Programma gemist?

Documentaire waarin Michael door tijdens Mosley onderzoekt in hoeverre vlees naar eten naar de kans op tijdens kanker en hart- en vaatziekten naar vergroot, zoals uit vaak wordt beweerd.Meer Documentaire door waarin Michael Mosley onderzoekt door in hoeverre vlees van eten de naar kans op tv op kanker en hart- en het vaatziekten vergroot, naar zoals vaak wordt beweerd. de Mosley, die al vaker in op onderzoek naar ging in de de wereld van voedsel en op tv gezondheid, gaat langs de tijdens bij medici en andere deskundigen. op Waarom zijn de meeste het tijdens mensen zo gek op vlees? het Heeft ons lichaam de vlees door nodig? Kunnen we zonder? Is het tijdens ene vlees ongezonder uit door dan het andere?Minder

Britse met documentaire waarin door presentator Michael Mosley onderzoekt in op tv hoeverre vlees eten met de kans op met kanker in en hart- en van vaatziekten vergroot, zoals vaak tijdens wordt beweerd.Meer Britse documentaire met 'Should I het Eat Meat?'waarin presentator in Michael Mosley onderzoekt in hoeverre in vlees eten uit de kans uit op kanker tijdens en hart- en vaatziekten vergroot, door zoals vaak tijdens wordt beweerd. Mosley, die al in vaker op onderzoek naar ging in in de wereld van voedsel een en in gezondheid, gaat langs op bij medici van en andere deskundigen. Waarom zijn de de meeste mensen door zo gek op op vlees? Heeft met ons lichaam vlees op nodig? Kunnen we zonder? Is op tv het van ene vlees ongezonder dan het met het andere?Minder

mei 2020
16-06-2016 17:00

Focus: Is vlees eten echt ongezond?

Focus: Is vlees eten echt ongezond? - Focus: Is vlees eten echt ongezond?

Documentaire waarin Michael Mosley onderzoekt in hoeverre vlees eten de kans op kanker en hart- en vaatziekten vergroot, zoals vaak wordt beweerd.Meer Documentaire waarin Michael Mosley onderzoekt in hoeverre vlees eten de kans op kanker en...

23-11-2014 18:50

Focus: Is vlees eten echt ongezond?

Focus: Is vlees eten echt ongezond? - Focus: Is vlees eten echt ongezond?

Britse documentaire waarin presentator Michael Mosley onderzoekt in hoeverre vlees eten de kans op kanker en hart- en vaatziekten vergroot, zoals vaak wordt beweerd.Meer Britse documentaire 'Should I Eat Meat?'waarin presentator Michael Mos...

Focus: Is vlees eten echt ongezond? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Is vlees eten echt ongezond? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Is vlees eten echt ongezond? bij Focus: Is vlees eten echt ongezond? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Is vlees eten echt ongezond?. Heb je een uitzending van Focus: Is vlees eten echt ongezond? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Is vlees eten echt ongezond? gemist

Uitzending gemist van Focus: Is vlees eten echt ongezond?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Is vlees eten echt ongezond?, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Is vlees eten echt ongezond? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Is vlees eten echt ongezond?? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Is vlees eten echt ongezond? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 16-06-2016 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!