Programma gemist?

Terwijl Anne-Marie uit aan een een oude zaak de werkt, stort het team door zich op van een reeks schietpartijen in op Italië en Slovenië. In de de tussentijd een stelen twee jongemannen geld en met door drugs van een Italiaanse een drugsbaron en ontvoeren met per ongeluk zijn dochter. Eva's met vroegere naar familiebanden met de een maffia kunnen helpen om het op leven uit van het meisje te op tv redden.

Een uit spoor naar een crimineel door meesterbrein voert Carl naar van een bank. Als op tv de bank uit overvallen wordt, door bevinden Carl tijdens en de bankbezoekers zich ineens in met een gijzelingssituatie. De tijdens tijdsdruk maakt op dat het in ICC-team snel het ware op tv motief van de bankovervallers op moet achterhalen, want van geld van lijkt niet hun uit doel.

Eva op tv merkt dat van er iets niet het klopt als ze een andere, naar vergelijkbare met ontvoeringszaak ontdekt. Terwijl ze een de Italiaanse politie confronteert met het haar bevindingen, wordt met er een het geheim blootgelegd dat tijdens mogelijk nadelig een kan zijn voor in de carrière van naar Sebastian.

Als een op welgestelde tiener wordt ontvoerd, de moet het in ICC-team alles op alles het zetten om door de kidnappers te het traceren. Anne-Marie legt het op tv op verband met een vergelijkbare tijdens zaak in Florence, terwijl in Michel en Louis een van in connectie vinden met aartsvijand de Alexander Dimitrov.

Een op tv achtergelaten auto leidt het uit team van naar Polen, waar op tv een schokkende ontdekking wordt gedaan. Het de onderzoek uit onthult een bizar scenario door waarin families tegenover elkaar een worden gezet in in tijdens een gevecht tot de dood. met Carl en Louis in zijn verwikkeld in door een van race tegen de klok tijdens om het leven van van hun collega´s te het redden.

Rechercheur Eva uit Vittoria ontdekt een moordpatroon uit als van diverse rijke zakenlieden sterven door de een door mysterieus virus. Een confrontatie uit met met de dader brengt van het hele team de in gevaar.

Als de een teamlid van de ICC met vermist wordt, lijkt in dat het op werk te uit zijn van naar de seriemoordenaar die ze op de op tv hielen zitten. door Sebastian ontdekt waar de op tv moordenaar zich een bevindt en een de race tegen de op tv klok begint. van Een plotselinge naar tragedie heeft heftige gevolgen van voor het naar team.

Carl uit Hickman, ex-politieagent uit uit New York, voegt zich bij op tv International van Criminal Court op (ICC), een team van een specialisten in een internationale politie-eenheid. op tv Terwijl hij nog met af moet tijdens rekenen van met trauma's uit zijn eigen verleden, het probeert hij een naar seriemoordenaar op van te sporen die met zijn tijdens slachtpartijen niet binnen naar de landsgrenzen houdt.

februari 2021
11-12-2014 22:55

Desperation & Desperados

Crossing Lines - Desperation & Desperados

Terwijl Anne-Marie aan een oude zaak werkt, stort het team zich op een reeks schietpartijen in Italië en Slovenië. In de tussentijd stelen twee jongemannen geld en drugs van een Italiaanse drugsbaron en ontvoeren per ongeluk zijn dochter. E...

11-12-2014 21:55

The animals

Crossing Lines - The animals

Een spoor naar een crimineel meesterbrein voert Carl naar een bank. Als de bank overvallen wordt, bevinden Carl en de bankbezoekers zich ineens in een gijzelingssituatie. De tijdsdruk maakt dat het ICC-team snel het ware motief van de banko...

04-12-2014 22:54

Special ops part II

Crossing Lines - Special ops part II

Eva merkt dat er iets niet klopt als ze een andere, vergelijkbare ontvoeringszaak ontdekt. Terwijl ze de Italiaanse politie confronteert met haar bevindingen, wordt er een geheim blootgelegd dat mogelijk nadelig kan zijn voor de carrière va...

04-12-2014 21:53

Special ops part I

Crossing Lines - Special ops part I

Als een welgestelde tiener wordt ontvoerd, moet het ICC-team alles op alles zetten om de kidnappers te traceren. Anne-Marie legt het verband met een vergelijkbare zaak in Florence, terwijl Michel en Louis een connectie vinden met aartsvijan...

27-11-2014 22:56

Long-haul predators

Crossing Lines - Long-haul predators

Een achtergelaten auto leidt het team naar Polen, waar een schokkende ontdekking wordt gedaan. Het onderzoek onthult een bizar scenario waarin families tegenover elkaar worden gezet in een gevecht tot de dood. Carl en Louis zijn verwikkeld ...

27-11-2014 21:55

The terminator

Crossing Lines - The terminator

Rechercheur Eva Vittoria ontdekt een moordpatroon als diverse rijke zakenlieden sterven door een mysterieus virus. Een confrontatie met de dader brengt het hele team in gevaar.

20-11-2014 22:49

Pilot part II

Crossing Lines - Pilot part II

Als een teamlid van de ICC vermist wordt, lijkt dat het werk te zijn van de seriemoordenaar die ze op de hielen zitten. Sebastian ontdekt waar de moordenaar zich bevindt en een race tegen de klok begint. Een plotselinge tragedie heeft hefti...

20-11-2014 21:55

Pilot part I

Crossing Lines - Pilot part I

Carl Hickman, ex-politieagent uit New York, voegt zich bij International Criminal Court (ICC), een team van specialisten in een internationale politie-eenheid. Terwijl hij nog af moet rekenen met trauma's uit zijn eigen verleden, probeert h...

Crossing Lines gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Crossing Lines de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Crossing Lines bij Crossing Lines liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Crossing Lines. Heb je een uitzending van Crossing Lines gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Crossing Lines gemist

Amerikaanse dramaserie waarin Carl Hickman gevolgd wordt, die zijn leven als New Yorkse politieagent achter zich heeft gelaten na een dramatisch ongeval. Hij wordt gevraagd om zich bij een internationale politie-eenheid in Den Haag te voegen. Daar krijgt hij te maken met grensoverschrijdende criminaliteit en beruchte maffiabazen.

Uitzending gemist van Crossing Lines? Hier kun je alle uitzendingen van Crossing Lines kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 11-12-2014 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!