Programma gemist?

ontferm met U,Live-kerkdienst uit met als thema in 'Heer, ontferm U' door op vanuit de Dominicanenkerk in tijdens Zwolle. De EO organiseert tijdens in op tv de week van 10 tot het en met op 16 november de Week vanwege uit van de Geloofsvervolging.Meer Live-kerkdienst uit uit met als thema op 'Heer, ontferm U' vanuit naar de Dominicanenkerk naar in Zwolle. Ron van tijdens der Spoel, Arjan Plaisier, uit tijdens Joël Voordewind en aartsbisschop Polycarpus met vervullen een met rol in met deze kerkdienst. In de week het daaraan de voorafgaand besteden diverse radio- en tv-programma's door aandacht op aan het onderwerp. op tv De EO organiseert het in de week op van 10 tot met en met 16 november op tv de Week vanwege de de Geloofsvervolging. het Naar aanleiding een van de schokkende op gebeurtenissen in Irak op en Syrië wil op tv de EO de slachtoffers het van geloofsvervolgingen daar en uit elders een op stem geven door en mensen in Nederland oproepen de tot gebed en op tv actie.Minder

oktober 2019
16-11-2014 09:10

Heer

Heer - Heer

ontferm U,Live-kerkdienst uit met als thema 'Heer, ontferm U' vanuit de Dominicanenkerk in Zwolle. De EO organiseert in de week van 10 tot en met 16 november de Week vanwege de Geloofsvervolging.Meer Live-kerkdienst uit met als thema 'Heer,...

Heer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heer bij Heer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heer. Heb je een uitzending van Heer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heer gemist

ontferm U,Uitzending gemist van Heer, ontferm U? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Heer, ontferm U, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Heer, ontferm U gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Heer? Hier kun je alle uitzendingen van Heer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-11-2014 om 09:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!