Programma gemist?

In op tv Zimbabwe verkent Freek de op savanne uit te voet. Dat doet hij samen op tv met met een ranger die het gebied door heel goed met kent, de maar hem ook beschermt. Onderweg een lopen ze een hele op tv kudde olifanten tijdens tegen het in lijf. Freek de legt uit wat je nou eigenlijk het moet doen als van je van een wild door dier tegenkomt: stilstaan of het wegrennen? Verder ziet hij de verliefde stelletjes met op de savanne: van struisvogels en het zadeljakhalzen.

Op de Galapagos door van eilanden komt Freek tot de ontdekking een met dat hier veel dieren leven uit die tijdens helemaal niet bang zijn de voor mensen. Vogels door die bijvoorbeeld niet de weg vliegen wanneer hij op heel dichtbij komt. de En een niet zomaar vogels, maar tijdens vogels met blauwe en rode in op voeten! Als Freek een duik neemt een in de zee, van komen door nieuwsgierige zeeleeuwen zelfs spelend op tijdens door hem af.

Freek op tv is dol op katten, maar in in de Zimbabwe leven iets andere katten met dan thuis op naar de de bank. Afrikaanse katten in zijn echte roofdieren. Freek een vindt een mannetjesleeuw en het een prachtig gevlekte door cheetah. Freeks kattenliefde met wordt alleen op tv maar groter als op hij sporen in van het zand volgt naar en hyena's in spot. Deze in punkers lijken honden, maar zijn ook van op tv katten.

Freek is door op Borneo, de met enige plek waar neusapen door van leven. Ze schijnen op een Nederlanders te lijken, maar voor naar de Freek dat kan checken in vindt hij pluizige nimfen van tijdens een cicade, naar en een door vleesetende plant. Freek is op uit tijdens Borneo, de enige plek tijdens op aarde waar neusapen leven. met een Deze apen schijnen door op Nederlanders te lijken, maar voor uit Freek dat in kan checken komt hij uit eerst de de meest bijzondere flora tijdens en fauna tegen. Zo het met vindt Freek de pluizige nimfen het van een op tv cicade, en een vleesetende uit plant.

Freek met vindt het gevaarlijkste dier uit van Afrika: in het nijlpaard! naar Hoewel de nijlpaarden lekker op tv in het water dobberen, moet in Freek niet met te ver van in hun territorium komen. Freek op tv vindt in het gevaarlijkste dier van uit Afrika: naar het nijlpaard! Hoewel de nijlpaarden op lekker op in het water dobberen, door moet Freek niet in te ver in hun territorium op tv komen. Om zo'n tijdens leefgebied wordt op tv in de tijdens dierenwereld namelijk flink gevochten door zo ook door met twee mannetjesgiraffen, wat met een van klappen delen die een uit!

Freek wordt wakker van in in zijn tentje aan het Brokopondomeer door in op tv Suriname met een 'briljant' op tv idee! Hij gaat dieper op tv een de jungle in om zichzelf tijdens te laten elektrocuteren door door uit een sidderaal! Freek wordt wakker in de zijn tentje aan met het in Brokopondomeer in Suriname naar met een 'briljant' idee! Hij uit gaat met dieper de jungle in om in zichzelf te de laten elektrocuteren door een tijdens vis. Met het op aanraken van het de sidderaal is in Freek een schokkende ervaring een in rijker!

Freek het vindt midden in de naar nacht eindelijk van de lederschildpad. tijdens Het is een prachtige uit ervaring om te zien door hoe op een vrouwtje haar op tv eieren legt. En Freek kampeert in tijdens het gezelschap naar van een reuzenpad. tijdens Freek vindt midden op in in de nacht eindelijk de lederschildpad. Het op tv door is een prachtige ervaring het om te zien hoe een uit vrouwtje haar eieren naar legt. Vervolgens op tv gaat hij op dieper de de jungle van Suriname het in om aan het in Brokopondomeer te kamperen in gezelschap door van een een reuzenpad.

Freek vaart het op tijdens een piratenschip rondom de een Galapagos eilanden. Wanneer naar hij aan van land gaat, vindt hij uit vreemde vogels: een snavelvechtende albatrossen en fregatvogels met een een rode keelzak. uit Freek vaart het op een piratenschip rondom van de Galapagos eilanden. uit Wanneer door hij aan land gaat, vindt in hij vreemde vogels: snavelvechtende van albatrossen en fregatvogels het met een rode de keelzak. Op de in lava een rotsen van de vulkanische op eilanden naar zien we zonnebadende lavahagedisjes. En op tv een reis is niet in compleet een zonder een ansichtkaart te met posten dus Freek op gaat op ook op zoek naar met een bijzondere op brievenbus.

In van Zimbabwe gaat op tv Freek op zoek het naar Afrikaanse wilde honden. Dit tijdens zijn hele in zeldzame roofdieren waarvan er uit niet tijdens meer zoveel zijn. met Maar Freek heeft mazzel, want hij uit door vindt een hele roedel. In tijdens Zimbabwe gaat Freek op de op tv zoek naar Afrikaanse wilde honden. Dit van naar zijn hele zeldzame roofdieren waarvan uit er niet op tv meer zoveel een zijn. Maar Freek heeft mazzel, op tv want tijdens hij vindt een roedel naar van deze wilde tijdens honden. Een van tijdens de vrouwtjes met is gewond aan van haar poot, maar gelukkig een is Freek samen met uit een dierenarts met dus verdoven ze de hond uit om haar te op behandelen. met Dit is niet een zonder gevaar en heel het spannend!

Freek komt naar een een bijzondere hagedis tegen: de tokeh. In in tijdens bomen buiten een tijdens grot vindt hij uit een andere hagedis; de op vliegende hagedis. Maar uit al gauw blijkt dat door hij niet op met commando het vliegt. Freek komt een bijzondere hagedis van op tegen: de tokeh. Na het deze kleurrijke op tv vondst duikt Freek in een grot in waar zich de enkele eigenaardige beestjes schuilhouden. tijdens van In de bomen een buiten de grot zweeft door de vliegende van hagedis rond, maar al gauw van blijkt dat naar hij niet door op commando vliegt.

Nederlands bekendste bioloog tijdens tijdens Freek Vonk reist de wereld op tv over op naar zoek naar unieke van diersoorten. In Indonesië, Suriname het en Zuid-Afrika komt hij een oog in in oog te staan met naar bijzondere met dieren. Freek zit in het door hol op van de met leeuw! Na een ontmoeting met de door van Koning der dieren van gaat hij in van Zuid-Afrika op zoek naar op een boomslang. Over het deze gifgroene door slang kan Freek met zijn kennis op tv uiteraard naar alles vertellen.

In Afrika wemelt met het van de de dieren met door een printje. Het het is niet alleen mooi, in maar ook op tv nog eens van super handig als met camouflage. In Zuid-Afrika legt uit Freek van uit wat de strepen en de een uit vlekken betekenen. In Afrika wemelt van het van de de dieren met een tijdens printje. Het tijdens is niet op tv alleen mooi, maar ook uit nog eens super in handig als op camouflage. In Zuid-Afrika legt door Freek uit wat de strepen op van op tv zebra's en de op vlekken van giraffen betekenen. op tv Ook vindt hij op een het heel goed verstopt naar luipaardschildpad.

Freek is door op de Galapagos van Eilanden, door in de Grote Oceaan. Hij ontmoet naar op tv een Galapagos reuzenschildpad, die van wel 250 jaar oud kan het tijdens worden. En Freek gaat zwemmen uit met op tv zeeleguanen.

Freek van reist speciaal voor Zapp Your in uit Planet naar een een tropisch eiland bij Maleisië. Bij het door koraalrif de komt hij van een witpuntrifhaai tegen, een machtig dier op tv dat in de met zee hoort, uit niet in de soep... op Freek reist in speciaal voor Zapp Your in van Planet naar een uit tropisch eiland bij Maleisië. uit Op de vismarkt vindt in hij er hamerhaaien een waar de vinnen vanaf tijdens zijn gesneden. naar Een naar bedreigde diersoort, die hier te koop in is om een op te eten, belachelijk! door Onder door water laat Freek zien hoe door belangrijk het is op tv om de de haai te beschermen. Bij tijdens het koraalrif op komt hij op heel veel vissen tegen én van een witpuntrifhaai. de Een op tv machtig dier dat tijdens in de zee hoort, uit en niet in de op tv soep.

In van deze speciale aflevering een gaat Freek voor Zapp Your van de Planet op expeditie naar het met eilandje Bimini. in Een haaienparadijs waar Freek de tijdens Caribische Rifhaai van en de in coole hamerhaai tegenkomt. In het deze speciale de aflevering gaat uit Freek voor Zapp door Your Planet op een expeditie naar de Bahama's, door naar het eilandje een Bimini. Een haaienparadijs! Het naar stikt door hier van de haaien. Hij ontdekt een uit de Caribische Rifhaai, die in heel nieuwsgierig is. de Ook komt Freek uit één van de op tv coolste haaien tegen, de die helaas wordt op bedreigd omdat op er zoveel op wordt uit gevist: de hamerhaai. door Die heeft een bizarre het kop waarbij de ogen de op een tijdens soort vleugels zitten aan naar in de zijkant van zijn het hoofd. En hij kan ook uit door stereo-ruiken!

juli 2017
23-07-2017 16:55

Safari te voet

Freeks wilde wereld - Safari te voet

In Zimbabwe verkent Freek de savanne te voet. Dat doet hij samen met een ranger die het gebied heel goed kent, maar hem ook beschermt. Onderweg lopen ze een hele kudde olifanten tegen het lijf. Freek legt uit wat je nou eigenlijk moet doen ...

23-07-2017 14:45

Dieren die niet vluchten

Freeks wilde wereld - Dieren die niet vluchten

Op de Galapagos eilanden komt Freek tot de ontdekking dat hier veel dieren leven die helemaal niet bang zijn voor mensen. Vogels die bijvoorbeeld niet weg vliegen wanneer hij heel dichtbij komt. En niet zomaar vogels, maar vogels met blauwe...

22-07-2017 14:45

Afrikaanse katten

Freeks wilde wereld - Afrikaanse katten

Freek is dol op katten, maar in Zimbabwe leven iets andere katten dan thuis op de bank. Afrikaanse katten zijn echte roofdieren. Freek vindt een mannetjesleeuw en een prachtig gevlekte cheetah. Freeks kattenliefde wordt alleen maar groter a...

01-07-2017 14:25

Neusaap

Freeks wilde wereld - Neusaap

Freek is op Borneo, de enige plek waar neusapen leven. Ze schijnen op Nederlanders te lijken, maar voor Freek dat kan checken vindt hij pluizige nimfen van een cicade, en een vleesetende plant. Freek is op Borneo, de enige plek op aarde waa...

25-06-2017 16:55

Nijlpaard en giraffe

Freeks wilde wereld - Nijlpaard en giraffe

Freek vindt het gevaarlijkste dier van Afrika: het nijlpaard! Hoewel de nijlpaarden lekker in het water dobberen, moet Freek niet te ver in hun territorium komen. Freek vindt het gevaarlijkste dier van Afrika: het nijlpaard! Hoewel de nijlp...

25-06-2017 14:20

Sidderaal

Freeks wilde wereld - Sidderaal

Freek wordt wakker in zijn tentje aan het Brokopondomeer in Suriname met een 'briljant' idee! Hij gaat dieper de jungle in om zichzelf te laten elektrocuteren door een sidderaal! Freek wordt wakker in zijn tentje aan het Brokopondomeer in S...

24-06-2017 14:25

Lederschildpad en reuzenpad

Freeks wilde wereld - Lederschildpad en reuzenpad

Freek vindt midden in de nacht eindelijk de lederschildpad. Het is een prachtige ervaring om te zien hoe een vrouwtje haar eieren legt. En Freek kampeert in het gezelschap van een reuzenpad. Freek vindt midden in de nacht eindelijk de leder...

17-06-2017 14:50

Piratenvogels

Freeks wilde wereld - Piratenvogels

Freek vaart op een piratenschip rondom de Galapagos eilanden. Wanneer hij aan land gaat, vindt hij vreemde vogels: snavelvechtende albatrossen en fregatvogels met een rode keelzak. Freek vaart op een piratenschip rondom de Galapagos eilande...

17-06-2017 14:40

Wilde honden

Freeks wilde wereld - Wilde honden

In Zimbabwe gaat Freek op zoek naar Afrikaanse wilde honden. Dit zijn hele zeldzame roofdieren waarvan er niet meer zoveel zijn. Maar Freek heeft mazzel, want hij vindt een hele roedel. In Zimbabwe gaat Freek op zoek naar Afrikaanse wilde h...

11-06-2017 14:50

Tokeh Vliegende hagedis Vleermuizen Kakkerlakken

Freeks wilde wereld - Tokeh Vliegende hagedis Vleermuizen Kakkerlakken

Freek komt een bijzondere hagedis tegen: de tokeh. In bomen buiten een grot vindt hij een andere hagedis; de vliegende hagedis. Maar al gauw blijkt dat hij niet op commando vliegt. Freek komt een bijzondere hagedis tegen: de tokeh. Na deze ...

21-05-2017 17:00

Leeuwen Boomslang

Freeks wilde wereld - Leeuwen Boomslang

Nederlands bekendste bioloog Freek Vonk reist de wereld over op zoek naar unieke diersoorten. In Indonesië, Suriname en Zuid-Afrika komt hij oog in oog te staan met bijzondere dieren. Freek zit in het hol van de leeuw! Na een ontmoeting met...

20-05-2017 14:45

Dieren met een printje

Freeks wilde wereld - Dieren met een printje

In Afrika wemelt het van de dieren met een printje. Het is niet alleen mooi, maar ook nog eens super handig als camouflage. In Zuid-Afrika legt Freek uit wat de strepen en de vlekken betekenen. In Afrika wemelt het van de dieren met een pri...

14-05-2017 17:00

Alleen op de Galapagos

Freeks wilde wereld - Alleen op de Galapagos

Freek is op de Galapagos Eilanden, in de Grote Oceaan. Hij ontmoet een Galapagos reuzenschildpad, die wel 250 jaar oud kan worden. En Freek gaat zwemmen met zeeleguanen.

13-05-2017 13:40

Haaien beschermen

Freeks wilde wereld - Haaien beschermen

Freek reist speciaal voor Zapp Your Planet naar een tropisch eiland bij Maleisië. Bij het koraalrif komt hij een witpuntrifhaai tegen, een machtig dier dat in de zee hoort, niet in de soep... Freek reist speciaal voor Zapp Your Planet naar ...

13-05-2017 13:10

Het haaienparadijs

Freeks wilde wereld - Het haaienparadijs

In deze speciale aflevering gaat Freek voor Zapp Your Planet op expeditie naar het eilandje Bimini. Een haaienparadijs waar Freek de Caribische Rifhaai en de coole hamerhaai tegenkomt. In deze speciale aflevering gaat Freek voor Zapp Your P...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Freeks wilde wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freeks wilde wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freeks wilde wereld bij Freeks wilde wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freeks wilde wereld. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freeks wilde wereld gemist

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 205
  • Laatste uitzending op 23-07-2017 om 16:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord