Programma gemist?

Kunstenaar Kehinde door Wiley naar maakt kleurrijke variaties met op klassieke schilderijen, waarop zwarte in mannen een hoofdrol op spelen.Meer een Kunstenaar Kehinde Wiley maakt kleurrijke naar variaties op klassieke schilderijen tijdens (zoals het met portret dat Jacques-Louis David van begin 19de eeuw een maakte van Napoleon), door waarop op zwarte mannen de een hoofdrol spelen. tijdens Hij gaat een nieuwe het uitdaging aan door wanneer hij voor op het eerst zijn blik op zwarte op tv een vrouwen richt. Hij vindt zijn modellen een op straat met in in New York, kleedt ze in op tv couture van Givenchy, en het vereeuwigt ze op tijdens het het linnen doek.Minder

Kunstenaar Kehinde Wiley een maakt kleurrijke door variaties op klassieke van schilderijen waarop zwarte de mannen een op tv hoofdrol spelen. Hij gaat een in nieuwe uitdaging een aan wanneer hij zijn de blik op de zwarte vrouwen richt.Meer het Kunstenaar een Kehinde Wiley maakt kleurrijke op variaties op klassieke een schilderijen (zoals het op tv portret dat van Jacques-Louis David begin 19de eeuw van maakte van Napoleon), op waarop zwarte mannen een naar hoofdrol spelen. de Hij gaat een nieuwe naar van uitdaging aan wanneer hij een voor het eerst zijn tijdens blik op de zwarte vrouwen richt. Hij tijdens vindt zijn modellen op naar straat de in New York, kleedt ze van in couture tijdens van Givenchy, en vereeuwigt de een ze op het linnen van doek.Minder

mei 2021
07-11-2015 10:25

Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte schoonheid

Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid - Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte schoonheid

Kunstenaar Kehinde Wiley maakt kleurrijke variaties op klassieke schilderijen, waarop zwarte mannen een hoofdrol spelen.Meer Kunstenaar Kehinde Wiley maakt kleurrijke variaties op klassieke schilderijen (zoals het portret dat Jacques-Louis ...

15-11-2014 11:19

Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid

Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid - Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid

Kunstenaar Kehinde Wiley maakt kleurrijke variaties op klassieke schilderijen waarop zwarte mannen een hoofdrol spelen. Hij gaat een nieuwe uitdaging aan wanneer hij zijn blik op zwarte vrouwen richt.Meer Kunstenaar Kehinde Wiley maakt kleu...

Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid bij Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid. Heb je een uitzending van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid gemist

Uitzending gemist van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-11-2015 om 10:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!