Programma gemist?

Freek van is in Sri tijdens Lanka en op zoek naar met zijn lievelingsdieren: slangen. de Daarbij is op tv voorzichtigheid natuurlijk geboden, in met Sinharaja leven van namelijk in ook uiterst giftige een slangen, die verder nergens voorkomen. tijdens De twijgslang die zich naar voordoet de als een uit takje is gelukkig niet gevaarlijk, maar tijdens zeer moeilijk van te op onderscheiden van een echte twijg. de Freek vangt ook de de koning onder de het wurgslangen: de door tijgerpython.

In uit de Pantanal een van Brazilië gaat Freek van op zoek met naar dieren met een zwemdiploma, want in met in dit grootste naar moerasgebied ter wereld de is het heel erg nat. Overal naar waar naar hij kijkt is water en de door er zijn heel veel vogels. het In de met groene graslanden vindt Freek een op capibara. Dit in uit de kluiten in gewassen knaagdier op is dol op water, op tv maar moet wel het altijd op tv op zijn hoede zijn. uit Niet veel verderop treft Freek door namelijk een gevaarlijker het dier naar aan, de kaaiman, het kleine in neefje van een de op tv krokodil!

Freek reist naar door Rwanda waar het in de het eeuwenoude oerbossen heel veel met dieren leven. En één op tv van die dieren met de is het verre neefje van op tv ons, mensen. Van een alle dieren op de de wereld staat van deze aap het met meest dichtbij ons, we het delen maar op liefst ruim 98% op van hetzelfde naar DNA! Freek is op zoek uit naar de het chimpansee, de maar dit is niet gemakkelijk. Deze het door mensapen zijn schuw en verplaatsen zich uit op vliegensvlug door het bos, uit maar het geluk is aan in Freeks een zijde: hij treft de een slapende chimpansee de in een naar nest aan.

Freek reist naar op het meest zuidelijke tijdens puntje van naar Sri Lanka. Je zou in het van misschien niet verwachten, maar door op het dit eiland middenin de uit Indische Oceaan gaat Freek de op safari! op Hier in Yala verkent Freek door de savanne per een jeep door en het het duurt niet lang voordat hij typische een safari dieren ontdekt uit zoals tijdens de wilde waterbuffel, het kleine van Aziatische zusje van op in de Afrikaanse buffel.

De het Pantanal in Brazilië uit staat vooral op bekend als vogelparadijs, dus gaat Freek met op zoek naar met vreemde vogels. uit De reuzentoekan is meteen het een naar hele opvallende een verschijning! Met zijn enorme gekleurde met snavel van pikt deze vogel overal lekker het fruit van tijdens de bomen. Een veel luidruchtigere op tv vogel is met de blauwe ara, deze op tv door praatgrage papegaai is heel romantisch. de Freek ontdekt een koppeltje op in de boom. tijdens Wist je dat op tv van deze vogels hun hele leven uit bij elkaar blijven? in Maar de meest vreemde door vogel ziet het Freek hoog op in de boom met een het gigantisch nest: de tijdens jabiru ofwel op tv reuzenooievaar.

Freek het is in Rwanda, een klein op landje op tv in Centraal-Afrika, waar de hij op zoek gaat naar op tv een familie berggorilla's. door Een jongensdroom die in in vervulling tijdens gaat. De door berggorilla is van een van de het meest bedreigde diersoorten op van aarde... Ze leven een erg in verstopt bestaan in uit de mistige wouden met dus op tv Freek moet alert in zijn op op tv ieder spoor. En tijdens zijn zoektocht wordt beloond! op tv Hij staat oog in een oog met naar een familie in berggorilla's. Van kleine met schattige baby's tot zorgzame op tv moeders, van jonge nieuwsgierige mannetjes in op tv tot de dominante leider van van de groep, de het majestueuze zilverrug. De uit ontmoeting met deze tijdens grote vriendelijke reuzen is van heel in speciaal!

Freek een heeft zijn met kamp diep in op de jungle van in Suriname opgezet. Om door te weten wat voor op tv dieren er 's nachts uit langs zijn het tentje lopen, hangt in hij een cameraval op. Op naar de camerabeelden de is een nieuwsgierige ocelot met met te zien. Maar in de omgeving tijdens uit lopen meer bijzondere door dieren rond, zoals op de giftige jungleschorpioen.

In de in jungle op tv van Suriname gaat Freek op in zoek van naar de prehistorische op tv groene leguaan en duikt hij door het in water in om een pantsermeerval van te vangen. Freek heeft door ook uit nog een goede door tip om niet te het verdwalen in uit de jungle waar alles op op elkaar naar lijkt.

De door onderwaterwereld van Belize een herbergt vele monsters en het mysteries. Freek gaat op door zoek naar uit de geheimen van de tijdens een Caribische Zee. Er schijnen in van het rif grotten te een van zijn waar haaien zich tijdens in grote de groepen verzamelen. Verderop grazen in reusachtige monsters in uit de verte op de zeebodem. het Wanneer op Freek dichterbij komt, blijken het het op hele vriendelijke reuzen de te zijn: zeekoeien. een Deze sierlijke dieren werden een vroeger ook wel voor zeemeerminnen het in aangezien.

Holen op zijn een de favoriete verstopplek van veel tijdens dieren. Gelukkig een weet Freek wel waar hij ze het moet in zoeken in de Namibië. De radslagspin is zo'n dier, het in de woestijn een graaft hij naar een diep hol tot op tv de een halve meter diep en bouwt tijdens een deurtje van met door spinnenrag. Freek heeft geluk, want op tv de tijdens radslagspin is thuis. Verder het vindt hij een hol waar op de door aardwolf een middagdutje doet en op later volgt door hij een het geluid van lachende hyena's die de op juist in de nacht hun hol het tijdens verlaten om op van jacht te gaan.

Het op woestijnleven is misschien niet gemakkelijk, door maar van de evolutie met heeft ervoor gezorgd dat veel van dieren op tv zich in de loop van der tijd door hebben aangepast aan het dit harde bestaan. in Zo kan de Perzische wilde op ezel het wel drie dagen een zonder eten of drinken. Ook ontdekt uit Freek met trucjes van de bleke de agame en de Arabische uit oryx tijdens om af te koelen op op het heetst uit van de dag of op tv de juist warm te blijven tijdens in koude een woestijnnachten.

Middenin de de woestijn het van Jordanië doemt een gigantisch meer met op: in de Dode met Zee. Dood? Zo goed tijdens als, want het water uit is superzout, zo zout in dat je er door met gewoon in blijft drijven. de Dat test Freek met zelf door een duik te het nemen. op tv Aan de uit oever van de Dode Zee leven tijdens heel veel dieren. in door Wie goed naar de in steile rotsen tuurt, ontdekt in van het alles: van Arabische en Nubische steenbokken naar tijdens tot giftige schorpioenen.

De flamboyante flamingo de is een op graag geziene op gast aan de kust van naar Namibië. Freek uit legt uit waarom op tv deze uit vogels knalroze zijn. Wanneer je in op zee dieren van tijdens dichtbij een wil zien, door kun je het beste op in een kajak door de op golven peddelen. En op Freek heeft naar geluk, want het in barst het van de pelsrobben op die speels door het water tijdens flipperen.

In op Belize barst het van een de leguanen met in allerlei soorten en maten. een Op zijn zoektocht tijdens door de jungle een vangt het Freek een zwarte leguaan tijdens die wel op tv wat weg heeft van naar een met draakje. Deze leguaan op blijkt niet eenzaam met te zijn, hij heeft op een heel harem op van vrouwtjes om in zich heen verzameld. En dat de op niet alleen, hij met heeft een vervelende verstekeling: in een teek. Gelukkig kan van Freek de leguaan tijdens bevrijden van deze met parasiet.

Freek uit vindt in met de jungle van Belize in door Midden-Amerika op tv een open plek waar tijdens allemaal kleine holletjes zijn op tv gegraven. Wie op zou hier wonen? een Het wachten wordt beloond, want naar met er komt een enorme vogelspin uit in op gekropen. Ook onder het een wateroppervlak verschuilen zich allerlei van dieren. Overdag lijkt de naar rivier nog gemoedelijk, door maar in zodra de nacht op tv valt, blijkt naar het hier vol te zitten de met gevaarlijke op tv krokodillen.

november 2017
18-11-2017 19:15

Slangen vangen

Freeks wilde wereld - Slangen vangen

Freek is in Sri Lanka en op zoek naar zijn lievelingsdieren: slangen. Daarbij is voorzichtigheid natuurlijk geboden, in Sinharaja leven namelijk ook uiterst giftige slangen, die verder nergens voorkomen. De twijgslang die zich voordoet als ...

17-11-2017 18:40

Dieren op laag water!

Freeks wilde wereld - Dieren op laag water!

In de Pantanal van Brazilië gaat Freek op zoek naar dieren met een zwemdiploma, want in dit grootste moerasgebied ter wereld is het heel erg nat. Overal waar hij kijkt is water en er zijn heel veel vogels. In de groene graslanden vindt Free...

16-11-2017 18:45

Ons neefje de chimpansee

Freeks wilde wereld - Ons neefje de chimpansee

Freek reist door Rwanda waar in de eeuwenoude oerbossen heel veel dieren leven. En één van die dieren is het verre neefje van ons, mensen. Van alle dieren op de wereld staat deze aap het meest dichtbij ons, we delen maar liefst ruim 98% van...

15-11-2017 18:45

Op safari in Sri Lanka

Freeks wilde wereld - Op safari in Sri Lanka

Freek reist naar het meest zuidelijke puntje van Sri Lanka. Je zou het misschien niet verwachten, maar op dit eiland middenin de Indische Oceaan gaat Freek op safari! Hier in Yala verkent Freek de savanne per jeep en het duurt niet lang voo...

14-11-2017 18:45

Kleurrijke vogels

Freeks wilde wereld - Kleurrijke vogels

De Pantanal in Brazilië staat vooral bekend als vogelparadijs, dus gaat Freek op zoek naar vreemde vogels. De reuzentoekan is meteen een hele opvallende verschijning! Met zijn enorme gekleurde snavel pikt deze vogel overal lekker fruit van ...

13-11-2017 18:45

Berggorilla's

Freeks wilde wereld - Berggorilla's

Freek is in Rwanda, een klein landje in Centraal-Afrika, waar hij op zoek gaat naar een familie berggorilla's. Een jongensdroom die in vervulling gaat. De berggorilla is een van de meest bedreigde diersoorten op aarde... Ze leven een erg ve...

04-10-2017 17:05

De ocelot en de jungleschorpioen

Freeks wilde wereld - De ocelot en de jungleschorpioen

Freek heeft zijn kamp diep in de jungle van Suriname opgezet. Om te weten wat voor dieren er 's nachts langs zijn tentje lopen, hangt hij een cameraval op. Op de camerabeelden is een nieuwsgierige ocelot te zien. Maar in de omgeving lopen m...

24-09-2017 15:05

Groene leguaan en pantsermeerval

Freeks wilde wereld - Groene leguaan en pantsermeerval

In de jungle van Suriname gaat Freek op zoek naar de prehistorische groene leguaan en duikt hij het water in om een pantsermeerval te vangen. Freek heeft ook nog een goede tip om niet te verdwalen in de jungle waar alles op elkaar lijkt.

22-09-2017 14:45

Belize - Reuzen van de zee

Freeks wilde wereld - Belize - Reuzen van de zee

De onderwaterwereld van Belize herbergt vele monsters en mysteries. Freek gaat op zoek naar de geheimen van de Caribische Zee. Er schijnen in het rif grotten te zijn waar haaien zich in grote groepen verzamelen. Verderop grazen reusachtige ...

21-09-2017 14:50

Namibië - Verstoppertje

Freeks wilde wereld - Namibië - Verstoppertje

Holen zijn een favoriete verstopplek van veel dieren. Gelukkig weet Freek wel waar hij ze moet zoeken in Namibië. De radslagspin is zo'n dier, in de woestijn graaft hij een diep hol tot een halve meter diep en bouwt een deurtje van spinnenr...

19-09-2017 14:50

Jordanië - Wilde ezels

Freeks wilde wereld - Jordanië - Wilde ezels

Het woestijnleven is misschien niet gemakkelijk, maar de evolutie heeft ervoor gezorgd dat veel dieren zich in de loop der tijd hebben aangepast aan dit harde bestaan. Zo kan de Perzische wilde ezel wel drie dagen zonder eten of drinken. Oo...

18-09-2017 14:50

Jordanië - Dode Zee

Freeks wilde wereld - Jordanië - Dode Zee

Middenin de woestijn van Jordanië doemt een gigantisch meer op: de Dode Zee. Dood? Zo goed als, want het water is superzout, zo zout dat je er gewoon in blijft drijven. Dat test Freek zelf door een duik te nemen. Aan de oever van de Dode Ze...

17-09-2017 15:00

Flamingo's en pelsrobben

Freeks wilde wereld - Flamingo's en pelsrobben

De flamboyante flamingo is een graag geziene gast aan de kust van Namibië. Freek legt uit waarom deze vogels knalroze zijn. Wanneer je op zee dieren van dichtbij wil zien, kun je het beste in een kajak door de golven peddelen. En Freek heef...

15-09-2017 16:00

Belize - Teken check

Freeks wilde wereld - Belize - Teken check

In Belize barst het van de leguanen in allerlei soorten en maten. Op zijn zoektocht door de jungle vangt Freek een zwarte leguaan die wel wat weg heeft van een draakje. Deze leguaan blijkt niet eenzaam te zijn, hij heeft een heel harem van ...

14-09-2017 16:00

Belize - Onder de oppervlakte

Freeks wilde wereld - Belize - Onder de oppervlakte

Freek vindt in de jungle van Belize in Midden-Amerika een open plek waar allemaal kleine holletjes zijn gegraven. Wie zou hier wonen? Het wachten wordt beloond, want er komt een enorme vogelspin uit gekropen. Ook onder het wateroppervlak ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 16. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Freeks wilde wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freeks wilde wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freeks wilde wereld bij Freeks wilde wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freeks wilde wereld. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freeks wilde wereld gemist

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 228
  • Laatste uitzending op 18-11-2017 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord