Programma gemist?

Documentaire het over een strijdlustige vrouw naar die gewend is een alles onder controle door te hebben. Sinds de met 59-jarige Gerda de weet dat in ze ernstig ziek is, wordt op tv ze dagelijks geconfronteerd een met de naderende door de dood.Meer Afstudeerdocumentaire van producenten van Sarah Dierckx met en Marten van Warmerdam over een tijdens op tv strijdlustige vrouw die gewend is uit alles onder controle te een hebben. Sinds de op tv door 59-jarige Gerda weet dat ze de ernstig in ziek is, wordt ze dagelijks in geconfronteerd met de van naderende tijdens dood. Een realiteit die zich vooral van doordeweeks opdringt naar als zij met alleen thuis is. Boos het maar hoopvol blijft ze in zich op verzetten, op zoek door naar controle, maar de binnen de stilte van de tijdens dag met bouwt de spanning op van en verliest Gerda het naar langzaam van met de op tijd.Minder

januari 2021
24-11-2014 16:35

Filmlab: Mij krijg je niet

Filmlab: Mij krijg je niet - Filmlab: Mij krijg je niet

Documentaire over een strijdlustige vrouw die gewend is alles onder controle te hebben. Sinds de 59-jarige Gerda weet dat ze ernstig ziek is, wordt ze dagelijks geconfronteerd met de naderende dood.Meer Afstudeerdocumentaire van producenten...

Filmlab: Mij krijg je niet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Mij krijg je niet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Mij krijg je niet bij Filmlab: Mij krijg je niet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Mij krijg je niet. Heb je een uitzending van Filmlab: Mij krijg je niet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Mij krijg je niet gemist

Uitzending gemist van Filmlab: Mij krijg je niet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Filmlab: Mij krijg je niet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Filmlab: Mij krijg je niet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Filmlab: Mij krijg je niet? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Mij krijg je niet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2014 om 16:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!