Programma gemist?

Hoe leer je van leven tijdens met een geaardheid die als de morbide met wordt beschouwd? Onder Ons is de de eindexamenfilm van tijdens Guido Hendrikx (regie), tijdens het van lichting 2014 tijdens op de Nederlandse Film een Academie. De film tijdens maakt deel uit van op een reeks eindexamenfilms het in Filmlab. Meer Drie op tv de pedofielen geven zicht op hun belevingswereld. in De diepste gevoelens tijdens tijdens van Kasper (24,student), Hugo (35, schrijver) naar en van Ben (44, consultant) een staan lijnrecht tegenover hun rationeel naar gevormde met moraal. Hoe het leer je leven op tv met een geaardheid die als morbide naar naar wordt beschouwd? En hoe ervaart uit een op 'niet-praktiserende' pedofiel de tijdens hetero-cultuur waarin hij opgroeit? Een uit blik in het brein met naar van drie zelfbewuste pedofielen. Onder tijdens Ons is de van eindexamenfilm van met Guido Hendrikx (regie), van lichting naar tijdens 2014 op de Nederlandse een Film Academie. De film maakt naar van deel uit van een op reeks eindexamenfilms in Filmlab. met Minder

januari 2021
27-11-2014 16:32

Filmlab: Onder ons

Filmlab: Onder ons - Filmlab: Onder ons

Hoe leer je leven met een geaardheid die als morbide wordt beschouwd? Onder Ons is de eindexamenfilm van Guido Hendrikx (regie), van lichting 2014 op de Nederlandse Film Academie. De film maakt deel uit van een reeks eindexamenfilms in Film...

Filmlab: Onder ons gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Onder ons de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Onder ons bij Filmlab: Onder ons liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Onder ons. Heb je een uitzending van Filmlab: Onder ons gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Onder ons gemist

Uitzending gemist van Filmlab: Onder ons? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Filmlab: Onder ons, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Filmlab: Onder ons gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Filmlab: Onder ons? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Onder ons kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-11-2014 om 16:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!