Programma gemist?

In de met Surinaamse uit jungle ziet Freek een kolenbranderschildpad de op tv naar weg oversteken. Wat een traag het beest. Zo'n zwaar schild door op meetorsen valt ook niet mee. Wat een later ziet op Freek met met zijn getrainde ogen van een heel in bijzonder dier: niet te onderscheiden van het dorre bladeren naar ligt uit er een pipa, ook wel met de door Surinaamse pad genoemd. Een platte het kikker met uit een bizar uit uiterlijk.

Freek op komt in het koude Noorwegen op rendieren tegen. het Door hun naar brede hoeven zakken ze naar niet weg in in de sneeuw. Ook treft van hij de Euraziatische op tv lynx, met een extreem op schuw dier en naar mede daardoor een van van de beste door jagers van de van wereld.

In van een uitgestrekt, ijzig koud natuurreservaat van in Noorwegen uit bezoekt door Freek een roedel op wilde wolven. Tussen deze grote uit roofdieren ondergaat Freek een in uit uniek begroetingsritueel.

Freek tijdens gaat 's nachts in tijdens de buurt van door Darwin op op pad om dieren langs de de door weg te spotten. Zo een komt hij de reuzenpad tegen. door Dit is de naar grootste én de tijdens giftigste pad naar van uit de wereld. Freek vindt ook de het prachtig getekende en met het kleurrijke waterpython.

In het door Australische Darwin spot het Freek een heel bijzonder met op tv reptiel: de kraaghagedis. Met hun de kraag uitgeklapt en sprintend naar op hun met achterpoten zijn van het net dinosauriërs. Freek duikt een met onderweg ook nog een sloot uit in en door laat een slangenhalsschildpad een zien.

Het uit moerasgebied van op tv Darwin in Australië zit op vol leven. Freek vindt uit er een groene wevermieren, en van fanatieke visjagers als reigers van en lepelaars. Even verderop een treft hij het grootste een knaagdier van van Australië, de op zwartvoetboomrat.

Hoog het op de Gorongosa berg naar gaat Freek op naar zoek van naar nachtdieren. Hij vindt in door het donker de naar klauwkikker, op een kikker die niet in kan springen. van In de vroege ochtend ziet hij op tv een op Gorongosa rotsgekko. Heel tijdens speciaal, want tot 2017 wist van niemand dat naar dit dier naar bestond!

Freek is in op tv Mozambique op en duikt in 400 een miljoen de jaar terug in de op tv tijd, want zo lang het bestaat met de Afrikaanse longvis al. Met de speciale op hulpmiddelen lukt het Freek er het een op tv te vangen. Maar is tijdens een longvis met met vinnen als tijdens pootjes en longen in plaats een van kieuwen wel een een door vis?

Op de savanne door van Mozambique gaat in in Freek op zoek naar naar grote landdieren. Via sporen als in poep, paadjes in naar het gras op tv en van modder op de tijdens bomen spot hij nijlpaarden en naar Afrikaanse olifanten. Ondertussen uit laat in hij ook nog een kolonie met wevermieren de zien.

Ningaloo de Reef aan in de westkust van Australië biedt ongelofelijk met veel moois. de Freek laat op tv je bijzondere in waterdieren zien: schildpadden, haaien, in roggen en de indrukwekkende reuzenmanta. het En het hij krijgt een kusje van door een op tv zeeslang.

Freek laat door drie naar dieren zien die alleen op in Australië voorkomen: de een prachtige van geschubte dennenappelskink, de baardagame, die kan het zwaaien en knikkebollen het met en de woma uit python, een gravende een wurgslang.

Freek de is op de in savanne van Mozambique en met vertelt over op tv de roze pelikaan; de zwaarste, naar op vliegende vogel ter wereld. Dan naar ziet Bassie wat het kruipen: het is naar de levensgevaarlijke pofadder. op tv Zonder de naar veiligheid uit het oog een te verliezen laat Freek in zien hoe de razendsnel deze slang kan door een aanvallen.

Op het de savanne in de Mozambique gaat de Freek op zoek met naar leeuwen. Leeuwen staan aan door de top van op tv de voedselketen en worden van niet voor niets van koningen genoemd. op Wat een naar bazen! Freek volgt enkele in sporen en uit vindt een kleine groep uit leeuwen, die een uit mooie verrassing een bij zich blijkt te in hebben.

Van zeer klein op tot de wonderlijk hoog: Freek bekijkt van op de op savanne van uit Mozambique twee bijzondere diersoorten. Allereerst de met bloeddorstige Matabelle mieren. tijdens Zij zijn naar op de oorlogspad en plunderen op een termietennest. Daarna spot met Freek een kudde door giraffen.

Diep op tv in de outback uit van Australië gaat Freek op uit zoek van naar woestijndieren. Hij treft in overdag het een soort hagedis aan: door de doornstaartskink, een van tijdens de 450 soorten skinken het een van Australië. Als de hij 's nachts op pad de gaat, een ziet hij een op woestijnschorpioen.

december 2020
05-12-2018 18:15

Vreemde snuiters

Freeks wilde wereld - Vreemde snuiters

In de Surinaamse jungle ziet Freek een kolenbranderschildpad de weg oversteken. Wat een traag beest. Zo'n zwaar schild meetorsen valt ook niet mee. Wat later ziet Freek met zijn getrainde ogen een heel bijzonder dier: niet te onderscheiden ...

04-12-2018 18:15

Wintersporters

Freeks wilde wereld - Wintersporters

Freek komt in het koude Noorwegen rendieren tegen. Door hun brede hoeven zakken ze niet weg in de sneeuw. Ook treft hij de Euraziatische lynx, een extreem schuw dier en mede daardoor een van de beste jagers van de wereld.

03-12-2018 18:15

Wolven special

Freeks wilde wereld - Wolven special

In een uitgestrekt, ijzig koud natuurreservaat in Noorwegen bezoekt Freek een roedel wilde wolven. Tussen deze grote roofdieren ondergaat Freek een uniek begroetingsritueel.

30-11-2018 18:10

On the road

Freeks wilde wereld - On the road

Freek gaat 's nachts in de buurt van Darwin op pad om dieren langs de weg te spotten. Zo komt hij de reuzenpad tegen. Dit is de grootste én de giftigste pad van de wereld. Freek vindt ook de prachtig getekende en kleurrijke waterpython.

29-11-2018 18:10

Figurant in een dino-film

Freeks wilde wereld - Figurant in een dino-film

In het Australische Darwin spot Freek een heel bijzonder reptiel: de kraaghagedis. Met hun kraag uitgeklapt en sprintend op hun achterpoten zijn het net dinosauriërs. Freek duikt onderweg ook nog een sloot in en laat een slangenhalsschildpa...

28-11-2018 18:15

Moerasbewoners

Freeks wilde wereld - Moerasbewoners

Het moerasgebied van Darwin in Australië zit vol leven. Freek vindt er groene wevermieren, en fanatieke visjagers als reigers en lepelaars. Even verderop treft hij het grootste knaagdier van Australië, de zwartvoetboomrat.

27-11-2018 18:15

Hoog op de berg

Freeks wilde wereld - Hoog op de berg

Hoog op de Gorongosa berg gaat Freek op zoek naar nachtdieren. Hij vindt in het donker de klauwkikker, een kikker die niet kan springen. In de vroege ochtend ziet hij een Gorongosa rotsgekko. Heel speciaal, want tot 2017 wist niemand dat di...

26-11-2018 18:15

Afrikaanse longvis special

Freeks wilde wereld - Afrikaanse longvis special

Freek is in Mozambique en duikt in 400 miljoen jaar terug in de tijd, want zo lang bestaat de Afrikaanse longvis al. Met speciale hulpmiddelen lukt het Freek er een te vangen. Maar is een longvis met vinnen als pootjes en longen in plaats v...

24-11-2018 10:05

Spoorzoeken

Freeks wilde wereld - Spoorzoeken

Op de savanne van Mozambique gaat Freek op zoek naar grote landdieren. Via sporen als poep, paadjes in het gras en modder op de bomen spot hij nijlpaarden en Afrikaanse olifanten. Ondertussen laat hij ook nog een kolonie wevermieren zien.

23-11-2018 18:15

Vreemde snuiters onder water

Freeks wilde wereld - Vreemde snuiters onder water

Ningaloo Reef aan de westkust van Australië biedt ongelofelijk veel moois. Freek laat je bijzondere waterdieren zien: schildpadden, haaien, roggen en de indrukwekkende reuzenmanta. En hij krijgt een kusje van een zeeslang.

22-11-2018 18:10

Exclusief in Australië

Freeks wilde wereld - Exclusief in Australië

Freek laat drie dieren zien die alleen in Australië voorkomen: de prachtige geschubte dennenappelskink, de baardagame, die kan zwaaien en knikkebollen en de woma python, een gravende wurgslang.

21-11-2018 18:10

Slimme jagers

Freeks wilde wereld - Slimme jagers

Freek is op de savanne van Mozambique en vertelt over de roze pelikaan; de zwaarste, vliegende vogel ter wereld. Dan ziet Bassie wat kruipen: het is de levensgevaarlijke pofadder. Zonder de veiligheid uit het oog te verliezen laat Freek zie...

20-11-2018 18:15

Afrikaanse leeuw special

Freeks wilde wereld - Afrikaanse leeuw special

Op de savanne in Mozambique gaat Freek op zoek naar leeuwen. Leeuwen staan aan de top van de voedselketen en worden niet voor niets koningen genoemd. Wat een bazen! Freek volgt enkele sporen en vindt een kleine groep leeuwen, die een mooie ...

19-11-2018 18:15

Opvallende savannedieren

Freeks wilde wereld - Opvallende savannedieren

Van zeer klein tot wonderlijk hoog: Freek bekijkt op de savanne van Mozambique twee bijzondere diersoorten. Allereerst de bloeddorstige Matabelle mieren. Zij zijn op oorlogspad en plunderen een termietennest. Daarna spot Freek een kudde gir...

17-11-2018 10:05

Woestijnrakkers

Freeks wilde wereld - Woestijnrakkers

Diep in de outback van Australië gaat Freek op zoek naar woestijndieren. Hij treft overdag een soort hagedis aan: de doornstaartskink, een van de 450 soorten skinken van Australië. Als hij 's nachts op pad gaat, ziet hij een woestijnschorpi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Freeks wilde wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freeks wilde wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freeks wilde wereld bij Freeks wilde wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freeks wilde wereld. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freeks wilde wereld gemist

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 293
  • Laatste uitzending op 05-12-2018 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!