Programma gemist?

Seizoen naar 5 - Aflevering 19 - het de Natuurdocumentairereeks. Woestijnrakkers. Freek gaat in Australië op zoek op tv naar op tv woestijndieren. Hij treft overdag een in soort naar hagedis aan: de doornstaartskink. Als van hij 's uit nachts op pad met gaat, ziet tijdens hij een een woestijnschorpioen.

Seizoen naar 5 - Aflevering 5 - met Natuurdocumentairereeks. Stofzuigers op tv van de in jungle. Freek Vonk vangt in Suriname op een de roodstaartmeerval, de stofzuigers van de met jungle. Aan land ziet door hij verstopt op tv tussen de bladeren de het gevaarlijke lanspuntslang. op Zelfs Freek de wordt daar een beetje met nerveus tijdens van.

Seizoen op 5 - Aflevering 4 - met Natuurdocumentairereeks. Oog op tv in oog met van de anaconda

Seizoen op tv 5 - Aflevering 3 een - Natuurdocumentairereeks. Koning van de met een hagedissen

Freek is ver op tv van de in bewoonde de wereld, in de outback van Australië. op naar Hij ziet een tijdens hagedis die een en met al schubben op en stekels is: de tijdens bergduivel. Nog veel duivelser dan door die hagedis is op de giga giftige door tijdens mulga slang. Freek laat door er een zien tijdens maar zorgt er de wel voor dat de tijdens gevaarlijke slang niet tijdens boos van wordt.

In uit het nieuwe seizoen van op Freeks wilde wereld met reist Freek Vonk de een wereld een weer rond. Van Noorwegen het naar Mozambique, uit van Australie het naar Suriname. Freek en zijn team naar tijdens trekken weer alles uit de met kast om de mooiste tijdens dieren te met filmen. En dat naar onder extreme omstandigheden. Vanuit uit de lucht, met dwars door de uit rimboe, maar ook diep een onder water, op tv gutsend van het uit zweet in met de woenstijn en dik het ingepakt tegen de kou in naar de sneeuw. de Freeks wilde wereld naar is vanaf door vanavond elke op tv werkdag om 18:15 naar uur te zien bij tijdens NPO Zapp op NPO op tv 3. De in eerste aflevering gaat over de walvishaai, van de de allergrootste vis van tijdens de wereld. op Freek Vonk is aan de westkust in van Australië. Hij met bekijkt een walvishaaien vanuit de lucht en door vanaf het in water. Vervolgens een komt een in van z'n dromen uit en een zwemt hij een uit stuk onder water het met het dit statige dier op tv mee.

Freek tijdens ziet op de het eiland Sri Lanka overal dieren! tijdens Hij komt het het dikke broertje tijdens van de vleermuis een tegen: de in vleerhond. En een door reuzeneekhoorn! Maar tijdens het barst er ook van de op wilde zwijnen die de verdacht veel van lijken naar op hun broertjes van de naar Afrikaanse van savanne.

Freek speelt in verstoppertje de met dieren in de de Pantanal van Brazilië. op tv Of beter gezegd, de dieren uit met spelen verstoppertje met Freek. Is het het een tak? Nee, op tv het is de een vogel! De door reuzennachtzwaluw met is de koning van de camouflage op tv en is het dol op dit spelletje. de Andere op dieren die zich graag uit verdekt opstellen zijn katachtigen. door Als het in donker wordt, naar gaat Freek naar op avontuur en het vindt het favoriete plekje van met de ocelot, een acrobatische tijdens kat die op tv zich een 's nachts wel laat een zien!

Het Afrikaanse naar landje Rwanda staat de bekend om haar vele een naar heuvels, bergen en met zelfs vulkanen. Sommige vulkanen met slapen, andere zijn heel actief. een De vruchtbare grond in rondom vulkanen trekt van veel het dieren aan. In het mysterieuze van bamboebos in aan de voet van op tv een vulkaan ontdekt Freek van tijdens een heel grappig aapje, de gouden een meerkat! tijdens Er blijkt met een enorme groep van deze een dieren op tv in de boomtoppen te ritselen. Gouden in meerkatten zijn namelijk door dol op naar bamboe en dat de is er genoeg van in met dit bos!

Freek is in de de in Sinharaja jungle naar op Sri Lanka. Dit regenwoud in staat bekend om haar met bijzondere een bewoners. Eén van een die bewoners is een in buitengewoon op bloeddorstig beestje. Overal tijdens waar Freek en zijn naar cameraploeg kijken, zitten deze kleine de wormpjes op en ze laten onmiskenbare sporen met na! Maar deze op tv jungle heeft, het verstopt tussen naar het groen, nog meer op verrassingen in petto. Freek naar vangt een van bamboeslang, waarbij hij goed van moet met opletten, want van sommige zijn giftig en dus op gevaarlijk.

In Brazilië door zijn in de boerderijen anders dan bij ons. tijdens Bij deze het 'fazenda's' horen uit enorme stukken land, waar tijdens je de koeien naar te paard moet in gaan tijdens zoeken. Freek gaat op mee met de Braziliaanse met cowboys met hun lasso's de en Pantaneiro paarden. een Ondertussen van ontdekt hij een vijgenboom met die een op palmboom aan het wurgen is van en komt hij naar een heel de zeldzaam hert van tegen.

Op de uitgestrekte een een droge graslanden bij de Pantanal op in Brazilië struikelt Freek naar op tv letterlijk over de hopen tijdens zand. Het dier dat op tv daar verantwoordelijk door voor is, is naar de armadillo ofwel het gordeldier, de met een klein gepantserd diertje dat zich van de hier helemaal thuisvoelt. door Een andere rare snuiter die uit ook een graag geziene door tijdens gast is op met de savannes is de tijdens reuzenmiereneter. Dit is wel één in de van de vreemdste zoogdieren die Freek naar ooit heeft op gezien en op zijn naam met doet al vermoeden waar de ie dol op het is...

Aan het het einde van het door droge seizoen verzamelen honderden een Aziatische olifanten op tv zich in het midden tijdens van Sri het Lanka. Het met is overal kurkdroog op het van eiland, maar het hier op in Minneriya is nog water om tijdens hun dorst te tijdens lessen. En van dat op tv ruiken de olifanten, van heinde en door door verre reizen ze hierheen en in Freek naar is getuige van dit op bijzondere natuurverschijnsel. Andere bijzondere door eilandbewoners die Freek op ontmoet zijn de typische tijdens Ceylon kroonapen met het hun kunstige van kapsels!

Freek verkent de tijdens waterrijke met Pantanal in Brazilië per door kano. Zo kan het hij geruisloos over de het water glijden naar en nog dichterbij door dieren komen op die normaal heel door schuw zijn. De naar piepkleine Amazone ijsvogel voelt op zich hier op tv helemaal thuis met en Freek ziet de het sluwe jachttechniek van het vogeltje met naar van heel dichtbij. De visarend is de een tijdens andere jager die tijdens dol is op water de én vis. Tot slot van staat tijdens Freek oog in oog in met naar de koning van de rivier, de op tv op tv reuzenotter. Hij ziet er misschien op schattig uit, de maar het is een tijdens echt het roofdier!

Freek ziet met ze op uit al zijn reizen in vaak vliegen: vogels! In een allerlei tijdens soorten en maten, vogels zijn een namelijk overal. In Brazilië in barst het de van op tv de watervogels! De roze lepelaar is een met op zijn gekke snavel zo'n de typische Pantanal-vogel die helemaal tijdens is van aangepast aan het het leven in dit moeras. Genoeg de gevlogen, in tijd om te vissen. een Freek gooit op tv zijn hengel naar uit om niet veel later een door piranha in aan de haak van te slaan. Deze vleesetende met vissen zwemmen van hier overal en met op die vlijmscherpe tanden als de scheermessen is het op dus oppassen in geblazen. En wist naar je dat piranha's uit kunnen door blaffen?

november 2018
17-11-2018 10:05

Freeks wilde wereld

Freeks wilde wereld - Freeks wilde wereld

Seizoen 5 - Aflevering 19 - Natuurdocumentairereeks. Woestijnrakkers. Freek gaat in Australië op zoek naar woestijndieren. Hij treft overdag een soort hagedis aan: de doornstaartskink. Als hij 's nachts op pad gaat, ziet hij een woestijns...

16-11-2018 18:15

Freeks wilde wereld

Freeks wilde wereld - Freeks wilde wereld

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Natuurdocumentairereeks. Stofzuigers van de jungle. Freek Vonk vangt in Suriname een roodstaartmeerval, de stofzuigers van de jungle. Aan land ziet hij verstopt tussen de bladeren de gevaarlijke lanspuntslang. Z...

15-11-2018 18:15

Freeks wilde wereld

Freeks wilde wereld - Freeks wilde wereld

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Natuurdocumentairereeks. Oog in oog met de anaconda

14-11-2018 18:15

Freeks wilde wereld

Freeks wilde wereld - Freeks wilde wereld

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Natuurdocumentairereeks. Koning van de hagedissen

13-11-2018 18:15

Duivels van de woestijn

Freeks wilde wereld - Duivels van de woestijn

Freek is ver van de bewoonde wereld, in de outback van Australië. Hij ziet een hagedis die een en al schubben en stekels is: de bergduivel. Nog veel duivelser dan die hagedis is de giga giftige mulga slang. Freek laat er een zien maar zorgt...

12-11-2018 18:15

Terug: Freeks wilde wereld

Freeks wilde wereld - Terug: Freeks wilde wereld

In het nieuwe seizoen van Freeks wilde wereld reist Freek Vonk de wereld weer rond. Van Noorwegen naar Mozambique, van Australie naar Suriname. Freek en zijn team trekken weer alles uit de kast om de mooiste dieren te filmen. En dat onder e...

29-04-2018 14:55

Overal dieren!

Freeks wilde wereld - Overal dieren!

Freek ziet op het eiland Sri Lanka overal dieren! Hij komt het dikke broertje van de vleermuis tegen: de vleerhond. En een reuzeneekhoorn! Maar het barst er ook van de wilde zwijnen die verdacht veel lijken op hun broertjes van de Afrikaans...

15-04-2018 17:00

Verstoppertje in de Pantanal

Freeks wilde wereld - Verstoppertje in de Pantanal

Freek speelt verstoppertje met dieren in de Pantanal van Brazilië. Of beter gezegd, de dieren spelen verstoppertje met Freek. Is het een tak? Nee, het is een vogel! De reuzennachtzwaluw is de koning van de camouflage en is dol op dit spelle...

08-04-2018 17:00

Bewoners van het bamboebos

Freeks wilde wereld - Bewoners van het bamboebos

Het Afrikaanse landje Rwanda staat bekend om haar vele heuvels, bergen en zelfs vulkanen. Sommige vulkanen slapen, andere zijn heel actief. De vruchtbare grond rondom vulkanen trekt veel dieren aan. In het mysterieuze bamboebos aan de voet ...

01-04-2018 12:40

Bloeddorstige beestjes

Freeks wilde wereld - Bloeddorstige beestjes

Freek is in de Sinharaja jungle op Sri Lanka. Dit regenwoud staat bekend om haar bijzondere bewoners. Eén van die bewoners is een buitengewoon bloeddorstig beestje. Overal waar Freek en zijn cameraploeg kijken, zitten deze kleine wormpjes e...

25-03-2018 14:50

Braziliaanse cowboys

Freeks wilde wereld - Braziliaanse cowboys

In Brazilië zijn de boerderijen anders dan bij ons. Bij deze 'fazenda's' horen enorme stukken land, waar je de koeien te paard moet gaan zoeken. Freek gaat mee met de Braziliaanse cowboys met hun lasso's en Pantaneiro paarden. Ondertussen o...

03-02-2018 17:50

Reuzenmieren en gordeldieren

Freeks wilde wereld - Reuzenmieren en gordeldieren

Op de uitgestrekte droge graslanden bij de Pantanal in Brazilië struikelt Freek letterlijk over de hopen zand. Het dier dat daar verantwoordelijk voor is, is de armadillo ofwel het gordeldier, een klein gepantserd diertje dat zich hier hele...

27-01-2018 17:45

Een olifantenbad

Freeks wilde wereld - Een olifantenbad

Aan het einde van het droge seizoen verzamelen honderden Aziatische olifanten zich in het midden van Sri Lanka. Het is overal kurkdroog op het eiland, maar hier in Minneriya is nog water om hun dorst te lessen. En dat ruiken de olifanten, v...

20-01-2018 17:45

Rovers van de rivier

Freeks wilde wereld - Rovers van de rivier

Freek verkent de waterrijke Pantanal in Brazilië per kano. Zo kan hij geruisloos over het water glijden en nog dichterbij dieren komen die normaal heel schuw zijn. De piepkleine Amazone ijsvogel voelt zich hier helemaal thuis en Freek ziet ...

20-01-2018 14:55

Snavels en tanden

Freeks wilde wereld - Snavels en tanden

Freek ziet ze op al zijn reizen vaak vliegen: vogels! In allerlei soorten en maten, vogels zijn namelijk overal. In Brazilië barst het van de watervogels! De roze lepelaar is met zijn gekke snavel zo'n typische Pantanal-vogel die helemaal i...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Freeks wilde wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freeks wilde wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freeks wilde wereld bij Freeks wilde wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freeks wilde wereld. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freeks wilde wereld gemist

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 279
  • Laatste uitzending op 17-11-2018 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord