Programma gemist?

ontferm U,Live-kerkdienst uit van met op tv als thema 'Heer, ontferm het U' vanuit de uit Dominicanenkerk in Zwolle. De de EO organiseert uit in de week van van 10 tijdens tot en met uit 16 november de een Week vanwege de in Geloofsvervolging.Meer Live-kerkdienst van uit met als thema 'Heer, door ontferm U' vanuit de uit Dominicanenkerk in het Zwolle. Ron van op tv der Spoel, de Arjan Plaisier, Joël met Voordewind en aartsbisschop tijdens Polycarpus vervullen een rol in op deze op tv kerkdienst. In de week daaraan uit op voorafgaand besteden diverse radio- en door tv-programma's aandacht aan in het uit onderwerp. De EO organiseert naar in de week van 10 het een tot en met 16 november door de Week van vanwege de Geloofsvervolging. Naar aanleiding uit van de schokkende in gebeurtenissen in door Irak en van Syrië wil de EO uit de slachtoffers van in geloofsvervolgingen daar en op elders een stem geven het en met mensen in Nederland in oproepen tot van gebed en actie.Minder

september 2020
16-11-2014 09:10

Heer

Heer - Heer

ontferm U,Live-kerkdienst uit met als thema 'Heer, ontferm U' vanuit de Dominicanenkerk in Zwolle. De EO organiseert in de week van 10 tot en met 16 november de Week vanwege de Geloofsvervolging.Meer Live-kerkdienst uit met als thema 'Heer,...

Heer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heer bij Heer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heer. Heb je een uitzending van Heer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heer gemist

ontferm U,Uitzending gemist van Heer, ontferm U? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Heer, ontferm U, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Heer, ontferm U gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Heer? Hier kun je alle uitzendingen van Heer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-11-2014 om 09:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!