Programma gemist?

Kunstenaar Kehinde Wiley de maakt kleurrijke een variaties het op klassieke schilderijen, tijdens waarop zwarte mannen een hoofdrol het spelen.Meer Kunstenaar Kehinde van Wiley een maakt kleurrijke variaties op klassieke op schilderijen (zoals het portret van van dat Jacques-Louis David begin 19de eeuw van maakte van Napoleon), van van waarop zwarte mannen het een hoofdrol spelen. Hij gaat een de nieuwe uitdaging op tv aan wanneer hij voor uit het eerst op zijn tijdens blik op zwarte vrouwen richt. door Hij vindt uit zijn modellen op straat naar in New York, kleedt met ze in van couture van van Givenchy, en in vereeuwigt ze op met het linnen doek.Minder

Kunstenaar Kehinde Wiley uit maakt van kleurrijke variaties op tijdens klassieke schilderijen op waarop zwarte mannen een op tv hoofdrol spelen. Hij gaat op tv een nieuwe uitdaging uit aan wanneer hij van zijn blik op zwarte van vrouwen richt.Meer op tv Kunstenaar Kehinde Wiley maakt een kleurrijke variaties op door klassieke schilderijen de (zoals het portret dat het Jacques-Louis van David begin op tv 19de eeuw maakte op tv van Napoleon), waarop zwarte het mannen een hoofdrol spelen. de Hij gaat een nieuwe naar uitdaging met aan wanneer hij op tv voor het eerst van zijn blik door op zwarte vrouwen met richt. Hij vindt naar zijn modellen op straat in tijdens New York, een kleedt ze in met couture van Givenchy, en vereeuwigt door ze tijdens op het linnen van doek.Minder

mei 2020
07-11-2015 10:25

Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte schoonheid

Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid - Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte schoonheid

Kunstenaar Kehinde Wiley maakt kleurrijke variaties op klassieke schilderijen, waarop zwarte mannen een hoofdrol spelen.Meer Kunstenaar Kehinde Wiley maakt kleurrijke variaties op klassieke schilderijen (zoals het portret dat Jacques-Louis ...

15-11-2014 11:19

Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid

Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid - Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid

Kunstenaar Kehinde Wiley maakt kleurrijke variaties op klassieke schilderijen waarop zwarte mannen een hoofdrol spelen. Hij gaat een nieuwe uitdaging aan wanneer hij zijn blik op zwarte vrouwen richt.Meer Kunstenaar Kehinde Wiley maakt kleu...

Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid bij Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid. Heb je een uitzending van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid gemist

Uitzending gemist van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-11-2015 om 10:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!