Programma gemist?

Terwijl Anne-Marie een aan een oude uit zaak werkt, stort de het team zich op van een met reeks schietpartijen in het Italië en Slovenië. In de in tussentijd stelen twee door jongemannen geld en het drugs van een uit Italiaanse drugsbaron en het ontvoeren in per ongeluk zijn dochter. in Eva's vroegere familiebanden op tv met van de maffia kunnen helpen uit om het leven van door het meisje te op tv redden.

Een het spoor naar een crimineel meesterbrein van voert Carl naar naar een bank. op tv Als de bank overvallen het wordt, van bevinden Carl en de bankbezoekers van zich ineens een in een uit gijzelingssituatie. De tijdsdruk tijdens maakt dat het ICC-team een snel het ware het motief tijdens van de bankovervallers moet in achterhalen, want van geld lijkt niet hun op doel.

Eva uit merkt dat er iets tijdens niet klopt als uit ze de een andere, vergelijkbare naar ontvoeringszaak ontdekt. Terwijl ze de op Italiaanse in politie confronteert met haar bevindingen, op wordt er uit een geheim blootgelegd op dat mogelijk nadelig kan van zijn voor een de carrière van in Sebastian.

Als een uit welgestelde tiener een wordt ontvoerd, moet het ICC-team de alles op alles uit zetten om de op kidnappers op tv te traceren. Anne-Marie legt het naar verband het met een vergelijkbare zaak tijdens in Florence, terwijl in Michel en Louis een de connectie door vinden met uit aartsvijand Alexander Dimitrov.

Een op tv achtergelaten auto leidt het team een een naar Polen, waar de een schokkende ontdekking door wordt gedaan. Het onderzoek onthult een in bizar in scenario waarin naar families tegenover elkaar worden gezet in naar een de gevecht tot de uit dood. Carl en door Louis zijn verwikkeld in een naar race in tegen de op klok om het een leven van hun collega´s te de redden.

Rechercheur het Eva Vittoria ontdekt een moordpatroon naar als diverse van rijke zakenlieden met sterven door een door mysterieus virus. Een confrontatie een met de dader brengt met een het hele team in door gevaar.

Als een teamlid de van de ICC door vermist wordt, lijkt in dat het naar werk te tijdens zijn van de seriemoordenaar met die ze op van de hielen van zitten. Sebastian ontdekt waar de uit moordenaar zich bevindt tijdens en een race met naar tegen de klok begint. Een een plotselinge van tragedie heeft heftige gevolgen voor het door op team.

Carl Hickman, naar ex-politieagent uit tijdens New York, een voegt zich bij International in Criminal Court (ICC), een team op van een specialisten in een internationale politie-eenheid. naar Terwijl tijdens hij nog uit af moet rekenen met trauma's uit een zijn eigen in verleden, probeert hij op tv een seriemoordenaar op de te sporen die het zijn slachtpartijen niet in binnen op de landsgrenzen houdt.

juli 2020
11-12-2014 22:55

Desperation & Desperados

Crossing Lines - Desperation & Desperados

Terwijl Anne-Marie aan een oude zaak werkt, stort het team zich op een reeks schietpartijen in Italië en Slovenië. In de tussentijd stelen twee jongemannen geld en drugs van een Italiaanse drugsbaron en ontvoeren per ongeluk zijn dochter. E...

11-12-2014 21:55

The animals

Crossing Lines - The animals

Een spoor naar een crimineel meesterbrein voert Carl naar een bank. Als de bank overvallen wordt, bevinden Carl en de bankbezoekers zich ineens in een gijzelingssituatie. De tijdsdruk maakt dat het ICC-team snel het ware motief van de banko...

04-12-2014 22:54

Special ops part II

Crossing Lines - Special ops part II

Eva merkt dat er iets niet klopt als ze een andere, vergelijkbare ontvoeringszaak ontdekt. Terwijl ze de Italiaanse politie confronteert met haar bevindingen, wordt er een geheim blootgelegd dat mogelijk nadelig kan zijn voor de carrière va...

04-12-2014 21:53

Special ops part I

Crossing Lines - Special ops part I

Als een welgestelde tiener wordt ontvoerd, moet het ICC-team alles op alles zetten om de kidnappers te traceren. Anne-Marie legt het verband met een vergelijkbare zaak in Florence, terwijl Michel en Louis een connectie vinden met aartsvijan...

27-11-2014 22:56

Long-haul predators

Crossing Lines - Long-haul predators

Een achtergelaten auto leidt het team naar Polen, waar een schokkende ontdekking wordt gedaan. Het onderzoek onthult een bizar scenario waarin families tegenover elkaar worden gezet in een gevecht tot de dood. Carl en Louis zijn verwikkeld ...

27-11-2014 21:55

The terminator

Crossing Lines - The terminator

Rechercheur Eva Vittoria ontdekt een moordpatroon als diverse rijke zakenlieden sterven door een mysterieus virus. Een confrontatie met de dader brengt het hele team in gevaar.

20-11-2014 22:49

Pilot part II

Crossing Lines - Pilot part II

Als een teamlid van de ICC vermist wordt, lijkt dat het werk te zijn van de seriemoordenaar die ze op de hielen zitten. Sebastian ontdekt waar de moordenaar zich bevindt en een race tegen de klok begint. Een plotselinge tragedie heeft hefti...

20-11-2014 21:55

Pilot part I

Crossing Lines - Pilot part I

Carl Hickman, ex-politieagent uit New York, voegt zich bij International Criminal Court (ICC), een team van specialisten in een internationale politie-eenheid. Terwijl hij nog af moet rekenen met trauma's uit zijn eigen verleden, probeert h...

Crossing Lines gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Crossing Lines de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Crossing Lines bij Crossing Lines liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Crossing Lines. Heb je een uitzending van Crossing Lines gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Crossing Lines gemist

Amerikaanse dramaserie waarin Carl Hickman gevolgd wordt, die zijn leven als New Yorkse politieagent achter zich heeft gelaten na een dramatisch ongeval. Hij wordt gevraagd om zich bij een internationale politie-eenheid in Den Haag te voegen. Daar krijgt hij te maken met grensoverschrijdende criminaliteit en beruchte maffiabazen.

Uitzending gemist van Crossing Lines? Hier kun je alle uitzendingen van Crossing Lines kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 11-12-2014 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!