Programma gemist?

Freek ziet op in het eiland Sri het Lanka een overal dieren! het Hij komt het de dikke broertje van de vleermuis de tegen: de de vleerhond. En een tijdens reuzeneekhoorn! Maar op het barst er in ook van de de wilde zwijnen die tijdens verdacht veel lijken op uit hun broertjes van het de Afrikaanse naar savanne.

Freek speelt op verstoppertje met dieren in met de Pantanal van op tv Brazilië. Of beter op tv gezegd, het de dieren spelen van verstoppertje met Freek. Is het uit een met tak? Nee, het is een de door vogel! De reuzennachtzwaluw is met de koning van de camouflage het en is dol naar op tijdens dit spelletje. Andere dieren in die zich graag verdekt van opstellen zijn katachtigen. op tv Als het donker tijdens wordt, gaat het Freek op avontuur een en van vindt het favoriete plekje van tijdens de ocelot, in een acrobatische kat uit die zich 's nachts op tv wel op tv laat zien!

Het Afrikaanse landje tijdens het Rwanda staat bekend om naar haar vele heuvels, op bergen en zelfs vulkanen. Sommige tijdens vulkanen tijdens slapen, andere zijn uit heel actief. naar De vruchtbare grond rondom naar vulkanen trekt veel dieren aan. van In het mysterieuze het bamboebos aan de in voet op tv van een vulkaan op tv ontdekt Freek een heel in grappig aapje, de gouden het meerkat! Er met blijkt een in enorme groep van op tv deze dieren in de boomtoppen de te ritselen. Gouden door de meerkatten zijn namelijk dol op bamboe in en van dat is er het genoeg in dit op bos!

Freek naar is in door de Sinharaja jungle op Sri Lanka. door tijdens Dit regenwoud staat bekend om haar tijdens bijzondere bewoners. Eén uit van die bewoners het is een buitengewoon op bloeddorstig beestje. Overal tijdens de waar Freek en zijn cameraploeg kijken, van uit zitten deze kleine een wormpjes en ze laten onmiskenbare tijdens sporen na! op tv Maar deze jungle een heeft, verstopt tussen met het groen, nog uit meer verrassingen de in petto. Freek vangt een het bamboeslang, waarbij hij van goed moet opletten, door want sommige van zijn giftig en dus van gevaarlijk.

In het Brazilië zijn de naar boerderijen anders dan bij in ons. Bij deze op 'fazenda's' het horen enorme stukken land, waar naar je de het koeien te paard naar moet gaan met zoeken. Freek gaat mee het met de Braziliaanse een cowboys met in hun lasso's en Pantaneiro het paarden. Ondertussen het ontdekt hij een vijgenboom het die een uit palmboom aan het wurgen is en door komt hij tijdens een heel zeldzaam hert een op tv tegen.

Op tijdens de uitgestrekte droge graslanden bij de de van Pantanal in Brazilië struikelt Freek op letterlijk over de op hopen zand. Het in dier dat op daar door verantwoordelijk voor is, is de op tv armadillo ofwel het op tv gordeldier, een klein gepantserd tijdens diertje met dat zich hier een helemaal thuisvoelt. Een andere het rare snuiter van die ook een graag geziene door gast met is op de savannes is naar op tv de reuzenmiereneter. Dit is de wel één van van de vreemdste zoogdieren die op tv Freek ooit heeft van gezien in en zijn naam de doet al vermoeden waar uit ie dol met op is...

Aan op tv het einde van het de droge seizoen tijdens verzamelen honderden door Aziatische olifanten zich in door het midden van Sri Lanka. een Het is overal een kurkdroog op het een met eiland, maar hier in in Minneriya is nog een water om van hun dorst te op lessen. En dat ruiken de tijdens olifanten, van heinde en tijdens verre reizen tijdens ze de hierheen en Freek op tv is getuige van dit bijzondere natuurverschijnsel. van het Andere bijzondere eilandbewoners die Freek ontmoet een zijn in de typische Ceylon kroonapen met naar hun kunstige op tv kapsels!

Freek verkent het de waterrijke Pantanal in door Brazilië per tijdens kano. Zo kan hij op op geruisloos over het een water glijden en nog dichterbij naar dieren komen die normaal tijdens heel schuw op tv zijn. De op tv piepkleine Amazone ijsvogel voelt op zich met hier helemaal thuis en van Freek ziet de sluwe op tv jachttechniek door van het vogeltje van heel dichtbij. door De visarend door is in een andere jager naar die dol is op water in én vis. Tot naar slot een staat Freek oog in van oog met de koning van in van de rivier, de reuzenotter. Hij tijdens ziet tijdens er misschien schattig uit, naar maar het is een echt tijdens met roofdier!

Freek ziet de ze op in al zijn reizen vaak vliegen: naar vogels! van In allerlei soorten uit en maten, vogels naar zijn namelijk overal. In Brazilië tijdens barst het van van op de watervogels! De tijdens roze lepelaar is met zijn gekke een snavel in zo'n typische Pantanal-vogel die helemaal de is aangepast aan van een het leven in het dit moeras. Genoeg gevlogen, naar tijd om te vissen. in Freek gooit zijn door hengel uit om niet uit veel later een naar met piranha aan de haak te slaan. door Deze vleesetende vissen met zwemmen hier overal naar en met die in vlijmscherpe tanden als de scheermessen is het in dus oppassen geblazen. van het En wist je dat piranha's kunnen naar een blaffen?

Freek is in op tv met Sri Lanka en een op zoek naar zijn lievelingsdieren: slangen. met Daarbij door is voorzichtigheid natuurlijk geboden, tijdens in Sinharaja leven het namelijk ook uit uiterst giftige slangen, die uit verder uit nergens voorkomen. De van twijgslang die zich in voordoet als een takje is gelukkig een niet gevaarlijk, uit maar zeer de moeilijk te onderscheiden van van een echte twijg. in Freek op tv vangt ook de koning op onder de wurgslangen: de de tijgerpython.

Freek is al een in veel jungles een ter met wereld geweest, maar in Sri de Lanka uit treft hij in wel iets heel bijzonders op aan. De jungle is door een plantenparadijs het met soorten op waar we in Nederland tijdens alleen maar van kunnen de dromen. Wat het dacht je van een de bekerplant? Deze van mooie plant lijkt heel op onschuldig, maar schijn bedriegt, naar het is een op het vleesetende plant! Tussen uit al dat groen in zoekt Freek ook naar kleine reptielen, met door en met succes. Hij vangt een uit een bloedzuigerhagedis!

Rwanda in wordt ook wel het groene een hart met van Afrika genoemd. Wanneer Freek tijdens een door dit kleine landje reist, wordt tijdens tijdens hem al snel duidelijk waarom. Werkelijk een overal is in het groen, met groener, groenst! Tijdens op tv een zware zoektocht diep in de de op jungle treft op Freek een bijzondere familie franjeapen aan. met door Deze zwart-witte aapjes leven hoog het in de boomtoppen en tijdens zijn prachtig van om te de zien. Franjeapen hebben alleen iets de geks: ze hebben de slechts vier vingers het per hand en uit Freek het zoekt uit een hoe dat zit!

Freek de zit diep in in de jungle van met Madagascar in een kamp voor door het onderzoekers. Op de trapcam tijdens ontdekt hij een heel de zeldzaam en een schuw roofdier: de fossa op tv oftewel fretkat. De volgende op tv dag op tv hoeft hij er nauwelijks uit naar op zoek, want met de fossa het scharrelt zomaar in het naar kamp rond! In op tv het op bos vindt Freek een in klein met uiltje, dat de toepasselijke naam dwergooruil het heeft. op tv En geen jungle is op zo ver weg of op een Freek vindt er wel een slang. in Een heel kleintje met dit in keer!

In de Pantanal uit op van Brazilië gaat Freek op zoek een naar dieren op met een van zwemdiploma, want in dit naar grootste moerasgebied met ter wereld is het heel op erg op tv nat. Overal van waar hij kijkt is door water en het er zijn heel uit veel vogels. In de groene graslanden van vindt met Freek een capibara. Dit het uit van de kluiten gewassen het knaagdier is dol naar op water, maar moet naar wel altijd op tijdens zijn hoede zijn. Niet de veel van verderop treft Freek namelijk een naar gevaarlijker dier tijdens aan, de kaaiman, het kleine tijdens op tv neefje van de op krokodil!

Freek reist door van Rwanda waar het in de eeuwenoude oerbossen in heel veel dieren tijdens op tv leven. En één van die uit dieren naar is het verre neefje van ons, het mensen. Van op tv alle dieren naar op de tijdens wereld staat deze een aap het meest dichtbij door ons, we op tv delen maar liefst ruim met 98% van hetzelfde DNA! op Freek is uit op zoek naar uit de chimpansee, door maar dit is niet gemakkelijk. Deze een mensapen zijn de schuw en van verplaatsen zich vliegensvlug door uit het bos, een maar het geluk is aan door Freeks zijde: tijdens hij treft een tijdens slapende chimpansee in een het nest op aan.

oktober 2018
29-04-2018 14:55

Overal dieren!

Freeks wilde wereld - Overal dieren!

Freek ziet op het eiland Sri Lanka overal dieren! Hij komt het dikke broertje van de vleermuis tegen: de vleerhond. En een reuzeneekhoorn! Maar het barst er ook van de wilde zwijnen die verdacht veel lijken op hun broertjes van de Afrikaans...

15-04-2018 17:00

Verstoppertje in de Pantanal

Freeks wilde wereld - Verstoppertje in de Pantanal

Freek speelt verstoppertje met dieren in de Pantanal van Brazilië. Of beter gezegd, de dieren spelen verstoppertje met Freek. Is het een tak? Nee, het is een vogel! De reuzennachtzwaluw is de koning van de camouflage en is dol op dit spelle...

08-04-2018 17:00

Bewoners van het bamboebos

Freeks wilde wereld - Bewoners van het bamboebos

Het Afrikaanse landje Rwanda staat bekend om haar vele heuvels, bergen en zelfs vulkanen. Sommige vulkanen slapen, andere zijn heel actief. De vruchtbare grond rondom vulkanen trekt veel dieren aan. In het mysterieuze bamboebos aan de voet ...

01-04-2018 12:40

Bloeddorstige beestjes

Freeks wilde wereld - Bloeddorstige beestjes

Freek is in de Sinharaja jungle op Sri Lanka. Dit regenwoud staat bekend om haar bijzondere bewoners. Eén van die bewoners is een buitengewoon bloeddorstig beestje. Overal waar Freek en zijn cameraploeg kijken, zitten deze kleine wormpjes e...

25-03-2018 14:50

Braziliaanse cowboys

Freeks wilde wereld - Braziliaanse cowboys

In Brazilië zijn de boerderijen anders dan bij ons. Bij deze 'fazenda's' horen enorme stukken land, waar je de koeien te paard moet gaan zoeken. Freek gaat mee met de Braziliaanse cowboys met hun lasso's en Pantaneiro paarden. Ondertussen o...

03-02-2018 17:50

Reuzenmieren en gordeldieren

Freeks wilde wereld - Reuzenmieren en gordeldieren

Op de uitgestrekte droge graslanden bij de Pantanal in Brazilië struikelt Freek letterlijk over de hopen zand. Het dier dat daar verantwoordelijk voor is, is de armadillo ofwel het gordeldier, een klein gepantserd diertje dat zich hier hele...

27-01-2018 17:45

Een olifantenbad

Freeks wilde wereld - Een olifantenbad

Aan het einde van het droge seizoen verzamelen honderden Aziatische olifanten zich in het midden van Sri Lanka. Het is overal kurkdroog op het eiland, maar hier in Minneriya is nog water om hun dorst te lessen. En dat ruiken de olifanten, v...

20-01-2018 17:45

Rovers van de rivier

Freeks wilde wereld - Rovers van de rivier

Freek verkent de waterrijke Pantanal in Brazilië per kano. Zo kan hij geruisloos over het water glijden en nog dichterbij dieren komen die normaal heel schuw zijn. De piepkleine Amazone ijsvogel voelt zich hier helemaal thuis en Freek ziet ...

20-01-2018 14:55

Snavels en tanden

Freeks wilde wereld - Snavels en tanden

Freek ziet ze op al zijn reizen vaak vliegen: vogels! In allerlei soorten en maten, vogels zijn namelijk overal. In Brazilië barst het van de watervogels! De roze lepelaar is met zijn gekke snavel zo'n typische Pantanal-vogel die helemaal i...

13-01-2018 17:45

Slangen vangen

Freeks wilde wereld - Slangen vangen

Freek is in Sri Lanka en op zoek naar zijn lievelingsdieren: slangen. Daarbij is voorzichtigheid natuurlijk geboden, in Sinharaja leven namelijk ook uiterst giftige slangen, die verder nergens voorkomen. De twijgslang die zich voordoet als ...

08-01-2018 16:30

Het plantenparadijs

Freeks wilde wereld - Het plantenparadijs

Freek is al in veel jungles ter wereld geweest, maar in Sri Lanka treft hij wel iets heel bijzonders aan. De jungle is een plantenparadijs met soorten waar we in Nederland alleen maar van kunnen dromen. Wat dacht je van de bekerplant? Deze ...

08-01-2018 16:20

Het groene hart van Afrika

Freeks wilde wereld - Het groene hart van Afrika

Rwanda wordt ook wel het groene hart van Afrika genoemd. Wanneer Freek door dit kleine landje reist, wordt hem al snel duidelijk waarom. Werkelijk overal is het groen, groener, groenst! Tijdens een zware zoektocht diep in de jungle treft Fr...

07-01-2018 17:50

Junglekamp

Freeks wilde wereld - Junglekamp

Freek zit diep in de jungle van Madagascar in een kamp voor onderzoekers. Op de trapcam ontdekt hij een heel zeldzaam en schuw roofdier: de fossa oftewel fretkat. De volgende dag hoeft hij er nauwelijks naar op zoek, want de fossa scharrelt...

06-01-2018 17:50

Dieren op laag water!

Freeks wilde wereld - Dieren op laag water!

In de Pantanal van Brazilië gaat Freek op zoek naar dieren met een zwemdiploma, want in dit grootste moerasgebied ter wereld is het heel erg nat. Overal waar hij kijkt is water en er zijn heel veel vogels. In de groene graslanden vindt Free...

05-01-2018 10:45

Ons neefje de chimpansee

Freeks wilde wereld - Ons neefje de chimpansee

Freek reist door Rwanda waar in de eeuwenoude oerbossen heel veel dieren leven. En één van die dieren is het verre neefje van ons, mensen. Van alle dieren op de wereld staat deze aap het meest dichtbij ons, we delen maar liefst ruim 98% van...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Freeks wilde wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freeks wilde wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freeks wilde wereld bij Freeks wilde wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freeks wilde wereld. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freeks wilde wereld gemist

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freeks wilde wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Freeks wilde wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 273
  • Laatste uitzending op 29-04-2018 om 14:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord