Programma gemist?

Terwijl van Anne-Marie aan een oude zaak uit werkt, stort naar het team in zich op een reeks schietpartijen door in Italië en door Slovenië. In van de tussentijd naar stelen twee jongemannen uit geld en drugs van een een Italiaanse door drugsbaron en ontvoeren per uit ongeluk zijn dochter. Eva's op met vroegere familiebanden met een de maffia kunnen helpen met om het leven van op tv het meisje te een redden.

Een uit spoor naar een uit crimineel meesterbrein uit voert Carl naar een in bank. Als in de bank overvallen op tv wordt, bevinden Carl en de bankbezoekers op zich ineens het in een gijzelingssituatie. van De het tijdsdruk maakt dat het ICC-team een snel met het ware motief van de bankovervallers tijdens de moet achterhalen, want geld lijkt uit niet door hun doel.

Eva merkt dat op tv er iets niet met van klopt als ze een andere, tijdens vergelijkbare ontvoeringszaak met ontdekt. Terwijl ze de uit Italiaanse naar politie confronteert met tijdens haar bevindingen, wordt door er een geheim blootgelegd dat mogelijk naar nadelig kan zijn op tv voor een de carrière van op tv Sebastian.

Als een tijdens welgestelde tiener het wordt ontvoerd, uit moet het ICC-team alles uit op alles zetten om in de kidnappers te traceren. een Anne-Marie het legt het verband uit met een vergelijkbare zaak in het Florence, terwijl Michel naar en Louis een tijdens connectie vinden door met aartsvijand Alexander met Dimitrov.

Een uit achtergelaten auto tijdens leidt het team door naar Polen, waar op een schokkende ontdekking wordt gedaan. door Het met onderzoek onthult een bizar uit scenario waarin families een tegenover elkaar worden gezet het in op tv een gevecht tot de naar dood. Carl door en Louis zijn verwikkeld in een uit de race tegen de klok om het een door leven van hun collega´s uit te redden.

Rechercheur Eva tijdens Vittoria het ontdekt een moordpatroon als diverse rijke uit zakenlieden sterven door door een mysterieus de virus. Een met confrontatie met de dader brengt door het hele tijdens team in tijdens gevaar.

Als in een teamlid van de tijdens ICC vermist tijdens wordt, lijkt dat met het werk te een zijn van de seriemoordenaar die een op ze op de door hielen zitten. Sebastian tijdens ontdekt waar de moordenaar door zich bevindt en uit een race tegen de klok tijdens begint. een Een plotselinge met tragedie heeft heftige op tv gevolgen voor het tijdens team.

Carl Hickman, ex-politieagent uit uit door New York, tijdens voegt zich bij International Criminal naar Court (ICC), naar een team van specialisten in met een internationale van politie-eenheid. een Terwijl hij nog af moet rekenen naar met trauma's uit de uit zijn eigen verleden, probeert hij een het seriemoordenaar op te tijdens sporen die zijn het van slachtpartijen niet binnen de in landsgrenzen houdt.

oktober 2020
11-12-2014 22:55

Desperation & Desperados

Crossing Lines - Desperation & Desperados

Terwijl Anne-Marie aan een oude zaak werkt, stort het team zich op een reeks schietpartijen in Italië en Slovenië. In de tussentijd stelen twee jongemannen geld en drugs van een Italiaanse drugsbaron en ontvoeren per ongeluk zijn dochter. E...

11-12-2014 21:55

The animals

Crossing Lines - The animals

Een spoor naar een crimineel meesterbrein voert Carl naar een bank. Als de bank overvallen wordt, bevinden Carl en de bankbezoekers zich ineens in een gijzelingssituatie. De tijdsdruk maakt dat het ICC-team snel het ware motief van de banko...

04-12-2014 22:54

Special ops part II

Crossing Lines - Special ops part II

Eva merkt dat er iets niet klopt als ze een andere, vergelijkbare ontvoeringszaak ontdekt. Terwijl ze de Italiaanse politie confronteert met haar bevindingen, wordt er een geheim blootgelegd dat mogelijk nadelig kan zijn voor de carrière va...

04-12-2014 21:53

Special ops part I

Crossing Lines - Special ops part I

Als een welgestelde tiener wordt ontvoerd, moet het ICC-team alles op alles zetten om de kidnappers te traceren. Anne-Marie legt het verband met een vergelijkbare zaak in Florence, terwijl Michel en Louis een connectie vinden met aartsvijan...

27-11-2014 22:56

Long-haul predators

Crossing Lines - Long-haul predators

Een achtergelaten auto leidt het team naar Polen, waar een schokkende ontdekking wordt gedaan. Het onderzoek onthult een bizar scenario waarin families tegenover elkaar worden gezet in een gevecht tot de dood. Carl en Louis zijn verwikkeld ...

27-11-2014 21:55

The terminator

Crossing Lines - The terminator

Rechercheur Eva Vittoria ontdekt een moordpatroon als diverse rijke zakenlieden sterven door een mysterieus virus. Een confrontatie met de dader brengt het hele team in gevaar.

20-11-2014 22:49

Pilot part II

Crossing Lines - Pilot part II

Als een teamlid van de ICC vermist wordt, lijkt dat het werk te zijn van de seriemoordenaar die ze op de hielen zitten. Sebastian ontdekt waar de moordenaar zich bevindt en een race tegen de klok begint. Een plotselinge tragedie heeft hefti...

20-11-2014 21:55

Pilot part I

Crossing Lines - Pilot part I

Carl Hickman, ex-politieagent uit New York, voegt zich bij International Criminal Court (ICC), een team van specialisten in een internationale politie-eenheid. Terwijl hij nog af moet rekenen met trauma's uit zijn eigen verleden, probeert h...

Crossing Lines gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Crossing Lines de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Crossing Lines bij Crossing Lines liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Crossing Lines. Heb je een uitzending van Crossing Lines gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Crossing Lines gemist

Amerikaanse dramaserie waarin Carl Hickman gevolgd wordt, die zijn leven als New Yorkse politieagent achter zich heeft gelaten na een dramatisch ongeval. Hij wordt gevraagd om zich bij een internationale politie-eenheid in Den Haag te voegen. Daar krijgt hij te maken met grensoverschrijdende criminaliteit en beruchte maffiabazen.

Uitzending gemist van Crossing Lines? Hier kun je alle uitzendingen van Crossing Lines kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 11-12-2014 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!