Programma gemist?

BNN-presentator met Jan Versteegh vertelt van over zijn wonderlijke avonturen tijdens bij 'Spuiten & Slikken'. uit Gordon confronteert Jan op tv uit met zijn zoengedrag. Er naar duiken namelijk op tv nogal veel filmpjes op op tv waarin Jan zoent met mannen. naar Nielson legt door uit waarom op tv juist hij op Koningsdag met voor uit Zijne Majesteit de Koning en Hare van Majesteit de Koningin door mag optreden. met En verder op tv voor het eerst door op tv: tijdens zijn nieuwe single op 'Ik Heb Een op Meisje Thuis'.

Kim-Lian van op der Meij op heeft twee finales voor de op boeg: een 'Popster!' en uit 'De Nationale Tweelingtest'. Ze blijkt een ook nog een echte uit het miss te zijn geweest! Rick Nieman op vertelt over op zijn verborgen leven het als motormuis. De Amerikaanse het bruidsjurkenontwerper Randy Fenoli door uit op 'Say Yes To The een Dress' geef toelichting over op de het hype rond bruidsjurken. van En een reünie door van Gordon en van Re-Play!

Nance vertelt over de haar carrièreboost. in Ze scoorde met in 'Familie met Gezocht' en presenteert deze zomer de 'Staatsloterij: Puur Geluk'. op 'Divorce'-ster naar Dirk Zeelenberg vertelt over zijn bijzondere tijdens bijbaan: trouwambtenaar. 'Gênante op tv Lijven'-arts Christian Jessen op geeft eindelijk door antwoord op tijdens de vraag: het waarom willen mensen met de in meest verschrikkelijke kwalen het op de tv?

Deze op tv aflevering zijn naar presentatrice en actrice Chantal naar Janzen, presentator Dennis tijdens Weening en mentalist uit Jan Reinder te door gast. Een muzikaal uit optreden wordt verzorgd door door De het Kraaien.

Drievoudig wereldkampioen kickboksen door op tv Rico Verhoeven, Patricia Paay en acteur op tv Achmed Akkabi zijn een te gast. het Met verder een spectaculair in optreden van Les tijdens Beaux de Frères, een act van met naakte van mannen met handdoeken. In 'Goor In op door Je Oor' krijgt Ferry Doedens dit van keer de met meest hilarisch in opdrachten van tijdens Gordon.

Te gast op tv zijn: Staatssecretaris Sander Dekker, uit Patty Brard met en de Britse hypnotiseur de in Peter Powers. O'G3NE van treedt op met naar hun nieuwe single, Cold. In naar 'Goor In Je door Oor' krijgt tijdens Patty van Gordon op de meest gekke op tv instructies.

Te gast een bij tijdens Gordon zijn: Wendy van het Dijk, Giel door Beelen en de tijdens Vlaamse tv-kok Jeroen met Meus. In 'Goor tijdens In Je Oor' geeft Gordon op tv dit keer de Kerstman met de meest hilarische het het instructies. Gerard Joling levert op de muzikale bijdrage op in de vorm van door zijn nieuwe op tv kerstsingle.

De in gasten van vanavond van zijn: Humberto Tan, Carlo Boszhard op tv en Take That. naar met Multitalent Yes-R krijgt de meest het onzinnige opdrachten in door 'Goor In Je van Oor'. uit De muzikale bijdrage in is van Take That, met door daarnaast ook nog in een bijzonder duet de van een Gordon en Humberto.

Gordon ontvangt op tv een zeer gevarieerd gezelschap: een Lucille Werner, uit Ruud met de Wild, Patricia door Paaij en Christina in Bianco. In 'Goor In Je Oor' uit krijgt Justine een Pelmelay de de meest gekke opdrachten van met Gordon.

Gordon door ontvangt maar liefst in drie beroemde in gasten namelijk, Goedele naar Liekens, Bianca Del Rio en Herman de den de Blijker. Goedele van is als seksuologe in haast niet meer van de uit buis te denken. Ze een op voorziet Nederland regelmatig met haar op tv tips en van trics voor een spannender seksleven. met Naast Goedele naar schuift naar de alom geliefde dragqueen Bianca Del in Rio van aan. 'A uit clown in a dress', een zo noemt dit multi-talent zichzelf tijdens ook wel. Én tijdens Gordon ontvangt niemand met door minder dan Nederlandse het master chef-kok, Herman den Blijker. Hij op tv gaat Gordon meer van vertellen over een tijdens nieuw door project waar hij mee door bezig is. In de 'Goor In het Je Oor' kruipt Gordon een deze keer in het door oor in van Barbara Straathof, waar Gordon op tv Barbara allerlei hilarische een opdrachten van laat uitvoeren.

Gordon uit ontvangt onder naar anderen de internationale tijdens comedyster Pam Ann. Dit typetje van van een de Australische comédienne tijdens Caroline Reid heeft over de hele in wereld succes naar en zelfs een Madonna en Elton John tijdens zijn op tv fan van haar. een In Nederland zijn op haar shows steevast een uitverkocht en Pam verheugt in zich dan ook het op een weerzien met door haar Nederlandse in fans.

augustus 2020
18-04-2015 21:38

Afl. 6

Goor Draait Door - Afl. 6

BNN-presentator Jan Versteegh vertelt over zijn wonderlijke avonturen bij 'Spuiten & Slikken'. Gordon confronteert Jan met zijn zoengedrag. Er duiken namelijk nogal veel filmpjes op waarin Jan zoent met mannen. Nielson legt uit waarom juist...

11-04-2015 22:09

Afl. 5

Goor Draait Door - Afl. 5

Kim-Lian van der Meij heeft twee finales voor de boeg: 'Popster!' en 'De Nationale Tweelingtest'. Ze blijkt ook nog een echte miss te zijn geweest! Rick Nieman vertelt over zijn verborgen leven als motormuis. De Amerikaanse bruidsjurkenontw...

04-04-2015 21:56

Afl. 4

Goor Draait Door - Afl. 4

Nance vertelt over haar carrièreboost. Ze scoorde met 'Familie Gezocht' en presenteert deze zomer 'Staatsloterij: Puur Geluk'. 'Divorce'-ster Dirk Zeelenberg vertelt over zijn bijzondere bijbaan: trouwambtenaar. 'Gênante Lijven'-arts Christ...

28-03-2015 21:55

Afl. 3

Goor Draait Door - Afl. 3

Deze aflevering zijn presentatrice en actrice Chantal Janzen, presentator Dennis Weening en mentalist Jan Reinder te gast. Een muzikaal optreden wordt verzorgd door De Kraaien.

21-03-2015 21:58

Afl. 2

Goor Draait Door - Afl. 2

Drievoudig wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven, Patricia Paay en acteur Achmed Akkabi zijn te gast. Met verder een spectaculair optreden van Les Beaux Frères, een act van naakte mannen met handdoeken. In 'Goor In Je Oor' krijgt Ferry D...

14-03-2015 21:56

Afl. 1

Goor Draait Door - Afl. 1

Te gast zijn: Staatssecretaris Sander Dekker, Patty Brard en de Britse hypnotiseur Peter Powers. O'G3NE treedt op met hun nieuwe single, Cold. In 'Goor In Je Oor' krijgt Patty van Gordon de meest gekke instructies.

13-12-2014 22:07

Afl. 5

Goor Draait Door - Afl. 5

Te gast bij Gordon zijn: Wendy van Dijk, Giel Beelen en de Vlaamse tv-kok Jeroen Meus. In 'Goor In Je Oor' geeft Gordon dit keer de Kerstman de meest hilarische instructies. Gerard Joling levert de muzikale bijdrage in de vorm van zijn nieu...

06-12-2014 22:09

Afl. 4

Goor Draait Door - Afl. 4

De gasten van vanavond zijn: Humberto Tan, Carlo Boszhard en Take That. Multitalent Yes-R krijgt de meest onzinnige opdrachten in 'Goor In Je Oor'. De muzikale bijdrage is van Take That, met daarnaast ook nog een bijzonder duet van Gordon e...

29-11-2014 22:08

Afl. 3

Goor Draait Door - Afl. 3

Gordon ontvangt een zeer gevarieerd gezelschap: Lucille Werner, Ruud de Wild, Patricia Paaij en Christina Bianco. In 'Goor In Je Oor' krijgt Justine Pelmelay de meest gekke opdrachten van Gordon.

22-11-2014 22:07

Afl. 2

Goor Draait Door - Afl. 2

Gordon ontvangt maar liefst drie beroemde gasten namelijk, Goedele Liekens, Bianca Del Rio en Herman den Blijker. Goedele is als seksuologe haast niet meer van de buis te denken. Ze voorziet Nederland regelmatig met haar tips en trics voor ...

15-11-2014 22:06

Afl. 1

Goor Draait Door - Afl. 1

Gordon ontvangt onder anderen de internationale comedyster Pam Ann. Dit typetje van de Australische comédienne Caroline Reid heeft over de hele wereld succes en zelfs Madonna en Elton John zijn fan van haar. In Nederland zijn haar shows ste...

Goor Draait Door gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goor Draait Door de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goor Draait Door bij Goor Draait Door liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goor Draait Door. Heb je een uitzending van Goor Draait Door gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goor Draait Door gemist

Talkshow waarin heel veel wordt gelachen en waarin host Gordon wekelijks drie beroemde (inter)nationale gasten ontvangt die in zijn voor een geintje en net als Gordon over een gezonde dosis humor en zelfspot beschikken. Vaste onderdelen in de show zijn: 'Goor In Je Oor', 'De Gouden Connie', de draaischijf en muzikale acts.

Uitzending gemist van Goor Draait Door? Hier kun je alle uitzendingen van Goor Draait Door kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 18-04-2015 om 21:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!