Programma gemist?

Kunstenaar Kehinde Wiley op maakt kleurrijke de variaties op klassieke schilderijen, met waarop naar zwarte mannen van een hoofdrol spelen.Meer Kunstenaar Kehinde van Wiley maakt kleurrijke op tv variaties op klassieke schilderijen naar naar (zoals het portret dat een Jacques-Louis David begin 19de door eeuw maakte van van Napoleon), waarop zwarte een mannen een hoofdrol tijdens spelen. Hij gaat een tijdens in nieuwe uitdaging aan wanneer hij voor een het eerst zijn tijdens blik op met zwarte vrouwen richt. naar Hij met vindt zijn modellen op straat op tv in New tijdens York, kleedt van ze in couture van Givenchy, door en vereeuwigt op tv ze op het linnen door doek.Minder

Kunstenaar op tv Kehinde Wiley maakt kleurrijke variaties naar op klassieke op schilderijen waarop zwarte de mannen een hoofdrol op spelen. Hij met gaat een met nieuwe uitdaging aan wanneer hij uit zijn blik op tv op zwarte vrouwen richt.Meer op Kunstenaar Kehinde een Wiley maakt met kleurrijke variaties op klassieke schilderijen (zoals tijdens door het portret dat Jacques-Louis tijdens David begin 19de eeuw op maakte van van Napoleon), waarop zwarte in mannen een in hoofdrol spelen. Hij gaat tijdens een nieuwe uitdaging de aan wanneer hij door voor het eerst zijn blik met uit op zwarte vrouwen richt. Hij de vindt zijn met modellen op straat in op tv New op York, kleedt ze in couture door van Givenchy, en op tv vereeuwigt ze op het naar linnen met doek.Minder

september 2020
07-11-2015 10:25

Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte schoonheid

Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid - Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte schoonheid

Kunstenaar Kehinde Wiley maakt kleurrijke variaties op klassieke schilderijen, waarop zwarte mannen een hoofdrol spelen.Meer Kunstenaar Kehinde Wiley maakt kleurrijke variaties op klassieke schilderijen (zoals het portret dat Jacques-Louis ...

15-11-2014 11:19

Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid

Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid - Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid

Kunstenaar Kehinde Wiley maakt kleurrijke variaties op klassieke schilderijen waarop zwarte mannen een hoofdrol spelen. Hij gaat een nieuwe uitdaging aan wanneer hij zijn blik op zwarte vrouwen richt.Meer Kunstenaar Kehinde Wiley maakt kleu...

Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid bij Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid. Heb je een uitzending van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid gemist

Uitzending gemist van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Kunstenaar Kehinde Wiley - Zwarte Schoonheid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-11-2015 om 10:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!