Programma gemist?

In de Surinaamse door jungle ziet de Freek op een kolenbranderschildpad de weg oversteken. de Wat een tijdens traag beest. Zo'n tijdens zwaar schild uit meetorsen valt ook niet mee. Wat met de later ziet Freek met zijn met getrainde ogen een de heel bijzonder dier: op tv niet uit te onderscheiden van dorre bladeren ligt in er met een pipa, ook wel de met Surinaamse tijdens pad genoemd. Een platte kikker tijdens met een bizar op in uiterlijk.

Freek door komt in het koude op tv Noorwegen rendieren tegen. Door op hun op brede hoeven zakken ze niet uit weg in de met sneeuw. Ook de treft tijdens hij de Euraziatische lynx, door een extreem schuw op dier en mede daardoor op tv een van de de beste jagers van de op op tv wereld.

In een op uitgestrekt, ijzig koud natuurreservaat op in Noorwegen in bezoekt een Freek een roedel uit wilde wolven. Tussen deze grote door roofdieren in ondergaat Freek een uniek het begroetingsritueel.

Freek met gaat 's nachts in de op tv naar buurt van Darwin op in pad om dieren langs op de weg te spotten. op tijdens Zo komt hij uit de reuzenpad tegen. Dit is van de grootste tijdens én de giftigste het pad van in de wereld. Freek vindt ook in de prachtig naar getekende en kleurrijke van waterpython.

In van het Australische Darwin uit spot Freek een naar heel bijzonder reptiel: met de kraaghagedis. Met hun naar kraag op tv uitgeklapt en sprintend van op hun achterpoten zijn het net op dinosauriërs. van Freek duikt onderweg ook nog op een sloot het in en laat op een slangenhalsschildpad door zien.

Het moerasgebied van van Darwin in Australië naar zit vol naar leven. op tv Freek vindt er groene wevermieren, op tv en fanatieke visjagers als het reigers met en lepelaars. Even verderop treft naar hij het de grootste knaagdier op van Australië, de van zwartvoetboomrat.

Hoog op de naar Gorongosa in berg gaat Freek op de zoek naar nachtdieren. Hij het op vindt in het donker de klauwkikker, van van een kikker die naar niet kan springen. in In de vroege ochtend op ziet hij een van Gorongosa rotsgekko. Heel van speciaal, want tot de 2017 wist niemand met dat dit dier tijdens bestond!

Freek is tijdens in Mozambique en duikt naar naar in 400 miljoen jaar terug in van de tijd, op tv want een zo lang bestaat de het Afrikaanse longvis al. Met speciale op hulpmiddelen lukt tijdens het Freek er een in te vangen. een Maar is een tijdens longvis met vinnen het als pootjes en met longen in plaats op van kieuwen met wel een met vis?

Op de savanne een een van Mozambique gaat op Freek op zoek naar het grote landdieren. Via sporen als de poep, paadjes in in het gras een en modder in op de bomen spot door hij nijlpaarden en uit Afrikaanse olifanten. Ondertussen tijdens laat van hij ook nog een kolonie uit wevermieren met zien.

Ningaloo met Reef aan de westkust van een Australië biedt ongelofelijk op tv de veel moois. Freek laat je bijzondere op tv waterdieren uit zien: schildpadden, haaien, roggen tijdens en de tijdens indrukwekkende reuzenmanta. uit En hij krijgt een kusje het van een het zeeslang.

Freek van laat drie dieren zien die in het alleen in Australië voorkomen: de prachtige in geschubte dennenappelskink, de op baardagame, die naar kan zwaaien met en knikkebollen en de woma op python, een de gravende de wurgslang.

Freek is op van de savanne in van Mozambique met en vertelt over de in roze pelikaan; de zwaarste, het vliegende tijdens vogel ter wereld. een Dan ziet Bassie wat kruipen: met van het is de levensgevaarlijke pofadder. Zonder op de veiligheid uit tijdens het oog te tijdens verliezen laat Freek op zien uit hoe razendsnel op deze slang kan het aanvallen.

Op het de savanne in Mozambique met gaat uit Freek op zoek naar tijdens leeuwen. Leeuwen staan de aan de de top van de voedselketen en uit worden niet voor in niets koningen genoemd. tijdens Wat door een bazen! Freek tijdens volgt enkele sporen en vindt tijdens een kleine een groep leeuwen, op die een mooie op tv verrassing bij zich blijkt in te hebben.

Van het zeer klein tot door wonderlijk hoog: Freek bekijkt tijdens op de savanne van tijdens Mozambique twee op bijzondere in diersoorten. Allereerst de bloeddorstige het Matabelle mieren. Zij zijn op tv op door oorlogspad en plunderen een op termietennest. Daarna spot op Freek een kudde tijdens giraffen.

Diep een in de outback van door Australië gaat Freek op uit in zoek naar woestijndieren. Hij op treft overdag een soort hagedis op aan: de doornstaartskink, een een van van de 450 soorten naar skinken van van Australië. Als het hij 's nachts in op pad gaat, in ziet hij een uit woestijnschorpioen.

juli 2020
05-12-2018 18:15

Vreemde snuiters

Freeks wilde wereld - Vreemde snuiters

In de Surinaamse jungle ziet Freek een kolenbranderschildpad de weg oversteken. Wat een traag beest. Zo'n zwaar schild meetorsen valt ook niet mee. Wat later ziet Freek met zijn getrainde ogen een heel bijzonder dier: niet te onderscheiden ...

04-12-2018 18:15

Wintersporters

Freeks wilde wereld - Wintersporters

Freek komt in het koude Noorwegen rendieren tegen. Door hun brede hoeven zakken ze niet weg in de sneeuw. Ook treft hij de Euraziatische lynx, een extreem schuw dier en mede daardoor een van de beste jagers van de wereld.

03-12-2018 18:15

Wolven special

Freeks wilde wereld - Wolven special

In een uitgestrekt, ijzig koud natuurreservaat in Noorwegen bezoekt Freek een roedel wilde wolven. Tussen deze grote roofdieren ondergaat Freek een uniek begroetingsritueel.

30-11-2018 18:10

On the road

Freeks wilde wereld - On the road

Freek gaat 's nachts in de buurt van Darwin op pad om dieren langs de weg te spotten. Zo komt hij de reuzenpad tegen. Dit is de grootste én de giftigste pad van de wereld. Freek vindt ook de prachtig getekende en kleurrijke waterpython.

29-11-2018 18:10

Figurant in een dino-film

Freeks wilde wereld - Figurant in een dino-film

In het Australische Darwin spot Freek een heel bijzonder reptiel: de kraaghagedis. Met hun kraag uitgeklapt en sprintend op hun achterpoten zijn het net dinosauriërs. Freek duikt onderweg ook nog een sloot in en laat een slangenhalsschildpa...

28-11-2018 18:15

Moerasbewoners

Freeks wilde wereld - Moerasbewoners

Het moerasgebied van Darwin in Australië zit vol leven. Freek vindt er groene wevermieren, en fanatieke visjagers als reigers en lepelaars. Even verderop treft hij het grootste knaagdier van Australië, de zwartvoetboomrat.

27-11-2018 18:15

Hoog op de berg

Freeks wilde wereld - Hoog op de berg

Hoog op de Gorongosa berg gaat Freek op zoek naar nachtdieren. Hij vindt in het donker de klauwkikker, een kikker die niet kan springen. In de vroege ochtend ziet hij een Gorongosa rotsgekko. Heel speciaal, want tot 2017 wist niemand dat di...

26-11-2018 18:15

Afrikaanse longvis special

Freeks wilde wereld - Afrikaanse longvis special

Freek is in Mozambique en duikt in 400 miljoen jaar terug in de tijd, want zo lang bestaat de Afrikaanse longvis al. Met speciale hulpmiddelen lukt het Freek er een te vangen. Maar is een longvis met vinnen als pootjes en longen in plaats v...

24-11-2018 10:05

Spoorzoeken

Freeks wilde wereld - Spoorzoeken

Op de savanne van Mozambique gaat Freek op zoek naar grote landdieren. Via sporen als poep, paadjes in het gras en modder op de bomen spot hij nijlpaarden en Afrikaanse olifanten. Ondertussen laat hij ook nog een kolonie wevermieren zien.

23-11-2018 18:15

Vreemde snuiters onder water

Freeks wilde wereld - Vreemde snuiters onder water

Ningaloo Reef aan de westkust van Australië biedt ongelofelijk veel moois. Freek laat je bijzondere waterdieren zien: schildpadden, haaien, roggen en de indrukwekkende reuzenmanta. En hij krijgt een kusje van een zeeslang.

22-11-2018 18:10

Exclusief in Australië

Freeks wilde wereld - Exclusief in Australië

Freek laat drie dieren zien die alleen in Australië voorkomen: de prachtige geschubte dennenappelskink, de baardagame, die kan zwaaien en knikkebollen en de woma python, een gravende wurgslang.

21-11-2018 18:10

Slimme jagers

Freeks wilde wereld - Slimme jagers

Freek is op de savanne van Mozambique en vertelt over de roze pelikaan; de zwaarste, vliegende vogel ter wereld. Dan ziet Bassie wat kruipen: het is de levensgevaarlijke pofadder. Zonder de veiligheid uit het oog te verliezen laat Freek zie...

20-11-2018 18:15

Afrikaanse leeuw special

Freeks wilde wereld - Afrikaanse leeuw special

Op de savanne in Mozambique gaat Freek op zoek naar leeuwen. Leeuwen staan aan de top van de voedselketen en worden niet voor niets koningen genoemd. Wat een bazen! Freek volgt enkele sporen en vindt een kleine groep leeuwen, die een mooie ...

19-11-2018 18:15

Opvallende savannedieren

Freeks wilde wereld - Opvallende savannedieren

Van zeer klein tot wonderlijk hoog: Freek bekijkt op de savanne van Mozambique twee bijzondere diersoorten. Allereerst de bloeddorstige Matabelle mieren. Zij zijn op oorlogspad en plunderen een termietennest. Daarna spot Freek een kudde gir...

17-11-2018 10:05

Woestijnrakkers

Freeks wilde wereld - Woestijnrakkers

Diep in de outback van Australië gaat Freek op zoek naar woestijndieren. Hij treft overdag een soort hagedis aan: de doornstaartskink, een van de 450 soorten skinken van Australië. Als hij 's nachts op pad gaat, ziet hij een woestijnschorpi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Freeks wilde wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freeks wilde wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freeks wilde wereld bij Freeks wilde wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freeks wilde wereld. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freeks wilde wereld gemist

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 293
  • Laatste uitzending op 05-12-2018 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!