Programma gemist?

Een groep jonge van op kickboksers vindt onderdak bij een het sportschool naar in Amsterdam-West. De tijdens strenge trainer inspireert de naar jongens bij het maken uit van van levenskeuzes.

september 2021
21-11-2014 16:35

Filmlab: Noord oost hard west

Filmlab: Noord oost hard west - Filmlab: Noord oost hard west

Een groep jonge kickboksers vindt onderdak bij een sportschool in Amsterdam-West. De strenge trainer inspireert de jongens bij het maken van levenskeuzes.

Filmlab: Noord oost hard west gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Noord oost hard west de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Noord oost hard west bij Filmlab: Noord oost hard west liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Noord oost hard west. Heb je een uitzending van Filmlab: Noord oost hard west gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Noord oost hard west gemist

Uitzending gemist van Filmlab: Noord oost hard west? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Filmlab: Noord oost hard west, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Filmlab: Noord oost hard west gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Filmlab: Noord oost hard west? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Noord oost hard west kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2014 om 16:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!