Programma gemist?

In door de Surinaamse jungle op ziet Freek een kolenbranderschildpad de het tijdens weg oversteken. Wat een traag op beest. Zo'n zwaar schild het meetorsen het valt ook van niet mee. Wat later ziet Freek van met door zijn getrainde ogen een heel op tv bijzonder dier: niet uit te onderscheiden van tijdens dorre bladeren ligt in er een pipa, van ook wel de van Surinaamse het pad genoemd. Een platte in kikker met een bizar van het uiterlijk.

Freek in komt in het het koude Noorwegen rendieren tegen. uit Door hun brede hoeven door zakken ze in niet de weg in de sneeuw. Ook treft de hij de Euraziatische in lynx, een extreem een schuw dier naar en tijdens mede daardoor een een van de beste jagers in van de naar wereld.

In een tijdens uitgestrekt, ijzig het koud natuurreservaat in Noorwegen bezoekt het Freek het een roedel wilde wolven. Tussen een deze het grote roofdieren ondergaat Freek op een naar uniek begroetingsritueel.

Freek gaat 's een nachts het in de buurt van Darwin met op pad in om dieren langs tijdens de weg te spotten. door van Zo komt hij de de reuzenpad tegen. Dit is de door grootste én door de giftigste uit pad van de wereld. Freek in vindt door ook de prachtig getekende en door kleurrijke tijdens waterpython.

In het de Australische van Darwin spot Freek een heel door bijzonder reptiel: de met kraaghagedis. Met hun kraag van uitgeklapt de en sprintend op hun door achterpoten zijn het net uit dinosauriërs. de Freek duikt onderweg tijdens ook nog een op sloot in door en laat een op tv slangenhalsschildpad zien.

Het moerasgebied de van Darwin in door Australië in zit vol leven. op Freek vindt er uit groene wevermieren, en uit fanatieke visjagers als reigers en het lepelaars. Even een verderop treft een hij het grootste knaagdier van in Australië, tijdens de zwartvoetboomrat.

Hoog op de de Gorongosa uit berg gaat Freek op zoek van naar nachtdieren. Hij door door vindt in het donker de klauwkikker, in een kikker het die niet kan uit springen. van In de vroege ochtend ziet hij in tijdens een Gorongosa rotsgekko. door Heel speciaal, want tijdens tot 2017 wist niemand de dat dit uit dier bestond!

Freek door is in Mozambique en naar duikt in in 400 miljoen jaar terug in de de tijd, op want zo lang bestaat het de in Afrikaanse longvis op tv al. Met speciale hulpmiddelen lukt van het naar Freek er een te vangen. Maar uit is een longvis op met vinnen als door pootjes en longen op tv in plaats van het van kieuwen wel een uit vis?

Op van de savanne van met Mozambique gaat Freek op zoek het naar grote in landdieren. in Via sporen als poep, paadjes uit in op tv het gras en modder tijdens op de bomen op spot hij nijlpaarden een en Afrikaanse olifanten. Ondertussen laat tijdens hij de ook nog een op tv kolonie wevermieren op tv zien.

Ningaloo een Reef aan de westkust van naar Australië een biedt ongelofelijk uit veel moois. Freek laat de je bijzondere waterdieren zien: een schildpadden, haaien, op roggen en door de indrukwekkende reuzenmanta. En een hij krijgt een kusje van op een een zeeslang.

Freek laat van drie dieren zien die op alleen in Australië uit voorkomen: de prachtige uit geschubte dennenappelskink, de van baardagame, van die kan zwaaien en knikkebollen het en de op tv woma python, een gravende op in wurgslang.

Freek de is op de savanne van het Mozambique en naar vertelt over de de roze pelikaan; de zwaarste, met vliegende vogel in ter wereld. Dan ziet naar Bassie wat met kruipen: het is uit de levensgevaarlijke tijdens pofadder. Zonder de in veiligheid uit het oog te de een verliezen laat Freek naar zien hoe razendsnel deze slang kan uit in aanvallen.

Op een de savanne in Mozambique gaat op Freek op uit zoek naar op tv leeuwen. Leeuwen staan met aan de in top van de voedselketen een en worden door niet voor niets koningen genoemd. Wat door een bazen! Freek een de volgt enkele sporen en vindt door een kleine groep leeuwen, tijdens door die een mooie van verrassing bij zich op tv blijkt te hebben.

Van van zeer klein tot naar wonderlijk hoog: Freek door bekijkt op naar de savanne van van Mozambique twee bijzondere diersoorten. door Allereerst de bloeddorstige Matabelle de mieren. in Zij zijn op in oorlogspad en plunderen met een termietennest. Daarna spot met Freek een kudde op tv giraffen.

Diep met in de met outback van Australië de gaat Freek op zoek naar op tv woestijndieren. Hij treft overdag de een soort hagedis van aan: de doornstaartskink, in een op van de 450 van soorten skinken van Australië. op Als hij door 's nachts de op pad gaat, ziet van hij een door woestijnschorpioen.

januari 2020
05-12-2018 18:15

Vreemde snuiters

Freeks wilde wereld - Vreemde snuiters

In de Surinaamse jungle ziet Freek een kolenbranderschildpad de weg oversteken. Wat een traag beest. Zo'n zwaar schild meetorsen valt ook niet mee. Wat later ziet Freek met zijn getrainde ogen een heel bijzonder dier: niet te onderscheiden ...

04-12-2018 18:15

Wintersporters

Freeks wilde wereld - Wintersporters

Freek komt in het koude Noorwegen rendieren tegen. Door hun brede hoeven zakken ze niet weg in de sneeuw. Ook treft hij de Euraziatische lynx, een extreem schuw dier en mede daardoor een van de beste jagers van de wereld.

03-12-2018 18:15

Wolven special

Freeks wilde wereld - Wolven special

In een uitgestrekt, ijzig koud natuurreservaat in Noorwegen bezoekt Freek een roedel wilde wolven. Tussen deze grote roofdieren ondergaat Freek een uniek begroetingsritueel.

30-11-2018 18:10

On the road

Freeks wilde wereld - On the road

Freek gaat 's nachts in de buurt van Darwin op pad om dieren langs de weg te spotten. Zo komt hij de reuzenpad tegen. Dit is de grootste én de giftigste pad van de wereld. Freek vindt ook de prachtig getekende en kleurrijke waterpython.

29-11-2018 18:10

Figurant in een dino-film

Freeks wilde wereld - Figurant in een dino-film

In het Australische Darwin spot Freek een heel bijzonder reptiel: de kraaghagedis. Met hun kraag uitgeklapt en sprintend op hun achterpoten zijn het net dinosauriërs. Freek duikt onderweg ook nog een sloot in en laat een slangenhalsschildpa...

28-11-2018 18:15

Moerasbewoners

Freeks wilde wereld - Moerasbewoners

Het moerasgebied van Darwin in Australië zit vol leven. Freek vindt er groene wevermieren, en fanatieke visjagers als reigers en lepelaars. Even verderop treft hij het grootste knaagdier van Australië, de zwartvoetboomrat.

27-11-2018 18:15

Hoog op de berg

Freeks wilde wereld - Hoog op de berg

Hoog op de Gorongosa berg gaat Freek op zoek naar nachtdieren. Hij vindt in het donker de klauwkikker, een kikker die niet kan springen. In de vroege ochtend ziet hij een Gorongosa rotsgekko. Heel speciaal, want tot 2017 wist niemand dat di...

26-11-2018 18:15

Afrikaanse longvis special

Freeks wilde wereld - Afrikaanse longvis special

Freek is in Mozambique en duikt in 400 miljoen jaar terug in de tijd, want zo lang bestaat de Afrikaanse longvis al. Met speciale hulpmiddelen lukt het Freek er een te vangen. Maar is een longvis met vinnen als pootjes en longen in plaats v...

24-11-2018 10:05

Spoorzoeken

Freeks wilde wereld - Spoorzoeken

Op de savanne van Mozambique gaat Freek op zoek naar grote landdieren. Via sporen als poep, paadjes in het gras en modder op de bomen spot hij nijlpaarden en Afrikaanse olifanten. Ondertussen laat hij ook nog een kolonie wevermieren zien.

23-11-2018 18:15

Vreemde snuiters onder water

Freeks wilde wereld - Vreemde snuiters onder water

Ningaloo Reef aan de westkust van Australië biedt ongelofelijk veel moois. Freek laat je bijzondere waterdieren zien: schildpadden, haaien, roggen en de indrukwekkende reuzenmanta. En hij krijgt een kusje van een zeeslang.

22-11-2018 18:10

Exclusief in Australië

Freeks wilde wereld - Exclusief in Australië

Freek laat drie dieren zien die alleen in Australië voorkomen: de prachtige geschubte dennenappelskink, de baardagame, die kan zwaaien en knikkebollen en de woma python, een gravende wurgslang.

21-11-2018 18:10

Slimme jagers

Freeks wilde wereld - Slimme jagers

Freek is op de savanne van Mozambique en vertelt over de roze pelikaan; de zwaarste, vliegende vogel ter wereld. Dan ziet Bassie wat kruipen: het is de levensgevaarlijke pofadder. Zonder de veiligheid uit het oog te verliezen laat Freek zie...

20-11-2018 18:15

Afrikaanse leeuw special

Freeks wilde wereld - Afrikaanse leeuw special

Op de savanne in Mozambique gaat Freek op zoek naar leeuwen. Leeuwen staan aan de top van de voedselketen en worden niet voor niets koningen genoemd. Wat een bazen! Freek volgt enkele sporen en vindt een kleine groep leeuwen, die een mooie ...

19-11-2018 18:15

Opvallende savannedieren

Freeks wilde wereld - Opvallende savannedieren

Van zeer klein tot wonderlijk hoog: Freek bekijkt op de savanne van Mozambique twee bijzondere diersoorten. Allereerst de bloeddorstige Matabelle mieren. Zij zijn op oorlogspad en plunderen een termietennest. Daarna spot Freek een kudde gir...

17-11-2018 10:05

Woestijnrakkers

Freeks wilde wereld - Woestijnrakkers

Diep in de outback van Australië gaat Freek op zoek naar woestijndieren. Hij treft overdag een soort hagedis aan: de doornstaartskink, een van de 450 soorten skinken van Australië. Als hij 's nachts op pad gaat, ziet hij een woestijnschorpi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Freeks wilde wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freeks wilde wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freeks wilde wereld bij Freeks wilde wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freeks wilde wereld. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freeks wilde wereld gemist

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 293
  • Laatste uitzending op 05-12-2018 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!