Programma gemist?

Joris uit Linssen portretteert in binnen- en op buitenland een aantal in bijzondere door gewone Nederlanders. met Mensen die door hun levenswijze met en gedachten de door kijker aan met het denken zet maar ook tijdens laat op (glim)lachen.

In het op programma Joris' Wereld portretteert een Joris Linssen op in binnen en een buitenland een aantal uit bijzondere gewone tijdens Nederlanders.

juni 2021
24-12-2014 23:30

Joris' Wereld

Joris' Wereld - Joris' Wereld

Joris Linssen portretteert in binnen- en buitenland een aantal bijzondere gewone Nederlanders. Mensen die door hun levenswijze en gedachten de kijker aan het denken zet maar ook laat (glim)lachen.

25-11-2014 22:23

Joris' Wereld

Joris' Wereld - Joris' Wereld

In het programma Joris' Wereld portretteert Joris Linssen in binnen en buitenland een aantal bijzondere gewone Nederlanders.

Joris' Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Joris' Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Joris' Wereld bij Joris' Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Joris' Wereld. Heb je een uitzending van Joris' Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Joris' Wereld gemist

Uitzending gemist van Joris' Wereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Joris' Wereld, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Joris' Wereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Joris' Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Joris' Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-12-2014 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!