Programma gemist?

The in River Styx (2) - op Special agent in Dwayne Pride onderzoekt met in zijn team in drugsdeals, moorden, verkrachtingen van en andere misdaden in op die verband houden met door de marine met van New tijdens Orleans. In deze aflevering wordt door op tv Pride gescheiden van het team de tijdens hun zoektocht naar door het dodelijke ondergrondse van spionagenetwerk Apollyon en tijdens staat hij de voor groot gevaar. het Om ook Pride uit te redden, moet het in NCIS-team een ??mol op tv vinden die informatie een blijft door verstrekken aan op tv Apollyon.

The van River Styx (1) - Special op in agent Dwayne Pride onderzoekt met tijdens zijn team drugsdeals, van moorden, naar verkrachtingen en andere misdaden de op die verband houden op tv met de marine van op New Orleans. In het deze een aflevering reizen Pride en Lasalle door naar het in door oorlog op tv verscheurde Zuid-Ossetië in Rusland op om FBI Special Agent in Raymond Isler een te vinden. Hij werd door gekidnapt in tijdens een mislukte missie om de de leider van tijdens de Apollyon te arresteren, het ondergrondse spionagenetwerk een dat verantwoordelijk is van voor het het vermoorden van Prides de vader.

Chaos Theory - de op Special agent Dwayne Pride onderzoekt tijdens met zijn team drugsdeals, op tv moorden, verkrachtingen en de op tv andere misdaden op die verband houden het tijdens met de marine op tv van New Orleans. In deze aflevering het onderzoekt het NCIS-team naar een dodelijke op bomaanslag op tv op een militair museumevenement met een meer dan 1.000 met aanwezigen.

Trust Me het - Special het agent Dwayne Pride naar onderzoekt met de zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen op tv en tijdens andere misdaden op die tijdens verband houden met de het marine van New van Orleans. tijdens In deze aflevering is het Tammy ervan het overtuigd dat een oplichter van de moord van een van marine-arts door op zijn geweten heeft, hoewel het naar bewijsmateriaal door iets anders met aangeeft. Pride heeft nieuwe informatie op tv over het Apollyon, het ondergrondse spionagenetwerk naar dat verantwoordelijk is van voor het door vermoorden van zijn met vader.

Jackpot uit - Special agent Dwayne Pride op tv onderzoekt met zijn een team drugsdeals, moorden, met verkrachtingen en in andere door misdaden op die tijdens verband houden met de in marine van New Orleans. In uit deze uit aflevering wordt in de 'dochter' van Elvis met Bertrand gekoppeld aan een van NCIS-moordzaak, in dus vraagt ??hij door Pride om haar onschuld door te bewijzen.

A House Divided met - Special door agent Dwayne tijdens Pride onderzoekt met zijn team van drugsdeals, moorden, verkrachtingen met het en andere misdaden op tijdens die verband tijdens houden met de marine tijdens van New Orleans. In deze uit op tv aflevering: nadat een marine luitenant van in in een welvarende familie uit uit New Orleans door tijdens een liefdadigheidsgala op tijdens een noodlottige het val naar beneden valt, onderzoekt op het NCIS-team of naar zijn dood een ongeluk in was of de een vuil spel de is.

In Plain het Sight - Special het agent Dwayne Pride onderzoekt door met zijn naar team drugsdeals, moorden, naar verkrachtingen en andere een misdaden het op die verband houden met naar de marine van New op Orleans. In deze op aflevering een onderzoekt het NCIS-team de met moord op het Pattons vriend; een voormalige in marine SEAL wordt met neergeschoten door een naar voorbij rijdende auto met terwijl Patton hulpeloos van toekeek.

Reckoning - met Special agent Dwayne Pride het de onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, op verkrachtingen en het andere van misdaden op die verband op tv houden met de marine van op tv New de Orleans. In deze tijdens aflevering heeft in Pride na een herschikking van opdrachten op tv het niet langer meer de leiding de over het door zuidoosten en op keert terug naar het het NCIS-kantoor in New Orleans op voor het onderzoek naar op op tv een vermiste onderofficier.

Crab door Mentality - Special agent Dwayne het een Pride onderzoekt met tijdens zijn team drugsdeals, moorden, naar verkrachtingen en andere van misdaden op die verband de houden het met de marine in van New Orleans. In deze door aflevering naar onderzoekt het team meerdere moorden die tijdens verbonden zijn aan door op een bouwbedrijf dat een experimenteel chemisch uit product creëert het dat in de zeewering versterkt. Ook op wordt bewijs van van Hannahs vorige van missie in Oman de tegen haar gebruikt als het chantage.

Consipiracy Theories - in Special agent Dwayne door Pride uit onderzoekt met zijn team het drugsdeals, moorden, in verkrachtingen en andere tijdens misdaden op van die verband houden met de op marine van van New Orleans. In een deze aflevering: Pride en door het team herenigen uit met samenzweringsjournalist de Oliver Crane nadat de bron de voor op zijn nieuwste vigilante-verhaal is op vermoord. Ook verrast op tv de voormalige partner van met Hannah haar de in New op Orleans en deelt een schokkende uit onthulling over in een oude van zaak.

Desperate Navy tijdens Wives - een Special agent een Dwayne Pride onderzoekt het met zijn team drugsdeals, moorden, de verkrachtingen door en andere misdaden op die verband door tijdens houden met de marine van op tv New Orleans. In door deze in aflevering: terwijl Gregorio undercover uit is, sluit zij zich van aan bij een tijdens sociale naar club voor militaire vrouwen waar de een van de leden een wordt gecontacteerd een door een een ex-vriend die op de lijst door van meest gezochte naar criminelen van de tijdens FBI van staat.

Vindicta op tv - Special agent de Dwayne Pride onderzoekt met met zijn team drugsdeals, een moorden, verkrachtingen naar en andere misdaden op die in verband naar houden met de in marine van New Orleans. op tv In de deze aflevering hopen Pride en uit het NCIS-team een geheime van en door dodelijke groep het voormalige inlichtingenagenten neer te van halen en de dood van de iemand uit in hun buurt te tijdens wreken.

Tick Tock - tijdens Special agent van Dwayne Pride op tv onderzoekt met zijn team drugsdeals, op moorden, verkrachtingen het en andere tijdens misdaden op die verband houden de met de marine tijdens naar van New Orleans. op In deze aflevering: Pride naar wordt tijdens met het hardlopen gegrepen door twee gemaskerde door mannen die hem in bevelen naar een aantal taken uit te met voeren om Wade met een en zijn vader, Cassius in Pride, te redden tijdens die gevangen in worden gehouden.

Risk Assessment uit - het Special agent Dwayne Pride onderzoekt met de zijn team drugsdeals, de op tv moorden, verkrachtingen en andere misdaden uit op die verband houden naar met van de marine tijdens van New Orleans. Het NCIS-team onderzoekt naar de moord op in een marine-aannemer met die, buiten het medeweten op tv van van iedereen, twee decennia lang in twee met levens heeft geleefd, met twee vrouwen, met gezinnen en naar carrières.

Sheepdogs - Special van agent Dwayne Pride naar onderzoekt door met zijn team drugsdeals, door moorden, verkrachtingen en door andere misdaden op die op tv verband houden tijdens met de marine van met New Orleans. op tv Na een door dodelijke autopexplosie in een Franse een wijk in ondervraagt ¶¶het NCIS-team een ¶¶professor naar en tijdens voormalig lid van een studentenprotestorganisatie. een Tammy ontdekt van een met geheim over het persoonlijke leven in van het Hannah.

december 2020
15-06-2019 21:25

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

The River Styx (2) - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering wordt Pride gescheiden van het team tijd...

15-06-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

The River Styx (1) - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering reizen Pride en Lasalle naar het door oo...

08-06-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Chaos Theory - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering onderzoekt het NCIS-team een dodelijke bomaans...

01-06-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Trust Me - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering is Tammy ervan overtuigd dat een oplichter de moor...

25-05-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Jackpot - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering wordt de 'dochter' van Elvis Bertrand gekoppeld aan...

18-05-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

A House Divided - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: nadat een marine luitenant van een welvare...

11-05-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

In Plain Sight - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering onderzoekt het NCIS-team de moord op Pattons...

27-04-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Reckoning - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering heeft Pride na een herschikking van opdrachten ni...

13-04-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Crab Mentality - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering onderzoekt het team meerdere moorden die ver...

06-04-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Consipiracy Theories - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: Pride en het team herenigen met samen...

23-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Desperate Navy Wives - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: terwijl Gregorio undercover is, sluit...

16-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Vindicta - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering hopen Pride en het NCIS-team een geheime en dodeli...

09-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Tick Tock - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: Pride wordt tijdens het hardlopen gegrepen door ...

02-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Risk Assessment - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. Het NCIS-team onderzoekt de moord op een marine-aannemer die, ...

17-11-2018 20:00

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Sheepdogs - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. Na een dodelijke autopexplosie in een Franse wijk ondervraagt ¶¶het ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NCIS: New Orleans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NCIS: New Orleans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NCIS: New Orleans bij NCIS: New Orleans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NCIS: New Orleans. Heb je een uitzending van NCIS: New Orleans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NCIS: New Orleans gemist

Een zaak wordt persoonlijk voor Pride als het lichaam van een onderofficier wordt geïdentificeerd als een voormalig bendelid dat hij ooit he...

Uitzending gemist van NCIS: New Orleans? Hier kun je alle uitzendingen van NCIS: New Orleans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 15-06-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!