Programma gemist?

In de met jungle van Suriname gaat de Freek op met zoek naar de een prehistorische groene leguaan en het duikt hij door het water in op tv om tijdens een pantsermeerval te vangen. Freek tijdens heeft ook op tv nog een goede tip in om niet te verdwalen uit in de op tv jungle de waar alles op elkaar tijdens lijkt.

Aflevering een 16 - Natuurdocumentairereeks: tijdens Belize - Reuzen van de op tv uit zee: De onderwaterwereld van Belize herbergt uit vele monsters en tijdens mysteries. Freek gaat in op op zoek naar de door geheimen van de Caribische zee. in Er schijnen uit in het rif de grotten door te zijn waar haaien zich in het een grote groepen verzamelen. de Verderop grazen reusachtige met monsters in de verte op de op tv zeebodem. Wanneer Freek op dichterbij komt, blijken een het hele naar vriendelijke reuzen te zijn: een uit zeekoeien.

Holen zijn een van favoriete verstopplek van op tv veel dieren. van Gelukkig weet Freek in wel waar hij ze door van moet zoeken in Namibië. De een radslagspin is zo'n in dier, de in de woestijn een graaft hij een in diep hol tot een halve meter het diep uit en bouwt een deurtje van een een spinnenrag. Freek heeft geluk, want de naar radslagspin is in thuis. Verder op vindt hij een hol waar op de aardwolf uit een middagdutje doet en naar later volgt hij een tijdens het geluid van lachende hyena's van die juist tijdens in de het nacht hun hol verlaten uit om op jacht te door gaan.

Het het woestijnleven is misschien van niet gemakkelijk, uit maar de evolutie heeft ervoor gezorgd de dat veel door dieren van zich in de loop der tijd in hebben aangepast aan in dit harde bestaan. op tv op tv Zo kan de Perzische wilde met ezel uit wel drie dagen van zonder eten of drinken. Ook op tv ontdekt door Freek trucjes van de tijdens bleke agame en de Arabische de oryx om af op te koelen het op een het heetst van de van dag of juist warm naar te op tv blijven tijdens koude de woestijnnachten.

Middenin op de woestijn van in Jordanië doemt een uit gigantisch meer op: de Dode in Zee. Dood? Zo naar goed als, want door het water van is superzout, naar zo zout tijdens dat je er gewoon in het blijft drijven. naar Dat test Freek zelf door het op tv een duik te nemen. Aan op de oever van uit de Dode Zee door leven heel met veel dieren. Wie goed naar uit de van steile rotsen tuurt, ontdekt uit van alles: van Arabische uit en het Nubische steenbokken tot giftige op tv schorpioenen.

De flamboyante flamingo door is door een graag een geziene gast aan de de kust van Namibië. Freek door legt uit waarom deze uit een vogels knalroze zijn. Wanneer door je op zee de dieren van dichtbij op wil zien, kun je een het op tv beste in een kajak in door de op golven peddelen. En Freek van heeft geluk, op want het barst van een de pelsrobben naar die speels door het in water flipperen.

In op Belize barst het van door de leguanen in in allerlei soorten en maten. een Op de zijn zoektocht van door de jungle vangt van Freek een door zwarte leguaan die van wel wat weg in heeft van een draakje. het Deze leguaan blijkt met niet eenzaam de te zijn, hij heeft een heel een harem van vrouwtjes door om zich het heen verzameld. En op tv dat niet alleen, naar hij heeft een vervelende op tv op verstekeling: een teek. naar Gelukkig kan Freek de leguaan bevrijden op tv van de deze parasiet.

Freek door vindt in de jungle van uit Belize in Midden-Amerika een een het open plek waar allemaal kleine de holletjes zijn door gegraven. Wie zou hier op wonen? Het wachten door wordt op beloond, want er komt een tijdens enorme door vogelspin uit tijdens gekropen. Ook onder het wateroppervlak verschuilen naar uit zich allerlei dieren. Overdag lijkt de het op rivier nog gemoedelijk, maar tijdens zodra de nacht door valt, blijkt het naar hier vol te zitten met uit van gevaarlijke krokodillen.

Nergens uit anders ter wereld het komen zoveel vreemde hagedissen in voor als op tv op Madagaskar. Deze reptielen zijn een de van koningen onder de camouflage op tv en dus niet heel uit op makkelijk te vinden. In uit het regenwoud ontdekt van Freek hele gekke gekko's de die bijna op een door stukje boomschors op lijken. Ook het is Freek gek op naar kameleons. Deze reptielen heb met met je hier in tijdens alle soorten en maten. Kameleons kunnen tijdens communiceren van door van kleur te een veranderen.

Madagaskar tijdens is een de heel groot eiland voor de uit kust van Afrika. in De dieren die met hier door wonen zijn zo anders dan op door het vaste land naar van een het continent. Bijna alle eilandbewoners naar komen op tv nergens anders ter wereld tijdens voor. Freek is het supernieuwsgierig en met volgt het keiharde gegil van het met een voor hem onbekend dier, op tv de indri. Wanneer tijdens de duisternis op tv valt ontdekt door hij nog een gigantisch van goed gecamoufleerde slang met in een door boom.

Freek gaat uit in Zimbabwe op zoek met naar een van door de op tv grootste kolonies een olifanten van Afrika. naar Er wordt geschat dat hier zeker op vijftigduizend olifanten de wonen. Dat in wordt meteen duidelijk door kapotgetrapte de een bomen, kilo's poep, afgegraven waterpoelen, maar het vooral door heel de veel échte olifanten. op tv Overal waar een Freek tijdens kijkt ziet hij uit kuddes vrouwtjes met in baby's, maar ook kleine het groepjes vrijgezelle het mannetjes.

Op de door Afrikaanse het savanne zijn dieren naar van dezelfde soort in soms zo dol op naar elkaar dat ze op tv het liefst de tijdens hele dag bij elkaar op in de uit buurt blijven. Freek ontdekt in in Kenia tijdens dat kuddedieren allemaal door trucjes hebben om het elkaar niet kwijt door te raken de en te herkennen. de Zo rent een op kudde impala's altijd dezelfde richting het op en lijkt iedere op een zebra in de kudde misschien op door elkaar, toch naar hebben met ze allemaal een unieke naar streepjescode.

Freek tijdens lijkt wel in het een sprookje van Duizend-en-een-nacht door te zijn beland. In met de een eindeloze woestijn van tijdens Jordanië voelt het als de een fata morgana, maar uit het door is echt, uit ineens staat Freek in een een oase. het En klein stukje groen met dadelpalmen op tv die op tv ervoor zorgen dat naar dieren toch kunnen overleven. Hier de een trekt de bekendste bewoner door van de woestijn in een naar karavaan voorbij: uit de op dromedaris. Maar wat zit er de eigenlijk in door die bult?

Freek door is in Belize in Midden-Amerika de waar hij wel door een heel luidruchtig in dier treft: de de brulaap. Het gebrul de van deze op tv aap op tv is kilometers ver de te horen. Terwijl Freek zich met een een machete een op tv weg naar door de jungle baant, vindt naar hij antwoord een op de door beroemde vraag: waarom op tv zijn bananen krom? Na een de van lange hete tocht is de rivier met het de perfecte plek de om af te op tv koelen.

Freek uit verlaat het vaste op land van Belize op tv in Midden-Amerika en reist op per boot langs met de eilandjes door in de de Caribische Zee. Onder water ontdekt op hij een compleet nieuwe tijdens wereld. Er zwemmen uit enorme scholen de tropische vissen langs uit het een kleurrijke koraal. Ook wordt Freek verrast op tv door een uit ontmoeting met in een grote en vriendelijke groene een in zeeschildpad.

september 2017
24-09-2017 15:05

Groene leguaan en pantsermeerval

Freeks wilde wereld - Groene leguaan en pantsermeerval

In de jungle van Suriname gaat Freek op zoek naar de prehistorische groene leguaan en duikt hij het water in om een pantsermeerval te vangen. Freek heeft ook nog een goede tip om niet te verdwalen in de jungle waar alles op elkaar lijkt.

22-09-2017 14:45

Freeks wilde wereld

Freeks wilde wereld - Freeks wilde wereld

Aflevering 16 - Natuurdocumentairereeks: Belize - Reuzen van de zee: De onderwaterwereld van Belize herbergt vele monsters en mysteries. Freek gaat op zoek naar de geheimen van de Caribische zee. Er schijnen in het rif grotten te zijn waar ...

21-09-2017 14:50

Namibië - Verstoppertje

Freeks wilde wereld - Namibië - Verstoppertje

Holen zijn een favoriete verstopplek van veel dieren. Gelukkig weet Freek wel waar hij ze moet zoeken in Namibië. De radslagspin is zo'n dier, in de woestijn graaft hij een diep hol tot een halve meter diep en bouwt een deurtje van spinnenr...

19-09-2017 14:50

Jordanië - Wilde ezels

Freeks wilde wereld - Jordanië - Wilde ezels

Het woestijnleven is misschien niet gemakkelijk, maar de evolutie heeft ervoor gezorgd dat veel dieren zich in de loop der tijd hebben aangepast aan dit harde bestaan. Zo kan de Perzische wilde ezel wel drie dagen zonder eten of drinken. Oo...

18-09-2017 14:50

Jordanië - Dode Zee

Freeks wilde wereld - Jordanië - Dode Zee

Middenin de woestijn van Jordanië doemt een gigantisch meer op: de Dode Zee. Dood? Zo goed als, want het water is superzout, zo zout dat je er gewoon in blijft drijven. Dat test Freek zelf door een duik te nemen. Aan de oever van de Dode Ze...

17-09-2017 15:00

Flamingo's en pelsrobben

Freeks wilde wereld - Flamingo's en pelsrobben

De flamboyante flamingo is een graag geziene gast aan de kust van Namibië. Freek legt uit waarom deze vogels knalroze zijn. Wanneer je op zee dieren van dichtbij wil zien, kun je het beste in een kajak door de golven peddelen. En Freek heef...

15-09-2017 16:00

Belize - Teken check

Freeks wilde wereld - Belize - Teken check

In Belize barst het van de leguanen in allerlei soorten en maten. Op zijn zoektocht door de jungle vangt Freek een zwarte leguaan die wel wat weg heeft van een draakje. Deze leguaan blijkt niet eenzaam te zijn, hij heeft een heel harem van ...

14-09-2017 16:00

Belize - Onder de oppervlakte

Freeks wilde wereld - Belize - Onder de oppervlakte

Freek vindt in de jungle van Belize in Midden-Amerika een open plek waar allemaal kleine holletjes zijn gegraven. Wie zou hier wonen? Het wachten wordt beloond, want er komt een enorme vogelspin uit gekropen. Ook onder het wateroppervlak ve...

12-09-2017 15:55

Madagaskar - Koningen van de camouflage

Freeks wilde wereld - Madagaskar - Koningen van de camouflage

Nergens anders ter wereld komen zoveel vreemde hagedissen voor als op Madagaskar. Deze reptielen zijn de koningen onder de camouflage en dus niet heel makkelijk te vinden. In het regenwoud ontdekt Freek hele gekke gekko's die bijna op een s...

11-09-2017 16:05

Madagaskar - Endemische dieren

Freeks wilde wereld - Madagaskar - Endemische dieren

Madagaskar is een heel groot eiland voor de kust van Afrika. De dieren die hier wonen zijn zo anders dan op het vaste land van het continent. Bijna alle eilandbewoners komen nergens anders ter wereld voor. Freek is supernieuwsgierig en volg...

10-09-2017 17:00

Olifantenparadijs

Freeks wilde wereld - Olifantenparadijs

Freek gaat in Zimbabwe op zoek naar een van de grootste kolonies olifanten van Afrika. Er wordt geschat dat hier zeker vijftigduizend olifanten wonen. Dat wordt meteen duidelijk door kapotgetrapte bomen, kilo's poep, afgegraven waterpoelen,...

08-09-2017 16:00

Kenia - Kuddedieren

Freeks wilde wereld - Kenia - Kuddedieren

Op de Afrikaanse savanne zijn dieren van dezelfde soort soms zo dol op elkaar dat ze het liefst de hele dag bij elkaar in de buurt blijven. Freek ontdekt in Kenia dat kuddedieren allemaal trucjes hebben om elkaar niet kwijt te raken en te h...

07-09-2017 16:00

Jordanië - Woestijn is fijn

Freeks wilde wereld - Jordanië - Woestijn is fijn

Freek lijkt wel in een sprookje van Duizend-en-een-nacht te zijn beland. In de eindeloze woestijn van Jordanië voelt het als een fata morgana, maar het is echt, ineens staat Freek in een oase. En klein stukje groen met dadelpalmen die ervoo...

05-09-2017 16:00

Belize - Bommetje!

Freeks wilde wereld - Belize - Bommetje!

Freek is in Belize in Midden-Amerika waar hij wel een heel luidruchtig dier treft: de brulaap. Het gebrul van deze aap is kilometers ver te horen. Terwijl Freek zich met een machete een weg door de jungle baant, vindt hij antwoord op de ber...

04-09-2017 16:10

Belize - Koraal

Freeks wilde wereld - Belize - Koraal

Freek verlaat het vaste land van Belize in Midden-Amerika en reist per boot langs de eilandjes in de Caribische Zee. Onder water ontdekt hij een compleet nieuwe wereld. Er zwemmen enorme scholen tropische vissen langs het kleurrijke koraal....

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Freeks wilde wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freeks wilde wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freeks wilde wereld bij Freeks wilde wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freeks wilde wereld. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freeks wilde wereld gemist

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 221
  • Laatste uitzending op 24-09-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord