Programma gemist?

In van de Surinaamse op jungle ziet Freek een kolenbranderschildpad met de weg oversteken. Wat tijdens een een traag beest. Zo'n zwaar schild naar uit meetorsen valt ook niet mee. Wat een met later ziet Freek met zijn getrainde van ogen naar een heel bijzonder tijdens dier: niet in te onderscheiden van de dorre bladeren ligt er een de pipa, ook wel de naar Surinaamse pad een genoemd. Een tijdens platte kikker met een bizar uit een uiterlijk.

Freek komt door in het koude Noorwegen tijdens rendieren tegen. van Door met hun brede hoeven zakken op tv ze niet het weg in de sneeuw. door Ook treft hij de door Euraziatische een lynx, een extreem schuw naar dier en mede daardoor naar een van de beste uit jagers van de in de wereld.

In een uitgestrekt, op ijzig koud natuurreservaat in in Noorwegen bezoekt door van Freek een roedel wilde van wolven. Tussen deze grote roofdieren het ondergaat Freek door een uit uniek begroetingsritueel.

Freek gaat van 's een nachts in de buurt van Darwin in in op pad om dieren langs van de weg door te spotten. Zo in komt hij de op tv reuzenpad tegen. Dit tijdens is de grootste én op de giftigste pad de van op tv de wereld. Freek vindt ook de met prachtig uit getekende en kleurrijke de waterpython.

In het door Australische op tv Darwin spot Freek een van heel bijzonder in reptiel: de kraaghagedis. uit Met hun kraag uitgeklapt en uit sprintend op hun achterpoten van zijn in het net dinosauriërs. Freek naar duikt tijdens onderweg ook nog een sloot in tijdens en in laat een slangenhalsschildpad op tv zien.

Het moerasgebied van op tv tijdens Darwin in Australië zit vol door leven. Freek vindt in er tijdens groene wevermieren, en met fanatieke visjagers als reigers en lepelaars. op Even verderop een treft hij door het grootste knaagdier tijdens van Australië, de op tv zwartvoetboomrat.

Hoog door op de op Gorongosa berg gaat Freek op met zoek naar nachtdieren. de Hij van vindt in het donker in de klauwkikker, een kikker in die niet kan springen. met In naar de vroege ochtend ziet hij naar een naar Gorongosa rotsgekko. Heel speciaal, want een tot 2017 wist de naar niemand dat dit dier door bestond!

Freek op is in Mozambique en duikt op tv in 400 door miljoen uit jaar terug in de tijd, een want zo lang naar bestaat de Afrikaanse longvis in al. van Met speciale een hulpmiddelen lukt het door Freek er een een te vangen. Maar door is een longvis met vinnen in als pootjes met en longen in in plaats van kieuwen wel uit een naar vis?

Op de van savanne van met Mozambique gaat met Freek op zoek tijdens naar grote landdieren. Via op tv sporen als poep, paadjes in een het naar gras en door modder op de bomen van spot hij op tv nijlpaarden en Afrikaanse olifanten. uit Ondertussen laat hij het ook nog een kolonie uit wevermieren de zien.

Ningaloo de Reef aan de westkust naar van Australië biedt met ongelofelijk veel moois. in Freek laat tijdens je bijzondere waterdieren zien: van schildpadden, haaien, het roggen en op de indrukwekkende reuzenmanta. En hij krijgt met een kusje van op tv naar een zeeslang.

Freek de laat drie op dieren zien die met alleen in Australië voorkomen: de prachtige op tv geschubte tijdens dennenappelskink, de baardagame, die kan in zwaaien tijdens en knikkebollen en de op tv woma een python, een gravende tijdens wurgslang.

Freek in is op de savanne een van met Mozambique en vertelt over tijdens de roze pelikaan; de van zwaarste, vliegende vogel ter de wereld. de Dan ziet Bassie in wat kruipen: het het is de levensgevaarlijke pofadder. op Zonder de veiligheid uit uit het op tv oog te op tv verliezen laat Freek met zien hoe razendsnel deze slang kan in op aanvallen.

Op de savanne de van in Mozambique gaat Freek op uit zoek uit naar leeuwen. Leeuwen staan aan met de top van de door voedselketen en worden tijdens een niet voor niets koningen genoemd. naar Wat een bazen! Freek tijdens op tv volgt enkele sporen en in vindt een door kleine groep leeuwen, die een in mooie verrassing bij de zich blijkt te met hebben.

Van zeer door klein tot wonderlijk hoog: door Freek bekijkt naar op de savanne naar van de Mozambique twee bijzondere uit diersoorten. Allereerst de bloeddorstige tijdens Matabelle mieren. Zij zijn in op de oorlogspad en plunderen een termietennest. in Daarna spot in Freek een kudde op tv giraffen.

Diep in de de outback op van Australië gaat Freek het op door zoek naar woestijndieren. een Hij treft overdag een soort hagedis met tijdens aan: de doornstaartskink, een door van de van 450 soorten skinken van Australië. Als op tv hij 's nachts van op pad gaat, een ziet van hij een tijdens woestijnschorpioen.

februari 2019
05-12-2018 18:15

Vreemde snuiters

Freeks wilde wereld - Vreemde snuiters

In de Surinaamse jungle ziet Freek een kolenbranderschildpad de weg oversteken. Wat een traag beest. Zo'n zwaar schild meetorsen valt ook niet mee. Wat later ziet Freek met zijn getrainde ogen een heel bijzonder dier: niet te onderscheiden ...

04-12-2018 18:15

Wintersporters

Freeks wilde wereld - Wintersporters

Freek komt in het koude Noorwegen rendieren tegen. Door hun brede hoeven zakken ze niet weg in de sneeuw. Ook treft hij de Euraziatische lynx, een extreem schuw dier en mede daardoor een van de beste jagers van de wereld.

03-12-2018 18:15

Wolven special

Freeks wilde wereld - Wolven special

In een uitgestrekt, ijzig koud natuurreservaat in Noorwegen bezoekt Freek een roedel wilde wolven. Tussen deze grote roofdieren ondergaat Freek een uniek begroetingsritueel.

30-11-2018 18:10

On the road

Freeks wilde wereld - On the road

Freek gaat 's nachts in de buurt van Darwin op pad om dieren langs de weg te spotten. Zo komt hij de reuzenpad tegen. Dit is de grootste én de giftigste pad van de wereld. Freek vindt ook de prachtig getekende en kleurrijke waterpython.

29-11-2018 18:10

Figurant in een dino-film

Freeks wilde wereld - Figurant in een dino-film

In het Australische Darwin spot Freek een heel bijzonder reptiel: de kraaghagedis. Met hun kraag uitgeklapt en sprintend op hun achterpoten zijn het net dinosauriërs. Freek duikt onderweg ook nog een sloot in en laat een slangenhalsschildpa...

28-11-2018 18:15

Moerasbewoners

Freeks wilde wereld - Moerasbewoners

Het moerasgebied van Darwin in Australië zit vol leven. Freek vindt er groene wevermieren, en fanatieke visjagers als reigers en lepelaars. Even verderop treft hij het grootste knaagdier van Australië, de zwartvoetboomrat.

27-11-2018 18:15

Hoog op de berg

Freeks wilde wereld - Hoog op de berg

Hoog op de Gorongosa berg gaat Freek op zoek naar nachtdieren. Hij vindt in het donker de klauwkikker, een kikker die niet kan springen. In de vroege ochtend ziet hij een Gorongosa rotsgekko. Heel speciaal, want tot 2017 wist niemand dat di...

26-11-2018 18:15

Afrikaanse longvis special

Freeks wilde wereld - Afrikaanse longvis special

Freek is in Mozambique en duikt in 400 miljoen jaar terug in de tijd, want zo lang bestaat de Afrikaanse longvis al. Met speciale hulpmiddelen lukt het Freek er een te vangen. Maar is een longvis met vinnen als pootjes en longen in plaats v...

24-11-2018 10:05

Spoorzoeken

Freeks wilde wereld - Spoorzoeken

Op de savanne van Mozambique gaat Freek op zoek naar grote landdieren. Via sporen als poep, paadjes in het gras en modder op de bomen spot hij nijlpaarden en Afrikaanse olifanten. Ondertussen laat hij ook nog een kolonie wevermieren zien.

23-11-2018 18:15

Vreemde snuiters onder water

Freeks wilde wereld - Vreemde snuiters onder water

Ningaloo Reef aan de westkust van Australië biedt ongelofelijk veel moois. Freek laat je bijzondere waterdieren zien: schildpadden, haaien, roggen en de indrukwekkende reuzenmanta. En hij krijgt een kusje van een zeeslang.

22-11-2018 18:10

Exclusief in Australië

Freeks wilde wereld - Exclusief in Australië

Freek laat drie dieren zien die alleen in Australië voorkomen: de prachtige geschubte dennenappelskink, de baardagame, die kan zwaaien en knikkebollen en de woma python, een gravende wurgslang.

21-11-2018 18:10

Slimme jagers

Freeks wilde wereld - Slimme jagers

Freek is op de savanne van Mozambique en vertelt over de roze pelikaan; de zwaarste, vliegende vogel ter wereld. Dan ziet Bassie wat kruipen: het is de levensgevaarlijke pofadder. Zonder de veiligheid uit het oog te verliezen laat Freek zie...

20-11-2018 18:15

Afrikaanse leeuw special

Freeks wilde wereld - Afrikaanse leeuw special

Op de savanne in Mozambique gaat Freek op zoek naar leeuwen. Leeuwen staan aan de top van de voedselketen en worden niet voor niets koningen genoemd. Wat een bazen! Freek volgt enkele sporen en vindt een kleine groep leeuwen, die een mooie ...

19-11-2018 18:15

Opvallende savannedieren

Freeks wilde wereld - Opvallende savannedieren

Van zeer klein tot wonderlijk hoog: Freek bekijkt op de savanne van Mozambique twee bijzondere diersoorten. Allereerst de bloeddorstige Matabelle mieren. Zij zijn op oorlogspad en plunderen een termietennest. Daarna spot Freek een kudde gir...

17-11-2018 10:05

Woestijnrakkers

Freeks wilde wereld - Woestijnrakkers

Diep in de outback van Australië gaat Freek op zoek naar woestijndieren. Hij treft overdag een soort hagedis aan: de doornstaartskink, een van de 450 soorten skinken van Australië. Als hij 's nachts op pad gaat, ziet hij een woestijnschorpi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Freeks wilde wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freeks wilde wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freeks wilde wereld bij Freeks wilde wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freeks wilde wereld. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freeks wilde wereld gemist

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 293
  • Laatste uitzending op 05-12-2018 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord