Programma gemist?

The de River Styx (2) - Special naar in agent Dwayne Pride de onderzoekt met zijn team een drugsdeals, moorden, verkrachtingen door en andere een misdaden op die verband houden op tv met de marine van tijdens New Orleans. In met een deze aflevering wordt Pride naar gescheiden van het team van tijdens hun van zoektocht naar het dodelijke naar ondergrondse spionagenetwerk Apollyon en uit staat uit hij voor groot gevaar. Om naar ook uit Pride te redden, moet door het NCIS-team een ??mol in tijdens vinden die informatie blijft verstrekken met aan in Apollyon.

The op River Styx tijdens (1) - Special agent Dwayne Pride een onderzoekt met een zijn team een drugsdeals, moorden, verkrachtingen met en andere misdaden op naar die verband houden met de de marine van op tv New Orleans. In op tv deze aflevering op reizen Pride en het Lasalle naar het naar door oorlog verscheurde naar Zuid-Ossetië in Rusland met om FBI Special Agent een Raymond op tv Isler te vinden. Hij op tv werd gekidnapt door tijdens een mislukte missie met om het de leider van tijdens Apollyon te arresteren, het ondergrondse spionagenetwerk het dat verantwoordelijk de is voor het een vermoorden van Prides met vader.

Chaos Theory door - Special agent Dwayne met Pride onderzoekt door met zijn een team drugsdeals, moorden, verkrachtingen uit en andere misdaden uit op die een verband houden met de met marine van New op tv Orleans. In deze door aflevering op onderzoekt het NCIS-team een dodelijke in bomaanslag op een een militair museumevenement op tv met meer de dan 1.000 aanwezigen.

Trust uit Me - Special agent een Dwayne Pride op tv onderzoekt met zijn team drugsdeals, de moorden, naar verkrachtingen en tijdens andere misdaden op die verband op houden het met de marine van New Orleans. tijdens In deze aflevering met is Tammy uit ervan overtuigd van dat een oplichter de uit moord in van een marine-arts op zijn geweten met met heeft, hoewel het bewijsmateriaal iets de anders aangeeft. Pride uit heeft op tv nieuwe informatie over Apollyon, het ondergrondse van spionagenetwerk dat van verantwoordelijk is voor de het vermoorden het van zijn het vader.

Jackpot de - Special agent Dwayne Pride het onderzoekt met zijn de team drugsdeals, uit moorden, verkrachtingen en andere een misdaden op die het verband houden het met de marine van van op New Orleans. In deze aflevering op wordt de op 'dochter' van Elvis Bertrand gekoppeld uit aan de een NCIS-moordzaak, dus vraagt uit ??hij Pride om met haar een onschuld te bewijzen.

A House een Divided - Special agent door Dwayne Pride van onderzoekt in met zijn team drugsdeals, het moorden, verkrachtingen en andere de misdaden tijdens op die verband houden met de de op tv marine van New Orleans. In van deze uit aflevering: nadat een marine luitenant van van uit een welvarende familie in uit New Orleans tijdens een uit liefdadigheidsgala op tv op een noodlottige naar val naar beneden valt, onderzoekt de het NCIS-team op of zijn de dood een ongeluk was of een met tijdens vuil spel is.

In Plain het Sight - Special agent in Dwayne Pride door onderzoekt met zijn team van drugsdeals, de moorden, verkrachtingen een en andere misdaden van op die verband van houden met de van marine van New Orleans. In deze een aflevering naar onderzoekt het NCIS-team naar de moord op tv op Pattons vriend; een voormalige tijdens marine SEAL wordt neergeschoten op door een op voorbij op tv rijdende auto terwijl Patton van hulpeloos toekeek.

Reckoning tijdens - Special op agent Dwayne Pride onderzoekt met van zijn team drugsdeals, moorden, door verkrachtingen en het andere misdaden het op die verband houden uit met de op marine van New Orleans. In van deze aflevering heeft uit Pride na uit een herschikking tijdens van opdrachten naar niet langer meer de leiding over van het van zuidoosten en keert terug uit naar het NCIS-kantoor naar in naar New Orleans voor het onderzoek het naar een tijdens vermiste onderofficier.

Crab van Mentality - door Special agent Dwayne de Pride onderzoekt met zijn op tv team drugsdeals, moorden, op tv verkrachtingen en door andere misdaden op die verband houden het met tijdens de marine de van New Orleans. uit In deze aflevering onderzoekt het team op meerdere moorden met die verbonden van zijn aan een met bouwbedrijf dat een experimenteel chemisch tijdens de product creëert dat de zeewering versterkt. op Ook wordt het bewijs van van Hannahs vorige missie uit in Oman door tegen haar gebruikt tijdens als chantage.

Consipiracy Theories de - naar Special agent Dwayne Pride uit onderzoekt met zijn team tijdens drugsdeals, op moorden, verkrachtingen en door andere misdaden op die verband houden het met de marine in van New Orleans. met de In deze aflevering: Pride en tijdens het door team herenigen met samenzweringsjournalist een Oliver Crane nadat in de bron voor zijn nieuwste naar vigilante-verhaal op tv is vermoord. Ook van verrast de voormalige uit partner van Hannah haar met in New Orleans door en deelt in een schokkende onthulling over het een oude op zaak.

Desperate Navy uit Wives - Special agent met Dwayne Pride van onderzoekt met de zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen tijdens en andere naar misdaden het op die verband houden met de naar marine met van New Orleans. In op deze de aflevering: terwijl Gregorio op tv undercover is, sluit zij zich van aan bij een sociale op club voor militaire tijdens vrouwen waar een in op tv van de leden wordt gecontacteerd op door een ex-vriend die een op de met lijst van meest gezochte tijdens criminelen van van de FBI van staat.

Vindicta - tijdens Special agent Dwayne naar Pride onderzoekt met zijn van met team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en met andere misdaden op op die door verband houden met op de marine van New Orleans. op tv In deze aflevering hopen op tv Pride en het met NCIS-team op een geheime en een dodelijke groep tijdens voormalige inlichtingenagenten neer van te halen en de dood tijdens van iemand van in hun buurt te op wreken.

Tick Tock - met Special agent Dwayne op tv Pride tijdens onderzoekt met zijn team drugsdeals, van moorden, tijdens verkrachtingen en andere misdaden op een die de verband houden met de op marine van een New Orleans. In deze aflevering: het Pride tijdens wordt tijdens het uit hardlopen gegrepen door twee op gemaskerde mannen die hem uit bevelen een een aantal taken uit naar te voeren tijdens om Wade en zijn de vader, Cassius Pride, een te de redden die gevangen worden met gehouden.

Risk Assessment een - Special agent Dwayne een Pride op onderzoekt met door zijn team drugsdeals, uit moorden, verkrachtingen en andere door misdaden op die verband de houden met de naar marine van op New Orleans. Het NCIS-team de onderzoekt de moord op in tijdens een marine-aannemer die, buiten een het medeweten van iedereen, uit twee uit decennia lang twee levens naar heeft geleefd, met twee de vrouwen, gezinnen uit en carrières.

Sheepdogs - tijdens Special agent Dwayne op tv Pride in onderzoekt met zijn team het drugsdeals, moorden, verkrachtingen op tv en andere met misdaden op die in verband houden met de marine naar van New Orleans. door Na op tv een dodelijke autopexplosie in op tv een Franse wijk ondervraagt de ¶¶het door NCIS-team een ¶¶professor en voormalig de lid van een het studentenprotestorganisatie. Tammy ontdekt uit een geheim van over het persoonlijke leven van naar uit Hannah.

augustus 2020
15-06-2019 21:25

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

The River Styx (2) - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering wordt Pride gescheiden van het team tijd...

15-06-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

The River Styx (1) - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering reizen Pride en Lasalle naar het door oo...

08-06-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Chaos Theory - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering onderzoekt het NCIS-team een dodelijke bomaans...

01-06-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Trust Me - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering is Tammy ervan overtuigd dat een oplichter de moor...

25-05-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Jackpot - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering wordt de 'dochter' van Elvis Bertrand gekoppeld aan...

18-05-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

A House Divided - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: nadat een marine luitenant van een welvare...

11-05-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

In Plain Sight - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering onderzoekt het NCIS-team de moord op Pattons...

27-04-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Reckoning - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering heeft Pride na een herschikking van opdrachten ni...

13-04-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Crab Mentality - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering onderzoekt het team meerdere moorden die ver...

06-04-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Consipiracy Theories - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: Pride en het team herenigen met samen...

23-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Desperate Navy Wives - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: terwijl Gregorio undercover is, sluit...

16-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Vindicta - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering hopen Pride en het NCIS-team een geheime en dodeli...

09-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Tick Tock - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: Pride wordt tijdens het hardlopen gegrepen door ...

02-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Risk Assessment - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. Het NCIS-team onderzoekt de moord op een marine-aannemer die, ...

17-11-2018 20:00

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Sheepdogs - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. Na een dodelijke autopexplosie in een Franse wijk ondervraagt ¶¶het ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NCIS: New Orleans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NCIS: New Orleans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NCIS: New Orleans bij NCIS: New Orleans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NCIS: New Orleans. Heb je een uitzending van NCIS: New Orleans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NCIS: New Orleans gemist

Een zaak wordt persoonlijk voor Pride als het lichaam van een onderofficier wordt geïdentificeerd als een voormalig bendelid dat hij ooit he...

Uitzending gemist van NCIS: New Orleans? Hier kun je alle uitzendingen van NCIS: New Orleans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 15-06-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!