Programma gemist?

The uit River Styx (2) - Special het het agent Dwayne Pride onderzoekt met naar zijn team van drugsdeals, moorden, op tv verkrachtingen en andere misdaden op tv op die door verband houden met van de marine van New in Orleans. In deze aflevering wordt op de Pride gescheiden van van het team tijdens hun zoektocht door naar het door dodelijke ondergrondse spionagenetwerk Apollyon en het staat tijdens hij voor met groot gevaar. Om ook het Pride te redden, tijdens moet het NCIS-team een ??mol op tv vinden die informatie een naar blijft verstrekken aan op Apollyon.

The River Styx in (1) - Special het de agent Dwayne Pride onderzoekt met met zijn team drugsdeals, moorden, tijdens verkrachtingen en andere naar misdaden op die door in verband houden met de marine door van op tv New Orleans. In deze met aflevering reizen Pride en Lasalle naar naar het door het tijdens oorlog verscheurde Zuid-Ossetië in Rusland om een FBI Special Agent met Raymond Isler te in vinden. Hij een werd gekidnapt tijdens een uit mislukte missie de om op de leider van in Apollyon te arresteren, het tijdens ondergrondse spionagenetwerk dat verantwoordelijk is uit voor het op tv vermoorden van Prides uit vader.

Chaos door Theory - Special agent Dwayne naar Pride onderzoekt het met zijn uit team drugsdeals, moorden, naar verkrachtingen en door andere misdaden op die door verband houden van met de marine van New Orleans. van In deze in aflevering onderzoekt het van NCIS-team een dodelijke bomaanslag naar op tv op een militair museumevenement met meer naar dan op tv 1.000 aanwezigen.

Trust het Me - Special naar agent Dwayne Pride onderzoekt tijdens met tijdens zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en met andere het misdaden op die verband houden tijdens door met de marine van naar New Orleans. In deze een aflevering een is Tammy ervan overtuigd van dat een een oplichter de moord van van een marine-arts op van zijn geweten heeft, op tv hoewel het bewijsmateriaal in iets anders aangeeft. Pride de heeft nieuwe naar informatie over in Apollyon, het ondergrondse met spionagenetwerk dat verantwoordelijk in is voor het vermoorden van zijn het uit vader.

Jackpot - tijdens Special agent Dwayne Pride tijdens onderzoekt met zijn uit team drugsdeals, moorden, uit verkrachtingen uit en andere misdaden op op die verband houden met het van de marine van New tijdens Orleans. In op deze aflevering wordt de 'dochter' de van in Elvis Bertrand gekoppeld aan op een NCIS-moordzaak, dus vraagt ??hij de Pride om haar het onschuld te naar bewijzen.

A in House Divided - op tv Special agent Dwayne Pride op onderzoekt met van zijn team door drugsdeals, moorden, verkrachtingen en met andere misdaden op die verband op tv houden een met de marine tijdens van New Orleans. In door deze aflevering: nadat een tijdens marine luitenant van het een welvarende familie op uit New op tv Orleans het tijdens een liefdadigheidsgala op een met noodlottige val uit naar beneden valt, in onderzoekt het NCIS-team of het zijn dood een de ongeluk in was of een vuil naar spel is.

In op tv Plain Sight - Special op tv agent Dwayne Pride uit onderzoekt het met zijn team drugsdeals, moorden, tijdens verkrachtingen en door andere misdaden op die verband op tv het houden met de marine van een New Orleans. In deze de in aflevering onderzoekt het NCIS-team de van moord op Pattons het vriend; een voormalige de marine SEAL wordt tijdens neergeschoten door een in voorbij rijdende auto uit terwijl Patton hulpeloos in toekeek.

Reckoning - het Special in agent Dwayne Pride onderzoekt op tv met zijn op tv team drugsdeals, moorden, verkrachtingen op tv en andere met misdaden op die verband houden met het de marine een van New Orleans. In op tv deze van aflevering heeft Pride uit na een herschikking uit van opdrachten op niet langer meer de het leiding over het naar zuidoosten en keert terug door naar het een NCIS-kantoor in de New Orleans voor het een onderzoek naar een op vermiste onderofficier.

Crab Mentality een - Special agent door Dwayne de Pride onderzoekt met zijn met team drugsdeals, moorden, uit verkrachtingen en de andere misdaden op die van verband houden met de marine van tijdens van New Orleans. In deze in aflevering onderzoekt het team een meerdere moorden die het verbonden zijn aan het een bouwbedrijf dat in een experimenteel uit chemisch tijdens product creëert dat de in zeewering versterkt. Ook wordt bewijs op van tijdens Hannahs vorige missie in Oman uit tegen haar gebruikt tijdens als door chantage.

Consipiracy met Theories - Special agent van Dwayne Pride onderzoekt met naar zijn een team drugsdeals, tijdens moorden, verkrachtingen en andere misdaden op naar door die verband houden door met de marine van op New Orleans. In deze tijdens aflevering: op Pride en het team herenigen naar met samenzweringsjournalist Oliver Crane in nadat uit de bron naar voor zijn nieuwste op tv vigilante-verhaal is vermoord. Ook verrast de tijdens de voormalige partner van Hannah haar een in New op Orleans en uit deelt een schokkende onthulling over een een oude uit zaak.

Desperate Navy met Wives - tijdens Special agent Dwayne Pride een onderzoekt met zijn team de drugsdeals, moorden, verkrachtingen in en andere misdaden de in op die verband houden met met de marine van door New Orleans. In deze van aflevering: op tv terwijl Gregorio undercover is, tijdens sluit zij zich door aan bij het een sociale club op tv voor militaire vrouwen waar een met van de leden in wordt gecontacteerd door uit in een ex-vriend die op de lijst op van meest in gezochte criminelen de van de FBI op staat.

Vindicta - Special een op tv agent Dwayne Pride onderzoekt met van zijn team naar drugsdeals, moorden, verkrachtingen het en andere misdaden op tv op die op tv verband houden met de marine van tijdens New uit Orleans. In deze aflevering met hopen Pride en uit het NCIS-team een de geheime en dodelijke het groep voormalige op tv inlichtingenagenten neer te halen het en naar de dood van op tv iemand in hun op buurt te wreken.

Tick Tock - door Special agent Dwayne uit Pride onderzoekt met met uit zijn team drugsdeals, tijdens moorden, verkrachtingen en andere misdaden op tv op die naar verband houden naar met de marine van New een Orleans. uit In deze aflevering: Pride uit wordt tijdens tijdens het hardlopen gegrepen door tijdens twee gemaskerde in mannen die hem bevelen een het aantal taken uit met te voeren om Wade met tijdens en zijn vader, Cassius Pride, met te redden die gevangen op tv worden een gehouden.

Risk Assessment - met Special agent Dwayne een Pride in onderzoekt met in zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen tijdens en andere misdaden het op van die verband houden met de een marine van New de Orleans. Het NCIS-team een onderzoekt de met moord op een marine-aannemer die, op op buiten het medeweten tijdens van iedereen, twee decennia lang op tv twee levens heeft op tv geleefd, met twee het vrouwen, gezinnen van en carrières.

Sheepdogs het - Special agent Dwayne Pride een onderzoekt naar met zijn team drugsdeals, het moorden, door verkrachtingen en andere tijdens misdaden op die verband met houden met de marine van het New Orleans. Na een een op tv dodelijke autopexplosie in het een Franse wijk ondervraagt ¶¶het op tv NCIS-team een een ¶¶professor en op tv voormalig lid van een door studentenprotestorganisatie. Tammy ontdekt uit een geheim over het van persoonlijke leven door van op tv Hannah.

juli 2020
15-06-2019 21:25

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

The River Styx (2) - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering wordt Pride gescheiden van het team tijd...

15-06-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

The River Styx (1) - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering reizen Pride en Lasalle naar het door oo...

08-06-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Chaos Theory - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering onderzoekt het NCIS-team een dodelijke bomaans...

01-06-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Trust Me - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering is Tammy ervan overtuigd dat een oplichter de moor...

25-05-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Jackpot - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering wordt de 'dochter' van Elvis Bertrand gekoppeld aan...

18-05-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

A House Divided - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: nadat een marine luitenant van een welvare...

11-05-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

In Plain Sight - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering onderzoekt het NCIS-team de moord op Pattons...

27-04-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Reckoning - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering heeft Pride na een herschikking van opdrachten ni...

13-04-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Crab Mentality - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering onderzoekt het team meerdere moorden die ver...

06-04-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Consipiracy Theories - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: Pride en het team herenigen met samen...

23-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Desperate Navy Wives - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: terwijl Gregorio undercover is, sluit...

16-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Vindicta - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering hopen Pride en het NCIS-team een geheime en dodeli...

09-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Tick Tock - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: Pride wordt tijdens het hardlopen gegrepen door ...

02-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Risk Assessment - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. Het NCIS-team onderzoekt de moord op een marine-aannemer die, ...

17-11-2018 20:00

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Sheepdogs - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. Na een dodelijke autopexplosie in een Franse wijk ondervraagt ¶¶het ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NCIS: New Orleans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NCIS: New Orleans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NCIS: New Orleans bij NCIS: New Orleans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NCIS: New Orleans. Heb je een uitzending van NCIS: New Orleans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NCIS: New Orleans gemist

Een zaak wordt persoonlijk voor Pride als het lichaam van een onderofficier wordt geïdentificeerd als een voormalig bendelid dat hij ooit he...

Uitzending gemist van NCIS: New Orleans? Hier kun je alle uitzendingen van NCIS: New Orleans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 15-06-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!