Programma gemist?

The River Styx door (2) uit - Special een agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn naar team drugsdeals, moorden, tijdens verkrachtingen en op andere naar misdaden op die verband houden van met de marine van een New naar Orleans. In deze aflevering wordt door Pride tijdens gescheiden van het team met tijdens hun het zoektocht naar het het dodelijke ondergrondse spionagenetwerk op tv Apollyon en staat hij voor de groot gevaar. door Om ook Pride met te uit redden, moet het NCIS-team een ??mol van vinden tijdens die informatie blijft verstrekken op aan een Apollyon.

The River Styx naar (1) het - Special agent Dwayne Pride de door onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, op verkrachtingen en andere tijdens misdaden op door die naar verband houden met in de marine van New tijdens Orleans. In de deze aflevering reizen Pride en Lasalle van uit naar het door oorlog verscheurde uit Zuid-Ossetië in Rusland het om met FBI Special Agent Raymond naar Isler te vinden. Hij werd naar gekidnapt uit tijdens een mislukte missie om het de met leider van Apollyon te arresteren, op het ondergrondse spionagenetwerk uit op tv dat verantwoordelijk is op voor het vermoorden van Prides de vader.

Chaos op tv Theory - Special agent Dwayne uit Pride onderzoekt een met zijn team drugsdeals, met moorden, verkrachtingen uit en met andere misdaden op die verband houden op met in de marine op van New Orleans. In deze van aflevering onderzoekt een het NCIS-team een dodelijke bomaanslag het op de een militair museumevenement met meer in dan 1.000 tijdens aanwezigen.

Trust op Me - naar Special agent Dwayne Pride onderzoekt tijdens met zijn team drugsdeals, van moorden, verkrachtingen op en andere misdaden op op de die verband houden op tv met de marine van tijdens New Orleans. In deze aflevering met is een Tammy ervan met overtuigd dat een oplichter een de moord van uit een marine-arts op zijn geweten uit heeft, het hoewel het bewijsmateriaal iets anders uit naar aangeeft. Pride heeft nieuwe informatie over in Apollyon, het het ondergrondse de spionagenetwerk dat verantwoordelijk met is voor het vermoorden van van zijn van vader.

Jackpot - het Special agent Dwayne Pride het onderzoekt met met zijn uit team drugsdeals, moorden, verkrachtingen een en andere misdaden op naar die van verband houden met de marine van de tijdens New Orleans. In deze aflevering door wordt de uit 'dochter' van door Elvis Bertrand gekoppeld op tv aan een NCIS-moordzaak, dus vraagt op tv ??hij tijdens Pride om haar de onschuld te bewijzen.

A House in Divided - Special op agent Dwayne Pride op onderzoekt met zijn een team drugsdeals, door moorden, verkrachtingen en andere met misdaden door op die verband houden het met de marine van tijdens New het Orleans. In deze uit aflevering: nadat een marine van luitenant van een op tv welvarende familie uit New Orleans tijdens tijdens een een liefdadigheidsgala op een een noodlottige val op naar beneden valt, onderzoekt het van NCIS-team of zijn de op dood een ongeluk was of uit een vuil door spel is.

In Plain Sight een - Special op tv agent van Dwayne Pride onderzoekt met zijn team de drugsdeals, moorden, verkrachtingen in op tv en andere misdaden op die een verband houden met de tijdens marine van New naar Orleans. op In deze aflevering onderzoekt het op tv NCIS-team het de moord op op Pattons vriend; op een voormalige marine SEAL wordt neergeschoten met door een voorbij naar de rijdende auto terwijl Patton hulpeloos op tv toekeek.

Reckoning de - Special agent Dwayne Pride een onderzoekt met een zijn team drugsdeals, uit moorden, verkrachtingen en andere tijdens misdaden op tijdens die verband houden op tv met de marine van de New naar Orleans. In deze aflevering heeft een Pride na een de herschikking een van opdrachten niet langer meer in de leiding over van de het zuidoosten en keert uit terug naar het NCIS-kantoor op tv in New Orleans voor op tv het onderzoek van naar een naar vermiste onderofficier.

Crab Mentality van - Special agent op tv Dwayne Pride onderzoekt de met de zijn team drugsdeals, moorden, met verkrachtingen en met andere misdaden op die het verband houden met de marine een het van New Orleans. in In deze aflevering van onderzoekt het team door meerdere moorden die verbonden zijn aan met een met bouwbedrijf dat een experimenteel het chemisch product creëert dat van de met zeewering versterkt. Ook wordt bewijs in door van Hannahs vorige missie in uit Oman tegen haar met gebruikt tijdens als chantage.

Consipiracy het Theories - Special agent naar Dwayne door Pride onderzoekt met zijn door team drugsdeals, moorden, verkrachtingen in en andere misdaden op tv op tijdens die verband houden met de van marine van van New Orleans. In uit deze aflevering: Pride en het naar team op herenigen met samenzweringsjournalist Oliver een Crane nadat de bron met tijdens voor zijn nieuwste vigilante-verhaal is de vermoord. Ook verrast de door voormalige partner van van Hannah haar in een New met Orleans en van deelt een schokkende onthulling over een een oude met zaak.

Desperate Navy op tv Wives - Special uit agent Dwayne Pride onderzoekt naar met zijn met team drugsdeals, moorden, in verkrachtingen en andere naar misdaden op die verband op tv houden met op de marine van de New Orleans. tijdens In deze aflevering: terwijl een Gregorio undercover is, uit sluit zij door zich aan bij naar een sociale club voor militaire op vrouwen tijdens waar een het van de leden met wordt gecontacteerd door een ex-vriend de die op de lijst op tv van van meest gezochte criminelen van op tv de FBI een staat.

Vindicta - op tv Special op agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn door team het drugsdeals, moorden, verkrachtingen het en andere misdaden op uit die verband op tv houden met door de marine van New op Orleans. In deze aflevering hopen op tv Pride in en het de NCIS-team een geheime op en dodelijke groep op tv voormalige inlichtingenagenten neer het te halen en de door dood van iemand in het hun buurt te het wreken.

Tick in Tock - Special agent door Dwayne Pride onderzoekt met de zijn team een drugsdeals, moorden, verkrachtingen tijdens en andere misdaden op uit die verband tijdens houden met de uit marine naar van New Orleans. In op deze aflevering: Pride van wordt tijdens de het hardlopen gegrepen door twee naar gemaskerde mannen in die hem uit bevelen een aantal op taken uit te voeren tijdens om Wade en zijn vader, naar Cassius Pride, te met redden tijdens die gevangen worden uit gehouden.

Risk Assessment naar - Special agent op tv Dwayne Pride onderzoekt met een zijn team met drugsdeals, moorden, verkrachtingen en door andere misdaden tijdens op die verband houden met met de marine op van naar New Orleans. Het NCIS-team onderzoekt van de moord van op in een marine-aannemer die, in buiten het medeweten van iedereen, tijdens twee decennia naar lang twee levens heeft geleefd, naar met een twee vrouwen, naar gezinnen en carrières.

Sheepdogs de - Special uit agent Dwayne Pride onderzoekt de met zijn team drugsdeals, moorden, naar verkrachtingen en door andere misdaden op die op door verband houden met van de marine van New Orleans. Na tijdens een tijdens dodelijke autopexplosie in een Franse de wijk ondervraagt het ¶¶het NCIS-team het een ¶¶professor en voormalig uit lid van een uit studentenprotestorganisatie. Tammy het ontdekt een geheim over uit het persoonlijke leven van een een Hannah.

september 2019
15-06-2019 21:25

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

The River Styx (2) - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering wordt Pride gescheiden van het team tijd...

15-06-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

The River Styx (1) - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering reizen Pride en Lasalle naar het door oo...

08-06-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Chaos Theory - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering onderzoekt het NCIS-team een dodelijke bomaans...

01-06-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Trust Me - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering is Tammy ervan overtuigd dat een oplichter de moor...

25-05-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Jackpot - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering wordt de 'dochter' van Elvis Bertrand gekoppeld aan...

18-05-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

A House Divided - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: nadat een marine luitenant van een welvare...

11-05-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

In Plain Sight - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering onderzoekt het NCIS-team de moord op Pattons...

27-04-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Reckoning - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering heeft Pride na een herschikking van opdrachten ni...

13-04-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Crab Mentality - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering onderzoekt het team meerdere moorden die ver...

06-04-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Consipiracy Theories - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: Pride en het team herenigen met samen...

23-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Desperate Navy Wives - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: terwijl Gregorio undercover is, sluit...

16-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Vindicta - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering hopen Pride en het NCIS-team een geheime en dodeli...

09-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Tick Tock - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: Pride wordt tijdens het hardlopen gegrepen door ...

02-03-2019 20:30

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Risk Assessment - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. Het NCIS-team onderzoekt de moord op een marine-aannemer die, ...

17-11-2018 20:00

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans - NCIS: New Orleans

Sheepdogs - Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. Na een dodelijke autopexplosie in een Franse wijk ondervraagt ¶¶het ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NCIS: New Orleans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NCIS: New Orleans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NCIS: New Orleans bij NCIS: New Orleans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NCIS: New Orleans. Heb je een uitzending van NCIS: New Orleans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NCIS: New Orleans gemist

Een zaak wordt persoonlijk voor Pride als het lichaam van een onderofficier wordt geïdentificeerd als een voormalig bendelid dat hij ooit he...

Uitzending gemist van NCIS: New Orleans? Hier kun je alle uitzendingen van NCIS: New Orleans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 15-06-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord