Programma gemist?

Documentaire uit over een strijdlustige naar vrouw die met gewend is alles onder de controle te hebben. Sinds de op tv 59-jarige door Gerda weet dat het ze ernstig ziek is, wordt de ze dagelijks geconfronteerd tijdens met de naar naderende dood.Meer Afstudeerdocumentaire van uit producenten Sarah tijdens Dierckx en uit Marten van Warmerdam over een het strijdlustige uit vrouw die gewend is in alles tijdens onder controle te hebben. met Sinds de 59-jarige Gerda een weet dat ze in ernstig ziek op is, wordt ze op dagelijks geconfronteerd met de naderende op dood. Een uit realiteit die de zich vooral doordeweeks opdringt op als zij de alleen thuis is. Boos het maar van hoopvol blijft ze zich verzetten, tijdens op zoek op naar controle, maar van binnen de stilte de van de dag bouwt met de spanning door op en verliest Gerda naar het langzaam van de een tijdens tijd.Minder

september 2020
24-11-2014 16:35

Filmlab: Mij krijg je niet

Filmlab: Mij krijg je niet - Filmlab: Mij krijg je niet

Documentaire over een strijdlustige vrouw die gewend is alles onder controle te hebben. Sinds de 59-jarige Gerda weet dat ze ernstig ziek is, wordt ze dagelijks geconfronteerd met de naderende dood.Meer Afstudeerdocumentaire van producenten...

Filmlab: Mij krijg je niet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Mij krijg je niet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Mij krijg je niet bij Filmlab: Mij krijg je niet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Mij krijg je niet. Heb je een uitzending van Filmlab: Mij krijg je niet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Mij krijg je niet gemist

Uitzending gemist van Filmlab: Mij krijg je niet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Filmlab: Mij krijg je niet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Filmlab: Mij krijg je niet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Filmlab: Mij krijg je niet? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Mij krijg je niet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2014 om 16:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!