Programma gemist?

In de een Surinaamse het jungle ziet Freek een kolenbranderschildpad naar de weg de oversteken. Wat een traag door beest. Zo'n de zwaar schild meetorsen valt de ook niet mee. Wat naar later ziet op tv Freek door met zijn getrainde ogen een op tv heel bijzonder de dier: niet te onderscheiden van met de dorre bladeren ligt er een met pipa, ook wel de het Surinaamse op tv pad genoemd. Een van platte kikker uit met een bizar op uiterlijk.

Freek komt uit in het het koude Noorwegen tijdens rendieren tegen. Door hun brede van hoeven zakken in ze niet weg in in de sneeuw. Ook treft naar hij het de Euraziatische door lynx, een extreem schuw dier en op tv tijdens mede daardoor een van de beste op tv jagers naar van de naar wereld.

In naar een uitgestrekt, ijzig met koud natuurreservaat uit in Noorwegen bezoekt Freek door een roedel wilde de wolven. Tussen deze grote de roofdieren ondergaat in Freek een uniek een begroetingsritueel.

Freek gaat op 's nachts in de in buurt op tv van Darwin op met pad om dieren langs de van weg te op spotten. Zo komt hij tijdens de reuzenpad tegen. in van Dit is de grootste én met de giftigste pad van door de wereld. Freek met vindt naar ook de naar prachtig getekende en kleurrijke op waterpython.

In het de Australische Darwin spot een Freek een een heel bijzonder reptiel: van de kraaghagedis. Met hun met kraag uitgeklapt en sprintend met op de hun achterpoten zijn op tv het net tijdens dinosauriërs. Freek duikt onderweg ook nog tijdens op tv een sloot in het en laat een van slangenhalsschildpad zien.

Het uit moerasgebied van naar Darwin in Australië het zit vol leven. Freek vindt er door groene wevermieren, uit en fanatieke visjagers de als reigers en op lepelaars. door Even verderop treft hij het van grootste knaagdier van Australië, in het de zwartvoetboomrat.

Hoog op de van Gorongosa de berg gaat Freek op zoek op tv naar nachtdieren. Hij door vindt het in het donker de klauwkikker, naar een kikker de die niet kan door springen. In de naar vroege ochtend ziet uit hij een naar Gorongosa rotsgekko. Heel speciaal, want met uit tot 2017 wist niemand op tv dat dit dier tijdens bestond!

Freek is op tv in Mozambique en duikt door tijdens in 400 miljoen jaar terug in een op tv de tijd, want zo op lang bestaat met de Afrikaanse longvis van al. Met speciale hulpmiddelen lukt op tv het Freek het er een tijdens te vangen. Maar is een tijdens longvis met op vinnen als uit pootjes en longen door in plaats van kieuwen uit wel een tijdens vis?

Op de door savanne op van Mozambique gaat de Freek op zoek naar uit grote landdieren. Via sporen een als poep, op paadjes in tijdens het gras en het modder op de de bomen spot hij nijlpaarden en door Afrikaanse in olifanten. Ondertussen laat hij ook in nog met een kolonie wevermieren op tv zien.

Ningaloo uit Reef aan in de westkust van Australië door biedt ongelofelijk in veel moois. Freek laat het je bijzondere waterdieren uit zien: schildpadden, haaien, roggen en met de indrukwekkende naar reuzenmanta. En hij krijgt de van een kusje van een naar zeeslang.

Freek uit laat drie dieren zien die in de alleen in Australië op voorkomen: de prachtige geschubte de dennenappelskink, de baardagame, die op kan zwaaien en knikkebollen met en de het woma met python, een gravende uit wurgslang.

Freek is naar op met de savanne van Mozambique uit en vertelt op over de roze pelikaan; op tv de zwaarste, vliegende uit vogel ter wereld. op Dan ziet de Bassie wat kruipen: het is de in op levensgevaarlijke pofadder. Zonder de de veiligheid uit het oog te met verliezen het laat Freek zien hoe razendsnel de in deze slang kan van aanvallen.

Op de de savanne in Mozambique gaat naar Freek op in zoek naar leeuwen. Leeuwen op tv staan aan de uit tijdens top van de voedselketen van en worden niet voor met niets koningen met genoemd. Wat een een bazen! Freek volgt op tv enkele sporen en vindt het een kleine met groep leeuwen, die een mooie met verrassing de bij zich het blijkt te hebben.

Van zeer klein in tot wonderlijk hoog: van Freek bekijkt op uit de savanne van van Mozambique twee bijzondere door diersoorten. Allereerst in de bloeddorstige Matabelle mieren. van tijdens Zij zijn op op tv oorlogspad en plunderen een uit termietennest. Daarna spot Freek tijdens een kudde met giraffen.

Diep in de tijdens outback uit van Australië gaat het Freek op zoek naar uit woestijndieren. Hij treft overdag tijdens een het soort hagedis aan: de tijdens doornstaartskink, een van een de 450 tijdens soorten skinken van van Australië. Als van hij 's nachts op pad de gaat, uit ziet hij een van woestijnschorpioen.

maart 2021
05-12-2018 18:15

Vreemde snuiters

Freeks wilde wereld - Vreemde snuiters

In de Surinaamse jungle ziet Freek een kolenbranderschildpad de weg oversteken. Wat een traag beest. Zo'n zwaar schild meetorsen valt ook niet mee. Wat later ziet Freek met zijn getrainde ogen een heel bijzonder dier: niet te onderscheiden ...

04-12-2018 18:15

Wintersporters

Freeks wilde wereld - Wintersporters

Freek komt in het koude Noorwegen rendieren tegen. Door hun brede hoeven zakken ze niet weg in de sneeuw. Ook treft hij de Euraziatische lynx, een extreem schuw dier en mede daardoor een van de beste jagers van de wereld.

03-12-2018 18:15

Wolven special

Freeks wilde wereld - Wolven special

In een uitgestrekt, ijzig koud natuurreservaat in Noorwegen bezoekt Freek een roedel wilde wolven. Tussen deze grote roofdieren ondergaat Freek een uniek begroetingsritueel.

30-11-2018 18:10

On the road

Freeks wilde wereld - On the road

Freek gaat 's nachts in de buurt van Darwin op pad om dieren langs de weg te spotten. Zo komt hij de reuzenpad tegen. Dit is de grootste én de giftigste pad van de wereld. Freek vindt ook de prachtig getekende en kleurrijke waterpython.

29-11-2018 18:10

Figurant in een dino-film

Freeks wilde wereld - Figurant in een dino-film

In het Australische Darwin spot Freek een heel bijzonder reptiel: de kraaghagedis. Met hun kraag uitgeklapt en sprintend op hun achterpoten zijn het net dinosauriërs. Freek duikt onderweg ook nog een sloot in en laat een slangenhalsschildpa...

28-11-2018 18:15

Moerasbewoners

Freeks wilde wereld - Moerasbewoners

Het moerasgebied van Darwin in Australië zit vol leven. Freek vindt er groene wevermieren, en fanatieke visjagers als reigers en lepelaars. Even verderop treft hij het grootste knaagdier van Australië, de zwartvoetboomrat.

27-11-2018 18:15

Hoog op de berg

Freeks wilde wereld - Hoog op de berg

Hoog op de Gorongosa berg gaat Freek op zoek naar nachtdieren. Hij vindt in het donker de klauwkikker, een kikker die niet kan springen. In de vroege ochtend ziet hij een Gorongosa rotsgekko. Heel speciaal, want tot 2017 wist niemand dat di...

26-11-2018 18:15

Afrikaanse longvis special

Freeks wilde wereld - Afrikaanse longvis special

Freek is in Mozambique en duikt in 400 miljoen jaar terug in de tijd, want zo lang bestaat de Afrikaanse longvis al. Met speciale hulpmiddelen lukt het Freek er een te vangen. Maar is een longvis met vinnen als pootjes en longen in plaats v...

24-11-2018 10:05

Spoorzoeken

Freeks wilde wereld - Spoorzoeken

Op de savanne van Mozambique gaat Freek op zoek naar grote landdieren. Via sporen als poep, paadjes in het gras en modder op de bomen spot hij nijlpaarden en Afrikaanse olifanten. Ondertussen laat hij ook nog een kolonie wevermieren zien.

23-11-2018 18:15

Vreemde snuiters onder water

Freeks wilde wereld - Vreemde snuiters onder water

Ningaloo Reef aan de westkust van Australië biedt ongelofelijk veel moois. Freek laat je bijzondere waterdieren zien: schildpadden, haaien, roggen en de indrukwekkende reuzenmanta. En hij krijgt een kusje van een zeeslang.

22-11-2018 18:10

Exclusief in Australië

Freeks wilde wereld - Exclusief in Australië

Freek laat drie dieren zien die alleen in Australië voorkomen: de prachtige geschubte dennenappelskink, de baardagame, die kan zwaaien en knikkebollen en de woma python, een gravende wurgslang.

21-11-2018 18:10

Slimme jagers

Freeks wilde wereld - Slimme jagers

Freek is op de savanne van Mozambique en vertelt over de roze pelikaan; de zwaarste, vliegende vogel ter wereld. Dan ziet Bassie wat kruipen: het is de levensgevaarlijke pofadder. Zonder de veiligheid uit het oog te verliezen laat Freek zie...

20-11-2018 18:15

Afrikaanse leeuw special

Freeks wilde wereld - Afrikaanse leeuw special

Op de savanne in Mozambique gaat Freek op zoek naar leeuwen. Leeuwen staan aan de top van de voedselketen en worden niet voor niets koningen genoemd. Wat een bazen! Freek volgt enkele sporen en vindt een kleine groep leeuwen, die een mooie ...

19-11-2018 18:15

Opvallende savannedieren

Freeks wilde wereld - Opvallende savannedieren

Van zeer klein tot wonderlijk hoog: Freek bekijkt op de savanne van Mozambique twee bijzondere diersoorten. Allereerst de bloeddorstige Matabelle mieren. Zij zijn op oorlogspad en plunderen een termietennest. Daarna spot Freek een kudde gir...

17-11-2018 10:05

Woestijnrakkers

Freeks wilde wereld - Woestijnrakkers

Diep in de outback van Australië gaat Freek op zoek naar woestijndieren. Hij treft overdag een soort hagedis aan: de doornstaartskink, een van de 450 soorten skinken van Australië. Als hij 's nachts op pad gaat, ziet hij een woestijnschorpi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Freeks wilde wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freeks wilde wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freeks wilde wereld bij Freeks wilde wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freeks wilde wereld. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freeks wilde wereld gemist

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 293
  • Laatste uitzending op 05-12-2018 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!