Programma gemist?

Terwijl Anne-Marie aan het in een oude zaak werkt, stort door het team zich op in een op tv reeks schietpartijen in Italië en op tv Slovenië. In de op tv tussentijd stelen twee in jongemannen in geld en drugs naar van een Italiaanse drugsbaron en in ontvoeren tijdens per ongeluk zijn dochter. in Eva's op tv vroegere familiebanden met de maffia door kunnen helpen om het door leven van op het meisje te door redden.

Een een spoor naar een crimineel meesterbrein de voert Carl naar op tv een het bank. Als de bank het overvallen wordt, bevinden met Carl en de bankbezoekers het zich ineens in op een van gijzelingssituatie. De tijdsdruk van maakt dat het in ICC-team snel het een ware motief van de de bankovervallers moet het achterhalen, want het geld lijkt niet hun uit doel.

Eva merkt dat de met er iets niet tijdens klopt als ze een andere, vergelijkbare tijdens ontvoeringszaak van ontdekt. Terwijl ze de Italiaanse naar van politie confronteert met haar bevindingen, wordt het er een een geheim blootgelegd tijdens dat mogelijk nadelig kan zijn in tijdens voor de carrière de van Sebastian.

Als een naar welgestelde tiener in wordt ontvoerd, tijdens moet het ICC-team alles op alles op tv zetten met om de door kidnappers te traceren. Anne-Marie legt het met verband de met een vergelijkbare zaak van in Florence, in terwijl Michel en Louis een op tv connectie vinden met het aartsvijand Alexander van Dimitrov.

Een uit achtergelaten auto leidt het het team naar naar Polen, waar in een schokkende ontdekking op wordt gedaan. Het een onderzoek onthult een bizar scenario door waarin families tegenover elkaar in worden gezet in naar naar een gevecht tot de op dood. Carl en Louis zijn van verwikkeld in in een van race tegen de op tv klok om het leven van het hun een collega´s te redden.

Rechercheur met Eva Vittoria ontdekt het een moordpatroon als diverse uit rijke door zakenlieden sterven door een mysterieus virus. de Een confrontatie een met naar de dader brengt het hele op team met in gevaar.

Als een naar teamlid de van de ICC vermist met wordt, lijkt de dat het werk te de zijn van het de seriemoordenaar die ze op de uit hielen een zitten. Sebastian op tv ontdekt waar de moordenaar een zich bevindt en een van race tegen de klok tijdens begint. Een plotselinge de tragedie heeft heftige uit op gevolgen voor het tijdens team.

Carl door Hickman, ex-politieagent uit tijdens New York, met voegt zich bij International Criminal Court met (ICC), een op team van een specialisten in van een internationale politie-eenheid. op Terwijl hij nog af het moet rekenen met tijdens trauma's uit zijn eigen verleden, op tv door probeert hij een seriemoordenaar op op te met sporen die zijn slachtpartijen niet binnen de de landsgrenzen op tv houdt.

januari 2020
11-12-2014 22:55

Desperation & Desperados

Crossing Lines - Desperation & Desperados

Terwijl Anne-Marie aan een oude zaak werkt, stort het team zich op een reeks schietpartijen in Italië en Slovenië. In de tussentijd stelen twee jongemannen geld en drugs van een Italiaanse drugsbaron en ontvoeren per ongeluk zijn dochter. E...

11-12-2014 21:55

The animals

Crossing Lines - The animals

Een spoor naar een crimineel meesterbrein voert Carl naar een bank. Als de bank overvallen wordt, bevinden Carl en de bankbezoekers zich ineens in een gijzelingssituatie. De tijdsdruk maakt dat het ICC-team snel het ware motief van de banko...

04-12-2014 22:54

Special ops part II

Crossing Lines - Special ops part II

Eva merkt dat er iets niet klopt als ze een andere, vergelijkbare ontvoeringszaak ontdekt. Terwijl ze de Italiaanse politie confronteert met haar bevindingen, wordt er een geheim blootgelegd dat mogelijk nadelig kan zijn voor de carrière va...

04-12-2014 21:53

Special ops part I

Crossing Lines - Special ops part I

Als een welgestelde tiener wordt ontvoerd, moet het ICC-team alles op alles zetten om de kidnappers te traceren. Anne-Marie legt het verband met een vergelijkbare zaak in Florence, terwijl Michel en Louis een connectie vinden met aartsvijan...

27-11-2014 22:56

Long-haul predators

Crossing Lines - Long-haul predators

Een achtergelaten auto leidt het team naar Polen, waar een schokkende ontdekking wordt gedaan. Het onderzoek onthult een bizar scenario waarin families tegenover elkaar worden gezet in een gevecht tot de dood. Carl en Louis zijn verwikkeld ...

27-11-2014 21:55

The terminator

Crossing Lines - The terminator

Rechercheur Eva Vittoria ontdekt een moordpatroon als diverse rijke zakenlieden sterven door een mysterieus virus. Een confrontatie met de dader brengt het hele team in gevaar.

20-11-2014 22:49

Pilot part II

Crossing Lines - Pilot part II

Als een teamlid van de ICC vermist wordt, lijkt dat het werk te zijn van de seriemoordenaar die ze op de hielen zitten. Sebastian ontdekt waar de moordenaar zich bevindt en een race tegen de klok begint. Een plotselinge tragedie heeft hefti...

20-11-2014 21:55

Pilot part I

Crossing Lines - Pilot part I

Carl Hickman, ex-politieagent uit New York, voegt zich bij International Criminal Court (ICC), een team van specialisten in een internationale politie-eenheid. Terwijl hij nog af moet rekenen met trauma's uit zijn eigen verleden, probeert h...

Crossing Lines gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Crossing Lines de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Crossing Lines bij Crossing Lines liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Crossing Lines. Heb je een uitzending van Crossing Lines gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Crossing Lines gemist

Amerikaanse dramaserie waarin Carl Hickman gevolgd wordt, die zijn leven als New Yorkse politieagent achter zich heeft gelaten na een dramatisch ongeval. Hij wordt gevraagd om zich bij een internationale politie-eenheid in Den Haag te voegen. Daar krijgt hij te maken met grensoverschrijdende criminaliteit en beruchte maffiabazen.

Uitzending gemist van Crossing Lines? Hier kun je alle uitzendingen van Crossing Lines kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 11-12-2014 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!