Programma gemist?

Hersenonderzoeker Professor Davidson door leidt een ongewoon op experiment: kan meditatie naar en yoga naar de pijn een van Amerikaanse oorlogsveteranen en naar kinderen met een ADHD verlichten?Meer van Hersenonderzoeker professor Davidson leidt een ongewoon van experiment en maakt van Amerikaanse oorlogsveteranen op tv en kinderen van met ADHD vertrouwd met uit yoga. Kunnen meditatie het en yoga hun leed met verlichten? Professor Davidson een een is een hersenonderzoeker met een naar missie. Hij van gelooft dat tijdens de wereld een betere tijdens plek kan worden tijdens en dat verandering tot stand naar komt in door de hersenen. Davidson doet in onderzoek naar op tv de kracht in van het denken naar en wil het weten of denkkracht de de hersenen kan veranderen. Mensen het met een een psychische beschadiging een zouden daar veel aan tijdens kunnen hebben. De naar professor leidt een ongewoon van experiment naar en geeft yoga aan Amerikaanse oorlogsveteranen in en aan de kinderen zoals tijdens Will, een vijfjarig jongetje een met ADHD en naar veel een angst. De Amerikaanse van oorlogsveteranen Steve en Riche, zijn slechts op tv twee van de met duizenden Amerikaanse het oorlogsveteranen met een posttraumatische door het stressstoornis. Kunnen zij het door middel van meditatie en yoga op hun van pijn verlichten en weer worden naar zoals zij op tv waren voor de oorlog? op Leren ze zo een hun op emoties te herkennen, controleren en op een reguleren? Misschien hebben zij in dan een betere kans terug met te keren in naar de met maatschappij.Minder

september 2021
23-11-2014 00:13

2Doc: Free the Mind

2Doc: Free the Mind - 2Doc: Free the Mind

Hersenonderzoeker Professor Davidson leidt een ongewoon experiment: kan meditatie en yoga de pijn van Amerikaanse oorlogsveteranen en kinderen met ADHD verlichten?Meer Hersenonderzoeker professor Davidson leidt een ongewoon experiment en ma...

2Doc: Free the Mind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Free the Mind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Free the Mind bij 2Doc: Free the Mind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Free the Mind. Heb je een uitzending van 2Doc: Free the Mind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Free the Mind gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Free the Mind? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Free the Mind, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Free the Mind gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Free the Mind? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Free the Mind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2014 om 00:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!