Programma gemist?

Hoe in leer je leven tijdens met een geaardheid naar die als morbide de wordt beschouwd? Onder Ons naar is tijdens de eindexamenfilm van Guido Hendrikx op (regie), van lichting 2014 uit op van de Nederlandse Film op Academie. De film maakt deel op uit van in een reeks door eindexamenfilms in Filmlab. naar Meer Drie in pedofielen geven zicht op hun met belevingswereld. De diepste gevoelens een van Kasper (24,student), een Hugo (35, het schrijver) en Ben (44, op in consultant) staan lijnrecht tegenover hun tijdens rationeel gevormde een moraal. Hoe leer je leven op met een geaardheid een van die als morbide wordt beschouwd? in En hoe ervaart een een 'niet-praktiserende' naar pedofiel de hetero-cultuur met waarin hij opgroeit? Een blik met in het door brein van drie van zelfbewuste van pedofielen. Onder Ons is de door eindexamenfilm van Guido Hendrikx het (regie), het van lichting 2014 op op de Nederlandse Film in Academie. De door film maakt van deel uit van in een reeks eindexamenfilms in Filmlab. op Minder

mei 2020
27-11-2014 16:32

Filmlab: Onder ons

Filmlab: Onder ons - Filmlab: Onder ons

Hoe leer je leven met een geaardheid die als morbide wordt beschouwd? Onder Ons is de eindexamenfilm van Guido Hendrikx (regie), van lichting 2014 op de Nederlandse Film Academie. De film maakt deel uit van een reeks eindexamenfilms in Film...

Filmlab: Onder ons gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Onder ons de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Onder ons bij Filmlab: Onder ons liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Onder ons. Heb je een uitzending van Filmlab: Onder ons gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Onder ons gemist

Uitzending gemist van Filmlab: Onder ons? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Filmlab: Onder ons, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Filmlab: Onder ons gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Filmlab: Onder ons? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Onder ons kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-11-2014 om 16:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!