Programma gemist?

Hoe tijdens leer je leven met met een in geaardheid die als morbide op wordt beschouwd? Onder Ons is uit de eindexamenfilm het van door Guido Hendrikx (regie), door van lichting 2014 op de door Nederlandse op tv Film Academie. De film maakt de deel uit van van een reeks op tv eindexamenfilms in Filmlab. Meer Drie in pedofielen geven naar zicht tijdens op hun belevingswereld. De diepste een gevoelens van Kasper (24,student), de Hugo (35, het schrijver) door en Ben (44, consultant) een staan lijnrecht van tegenover hun rationeel naar gevormde moraal. Hoe leer tijdens je leven met met een geaardheid die als morbide een wordt beschouwd? tijdens En de hoe ervaart een 'niet-praktiserende' door pedofiel de hetero-cultuur waarin op hij met opgroeit? Een blik in in het brein met van drie zelfbewuste pedofielen. met Onder Ons is de van eindexamenfilm op tv van Guido Hendrikx (regie), uit van lichting de 2014 op de Nederlandse Film door Academie. De in film maakt van deel uit van een reeks door eindexamenfilms in Filmlab. de Minder

oktober 2020
27-11-2014 16:32

Filmlab: Onder ons

Filmlab: Onder ons - Filmlab: Onder ons

Hoe leer je leven met een geaardheid die als morbide wordt beschouwd? Onder Ons is de eindexamenfilm van Guido Hendrikx (regie), van lichting 2014 op de Nederlandse Film Academie. De film maakt deel uit van een reeks eindexamenfilms in Film...

Filmlab: Onder ons gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Onder ons de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Onder ons bij Filmlab: Onder ons liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Onder ons. Heb je een uitzending van Filmlab: Onder ons gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Onder ons gemist

Uitzending gemist van Filmlab: Onder ons? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Filmlab: Onder ons, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Filmlab: Onder ons gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Filmlab: Onder ons? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Onder ons kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-11-2014 om 16:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!