Programma gemist?

BNN-presentator met Jan Versteegh door vertelt over zijn wonderlijke avonturen bij in 'Spuiten naar & Slikken'. door Gordon confronteert Jan van met zijn zoengedrag. Er duiken het namelijk nogal veel het filmpjes op waarin uit Jan zoent met mannen. van Nielson legt uit uit waarom een juist hij op Koningsdag voor in Zijne Majesteit het de Koning en Hare van Majesteit de door Koningin het mag optreden. En verder met voor het eerst op op tv tv: zijn nieuwe in single op 'Ik Heb Een Meisje door Thuis'.

Kim-Lian van der in Meij heeft uit twee finales voor door de boeg: 'Popster!' een en uit 'De Nationale Tweelingtest'. de Ze blijkt ook met nog een echte door miss te zijn geweest! Rick door Nieman vertelt over zijn tijdens verborgen leven uit als motormuis. De op Amerikaanse door bruidsjurkenontwerper Randy Fenoli uit op 'Say Yes de To The Dress' geef toelichting op tv over de hype het rond op tv bruidsjurken. En een reünie tijdens van Gordon en uit Re-Play!

Nance vertelt met over haar carrièreboost. met Ze scoorde met 'Familie door Gezocht' van en presenteert deze zomer het 'Staatsloterij: Puur Geluk'. 'Divorce'-ster in de Dirk Zeelenberg vertelt over zijn bijzondere op bijbaan: tijdens trouwambtenaar. 'Gênante Lijven'-arts Christian Jessen door geeft eindelijk antwoord het met op de vraag: waarom willen mensen van met de in meest verschrikkelijke kwalen op van tijdens tv?

Deze op tv aflevering zijn presentatrice en in actrice Chantal tijdens Janzen, presentator Dennis de Weening en mentalist Jan Reinder met te gast. in Een muzikaal optreden op wordt verzorgd door De het op Kraaien.

Drievoudig een wereldkampioen kickboksen Rico tijdens Verhoeven, Patricia Paay en acteur uit Achmed Akkabi zijn uit te gast. op Met verder op tv een spectaculair optreden naar van Les Beaux Frères, een uit met act van naakte mannen tijdens met handdoeken. In 'Goor de In Je Oor' een krijgt Ferry Doedens dit in op tv keer de meest hilarisch met opdrachten van met Gordon.

Te van gast zijn: Staatssecretaris Sander in Dekker, Patty Brard en het de Britse hypnotiseur een met Peter Powers. O'G3NE treedt op het met hun nieuwe naar single, op tv Cold. In 'Goor op In Je Oor' een krijgt Patty van Gordon de naar meest gekke in instructies.

Te gast bij het Gordon zijn: Wendy van van Dijk, Giel tijdens Beelen de en de Vlaamse tv-kok Jeroen op in Meus. In 'Goor tijdens In Je Oor' geeft Gordon op dit keer de Kerstman tijdens de met meest hilarische tijdens instructies. Gerard Joling levert de uit muzikale bijdrage een in de vorm een van zijn nieuwe op tv kerstsingle.

De een gasten van vanavond in zijn: Humberto Tan, Carlo Boszhard naar en Take That. door Multitalent Yes-R met krijgt de meest naar onzinnige opdrachten tijdens in 'Goor uit In Je Oor'. De een muzikale bijdrage met is van Take That, met daarnaast naar door ook nog een bijzonder duet met van Gordon en de Humberto.

Gordon ontvangt uit een zeer gevarieerd gezelschap: van Lucille Werner, Ruud uit de Wild, de Patricia Paaij op en Christina tijdens Bianco. In 'Goor In Je Oor' in tijdens krijgt Justine Pelmelay de meest gekke op door opdrachten van Gordon.

Gordon op ontvangt maar liefst een drie beroemde gasten uit namelijk, Goedele Liekens, Bianca van Del Rio op tv en Herman den Blijker. Goedele in is als seksuologe het haast niet meer van in van de buis te denken. Ze uit op tv voorziet Nederland regelmatig met haar naar tips en trics uit voor een het spannender seksleven. een Naast Goedele schuift de de alom geliefde dragqueen Bianca Del uit met Rio aan. 'A met clown in a dress', van zo noemt dit multi-talent zichzelf een de ook wel. Én op tv Gordon ontvangt niemand op tv minder dan Nederlandse master chef-kok, uit Herman den Blijker. Hij op gaat Gordon meer tijdens vertellen naar over een nieuw naar project waar hij een mee bezig is. In 'Goor op tv In Je van Oor' kruipt Gordon deze in keer in naar het oor van Barbara tijdens Straathof, waar door Gordon Barbara allerlei het hilarische het opdrachten laat uitvoeren.

Gordon op ontvangt onder anderen de de internationale het comedyster Pam Ann. Dit op typetje van de Australische met comédienne Caroline Reid heeft tijdens uit over de hele wereld succes en naar zelfs met Madonna en Elton John met zijn fan van haar. door op tv In Nederland zijn haar in shows steevast uitverkocht en in Pam verheugt zich dan op tv ook op een tijdens weerzien met de haar Nederlandse tijdens fans.

december 2019
18-04-2015 21:38

Afl. 6

Goor Draait Door - Afl. 6

BNN-presentator Jan Versteegh vertelt over zijn wonderlijke avonturen bij 'Spuiten & Slikken'. Gordon confronteert Jan met zijn zoengedrag. Er duiken namelijk nogal veel filmpjes op waarin Jan zoent met mannen. Nielson legt uit waarom juist...

11-04-2015 22:09

Afl. 5

Goor Draait Door - Afl. 5

Kim-Lian van der Meij heeft twee finales voor de boeg: 'Popster!' en 'De Nationale Tweelingtest'. Ze blijkt ook nog een echte miss te zijn geweest! Rick Nieman vertelt over zijn verborgen leven als motormuis. De Amerikaanse bruidsjurkenontw...

04-04-2015 21:56

Afl. 4

Goor Draait Door - Afl. 4

Nance vertelt over haar carrièreboost. Ze scoorde met 'Familie Gezocht' en presenteert deze zomer 'Staatsloterij: Puur Geluk'. 'Divorce'-ster Dirk Zeelenberg vertelt over zijn bijzondere bijbaan: trouwambtenaar. 'Gênante Lijven'-arts Christ...

28-03-2015 21:55

Afl. 3

Goor Draait Door - Afl. 3

Deze aflevering zijn presentatrice en actrice Chantal Janzen, presentator Dennis Weening en mentalist Jan Reinder te gast. Een muzikaal optreden wordt verzorgd door De Kraaien.

21-03-2015 21:58

Afl. 2

Goor Draait Door - Afl. 2

Drievoudig wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven, Patricia Paay en acteur Achmed Akkabi zijn te gast. Met verder een spectaculair optreden van Les Beaux Frères, een act van naakte mannen met handdoeken. In 'Goor In Je Oor' krijgt Ferry D...

14-03-2015 21:56

Afl. 1

Goor Draait Door - Afl. 1

Te gast zijn: Staatssecretaris Sander Dekker, Patty Brard en de Britse hypnotiseur Peter Powers. O'G3NE treedt op met hun nieuwe single, Cold. In 'Goor In Je Oor' krijgt Patty van Gordon de meest gekke instructies.

13-12-2014 22:07

Afl. 5

Goor Draait Door - Afl. 5

Te gast bij Gordon zijn: Wendy van Dijk, Giel Beelen en de Vlaamse tv-kok Jeroen Meus. In 'Goor In Je Oor' geeft Gordon dit keer de Kerstman de meest hilarische instructies. Gerard Joling levert de muzikale bijdrage in de vorm van zijn nieu...

06-12-2014 22:09

Afl. 4

Goor Draait Door - Afl. 4

De gasten van vanavond zijn: Humberto Tan, Carlo Boszhard en Take That. Multitalent Yes-R krijgt de meest onzinnige opdrachten in 'Goor In Je Oor'. De muzikale bijdrage is van Take That, met daarnaast ook nog een bijzonder duet van Gordon e...

29-11-2014 22:08

Afl. 3

Goor Draait Door - Afl. 3

Gordon ontvangt een zeer gevarieerd gezelschap: Lucille Werner, Ruud de Wild, Patricia Paaij en Christina Bianco. In 'Goor In Je Oor' krijgt Justine Pelmelay de meest gekke opdrachten van Gordon.

22-11-2014 22:07

Afl. 2

Goor Draait Door - Afl. 2

Gordon ontvangt maar liefst drie beroemde gasten namelijk, Goedele Liekens, Bianca Del Rio en Herman den Blijker. Goedele is als seksuologe haast niet meer van de buis te denken. Ze voorziet Nederland regelmatig met haar tips en trics voor ...

15-11-2014 22:06

Afl. 1

Goor Draait Door - Afl. 1

Gordon ontvangt onder anderen de internationale comedyster Pam Ann. Dit typetje van de Australische comédienne Caroline Reid heeft over de hele wereld succes en zelfs Madonna en Elton John zijn fan van haar. In Nederland zijn haar shows ste...

Goor Draait Door gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goor Draait Door de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goor Draait Door bij Goor Draait Door liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goor Draait Door. Heb je een uitzending van Goor Draait Door gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goor Draait Door gemist

Talkshow waarin heel veel wordt gelachen en waarin host Gordon wekelijks drie beroemde (inter)nationale gasten ontvangt die in zijn voor een geintje en net als Gordon over een gezonde dosis humor en zelfspot beschikken. Vaste onderdelen in de show zijn: 'Goor In Je Oor', 'De Gouden Connie', de draaischijf en muzikale acts.

Uitzending gemist van Goor Draait Door? Hier kun je alle uitzendingen van Goor Draait Door kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 18-04-2015 om 21:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!