Programma gemist?

Hoe leer je van leven met een op geaardheid die het als morbide wordt beschouwd? in Onder Ons op tv is de eindexamenfilm van in Guido Hendrikx (regie), tijdens van uit lichting 2014 op de Nederlandse in Film uit Academie. De film maakt in deel uit van een tijdens reeks het eindexamenfilms in een Filmlab. Meer Drie met pedofielen geven zicht op op hun belevingswereld. De diepste gevoelens in van Kasper tijdens (24,student), Hugo (35, het schrijver) en Ben (44, op consultant) staan door lijnrecht tegenover uit hun rationeel gevormde uit moraal. Hoe leer je leven van met een het geaardheid die als door morbide naar wordt beschouwd? En hoe ervaart een op tv 'niet-praktiserende' pedofiel uit de een hetero-cultuur waarin hij opgroeit? uit Een blik in de het brein van drie uit zelfbewuste pedofielen. in Onder Ons is een de eindexamenfilm van Guido Hendrikx een (regie), van op lichting uit 2014 op de Nederlandse Film Academie. de De film maakt naar deel uit tijdens van een reeks eindexamenfilms tijdens in tijdens Filmlab. Minder

september 2021
27-11-2014 16:32

Filmlab: Onder ons

Filmlab: Onder ons - Filmlab: Onder ons

Hoe leer je leven met een geaardheid die als morbide wordt beschouwd? Onder Ons is de eindexamenfilm van Guido Hendrikx (regie), van lichting 2014 op de Nederlandse Film Academie. De film maakt deel uit van een reeks eindexamenfilms in Film...

Filmlab: Onder ons gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Onder ons de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Onder ons bij Filmlab: Onder ons liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Onder ons. Heb je een uitzending van Filmlab: Onder ons gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Onder ons gemist

Uitzending gemist van Filmlab: Onder ons? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Filmlab: Onder ons, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Filmlab: Onder ons gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Filmlab: Onder ons? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Onder ons kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-11-2014 om 16:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!