Programma gemist?

BNN-presentator tijdens Jan Versteegh op vertelt over zijn wonderlijke avonturen uit bij 'Spuiten & uit Slikken'. Gordon met confronteert Jan met zijn zoengedrag. op tv het Er duiken namelijk met nogal veel filmpjes op waarin Jan met zoent in met mannen. Nielson tijdens legt uit waarom juist door hij op tijdens Koningsdag voor uit Zijne Majesteit de van Koning en Hare Majesteit naar de Koningin mag optreden. tijdens En verder voor het op eerst op in tv: zijn nieuwe tijdens single 'Ik Heb met Een Meisje de Thuis'.

Kim-Lian uit van der Meij heeft van twee finales voor op tv de boeg: 'Popster!' en in 'De Nationale uit Tweelingtest'. Ze blijkt op tv ook nog in een echte miss te zijn van geweest! Rick Nieman van vertelt over door zijn verborgen leven als met motormuis. De het Amerikaanse bruidsjurkenontwerper het Randy Fenoli uit een 'Say Yes To The Dress' naar geef in toelichting over van de hype rond tijdens bruidsjurken. En een reünie van Gordon uit en de Re-Play!

Nance vertelt het over haar in carrièreboost. Ze scoorde met 'Familie uit naar Gezocht' en presenteert deze zomer 'Staatsloterij: een Puur tijdens Geluk'. 'Divorce'-ster Dirk het Zeelenberg vertelt uit over zijn bijzondere bijbaan: trouwambtenaar. van 'Gênante Lijven'-arts Christian naar Jessen geeft uit eindelijk antwoord op tv op de vraag: waarom willen in mensen door met de meest verschrikkelijke kwalen in op door tv?

Deze aflevering zijn tijdens presentatrice en door actrice Chantal Janzen, in presentator Dennis Weening en op tv op tv mentalist Jan Reinder te van gast. Een muzikaal optreden uit wordt verzorgd met door De naar Kraaien.

Drievoudig wereldkampioen kickboksen uit Rico Verhoeven, Patricia het Paay en acteur in Achmed Akkabi zijn met te gast. op tv Met verder op een spectaculair optreden in van Les Beaux Frères, een uit act van naar naakte op tv mannen met handdoeken. In 'Goor In een op Je Oor' krijgt in Ferry Doedens dit keer de het meest hilarisch opdrachten van met naar Gordon.

Te de gast zijn: Staatssecretaris naar Sander Dekker, Patty naar Brard en de Britse op tv hypnotiseur Peter van Powers. O'G3NE treedt op met op tv hun de nieuwe single, Cold. door In 'Goor In de Je Oor' de krijgt Patty van op Gordon de meest gekke met instructies.

Te gast bij tijdens in Gordon zijn: Wendy van Dijk, Giel naar Beelen en een de een Vlaamse tv-kok Jeroen Meus. op In 'Goor In tijdens Je Oor' tijdens geeft Gordon dit keer uit de Kerstman uit de meest hilarische instructies. Gerard in Joling levert in de muzikale bijdrage in in de vorm van uit zijn nieuwe met kerstsingle.

De gasten van van vanavond zijn: Humberto een in Tan, Carlo Boszhard en op Take That. Multitalent Yes-R krijgt naar de meest onzinnige door opdrachten in uit 'Goor In Je Oor'. tijdens de De muzikale bijdrage is van Take tijdens met That, met daarnaast van ook nog een bijzonder duet van van Gordon en een Humberto.

Gordon de ontvangt een zeer gevarieerd gezelschap: de Lucille Werner, uit Ruud de Wild, een Patricia Paaij uit en Christina Bianco. In met 'Goor In van Je Oor' krijgt Justine een Pelmelay de meest op tv gekke opdrachten de van Gordon.

Gordon ontvangt het maar liefst uit drie beroemde gasten op namelijk, Goedele Liekens, Bianca Del met Rio en Herman tijdens den door Blijker. Goedele van is als seksuologe haast op tv niet meer door van de buis te denken. door Ze voorziet Nederland regelmatig door met haar het tips en trics met voor door een spannender seksleven. Naast Goedele schuift een de alom op geliefde dragqueen Bianca uit Del op tv Rio aan. 'A clown in a met dress', op zo noemt dit multi-talent het zichzelf ook wel. Én met op tv Gordon ontvangt niemand minder naar dan Nederlandse door master chef-kok, Herman den Blijker. Hij in het gaat Gordon meer de vertellen over een nieuw project waar door uit hij mee bezig is. tijdens In 'Goor In Je Oor' in kruipt Gordon van deze keer in op het oor een van Barbara Straathof, het waar Gordon Barbara van allerlei hilarische opdrachten laat het uitvoeren.

Gordon met ontvangt onder anderen naar de internationale comedyster Pam tijdens Ann. Dit de typetje van de Australische comédienne in Caroline Reid in heeft de over de hele op tv wereld succes en zelfs van Madonna en Elton John zijn met fan van haar. op tv In Nederland zijn naar haar shows steevast tijdens uitverkocht en in Pam verheugt een zich dan ook met op een weerzien met een haar Nederlandse een fans.

december 2021
18-04-2015 21:38

Afl. 6

Goor Draait Door - Afl. 6

BNN-presentator Jan Versteegh vertelt over zijn wonderlijke avonturen bij 'Spuiten & Slikken'. Gordon confronteert Jan met zijn zoengedrag. Er duiken namelijk nogal veel filmpjes op waarin Jan zoent met mannen. Nielson legt uit waarom juist...

11-04-2015 22:09

Afl. 5

Goor Draait Door - Afl. 5

Kim-Lian van der Meij heeft twee finales voor de boeg: 'Popster!' en 'De Nationale Tweelingtest'. Ze blijkt ook nog een echte miss te zijn geweest! Rick Nieman vertelt over zijn verborgen leven als motormuis. De Amerikaanse bruidsjurkenontw...

04-04-2015 21:56

Afl. 4

Goor Draait Door - Afl. 4

Nance vertelt over haar carrièreboost. Ze scoorde met 'Familie Gezocht' en presenteert deze zomer 'Staatsloterij: Puur Geluk'. 'Divorce'-ster Dirk Zeelenberg vertelt over zijn bijzondere bijbaan: trouwambtenaar. 'Gênante Lijven'-arts Christ...

28-03-2015 21:55

Afl. 3

Goor Draait Door - Afl. 3

Deze aflevering zijn presentatrice en actrice Chantal Janzen, presentator Dennis Weening en mentalist Jan Reinder te gast. Een muzikaal optreden wordt verzorgd door De Kraaien.

21-03-2015 21:58

Afl. 2

Goor Draait Door - Afl. 2

Drievoudig wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven, Patricia Paay en acteur Achmed Akkabi zijn te gast. Met verder een spectaculair optreden van Les Beaux Frères, een act van naakte mannen met handdoeken. In 'Goor In Je Oor' krijgt Ferry D...

14-03-2015 21:56

Afl. 1

Goor Draait Door - Afl. 1

Te gast zijn: Staatssecretaris Sander Dekker, Patty Brard en de Britse hypnotiseur Peter Powers. O'G3NE treedt op met hun nieuwe single, Cold. In 'Goor In Je Oor' krijgt Patty van Gordon de meest gekke instructies.

13-12-2014 22:07

Afl. 5

Goor Draait Door - Afl. 5

Te gast bij Gordon zijn: Wendy van Dijk, Giel Beelen en de Vlaamse tv-kok Jeroen Meus. In 'Goor In Je Oor' geeft Gordon dit keer de Kerstman de meest hilarische instructies. Gerard Joling levert de muzikale bijdrage in de vorm van zijn nieu...

06-12-2014 22:09

Afl. 4

Goor Draait Door - Afl. 4

De gasten van vanavond zijn: Humberto Tan, Carlo Boszhard en Take That. Multitalent Yes-R krijgt de meest onzinnige opdrachten in 'Goor In Je Oor'. De muzikale bijdrage is van Take That, met daarnaast ook nog een bijzonder duet van Gordon e...

29-11-2014 22:08

Afl. 3

Goor Draait Door - Afl. 3

Gordon ontvangt een zeer gevarieerd gezelschap: Lucille Werner, Ruud de Wild, Patricia Paaij en Christina Bianco. In 'Goor In Je Oor' krijgt Justine Pelmelay de meest gekke opdrachten van Gordon.

22-11-2014 22:07

Afl. 2

Goor Draait Door - Afl. 2

Gordon ontvangt maar liefst drie beroemde gasten namelijk, Goedele Liekens, Bianca Del Rio en Herman den Blijker. Goedele is als seksuologe haast niet meer van de buis te denken. Ze voorziet Nederland regelmatig met haar tips en trics voor ...

15-11-2014 22:06

Afl. 1

Goor Draait Door - Afl. 1

Gordon ontvangt onder anderen de internationale comedyster Pam Ann. Dit typetje van de Australische comédienne Caroline Reid heeft over de hele wereld succes en zelfs Madonna en Elton John zijn fan van haar. In Nederland zijn haar shows ste...

Goor Draait Door gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goor Draait Door de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goor Draait Door bij Goor Draait Door liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goor Draait Door. Heb je een uitzending van Goor Draait Door gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goor Draait Door gemist

Talkshow waarin heel veel wordt gelachen en waarin host Gordon wekelijks drie beroemde (inter)nationale gasten ontvangt die in zijn voor een geintje en net als Gordon over een gezonde dosis humor en zelfspot beschikken. Vaste onderdelen in de show zijn: 'Goor In Je Oor', 'De Gouden Connie', de draaischijf en muzikale acts.

Uitzending gemist van Goor Draait Door? Hier kun je alle uitzendingen van Goor Draait Door kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 18-04-2015 om 21:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!