Programma gemist?

The River Styx op (2) met - Special agent Dwayne uit Pride onderzoekt met zijn door team drugsdeals, in moorden, verkrachtingen en van andere misdaden op die uit de verband houden met de marine van in New Orleans. met In op tv deze aflevering wordt Pride met gescheiden van het team het tijdens hun zoektocht met naar het dodelijke in ondergrondse spionagenetwerk Apollyon en uit staat hij voor van door groot gevaar. Om in ook Pride te redden, moet het het NCIS-team naar een ??mol met vinden die informatie blijft verstrekken door aan door Apollyon.

The River een Styx (1) - uit Special agent op tv Dwayne Pride onderzoekt met zijn de naar team drugsdeals, moorden, door verkrachtingen en andere uit misdaden op die verband houden uit met de marine van naar New de Orleans. In deze aflevering reizen uit het Pride en Lasalle het naar het door naar oorlog verscheurde Zuid-Ossetië in Rusland op tv om FBI het Special Agent uit Raymond Isler te vinden. de Hij werd gekidnapt tijdens met een mislukte missie om tijdens de leider tijdens van Apollyon van te arresteren, het ondergrondse spionagenetwerk van dat van verantwoordelijk is voor de het vermoorden van in Prides vader.

Chaos Theory uit - uit Special agent Dwayne Pride onderzoekt uit met tijdens zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en op tv in andere misdaden op die verband houden op tv met de marine naar op van New Orleans. uit In deze aflevering onderzoekt het NCIS-team op een van dodelijke bomaanslag in op een militair door museumevenement met meer dan 1.000 met aanwezigen.

Trust van Me - een Special agent Dwayne Pride onderzoekt een met zijn team tijdens drugsdeals, op tv moorden, verkrachtingen en andere misdaden door op die verband door houden met in de marine van op tv New Orleans. van In deze aflevering is de Tammy ervan overtuigd van dat een oplichter de moord in van een marine-arts door een op zijn geweten heeft, tijdens hoewel het in bewijsmateriaal iets anders aangeeft. door Pride heeft nieuwe informatie over op Apollyon, het ondergrondse van spionagenetwerk dat van verantwoordelijk is een voor het vermoorden tijdens van zijn in vader.

Jackpot het - Special tijdens agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn door de team drugsdeals, moorden, door verkrachtingen en andere misdaden op die op naar verband houden met de marine van een het New Orleans. In in deze aflevering wordt de 'dochter' van in Elvis een Bertrand gekoppeld een aan een NCIS-moordzaak, dus vraagt ??hij in de Pride om haar onschuld te op tv bewijzen.

A een House Divided - Special naar agent uit Dwayne Pride onderzoekt met zijn team op tv drugsdeals, moorden, het verkrachtingen en andere het misdaden op die de verband houden met de op tv met marine van New Orleans. In een deze aflevering: op nadat een marine op tv luitenant van een welvarende op tv familie uit van New Orleans tijdens een naar liefdadigheidsgala op een noodlottige door val uit naar beneden valt, het onderzoekt het NCIS-team de of zijn dood een een ongeluk was of op tv een vuil spel door is.

In Plain met Sight naar - Special agent Dwayne Pride de onderzoekt met zijn op team drugsdeals, moorden, op verkrachtingen en uit andere misdaden op die verband door houden op tv met de marine van in New tijdens Orleans. In deze aflevering onderzoekt het de NCIS-team naar de moord op Pattons vriend; door een voormalige een marine SEAL wordt op neergeschoten door een in voorbij rijdende een auto terwijl Patton uit hulpeloos toekeek.

Reckoning een - Special agent Dwayne Pride van onderzoekt met zijn het een team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere door van misdaden op die een verband houden met van de marine van New Orleans. op In tijdens deze aflevering heeft Pride na van een herschikking van opdrachten het niet langer op meer de leiding van over in het zuidoosten en keert terug in naar naar het NCIS-kantoor in New Orleans met voor het onderzoek de naar een door vermiste onderofficier.

Crab met Mentality - Special agent naar Dwayne Pride tijdens onderzoekt met zijn in team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en op andere misdaden op tv op die verband houden door met het de marine de van New Orleans. In tijdens deze aflevering onderzoekt uit het team meerdere moorden die door verbonden zijn aan met een bouwbedrijf naar dat een experimenteel met chemisch product het creëert dat de uit zeewering versterkt. Ook uit wordt bewijs uit van Hannahs vorige uit missie in Oman tegen naar haar gebruikt als met chantage.

Consipiracy Theories - de Special in agent Dwayne op tv Pride onderzoekt met zijn team de drugsdeals, moorden, verkrachtingen en door andere misdaden op op die door verband houden met naar de marine van New tijdens Orleans. In deze aflevering: met Pride en tijdens het team tijdens herenigen met tijdens samenzweringsjournalist Oliver Crane nadat de door bron voor door zijn nieuwste met vigilante-verhaal is vermoord. Ook in verrast de voormalige partner van van Hannah van haar in New Orleans op en naar deelt een schokkende onthulling op over een op oude zaak.

Desperate een Navy Wives op tv - Special agent van Dwayne Pride onderzoekt met zijn team door drugsdeals, moorden, verkrachtingen met en andere misdaden naar op die verband uit houden met de door marine van New het Orleans. tijdens In deze aflevering: terwijl Gregorio tijdens undercover is, sluit in zij zich aan naar bij een sociale de uit club voor militaire van vrouwen waar een van de op leden het wordt gecontacteerd door een ex-vriend die van op de van lijst van meest tijdens gezochte criminelen van naar de FBI met staat.

Vindicta met - Special agent Dwayne Pride een de onderzoekt met zijn een team drugsdeals, moorden, verkrachtingen naar en andere misdaden van op die verband houden met een de marine van van New Orleans. In tijdens deze aflevering het hopen Pride en het tijdens tijdens NCIS-team een geheime en dodelijke uit groep voormalige inlichtingenagenten in neer te halen en het tijdens de dood van iemand in naar hun buurt te van wreken.

Tick Tock - uit Special agent Dwayne een Pride onderzoekt met een op zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en van andere in misdaden op die verband door houden met uit de marine van New met Orleans. uit In deze aflevering: Pride wordt tijdens op het in hardlopen gegrepen door door twee gemaskerde mannen die op hem bevelen een naar aantal taken uit te door voeren om door Wade en tijdens zijn vader, Cassius de Pride, te redden die van gevangen worden tijdens gehouden.

Risk Assessment op - Special agent Dwayne uit Pride onderzoekt met op zijn team drugsdeals, in moorden, in verkrachtingen en andere misdaden van op die verband houden een met de marine het van de New Orleans. Het NCIS-team op tv onderzoekt de moord op tv op een het marine-aannemer die, met buiten het medeweten van uit iedereen, twee van decennia lang twee levens heeft geleefd, op met twee naar vrouwen, gezinnen en door carrières.

Sheepdogs het - Special in agent Dwayne Pride op onderzoekt met zijn naar team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en het andere door misdaden op die verband houden op met de marine van door New Orleans. door Na een dodelijke autopexplosie tijdens in een Franse een op tv wijk ondervraagt ¶¶het NCIS-team op een ¶¶professor en naar voormalig lid van een in studentenprotestorganisatie. van Tammy ontdekt een geheim over het van persoonlijke leven het van een Hannah.

mei 2020
15-06-2019 21:25

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

The River Styx (2) - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering wordt Pride gescheiden van het team tijd...

15-06-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

The River Styx (1) - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering reizen Pride en Lasalle naar het door oo...

08-06-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Chaos Theory - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering onderzoekt het NCIS-team een dodelijke bomaans...

01-06-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Trust Me - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering is Tammy ervan overtuigd dat een oplichter de moor...

25-05-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Jackpot - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering wordt de 'dochter' van Elvis Bertrand gekoppeld aan...

18-05-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

A House Divided - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: nadat een marine luitenant van een welvare...

11-05-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

In Plain Sight - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering onderzoekt het NCIS-team de moord op Pattons...

27-04-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Reckoning - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering heeft Pride na een herschikking van opdrachten ni...

13-04-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Crab Mentality - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering onderzoekt het team meerdere moorden die ver...

06-04-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Consipiracy Theories - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: Pride en het team herenigen met samen...

23-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Desperate Navy Wives - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: terwijl Gregorio undercover is, sluit...

16-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Vindicta - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering hopen Pride en het NCIS-team een geheime en dodeli...

09-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Tick Tock - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: Pride wordt tijdens het hardlopen gegrepen door ...

02-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Risk Assessment - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. Het NCIS-team onderzoekt de moord op een marine-aannemer die, ...

17-11-2018 20:00

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Sheepdogs - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. Na een dodelijke autopexplosie in een Franse wijk ondervraagt ¶¶het ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NCIS: New Orleans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NCIS: New Orleans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NCIS: New Orleans bij NCIS: New Orleans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NCIS: New Orleans. Heb je een uitzending van NCIS: New Orleans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NCIS: New Orleans gemist

Een zaak wordt persoonlijk voor Pride als het lichaam van een onderofficier wordt geïdentificeerd als een voormalig bendelid dat hij ooit he...

Uitzending gemist van NCIS: New Orleans? Hier kun je alle uitzendingen van NCIS: New Orleans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 15-06-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!