Programma gemist?

Terwijl Anne-Marie tijdens aan een oude zaak door werkt, stort naar het team zich tijdens op een een reeks schietpartijen uit in Italië en Slovenië. van In de tussentijd stelen in twee jongemannen tijdens geld en drugs van een naar in Italiaanse drugsbaron en ontvoeren per naar ongeluk zijn tijdens dochter. Eva's vroegere familiebanden met het de maffia kunnen een helpen van om het leven door van het tijdens meisje te redden.

Een spoor een naar een crimineel meesterbrein door voert van Carl naar een bank. Als de de het bank overvallen van wordt, bevinden Carl en de bankbezoekers door tijdens zich ineens in op tv een gijzelingssituatie. De het tijdsdruk maakt dat het ICC-team snel in het op ware motief van de op bankovervallers in moet achterhalen, want geld lijkt de niet hun uit doel.

Eva met merkt dat het er iets niet klopt als ze het een andere, op tv vergelijkbare ontvoeringszaak ontdekt. door Terwijl ze met de Italiaanse politie tijdens confronteert met op haar bevindingen, wordt er een geheim op op blootgelegd dat mogelijk nadelig kan van zijn voor op tv de carrière van met Sebastian.

Als een welgestelde uit tiener wordt op ontvoerd, moet het ICC-team op in alles op alles zetten van om de kidnappers te op traceren. tijdens Anne-Marie legt het met verband met een door vergelijkbare zaak in Florence, terwijl van Michel en Louis een tijdens connectie vinden met met aartsvijand Alexander van Dimitrov.

Een van achtergelaten auto op leidt het team van naar Polen, waar een schokkende ontdekking met wordt gedaan. Het uit onderzoek onthult een met bizar scenario tijdens waarin families door tegenover elkaar worden gezet op in een gevecht tot van de uit dood. Carl naar en Louis zijn verwikkeld in door een race met tegen de klok om op tv het leven op tv van hun van collega´s te redden.

Rechercheur Eva Vittoria van ontdekt tijdens een moordpatroon als naar diverse rijke naar zakenlieden sterven door een mysterieus virus. een Een confrontatie uit met de dader brengt door het hele team de in de gevaar.

Als door een teamlid van met de ICC vermist op wordt, lijkt dat met het werk op tv te zijn van de seriemoordenaar in die ze op de op tv hielen zitten. van Sebastian ontdekt van waar de met moordenaar zich bevindt met en een race tegen de klok een begint. naar Een plotselinge door tragedie heeft heftige in gevolgen voor het door team.

Carl in Hickman, ex-politieagent uit New door York, door voegt zich bij International Criminal een Court (ICC), met een team van naar specialisten in een internationale politie-eenheid. een Terwijl hij nog naar een af moet rekenen met trauma's uit uit zijn in eigen verleden, probeert het hij een seriemoordenaar op te op tv met sporen die zijn slachtpartijen niet binnen de de landsgrenzen in houdt.

december 2021
11-12-2014 22:55

Desperation & Desperados

Crossing Lines - Desperation & Desperados

Terwijl Anne-Marie aan een oude zaak werkt, stort het team zich op een reeks schietpartijen in Italië en Slovenië. In de tussentijd stelen twee jongemannen geld en drugs van een Italiaanse drugsbaron en ontvoeren per ongeluk zijn dochter. E...

11-12-2014 21:55

The animals

Crossing Lines - The animals

Een spoor naar een crimineel meesterbrein voert Carl naar een bank. Als de bank overvallen wordt, bevinden Carl en de bankbezoekers zich ineens in een gijzelingssituatie. De tijdsdruk maakt dat het ICC-team snel het ware motief van de banko...

04-12-2014 22:54

Special ops part II

Crossing Lines - Special ops part II

Eva merkt dat er iets niet klopt als ze een andere, vergelijkbare ontvoeringszaak ontdekt. Terwijl ze de Italiaanse politie confronteert met haar bevindingen, wordt er een geheim blootgelegd dat mogelijk nadelig kan zijn voor de carrière va...

04-12-2014 21:53

Special ops part I

Crossing Lines - Special ops part I

Als een welgestelde tiener wordt ontvoerd, moet het ICC-team alles op alles zetten om de kidnappers te traceren. Anne-Marie legt het verband met een vergelijkbare zaak in Florence, terwijl Michel en Louis een connectie vinden met aartsvijan...

27-11-2014 22:56

Long-haul predators

Crossing Lines - Long-haul predators

Een achtergelaten auto leidt het team naar Polen, waar een schokkende ontdekking wordt gedaan. Het onderzoek onthult een bizar scenario waarin families tegenover elkaar worden gezet in een gevecht tot de dood. Carl en Louis zijn verwikkeld ...

27-11-2014 21:55

The terminator

Crossing Lines - The terminator

Rechercheur Eva Vittoria ontdekt een moordpatroon als diverse rijke zakenlieden sterven door een mysterieus virus. Een confrontatie met de dader brengt het hele team in gevaar.

20-11-2014 22:49

Pilot part II

Crossing Lines - Pilot part II

Als een teamlid van de ICC vermist wordt, lijkt dat het werk te zijn van de seriemoordenaar die ze op de hielen zitten. Sebastian ontdekt waar de moordenaar zich bevindt en een race tegen de klok begint. Een plotselinge tragedie heeft hefti...

20-11-2014 21:55

Pilot part I

Crossing Lines - Pilot part I

Carl Hickman, ex-politieagent uit New York, voegt zich bij International Criminal Court (ICC), een team van specialisten in een internationale politie-eenheid. Terwijl hij nog af moet rekenen met trauma's uit zijn eigen verleden, probeert h...

Crossing Lines gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Crossing Lines de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Crossing Lines bij Crossing Lines liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Crossing Lines. Heb je een uitzending van Crossing Lines gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Crossing Lines gemist

Amerikaanse dramaserie waarin Carl Hickman gevolgd wordt, die zijn leven als New Yorkse politieagent achter zich heeft gelaten na een dramatisch ongeval. Hij wordt gevraagd om zich bij een internationale politie-eenheid in Den Haag te voegen. Daar krijgt hij te maken met grensoverschrijdende criminaliteit en beruchte maffiabazen.

Uitzending gemist van Crossing Lines? Hier kun je alle uitzendingen van Crossing Lines kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 11-12-2014 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!