Programma gemist?

The River Styx met (2) een - Special agent met Dwayne Pride onderzoekt met zijn de team drugsdeals, moorden, de verkrachtingen en andere van op misdaden op die verband houden met op tv de de marine van New Orleans. met In deze aflevering een wordt uit Pride gescheiden van het naar team tijdens in hun zoektocht naar het dodelijke ondergrondse op tv spionagenetwerk uit Apollyon en staat door hij voor groot uit gevaar. Om ook met Pride te redden, tijdens moet het NCIS-team door een ??mol vinden die door informatie blijft verstrekken aan op uit Apollyon.

The naar River Styx tijdens (1) - Special agent Dwayne Pride het onderzoekt met zijn van team op drugsdeals, moorden, een verkrachtingen en andere misdaden op die van verband houden op met de marine van op het New Orleans. In het deze aflevering reizen Pride uit en Lasalle naar het door naar op oorlog verscheurde Zuid-Ossetië in Rusland in om een FBI Special Agent Raymond Isler te van vinden. Hij werd uit de gekidnapt tijdens een mislukte missie naar om de leider op van Apollyon te arresteren, op het het ondergrondse spionagenetwerk dat door verantwoordelijk is voor het vermoorden naar van Prides uit vader.

Chaos op tv Theory - Special agent Dwayne uit Pride onderzoekt met het met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en door andere misdaden op uit die verband door houden met de in marine van New Orleans. uit In deze uit aflevering onderzoekt het op tv NCIS-team op een dodelijke bomaanslag op op een militair museumevenement met van meer dan 1.000 door aanwezigen.

Trust Me - tijdens Special agent naar Dwayne Pride onderzoekt van met zijn team met drugsdeals, moorden, op verkrachtingen en andere op tv misdaden op die verband houden in met de met marine van van New Orleans. In deze naar aflevering is Tammy naar ervan de overtuigd dat een oplichter op de moord van een met marine-arts op zijn op tv geweten heeft, de hoewel het bewijsmateriaal van iets anders aangeeft. op tv Pride heeft nieuwe informatie over het Apollyon, tijdens het ondergrondse spionagenetwerk dat door verantwoordelijk is voor het door vermoorden van op zijn door vader.

Jackpot door - Special agent Dwayne Pride uit onderzoekt met uit zijn team drugsdeals, moorden, naar verkrachtingen uit en andere misdaden op die op verband houden met uit de marine van met tijdens New Orleans. In deze aflevering uit wordt de 'dochter' van van Elvis Bertrand met gekoppeld tijdens aan een NCIS-moordzaak, in dus vraagt ??hij Pride om naar haar onschuld in te bewijzen.

A met House Divided - in Special agent Dwayne Pride met onderzoekt met in zijn team drugsdeals, de moorden, verkrachtingen uit en andere misdaden op die verband met houden in met de marine van New tijdens met Orleans. In deze aflevering: een nadat een uit marine luitenant van een welvarende op tv familie uit New met Orleans tijdens naar een liefdadigheidsgala door op een noodlottige val met naar beneden valt, het onderzoekt het NCIS-team of het zijn dood het een ongeluk was of een naar vuil naar spel is.

In Plain Sight het - op Special agent Dwayne Pride onderzoekt in met met zijn team op tv drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere op misdaden op die in verband in houden met de de marine van New Orleans. door In deze aflevering tijdens onderzoekt het NCIS-team de op tv moord op op Pattons vriend; een uit voormalige marine SEAL wordt neergeschoten naar op tv door een voorbij van rijdende auto terwijl Patton naar hulpeloos toekeek.

Reckoning - Special uit een agent Dwayne Pride op tv onderzoekt met zijn een team drugsdeals, moorden, in verkrachtingen en andere misdaden tijdens op die verband met houden met de marine van in het New Orleans. In deze aflevering heeft het Pride na een op tv herschikking van een opdrachten niet langer het meer van de leiding over het op zuidoosten en keert terug tijdens naar het NCIS-kantoor naar in New Orleans het voor op tv het onderzoek naar tijdens een vermiste onderofficier.

Crab Mentality naar - het Special agent Dwayne met Pride onderzoekt met op zijn team drugsdeals, moorden, tijdens verkrachtingen en andere misdaden op tv op die verband houden op naar met de marine van New Orleans. tijdens naar In deze aflevering van onderzoekt het team uit meerdere moorden die verbonden zijn een aan een bouwbedrijf tijdens dat een experimenteel chemisch tijdens product creëert door dat de de zeewering versterkt. met Ook wordt bewijs op van Hannahs vorige missie in Oman met tegen haar gebruikt van naar als chantage.

Consipiracy een Theories - de Special agent Dwayne Pride onderzoekt met van zijn team door drugsdeals, moorden, de verkrachtingen en tijdens andere misdaden op die verband houden een met met de marine uit van New Orleans. In op deze aflevering: Pride een en het op team herenigen met samenzweringsjournalist Oliver het Crane op nadat de bron van voor zijn nieuwste vigilante-verhaal met is vermoord. uit Ook verrast de door voormalige partner van op tv Hannah haar in een New Orleans en deelt uit een schokkende naar onthulling over een oude op zaak.

Desperate Navy Wives naar in - Special agent Dwayne op tv Pride onderzoekt met zijn in team drugsdeals, op tv moorden, verkrachtingen en naar andere misdaden op die verband in houden met op tv de marine op tv van New Orleans. van In deze tijdens aflevering: terwijl Gregorio undercover is, met sluit door zij zich aan bij een van sociale club op tv voor militaire vrouwen waar een tijdens van de leden uit uit wordt gecontacteerd door een ex-vriend die tijdens het op de lijst van meest gezochte in criminelen van uit de FBI de staat.

Vindicta de - Special agent Dwayne Pride van onderzoekt met de zijn team drugsdeals, met moorden, het verkrachtingen en andere misdaden op de die verband houden van met met de marine van New Orleans. op In deze naar aflevering hopen Pride en op het NCIS-team een naar geheime op en dodelijke groep door voormalige inlichtingenagenten neer door te halen en de tijdens dood van iemand in in hun buurt te het wreken.

Tick op tv Tock - Special agent Dwayne van Pride onderzoekt met het zijn de team drugsdeals, moorden, verkrachtingen naar en door andere misdaden op die verband houden met met de marine tijdens in van New Orleans. In tijdens deze aflevering: Pride wordt tijdens op tv het hardlopen gegrepen naar door de twee gemaskerde met mannen die hem bevelen het een aantal taken uit te naar naar voeren om Wade en zijn vader, met Cassius Pride, te op tv redden naar die gevangen op worden gehouden.

Risk Assessment - tijdens Special uit agent Dwayne Pride onderzoekt van met zijn team drugsdeals, in moorden, verkrachtingen tijdens en van andere misdaden op van die verband houden met het de marine van New Orleans. tijdens Het NCIS-team onderzoekt op met de moord op een marine-aannemer die, door buiten het op tv medeweten van iedereen, tijdens twee decennia lang twee het levens heeft geleefd, uit met twee op vrouwen, naar gezinnen en carrières.

Sheepdogs - op tv Special agent van Dwayne Pride onderzoekt tijdens met zijn team drugsdeals, moorden, van verkrachtingen naar en andere misdaden op die naar verband een houden met een de marine van naar New Orleans. Na met een dodelijke autopexplosie in tijdens een Franse wijk ondervraagt in ¶¶het NCIS-team van een ¶¶professor en voormalig in lid van van een studentenprotestorganisatie. tijdens Tammy ontdekt een geheim over naar het persoonlijke van leven van op Hannah.

september 2021
15-06-2019 21:25

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

The River Styx (2) - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering wordt Pride gescheiden van het team tijd...

15-06-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

The River Styx (1) - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering reizen Pride en Lasalle naar het door oo...

08-06-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Chaos Theory - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering onderzoekt het NCIS-team een dodelijke bomaans...

01-06-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Trust Me - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering is Tammy ervan overtuigd dat een oplichter de moor...

25-05-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Jackpot - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering wordt de 'dochter' van Elvis Bertrand gekoppeld aan...

18-05-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

A House Divided - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: nadat een marine luitenant van een welvare...

11-05-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

In Plain Sight - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering onderzoekt het NCIS-team de moord op Pattons...

27-04-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Reckoning - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering heeft Pride na een herschikking van opdrachten ni...

13-04-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Crab Mentality - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering onderzoekt het team meerdere moorden die ver...

06-04-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Consipiracy Theories - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: Pride en het team herenigen met samen...

23-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Desperate Navy Wives - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: terwijl Gregorio undercover is, sluit...

16-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Vindicta - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering hopen Pride en het NCIS-team een geheime en dodeli...

09-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Tick Tock - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: Pride wordt tijdens het hardlopen gegrepen door ...

02-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Risk Assessment - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. Het NCIS-team onderzoekt de moord op een marine-aannemer die, ...

17-11-2018 20:00

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Sheepdogs - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. Na een dodelijke autopexplosie in een Franse wijk ondervraagt ¶¶het ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NCIS: New Orleans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NCIS: New Orleans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NCIS: New Orleans bij NCIS: New Orleans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NCIS: New Orleans. Heb je een uitzending van NCIS: New Orleans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NCIS: New Orleans gemist

Een zaak wordt persoonlijk voor Pride als het lichaam van een onderofficier wordt geïdentificeerd als een voormalig bendelid dat hij ooit he...

Uitzending gemist van NCIS: New Orleans? Hier kun je alle uitzendingen van NCIS: New Orleans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 15-06-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!