Programma gemist?

In de Surinaamse een jungle ziet in Freek een kolenbranderschildpad de een weg op oversteken. Wat met een traag beest. naar Zo'n zwaar schild meetorsen de valt ook niet mee. Wat met later ziet Freek de in met zijn getrainde ogen een een heel het bijzonder dier: niet te onderscheiden van in dorre bladeren de ligt er de een pipa, op tv ook wel de Surinaamse pad genoemd. een Een platte kikker naar op met een bizar door uiterlijk.

Freek het komt in door het koude Noorwegen met rendieren tegen. Door hun brede hoeven in zakken ze in niet weg het in de sneeuw. Ook door treft hij op de Euraziatische op lynx, een extreem schuw uit dier en mede uit daardoor een van tijdens de beste jagers van op de het wereld.

In op een uitgestrekt, ijzig koud naar natuurreservaat in Noorwegen bezoekt tijdens Freek een op tv roedel een wilde wolven. Tussen naar deze grote roofdieren ondergaat Freek met een uniek op tv begroetingsritueel.

Freek gaat met 's nachts een in de buurt van op tv Darwin op pad de om dieren langs met de weg te spotten. naar naar Zo komt hij de reuzenpad naar tegen. Dit is tijdens de een grootste én de giftigste pad met van uit de wereld. Freek vindt op ook de prachtig getekende tijdens en kleurrijke het waterpython.

In tijdens het Australische door Darwin spot Freek een van heel bijzonder reptiel: de kraaghagedis. op tv Met naar hun kraag de uitgeklapt en sprintend op de hun achterpoten zijn het net uit dinosauriërs. Freek tijdens duikt onderweg ook het nog op tv een sloot in en laat een een het slangenhalsschildpad zien.

Het moerasgebied het van Darwin van in Australië zit vol leven. een Freek vindt er met groene een wevermieren, en fanatieke visjagers uit als reigers en lepelaars. de Even verderop treft in hij het grootste een knaagdier van Australië, tijdens de tijdens zwartvoetboomrat.

Hoog op tijdens de Gorongosa op tv berg gaat Freek op op zoek op tv naar nachtdieren. Hij vindt in op tv het donker de een klauwkikker, een kikker die in niet kan van springen. In de van vroege op ochtend ziet hij het een Gorongosa rotsgekko. Heel op tv speciaal, want tot 2017 naar wist niemand in dat dit dier tijdens bestond!

Freek naar is in een Mozambique en duikt in in 400 miljoen jaar terug in in de tijd, op want zo lang tijdens bestaat de Afrikaanse longvis van tijdens al. Met speciale hulpmiddelen lukt de het Freek er het een te de vangen. Maar is een in longvis naar met vinnen als een pootjes en longen in plaats van met een kieuwen wel een op tv vis?

Op de tijdens savanne van met Mozambique gaat Freek op het zoek naar grote de landdieren. Via op tv sporen als naar poep, paadjes in het gras de en modder op tijdens de door bomen spot hij op tv nijlpaarden en Afrikaanse olifanten. uit Ondertussen laat hij ook nog uit een kolonie wevermieren in de zien.

Ningaloo Reef aan uit de westkust van een Australië biedt uit ongelofelijk tijdens veel moois. Freek laat op je bijzondere in waterdieren zien: schildpadden, haaien, roggen en uit de indrukwekkende reuzenmanta. naar En op hij krijgt een kusje van uit een in zeeslang.

Freek van laat drie dieren zien die in uit alleen in Australië voorkomen: de prachtige met geschubte dennenappelskink, een de de baardagame, die kan zwaaien en het knikkebollen en de woma naar python, de een gravende een wurgslang.

Freek is op naar de savanne van een van Mozambique en vertelt over tijdens de roze pelikaan; het de zwaarste, vliegende vogel op ter wereld. een Dan ziet Bassie in wat kruipen: met het is de een levensgevaarlijke pofadder. Zonder uit de veiligheid uit het oog door te verliezen laat Freek met in zien hoe razendsnel deze een slang kan in aanvallen.

Op de savanne tijdens in op tv Mozambique gaat Freek tijdens op zoek naar naar leeuwen. Leeuwen staan aan de uit door top van de voedselketen en het worden niet uit voor niets koningen het genoemd. Wat een bazen! Freek in volgt op enkele sporen en vindt een het van kleine groep leeuwen, die een naar mooie verrassing bij in zich blijkt op te hebben.

Van zeer klein met tot wonderlijk op tv hoog: Freek een bekijkt op de met savanne van Mozambique twee bijzondere tijdens een diersoorten. Allereerst de bloeddorstige tijdens Matabelle mieren. Zij op zijn op oorlogspad tijdens en plunderen een termietennest. Daarna naar spot Freek naar een kudde in giraffen.

Diep in het de outback van van Australië met gaat Freek op zoek naar op woestijndieren. Hij treft overdag het een soort tijdens hagedis op tv aan: de doornstaartskink, een van op de de 450 soorten skinken van Australië. Als van hij 's naar nachts op pad van gaat, ziet naar hij een op tv woestijnschorpioen.

augustus 2019
05-12-2018 18:15

Vreemde snuiters

Freeks wilde wereld - Vreemde snuiters

In de Surinaamse jungle ziet Freek een kolenbranderschildpad de weg oversteken. Wat een traag beest. Zo'n zwaar schild meetorsen valt ook niet mee. Wat later ziet Freek met zijn getrainde ogen een heel bijzonder dier: niet te onderscheiden ...

04-12-2018 18:15

Wintersporters

Freeks wilde wereld - Wintersporters

Freek komt in het koude Noorwegen rendieren tegen. Door hun brede hoeven zakken ze niet weg in de sneeuw. Ook treft hij de Euraziatische lynx, een extreem schuw dier en mede daardoor een van de beste jagers van de wereld.

03-12-2018 18:15

Wolven special

Freeks wilde wereld - Wolven special

In een uitgestrekt, ijzig koud natuurreservaat in Noorwegen bezoekt Freek een roedel wilde wolven. Tussen deze grote roofdieren ondergaat Freek een uniek begroetingsritueel.

30-11-2018 18:10

On the road

Freeks wilde wereld - On the road

Freek gaat 's nachts in de buurt van Darwin op pad om dieren langs de weg te spotten. Zo komt hij de reuzenpad tegen. Dit is de grootste én de giftigste pad van de wereld. Freek vindt ook de prachtig getekende en kleurrijke waterpython.

29-11-2018 18:10

Figurant in een dino-film

Freeks wilde wereld - Figurant in een dino-film

In het Australische Darwin spot Freek een heel bijzonder reptiel: de kraaghagedis. Met hun kraag uitgeklapt en sprintend op hun achterpoten zijn het net dinosauriërs. Freek duikt onderweg ook nog een sloot in en laat een slangenhalsschildpa...

28-11-2018 18:15

Moerasbewoners

Freeks wilde wereld - Moerasbewoners

Het moerasgebied van Darwin in Australië zit vol leven. Freek vindt er groene wevermieren, en fanatieke visjagers als reigers en lepelaars. Even verderop treft hij het grootste knaagdier van Australië, de zwartvoetboomrat.

27-11-2018 18:15

Hoog op de berg

Freeks wilde wereld - Hoog op de berg

Hoog op de Gorongosa berg gaat Freek op zoek naar nachtdieren. Hij vindt in het donker de klauwkikker, een kikker die niet kan springen. In de vroege ochtend ziet hij een Gorongosa rotsgekko. Heel speciaal, want tot 2017 wist niemand dat di...

26-11-2018 18:15

Afrikaanse longvis special

Freeks wilde wereld - Afrikaanse longvis special

Freek is in Mozambique en duikt in 400 miljoen jaar terug in de tijd, want zo lang bestaat de Afrikaanse longvis al. Met speciale hulpmiddelen lukt het Freek er een te vangen. Maar is een longvis met vinnen als pootjes en longen in plaats v...

24-11-2018 10:05

Spoorzoeken

Freeks wilde wereld - Spoorzoeken

Op de savanne van Mozambique gaat Freek op zoek naar grote landdieren. Via sporen als poep, paadjes in het gras en modder op de bomen spot hij nijlpaarden en Afrikaanse olifanten. Ondertussen laat hij ook nog een kolonie wevermieren zien.

23-11-2018 18:15

Vreemde snuiters onder water

Freeks wilde wereld - Vreemde snuiters onder water

Ningaloo Reef aan de westkust van Australië biedt ongelofelijk veel moois. Freek laat je bijzondere waterdieren zien: schildpadden, haaien, roggen en de indrukwekkende reuzenmanta. En hij krijgt een kusje van een zeeslang.

22-11-2018 18:10

Exclusief in Australië

Freeks wilde wereld - Exclusief in Australië

Freek laat drie dieren zien die alleen in Australië voorkomen: de prachtige geschubte dennenappelskink, de baardagame, die kan zwaaien en knikkebollen en de woma python, een gravende wurgslang.

21-11-2018 18:10

Slimme jagers

Freeks wilde wereld - Slimme jagers

Freek is op de savanne van Mozambique en vertelt over de roze pelikaan; de zwaarste, vliegende vogel ter wereld. Dan ziet Bassie wat kruipen: het is de levensgevaarlijke pofadder. Zonder de veiligheid uit het oog te verliezen laat Freek zie...

20-11-2018 18:15

Afrikaanse leeuw special

Freeks wilde wereld - Afrikaanse leeuw special

Op de savanne in Mozambique gaat Freek op zoek naar leeuwen. Leeuwen staan aan de top van de voedselketen en worden niet voor niets koningen genoemd. Wat een bazen! Freek volgt enkele sporen en vindt een kleine groep leeuwen, die een mooie ...

19-11-2018 18:15

Opvallende savannedieren

Freeks wilde wereld - Opvallende savannedieren

Van zeer klein tot wonderlijk hoog: Freek bekijkt op de savanne van Mozambique twee bijzondere diersoorten. Allereerst de bloeddorstige Matabelle mieren. Zij zijn op oorlogspad en plunderen een termietennest. Daarna spot Freek een kudde gir...

17-11-2018 10:05

Woestijnrakkers

Freeks wilde wereld - Woestijnrakkers

Diep in de outback van Australië gaat Freek op zoek naar woestijndieren. Hij treft overdag een soort hagedis aan: de doornstaartskink, een van de 450 soorten skinken van Australië. Als hij 's nachts op pad gaat, ziet hij een woestijnschorpi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Freeks wilde wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freeks wilde wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freeks wilde wereld bij Freeks wilde wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freeks wilde wereld. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freeks wilde wereld gemist

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 293
  • Laatste uitzending op 05-12-2018 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord