Programma gemist?

Hoe door leer je leven uit met een geaardheid de die als morbide wordt beschouwd? door het Onder Ons is de een eindexamenfilm van van Guido Hendrikx (regie), van lichting 2014 op op de Nederlandse door Film op tv Academie. De film maakt de deel uit van door een reeks met eindexamenfilms in Filmlab. tijdens Meer Drie pedofielen geven naar zicht op in hun belevingswereld. op tv De diepste gevoelens met van Kasper (24,student), Hugo (35, schrijver) de de en Ben (44, met consultant) staan lijnrecht tegenover hun met rationeel gevormde met moraal. Hoe leer je leven van met een geaardheid tijdens die als door morbide wordt uit beschouwd? En hoe ervaart in een 'niet-praktiserende' pedofiel door de hetero-cultuur waarin hij in opgroeit? een Een blik in het door brein van door drie zelfbewuste het pedofielen. Onder Ons is de de eindexamenfilm van Guido Hendrikx van (regie), de van lichting 2014 op tv op de Nederlandse in Film Academie. De film maakt op tv deel uit van een een een reeks eindexamenfilms in Filmlab. een Minder

oktober 2020
27-11-2014 16:32

Filmlab: Onder ons

Filmlab: Onder ons - Filmlab: Onder ons

Hoe leer je leven met een geaardheid die als morbide wordt beschouwd? Onder Ons is de eindexamenfilm van Guido Hendrikx (regie), van lichting 2014 op de Nederlandse Film Academie. De film maakt deel uit van een reeks eindexamenfilms in Film...

Filmlab: Onder ons gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Onder ons de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Onder ons bij Filmlab: Onder ons liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Onder ons. Heb je een uitzending van Filmlab: Onder ons gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Onder ons gemist

Uitzending gemist van Filmlab: Onder ons? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Filmlab: Onder ons, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Filmlab: Onder ons gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Filmlab: Onder ons? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Onder ons kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-11-2014 om 16:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!