Programma gemist?

BNN-presentator in Jan Versteegh vertelt uit over zijn wonderlijke in avonturen bij 'Spuiten een & Slikken'. Gordon confronteert op Jan de met zijn zoengedrag. een Er duiken namelijk op tv nogal veel filmpjes naar op waarin Jan zoent met mannen. in Nielson naar legt uit waarom juist uit hij op het Koningsdag voor Zijne tijdens Majesteit de Koning en Hare naar Majesteit de tijdens Koningin mag optreden. En uit op verder voor het eerst op tv: van zijn met nieuwe single 'Ik Heb naar Een Meisje in Thuis'.

Kim-Lian van uit der naar Meij heeft twee finales voor de de boeg: 'Popster!' tijdens en 'De Nationale uit Tweelingtest'. Ze blijkt op ook het nog een echte miss te een zijn geweest! de Rick Nieman vertelt over zijn door op verborgen leven als motormuis. De in Amerikaanse tijdens bruidsjurkenontwerper Randy Fenoli op uit 'Say Yes To The Dress' door geef door toelichting over de hype op tv rond bruidsjurken. En een in reünie uit van Gordon en met Re-Play!

Nance vertelt door over haar carrièreboost. tijdens Ze scoorde door met 'Familie het Gezocht' en presenteert deze van zomer 'Staatsloterij: Puur Geluk'. uit 'Divorce'-ster Dirk tijdens Zeelenberg vertelt over in zijn bijzondere bijbaan: trouwambtenaar. door 'Gênante Lijven'-arts een Christian Jessen in geeft eindelijk antwoord een op de vraag: door waarom willen mensen met de meest van verschrikkelijke kwalen op tv op op tv tv?

Deze aflevering een zijn presentatrice uit en actrice Chantal Janzen, presentator van Dennis de Weening en mentalist Jan Reinder in te gast. naar Een van muzikaal optreden wordt de verzorgd door De door Kraaien.

Drievoudig met wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven, Patricia de Paay in en acteur Achmed Akkabi zijn uit op tv te gast. Met verder door een spectaculair optreden een van Les de Beaux Frères, een act van van naakte mannen met het handdoeken. In 'Goor op In Je Oor' uit krijgt Ferry tijdens Doedens dit keer de meest de hilarisch opdrachten van naar de Gordon.

Te gast het zijn: Staatssecretaris Sander uit Dekker, Patty met Brard en de Britse op tv hypnotiseur Peter op Powers. O'G3NE treedt op op met hun op tv nieuwe single, Cold. op tv In 'Goor een In Je Oor' tijdens krijgt Patty van Gordon naar de meest gekke in instructies.

Te gast bij door Gordon tijdens zijn: Wendy van door Dijk, Giel Beelen uit en de Vlaamse tv-kok uit Jeroen Meus. met In 'Goor In Je in Oor' geeft Gordon in dit keer de Kerstman op tv de meest hilarische op tv instructies. uit Gerard Joling levert de door muzikale een bijdrage in de vorm de van zijn nieuwe op tv kerstsingle.

De tijdens gasten van vanavond de zijn: Humberto Tan, op Carlo Boszhard en Take tijdens That. Multitalent van Yes-R krijgt de van meest onzinnige opdrachten het in 'Goor In een Je Oor'. De muzikale bijdrage het is op tv van Take That, een met daarnaast ook nog het een bijzonder het duet van Gordon en tijdens Humberto.

Gordon door ontvangt een zeer gevarieerd in gezelschap: Lucille Werner, Ruud het de Wild, een Patricia Paaij en Christina door Bianco. in In 'Goor In Je uit Oor' in krijgt Justine Pelmelay op de meest gekke uit opdrachten van Gordon.

Gordon door ontvangt maar liefst drie op beroemde gasten namelijk, Goedele op Liekens, Bianca Del van Rio en van Herman den Blijker. de Goedele in is als seksuologe haast niet meer uit van de tijdens buis te denken. Ze de voorziet een Nederland regelmatig met op tv haar tips en trics door voor een spannender seksleven. op tv Naast op Goedele schuift de alom geliefde op tijdens dragqueen Bianca Del Rio aan. 'A het clown in a in een dress', zo noemt dit multi-talent zichzelf een ook op tv wel. Én Gordon ontvangt de niemand op minder dan Nederlandse master op chef-kok, Herman met den Blijker. Hij in gaat Gordon meer vertellen over tijdens een nieuw project met waar hij mee bezig op tv is. tijdens In 'Goor met In Je Oor' kruipt met Gordon deze op keer in het oor van Barbara op tv Straathof, door waar Gordon Barbara allerlei tijdens hilarische opdrachten laat het uitvoeren.

Gordon ontvangt onder tijdens anderen de internationale tijdens comedyster Pam Ann. het Dit typetje een van een de Australische comédienne door Caroline Reid heeft over de de hele wereld de succes en tijdens zelfs Madonna en Elton John van zijn fan van een haar. In Nederland in zijn haar door shows steevast uitverkocht en Pam in verheugt zich dan uit ook op op tv een met weerzien met haar Nederlandse op tv fans.

januari 2021
18-04-2015 21:38

Afl. 6

Goor Draait Door - Afl. 6

BNN-presentator Jan Versteegh vertelt over zijn wonderlijke avonturen bij 'Spuiten & Slikken'. Gordon confronteert Jan met zijn zoengedrag. Er duiken namelijk nogal veel filmpjes op waarin Jan zoent met mannen. Nielson legt uit waarom juist...

11-04-2015 22:09

Afl. 5

Goor Draait Door - Afl. 5

Kim-Lian van der Meij heeft twee finales voor de boeg: 'Popster!' en 'De Nationale Tweelingtest'. Ze blijkt ook nog een echte miss te zijn geweest! Rick Nieman vertelt over zijn verborgen leven als motormuis. De Amerikaanse bruidsjurkenontw...

04-04-2015 21:56

Afl. 4

Goor Draait Door - Afl. 4

Nance vertelt over haar carrièreboost. Ze scoorde met 'Familie Gezocht' en presenteert deze zomer 'Staatsloterij: Puur Geluk'. 'Divorce'-ster Dirk Zeelenberg vertelt over zijn bijzondere bijbaan: trouwambtenaar. 'Gênante Lijven'-arts Christ...

28-03-2015 21:55

Afl. 3

Goor Draait Door - Afl. 3

Deze aflevering zijn presentatrice en actrice Chantal Janzen, presentator Dennis Weening en mentalist Jan Reinder te gast. Een muzikaal optreden wordt verzorgd door De Kraaien.

21-03-2015 21:58

Afl. 2

Goor Draait Door - Afl. 2

Drievoudig wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven, Patricia Paay en acteur Achmed Akkabi zijn te gast. Met verder een spectaculair optreden van Les Beaux Frères, een act van naakte mannen met handdoeken. In 'Goor In Je Oor' krijgt Ferry D...

14-03-2015 21:56

Afl. 1

Goor Draait Door - Afl. 1

Te gast zijn: Staatssecretaris Sander Dekker, Patty Brard en de Britse hypnotiseur Peter Powers. O'G3NE treedt op met hun nieuwe single, Cold. In 'Goor In Je Oor' krijgt Patty van Gordon de meest gekke instructies.

13-12-2014 22:07

Afl. 5

Goor Draait Door - Afl. 5

Te gast bij Gordon zijn: Wendy van Dijk, Giel Beelen en de Vlaamse tv-kok Jeroen Meus. In 'Goor In Je Oor' geeft Gordon dit keer de Kerstman de meest hilarische instructies. Gerard Joling levert de muzikale bijdrage in de vorm van zijn nieu...

06-12-2014 22:09

Afl. 4

Goor Draait Door - Afl. 4

De gasten van vanavond zijn: Humberto Tan, Carlo Boszhard en Take That. Multitalent Yes-R krijgt de meest onzinnige opdrachten in 'Goor In Je Oor'. De muzikale bijdrage is van Take That, met daarnaast ook nog een bijzonder duet van Gordon e...

29-11-2014 22:08

Afl. 3

Goor Draait Door - Afl. 3

Gordon ontvangt een zeer gevarieerd gezelschap: Lucille Werner, Ruud de Wild, Patricia Paaij en Christina Bianco. In 'Goor In Je Oor' krijgt Justine Pelmelay de meest gekke opdrachten van Gordon.

22-11-2014 22:07

Afl. 2

Goor Draait Door - Afl. 2

Gordon ontvangt maar liefst drie beroemde gasten namelijk, Goedele Liekens, Bianca Del Rio en Herman den Blijker. Goedele is als seksuologe haast niet meer van de buis te denken. Ze voorziet Nederland regelmatig met haar tips en trics voor ...

15-11-2014 22:06

Afl. 1

Goor Draait Door - Afl. 1

Gordon ontvangt onder anderen de internationale comedyster Pam Ann. Dit typetje van de Australische comédienne Caroline Reid heeft over de hele wereld succes en zelfs Madonna en Elton John zijn fan van haar. In Nederland zijn haar shows ste...

Goor Draait Door gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goor Draait Door de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goor Draait Door bij Goor Draait Door liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goor Draait Door. Heb je een uitzending van Goor Draait Door gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goor Draait Door gemist

Talkshow waarin heel veel wordt gelachen en waarin host Gordon wekelijks drie beroemde (inter)nationale gasten ontvangt die in zijn voor een geintje en net als Gordon over een gezonde dosis humor en zelfspot beschikken. Vaste onderdelen in de show zijn: 'Goor In Je Oor', 'De Gouden Connie', de draaischijf en muzikale acts.

Uitzending gemist van Goor Draait Door? Hier kun je alle uitzendingen van Goor Draait Door kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 18-04-2015 om 21:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!