Programma gemist?

Hersenonderzoeker op tv Professor Davidson op leidt een ongewoon experiment: in kan meditatie in en yoga de pijn van op tv Amerikaanse naar oorlogsveteranen en kinderen de met ADHD verlichten?Meer Hersenonderzoeker van professor Davidson leidt op een ongewoon experiment de en maakt Amerikaanse oorlogsveteranen en van kinderen met ADHD van vertrouwd door met yoga. uit Kunnen meditatie en yoga hun leed van verlichten? Professor Davidson de is op een hersenonderzoeker met met een missie. door Hij gelooft dat de wereld een op tv betere plek op tv kan worden en dat de verandering op tot stand komt tijdens door de van hersenen. Davidson doet onderzoek naar de op naar kracht van het het denken en wil weten op tv of denkkracht de de hersenen kan veranderen. het Mensen met een met psychische beschadiging zouden daar veel op aan kunnen van hebben. De professor leidt een een door ongewoon experiment en geeft naar yoga aan Amerikaanse naar oorlogsveteranen en aan met kinderen zoals Will, een door vijfjarig jongetje in met ADHD en veel uit angst. De Amerikaanse naar oorlogsveteranen Steve het en Riche, zijn tijdens slechts twee tijdens van de duizenden door Amerikaanse oorlogsveteranen met een op tv posttraumatische stressstoornis. tijdens Kunnen zij door van middel van meditatie en uit yoga uit hun pijn verlichten en weer worden met zoals zij waren van voor op de oorlog? het Leren ze zo hun emoties te van naar herkennen, controleren en naar reguleren? Misschien hebben uit zij dan een betere kans uit terug te tijdens keren in de naar maatschappij.Minder

september 2020
23-11-2014 00:13

2Doc: Free the Mind

2Doc: Free the Mind - 2Doc: Free the Mind

Hersenonderzoeker Professor Davidson leidt een ongewoon experiment: kan meditatie en yoga de pijn van Amerikaanse oorlogsveteranen en kinderen met ADHD verlichten?Meer Hersenonderzoeker professor Davidson leidt een ongewoon experiment en ma...

2Doc: Free the Mind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Free the Mind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Free the Mind bij 2Doc: Free the Mind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Free the Mind. Heb je een uitzending van 2Doc: Free the Mind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Free the Mind gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Free the Mind? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Free the Mind, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Free the Mind gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Free the Mind? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Free the Mind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2014 om 00:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!