Programma gemist?

The River in Styx uit (2) - Special agent Dwayne Pride van onderzoekt met op tv zijn team drugsdeals, moorden, met op tv verkrachtingen en andere misdaden op op die de verband houden met op tv de marine van New Orleans. naar In deze in aflevering wordt tijdens Pride gescheiden van het team tijdens het hun op tv zoektocht naar het dodelijke door ondergrondse spionagenetwerk Apollyon en een staat in hij voor groot gevaar. het Om ook door Pride te redden, de moet het NCIS-team een naar ??mol vinden die informatie met door blijft verstrekken aan naar Apollyon.

The op tv River Styx uit (1) - Special agent Dwayne in Pride onderzoekt door met zijn team drugsdeals, op tv moorden, verkrachtingen met en andere misdaden op die het verband houden met het naar de marine van New Orleans. met In deze aflevering de reizen Pride tijdens en Lasalle door naar het door tijdens oorlog verscheurde Zuid-Ossetië in het Rusland om een FBI Special Agent Raymond Isler tijdens te naar vinden. Hij werd gekidnapt tijdens een op naar mislukte missie om met de leider van Apollyon tijdens te arresteren, het op tv ondergrondse spionagenetwerk dat in verantwoordelijk is voor het uit vermoorden van Prides naar vader.

Chaos Theory door - van Special agent Dwayne Pride onderzoekt met de zijn team drugsdeals, van de moorden, verkrachtingen en andere op tv misdaden op die op tv verband houden met door de marine van New een Orleans. het In deze aflevering onderzoekt het NCIS-team uit in een dodelijke bomaanslag het op een militair museumevenement met meer door dan een 1.000 aanwezigen.

Trust van Me - naar Special agent Dwayne Pride onderzoekt van met van zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen de en andere misdaden op in de die verband houden met de de marine van New Orleans. een In deze tijdens aflevering is Tammy ervan een een overtuigd dat een oplichter uit de moord van uit een marine-arts in op zijn geweten een heeft, hoewel het bewijsmateriaal iets van anders aangeeft. naar Pride heeft nieuwe op informatie over Apollyon, naar het ondergrondse uit spionagenetwerk dat verantwoordelijk uit is voor het op tv vermoorden van zijn op tv vader.

Jackpot tijdens - Special agent op Dwayne Pride een onderzoekt met zijn team de drugsdeals, moorden, verkrachtingen en de andere misdaden op in die verband door houden met de in marine van New een Orleans. In van deze aflevering wordt de 'dochter' van op Elvis Bertrand op tv gekoppeld aan een NCIS-moordzaak, met dus vraagt het ??hij Pride om het haar onschuld te de bewijzen.

A House van Divided uit - Special agent Dwayne Pride met onderzoekt met zijn op team door drugsdeals, moorden, verkrachtingen en uit andere misdaden op die verband tijdens door houden met de marine van van New Orleans. In deze een aflevering: nadat een in marine luitenant met van een welvarende familie door uit New in Orleans tijdens door een liefdadigheidsgala op een met noodlottige val naar beneden met valt, op tv onderzoekt het NCIS-team of zijn met dood naar een ongeluk was of in een vuil een spel is.

In in Plain Sight - Special tijdens agent tijdens Dwayne Pride onderzoekt door met zijn team drugsdeals, moorden, de verkrachtingen en andere een misdaden op die met verband houden met door de marine van New op Orleans. In deze de aflevering onderzoekt met het NCIS-team de moord met op de Pattons vriend; een van voormalige marine SEAL op wordt neergeschoten door uit een voorbij rijdende auto terwijl uit Patton hulpeloos met toekeek.

Reckoning op tv - Special agent het Dwayne Pride onderzoekt op tv met zijn team door drugsdeals, moorden, een verkrachtingen en andere misdaden op die met verband houden het met de marine met van New Orleans. van In deze aflevering heeft met Pride na tijdens een herschikking door van opdrachten niet uit langer meer de met leiding over het uit zuidoosten en keert terug door naar het NCIS-kantoor in door New van Orleans voor het met onderzoek naar een vermiste in onderofficier.

Crab tijdens Mentality - Special agent met Dwayne tijdens Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, naar het moorden, verkrachtingen en in andere misdaden op die met verband houden met tijdens de marine door van New Orleans. In van deze aflevering onderzoekt het tijdens team meerdere moorden die met een verbonden zijn aan een op tv bouwbedrijf dat een op tv experimenteel chemisch product creëert de dat in de zeewering versterkt. van Ook wordt bewijs van Hannahs vorige een missie een in Oman tegen op tv haar gebruikt als tijdens chantage.

Consipiracy Theories het - Special op agent Dwayne Pride onderzoekt met uit zijn team van drugsdeals, moorden, verkrachtingen op en tijdens andere misdaden op die verband houden door met van de marine van een New Orleans. In deze aflevering: met het Pride en het uit team herenigen met samenzweringsjournalist op Oliver Crane nadat naar de bron voor zijn nieuwste van vigilante-verhaal is uit vermoord. Ook van verrast de voormalige partner het van Hannah het haar in New Orleans in en op deelt een schokkende onthulling over een op tv oude op tv zaak.

Desperate op Navy Wives - Special het agent Dwayne Pride onderzoekt door met tijdens zijn team drugsdeals, naar moorden, verkrachtingen met en andere misdaden op die tijdens verband houden de met de in marine van New naar Orleans. In deze de aflevering: terwijl Gregorio undercover is, in sluit zij zich aan door uit bij een sociale club voor militaire door vrouwen het waar een van de tijdens leden een wordt gecontacteerd door een in ex-vriend die op de door lijst van tijdens meest gezochte criminelen een van de FBI uit staat.

Vindicta van - Special agent Dwayne de Pride onderzoekt met zijn de team van drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere naar met misdaden op die verband houden het met de marine een van op New Orleans. In deze aflevering in hopen Pride en het op NCIS-team het een geheime en dodelijke groep op tv met voormalige inlichtingenagenten neer te halen met en de dood van in iemand in de hun buurt te op wreken.

Tick Tock - de Special agent Dwayne tijdens Pride met onderzoekt met zijn team een drugsdeals, moorden, verkrachtingen het en andere door misdaden op die op verband houden met tijdens de marine van New met Orleans. In deze een aflevering: Pride wordt tijdens op tv het op hardlopen gegrepen door twee van gemaskerde mannen die in hem bevelen een een aantal taken uit naar te tijdens voeren om Wade door en zijn vader, een Cassius Pride, te redden op tv die gevangen worden van gehouden.

Risk een Assessment - Special agent Dwayne op tv het Pride onderzoekt met zijn op team drugsdeals, moorden, verkrachtingen tijdens en met andere misdaden op door die verband houden met de een marine van New Orleans. van Het het NCIS-team onderzoekt de de moord op een marine-aannemer een die, buiten uit het medeweten van tijdens iedereen, twee decennia een lang twee levens heeft naar geleefd, met twee vrouwen, op gezinnen en tijdens carrières.

Sheepdogs uit - Special agent met Dwayne Pride onderzoekt met met zijn team door drugsdeals, moorden, verkrachtingen op en andere een misdaden op die verband houden met door de van marine van uit New Orleans. Na een met dodelijke autopexplosie in een een Franse wijk op ondervraagt ¶¶het NCIS-team een in ¶¶professor en voormalig lid door van een studentenprotestorganisatie. van Tammy ontdekt een het geheim over de het persoonlijke leven van van door Hannah.

juni 2019
15-06-2019 21:25

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

The River Styx (2) - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering wordt Pride gescheiden van het team tijd...

15-06-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

The River Styx (1) - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering reizen Pride en Lasalle naar het door oo...

08-06-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Chaos Theory - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering onderzoekt het NCIS-team een dodelijke bomaans...

01-06-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Trust Me - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering is Tammy ervan overtuigd dat een oplichter de moor...

25-05-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Jackpot - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering wordt de 'dochter' van Elvis Bertrand gekoppeld aan...

18-05-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

A House Divided - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: nadat een marine luitenant van een welvare...

11-05-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

In Plain Sight - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering onderzoekt het NCIS-team de moord op Pattons...

27-04-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Reckoning - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering heeft Pride na een herschikking van opdrachten ni...

13-04-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Crab Mentality - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering onderzoekt het team meerdere moorden die ver...

06-04-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Consipiracy Theories - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: Pride en het team herenigen met samen...

23-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Desperate Navy Wives - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: terwijl Gregorio undercover is, sluit...

16-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Vindicta - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering hopen Pride en het NCIS-team een geheime en dodeli...

09-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Tick Tock - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: Pride wordt tijdens het hardlopen gegrepen door ...

02-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Risk Assessment - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. Het NCIS-team onderzoekt de moord op een marine-aannemer die, ...

17-11-2018 20:00

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Sheepdogs - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. Na een dodelijke autopexplosie in een Franse wijk ondervraagt ¶¶het ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NCIS: New Orleans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NCIS: New Orleans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NCIS: New Orleans bij NCIS: New Orleans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NCIS: New Orleans. Heb je een uitzending van NCIS: New Orleans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NCIS: New Orleans gemist

Een zaak wordt persoonlijk voor Pride als het lichaam van een onderofficier wordt geïdentificeerd als een voormalig bendelid dat hij ooit he...

Uitzending gemist van NCIS: New Orleans? Hier kun je alle uitzendingen van NCIS: New Orleans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 15-06-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord