Programma gemist?

Freek op tv vindt het gevaarlijkste op tv dier van Afrika: het naar nijlpaard! Hoewel op tv de nijlpaarden lekker in het op tv water dobberen, moet uit Freek niet de te ver in hun een territorium komen. de Freek vindt het van gevaarlijkste dier van het Afrika: naar het nijlpaard! Hoewel de in nijlpaarden lekker in het water met dobberen, op tv moet Freek niet te van ver in hun de territorium komen. Om zo'n van leefgebied de wordt in de dierenwereld op namelijk een flink gevochten zo ook door twee tijdens mannetjesgiraffen, wat door een klappen de delen die het uit!

Freek wordt wakker in in zijn een tentje aan het Brokopondomeer het in Suriname met het op een 'briljant' idee! Hij gaat dieper de op tv de jungle in van om zichzelf te met laten elektrocuteren door in een sidderaal! Freek wordt wakker in met de zijn tentje aan het Brokopondomeer op tv in Suriname van met een 'briljant' idee! Hij de gaat dieper de in jungle in om het zichzelf in te laten elektrocuteren op door een vis. op tv Met het aanraken naar van de sidderaal is in Freek uit een schokkende ervaring op tv rijker!

Freek met vindt midden de in de nacht eindelijk de lederschildpad. met Het door is een naar prachtige ervaring om te van zien hoe een vrouwtje haar uit eieren legt. met En met Freek kampeert in op het gezelschap van een naar reuzenpad. Freek van vindt midden in de nacht eindelijk op de op lederschildpad. Het is op tv een prachtige ervaring om een te een zien hoe een vrouwtje haar met eieren legt. Vervolgens gaat op hij dieper het de jungle van Suriname van een in om aan het op Brokopondomeer te kamperen op in gezelschap met van een reuzenpad.

Freek vaart een op een piratenschip rondom de de Galapagos van eilanden. met Wanneer hij aan land gaat, vindt tijdens hij van vreemde vogels: snavelvechtende albatrossen en een door fregatvogels met een rode naar keelzak. Freek op tv vaart op een piratenschip uit rondom de met Galapagos eilanden. Wanneer hij aan land de gaat, met vindt hij vreemde vogels: door snavelvechtende albatrossen en fregatvogels uit naar met een rode op tv keelzak. Op de lava rotsen het van de vulkanische eilanden op tv zien het we zonnebadende van lavahagedisjes. En een reis naar is niet op tv compleet zonder een ansichtkaart te tijdens posten dus Freek het gaat ook op de zoek het naar een bijzondere de brievenbus.

In Zimbabwe gaat op Freek op naar zoek naar Afrikaanse wilde tijdens honden. met Dit zijn hele zeldzame roofdieren op tv waarvan er niet tijdens meer zoveel de zijn. in Maar Freek heeft op tv mazzel, want hij vindt een uit hele uit roedel. In Zimbabwe gaat Freek op op tv zoek naar Afrikaanse het wilde het honden. Dit zijn hele de zeldzame naar roofdieren waarvan er niet meer zoveel in zijn. Maar het Freek heeft mazzel, want in hij de vindt een roedel van op tv deze wilde uit honden. Een van de vrouwtjes op is gewond in aan haar poot, maar naar met gelukkig is Freek een samen met een dierenarts dus de verdoven ze de hond in uit om haar te behandelen. naar Dit is niet een zonder gevaar uit en heel spannend!

Freek de komt een tijdens bijzondere hagedis tegen: de tokeh. een In bomen buiten op een grot vindt hij naar een op andere hagedis; de naar vliegende hagedis. Maar al in gauw blijkt dat van hij niet het op commando met vliegt. Freek komt een bijzondere hagedis tijdens op tegen: de tokeh. een Na deze kleurrijke vondst op tv duikt Freek een grot in in het waar zich enkele door eigenaardige beestjes schuilhouden. een In de bomen het buiten de grot zweeft de de vliegende hagedis rond, maar met al gauw op tv blijkt dat met hij niet op commando tijdens vliegt.

Nederlands van bekendste bioloog tijdens Freek Vonk reist met de wereld over een op zoek naar unieke naar diersoorten. In de Indonesië, Suriname en Zuid-Afrika komt hij uit een oog in oog te naar staan met bijzondere dieren. op tv Freek zit in uit het hol van de een op tv leeuw! Na een in ontmoeting met de in Koning der dieren gaat hij in een Zuid-Afrika op zoek met naar een met boomslang. Over uit deze gifgroene slang kan Freek in met in zijn kennis uiteraard alles door vertellen.

In de Afrika wemelt het het van de dieren met een naar printje. Het tijdens is niet alleen het mooi, maar ook door nog eens super op tv handig als camouflage. naar In op Zuid-Afrika legt Freek uit wat tijdens de strepen een en de vlekken betekenen. In op tv Afrika wemelt het de van de de dieren met in een printje. Het is niet van alleen mooi, maar op ook nog eens door super handig als op tv camouflage. In door Zuid-Afrika de legt Freek uit wat de door strepen van zebra's op en de naar vlekken van met giraffen betekenen. Ook vindt hij een tijdens heel goed verstopt van de luipaardschildpad.

Freek door is op de in Galapagos Eilanden, een in de Grote uit Oceaan. Hij ontmoet van een Galapagos reuzenschildpad, die wel 250 met de jaar oud kan uit worden. En Freek gaat zwemmen op tv met uit zeeleguanen.

Freek op reist speciaal voor naar Zapp Your Planet naar een een tropisch eiland een bij Maleisië. Bij het met koraalrif het komt hij een witpuntrifhaai in tegen, een machtig dier het dat in de met zee hoort, naar niet in de naar soep... Freek reist speciaal een voor in Zapp Your Planet naar het een tropisch eiland bij naar Maleisië. Op de in vismarkt vindt hij het er hamerhaaien tijdens waar de een vinnen vanaf zijn gesneden. van Een bedreigde diersoort, die op op hier te koop uit is om op te van eten, belachelijk! Onder water tijdens laat Freek zien hoe op uit belangrijk het is door om de haai te tijdens beschermen. Bij de het koraalrif komt hij heel op tv veel vissen naar tegen én uit een witpuntrifhaai. Een machtig dier de dat in de zee door hoort, en op niet in de naar soep.

In deze speciale van aflevering met gaat Freek op tv voor Zapp Your Planet tijdens op expeditie naar het met eilandje Bimini. uit Een haaienparadijs waar Freek de op Caribische Rifhaai het en de coole op tv hamerhaai tegenkomt. In deze een speciale aflevering gaat met met Freek voor Zapp Your tijdens Planet op expeditie naar tijdens de Bahama's, naar door het eilandje Bimini. Een op tv haaienparadijs! Het van stikt een hier van de haaien. het Hij ontdekt de naar Caribische Rifhaai, die in heel nieuwsgierig met is. Ook komt Freek één uit van de met coolste haaien tegen, naar die helaas wordt bedreigd van omdat er op zoveel op wordt gevist: door de hamerhaai. Die heeft de een bizarre de kop waarbij de ogen door op het een soort vleugels zitten naar aan door de zijkant van naar zijn hoofd. En hij kan met ook in stereo-ruiken!

In door Zimbabwe ontdekt door Freek allemaal dieren met tijdens een hoorn, zoals de de buffel de wiens hoorns een soort met moordwapens zijn. van Daarna vindt Freek twee kudu's tijdens waarvan de hoorns door in tijdens elkaar verstrengeld zijn geraakt. Bij de het grootste watervallen tijdens van de Afrika droomt Freek even de weg; hoe zou het zijn naar om ontdekkingsreiziger te tijdens tijdens zijn? In Zimbabwe ontdekt hij van allemaal dieren met een een hoorn, op tv zoals de buffel wiens hoorns naar een soort met moordwapens zijn. Daarna van vindt Freek in twee kudu's het waarvan de hoorns in tijdens elkaar verstrengeld het zijn geraakt. Tot slot loopt uit hij de koning van van de uit hoorns tegen het op lijf, de in neushoorn.

Freek van is in naar het Andes gebergte uit van Ecuador. Hier wonen met stoere cowboys die op paarden tijdens op tv hun vee bijeendrijven. Ook met komt hij een kudde uit lama's tegen, het en vindt hij een nest op tv van de een condor. Freek is een in het Andes op gebergte het van Ecuador. Hier op tv wonen stoere cowboys die van op paarden hun vee bijeendrijven. op tv van Freek leert paardrijden in én lasso werpen. Ook het komt hij een tijdens kudde lama's tegen. Op de de toppen van de van Andes bergen vindt op de Freek een nest van een het condor. Deze vogel kan tijdens van wel drie meter breed in worden!

Op de Galapagos door eilanden vindt Freek een op tv de Galapagospinguïn en uit de rode rotskrab, op met z'n spectaculaire kleuren. tijdens Freek vaart met een het piratenschip langs het onbewoonde eilanden, waar hij prachtige tijdens tijdens dieren vindt. Bijvoorbeeld de Galapagospinguïn, de op tv enige pinguïn het die in op het noordelijk halfrond voorkomt en op op de rode rotskrab, met met z'n spectaculaire kleuren. Als van Freek naar hem tegenkomt, zit in de krab net het lekker te eten.

In op Swaziland komt Freek tijdens oog in oog van te staan met de spugende op tv cobra de die zijn gif tot tijdens drie meter ver kan naar spugen. in En vangt tijdens Freek een zwarte mamba, het de snelste en giftigste slang op van tijdens Afrika.

juni 2017
25-06-2017 16:55

Nijlpaard en giraffe

Freeks wilde wereld - Nijlpaard en giraffe

Freek vindt het gevaarlijkste dier van Afrika: het nijlpaard! Hoewel de nijlpaarden lekker in het water dobberen, moet Freek niet te ver in hun territorium komen. Freek vindt het gevaarlijkste dier van Afrika: het nijlpaard! Hoewel de nijlp...

25-06-2017 14:20

Sidderaal

Freeks wilde wereld - Sidderaal

Freek wordt wakker in zijn tentje aan het Brokopondomeer in Suriname met een 'briljant' idee! Hij gaat dieper de jungle in om zichzelf te laten elektrocuteren door een sidderaal! Freek wordt wakker in zijn tentje aan het Brokopondomeer in S...

24-06-2017 14:25

Lederschildpad en reuzenpad

Freeks wilde wereld - Lederschildpad en reuzenpad

Freek vindt midden in de nacht eindelijk de lederschildpad. Het is een prachtige ervaring om te zien hoe een vrouwtje haar eieren legt. En Freek kampeert in het gezelschap van een reuzenpad. Freek vindt midden in de nacht eindelijk de leder...

17-06-2017 14:50

Piratenvogels

Freeks wilde wereld - Piratenvogels

Freek vaart op een piratenschip rondom de Galapagos eilanden. Wanneer hij aan land gaat, vindt hij vreemde vogels: snavelvechtende albatrossen en fregatvogels met een rode keelzak. Freek vaart op een piratenschip rondom de Galapagos eilande...

17-06-2017 14:40

Wilde honden

Freeks wilde wereld - Wilde honden

In Zimbabwe gaat Freek op zoek naar Afrikaanse wilde honden. Dit zijn hele zeldzame roofdieren waarvan er niet meer zoveel zijn. Maar Freek heeft mazzel, want hij vindt een hele roedel. In Zimbabwe gaat Freek op zoek naar Afrikaanse wilde h...

11-06-2017 14:50

Tokeh Vliegende hagedis Vleermuizen Kakkerlakken

Freeks wilde wereld - Tokeh Vliegende hagedis Vleermuizen Kakkerlakken

Freek komt een bijzondere hagedis tegen: de tokeh. In bomen buiten een grot vindt hij een andere hagedis; de vliegende hagedis. Maar al gauw blijkt dat hij niet op commando vliegt. Freek komt een bijzondere hagedis tegen: de tokeh. Na deze ...

21-05-2017 17:00

Leeuwen Boomslang

Freeks wilde wereld - Leeuwen Boomslang

Nederlands bekendste bioloog Freek Vonk reist de wereld over op zoek naar unieke diersoorten. In Indonesië, Suriname en Zuid-Afrika komt hij oog in oog te staan met bijzondere dieren. Freek zit in het hol van de leeuw! Na een ontmoeting met...

20-05-2017 14:45

Dieren met een printje

Freeks wilde wereld - Dieren met een printje

In Afrika wemelt het van de dieren met een printje. Het is niet alleen mooi, maar ook nog eens super handig als camouflage. In Zuid-Afrika legt Freek uit wat de strepen en de vlekken betekenen. In Afrika wemelt het van de dieren met een pri...

14-05-2017 17:00

Alleen op de Galapagos

Freeks wilde wereld - Alleen op de Galapagos

Freek is op de Galapagos Eilanden, in de Grote Oceaan. Hij ontmoet een Galapagos reuzenschildpad, die wel 250 jaar oud kan worden. En Freek gaat zwemmen met zeeleguanen.

13-05-2017 13:40

Haaien beschermen

Freeks wilde wereld - Haaien beschermen

Freek reist speciaal voor Zapp Your Planet naar een tropisch eiland bij Maleisië. Bij het koraalrif komt hij een witpuntrifhaai tegen, een machtig dier dat in de zee hoort, niet in de soep... Freek reist speciaal voor Zapp Your Planet naar ...

13-05-2017 13:10

Het haaienparadijs

Freeks wilde wereld - Het haaienparadijs

In deze speciale aflevering gaat Freek voor Zapp Your Planet op expeditie naar het eilandje Bimini. Een haaienparadijs waar Freek de Caribische Rifhaai en de coole hamerhaai tegenkomt. In deze speciale aflevering gaat Freek voor Zapp Your P...

30-04-2017 17:00

Dieren met een hoorn

Freeks wilde wereld - Dieren met een hoorn

In Zimbabwe ontdekt Freek allemaal dieren met een hoorn, zoals de buffel wiens hoorns een soort moordwapens zijn. Daarna vindt Freek twee kudu's waarvan de hoorns in elkaar verstrengeld zijn geraakt. Bij de grootste watervallen van Afrika d...

29-04-2017 16:50

In de ban van de condor

Freeks wilde wereld - In de ban van de condor

Freek is in het Andes gebergte van Ecuador. Hier wonen stoere cowboys die op paarden hun vee bijeendrijven. Ook komt hij een kudde lama's tegen, en vindt hij een nest van een condor. Freek is in het Andes gebergte van Ecuador. Hier wonen st...

08-04-2017 14:10

Op het piratenschip

Freeks wilde wereld - Op het piratenschip

Op de Galapagos eilanden vindt Freek de Galapagospinguïn en de rode rotskrab, met z'n spectaculaire kleuren. Freek vaart met een piratenschip langs onbewoonde eilanden, waar hij prachtige dieren vindt. Bijvoorbeeld de Galapagospinguïn, de e...

26-03-2017 14:40

De zwarte mamba

Freeks wilde wereld - De zwarte mamba

In Swaziland komt Freek oog in oog te staan met de spugende cobra die zijn gif tot drie meter ver kan spugen. En vangt Freek een zwarte mamba, de snelste en giftigste slang van Afrika.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Freeks wilde wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freeks wilde wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freeks wilde wereld bij Freeks wilde wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freeks wilde wereld. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freeks wilde wereld gemist

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 201
  • Laatste uitzending op 25-06-2017 om 16:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord