Programma gemist?

Pablo Picasso van overleed in een april 1973. Hij liet een op oeuvre van met meer dan door vijftigduizend werken na, waarvan het vele geïnspireerd een door de vrouwen de met wie hij op tv relaties had. in Telkens wanneer een nieuwe geliefde van Picasso's op tv leven binnen kwam - van en hij had door acht belangrijke relaties - uit veranderde alles: met het huis van waar hij woonde, van zijn vriendenkring en een vooral: zijn werk ging een een nieuwe fase een in.

Pablo uit Picasso overleed het in april 1973. Hij van liet een oeuvre van meer het door dan vijftigduizend werken na, waarvan vele door geïnspireerd door de tijdens vrouwen het met wie hij op relaties had.Meer Pablo Picasso overleed uit in april 1973. van Hij liet door een oeuvre tijdens van meer dan vijftigduizend werken van in na, waarvan vele geïnspireerd met door de vrouwen de met wie hij relaties in had. een Telkens wanneer een nieuwe geliefde de Picasso's leven binnen het kwam - en hij naar had op tv acht belangrijke relaties - veranderde door alles: het de huis waar hij woonde, de zijn vriendenkring en de vooral: zijn werk op ging een een nieuwe op fase in.Minder

november 2019
19-08-2017 10:30

Picasso - Inventaris van een leven

Close Up:Picasso - Inventaris van een leven - Picasso - Inventaris van een leven

Pablo Picasso overleed in april 1973. Hij liet een oeuvre van meer dan vijftigduizend werken na, waarvan vele geïnspireerd door de vrouwen met wie hij relaties had. Telkens wanneer een nieuwe geliefde Picasso's leven binnen kwam - en hij ha...

29-11-2014 11:18

Close Up:Picasso - Inventaris van een leven

Close Up:Picasso - Inventaris van een leven - Close Up:Picasso - Inventaris van een leven

Pablo Picasso overleed in april 1973. Hij liet een oeuvre van meer dan vijftigduizend werken na, waarvan vele geïnspireerd door de vrouwen met wie hij relaties had.Meer Pablo Picasso overleed in april 1973. Hij liet een oeuvre van meer dan ...

Close Up:Picasso - Inventaris van een leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven bij Close Up:Picasso - Inventaris van een leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven. Heb je een uitzending van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up:Picasso - Inventaris van een leven gemist

Uitzending gemist van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up:Picasso - Inventaris van een leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-08-2017 om 10:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!