Programma gemist?

In de de Surinaamse jungle ziet Freek op tv de een kolenbranderschildpad de door weg oversteken. Wat een in traag beest. Zo'n van zwaar schild op tv meetorsen valt ook niet mee. naar Wat later ziet tijdens Freek met zijn getrainde door ogen een op tv heel tijdens bijzonder dier: niet te van onderscheiden van dorre bladeren het ligt er een naar pipa, ook wel met de Surinaamse pad genoemd. in Een platte van kikker met een de bizar op uiterlijk.

Freek naar komt in het op koude Noorwegen op rendieren tegen. Door hun brede op hoeven zakken ze op tv niet weg in de de sneeuw. Ook treft met op tv hij de Euraziatische lynx, een op tv extreem schuw op dier en mede een daardoor een een van de beste jagers van de door naar wereld.

In een de uitgestrekt, ijzig het koud natuurreservaat in door Noorwegen bezoekt Freek een roedel van wilde tijdens wolven. Tussen door deze grote roofdieren ondergaat Freek een op tv uniek de begroetingsritueel.

Freek gaat 's op op nachts in de buurt van Darwin van op pad om met dieren tijdens langs de het weg te spotten. Zo komt in hij tijdens de reuzenpad tegen. Dit is van de op grootste én de giftigste pad tijdens van in de wereld. Freek vindt ook naar de prachtig de getekende en kleurrijke met waterpython.

In het Australische naar Darwin op tv spot Freek een heel bijzonder het reptiel: de kraaghagedis. het het Met hun kraag uitgeklapt en naar sprintend op het hun achterpoten in zijn het net dinosauriërs. Freek duikt de onderweg ook nog op tv een tijdens sloot in en laat tijdens een slangenhalsschildpad het zien.

Het op moerasgebied van Darwin in Australië een zit door vol leven. Freek vindt door er groene naar wevermieren, en de fanatieke visjagers als reigers op tv en lepelaars. tijdens Even verderop treft hij het door grootste knaagdier van Australië, met de het zwartvoetboomrat.

Hoog het op de Gorongosa berg gaat uit Freek op naar zoek van naar nachtdieren. Hij vindt in op tv het door donker de klauwkikker, een kikker die in niet uit kan springen. In de vroege uit ochtend ziet hij een een Gorongosa tijdens rotsgekko. een Heel speciaal, want tot uit 2017 wist niemand dat dit uit een dier bestond!

Freek uit is in Mozambique en van duikt in 400 miljoen naar jaar terug in door de tijd, naar want zo lang bestaat op de Afrikaanse het longvis al. Met speciale van hulpmiddelen lukt het van Freek er het een te vangen. Maar uit is een longvis in het met vinnen als pootjes en longen het in plaats van door met kieuwen wel een uit vis?

Op door de savanne van door Mozambique gaat Freek uit op zoek naar grote op landdieren. Via door sporen als door poep, paadjes in het van gras en op tv modder op de naar bomen spot hij nijlpaarden en tijdens Afrikaanse olifanten. Ondertussen een laat hij ook op nog een op tv kolonie wevermieren met zien.

Ningaloo uit Reef aan de westkust van door Australië een biedt ongelofelijk veel moois. Freek uit in laat je bijzondere op waterdieren zien: schildpadden, haaien, roggen naar en de indrukwekkende door reuzenmanta. uit En hij krijgt met een kusje van een het zeeslang.

Freek de laat drie de dieren zien die alleen van in Australië voorkomen: de van prachtige geschubte dennenappelskink, in de baardagame, die kan met zwaaien en knikkebollen van en het de woma python, een gravende door op tv wurgslang.

Freek het is op de de savanne van Mozambique de en vertelt de over de roze pelikaan; de zwaarste, op vliegende een vogel ter uit wereld. Dan ziet Bassie wat kruipen: van het is door de met levensgevaarlijke pofadder. Zonder van de veiligheid uit het naar oog te een verliezen laat Freek zien hoe uit razendsnel deze slang kan een een aanvallen.

Op de met savanne in Mozambique gaat tijdens Freek de op zoek naar leeuwen. met Leeuwen staan tijdens aan de top met van de voedselketen en worden uit op tv niet voor niets koningen op tv genoemd. Wat de een bazen! Freek volgt enkele met sporen op en vindt een uit kleine groep leeuwen, die een een mooie verrassing bij zich een blijkt te een hebben.

Van met zeer klein tot met wonderlijk hoog: een Freek bekijkt op de savanne op van Mozambique twee bijzondere op tv diersoorten. met Allereerst de uit bloeddorstige Matabelle mieren. Zij van zijn op oorlogspad en door plunderen op tv een termietennest. Daarna spot Freek een een kudde naar giraffen.

Diep een in de outback van het Australië gaat Freek in op het zoek naar woestijndieren. Hij uit treft overdag een tijdens soort hagedis aan: de op tv doornstaartskink, een van in de 450 uit soorten skinken van Australië. met Als hij 's het nachts in op pad gaat, ziet hij een door de woestijnschorpioen.

oktober 2021
05-12-2018 18:15

Vreemde snuiters

Freeks wilde wereld - Vreemde snuiters

In de Surinaamse jungle ziet Freek een kolenbranderschildpad de weg oversteken. Wat een traag beest. Zo'n zwaar schild meetorsen valt ook niet mee. Wat later ziet Freek met zijn getrainde ogen een heel bijzonder dier: niet te onderscheiden ...

04-12-2018 18:15

Wintersporters

Freeks wilde wereld - Wintersporters

Freek komt in het koude Noorwegen rendieren tegen. Door hun brede hoeven zakken ze niet weg in de sneeuw. Ook treft hij de Euraziatische lynx, een extreem schuw dier en mede daardoor een van de beste jagers van de wereld.

03-12-2018 18:15

Wolven special

Freeks wilde wereld - Wolven special

In een uitgestrekt, ijzig koud natuurreservaat in Noorwegen bezoekt Freek een roedel wilde wolven. Tussen deze grote roofdieren ondergaat Freek een uniek begroetingsritueel.

30-11-2018 18:10

On the road

Freeks wilde wereld - On the road

Freek gaat 's nachts in de buurt van Darwin op pad om dieren langs de weg te spotten. Zo komt hij de reuzenpad tegen. Dit is de grootste én de giftigste pad van de wereld. Freek vindt ook de prachtig getekende en kleurrijke waterpython.

29-11-2018 18:10

Figurant in een dino-film

Freeks wilde wereld - Figurant in een dino-film

In het Australische Darwin spot Freek een heel bijzonder reptiel: de kraaghagedis. Met hun kraag uitgeklapt en sprintend op hun achterpoten zijn het net dinosauriërs. Freek duikt onderweg ook nog een sloot in en laat een slangenhalsschildpa...

28-11-2018 18:15

Moerasbewoners

Freeks wilde wereld - Moerasbewoners

Het moerasgebied van Darwin in Australië zit vol leven. Freek vindt er groene wevermieren, en fanatieke visjagers als reigers en lepelaars. Even verderop treft hij het grootste knaagdier van Australië, de zwartvoetboomrat.

27-11-2018 18:15

Hoog op de berg

Freeks wilde wereld - Hoog op de berg

Hoog op de Gorongosa berg gaat Freek op zoek naar nachtdieren. Hij vindt in het donker de klauwkikker, een kikker die niet kan springen. In de vroege ochtend ziet hij een Gorongosa rotsgekko. Heel speciaal, want tot 2017 wist niemand dat di...

26-11-2018 18:15

Afrikaanse longvis special

Freeks wilde wereld - Afrikaanse longvis special

Freek is in Mozambique en duikt in 400 miljoen jaar terug in de tijd, want zo lang bestaat de Afrikaanse longvis al. Met speciale hulpmiddelen lukt het Freek er een te vangen. Maar is een longvis met vinnen als pootjes en longen in plaats v...

24-11-2018 10:05

Spoorzoeken

Freeks wilde wereld - Spoorzoeken

Op de savanne van Mozambique gaat Freek op zoek naar grote landdieren. Via sporen als poep, paadjes in het gras en modder op de bomen spot hij nijlpaarden en Afrikaanse olifanten. Ondertussen laat hij ook nog een kolonie wevermieren zien.

23-11-2018 18:15

Vreemde snuiters onder water

Freeks wilde wereld - Vreemde snuiters onder water

Ningaloo Reef aan de westkust van Australië biedt ongelofelijk veel moois. Freek laat je bijzondere waterdieren zien: schildpadden, haaien, roggen en de indrukwekkende reuzenmanta. En hij krijgt een kusje van een zeeslang.

22-11-2018 18:10

Exclusief in Australië

Freeks wilde wereld - Exclusief in Australië

Freek laat drie dieren zien die alleen in Australië voorkomen: de prachtige geschubte dennenappelskink, de baardagame, die kan zwaaien en knikkebollen en de woma python, een gravende wurgslang.

21-11-2018 18:10

Slimme jagers

Freeks wilde wereld - Slimme jagers

Freek is op de savanne van Mozambique en vertelt over de roze pelikaan; de zwaarste, vliegende vogel ter wereld. Dan ziet Bassie wat kruipen: het is de levensgevaarlijke pofadder. Zonder de veiligheid uit het oog te verliezen laat Freek zie...

20-11-2018 18:15

Afrikaanse leeuw special

Freeks wilde wereld - Afrikaanse leeuw special

Op de savanne in Mozambique gaat Freek op zoek naar leeuwen. Leeuwen staan aan de top van de voedselketen en worden niet voor niets koningen genoemd. Wat een bazen! Freek volgt enkele sporen en vindt een kleine groep leeuwen, die een mooie ...

19-11-2018 18:15

Opvallende savannedieren

Freeks wilde wereld - Opvallende savannedieren

Van zeer klein tot wonderlijk hoog: Freek bekijkt op de savanne van Mozambique twee bijzondere diersoorten. Allereerst de bloeddorstige Matabelle mieren. Zij zijn op oorlogspad en plunderen een termietennest. Daarna spot Freek een kudde gir...

17-11-2018 10:05

Woestijnrakkers

Freeks wilde wereld - Woestijnrakkers

Diep in de outback van Australië gaat Freek op zoek naar woestijndieren. Hij treft overdag een soort hagedis aan: de doornstaartskink, een van de 450 soorten skinken van Australië. Als hij 's nachts op pad gaat, ziet hij een woestijnschorpi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Freeks wilde wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freeks wilde wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freeks wilde wereld bij Freeks wilde wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freeks wilde wereld. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freeks wilde wereld gemist

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 293
  • Laatste uitzending op 05-12-2018 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!