Programma gemist?

Terwijl Anne-Marie op aan een oude uit zaak naar werkt, stort het team zich op op een reeks het schietpartijen in Italië op tv en Slovenië. In uit de tussentijd stelen twee op tv jongemannen geld en in drugs van een door Italiaanse de drugsbaron en op ontvoeren per ongeluk zijn dochter. uit Eva's vroegere een familiebanden met de maffia het kunnen helpen om het het leven van op het meisje uit te redden.

Een met spoor naar een crimineel meesterbrein een voert Carl naar de uit een bank. Als met de bank overvallen wordt, bevinden Carl de en de bankbezoekers een zich ineens een in een gijzelingssituatie. De door op tv tijdsdruk maakt dat de het ICC-team snel op tv het ware motief van de bankovervallers de moet achterhalen, want door uit geld lijkt niet uit hun doel.

Eva merkt een dat er iets niet een klopt als tijdens ze van een andere, vergelijkbare ontvoeringszaak ontdekt. Terwijl op tv ze de Italiaanse tijdens politie het confronteert met haar van bevindingen, wordt op tv er een geheim door blootgelegd dat mogelijk nadelig kan zijn uit voor de met carrière van met Sebastian.

Als een naar welgestelde tiener wordt door ontvoerd, moet een het ICC-team uit alles op alles zetten om de door kidnappers de te traceren. Anne-Marie legt tijdens het op tv verband met een vergelijkbare door zaak in Florence, terwijl uit Michel en Louis door een connectie vinden tijdens met aartsvijand Alexander van Dimitrov.

Een achtergelaten naar auto leidt op tv het team naar Polen, waar het van een schokkende ontdekking wordt op gedaan. Het het onderzoek onthult een bizar scenario een waarin families tegenover van elkaar worden gezet naar in een door gevecht tot de dood. de Carl en Louis uit zijn verwikkeld uit in een race tegen de naar klok in om het het leven van hun collega´s te met redden.

Rechercheur Eva Vittoria van ontdekt uit een moordpatroon als diverse rijke door zakenlieden sterven op door een het mysterieus virus. Een confrontatie met uit de op tv dader brengt het door hele team in het gevaar.

Als een teamlid uit van de ICC uit naar vermist wordt, lijkt dat van het werk te naar zijn van de het seriemoordenaar die ze op naar de hielen een zitten. Sebastian ontdekt waar door de het moordenaar zich bevindt en een een race tegen de met klok begint. Een door plotselinge tragedie het heeft heftige door gevolgen voor het met team.

Carl het Hickman, ex-politieagent uit met New York, de voegt zich bij International Criminal Court een (ICC), een team de van specialisten door in een internationale door politie-eenheid. Terwijl hij nog de af door moet rekenen op tv met trauma's uit zijn eigen in verleden, probeert hij op tv een seriemoordenaar naar op te sporen die zijn tijdens slachtpartijen van niet binnen de landsgrenzen tijdens houdt.

juni 2021
11-12-2014 22:55

Desperation & Desperados

Crossing Lines - Desperation & Desperados

Terwijl Anne-Marie aan een oude zaak werkt, stort het team zich op een reeks schietpartijen in Italië en Slovenië. In de tussentijd stelen twee jongemannen geld en drugs van een Italiaanse drugsbaron en ontvoeren per ongeluk zijn dochter. E...

11-12-2014 21:55

The animals

Crossing Lines - The animals

Een spoor naar een crimineel meesterbrein voert Carl naar een bank. Als de bank overvallen wordt, bevinden Carl en de bankbezoekers zich ineens in een gijzelingssituatie. De tijdsdruk maakt dat het ICC-team snel het ware motief van de banko...

04-12-2014 22:54

Special ops part II

Crossing Lines - Special ops part II

Eva merkt dat er iets niet klopt als ze een andere, vergelijkbare ontvoeringszaak ontdekt. Terwijl ze de Italiaanse politie confronteert met haar bevindingen, wordt er een geheim blootgelegd dat mogelijk nadelig kan zijn voor de carrière va...

04-12-2014 21:53

Special ops part I

Crossing Lines - Special ops part I

Als een welgestelde tiener wordt ontvoerd, moet het ICC-team alles op alles zetten om de kidnappers te traceren. Anne-Marie legt het verband met een vergelijkbare zaak in Florence, terwijl Michel en Louis een connectie vinden met aartsvijan...

27-11-2014 22:56

Long-haul predators

Crossing Lines - Long-haul predators

Een achtergelaten auto leidt het team naar Polen, waar een schokkende ontdekking wordt gedaan. Het onderzoek onthult een bizar scenario waarin families tegenover elkaar worden gezet in een gevecht tot de dood. Carl en Louis zijn verwikkeld ...

27-11-2014 21:55

The terminator

Crossing Lines - The terminator

Rechercheur Eva Vittoria ontdekt een moordpatroon als diverse rijke zakenlieden sterven door een mysterieus virus. Een confrontatie met de dader brengt het hele team in gevaar.

20-11-2014 22:49

Pilot part II

Crossing Lines - Pilot part II

Als een teamlid van de ICC vermist wordt, lijkt dat het werk te zijn van de seriemoordenaar die ze op de hielen zitten. Sebastian ontdekt waar de moordenaar zich bevindt en een race tegen de klok begint. Een plotselinge tragedie heeft hefti...

20-11-2014 21:55

Pilot part I

Crossing Lines - Pilot part I

Carl Hickman, ex-politieagent uit New York, voegt zich bij International Criminal Court (ICC), een team van specialisten in een internationale politie-eenheid. Terwijl hij nog af moet rekenen met trauma's uit zijn eigen verleden, probeert h...

Crossing Lines gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Crossing Lines de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Crossing Lines bij Crossing Lines liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Crossing Lines. Heb je een uitzending van Crossing Lines gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Crossing Lines gemist

Amerikaanse dramaserie waarin Carl Hickman gevolgd wordt, die zijn leven als New Yorkse politieagent achter zich heeft gelaten na een dramatisch ongeval. Hij wordt gevraagd om zich bij een internationale politie-eenheid in Den Haag te voegen. Daar krijgt hij te maken met grensoverschrijdende criminaliteit en beruchte maffiabazen.

Uitzending gemist van Crossing Lines? Hier kun je alle uitzendingen van Crossing Lines kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 11-12-2014 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!