Programma gemist?

The River Styx op tv (2) - op tv Special agent Dwayne de Pride onderzoekt in met zijn team drugsdeals, op tv moorden, verkrachtingen en het andere misdaden op die een verband door houden met de marine in van New Orleans. een In deze op aflevering wordt tijdens Pride gescheiden van het team tijdens in op hun zoektocht naar het dodelijke op tv ondergrondse spionagenetwerk Apollyon tijdens en staat naar hij voor naar groot gevaar. Om door ook Pride te redden, moet het naar NCIS-team een een ??mol vinden die het informatie naar blijft verstrekken aan het Apollyon.

The op tv River Styx (1) - naar Special agent Dwayne van Pride onderzoekt in met zijn de team drugsdeals, moorden, verkrachtingen door en andere misdaden op een die verband met houden met het de marine van New Orleans. op In deze een aflevering reizen Pride en Lasalle de naar op tv het door oorlog verscheurde van Zuid-Ossetië in met Rusland om FBI in Special Agent Raymond Isler op te vinden. op tv Hij werd gekidnapt tijdens het een mislukte missie met om de leider van de Apollyon te arresteren, van door het ondergrondse spionagenetwerk dat verantwoordelijk op tv is voor het vermoorden op van Prides door vader.

Chaos van Theory - Special agent op Dwayne Pride onderzoekt met tijdens zijn team naar drugsdeals, moorden, verkrachtingen een en andere misdaden op op tv met die verband houden van met de marine met van New Orleans. In uit deze aflevering onderzoekt door het NCIS-team met een dodelijke bomaanslag op tijdens een militair museumevenement met van meer van dan 1.000 aanwezigen.

Trust Me - het Special uit agent Dwayne Pride onderzoekt met een zijn team drugsdeals, op tv moorden, in verkrachtingen en uit andere misdaden op met die verband houden met de uit marine van tijdens New Orleans. in In deze aflevering de is Tammy ervan overtuigd dat van een oplichter tijdens de moord van het een marine-arts op tijdens zijn geweten heeft, hoewel het tijdens bewijsmateriaal iets anders het een aangeeft. Pride heeft nieuwe informatie tijdens over Apollyon, het op ondergrondse op tv spionagenetwerk dat verantwoordelijk de is voor het vermoorden van zijn in naar vader.

Jackpot - Special naar in agent Dwayne Pride onderzoekt naar met zijn team naar drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere een misdaden op uit die door verband houden met in de marine van New Orleans. een In de deze aflevering wordt de 'dochter' uit van Elvis tijdens Bertrand gekoppeld aan een NCIS-moordzaak, tijdens dus vraagt het ??hij door Pride om haar van onschuld te bewijzen.

A uit House Divided - Special agent op tv Dwayne op tv Pride onderzoekt met zijn de team drugsdeals, moorden, uit verkrachtingen op en andere misdaden op met die verband houden door met de marine van van New Orleans. In het deze aflevering: door nadat een het marine luitenant van een welvarende door familie uit New Orleans op naar tijdens een liefdadigheidsgala op een noodlottige op tv val een naar beneden valt, onderzoekt het het NCIS-team of uit zijn dood een ongeluk een de was of een vuil door spel is.

In Plain naar Sight - Special agent van uit Dwayne Pride onderzoekt met in zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen tijdens en andere naar misdaden op het die verband de houden met de marine op tv van New op tv Orleans. In deze aflevering op onderzoekt het tijdens NCIS-team de moord tijdens op Pattons vriend; een voormalige op marine tijdens SEAL wordt neergeschoten door uit een voorbij een rijdende auto terwijl de Patton hulpeloos toekeek.

Reckoning een - Special door agent Dwayne Pride onderzoekt met de zijn team in drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere van misdaden op tijdens die verband uit houden met de door marine van New van Orleans. In deze aflevering uit heeft Pride van na een herschikking van het opdrachten niet tijdens langer meer de de leiding over het zuidoosten naar en de keert terug naar met het NCIS-kantoor in New Orleans met voor het naar onderzoek naar in een vermiste onderofficier.

Crab met Mentality - Special het agent Dwayne Pride onderzoekt met tijdens zijn team drugsdeals, het uit moorden, verkrachtingen en andere misdaden de op de die verband houden met de marine een van New Orleans. het het In deze aflevering op tv onderzoekt het team meerdere in moorden die verbonden zijn aan door een bouwbedrijf uit dat een naar experimenteel chemisch product door creëert dat de zeewering uit versterkt. Ook van wordt bewijs van op Hannahs vorige missie in tijdens Oman uit tegen haar gebruikt als van chantage.

Consipiracy de Theories - Special op agent Dwayne Pride van onderzoekt met zijn team in drugsdeals, moorden, verkrachtingen en het andere misdaden op met die het verband houden met de met marine van New uit Orleans. een In deze aflevering: Pride een en het team herenigen het met met samenzweringsjournalist Oliver Crane op tv nadat de bron voor zijn nieuwste in vigilante-verhaal is vermoord. naar Ook verrast op tv de voormalige partner op van Hannah in haar in New Orleans het en uit deelt een schokkende onthulling over op een door oude zaak.

Desperate met Navy Wives - Special agent in Dwayne naar Pride onderzoekt met zijn uit team drugsdeals, moorden, in verkrachtingen en andere door misdaden op van die verband door houden met de marine op tv van New Orleans. In deze in aflevering: terwijl door Gregorio undercover is, sluit de het zij zich aan bij een sociale naar club voor militaire van vrouwen waar een in van uit de leden wordt naar gecontacteerd door tijdens een ex-vriend die op naar de lijst van meest gezochte op criminelen van de uit FBI van staat.

Vindicta de - Special agent Dwayne Pride de onderzoekt van met zijn naar team drugsdeals, moorden, in verkrachtingen en andere misdaden door op die het verband houden met de marine in van New Orleans. door In deze aflevering de hopen Pride en door het met NCIS-team een geheime en dodelijke op tv groep voormalige de inlichtingenagenten neer te halen en op de dood op tv van iemand in een hun buurt te op tv wreken.

Tick Tock - van naar Special agent Dwayne Pride onderzoekt met uit zijn team drugsdeals, het de moorden, verkrachtingen en op tv andere misdaden op die verband houden op met in de marine door van New Orleans. In tijdens deze aflevering: Pride wordt in tijdens het een hardlopen gegrepen door tijdens twee gemaskerde door mannen die hem bevelen een aantal uit op taken uit te voeren tijdens om Wade en zijn op tv vader, Cassius Pride, door te redden in die gevangen worden door gehouden.

Risk Assessment - met Special uit agent Dwayne Pride van onderzoekt met zijn team drugsdeals, tijdens moorden, verkrachtingen en de andere misdaden op in die verband houden met uit met de marine van New de Orleans. Het op tv NCIS-team onderzoekt tijdens de moord op op een marine-aannemer die, van buiten het medeweten van van iedereen, twee decennia lang twee een levens door heeft geleefd, met van twee vrouwen, gezinnen en uit carrières.

Sheepdogs - een Special op agent Dwayne Pride het onderzoekt met zijn team met drugsdeals, moorden, verkrachtingen in en andere misdaden op die door in verband houden met de marine van op tv New Orleans. Na uit een dodelijke het autopexplosie in een een Franse wijk ondervraagt uit ¶¶het door NCIS-team een ¶¶professor en voormalig lid in door van een studentenprotestorganisatie. van Tammy ontdekt een geheim door over het persoonlijke leven van door een Hannah.

april 2021
15-06-2019 21:25

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

The River Styx (2) - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering wordt Pride gescheiden van het team tijd...

15-06-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

The River Styx (1) - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering reizen Pride en Lasalle naar het door oo...

08-06-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Chaos Theory - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering onderzoekt het NCIS-team een dodelijke bomaans...

01-06-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Trust Me - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering is Tammy ervan overtuigd dat een oplichter de moor...

25-05-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Jackpot - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering wordt de 'dochter' van Elvis Bertrand gekoppeld aan...

18-05-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

A House Divided - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: nadat een marine luitenant van een welvare...

11-05-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

In Plain Sight - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering onderzoekt het NCIS-team de moord op Pattons...

27-04-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Reckoning - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering heeft Pride na een herschikking van opdrachten ni...

13-04-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Crab Mentality - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering onderzoekt het team meerdere moorden die ver...

06-04-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Consipiracy Theories - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: Pride en het team herenigen met samen...

23-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Desperate Navy Wives - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: terwijl Gregorio undercover is, sluit...

16-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Vindicta - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering hopen Pride en het NCIS-team een geheime en dodeli...

09-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Tick Tock - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: Pride wordt tijdens het hardlopen gegrepen door ...

02-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Risk Assessment - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. Het NCIS-team onderzoekt de moord op een marine-aannemer die, ...

17-11-2018 20:00

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Sheepdogs - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. Na een dodelijke autopexplosie in een Franse wijk ondervraagt ¶¶het ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NCIS: New Orleans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NCIS: New Orleans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NCIS: New Orleans bij NCIS: New Orleans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NCIS: New Orleans. Heb je een uitzending van NCIS: New Orleans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NCIS: New Orleans gemist

Een zaak wordt persoonlijk voor Pride als het lichaam van een onderofficier wordt geïdentificeerd als een voormalig bendelid dat hij ooit he...

Uitzending gemist van NCIS: New Orleans? Hier kun je alle uitzendingen van NCIS: New Orleans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 15-06-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!