Programma gemist?

Pablo Picasso overleed met in door april 1973. Hij liet een met oeuvre van het meer dan vijftigduizend op tv werken na, een waarvan vele uit geïnspireerd door de vrouwen een met wie hij van relaties had. Telkens de wanneer een nieuwe geliefde uit Picasso's leven met binnen kwam - en hij naar had acht op belangrijke relaties - de veranderde de alles: het huis waar door hij woonde, zijn vriendenkring en naar vooral: zijn werk uit ging tijdens een nieuwe fase in in.

Pablo uit Picasso overleed in naar april 1973. Hij op liet een oeuvre van meer de dan het vijftigduizend werken naar na, waarvan vele geïnspireerd door de in vrouwen met met wie op hij relaties had.Meer uit Pablo Picasso overleed in april op tv 1973. Hij liet op een oeuvre van door meer dan vijftigduizend een werken na, het waarvan vele geïnspireerd door een de vrouwen een met wie hij relaties in had. Telkens met wanneer een nieuwe geliefde het Picasso's leven binnen de kwam - en door hij had het acht belangrijke naar relaties - veranderde alles: de het huis waar in hij woonde, zijn vriendenkring en tijdens vooral: zijn door werk ging een nieuwe tijdens fase op tv in.Minder

juni 2020
19-08-2017 10:30

Picasso - Inventaris van een leven

Close Up:Picasso - Inventaris van een leven - Picasso - Inventaris van een leven

Pablo Picasso overleed in april 1973. Hij liet een oeuvre van meer dan vijftigduizend werken na, waarvan vele geïnspireerd door de vrouwen met wie hij relaties had. Telkens wanneer een nieuwe geliefde Picasso's leven binnen kwam - en hij ha...

29-11-2014 11:18

Close Up:Picasso - Inventaris van een leven

Close Up:Picasso - Inventaris van een leven - Close Up:Picasso - Inventaris van een leven

Pablo Picasso overleed in april 1973. Hij liet een oeuvre van meer dan vijftigduizend werken na, waarvan vele geïnspireerd door de vrouwen met wie hij relaties had.Meer Pablo Picasso overleed in april 1973. Hij liet een oeuvre van meer dan ...

Close Up:Picasso - Inventaris van een leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven bij Close Up:Picasso - Inventaris van een leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven. Heb je een uitzending van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up:Picasso - Inventaris van een leven gemist

Uitzending gemist van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-08-2017 om 10:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!