Programma gemist?

ontferm op U,Live-kerkdienst uit met als thema tijdens 'Heer, op ontferm U' vanuit de het Dominicanenkerk in Zwolle. een De EO het organiseert in uit de week van 10 tot naar en met 16 november naar de Week vanwege tijdens de de Geloofsvervolging.Meer Live-kerkdienst uit met als van thema van 'Heer, ontferm U' vanuit door de Dominicanenkerk in Zwolle. op uit Ron van der Spoel, door Arjan Plaisier, Joël Voordewind het en het aartsbisschop Polycarpus vervullen een in rol in deze uit kerkdienst. In de week op daaraan op voorafgaand besteden diverse een radio- en tv-programma's aandacht met aan het op tv onderwerp. De EO organiseert in van de week het van 10 tot het en met 16 november de uit tijdens Week vanwege de Geloofsvervolging. Naar aanleiding tijdens tijdens van de schokkende gebeurtenissen in Irak van en tijdens Syrië wil de EO op tv de slachtoffers van van geloofsvervolgingen daar en elders op tv een in stem geven en mensen met in door Nederland oproepen tot gebed en tijdens actie.Minder

april 2021
16-11-2014 09:10

Heer

Heer - Heer

ontferm U,Live-kerkdienst uit met als thema 'Heer, ontferm U' vanuit de Dominicanenkerk in Zwolle. De EO organiseert in de week van 10 tot en met 16 november de Week vanwege de Geloofsvervolging.Meer Live-kerkdienst uit met als thema 'Heer,...

Heer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heer bij Heer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heer. Heb je een uitzending van Heer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heer gemist

ontferm U,Uitzending gemist van Heer, ontferm U? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Heer, ontferm U, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Heer, ontferm U gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Heer? Hier kun je alle uitzendingen van Heer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-11-2014 om 09:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!