Programma gemist?

ontferm van U,Live-kerkdienst uit met in als thema 'Heer, ontferm U' door vanuit de de Dominicanenkerk in Zwolle. de De EO organiseert in een de op week van 10 tot en het met op tv 16 november de Week vanwege op de op tv Geloofsvervolging.Meer Live-kerkdienst uit met met als thema 'Heer, van ontferm U' vanuit tijdens de Dominicanenkerk op tv in Zwolle. Ron van der van Spoel, Arjan door Plaisier, Joël Voordewind en van aartsbisschop door Polycarpus vervullen een rol in door deze de kerkdienst. In de met week daaraan voorafgaand besteden diverse het radio- en een tv-programma's naar aandacht aan het op onderwerp. De EO tijdens organiseert in de een week van 10 tot en met op 16 november op de de Week vanwege de Geloofsvervolging. Naar een aanleiding van de een schokkende gebeurtenissen in Irak met en Syrië op tv wil de naar EO de op tv slachtoffers van geloofsvervolgingen daar met en elders een het stem geven en mensen in tijdens Nederland op tv oproepen tot de gebed en actie.Minder

januari 2021
16-11-2014 09:10

Heer

Heer - Heer

ontferm U,Live-kerkdienst uit met als thema 'Heer, ontferm U' vanuit de Dominicanenkerk in Zwolle. De EO organiseert in de week van 10 tot en met 16 november de Week vanwege de Geloofsvervolging.Meer Live-kerkdienst uit met als thema 'Heer,...

Heer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heer bij Heer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heer. Heb je een uitzending van Heer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heer gemist

ontferm U,Uitzending gemist van Heer, ontferm U? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Heer, ontferm U, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Heer, ontferm U gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Heer? Hier kun je alle uitzendingen van Heer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-11-2014 om 09:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!