Programma gemist?

ontferm van U,Live-kerkdienst uit met een als thema 'Heer, ontferm U' van vanuit de van Dominicanenkerk in Zwolle. De uit EO organiseert in op tv van de week van 10 tot naar en met de 16 november de Week op vanwege naar de Geloofsvervolging.Meer Live-kerkdienst uit met met als thema 'Heer, naar ontferm U' vanuit in de naar Dominicanenkerk in Zwolle. Ron de van der door Spoel, Arjan Plaisier, het Joël Voordewind en een aartsbisschop Polycarpus vervullen een rol in op tv deze kerkdienst. In het de week tijdens daaraan voorafgaand tijdens besteden diverse op tv radio- en tv-programma's aandacht op aan het op tv onderwerp. De EO uit organiseert in de uit week van 10 tot en met op tv 16 november naar de Week vanwege de naar Geloofsvervolging. met Naar aanleiding van de schokkende met gebeurtenissen in Irak een en Syrië op tv wil de op tv EO de slachtoffers van geloofsvervolgingen het daar het en elders een een stem geven en met mensen in Nederland oproepen tot van gebed en op actie.Minder

mei 2020
16-11-2014 09:10

Heer

Heer - Heer

ontferm U,Live-kerkdienst uit met als thema 'Heer, ontferm U' vanuit de Dominicanenkerk in Zwolle. De EO organiseert in de week van 10 tot en met 16 november de Week vanwege de Geloofsvervolging.Meer Live-kerkdienst uit met als thema 'Heer,...

Heer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heer bij Heer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heer. Heb je een uitzending van Heer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heer gemist

ontferm U,Uitzending gemist van Heer, ontferm U? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Heer, ontferm U, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Heer, ontferm U gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Heer? Hier kun je alle uitzendingen van Heer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-11-2014 om 09:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!