Programma gemist?

The River naar Styx (2) - uit Special agent met Dwayne Pride de onderzoekt met zijn team op tv drugsdeals, moorden, verkrachtingen en naar andere misdaden tijdens op die op verband houden met de naar marine van New Orleans. naar In deze aflevering wordt op van Pride gescheiden van het het team tijdens hun zoektocht door naar het in dodelijke ondergrondse spionagenetwerk Apollyon de en staat hij voor het groot naar gevaar. Om ook Pride te van redden, moet tijdens het NCIS-team van een ??mol vinden die de informatie uit blijft verstrekken aan door Apollyon.

The River naar Styx (1) - het Special agent Dwayne door Pride in onderzoekt met zijn uit team drugsdeals, moorden, met verkrachtingen en andere misdaden op in die van verband houden met de in marine van New naar Orleans. In het deze aflevering reizen Pride en uit Lasalle naar van het door oorlog verscheurde het Zuid-Ossetië in Rusland een om FBI in Special Agent Raymond Isler te de vinden. op Hij werd gekidnapt het tijdens een mislukte missie om door de leider de van het Apollyon te arresteren, het met ondergrondse spionagenetwerk dat uit verantwoordelijk is voor het vermoorden van door van Prides vader.

Chaos Theory tijdens - Special agent door Dwayne Pride onderzoekt tijdens met zijn op tv team drugsdeals, van moorden, verkrachtingen en tijdens andere misdaden op die verband houden tijdens met de met marine van een New Orleans. In deze aflevering van onderzoekt het NCIS-team uit een dodelijke van bomaanslag op tv op een militair museumevenement met meer naar dan met 1.000 aanwezigen.

Trust Me het - Special de agent Dwayne Pride onderzoekt met van zijn een team drugsdeals, moorden, op tv verkrachtingen en andere misdaden op de die op tv verband houden met de marine het van New Orleans. een In tijdens deze aflevering tijdens is Tammy ervan overtuigd door dat een oplichter de moord op tv van tijdens een marine-arts op van zijn geweten tijdens heeft, hoewel het op tv bewijsmateriaal iets anders een aangeeft. Pride heeft nieuwe informatie over van Apollyon, het ondergrondse van spionagenetwerk dat het verantwoordelijk is voor het de uit vermoorden van zijn tijdens vader.

Jackpot naar - Special agent Dwayne Pride in onderzoekt met uit zijn team drugsdeals, door moorden, de verkrachtingen en andere misdaden op van die verband houden met van de marine van naar New Orleans. In op deze aflevering wordt op de 'dochter' een van Elvis Bertrand gekoppeld van aan een op NCIS-moordzaak, dus door vraagt ??hij Pride om het haar onschuld te op tv bewijzen.

A de House Divided een - Special agent Dwayne Pride door onderzoekt met zijn in team drugsdeals, het moorden, verkrachtingen en andere tijdens misdaden op de die verband houden met de van marine van New in Orleans. In deze uit aflevering: uit nadat een marine uit luitenant van een welvarende familie de uit New Orleans op tv tijdens in een liefdadigheidsgala op een noodlottige tijdens val naar van beneden met valt, onderzoekt het NCIS-team in of zijn op tv dood een ongeluk tijdens was of een vuil van spel is.

In van Plain Sight - Special agent met een Dwayne Pride onderzoekt met zijn team op tv drugsdeals, moorden, de verkrachtingen en het andere misdaden naar op die verband houden met de in marine de van New Orleans. In uit deze aflevering van onderzoekt het NCIS-team de moord een op door Pattons vriend; een voormalige van marine door SEAL wordt neergeschoten door een voorbij van rijdende op tv auto terwijl Patton door hulpeloos toekeek.

Reckoning - Special op tv van agent Dwayne Pride op onderzoekt met zijn de team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere door misdaden op door die verband houden met tijdens de van marine van New Orleans. tijdens In deze aflevering door heeft Pride na een door herschikking van opdrachten op niet langer op tv meer de leiding een over een het zuidoosten en keert terug naar op het met NCIS-kantoor in New Orleans door voor door het onderzoek naar een vermiste een onderofficier.

Crab op tv Mentality - op Special agent Dwayne door Pride onderzoekt met zijn uit team drugsdeals, moorden, verkrachtingen uit en naar andere misdaden op die verband de houden met het de marine van New uit Orleans. door In deze aflevering onderzoekt het team op meerdere met moorden die verbonden zijn aan door een bouwbedrijf dat door tijdens een experimenteel chemisch product van creëert dat de door zeewering versterkt. Ook naar wordt bewijs van Hannahs vorige in op missie in Oman uit tegen haar gebruikt naar als chantage.

Consipiracy tijdens Theories - Special de agent Dwayne Pride met onderzoekt met zijn team tijdens drugsdeals, moorden, verkrachtingen in en andere door misdaden op die verband het houden met de marine tijdens van New op Orleans. In de deze aflevering: Pride en een het team herenigen met op tv samenzweringsjournalist Oliver Crane het nadat de bron naar voor op tv zijn nieuwste op vigilante-verhaal is vermoord. Ook tijdens verrast de het voormalige partner van Hannah haar in in New door Orleans en naar deelt een schokkende onthulling naar over een oude op tv zaak.

Desperate uit Navy Wives een - Special agent Dwayne Pride onderzoekt op tv met de zijn team drugsdeals, uit moorden, verkrachtingen en andere de misdaden naar op die verband tijdens houden met de marine van naar New Orleans. In deze het aflevering: terwijl Gregorio met van undercover is, sluit zij zich aan tijdens bij een sociale naar club door voor militaire vrouwen waar een van met van de leden wordt op gecontacteerd door op een ex-vriend die op met de lijst uit van meest gezochte criminelen naar van de FBI op tv staat.

Vindicta - Special een agent Dwayne op Pride onderzoekt met door zijn door team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en door andere misdaden op die op verband houden met de een de marine van een New Orleans. In deze aflevering het hopen door Pride en het NCIS-team een geheime op tv en dodelijke het groep op voormalige inlichtingenagenten neer het te halen en naar de dood van door iemand in hun buurt in te wreken.

Tick Tock - op tv Special agent Dwayne naar Pride uit onderzoekt met zijn team drugsdeals, van door moorden, verkrachtingen en andere misdaden de op die op tv verband houden met de met marine van New door Orleans. In deze aflevering: een Pride wordt het tijdens het hardlopen op gegrepen door het twee gemaskerde mannen die van hem bevelen een aantal op tv taken uit met te voeren om door Wade en zijn vader, in Cassius door Pride, te redden het die gevangen met worden gehouden.

Risk Assessment in - in Special agent Dwayne uit Pride onderzoekt met zijn team van drugsdeals, door moorden, verkrachtingen en op tv andere misdaden op die verband houden de met de in marine van New Orleans. in Het de NCIS-team onderzoekt door de moord op een marine-aannemer naar die, een buiten het medeweten van iedereen, twee uit decennia tijdens lang twee levens heeft geleefd, op met van twee vrouwen, de gezinnen en carrières.

Sheepdogs een - Special agent Dwayne met Pride onderzoekt met zijn tijdens team drugsdeals, moorden, van naar verkrachtingen en andere misdaden op uit die verband de houden met de marine van met New op tv Orleans. Na een dodelijke het autopexplosie in een met Franse wijk ondervraagt het ¶¶het het NCIS-team een ¶¶professor en met voormalig lid van een in studentenprotestorganisatie. Tammy ontdekt een door door geheim over het persoonlijke leven tijdens van op Hannah.

november 2020
15-06-2019 21:25

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

The River Styx (2) - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering wordt Pride gescheiden van het team tijd...

15-06-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

The River Styx (1) - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering reizen Pride en Lasalle naar het door oo...

08-06-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Chaos Theory - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering onderzoekt het NCIS-team een dodelijke bomaans...

01-06-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Trust Me - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering is Tammy ervan overtuigd dat een oplichter de moor...

25-05-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Jackpot - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering wordt de 'dochter' van Elvis Bertrand gekoppeld aan...

18-05-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

A House Divided - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: nadat een marine luitenant van een welvare...

11-05-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

In Plain Sight - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering onderzoekt het NCIS-team de moord op Pattons...

27-04-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Reckoning - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering heeft Pride na een herschikking van opdrachten ni...

13-04-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Crab Mentality - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering onderzoekt het team meerdere moorden die ver...

06-04-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Consipiracy Theories - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: Pride en het team herenigen met samen...

23-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Desperate Navy Wives - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: terwijl Gregorio undercover is, sluit...

16-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Vindicta - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering hopen Pride en het NCIS-team een geheime en dodeli...

09-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Tick Tock - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: Pride wordt tijdens het hardlopen gegrepen door ...

02-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Risk Assessment - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. Het NCIS-team onderzoekt de moord op een marine-aannemer die, ...

17-11-2018 20:00

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Sheepdogs - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. Na een dodelijke autopexplosie in een Franse wijk ondervraagt ¶¶het ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NCIS: New Orleans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NCIS: New Orleans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NCIS: New Orleans bij NCIS: New Orleans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NCIS: New Orleans. Heb je een uitzending van NCIS: New Orleans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NCIS: New Orleans gemist

Een zaak wordt persoonlijk voor Pride als het lichaam van een onderofficier wordt geïdentificeerd als een voormalig bendelid dat hij ooit he...

Uitzending gemist van NCIS: New Orleans? Hier kun je alle uitzendingen van NCIS: New Orleans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 15-06-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!