Programma gemist?

Kunstenaar Kehinde Wiley het een maakt kleurrijke variaties van op klassieke schilderijen, waarop zwarte op tv mannen de een hoofdrol spelen.Meer naar Kunstenaar Kehinde Wiley van maakt kleurrijke variaties op klassieke schilderijen uit (zoals het het portret dat op tv Jacques-Louis David begin 19de tijdens eeuw maakte van Napoleon), tijdens waarop zwarte mannen uit de een hoofdrol spelen. Hij de gaat een nieuwe uitdaging aan met wanneer hij in voor het de eerst zijn blik op zwarte in een vrouwen richt. Hij vindt zijn een modellen op straat in een New van York, kleedt ze in couture het van uit Givenchy, en vereeuwigt ze met op het naar linnen doek.Minder

Kunstenaar door Kehinde Wiley het maakt kleurrijke variaties op klassieke het schilderijen waarop de zwarte mannen een hoofdrol spelen. naar op tv Hij gaat een nieuwe op uitdaging aan wanneer door hij zijn op blik op zwarte de vrouwen richt.Meer Kunstenaar op Kehinde Wiley maakt kleurrijke in variaties op klassieke schilderijen van (zoals het portret van dat met Jacques-Louis David begin 19de eeuw op maakte van Napoleon), op waarop uit zwarte mannen een hoofdrol spelen. Hij uit gaat met een nieuwe uitdaging aan wanneer door hij door voor het eerst zijn blik in met op zwarte vrouwen richt. in Hij vindt zijn naar modellen op straat in in New York, kleedt ze een in couture van met Givenchy, en op tv vereeuwigt van ze op het linnen uit doek.Minder

september 2021
07-11-2015 10:25

Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte schoonheid

Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid - Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte schoonheid

Kunstenaar Kehinde Wiley maakt kleurrijke variaties op klassieke schilderijen, waarop zwarte mannen een hoofdrol spelen.Meer Kunstenaar Kehinde Wiley maakt kleurrijke variaties op klassieke schilderijen (zoals het portret dat Jacques-Louis ...

15-11-2014 11:19

Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid

Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid - Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid

Kunstenaar Kehinde Wiley maakt kleurrijke variaties op klassieke schilderijen waarop zwarte mannen een hoofdrol spelen. Hij gaat een nieuwe uitdaging aan wanneer hij zijn blik op zwarte vrouwen richt.Meer Kunstenaar Kehinde Wiley maakt kleu...

Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid bij Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid. Heb je een uitzending van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid gemist

Uitzending gemist van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-11-2015 om 10:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!