Programma gemist?

Pablo Picasso overleed tijdens in in april 1973. Hij liet het een oeuvre van het meer dan door vijftigduizend werken uit na, waarvan vele geïnspireerd door de op vrouwen op met wie hij op tv relaties had. op Telkens wanneer een nieuwe geliefde naar Picasso's een leven binnen kwam in - en hij had in acht belangrijke relaties - naar veranderde alles: door het huis waar hij woonde, het het zijn vriendenkring en vooral: zijn op tv werk ging een van nieuwe op tv fase in.

Pablo met Picasso overleed in uit april 1973. Hij liet naar een tijdens oeuvre van meer dan de vijftigduizend werken na, waarvan vele op tv geïnspireerd door de tijdens vrouwen tijdens met wie hij relaties naar had.Meer Pablo op tv Picasso overleed in april door 1973. in Hij liet een oeuvre in van meer dan van vijftigduizend werken na, waarvan met vele geïnspireerd op tv door de een vrouwen met wie op hij relaties had. Telkens naar wanneer een nieuwe met geliefde Picasso's leven binnen door kwam - de en hij had acht belangrijke in relaties - veranderde in alles: het huis uit waar hij de woonde, zijn vriendenkring en uit vooral: zijn een werk ging met een nieuwe een fase in.Minder

oktober 2021
19-08-2017 10:30

Picasso - Inventaris van een leven

Close Up:Picasso - Inventaris van een leven - Picasso - Inventaris van een leven

Pablo Picasso overleed in april 1973. Hij liet een oeuvre van meer dan vijftigduizend werken na, waarvan vele geïnspireerd door de vrouwen met wie hij relaties had. Telkens wanneer een nieuwe geliefde Picasso's leven binnen kwam - en hij ha...

29-11-2014 11:18

Close Up:Picasso - Inventaris van een leven

Close Up:Picasso - Inventaris van een leven - Close Up:Picasso - Inventaris van een leven

Pablo Picasso overleed in april 1973. Hij liet een oeuvre van meer dan vijftigduizend werken na, waarvan vele geïnspireerd door de vrouwen met wie hij relaties had.Meer Pablo Picasso overleed in april 1973. Hij liet een oeuvre van meer dan ...

Close Up:Picasso - Inventaris van een leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven bij Close Up:Picasso - Inventaris van een leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven. Heb je een uitzending van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up:Picasso - Inventaris van een leven gemist

Uitzending gemist van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-08-2017 om 10:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!