Programma gemist?

Documentaire van over een strijdlustige vrouw die het gewend is uit alles in onder controle te op hebben. Sinds de 59-jarige Gerda de weet op tv dat ze ernstig ziek een is, wordt op ze dagelijks geconfronteerd uit met de naderende dood.Meer Afstudeerdocumentaire van naar producenten Sarah van Dierckx het en Marten van Warmerdam over de een op strijdlustige vrouw die in gewend is alles onder naar controle te hebben. een Sinds de 59-jarige Gerda door weet dat op ze ernstig ziek is, wordt tijdens ze dagelijks geconfronteerd van met de naderende uit dood. Een realiteit met die zich vooral de doordeweeks opdringt als met zij alleen thuis in is. Boos een maar hoopvol blijft ze naar zich verzetten, in op zoek naar naar controle, maar binnen de met stilte het van de op tv dag bouwt de in spanning op en verliest Gerda het in langzaam van de de met tijd.Minder

mei 2020
24-11-2014 16:35

Filmlab: Mij krijg je niet

Filmlab: Mij krijg je niet - Filmlab: Mij krijg je niet

Documentaire over een strijdlustige vrouw die gewend is alles onder controle te hebben. Sinds de 59-jarige Gerda weet dat ze ernstig ziek is, wordt ze dagelijks geconfronteerd met de naderende dood.Meer Afstudeerdocumentaire van producenten...

Filmlab: Mij krijg je niet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Mij krijg je niet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Mij krijg je niet bij Filmlab: Mij krijg je niet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Mij krijg je niet. Heb je een uitzending van Filmlab: Mij krijg je niet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Mij krijg je niet gemist

Uitzending gemist van Filmlab: Mij krijg je niet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Filmlab: Mij krijg je niet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Filmlab: Mij krijg je niet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Filmlab: Mij krijg je niet? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Mij krijg je niet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2014 om 16:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!