Programma gemist?

In de met Surinaamse jungle ziet Freek door uit een kolenbranderschildpad de weg door oversteken. Wat een een traag beest. Zo'n op tv zwaar schild meetorsen op valt ook niet mee. Wat op tv later op tv ziet Freek met zijn getrainde tijdens ogen een heel uit bijzonder dier: niet op te uit onderscheiden van dorre op tv bladeren ligt er een pipa, in ook wel op tv de Surinaamse in pad genoemd. Een platte kikker uit met uit een bizar tijdens uiterlijk.

Freek naar komt in het koude het Noorwegen rendieren op tegen. Door hun tijdens brede hoeven zakken ze op tv niet weg in de in sneeuw. Ook de treft de hij de Euraziatische met lynx, een extreem door schuw dier en mede daardoor uit een uit van de beste jagers van de in naar wereld.

In door een uitgestrekt, ijzig koud natuurreservaat de in Noorwegen op bezoekt Freek een tijdens roedel in wilde wolven. Tussen deze grote tijdens roofdieren ondergaat Freek van een uniek op tv begroetingsritueel.

Freek gaat 's op nachts van in de buurt van Darwin een op pad de om dieren een langs de door weg te spotten. Zo komt hij op de reuzenpad op tv tegen. van Dit is de grootste én de naar giftigste pad van van de wereld. Freek een met vindt ook de prachtig getekende en op met kleurrijke waterpython.

In het met Australische op Darwin spot Freek het een heel bijzonder reptiel: uit de kraaghagedis. Met hun in kraag uitgeklapt naar en sprintend op tijdens hun achterpoten het zijn het net dinosauriërs. Freek duikt naar onderweg ook met nog een op sloot in en laat een uit de slangenhalsschildpad zien.

Het de moerasgebied van Darwin in Australië in zit vol uit leven. tijdens Freek vindt er groene wevermieren, en van in fanatieke visjagers als reigers en lepelaars. door Even de verderop treft met hij het grootste knaagdier van Australië, de de in zwartvoetboomrat.

Hoog met op de op tv Gorongosa berg gaat op Freek op zoek naar nachtdieren. Hij een vindt in het met donker het de klauwkikker, een kikker van die met niet kan springen. het In de vroege ochtend ziet hij op tv een Gorongosa uit rotsgekko. Heel speciaal, uit want tot 2017 wist van niemand dat dit tijdens op dier bestond!

Freek is in in Mozambique en de duikt tijdens in 400 miljoen jaar terug door in uit de tijd, want zo lang op bestaat de Afrikaanse de longvis al. in Met speciale hulpmiddelen lukt het in Freek er een met te vangen. Maar naar van is een longvis op tv met vinnen als pootjes en een longen het in plaats van kieuwen wel uit een uit vis?

Op een de savanne in van Mozambique gaat naar Freek op zoek naar grote landdieren. naar Via sporen als op poep, op paadjes in het gras en door modder op de op tv met bomen spot hij van nijlpaarden en Afrikaanse olifanten. tijdens Ondertussen laat hij ook tijdens nog een kolonie wevermieren een door zien.

Ningaloo met Reef aan de door westkust van op Australië biedt ongelofelijk veel moois. Freek met laat je van bijzondere waterdieren een zien: schildpadden, haaien, roggen met en de indrukwekkende een reuzenmanta. En hij naar krijgt een door kusje van een met zeeslang.

Freek laat op tv drie dieren zien die in alleen in van Australië naar voorkomen: de prachtige geschubte dennenappelskink, door de baardagame, uit die kan zwaaien de en knikkebollen en de de woma python, een van gravende in wurgslang.

Freek uit is op de savanne van van met Mozambique en vertelt de over de roze pelikaan; een de zwaarste, in vliegende vogel ter wereld. Dan een ziet Bassie wat kruipen: met het op tv is de door levensgevaarlijke pofadder. Zonder de veiligheid een uit het oog te het met verliezen laat Freek zien hoe van razendsnel deze slang kan met door aanvallen.

Op op tv de savanne tijdens in Mozambique gaat Freek op van zoek naar leeuwen. door Leeuwen staan aan het de top in van de voedselketen en worden naar niet voor het niets koningen genoemd. van Wat een bazen! uit Freek volgt enkele uit sporen en vindt een uit op tv kleine groep leeuwen, die een het mooie verrassing door bij zich blijkt door te hebben.

Van in zeer klein op tot wonderlijk hoog: Freek bekijkt op een de savanne van tijdens van Mozambique twee bijzondere diersoorten. tijdens Allereerst de het bloeddorstige Matabelle mieren. van Zij zijn op oorlogspad en het plunderen een op termietennest. Daarna spot Freek een het kudde op giraffen.

Diep tijdens in de outback van Australië van gaat Freek op met een zoek naar woestijndieren. de Hij treft overdag een op tv soort hagedis aan: de op tv doornstaartskink, een van tijdens de een 450 soorten skinken van Australië. Als met hij 's nachts tijdens op pad gaat, het ziet hij op een met woestijnschorpioen.

juni 2021
05-12-2018 18:15

Vreemde snuiters

Freeks wilde wereld - Vreemde snuiters

In de Surinaamse jungle ziet Freek een kolenbranderschildpad de weg oversteken. Wat een traag beest. Zo'n zwaar schild meetorsen valt ook niet mee. Wat later ziet Freek met zijn getrainde ogen een heel bijzonder dier: niet te onderscheiden ...

04-12-2018 18:15

Wintersporters

Freeks wilde wereld - Wintersporters

Freek komt in het koude Noorwegen rendieren tegen. Door hun brede hoeven zakken ze niet weg in de sneeuw. Ook treft hij de Euraziatische lynx, een extreem schuw dier en mede daardoor een van de beste jagers van de wereld.

03-12-2018 18:15

Wolven special

Freeks wilde wereld - Wolven special

In een uitgestrekt, ijzig koud natuurreservaat in Noorwegen bezoekt Freek een roedel wilde wolven. Tussen deze grote roofdieren ondergaat Freek een uniek begroetingsritueel.

30-11-2018 18:10

On the road

Freeks wilde wereld - On the road

Freek gaat 's nachts in de buurt van Darwin op pad om dieren langs de weg te spotten. Zo komt hij de reuzenpad tegen. Dit is de grootste én de giftigste pad van de wereld. Freek vindt ook de prachtig getekende en kleurrijke waterpython.

29-11-2018 18:10

Figurant in een dino-film

Freeks wilde wereld - Figurant in een dino-film

In het Australische Darwin spot Freek een heel bijzonder reptiel: de kraaghagedis. Met hun kraag uitgeklapt en sprintend op hun achterpoten zijn het net dinosauriërs. Freek duikt onderweg ook nog een sloot in en laat een slangenhalsschildpa...

28-11-2018 18:15

Moerasbewoners

Freeks wilde wereld - Moerasbewoners

Het moerasgebied van Darwin in Australië zit vol leven. Freek vindt er groene wevermieren, en fanatieke visjagers als reigers en lepelaars. Even verderop treft hij het grootste knaagdier van Australië, de zwartvoetboomrat.

27-11-2018 18:15

Hoog op de berg

Freeks wilde wereld - Hoog op de berg

Hoog op de Gorongosa berg gaat Freek op zoek naar nachtdieren. Hij vindt in het donker de klauwkikker, een kikker die niet kan springen. In de vroege ochtend ziet hij een Gorongosa rotsgekko. Heel speciaal, want tot 2017 wist niemand dat di...

26-11-2018 18:15

Afrikaanse longvis special

Freeks wilde wereld - Afrikaanse longvis special

Freek is in Mozambique en duikt in 400 miljoen jaar terug in de tijd, want zo lang bestaat de Afrikaanse longvis al. Met speciale hulpmiddelen lukt het Freek er een te vangen. Maar is een longvis met vinnen als pootjes en longen in plaats v...

24-11-2018 10:05

Spoorzoeken

Freeks wilde wereld - Spoorzoeken

Op de savanne van Mozambique gaat Freek op zoek naar grote landdieren. Via sporen als poep, paadjes in het gras en modder op de bomen spot hij nijlpaarden en Afrikaanse olifanten. Ondertussen laat hij ook nog een kolonie wevermieren zien.

23-11-2018 18:15

Vreemde snuiters onder water

Freeks wilde wereld - Vreemde snuiters onder water

Ningaloo Reef aan de westkust van Australië biedt ongelofelijk veel moois. Freek laat je bijzondere waterdieren zien: schildpadden, haaien, roggen en de indrukwekkende reuzenmanta. En hij krijgt een kusje van een zeeslang.

22-11-2018 18:10

Exclusief in Australië

Freeks wilde wereld - Exclusief in Australië

Freek laat drie dieren zien die alleen in Australië voorkomen: de prachtige geschubte dennenappelskink, de baardagame, die kan zwaaien en knikkebollen en de woma python, een gravende wurgslang.

21-11-2018 18:10

Slimme jagers

Freeks wilde wereld - Slimme jagers

Freek is op de savanne van Mozambique en vertelt over de roze pelikaan; de zwaarste, vliegende vogel ter wereld. Dan ziet Bassie wat kruipen: het is de levensgevaarlijke pofadder. Zonder de veiligheid uit het oog te verliezen laat Freek zie...

20-11-2018 18:15

Afrikaanse leeuw special

Freeks wilde wereld - Afrikaanse leeuw special

Op de savanne in Mozambique gaat Freek op zoek naar leeuwen. Leeuwen staan aan de top van de voedselketen en worden niet voor niets koningen genoemd. Wat een bazen! Freek volgt enkele sporen en vindt een kleine groep leeuwen, die een mooie ...

19-11-2018 18:15

Opvallende savannedieren

Freeks wilde wereld - Opvallende savannedieren

Van zeer klein tot wonderlijk hoog: Freek bekijkt op de savanne van Mozambique twee bijzondere diersoorten. Allereerst de bloeddorstige Matabelle mieren. Zij zijn op oorlogspad en plunderen een termietennest. Daarna spot Freek een kudde gir...

17-11-2018 10:05

Woestijnrakkers

Freeks wilde wereld - Woestijnrakkers

Diep in de outback van Australië gaat Freek op zoek naar woestijndieren. Hij treft overdag een soort hagedis aan: de doornstaartskink, een van de 450 soorten skinken van Australië. Als hij 's nachts op pad gaat, ziet hij een woestijnschorpi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Freeks wilde wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freeks wilde wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freeks wilde wereld bij Freeks wilde wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freeks wilde wereld. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freeks wilde wereld gemist

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 293
  • Laatste uitzending op 05-12-2018 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!