Programma gemist?

BNN-presentator Jan Versteegh door vertelt in over zijn wonderlijke avonturen bij naar 'Spuiten & op Slikken'. door Gordon confronteert Jan met zijn zoengedrag. van Er op tv duiken namelijk tijdens nogal veel filmpjes op waarin de Jan zoent met een mannen. Nielson legt uit met van waarom juist hij op Koningsdag van voor de Zijne Majesteit de Koning en op tv Hare Majesteit met de Koningin mag optreden. tijdens En het verder voor het eerst uit op tv: zijn van nieuwe single 'Ik Heb Een tijdens Meisje door Thuis'.

Kim-Lian van op der Meij het heeft twee finales van voor de boeg: 'Popster!' en door 'De Nationale uit Tweelingtest'. van Ze blijkt ook nog een echte met tijdens miss te zijn geweest! Rick op Nieman vertelt de over zijn het verborgen leven als een motormuis. De Amerikaanse het bruidsjurkenontwerper Randy Fenoli in uit 'Say Yes op tv To The Dress' geef toelichting een over de hype rond met bruidsjurken. En van een reünie de van Gordon op en Re-Play!

Nance vertelt over het haar carrièreboost. Ze uit in scoorde met 'Familie Gezocht' en op tv presenteert deze met zomer 'Staatsloterij: op tv Puur Geluk'. 'Divorce'-ster Dirk Zeelenberg vertelt op tv over het zijn bijzondere tijdens bijbaan: trouwambtenaar. 'Gênante Lijven'-arts naar Christian Jessen geeft eindelijk een antwoord op de naar vraag: waarom willen mensen in met de in meest door verschrikkelijke kwalen op de tv?

Deze uit aflevering zijn presentatrice de en actrice Chantal Janzen, presentator tijdens Dennis Weening en in mentalist Jan op Reinder te uit gast. Een in muzikaal optreden wordt verzorgd in door De naar Kraaien.

Drievoudig wereldkampioen kickboksen door uit Rico Verhoeven, Patricia Paay en de acteur Achmed van Akkabi zijn te de gast. Met verder een uit spectaculair optreden van tijdens Les naar Beaux Frères, een act van door naakte mannen met handdoeken. uit op tv In 'Goor In Je Oor' krijgt van het Ferry Doedens dit keer de op meest hilarisch van opdrachten van naar Gordon.

Te een gast zijn: Staatssecretaris Sander uit Dekker, Patty Brard en naar de Britse op tv hypnotiseur Peter met Powers. O'G3NE het treedt op met hun nieuwe single, met met Cold. In 'Goor In tijdens Je Oor' krijgt Patty van het Gordon de meest naar gekke met instructies.

Te uit gast bij Gordon zijn: de Wendy van de Dijk, Giel Beelen en de het van Vlaamse tv-kok Jeroen op tv Meus. In 'Goor In de Je Oor' geeft in Gordon dit keer de van Kerstman van de meest hilarische instructies. uit Gerard Joling levert de door muzikale bijdrage in op tv de een vorm van zijn nieuwe op kerstsingle.

De op gasten van vanavond zijn: Humberto de Tan, Carlo op Boszhard en Take in That. het Multitalent Yes-R krijgt in de meest onzinnige opdrachten in 'Goor uit naar In Je Oor'. De op tv muzikale bijdrage is op tv van Take That, met daarnaast naar de ook nog een bijzonder naar duet van Gordon en uit Humberto.

Gordon ontvangt de een zeer uit gevarieerd gezelschap: Lucille een Werner, Ruud de Wild, in Patricia Paaij en van Christina Bianco. In 'Goor op In Je Oor' het krijgt Justine Pelmelay in de een meest gekke op opdrachten van Gordon.

Gordon op tv ontvangt maar liefst drie een beroemde gasten de namelijk, Goedele Liekens, van Bianca Del Rio in en Herman naar den Blijker. Goedele op is als seksuologe haast niet van meer van de een buis te met denken. Ze voorziet Nederland regelmatig in met haar met tips van en trics voor een spannender met seksleven. Naast Goedele schuift een met de alom geliefde dragqueen op tv Bianca Del Rio aan. 'A op met clown in a dress', zo het noemt dit naar multi-talent zichzelf ook wel. Én de Gordon ontvangt niemand tijdens minder dan Nederlandse tijdens in master chef-kok, Herman den Blijker. Hij uit gaat Gordon het meer vertellen over een in nieuw project waar naar uit hij mee bezig is. In uit 'Goor In Je Oor' tijdens de kruipt Gordon deze keer in tijdens het oor tijdens van Barbara Straathof, waar de Gordon naar Barbara allerlei hilarische opdrachten laat op tv uitvoeren.

Gordon het ontvangt onder anderen de op tv internationale door comedyster Pam Ann. Dit van typetje van de door Australische comédienne Caroline met Reid heeft over door de hele wereld succes en tijdens zelfs een Madonna en Elton uit John zijn de fan van haar. In tijdens Nederland zijn uit haar shows steevast uitverkocht in en Pam verheugt zich op dan een ook op een weerzien met haar door Nederlandse naar fans.

maart 2021
18-04-2015 21:38

Afl. 6

Goor Draait Door - Afl. 6

BNN-presentator Jan Versteegh vertelt over zijn wonderlijke avonturen bij 'Spuiten & Slikken'. Gordon confronteert Jan met zijn zoengedrag. Er duiken namelijk nogal veel filmpjes op waarin Jan zoent met mannen. Nielson legt uit waarom juist...

11-04-2015 22:09

Afl. 5

Goor Draait Door - Afl. 5

Kim-Lian van der Meij heeft twee finales voor de boeg: 'Popster!' en 'De Nationale Tweelingtest'. Ze blijkt ook nog een echte miss te zijn geweest! Rick Nieman vertelt over zijn verborgen leven als motormuis. De Amerikaanse bruidsjurkenontw...

04-04-2015 21:56

Afl. 4

Goor Draait Door - Afl. 4

Nance vertelt over haar carrièreboost. Ze scoorde met 'Familie Gezocht' en presenteert deze zomer 'Staatsloterij: Puur Geluk'. 'Divorce'-ster Dirk Zeelenberg vertelt over zijn bijzondere bijbaan: trouwambtenaar. 'Gênante Lijven'-arts Christ...

28-03-2015 21:55

Afl. 3

Goor Draait Door - Afl. 3

Deze aflevering zijn presentatrice en actrice Chantal Janzen, presentator Dennis Weening en mentalist Jan Reinder te gast. Een muzikaal optreden wordt verzorgd door De Kraaien.

21-03-2015 21:58

Afl. 2

Goor Draait Door - Afl. 2

Drievoudig wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven, Patricia Paay en acteur Achmed Akkabi zijn te gast. Met verder een spectaculair optreden van Les Beaux Frères, een act van naakte mannen met handdoeken. In 'Goor In Je Oor' krijgt Ferry D...

14-03-2015 21:56

Afl. 1

Goor Draait Door - Afl. 1

Te gast zijn: Staatssecretaris Sander Dekker, Patty Brard en de Britse hypnotiseur Peter Powers. O'G3NE treedt op met hun nieuwe single, Cold. In 'Goor In Je Oor' krijgt Patty van Gordon de meest gekke instructies.

13-12-2014 22:07

Afl. 5

Goor Draait Door - Afl. 5

Te gast bij Gordon zijn: Wendy van Dijk, Giel Beelen en de Vlaamse tv-kok Jeroen Meus. In 'Goor In Je Oor' geeft Gordon dit keer de Kerstman de meest hilarische instructies. Gerard Joling levert de muzikale bijdrage in de vorm van zijn nieu...

06-12-2014 22:09

Afl. 4

Goor Draait Door - Afl. 4

De gasten van vanavond zijn: Humberto Tan, Carlo Boszhard en Take That. Multitalent Yes-R krijgt de meest onzinnige opdrachten in 'Goor In Je Oor'. De muzikale bijdrage is van Take That, met daarnaast ook nog een bijzonder duet van Gordon e...

29-11-2014 22:08

Afl. 3

Goor Draait Door - Afl. 3

Gordon ontvangt een zeer gevarieerd gezelschap: Lucille Werner, Ruud de Wild, Patricia Paaij en Christina Bianco. In 'Goor In Je Oor' krijgt Justine Pelmelay de meest gekke opdrachten van Gordon.

22-11-2014 22:07

Afl. 2

Goor Draait Door - Afl. 2

Gordon ontvangt maar liefst drie beroemde gasten namelijk, Goedele Liekens, Bianca Del Rio en Herman den Blijker. Goedele is als seksuologe haast niet meer van de buis te denken. Ze voorziet Nederland regelmatig met haar tips en trics voor ...

15-11-2014 22:06

Afl. 1

Goor Draait Door - Afl. 1

Gordon ontvangt onder anderen de internationale comedyster Pam Ann. Dit typetje van de Australische comédienne Caroline Reid heeft over de hele wereld succes en zelfs Madonna en Elton John zijn fan van haar. In Nederland zijn haar shows ste...

Goor Draait Door gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goor Draait Door de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goor Draait Door bij Goor Draait Door liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goor Draait Door. Heb je een uitzending van Goor Draait Door gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goor Draait Door gemist

Talkshow waarin heel veel wordt gelachen en waarin host Gordon wekelijks drie beroemde (inter)nationale gasten ontvangt die in zijn voor een geintje en net als Gordon over een gezonde dosis humor en zelfspot beschikken. Vaste onderdelen in de show zijn: 'Goor In Je Oor', 'De Gouden Connie', de draaischijf en muzikale acts.

Uitzending gemist van Goor Draait Door? Hier kun je alle uitzendingen van Goor Draait Door kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 18-04-2015 om 21:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!