Programma gemist?

In tijdens de Surinaamse jungle de ziet Freek een kolenbranderschildpad de uit weg het oversteken. Wat een traag door beest. Zo'n met zwaar schild meetorsen op valt ook niet het mee. Wat later ziet met Freek op tv met zijn getrainde door ogen een heel bijzonder dier: niet het te in onderscheiden van dorre bladeren tijdens ligt er een pipa, naar in ook wel de Surinaamse pad genoemd. het Een platte uit kikker met een de bizar het uiterlijk.

Freek naar komt in op tv het koude Noorwegen tijdens rendieren tegen. Door het hun brede hoeven zakken ze in niet weg in de tijdens sneeuw. in Ook treft op hij de Euraziatische lynx, een naar extreem schuw het dier en door mede daardoor een van de uit beste van jagers van de naar wereld.

In een naar uitgestrekt, tijdens ijzig koud natuurreservaat in door Noorwegen bezoekt Freek op tv een roedel wilde met wolven. Tussen deze grote op tv roofdieren ondergaat Freek op tv een uniek naar begroetingsritueel.

Freek gaat naar 's op nachts in de buurt een van Darwin op pad om een met dieren langs de weg uit te spotten. Zo komt hij tijdens de reuzenpad tegen. een door Dit is de grootste én het de giftigste uit pad van een de wereld. Freek met vindt ook de de prachtig getekende en kleurrijke op waterpython.

In een het Australische Darwin spot in Freek een uit heel bijzonder reptiel: de kraaghagedis. met Met hun kraag van uitgeklapt en sprintend op op hun de achterpoten zijn op tv het net dinosauriërs. Freek op tv duikt onderweg op tv ook nog een sloot in op en laat tijdens een slangenhalsschildpad met zien.

Het tijdens moerasgebied van het Darwin in Australië tijdens zit vol leven. op tv Freek vindt er het groene wevermieren, en fanatieke visjagers als tijdens van reigers en lepelaars. Even verderop treft het hij het op grootste knaagdier uit van Australië, uit de zwartvoetboomrat.

Hoog op uit de Gorongosa op tv berg gaat naar Freek op zoek naar met nachtdieren. Hij vindt een in het donker uit de klauwkikker, een naar kikker die het niet kan springen. In in de vroege ochtend ziet hij een op tv een Gorongosa rotsgekko. Heel speciaal, want tijdens tot 2017 wist een niemand met dat dit dier in bestond!

Freek is in uit Mozambique en op tv duikt in uit 400 miljoen jaar terug in uit de tijd, de want in zo lang bestaat de Afrikaanse longvis met al. Met speciale op tv naar hulpmiddelen lukt het Freek er tijdens een het te vangen. Maar is een naar longvis met vinnen in als pootjes met en longen van in plaats van kieuwen de wel een op vis?

Op de op tv savanne van op tv Mozambique gaat in Freek op zoek op naar grote landdieren. Via een sporen als poep, paadjes in uit naar het gras en modder het op de bomen spot hij op tv nijlpaarden en Afrikaanse de olifanten. Ondertussen door laat hij ook de nog een een kolonie wevermieren in zien.

Ningaloo tijdens Reef aan de westkust van op Australië biedt ongelofelijk in veel moois. Freek met uit laat je bijzondere tijdens waterdieren zien: schildpadden, haaien, tijdens roggen en de door indrukwekkende reuzenmanta. En hij krijgt door een kusje van het een met zeeslang.

Freek laat de drie dieren zien die het alleen in Australië naar voorkomen: de op prachtige geschubte dennenappelskink, de op tv baardagame, die met kan zwaaien en knikkebollen naar en de woma op python, op tv een gravende van wurgslang.

Freek uit is op uit de savanne van Mozambique van en vertelt over de de roze pelikaan; de zwaarste, in vliegende vogel ter van wereld. tijdens Dan ziet Bassie wat kruipen: de het naar is de levensgevaarlijke pofadder. in Zonder in de veiligheid uit het oog op te het verliezen laat Freek zien hoe razendsnel tijdens tijdens deze slang kan tijdens aanvallen.

Op de op tv savanne in Mozambique door gaat Freek tijdens op zoek naar leeuwen. Leeuwen tijdens staan aan een de top van de in voedselketen en uit worden niet voor niets op tv koningen tijdens genoemd. Wat uit een bazen! Freek volgt enkele de sporen en op vindt een kleine groep leeuwen, door op die een mooie verrassing uit bij zich blijkt te de hebben.

Van zeer tijdens klein het tot wonderlijk hoog: Freek uit bekijkt op de savanne van naar Mozambique twee bijzondere op diersoorten. Allereerst een de bloeddorstige het Matabelle mieren. Zij het zijn op oorlogspad door en plunderen in een termietennest. Daarna spot Freek een op tv kudde door giraffen.

Diep in de in outback van uit Australië gaat Freek een op zoek een naar woestijndieren. Hij tijdens treft overdag een soort hagedis de aan: van de doornstaartskink, een van het de tijdens 450 soorten skinken op tv van Australië. Als hij 's door nachts op naar pad gaat, de ziet hij een een woestijnschorpioen.

oktober 2019
05-12-2018 18:15

Vreemde snuiters

Freeks wilde wereld - Vreemde snuiters

In de Surinaamse jungle ziet Freek een kolenbranderschildpad de weg oversteken. Wat een traag beest. Zo'n zwaar schild meetorsen valt ook niet mee. Wat later ziet Freek met zijn getrainde ogen een heel bijzonder dier: niet te onderscheiden ...

04-12-2018 18:15

Wintersporters

Freeks wilde wereld - Wintersporters

Freek komt in het koude Noorwegen rendieren tegen. Door hun brede hoeven zakken ze niet weg in de sneeuw. Ook treft hij de Euraziatische lynx, een extreem schuw dier en mede daardoor een van de beste jagers van de wereld.

03-12-2018 18:15

Wolven special

Freeks wilde wereld - Wolven special

In een uitgestrekt, ijzig koud natuurreservaat in Noorwegen bezoekt Freek een roedel wilde wolven. Tussen deze grote roofdieren ondergaat Freek een uniek begroetingsritueel.

30-11-2018 18:10

On the road

Freeks wilde wereld - On the road

Freek gaat 's nachts in de buurt van Darwin op pad om dieren langs de weg te spotten. Zo komt hij de reuzenpad tegen. Dit is de grootste én de giftigste pad van de wereld. Freek vindt ook de prachtig getekende en kleurrijke waterpython.

29-11-2018 18:10

Figurant in een dino-film

Freeks wilde wereld - Figurant in een dino-film

In het Australische Darwin spot Freek een heel bijzonder reptiel: de kraaghagedis. Met hun kraag uitgeklapt en sprintend op hun achterpoten zijn het net dinosauriërs. Freek duikt onderweg ook nog een sloot in en laat een slangenhalsschildpa...

28-11-2018 18:15

Moerasbewoners

Freeks wilde wereld - Moerasbewoners

Het moerasgebied van Darwin in Australië zit vol leven. Freek vindt er groene wevermieren, en fanatieke visjagers als reigers en lepelaars. Even verderop treft hij het grootste knaagdier van Australië, de zwartvoetboomrat.

27-11-2018 18:15

Hoog op de berg

Freeks wilde wereld - Hoog op de berg

Hoog op de Gorongosa berg gaat Freek op zoek naar nachtdieren. Hij vindt in het donker de klauwkikker, een kikker die niet kan springen. In de vroege ochtend ziet hij een Gorongosa rotsgekko. Heel speciaal, want tot 2017 wist niemand dat di...

26-11-2018 18:15

Afrikaanse longvis special

Freeks wilde wereld - Afrikaanse longvis special

Freek is in Mozambique en duikt in 400 miljoen jaar terug in de tijd, want zo lang bestaat de Afrikaanse longvis al. Met speciale hulpmiddelen lukt het Freek er een te vangen. Maar is een longvis met vinnen als pootjes en longen in plaats v...

24-11-2018 10:05

Spoorzoeken

Freeks wilde wereld - Spoorzoeken

Op de savanne van Mozambique gaat Freek op zoek naar grote landdieren. Via sporen als poep, paadjes in het gras en modder op de bomen spot hij nijlpaarden en Afrikaanse olifanten. Ondertussen laat hij ook nog een kolonie wevermieren zien.

23-11-2018 18:15

Vreemde snuiters onder water

Freeks wilde wereld - Vreemde snuiters onder water

Ningaloo Reef aan de westkust van Australië biedt ongelofelijk veel moois. Freek laat je bijzondere waterdieren zien: schildpadden, haaien, roggen en de indrukwekkende reuzenmanta. En hij krijgt een kusje van een zeeslang.

22-11-2018 18:10

Exclusief in Australië

Freeks wilde wereld - Exclusief in Australië

Freek laat drie dieren zien die alleen in Australië voorkomen: de prachtige geschubte dennenappelskink, de baardagame, die kan zwaaien en knikkebollen en de woma python, een gravende wurgslang.

21-11-2018 18:10

Slimme jagers

Freeks wilde wereld - Slimme jagers

Freek is op de savanne van Mozambique en vertelt over de roze pelikaan; de zwaarste, vliegende vogel ter wereld. Dan ziet Bassie wat kruipen: het is de levensgevaarlijke pofadder. Zonder de veiligheid uit het oog te verliezen laat Freek zie...

20-11-2018 18:15

Afrikaanse leeuw special

Freeks wilde wereld - Afrikaanse leeuw special

Op de savanne in Mozambique gaat Freek op zoek naar leeuwen. Leeuwen staan aan de top van de voedselketen en worden niet voor niets koningen genoemd. Wat een bazen! Freek volgt enkele sporen en vindt een kleine groep leeuwen, die een mooie ...

19-11-2018 18:15

Opvallende savannedieren

Freeks wilde wereld - Opvallende savannedieren

Van zeer klein tot wonderlijk hoog: Freek bekijkt op de savanne van Mozambique twee bijzondere diersoorten. Allereerst de bloeddorstige Matabelle mieren. Zij zijn op oorlogspad en plunderen een termietennest. Daarna spot Freek een kudde gir...

17-11-2018 10:05

Woestijnrakkers

Freeks wilde wereld - Woestijnrakkers

Diep in de outback van Australië gaat Freek op zoek naar woestijndieren. Hij treft overdag een soort hagedis aan: de doornstaartskink, een van de 450 soorten skinken van Australië. Als hij 's nachts op pad gaat, ziet hij een woestijnschorpi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Freeks wilde wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freeks wilde wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freeks wilde wereld bij Freeks wilde wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freeks wilde wereld. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freeks wilde wereld gemist

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 293
  • Laatste uitzending op 05-12-2018 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!