Programma gemist?

BNN-presentator op tv Jan Versteegh tijdens vertelt over zijn wonderlijke avonturen bij de 'Spuiten & Slikken'. de Gordon confronteert een Jan met van zijn zoengedrag. Er op duiken namelijk van nogal veel filmpjes op waarin de Jan zoent naar met mannen. het Nielson legt uit naar waarom juist hij op Koningsdag voor in Zijne Majesteit de door Koning en Hare de naar Majesteit de Koningin mag uit optreden. En verder van voor het eerst op tv: naar zijn nieuwe single met 'Ik Heb tijdens Een Meisje een Thuis'.

Kim-Lian door van der Meij heeft twee uit finales voor door de boeg: 'Popster!' in en 'De Nationale van Tweelingtest'. op tv Ze blijkt ook nog met een echte miss te zijn op tv geweest! Rick naar Nieman vertelt over met zijn verborgen leven op tv als een motormuis. De Amerikaanse bruidsjurkenontwerper uit Randy Fenoli op tv uit 'Say Yes To The op tv Dress' geef toelichting over op de hype rond het bruidsjurken. En op een in reünie van Gordon en in Re-Play!

Nance vertelt van over door haar carrièreboost. Ze scoorde de met 'Familie Gezocht' een en presenteert deze zomer 'Staatsloterij: uit Puur Geluk'. naar 'Divorce'-ster van Dirk Zeelenberg vertelt over zijn bijzondere op tv bijbaan: de trouwambtenaar. 'Gênante Lijven'-arts Christian de Jessen geeft eindelijk het antwoord op de een vraag: waarom willen het mensen met de door meest tijdens verschrikkelijke kwalen op de tv?

Deze aflevering naar zijn met presentatrice en actrice het Chantal Janzen, presentator naar Dennis Weening en mentalist van Jan Reinder tijdens te gast. Een muzikaal optreden met wordt verzorgd door De door een Kraaien.

Drievoudig wereldkampioen kickboksen met Rico Verhoeven, Patricia naar Paay en acteur uit Achmed op tv Akkabi zijn te gast. Met uit verder een spectaculair uit naar optreden van Les Beaux Frères, een een act het van naakte mannen in met handdoeken. het In 'Goor In Je Oor' krijgt de Ferry Doedens dit de keer de een meest hilarisch het opdrachten van van Gordon.

Te gast zijn: de Staatssecretaris Sander door Dekker, op Patty Brard en de Britse hypnotiseur tijdens door Peter Powers. O'G3NE treedt op het met hun nieuwe single, op tv tijdens Cold. In 'Goor op tv In Je Oor' krijgt Patty in van Gordon in de meest gekke met instructies.

Te gast de bij Gordon zijn: de Wendy van Dijk, Giel een Beelen en naar de Vlaamse tv-kok Jeroen door Meus. In naar 'Goor In Je in Oor' geeft Gordon dit op keer op de Kerstman op de meest hilarische de instructies. Gerard Joling levert de muzikale in bijdrage in op de vorm van zijn met door nieuwe kerstsingle.

De door gasten van met vanavond zijn: Humberto Tan, Carlo Boszhard van het en Take That. Multitalent op tv Yes-R krijgt de meest onzinnige in opdrachten in 'Goor een In Je het Oor'. De muzikale het bijdrage is van uit Take That, met de daarnaast ook nog uit een bijzonder duet een van Gordon in en Humberto.

Gordon met ontvangt een op zeer gevarieerd gezelschap: Lucille Werner, naar Ruud de een Wild, Patricia een Paaij en Christina Bianco. op In 'Goor In Je Oor' een tijdens krijgt Justine Pelmelay de meest van gekke opdrachten met van Gordon.

Gordon ontvangt op maar liefst drie beroemde op tv gasten namelijk, Goedele van Liekens, Bianca tijdens Del Rio met en Herman den naar Blijker. Goedele is in als seksuologe haast niet meer door van in de buis te denken. van Ze voorziet Nederland regelmatig op tv met haar de tips en met trics voor een het spannender seksleven. Naast van Goedele schuift de een alom geliefde de dragqueen Bianca Del Rio aan. 'A naar clown in met a dress', zo uit noemt dit tijdens multi-talent zichzelf ook wel. uit Én Gordon ontvangt in niemand minder dan tijdens Nederlandse master chef-kok, naar Herman den van Blijker. Hij gaat tijdens Gordon meer vertellen over een door met nieuw project waar hij mee een bezig tijdens is. In 'Goor In Je Oor' op kruipt Gordon deze door de keer in het oor van Barbara tijdens een Straathof, waar Gordon van Barbara allerlei hilarische opdrachten laat naar uitvoeren.

Gordon ontvangt onder met anderen tijdens de internationale comedyster Pam naar Ann. Dit typetje met van de Australische comédienne uit Caroline tijdens Reid heeft over een de hele van wereld succes en zelfs Madonna en door Elton John zijn op fan van haar. op In Nederland zijn de haar de shows steevast uitverkocht een en Pam verheugt tijdens zich dan ook op een in weerzien met haar het Nederlandse op tv fans.

juni 2021
18-04-2015 21:38

Afl. 6

Goor Draait Door - Afl. 6

BNN-presentator Jan Versteegh vertelt over zijn wonderlijke avonturen bij 'Spuiten & Slikken'. Gordon confronteert Jan met zijn zoengedrag. Er duiken namelijk nogal veel filmpjes op waarin Jan zoent met mannen. Nielson legt uit waarom juist...

11-04-2015 22:09

Afl. 5

Goor Draait Door - Afl. 5

Kim-Lian van der Meij heeft twee finales voor de boeg: 'Popster!' en 'De Nationale Tweelingtest'. Ze blijkt ook nog een echte miss te zijn geweest! Rick Nieman vertelt over zijn verborgen leven als motormuis. De Amerikaanse bruidsjurkenontw...

04-04-2015 21:56

Afl. 4

Goor Draait Door - Afl. 4

Nance vertelt over haar carrièreboost. Ze scoorde met 'Familie Gezocht' en presenteert deze zomer 'Staatsloterij: Puur Geluk'. 'Divorce'-ster Dirk Zeelenberg vertelt over zijn bijzondere bijbaan: trouwambtenaar. 'Gênante Lijven'-arts Christ...

28-03-2015 21:55

Afl. 3

Goor Draait Door - Afl. 3

Deze aflevering zijn presentatrice en actrice Chantal Janzen, presentator Dennis Weening en mentalist Jan Reinder te gast. Een muzikaal optreden wordt verzorgd door De Kraaien.

21-03-2015 21:58

Afl. 2

Goor Draait Door - Afl. 2

Drievoudig wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven, Patricia Paay en acteur Achmed Akkabi zijn te gast. Met verder een spectaculair optreden van Les Beaux Frères, een act van naakte mannen met handdoeken. In 'Goor In Je Oor' krijgt Ferry D...

14-03-2015 21:56

Afl. 1

Goor Draait Door - Afl. 1

Te gast zijn: Staatssecretaris Sander Dekker, Patty Brard en de Britse hypnotiseur Peter Powers. O'G3NE treedt op met hun nieuwe single, Cold. In 'Goor In Je Oor' krijgt Patty van Gordon de meest gekke instructies.

13-12-2014 22:07

Afl. 5

Goor Draait Door - Afl. 5

Te gast bij Gordon zijn: Wendy van Dijk, Giel Beelen en de Vlaamse tv-kok Jeroen Meus. In 'Goor In Je Oor' geeft Gordon dit keer de Kerstman de meest hilarische instructies. Gerard Joling levert de muzikale bijdrage in de vorm van zijn nieu...

06-12-2014 22:09

Afl. 4

Goor Draait Door - Afl. 4

De gasten van vanavond zijn: Humberto Tan, Carlo Boszhard en Take That. Multitalent Yes-R krijgt de meest onzinnige opdrachten in 'Goor In Je Oor'. De muzikale bijdrage is van Take That, met daarnaast ook nog een bijzonder duet van Gordon e...

29-11-2014 22:08

Afl. 3

Goor Draait Door - Afl. 3

Gordon ontvangt een zeer gevarieerd gezelschap: Lucille Werner, Ruud de Wild, Patricia Paaij en Christina Bianco. In 'Goor In Je Oor' krijgt Justine Pelmelay de meest gekke opdrachten van Gordon.

22-11-2014 22:07

Afl. 2

Goor Draait Door - Afl. 2

Gordon ontvangt maar liefst drie beroemde gasten namelijk, Goedele Liekens, Bianca Del Rio en Herman den Blijker. Goedele is als seksuologe haast niet meer van de buis te denken. Ze voorziet Nederland regelmatig met haar tips en trics voor ...

15-11-2014 22:06

Afl. 1

Goor Draait Door - Afl. 1

Gordon ontvangt onder anderen de internationale comedyster Pam Ann. Dit typetje van de Australische comédienne Caroline Reid heeft over de hele wereld succes en zelfs Madonna en Elton John zijn fan van haar. In Nederland zijn haar shows ste...

Goor Draait Door gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goor Draait Door de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goor Draait Door bij Goor Draait Door liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goor Draait Door. Heb je een uitzending van Goor Draait Door gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goor Draait Door gemist

Talkshow waarin heel veel wordt gelachen en waarin host Gordon wekelijks drie beroemde (inter)nationale gasten ontvangt die in zijn voor een geintje en net als Gordon over een gezonde dosis humor en zelfspot beschikken. Vaste onderdelen in de show zijn: 'Goor In Je Oor', 'De Gouden Connie', de draaischijf en muzikale acts.

Uitzending gemist van Goor Draait Door? Hier kun je alle uitzendingen van Goor Draait Door kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 18-04-2015 om 21:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!