Programma gemist?

Documentaire over tijdens een naar strijdlustige vrouw die gewend is het alles onder controle te op tv van hebben. Sinds de met 59-jarige Gerda weet naar dat ze ernstig ziek is, wordt uit ze op dagelijks geconfronteerd met de naderende het dood.Meer met Afstudeerdocumentaire van producenten Sarah naar Dierckx en Marten van het Warmerdam uit over een strijdlustige uit vrouw die gewend een is alles van onder controle te hebben. Sinds de een 59-jarige Gerda weet een het dat ze ernstig ziek het is, wordt ze dagelijks op tv geconfronteerd met de de naderende dood. uit Een realiteit die zich vooral op doordeweeks de opdringt als zij naar alleen thuis is. Boos uit maar hoopvol blijft van ze zich verzetten, op in zoek naar op tv controle, maar van binnen de stilte van de de dag bouwt de tijdens spanning op van en verliest Gerda van het langzaam van op de door tijd.Minder

oktober 2019
24-11-2014 16:35

Filmlab: Mij krijg je niet

Filmlab: Mij krijg je niet - Filmlab: Mij krijg je niet

Documentaire over een strijdlustige vrouw die gewend is alles onder controle te hebben. Sinds de 59-jarige Gerda weet dat ze ernstig ziek is, wordt ze dagelijks geconfronteerd met de naderende dood.Meer Afstudeerdocumentaire van producenten...

Filmlab: Mij krijg je niet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Mij krijg je niet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Mij krijg je niet bij Filmlab: Mij krijg je niet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Mij krijg je niet. Heb je een uitzending van Filmlab: Mij krijg je niet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Mij krijg je niet gemist

Uitzending gemist van Filmlab: Mij krijg je niet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Filmlab: Mij krijg je niet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Filmlab: Mij krijg je niet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Filmlab: Mij krijg je niet? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Mij krijg je niet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2014 om 16:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!