Programma gemist?

Freek is uit in Sri Lanka de en op zoek op naar zijn lievelingsdieren: slangen. de Daarbij is tijdens voorzichtigheid het natuurlijk geboden, in Sinharaja leven namelijk een ook tijdens uiterst giftige slangen, die verder door nergens door voorkomen. De met twijgslang die zich voordoet als naar een takje is met gelukkig niet gevaarlijk, maar met in zeer moeilijk te onderscheiden door van een echte het twijg. Freek vangt ook de op tv koning een onder de wurgslangen: de door tijgerpython.

Freek op tv is al in op veel jungles ter wereld door geweest, maar in Sri door Lanka treft hij met wel op iets heel bijzonders aan. met De jungle is een van plantenparadijs met uit soorten van waar we in Nederland alleen de maar in van kunnen dromen. door Wat dacht je door van de bekerplant? Deze mooie het plant lijkt met heel onschuldig, maar een schijn bedriegt, het is een met vleesetende met plant! Tussen al op dat groen zoekt Freek ook op tv naar naar kleine reptielen, met en met succes. op tv Hij vangt een het bloedzuigerhagedis!

Rwanda wordt ook naar tijdens wel het groene hart van Afrika tijdens genoemd. Wanneer Freek een door dit kleine door landje de reist, wordt hem al uit snel duidelijk het waarom. Werkelijk overal is het het groen, groener, groenst! in Tijdens een zware de zoektocht diep in tijdens de in jungle treft in Freek een bijzondere familie met franjeapen aan. Deze zwart-witte aapjes door de leven hoog in de boomtoppen en met zijn prachtig om door te met zien. Franjeapen in hebben alleen iets in geks: ze hebben slechts vier vingers de per naar hand en Freek zoekt in uit hoe dat van zit!

Freek een zit diep in de jungle van van Madagascar in op een uit kamp voor door onderzoekers. Op de trapcam door ontdekt hij het een heel zeldzaam naar en schuw roofdier: de fossa oftewel een fretkat. De in volgende uit dag hoeft hij er nauwelijks de naar op zoek, want uit de fossa uit scharrelt zomaar van in het in kamp rond! In het bos vindt in Freek een een klein uiltje, op tv dat de toepasselijke naam dwergooruil van heeft. En geen een jungle is zo met ver weg of uit Freek het vindt er wel een door slang. op Een heel kleintje dit tijdens keer!

In met de Pantanal van Brazilië gaat met Freek op met zoek naar door dieren met naar een zwemdiploma, want in in dit grootste een moerasgebied ter wereld naar is het heel erg nat. de Overal waar hij kijkt in op is water en de er zijn heel veel vogels. van In op de groene graslanden vindt een Freek een capibara. op Dit uit de kluiten gewassen een knaagdier is in dol op de water, maar in moet wel altijd op zijn het hoede tijdens zijn. Niet veel verderop treft Freek op tv met namelijk een gevaarlijker dier aan, de het kaaiman, het kleine uit neefje van een de van krokodil!

Freek in reist door Rwanda waar in een het de eeuwenoude oerbossen heel veel dieren met leven. En op tv één het van die dieren is het een verre tijdens neefje van ons, mensen. Van alle met op dieren op de wereld de staat deze aap het met meest dichtbij ons, we door delen tijdens maar liefst ruim 98% de van hetzelfde DNA! Freek tijdens is op op tv zoek naar op de chimpansee, maar op dit is niet het gemakkelijk. Deze in mensapen zijn schuw en het verplaatsen zich vliegensvlug door het het een bos, maar het geluk het is aan Freeks zijde: hij de treft een slapende uit uit chimpansee in een nest in aan.

Freek op reist naar naar het meest zuidelijke tijdens puntje van Sri Lanka. door Je zou het misschien niet door met verwachten, maar op dit door eiland middenin de Indische uit Oceaan gaat Freek door op safari! Hier op in Yala verkent tijdens Freek de savanne per uit jeep en het een duurt niet lang in voordat tijdens hij typische safaridieren ontdekt door zoals de tijdens wilde waterbuffel, het kleine Aziatische een zusje van de een Afrikaanse een buffel.

De Pantanal in het Brazilië met staat vooral bekend het als vogelparadijs, een dus gaat Freek op zoek naar van tijdens vreemde vogels. De reuzentoekan uit is meteen een hele uit opvallende verschijning! Met zijn van enorme gekleurde snavel op tv pikt door deze vogel overal lekker het fruit van de bomen. het de Een veel luidruchtigere vogel op tv is de blauwe door ara, deze praatgrage papegaai is uit heel romantisch. Freek door op tv ontdekt een koppeltje op in de boom. Wist je tijdens dat deze vogels van hun in hele leven bij de elkaar blijven? Maar de meest naar vreemde vogel ziet Freek het het hoog in de boom de met een gigantisch nest: de het jabiru ofwel het reuzenooievaar.

Freek is tijdens in Rwanda, een naar klein van landje in Centraal-Afrika, waar hij met op zoek naar gaat naar een familie berggorilla's. van in Een jongensdroom die in met vervulling gaat. een De berggorilla is een van de op meest bedreigde de diersoorten op aarde... van Ze leven een erg naar verstopt in bestaan in de de mistige wouden dus Freek op moet alert een zijn op ieder spoor. op En door zijn zoektocht wordt beloond! Hij tijdens staat naar oog in oog met een met familie berggorilla's. Van kleine tijdens schattige baby's in tot zorgzame moeders, de van op jonge nieuwsgierige mannetjes tot de het dominante een leider van de met groep, de majestueuze zilverrug. het De ontmoeting met deze grote tijdens de vriendelijke reuzen is heel tijdens speciaal!

Middenin naar de woestijn van door Jordanië doemt uit een gigantisch meer tijdens op: de Dode Zee. door Dood? Zo goed als, door want het water het is naar superzout, zo zout een dat je er gewoon in in blijft drijven. Dat in test Freek zelf naar door een duik te uit nemen. Aan de door op oever van de naar Dode Zee leven heel veel met dieren. Wie een goed naar de steile door rotsen tuurt, ontdekt uit van alles: van Arabische tijdens en Nubische van steenbokken tot giftige uit schorpioenen.

In een Belize barst het tijdens van de leguanen in allerlei de soorten en in maten. Op zijn naar zoektocht door een de jungle vangt Freek een het zwarte de leguaan die in wel wat weg de heeft van een draakje. Deze van leguaan door blijkt niet eenzaam te zijn, hij in naar heeft een heel harem van in vrouwtjes om in zich heen verzameld. op tv En dat niet alleen, van hij heeft een met vervelende verstekeling: een een teek. op Gelukkig kan Freek de leguaan bevrijden met van deze met parasiet.

Nergens in anders ter wereld het komen zoveel vreemde hagedissen voor op tv als op uit Madagaskar. Deze de reptielen zijn de koningen uit onder op de camouflage en dus niet de heel door makkelijk te vinden. in In het regenwoud uit ontdekt Freek hele het gekke gekko's die van op een stukje boomschors lijken. Ook op is Freek een gek op tijdens kameleons. Deze reptielen tijdens heb je hier in in alle soorten en met maten. Kameleons kunnen in communiceren door naar van kleur tijdens te veranderen.

Madagaskar is een een heel het groot eiland met voor de kust van in Afrika. De dieren die hier een wonen zijn door zo in anders dan op het vaste naar land van tijdens het continent. Bijna het alle eilandbewoners komen tijdens nergens anders ter wereld voor. op Freek tijdens is supernieuwsgierig tijdens en volgt het keiharde gegil door van een op voor hem in onbekend dier, de indri. Wanneer de tijdens duisternis uit valt ontdekt op tv hij nog een gigantisch goed gecamoufleerde van slang in op tv een een boom.

Op het de Afrikaanse savanne zijn dieren in van dezelfde soort uit soms de zo dol uit op elkaar dat ze het een liefst de hele dag naar bij elkaar door in de uit buurt blijven. Freek ontdekt in een door Kenia dat kuddedieren allemaal naar trucjes hebben om elkaar naar te herkennen en op tv niet uit kwijt te raken. Zo rent een een kudde een impala's altijd tijdens dezelfde richting op en heeft iedere naar zebra in een de kudde tijdens een unieke tijdens streepjescode.

januari 2018
13-01-2018 17:45

Slangen vangen

Freeks wilde wereld - Slangen vangen

Freek is in Sri Lanka en op zoek naar zijn lievelingsdieren: slangen. Daarbij is voorzichtigheid natuurlijk geboden, in Sinharaja leven namelijk ook uiterst giftige slangen, die verder nergens voorkomen. De twijgslang die zich voordoet als ...

08-01-2018 16:30

Het plantenparadijs

Freeks wilde wereld - Het plantenparadijs

Freek is al in veel jungles ter wereld geweest, maar in Sri Lanka treft hij wel iets heel bijzonders aan. De jungle is een plantenparadijs met soorten waar we in Nederland alleen maar van kunnen dromen. Wat dacht je van de bekerplant? Deze ...

08-01-2018 16:20

Het groene hart van Afrika

Freeks wilde wereld - Het groene hart van Afrika

Rwanda wordt ook wel het groene hart van Afrika genoemd. Wanneer Freek door dit kleine landje reist, wordt hem al snel duidelijk waarom. Werkelijk overal is het groen, groener, groenst! Tijdens een zware zoektocht diep in de jungle treft Fr...

07-01-2018 17:50

Junglekamp

Freeks wilde wereld - Junglekamp

Freek zit diep in de jungle van Madagascar in een kamp voor onderzoekers. Op de trapcam ontdekt hij een heel zeldzaam en schuw roofdier: de fossa oftewel fretkat. De volgende dag hoeft hij er nauwelijks naar op zoek, want de fossa scharrelt...

06-01-2018 17:50

Dieren op laag water!

Freeks wilde wereld - Dieren op laag water!

In de Pantanal van Brazilië gaat Freek op zoek naar dieren met een zwemdiploma, want in dit grootste moerasgebied ter wereld is het heel erg nat. Overal waar hij kijkt is water en er zijn heel veel vogels. In de groene graslanden vindt Free...

05-01-2018 10:45

Ons neefje de chimpansee

Freeks wilde wereld - Ons neefje de chimpansee

Freek reist door Rwanda waar in de eeuwenoude oerbossen heel veel dieren leven. En één van die dieren is het verre neefje van ons, mensen. Van alle dieren op de wereld staat deze aap het meest dichtbij ons, we delen maar liefst ruim 98% van...

04-01-2018 10:50

Op safari in Sri Lanka

Freeks wilde wereld - Op safari in Sri Lanka

Freek reist naar het meest zuidelijke puntje van Sri Lanka. Je zou het misschien niet verwachten, maar op dit eiland middenin de Indische Oceaan gaat Freek op safari! Hier in Yala verkent Freek de savanne per jeep en het duurt niet lang voo...

03-01-2018 10:50

Kleurrijke vogels

Freeks wilde wereld - Kleurrijke vogels

De Pantanal in Brazilië staat vooral bekend als vogelparadijs, dus gaat Freek op zoek naar vreemde vogels. De reuzentoekan is meteen een hele opvallende verschijning! Met zijn enorme gekleurde snavel pikt deze vogel overal lekker fruit van ...

02-01-2018 10:55

Berggorilla's

Freeks wilde wereld - Berggorilla's

Freek is in Rwanda, een klein landje in Centraal-Afrika, waar hij op zoek gaat naar een familie berggorilla's. Een jongensdroom die in vervulling gaat. De berggorilla is een van de meest bedreigde diersoorten op aarde... Ze leven een erg ve...

22-12-2017 17:45

Jordanië - Dode Zee

Freeks wilde wereld - Jordanië - Dode Zee

Middenin de woestijn van Jordanië doemt een gigantisch meer op: de Dode Zee. Dood? Zo goed als, want het water is superzout, zo zout dat je er gewoon in blijft drijven. Dat test Freek zelf door een duik te nemen. Aan de oever van de Dode Ze...

21-12-2017 17:40

Belize - Teken check

Freeks wilde wereld - Belize - Teken check

In Belize barst het van de leguanen in allerlei soorten en maten. Op zijn zoektocht door de jungle vangt Freek een zwarte leguaan die wel wat weg heeft van een draakje. Deze leguaan blijkt niet eenzaam te zijn, hij heeft een heel harem van ...

20-12-2017 17:40

Belize - Onder de oppervlakte

Freeks wilde wereld - Belize - Onder de oppervlakte

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

19-12-2017 17:45

Madagaskar - Koningen van de camouflage

Freeks wilde wereld - Madagaskar - Koningen van de camouflage

Nergens anders ter wereld komen zoveel vreemde hagedissen voor als op Madagaskar. Deze reptielen zijn de koningen onder de camouflage en dus niet heel makkelijk te vinden. In het regenwoud ontdekt Freek hele gekke gekko's die op een stukje ...

18-12-2017 17:45

Madagaskar - Endemische dieren

Freeks wilde wereld - Madagaskar - Endemische dieren

Madagaskar is een heel groot eiland voor de kust van Afrika. De dieren die hier wonen zijn zo anders dan op het vaste land van het continent. Bijna alle eilandbewoners komen nergens anders ter wereld voor. Freek is supernieuwsgierig en volg...

15-12-2017 17:40

Kenia - Kuddedieren

Freeks wilde wereld - Kenia - Kuddedieren

Op de Afrikaanse savanne zijn dieren van dezelfde soort soms zo dol op elkaar dat ze het liefst de hele dag bij elkaar in de buurt blijven. Freek ontdekt in Kenia dat kuddedieren allemaal trucjes hebben om elkaar te herkennen en niet kwijt ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Freeks wilde wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freeks wilde wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freeks wilde wereld bij Freeks wilde wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freeks wilde wereld. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freeks wilde wereld gemist

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 264
  • Laatste uitzending op 13-01-2018 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord