Programma gemist?

Hersenonderzoeker naar Professor Davidson leidt uit een ongewoon experiment: kan meditatie naar en op yoga de naar pijn van Amerikaanse oorlogsveteranen op en kinderen met ADHD de verlichten?Meer Hersenonderzoeker professor naar Davidson leidt een van ongewoon in experiment en maakt in Amerikaanse oorlogsveteranen en uit kinderen met ADHD vertrouwd met door yoga. Kunnen een meditatie en tijdens yoga hun leed verlichten? van Professor Davidson is tijdens een hersenonderzoeker met naar een missie. Hij gelooft een dat de het wereld een betere plek kan uit worden van en dat op tv verandering tot stand komt door tijdens de hersenen. Davidson doet de onderzoek naar het de kracht met van het van denken en wil weten of uit denkkracht van de hersenen kan veranderen. Mensen de met een psychische op tv beschadiging zouden daar van veel het aan kunnen hebben. De professor in leidt een een ongewoon experiment uit en geeft yoga aan Amerikaanse een oorlogsveteranen en aan kinderen op met zoals Will, een door vijfjarig jongetje met ADHD en uit veel angst. De Amerikaanse van oorlogsveteranen Steve het en Riche, zijn van slechts twee van de het op tv duizenden Amerikaanse oorlogsveteranen met een op tv posttraumatische stressstoornis. uit Kunnen zij door van middel van meditatie en yoga een van hun pijn verlichten in en weer worden zoals zij naar waren voor het de oorlog? Leren door ze zo hun emoties op tv te herkennen, op tv controleren en reguleren? Misschien de hebben zij dan door een betere kans op tv terug te het keren in de met maatschappij.Minder

mei 2020
23-11-2014 00:13

2Doc: Free the Mind

2Doc: Free the Mind - 2Doc: Free the Mind

Hersenonderzoeker Professor Davidson leidt een ongewoon experiment: kan meditatie en yoga de pijn van Amerikaanse oorlogsveteranen en kinderen met ADHD verlichten?Meer Hersenonderzoeker professor Davidson leidt een ongewoon experiment en ma...

2Doc: Free the Mind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Free the Mind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Free the Mind bij 2Doc: Free the Mind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Free the Mind. Heb je een uitzending van 2Doc: Free the Mind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Free the Mind gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Free the Mind? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Free the Mind, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Free the Mind gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Free the Mind? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Free the Mind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2014 om 00:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!