Programma gemist?

Op de met uitgestrekte droge graslanden bij in de Pantanal met in Brazilië struikelt door Freek van letterlijk over de hopen zand. Het in dier in dat daar verantwoordelijk voor in is, is de armadillo van ofwel een het gordeldier, een klein gepantserd op tv diertje dat zich een hier helemaal thuisvoelt. met van Een andere rare snuiter die uit ook een graag geziene op tv gast uit is op met de savannes is de de reuzenmiereneter. Dit is wel één van van de naar vreemdste het zoogdieren die Freek ooit heeft op gezien en zijn naam door doet al vermoeden naar waar ie door dol op door is...

Aan het einde met van het tijdens droge seizoen verzamelen honderden het Aziatische naar olifanten zich in naar het midden van door Sri Lanka. het Het is overal de kurkdroog op het naar eiland, maar hier tijdens in Minneriya is nog water om een een hun dorst te een lessen. En dat op ruiken de olifanten, van de heinde en verre op tv reizen ze hierheen en Freek naar is getuige een van van dit bijzondere natuurverschijnsel. Andere bijzondere uit eilandbewoners op die Freek ontmoet zijn met de typische Ceylon op tv kroonapen met hun tijdens kunstige kapsels!

Freek door verkent de met waterrijke Pantanal in Brazilië met per kano. het Zo kan hij op tv geruisloos over het water van glijden en nog het dichterbij dieren uit komen die normaal heel schuw een zijn. De piepkleine een Amazone ijsvogel voelt op tv zich hier helemaal thuis uit op tv en Freek ziet de sluwe uit jachttechniek van het vogeltje door van heel van dichtbij. De van visarend is een andere jager met die dol het is op het water én de vis. Tot slot staat tijdens Freek oog in op tv oog met de koning uit van de rivier, de het reuzenotter. door Hij ziet op er misschien schattig een uit, maar het naar is een echt door roofdier!

Freek ziet ze uit tijdens op al zijn reizen door vaak vliegen: vogels! In van allerlei soorten en maten, de vogels zijn het namelijk overal. In Brazilië in barst het van met op tv de watervogels! De roze lepelaar is van met met zijn gekke een snavel zo'n typische Pantanal-vogel tijdens die helemaal is aangepast met aan op tv het leven in dit moeras. Genoeg het gevlogen, tijd om de te vissen. in Freek gooit op tv zijn hengel uit op tv om niet van veel later een piranha aan de de met haak te slaan. Deze op tv vleesetende vissen zwemmen een hier overal tijdens en met die vlijmscherpe tanden als uit scheermessen is de het dus oppassen geblazen. door op tv En wist je dat piranha's het kunnen op tv blaffen?

Freek tijdens is in Sri Lanka de en op zoek het naar zijn in lievelingsdieren: slangen. Daarbij is door voorzichtigheid natuurlijk de geboden, in Sinharaja leven namelijk met in ook uiterst giftige slangen, die een verder nergens voorkomen. De met twijgslang die de zich voordoet als uit een takje op is gelukkig niet gevaarlijk, maar het zeer moeilijk te de onderscheiden van op een echte door twijg. Freek vangt ook met de koning onder op tv de wurgslangen: naar de tijgerpython.

Freek is het al de in veel jungles ter met wereld geweest, maar in Sri tijdens Lanka uit treft hij wel iets heel met in bijzonders aan. De de jungle is een plantenparadijs met soorten naar waar we op in Nederland uit alleen maar door van kunnen dromen. Wat dacht je met van het de bekerplant? Deze mooie plant in tijdens lijkt heel onschuldig, van maar schijn bedriegt, het is een een vleesetende plant! Tussen het al dat groen met op zoekt Freek ook naar tijdens kleine reptielen, en met succes. tijdens Hij vangt een een tijdens bloedzuigerhagedis!

Rwanda wordt ook naar wel het groene van hart door van Afrika genoemd. Wanneer Freek door door met dit kleine met landje reist, wordt hem al snel door duidelijk door waarom. Werkelijk overal is het naar groen, uit groener, groenst! Tijdens een uit zware zoektocht diep tijdens in de jungle treft door Freek van een bijzondere familie franjeapen aan. naar in Deze zwart-witte aapjes leven tijdens hoog in de boomtoppen en het zijn in prachtig om te zien. Franjeapen op naar hebben alleen iets geks: ze een hebben slechts vier naar vingers van per hand en op Freek zoekt uit hoe dat op zit!

Freek de zit diep in de met jungle van Madagascar tijdens in een op kamp voor onderzoekers. met Op de trapcam het ontdekt hij een het heel zeldzaam en schuw in roofdier: de fossa in oftewel fretkat. De volgende van naar dag hoeft hij door er nauwelijks naar op op tv zoek, want de van fossa scharrelt zomaar in het in kamp rond! uit In het bos vindt een het Freek een klein uiltje, de dat de toepasselijke naam dwergooruil het heeft. En geen op tv jungle naar is zo ver weg of uit Freek het vindt er wel het een slang. naar Een heel kleintje dit met keer!

In uit de Pantanal een van Brazilië gaat Freek naar op zoek naar dieren met de een zwemdiploma, want op in in dit grootste moerasgebied van ter wereld is het heel de erg nat. van Overal waar door hij kijkt is water met en er zijn heel naar tijdens veel vogels. In op de groene graslanden vindt naar Freek een capibara. Dit uit een in de kluiten gewassen knaagdier op tv is dol in op water, maar moet wel altijd uit op zijn hoede de zijn. Niet veel in de verderop treft Freek namelijk een gevaarlijker het dier aan, op tv de een kaaiman, het kleine neefje van de de de krokodil!

Freek reist de door Rwanda waar een in de eeuwenoude oerbossen van heel veel dieren naar leven. En één met van in die dieren een is het verre neefje uit van ons, mensen. Van de alle tijdens dieren op de wereld staat deze uit in aap het meest dichtbij een ons, we delen maar liefst op tv ruim 98% naar van hetzelfde DNA! Freek uit is op op tv zoek naar een de chimpansee, met maar dit is naar niet gemakkelijk. Deze uit mensapen zijn schuw naar en verplaatsen zich vliegensvlug door op het door bos, maar het geluk is in aan Freeks met zijde: hij treft een slapende door chimpansee in het een nest tijdens aan.

Freek reist naar tijdens het meest zuidelijke op tv puntje in van Sri Lanka. Je zou door het misschien niet in verwachten, maar op tijdens in dit eiland middenin een de Indische Oceaan gaat Freek op in het safari! Hier in Yala tijdens verkent Freek de een savanne per jeep en het in duurt in niet lang voordat hij in typische safaridieren in ontdekt zoals de de wilde waterbuffel, het kleine in Aziatische zusje van de de Afrikaanse een buffel.

De de Pantanal in Brazilië uit staat vooral bekend tijdens als vogelparadijs, dus tijdens gaat Freek op tv op zoek naar vreemde vogels. op tv De reuzentoekan is in meteen een hele het opvallende verschijning! Met naar zijn in enorme gekleurde snavel pikt deze vogel op tv overal lekker fruit uit van de bomen. de Een veel luidruchtigere naar het vogel is de blauwe ara, deze de met praatgrage papegaai is het heel romantisch. Freek ontdekt op een koppeltje in de boom. op van Wist je dat in deze vogels hun hele het leven bij elkaar blijven? tijdens Maar de tijdens meest vreemde vogel ziet Freek een hoog in naar de door boom met een gigantisch nest: de door jabiru ofwel met reuzenooievaar.

Freek is in een Rwanda, van een klein landje in Centraal-Afrika, het waar met hij op zoek gaat tijdens naar een familie berggorilla's. van het Een jongensdroom die in vervulling door gaat. De op tv berggorilla is een van tijdens de meest bedreigde diersoorten van op aarde... Ze op tv leven een erg met verstopt bestaan in de de naar mistige wouden dus in Freek moet alert op tv zijn op op ieder spoor. En zijn zoektocht op tv wordt beloond! Hij naar staat oog in in oog met een uit familie berggorilla's. Van door kleine schattige baby's tot op tv zorgzame moeders, van tijdens jonge nieuwsgierige mannetjes naar tot de op tv dominante leider van de op tv groep, in de majestueuze zilverrug. van De ontmoeting het met deze grote naar vriendelijke reuzen is heel van speciaal!

Middenin uit de woestijn van van Jordanië doemt een gigantisch meer uit op: naar de Dode naar Zee. Dood? Zo goed als, de want het door water is superzout, van zo zout in dat je er gewoon in op blijft drijven. uit Dat test Freek zelf door een een duik op te van nemen. Aan de oever van de door Dode Zee op tv leven tijdens heel veel dieren. Wie goed naar naar in de steile rotsen tuurt, ontdekt van van alles: van in Arabische en Nubische op tv steenbokken uit tot giftige schorpioenen.

In van Belize barst op tv het van de leguanen in door allerlei een soorten en maten. Op een zijn zoektocht op tv door de jungle vangt Freek door een de zwarte leguaan die op wel wat weg heeft van een op tv draakje. Deze de leguaan blijkt niet uit eenzaam te zijn, hij van heeft de een heel harem uit van vrouwtjes op tv om zich heen verzameld. En dat tijdens niet door alleen, hij heeft een op tv vervelende verstekeling: van een teek. Gelukkig kan Freek de de leguaan de bevrijden in van deze parasiet.

maart 2018
03-02-2018 17:50

Reuzenmieren en gordeldieren

Freeks wilde wereld - Reuzenmieren en gordeldieren

Op de uitgestrekte droge graslanden bij de Pantanal in Brazilië struikelt Freek letterlijk over de hopen zand. Het dier dat daar verantwoordelijk voor is, is de armadillo ofwel het gordeldier, een klein gepantserd diertje dat zich hier hele...

27-01-2018 17:45

Een olifantenbad

Freeks wilde wereld - Een olifantenbad

Aan het einde van het droge seizoen verzamelen honderden Aziatische olifanten zich in het midden van Sri Lanka. Het is overal kurkdroog op het eiland, maar hier in Minneriya is nog water om hun dorst te lessen. En dat ruiken de olifanten, v...

20-01-2018 17:45

Rovers van de rivier

Freeks wilde wereld - Rovers van de rivier

Freek verkent de waterrijke Pantanal in Brazilië per kano. Zo kan hij geruisloos over het water glijden en nog dichterbij dieren komen die normaal heel schuw zijn. De piepkleine Amazone ijsvogel voelt zich hier helemaal thuis en Freek ziet ...

20-01-2018 14:55

Snavels en tanden

Freeks wilde wereld - Snavels en tanden

Freek ziet ze op al zijn reizen vaak vliegen: vogels! In allerlei soorten en maten, vogels zijn namelijk overal. In Brazilië barst het van de watervogels! De roze lepelaar is met zijn gekke snavel zo'n typische Pantanal-vogel die helemaal i...

13-01-2018 17:45

Slangen vangen

Freeks wilde wereld - Slangen vangen

Freek is in Sri Lanka en op zoek naar zijn lievelingsdieren: slangen. Daarbij is voorzichtigheid natuurlijk geboden, in Sinharaja leven namelijk ook uiterst giftige slangen, die verder nergens voorkomen. De twijgslang die zich voordoet als ...

08-01-2018 16:30

Het plantenparadijs

Freeks wilde wereld - Het plantenparadijs

Freek is al in veel jungles ter wereld geweest, maar in Sri Lanka treft hij wel iets heel bijzonders aan. De jungle is een plantenparadijs met soorten waar we in Nederland alleen maar van kunnen dromen. Wat dacht je van de bekerplant? Deze ...

08-01-2018 16:20

Het groene hart van Afrika

Freeks wilde wereld - Het groene hart van Afrika

Rwanda wordt ook wel het groene hart van Afrika genoemd. Wanneer Freek door dit kleine landje reist, wordt hem al snel duidelijk waarom. Werkelijk overal is het groen, groener, groenst! Tijdens een zware zoektocht diep in de jungle treft Fr...

07-01-2018 17:50

Junglekamp

Freeks wilde wereld - Junglekamp

Freek zit diep in de jungle van Madagascar in een kamp voor onderzoekers. Op de trapcam ontdekt hij een heel zeldzaam en schuw roofdier: de fossa oftewel fretkat. De volgende dag hoeft hij er nauwelijks naar op zoek, want de fossa scharrelt...

06-01-2018 17:50

Dieren op laag water!

Freeks wilde wereld - Dieren op laag water!

In de Pantanal van Brazilië gaat Freek op zoek naar dieren met een zwemdiploma, want in dit grootste moerasgebied ter wereld is het heel erg nat. Overal waar hij kijkt is water en er zijn heel veel vogels. In de groene graslanden vindt Free...

05-01-2018 10:45

Ons neefje de chimpansee

Freeks wilde wereld - Ons neefje de chimpansee

Freek reist door Rwanda waar in de eeuwenoude oerbossen heel veel dieren leven. En één van die dieren is het verre neefje van ons, mensen. Van alle dieren op de wereld staat deze aap het meest dichtbij ons, we delen maar liefst ruim 98% van...

04-01-2018 10:50

Op safari in Sri Lanka

Freeks wilde wereld - Op safari in Sri Lanka

Freek reist naar het meest zuidelijke puntje van Sri Lanka. Je zou het misschien niet verwachten, maar op dit eiland middenin de Indische Oceaan gaat Freek op safari! Hier in Yala verkent Freek de savanne per jeep en het duurt niet lang voo...

03-01-2018 10:50

Kleurrijke vogels

Freeks wilde wereld - Kleurrijke vogels

De Pantanal in Brazilië staat vooral bekend als vogelparadijs, dus gaat Freek op zoek naar vreemde vogels. De reuzentoekan is meteen een hele opvallende verschijning! Met zijn enorme gekleurde snavel pikt deze vogel overal lekker fruit van ...

02-01-2018 10:55

Berggorilla's

Freeks wilde wereld - Berggorilla's

Freek is in Rwanda, een klein landje in Centraal-Afrika, waar hij op zoek gaat naar een familie berggorilla's. Een jongensdroom die in vervulling gaat. De berggorilla is een van de meest bedreigde diersoorten op aarde... Ze leven een erg ve...

22-12-2017 17:45

Jordanië - Dode Zee

Freeks wilde wereld - Jordanië - Dode Zee

Middenin de woestijn van Jordanië doemt een gigantisch meer op: de Dode Zee. Dood? Zo goed als, want het water is superzout, zo zout dat je er gewoon in blijft drijven. Dat test Freek zelf door een duik te nemen. Aan de oever van de Dode Ze...

21-12-2017 17:40

Belize - Teken check

Freeks wilde wereld - Belize - Teken check

In Belize barst het van de leguanen in allerlei soorten en maten. Op zijn zoektocht door de jungle vangt Freek een zwarte leguaan die wel wat weg heeft van een draakje. Deze leguaan blijkt niet eenzaam te zijn, hij heeft een heel harem van ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Freeks wilde wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freeks wilde wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freeks wilde wereld bij Freeks wilde wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freeks wilde wereld. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freeks wilde wereld gemist

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 268
  • Laatste uitzending op 03-02-2018 om 17:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord