Programma gemist?

In de door Surinaamse door jungle ziet Freek met een kolenbranderschildpad de weg met oversteken. Wat een traag beest. in Zo'n zwaar schild met tijdens meetorsen valt ook een niet mee. Wat later ziet op Freek van met zijn getrainde op ogen een heel het bijzonder dier: niet de te onderscheiden van dorre in bladeren ligt er een pipa, op tv van ook wel de Surinaamse pad genoemd. het Een op platte kikker met een bizar door op tv uiterlijk.

Freek een komt in het koude Noorwegen naar op tv rendieren tegen. Door hun brede tijdens hoeven de zakken ze niet weg in naar de sneeuw. Ook het treft de hij de Euraziatische lynx, op een extreem door schuw dier en mede daardoor naar een van de de beste jagers tijdens van de een wereld.

In een een uitgestrekt, ijzig koud natuurreservaat uit in van Noorwegen bezoekt Freek van een roedel wilde wolven. Tussen op tv deze in grote roofdieren ondergaat naar Freek een uniek van begroetingsritueel.

Freek een gaat 's op tv nachts in de op buurt van Darwin op de pad om naar dieren langs de weg te spotten. het een Zo komt hij de reuzenpad van tegen. Dit is de naar naar grootste én de giftigste pad de van de wereld. met Freek vindt ook de in prachtig getekende tijdens en kleurrijke van waterpython.

In het Australische tijdens Darwin spot Freek naar het een heel bijzonder reptiel: de met kraaghagedis. Met hun uit kraag uitgeklapt de en sprintend op hun met achterpoten zijn het van net dinosauriërs. Freek duikt de onderweg ook nog van een sloot de in en laat een een slangenhalsschildpad op zien.

Het een moerasgebied van Darwin in Australië in zit vol het leven. Freek vindt er door groene wevermieren, het en door fanatieke visjagers als op reigers en lepelaars. Even het verderop treft hij het grootste op knaagdier van Australië, een een de zwartvoetboomrat.

Hoog in op de door Gorongosa berg gaat Freek in op zoek naar de nachtdieren. Hij vindt in het in het donker de klauwkikker, een kikker het die niet kan springen. uit In de vroege in ochtend door ziet hij een Gorongosa rotsgekko. de door Heel speciaal, want de tot 2017 wist niemand dat tijdens dit dier met bestond!

Freek is tijdens in in Mozambique en duikt in het 400 miljoen jaar terug in naar de een tijd, want zo lang naar bestaat de Afrikaanse longvis op al. Met het speciale hulpmiddelen lukt tijdens het de Freek er een te het vangen. Maar is een longvis het met vinnen als een van pootjes en longen in plaats van in naar kieuwen wel een op tv vis?

Op op de savanne van Mozambique gaat een Freek op zoek tijdens naar grote landdieren. de Via sporen tijdens als poep, paadjes een in het gras uit en modder op de een bomen naar spot hij nijlpaarden en Afrikaanse in olifanten. naar Ondertussen laat hij ook nog van op een kolonie wevermieren tijdens zien.

Ningaloo de Reef aan de van westkust van van Australië biedt ongelofelijk veel moois. Freek met laat naar je bijzondere waterdieren zien: met schildpadden, haaien, roggen de en de indrukwekkende op tv reuzenmanta. En hij krijgt een de een kusje van tijdens een zeeslang.

Freek laat drie naar op tv dieren zien die het alleen in Australië de voorkomen: de prachtige geschubte dennenappelskink, op de baardagame, die de kan zwaaien het en knikkebollen en tijdens de woma python, een het gravende op wurgslang.

Freek het is op de savanne de van Mozambique en vertelt een over de de roze pelikaan; naar de zwaarste, vliegende uit vogel ter tijdens wereld. Dan ziet Bassie wat tijdens kruipen: het is de de levensgevaarlijke pofadder. door Zonder de veiligheid het uit het oog te met tijdens verliezen laat Freek zien hoe razendsnel in deze op tv slang kan uit aanvallen.

Op de met savanne in uit Mozambique gaat met Freek op zoek het naar leeuwen. Leeuwen staan aan de door top uit van de voedselketen door en worden niet voor door niets koningen genoemd. op Wat een een bazen! Freek volgt enkele een sporen en van vindt een kleine groep tijdens leeuwen, van die een mooie verrassing bij zich van op tv blijkt te hebben.

Van naar zeer klein een tot wonderlijk hoog: op tv Freek bekijkt op de savanne van van Mozambique het twee bijzondere diersoorten. Allereerst door de bloeddorstige Matabelle op tv mieren. Zij het zijn op de oorlogspad en plunderen van een termietennest. Daarna spot Freek een de kudde op giraffen.

Diep in in de de outback van Australië tijdens gaat Freek op zoek naar woestijndieren. van Hij treft van overdag een soort hagedis van aan: tijdens de doornstaartskink, een tijdens van de 450 soorten skinken de uit van Australië. Als op tv hij 's nachts op een pad gaat, ziet hij een tijdens het woestijnschorpioen.

april 2021
05-12-2018 18:15

Vreemde snuiters

Freeks wilde wereld - Vreemde snuiters

In de Surinaamse jungle ziet Freek een kolenbranderschildpad de weg oversteken. Wat een traag beest. Zo'n zwaar schild meetorsen valt ook niet mee. Wat later ziet Freek met zijn getrainde ogen een heel bijzonder dier: niet te onderscheiden ...

04-12-2018 18:15

Wintersporters

Freeks wilde wereld - Wintersporters

Freek komt in het koude Noorwegen rendieren tegen. Door hun brede hoeven zakken ze niet weg in de sneeuw. Ook treft hij de Euraziatische lynx, een extreem schuw dier en mede daardoor een van de beste jagers van de wereld.

03-12-2018 18:15

Wolven special

Freeks wilde wereld - Wolven special

In een uitgestrekt, ijzig koud natuurreservaat in Noorwegen bezoekt Freek een roedel wilde wolven. Tussen deze grote roofdieren ondergaat Freek een uniek begroetingsritueel.

30-11-2018 18:10

On the road

Freeks wilde wereld - On the road

Freek gaat 's nachts in de buurt van Darwin op pad om dieren langs de weg te spotten. Zo komt hij de reuzenpad tegen. Dit is de grootste én de giftigste pad van de wereld. Freek vindt ook de prachtig getekende en kleurrijke waterpython.

29-11-2018 18:10

Figurant in een dino-film

Freeks wilde wereld - Figurant in een dino-film

In het Australische Darwin spot Freek een heel bijzonder reptiel: de kraaghagedis. Met hun kraag uitgeklapt en sprintend op hun achterpoten zijn het net dinosauriërs. Freek duikt onderweg ook nog een sloot in en laat een slangenhalsschildpa...

28-11-2018 18:15

Moerasbewoners

Freeks wilde wereld - Moerasbewoners

Het moerasgebied van Darwin in Australië zit vol leven. Freek vindt er groene wevermieren, en fanatieke visjagers als reigers en lepelaars. Even verderop treft hij het grootste knaagdier van Australië, de zwartvoetboomrat.

27-11-2018 18:15

Hoog op de berg

Freeks wilde wereld - Hoog op de berg

Hoog op de Gorongosa berg gaat Freek op zoek naar nachtdieren. Hij vindt in het donker de klauwkikker, een kikker die niet kan springen. In de vroege ochtend ziet hij een Gorongosa rotsgekko. Heel speciaal, want tot 2017 wist niemand dat di...

26-11-2018 18:15

Afrikaanse longvis special

Freeks wilde wereld - Afrikaanse longvis special

Freek is in Mozambique en duikt in 400 miljoen jaar terug in de tijd, want zo lang bestaat de Afrikaanse longvis al. Met speciale hulpmiddelen lukt het Freek er een te vangen. Maar is een longvis met vinnen als pootjes en longen in plaats v...

24-11-2018 10:05

Spoorzoeken

Freeks wilde wereld - Spoorzoeken

Op de savanne van Mozambique gaat Freek op zoek naar grote landdieren. Via sporen als poep, paadjes in het gras en modder op de bomen spot hij nijlpaarden en Afrikaanse olifanten. Ondertussen laat hij ook nog een kolonie wevermieren zien.

23-11-2018 18:15

Vreemde snuiters onder water

Freeks wilde wereld - Vreemde snuiters onder water

Ningaloo Reef aan de westkust van Australië biedt ongelofelijk veel moois. Freek laat je bijzondere waterdieren zien: schildpadden, haaien, roggen en de indrukwekkende reuzenmanta. En hij krijgt een kusje van een zeeslang.

22-11-2018 18:10

Exclusief in Australië

Freeks wilde wereld - Exclusief in Australië

Freek laat drie dieren zien die alleen in Australië voorkomen: de prachtige geschubte dennenappelskink, de baardagame, die kan zwaaien en knikkebollen en de woma python, een gravende wurgslang.

21-11-2018 18:10

Slimme jagers

Freeks wilde wereld - Slimme jagers

Freek is op de savanne van Mozambique en vertelt over de roze pelikaan; de zwaarste, vliegende vogel ter wereld. Dan ziet Bassie wat kruipen: het is de levensgevaarlijke pofadder. Zonder de veiligheid uit het oog te verliezen laat Freek zie...

20-11-2018 18:15

Afrikaanse leeuw special

Freeks wilde wereld - Afrikaanse leeuw special

Op de savanne in Mozambique gaat Freek op zoek naar leeuwen. Leeuwen staan aan de top van de voedselketen en worden niet voor niets koningen genoemd. Wat een bazen! Freek volgt enkele sporen en vindt een kleine groep leeuwen, die een mooie ...

19-11-2018 18:15

Opvallende savannedieren

Freeks wilde wereld - Opvallende savannedieren

Van zeer klein tot wonderlijk hoog: Freek bekijkt op de savanne van Mozambique twee bijzondere diersoorten. Allereerst de bloeddorstige Matabelle mieren. Zij zijn op oorlogspad en plunderen een termietennest. Daarna spot Freek een kudde gir...

17-11-2018 10:05

Woestijnrakkers

Freeks wilde wereld - Woestijnrakkers

Diep in de outback van Australië gaat Freek op zoek naar woestijndieren. Hij treft overdag een soort hagedis aan: de doornstaartskink, een van de 450 soorten skinken van Australië. Als hij 's nachts op pad gaat, ziet hij een woestijnschorpi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Freeks wilde wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freeks wilde wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freeks wilde wereld bij Freeks wilde wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freeks wilde wereld. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freeks wilde wereld gemist

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 293
  • Laatste uitzending op 05-12-2018 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!