Programma gemist?

In de Surinaamse op tv tijdens jungle ziet Freek een kolenbranderschildpad de de door weg oversteken. Wat een traag beest. met Zo'n naar zwaar schild een meetorsen valt ook van niet mee. Wat later ziet de Freek met zijn op getrainde een ogen een heel bijzonder dier: niet tijdens te onderscheiden van van in dorre bladeren ligt er een op tv pipa, op ook wel de de Surinaamse pad genoemd. Een door platte kikker met een op bizar door uiterlijk.

Freek naar komt in het het koude Noorwegen in rendieren tegen. Door hun brede een hoeven zakken ze niet tijdens weg in de uit sneeuw. Ook van treft een hij de Euraziatische lynx, in een extreem schuw dier de en mede in daardoor een tijdens van de beste jagers van van de door wereld.

In een door uitgestrekt, ijzig koud natuurreservaat tijdens in naar Noorwegen bezoekt Freek door een roedel wilde wolven. een Tussen deze grote een roofdieren van ondergaat Freek een met uniek begroetingsritueel.

Freek gaat 's van nachts een in de een buurt van Darwin op pad van om door dieren langs de weg van te spotten. Zo uit komt hij de reuzenpad tegen. uit op Dit is de het grootste én de giftigste pad het van de wereld. Freek tijdens vindt ook de in prachtig door getekende en kleurrijke met waterpython.

In naar het Australische Darwin spot Freek de een met heel bijzonder reptiel: naar de kraaghagedis. Met hun kraag tijdens uitgeklapt en het sprintend op hun door achterpoten zijn van het net dinosauriërs. Freek duikt een door onderweg ook nog een sloot de in en laat in een op slangenhalsschildpad zien.

Het moerasgebied van naar Darwin van in Australië zit naar vol leven. Freek uit vindt er groene wevermieren, in en de fanatieke visjagers als reigers een en lepelaars. tijdens Even verderop treft van hij het grootste op knaagdier van Australië, de naar zwartvoetboomrat.

Hoog in op de Gorongosa berg uit gaat Freek met op zoek naar naar nachtdieren. Hij vindt in met het op donker de klauwkikker, een kikker in die niet kan springen. de In de vroege de ochtend ziet hij van een Gorongosa rotsgekko. uit Heel speciaal, een want tot op tv 2017 wist een niemand dat dit dier uit bestond!

Freek op tv is in Mozambique en door duikt in 400 miljoen het in jaar terug in door de tijd, want zo lang op tv bestaat de in Afrikaanse longvis naar al. Met speciale hulpmiddelen lukt het het Freek er op een te vangen. door Maar tijdens is een longvis met in vinnen als het pootjes en longen in plaats van op tv kieuwen met wel een van vis?

Op de savanne op van Mozambique op gaat Freek op zoek de naar grote landdieren. de Via sporen als op poep, tijdens paadjes in het gras tijdens en modder door op de bomen spot de hij nijlpaarden en Afrikaanse door olifanten. in Ondertussen laat hij in ook nog tijdens een kolonie wevermieren van zien.

Ningaloo Reef aan van de in westkust van Australië biedt ongelofelijk met veel moois. een Freek uit laat je bijzondere waterdieren op tv zien: schildpadden, haaien, van roggen en in de indrukwekkende reuzenmanta. En met hij krijgt een kusje van op tijdens een zeeslang.

Freek laat drie een dieren zien die van alleen in van Australië voorkomen: de op tv prachtige geschubte dennenappelskink, de van op baardagame, die kan zwaaien en knikkebollen uit en de woma uit van python, een gravende door wurgslang.

Freek is op uit de van savanne van Mozambique en vertelt op tv over de met roze pelikaan; de zwaarste, door vliegende een vogel ter wereld. Dan ziet op tijdens Bassie wat kruipen: het is door de levensgevaarlijke met pofadder. Zonder de veiligheid uit uit een het oog te verliezen van laat Freek zien hoe in razendsnel op deze slang kan uit aanvallen.

Op de savanne in in Mozambique gaat met Freek het op zoek naar door leeuwen. Leeuwen staan tijdens aan de met top van de voedselketen en worden het in niet voor niets koningen het genoemd. Wat een bazen! Freek van volgt door enkele sporen en het vindt een kleine groep door leeuwen, naar die een mooie verrassing de bij zich door blijkt te hebben.

Van met zeer klein tot wonderlijk op tv hoog: Freek bekijkt het op de savanne in van Mozambique twee op bijzondere diersoorten. Allereerst de de bloeddorstige Matabelle een mieren. Zij zijn in op oorlogspad en met plunderen een termietennest. Daarna in uit spot Freek een kudde in giraffen.

Diep door in de outback van het Australië gaat Freek op van zoek naar woestijndieren. met Hij treft overdag uit een soort op tv hagedis aan: de doornstaartskink, naar een van de met naar 450 soorten skinken van Australië. Als op tv hij 's van nachts op het pad gaat, ziet hij uit een een woestijnschorpioen.

oktober 2020
05-12-2018 18:15

Vreemde snuiters

Freeks wilde wereld - Vreemde snuiters

In de Surinaamse jungle ziet Freek een kolenbranderschildpad de weg oversteken. Wat een traag beest. Zo'n zwaar schild meetorsen valt ook niet mee. Wat later ziet Freek met zijn getrainde ogen een heel bijzonder dier: niet te onderscheiden ...

04-12-2018 18:15

Wintersporters

Freeks wilde wereld - Wintersporters

Freek komt in het koude Noorwegen rendieren tegen. Door hun brede hoeven zakken ze niet weg in de sneeuw. Ook treft hij de Euraziatische lynx, een extreem schuw dier en mede daardoor een van de beste jagers van de wereld.

03-12-2018 18:15

Wolven special

Freeks wilde wereld - Wolven special

In een uitgestrekt, ijzig koud natuurreservaat in Noorwegen bezoekt Freek een roedel wilde wolven. Tussen deze grote roofdieren ondergaat Freek een uniek begroetingsritueel.

30-11-2018 18:10

On the road

Freeks wilde wereld - On the road

Freek gaat 's nachts in de buurt van Darwin op pad om dieren langs de weg te spotten. Zo komt hij de reuzenpad tegen. Dit is de grootste én de giftigste pad van de wereld. Freek vindt ook de prachtig getekende en kleurrijke waterpython.

29-11-2018 18:10

Figurant in een dino-film

Freeks wilde wereld - Figurant in een dino-film

In het Australische Darwin spot Freek een heel bijzonder reptiel: de kraaghagedis. Met hun kraag uitgeklapt en sprintend op hun achterpoten zijn het net dinosauriërs. Freek duikt onderweg ook nog een sloot in en laat een slangenhalsschildpa...

28-11-2018 18:15

Moerasbewoners

Freeks wilde wereld - Moerasbewoners

Het moerasgebied van Darwin in Australië zit vol leven. Freek vindt er groene wevermieren, en fanatieke visjagers als reigers en lepelaars. Even verderop treft hij het grootste knaagdier van Australië, de zwartvoetboomrat.

27-11-2018 18:15

Hoog op de berg

Freeks wilde wereld - Hoog op de berg

Hoog op de Gorongosa berg gaat Freek op zoek naar nachtdieren. Hij vindt in het donker de klauwkikker, een kikker die niet kan springen. In de vroege ochtend ziet hij een Gorongosa rotsgekko. Heel speciaal, want tot 2017 wist niemand dat di...

26-11-2018 18:15

Afrikaanse longvis special

Freeks wilde wereld - Afrikaanse longvis special

Freek is in Mozambique en duikt in 400 miljoen jaar terug in de tijd, want zo lang bestaat de Afrikaanse longvis al. Met speciale hulpmiddelen lukt het Freek er een te vangen. Maar is een longvis met vinnen als pootjes en longen in plaats v...

24-11-2018 10:05

Spoorzoeken

Freeks wilde wereld - Spoorzoeken

Op de savanne van Mozambique gaat Freek op zoek naar grote landdieren. Via sporen als poep, paadjes in het gras en modder op de bomen spot hij nijlpaarden en Afrikaanse olifanten. Ondertussen laat hij ook nog een kolonie wevermieren zien.

23-11-2018 18:15

Vreemde snuiters onder water

Freeks wilde wereld - Vreemde snuiters onder water

Ningaloo Reef aan de westkust van Australië biedt ongelofelijk veel moois. Freek laat je bijzondere waterdieren zien: schildpadden, haaien, roggen en de indrukwekkende reuzenmanta. En hij krijgt een kusje van een zeeslang.

22-11-2018 18:10

Exclusief in Australië

Freeks wilde wereld - Exclusief in Australië

Freek laat drie dieren zien die alleen in Australië voorkomen: de prachtige geschubte dennenappelskink, de baardagame, die kan zwaaien en knikkebollen en de woma python, een gravende wurgslang.

21-11-2018 18:10

Slimme jagers

Freeks wilde wereld - Slimme jagers

Freek is op de savanne van Mozambique en vertelt over de roze pelikaan; de zwaarste, vliegende vogel ter wereld. Dan ziet Bassie wat kruipen: het is de levensgevaarlijke pofadder. Zonder de veiligheid uit het oog te verliezen laat Freek zie...

20-11-2018 18:15

Afrikaanse leeuw special

Freeks wilde wereld - Afrikaanse leeuw special

Op de savanne in Mozambique gaat Freek op zoek naar leeuwen. Leeuwen staan aan de top van de voedselketen en worden niet voor niets koningen genoemd. Wat een bazen! Freek volgt enkele sporen en vindt een kleine groep leeuwen, die een mooie ...

19-11-2018 18:15

Opvallende savannedieren

Freeks wilde wereld - Opvallende savannedieren

Van zeer klein tot wonderlijk hoog: Freek bekijkt op de savanne van Mozambique twee bijzondere diersoorten. Allereerst de bloeddorstige Matabelle mieren. Zij zijn op oorlogspad en plunderen een termietennest. Daarna spot Freek een kudde gir...

17-11-2018 10:05

Woestijnrakkers

Freeks wilde wereld - Woestijnrakkers

Diep in de outback van Australië gaat Freek op zoek naar woestijndieren. Hij treft overdag een soort hagedis aan: de doornstaartskink, een van de 450 soorten skinken van Australië. Als hij 's nachts op pad gaat, ziet hij een woestijnschorpi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Freeks wilde wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freeks wilde wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freeks wilde wereld bij Freeks wilde wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freeks wilde wereld. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freeks wilde wereld gemist

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 293
  • Laatste uitzending op 05-12-2018 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!