Programma gemist?

BNN-presentator Jan uit Versteegh vertelt over zijn tijdens wonderlijke avonturen bij een 'Spuiten door & Slikken'. Gordon uit confronteert Jan met naar zijn zoengedrag. Er duiken op namelijk nogal veel tijdens filmpjes op waarin Jan tijdens zoent met de mannen. Nielson legt het uit waarom juist een hij op Koningsdag voor het Zijne Majesteit de met op tv Koning en Hare Majesteit de Koningin op tv mag optreden. op tv En verder voor door het eerst met op tv: met zijn nieuwe single 'Ik in Heb Een Meisje met Thuis'.

Kim-Lian van der uit Meij tijdens heeft twee naar finales voor de boeg: 'Popster!' en op tv van 'De Nationale Tweelingtest'. Ze het blijkt ook door nog een echte miss van te zijn uit geweest! Rick Nieman naar vertelt over zijn verborgen naar leven als motormuis. het De Amerikaanse bruidsjurkenontwerper de Randy Fenoli een uit 'Say Yes To The de Dress' geef toelichting uit over de tijdens hype rond bruidsjurken. En uit een reünie van het Gordon en in Re-Play!

Nance vertelt over de haar carrièreboost. Ze op scoorde met op tv 'Familie het Gezocht' en presenteert deze zomer 'Staatsloterij: tijdens de Puur Geluk'. 'Divorce'-ster Dirk Zeelenberg vertelt naar over zijn bijzondere uit bijbaan: op trouwambtenaar. 'Gênante Lijven'-arts de Christian Jessen geeft met eindelijk antwoord op de de vraag: waarom door willen mensen met de met meest verschrikkelijke kwalen op een een tv?

Deze aflevering op zijn presentatrice en van actrice Chantal Janzen, presentator met Dennis op Weening en mentalist op Jan Reinder te gast. tijdens Een muzikaal door optreden wordt een verzorgd door De een Kraaien.

Drievoudig door wereldkampioen kickboksen Rico uit Verhoeven, Patricia Paay en het acteur Achmed door Akkabi zijn een te gast. Met verder op tv een spectaculair naar optreden van Les Beaux Frères, een in de act van naakte mannen door met handdoeken. In in 'Goor In Je Oor' op tv krijgt door Ferry Doedens dit tijdens keer de meest hilarisch een opdrachten van op tv Gordon.

Te uit gast zijn: in Staatssecretaris Sander Dekker, op Patty Brard en de Britse hypnotiseur met Peter Powers. met O'G3NE treedt op met op hun naar nieuwe single, Cold. In door 'Goor In een Je Oor' krijgt Patty naar van Gordon naar de meest gekke op tv instructies.

Te uit gast bij een Gordon zijn: Wendy van Dijk, Giel een Beelen en de uit Vlaamse tv-kok Jeroen op tv tijdens Meus. In 'Goor In Je met Oor' geeft een Gordon dit keer de Kerstman met de met meest hilarische instructies. Gerard Joling van door levert de muzikale bijdrage in de de uit vorm van zijn nieuwe op tv kerstsingle.

De het gasten van vanavond het zijn: Humberto Tan, Carlo Boszhard op de en Take That. Multitalent Yes-R het krijgt de meest onzinnige met de opdrachten in 'Goor van In Je Oor'. in De muzikale bijdrage van is van Take That, met een daarnaast ook nog een op tv bijzonder duet naar van Gordon en door Humberto.

Gordon op tv ontvangt een zeer gevarieerd gezelschap: uit Lucille het Werner, Ruud de Wild, Patricia een Paaij en Christina met Bianco. in In 'Goor In Je naar Oor' krijgt Justine een Pelmelay de van meest gekke uit opdrachten van Gordon.

Gordon een ontvangt maar liefst drie beroemde tijdens op tv gasten namelijk, Goedele Liekens, Bianca met Del Rio en Herman op tv den Blijker. Goedele met is als seksuologe met haast tijdens niet meer van een de buis te een denken. Ze voorziet op Nederland regelmatig met het haar tips naar en trics voor een op spannender seksleven. Naast in Goedele schuift de alom geliefde tijdens dragqueen door Bianca Del Rio aan. naar 'A clown in de a dress', zo tijdens noemt dit multi-talent zichzelf uit ook op wel. Én Gordon uit ontvangt niemand minder dan uit Nederlandse master chef-kok, Herman op den Blijker. tijdens Hij gaat naar Gordon meer vertellen door over een door nieuw project waar door hij mee bezig is. In door 'Goor In tijdens Je Oor' op tv kruipt Gordon deze keer in door het oor door van Barbara Straathof, waar Gordon op tv Barbara door allerlei hilarische opdrachten het laat uitvoeren.

Gordon ontvangt door onder met anderen de internationale comedyster Pam Ann. de Dit typetje in van op tv de Australische comédienne de Caroline Reid heeft in over de hele wereld succes en naar zelfs in Madonna en op tv Elton John zijn fan van het haar. In Nederland zijn naar haar uit shows steevast uitverkocht en het Pam verheugt zich dan naar ook op met een weerzien met met haar in Nederlandse fans.

november 2020
18-04-2015 21:38

Afl. 6

Goor Draait Door - Afl. 6

BNN-presentator Jan Versteegh vertelt over zijn wonderlijke avonturen bij 'Spuiten & Slikken'. Gordon confronteert Jan met zijn zoengedrag. Er duiken namelijk nogal veel filmpjes op waarin Jan zoent met mannen. Nielson legt uit waarom juist...

11-04-2015 22:09

Afl. 5

Goor Draait Door - Afl. 5

Kim-Lian van der Meij heeft twee finales voor de boeg: 'Popster!' en 'De Nationale Tweelingtest'. Ze blijkt ook nog een echte miss te zijn geweest! Rick Nieman vertelt over zijn verborgen leven als motormuis. De Amerikaanse bruidsjurkenontw...

04-04-2015 21:56

Afl. 4

Goor Draait Door - Afl. 4

Nance vertelt over haar carrièreboost. Ze scoorde met 'Familie Gezocht' en presenteert deze zomer 'Staatsloterij: Puur Geluk'. 'Divorce'-ster Dirk Zeelenberg vertelt over zijn bijzondere bijbaan: trouwambtenaar. 'Gênante Lijven'-arts Christ...

28-03-2015 21:55

Afl. 3

Goor Draait Door - Afl. 3

Deze aflevering zijn presentatrice en actrice Chantal Janzen, presentator Dennis Weening en mentalist Jan Reinder te gast. Een muzikaal optreden wordt verzorgd door De Kraaien.

21-03-2015 21:58

Afl. 2

Goor Draait Door - Afl. 2

Drievoudig wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven, Patricia Paay en acteur Achmed Akkabi zijn te gast. Met verder een spectaculair optreden van Les Beaux Frères, een act van naakte mannen met handdoeken. In 'Goor In Je Oor' krijgt Ferry D...

14-03-2015 21:56

Afl. 1

Goor Draait Door - Afl. 1

Te gast zijn: Staatssecretaris Sander Dekker, Patty Brard en de Britse hypnotiseur Peter Powers. O'G3NE treedt op met hun nieuwe single, Cold. In 'Goor In Je Oor' krijgt Patty van Gordon de meest gekke instructies.

13-12-2014 22:07

Afl. 5

Goor Draait Door - Afl. 5

Te gast bij Gordon zijn: Wendy van Dijk, Giel Beelen en de Vlaamse tv-kok Jeroen Meus. In 'Goor In Je Oor' geeft Gordon dit keer de Kerstman de meest hilarische instructies. Gerard Joling levert de muzikale bijdrage in de vorm van zijn nieu...

06-12-2014 22:09

Afl. 4

Goor Draait Door - Afl. 4

De gasten van vanavond zijn: Humberto Tan, Carlo Boszhard en Take That. Multitalent Yes-R krijgt de meest onzinnige opdrachten in 'Goor In Je Oor'. De muzikale bijdrage is van Take That, met daarnaast ook nog een bijzonder duet van Gordon e...

29-11-2014 22:08

Afl. 3

Goor Draait Door - Afl. 3

Gordon ontvangt een zeer gevarieerd gezelschap: Lucille Werner, Ruud de Wild, Patricia Paaij en Christina Bianco. In 'Goor In Je Oor' krijgt Justine Pelmelay de meest gekke opdrachten van Gordon.

22-11-2014 22:07

Afl. 2

Goor Draait Door - Afl. 2

Gordon ontvangt maar liefst drie beroemde gasten namelijk, Goedele Liekens, Bianca Del Rio en Herman den Blijker. Goedele is als seksuologe haast niet meer van de buis te denken. Ze voorziet Nederland regelmatig met haar tips en trics voor ...

15-11-2014 22:06

Afl. 1

Goor Draait Door - Afl. 1

Gordon ontvangt onder anderen de internationale comedyster Pam Ann. Dit typetje van de Australische comédienne Caroline Reid heeft over de hele wereld succes en zelfs Madonna en Elton John zijn fan van haar. In Nederland zijn haar shows ste...

Goor Draait Door gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goor Draait Door de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goor Draait Door bij Goor Draait Door liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goor Draait Door. Heb je een uitzending van Goor Draait Door gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goor Draait Door gemist

Talkshow waarin heel veel wordt gelachen en waarin host Gordon wekelijks drie beroemde (inter)nationale gasten ontvangt die in zijn voor een geintje en net als Gordon over een gezonde dosis humor en zelfspot beschikken. Vaste onderdelen in de show zijn: 'Goor In Je Oor', 'De Gouden Connie', de draaischijf en muzikale acts.

Uitzending gemist van Goor Draait Door? Hier kun je alle uitzendingen van Goor Draait Door kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 18-04-2015 om 21:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!