Programma gemist?

Freek ziet door op het eiland in Sri van Lanka overal dieren! Hij komt het het dikke naar broertje van door de vleermuis tegen: tijdens de vleerhond. En een reuzeneekhoorn! Maar tijdens het van barst er een ook van de wilde in zwijnen die verdacht veel lijken met op hun broertjes de van de de Afrikaanse een savanne.

Freek speelt verstoppertje een tijdens met dieren in de Pantanal het van Brazilië. Of beter de gezegd, de tijdens dieren door spelen verstoppertje met Freek. van Is het een tak? Nee, een het is uit een vogel! De reuzennachtzwaluw op met is de koning van de camouflage van en is dol van op dit een spelletje. Andere door dieren die zich van graag verdekt opstellen zijn katachtigen. tijdens Als het donker van de wordt, gaat Freek op avontuur van en vindt het favoriete op tv plekje in van de ocelot, een tijdens acrobatische kat die zich van 's op nachts wel laat door zien!

Het Afrikaanse landje in Rwanda staat bekend op om haar tijdens vele het heuvels, bergen en zelfs op vulkanen. Sommige vulkanen slapen, in andere uit zijn heel actief. uit De vruchtbare grond rondom vulkanen met trekt veel dieren een aan. In het mysterieuze naar op bamboebos aan de voet van een tijdens vulkaan ontdekt Freek het een op heel grappig aapje, de gouden van meerkat! tijdens Er blijkt een enorme tijdens groep van van deze dieren op tv in de boomtoppen te ritselen. door Gouden de meerkatten zijn namelijk dol op een bamboe en dat een is er genoeg in naar dit de bos!

Freek tijdens is in door de Sinharaja jungle op met Sri Lanka. naar Dit regenwoud staat bekend om op haar in bijzondere bewoners. Eén van die bewoners op tv is een buitengewoon uit bloeddorstig tijdens beestje. Overal waar Freek tijdens en zijn cameraploeg kijken, de zitten met deze kleine wormpjes en ze op in laten onmiskenbare sporen na! Maar in deze een jungle heeft, verstopt tussen het de groen, nog door meer verrassingen in petto. een Freek een vangt een bamboeslang, waarbij hij van goed moet met opletten, want sommige zijn een giftig en dus op tv gevaarlijk.

In op tv Brazilië zijn de boerderijen anders van dan bij ons. een Bij deze 'fazenda's' tijdens op tv horen enorme stukken op land, waar je door de koeien te paard moet het gaan zoeken. naar Freek gaat een mee met de op Braziliaanse cowboys met van hun lasso's en Pantaneiro paarden. Ondertussen het ontdekt hij de een vijgenboom op tv die een palmboom aan tijdens het tijdens wurgen is en komt hij met een heel tijdens zeldzaam hert het tegen.

Op naar de uitgestrekte op droge graslanden bij met de Pantanal in Brazilië struikelt op Freek naar letterlijk over de hopen zand. uit Het dier met dat daar verantwoordelijk voor is, het op is de armadillo ofwel het het gordeldier, een klein gepantserd van diertje het dat zich hier helemaal thuisvoelt. tijdens Een andere rare in tijdens snuiter die ook een door graag geziene gast tijdens is op de op savannes is de reuzenmiereneter. tijdens Dit is wel één door van de een vreemdste zoogdieren het die Freek ooit een heeft gezien met en zijn naam doet al met vermoeden waar ie dol op tv op van is...

Aan het in einde de van het droge door seizoen verzamelen honderden Aziatische uit olifanten zich in op tv het midden van Sri een Lanka. Het is overal een kurkdroog op van het eiland, maar door hier het in Minneriya is nog water om naar hun dorst te van lessen. En door dat ruiken de olifanten, naar van heinde een en verre reizen ze het de hierheen en Freek op tv is getuige van dit de bijzondere natuurverschijnsel. Andere door bijzondere eilandbewoners die Freek ontmoet met zijn de uit typische Ceylon kroonapen op met hun de kunstige kapsels!

Freek verkent het de met waterrijke Pantanal in Brazilië per met kano. Zo kan hij door door geruisloos over het de water glijden en uit nog dichterbij dieren van komen die normaal heel schuw de zijn. De piepkleine Amazone naar ijsvogel met voelt zich naar hier helemaal thuis en Freek tijdens ziet de sluwe jachttechniek door van het vogeltje door van heel dichtbij. in De op tv visarend is een andere jager door uit die dol is op een water én vis. Tot slot op tv staat Freek de oog van in oog met de koning van in de rivier, de naar reuzenotter. Hij ziet in tijdens er misschien schattig uit, maar het met is het een echt op roofdier!

Freek in ziet ze op naar al zijn tijdens reizen vaak vliegen: vogels! In allerlei op soorten het en maten, met vogels zijn namelijk overal. In op Brazilië barst het met van de met watervogels! De roze lepelaar de is met zijn door gekke snavel naar zo'n typische door Pantanal-vogel die helemaal is aangepast met aan met het leven in dit door moeras. Genoeg gevlogen, tijd om in te vissen. van Freek gooit zijn tijdens hengel uit in om niet veel later op een piranha aan op de haak te slaan. op de Deze vleesetende vissen zwemmen hier overal op tv en met tijdens die vlijmscherpe tanden als met scheermessen is in het met dus oppassen geblazen. En tijdens wist je dat piranha's kunnen naar het blaffen?

Freek is in door Sri tijdens Lanka en in op zoek naar uit zijn lievelingsdieren: slangen. Daarbij een is voorzichtigheid natuurlijk met geboden, in in Sinharaja leven namelijk ook uit uiterst giftige de slangen, die verder nergens voorkomen. op De door twijgslang die zich voordoet als een in takje in is gelukkig niet een gevaarlijk, maar zeer door moeilijk te het onderscheiden van een echte naar twijg. Freek vangt naar ook de koning van onder de wurgslangen: de naar tijgerpython.

Freek de is al in veel van jungles ter door wereld geweest, maar op tv in Sri Lanka treft de hij van wel iets heel van bijzonders aan. De naar jungle is een de plantenparadijs met soorten op tv waar we in Nederland alleen maar een van tijdens kunnen dromen. van Wat dacht je van op de bekerplant? van Deze mooie plant lijkt door heel onschuldig, maar schijn bedriegt, tijdens het van is een vleesetende plant! Tussen het al dat groen door zoekt Freek tijdens ook naar met kleine reptielen, en op tv met succes. de Hij vangt een het bloedzuigerhagedis!

Rwanda door wordt ook wel het groene op tv met hart van Afrika genoemd. Wanneer tijdens Freek door dit een kleine landje naar reist, wordt door hem al snel de duidelijk waarom. Werkelijk op overal is het groen, op tv groener, groenst! Tijdens een door zware op tv zoektocht diep in op tv de jungle treft Freek een bijzondere uit familie het franjeapen aan. Deze zwart-witte aapjes in op tv leven hoog in de boomtoppen uit en zijn prachtig om naar te zien. tijdens Franjeapen hebben alleen op iets met geks: ze hebben slechts de vier vingers per hand en op Freek zoekt op tv uit op tv hoe dat zit!

Freek zit diep door een in de jungle van Madagascar naar in een kamp voor de onderzoekers. het Op de trapcam ontdekt hij tijdens een met heel zeldzaam en schuw het roofdier: de door fossa oftewel fretkat. De het volgende dag hoeft hij het er nauwelijks naar tijdens naar op zoek, want de fossa scharrelt op zomaar in het de kamp rond! In met het bos naar vindt Freek een klein door uiltje, dat door de toepasselijke naam een dwergooruil heeft. op tv En geen jungle is zo tijdens ver uit weg of Freek vindt de er wel een met slang. Een heel het kleintje dit naar keer!

In de tijdens Pantanal van Brazilië van gaat Freek op op tv zoek van naar dieren met een naar zwemdiploma, want in het dit grootste moerasgebied door ter wereld is op het heel erg nat. Overal het de waar hij kijkt is water en tijdens tijdens er zijn heel veel vogels. In op de de groene graslanden vindt Freek een tijdens capibara. Dit uit in de de kluiten gewassen in knaagdier is dol op water, op tv maar op tv moet wel altijd op naar zijn hoede zijn. van Niet veel verderop treft tijdens Freek namelijk naar een gevaarlijker dier aan, de uit door kaaiman, het kleine neefje van door de een krokodil!

Freek reist tijdens door Rwanda waar op in van de eeuwenoude oerbossen heel veel dieren naar leven. En één de het van die dieren is het naar verre neefje van ons, de mensen. Van door alle dieren op de naar op tv wereld staat deze op tv aap het meest dichtbij tijdens ons, we op tv delen maar liefst ruim 98% door van van hetzelfde DNA! Freek is op een zoek naar de een chimpansee, maar dit tijdens is niet gemakkelijk. in Deze mensapen zijn schuw het en met verplaatsen zich vliegensvlug door het het bos, het maar het geluk is aan op Freeks met zijde: hij treft een slapende op chimpansee in een uit tijdens nest aan.

juli 2018
29-04-2018 14:55

Overal dieren!

Freeks wilde wereld - Overal dieren!

Freek ziet op het eiland Sri Lanka overal dieren! Hij komt het dikke broertje van de vleermuis tegen: de vleerhond. En een reuzeneekhoorn! Maar het barst er ook van de wilde zwijnen die verdacht veel lijken op hun broertjes van de Afrikaans...

15-04-2018 17:00

Verstoppertje in de Pantanal

Freeks wilde wereld - Verstoppertje in de Pantanal

Freek speelt verstoppertje met dieren in de Pantanal van Brazilië. Of beter gezegd, de dieren spelen verstoppertje met Freek. Is het een tak? Nee, het is een vogel! De reuzennachtzwaluw is de koning van de camouflage en is dol op dit spelle...

08-04-2018 17:00

Bewoners van het bamboebos

Freeks wilde wereld - Bewoners van het bamboebos

Het Afrikaanse landje Rwanda staat bekend om haar vele heuvels, bergen en zelfs vulkanen. Sommige vulkanen slapen, andere zijn heel actief. De vruchtbare grond rondom vulkanen trekt veel dieren aan. In het mysterieuze bamboebos aan de voet ...

01-04-2018 12:40

Bloeddorstige beestjes

Freeks wilde wereld - Bloeddorstige beestjes

Freek is in de Sinharaja jungle op Sri Lanka. Dit regenwoud staat bekend om haar bijzondere bewoners. Eén van die bewoners is een buitengewoon bloeddorstig beestje. Overal waar Freek en zijn cameraploeg kijken, zitten deze kleine wormpjes e...

25-03-2018 14:50

Braziliaanse cowboys

Freeks wilde wereld - Braziliaanse cowboys

In Brazilië zijn de boerderijen anders dan bij ons. Bij deze 'fazenda's' horen enorme stukken land, waar je de koeien te paard moet gaan zoeken. Freek gaat mee met de Braziliaanse cowboys met hun lasso's en Pantaneiro paarden. Ondertussen o...

03-02-2018 17:50

Reuzenmieren en gordeldieren

Freeks wilde wereld - Reuzenmieren en gordeldieren

Op de uitgestrekte droge graslanden bij de Pantanal in Brazilië struikelt Freek letterlijk over de hopen zand. Het dier dat daar verantwoordelijk voor is, is de armadillo ofwel het gordeldier, een klein gepantserd diertje dat zich hier hele...

27-01-2018 17:45

Een olifantenbad

Freeks wilde wereld - Een olifantenbad

Aan het einde van het droge seizoen verzamelen honderden Aziatische olifanten zich in het midden van Sri Lanka. Het is overal kurkdroog op het eiland, maar hier in Minneriya is nog water om hun dorst te lessen. En dat ruiken de olifanten, v...

20-01-2018 17:45

Rovers van de rivier

Freeks wilde wereld - Rovers van de rivier

Freek verkent de waterrijke Pantanal in Brazilië per kano. Zo kan hij geruisloos over het water glijden en nog dichterbij dieren komen die normaal heel schuw zijn. De piepkleine Amazone ijsvogel voelt zich hier helemaal thuis en Freek ziet ...

20-01-2018 14:55

Snavels en tanden

Freeks wilde wereld - Snavels en tanden

Freek ziet ze op al zijn reizen vaak vliegen: vogels! In allerlei soorten en maten, vogels zijn namelijk overal. In Brazilië barst het van de watervogels! De roze lepelaar is met zijn gekke snavel zo'n typische Pantanal-vogel die helemaal i...

13-01-2018 17:45

Slangen vangen

Freeks wilde wereld - Slangen vangen

Freek is in Sri Lanka en op zoek naar zijn lievelingsdieren: slangen. Daarbij is voorzichtigheid natuurlijk geboden, in Sinharaja leven namelijk ook uiterst giftige slangen, die verder nergens voorkomen. De twijgslang die zich voordoet als ...

08-01-2018 16:30

Het plantenparadijs

Freeks wilde wereld - Het plantenparadijs

Freek is al in veel jungles ter wereld geweest, maar in Sri Lanka treft hij wel iets heel bijzonders aan. De jungle is een plantenparadijs met soorten waar we in Nederland alleen maar van kunnen dromen. Wat dacht je van de bekerplant? Deze ...

08-01-2018 16:20

Het groene hart van Afrika

Freeks wilde wereld - Het groene hart van Afrika

Rwanda wordt ook wel het groene hart van Afrika genoemd. Wanneer Freek door dit kleine landje reist, wordt hem al snel duidelijk waarom. Werkelijk overal is het groen, groener, groenst! Tijdens een zware zoektocht diep in de jungle treft Fr...

07-01-2018 17:50

Junglekamp

Freeks wilde wereld - Junglekamp

Freek zit diep in de jungle van Madagascar in een kamp voor onderzoekers. Op de trapcam ontdekt hij een heel zeldzaam en schuw roofdier: de fossa oftewel fretkat. De volgende dag hoeft hij er nauwelijks naar op zoek, want de fossa scharrelt...

06-01-2018 17:50

Dieren op laag water!

Freeks wilde wereld - Dieren op laag water!

In de Pantanal van Brazilië gaat Freek op zoek naar dieren met een zwemdiploma, want in dit grootste moerasgebied ter wereld is het heel erg nat. Overal waar hij kijkt is water en er zijn heel veel vogels. In de groene graslanden vindt Free...

05-01-2018 10:45

Ons neefje de chimpansee

Freeks wilde wereld - Ons neefje de chimpansee

Freek reist door Rwanda waar in de eeuwenoude oerbossen heel veel dieren leven. En één van die dieren is het verre neefje van ons, mensen. Van alle dieren op de wereld staat deze aap het meest dichtbij ons, we delen maar liefst ruim 98% van...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Freeks wilde wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freeks wilde wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freeks wilde wereld bij Freeks wilde wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freeks wilde wereld. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freeks wilde wereld gemist

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 273
  • Laatste uitzending op 29-04-2018 om 14:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord