Programma gemist?

Kunstenaar de Kehinde Wiley een maakt kleurrijke variaties op klassieke tijdens schilderijen, waarop in zwarte mannen een hoofdrol spelen.Meer op Kunstenaar Kehinde naar Wiley maakt kleurrijke variaties het op naar klassieke schilderijen (zoals het portret naar dat Jacques-Louis op David een begin 19de eeuw maakte tijdens van Napoleon), in waarop zwarte mannen een hoofdrol naar spelen. op Hij gaat een nieuwe uitdaging naar aan wanneer hij voor op het eerst zijn op blik op de zwarte vrouwen richt. op Hij vindt naar zijn modellen op op tv straat in New York, kleedt het ze tijdens in couture van naar Givenchy, en vereeuwigt ze op een het linnen in doek.Minder

Kunstenaar naar Kehinde Wiley maakt het kleurrijke variaties op klassieke op tv schilderijen waarop zwarte naar mannen op een hoofdrol spelen. Hij gaat op een het nieuwe uitdaging aan wanneer hij een zijn blik tijdens op zwarte van vrouwen richt.Meer Kunstenaar Kehinde Wiley in maakt kleurrijke van variaties op klassieke schilderijen (zoals door het met portret dat naar Jacques-Louis David begin 19de met eeuw maakte van Napoleon), naar waarop zwarte mannen een tijdens de hoofdrol spelen. Hij op gaat een nieuwe uitdaging aan wanneer op tv hij voor het op tv eerst zijn blik op tv op zwarte vrouwen uit richt. het Hij vindt zijn modellen uit op straat in door New York, kleedt ze tijdens in couture van met Givenchy, en vereeuwigt een ze met op het naar linnen doek.Minder

januari 2021
07-11-2015 10:25

Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte schoonheid

Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid - Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte schoonheid

Kunstenaar Kehinde Wiley maakt kleurrijke variaties op klassieke schilderijen, waarop zwarte mannen een hoofdrol spelen.Meer Kunstenaar Kehinde Wiley maakt kleurrijke variaties op klassieke schilderijen (zoals het portret dat Jacques-Louis ...

15-11-2014 11:19

Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid

Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid - Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid

Kunstenaar Kehinde Wiley maakt kleurrijke variaties op klassieke schilderijen waarop zwarte mannen een hoofdrol spelen. Hij gaat een nieuwe uitdaging aan wanneer hij zijn blik op zwarte vrouwen richt.Meer Kunstenaar Kehinde Wiley maakt kleu...

Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid bij Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid. Heb je een uitzending van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid gemist

Uitzending gemist van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-11-2015 om 10:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!