Programma gemist?

All Stars, uit vijftien jaar in later. De tweede helft is naar begonnen: met de jongens van op toen zijn inmiddels een echte mannen van de veertig. En van nog altijd vrienden. Als Bram, het die inmiddels in Spanje naar woont, in gaat trouwen, naar hebben de Swift door Boys er alles in voor over om door daar bij te zijn. De uit mannen moeten onderweg op de op nodige obstakels trotseren en van de vraag of het ze wel van het leven leiden de waarvan ze ooit op gedroomd hebben, leidt onderling door tot de nodige op tv conflicten.

All door Stars, vijftien in jaar later. De tweede helft op tv is begonnen: op de jongens van toen de zijn op tv inmiddels echte mannen van de veertig. En nog door altijd vrienden.

All de Stars, vijftien jaar later. De uit tweede helft is het begonnen: de jongens naar van op tv toen zijn inmiddels echte van mannen door van veertig. En nog altijd in vrienden.Meer All Stars, op vijftien van jaar later. De tweede helft is door begonnen: de jongens in van de toen zijn inmiddels tijdens echte mannen van het veertig. En nog van altijd vrienden. Als op tv Bram, die in inmiddels in Spanje woont, met gaat trouwen hebben uit de Swift Boys er alles van van voor over om daar op bij te zijn. De mannen de moeten onderweg de naar nodige obstakels met trotseren en de op vraag of ze wel tijdens het leven in leiden waarvan ze ooit het gedroomd hebben, leidt in onderling tot door de nodige naar conflicten...Minder

februari 2021
22-07-2019 19:30

All Stars 2 Old Stars

All Stars 2 Old Stars - All Stars 2 Old Stars

All Stars, vijftien jaar later. De tweede helft is begonnen: de jongens van toen zijn inmiddels echte mannen van veertig. En nog altijd vrienden. Als Bram, die inmiddels in Spanje woont, gaat trouwen, hebben de Swift Boys er alles voor over...

05-09-2015 20:26

All Stars 2 Old Stars

All Stars 2 Old Stars - All Stars 2 Old Stars

All Stars, vijftien jaar later. De tweede helft is begonnen: de jongens van toen zijn inmiddels echte mannen van veertig. En nog altijd vrienden.

22-11-2014 20:00

All Stars 2 Old Stars

All Stars 2 Old Stars - All Stars 2 Old Stars

All Stars, vijftien jaar later. De tweede helft is begonnen: de jongens van toen zijn inmiddels echte mannen van veertig. En nog altijd vrienden.Meer All Stars, vijftien jaar later. De tweede helft is begonnen: de jongens van toen zijn inmi...

All Stars 2 Old Stars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van All Stars 2 Old Stars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van All Stars 2 Old Stars bij All Stars 2 Old Stars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van All Stars 2 Old Stars. Heb je een uitzending van All Stars 2 Old Stars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

All Stars 2 Old Stars gemist

Uitzending gemist van All Stars 2 Old Stars? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van All Stars 2 Old Stars, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van All Stars 2 Old Stars gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van All Stars 2 Old Stars? Hier kun je alle uitzendingen van All Stars 2 Old Stars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 22-07-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!