Programma gemist?

In de de Surinaamse jungle ziet Freek een een kolenbranderschildpad de de weg oversteken. uit Wat een de traag beest. Zo'n zwaar een schild naar meetorsen valt ook niet mee. door Wat later ziet in Freek met tijdens zijn getrainde ogen een op heel bijzonder op dier: niet te onderscheiden van de dorre op bladeren ligt tijdens er een pipa, uit ook wel de op tv Surinaamse pad genoemd. Een van platte kikker met een bizar een in uiterlijk.

Freek naar komt in het koude in Noorwegen rendieren tegen. het Door hun naar brede hoeven naar zakken ze niet weg in tijdens de sneeuw. Ook treft door door hij de Euraziatische door lynx, een extreem schuw dier naar en mede met daardoor een van de in beste jagers met van de met wereld.

In het een uitgestrekt, op tv ijzig koud natuurreservaat in Noorwegen naar bezoekt naar Freek een roedel uit wilde wolven. Tussen deze grote roofdieren op ondergaat Freek op een op uniek begroetingsritueel.

Freek gaat door 's nachts in de in buurt in van Darwin op pad in om dieren langs de op weg te spotten. in Zo komt de hij in de reuzenpad tegen. Dit is de uit door grootste én de giftigste pad door van de wereld. Freek in vindt ook de een van prachtig getekende en kleurrijke tijdens waterpython.

In het uit Australische Darwin spot Freek de een een heel bijzonder reptiel: de naar kraaghagedis. Met het hun kraag uitgeklapt door en sprintend op hun achterpoten door zijn het het net dinosauriërs. de Freek duikt naar onderweg ook nog een op tv sloot in en laat op tv een slangenhalsschildpad van zien.

Het van moerasgebied van Darwin in Australië op tv zit het vol leven. Freek met vindt er groene wevermieren, en met de fanatieke visjagers als reigers en lepelaars. het in Even verderop treft hij het in grootste knaagdier van in Australië, naar de zwartvoetboomrat.

Hoog met op de naar Gorongosa berg gaat Freek op naar zoek naar nachtdieren. naar Hij vindt in in het donker de het klauwkikker, een van kikker die naar niet kan springen. door In de vroege ochtend ziet hij op tv uit een Gorongosa rotsgekko. Heel speciaal, uit want tot 2017 tijdens wist niemand dat dit in dier naar bestond!

Freek naar is in Mozambique en duikt het in tijdens 400 miljoen jaar van terug in tijdens de tijd, want zo lang bestaat op de op Afrikaanse longvis met al. Met speciale tijdens hulpmiddelen lukt het in Freek er een te op tv vangen. Maar is een longvis de in met vinnen als op pootjes en longen in plaats van op tv met kieuwen wel een het vis?

Op tijdens de savanne van op tv Mozambique gaat Freek op op tv zoek naar grote op tv landdieren. de Via sporen als poep, tijdens paadjes in van het gras en met modder op de bomen spot hij tijdens een nijlpaarden en Afrikaanse olifanten. Ondertussen laat in hij ook nog in een kolonie wevermieren van een zien.

Ningaloo Reef aan de de westkust van van van Australië biedt ongelofelijk veel de moois. Freek laat je op bijzondere waterdieren zien: schildpadden, de van haaien, roggen en de indrukwekkende het reuzenmanta. het En hij krijgt een kusje van tijdens een uit zeeslang.

Freek het laat drie dieren zien met die alleen in op tv Australië voorkomen: de de prachtige een geschubte dennenappelskink, de in baardagame, die kan zwaaien en knikkebollen in en de woma een in python, een gravende het wurgslang.

Freek is naar op de savanne van in Mozambique en op vertelt over de uit roze van pelikaan; de zwaarste, vliegende vogel ter tijdens op wereld. Dan ziet het Bassie wat kruipen: het is op tv de levensgevaarlijke pofadder. Zonder in de veiligheid naar uit het oog te de verliezen laat een Freek zien hoe razendsnel tijdens deze de slang kan in aanvallen.

Op de savanne tijdens in Mozambique naar gaat het Freek op zoek naar de leeuwen. Leeuwen staan aan tijdens de top van uit de voedselketen en naar worden niet voor een niets koningen tijdens genoemd. Wat een een bazen! Freek volgt in enkele sporen en naar vindt een kleine groep een leeuwen, die een mooie met verrassing bij zich op door blijkt te hebben.

Van zeer op tv klein tot wonderlijk hoog: op tv van Freek bekijkt op de savanne van de Mozambique twee in bijzondere diersoorten. Allereerst de naar bloeddorstige met Matabelle mieren. Zij tijdens zijn op door oorlogspad en plunderen een termietennest. Daarna de spot Freek naar een kudde een giraffen.

Diep door in de een outback van Australië gaat Freek tijdens op van zoek naar woestijndieren. Hij treft met overdag een soort hagedis met naar aan: de doornstaartskink, een van een de op 450 soorten skinken van met Australië. Als door hij 's nachts op naar pad gaat, tijdens ziet hij een tijdens woestijnschorpioen.

januari 2019
05-12-2018 18:15

Vreemde snuiters

Freeks wilde wereld - Vreemde snuiters

In de Surinaamse jungle ziet Freek een kolenbranderschildpad de weg oversteken. Wat een traag beest. Zo'n zwaar schild meetorsen valt ook niet mee. Wat later ziet Freek met zijn getrainde ogen een heel bijzonder dier: niet te onderscheiden ...

04-12-2018 18:15

Wintersporters

Freeks wilde wereld - Wintersporters

Freek komt in het koude Noorwegen rendieren tegen. Door hun brede hoeven zakken ze niet weg in de sneeuw. Ook treft hij de Euraziatische lynx, een extreem schuw dier en mede daardoor een van de beste jagers van de wereld.

03-12-2018 18:15

Wolven special

Freeks wilde wereld - Wolven special

In een uitgestrekt, ijzig koud natuurreservaat in Noorwegen bezoekt Freek een roedel wilde wolven. Tussen deze grote roofdieren ondergaat Freek een uniek begroetingsritueel.

30-11-2018 18:10

On the road

Freeks wilde wereld - On the road

Freek gaat 's nachts in de buurt van Darwin op pad om dieren langs de weg te spotten. Zo komt hij de reuzenpad tegen. Dit is de grootste én de giftigste pad van de wereld. Freek vindt ook de prachtig getekende en kleurrijke waterpython.

29-11-2018 18:10

Figurant in een dino-film

Freeks wilde wereld - Figurant in een dino-film

In het Australische Darwin spot Freek een heel bijzonder reptiel: de kraaghagedis. Met hun kraag uitgeklapt en sprintend op hun achterpoten zijn het net dinosauriërs. Freek duikt onderweg ook nog een sloot in en laat een slangenhalsschildpa...

28-11-2018 18:15

Moerasbewoners

Freeks wilde wereld - Moerasbewoners

Het moerasgebied van Darwin in Australië zit vol leven. Freek vindt er groene wevermieren, en fanatieke visjagers als reigers en lepelaars. Even verderop treft hij het grootste knaagdier van Australië, de zwartvoetboomrat.

27-11-2018 18:15

Hoog op de berg

Freeks wilde wereld - Hoog op de berg

Hoog op de Gorongosa berg gaat Freek op zoek naar nachtdieren. Hij vindt in het donker de klauwkikker, een kikker die niet kan springen. In de vroege ochtend ziet hij een Gorongosa rotsgekko. Heel speciaal, want tot 2017 wist niemand dat di...

26-11-2018 18:15

Afrikaanse longvis special

Freeks wilde wereld - Afrikaanse longvis special

Freek is in Mozambique en duikt in 400 miljoen jaar terug in de tijd, want zo lang bestaat de Afrikaanse longvis al. Met speciale hulpmiddelen lukt het Freek er een te vangen. Maar is een longvis met vinnen als pootjes en longen in plaats v...

24-11-2018 10:05

Spoorzoeken

Freeks wilde wereld - Spoorzoeken

Op de savanne van Mozambique gaat Freek op zoek naar grote landdieren. Via sporen als poep, paadjes in het gras en modder op de bomen spot hij nijlpaarden en Afrikaanse olifanten. Ondertussen laat hij ook nog een kolonie wevermieren zien.

23-11-2018 18:15

Vreemde snuiters onder water

Freeks wilde wereld - Vreemde snuiters onder water

Ningaloo Reef aan de westkust van Australië biedt ongelofelijk veel moois. Freek laat je bijzondere waterdieren zien: schildpadden, haaien, roggen en de indrukwekkende reuzenmanta. En hij krijgt een kusje van een zeeslang.

22-11-2018 18:10

Exclusief in Australië

Freeks wilde wereld - Exclusief in Australië

Freek laat drie dieren zien die alleen in Australië voorkomen: de prachtige geschubte dennenappelskink, de baardagame, die kan zwaaien en knikkebollen en de woma python, een gravende wurgslang.

21-11-2018 18:10

Slimme jagers

Freeks wilde wereld - Slimme jagers

Freek is op de savanne van Mozambique en vertelt over de roze pelikaan; de zwaarste, vliegende vogel ter wereld. Dan ziet Bassie wat kruipen: het is de levensgevaarlijke pofadder. Zonder de veiligheid uit het oog te verliezen laat Freek zie...

20-11-2018 18:15

Afrikaanse leeuw special

Freeks wilde wereld - Afrikaanse leeuw special

Op de savanne in Mozambique gaat Freek op zoek naar leeuwen. Leeuwen staan aan de top van de voedselketen en worden niet voor niets koningen genoemd. Wat een bazen! Freek volgt enkele sporen en vindt een kleine groep leeuwen, die een mooie ...

19-11-2018 18:15

Opvallende savannedieren

Freeks wilde wereld - Opvallende savannedieren

Van zeer klein tot wonderlijk hoog: Freek bekijkt op de savanne van Mozambique twee bijzondere diersoorten. Allereerst de bloeddorstige Matabelle mieren. Zij zijn op oorlogspad en plunderen een termietennest. Daarna spot Freek een kudde gir...

17-11-2018 10:05

Woestijnrakkers

Freeks wilde wereld - Woestijnrakkers

Diep in de outback van Australië gaat Freek op zoek naar woestijndieren. Hij treft overdag een soort hagedis aan: de doornstaartskink, een van de 450 soorten skinken van Australië. Als hij 's nachts op pad gaat, ziet hij een woestijnschorpi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Freeks wilde wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freeks wilde wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freeks wilde wereld bij Freeks wilde wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freeks wilde wereld. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freeks wilde wereld gemist

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 293
  • Laatste uitzending op 05-12-2018 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord