Programma gemist?

Hersenonderzoeker op Professor Davidson leidt een ongewoon op experiment: uit kan meditatie en op yoga de pijn van Amerikaanse uit van oorlogsveteranen en kinderen van met ADHD verlichten?Meer Hersenonderzoeker van professor Davidson leidt op een ongewoon experiment van en maakt Amerikaanse op tv oorlogsveteranen en kinderen op met ADHD de vertrouwd met yoga. Kunnen meditatie op tv en met yoga hun leed verlichten? Professor Davidson door is door een hersenonderzoeker in met een missie. Hij op tv gelooft dat op tv de wereld een betere op plek kan worden in en dat verandering tot stand naar tijdens komt door de hersenen. Davidson de doet onderzoek naar op de kracht een van het denken en op wil uit weten of denkkracht de op tv hersenen kan de veranderen. Mensen met een een psychische beschadiging zouden daar veel door aan van kunnen hebben. De professor leidt van een op tv ongewoon experiment op en geeft yoga aan Amerikaanse van oorlogsveteranen en op tv aan kinderen uit zoals Will, een door vijfjarig jongetje met ADHD en door veel op tv angst. De Amerikaanse oorlogsveteranen een Steve en Riche, zijn slechts met twee van de door duizenden Amerikaanse oorlogsveteranen in met een posttraumatische tijdens tijdens stressstoornis. Kunnen zij door middel van een meditatie en met yoga hun pijn tijdens verlichten en weer op tv worden zoals zij waren door voor de uit oorlog? Leren in ze zo hun met emoties te herkennen, controleren met en reguleren? Misschien in hebben zij dan een het betere kans terug op te keren op tv in de naar maatschappij.Minder

oktober 2019
23-11-2014 00:13

2Doc: Free the Mind

2Doc: Free the Mind - 2Doc: Free the Mind

Hersenonderzoeker Professor Davidson leidt een ongewoon experiment: kan meditatie en yoga de pijn van Amerikaanse oorlogsveteranen en kinderen met ADHD verlichten?Meer Hersenonderzoeker professor Davidson leidt een ongewoon experiment en ma...

2Doc: Free the Mind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Free the Mind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Free the Mind bij 2Doc: Free the Mind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Free the Mind. Heb je een uitzending van 2Doc: Free the Mind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Free the Mind gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Free the Mind? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Free the Mind, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Free the Mind gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Free the Mind? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Free the Mind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2014 om 00:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!