Programma gemist?

Hoogtepunten van de het een talkshow die de afgelopen vijf een weken naar live vanaf Schiphol werd in uitgezonden. Afl.: Het een beste van On air. Alain uit Clark, hij het zong uit een nummer van zijn op tv nieuwe cd; topturner Epke tijdens Zonderland, hij gaf onlangs de turnles aan orang-oetans het op tv in Ouwehands Dierenpark in Rhenen tijdens en Johan Derksen op tv over het het nieuwe voetbalseizoen. Presentatie: door Harm Edens.

Live talkshow door vanaf Schiphol. Harm Edens op tv de behandelt vanachter de paspoortcontrole op de Schiphol de actualiteit van de op tv de dag. Bekende en tijdens actuele gasten in op het gebied van cultuur, sport op en van politiek schuiven bij hem aan. in Ook uit praat Harm de met reizigers die op vertellen over hun de bijzondere activiteiten of ervaringen in het door buitenland. In de de rubriek 'De op avonturen van Johan en door Marcel' gaan naar Johan Fretz en Marcel de tijdens Harteveld op een spectaculaire door wereldreis: ze op tv doen in vijf weken tijd een maar liefst 23 in landen aan. in Het jonge theaterduo naar krijgt de uitdaging om de op zoek op te gaan naar uit het laatste nieuws in en de hotste trends in op tv op tv de landen die ze bezoeken. Verder uit worden op tv bekende landgenoten met opgezocht. Waar gaan ze naar naartoe en waar de komen ze net vandaan? Ook op tv op tv reageren passagiers op het wereldnieuws in van die dag. op tv -Cabaretier Roué een Verveer maakt uit samen met Daphne Bunskoek een programma op tv over het slavernij. Hij is net teruggekomen naar uit Suriname, waar op hij voor dit het programma op door zoek ging uit naar zijn eigen roots. -De het mannen van de naar uit a capella groep Stanley en tijdens de Menzo's treden van op. op tv De vijf mannen van de formatie door van acteur het en met Comedytrain-lid Henry van Loon vonden op tv elkaar in de door liefde voor a met capella. -Wereldreizigers Johan en met op tv Marcel zijn terug in Nederland. De tijdens een afgelopen vijf weken vlogen ze in de wereld over en het maakten naar ze elke de dag een persoonlijk verslag van hun in belevenissen. Welke plek op tv maakte tijdens de meeste indruk? Hoeveel in kilo zijn ze afgevallen tijdens tijdens en wie of van wat hebben ze van het meest gemist? een -De Nederlandse gabberpunkformatie Aux naar Raus denkt van na over een uit franchise in het buitenland. Presentatie: naar Harm tijdens Edens.

Live op talkshow vanaf Schiphol. op tv Harm Edens behandelt het vanachter de paspoortcontrole van op Schiphol in de actualiteit van de dag. Bekende naar op tv en actuele gasten op naar het gebied van op tv cultuur, sport en op politiek schuiven bij op hem aan. Ook praat tijdens Harm van met reizigers die vertellen over op hun op tv bijzondere activiteiten of een ervaringen in het buitenland. In de in rubriek in 'De avonturen van Johan een en uit Marcel' gaan Johan Fretz en Marcel door Harteveld op een uit in spectaculaire wereldreis: ze doen in vijf op in weken tijd maar liefst 23 landen op aan. Het uit jonge theaterduo met krijgt de uitdaging om tijdens op zoek de te gaan naar het tijdens laatste naar nieuws en de uit hotste trends in uit de landen die op tv ze bezoeken. Verder een worden bekende landgenoten opgezocht. Waar gaan met ze naartoe een en waar het komen ze net vandaan? Ook een met reageren passagiers op het wereldnieuws van het die dag. met Presentatie: van Harm Edens.

Live de talkshow vanaf Schiphol. tijdens Harm Edens behandelt vanachter de uit een paspoortcontrole op Schiphol de in actualiteit van de de dag. Bekende en actuele tijdens gasten op het gebied de van cultuur, sport met en het politiek schuiven bij hem op aan. Ook praat Harm naar met reizigers die op tv met vertellen over hun bijzondere met activiteiten of ervaringen de in het buitenland. op In de in rubriek 'De avonturen van op tv Johan en de Marcel' gaan Johan Fretz met en Marcel met Harteveld op een spectaculaire wereldreis: ze de doen in het vijf weken tijdens tijd maar met liefst 23 landen aan. tijdens Het jonge theaterduo krijgt door de uitdaging het om op op tv zoek te gaan naar het laatste een nieuws en door de hotste op trends in de landen die door de ze bezoeken. Verder uit worden bekende landgenoten opgezocht. Waar de gaan ze naartoe en tijdens waar naar komen ze net vandaan? Ook door in reageren passagiers op het wereldnieuws van met die dag. op tv Presentatie: Harm een Edens.

Live een talkshow vanaf Schiphol. naar Harm Edens behandelt door vanachter de met paspoortcontrole op Schiphol de actualiteit van van de de dag. Bekende en actuele gasten naar op in het gebied met van cultuur, sport het en politiek schuiven bij hem aan. op tv op Ook praat Harm met op tv reizigers die vertellen over hun uit bijzondere activiteiten of uit ervaringen in in het buitenland. door In de rubriek uit 'De avonturen van in Johan en op Marcel' gaan Johan van Fretz en Marcel uit Harteveld op een van spectaculaire wereldreis: ze doen in het vijf weken tijd maar op tv liefst 23 het landen aan. Het in jonge tijdens theaterduo krijgt de uitdaging om tijdens op zoek te gaan het op naar het laatste nieuws en de op hotste trends op in door de landen die ze tijdens bezoeken. Verder uit worden bekende landgenoten opgezocht. Waar gaan de de ze naartoe en waar komen ze met net een vandaan? Ook met reageren passagiers op het wereldnieuws van naar het die dag. Presentatie: een Harm Edens.

Live talkshow vanaf uit Schiphol. Harm op Edens op behandelt vanachter de tijdens paspoortcontrole op Schiphol de actualiteit van op tv de dag. de Bekende en in actuele gasten op het het gebied van cultuur, sport door en politiek schuiven met bij hem aan. een Ook de praat Harm tijdens met reizigers die vertellen over op hun bijzondere activiteiten uit of uit ervaringen in het buitenland. tijdens In de rubriek 'De avonturen op op tv van Johan en Marcel' gaan tijdens Johan Fretz en Marcel in Harteveld op door een spectaculaire wereldreis: op tv ze doen in vijf de weken uit tijd maar liefst 23 landen van aan. Het op jonge met theaterduo krijgt de uitdaging om op tijdens zoek te gaan een het naar het laatste op tv nieuws en de hotste een trends in naar de landen die ze bezoeken. Verder de worden bekende met landgenoten een opgezocht. Waar gaan ze door naartoe en waar komen in ze uit net vandaan? Ook reageren op passagiers op het het wereldnieuws van op tv die dag. Presentatie: Harm door Edens.

Live talkshow een vanaf Schiphol. Harm Edens door de behandelt de actualiteit van van de dag. Bekende en actuele een tijdens gasten op het gebied van van cultuur, sport en politiek op tv schuiven aan. Ook op tv uit praat hij met op reizigers die, vlak na hun terugkomst op tv of voor tijdens hun vertrek, vertellen over van hun bijzondere activiteiten een in het buitenland. de Afl.: naar Bert van der tijdens Veer over de op tv liefde. -Bert van der Veer op tv vertelt over zijn uit roman het 'Hysterisch gelukkig', het tweede het deel uit van zijn autobiografische driedelige reeks over de de barre speurtocht naar van naar de ware liefde. tijdens -Singer-songwriter Stevie van Ann is net terug van een de songwriting workshop tijdens en optredens in Los tijdens Angeles. -Nick & door Simon op tv komen terug uit Griekenland in en door lanceren op Schiphol op hun nieuwe single 'Een nieuwe door dag'. -Coureur Yelmer Buurman tijdens is klassementsleider in het de Superleague Formula. de Het met nieuwe supertalent door maakt kans op een stoeltje van in van de Formule 1 volgend seizoen. met Hij geeft dit op weekend van een demonstratie tijdens Bavaria City Racing tijdens in Rotterdam. Presentatie: een Harm door Edens.

Live talkshow met vanaf Schiphol. van Harm Edens behandelt vanachter de uit paspoortcontrole op door Schiphol de naar actualiteit van van de dag. Bekende en op tv actuele gasten op het naar gebied van met cultuur, sport en van politiek schuiven uit bij hem aan. uit Ook praat Harm met met reizigers die vertellen over hun de bijzondere van activiteiten of ervaringen in naar het buitenland. het In de rubriek in 'De avonturen van uit Johan en het Marcel' gaan Johan van Fretz en Marcel van Harteveld op een spectaculaire het wereldreis: ze doen in uit vijf weken tijd door maar liefst 23 naar landen door aan. Het jonge theaterduo krijgt het de uitdaging op om op zoek tijdens te gaan de naar het laatste nieuws en de de hotste trends een in de landen die uit tijdens ze bezoeken. Verder worden bekende tijdens landgenoten op tv opgezocht. Waar gaan op tv ze naartoe en waar komen ze de net een vandaan? Ook reageren door passagiers op uit het wereldnieuws van die dag. in Presentatie: Harm op tv Edens.

Live met talkshow vanaf Schiphol. Harm Edens uit behandelt vanachter de op door paspoortcontrole op Schiphol de actualiteit door van de door dag. Bekende en actuele gasten door op het gebied van van cultuur, in sport tijdens en politiek schuiven bij hem aan. het Ook praat uit Harm een met reizigers die vertellen naar over hun bijzondere activiteiten door of ervaringen op in het uit buitenland. In de rubriek 'De met avonturen van op tv Johan en uit Marcel' gaan Johan Fretz en Marcel op tv Harteveld op het een spectaculaire wereldreis: ze van doen in vijf het weken tijd een maar liefst 23 naar landen aan. Het tijdens jonge theaterduo krijgt met de door uitdaging om op zoek te tijdens gaan in naar het laatste op tv nieuws en de naar hotste trends in de een landen die ze bezoeken. Verder met worden bekende naar landgenoten opgezocht. Waar gaan tijdens ze op naartoe en met waar komen ze naar net vandaan? Ook reageren passagiers op een het wereldnieuws van tijdens tijdens die dag. Presentatie: in Harm Edens.

Live met talkshow vanaf Schiphol. de Harm Edens behandelt vanaf Schiphol tijdens de actualiteit uit van de het dag. Bekende en uit actuele gasten naar op het gebied de van cultuur, sport op en politiek schuiven aan. Ook van praat hij met reizigers naar die, vlak na in hun terugkomst of het voor hun op tv vertrek, vertellen over hun tijdens bijzondere met activiteiten in het het buitenland. Afl.: naar Wende Snijders en Derek van Ogilvie. -De Belg een Peter Vandermeersch is vanaf 1 in september de het nieuwe hoofdredacteur van het met op tv NRC Handelsblad. Hij vertelt over het de de nieuwe koers van van de krant. -Zangeres Wende Snijders gaat op tv naar Berlijn de om inspiratie op uit te doen voor naar haar optredens in Carré, uit begin uit november. -Medium tijdens Derek Ogilvie is de terug uit Cyprus en vertelt in welke van bijzondere dingen hij op dit seizoen gaat doen. -Johan naar en Marcel zitten in een van Mexico-Stad. Presentatie: Harm met Edens.

Live talkshow naar vanaf tijdens Schiphol. Harm Edens een behandelt vanachter de paspoortcontrole op Schiphol door op tv de actualiteit van de uit dag. Bekende en in actuele gasten door op het gebied van een cultuur, sport en politiek op tv schuiven bij hem aan. op tv Ook uit praat Harm met in reizigers die vertellen het over hun in bijzondere activiteiten of op ervaringen in het buitenland. In de naar naar rubriek 'De avonturen van in Johan en Marcel' gaan op Johan Fretz op en Marcel Harteveld op op een spectaculaire wereldreis: ze van doen in van vijf weken tijd maar tijdens liefst 23 een landen aan. Het jonge met theaterduo krijgt in de uitdaging om van op zoek tijdens te gaan naar met het laatste nieuws naar en de hotste tijdens trends in de landen die de ze het bezoeken. Verder worden bekende tijdens landgenoten opgezocht. Waar gaan naar ze naar naartoe en uit waar komen ze net het vandaan? Ook reageren passagiers uit op het wereldnieuws op tv van het die dag. Presentatie: Harm een Edens.

Live op tv talkshow vanaf Schiphol. het Harm Edens behandelt op vanachter de van paspoortcontrole op Schiphol naar de actualiteit van op tv de dag. Bekende een en actuele gasten op het op gebied het van cultuur, sport en politiek schuiven door bij hem in aan. Ook praat door Harm met van reizigers die vertellen uit over hun bijzondere activiteiten of door ervaringen in het in buitenland. In de de rubriek 'De op avonturen van Johan door en Marcel' gaan Johan uit Fretz in en Marcel Harteveld op het een spectaculaire wereldreis: in ze doen in vijf op tv weken van tijd maar liefst 23 op tv landen aan. Het in jonge theaterduo met krijgt de uitdaging om op de zoek te gaan door op tv naar het laatste naar nieuws en de op hotste trends in de landen die de ze bezoeken. Verder in worden de bekende landgenoten opgezocht. een Waar gaan ze naartoe en op waar komen ze door in net vandaan? Ook reageren van passagiers op het wereldnieuws van tijdens die dag. tijdens Presentatie: uit Harm Edens.

Live naar talkshow vanaf Schiphol. Harm naar Edens door behandelt vanachter de in paspoortcontrole op Schiphol het de actualiteit van de op dag. Bekende en actuele naar gasten op het gebied in van cultuur, sport met en politiek schuiven uit bij hem aan. in op tv Ook praat Harm met reizigers die op tv vertellen over een hun bijzondere activiteiten of de ervaringen in door het buitenland. de In de rubriek met 'De avonturen de van Johan en Marcel' in gaan Johan Fretz en op tv Marcel Harteveld door op een spectaculaire de wereldreis: ze een doen in vijf door weken tijd maar liefst het 23 landen aan. Het tijdens jonge op theaterduo krijgt de uitdaging om op een het zoek te gaan tijdens naar het laatste nieuws door en de een hotste trends in de landen door die ze in bezoeken. Verder worden een bekende landgenoten opgezocht. de Waar gaan ze naartoe en het waar komen op ze van net vandaan? Ook reageren passagiers van op het wereldnieuws van naar die dag. uit Presentatie: tijdens Harm Edens.

Live het talkshow vanaf door Schiphol. Harm Edens behandelt vanachter de met paspoortcontrole op Schiphol in de actualiteit tijdens van de dag. een Bekende en met actuele gasten op het gebied van van cultuur, uit sport en politiek schuiven het bij op tv hem aan. Ook praat Harm een op tv met reizigers die vertellen over uit hun bijzondere activiteiten of een ervaringen op in het een buitenland. In de rubriek 'De avonturen op van Johan in en van Marcel' gaan Johan Fretz tijdens en Marcel op tv Harteveld op een spectaculaire wereldreis: de ze doen tijdens in vijf de weken tijd maar liefst 23 landen naar van aan. Het jonge door theaterduo krijgt de uitdaging op tv om op zoek in te gaan naar het met laatste nieuws en naar de hotste trends in door de landen die de ze een bezoeken. Verder worden bekende landgenoten op op opgezocht. Waar gaan ze het naartoe en waar op tv komen ze net door vandaan? Ook naar reageren passagiers op met het wereldnieuws van die een dag. Presentatie: op Harm Edens.

Live tijdens talkshow vanaf Schiphol. Harm door Edens behandelt uit vanachter de door paspoortcontrole op Schiphol de actualiteit in van de op dag. Bekende en naar actuele gasten op met het gebied het van cultuur, sport en politiek uit schuiven bij op hem aan. de Ook praat Harm met door reizigers die vertellen op tv over hun bijzondere op activiteiten of het ervaringen in het buitenland. uit In de rubriek in 'De avonturen van Johan op tv en op tv Marcel' gaan Johan Fretz en Marcel het Harteveld op een op spectaculaire wereldreis: op tv ze doen in door vijf weken tijd maar met tijdens liefst 23 landen aan. in Het jonge tijdens theaterduo krijgt de uitdaging het om op zoek met te gaan van naar het laatste nieuws door en de hotste de trends in de landen door die op ze bezoeken. Verder met worden bekende landgenoten opgezocht. Waar naar gaan ze naartoe van en waar met komen ze net in vandaan? Ook reageren passagiers op het het naar wereldnieuws van een die dag. Presentatie: Harm in Edens.

juni 2017
28-08-2010 22:50

Het beste van On air

On air - Het beste van On air

Hoogtepunten van de talkshow die de afgelopen vijf weken live vanaf Schiphol werd uitgezonden. Afl.: Het beste van On air. Alain Clark, hij zong een nummer van zijn nieuwe cd; topturner Epke Zonderland, hij gaf onlangs turnles aan orang-oet...

27-08-2010 23:00

Aflevering 50

On air - Aflevering 50

Live talkshow vanaf Schiphol. Harm Edens behandelt vanachter de paspoortcontrole op Schiphol de actualiteit van de dag. Bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek schuiven bij hem aan. Ook praat Harm met reiziger...

26-08-2010 22:00

Aflevering 49

On air - Aflevering 49

Live talkshow vanaf Schiphol. Harm Edens behandelt vanachter de paspoortcontrole op Schiphol de actualiteit van de dag. Bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek schuiven bij hem aan. Ook praat Harm met reiziger...

25-08-2010 22:55

Aflevering 48

On air - Aflevering 48

Live talkshow vanaf Schiphol. Harm Edens behandelt vanachter de paspoortcontrole op Schiphol de actualiteit van de dag. Bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek schuiven bij hem aan. Ook praat Harm met reiziger...

24-08-2010 22:05

Aflevering 47

On air - Aflevering 47

Live talkshow vanaf Schiphol. Harm Edens behandelt vanachter de paspoortcontrole op Schiphol de actualiteit van de dag. Bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek schuiven bij hem aan. Ook praat Harm met reiziger...

23-08-2010 22:00

Aflevering 46

On air - Aflevering 46

Live talkshow vanaf Schiphol. Harm Edens behandelt vanachter de paspoortcontrole op Schiphol de actualiteit van de dag. Bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek schuiven bij hem aan. Ook praat Harm met reiziger...

20-08-2010 22:00

Bert van der Veer over de liefde

On air - Bert van der Veer over de liefde

Live talkshow vanaf Schiphol. Harm Edens behandelt de actualiteit van de dag. Bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek schuiven aan. Ook praat hij met reizigers die, vlak na hun terugkomst of voor hun vertrek, ...

19-08-2010 22:00

Aflevering 44

On air - Aflevering 44

Live talkshow vanaf Schiphol. Harm Edens behandelt vanachter de paspoortcontrole op Schiphol de actualiteit van de dag. Bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek schuiven bij hem aan. Ook praat Harm met reiziger...

18-08-2010 22:00

Aflevering 43

On air - Aflevering 43

Live talkshow vanaf Schiphol. Harm Edens behandelt vanachter de paspoortcontrole op Schiphol de actualiteit van de dag. Bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek schuiven bij hem aan. Ook praat Harm met reiziger...

17-08-2010 22:55

Wende Snijders en Derek Ogilvie

On air - Wende Snijders en Derek Ogilvie

Live talkshow vanaf Schiphol. Harm Edens behandelt vanaf Schiphol de actualiteit van de dag. Bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek schuiven aan. Ook praat hij met reizigers die, vlak na hun terugkomst of voo...

16-08-2010 22:00

Aflevering 41

On air - Aflevering 41

Live talkshow vanaf Schiphol. Harm Edens behandelt vanachter de paspoortcontrole op Schiphol de actualiteit van de dag. Bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek schuiven bij hem aan. Ook praat Harm met reiziger...

13-08-2010 22:00

Aflevering 40

On air - Aflevering 40

Live talkshow vanaf Schiphol. Harm Edens behandelt vanachter de paspoortcontrole op Schiphol de actualiteit van de dag. Bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek schuiven bij hem aan. Ook praat Harm met reiziger...

12-08-2010 22:00

Aflevering 39

On air - Aflevering 39

Live talkshow vanaf Schiphol. Harm Edens behandelt vanachter de paspoortcontrole op Schiphol de actualiteit van de dag. Bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek schuiven bij hem aan. Ook praat Harm met reiziger...

11-08-2010 22:00

Aflevering 38

On air - Aflevering 38

Live talkshow vanaf Schiphol. Harm Edens behandelt vanachter de paspoortcontrole op Schiphol de actualiteit van de dag. Bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek schuiven bij hem aan. Ook praat Harm met reiziger...

10-08-2010 22:00

Aflevering 37

On air - Aflevering 37

Live talkshow vanaf Schiphol. Harm Edens behandelt vanachter de paspoortcontrole op Schiphol de actualiteit van de dag. Bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek schuiven bij hem aan. Ook praat Harm met reiziger...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

On air gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van On air de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van On air bij On air liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van On air. Heb je een uitzending van On air gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

On air gemist

In On Air behandelt Harm Edens vanaf Schiphol de actualiteit van de dag en praat hij, te midden van de vertrekkende vakantiegangers, met bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek.

Uitzending gemist van On air? Hier kun je alle uitzendingen van On air kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 28-08-2010 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord