Programma gemist?

Hersenonderzoeker door Professor Davidson in leidt een ongewoon naar experiment: kan meditatie naar en yoga de pijn met van Amerikaanse van oorlogsveteranen en kinderen met ADHD tijdens verlichten?Meer Hersenonderzoeker professor Davidson de door leidt een ongewoon experiment en maakt het Amerikaanse oorlogsveteranen en van kinderen met in ADHD vertrouwd met yoga. tijdens Kunnen meditatie tijdens en yoga door hun leed uit verlichten? Professor Davidson is het een hersenonderzoeker met een missie. van Hij gelooft op tv dat van de wereld een betere door plek kan op worden en dat verandering naar tot stand in komt door de op hersenen. Davidson doet onderzoek naar tijdens de kracht van naar het in denken en wil weten of denkkracht in de van hersenen kan veranderen. Mensen met in de een psychische beschadiging zouden daar veel naar het aan kunnen hebben. De tijdens professor leidt een ongewoon naar experiment en geeft yoga in aan op Amerikaanse oorlogsveteranen op en aan kinderen zoals Will, een een op vijfjarig jongetje met ADHD en de veel angst. De Amerikaanse van oorlogsveteranen Steve en uit Riche, zijn slechts op tv twee met van de duizenden op Amerikaanse oorlogsveteranen met een door posttraumatische stressstoornis. Kunnen in zij door middel van uit meditatie en een yoga hun pijn de verlichten en met weer worden met zoals zij waren voor het de oorlog? in Leren ze zo hun een emoties te herkennen, controleren en met reguleren? Misschien op hebben zij dan een op tv betere kans naar terug te naar keren in uit de maatschappij.Minder

mei 2021
23-11-2014 00:13

2Doc: Free the Mind

2Doc: Free the Mind - 2Doc: Free the Mind

Hersenonderzoeker Professor Davidson leidt een ongewoon experiment: kan meditatie en yoga de pijn van Amerikaanse oorlogsveteranen en kinderen met ADHD verlichten?Meer Hersenonderzoeker professor Davidson leidt een ongewoon experiment en ma...

2Doc: Free the Mind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Free the Mind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Free the Mind bij 2Doc: Free the Mind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Free the Mind. Heb je een uitzending van 2Doc: Free the Mind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Free the Mind gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Free the Mind? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Free the Mind, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Free the Mind gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Free the Mind? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Free the Mind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2014 om 00:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!