Programma gemist?

Documentaire over tijdens een strijdlustige vrouw een die gewend is op tv alles door onder controle te hebben. op Sinds de 59-jarige het Gerda weet door dat ze ernstig ziek is, wordt het ze naar dagelijks geconfronteerd met uit de naderende dood.Meer naar Afstudeerdocumentaire van producenten Sarah Dierckx van en in Marten van Warmerdam over een een het strijdlustige vrouw die gewend is alles op onder controle te een het hebben. Sinds de 59-jarige in Gerda weet uit dat ze ernstig ziek is, wordt met ze het dagelijks geconfronteerd met door de naderende dood. Een realiteit tijdens die op zich vooral met doordeweeks opdringt als op zij alleen thuis is. Boos van maar hoopvol blijft ze de zich verzetten, op tv op zoek van naar controle, maar binnen tijdens de stilte van tijdens de dag bouwt het de spanning op en door verliest op Gerda het langzaam van de op tv van tijd.Minder

juli 2021
24-11-2014 16:35

Filmlab: Mij krijg je niet

Filmlab: Mij krijg je niet - Filmlab: Mij krijg je niet

Documentaire over een strijdlustige vrouw die gewend is alles onder controle te hebben. Sinds de 59-jarige Gerda weet dat ze ernstig ziek is, wordt ze dagelijks geconfronteerd met de naderende dood.Meer Afstudeerdocumentaire van producenten...

Filmlab: Mij krijg je niet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Mij krijg je niet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Mij krijg je niet bij Filmlab: Mij krijg je niet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Mij krijg je niet. Heb je een uitzending van Filmlab: Mij krijg je niet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Mij krijg je niet gemist

Uitzending gemist van Filmlab: Mij krijg je niet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Filmlab: Mij krijg je niet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Filmlab: Mij krijg je niet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Filmlab: Mij krijg je niet? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Mij krijg je niet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2014 om 16:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!