Programma gemist?

The River Styx een met (2) - Special agent Dwayne Pride naar onderzoekt van met zijn team drugsdeals, moorden, de verkrachtingen en naar andere misdaden op die de verband houden met de de marine van naar een New Orleans. In deze tijdens aflevering wordt Pride gescheiden op tv van het team tijdens naar hun zoektocht op naar het dodelijke op tv ondergrondse spionagenetwerk op tv Apollyon en uit staat hij voor groot met gevaar. Om ook op Pride te redden, uit moet het NCIS-team met een ??mol vinden die naar informatie in blijft verstrekken aan van Apollyon.

The River naar Styx uit (1) - Special door agent Dwayne Pride onderzoekt uit met zijn tijdens team drugsdeals, moorden, verkrachtingen met en andere op tv misdaden op die uit verband houden met in de marine van New Orleans. In de deze aflevering reizen in met Pride en Lasalle naar het door de oorlog verscheurde Zuid-Ossetië naar in Rusland om op van FBI Special Agent door Raymond Isler te van vinden. Hij werd uit gekidnapt tijdens een mislukte tijdens missie om de tijdens leider van Apollyon te arresteren, in het ondergrondse tijdens spionagenetwerk dat verantwoordelijk het is voor op tv het vermoorden op van Prides vader.

Chaos naar Theory - Special uit agent Dwayne Pride onderzoekt met met zijn team een drugsdeals, moorden, verkrachtingen door en andere tijdens misdaden op die verband op tv houden met de in marine tijdens van New Orleans. In deze aflevering naar onderzoekt het NCIS-team met een de dodelijke bomaanslag op op tv een militair uit museumevenement met meer de dan 1.000 aanwezigen.

Trust Me een - het Special agent Dwayne Pride onderzoekt met in zijn van team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en door andere misdaden de op die in verband houden in met de marine van New Orleans. de naar In deze aflevering is het Tammy ervan overtuigd het dat een oplichter de moord de van een marine-arts op tv tijdens op zijn geweten heeft, hoewel het de bewijsmateriaal met iets anders aangeeft. een Pride heeft nieuwe door informatie over met Apollyon, het ondergrondse spionagenetwerk met dat verantwoordelijk is het voor het vermoorden van zijn uit door vader.

Jackpot - met Special agent Dwayne het Pride uit onderzoekt met zijn team drugsdeals, een moorden, verkrachtingen en op andere misdaden op met die verband door houden met de het marine van New Orleans. op tv In naar deze aflevering wordt naar de 'dochter' van de Elvis Bertrand gekoppeld aan een NCIS-moordzaak, met de dus vraagt ??hij Pride met om haar met onschuld te bewijzen.

A House Divided een - Special agent uit Dwayne Pride in onderzoekt met zijn team van drugsdeals, op tv moorden, verkrachtingen en naar andere misdaden op die verband naar op tv houden met de marine van New de Orleans. In deze naar aflevering: door nadat een marine luitenant tijdens van een welvarende met familie uit New Orleans tijdens tijdens met een liefdadigheidsgala op een noodlottige met val het naar beneden valt, onderzoekt van het NCIS-team van of zijn dood een ongeluk het was op tv of een vuil op tv spel is.

In op Plain Sight - Special op tv agent uit Dwayne Pride onderzoekt met zijn team een het drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden uit op die door verband met houden met de marine van New met Orleans. op tv In deze het aflevering onderzoekt het op NCIS-team de moord op Pattons tijdens vriend; op een voormalige marine SEAL wordt neergeschoten een door in een voorbij rijdende auto op tv terwijl Patton tijdens hulpeloos toekeek.

Reckoning naar - Special agent Dwayne Pride naar onderzoekt het met zijn met team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en in andere misdaden op het die tijdens verband houden met de marine van met New Orleans. In de deze aflevering naar heeft Pride uit na een naar herschikking van opdrachten niet langer op tv meer naar de leiding over het uit zuidoosten en keert terug het naar het in NCIS-kantoor in New Orleans een voor het op onderzoek naar met een vermiste onderofficier.

Crab Mentality door - Special agent de Dwayne Pride op onderzoekt met zijn team drugsdeals, door moorden, uit verkrachtingen en andere misdaden op door de die verband houden met de uit marine van New Orleans. naar In op deze aflevering onderzoekt het door team meerdere moorden op die verbonden een zijn aan met een bouwbedrijf dat een experimenteel op chemisch product creëert dat op tv de zeewering het versterkt. Ook uit wordt bewijs van Hannahs uit vorige missie in tijdens Oman tegen haar gebruikt door als tijdens chantage.

Consipiracy op Theories - naar Special agent Dwayne Pride tijdens onderzoekt met zijn team drugsdeals, een op moorden, verkrachtingen en andere misdaden een op het die verband houden met de marine het van New Orleans. een In met deze aflevering: Pride en op het team herenigen met een uit samenzweringsjournalist Oliver Crane nadat de bron met voor zijn nieuwste door vigilante-verhaal is een vermoord. Ook verrast de uit voormalige partner van een door Hannah haar in de New Orleans en deelt een een schokkende onthulling de over een de oude zaak.

Desperate van Navy Wives - Special agent de Dwayne op Pride onderzoekt met zijn team naar drugsdeals, moorden, een verkrachtingen en andere op tv misdaden op die van verband het houden met de marine van van New Orleans. In deze in op aflevering: terwijl Gregorio de undercover is, sluit zij zich aan op tv bij van een sociale club voor tijdens militaire een vrouwen waar een het van de leden wordt op tv gecontacteerd door een ex-vriend een die op tijdens de lijst tijdens van meest gezochte naar criminelen van de FBI door staat.

Vindicta een - Special agent tijdens Dwayne Pride onderzoekt tijdens met zijn van team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en uit andere misdaden op die in verband in houden met tijdens de marine van in New Orleans. In deze aflevering uit hopen Pride op en het NCIS-team een geheime uit en dodelijke op groep voormalige inlichtingenagenten een neer te halen het en de naar dood van iemand in in hun buurt te naar wreken.

Tick van Tock - Special in agent Dwayne Pride op onderzoekt met zijn op tv team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en in andere in misdaden op naar die verband houden met de tijdens marine van New Orleans. tijdens In van deze aflevering: Pride het wordt tijdens het hardlopen op gegrepen door twee het gemaskerde met mannen die hem tijdens bevelen een aantal taken tijdens uit te voeren om het Wade en zijn vader, tijdens door Cassius Pride, te met redden die gevangen worden het gehouden.

Risk de Assessment - Special naar agent Dwayne op tv Pride onderzoekt met zijn team uit drugsdeals, tijdens moorden, verkrachtingen en andere naar misdaden op met die verband houden met op de marine van New op Orleans. Het NCIS-team onderzoekt naar de het moord op een marine-aannemer tijdens die, buiten het medeweten op tv uit van iedereen, twee decennia lang twee op van levens heeft geleefd, met twee vrouwen, in gezinnen het en carrières.

Sheepdogs op - Special agent Dwayne van Pride onderzoekt het met zijn in team drugsdeals, moorden, van verkrachtingen en andere misdaden naar op die verband houden de met de marine van op New Orleans. Na het een op dodelijke autopexplosie in door een Franse wijk ondervraagt ¶¶het het NCIS-team door een ¶¶professor en op tv voormalig lid op van een studentenprotestorganisatie. Tammy ontdekt op een geheim over door het persoonlijke leven van met op Hannah.

oktober 2019
15-06-2019 21:25

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

The River Styx (2) - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering wordt Pride gescheiden van het team tijd...

15-06-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

The River Styx (1) - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering reizen Pride en Lasalle naar het door oo...

08-06-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Chaos Theory - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering onderzoekt het NCIS-team een dodelijke bomaans...

01-06-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Trust Me - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering is Tammy ervan overtuigd dat een oplichter de moor...

25-05-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Jackpot - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering wordt de 'dochter' van Elvis Bertrand gekoppeld aan...

18-05-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

A House Divided - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: nadat een marine luitenant van een welvare...

11-05-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

In Plain Sight - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering onderzoekt het NCIS-team de moord op Pattons...

27-04-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Reckoning - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering heeft Pride na een herschikking van opdrachten ni...

13-04-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Crab Mentality - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering onderzoekt het team meerdere moorden die ver...

06-04-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Consipiracy Theories - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: Pride en het team herenigen met samen...

23-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Desperate Navy Wives - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: terwijl Gregorio undercover is, sluit...

16-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Vindicta - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering hopen Pride en het NCIS-team een geheime en dodeli...

09-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Tick Tock - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: Pride wordt tijdens het hardlopen gegrepen door ...

02-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Risk Assessment - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. Het NCIS-team onderzoekt de moord op een marine-aannemer die, ...

17-11-2018 20:00

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Sheepdogs - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. Na een dodelijke autopexplosie in een Franse wijk ondervraagt ¶¶het ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NCIS: New Orleans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NCIS: New Orleans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NCIS: New Orleans bij NCIS: New Orleans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NCIS: New Orleans. Heb je een uitzending van NCIS: New Orleans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NCIS: New Orleans gemist

Een zaak wordt persoonlijk voor Pride als het lichaam van een onderofficier wordt geïdentificeerd als een voormalig bendelid dat hij ooit he...

Uitzending gemist van NCIS: New Orleans? Hier kun je alle uitzendingen van NCIS: New Orleans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 15-06-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!