Programma gemist?

Hersenonderzoeker Professor de Davidson leidt uit een ongewoon experiment: kan meditatie tijdens naar en yoga de pijn uit van Amerikaanse oorlogsveteranen en kinderen naar met ADHD op verlichten?Meer naar Hersenonderzoeker professor Davidson leidt een naar ongewoon met experiment en maakt Amerikaanse op tv oorlogsveteranen en kinderen met met ADHD door vertrouwd met yoga. Kunnen uit meditatie en yoga hun in leed verlichten? Professor Davidson op tv uit is een hersenonderzoeker met een missie. het het Hij gelooft dat de tijdens wereld een betere plek tijdens kan worden en dat in verandering op tot stand komt door de tijdens hersenen. Davidson doet een onderzoek van naar de kracht van naar het naar denken en wil naar weten of denkkracht de de hersenen kan veranderen. Mensen met de een met psychische beschadiging uit zouden daar veel aan tijdens kunnen hebben. De een professor leidt een ongewoon naar experiment tijdens en geeft yoga aan Amerikaanse oorlogsveteranen op tv en de aan kinderen zoals met Will, een vijfjarig op jongetje met ADHD en veel naar angst. De van Amerikaanse oorlogsveteranen Steve en met Riche, in zijn slechts op tv twee van de duizenden Amerikaanse door oorlogsveteranen de met een posttraumatische een stressstoornis. Kunnen zij door middel van uit meditatie en op tv yoga hun uit pijn verlichten het en weer worden zoals met zij waren voor de van oorlog? Leren ze in zo van hun emoties te herkennen, controleren en op reguleren? Misschien hebben in van zij dan een betere kans terug het te keren in op tv de uit maatschappij.Minder

januari 2021
23-11-2014 00:13

2Doc: Free the Mind

2Doc: Free the Mind - 2Doc: Free the Mind

Hersenonderzoeker Professor Davidson leidt een ongewoon experiment: kan meditatie en yoga de pijn van Amerikaanse oorlogsveteranen en kinderen met ADHD verlichten?Meer Hersenonderzoeker professor Davidson leidt een ongewoon experiment en ma...

2Doc: Free the Mind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Free the Mind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Free the Mind bij 2Doc: Free the Mind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Free the Mind. Heb je een uitzending van 2Doc: Free the Mind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Free the Mind gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Free the Mind? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Free the Mind, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Free the Mind gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Free the Mind? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Free the Mind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2014 om 00:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!