Programma gemist?

Hersenonderzoeker naar Professor Davidson uit leidt een ongewoon experiment: kan het meditatie en met yoga de uit pijn van Amerikaanse oorlogsveteranen en naar kinderen met tijdens ADHD verlichten?Meer Hersenonderzoeker van professor Davidson van leidt een ongewoon experiment en naar maakt het Amerikaanse oorlogsveteranen en kinderen met ADHD met vertrouwd met yoga. door het Kunnen meditatie en yoga in hun leed in verlichten? Professor Davidson het is een hersenonderzoeker met op tv een missie. Hij gelooft een dat de wereld de een betere plek van kan een worden en dat verandering tot stand het komt tijdens door de hersenen. Davidson doet een onderzoek naar de op tv kracht van het op in denken en wil van weten of denkkracht de hersenen van kan veranderen. Mensen met op een met psychische beschadiging in zouden daar veel aan kunnen door hebben. door De professor leidt een in ongewoon experiment en geeft uit yoga aan Amerikaanse oorlogsveteranen een en aan kinderen door een zoals Will, een vijfjarig jongetje van met ADHD uit en veel angst. De in Amerikaanse oorlogsveteranen een Steve en Riche, naar zijn slechts twee van de naar de duizenden Amerikaanse oorlogsveteranen met naar een posttraumatische stressstoornis. Kunnen van zij door van middel van meditatie in en yoga hun pijn verlichten op tv en het weer worden uit zoals zij waren met voor de oorlog? op Leren ze zo hun in emoties te herkennen, een controleren en door reguleren? Misschien hebben de zij dan een de betere kans terug te keren in op de een maatschappij.Minder

juni 2021
23-11-2014 00:13

2Doc: Free the Mind

2Doc: Free the Mind - 2Doc: Free the Mind

Hersenonderzoeker Professor Davidson leidt een ongewoon experiment: kan meditatie en yoga de pijn van Amerikaanse oorlogsveteranen en kinderen met ADHD verlichten?Meer Hersenonderzoeker professor Davidson leidt een ongewoon experiment en ma...

2Doc: Free the Mind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Free the Mind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Free the Mind bij 2Doc: Free the Mind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Free the Mind. Heb je een uitzending van 2Doc: Free the Mind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Free the Mind gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Free the Mind? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Free the Mind, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Free the Mind gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Free the Mind? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Free the Mind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2014 om 00:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!