Programma gemist?

BNN-presentator Jan Versteegh met vertelt over zijn met tijdens wonderlijke avonturen bij 'Spuiten op & Slikken'. Gordon confronteert een Jan met op tv zijn zoengedrag. Er een duiken namelijk nogal veel filmpjes naar op in waarin Jan zoent met mannen. met Nielson legt uit naar waarom juist op tv hij op Koningsdag voor het Zijne Majesteit de de Koning en Hare het Majesteit de met Koningin mag de optreden. En verder voor van het eerst op de tv: zijn door nieuwe single 'Ik Heb Een op tv Meisje op Thuis'.

Kim-Lian een van der Meij tijdens heeft twee met finales voor de boeg: een 'Popster!' en naar 'De Nationale Tweelingtest'. Ze blijkt ook een nog een echte het miss te zijn de de geweest! Rick Nieman vertelt in over zijn een verborgen leven als in motormuis. De Amerikaanse bruidsjurkenontwerper door Randy Fenoli uit 'Say Yes door To The naar Dress' een geef toelichting over de het hype rond bruidsjurken. En de een reünie van op tv Gordon een en Re-Play!

Nance vertelt op over haar carrièreboost. tijdens Ze scoorde het met 'Familie Gezocht' en presenteert tijdens deze zomer 'Staatsloterij: naar Puur Geluk'. op 'Divorce'-ster Dirk Zeelenberg vertelt naar naar over zijn bijzondere op bijbaan: trouwambtenaar. 'Gênante Lijven'-arts naar Christian Jessen geeft een eindelijk antwoord op de het vraag: waarom willen de mensen met de tijdens meest verschrikkelijke kwalen een op op tv?

Deze het aflevering zijn presentatrice en actrice de Chantal op Janzen, presentator Dennis Weening en naar mentalist Jan tijdens Reinder te gast. Een in muzikaal optreden op wordt verzorgd uit door De op Kraaien.

Drievoudig wereldkampioen kickboksen het Rico tijdens Verhoeven, Patricia door Paay en acteur op tv Achmed Akkabi zijn te van gast. Met de verder een spectaculair optreden van Les uit Beaux naar Frères, een act door van naakte mannen met handdoeken. met In 'Goor uit In Je Oor' krijgt tijdens Ferry op tv Doedens dit keer de meest de hilarisch opdrachten van het een Gordon.

Te een gast zijn: Staatssecretaris Sander Dekker, tijdens Patty Brard met en de een Britse hypnotiseur Peter Powers. een O'G3NE treedt met op met hun nieuwe van single, Cold. op In 'Goor op tv In Je Oor' in krijgt Patty van het Gordon de meest gekke op tv instructies.

Te door gast bij Gordon zijn: de Wendy van Dijk, door Giel Beelen en de van Vlaamse tv-kok Jeroen met Meus. door In 'Goor In in Je Oor' geeft Gordon op dit keer op de Kerstman met de meest hilarische van instructies. Gerard Joling het levert de muzikale met bijdrage in de vorm van het zijn nieuwe met kerstsingle.

De gasten met van vanavond in zijn: Humberto Tan, Carlo Boszhard met en Take That. op tv Multitalent tijdens Yes-R krijgt de een meest onzinnige door opdrachten in 'Goor een In Je Oor'. met De muzikale bijdrage op tv is van Take That, met daarnaast de naar ook nog een op tv bijzonder duet van Gordon en op Humberto.

Gordon het ontvangt een zeer naar gevarieerd gezelschap: naar Lucille Werner, Ruud de Wild, op Patricia Paaij uit en Christina Bianco. In 'Goor een In Je uit Oor' krijgt Justine in Pelmelay op tv de meest gekke opdrachten van uit Gordon.

Gordon ontvangt door maar op liefst drie beroemde gasten namelijk, op Goedele van Liekens, Bianca Del Rio en tijdens Herman den Blijker. Goedele tijdens is als seksuologe met haast niet meer naar op tv van de buis op te denken. Ze voorziet Nederland op tv regelmatig met haar tips van en trics naar voor een spannender op tv seksleven. uit Naast Goedele schuift uit de alom geliefde dragqueen door Bianca Del Rio aan. een 'A clown in het a dress', zo een noemt op tv dit multi-talent zichzelf ook een wel. Én met Gordon ontvangt niemand door minder dan Nederlandse master door chef-kok, Herman naar den Blijker. Hij gaat Gordon in meer vertellen over een met nieuw op project waar hij mee bezig tijdens is. In 'Goor op tv In Je naar Oor' kruipt de Gordon deze keer in van het oor een van Barbara Straathof, waar Gordon op Barbara de allerlei hilarische opdrachten laat de uitvoeren.

Gordon ontvangt onder door anderen de naar internationale het comedyster Pam Ann. Dit typetje in van de Australische comédienne op op Caroline Reid heeft met over de hele een wereld succes en zelfs Madonna en een Elton de John zijn fan uit van haar. In van Nederland zijn haar shows steevast van uitverkocht en Pam een verheugt op tv zich dan ook op op tv een weerzien met de haar Nederlandse de fans.

maart 2020
18-04-2015 21:38

Afl. 6

Goor Draait Door - Afl. 6

BNN-presentator Jan Versteegh vertelt over zijn wonderlijke avonturen bij 'Spuiten & Slikken'. Gordon confronteert Jan met zijn zoengedrag. Er duiken namelijk nogal veel filmpjes op waarin Jan zoent met mannen. Nielson legt uit waarom juist...

11-04-2015 22:09

Afl. 5

Goor Draait Door - Afl. 5

Kim-Lian van der Meij heeft twee finales voor de boeg: 'Popster!' en 'De Nationale Tweelingtest'. Ze blijkt ook nog een echte miss te zijn geweest! Rick Nieman vertelt over zijn verborgen leven als motormuis. De Amerikaanse bruidsjurkenontw...

04-04-2015 21:56

Afl. 4

Goor Draait Door - Afl. 4

Nance vertelt over haar carrièreboost. Ze scoorde met 'Familie Gezocht' en presenteert deze zomer 'Staatsloterij: Puur Geluk'. 'Divorce'-ster Dirk Zeelenberg vertelt over zijn bijzondere bijbaan: trouwambtenaar. 'Gênante Lijven'-arts Christ...

28-03-2015 21:55

Afl. 3

Goor Draait Door - Afl. 3

Deze aflevering zijn presentatrice en actrice Chantal Janzen, presentator Dennis Weening en mentalist Jan Reinder te gast. Een muzikaal optreden wordt verzorgd door De Kraaien.

21-03-2015 21:58

Afl. 2

Goor Draait Door - Afl. 2

Drievoudig wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven, Patricia Paay en acteur Achmed Akkabi zijn te gast. Met verder een spectaculair optreden van Les Beaux Frères, een act van naakte mannen met handdoeken. In 'Goor In Je Oor' krijgt Ferry D...

14-03-2015 21:56

Afl. 1

Goor Draait Door - Afl. 1

Te gast zijn: Staatssecretaris Sander Dekker, Patty Brard en de Britse hypnotiseur Peter Powers. O'G3NE treedt op met hun nieuwe single, Cold. In 'Goor In Je Oor' krijgt Patty van Gordon de meest gekke instructies.

13-12-2014 22:07

Afl. 5

Goor Draait Door - Afl. 5

Te gast bij Gordon zijn: Wendy van Dijk, Giel Beelen en de Vlaamse tv-kok Jeroen Meus. In 'Goor In Je Oor' geeft Gordon dit keer de Kerstman de meest hilarische instructies. Gerard Joling levert de muzikale bijdrage in de vorm van zijn nieu...

06-12-2014 22:09

Afl. 4

Goor Draait Door - Afl. 4

De gasten van vanavond zijn: Humberto Tan, Carlo Boszhard en Take That. Multitalent Yes-R krijgt de meest onzinnige opdrachten in 'Goor In Je Oor'. De muzikale bijdrage is van Take That, met daarnaast ook nog een bijzonder duet van Gordon e...

29-11-2014 22:08

Afl. 3

Goor Draait Door - Afl. 3

Gordon ontvangt een zeer gevarieerd gezelschap: Lucille Werner, Ruud de Wild, Patricia Paaij en Christina Bianco. In 'Goor In Je Oor' krijgt Justine Pelmelay de meest gekke opdrachten van Gordon.

22-11-2014 22:07

Afl. 2

Goor Draait Door - Afl. 2

Gordon ontvangt maar liefst drie beroemde gasten namelijk, Goedele Liekens, Bianca Del Rio en Herman den Blijker. Goedele is als seksuologe haast niet meer van de buis te denken. Ze voorziet Nederland regelmatig met haar tips en trics voor ...

15-11-2014 22:06

Afl. 1

Goor Draait Door - Afl. 1

Gordon ontvangt onder anderen de internationale comedyster Pam Ann. Dit typetje van de Australische comédienne Caroline Reid heeft over de hele wereld succes en zelfs Madonna en Elton John zijn fan van haar. In Nederland zijn haar shows ste...

Goor Draait Door gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goor Draait Door de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goor Draait Door bij Goor Draait Door liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goor Draait Door. Heb je een uitzending van Goor Draait Door gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goor Draait Door gemist

Talkshow waarin heel veel wordt gelachen en waarin host Gordon wekelijks drie beroemde (inter)nationale gasten ontvangt die in zijn voor een geintje en net als Gordon over een gezonde dosis humor en zelfspot beschikken. Vaste onderdelen in de show zijn: 'Goor In Je Oor', 'De Gouden Connie', de draaischijf en muzikale acts.

Uitzending gemist van Goor Draait Door? Hier kun je alle uitzendingen van Goor Draait Door kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 18-04-2015 om 21:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!