Programma gemist?

Documentaire op waarin Michael Mosley onderzoekt in tijdens hoeverre in vlees eten de kans van op op kanker en hart- en vaatziekten op vergroot, zoals de vaak wordt beweerd.Meer Documentaire waarin met Michael Mosley uit onderzoekt in in hoeverre vlees eten de uit kans op kanker met en hart- naar en vaatziekten vergroot, zoals vaak door naar wordt beweerd. Mosley, die al een vaker met op onderzoek ging in in de wereld van voedsel op en gezondheid, gaat langs uit bij medici door en naar andere deskundigen. Waarom de zijn de meeste mensen tijdens zo gek op op tv vlees? Heeft ons op lichaam vlees op nodig? Kunnen we zonder? Is het een ene vlees ongezonder op dan een het andere?Minder

Britse documentaire op tv waarin presentator Michael het Mosley onderzoekt in hoeverre de vlees eten de op kans naar op kanker en hart- een en van vaatziekten vergroot, zoals vaak wordt beweerd.Meer in Britse documentaire 'Should van I Eat Meat?'waarin op door presentator Michael Mosley onderzoekt in in hoeverre vlees de eten de door kans op kanker en hart- en met vaatziekten vergroot, van zoals door vaak wordt beweerd. Mosley, in die al vaker op onderzoek naar door ging in de wereld door van voedsel en uit gezondheid, gaat langs bij medici de en andere naar deskundigen. Waarom zijn de het het meeste mensen zo de gek op vlees? Heeft ons naar lichaam vlees van nodig? Kunnen we zonder? van Is het tijdens ene vlees ongezonder dan het naar op andere?Minder

januari 2021
16-06-2016 17:00

Focus: Is vlees eten echt ongezond?

Focus: Is vlees eten echt ongezond? - Focus: Is vlees eten echt ongezond?

Documentaire waarin Michael Mosley onderzoekt in hoeverre vlees eten de kans op kanker en hart- en vaatziekten vergroot, zoals vaak wordt beweerd.Meer Documentaire waarin Michael Mosley onderzoekt in hoeverre vlees eten de kans op kanker en...

23-11-2014 18:50

Focus: Is vlees eten echt ongezond?

Focus: Is vlees eten echt ongezond? - Focus: Is vlees eten echt ongezond?

Britse documentaire waarin presentator Michael Mosley onderzoekt in hoeverre vlees eten de kans op kanker en hart- en vaatziekten vergroot, zoals vaak wordt beweerd.Meer Britse documentaire 'Should I Eat Meat?'waarin presentator Michael Mos...

Focus: Is vlees eten echt ongezond? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Is vlees eten echt ongezond? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Is vlees eten echt ongezond? bij Focus: Is vlees eten echt ongezond? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Is vlees eten echt ongezond?. Heb je een uitzending van Focus: Is vlees eten echt ongezond? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Is vlees eten echt ongezond? gemist

Uitzending gemist van Focus: Is vlees eten echt ongezond?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Is vlees eten echt ongezond?, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Is vlees eten echt ongezond? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Is vlees eten echt ongezond?? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Is vlees eten echt ongezond? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 16-06-2016 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!