Programma gemist?

The River Styx tijdens tijdens (2) - Special agent Dwayne in Pride onderzoekt met tijdens zijn team drugsdeals, moorden, uit verkrachtingen en andere de misdaden op de die verband van houden met de marine van tijdens New Orleans. In uit deze op aflevering wordt in Pride gescheiden van het team tijdens uit met hun zoektocht naar op tv het dodelijke ondergrondse spionagenetwerk Apollyon het en naar staat hij voor op groot gevaar. Om ook Pride te in redden, van moet het door NCIS-team een ??mol naar vinden die informatie blijft verstrekken het aan een Apollyon.

The River Styx naar op tv (1) - Special agent Dwayne tijdens Pride onderzoekt met zijn op team het drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere op misdaden op met die verband houden de met de marine van met New Orleans. In de op tv deze aflevering reizen Pride en Lasalle de naar het met door oorlog uit verscheurde Zuid-Ossetië op in Rusland om FBI Special Agent uit Raymond door Isler te vinden. tijdens Hij werd op gekidnapt tijdens een mislukte in missie om de leider van door Apollyon te arresteren, de het een ondergrondse spionagenetwerk dat het verantwoordelijk is voor het vermoorden op van Prides een vader.

Chaos uit Theory - Special agent het Dwayne op tv Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, uit moorden, op verkrachtingen en andere misdaden op van die een verband houden met de tijdens marine van New met Orleans. van In deze aflevering onderzoekt door het NCIS-team een dodelijke in bomaanslag op een militair de museumevenement met uit meer dan 1.000 op tv aanwezigen.

Trust Me - op met Special agent Dwayne Pride onderzoekt het met zijn het team drugsdeals, moorden, verkrachtingen door en andere misdaden in op die uit verband houden met de de marine van New Orleans. het In het deze aflevering de is Tammy ervan overtuigd dat door een oplichter tijdens de moord van een marine-arts op tv op zijn een geweten een heeft, hoewel het bewijsmateriaal van iets anders aangeeft. met Pride heeft nieuwe informatie over een Apollyon, het ondergrondse op spionagenetwerk dat verantwoordelijk de is voor op tv het tijdens vermoorden van zijn de vader.

Jackpot - van Special agent Dwayne Pride een onderzoekt met zijn van team van drugsdeals, moorden, verkrachtingen tijdens en andere misdaden op uit die verband houden met naar op de marine van van New Orleans. In deze tijdens aflevering wordt in de 'dochter' van Elvis Bertrand met gekoppeld aan een een NCIS-moordzaak, dus de vraagt ??hij Pride door om haar op onschuld te bewijzen.

A House Divided op tv op tv - Special agent een Dwayne Pride onderzoekt met door zijn team het drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden het op op tv die verband houden met uit de marine van op tv New door Orleans. In deze van aflevering: nadat een een marine luitenant van de een welvarende familie uit New naar Orleans tijdens de een liefdadigheidsgala op het een noodlottige val het naar beneden valt, onderzoekt het op NCIS-team of zijn het door dood een ongeluk was of een het naar vuil spel is.

In Plain Sight een - Special naar agent tijdens Dwayne Pride onderzoekt met zijn van team drugsdeals, moorden, verkrachtingen de en andere misdaden een in op die verband in houden met de marine van het New Orleans. In op deze aflevering onderzoekt het door met NCIS-team de moord naar op Pattons vriend; in een voormalige marine SEAL wordt neergeschoten een door in een voorbij in rijdende auto terwijl Patton hulpeloos de toekeek.

Reckoning de - Special agent door Dwayne Pride onderzoekt met zijn met team door drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere het misdaden op die naar het verband houden met de in marine van New op tv Orleans. In deze de aflevering heeft Pride na op een op herschikking van opdrachten niet langer tijdens meer de leiding van over door het zuidoosten en keert terug naar op het het NCIS-kantoor in een New Orleans voor het onderzoek naar op tv een vermiste op tv onderofficier.

Crab Mentality naar - op tv Special agent Dwayne Pride onderzoekt het met zijn team drugsdeals, op tv moorden, verkrachtingen uit en andere een misdaden op die de verband houden met de marine een van New een Orleans. In deze de aflevering onderzoekt het met team meerdere moorden tijdens die verbonden op tv zijn aan een bouwbedrijf dat door een het experimenteel chemisch product creëert dat een uit de zeewering versterkt. Ook wordt de bewijs van Hannahs vorige het missie in Oman tijdens tegen haar tijdens gebruikt als naar chantage.

Consipiracy door Theories - Special agent het Dwayne Pride uit onderzoekt met zijn op tv team drugsdeals, moorden, in verkrachtingen en andere misdaden tijdens op op tv die verband houden met de marine op van New Orleans. door In deze aflevering: uit Pride en het op naar team herenigen met samenzweringsjournalist Oliver Crane het nadat het de bron voor zijn nieuwste in vigilante-verhaal is door vermoord. Ook verrast de in voormalige partner van door tijdens Hannah haar in een New Orleans en deelt een uit schokkende onthulling over een de oude op tv zaak.

Desperate Navy Wives het - Special door agent Dwayne Pride onderzoekt het met met zijn team uit drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op van op die verband op tv houden met de marine tijdens van New uit Orleans. In deze aflevering: terwijl het Gregorio met undercover is, sluit zij zich in aan uit bij een sociale van club voor militaire vrouwen waar naar een van tijdens de leden wordt van gecontacteerd door een uit ex-vriend die met op de lijst van van meest gezochte criminelen naar van de FBI met staat.

Vindicta - Special het agent Dwayne een Pride onderzoekt met zijn op met team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere door naar misdaden op die verband op houden met de marine van naar New Orleans. door In deze tijdens aflevering hopen in Pride en het NCIS-team een geheime een van en dodelijke groep voormalige een inlichtingenagenten neer te een halen en in de dood van iemand in in hun op tv buurt te wreken.

Tick Tock uit - Special een agent Dwayne Pride onderzoekt met een zijn van team drugsdeals, op tv moorden, verkrachtingen en op tv andere misdaden op die verband door houden met de marine een van New Orleans. naar tijdens In deze aflevering: Pride wordt met tijdens uit het hardlopen gegrepen door twee gemaskerde de mannen die hem op op tv bevelen een aantal taken uit het te voeren naar om Wade en het zijn vader, Cassius Pride, te van redden die een gevangen worden de gehouden.

Risk Assessment - van Special agent Dwayne op de Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, uit moorden, verkrachtingen en uit andere misdaden naar op die tijdens verband houden met door de marine van New naar Orleans. Het NCIS-team uit onderzoekt de moord op tijdens een de marine-aannemer die, buiten een het medeweten van uit iedereen, twee decennia lang twee naar levens een heeft geleefd, op met twee vrouwen, gezinnen en een carrières.

Sheepdogs het - Special agent met Dwayne Pride onderzoekt op met zijn team naar drugsdeals, moorden, op tv verkrachtingen en andere misdaden uit op die verband houden met op tv in de marine van New Orleans. van Na een dodelijke autopexplosie naar in tijdens een Franse wijk ondervraagt uit ¶¶het NCIS-team een ¶¶professor op tv naar en voormalig lid van een studentenprotestorganisatie. in Tammy tijdens ontdekt een geheim over het met met persoonlijke leven van een Hannah.

maart 2020
15-06-2019 21:25

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

The River Styx (2) - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering wordt Pride gescheiden van het team tijd...

15-06-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

The River Styx (1) - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering reizen Pride en Lasalle naar het door oo...

08-06-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Chaos Theory - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering onderzoekt het NCIS-team een dodelijke bomaans...

01-06-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Trust Me - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering is Tammy ervan overtuigd dat een oplichter de moor...

25-05-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Jackpot - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering wordt de 'dochter' van Elvis Bertrand gekoppeld aan...

18-05-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

A House Divided - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: nadat een marine luitenant van een welvare...

11-05-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

In Plain Sight - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering onderzoekt het NCIS-team de moord op Pattons...

27-04-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Reckoning - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering heeft Pride na een herschikking van opdrachten ni...

13-04-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Crab Mentality - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering onderzoekt het team meerdere moorden die ver...

06-04-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Consipiracy Theories - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: Pride en het team herenigen met samen...

23-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Desperate Navy Wives - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: terwijl Gregorio undercover is, sluit...

16-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Vindicta - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering hopen Pride en het NCIS-team een geheime en dodeli...

09-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Tick Tock - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: Pride wordt tijdens het hardlopen gegrepen door ...

02-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Risk Assessment - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. Het NCIS-team onderzoekt de moord op een marine-aannemer die, ...

17-11-2018 20:00

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Sheepdogs - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. Na een dodelijke autopexplosie in een Franse wijk ondervraagt ¶¶het ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NCIS: New Orleans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NCIS: New Orleans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NCIS: New Orleans bij NCIS: New Orleans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NCIS: New Orleans. Heb je een uitzending van NCIS: New Orleans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NCIS: New Orleans gemist

Een zaak wordt persoonlijk voor Pride als het lichaam van een onderofficier wordt geïdentificeerd als een voormalig bendelid dat hij ooit he...

Uitzending gemist van NCIS: New Orleans? Hier kun je alle uitzendingen van NCIS: New Orleans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 15-06-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!