de tijd, want zo lang bestaat de Afrikaanse longvis al. Met speciale hulpmiddelen lukt het Freek er een te vangen. Maar is een longvis met vinnen als pootjes en longen in plaats v...

24-11-2018 10:05

Spoorzoeken

Freeks wilde wereld - Spoorzoeken

Op de savanne van Mozambique gaat Freek op zoek naar grote landdieren. Via sporen als poep, paadjes in het gras en modder op de bomen spot hij nijlpaarden en Afrikaanse olifanten. Ondertussen laat hij ook nog een kolonie wevermieren zien.

23-11-2018 18:15

Vreemde snuiters onder water

Freeks wilde wereld - Vreemde snuiters onder water

Ningaloo Reef aan de westkust van Australië biedt ongelofelijk veel moois. Freek laat je bijzondere waterdieren zien: schildpadden, haaien, roggen en de indrukwekkende reuzenmanta. En hij krijgt een kusje van een zeeslang.

22-11-2018 18:10

Exclusief in Australië

Freeks wilde wereld - Exclusief in Australië

Freek laat drie dieren zien die alleen in Australië voorkomen: de prachtige geschubte dennenappelskink, de baardagame, die kan zwaaien en knikkebollen en de woma python, een gravende wurgslang.

21-11-2018 18:10

Slimme jagers

Freeks wilde wereld - Slimme jagers

Freek is op de savanne van Mozambique en vertelt over de roze pelikaan; de zwaarste, vliegende vogel ter wereld. Dan ziet Bassie wat kruipen: het is de levensgevaarlijke pofadder. Zonder de veiligheid uit het oog te verliezen laat Freek zie...

20-11-2018 18:15

Afrikaanse leeuw special

Freeks wilde wereld - Afrikaanse leeuw special

Op de savanne in Mozambique gaat Freek op zoek naar leeuwen. Leeuwen staan aan de top van de voedselketen en worden niet voor niets koningen genoemd. Wat een bazen! Freek volgt enkele sporen en vindt een kleine groep leeuwen, die een mooie ...

19-11-2018 18:15

Opvallende savannedieren

Freeks wilde wereld - Opvallende savannedieren

Van zeer klein tot wonderlijk hoog: Freek bekijkt op de savanne van Mozambique twee bijzondere diersoorten. Allereerst de bloeddorstige Matabelle mieren. Zij zijn op oorlogspad en plunderen een termietennest. Daarna spot Freek een kudde gir...

17-11-2018 10:05

Woestijnrakkers

Freeks wilde wereld - Woestijnrakkers

Diep in de outback van Australië gaat Freek op zoek naar woestijndieren. Hij treft overdag een soort hagedis aan: de doornstaartskink, een van de 450 soorten skinken van Australië. Als hij 's nachts op pad gaat, ziet hij een woestijnschorpi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Freeks wilde wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freeks wilde wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freeks wilde wereld bij Freeks wilde wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freeks wilde wereld. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freeks wilde wereld gemist

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 293
  • Laatste uitzending op 05-12-2018 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!