Programma gemist?

ontferm op tv U,Live-kerkdienst uit met een als thema op 'Heer, ontferm U' vanuit de Dominicanenkerk in in Zwolle. op tv De EO naar organiseert in de week tijdens van 10 tot en met met 16 uit november de tijdens Week vanwege de op tv Geloofsvervolging.Meer Live-kerkdienst uit met als een thema naar 'Heer, ontferm U' vanuit naar de Dominicanenkerk op in Zwolle. Ron met van der Spoel, het Arjan Plaisier, Joël Voordewind en naar aartsbisschop Polycarpus het vervullen een rol op tv in de deze kerkdienst. In de week daaraan door voorafgaand door besteden diverse tijdens radio- en tv-programma's aandacht door aan het naar onderwerp. De EO op organiseert in de van week van 10 tot en met naar 16 een november de de Week vanwege de Geloofsvervolging. tijdens Naar aanleiding van de de schokkende gebeurtenissen in met Irak en met Syrië wil de EO met de door slachtoffers van geloofsvervolgingen daar uit en elders een in stem geven en naar mensen in uit Nederland oproepen tot gebed door en actie.Minder

juli 2021
16-11-2014 09:10

Heer

Heer - Heer

ontferm U,Live-kerkdienst uit met als thema 'Heer, ontferm U' vanuit de Dominicanenkerk in Zwolle. De EO organiseert in de week van 10 tot en met 16 november de Week vanwege de Geloofsvervolging.Meer Live-kerkdienst uit met als thema 'Heer,...

Heer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heer bij Heer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heer. Heb je een uitzending van Heer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heer gemist

ontferm U,Uitzending gemist van Heer, ontferm U? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Heer, ontferm U, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Heer, ontferm U gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Heer? Hier kun je alle uitzendingen van Heer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-11-2014 om 09:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!