Programma gemist?

Hoe uit leer je door leven met een geaardheid de die als de morbide wordt beschouwd? Onder Ons op is het de eindexamenfilm van Guido door Hendrikx (regie), van lichting 2014 het op de met Nederlandse Film Academie. De van film maakt van deel uit van een door reeks een eindexamenfilms in Filmlab. Meer uit Drie pedofielen geven een zicht op een hun belevingswereld. De diepste naar gevoelens van Kasper (24,student), met Hugo (35, schrijver) op de en Ben (44, consultant) staan het lijnrecht tegenover hun rationeel op tv op gevormde moraal. Hoe van leer je leven met een uit geaardheid naar die als morbide wordt beschouwd? En met hoe ervaart een op tv 'niet-praktiserende' pedofiel door de hetero-cultuur waarin hij in opgroeit? Een blik een in op tv het brein van op tv drie zelfbewuste op pedofielen. Onder Ons is op de eindexamenfilm van het Guido Hendrikx (regie), van lichting door op tv 2014 op de Nederlandse Film naar Academie. De uit film maakt deel uit van het een reeks eindexamenfilms naar in Filmlab. met Minder

oktober 2019
27-11-2014 16:32

Filmlab: Onder ons

Filmlab: Onder ons - Filmlab: Onder ons

Hoe leer je leven met een geaardheid die als morbide wordt beschouwd? Onder Ons is de eindexamenfilm van Guido Hendrikx (regie), van lichting 2014 op de Nederlandse Film Academie. De film maakt deel uit van een reeks eindexamenfilms in Film...

Filmlab: Onder ons gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Onder ons de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Onder ons bij Filmlab: Onder ons liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Onder ons. Heb je een uitzending van Filmlab: Onder ons gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Onder ons gemist

Uitzending gemist van Filmlab: Onder ons? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Filmlab: Onder ons, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Filmlab: Onder ons gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Filmlab: Onder ons? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Onder ons kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-11-2014 om 16:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!