Programma gemist?

In de Surinaamse in jungle ziet Freek het een kolenbranderschildpad de tijdens weg oversteken. in Wat een een traag beest. Zo'n de zwaar schild meetorsen valt van ook niet in mee. Wat later ziet Freek door met zijn van getrainde een ogen een heel bijzonder naar dier: niet te onderscheiden van een dorre in bladeren ligt er het een pipa, ook wel de de Surinaamse het pad genoemd. Een platte van kikker met op een bizar door uiterlijk.

Freek in komt in het de koude Noorwegen rendieren door tegen. Door hun brede hoeven door met zakken ze niet weg een in de sneeuw. Ook tijdens treft door hij de Euraziatische lynx, een in extreem op schuw dier en mede uit daardoor een van met de beste jagers van de met het wereld.

In het een uitgestrekt, ijzig op tv koud natuurreservaat door in Noorwegen bezoekt Freek een het roedel wilde wolven. tijdens Tussen deze grote roofdieren door ondergaat Freek door een uniek het begroetingsritueel.

Freek uit gaat 's met nachts in de buurt een van Darwin op pad om in dieren langs uit de op tv weg te spotten. naar Zo komt hij het de reuzenpad tegen. Dit is op de grootste én op tv de giftigste van pad van de wereld. tijdens Freek naar vindt ook de prachtig getekende en uit kleurrijke van waterpython.

In van het Australische Darwin spot Freek uit een op heel bijzonder reptiel: op tv de kraaghagedis. Met hun op kraag uitgeklapt van en sprintend op hun achterpoten het zijn tijdens het net dinosauriërs. Freek het duikt onderweg tijdens ook nog een naar sloot in door en laat een een slangenhalsschildpad zien.

Het van moerasgebied van Darwin in Australië naar zit tijdens vol leven. Freek vindt door er groene wevermieren, en in fanatieke visjagers van als reigers naar en lepelaars. Even verderop de treft hij het grootste naar knaagdier van van Australië, de op tv zwartvoetboomrat.

Hoog op de van Gorongosa berg gaat in op tv Freek op zoek naar nachtdieren. Hij uit vindt in het met donker een de klauwkikker, door een kikker die in niet kan springen. een In de vroege ochtend op tv ziet hij een Gorongosa op rotsgekko. op tv Heel speciaal, want tot het 2017 wist niemand dat tijdens dit dier tijdens bestond!

Freek is in in Mozambique door en duikt door in 400 miljoen jaar terug uit in de tijd, door want zo lang op bestaat met de Afrikaanse longvis al. tijdens Met speciale een hulpmiddelen lukt het door Freek er een een te vangen. Maar is een longvis een met op tv vinnen als pootjes en een longen in plaats de van met kieuwen wel een op tv vis?

Op in de savanne van Mozambique tijdens gaat Freek door op zoek naar grote in landdieren. de Via sporen als poep, door paadjes in het gras tijdens en modder op de naar bomen spot de hij nijlpaarden in en Afrikaanse een olifanten. Ondertussen laat uit hij ook nog een van kolonie wevermieren met zien.

Ningaloo Reef met aan de westkust van op tv Australië biedt ongelofelijk de veel moois. Freek in naar laat je bijzondere waterdieren zien: met schildpadden, een haaien, roggen en de indrukwekkende reuzenmanta. uit En hij krijgt een een op tv kusje van tijdens een zeeslang.

Freek laat drie in dieren zien met die alleen door in Australië voorkomen: de prachtige de geschubte van dennenappelskink, de baardagame, door die kan zwaaien en knikkebollen naar en een de woma python, een gravende in met wurgslang.

Freek is op het de savanne van in Mozambique en vertelt het over de roze met pelikaan; in de zwaarste, vliegende vogel ter op tv een wereld. Dan ziet een Bassie wat kruipen: het is het de levensgevaarlijke pofadder. met Zonder de door veiligheid uit het op oog te verliezen laat Freek door zien hoe naar razendsnel deze slang tijdens kan tijdens aanvallen.

Op de savanne in in Mozambique gaat met Freek op zoek een naar het leeuwen. Leeuwen staan met aan de top van uit de voedselketen en worden van niet voor niets naar een koningen genoemd. Wat een van bazen! Freek volgt enkele sporen de en vindt naar een kleine door groep leeuwen, die tijdens een mooie op verrassing bij zich blijkt tijdens te hebben.

Van zeer op klein de tot wonderlijk hoog: Freek bekijkt door op de uit savanne van Mozambique twee van bijzondere in diersoorten. Allereerst de bloeddorstige Matabelle uit mieren. Zij zijn op van door oorlogspad en plunderen een op tv termietennest. Daarna spot Freek uit een het kudde giraffen.

Diep in het de outback van Australië met gaat door Freek op zoek naar op woestijndieren. Hij treft overdag het een een soort hagedis aan: de de doornstaartskink, op een van de 450 door soorten skinken van Australië. een Als op tv hij 's nachts tijdens op pad gaat, ziet hij een in de woestijnschorpioen.

augustus 2020
05-12-2018 18:15

Vreemde snuiters

Freeks wilde wereld - Vreemde snuiters

In de Surinaamse jungle ziet Freek een kolenbranderschildpad de weg oversteken. Wat een traag beest. Zo'n zwaar schild meetorsen valt ook niet mee. Wat later ziet Freek met zijn getrainde ogen een heel bijzonder dier: niet te onderscheiden ...

04-12-2018 18:15

Wintersporters

Freeks wilde wereld - Wintersporters

Freek komt in het koude Noorwegen rendieren tegen. Door hun brede hoeven zakken ze niet weg in de sneeuw. Ook treft hij de Euraziatische lynx, een extreem schuw dier en mede daardoor een van de beste jagers van de wereld.

03-12-2018 18:15

Wolven special

Freeks wilde wereld - Wolven special

In een uitgestrekt, ijzig koud natuurreservaat in Noorwegen bezoekt Freek een roedel wilde wolven. Tussen deze grote roofdieren ondergaat Freek een uniek begroetingsritueel.

30-11-2018 18:10

On the road

Freeks wilde wereld - On the road

Freek gaat 's nachts in de buurt van Darwin op pad om dieren langs de weg te spotten. Zo komt hij de reuzenpad tegen. Dit is de grootste én de giftigste pad van de wereld. Freek vindt ook de prachtig getekende en kleurrijke waterpython.

29-11-2018 18:10

Figurant in een dino-film

Freeks wilde wereld - Figurant in een dino-film

In het Australische Darwin spot Freek een heel bijzonder reptiel: de kraaghagedis. Met hun kraag uitgeklapt en sprintend op hun achterpoten zijn het net dinosauriërs. Freek duikt onderweg ook nog een sloot in en laat een slangenhalsschildpa...

28-11-2018 18:15

Moerasbewoners

Freeks wilde wereld - Moerasbewoners

Het moerasgebied van Darwin in Australië zit vol leven. Freek vindt er groene wevermieren, en fanatieke visjagers als reigers en lepelaars. Even verderop treft hij het grootste knaagdier van Australië, de zwartvoetboomrat.

27-11-2018 18:15

Hoog op de berg

Freeks wilde wereld - Hoog op de berg

Hoog op de Gorongosa berg gaat Freek op zoek naar nachtdieren. Hij vindt in het donker de klauwkikker, een kikker die niet kan springen. In de vroege ochtend ziet hij een Gorongosa rotsgekko. Heel speciaal, want tot 2017 wist niemand dat di...

26-11-2018 18:15

Afrikaanse longvis special

Freeks wilde wereld - Afrikaanse longvis special

Freek is in Mozambique en duikt in 400 miljoen jaar terug in de tijd, want zo lang bestaat de Afrikaanse longvis al. Met speciale hulpmiddelen lukt het Freek er een te vangen. Maar is een longvis met vinnen als pootjes en longen in plaats v...

24-11-2018 10:05

Spoorzoeken

Freeks wilde wereld - Spoorzoeken

Op de savanne van Mozambique gaat Freek op zoek naar grote landdieren. Via sporen als poep, paadjes in het gras en modder op de bomen spot hij nijlpaarden en Afrikaanse olifanten. Ondertussen laat hij ook nog een kolonie wevermieren zien.

23-11-2018 18:15

Vreemde snuiters onder water

Freeks wilde wereld - Vreemde snuiters onder water

Ningaloo Reef aan de westkust van Australië biedt ongelofelijk veel moois. Freek laat je bijzondere waterdieren zien: schildpadden, haaien, roggen en de indrukwekkende reuzenmanta. En hij krijgt een kusje van een zeeslang.

22-11-2018 18:10

Exclusief in Australië

Freeks wilde wereld - Exclusief in Australië

Freek laat drie dieren zien die alleen in Australië voorkomen: de prachtige geschubte dennenappelskink, de baardagame, die kan zwaaien en knikkebollen en de woma python, een gravende wurgslang.

21-11-2018 18:10

Slimme jagers

Freeks wilde wereld - Slimme jagers

Freek is op de savanne van Mozambique en vertelt over de roze pelikaan; de zwaarste, vliegende vogel ter wereld. Dan ziet Bassie wat kruipen: het is de levensgevaarlijke pofadder. Zonder de veiligheid uit het oog te verliezen laat Freek zie...

20-11-2018 18:15

Afrikaanse leeuw special

Freeks wilde wereld - Afrikaanse leeuw special

Op de savanne in Mozambique gaat Freek op zoek naar leeuwen. Leeuwen staan aan de top van de voedselketen en worden niet voor niets koningen genoemd. Wat een bazen! Freek volgt enkele sporen en vindt een kleine groep leeuwen, die een mooie ...

19-11-2018 18:15

Opvallende savannedieren

Freeks wilde wereld - Opvallende savannedieren

Van zeer klein tot wonderlijk hoog: Freek bekijkt op de savanne van Mozambique twee bijzondere diersoorten. Allereerst de bloeddorstige Matabelle mieren. Zij zijn op oorlogspad en plunderen een termietennest. Daarna spot Freek een kudde gir...

17-11-2018 10:05

Woestijnrakkers

Freeks wilde wereld - Woestijnrakkers

Diep in de outback van Australië gaat Freek op zoek naar woestijndieren. Hij treft overdag een soort hagedis aan: de doornstaartskink, een van de 450 soorten skinken van Australië. Als hij 's nachts op pad gaat, ziet hij een woestijnschorpi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Freeks wilde wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freeks wilde wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freeks wilde wereld bij Freeks wilde wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freeks wilde wereld. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freeks wilde wereld gemist

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 293
  • Laatste uitzending op 05-12-2018 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!