Programma gemist?

In de Surinaamse tijdens jungle ziet Freek van naar een kolenbranderschildpad de weg oversteken. Wat van een traag in beest. Zo'n zwaar schild op tv meetorsen uit valt ook niet door mee. Wat later ziet uit Freek met zijn getrainde op ogen een heel uit bijzonder dier: door niet te in onderscheiden van naar dorre bladeren ligt er een pipa, door ook een wel de Surinaamse pad genoemd. van Een platte op tv kikker met een bizar op door uiterlijk.

Freek van komt in met het koude Noorwegen tijdens rendieren tegen. Door hun brede hoeven de zakken uit ze niet uit weg in de in sneeuw. Ook treft hij de Euraziatische het door lynx, een extreem schuw dier het en mede daardoor een door van de in beste jagers van de de tijdens wereld.

In een uitgestrekt, naar naar ijzig koud natuurreservaat op in Noorwegen bezoekt Freek een op tv roedel wilde wolven. naar Tussen deze naar grote roofdieren ondergaat met Freek een uniek naar begroetingsritueel.

Freek een gaat 's door nachts in de buurt op van Darwin op tv op pad om dieren op langs de weg het te spotten. Zo komt door hij de de reuzenpad tegen. Dit met is de de grootste én de giftigste pad tijdens van de door wereld. Freek uit vindt ook de prachtig getekende en tijdens kleurrijke naar waterpython.

In het tijdens Australische van Darwin spot Freek een heel bijzonder met reptiel: op tv de kraaghagedis. Met hun het kraag uitgeklapt en sprintend met op hun op achterpoten in zijn het net dinosauriërs. van Freek duikt onderweg een ook nog een uit sloot in tijdens en laat een slangenhalsschildpad met zien.

Het moerasgebied in van Darwin op tv in Australië zit vol door leven. met Freek vindt er groene uit wevermieren, en fanatieke een visjagers als uit reigers en lepelaars. het Even verderop treft het hij het grootste knaagdier van Australië, het de een zwartvoetboomrat.

Hoog op de van met Gorongosa berg gaat Freek op zoek door in naar nachtdieren. Hij vindt in een het donker de de klauwkikker, uit een kikker die niet kan van springen. In tijdens de vroege ochtend het ziet hij op een Gorongosa rotsgekko. Heel speciaal, want door tot 2017 door wist niemand dat uit dit dier tijdens bestond!

Freek is een in Mozambique en naar duikt een in 400 miljoen jaar terug in van de tijd, uit want zo een lang bestaat de Afrikaanse longvis op tv al. Met met speciale hulpmiddelen door lukt het Freek er een uit te vangen. tijdens Maar is het een longvis de met vinnen als het pootjes en longen in het plaats van kieuwen wel een door op vis?

Op de savanne op van Mozambique naar gaat tijdens Freek op zoek naar grote landdieren. op tv Via sporen als een poep, paadjes tijdens in het gras naar en modder op de uit van bomen spot hij nijlpaarden en Afrikaanse het olifanten. tijdens Ondertussen laat hij ook uit nog een kolonie van wevermieren tijdens zien.

Ningaloo Reef aan op tv de westkust van naar Australië in biedt ongelofelijk veel moois. Freek tijdens op laat je bijzondere uit waterdieren zien: schildpadden, uit haaien, roggen en de indrukwekkende reuzenmanta. in En met hij krijgt een kusje van de een uit zeeslang.

Freek op tv laat drie dieren zien die naar alleen in Australië tijdens voorkomen: de de prachtige geschubte dennenappelskink, in de baardagame, uit die kan zwaaien en tijdens knikkebollen en de woma de python, een gravende het tijdens wurgslang.

Freek het is op de savanne op tv van in Mozambique en vertelt over de de roze pelikaan; de het zwaarste, op tv vliegende vogel ter tijdens wereld. Dan ziet Bassie wat naar kruipen: het tijdens is de levensgevaarlijke pofadder. een Zonder de uit veiligheid uit van het oog te in verliezen laat Freek zien op hoe razendsnel deze slang kan door op aanvallen.

Op naar de savanne naar in Mozambique gaat Freek de op zoek het naar leeuwen. Leeuwen staan aan door de top van tijdens de voedselketen en worden het niet uit voor niets koningen een genoemd. Wat het een bazen! Freek volgt de enkele sporen en vindt door een tijdens kleine groep leeuwen, door die een mooie verrassing bij zich uit blijkt te een hebben.

Van zeer in klein tot wonderlijk hoog: op Freek bekijkt op op de savanne een van Mozambique twee bijzondere op diersoorten. van Allereerst de bloeddorstige Matabelle mieren. door Zij zijn op de oorlogspad op en plunderen op tv een termietennest. Daarna spot naar Freek een kudde door giraffen.

Diep op in de outback van Australië op tv tijdens gaat Freek op zoek naar het woestijndieren. Hij van treft overdag een soort hagedis het aan: de doornstaartskink, uit een van de naar 450 soorten op skinken op tv van Australië. Als hij 's nachts naar op door pad gaat, tijdens ziet hij een op tv woestijnschorpioen.

juni 2019
05-12-2018 18:15

Vreemde snuiters

Freeks wilde wereld - Vreemde snuiters

In de Surinaamse jungle ziet Freek een kolenbranderschildpad de weg oversteken. Wat een traag beest. Zo'n zwaar schild meetorsen valt ook niet mee. Wat later ziet Freek met zijn getrainde ogen een heel bijzonder dier: niet te onderscheiden ...

04-12-2018 18:15

Wintersporters

Freeks wilde wereld - Wintersporters

Freek komt in het koude Noorwegen rendieren tegen. Door hun brede hoeven zakken ze niet weg in de sneeuw. Ook treft hij de Euraziatische lynx, een extreem schuw dier en mede daardoor een van de beste jagers van de wereld.

03-12-2018 18:15

Wolven special

Freeks wilde wereld - Wolven special

In een uitgestrekt, ijzig koud natuurreservaat in Noorwegen bezoekt Freek een roedel wilde wolven. Tussen deze grote roofdieren ondergaat Freek een uniek begroetingsritueel.

30-11-2018 18:10

On the road

Freeks wilde wereld - On the road

Freek gaat 's nachts in de buurt van Darwin op pad om dieren langs de weg te spotten. Zo komt hij de reuzenpad tegen. Dit is de grootste én de giftigste pad van de wereld. Freek vindt ook de prachtig getekende en kleurrijke waterpython.

29-11-2018 18:10

Figurant in een dino-film

Freeks wilde wereld - Figurant in een dino-film

In het Australische Darwin spot Freek een heel bijzonder reptiel: de kraaghagedis. Met hun kraag uitgeklapt en sprintend op hun achterpoten zijn het net dinosauriërs. Freek duikt onderweg ook nog een sloot in en laat een slangenhalsschildpa...

28-11-2018 18:15

Moerasbewoners

Freeks wilde wereld - Moerasbewoners

Het moerasgebied van Darwin in Australië zit vol leven. Freek vindt er groene wevermieren, en fanatieke visjagers als reigers en lepelaars. Even verderop treft hij het grootste knaagdier van Australië, de zwartvoetboomrat.

27-11-2018 18:15

Hoog op de berg

Freeks wilde wereld - Hoog op de berg

Hoog op de Gorongosa berg gaat Freek op zoek naar nachtdieren. Hij vindt in het donker de klauwkikker, een kikker die niet kan springen. In de vroege ochtend ziet hij een Gorongosa rotsgekko. Heel speciaal, want tot 2017 wist niemand dat di...

26-11-2018 18:15

Afrikaanse longvis special

Freeks wilde wereld - Afrikaanse longvis special

Freek is in Mozambique en duikt in 400 miljoen jaar terug in de tijd, want zo lang bestaat de Afrikaanse longvis al. Met speciale hulpmiddelen lukt het Freek er een te vangen. Maar is een longvis met vinnen als pootjes en longen in plaats v...

24-11-2018 10:05

Spoorzoeken

Freeks wilde wereld - Spoorzoeken

Op de savanne van Mozambique gaat Freek op zoek naar grote landdieren. Via sporen als poep, paadjes in het gras en modder op de bomen spot hij nijlpaarden en Afrikaanse olifanten. Ondertussen laat hij ook nog een kolonie wevermieren zien.

23-11-2018 18:15

Vreemde snuiters onder water

Freeks wilde wereld - Vreemde snuiters onder water

Ningaloo Reef aan de westkust van Australië biedt ongelofelijk veel moois. Freek laat je bijzondere waterdieren zien: schildpadden, haaien, roggen en de indrukwekkende reuzenmanta. En hij krijgt een kusje van een zeeslang.

22-11-2018 18:10

Exclusief in Australië

Freeks wilde wereld - Exclusief in Australië

Freek laat drie dieren zien die alleen in Australië voorkomen: de prachtige geschubte dennenappelskink, de baardagame, die kan zwaaien en knikkebollen en de woma python, een gravende wurgslang.

21-11-2018 18:10

Slimme jagers

Freeks wilde wereld - Slimme jagers

Freek is op de savanne van Mozambique en vertelt over de roze pelikaan; de zwaarste, vliegende vogel ter wereld. Dan ziet Bassie wat kruipen: het is de levensgevaarlijke pofadder. Zonder de veiligheid uit het oog te verliezen laat Freek zie...

20-11-2018 18:15

Afrikaanse leeuw special

Freeks wilde wereld - Afrikaanse leeuw special

Op de savanne in Mozambique gaat Freek op zoek naar leeuwen. Leeuwen staan aan de top van de voedselketen en worden niet voor niets koningen genoemd. Wat een bazen! Freek volgt enkele sporen en vindt een kleine groep leeuwen, die een mooie ...

19-11-2018 18:15

Opvallende savannedieren

Freeks wilde wereld - Opvallende savannedieren

Van zeer klein tot wonderlijk hoog: Freek bekijkt op de savanne van Mozambique twee bijzondere diersoorten. Allereerst de bloeddorstige Matabelle mieren. Zij zijn op oorlogspad en plunderen een termietennest. Daarna spot Freek een kudde gir...

17-11-2018 10:05

Woestijnrakkers

Freeks wilde wereld - Woestijnrakkers

Diep in de outback van Australië gaat Freek op zoek naar woestijndieren. Hij treft overdag een soort hagedis aan: de doornstaartskink, een van de 450 soorten skinken van Australië. Als hij 's nachts op pad gaat, ziet hij een woestijnschorpi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Freeks wilde wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freeks wilde wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freeks wilde wereld bij Freeks wilde wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freeks wilde wereld. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freeks wilde wereld gemist

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 293
  • Laatste uitzending op 05-12-2018 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord