Programma gemist?

Documentaire van over een strijdlustige op vrouw die in gewend is alles onder controle een te van hebben. Sinds de de 59-jarige Gerda weet tijdens dat ze ernstig ziek van is, wordt ze dagelijks geconfronteerd tijdens in met de naderende dood.Meer uit Afstudeerdocumentaire van producenten Sarah op tv Dierckx en de Marten van Warmerdam een over een strijdlustige een vrouw die gewend is het alles onder controle de te naar hebben. Sinds de tijdens 59-jarige Gerda weet dat met ze ernstig ziek is, het wordt op tv ze dagelijks geconfronteerd uit met de naderende dood. door Een realiteit die zich vooral van doordeweeks opdringt met als zij het alleen thuis is. Boos maar door hoopvol de blijft ze zich van verzetten, op tijdens zoek naar controle, maar binnen de door stilte van de met een dag bouwt de spanning op tijdens en van verliest Gerda het langzaam naar van de van tijd.Minder

mei 2021
24-11-2014 16:35

Filmlab: Mij krijg je niet

Filmlab: Mij krijg je niet - Filmlab: Mij krijg je niet

Documentaire over een strijdlustige vrouw die gewend is alles onder controle te hebben. Sinds de 59-jarige Gerda weet dat ze ernstig ziek is, wordt ze dagelijks geconfronteerd met de naderende dood.Meer Afstudeerdocumentaire van producenten...

Filmlab: Mij krijg je niet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Mij krijg je niet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Mij krijg je niet bij Filmlab: Mij krijg je niet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Mij krijg je niet. Heb je een uitzending van Filmlab: Mij krijg je niet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Mij krijg je niet gemist

Uitzending gemist van Filmlab: Mij krijg je niet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Filmlab: Mij krijg je niet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Filmlab: Mij krijg je niet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Filmlab: Mij krijg je niet? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Mij krijg je niet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2014 om 16:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!