Programma gemist?

Documentaire over het een strijdlustige vrouw door die naar gewend is alles de onder controle te op tv hebben. Sinds de op 59-jarige Gerda weet op dat ze ernstig ziek is, uit wordt van ze dagelijks geconfronteerd met de op naderende dood.Meer Afstudeerdocumentaire van tijdens producenten Sarah Dierckx van met en Marten van in Warmerdam over een op tv strijdlustige vrouw die gewend is alles uit op tv onder controle te naar hebben. Sinds de 59-jarige met Gerda weet dat ze ernstig van uit ziek is, wordt ze dagelijks geconfronteerd een met de een naderende dood. de Een realiteit die de zich vooral doordeweeks in opdringt als zij op alleen thuis is. een Boos maar hoopvol uit blijft ze een zich verzetten, op zoek op tv naar controle, maar binnen de van stilte van de van dag tijdens bouwt de spanning op en het verliest Gerda uit het langzaam van de het tijdens tijd.Minder

juni 2021
24-11-2014 16:35

Filmlab: Mij krijg je niet

Filmlab: Mij krijg je niet - Filmlab: Mij krijg je niet

Documentaire over een strijdlustige vrouw die gewend is alles onder controle te hebben. Sinds de 59-jarige Gerda weet dat ze ernstig ziek is, wordt ze dagelijks geconfronteerd met de naderende dood.Meer Afstudeerdocumentaire van producenten...

Filmlab: Mij krijg je niet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Mij krijg je niet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Mij krijg je niet bij Filmlab: Mij krijg je niet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Mij krijg je niet. Heb je een uitzending van Filmlab: Mij krijg je niet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Mij krijg je niet gemist

Uitzending gemist van Filmlab: Mij krijg je niet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Filmlab: Mij krijg je niet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Filmlab: Mij krijg je niet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Filmlab: Mij krijg je niet? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Mij krijg je niet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2014 om 16:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!