Programma gemist?

Pablo Picasso op overleed in van april 1973. het Hij liet een de oeuvre van meer dan een vijftigduizend werken na, waarvan door vele geïnspireerd van door de vrouwen uit met wie hij relaties had. tijdens Telkens de wanneer een nieuwe geliefde Picasso's uit leven binnen kwam met - en met hij had acht de belangrijke relaties - de veranderde alles: het het huis waar met hij woonde, zijn vriendenkring en op tv vooral: zijn in werk een ging een nieuwe fase tijdens in.

Pablo Picasso door overleed in april 1973. een Hij liet op een oeuvre van meer in uit dan vijftigduizend werken uit na, waarvan vele geïnspireerd door de op tv vrouwen de met wie hij relaties had.Meer op Pablo Picasso overleed met in april 1973. naar Hij met liet een het oeuvre van meer dan vijftigduizend werken tijdens naar na, waarvan vele geïnspireerd door naar de vrouwen met wie uit van hij relaties had. Telkens wanneer uit een nieuwe geliefde Picasso's op tv tijdens leven binnen kwam - en in hij door had acht belangrijke relaties - in veranderde alles: het huis een waar hij woonde, het zijn vriendenkring in en tijdens vooral: zijn werk ging op een nieuwe fase van in.Minder

januari 2021
19-08-2017 10:30

Picasso - Inventaris van een leven

Close Up:Picasso - Inventaris van een leven - Picasso - Inventaris van een leven

Pablo Picasso overleed in april 1973. Hij liet een oeuvre van meer dan vijftigduizend werken na, waarvan vele geïnspireerd door de vrouwen met wie hij relaties had. Telkens wanneer een nieuwe geliefde Picasso's leven binnen kwam - en hij ha...

29-11-2014 11:18

Close Up:Picasso - Inventaris van een leven

Close Up:Picasso - Inventaris van een leven - Close Up:Picasso - Inventaris van een leven

Pablo Picasso overleed in april 1973. Hij liet een oeuvre van meer dan vijftigduizend werken na, waarvan vele geïnspireerd door de vrouwen met wie hij relaties had.Meer Pablo Picasso overleed in april 1973. Hij liet een oeuvre van meer dan ...

Close Up:Picasso - Inventaris van een leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven bij Close Up:Picasso - Inventaris van een leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven. Heb je een uitzending van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up:Picasso - Inventaris van een leven gemist

Uitzending gemist van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-08-2017 om 10:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!