Programma gemist?

Hoogtepunten met van de talkshow die de uit op afgelopen vijf weken met live vanaf Schiphol werd uitgezonden. een Afl.: Het beste in van On air. Alain op Clark, door hij zong een nummer van de zijn nieuwe cd; tijdens topturner Epke op tv Zonderland, hij gaf het onlangs op tv turnles aan orang-oetans in Ouwehands tijdens Dierenpark in in Rhenen en Johan door Derksen over uit het nieuwe voetbalseizoen. Presentatie: Harm met Edens.

Live op tv talkshow vanaf Schiphol. het Harm Edens behandelt vanachter in de met paspoortcontrole op Schiphol de actualiteit van een de tijdens dag. Bekende en actuele gasten op het op het gebied van cultuur, van sport en met politiek schuiven bij in hem aan. de Ook praat Harm met reizigers een die met vertellen over hun bijzondere activiteiten of met ervaringen in door het buitenland. In in de rubriek 'De naar avonturen van het Johan en een Marcel' gaan Johan Fretz de en Marcel een Harteveld op een spectaculaire wereldreis: ze met doen in vijf de weken het tijd maar liefst 23 tijdens landen met aan. Het jonge theaterduo krijgt door de uitdaging van om op met zoek te gaan naar het laatste door uit nieuws en de hotste uit trends in de landen in die ze bezoeken. Verder de worden door bekende landgenoten tijdens opgezocht. Waar gaan ze naartoe tijdens en de waar komen ze net vandaan? Ook met reageren passagiers het op het van wereldnieuws van die dag. -Cabaretier het Roué uit Verveer maakt samen met Daphne op Bunskoek een programma het over slavernij. Hij met is net een teruggekomen uit Suriname, waar de hij voor op dit programma de op zoek ging naar van zijn eigen roots. -De het mannen een van de a op capella groep Stanley en de in Menzo's door treden op. een De vijf mannen van door de formatie van acteur in en tijdens Comedytrain-lid Henry van Loon de vonden elkaar in de liefde uit voor a een capella. -Wereldreizigers Johan het en Marcel zijn op terug in van Nederland. De afgelopen een vijf weken vlogen naar ze de het wereld over en maakten ze elke op dag een de persoonlijk verslag met van hun belevenissen. Welke plek op tv maakte de door meeste indruk? Hoeveel kilo de zijn ze afgevallen uit en wie of in wat hebben ze in uit het meest gemist? -De Nederlandse gabberpunkformatie naar Aux tijdens Raus denkt na door over een franchise op in het buitenland. Presentatie: Harm op tv het Edens.

Live een talkshow vanaf Schiphol. Harm Edens de naar behandelt vanachter de paspoortcontrole een op Schiphol de actualiteit op van de dag. Bekende naar en actuele gasten naar op het gebied met naar van cultuur, sport en de politiek schuiven bij op tv hem aan. Ook praat in Harm met tijdens reizigers die vertellen over hun de bijzondere activiteiten in of ervaringen in het op tv buitenland. In in de rubriek tijdens 'De avonturen door van Johan en Marcel' gaan tijdens Johan Fretz een en Marcel op Harteveld op een tijdens spectaculaire wereldreis: ze doen in vijf het weken tijd op tv maar door liefst 23 landen aan. Het jonge van theaterduo krijgt van de uitdaging om op tv op zoek te gaan met naar het laatste de nieuws en de de hotste trends in door de landen tijdens die ze bezoeken. Verder een worden bekende landgenoten een naar opgezocht. Waar gaan ze naartoe en door het waar komen ze net de vandaan? Ook reageren passagiers met op het wereldnieuws tijdens van die dag. tijdens Presentatie: Harm op tv Edens.

Live talkshow vanaf in Schiphol. Harm uit Edens op tv behandelt vanachter de paspoortcontrole de op Schiphol de actualiteit met van de in dag. Bekende en actuele gasten uit op het op tv gebied van cultuur, sport de en politiek schuiven uit bij hem op tv aan. Ook praat door Harm met reizigers door die vertellen van over hun bijzondere activiteiten of in ervaringen in de het tijdens buitenland. In de rubriek op tv 'De avonturen tijdens van Johan en Marcel' een gaan Johan van Fretz en Marcel Harteveld naar op een spectaculaire wereldreis: door ze doen in op vijf weken tijdens tijd maar liefst 23 landen door aan. met Het jonge theaterduo krijgt de de op uitdaging om op zoek te gaan van tijdens naar het laatste nieuws van en de hotste trends op in de met landen die ze bezoeken. Verder een een worden bekende landgenoten tijdens opgezocht. Waar gaan de ze naartoe en uit waar komen ze net vandaan? op Ook tijdens reageren passagiers op het wereldnieuws uit van die het dag. Presentatie: tijdens Harm Edens.

Live talkshow vanaf van de Schiphol. Harm Edens de behandelt vanachter de paspoortcontrole op het Schiphol de een actualiteit van uit de dag. Bekende en actuele gasten door op door het gebied van de cultuur, sport en op tv politiek schuiven bij hem naar aan. op Ook praat Harm met reizigers met die vertellen over de hun bijzondere activiteiten op of op ervaringen in het tijdens buitenland. In de rubriek het 'De avonturen uit van Johan en een Marcel' gaan Johan Fretz op tv en Marcel naar Harteveld op een spectaculaire wereldreis: ze door het doen in vijf in weken tijd maar liefst tijdens 23 landen uit aan. Het jonge op theaterduo krijgt de van uitdaging om op zoek te op gaan naar het tijdens laatste nieuws op tv en de hotste trends in uit het de landen die ze bezoeken. op Verder met worden bekende landgenoten opgezocht. Waar gaan door naar ze naartoe en waar komen ze op tv net vandaan? Ook van reageren passagiers op tv op het uit wereldnieuws van door die dag. Presentatie: Harm met Edens.

Live met talkshow vanaf Schiphol. Harm Edens in behandelt vanachter de in tijdens paspoortcontrole op Schiphol de actualiteit van van de op dag. Bekende en tijdens actuele gasten op het gebied op tv van cultuur, sport tijdens een en politiek schuiven bij hem aan. door Ook praat van Harm op met reizigers die vertellen over hun van bijzondere activiteiten het of naar ervaringen in het op buitenland. In de rubriek 'De avonturen uit met van Johan en Marcel' gaan Johan op Fretz en Marcel door Harteveld op een van spectaculaire wereldreis: het ze de doen in vijf weken tijd maar een liefst naar 23 landen een aan. Het jonge theaterduo krijgt de op tv uitdaging de om op zoek te gaan op naar het op tv laatste nieuws en de naar hotste het trends in met de landen die ze bezoeken. door Verder het worden bekende landgenoten opgezocht. Waar op tv gaan op ze naartoe en waar komen ze van net vandaan? Ook een reageren passagiers met op op het wereldnieuws van die uit dag. Presentatie: naar Harm Edens.

Live talkshow vanaf op van Schiphol. Harm Edens behandelt de actualiteit met van de dag. door Bekende en van actuele gasten het op het gebied van tijdens cultuur, sport en politiek van schuiven aan. Ook het praat hij met op tv reizigers die, door vlak een na hun terugkomst of voor op tv hun vertrek, naar vertellen over hun bijzondere activiteiten een in uit het buitenland. met Afl.: Bert van door der Veer over tijdens de liefde. -Bert van der Veer tijdens vertelt op tv over zijn in roman 'Hysterisch gelukkig', het op tweede deel van zijn autobiografische uit driedelige reeks op tv over de barre speurtocht de naar de ware van op tv liefde. -Singer-songwriter Stevie Ann is net een terug op van een songwriting uit workshop en van optredens in Los Angeles. -Nick op tv & Simon komen van terug uit Griekenland het en lanceren op Schiphol tijdens hun uit nieuwe single 'Een op nieuwe dag'. -Coureur Yelmer Buurman de is op tv klassementsleider in op de Superleague Formula. Het een nieuwe supertalent maakt kans op op tv een stoeltje tijdens in de Formule 1 uit volgend seizoen. Hij in geeft tijdens dit weekend een demonstratie tijdens uit Bavaria City Racing een met in Rotterdam. Presentatie: Harm van Edens.

Live talkshow de vanaf Schiphol. in Harm Edens behandelt een vanachter de paspoortcontrole op Schiphol tijdens met de actualiteit van de dag. uit Bekende het en actuele gasten op het op gebied van cultuur, op tv sport tijdens en politiek schuiven bij hem een aan. Ook de praat Harm met een reizigers die vertellen over het hun bijzondere activiteiten of de op tv ervaringen in het buitenland. In de de rubriek het 'De avonturen van uit Johan en op Marcel' gaan Johan Fretz op tv en Marcel van Harteveld op een spectaculaire wereldreis: ze op tv doen in door vijf weken tijd van maar liefst in 23 landen door aan. Het jonge theaterduo van krijgt de in uitdaging om op zoek de te gaan naar het laatste naar nieuws op tv en de hotste trends in in tijdens de landen die ze bezoeken. Verder met worden bekende de landgenoten opgezocht. Waar gaan op tv ze naartoe met en waar van komen ze net vandaan? Ook het een reageren passagiers op het wereldnieuws op tv van die dag. Presentatie: naar Harm naar Edens.

Live naar talkshow vanaf Schiphol. Harm op tv Edens een behandelt vanachter de paspoortcontrole op in Schiphol de actualiteit het van de door dag. Bekende uit en actuele gasten uit op het gebied van cultuur, sport op tv en politiek schuiven op tv met bij hem aan. Ook praat op Harm naar met reizigers die vertellen over met hun bijzondere met activiteiten of door ervaringen in het uit buitenland. In de rubriek 'De op tv avonturen van Johan en op tv Marcel' tijdens gaan Johan Fretz op en Marcel Harteveld op door een spectaculaire wereldreis: ze het doen in vijf door op weken tijd maar liefst 23 met landen tijdens aan. Het jonge een theaterduo krijgt de op tv uitdaging om op op tv zoek te gaan naar het laatste de nieuws en de op hotste in trends in de landen op die ze bezoeken. Verder een worden bekende landgenoten met opgezocht. Waar met gaan ze naartoe door en waar in komen ze net vandaan? een Ook reageren passagiers naar op het in wereldnieuws van die een dag. Presentatie: van Harm Edens.

Live talkshow vanaf op tv Schiphol. Harm Edens een behandelt vanaf het Schiphol de actualiteit van met de dag. Bekende van en in actuele gasten op tv op het gebied van cultuur, sport door en een politiek schuiven uit aan. Ook praat hij met de reizigers die, het vlak na hun terugkomst een of voor hun vertrek, op het vertellen over hun bijzondere activiteiten in door van het buitenland. Afl.: Wende Snijders en naar Derek door Ogilvie. -De Belg Peter Vandermeersch de tijdens is vanaf 1 september de naar nieuwe met hoofdredacteur van het NRC Handelsblad. Hij naar vertelt de over de een nieuwe koers van door de krant. -Zangeres door Wende Snijders gaat naar Berlijn om tijdens inspiratie op te op doen voor een haar optredens van in Carré, begin een november. -Medium tijdens Derek Ogilvie is naar terug uit Cyprus en vertelt welke van bijzondere met dingen hij dit seizoen door gaat doen. de -Johan en Marcel tijdens zitten in Mexico-Stad. Presentatie: op tv Harm het Edens.

Live een talkshow vanaf Schiphol. Harm Edens naar behandelt een vanachter de paspoortcontrole op in Schiphol de actualiteit een van uit de dag. Bekende en actuele gasten door met op het gebied van met cultuur, sport en politiek het schuiven bij op tv hem aan. tijdens Ook praat Harm met reizigers in die vertellen over hun op tv naar bijzondere activiteiten of de ervaringen in het door buitenland. In de rubriek 'De op tv avonturen op van Johan en Marcel' gaan de Johan Fretz en Marcel door met Harteveld op een spectaculaire tijdens wereldreis: ze doen de in vijf weken tijd maar tijdens liefst 23 de landen aan. van Het jonge naar theaterduo krijgt de uitdaging om van op tijdens zoek te gaan naar het laatste tijdens nieuws en de tijdens hotste het trends in met de landen die ze bezoeken. van Verder worden bekende naar landgenoten de opgezocht. Waar gaan ze naartoe door en in waar komen ze net vandaan? Ook van reageren passagiers uit op het wereldnieuws uit van op die dag. Presentatie: Harm de Edens.

Live talkshow vanaf van Schiphol. Harm met Edens uit behandelt vanachter de paspoortcontrole op op tv Schiphol de actualiteit van tijdens de de dag. Bekende en uit actuele gasten op in het gebied van cultuur, sport op tv het en politiek schuiven bij hem in aan. door Ook praat Harm tijdens met reizigers die vertellen over hun een bijzondere uit activiteiten of ervaringen door in het buitenland. van In de rubriek 'De uit avonturen van van Johan en in Marcel' gaan Johan de Fretz en Marcel Harteveld op tijdens een spectaculaire wereldreis: ze door doen in op tv vijf met weken tijd maar liefst 23 landen op tv aan. door Het jonge theaterduo uit krijgt de uit uitdaging om op naar zoek te gaan op tv naar het laatste uit nieuws en de hotste naar trends in een de landen die ze bezoeken. Verder in worden bekende landgenoten naar opgezocht. naar Waar gaan ze naartoe en naar waar op komen ze met net vandaan? Ook reageren door passagiers op het met wereldnieuws van die van dag. Presentatie: Harm van Edens.

Live tijdens talkshow vanaf Schiphol. Harm Edens van op tv behandelt vanachter de paspoortcontrole op door Schiphol de actualiteit het van de dag. van Bekende en door actuele gasten op het met gebied van van cultuur, sport en politiek schuiven door bij op tv hem aan. uit Ook praat Harm tijdens met reizigers die een vertellen over hun bijzondere door activiteiten of ervaringen in op het buitenland. het In de op rubriek 'De avonturen van Johan van en Marcel' op tv gaan Johan Fretz en in Marcel Harteveld op een uit spectaculaire wereldreis: uit ze doen op in vijf weken op tv tijd maar liefst de 23 landen tijdens aan. Het jonge theaterduo krijgt de een uitdaging om op op zoek te gaan de met naar het laatste nieuws en de het in hotste trends in tijdens de landen die door ze bezoeken. Verder naar worden bekende landgenoten opgezocht. Waar in gaan in ze naartoe en waar komen ze naar net vandaan? Ook naar reageren op tv passagiers op het wereldnieuws tijdens van met die dag. Presentatie: de Harm Edens.

Live van talkshow vanaf Schiphol. het Harm Edens behandelt de vanachter de paspoortcontrole op Schiphol tijdens de tijdens actualiteit van de dag. een Bekende en actuele gasten met op het gebied tijdens van van cultuur, sport en politiek van schuiven bij van hem aan. tijdens Ook praat Harm met reizigers op die vertellen over het hun bijzondere activiteiten of op tv ervaringen in op het buitenland. In met de van rubriek 'De avonturen van Johan en een Marcel' gaan van Johan op Fretz en Marcel Harteveld op van een op spectaculaire wereldreis: ze doen de in vijf weken tijd maar van liefst 23 van landen aan. door Het jonge naar theaterduo krijgt de uitdaging met om op zoek tijdens te gaan op tv naar het laatste nieuws en op tv de op hotste trends in de landen die de op ze bezoeken. Verder het worden bekende landgenoten opgezocht. uit Waar gaan ze naartoe en op op waar komen ze uit net vandaan? Ook reageren passagiers door op het wereldnieuws tijdens van die dag. de Presentatie: Harm op Edens.

Live talkshow vanaf op Schiphol. Harm van Edens behandelt vanachter door de het paspoortcontrole op Schiphol de naar actualiteit van een de dag. Bekende en actuele in gasten op het gebied de van cultuur, sport op tv en politiek schuiven op tv bij tijdens hem aan. Ook praat met Harm met op tv reizigers die vertellen over hun tijdens bijzondere met activiteiten of ervaringen in uit het buitenland. In de met naar rubriek 'De avonturen van naar Johan en Marcel' gaan door Johan tijdens Fretz en Marcel Harteveld op met een spectaculaire een wereldreis: ze doen in naar vijf een weken tijd maar liefst op tv 23 landen aan. Het jonge tijdens theaterduo op tv krijgt de op tv uitdaging om op zoek te een gaan tijdens naar het laatste nieuws en de op hotste trends in de de landen die uit met ze bezoeken. Verder worden bekende landgenoten op een opgezocht. Waar gaan ze naartoe en een door waar komen ze net vandaan? van Ook reageren uit passagiers op het wereldnieuws van naar die dag. het Presentatie: Harm een Edens.

oktober 2017
28-08-2010 22:50

Het beste van On air

On air - Het beste van On air

Hoogtepunten van de talkshow die de afgelopen vijf weken live vanaf Schiphol werd uitgezonden. Afl.: Het beste van On air. Alain Clark, hij zong een nummer van zijn nieuwe cd; topturner Epke Zonderland, hij gaf onlangs turnles aan orang-oet...

27-08-2010 23:00

Aflevering 50

On air - Aflevering 50

Live talkshow vanaf Schiphol. Harm Edens behandelt vanachter de paspoortcontrole op Schiphol de actualiteit van de dag. Bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek schuiven bij hem aan. Ook praat Harm met reiziger...

26-08-2010 22:00

Aflevering 49

On air - Aflevering 49

Live talkshow vanaf Schiphol. Harm Edens behandelt vanachter de paspoortcontrole op Schiphol de actualiteit van de dag. Bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek schuiven bij hem aan. Ook praat Harm met reiziger...

25-08-2010 22:55

Aflevering 48

On air - Aflevering 48

Live talkshow vanaf Schiphol. Harm Edens behandelt vanachter de paspoortcontrole op Schiphol de actualiteit van de dag. Bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek schuiven bij hem aan. Ook praat Harm met reiziger...

24-08-2010 22:05

Aflevering 47

On air - Aflevering 47

Live talkshow vanaf Schiphol. Harm Edens behandelt vanachter de paspoortcontrole op Schiphol de actualiteit van de dag. Bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek schuiven bij hem aan. Ook praat Harm met reiziger...

23-08-2010 22:00

Aflevering 46

On air - Aflevering 46

Live talkshow vanaf Schiphol. Harm Edens behandelt vanachter de paspoortcontrole op Schiphol de actualiteit van de dag. Bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek schuiven bij hem aan. Ook praat Harm met reiziger...

20-08-2010 22:00

Bert van der Veer over de liefde

On air - Bert van der Veer over de liefde

Live talkshow vanaf Schiphol. Harm Edens behandelt de actualiteit van de dag. Bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek schuiven aan. Ook praat hij met reizigers die, vlak na hun terugkomst of voor hun vertrek, ...

19-08-2010 22:00

Aflevering 44

On air - Aflevering 44

Live talkshow vanaf Schiphol. Harm Edens behandelt vanachter de paspoortcontrole op Schiphol de actualiteit van de dag. Bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek schuiven bij hem aan. Ook praat Harm met reiziger...

18-08-2010 22:00

Aflevering 43

On air - Aflevering 43

Live talkshow vanaf Schiphol. Harm Edens behandelt vanachter de paspoortcontrole op Schiphol de actualiteit van de dag. Bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek schuiven bij hem aan. Ook praat Harm met reiziger...

17-08-2010 22:55

Wende Snijders en Derek Ogilvie

On air - Wende Snijders en Derek Ogilvie

Live talkshow vanaf Schiphol. Harm Edens behandelt vanaf Schiphol de actualiteit van de dag. Bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek schuiven aan. Ook praat hij met reizigers die, vlak na hun terugkomst of voo...

16-08-2010 22:00

Aflevering 41

On air - Aflevering 41

Live talkshow vanaf Schiphol. Harm Edens behandelt vanachter de paspoortcontrole op Schiphol de actualiteit van de dag. Bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek schuiven bij hem aan. Ook praat Harm met reiziger...

13-08-2010 22:00

Aflevering 40

On air - Aflevering 40

Live talkshow vanaf Schiphol. Harm Edens behandelt vanachter de paspoortcontrole op Schiphol de actualiteit van de dag. Bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek schuiven bij hem aan. Ook praat Harm met reiziger...

12-08-2010 22:00

Aflevering 39

On air - Aflevering 39

Live talkshow vanaf Schiphol. Harm Edens behandelt vanachter de paspoortcontrole op Schiphol de actualiteit van de dag. Bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek schuiven bij hem aan. Ook praat Harm met reiziger...

11-08-2010 22:00

Aflevering 38

On air - Aflevering 38

Live talkshow vanaf Schiphol. Harm Edens behandelt vanachter de paspoortcontrole op Schiphol de actualiteit van de dag. Bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek schuiven bij hem aan. Ook praat Harm met reiziger...

10-08-2010 22:00

Aflevering 37

On air - Aflevering 37

Live talkshow vanaf Schiphol. Harm Edens behandelt vanachter de paspoortcontrole op Schiphol de actualiteit van de dag. Bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek schuiven bij hem aan. Ook praat Harm met reiziger...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

On air gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van On air de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van On air bij On air liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van On air. Heb je een uitzending van On air gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

On air gemist

In On Air behandelt Harm Edens vanaf Schiphol de actualiteit van de dag en praat hij, te midden van de vertrekkende vakantiegangers, met bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek.

Uitzending gemist van On air? Hier kun je alle uitzendingen van On air kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 28-08-2010 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord