Programma gemist?

Hoe met leer je leven met een tijdens geaardheid die als met morbide de wordt beschouwd? Onder van Ons is de met eindexamenfilm van Guido Hendrikx het (regie), naar van lichting 2014 op de de Nederlandse de Film Academie. De film maakt deel met uit van op tv een reeks eindexamenfilms het in naar Filmlab. Meer Drie pedofielen op tv geven zicht op op hun belevingswereld. van De diepste gevoelens op tv van Kasper (24,student), Hugo (35, in schrijver) en uit Ben (44, met consultant) staan lijnrecht door tegenover hun rationeel gevormde moraal. het Hoe tijdens leer je leven met een geaardheid tijdens in die als morbide naar wordt beschouwd? En hoe het ervaart een 'niet-praktiserende' pedofiel de het hetero-cultuur waarin op hij opgroeit? Een blik op in door het brein van het drie zelfbewuste pedofielen. Onder Ons tijdens is de eindexamenfilm in van in Guido Hendrikx (regie), tijdens van lichting 2014 op de naar Nederlandse Film Academie. de De in film maakt deel met uit van een het reeks eindexamenfilms naar in Filmlab. Minder

mei 2021
27-11-2014 16:32

Filmlab: Onder ons

Filmlab: Onder ons - Filmlab: Onder ons

Hoe leer je leven met een geaardheid die als morbide wordt beschouwd? Onder Ons is de eindexamenfilm van Guido Hendrikx (regie), van lichting 2014 op de Nederlandse Film Academie. De film maakt deel uit van een reeks eindexamenfilms in Film...

Filmlab: Onder ons gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Onder ons de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Onder ons bij Filmlab: Onder ons liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Onder ons. Heb je een uitzending van Filmlab: Onder ons gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Onder ons gemist

Uitzending gemist van Filmlab: Onder ons? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Filmlab: Onder ons, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Filmlab: Onder ons gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Filmlab: Onder ons? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Onder ons kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-11-2014 om 16:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!