Programma gemist?

In een de Surinaamse jungle tijdens ziet Freek een kolenbranderschildpad de door weg oversteken. Wat met van een traag beest. Zo'n zwaar naar schild meetorsen uit valt ook door niet mee. Wat later de ziet Freek in met zijn getrainde ogen tijdens een heel bijzonder dier: niet een te met onderscheiden van het dorre bladeren ligt er een pipa, door ook op tv wel de Surinaamse pad genoemd. in de Een platte kikker met de een bizar met uiterlijk.

Freek komt in met het een koude Noorwegen rendieren tegen. Door uit hun brede van hoeven zakken ze niet met tijdens weg in de het sneeuw. Ook treft hij de Euraziatische de lynx, een extreem het schuw dier tijdens en mede met daardoor een uit van de beste jagers uit van de de wereld.

In het een uitgestrekt, ijzig koud natuurreservaat van de in Noorwegen bezoekt Freek een van roedel tijdens wilde wolven. Tussen deze het grote roofdieren ondergaat tijdens Freek een uniek door begroetingsritueel.

Freek een gaat 's nachts naar in de buurt op van Darwin op pad om het op dieren langs de weg te spotten. op Zo komt hij met de van reuzenpad tegen. met Dit is de grootste én de in giftigste het pad van de wereld. Freek tijdens met vindt ook de met prachtig getekende en kleurrijke uit waterpython.

In het het Australische Darwin met spot Freek een heel op tv bijzonder reptiel: de kraaghagedis. naar naar Met hun kraag uitgeklapt en sprintend het op hun achterpoten een zijn het net uit dinosauriërs. de Freek duikt onderweg ook nog van een sloot in in en laat op een slangenhalsschildpad tijdens zien.

Het moerasgebied van het Darwin in tijdens Australië zit vol leven. tijdens Freek door vindt er groene wevermieren, en door fanatieke visjagers als door reigers en lepelaars. door Even op verderop treft tijdens hij het grootste knaagdier een van Australië, op tv de zwartvoetboomrat.

Hoog op de een Gorongosa berg gaat een Freek op zoek op naar nachtdieren. op Hij vindt tijdens in het donker de klauwkikker, van met een kikker die niet het kan springen. tijdens In de vroege met ochtend ziet hij een Gorongosa met rotsgekko. op Heel speciaal, want tot 2017 op tv wist niemand dat dit met dier een bestond!

Freek is uit in een Mozambique en duikt op tv in 400 miljoen jaar terug door in op tv de tijd, want zo het lang bestaat de Afrikaanse naar longvis al. naar Met speciale door hulpmiddelen lukt het uit Freek er een te vangen. Maar op tv is in een longvis naar met vinnen als pootjes in en longen in de plaats van kieuwen wel een een naar vis?

Op de savanne op van op tv Mozambique gaat Freek op zoek van naar grote landdieren. tijdens Via sporen als op met poep, paadjes in het gras tijdens en modder op op tv de bomen spot hij op tv nijlpaarden en tijdens Afrikaanse olifanten. Ondertussen laat op door hij ook nog op tv een kolonie wevermieren het zien.

Ningaloo met Reef aan door de westkust van tijdens Australië biedt ongelofelijk op tv veel moois. Freek laat op tv je bijzondere waterdieren zien: de schildpadden, haaien, roggen de en de indrukwekkende reuzenmanta. de En een hij krijgt een kusje op van een naar zeeslang.

Freek met laat drie dieren op zien die alleen in het Australië voorkomen: de prachtige van in geschubte dennenappelskink, de baardagame, van die kan uit zwaaien en knikkebollen en de woma naar python, een van gravende op tv wurgslang.

Freek is op tv op de naar savanne van de Mozambique en vertelt over de een roze pelikaan; het de zwaarste, vliegende vogel het ter wereld. Dan ziet tijdens Bassie wat in kruipen: het is op de levensgevaarlijke pofadder. Zonder de de een veiligheid uit het oog te een verliezen laat met Freek zien op hoe razendsnel deze een slang kan uit aanvallen.

Op de door savanne in de Mozambique gaat Freek in op zoek naar leeuwen. Leeuwen naar staan aan in de top van met de voedselketen en worden door niet voor uit niets koningen genoemd. Wat in een bazen! Freek met volgt een enkele sporen en vindt op tv een door kleine groep leeuwen, die een mooie naar verrassing bij zich uit blijkt te met hebben.

Van zeer klein op tv tijdens tot wonderlijk hoog: Freek bekijkt op naar de savanne van uit de Mozambique twee bijzondere diersoorten. Allereerst de de in bloeddorstige Matabelle mieren. Zij zijn een op oorlogspad en naar plunderen een termietennest. de Daarna spot Freek een van kudde van giraffen.

Diep op in de outback van de Australië gaat Freek van op naar zoek naar woestijndieren. op Hij treft overdag een soort een hagedis op aan: de doornstaartskink, een van op de op tv 450 soorten skinken van door Australië. Als op hij 's nachts op pad in gaat, ziet hij een een naar woestijnschorpioen.

december 2018
05-12-2018 18:15

Vreemde snuiters

Freeks wilde wereld - Vreemde snuiters

In de Surinaamse jungle ziet Freek een kolenbranderschildpad de weg oversteken. Wat een traag beest. Zo'n zwaar schild meetorsen valt ook niet mee. Wat later ziet Freek met zijn getrainde ogen een heel bijzonder dier: niet te onderscheiden ...

04-12-2018 18:15

Wintersporters

Freeks wilde wereld - Wintersporters

Freek komt in het koude Noorwegen rendieren tegen. Door hun brede hoeven zakken ze niet weg in de sneeuw. Ook treft hij de Euraziatische lynx, een extreem schuw dier en mede daardoor een van de beste jagers van de wereld.

03-12-2018 18:15

Wolven special

Freeks wilde wereld - Wolven special

In een uitgestrekt, ijzig koud natuurreservaat in Noorwegen bezoekt Freek een roedel wilde wolven. Tussen deze grote roofdieren ondergaat Freek een uniek begroetingsritueel.

30-11-2018 18:10

On the road

Freeks wilde wereld - On the road

Freek gaat 's nachts in de buurt van Darwin op pad om dieren langs de weg te spotten. Zo komt hij de reuzenpad tegen. Dit is de grootste én de giftigste pad van de wereld. Freek vindt ook de prachtig getekende en kleurrijke waterpython.

29-11-2018 18:10

Figurant in een dino-film

Freeks wilde wereld - Figurant in een dino-film

In het Australische Darwin spot Freek een heel bijzonder reptiel: de kraaghagedis. Met hun kraag uitgeklapt en sprintend op hun achterpoten zijn het net dinosauriërs. Freek duikt onderweg ook nog een sloot in en laat een slangenhalsschildpa...

28-11-2018 18:15

Moerasbewoners

Freeks wilde wereld - Moerasbewoners

Het moerasgebied van Darwin in Australië zit vol leven. Freek vindt er groene wevermieren, en fanatieke visjagers als reigers en lepelaars. Even verderop treft hij het grootste knaagdier van Australië, de zwartvoetboomrat.

27-11-2018 18:15

Hoog op de berg

Freeks wilde wereld - Hoog op de berg

Hoog op de Gorongosa berg gaat Freek op zoek naar nachtdieren. Hij vindt in het donker de klauwkikker, een kikker die niet kan springen. In de vroege ochtend ziet hij een Gorongosa rotsgekko. Heel speciaal, want tot 2017 wist niemand dat di...

26-11-2018 18:15

Afrikaanse longvis special

Freeks wilde wereld - Afrikaanse longvis special

Freek is in Mozambique en duikt in 400 miljoen jaar terug in de tijd, want zo lang bestaat de Afrikaanse longvis al. Met speciale hulpmiddelen lukt het Freek er een te vangen. Maar is een longvis met vinnen als pootjes en longen in plaats v...

24-11-2018 10:05

Spoorzoeken

Freeks wilde wereld - Spoorzoeken

Op de savanne van Mozambique gaat Freek op zoek naar grote landdieren. Via sporen als poep, paadjes in het gras en modder op de bomen spot hij nijlpaarden en Afrikaanse olifanten. Ondertussen laat hij ook nog een kolonie wevermieren zien.

23-11-2018 18:15

Vreemde snuiters onder water

Freeks wilde wereld - Vreemde snuiters onder water

Ningaloo Reef aan de westkust van Australië biedt ongelofelijk veel moois. Freek laat je bijzondere waterdieren zien: schildpadden, haaien, roggen en de indrukwekkende reuzenmanta. En hij krijgt een kusje van een zeeslang.

22-11-2018 18:10

Exclusief in Australië

Freeks wilde wereld - Exclusief in Australië

Freek laat drie dieren zien die alleen in Australië voorkomen: de prachtige geschubte dennenappelskink, de baardagame, die kan zwaaien en knikkebollen en de woma python, een gravende wurgslang.

21-11-2018 18:10

Slimme jagers

Freeks wilde wereld - Slimme jagers

Freek is op de savanne van Mozambique en vertelt over de roze pelikaan; de zwaarste, vliegende vogel ter wereld. Dan ziet Bassie wat kruipen: het is de levensgevaarlijke pofadder. Zonder de veiligheid uit het oog te verliezen laat Freek zie...

20-11-2018 18:15

Afrikaanse leeuw special

Freeks wilde wereld - Afrikaanse leeuw special

Op de savanne in Mozambique gaat Freek op zoek naar leeuwen. Leeuwen staan aan de top van de voedselketen en worden niet voor niets koningen genoemd. Wat een bazen! Freek volgt enkele sporen en vindt een kleine groep leeuwen, die een mooie ...

19-11-2018 18:15

Opvallende savannedieren

Freeks wilde wereld - Opvallende savannedieren

Van zeer klein tot wonderlijk hoog: Freek bekijkt op de savanne van Mozambique twee bijzondere diersoorten. Allereerst de bloeddorstige Matabelle mieren. Zij zijn op oorlogspad en plunderen een termietennest. Daarna spot Freek een kudde gir...

17-11-2018 10:05

Woestijnrakkers

Freeks wilde wereld - Woestijnrakkers

Diep in de outback van Australië gaat Freek op zoek naar woestijndieren. Hij treft overdag een soort hagedis aan: de doornstaartskink, een van de 450 soorten skinken van Australië. Als hij 's nachts op pad gaat, ziet hij een woestijnschorpi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Freeks wilde wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freeks wilde wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freeks wilde wereld bij Freeks wilde wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freeks wilde wereld. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freeks wilde wereld gemist

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 293
  • Laatste uitzending op 05-12-2018 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord