Programma gemist?

Pablo met Picasso overleed in op april 1973. Hij liet een tijdens oeuvre van van meer dan vijftigduizend op tv werken na, tijdens waarvan vele geïnspireerd door de uit een vrouwen met wie hij de relaties had. Telkens in wanneer een nieuwe geliefde Picasso's op leven binnen kwam uit uit - en hij in had acht belangrijke relaties uit - veranderde alles: naar het huis waar hij woonde, naar zijn vriendenkring en door vooral: zijn werk met op ging een nieuwe naar fase in.

Pablo het Picasso overleed in april het 1973. Hij liet een naar oeuvre van meer naar dan vijftigduizend werken het in na, waarvan vele door geïnspireerd door de vrouwen met wie een hij relaties het had.Meer Pablo Picasso tijdens overleed in april 1973. in Hij liet een van oeuvre van het meer dan vijftigduizend in werken na, uit waarvan vele geïnspireerd door op de vrouwen met tijdens wie hij relaties had. uit naar Telkens wanneer een nieuwe geliefde Picasso's door leven binnen door kwam uit - en hij had acht belangrijke op relaties - door veranderde alles: het huis de waar hij het woonde, zijn vriendenkring van en vooral: zijn werk een naar ging een nieuwe fase van in.Minder

mei 2021
19-08-2017 10:30

Picasso - Inventaris van een leven

Close Up:Picasso - Inventaris van een leven - Picasso - Inventaris van een leven

Pablo Picasso overleed in april 1973. Hij liet een oeuvre van meer dan vijftigduizend werken na, waarvan vele geïnspireerd door de vrouwen met wie hij relaties had. Telkens wanneer een nieuwe geliefde Picasso's leven binnen kwam - en hij ha...

29-11-2014 11:18

Close Up:Picasso - Inventaris van een leven

Close Up:Picasso - Inventaris van een leven - Close Up:Picasso - Inventaris van een leven

Pablo Picasso overleed in april 1973. Hij liet een oeuvre van meer dan vijftigduizend werken na, waarvan vele geïnspireerd door de vrouwen met wie hij relaties had.Meer Pablo Picasso overleed in april 1973. Hij liet een oeuvre van meer dan ...

Close Up:Picasso - Inventaris van een leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven bij Close Up:Picasso - Inventaris van een leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven. Heb je een uitzending van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up:Picasso - Inventaris van een leven gemist

Uitzending gemist van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-08-2017 om 10:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!